maandag 30 november 2015

Montague Keen, / 29 november 2015

Montague Keen,
29 november 2015

Hoeveel langer blijven jullie nog achteroverleunen en kijken naar het nodeloos afslachten van jullie medemensen. Jullie kunnen je niet langer verbergen voor het bewijs. Dat is overal om je heen en toch doen jullie niets. Jullie luisteren naar de regelrechte LEUGENS die verspreid worden, keer op keer, door degenen die zich van jullie, “de waardeloze opvreters”, willen ontdoen. Wat moeten zij doen om jullie tot actie aan te sporen? Jullie belastinggelden voorzien in het geld dat nodig is voor de voortzetting van deze moordmachine.

Er is EEN BRON achter alle oorlogen en onderdrukking. Ze worden elke dag duidelijker voor jullie en toch laten jullie ze hun gang gaan. Ze hebben een basis in ieder land. Ze plannen goed, want ze hebben jaren de tijd gehad om te oefenen. Het wordt tijd dat jullie door hun camouflage heen kijken en ze herkennen voor wie en wat ze werkelijk zijn, voordat ze nog meer schade toebrengen aan de mensheid en de Aarde.

Interview met Cobra, 12-11-2015, / 29 november 2015 / door Rob Potter


Interview met Cobra, 12-11-2015,
29 november 2015 / door Rob Potter

In de introductie van zijn radioprogramma vertelt Rob wat over Luis Maertens en een UFO conferentie die in Amerika wordt gehouden. Hij geeft links naar uittreksels van enkele van de boeken van Luis Maertens.

The first book is called Runa Antillis ~ Magical Secret Base of the Andes. Here is a link to dropbox for you to enjoy an excerpt of this bookRuna Antillis Excerpt. His second book is called 3 Days in the Abbey of the Seven Rays. Here is another link to dropbox for you to enjoy an excerpt of this book 3 Days in the Abbey of the Seven Rays.
http://thepromiserevealed.com/2015-november-12-cobra-resistance-interview/

Cobra interview

Rob –  OK, dames en heren, Het is een genoegen om hier weer te zijn met de Victory of Light Radio Show. Ik ben uw gastheer Rob Potter. We hebben een ander speciaal interview, ons maandelijkse interview met Cobra. Het is 12 november, 2015. Ik ben hier op Maui. We hebben net een interview met Cobra en de Red Dragon ambassadeur en Louise van de Goldfish Report afgerond. Het is een soort gezamenlijk interview. Er zal alleen een transcript van zijn. Het verschijnt binnen vijf of zes dagen na het Cobra interview.

Dit interview komt eerst, dus hou een oogje op deze pagina in de komende dagen. Het is een heel interessant interview met Cobra en de Red Dragon ambassadeur die hun ideeën met ons delen. Wij willen, uiteraard, dat alle lichtwerkers en iedereen met een positieve intentie zich met elkaar verenigen.

Deel 4: de idioterie komt eindelijk tot een einde / 30 november 2015


Deel 4: de idioterie komt eindelijk tot een einde
30 november 2015

A hell of a job, maar ze zijn er nu alle vier; de delen van één lang, maar informatief artikel.

Tja, we blijven schrijven, delen, andere mensen wakker maken en bovendien, dit soort informatie zal in het kwadraat naar buiten gaan komen, zodat de mainstream media er straks ook niet meer omheen kunnen.

Enfinhier is deel 4;   ik ga nu even een paar uur slapen!

Tot later…Live Kryon Channeling 163: Teruggaan om de toekomst te pakken. 3 / Lee Carroll / 5 september 2015. Geplaatst: 30 november 2015

Live Kryon Channeling 163:
Teruggaan om de toekomst te pakken. 3
Lee Carroll
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver BC, Canada
5 september 2015.
Geplaatst: 30 november 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Bevooroordeelde Brein

Het menselijk brein is complex en een van de meest algemene dingen die het doet is het analyseren van dingen op basis van ervaringen en dingen die het heeft meegemaakt. Denk hier eens over: Het kan geen dingen analyseren waar het niet vanaf weet. Daarom is het dat als jullie een deel waren van wat jullie een “geavanceerde beschaving” noemen het brein jullie daar een plaatje van zal geven, gebaseerd op wat de ervaring van vandaag zegt hoe dit eruit moet zien.

Laten wij eens zien wat jullie brein jullie laat zien als jullie het hebben over: gevorderd.Vanuit het brein: Als jullie een gevorderde technologische beschaving hadden zou het jullie veel meer geavanceerde dingen tonen dan jullie nu hebben. De computers zouden veel krachtiger zijn; jullie hadden waarschijnlijk de vliegende auto’s die jullie verwachten, jullie hadden genezende laserenergie; mensen werden geheeld op tafels die een diagnose konden stellen en hen konden helen – onmiddellijk; jullie leefden heel, heel lang,  nietwaar? Het is niets van dit alles! 


St. Germain WE TREKKEN NU ONZE STREEP IN HET ZAND 20 november - 11 december/ 2015/via Marlene Swetlishoff

St. Germain
WE TREKKEN NU ONZE STREEP IN HET ZAND
 20 november - 11 december 2015/via Marlene Swetlishoff

Geliefde Mensen van de Wereld,
Er zijn vele veranderingen die in deze tijd aan het werk zijn. Hoewel het mag toeschijnen te zijn alsof de wereld op de rand is van overgenomen te worden door chaos en diens strijdkrachten, weet dat de dingen niet zijn zoals zij toeschijnen, want er is een nieuwe dageraad aan de horizon. Wij vragen dat jullie niet vastlopen met het hooghouden van jullie eigen Licht en de invocatie van het Licht voor de wereld waar jullie op leven en al haar bewoners. Zoals jullie weten, werken wij met jullie op energetische manieren en dus, samen, nemen wij nu een standpunt in en trekken onze streep in het zand.

Terwijl jullie bidden en aanroepen, zie de Aarde gebaad in het Violette Licht, het Violette Licht van transmutatie. Houdt dit beeld vast voor zolang als je daartoe in staat bent, iedere keer dat je dit doet. De Legioenen van het Licht die met mij werken hebben al de atmosfeer van de Aarde doordrongen met deze energie en het zal gigantisch helpen als een ieder van jullie het in de kristallijnen kern van de Aarde kan verankeren gedurende jullie visualisaties, met het oog op het feit dat het Violette Licht van binnenuit de Aarde begint te werken om dit Licht uit te stralen in altijd groeiende concentrische cirkels, totdat het de oppervlakte van jullie planeet bereikt en de atmosfeer doordringt.

Een Schrijven van de Schepper / 29 november 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
29 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” Hier is Licht! ”

loi_kratong_festival_in_chiang_mai31

Er zullen er altijd zijn die rondrennen en verkondigen: "Er is angst! Er is angst !! Er is angst!! "En in hun angst, zullen ze proberen om delen van de samenleving en de wereld te controleren met" nee's "om alles. De angst, OH, het kan zo aantrekkelijk zijn en zo veilig voelen in het bijzonder wanneer het massa bewustzijn wordt beïnvloed.

Mijn mooie, geliefde kind; nu is het tijd om het ' het systeem tegen te werken!
 Ben in vrede, wees blij, liefdevol en vooral een van degenen
die meezingt in het refrein van "Hier is licht! Hier is Licht! Hier is licht!"

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Hilarion November 29-December 6, 2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Een Kalme, Vreedzame en Harmonieuze Intentie Handhaven Creëert de Benodigde Stabiliteit
November 29-December 6, 2015
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
Wij vieren jullie volhardendheid en standvastigheid met het vasthouden van jullie Licht en bij te dragen aan de genezing en stabiliteit van jullie planeet. De focus van het Violette Licht, hetgeen St. Germain geïnitieerd heeft in samenwerking met de Lichtwerkers en Geascendeerde Meesters van de Aarde, produceert het gewenste effect.

Ga alsjeblieft door met jullie inspanningen, want als elk persoon aan deze focus toevoegt, wordt deze energie vermenigvuldigd en vergroot om geweldige gunstige resultaten te bereiken. Een kalme, vreedzame en harmonieuze intentie handhaven creëert de benodigde stabiliteit binnenin jullie planeet. Wij bedanken jullie voor met ons op deze manier te werken.

Op deze dag van je leven / 30 november 2015 / Neal Donald Walsch

30 november 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat iemand, op dit moment, naar jou op zoek is,
en er zich op voorbereid om jouw voorbeeld te volgen.
Laat dit jouw volgende keuze leiden.

