Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 november 2015

Een Schrijven van de Schepper / 6 november 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
6 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” Momenten”

2014080425

Elk moment van je Aardse bestaan heeft de potentie om
een levensveranderende ervaring te zijn.
Laat die momenten gebeuren!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 6 november 2015 / Neal Donald Walsch

6 november 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat Gods licht door jou heen schijnt als jouw licht
op een ander schijnt.

De duisternis van de wereld kan worden verlicht door jouw
stralende aanwezigheid - maar je moet in jezelf geloven
als De Bron van dat licht en liefde.

De hele wereld wacht op jou komst vandaag, rillend in haar verdriet,
en kijkt uit naar jouw voor warmte.
Kan jij dat uitstralen naar degenen die jij vandaag aanraakt?
 Zul je dat doen?

Jouw antwoord zal meer bepalend zijn voor jou dan het voor hen zal zijn.

Hierin ligt het grote geheim.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Saint Germain: Visioenen verwerkelijken – Visioenen leven / Barbara Bessen 7 november 2015

Saint Germain:
Visioenen verwerkelijken – Visioenen leven
Barbara Bessen
7 november 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve Seminar- en Reisvrienden!

Soms hebben visioenen wat meer tijd nodig totdat zij zich manifesteren. Sommige visioenen veranderen ook omdat men vaststelt dat men zelf is veranderd. Wij hadden misschien het idee van een volgende verre reis en stellen plotseling vast dat er in een ander deel van ons land, vlak om de hoek, ook veel te ontdekken valt.

Of men denkt dat men een grote, flamboyante auto nodig heeft en opeens vindt men dit idee niet meer passend en gaat over tot car-sharing, een milieuvriendelijke manier om zich voort te bewegen. Men hoeft niet per se een eigen auto te hebben.

Kryon: Vraag en Antwoord 556. Zwaar karma. / 7 november 2015 / Lee Carroll


556. Zwaar karma.
7 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb voor het jaar 2000 de eerste drie boeken in de Turkse taal gelezen. Het duurde niet lang voordat ik besloot om de schoning van mijn karma op te eisen.

Maar dan gaat mijn leven steeds dieper in het dagelijks leven en voel ik dan mijn karma steeds zwaarder wordt. Deze last wordt mij te zwaar. Is het erger geworden? Werd het oorspronkelijke deel opgehelderd? Ik voel dat ik in dit leven nog steeds een speciale missie heb.

ANTWOORD: Lieverd, jij hebt inderdaad een speciale missie. Voor jou en vele anderen die zich zo mogen voelen, luister: Verwar karma niet met moeilijkheden van het leven. Karma is een imprint die helpt om lessen en het leven te sturen. Als je dit reinigt geef je jezelf de toestemming om te veranderen.Aluna Joy Yaxkin De Sluier Doorprikken / 2 November 2015

Aluna Joy Yaxkin
De Sluier Doorprikken
2 November 2015
Net toen we dachten dat we eindelijk een plafond van gekheid en intensiteit raakten, nam het gewoon een volgende stap naar meer gekte. Het voelt alsof ons niet toegestaan wordt om comfortabel te raken met oncomfortabel te zijn voordat het volgende niveau op ons neerdaalt. Net zoals we een opschorting en we onze voeten geaard krijgen, filtert het spelplan, en zijn we wederom ankerloos. Niettemin, is er met alles dat wij ervaren, een groter doel, en wij willen de sluier betreffende dit doel doorprikken.
Wij zijn diep in de verwarrende barensweeën van het legen van de heilige kelk binnenin ons. Dit is een noodzakelijk proces om voor de schitterende toekomst die we gevisualiseerd hebben op te ruimen en ruimte te maken. We laten alle dingen los die we niet met ons mee zullen nemen en onthechten ons ervan. Ja, er is nog steeds meer te dumpen en op te ruimen! Dit omvat ouderwetse of onnodige manieren van rond te kunnen komen (zelfs in zeer succesvolle bovennatuurlijke en genezingsgebieden), ongezonde relaties, en we werden onszelf zelfs gewaar te verhuizen uit de huidige geografische locaties of op z’n minst wilden we dat.  

Aartsengel Gabriel De 11:11 Toegangspoort van de Aartsengelen / 2 November 2015 / Shanta Gabriel


Aartsengel Gabriel
De 11:11 Toegangspoort van de Aartsengelen
2 November 2015 / Shanta Gabriel
Dierbaren,
Op 11 November, het verheven moment van 11:11 voor dit jaar, houden de Aartsengelen de Hemelse Toegangspoort open aldus jullie toegang kunnen verkrijgen tot jullie Gouden Sjabloon van Licht - het 5de dimensionale sjabloon voor jullie nieuwe kristallijnen Lichtlichaam welke de frequenties vasthoudt voor volledige goddelijkheid binnenin jullie menselijke vorm.
Terwijl jullie doorheen de Toegangspoort stappen, worden jullie volledig ondersteund door de Engelachtige Dimensies om dit goddelijke sjabloon van Licht in jullie menselijke vorm te verankeren. Het werd goddelijk gedecreteerd dat op deze dag van de 11-11, jullie nieuwe Gouden Sjabloon voor jullie wordt geactiveerd om volledig in jullie leven te downloaden.

Heavenletter 5462 Ah, Het Zoete Mysterie Van Het Leven / Zaterdag 7 november 2015

 Ah, Het Zoete Mysterie Van Het Leven
Brief uit de Hemel
Zaterdag 7 november 2015


God zei:

Eén doel van jouw leven moet zijn om je te verdiepen in dit mysterie dat leven wordt genoemd.

Je kan weten dat het doel in jouw leven is om Mij te dienen, wat hetzelfde is als het dienen van het Universum en iedereen daarin. Het ene doel kan groter lijken dan het andere, toch is dat niet zoals Ik het zie. Doel is doel. De kleine jongen die zijn vinger in de dijk stopte in Holland had een doel. Zijn doel was een overstroming tegen te houden.

In de wereld heeft een doel een zeker gewicht, en een ander doel is minder en een ander groter, toch is dit niet hoe Ik het zie. Elk doel is groot. Jij bent de moeite waard. Ik zeg het nog een keer: Jij bent de moeite waard. JIJ BENT DE MOEITE WAARD.

vrijdag 6 november 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 555: Stemmen horen. / 6 november 2015 / Lee Carroll


555: Stemmen horen.
6 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Enkele jaren geleden toen ik op een ochtend buiten liep hoorde ik iemand mijn naam roepen maar kon ik niemand zien. Dit gebeurde enkele malen. Ik vroeg er een paar spirituele vrienden naar. Zij zeiden dat dit alleen maar een test voor spirituele verlichting. Ik vraag mij af of dit waar is.

ANTWOORD: Eindelijk, een antwoord! Waarom duurde dit zo lang? Wij hebben geprobeerd om te zien of jij zou kunnen accepteren dat jij niet alleen bent.

Misschien hoef jij de volgende keer als wij jou roepen niet meer naar jouw vrienden te gaan om hen daar naar te vragen en hoef je ons geen vraag meer te schrijven zodat wij jou kunnen eren. (Kryon-knipoog en glimlach)


De Groep: Het ontwaken van de Meester-genezers ~ Het vinden van je Plan B contract. / Steve Rother / Augustus 1998 /Geplaatst: 6 november 2015

De Groep:
Het ontwaken van de Meester-genezers ~ Het vinden van je Plan B contract.
Steve Rother
Augustus 1998 /Geplaatst: 6 november 2015

Van Steve:

Ik zat in een vliegtuig op weg naar Sudbury, Ontario voor een bijeenkomst van lichtwerkers toen deze informatie begon door te komen. Bij het instappen ving ik de blik op van een oudere man, achter me in de rij. Hij was alleen en had lichtjes in zijn ogen waardoor ik me direct tot die ogen aangetrokken voelde. Ik wist niets over deze man, en toch kende ik hem op de een of andere manier. Hij kwam me heel bekend voor. Wetend wat de Groep gezegd heeft over het zien van bekende gezichten en het herkennen van spirituele familie, maakte ik een mentale aantekening en bedankte spirit voor dit geschenk. Ik ging het vliegtuig in en vond mijn plaats terwijl de man mij in het gangpad passeerde en naar zijn plaats achterin het vliegtuig ging. Terwijl hij passeerde ontmoetten onze ogen elkaar. Die verbinding was heel sterk en hoewel ik niets anders uit kon brengen dan een onhandig "hallo", waren woorden in feite overbodig. We kenden elkaar en dat wisten wij allebei. Ik ging op mijn plaats zitten en dacht er verder niet over na. Halverwege de reis pakte ik mijn computer en begon te schrijven. De Groep en ik vinden het heerlijk om te schrijven in een vliegtuig. Ik weet niet wat dat is, alleen dat het iets heel speciaals is en ik sleep daarom altijd mijn "laptop" mee om die gelegenheid te benutten. Juist toen ik de computer opstartte zag ik een heel bekende figuur, alsof hij recht voor mij stond, met zijn vinger hoog in de lucht.

ASCENSIE-UPDATE 4 November 2015 / door Fran Tielemans

ASCENSIE-UPDATE
4 November 2015/ door Fran Tielemans

Er zijn zo van die dagen dat tijdsbesef heel anders aanvoelt, en de voorbije week hadden we weer zo’n dagen. In één uur zat er zoveel innerlijke beleving samengebald als anders in één week. Daar heeft de Zon wellicht iets mee te maken. Op 29 oktober was er zo’n sterke explosie op de Zon dat de Aarde overvloeid werd door energiedeeltjes. Sindsdien wordt het energieveld van de Aarde en dus ook dat van onszelf overspoeld door golven sterke energie. Het hele weekend waren er zeer veel zonnevlammen (tot 18 op één dag), gisteren een G1 (geomagnetische storm), vandaag een G2, en tot 5 uur deze morgen waren er alweer 7 zonnevlammen, waaronder een krachtige M-vlam. Ook is de snelheid van de zonnewind zeer hoog, 700 km/sec., wat ongewoon is. Er is ook een gigantische zonnevlek te zien, van wel 200 000 km lang, die de komende dagen nog meer zonne-activiteit zou kunnen brengen.

Een Schrijven van de Schepper / 5 november 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 november 2015 / door  Jennifer Farley,

” Breng de Magie”

Meaningful-Christmas-Gifts-Kids-2-15ffb2c4

Je realiseert het je niet,
het grootste deel van de tijd,
maar door gewoon jezelf te zijn breng je de magie in het dagelijks leven.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 5 november 2015 / Neal Donald Walsch

5 november 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de goedheid in jouw leven niet afkomstig is
van iemand anders. Als je dit inziet, zul je vrij zijn.

Er is geen reden en het is niet nodig elkaar te "bespelen",
of te proberen in hun gunst te blijven.
Blijf bij jezelf, door jezelf niet te verraden.
Spreek gewoon jouw waarheid, met zachtmoedigheid liefde.

En heb moed, want wat je zoekt is niet buiten jou.
Het is geen geschenk van een andere persoon.
Het is van jou – om te geven, niet om te verkrijgen.
Laat daarom niemand je in gijzeling vasthouden.
Niet je partner, niet je baas, niet je familie ... en zeker niet jouw God.

Je weet nu precies de reden waarom je deze boodschap vandaag ontvangen hebt

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Arcturiërs Ascenderende Godinnen / 2 november 2015/ Suzan Lie

Arcturiërs Ascenderende Godinnen
2 november 2015/ Suzan Lie

Lieve Lezers,

Er zijn veel opwindende gebeurtenissen aan het komen om ons te helpen het jaar op de meest invloedrijke manier aan te pakken.

  • De Arcturiërs zullen het gebeuren leiden van de Goddesses Ascending Earth (Opstijgende Godinnen van de Aarde) (dat deze woensdag begint- dus haast je en register (registreer) je als je mee wilt doen!) dat ons het mannelijke en vrouwelijke laat integreren in onszelf. Luister naar de laatste Healing Conversation we held on Friday de laatste Healing Conversatie die we op vrijdag hielden om meer te leren over het belang van de series en om deel te nemen aan nog een nuttige meditatie.
  • De Inwijdingen, uitdagingen en problemen die in jullie leven verschijnen geven onze  doorgang aan door de nauwtes van het Lagere Astrale Plan(Laag). De Arcturiërs hebben ons gevraagd om de vierde dimensionale Mystery Schools te heropenen zodat we portalen kunnen creëren door alle sub-lagen heen. Zie de informatie hieronder om meer te weten over onze komende Mystery School Mini-Series (Mysterie School Mini Series) die beginnen in mid-november. We zouden het fijn vinden om jullie erbij te hebben bij deze belangrijke gelegenheid!

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht /5 November 2015

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
5 November 2015

Blossom: Nou, ik was me aan het afstemmen voor een channeling met jullie en in plaats daarvan dommelde ik zeker 40 minuten weg! Laten we het nog eens proberen, hè? Ik las iets heel gecompliceerds* over die ‘Illusie en Eénheid’ … (Moet ik er wel ‘enz.’ aan toevoegen?) Het is echt onvoorstelbaar! Toch VOEL ik ergens in mezelf … dat het klopt. Hoewel ik er op dit moment nog geen logica in kan ontdekken! Kunnen wij vandaag dit traject volgen of moet ik weer gaan slapen?

GFL: En is dat niet, liefste Blossom, PRECIES wat je al doet … ook al ben je wakker?

Blos: Uh … Yep, ik denk dat ik maar ga slapen! Ik bid u, ga door.

GFL: Dat willen we heel graag. Want onze hulp aanbieden … bij het helpen … in het helpen … is waarvoor we komen. Zo’n ‘illusie van het verstand’ … zulke ‘misverstanden’ … laten je geheel perplex staan en zelfs het beginnen met die kluwen te ontrafelen kan, voor IEMAND … verbijsterend zijn. Echter, we zullen doorgaan … want wij spreken … of willen graag spreken … vanuit ÉÉN GEEST.
Hoe vaak hebben we niet gezegd … Jullie zijn Eén? Hoe vaak hebben we niet gezegd ‘Jullie zijn LIEFDE?’ … en dit, Liefste Blossom, is in feite … alles wat wij moesten zeggen. Want het is alles dat er is.


Heavenletter 5461 De Alledaagse Bron Van Boosheid / Vrijdag 6 november 2015

De Alledaagse Bron Van Boosheid
Brief uit de Hemel
Vrijdag 6 november 2015


God zei:

Hoe kan het zijn dat Mijn kinderen misschien te moe zijn om aan iets te werken maar, van alles wat ik kan zien, energie hebben om direct en zonder er bij na te denken boos te worden? Je kunt beter snel zijn in het gebruiken van je energie voor je werk en snel zijn in het sturen van liefde, dan in het afvuren van boosheid. Dit is van toepassing op iedereen die Ik ken, en Ik ken iedereen.

Kijk, redenen om in meer of mindere mate van streek te zijn, zijn er 13 in een dozijn. Maar er zijn ook redenen voor innerlijke vrede en vrede buiten jou beschikbaar. Moet boosheid dan bovenaan de lijst staan?

donderdag 5 november 2015

De Raad "Een Volgend Kijken Naar" / 4 November 2015 / Ron Head


De Raad
"Een Volgend Kijken Naar"
4 November 2015 / Ron Head
Vandaag zullen wij een volgend onderwerp opnieuw bezoeken. De reden dat wij doorgaan dit te doen is zeer eenvoudig, en wij zijn er zeker van dat dit geen verrassing voor jullie is. Het is goed bekend voor velen van jullie, specifiek diegenen van jullie die leraren zijn of dat geweest zijn, dat het terugkeren naar onderwerpen waar iemand eerder aan blootgesteld werd het begrip verdiept. Neem in overweging dat aangaande een navolgende terugblik op een onderwerp dat dit je dan een volledig ander begrip brengt dan je eerder had. Wij zullen “verteerd” hebben wat wij eerder leerden en jullie zullen verdere levenservaringen naar de tafel brengen.
Daar zijn in feite twee dingen voor ons om naar te kijken vandaag, en dat is omdat voor onze doeleinden zij nauw aan elkaar gerelateerd zijn. Zij zijn het onderscheidingsvermogen, en de resonantie. We zullen ook de oude definitie van het onderscheidingsvermogen bespreken.

KRYON 162: De Toekomst van het DNA. 4 / Lee Carroll /1 augustus 2015. Geplaatst: 5 november 2015

KRYON 162:
De Toekomst van het DNA. 4
Lee Carroll
Minneapolis, Minnesota
1 augustus 2015. Geplaatst: 5 november 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


DNA-sjablonen

Jullie DNA is gevuld met informatie en sjablonen. Sjablonen zijn patronen en paradigma’s van het leven. De meeste van deze sjablonen die jullie hebben zijn niet compleet. Wat jullie niet van een sjabloon weten is dat het iets heeft dat wij een patroon van zichzelf willen noemen. Als jullie al een deel van een sjabloon hebben is dit, laten wij zeggen, EEN STUKJE VAN EEN ONTWERP, werkt dit zichzelf uit naar de rest van het ontwerp, als het dit kan. Hebben jullie dit begrepen? Als jullie een deel van het plaatje hebben en dit deeltje een bepaald gedrag heeft – een gedrag van verlangen – wil het ook de rest van het plaatje! Zo gauw het mogelijk is om het ontbrekende stukje te pakken te krijgen, het is als magnetisme. 

Het vliegt letterlijk naar zichzelf en de sjabloon glipt ergens naartoe en jullie hebben het hele plaatje. Jullie hebben allemaal stukjes van de sjabloon en degenen die de meest diepgaande stukjes hebben, die er klaar voor zijn, zijn de oude zielen. (degenen die dit lezen) Jullie aarde-ervaring heeft hierop gewacht! Jullie gaan de ontbrekende sjablonen compleet maken, oude zielen! 


Benjamin Fulford: "Geheime onderhandelingen op hoog niveau gaan verder............. /Donderdag 5 november 2015,

Benjamin Fulford:
"Geheime onderhandelingen op hoog niveau gaan verder terwijl het leger van schurkenstaat Israël onder een lucht en zeeblokkade is gezet.
Donderdag 5 november 2015, 09:35 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

- 2 november 2015 –

De schurkenstaat Israël is onder een “elektromagnetisch cordon sanitaire” gezet, wat betekent dat zijn militaire vliegtuigen vast staan op de grond en dat zijn oorlogsschepen niet in staat zijn om hun havens te verlaten, volgens beambten bij het Pentagon. De blokkade is nu geïntensiveerd omdat het leger van de VS en de Russische regeringsbronnen het eens zijn dat een Israëlische F16 straaljager die vertrok vanaf Ramon luchtmachtbases een Russisch lijnvliegtuig heeft neergeschoten in de Sinaï woestijn tijdens Halloween, waarbij 224 mensen werden gedood.”Israel zit nu vast in zijn zandbak en kan alleen de Gaza strook bombarderen of lijnvliegtuigen neerschieten,” voegde een beambte van het Pentagon toe. Het neerstorten van het lijnvliegtuig heeft ook de wettelijk toegestane weg geopend voor gepaste Russische aanvallen op Israël, zeiden de beambten.


De Arcturianen Het Gouden Portaal doorheen de Vierde Dimensionale Mysterie Scholen /2 November 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Het Gouden Portaal doorheen de Vierde Dimensionale Mysterie Scholen
Het Gouden Portaal Openen
2 November 2015 / Dr. Suzanne Lie
Dierbare Vrijwilligers om Gaia te helpen,
Wij zijn verheugd dat jullie gekozen hebben om jullie zelf toe te wijden aan het proces van bewust Gaia te helpen, alsook AL Haar levensvormen, om in/naar de vijfde dimensie uit te breiden. Wij raden aan dat jullie je intentie wijden aan het ontvangen, creëren en accepteren van de vijfde dimensie in jullie dagelijkse leven.
Zijn jullie NU gereed om jullie aandacht en intentie richting jullie levens toe te wijden waarin jullie een Ingewijde waren in de Mysterie Scholen. In deze levens, hoefden jullie niet “naar het werk te gaan”, “jullie rekeningen te betalen,” of “de was te doen”. Deze lessen van deze levens resoneren nog steeds binnenin jullie vierde dimensionale zelf.

Hilarion Werk vanaf Nu met Jullie Magie tot aan het Einde van Dit Jaar / November 1-7, 2015 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Werk vanaf Nu met Jullie Magie tot aan het Einde van Dit Jaar
November 1-7, 2015 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
De tijden vereisen van zoveel mensen als mogelijk is om een positieve visie en intentie voor de wereld vast te houden. Neem alsjeblieft een paar momenten diverse keren per dag om een betere wereld voor te nemen, eentje die vrij is van de chaos en vernietiging afgebeeld op de reguliere media. Decreteer en affirmeer vrede om te manifesteren hier op Aarde! Jullie vastberadenheid om vreugde, harmonie en goede wil vast te houden helpt meer dan jullie ooit kunnen weten. Daar zijn diegenen die zouden willen dat jullie geloven dat er geen hoop voor de mensen van de wereld is en dat is gewoon niet zo! Sta sterk en sta rechtop, straal het heldere Licht uit van het goddelijke van binnenuit jou, weerstreef het bombardement van dat wat niet van het hoogste is en balanceer het met jullie Licht en jullie Liefde. Werk vanaf nu met jullie magie tot aan het einde van dit jaar om zelfs meer van het hogere Kosmische Licht te verankeren!

De Arcturiaanse Groep IEDEREEN is een Goddelijk Wezen op de Aarde in Deze Tijd 1 November 2015 / Marilyn Rafaelle

De Arcturiaanse Groep
IEDEREEN is een Goddelijk Wezen op de Aarde in Deze Tijd
1 November 2015 / Marilyn Rafaelle
Geachte studenten van de waarheid wij komen in Liefde naar jullie toe, dat brengend waarvan wij weten dat jullie gereed zijn om te begrijpen en te integreren terwijl jullie helpen een nieuwe wereld voort te brengen.

Het leven op de Aarde is een wilde rit voor velen geworden, met ontregelde levens en comfort zones alles behalve weg. Dit is waar jullie je vrijwillig voor aangemeld hebben. Jullie wisten het en kozen toch om al het noodzakelijke te ervaren voor de persoonlijke alsook de collectieve evolutie van de mensheid. Jullie waren je er goed bewust van dat deze tijden turbulente tijden zouden zijn, terwijl uitgeharde wereldovertuigingen en oude energieën begonnen te ontbinden, en een kolossale tegenwerking binnenin de oude wereldorde creëerde.

De wereld is middenin vele grote overgangen als een resultaat van de altijd meer intense hogere frequenties van Licht die nu de Aarde overstromen en voor allen beschikbaar zijn. Diegenen die kiezen om met de stroom van verandering mee te gaan zullen minder pijnlijke kwesties ervaren dan diegenen die tegenwerken.

Heavenletter 5460 Een herhaling van iets uit het verleden / Donderdag 5 november 2015

Een herhaling van iets uit het verleden
Brief uit de Hemel
Donderdag 5 november 2015

God zei:

Het is niet aan jou om bezwaar te maken tegen iemand anders, omdat hij minder weet dan jij. Hij mag dan misschien niet slim genoeg geweest zijn, of genoeg juiste bedoelingen hebben gehad om jou te zegenen en, als gevolg daarvan, de wereld. Maar dit maakt jou ook niet heilig. Wat is er goed aan gelijk hebben als er vernieling in je hart is, of hardheid, in jouw hart waar tastbare liefde hoort te zijn?

Wat geeft ook jou het recht om minder te zijn dan je werkelijk bent? Wat geeft jou het recht om onwetendheid te retourneren voor onwetendheid? Wie ben je precies als je pijn terug stuurt voor pijn? Ook jij kan liever vriendelijkheid bieden dan gerechtigheid. Jij kan van Mij houden, en van je naaste. Hou van jezelf, Hou Van Mij, en hou van je naaste.

woensdag 4 november 2015

Sheldan Nidle / 3 november 2015

Sheldan Nidle - 3 november 2015


8 Manik, 0 Xul, 12 Manik

Dratzo! Op dit moment is jullie wereld in transitie. Het duister staat het Licht en haar vele bondgenoten eindelijk toe de immense taak van het overbrengen van fondsen en de daarmee vergezeld gaande waarborgen naar speciale opslagplaatsen te voltooien. Dit proces neemt meer tijd in beslag dan aanvankelijk gedacht, dat wordt veroorzaakt door bijzondere voorzorgsmaatregelen die een dergelijke omvangrijke levering vereist. Daarom duurt het een week langer dan verwacht. Het duister weet dat, zodra deze gigantische taak eenmaal is afgerond, de lang beloofde massa-arrestaties van de bovenste echelons van de duistere handlangers zullen beginnen. Tot die tijd worden deze schurken nauwlettend in het oog gehouden en velen staan onder huisarrest. Speciale gedragsregels werden afgesproken en degenen in de veiligheidsbranche van het Licht handhaven deze regels vol enthousiasme. Sinds jullie voorouders ooit voor het eerst de Aarde als mensen betraden, met geheugenverlies en vage herinneringen wat betreft hun voormalige zelf, hebben de duistere handlangers gefungeerd als soldaten van de Anunnaki. De macht die ze hanteerden is nu ten einde. De periode van twijfel en angst zal vervangen worden door Liefde, vrijheid en overvloed!

KRYON 162: De Toekomst van het DNA. 3 / Lee Carroll / 1 augustus 2015. Geplaatst: 4 november 2015

KRYON 162:
De Toekomst van het DNA. 3
Lee Carroll
Minneapolis, Minnesota
1 augustus 2015. Geplaatst: 4 november 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Esoterische van Alles

Tegelijkertijd dat dit bovenstaande fysieke gebeurde gaven wij jullie esoterische informatie over de Pleiadische Pieken en Dalen.**Is het mogelijk dat de Pleiadiers zelf hier in het begin zijn geweest en feitelijk hielpen bij de profetieën (de Oude kalenders en profetieën beïnvloedden)?

Inderdaad, dit is waar maar het zag er voor de Inheemsen uit als “intuïtie vanuit de voorouders” De pieken en dalen die achtergelaten werden door de Pleiadiers zijn “snel-spoor-machines” die de rasters van de planeet beïnvloeden.***

Bewustzijn is verbonden met de rasters van de planeet, weten jullie nog? Maar niet alleen het Magnetisch Raster is hierbij betrokken. Het betreft ook het Kristallijnen Raster – hen allemaal. Er werd en wordt in deze tijd aan gewerkt in combinatie met de nieuwe evolutionaire energie van de Zon.