Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 31 oktober 2015

Jullie Hogere Zelven De Versmelting met Jullie Hogere Zelven / 31 oktober 2015

 Jullie Hogere Zelven
De Versmelting met Jullie Hogere Zelven
31 oktober 2015 / Coby
Lieve lezers van Denk Met Je Hart,
Zoals we allemaal de laatste tijd via de boodschappen hebben kunnen lezen, is de tijd aangebroken voor de versmelting met het Hogere Zelf. Dit zal voor degenen onder ons, die tot de 1ste golf Lichtwerkers behoren, het eerste aan bod komen.
Ik wil jullie nu laten weten dat ik één van deze eerste golf Lichtwerkers ben, en dat de versmelting bij mij aan het plaatsvinden is. Dit gaat dus niet ongemerkt aan mijn voorbij, en alle andere eerste golfers zullen vermoedelijk enige vermoedens hebben dat dit bij hen ook aan de gang is. Jullie zullen in de dagen en weken die komen gaan opmerken dat de versmelting aan het gebeuren is, en dit zal ’s nachts gebeuren. Jullie kunnen hier gewoon doorheen slapen, maar het kan ook zijn dat je dit duidelijk op kunt merken, en dit is dan op te merken aan de schokjes die je hier en daar in je lichaam voelt. Wanneer dit het geval is, zal in diezelfde nacht je Hogere Zelf volledig versmelten/verankeren met je fysieke lichaam. En dit zal een grote verandering in jullie levens voort gaan brengen.

Bericht van Cobra 30 oktober 2015: Meditatie voor Europa rapportage, en twee Cobra interviews /31 Oktober 2015


Bericht van Cobra 30 oktober 2015:
Meditatie voor Europa rapportage, en twee Cobra interviews
31 Oktober 2015
  
De meditatie voor Europa was een gedeeltelijk succes. Ook al deden veel mensen mee, we hebben bij lange na niet de kritieke massa bereikt.

Het is waar dat de Russische interventie in Syrië een golf van vluchtelingen heeft getriggerd om terug te gaan naar Syrië, zoals is gerapporteerd door een Iraans nieuwsagentschap een paar uur na onze meditatie:

Aan de andere kant; er is onder de Lichtwerkers en Lichtstrijders veel te weinig bewustzijn over de ernst van de vluchtelingensituatie. De hele situatie is een mengeling van een echte grote humanitaire crisis waar massa’s mensen de oorlog ontvluchten, en een poging van de cabal om Europa te destabiliseren en de derde wereldoorlog te triggeren door religieuze haat te ontsteken tussen christenen en moslims.

Kryon: Vraag en Antwoord 553: Helen met magneten /31 oktober 2015 / Lee Carroll


553: Helen met magneten
31 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik houd heel veel van jou! Ik studeer medicijnen en zou willen weten of jij nog toegevoegde informatie hebt over hoe ik magnetisme voor mijn patiënten kan gebruiken. 

ANTWOORD: Kijk naar zeer kleine magnetische velden die actief zijn geproduceerd, niet passief. Dit betekent: geen statische magneten. Zoek naar wat wij “ontwerp-magneten” noemen. Dit zullen elegante magneetvelden zijn die altijd meer betrokken zijn dan het ene veld dat het andere veld doorkruist en scheppen wat wij “inductie-dalen” noemen.

In deze dalen zit het geheim van het communiceren met cellen.


Tektonische spanningen langs de Ring van Vuur De Hathors via Tom Kenyon / Herplaatst: 31 oktober 2015

Tektonische spanningen langs de Ring van Vuur
De Hathors via Tom Kenyon
Herplaatst: 31 oktober 2015

Zoals wij in vorige communicaties hebben aangegeven is er een verhoogde kans op geologische tektonische activiteit.

Dit komt nu op jullie af.