We denken vaak dat we actief zijn binnen een vacuüm, dat er niemand naar ons kijkt,
dat onze acties grotendeels privé zijn.
Maar wat als je wist dat elke gedachte, woord en daad van jou,
vandaag zou worden geïmiteerd door degene die jou bewondert?

Kun jij je goed voelen over wat je tentoonspreid?
Geweldig. Als je antwoord ja is, geweldig!

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

De Parijse klimaat-conferentie / 28 november 201

De Parijse klimaat-conferentie
28 november 2015

Rudo de Ruijter, Onafhankelijk onderzoeker,
Met speciale dank aan klimatoloog Professor Patrick J. Tyson

Wanneer rekenkundigen door politici betaald worden om klimaatgegevens te interpreteren, dan kun je van te voren inschatten, dat ze hun opdrachtgevers tevreden zullen stellen.

Ja, het klimaat verandert. En ja, het is zeer waarschijnlijk, dat ook het menselijk handelen daar aan bijdraagt.

Eén ding is echter hoogst onwaarschijnlijk: dat CO2 hier een grote rol in speelt. In alle historische gegevens wordt een opwarming van het klimaat gevolgd door een toename van CO2 en niet omgekeerd.

De CO2-molecule leent zich nauwelijks voor het opwarmingseffect, dat de campagne van de VN er aan toeschrijft. Waterdamp, bijvoorbeeld, heeft enorm veel meer effect. Een 4% verhoging van het waterdamp-gehalte in de atmosfeer heeft evenveel effect als een 100% verhoging van het CO2-gehalte.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 194 / Maandag 30 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 194
Maandag 30 november 2015


IX 12   Buitenlichamelijke ervaringen/Uittredingen

Ik ben Ix 12.(Witte Tovenaar)  Welkom in deze tijd die we samen hebben. We willen het vandaag hebben over transport, dit keer kijken we naar het aspect van de buiten lichamelijke ervaringen. Er is veel onderzoek gedaan naar dit onderwerp, dus we zullen hier niet te veel woorden aan besteden. Wij willen jullie laten weten dat voordat je incarneert, je mogelijke uitgangen (exit points) gegeven worden die worden vastgesteld door jullie Hogere Zelf en de Raad van het Overzicht.

Deze uitgangen zijn momenten waarop je ervoor kunt kiezen om de Aarde te verlaten. Het is aan het Hoger Zelf om te bepalen of het is dat je zult blijven of gaan op deze tijden. Deze uitgangspunten komen op momenten dat het waarschijnlijk is dat je de ervaringen of redenen waarom je naar de Aarde kwam hebt bereikt. Vanwege de toestand van geheugenverlies wanneer je dit Rijk binnenkomt, hebben velen langere tijd nodig dan verwacht om in contact te komen met hun Hogere Zelf en dwalen daarmee af ​​van hun gekozen pad.

Heavenletter 5485 Valse Beloftes / Maandag 30 november 2015

Valse Beloftes
Brief uit de Hemel
Maandag 30 november 2015


God zei:

Wat is het dat in jou naar boven komt, en je voelt je alsof je een onschuldig slachtoffer bent van je eigen keuzes? Je rechtvaardigt je acties en passiviteit met excuses. Je kon er niets aan doen. Als iemand jouw zelfbeeld niet zou hebben gekwetst, zou je kalm zijn. Je zou blij zijn dat je kalm bent. De vrede van kalmte is de keuze van de kampioenen. Excuses zijn dat niet.

Niemand kan jou dwingen om iets te doen. Een ander mens is geen excuus voor jouw actie of passiviteit. Het kan zijn dat je een snelle beslissing hebt gemaakt, zonder dat je direct zag dat jijzelf een keuze maakte die niet aan jou werd opgedrongen. Het komt bij je terug, Geliefden. Jouw keuze om te doen wat je zegt, of jouw keuze om af te zien van de door jou aangegeven belofte.

zondag 29 november 2015

Saul: Kijk overal naar Liefde, het is endemisch. /29 november 2015/door John Smallman


Saul:
Kijk overal naar Liefde, het is endemisch.
29 november 2015/door John Smallman

De illusoire wereld, de wereld waarin jullie het leven ervaren als mensen, lijkt een uitbarsting van geweld, lijden en conflict te ondergaan. Jullie mainstream media profiteren ten volle van deze gebeurtenissen door jou aan te moedigen om je hier mee bezig te houden met een toenemend gevoel van angst. Door dit te doen sleur je jezelf enkel dieper in de nachtmerrie dat de illusie is.

Focus je daarom op het "Nu moment," dit feitelijke moment waarin al jouw wensen op dit moment wordt voldaan. Door dat te doen brengt dat je naar binnen naar jouw heilige innerlijke ruimte waar het licht van Gods liefde voor jou onuitblusbaar brand. Dan zul je de warmte van de bevestiging voelen dat je eeuwig liefdevol in de Goddelijke Omarming wordt gehouden. Het gevoel dat je energievelden zich uitbreiden en Liefde door je heen stroomt, en eruit, de wereld in, waar het zo hard nodig is om mensen te helpen bij hun onvermijdelijke ontwaken.

Deel 3: over ISIS, Rusland, Frankrijk en Turkije 29 november 2015


Deel 3: over ISIS, Rusland, Frankrijk en Turkije
29 november 2015

In dit derde deel zie je -gelukkig- ook steeds meer berichten uit mainstream media en wederom onthullende, gelekte documenten die alles steeds meer in de openbaarheid brengen. Ook dat de Parijse beschietingen zijn uitgevoerd door ‘blanke huurlingen’ en je krijgt ook nu weer een kijkje in de keuken van de verstrekking van grote sommen geld die dit soort idiote operaties financieren, om de mensheid tegen elkaar op te zetten en oorlogen te blijven voeren.

Dit derde artikel gaat voornamelijk over de ‘werkelijke oorlog’ tegen ISIS, althans zoals het genoemd wordt; over Rusland en hun twee neergehaalde vliegtuigen en de beschietingen in Parijs.

Hoe dan ook, de waarheid en de volledige -internationale- data-dumps laten niet lang meer op zich wachten! Dus je kunt je vast voorbereiden op nog veel meer ‘storende’ informatie dan die je hier hebt kunnen lezen. Maar een goed geïnformeerd mens, die durft te denken vanuit zijn hart, is in staat tot volledig onafhankelijk zelfbestuur, wat iedereen in de wereld ten goede gaat komen.


Spoedig volgt het laatste deel (ik ben ermee bezig), getiteld: ‘Deze idioterie komt eindelijk tot een einde’.

© Irma Schiffers

Zie hier deel 1
Zie hier deel 2

Ashtar On The Road: John F. Kennedy “We zijn het Licht van Liefde – Nous sommes unis - Wij Zijn Eén!” / 24 november 2015 / Susan Leland


John F. Kennedy
“We zijn het Licht van Liefde – Nous sommes unis. - Wij Zijn Eén!
Ashtar On The Road Teleconferentie van 24 november 2015 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, mijn medeburgers van de planeet Aarde!
Ik Ben President John Fitzgerald Kennedy van de Verenigde Staten van Amerika. De droom die ik droomde was nooit meer toepasselijk voor jullie dan op dit moment, zie je, want toen ik president was droomde ik een droom voor de hele wereld. Maar als de leider van wat gezien werd als een van de machtigste landen ter wereld, had ik het visioen dat ik grote veranderingen kon bewerkstelligen.

Ik had een visioen waarin ik vrede bracht naar de wereld!!! En ja, terwijl ik president was moet ik soms beslissingen nemen om de rug te rechten en militairen te sturen naar plaatsen waar oorlog woedde. Desondanks hield ik vast aan deze visie, net zoals mijn broers, mijn ouders en vele, vele burgers van de wereld dit deden. Ik was behept met gemengde gevoelens. Er waren mensen die voelden dat mijn menselijke kant een beetje overdadig was, laten wij maar zeggen, maar dit heeft geen consequenties omdat mijn erfenis aan de wereld er geen was van driedimensionale vibratie, maar eerder van Hoog Dimensionale Liefde! Het is alleen door ware Liefde, onvoorwaardelijke Liefde, vol compassie, vergeving – en ja, door dankbaarheid voor de verzamelde wijsheid – dat ware Vrede op Aarde bereikt kan worden. Dit is waar ik voor koos omdat ik wist dat ik een missie had!!!

Live Kryon Channeling 163: Teruggaan om de toekomst te pakken. 2 / Lee Carroll / 5 september 2015./ Geplaatst: 29 november 2015

Live Kryon Channeling 163:
Teruggaan om de toekomst te pakken. 2
Lee Carroll
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver BC, Canada
5 september 2015./ Geplaatst: 29 november 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wat gebeurde er in de geschiedenis?

Waar ligt de waarheid hieromtrent? Waarom kunnen jullie niet eenvoudig zien wat ik jullie vertel? 

Als dit waar is, waarom is er in de grond dan geen bewijs voor te vinden? Zou het kunnen zijn dat er een of andere gebeurtenis was die heeft weggewist wat er voordien was?

Zou dit zo kunnen zijn weggewist dat het niet zichtbaar is voor de archeologen en de huidige historici? Het antwoord is ja. Dit komt door het weer, en ook door het ijs. Onthoud dat wij het niet over miljoenen mensen hebben. Er was een veel kleinere bevolking, maar hij was er.

Ik zou jullie nu heel veel dingen kunnen vertellen maar wat ik wil doen is de zaadjes van informatie en waarheid planten die de geschiedenis zullen verhogen, niet uitdagen. Ik ben niet hier om van buitenaf een geloof dat jullie hebben te herschrijven. In plaats daarvan ben ik hier om dingen toe te voegen aan wat jullie is verteld. Wat ik jullie nu en vanavond vertel kan dus fantasievol zijn. Het is dan ook channeling, nietwaar? Toch zullen degenen die dit in de toekomst lezen, in de verre toekomst, glimlachen.


De Groep: Tijd – Weet iemand werkelijk hoe laat het is? / Steve Rother Januari 1999/Geplaatst: 29 november 2015

De Groep:
Tijd – Weet iemand werkelijk hoe laat het is?
Steve Rother
Januari 1999/Geplaatst: 29 november 2015


Van Steve:

Overal ervaren lichtwerkers problemen met tijd. Zij vinden het bijzonder moeilijk om dingen klaar te krijgen binnen de "normale" hoeveelheid tijd. Voor velen lijkt het alsof alles veel meer tijd vraagt. Daarbij komt nog dat er onrust in de lucht hangt, waardoor wij het idee hebben dat we ons moeten haasten en door moeten gaan. We hebben het gevoel dat we op moeten schieten en in onze contracten moeten komen, anders zal "ascension" zonder ons plaatsvinden.

De Groep zegt hierover dat het gevoel van onrust een biologische bijwerking is van ons verhoogde waarnemingsvermogen. Zij bieden ons inzicht in de universele tijd en hoe we die kunnen gaan ervaren.
  
Van de Groep:

Groeten van Thuis.

Aartsengel Zadkiel “Jij Bent een Multidimensionaal Wezen van Licht" / December 2015 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
“Jij Bent een Multidimensionaal Wezen van Licht"
December 2015 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,

Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij worden vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk en de Hathors. Vandaag, wensen wij jullie multidimensionaliteit als een Wezen van Licht te bespreken.

Jullie leven in een opwindende tijd waar nieuwe ervaringen gebeuren. Terwijl jullie Aarde ascendeert en jullie verdergaan op jullie pad van ascentie, komen meer aspecten van jullie totale Wezen in/naar jullie besef, en worden nieuwe energetische paden geopenbaard.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 193 /Zondag 29 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 193
Zondag 29 november 2015


BEN 11  Er is geen Ascensie

Ik ben Ben 11. (Rode Hemelwandelaar) 
Dank u dat jullie bij ons zijn deze dag. Wij willen jullie bedanken voor het werk dat jullie doen, als jullie je Spirituele Essentie herkennen en jullie kennis en vaardigheden met anderen delen. Als een ieder van jullie het vermogen verhoogt om licht vast te houden in jullie cellen, is dat van invloed op alle anderen op Aarde. We zijn onder de indruk van jullie en de mogelijkheden die jullie hebben aangetoond om het Aarde Rijk te beheersen. We weten dat dit een moeilijke plek is om te wonen, een plaats die mooi is, maar vol wezens die geen enkele zin hebben. Zo, we zijn hier om jullie te ondersteunen en aan te moedigen om voort te blijven gaan met jullie plannen de passie binnenin jullie te vinden en om het te uiten, terwijl jullie belichaamd zijn in menselijke vorm. We zien jullie als prachtige Wezens, die enorme standvastigheid tonen in jullie dagelijkse leven. Als er brownie punten uitgegeven zouden worden in de hemel, zouden velen van jullie ze met je mee moeten sjouwen in grote caravans!

Heavenletter 5484 Breng Een Broer Met Je Mee / Zondag 29 november 2015

Breng Een Broer Met Je Mee
Brief uit de Hemel
Zondag 29 november 2015God zei:

Je kan aan Mijn voeten zijn als je vraagt:
“God, alstublieft, laat mijn familie de loterij winnen of, op wat voor manier dan ook, God, goed geluk krijgen zodat we de eerstvolgende zijn in de rij voor rijkdom. Nu, terwijl ik U dit vraag, voelt het niet goed voor mij om het U te vragen, omdat dit misschien mijn ego is die dit vraagt. Het is niet zo dat ik niet keihard gewerkt heb, God, toch voelt iets niet echt goed voor mij om dit aan U te vragen.”

“Dus, laat ik het nu anders zeggen. Geliefde God, mogen mijn familie en ik vervullen wat het ook is dat van ons is om te vervullen? Hebben we onze eigen verlangens geblokkeerd op een of andere manier? Als we in onszelf een blokkade hebben van een of andere angst of bedreiging, dan moet er in onszelf ook een soort blokkade worden opgeheven die ons weerhoudt van het vervullen van onze diepste verlangens. God, helpt U ons alstublieft om groot en voortdurend geluk te herkennen. Laat ons dankbaar zijn voor alle aangename briesjes die waaien.”

zaterdag 28 november 2015

Deel 2: ISIS ontmaskerd (VERTAALD ARTIKEL VAN DAVID WILCOCK)


Deel 2: ISIS ontmaskerd
(VERTAALD ARTIKEL VAN DAVID WILCOCK)

WAT IS HET MOTIEF VOOR DE MEGA-BANKEN OM KLOKKENLUIDERS TE VERMOORDEN?

Het is sterk aan te bevelen om eerst het eerste deel te lezen. De vier delen zijn tegelijkertijd geplaatst.

Als je het gelezen hebt, heb je bewijs gezien van het feit dat de grote banken terrorisme financieren – maar tevens een enorme lijst van verdachte bankiers-doden.

We hebben ook insider-informatie gegeven met betrekking tot het gebruik van teams, bestaande uit vijf mannen om een fake-zelfmoord te creëren met het doel de mensen uit te schakelen die ze niet aan staan.

Het volgende fragment komt uit een artikel van 2 juni van Pam en Russ  Maartens en toont een van de motieven van de mega-banken om hun werknemers te doden.


Live Kryon Channeling 163: Teruggaan om de toekomst te pakken.1 / Lee Carroll 5 september 2015. /Geplaatst: 28 november 2015

Live Kryon Channeling 163:  
Teruggaan om de toekomst te pakken. 1
Lee Carroll
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver BC, Canada
5 september 2015.
Geplaatst: 28 november 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Vancouver BC, Canada.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Voordat wij beginnen wil ik jullie vragen om de realiteit van jullie denken een beetje te veranderen. Wat gebeurt er? Wie spreekt hier? Waar komt dit vandaan? Ik vraag mijn partner om helemaal opzij te stappen en vanavond te laten stromen water stromen moet. Kunnen jullie buiten de box denken van wat jullie weten? Het moeilijkst voor de mensheid in het algemeen is naar een plaats te gaan waar men nog nooit is geweest.Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 27 november 2015

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
27 november 2015

Wat jullie zien, ondanks dat de gebeurtenissen op Aarde die leiden tot het verlies van levens nog steeds doorgaan, is de uitwerking van karma dat opgeruimd moet worden. Binnenkort zal de mogelijkheid om dat te doen voorbij zijn en terwijl de trillingen zich blijven verhogen, zullen de negatieve energieën verdwijnen. De veranderingen voltrekken zich al steeds sneller en het is duidelijk dat er hoop is op een vrediger leven. Degenen onder jullie die het Licht met trots dragen en zich niet bezighouden met het duister, lopen voorop in de mars naar vrijheid. Dit zijn de tijden van grote veranderingen die niet tegengehouden kunnen worden, die de komst van het Nieuwe Tijdperk aan zullen kondigen. Op vele plekken op de Aarde is het begin hiervan ingezet, zodat het, eenmaal op gang gekomen, zich snel over de Aarde zal verspreiden.

Een Schrijven van de Schepper 27 november 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” De Generator ”

21640pre_wm_7a539d499120c10.0.0

Je bent een generator.
Je gedachten zijn de kracht achter de generator.
Je kunt het gebruiken voor angst of je kunt het gebruiken voor liefde.
 Wat kies jij om er mee te creëren?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl