Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 november 2015

De Event Meditatie van Cobra op zaterdag 21 november is een kritiek keerpunt voor Gaia en de hele mensheid ! / 21 november 2015 / by eventnl


21 november 2015 / by eventnl

Dit is de titel van de hieronder staande vertaalde berichten van Prepare For Change met betrekking tot de Event meditatie.

En van Cobra komen de volgende woorden: "de kracht van het gezamenlijk veld van manifestatie is de krachtigste of een van de krachtigste machten in dit universum".

PREPARE FOR CHANGE:

(Help alsjeblieft om dit rond te vertellen door dit aan iedereen te sturen die met ons mee zou willen doen.)

Het is duidelijk dat de aanvallen in Parijs door de illuminatie zijn aangericht om ons af te leiden van onze hele belangrijke missie om de Event te laten manifesteren. Deze aanval kwam vlak na Cobra's oproep voor de meditatie op 21 november, en velen van jullie hebben sinds die tijd verhoogde aanvallen ervaren. Dit is een duidelijke indicator dat we op de piek in de richting van de Event zijn en het is aan ons om de Gouden Eeuw zich te laten manifesteren.

Prepare for Change en Cobra vragen jullie om mee te doen met deze meditatie op

ZATERDAG 21 NOVEMBER
(in Nederland om 21.12 uur)

Dit zou het verschil kunnen maken dat de illuminatie zijn macht verliest en dat de mensheid Gaia terugkrijgt.

Kijk hier voor instructies voor de meditatie.

Of bekijk de Nederlandstalige YouTube video:


https://www.youtube.com/watch?v=XO83sG0J4y4

Saul: Vang glimpen van de Vreugde op, de extase die jouw Ontwaken naar de Werkelijkheid, de Hemel, wil Begroeten./ via John Smallman: 20 november 2015


Saul:
Vang glimpen van de Vreugde op, de extase die jouw Ontwaken naar de Werkelijkheid, de Hemel, wil Begroeten.
via John Smallman: 20 november 2015

Jouw illusoire wereld lijkt te verzinken in een toestand van troosteloosheid, katastrofische pijn en lijden van waaruit het erop lijkt dat er geen ontkomen aan is, omdat een aantal ernstig beschadigde mensen in posities van macht en invloed kiezen voor oorlog en dood in een wanhopige en verachtelijke laatste diepe poging om hun controlerende autoritaire regimes op te leggen aan de mensheid in het algemeen. Ze kunnen niet slagen, omdat degenen die hen zo lang blind steunde en hun plannen in werking stelden zich eindelijk de dwaling realiseren van hun manieren en het zinkende schip - handhaving van controle over de bevolking, verlaten.

Die regimes zitten in wanhopige barensnood aangezien ze proberen om de gewone bevolking bang te maken door hen vrijelijk dictatoriale bevoegdheden te geven in ruil voor een belofte om hen een wereld van duurzame vrede en welvaart te bieden die ze niet alleen niet kunnen leveren, maar ook niet de intentie daartoe hebben om die zelfs maar te proberen te leveren.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 20 november 2015

Mike Quinsey
 Channeling van zijn Hogere Zelf
 20 november 2015

De gebeurtenissen op Aarde blijven uitdagingen creëren voor degenen van het Licht die helpen de situatie op elke mogelijke manier te verlichten. Er lijkt geen vermindering te zijn van de steeds maar voortdurende stroom problemen die door degenen die het Licht ontberen gecreëerd worden , om de ware aard te kunnen begrijpen van wat er gebeurt. De duistere garde gaat door met hun plan om een Nieuwe Wereldregering te creëren, waarin ze de belangrijkste macht en controle in handen hebben. Maar hun macht neemt af en hen zal nooit de mate van controle die ze nastreven worden toegestaan. In werkelijkheid stellen ze zichzelf bloot aan streng toezicht dat hun ware agenda zal ontmaskeren. Dus alhoewel ze nog voldoende macht overhebben om een laatste poging te ondernemen om hun doelen te bereiken, kunnen ze niet slagen en zullen ze uiteindelijk geen andere optie hebben dan zich over te geven. Jullie kunnen je daarom blijven focussen op jullie taken, wetend dat iedere inspanning die jullie doen de moeite waard zal zijn en uiteindelijk de beloningen zal opleveren.

Kryon: Vraag en Antwoord 567: Menselijk bewustzijn beïnvloedt de Aarde. / 21 november 2015 / Lee Carroll


567: Menselijk bewustzijn beïnvloedt de Aarde.
21 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, een vriendin en ik mediteren over de recente aanvallen van haaien en wij denken dat het te maken heeft met de veranderingen van de planeet. Wij kunnen gewoon niet begrijpen waarom zij zo agressief zijn geworden. Wat is de boodschap die de haaien brengen? Waarom gebeurt dit?
Dank je wel, Maryann

ANTWOORD: Er zijn inderdaad veranderingen in het milieu en ook met de biologie in verband met de verandering van het Raster van de laatste jaren.

Ik zal eerst zeggen wat er in het algemeen gebeurde: Wat jullie zien zijn zoogdieren, amfibieën, insecten en zelfs vissen die in gebieden zijn die nieuw voor hen zijn.


ASCENSIE-UPDATE / 21 november 2015 / Door Fran Tielemans

ASCENSIE-UPDATE
21 november 2015 / Door Fran Tielemans

De voorbije week was het niet evident om te midden van alle beroering toch telkens opnieuw te centeren. Zeker wanneer we regelmatig kranten, het online-nieuws of het TV -journaal bekijken, dat ons overspoelt met de boodschap van angst, onzekerheid en onveiligheid. We hebben telkens weer de keuze  om helemaal niet meer te kijken naar dergelijke berichtgeving, en ons helemaal te focussen op ons eigen leven en onze eigen energie. Of we kunnen al het ‘breaking news’ verslinden en helemaal meegaan in de golven van angstpsychose in de massa.

Zoals altijd is de gezonde middenweg het meeste aangewezen. We kunnen het niet maken om enerzijds volop in het proces van bewustwording te staan, en anderzijds onze ogen te sluiten voor wat er gebeurt in de wereld. Alles en iedereen is verbonden, en de energieën van de wereld rimpelen door tot in ons veld en omgekeerd. Wanneer we toch de moed hebben om het nieuws te blijven volgen, niet geobsedeerd, maar af en toe, rustig, vanuit een hoger perspectief, en onszelf uittillend boven de angst, dan groeien we in de capaciteit om het 3D-leven te bekijken als waarnemer, zonder er onmiddellijk oordelen aan vast te hangen of mee te gaan in de angst-golf, of onszelf naar beneden te halen door bijvoorbeeld allerlei complottheorieën te verzinnen.

De Groep: Technologie – Afspiegeling van de innerlijke Spirit. S/teve Rother Oktober 1998 /Geplaatst: 12 november 2015

De Groep:
Technologie – Afspiegeling van de innerlijke Spirit.
Steve Rother
Oktober 1998 /Geplaatst: 12 november 2015

Van Steve:

Als men ontwaakt voor de eigen spiritualiteit is het heel gewoon om voor antwoorden naar spirit te gaan. Spirit leert ons dat we krachten in ons hebben die we nog nooit hebben begrepen. Wij beginnen te begrijpen dat we de kracht hebben om richting te geven aan onze eigen werkelijkheid. Als deel van het goddelijke geheel, gaan we nu stap voor stap vooruit in het gebruik van die kracht. Die kleine stapjes leiden ons tot ascensie, zoals dat over het algemeen wordt genoemd. Op dit moment in onze geschiedenis zetten we die stappen naar onze eigen bekrachtiging in een steeds hoger tempo. Als direct gevolg van onze intentie om vooruit te komen, staat er nu heel veel hulp tot onze beschikking. Door onze zoektocht naar kennis, komen er steeds meer leraren. Naarmate er meer studenten komen, verschijnen de leraren op magische wijze, alsof ze in de rij staan te wachten. Ook is er veel hulp van de andere kant van de sluier.


Een Schrijven van de Schepper / 20 november 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” Vergeet Nooit….. ”

6773493-md

Jullie zijn jullie grootste dromen en jullie meest eenvoudige genoegens waardig!
Jullie zijn de gave van het geven en ontvangen van liefde,
 vriendelijkheid, eer, respect en bewondering waardig.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 185 / Zaterdag 21 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 185
Zaterdag 21 november 2015


Chicchan 3   Blokkade Krakers

Ik ben Chicchan 3. (Rode Slang)  Dank u voor het verbinden met ons deze dag. We zijn echt dankbaar voor elk moment dat we hebben waarin we bewust zijn aangesloten. Er zijn vele manieren waarop we zijn aangesloten, omdat wij energetisch van dezelfde essentie zijn. Als je bewust op de hoogte bent van ons en verlangt om met ons samen te werken, is er een hoog geladen energie frequentie die optreedt tussen ons.

Dit is vergelijkbaar met een elektrische leiding. Wanneer je elektrische verlichting hebt in je huis, is dat altijd aangesloten op dezelfde energiebron als alle andere elektrische apparaten in het huis. Wanneer je besluit het licht van een kamer aan te doen, draai je gewoon een schakelaar om en de energie stroomt door de schakelaar.

Heavenletter 5476 Waarheid Vibreert in Heavenletters / Zaterdag 21 november 2015

Waarheid Vibreert in Heavenletters
Brief uit de Hemel
Zaterdag 21 november 2015

God zei:

Heavenletters zijn tijdloos. Ze zijn niet gebaseerd op tijd. Woorden die waar zijn, zijn waar. Waarheid verandert niet. Waarheid is waar, anders is het niet de waarheid.

De Heavenletter die vandaag gepubliceerd is, werd maanden geleden voor het eerst opgeschreven, misschien met nog een Heavenletter of meer, en nu zijn er rijen Heavenletters opgesteld, die wachten op hun beurt om verzonden en gepost te worden in de wereld. Iedereen die het fijn vindt om Heavenletters te lezen heeft de mogelijkheid, en grote getalen vinden hun weg hier naartoe om de kost de Ik aanbied in zich op te nemen.

vrijdag 20 november 2015

Event meditatie op 21 november om 21.12 uur (Nederland) Nederlandstalige YouTube video / herplaatst 20 November 2015


Event meditatie op 21 november;
 Nederlandstalige YouTube video
herplaatst 20 November 2015

 
https://www.youtube.com/watch?v=XO83sG0J4y4
Alsjeblieft, stuur dit rond. Informeer iedereen en roep ze op om mee te doen met deze belangrijke meditatie. Onze gezamenlijke kracht maakt het verschil !
Power-to-the-People-300x197
Zet het op Facebook en andere ‘social media’. Je kunt de meditatie alleen doen, maar je kunt ook mensen uitnodigen om deze meditatie gezamenlijk te doen. Je kunt een ‘geleide’ meditatie maken door de gesproken instructies van tevoren op te nemen zodat je ze tijdens de meditatie kunt afspelen.

Wanneer we het allemaal NU willen, Het 5 Dimensionale Bewustzijn / 11 november 2015 / van L'Au'Ra Pleiadian

Wanneer we het allemaal NU willen,
Het 5 Dimensionale Bewustzijn
11 november 2015 / van L'Au'Ra Pleiadian

Dus je bent in het Huidige Moment. Dingen stromen, je accepteert alles wat zich voordoet. Je houd van en eert jezelf. Dan zijn er van die momenten, wanneer plotseling je geest zich wendt tot datgene wat je wilt. En je wilt het allemaal NU. Maar dit Nu (van jou wensen) van de buitenwereld, lijkt, dat wat jij wilt, niet te bevatten.

Je zult het LEVEN van jouw DROMEN ervaren.

Waarom dan, kun je je afvragen, wil je wat je niet hebt.

Jouw Ziel zal jouw Bestemming ontvouwen op die momenten dat je bereid bent om het te ontvangen. En dit is door het bewustzijn van EENWORDING, niet door het bewustzijn van GEBREK, iets willen dat niet aanwezig is.

Er vindt continue een verfijning van jouw Energie plaats dat wil zeggen jouw bewustzijn. En deze verfijning, verandert het bewustzijn binnenin je waardoorheen jij functioneert. Jouw filter, dat is, hoe jij het LEVEN ervaart.

Kryon: Vraag en Antwoord 566: Mensen klonen. /20 november 2015 / Lee Carroll


566: Mensen klonen.
20 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, met het recente nieuws van de gekloonde menselijke baby ben ik nieuwsgierig naar jouw inzichten over “menselijk klonen.”

Is dit zo bedoeld? Maakt het uit hoe het menselijk lichaam wordt geschapen of overschrijdt de mens ethische en spirituele grenzen?

Antwoord: Wij hebben hierover vele boodschappen gebracht. Het is de mens die de spirituele parameters van de wetenschap vaststelt, niet God. Begrijp jij dat de spirituele taboes van gisteren de normaliteit van vandaag zijn?

Hoe zit dit nu met God? Is God veranderd of is de mens veranderd?


Een Schrijven van de Schepper /19 november 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
19 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” Liefhebben”

unnamed 

Ach, om lief te hebben zonder muren, grenzen of beperkingen!
 Je kan het misschien nu nog niet begrijpen,
maar als je in staat bent om dit te bereiken,
is het Universum van jou .....
vraag en het zal jou verzoeken inwilligen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 20 november 2015 / Neal Donald Walsch

20 november 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
  


... dat meesterschap niet wordt afgemeten door het aantal verschrikkelijke dingen die je verwijderd uit je leven, maar door het aantal keren dat je ze niet meer verschrikkelijk noemt.

De Boeddha bracht lijden naar zichzelf, om er mee geconfronteerd te worden,
om te zien of hij dat was, en zo niet,
 om te zien wie hij toen wel was.
Jezus liet zich kruisigen, om te laten zien wie hij was.
En wat denk jij dat Jij hier aan het doen bent?

Waarom moeite hebben met deze relatieve wereld
 als je jezelf niet herkent in je eigen ervaring?
En hoe dat anders te doen, behalve door het ondervinden van dat wat je niet bent?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 184 / Vrijdag 20 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 184
Vrijdag 20 november 2015


KAN 2  Het Observeren van Insecten

Ik ben Kan 2. (Geel Zaad) Hartelijk dank voor het samenwerken met ons deze dag. We zijn verheugd om een deel te zijn van de samenvoeging van het Zelf en de Geest, dat zich momenteel uitwasemt over de Aarde vandaag. Het is ons een grote eer om jullie te helpen in deze tijd van overgang.

Vandaag willen we jullie aanmoedigen om naar buiten te gaan en frisse lucht in te ademen. Als jullie in een gebied wonen waar de lucht wordt vervuild , maak dan plannen om de stad uit te gaan en naar een gebied te gaan waar bomen en andere planten zijn die zuurstof voor jullie creëren.

Heavenletter 5475 Alsof Je Een Bepaald Liedje Aanvraagt / Vrijdag 20 november 2015

Alsof Je Een Bepaald Liedje Aanvraagt
Brief uit de Hemel
Vrijdag 20 november 2015


God zei:

Wat je ook maar kunt bedenken kan zich manifesteren. Dit is inclusief jouw gelukkigste gedachten, evenals je meest angstige gedachten. Wat is daar dat niet kan worden bedacht door de gedachten van de mens? De mooiste, de lelijkste, de verblijvende, de niet-vrijblijvende, datgene wat jij ziet en datgene wat jij niet ziet. Het verstand van de mens is krachtig. Het verstand van de mens is het meest krachtig. Wat je ook denkt, het krijgt vorm. Het mag dan misschien niet direct herhaald worden, en toch wordt het vroeg of laat herhaald op het podium van het leven. Zorg voor datgene wat je voor jezelf herhaalt, zelfs als je dat niet uitspreekt.

Dromen komen uit, maar niet altijd in de vorm die jij bewust hebt gekozen. Jouw woorden kunnen uitkomen. Geloof, eens en voor altijd, dat het Universum luistert naar jouw gedachten, woorden, daden en reacties. De bedoeling van het Universum is om jou alles geven waar je om vraagt of waar je hints voor geeft. Het Universum verlangt er naar jou te behagen. Het Universum neemt jou op je woord. Wat het jou ook hoort zeggen, het Universum buigt achterover om het jou te geven. Dat betekent dat ze namens jou alle punten op de “i” zet en alle streepjes in de “t”. Het Universum luidt in wat het jou hoort zeggen en denken. Het vraagt zich niet af of je er wel goed aan doet.

donderdag 19 november 2015

Benjamin Fulford De Parijse psy-ops is een onderdeel van de lopende stappen in de richting van een wereldregering. /16 november 2015

Benjamin Fulford
De Parijse psy-ops is een onderdeel van de lopende stappen in de richting van een wereldregering.
- 16 november 2015

De reusachtige psychologische oorlogsvoering operatie, waarbij "ISIS terroristen" naar  verluidt meer dan honderd mensen doodde in Parijs, op vrijdag 13 november 2015, was  slechts een onderdeel van de voortdurende paardenhandel in de richting van een wereld regering.

Laten we, om dit te begrijpen, eens kijken naar een aantal belangrijke gebeurtenissen rond de gebeurtenissen in Parijs.

Allereerst het feit dat duizenden getuigen die allen video-telefoons droegen niet in staat waren om de gebeurtenissen van die dag op te nemen, bewijst alleen al dat het gewoon een enorm propaganda evenement was, NSA en andere bronnen zijn het hier over eens. Bovendien waren alle 8 bewakingscamera's van de gebieden waar het vermeende bloedbad plaatsvond uitgeschakeld, wat hoog niveau medewerking van de Franse veiligheidspolitie impliceert, zeggen CIA-bronnen.

Laten we vervolgens eens kijken naar wat het resultaat is van deze gebeurtenis. Frankrijk heeft de staat van beleg geïmplementeerd en sloot zijn grenzen. Dit is een klassieke Gladio strategie waarbij een gefabriceerd terreur incident wordt gebruikt om een militaire regering te implementeren.

Deel 2: Wil de echte journalist opstaan? / 19 november 2015 / Irma Schiffers


Deel 2: Wil de echte journalist opstaan?
19 november 2015 / Irma Schiffers

Foto Ken O'Keefe 

Als aanvulling op het vorige artikel Wil de echte journalist opstaan’ en de geplaatste reacties daaronder zie je een paar journalisten aan het woord, zowel in de mainstream media als de alternatieve media die precies zeggen waar het op staat. Zij zijn daarmee het ultieme voorbeeld voor diegenen die ik probeer aan te sporen in het vorige artikel om het echte journalistieke werk te gaan doen; het zoeken naar, en brengen van de waarheid.

Deze video’s heb ik inmiddels vertaald en van ondertiteling voorzien waar het een andere taal betrof want die zijn zeer de moeite van het kijken en delen waard, je treft ze aan onder dit artikel.

Abba, ik leg mij n geest in Uw Handen /19 november 2015 / Lilian Ferru


Abba, ik leg mij n geest in Uw Handen
19 november 2015 / Lilian Ferru
Lieve mensen,

Het is waar. Ik kijk al lang geen journaal meer en kranten lezen doe ik nauwelijks nog. Ik word er altijd een beetje wee van. Het is niet zo dat ik negatieve onderwerpen vermijd of me wentel in naïviteit en onwetendheid. Ik weet wel ongeveer wat er speelt, al is het maar dat ik door allerlei websites scroll op zoek naar goed nieuws. Daarnaast geloof ik de mainstream media gewoon niet. Het is veelal gebaseerd op bangmakerij. Afgelopen week was ik ook nog eens in Groningen. We waren net op tijd om afscheid te nemen van mijn schoonmoeder. We logeerden aan de rand van een weiland. Het stormde die nacht en alles huilde zowat om het huis. Eenmaal aan haar bed, met Paul aan haar zijde, knijpt mijn schoonmoeder krachtig in de hand van haar oudste zoon. Ze is zich bewust dat hij er is, iets in haar is blij en veert op. Die avond heb ik gebeden om genade. Een paar uur later is ze rustig ingeslapen. Het heeft indruk gemaakt. Waartoe dient het? Ik denk er over na. Verbaas me opeens dat ik er nog ben. Dat ik elke morgen opsta voor een nieuwe dag. Wat is dat, de dood?

kryon: Vraag en Antwoord 565: Mens – Ziel. /19 augustus 2015 / Lee Carroll


565: Mens – Ziel.
19 augustus 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, kan het menselijk lichaam bestaan of leven zonder de aanwezigheid van een spirit of een ziel?

ANTWOORD: Nee. Zelfs de schijnbaar minst zorgzame of slechte mens, of degene die hersendood of krankzinnig is, heeft een ziel en een essentie van Goddelijkheid.

Het is allemaal onderdeel van een combinatie van vrije keuze en die van zich vervullende specifieke energieën om een balans te kunnen scheppen (of een gebrek daaraan) die de rest van jullie helpt om belangrijke beslissingen te nemen ten aanzien van jullie eigen Goddelijkheid.

Kryon


Houd je Focus Vast! / 18 november 2015 / JennySchiltz

Houd je Focus Vast!
18 november 2015 / JennySchiltz

Ik wilde even een moment nemen om me te richten op wat er in onze wereld in het algemeen aan het gebeuren is. Velen van ons hebben verdriet, ongerustheid en frustratie gevoeld. Voor mij voelt de energie als droefheid. Deze energie komt uit het collectief maar die moet een vibrationele match in ons vinden opdat het ons zo diep beïnvloedt.

Ik bracht van morgen enige tijd in meditatie door omdat mijn hart soms zo zwaar is en ik leiding nodig had. Ik sprak met mijn team (geestelijk dus) en zij legden uit dat alles wat plaats vindt een gelegenheid geeft voor ons om te oefenen om in een hogere vibratie te blijven tussen alle chaos die rond zwerft.

Op deze dag van je leven / 19 november 2015 / Neal Donald Walsch

19 november 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat "Waarom?" de meest nutteloze vraag is in het universum.
De enige vraag met enige betekenis is: "Wat?"

Vragen "Waarom gebeurt dit?" kan jou alleen maar ontkrachten.
Vragen "Wat wil ik er van maken?" doet precies het tegenovergestelde.

Hier is een groot geheim: het Waarom van iets is om het Wat van alles te produceren.

Denk daar eens voor een moment over na.
Denk daar, in feite, de rest van de dag over na.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper /18 november 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
18 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” Licht in de Duisternis”

Light-in-Darkness

Er kunnen momenten in je leven zijn dat een situatie zo uitdagend is dat alles zich tot een minutieus punt zal beperken met die ervaring als enige focus.
De eindeloze duisternis van dat moment zal lijken eeuwig door te gaan;
 geen licht, geen hoop, geen liefde.
 Mijn geliefde, vergeet niet dat zelfs in je donkerste tijden Het Universum daar is,
naast je lopend met een prachtig helder licht.
Alles wat je hoeft te doen om te worden weggetrokken uit de duisternis is, 
je hoofd omdraaien en ernaar kijken.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 183 / Donderdag 19 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 183

Donderdag 19 november 2015AKBAL 1  Dimensionale Portalen

Ik ben Akbal 1. (Blauwe Nacht)  We zijn erg enthousiast om een deel te zijn van jullie bewustzijn en kijken uit naar de dag dat we zijn weer opnieuw bij elkaar zijn. Vandaag willen we praten over transport. We spraken hiervoor in het kort over dit onderwerp , maar willen dit graag verder uitbreiden. Op dag 180, spraken we van fysische methoden van het transport, terwijl we op dag 182 hebben gesproken over hoe de mens op twee plaatsen tegelijk kunnen zijn, deels in het fysieke gebied en gedeeltelijk in de geestelijke wereld. 

Waarover we willen praten vandaag is de mogelijkheid om door portalen te gaan en buiten tijd en ruimtelijke beperkingen. Ieder van jullie heeft de mogelijkheid om dit te doen op een bewust niveau, hoewel de meeste van jullie op dit moment uitsluitend tijdens de droomtijd Dimensionaal reizen.