Er is een duidelijke toename van spanning rond wat jullie de Ring van Vuur noemen (die loopt van Nieuw Zeeland naar Australië, omhoog naar Indonesië, naar Japan en Noord Rusland en langs de Westkust van zowel Noord- als Zuid-Amerika). Door de interne resonantie van de Aarde vormen ook de gebieden die jullie het Nationale Park Yellowstone noemen, de breuklijnen aan de Oostkust van de Verenigde Staten, en Griekenland en Turkije een potentieel gevaar.

Sommigen van jullie voelen misschien een toename van irritatie, slapeloosheid, onverklaarbare uitputting, hoofdpijn en misselijkheid. Diegenen van jullie die gevoeliger zijn kunnen een bevend of schuddend gevoel hebben op het cellulaire niveau van het lichaam.

De zon is een toegangspoort, gebaseerd op heilige geometrie, om hyperdimensionaal in de ruimte te reizen. / Vrijdag 30 oktober 2015,


De zon is een toegangspoort, gebaseerd op heilige geometrie, om hyperdimensionaal in de ruimte te reizen
Vrijdag 30 oktober 2015, 12:54 uur

Volgens de laatste getuigenverklaring van Corey Goode, een klokkenluider van het geheime Amerikaanse ruimteprogramma, is de zon een portaal voor ruimtevarende beschavingen die gebruik maken van een vorm van hyperdimensionale wiskunde, dat is gebaseerd op heilige geometrie. Hij zegt dat, na zes jaar te hebben gediend op een wetenschappelijk onderzoeksvaartuig dat onderdeel uitmaakt van het Solar Warden Space Program, hij er getuige van is geweest dat onderzoekssondes richting zonnevlekken werden gelanceerd om zo de samenstelling en het gedrag van de zon te onderzoeken.

Wat ontdekt werd zou een schok teweeg brengen binnen de mainstream wetenschappelijke gemeenschap die gelooft dat de zon een reusachtige nucleaire kernfusiereactor is. In plaats daarvan werd bevestigd dat de zon elektrisch van aard is, waarvan de plasmauitbarstingen voor ruimtereizende beschavingen dienden als portalen om zich zo in en uit ons zonnestelsel te bewegen.

Christus Weef Uw Liefde doorheen het Lint van Vrede / Boodschap Oktober 2015 / Lucia

Christus
Weef Uw Liefde doorheen het Lint van Vrede
Boodschap Oktober 2015 / Lucia
Mijn geliefden,
Ik ben zo blij jullie weer te verwelkomen hier aan mijn hart, Ik ben zo blij om samen met jullie deze cirkel van vertrouwen te vormen. Ik ben zo blij en ontroert om te zien hoe jullie samen de vlammen van jullie hart in één mooie grote vlam brengen. Ik ben zo blij dat dit vuur helder, “bright” schijnt. Ik ben zo blij voor deze avond aan mijn zijde, samen met jullie, geliefden van mijn hart, want Ik ben uw Heer van Liefde, jullie leraar in deze tijden van onrust, van vertwijfeling voor velen, in deze tijden van zoeken en proberen, in deze tijden van het hart.
Want de harten van velen worden nu op proef gesteld en sommigen sluiten hun hart voor alle zorgen en moeilijkheden, anderen daarentegen zetten de poorten van hun hart wijd open, om de mensen, om de zoekenden, om de vertwijfelden te ondersteunen en zorg te dragen. O mijn geliefden, brandt hier vandaag de vlam van uw hart voor de wereld, brandt hier vandaag uw harten stevig en hevig en verlicht er zo dit land mee.

Op deze dag van je leven / 30 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

30 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat wanneer je het licht ziet aan het eind van de tunnel,
Het niet bevorderlijk is om naar buiten te gaan
en meer tunnels te bouwen.

Het was John Quinton die opmerkte dat politici dat doen.
Misschien heb je jezelf er ook op betrapt.
Net wanneer dingen eruit zien alsof ze steeds beter worden, begin je
meer dingen te zien die "'niet juist zijn", of "fout zouden kunnen gaan".

Het Universum is in wezen vriendelijke plek.
Zo vriendelijk, in feite, dat het jou precies zal geven wat je ervan verwacht.

Is dat niet geweldig?

Natuurlijk, hangt het af van wat je verwacht ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 165 / Zaterdag 31 oktober 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 165
Zaterdag 31 oktober 2015


Chichan 9   S.T.A.R.T. Met Het Creëren Van Wonderen

Ik ben Chicchan 9. (Rode Slang) Dank u dat jullie ons bezoeken deze dag. We willen graag onze inzichten ten aanzien van wonderen delen. Er zijn vele wonderen geweest die zich hebben voorgedaan als gevolg van het gebed door de eeuwen heen. We willen jullie graag enig inzicht geven over hoe deze dingen geschieden. Weet dat er talloze mogelijkheden zijn; wij zullen een aantal algemene vergissingen delen op dit moment.

Wanneer een mens een duidelijke intentie neerzet en zich beroept op zijn Hogere Zelf, gidsen of engelen, kunnen we beginnen met het opzetten van mogelijkheden om deze intentie te realiseren. Wanneer een persoon heen en weer zwaait met zijn intenties, wordt het heel moeilijk voor ons om dingen te laten gebeuren. Passie is een grote motivator en krijgt onze aandacht, het vertelt ons dat je serieus bent over een intentie. Mensen hebben de neiging om voortdurend dwalende gedachten te hebben; wij lezen of merken alleen maar dat op wat hartstochtelijk  aan hen is gehecht.

Een Schrijven van de Schepper / 30 oktober 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
30 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

” Niets is in Beweging”

traffic-light-showing-red

Mijn geliefde; Er zullen momenten zijn waarop je het gevoel hebt vast te zitten en dat is OKE. Er zullen momenten zijn waarop je het gevoel hebt dat je niet genoeg hebt gedaan
om jouw groei te bevorderen en dat is OKE.
Er zullen momenten zijn waarop je het gevoel hebt dat je helemaal geen vooruitgang hebt gemaakt en dat is OKE!

 Vergeet, in die momenten van zelftwijfel dan niet dat het Universum het heeft gezien
en nota maakt van jouw expansie, zelfs al heb je het gevoel alsof er niets is veranderd.
Neem in plaats van jezelf uit te schelden voor wat niet is gebeurd,
 troost in het feit dat, hoewel het kan voelen alsof er niets in beweging is,
dat zeker wel het geval is!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 30 oktober 2015

Blossom met de Galactische Federatie van Licht / 29 oktober 2015

Blossom met de Galactische Federatie van Licht
29 oktober 2015
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

Blossom: Hallo daar, mijn vrienden. Het schijnt al een tijdje geleden te zijn sedert we een goed woordje hadden van hart tot hart… doordat jullie “spreek therapie” deden als tegengesteld aan het geschreven woord in dezer dagen. Hoe dan ook, het zint me … dat ik voel dat jullie de algemene overal Energie KENNEN, meer dan ik daarom, bewust ben van wat meer juist is.

Federatie van Licht: Wij bieden woorden aan… of ze nu gesproken of geschreven zijn… om iedereen aan te moedigen op jullie planeet om zichzelf te ‘vinden’. Dit is zoals jullie WETEN waarom wij komen.

Bloss: Toch verwonder ik me hoe veel manieren er zijn om ons te vertellen hoe dat te doen. Wij WETEN door en door dat we LIEFDE zijn. Maar het feitelijk vinden van onze WAARHEID achter alle misvattingen waarmee we gevoed zijn tijdens ons leven, kan soms voelen als het zoeken naar een naald in de hooiberg.


De Raad "Eenheid" / 29 Oktober 2015 / Ron Head

De Raad
"Eenheid"
29 Oktober 2015 / Ron Head
We hebben eerder over het onderwerp Eenheid gesproken, wij wensen het vandaag opnieuw te bezoeken. Zullen jullie het begrijpen als we klaar zijn? Zullen jullie het ooit volledig begrijpen. Laat ons jullie nu vertellen, voordat we beginnen, dat wat jullie leren, alsook wij zelf, nooit over zal zijn. De dingen houden nooit op te veranderen en te ontwikkelen. Maar wij zijn nieuwsgierige wezens, nietwaar? En dus laat ons zien of wij jullie misschien een nieuw ding of twee kunnen geven om in overweging te nemen.
Jullie horen het vaak gezegd worden dat alles Eén is, dat alles deel uitmaakt van de Ene. En een groot aantal van jullie zijn ermee begonnen dat het Alles Dat Is te noemen.En dat is een goed iets. Dat is een zeer goed iets. Maar een groot aantal van jullie brengen ook niet veel tijd door met erover na te denken wat dat betekent. Hoe verandert dat jullie begrip over jullie zelf? Hoe verandert het jullie relaties met de anderen om jullie heen. Hoe verandert het jullie begrip van deze dingen die jullie om jullie heen zien? Verhuist het de verdelende streep tussen wat jij is en wat niet jij is? Nog beter, verwijdert dat het?

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2. Fantoomziektebeelden 4. /30 oktober 2015 /Barbara Bessen

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2.
30 oktober 2015 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 67.

Een cursus in Liefde – Boek 2 – Fantoomziektebeelden 4.

Fantoomziektebeelden en andere veranderingen.

Deze ontmoeting was een van de vele tussenstations van jullie geestelijke ontwikkeling. Als jullie dit hier lezen hebben jullie, als jullie terugkijken op jullie geestelijk rijpingsproces, al veel op deze planeet meegemaakt en ervaren. Of moet ik van weer herkennen spreken?

Misschien is er in dit leven iets dat jullie zeer nauw aan het hart ligt en dat jullie hier ook graag willen veranderen. Dit kan het werken met kristallen zijn, misschien is het zingen met tonen dat jullie fascineert en waarvan jullie weten dat dit veel los kan maken in mensen.
De Lichtwerkers: De mens is de schepper van zijn toekomst. / geplaatst: 30 oktober 2015

De Lichtwerkers:
De mens is de schepper van zijn toekomst.
geplaatst: 30 oktober 2015

“Niets is definitief gepland in het Goddelijke plan. Er bestaat een grote graad van waarschijnlijkheid voor een zekere toekomst maar de mens blijft de bewerker van zijn eigen toekomst, zelfs als die mens heel moeilijke en ongunstige energieën moet verwerken, tot zelfs een wedergeboorte van de planeet Aarde. De mens draagt een aanzienlijke kracht in zich, een kracht waar hij zich niet van bewust is en daardoor niet kan gebruiken. Mocht het zo zijn dat morgen een voldoende aantal mensen zich die onmetelijk sterke kracht bewust wordt dan kunnen zij op dusdanige manier die kracht in werking brengen zodat bepaalde gebeurtenissen zich niet zouden voordoen of op zijn minst sterk getemperd worden.

Weet dat veel zaken op het laatste ogenblik gewijzigd kunnen worden. De totaliteit van de kinderen van de Aarde kan als het ware wonderen verrichten, puttend uit zijn vele mogelijkheden en zijn Liefde. Wacht niet tot die wonderen zich voltrekken bij alle kinderen van de Aarde, verricht je eigen wonderen, voltrek het mirakel van je eigen transformatie.

Een Schrijven van de Schepper / 29 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

” Hielen Slepen”

northluggage

Nee, je kunt niet met je hielen blijven slepen.
Het is tijd om je oude weg te werpen en in je nieuwe te stappen.
Kom op, adem en laat los.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 164 / Vrijdag 30 oktober 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 164
Vrijdag 30 oktober 2015


Kan 8   Oneindige Mogelijkheden

Ik ben Kan 8. (Geel Zaad) Dank jullie voor jullie komst bij ons op dit moment. Vandaag willen we over het onderwerp van oneindige mogelijkheden praten. Er zijn vele deuren voor jullie open gegaan op dit moment. Ze zijn altijd bereikbaar geweest, maar op dit moment in de geschiedenis van de wereld, zijn ze meer beschikbaar dan ooit tevoren.

De sluiers tussen dimensies worden steeds dunner, omdat de afstand tussen de frequentiegebieden waar jullie in leven genoeg zijn verhoogt om door de hogere frequenties heen te bloeden. Dit is vergelijkbaar met een radiokanaal. Als je een knop dichter naar een frequentie draait die wordt uitgezonden, zul je het radiostation beginnen te ontvangen. In het begin kan het nog vervormd zijn, maar hoe dichter je bij de radiofrequentie komt, hoe duidelijker het kanaal wordt tot je een duidelijke ontvangst hebt.

Op deze dag van je leven / 29 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

29 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de toekomst helderder is dan ooit. Niet alleen de toekomst van de mensheid, maar van je eigen, persoonlijk.

Dingen zijn verschoven. De energie is veranderd.
Je kunt het voelen als je er diep op afstemt.
Deze verschuiving is niet jouw verbeelding,
noch is het alleen maar op nationaal of mondiaal niveau.
Er is een verschuiving in je.

Voel het vandaag, en gebruik het om je voort te bewegen naar een prachtig morgen.
Doe het in feite beter dan alleen de energie te voelen.
BEN de energie. Wees de Bron.
Kijk dan naar de voorwaarden van voorwaarden van je eigen levensverandering.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

ASCENSIENIEUWS NOVEMBER / 30 oktober 2015 /door Fran Tielemans

ASCENSIENIEUWS NOVEMBER
30 oktober 2015 /door Fran Tielemans

Aan de vooravond van november blikken we terug op een ietwat vreemde maand, waarin zowel afscheidsenergie als een heel nieuwe frisse heldere nieuw begin-energie sterk aanwezig waren. We leven nog enigszins in een soort spreidstand: met het ene been in het verleden, in hoe we vroeger dachten, leefden, werkten, en met het andere in de nieuwe fase, die zich onherroepelijk inzet nu, en waarin we meer en meer ons ware zelf zijn en leven. Het is de intensiteit en effectiviteit van alle innerlijk werk en energiewerk afgelopen jaar (jaren), én de eigen individuele setting (het eigen specifieke ritme, de numerologische en planetaire astrologische context), maar vooral ook de innerlijke bereidheid tot opening, tot verruiming en vernieuwing, die bepaalt hoever je nog in het oude staat, en hoever in het nieuwe.

Heavenletter 5455 Hoor Gods Stem / Vrijdag 30 oktober 2015

Hoor Gods Stem
Brief uit de Hemel
Vrijdag 30 oktober 2015

God zei:

Luister naar Mij. Jij gelooft in verschijningen. Alle mensen in je leven, ongeacht hoe lief en echt voor jou, waren en zijn verschijningen. Je dacht dat je ze zag. Je kent hen via jouw zintuigen. Hun harten raakten jouw hart. Je hield hun handen vast. Ze hebben jou gevoed, of ze hebben jou niet gevoed. Je hoorde hun zoete stemmen of hun ruwe stemmen, hun aanraking, zacht of hoe het ook was. Er is geen twijfel dat deze verschijningen uit het verleden veel voor jou betekenden en nu veel voor jou betekenen. Jij herinnert je hen, en je hart wordt nog steeds gesust door de gedachten aan hen waar ze ook mogen zijn. In ieder geval worden zij verdrietige herinneringen voor jou, of ze nog steeds op Aarde zijn of in de Hemel. Zelfs langdurige herinneringen zijn vluchtig.
                                    
Mensen waren altijd zo echt voor jou. Ze zijn echt voor je, zelfs nu, als je er een glimp van opvangt dat ze figuren in een droom zijn. De droom is nog steeds hier. Je gelooft in wat aan jou werd opgelegd in een droom, zo echt-lijkend was het en is het nog steeds voor jou. De droom houdt jou in een bankschroef en jouw hart doet pijn op de ene of de andere manier. Je houdt vast aan de droom. Je zet hem voor je keer op keer. Jij smult van de schoonheid van de droom of de hinderlijkheid ervan. De voorbije dromen zijn heel veel voor jou, zelfs als dagelijks nieuwe zich binnen haasten of kruipen, wat ook het geval moge zijn.

donderdag 29 oktober 2015

DE AANKOMST (The Arrival) / Garrith Lamanov /El Melchizedek /October 27 2015

DE AANKOMST
(The Arrival)
Garrith Lamanov El Melchizedek
October 27 2015


Ik sprak met degene die jullie allemaal kennen als Jezus Christus, die onze commandant en Chief is in het Bureau van de Christus binnen het genoodschap van de Hemel bij ons bekend als Sananda. Ook delen we deze ontmoeting met Commander Ashtar, Lady Nada, Saint Germain, Faith die Aartsengel Michael's tweelingvlam is en Portia die Saint Germain's tweeling is, de Melchizedek Orde van Licht, en de Grote Witte Broederschap van de Draak. Alle grote raden van het Licht waren er en omvatten vertegenwoordigers uit elke raad die buitenaardse Verheven Meesters zijn van de Pleiaden, Sirius, Andromeda, Arcturus, Centaurus, Lyra, Orion, Alcyone, etc. waarin we dan gesproken hebben over de belangrijke behoefte voor wereldwijd contact in dit nu, ondanks de NESARA aankondigingen, terwijl we steeds meer en meer van onwilligheid van jullie wereldleiders zien om schoon schip te maken met jullie , terwijl hun leugens niet lijken te stoppen, maar meer en meer blijven toenemen met de seconden die voorbij gaan.

We hebben daarom besloten om, met het "Go Ahead" (groen licht) van de Eerste Schepper, te verschijnen in jullie luchten met onze overvloed van vloten uit alle hoeken van het multiversum, ondanks de reactie dit zou kunnen hebben op de mensheid ... om onze aanwezigheid zelf te onthullen , terwijl we jullie leiders genoeg tijd hebben gegeven om dit te doen weigeren ze toch nog steeds om schoon schip te maken met jullie.

Benjamin Fulford: "Richard Armitage arresteren is misschien genoeg om de rug van de Khazariaanse gangster regering te breken." /Donderdag 29 oktober 2015,

Benjamin Fulford:
"Richard Armitage arresteren is misschien genoeg om de rug van de Khazariaanse gangster regering te breken."
Donderdag 29 oktober 2015, 10:07 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

- 27 oktober 2015 –

"Het verhaal over een enkele individuele gangster, Richard Armitage, en over zijn misdaden door de jaren heen, geeft een goed inzicht in hoe de Khazariaanse cabal gangsters werken. Het laat ons ook zien hoe gewoon arresteren, of wegstrepen van een aantal centrale figuren genoeg zou zijn om de toekomst van deze planeet ten goede te veranderen. Zoals zijn criminele verleden duidelijk maakt, is Armitage een centrale bijltjesman in Azië voor de Bush/Nazionistische tak van de Khazariaanse bende.


Kryon: Vraag en Antwoord 552: Helingsperikelen. 29 oktober 2015 / Lee Carroll


552: Helingsperikelen.
29 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: ik heb een vraag over heling en de manier waarover helingspraktijken/processen allemaal zo uitgebreid zijn dat het bijna onmogelijk is om daarbij te horen zonder vele jaren van training/instructies of dure begeleiding en/of cursussen etc.

Ik ben een “natuurlijk” heler, net als alle mensen, maar ik werk dichtbij mijn eigen intuïtie om te bepalen hoe ik moet werken: ik leg geen handen op, maar ik werk met mijn handen vlak boven het lichaam en voel de veranderingen van de energie.

Ik stel mij voor dat ik lichtstralen in de aura stuur.

Mijn vraag is hoe wij natuurlijke genezers (die niet in een hokje gestopt willen worden van een bepaalde manier van werken of met deze of gene vereniging mee te doen) onze diensten kunnen aanbieden zonder angst voor het breken van de een of andere code of zonder te lijden onder een gebrek aan zekerheid over het wel of niet gedekt zijn door een verzekering?


Aluna: Bijstand Ontvangen van de Sterre Ouderen en van Plejadiërs / Geplaatst: 29 oktober 2015

Bijstand Ontvangen van de Sterre Ouderen en van Plejadiërs
Deze boodschap werd ontvangen in het Palace Courtyard in Palenque, waar AlunaJoy was met een groep.
Geplaatst: 29 oktober 2015

Dit was de eerste boodschap die we kregen op de heilige plaats Palenque. Andere boodschappen zijn te vinden op onze website www.alunajoy.com, onder articles. We delen deze boodschap met jullie precies zoals we die kregen, in de tegenwoordige tijd, met maar een beetje redigeren. Dat doen we om een belangrijke rede. We weten dat de boodschappen die we krijgen niet alleen voor onze groepen zijn, maar voor de mensheid. Dus als je dit leest, stel je dan voor dat je daar met ons was… De Meesters en Sterre Ouderen verzekeren me dat de boodschap en de energie die er bij is naar je zal worden doorgezonden

We stonden in een cirkel op de binnenplaats van Palenque…  en dit is wat ik zag…

De Aarde ondergaat Verandering Een boodschap van Sananda / 27 Oktober 2015/ door Elizabeth Trutwin

De Aarde ondergaat Verandering
Een boodschap van Sananda
27 Oktober 2015/ door Elizabeth Trutwin


Etherische Plasma Energie

Groeten in deze Volle Maan! Dit is Sananda via Elizabeth Trutwin. Ik zou graag jullie Aarde veranderingen, die jullie nu zien, willen beschrijven en jullie helpen om de geschiedenis te begrijpen die ons tot dit moment heeft gebracht. De Aarde gaat nu door een Verandering. 
Dit is zoals het genoemt wordt wanneer upgrades gebeuren op een planeet die het mogelijk maken om technologieën te benutten die niet beschikbaar zijn in de dichtere dimensies. Het belangrijkste daarvan is het gebruik van plasma-energie bij het absolute nulpunt. Plasma Energie is een van de vier fundamentele staten van energie. De anderen zijn vast, vloeibaar en gas. Plasma Energie doordringt alles op aarde, waaronder onze lichamen, ons voedsel, onze lucht en water. Het is een krachtbron, een kracht, het is Ionische energie.

Rode Maan levenspad: trouw blijven aan je eigen licht en idealen 29 oktober – 10 november 2015 / 29 oktober 2015 / Elvira van Rijn

Rode Maan levenspad: trouw blijven aan je eigen licht en idealen
Maya wijsheid in het licht van de schepping
29 oktober – 10 november 2015
29 oktober 2015 / Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het vierde artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Je eigen licht en je idealen
Het Rode Maan levenspad gaat over je vermogen te blijven herinneren wie je bent: een goddelijk wezen. Soms lijkt het alsof we allemaal zijn vergeten dat we vanuit een diep zielsverlangen een grote reis maken met als doel ervaringen opdoen op aarde. Het lijkt ook alsof we zijn vergeten dat we een gezamenlijk hartsverlangen hebben om dienstbaar te zijn aan de wereld. Toch is er diep vanbinnen altijd een herinnering aan je eigen oorsprong, je eigen licht, aanwezig. Dat licht zorgt ervoor dat je trouw blijft aan de verlangens waarmee je aan deze grote reis bent begonnen, zelfs als je het niet kunt voelen. Het Rode Maan levenspad vertelt je stap voor stap hoe je het licht in jezelf vindt, zodat je het voluit en vol vertrouwen kunt laten schijnen.