Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 november 2015

Deel 2: ISIS ontmaskerd (VERTAALD ARTIKEL VAN DAVID WILCOCK)


Deel 2: ISIS ontmaskerd
(VERTAALD ARTIKEL VAN DAVID WILCOCK)

WAT IS HET MOTIEF VOOR DE MEGA-BANKEN OM KLOKKENLUIDERS TE VERMOORDEN?

Het is sterk aan te bevelen om eerst het eerste deel te lezen. De vier delen zijn tegelijkertijd geplaatst.

Als je het gelezen hebt, heb je bewijs gezien van het feit dat de grote banken terrorisme financieren – maar tevens een enorme lijst van verdachte bankiers-doden.

We hebben ook insider-informatie gegeven met betrekking tot het gebruik van teams, bestaande uit vijf mannen om een fake-zelfmoord te creëren met het doel de mensen uit te schakelen die ze niet aan staan.

Het volgende fragment komt uit een artikel van 2 juni van Pam en Russ  Maartens en toont een van de motieven van de mega-banken om hun werknemers te doden.


Live Kryon Channeling 163: Teruggaan om de toekomst te pakken.1 / Lee Carroll 5 september 2015. /Geplaatst: 28 november 2015

Live Kryon Channeling 163:  
Teruggaan om de toekomst te pakken. 1
Lee Carroll
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver BC, Canada
5 september 2015.
Geplaatst: 28 november 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Vancouver BC, Canada.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Voordat wij beginnen wil ik jullie vragen om de realiteit van jullie denken een beetje te veranderen. Wat gebeurt er? Wie spreekt hier? Waar komt dit vandaan? Ik vraag mijn partner om helemaal opzij te stappen en vanavond te laten stromen water stromen moet. Kunnen jullie buiten de box denken van wat jullie weten? Het moeilijkst voor de mensheid in het algemeen is naar een plaats te gaan waar men nog nooit is geweest.Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 27 november 2015

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
27 november 2015

Wat jullie zien, ondanks dat de gebeurtenissen op Aarde die leiden tot het verlies van levens nog steeds doorgaan, is de uitwerking van karma dat opgeruimd moet worden. Binnenkort zal de mogelijkheid om dat te doen voorbij zijn en terwijl de trillingen zich blijven verhogen, zullen de negatieve energieën verdwijnen. De veranderingen voltrekken zich al steeds sneller en het is duidelijk dat er hoop is op een vrediger leven. Degenen onder jullie die het Licht met trots dragen en zich niet bezighouden met het duister, lopen voorop in de mars naar vrijheid. Dit zijn de tijden van grote veranderingen die niet tegengehouden kunnen worden, die de komst van het Nieuwe Tijdperk aan zullen kondigen. Op vele plekken op de Aarde is het begin hiervan ingezet, zodat het, eenmaal op gang gekomen, zich snel over de Aarde zal verspreiden.

Een Schrijven van de Schepper 27 november 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” De Generator ”

21640pre_wm_7a539d499120c10.0.0

Je bent een generator.
Je gedachten zijn de kracht achter de generator.
Je kunt het gebruiken voor angst of je kunt het gebruiken voor liefde.
 Wat kies jij om er mee te creëren?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Mary Magdalene Het Ervaren van de Boeddha Energie / November 2015 / Pamela Kribbe

Mary Magdalene
Het Ervaren van de Boeddha Energie
November 2015 / Pamela Kribbe
Dierbare vrienden, dierbare zusters en broeders, Ik ben Mary Magdalene, jullie vriendin. Ik ben verheugd hier bij jullie te zijn vandaag. Jullie zijn prachtige wezens, elk van jullie. Ik wens dat jullie je eigen pracht door mijn ogen zouden kunnen zien. Jullie zouden er minder om geven wat andere mensen over jullie denken, en jullie zouden je meer vrij voelen. Jullie zijn de gehele tijd zo bezorgd over jullie zelf. Jullie vragen je af of jullie het juiste doen, of dat jullie de juiste kennis hebben, maar alles dat jullie echt hoeven te doen is jullie pad in het leven binnenin jullie zelf te vinden. Jullie hebben een radar binnenin jullie eigen wezen en deze radar, deze innerlijke gids, is binnenin jullie onderbuik.
Ik zou vandaag graag willen spreken over het belang van het afdalen in jullie onderbuik en op dat niveau echt aanwezig te worden. Het is een tragisch feit dat vele vrouwen zich niet thuis voelen binnenin hun eigen onderbuik, hetgeen, in lichamelijke termen, de zetel van de emoties is. De onderbuik is ook de zetel van de intimiteit en seksualiteit, en het is waar baby’s ontvangen en ontwikkeld worden. Dus het gebied van de onderbuik is diepgaand gerelateerd aan en verstrengeld met het leven op Aarde.

De Raad "Het Geven van Dank" / 24 November 2015 / Ron Head

De Raad
"Het Geven van Dank"
24 November 2015 / Ron Head

Dit is de week van “Thanksgiving” in jullie land. Het is natuurlijk passend om op ieder tijdstip dankbaar te zijn. Maar laat ons vandaag wederom naar dit onderwerp kijken.  

Vanzelfsprekend, wanneer jullie samenkomen om feest te vieren, zullen de meesten van jullie op z’n minst een voorbijgaande/plichtmatige inspanning maken om een klein beetje dankbaar te zijn voor wat jullie hebben. De meesten die deze boodschappen lezen doen veel meer dan dat. En velen van jullie zijn behoorlijk succesvol aan het worden met het vasthouden van dergelijke gevoelens, mogen wij zeggen dergelijke gebeden, gedurende vele momenten van jullie dagen.

Wij gaan suggereren dat jullie iets een klein beetje anders doen, iets toevoegen, aan deze vakantie. En voor diegenen van jullie die deze week geen vakantie hebben, jullie mogen dit ook doen.

Heavenletter 5483 Waarheid Is Een Groot Geschenk / Zaterdag 28 november 2015

Waarheid Is Een Groot Geschenk
Brief uit de Hemel
Zaterdag 28 november 2015

God zei:

Is het geen geschenk geweest, dat je de blauwe lucht kunt zien, maar ook de nachtblauwe lucht met sterren en hoop? Wat dacht je van bladeren aan bomen die van kleur veranderen, verschijnen en later weer verdwijnen? En wat dacht je van baby’s, zo onschuldig en krachtig en zo bewust van hun behoeftes en het weten dat hun behoeftes zullen worden vervuld!

Jij leeft in een groot wonder van leven dat niet over het hoofd kan worden gezien.

Er zijn puppy’s en kittens, en olifanten en allerlei soorten dieren, die van nature weten hoe ze voor hun baby’s moeten zorgen. Is dat geen gegeven geschenk? Hoe opmerkelijk en vol het leven is! Ja, als er meer dan genoeg melk is, waarom zou iemand dan treuren over verspilde melk?

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 192 / Zaterdag 28 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 192
Zaterdag 28 november 2015


EB 10  Gekegelde Sessies

Groeten, ik ben EB, (Gele Mens)
Wanneer je op een groep van zielen wilt oproepen voor begeleiding, kunt je een telefonische vergadering openen wat ook vaak een "gekegelde sessie." wordt genoemd. De term "gekegeld" werd oorspronkelijk gebruikt door degenen die spiralen van energie konden zien die verschenen in de vorm van een kegel. Er zijn vele manieren om een gekegelde sessie te openen. Onderzoek verschillende methoden en kies welke het beste werkt voor jou. We willen het graag simpel houden, dus de methode die we op het punt staan om met je te delen is een vereenvoudigde versie.

Op elk moment dat je wilt oproepen voor begeleiding, is het noodzakelijk om je uiterlijke wereld tot rust te brengen en gecentreerd te zijn. De snelste manier om dit te doen is door een paar keer diep adem te halen, jezelf toestaan ​​om te ontspannen. Het beste is om mondeling te verklaren dat je wenst om een gekegelde sessie op te roepen. Het is goed om de term gekegelde sessie te gebruiken want het is waar de meeste Gidsen en Natuurgeesten vertrouwd mee zijn. Door hardop te praten, zijn jou intenties duidelijker. Natuurgeesten kunnen niet je innerlijke gedachten lezen, vooral wanneer er veel afleidend gebabbel gaande is in je hoofd.

vrijdag 27 november 2015

De waarheid is transparant en het is tijd! + Deel 1 /27 November 2015 / Irma Schiffers


De waarheid is transparant en het is tijd!
27 November 2015 / Irma Schiffers

loesje_waarheidTerwijl er steeds meer en meer naar buiten komt en naar de oppervlakte komt drijven wat jarenlang, zo niet eeuwenlang onder het tapijt geschoven is, mede met behulp van de mainstream media, zit de wereldwijde ‘Alliantie‘ waar ik al vaker over heb geschreven in diverse artikelen, echt niet stil.

Ik besef dat ik -samen met mijn collega’s- een archief aan het opbouwen ben. Een archief dat steeds meer wordt gevonden en ‘geraadpleegd’, in tegenstelling tot de dwaze non-archieven van de reguliere media die sensatie brengen en angst aanjagen in het moment, ten faveure van een relatief kleine groep machthebbers die daarmee op langere termijn hun snode plannen verwezenlijkt zullen zien. Geduld is ons daarbij een noodzakelijk kwaad gebleken, want het doordringen van de ‘transparante’ (maar wel alles doordringende) waarheid gaat maar heel langzaam.

De Raad "Laat Ons Over Eenheid Spreken" / 18 November 2015 / Ron Head


De Raad
"Laat Ons Over Eenheid Spreken"
18 November 2015 / Ron Head
In de kielzog van recente gebeurtenissen op jullie wereld, laat ons iets bespreken dat wij hier niet eerder rechtstreeks geadresseerd hebben. Laat ons over eenheid spreken. Er wordt over gesproken als broederschap, zusterschap zo je wilt. Maar het gaat veel dieper dan beide van deze labels zou impliceren.
Wij zouden jullie willen hebben te beginnen veel vaker te denken in termen van eenheid. Want zie, broederschap en zusterschap dragen nog steeds in hun huidige begrippen een spoor of het idee van jij en ik, of mij en zij. Wij denken dat het veel meer winstgevend is in deze tijd voor allen om sporen van afscheiding uit hun denken te verwijderen wanneer en waar mogelijk.
Het is in jullie tijd demonstreerbaar dat er geen afscheiding is. Het is iets waar de meesten op jullie Aarde mee in zullen stemmen wanneer het ook is dat de conversatie in gebieden, en energieën, en het domein van het Universum geraakt.

Jezus: Jullie zullen verbaasd zijn om te zien hoe effectief de liefdevolle intenties van ieder van jullie zijn geweest. /26 november 2015/ door John Smallman

Jezus:
Jullie zullen verbaasd zijn om te zien hoe effectief de liefdevolle intenties van ieder van jullie zijn geweest.
26 november 2015 /door John Smallman

De wereld wordt overspoeld met rampen en catastrofes, of zo lijkt het. Ja, het mainstream coöperatieve eigendom en gecontroleerde media richten hun onverdeelde aandacht op het slechte nieuws - oorlogen, lijden, milieu schade, en een aantal zakelijke misdrijven - want dat is de taak waar hun meesters hen opdracht voor hebben gegeven met de bedoeling van het verhogen van de niveaus van angst onder gewone burgers. En ze voeren hun taak prima uit.

Maar hun echte bedoeling is om jullie af te leiden van het goede nieuws, het echte nieuws - dat die enorme corrupte organisaties bezwijken onder het gewicht van de enorme onhoudbare schuld die zij op zich hebben genomen om een internationale macht te vestigen om jullie hele wereld te beheersen, en de daaruit voortvloeiende gevechten die nu gaande zijn tussen hun leden, aangezien ze vechten om te overleven. Dit soort autoritaire willekeur is door de eeuwen heen vele malen geprobeerd aangezien vele slimme, sluwe, en egoïstisch gedreven individuen gezocht hebben naar de ultieme macht.

Blauwe Adelaar levenspad: talent van de mensheid Maya wijsheid in het licht van de schepping 24 november - 6 december 2015 / 27 november 2015 / Elvira van Rijn

MEN
Blauwe Adelaar levenspad: talent van de mensheid
Maya wijsheid in het licht van de schepping
 24 november - 6 december 2015
27 november 2015 / Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het zesde artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Een nieuwe wereld creëren
Het Blauwe Adelaar levenspad gaat over het talent van de mensheid om hoop en licht te brengen voor de toekomst en zo een nieuwe wereld te creëren. Het is eenvoudig te zien hoeveel schade we met elkaar toebrengen aan de wereld. Het is ook eenvoudig te zien hoe anderen daarmee moeten stoppen. Zij moeten het beter doen, zodat wij het ook beter krijgen. Met ‘zij’ bedoelen we de wereldleiders, politici, ambtenaren, bazen, collega’s, familieleden, partners en kinderen en andere ‘anderen’.

Asceneienieuws December /27 november 2015 /door Fran Tielemans

Asceneienieuws December
27 november 2015 /door Fran Tielemans

Nog enkele dagen en het is alweer december. Afgelopen weken was de vibratie van de 10/1 duidelijk te voelen in alles. Een sterk terugplooien op en in onszelf, om na te denken en stil te staan bij waar we staan, vanwaar we gekomen zijn, en vooral onze intenties en doelen voor onszelf te formuleren. De sterke impuls van verandering wordt alom gevoeld. Mensen weten dat het tijd is om de bakens te verzetten en hier en daar aanpassingen door te voeren. Het is opvallend dat zovele mensen alle kracht die ze in zich hebben en belichamen, verzamelen om nieuwe doelen te stellen, om uit de comfortzone te komen, en op weg te gaan, en zo voorzichtig de eerste stappen zetten in het neerzetten van een nieuwe fase in hun leven. Het lijkt wel of de drive en het vuur in zovele mensen de voorbije maanden opgepookt werd, waardoor ze als vanzelf drempels overgaan die ze voordien veel te hoog vonden.

Carolien: Colomn voor Weekblad voor Salland Heftige overgangsperiode /19 november 2015 / Micha Beuger

Carolien: Colomn voor Weekblad voor Salland

Heftige overgangsperiode
19 november 2015 / Micha Beuger


 Deze week kreeg ik een column toegestuurd van Micha Beuger van ww.buitenaards.net.

Wij leven momenteel in extra spannende tijden, waarbij aanmoediging van harte welkom is. Voor sommigen lijkt het, alsof we van eeuwenlange schemering, naar pikkedonker afglijden. In feite zijn wij thans, na duizenden duistere jaren, juist beland in de ochtendschemering. De eerste lichtstraaltjes tonen ons al die duistere spelletjes, waarin wij al die tijd hebben gezeten.

Er is geen sector van ons bestaan, die niet is verziekt door misleiding, corruptie en machtsmisbruik. Maar dankzij toename van licht, komen kwaadwillenden hier steeds minder gemakkelijk mee weg. Met deze massale ontmaskeringen zou je zeggen, dat er helemaal niets en niemand meer deugt.  Gelukkig komt met de innerlijke zonsopgang – die onvermijdelijk is – ieders goddelijke aard boven. Andere werelden – ik heb vergelijkingsmateriaal – hebben soortgelijke processen doorgemaakt.

Op deze dag van je leven / 27 november 2015 / Neal Donald Walsch

27 november 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat het goed is om veel plannen te willen maken, maar het is tevens goed om te veel ruimte te maken voor datgene
 wat planning nooit kan produceren.

Soms is het leuk om alles bepaald, geregeld en gearrangeerd te krijgen.
Maar misschien wil je ook ruimte in jouw leven laten voor spontaniteit.
Sommige van de beste keuzes worden gemaakt "in het voorbij gaan".
Sommige van de beste resultaten worden gemaakt zonder dat er vooraf
 iets specifieks behoeft te gebeuren.

Wie en hoe en waarom en wanneer en waar lief te hebben valt vaak in deze categorie.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je vandaag dit bericht ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Kryon: Vraag en Antwoord 572: Menselijke orgaantransplantaties. / 27 november 2015 / Lee Carroll


572: Menselijke orgaantransplantaties.
27 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Ik kom uit Noorwegen. Mijn vraag: Hoe zit het met orgaantransplantaties? Wat gebeurt er met de chakra’s? Ik heb naar vele channelings geluisterd (sommige waardevol, andere niet) en op een na heeft geen enkele verteld wat voor rommeltje er zal zijn als de mens op deze manier voor “God” gaat spelen.

Wat zal er aan jouw kant van de sluier gebeuren als mensen een orgaan achterlaten als zij sterven? Er zijn campagnes in mijn land die mensen vragen om hun organen weg te geven in geval van een ongeluk.

ANTWOORD: Lieverd, ga uit het drama van dit hele onderwerp. God/Spirit zit niet in een vacuüm als het op deze dingen aankomt. Hebben jullie je ooit afgevraagd of God dit in deze nieuwe energie schiep om mensen andere mensen te kunnen laten helpen? 


Een Schrijven van de Schepper / 26 november 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” Een eervolle Bedoeling”

Honorable_Tyranny

Jij en alle andere dingen in jouw bestaan op Planeet Aarde bestaan hier
met een eervolle bedoeling alhoewel de omstandigheden anders mogen lijken.
Eer jezelf en de mensen om je heen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 191 / Vrijdag 27 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 191
Vrijdag 27 november 2015


CHUEN 9  Kinesiologie
(Bewegingswetenschappen)

Ik ben Chuen. (Blauwe Aap)
Kinesiology is gebruikt en op vele manieren toegepast. Artsen en chiropractici hebben kinesiologie jarenlang gebruikt om te bepalen welke procedures en formules het beste zijn voor het welzijn van hun patiënten. Kinesiologie is ook een methode van communicatie tussen je lichaam en je Hogere Zelf. Wij tonen jullie een methode, hoewel er veel meer alternatieven zijn. We kiezen voor deze methode, omdat het eenvoudig is, je kunt het zelf doen en het kan in het openbaar worden gebruikt zonder de aandacht op jezelf te richten. Zoals elke tool hoe meer je oefent, hoe meer bedreven je zal worden.

Zorg ervoor dat u voldoende water gedronken hebt. Maak je hoofd leeg van het gebabbel en ben er zeker van dat je bent gecentreerd anders kunnen je antwoorden vertekend worden.

Van je ondergeschikte hand, ga met het topje van je duim naar het topje van je pink van dezelfde hand, dit zal een elektrisch circuit sluiten in je hand.

Heavenletter 5482 Hoe Zou Het Leven Eigenlijk Moeten Zijn? / Vrijdag 27 november 2015

Hoe Zou Het Leven Eigenlijk Moeten Zijn?
Brief uit de Hemel
Vrijdag 27 november 2015


God zei:


Je weet dat het fijn is om dingen uit te zoeken in je gedachten, toch moet je ook weten dat niet alles in het leven er is om door jou te worden georganiseerd. Het Leven is geen boekhouding die je volgens een bepaald model moet doen. De manier waarop het Leven zich afspeelt is hoe het afgespeeld moet worden. Jij bent onderdeel van een plan dat groter is dan jij je voor kunt stellen.

Het Leven in de wereld volgt gewoonlijk geen rechte lijn. Het Leven in de wereld gaat vaker wel dan niet alle kanten op en je weet niet wat dit Leven je gaat geven, totdat het zichzelf voor jou afspeelt.

donderdag 26 november 2015

Het Hadron Collider "Ongeluk" meer in detail /25 november 2015 /door Steve Beckow

Het Hadron Collider "Ongeluk" meer in detail
25 november 2015 /door Steve Beckow

Miles Johnston en Karen MacDonald bespreken de details van het Hadron Collider "Ongeluk" en stillegging, evenals vele andere actuele details van Karen's zeer interessant werk.

Nee, ik persoonlijk heb niet de tijd om de hele video te bekijken.

Kijk naar de UFO die over bovenkant van CERN hangt in deze periode. Zie 06:01. Hmmmm .... Wat zouden ze hebben gedaan? Het stoppen van de Hadron Collider? Mensen Opstralen ? De explosie onder controle houden? Met dank aan Therese Sumner.


Hun verslag:

In deel 1-3, de Hadron Collider bij CERN, en zijn 'gesynchroniseerd' junior-apparaten worden over de hele planeet besproken. De fundamentele verhaal is dat dit enorme apparaat werd gebruikt voor snode doeleinden om een worm gat te openen voor 'Draco' ET's, die hier duizende jaren geleden op aarde zijn geweest (Aka Demons) om enorme versterkingen te krijgen, in een grote ruimte oorlog boven ons hoofden.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Nieuwe Tijd of Nieuwe Wereld Orde? / Geschreven door Elias / 23 november 2015

Nieuwe Tijd of Nieuwe Wereld Orde?
Geschreven door Elias / 23 november 2015

life deathHet is tijd om kleur te bekennen!

Wat voeden we bewust of onbewust met onze energie?

'De Nieuwe Wereld Orde': De duistere kant ijvert voor de wereldheerschappij gebaseerd op angst en tweedracht. Angst vormt dan een solide basis voor het organiseren van de slavernij van het gros van de mensheid en tweedracht voor het in stand houden van het dader-slachtoffer rollenspel.

Of nu de aanslagen van Parijs en de opkomst van IS, Al Qaida en dergelijke stromingen al dan niet door de westerse geheime diensten zijn georganiseerd, een ding is zeker, het bestaan ervan wordt aangegrepen om de persoonlijke vrijheid steeds meer te beperken.

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht / 25 November 2015

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
25 November 2015
STOP met te Doen alsof Jullie iets Anders zijn dan WIE JULLIE ZIJN!
Het is tijd om te …
BEGINNEN MET WETEN DAT JULLIE VREUGDE ZIJN …

Blossom: Hallo, hier ben ik weer! Ik verlang ernaar om weer met jullie te praten, nadat ik onverwacht 14 dagen weg was om op mijn kleinzoon te passen! Hoe gaat het met jullie?

GFL: Het kan natuurlijk niet anders dan buitengewoon goed met ons gaan en we zijn zeer verheugd om, in deze zeer spannende tijden, degenen die willen luisteren naar wat wij nodig vinden om uit te dragen, te helpen.

Blos: Heerlijk! Ik wil erg graag verder praten over ‘De Illusie’ … iets waarop ik probeer meer grip te krijgen, omdat ik VOEL dat het absoluut DE SLEUTEL is die iedere deur opent. Ik vroeg me echter af of jullie ten behoeve van de lezers een paar zaken zouden willen aankaarten? Daarbij in gedachten houdend dat ik de laatste dagen helemaal afstand hou … omdat ik VOEL dat het ‘verwachte tijdsaspect’ bij ons altijd verkeerd afliep en zal blijven lopen! Vandaar … Jullie hebben gezegd dat er, voor iedereen zichtbaar, omvangrijke veranderingen zullen plaatsvinden voor het jaar ten einde is en er ook steeds meer Zuilen van Licht zullen verschijnen, waarvan sommige zelfs als felgekleurde regenbogen. Het einde van het jaar nadert snel en mensen beginnen weer vragen te stellen … waar zijn die zaken waarover jullie spraken?

Kryon: Vraag en Antwoord 571: Mensen zonder leven na de dood? / 26 november 2015 / Lee Carroll


571: Mensen zonder leven na de dood?
26 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Ik heb vele channelings gelezen die vertellen dat Mensen de enigen in het Universum zijn die eeuwig zijn, die van de familie zijn. Voor mij is het idee van een dood zonder verder leven absoluut beangstigend en het is gewoon pijnlijk om te bedenken dat al het andere intelligente leven in het Universum (ET’s) na de dood niet kan bestaan. Hoe vatten zij de dood op?

ANTWOORD: Lieverd, Kryon heeft nooit gezegd dat ander leven geen leven na de dood heeft. Jullie hebben enkelvoudige zienswijzen die zeggen dat er maar een Mens is, een Ziel, een leven na de dood, en een bewustzijn van “jullie”.

Dit komt allemaal omdat jullie enkelvoudig dimensionaal zijn.


Meester Djwal Khul: De Drievoudige Vlam is de Sleutel tot Jouw Zelf-Meesterschap. /29 Oktober 2012 / Julie Miller /Geplaatst: 26 november 2015

De Drievoudige Vlam is de Sleutel tot Jouw Zelf-Meesterschap.
Boodschap van de Geascendeerde Meester Djwal Khul
Gekanaliseerd via: Julie Miller
29 Oktober 2012 /Geplaatst: 26 november 2015

Begin iedere dag in nederigheid dierbaren. Als jij jezelf aan anderen en aan God presenteert, begrijp dan de immense kracht die jij bezit iedere keer dat jij jouw verbinding met God opnieuw bevestigt. Het is prima om anderen zo nu en dan om een beetje hulp te vragen maar jouw spirituele vooruitgang moet ontmoet worden met jouw eigen inspanningen. Zelfs met de begeleiding die je van ons en anderen waar je advies bij zoekt ontvangt kunnen wij jouw keuzen niet voor jou maken. Wat wij doen is jou in de richting van andere ideeën leiden die zich naar nieuwe kansen ontwikkelen om beslissingen te maken die jou op jouw pad verder zullen helpen om kennis en wijsheid te vergaren gebaseerd op de ervaringen die je ondergaan hebt. Een ieder van jullie moet de beslissing maken wanneer het tijd is om je zuiver te focussen op de communicatie tussen jou en God. Het is door jouw inspanningen die gebaseerd zijn op onvoorwaardelijke Liefde die jou toestaan om de Vrijheid van Gods stralende Licht en koesterende liefde te bereiken.


Op deze dag van je leven / 25 november 2015 / Neal Donald Walsch

26 november 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
  


... dat op voorhand dankbaarheid zijn de meest krachtige creatieve
kracht in het Universum is.

De meeste mensen weten dit niet, maar het is waar.
Dankbaarheid op voorhand uiten is de weg van alle Meesters.
Dus wacht niet totdat er een ding gebeurt en geef dank.
Geef dank voordat het gebeurt, en zie hoe energieën wervelen!

God danken voordat er iets gebeurt is een daad van buitengewoon vertrouwen.
En dat is natuurlijk waar kracht vandaan komt.
Het is Thanksgiving Day in de VS.
Waarom zouden we het eigenlijk niet altijd, en overal in de harten van alle mensen, Thanksgiving Day laten zijn?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper 25 november 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” Ik Maakte een Vergissing”

mistake-on-taxes

In de loop van je bestaan op het Aardoppervlak, zullen er momenten zijn waarop je per ongeluk een ander kwetst. Sommigen van jullie zullen misschien doorgaan, en wat negatieve gevoelens opzij duwen die  zijn opgekomen, en doen alsof het incident nooit heeft plaatsgevonden. Sommigen van jullie zullen misschien doorgaan anderen te kwetsen, zelfs nadat dat weten onder je aandacht is gebracht, om je eigen agenda te bespoedigen.

Voor de groei van je ziel, is het het beste om een vergissing toe te geven wanneer die is gemaakt. Volledig de waarheid van de situatie bezitten geeft jou en de andere persoon tijd om het te verwerken en eventuele negatieve emoties los te laten die zich kunnen voordoen. Vergeet niet, het is goed om te zeggen dat je een vergissing hebt gemaakt. Integriteit is en zal altijd, één van je beste pluspunten zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl