Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 november 2015

Parijs, nu weer het centrum van de macht? / 14 november 2015 / Irma Schiffers


Parijs, nu weer het centrum van de macht?
14 november 2015

aanslagen parijs
‘Hang in there’!  Eén van de laatste zinnen van mijn vorige artikel.

 En ik schreef eveneens in dat artikel van slechts vijf dagen geleden:

“We hebben elkaar nodig om het proces van de grote verandering te ondersteunen en onder andere de media -die onze visie dag na dag via ‘mind-control’, inkleurt, manipuleert en indoctrineert met valse propaganda- hebben die ommezwaai nog niet gemaakt. Het is alleen onbegrijpelijk dat er nog steeds zoveel ‘onnozele zielen’ zijn die de TV nog dagelijks aan hebben staan en zich (willen) laten manipuleren en misleiden, sommigen tegen beter weten in!”

En ik herhaal dat nu maar weer eens met KLEM! Helaas zijn er excessen nodig om ons tot ontwaken te dwingen en om te gaan beseffen dat we zelf zeer krachtig, scheppend en verantwoordelijk genoeg zijn om de verandering ten goede in te zetten die inherent is aan dit nieuwe tijdperk.

BBC-reporter klapt uit de school: ‘Geloof niets wat je leest en ziet!’ / 13 november 2015 /door GuidoJ

BBC-reporter klapt uit de school:
‘Geloof niets wat je leest en ziet!’
13 november 2015 /door GuidoJ.
2015 © WantToKnow.nl/.be

BBC News believe

BBC-journalist John Darvall
BBC-journalist John Darvall
De talentvolle John Darvall, BBC-journalist, heeft zijn eigen carrière bij de BBC vergooid. Het blijkt dat de tragische dood van zijn dochter Polly, door een auto-ongeluk, en de daaropvolgende stroom nieuwsinfo hierover, hem zó geraakt hebben, dat hij dieper is gaan nadenken over de Britse media in het algemeen en zijn werkgever, de BBC in het bijzonder. In een blog, vlak naar de dood van zijn dochter, meld John Darvall, dat hij zich schaamt journalist te zijn.. (HIER)

De BBC blijkt volstrekt verkeerde informatie over deze gebeurtenis als nieuws te hebben gebracht, waardoor het verdriet van Darvall en zijn familie heftig is versterkt. Darvall hierover in zijn blog: “Dit stuk armzalig journalistiek, maakte van afgelopen dinsdag tot de slechtste dag van deze hele periode. Deze week hebben de Tv en de kranten mij duidelijk gemaakt, waarom zij niet passen in de toekomst van het nieuws..”

Darvall is lovend in dit kader over het internet al het ‘bastion’ van de échte media: “Het internet stelt ons in staat onze éigen conclusies te trekken, door onze eigen feiten te checken. We kunnen écht niet meer vertrouwen op de traditionele (nieuws)outlets voor juiste en verzorgde feiten. Als ze niet eens in staat zijn om de feiten juist weer te geven, via op heldere informatie gebaseerde rapportages, is het dan gek dat we allemaal ons heil elders zoeken? Zoals het delen van nieuws en informatie uit eigen bronnen via Facebook, Twitter en andere internetbronnen.” Over zijn eigen carrière schreef hij, dat hij zich schaamde om journalist te zijn. “Geloof gewoon niets wat je leest of ziet in de media, radio of op Tv.”

Meer lezen >>>

DE VERSCHUIVING NAAR DE NIEUWE REALITEIT VINDT PLAATS / 13 november 2015 /door Owen K Waters

DE VERSCHUIVING NAAR DE NIEUWE REALITEIT VINDT PLAATS
13 november 2015 /door Owen K Waters

Jullie fysieke lichaam bestaat op een bepaalde locatie in ruimte en tijd. Om fysiek te verplaatsen, dienen jullie naar de nieuwe locatie te reizen. Jullie geest is echter vrij om te zwerven naar verschillende locaties en zelfs naar andere punten in de tijd.

In de afgelopen decennia, Is Remote Viewing - het mentale bekijken van locaties op afstand - ontwikkeld tot een zeer gedisciplineerde manier van het verkrijgen van informatie over andere locaties in de tijd en ruimte.

Veel mensen hebben hun eigen versies ervaren van deze vaardigheid in de vorm van helderziendheid of déjà vu, waar de scènes die je plotseling herkent in je leven scènes zijn die je eerder had gezien, terwijl je in een andere staat van bewustzijn verkeerde.

Een Schrijven van de Schepper 13 november 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” Onderwijzen/Leren ”

images

Je hebt iets te onderwijzen. Je hebt iets te leren.
Velen van jullie geloven dat dat twee verschillende dingen zijn.
 Ze zijn samen gehuld in een spirituele dans van verstrengelde energieën.
 Alles wat je leert, zul je uiteindelijk onderwijzen en elke keer dat je onderwijst,
 leer je iets nieuws.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Kryon: Vraag en Antwoord 560: Het Licht Hoog Houden./ 14 november 2015 / Lee Carroll


560: Het Licht Hoog Houden.
14 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Lang geleden, in 1987 had ik in mijn kantoor met mijn collega’s een discussie over het God-principe. Ik herinner mij dat er werd gezegd dat God energie was die ons stimuleert.

Opeens verbaasde ik mijn vrienden (en mijzelf) door te stellen dat “wij God zijn.” Kort daarna viel mijn leven op elk punt ineen. Toen ik langzaam herstelde begon ik mij te realiseren dat hetzelfde bij andere mensen gebeurde, hoewel niet zoveel. Ik vond Kryon en dacht dat ik misschien een lichtwerker was.

Ik moet zeggen dat het een eenzaam pad is omdat ik mijn kennis niet durf te delen, zelfs niet met mijn familie. Ik kan accepteren dat wij als groep op een universele manier helpen, maar wat is het punt om je hiervan bewust te zijn terwijl anderen dit niet zijn?KORTE UPDATE / 14 november 2015 /door Fran Tielemans

KORTE UPDATE
14 november 2015 /door Fran Tielemans

Velen onder ons zullen de afgelopen nacht iets hebben opgevangen van de grote onrust en de donkere energieën die in het collectief bewustzijn circuleerden, en velen hadden dan ook een heel onrustige slaap. Het groeiende eenheidsbewustzijn maakt immers dat we steeds gevoeliger worden aan wat er in het ‘eenheids-lichaam’ gebeurt. De enorme instroom van Licht de afgelopen jaren, maanden, weken en dagen  maakt dat er bij onszelf heel wat naar boven is gekomen de voorbije tijd, en zo stoten we ook als collectief donkere wolken zeer dichte energie uit ons systeem.

Het donkerste dichtste laat zich in de voorlaatste maand van dit jaar met zijn sterk 15/8 –accent nog eens zien op het wereldtoneel, en doet dat net in een land dat ooit gesticht werd met de leuze ‘Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap’. Toeval? Ik geloof het niet. In Parijs dan nog, zoals J. Hoffman opmerkte, de Lichtstad…Nu het Licht zich overal snel vermenigvuldigt, staat al wat geen Licht is, al het oude, verstarde en geen Liefde kan of wil toelaten, onder enorme druk. Het massaal ogenblikkelijk verspreiden van alle informatie over heel de wereld maakt dat alles voortdurend wordt gedeeld, besproken en innerlijk verwerkt. Mensen maken in deze tijden in zichzelf en ook uiterlijk nog veel duidelijker de keuze voor liefde en vrede (en zullen daarvoor de komende tijd en jaren nog in veel groter en nooit geziene getale op straat komen en initiatieven ontwikkelen), en daarin kunnen wij op dit moment op ene bescheiden en onzichtbare manier een grote hulp en steun zijn in en voor het collectief.


Jeshua “De Lange Weg naar Huis” / November 2015 / Judith Coates


Jeshua
“De Lange Weg naar Huis”
November 2015 / Judith Coates
Geliefde,
Ik zou nu met je willen spreken over de lange weg naar Huis. Je hebt gedurende vele levenspannen gevoeld dat je niet Thuis was, dat je Thuis weer wilde vinden. Je hebt soms tegen de ouders en degenen van de oudere generatie gezegd, “Waar is Thuis? Ik wil naar Huis gaan.” En zij hebben tegen je gezegd, “Wel, dit hier is je thuis. Hier waar we zijn; dit is je thuis.” En jij zei, “Nee, niet dit thuis, maar de Thuis waar ik in mijn hart naar verlang, de Thuis die ik me herinner en het niet helemaal in een visualisatie kan plaatsen, en dat ik niet helemaal kan vinden, maar waarvan ik weet dat het ergens mijn Thuis is.”
Je hebt gekozen - en er is geen oordeel met dit; het is een zeer goed iets dat je het gedaan hebt - je hebt gekozen om de lange weg naar Huis te nemen. Je hebt gekozen om overal te wandelen, om alles te zien, om op bezoek te gaan met alle vrienden, met alle broeders en zusters, en, het Licht samengevoegd in een dichter voertuig. Je hebt gekozen om iedere omleiding te kennen, om ieder detail te kennen, om overal te wandelen, en je hebt gekozen om alles te zien waar je ook gaat, omdat je niets wilt missen.

ASCENSIE-UPDATE / 11 november 2015 /door Fran Tielemans

ASCENSIE-UPDATE
11 november 2015 /door Fran Tielemans

De witte roosjes in de tuin staan opnieuw volop in bloei, daarnet vloog er een dikke hommel voorbij ons keukenraam, en de voorbije week haalde de temperatuur ’s nachts enkele keren zelfs 16 graden. Vreemde tijd, zeker ook omdat we ons energetisch nog altijd in een nooit geziene overgang bevinden. Sinds het begin van 2015 werd me altijd gewezen op de breuklijn van eind november, dat de energie zeer hoog zou zijn tot dan. En dat is ze nu nog altijd, niet zo heftig als de eerste weken van september, maar de energie-instroom blijft nog altijd heel persistent: sinds oktober hebben we haast elke dag CME’s, geomagnetische stormen en/of zonnevlammen gehad.

Heavenletter 5469 Wie Is Er Verantwoordelijk Voor Jouw Reacties? / Zaterdag 14 november 2015

Wie Is Er Verantwoordelijk Voor Jouw Reacties?
Brief uit de Hemel
Zaterdag 14 november 2015


God zei:

Je kan altijd weten dat je niet alleen bent. Of je hart nu pijn doet of vol is van vreugde, je bent niet alleen. Het versje dat zegt dat als je lacht, iedereen met je mee lacht en als je huilt, je alleen huilt, is simpelweg niet waar. Het kan goed klinken, toch lachen velen met jou mee en net zovelen huilen met jou mee. Dit is hoe het leven is. Het maakt niet uit op welk hoogtepunt of op welk dieptepunt jij bent, naar wereldse begrippen, jij hebt veel gezelschap. Niemand is zonder pijn geweest en niemand is zonder vreugde geweest.

Het maakt niet uit hoe mooi, het maakt niet uit hoe rijk, het maakt niet uit hoe robuust, het maakt niet uit hoe niet-mooi, het maakt niet uit hoe arm, het maakt niet uit hoe ziek, iedereen op Aarde heeft goede tijden en noemt deze vreugde. Alles op Aarde is relatief. Het is gezegd dat hoe groot je verdriet ook is, als je de keuze had om de problemen van een ander uit een hoed te trekken, zou je ervoor kiezen om de ellende te houden die je al hebt. En, natuurlijk, je hebt een keuze gemaakt om vast te houden aan je problemen, omdat je lijden beschouwt als een beloning voor goedheid.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 178 / Zaterdag 14 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 178
Zaterdag 14 november 2015


Etznab 9 Beelden Spiegelen

Gegroet, Ik ben Etznab 9. (Witte Spiegel) Welkom in deze tijd van het delen. Vandaag willen we praten over het onderwerp spiegels.

Elke persoon die jullie ontmoeten, elke ervaring die jullie hebben, elke gedachte die jullie denken, elk dier of plant die jullie tegenkomen heeft de mogelijkheid om een bericht naar jullie te spiegelen.

Hebben jullie ooit gemerkt hoe sommige mensen gedijen in slechte situaties, terwijl anderen in soortgelijke situaties vastlopen? Waarom is dat? Het is vanwege de innerlijke kracht en wijsheid van de persoon. Sommigen kunnen voor een tijdje vastlopen en in een diepe depressie terechtkomen of in woede uitbarsten. Op een gegeven moment, beseffen ze dat ze zichzelf het leven zuur maken en kiezen ervoor om aanpassingen te maken in hun houding.

vrijdag 13 november 2015

Mike Quinsey Niets zal nu Gebeuren dat de Uitkomst zal Tegenwerken om Zegevierend voor het Licht te zijn / 13 November 2015

Mike Quinsey
Niets zal nu Gebeuren dat de Uitkomst zal Tegenwerken om Zegevierend voor het Licht te zijn
13 November 2015
Dierbare Vrienden,
          Sommigen van jullie zullen niet gelezen hebben dat, sinds ik ermee stopte SaLuSa te channelen, gebeurtenissen tamelijk snel in beweging gekomen zijn, en dat ik sindsdien een boodschap van St. Germain ontvangen heb via Nancy Tate die mij vroeg om direct vanuit mijn Hogere Zelf te channelen. Ik had dit voorheen niet geprobeerd, maar besloot om het eens te proberen, en de boodschap die ik ontving is als volgt:
***
13 November 2015. Mike Quinsey.
Niets zal nu gebeuren dat de uitkomst zal tegenwerken om zegevierend voor het Licht te zijn. De Duisteren worden in check gehouden met hun macht, welke grotendeels verminderd werd. Het zal niet te lang zijn voordat zij ingeperkt zullen zijn en niet in staat om door te gaan met hun plan voor het gevangenschap van de zielen op de Aarde. Zoals je opgemerkt mag hebben, vinden slechts recentelijk over de gehele wereld heen vele positieve acties plaats die ondernomen worden door de strijdkrachten van het Licht. In zoverre dat het Licht nu de overheersende kracht op de Aarde is, en heel veel van de geheimen onthult waarvan de Duisteren liever zouden hebben dat jullie dit niet zouden weten. De Waarheid komt nu zo snel naar buiten dat het niet gestopt kan worden, en als de Mensheid leert hoe het misleid werd zullen zij veranderingen eisen. Vele Lichtwerkers hebben zich voorbereid op deze tijd en zijn nu in staat om meer openlijk, zonder interferentie, te werken. Echter, voorzichtigheid wordt aanbevolen aangezien gezond verstand vereist is om te verzekeren dat jullie jezelf niet teveel blootgeven. Er is zeer zeker veiligheid in het samenkomen met andere Lichtwerkers, maar ook de Duisteren zullen verlangend zijn om hun aanwezigheid bekend te maken om angst in jullie te ontsteken. Vertrouw op het Licht, aangezien angst de werkelijke energie is waar zij zich aan voeden, en zij zullen proberen om de vorderingen die gemaakt worden te vertragen.

Op deze dag van je leven / 13 november 2015 / Neal Donald Walsch

13 november 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet….... dat er niet zoiets bestaat als een 'slecht voorteken,’ dus je
hoeft geen zwarte katten te vermijden vandaag.

Of ladders. Of scheuren in het trottoir.
Vrijdag de 13e kan de Mooiste Dag van Jouw leven worden tot nu toe.
En dat zal het als je ervoor kiest om vandaag alles in je leven te zien als een wonder.

Dat geldt ook voor het groeien van het gras, het passeren van een wolk,
de glimlach op het gezicht van een ander ... en het kloppen van je eigen hart.

Leef het wonder dat het leven is vandaag, en maak je geen zorgen over "slechte voortekenen."

Vergeet niet, niets is het kwaad, het is het denken dat het zo maakt. (Wm. Shakespeare)

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

De Ster Ouderen willen Jullie een Vraag Stellen Jullie Tijd Is NU / 11 November 2015 / Aluna Joy

De Ster Ouderen willen Jullie een Vraag Stellen
Jullie Tijd Is NU
11 November 2015 / Aluna Joy
Wij worden steeds nieuwsgieriger over dat jullie belangrijkheid plaatsen op datums en tijden die geen deel uitmaken van jullie normale en natuurlijke ritmes. Normale ritmes in jullie menselijke ruimtepak zijn deze: de opkomende en ondergaande Zon, de Maan cyclussen, de 4 seizoenen, jullie Zonnejaar, grotere cyclussen zoals de voortgang van de Equinoxen, en een kosmische cyclus die imiteert doorheen de natuur en de kosmos (Eentje zijnde de Maya kalender - Tzolk’in). En voor een mens, zijn jullie persoonlijke normale ritmes jullie geboortedatum, vele planetaire terugkeren en jullie 52ste en 104ste jaar vuur ceremonie tijden. Deze zijn slechts een paar van de echte natuurlijke tijden die onmiskenbaar duidelijk en bewijsbaar zijn in jullie universum, in de natuur en in jullie menselijke evolutie.

Kryon: Vraag en Antwoord 559: Pillen vasthouden voor effect. /13 november 2015 / Lee Carroll


559: Pillen vasthouden voor effect.
13 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, in jouw channeling in Redding, California, heb jij ons verteld dat het houden van pillen in je hand een effectieve manier kan zijn om te “helen.” Is het veilig om Prozac vast te houden? Kan ik een pijnstiller vasthouden zonder negatieve bijeffecten?

ANTWOORD: Wij hebben hier al jaren over gesproken. De mens heeft de mogelijkheid om zich te verbinden met “cellulaire intelligentie” om medicijnen vast te houden en daardoor resultaten te hebben. Dit is misschien een van de vreemdste van alle Kryon-leringen. Toch vormt het ook de fundering voor bewegingswetenschappen en zelfs voor homeopathie.

In beide gevallen wordt cellulaire intelligentie die verder gaat dan jullie voorstellingsvermogen, geactiveerd om veranderingen in jullie chemie aan te brengen of jullie de antwoorden of boodschappen te geven die zij alleen hebben.


De Raad "De Tijd is een Grappig Iets" / 11 November 2015 / Ron Head

De Raad
"De Tijd is een Grappig Iets"
11 November 2015 / Ron Head
De tijd is een grappig iets, is het niet? Wel, laat ons jullie er eerst aan herinneren dat het niet echt bestaat. En dat is waarom het zo een grappig iets kan zijn. Dus laat ons het onderzoeken en laten zien waarom wij zoiets zeggen. Het is tijd om een beetje plezier te hebben.
Hebben jullie de laatste tijd opgemerkt dat de tijd voorbij snelt zoals een op hol geslagen trein? De meesten van jullie hebben dat. Hebben jullie opgemerkt dat de dingen zo langzaam gebeuren dat de tijd stil lijkt te staan? Ja, dat hebben jullie. Welnu, dit is belachelijk, nietwaar? Hoe kan het voorbij flitsen en tegelijkertijd stilstaan? Denk erover na. Werd het niet voor een lange tijd gezegd - daar is dat woord alweer - dat het niets anders is dan een mentale constructie die de mensen uitgevonden hebben. Het is een bruikbare uitvinding dat met zichzelf op de loop ging.

Een Schrijven van de Schepper 12 november 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” Jouw Pasteltinten Van Vrede ”

il_340x270.300596063

Jouw wereld wordt altijd gekleurd door je waarnemingen. Het is er......Goed of fout. (Glimlach) Wees niet verbijsterd hierdoor, Mijn prachtige kind, want het is waarvoor je naar je Aarde kwam. Echter, met de tijd, zullen de kleuren transparanter worden. Het zwart en wit zullen vervagen, het warme rood en groen van afgunst doen er niet zoveel meer toe en de diepe blauwe tinten zullen nooit meer zo diep zijn als ze in het begin waren. En houd je vast aan degene die gedempt zijn, pastelkleuren is vrede. Vergeet niet, je bent altijd zoals je bedoeld was te zijn ... .Jouw verbazingwekkende zelf.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlMaya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 177 / Vrijdag 13 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 177
Vrijdag 13 november 2015


Caban 8  Laat jullie Licht Schijnen

Groeten. Ik ben Caban 8. (Rode Aarde)

Dank jullie voor het verbinden met ons vandaag. Wij willen jullie eraan herinneren dat jullie spirituele wortels zijn gemaakt van pure liefde. Er is niets in de wereld dat niet afkomstig is uit de inspiratie van pure liefde. We weten dat dit moeilijk is voor velen van jullie om te begrijpen als jullie om je heen kijken en alle ervaringen zien die niet van Liefde zijn. We begrijpen dat het moeilijk is voor jullie om te bestaan ​​in een dergelijke plaats. Als jullie sluiers van geheugenverlies opgetild worden, wordt het zelfs nog moeilijker om op de Aarde te blijven. Toch vragen wij u om geduld te hebben, want er is veel dat jullie kunnen doen om te helpen met de veranderingen die momenteel plaatsvinden.

Veel Lichtwerkers zijn in deze tijd naar de Aarde gekomen om te helpen bij de terugkeer van de Aarde naar haar oorspronkelijke staat. Hoewel de Aarde ongerept was ten tijde van haar oorspronkelijke schepping, begint zij en haar bewoners nu op een veel hogere frequentie te trillen. Dit betekent dat degenen die vasthouden aan lagere frequentie aspiraties niet in staat zullen zijn om hun doelen van Niet-Liefde ervaringen te behouden. Ze zijn in hun laatste positie om hun projecten te verdedigen, maar al snel zullen ze naar elders worden verplaatst.

Heavenletter 5468 Zoek Naar de Diamant / Vrijdag 13 november 2015

Zoek Naar de Diamant
Brief uit de Hemel
Vrijdag 13 november 2015

God zei:

Wat je ziet is wat je krijgt. Je kan het zo bekijken dat je omgeven wordt door uitdagingen. Dat is hoe jij het ziet. Ik vraag je niet om jezelf voor de gek te houden. Leven in de wereld is niet altijd gemakkelijk. Soms vinden Mijn Kinderen het leven erg moeilijk.

Je kan je gedachten opnieuw organiseren en komen van een uitgestrekte visie. Maar nu kun je alleen maar tot zo ver kijken.

Wat ik je voorstel is dat je open staat voor de mogelijkheid, dat zelfs op de moeilijkste dagen van het toneelstuk waarin jij een rol speelt, het leven een zegen is. Zeker, het leven op aarde is bezaaid met zegeningen. Het leven is een geschenk dat aan jou is gegeven. Zelfs datgene wat je ongedaan zou willen maken als je dat zou kunnen, heeft van binnen de kenmerken van een zegen. Als de zegeningen verborgen zijn, kan je er naar zoeken.

donderdag 12 november 2015

Bericht van Cobra 11-11-2015: Vertel het verder ! Meditatie voor de Event, op 21 november 2015 / 12 November 2015


Bericht van Cobra 11-11-2015:
Vertel het verder !
Meditatie voor de Event,
op 21 november 2015
12 November 2015

Het is tijd om weer in actie te komen ! Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze eigen handen te nemen !

We zijn het er allemaal over eens dat het proces van de bevrijding van de planeet te lang duurt. Hier is onze kans om gezamenlijk het proces te versnellen.

Daarom zullen we met elkaar samenkomen, in groepen groot of klein, als individuen en stellen, op 21 november. Op die dag eindigt een belangrijke cyclus en een nieuwe cyclus begint. Dit is het keerpunt waar we onze collectieve kracht van manifestatie kunnen gebruiken door het in te zetten als een kern om de veranderingen te triggeren waar we allemaal op wachten.

Benjamin Fulford: "Israëlisch Nazionistisch regiem tot ondergang gedoemd terwijl fuhrer Bush onderhandelt over capitulatie." / Donderdag 12 november 2015,

Benjamin Fulford:
"Israëlisch Nazionistisch regiem tot ondergang gedoemd terwijl fuhrer Bush onderhandelt over capitulatie."
Donderdag 12 november 2015, 08:49 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

- 9 november 2015 –

"George Bush Sr. en zijn Nazionische factie zijn aan het onderhandelen over capitulatie, volgens bronnen bij de CIA. Het Nazionistische regiem van Benyamin Netanyahu is ook gedoemd, net als hun Saudi proxies.

De overvloed aan informatie afkomstig van het internet, de nieuwe Guttenberg Press, heeft een kritieke hoeveelheid mensen bewust gemaakt van de enorme misdaden van George Bush Sr. en zijn Nazionistische trawanten. Het resultaat is dat, op een leeftijd van 91 Bush, die zei dat hij met pensioen was en niet langer tegen de pers sprak, zich verplicht voelde om een nieuwe autobiografie uit te geven waarin hij probeerde om volgelingen als voormalig Secretaris van Defensie Donald Rumsfeld en voormalig Vice President Dick Cheney onder de bus te gooien, om ze zo uiteindelijk de schuld te geven van de excessen van het George Bush Jr. regiem.

Kryon: Laat jouw ouders in liefde gaan / David Brown 14 April 2005: Geplaatst: 12 november 2015

Kryon:
Laat jouw ouders in liefde gaan
David Brown
14 April 2005: Paarl, West Kaap, Zuid Afrika
Geplaatst: 12 november 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet,lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier bij jullie allen in Paarl te zijn. De energie is zeer zacht en zachtaardig en er is een liefhebbende, zorgzame atmosfeer. Liefde en zorg zijn alles dat er waarlijk is. Als jullie voor jezelf zorgen en jezelf liefhebben zullen jullie ook voor anderen zorgen en hen liefhebben. Houd en zorg niet lukraak maar zorg voor jezelf, verzorg jezelf, geef aan jezelf.

Verzorgen neemt vele vormen aan en heeft vele verschijningsvormen. Het is een speciaal geschenk dat jullie jezelf geven, een persoonlijk geschenk. Als jullie nooit is geleerd om voor jezelf te zorgen is het een moeilijke energie om te begrijpen. Sommige families hebben het van nature, sommige families weten hoe zij voor zichzelf moeten zorgen, hoe zij van zichzelf en van elkaar moeten houden. Sommige families hebben nooit geweten hoe zij moeten liefhebben of verzorgen.De Groep: Thuis – De andere kant van de sluier. / Steve Rother November 1998 /Geplaatst: 12 november 2015

De Groep:
Thuis – De andere kant van de sluier.
Steve Rother
November 1998 /Geplaatst: 12 november 2015

Van Steve:

In mei 1998 gingen Barbara en ik naar San Francisco voor een seminar. Wij hebben daar twee mensen ontmoet, die concreet vorm geven aan het werk zoals dat door de Groep wordt beschreven. De één was een Meester-genezer die haar roeping gevolgd was en lid was van een overgangsteam, zoals de Groep dat noemt. De ander was een klant en vriendin die zojuist begonnen was aan haar eigen overgangsproces. Er was bij haar kanker geconstateerd in een terminaal stadium en er was haar verteld dat ze nog maximaal 6 maanden te leven had. Toen ze dat nieuws hoorde belde ze me op voor een sessie om duidelijkheid te krijgen over de keuzen die zij had. Met zachte leiding van de Groep hielpen we haar te accepteren dat zij op een hoger niveau reeds de beslissing genomen had om naar huis te gaan. In eerste instantie was ze bang en boos omdat ze zo hard gewerkt had om zich voor te bereiden op ascensie alleen maar om te moeten vertrekken voordat het zover was. De Groep gaf haar toen de boodschap dat ze in feite een belangrijke rol zou spelen in de verandering, die wij ascensie noemen. Zij zeiden dat ze naar huis geroepen was om haar plaats in te nemen en haar eigenlijke contract op te pakken. Het was een contract dat ze niet aan deze kant van de sluier uit kon voeren. Ik was bevoorrecht om deze twee mensen met elkaar in contact te brengen en zij kwamen heel dicht tot elkaar terwijl zij beiden in een belangrijk contract stapten.

Op deze dag van je leven / 11 november 2015 / Neal Donald Walsch

11 november 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat voorzichtigheid natuurlijk is, maar vrees niet.
Geef je niet over aan vrees, echter blijf voorzichtig.

Het is een evenwichtsoefening.
Voorzichtigheid is wat ervoor zorgt dat je in beide richtingen kijkt alvorens je de straat oversteekt.
Angst is wat jou voor altijd bevroren op de stoep houdt.
Je kent het verschil. Je kunt het voelen.

Als je "vastzit" op dit moment, ben je waarschijnlijk in angst.
Ga daar weg. Je hebt al in beide richtingen gekeken.
Steek nu de straat over, in gods naam.
De auto's zijn al lang voorbij. De kust veilig is.
Jouw enige obstakel is nu je eigen verstand.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl