Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 oktober 2015

Interview met Cobra, 13 oktober 2015 door PFC, the disclosure chronicles / 24 Oktober 2015


Interview met Cobra, 13 oktober 2015 door PFC, the disclosure chronicles
24 Oktober 2015
“The disclosure chronicles” (de onthullingskronieken) – de creatie – deel 1

Lynn – Cobra is een Pleiadiaans contactpersoon en staat al meer dan 35 jaar in contact met de verzetsbeweging. De Resistance Movement (RM) heeft hem gezegd anoniem te blijven, en hij heeft voortdurend communicaties met wezens van Planeet X die de RM assisteren. Als een vroege vertegenwoordiger van het Agartha netwerk en de lichtkrachten streeft hij ernaar de mensheid voor te bereiden voor de komende Event horizon.

In deel 1 gaan we terug naar het ontstaan van de mensheid en we stellen basisvragen aan Cobra over onze ECHTE geschiedenis, gewoon; wat is een ziel, geest, verlichting, wetten van creatie, slechtheid, zonde, chakra’s, galaxy, universum, hogere wezens, verbinding met spirits, en nog veel meer. Cobra antwoordde op het vragenvuur met dezelfde snelheid; het is duidelijk dat hij de antwoorden goed wist.
Voor deel 2 nodigen wij u uit om vragen in te dienen die u heeft over de creatie. Ga hiervoor naar de “Cobra Questions” pagina.

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2 - deel 66. Fantoomziektebeelden 3. /23 oktober 2015 /Barbara Bessen

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2.
23 oktober 2015 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
  
De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 66.

Een cursus in Liefde – Boek 2 – Fantoomziektebeelden 3.

Fantoomziektebeelden en andere veranderingen.

Vroeger volgden de drie inwijdingen na elkaar. Tegenwoordig zijn jullie doorlopend betrokken bij welke veranderingen dan ook, ook in het mentale gebied. Dit is de tweede inwijding, het her-bewerken van jullie mentale lichaam.

In jullie zijn oude afdrukken opgeslagen die je leven vormen. In de oude mythische geschriften wordt aangegeven dat er eigenlijk negen lichamen van de mens zijn.

Ik zeg jullie dat er twaalf zijn. In een vorig hoofdstuk beschreef ik het vier-lichaamssysteem. De drie inwijdingen die ik nu beschrijf hebben uiteindelijk betrekking op deze twaalf lichamen, die jullie uitmaken.


Openbaring van Maria, Jezus en Maria Magdalena over wereldvrede. / Ontvangen door Gabriela Gaastra-Levin Geplaatst: 24 oktober 2015

Openbaring van Maria, Jezus en Maria Magdalena over wereldvrede.
Ontvangen door Gabriela Gaastra-Levin
Geplaatst: 24 oktober 2015

Maria, Jezus en Maria Magdalena: “Lieve mensen. Wij willen het vandaag met jullie hebben over de relatie tussen wereldvrede en liefde in verscheidenheid. Het is jullie algemeen bekend dat er op Aarde allerlei verschillen bestaan tussen mensen. Verschillen in nationaliteit, ras, kleur, seks, geloof, cultuur, achtergrond, politieke voorkeuren en persoonlijke overtuigingen over allerlei onderwerpen. Het is jullie ook bekend dat er door deze verschillen veel spanningen en gewelddadige confrontaties in de menselijke geschiedenis zijn geweest. Deze confrontaties zijn in eerste instantie op angst gebaseerd. Angst voor elkaar. Angst om geen ruimte te hebben om te zijn wie je bent. Angst dat een ander je dwingt om zijn of haar eigen overtuigingssysteem over te nemen. Deze angst kan zich later ook met woede en verdriet verbinden. Deze laatste emoties ontstaan met name door het aannemen van slachtoffer- en daderrollen. Jullie zoeken daarmee een weg om de genoemde emoties op te lossen. Dat doen jullie door te het vluchten, te vechten of te willen domineren. Zolang jullie bewustzijn en handelingen zijn afgestemd op deze rollen zullen jullie geen conflict grondig kunnen oplossen. De slachtoffer- en daderrollen blijven zich dan ook voortdurend manifesteren tot er een bewuste keuze door de betrokkenen is gemaakt om ze los te laten en de rol van schepper aan te nemen.

Een Schrijven van de Schepper /23 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

” Grenzen”

professional-boundaries-nursing

Wat doe je als iemand je gevoelens heeft gekwetst  of over de grens is gegaan  die je voor jezelf hebt ingesteld? Het belangrijkste om te onthouden is dat jouw energie een rol in de situatie heeft gespeeld. Dit wil niet te zeggen dat je het mis hebt.... het zegt dat je een keuze hebt hoe erop te reageren. Was het een eerlijke vergissing? Neem dan diep adem en vergeef de situatie. Echter, als je ervoor kiest om een grens te stellen, die andere toestaat deze te schenden, dan verkondig je luid  pijn, enkel door dit steeds opnieuw te doen houdt je jezelf in dezelfde ruimte waar je was in het begin. Vergeet niet, groei begint met jou.... doe het gewoon.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 22 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

22 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


 ... dat je niet de dingen bent die je doet,
maar de manier waarop je bent.

Jouw staat van Zijn is de manier waarop je jouw bijzondere definitie van het zelf uit.
Dit heeft niets te maken met wat je doet, wat je gedaan hebt,
of wat je je voorstelt dat je zult gaan doen in de toekomst.
Het heeft te maken met de kwaliteit en de essentie van de energie
die op dit moment van je uitgaat.
Is het liefde, of is het angst?

Alles wat je uitdrukt komt uit één van deze twee uitgangspunten.
Toch kunt je terugkeren naar liefde, zoals Marianne Williamson het wijdvermaard schreef, op elk moment dat je dat wenst.
Want elke dag, ieder moment, biedt een nieuw begin.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 5448 Verlevendiging / Zaterdag 24 oktober 2015

 Verlevendiging
Brief uit de Hemel
Zaterdag 24 oktober 2015


God zei:

Licht is energie. Je bent gemaakt van licht. Je bent energie. Denk aan toen je enthousiast was over het leven en je sprong uit bed, zo gretig was je om te bezig te gaan. Het kan zijn dat je nu een geweldig doel hebt, en toch zou je echter misschien liever in bed blijven.

Keer terug naar de dagen dat je enthousiast bent over wat de dag zal brengen, toen je soepel liep, toen het leven een opzwepend evenement werd, en je kunt niet wachten om hem te begroeten.

vrijdag 23 oktober 2015

SAUL: Liefde is wie jullie zijn, altijd. /23 oktober 2015 door John Smallman


SAUL:
Liefde is wie jullie zijn, altijd.
23 oktober 2015 door John Smallman

Het nieuws op de mainstream media blijft een alarmerende selectie van rampen en calamiteiten presenteren, echter de dingen zijn niet zoals ze lijken te zijn. Ja, er is veel lijden, maar het wordt opgelost, als menselijke goedheid op een grote schaal, als nooit tevoren in de menselijke geschiedenis, met compassie reageert op die grote nood. En die massale uitstorting van compassie heeft een enorm effect, evenals het meer bekrachtigde collectieve besluit van de mensheid om te ontwaken uit de illusie, en zal, als ze dat doen, het ergste van de verschrikkingen, die de mens al eeuwen en eeuwen heeft het opgelegd op de mens, van broeder op broeder en zuster op zuster,  oplossen. Echt, een grootschalige en meest prachtige mentaliteitsverandering wereldwijd heeft plaatsgevonden in de afgelopen vijf of zes decennia, doordat het bewustzijn is gegroeid dat mensen in nood kunnen en moeten worden geholpen, ongeacht of hun behoeftigheid schijnbaar het gevolg is van hun eigen fouten.

Kryon: Vraag en Antwoord 546: Harmonie./ 23 oktober 2015 / Lee Carroll


546: Harmonie.
23 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Ik begrijp de echtheid van het scheppen van onze eigen realiteit.

Maar wat als iemand niet weet wat hij zou willen scheppen?

Wat als iemand een staat van vrede bereikt met alles dat er in zijn/haar leven gebeurt, wat het ook moge zijn?

Waarom iets scheppen als je vrede hebt met alles dat er ook maar gebeurt?


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 22 Oktober 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 22 Oktober 2015

Dierbaren, jullie als mensen hebben vaak de neiging om teveel over dingen, vooral dingen die belangrijk voor jullie zijn na te denken. Wees je ervan bewust dat terwijl bedachtzaam zijn goed is en zeker een aanrader, teveel nadenken stress en stagnatie kan veroorzaken.

Als je niet zeker weet hoe verder te gaan in bepaalde situaties, is de eenvoudigste oplossing om gewoon te kiezen voor liefde. Wat is de meest liefdevolle actie die je kunt nemen? Liefde is de oplossing, zie je, want liefde is de stroming, de uitbreider, de genezer, de verbinder, de leider, die je zoekt.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

De Sylphs, Luchtelementalen, Spreken / 21 Oktober 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Sylphs, Luchtelementalen, Spreken
21 Oktober 2015 / Dr. Suzanne Lie
Door Gaia’s Sylphs
Goede Nuheid Dierbare Mensen,
Wij de Luchtelementalen, de Sylphs, zijn gekomen om op deze dag met jullie te spreken. Wij zijn zo vereerd om in staat te zijn om een stem te hebben voor de oren van de mensheid. Altijd, hebben wij voorbij de mensen gedreven zonder dat jullie ooit wisten dat wij bij jullie zijn. Wij hebben vaak in jullie oor gefluisterd, en sommigen van jullie hoorden ons zelfs. Helaas, konden slechts weinigen van jullie begrijpen wat jullie hoorden.
Wat wij al deze millennia gezegd hebben is dat wij jullie adem in onze lucht voelen. Wanneer jullie je verdriet uitademen, voelen wij ons verdrietig en bezorgd. Wanneer jullie angstig of kwaad waren voelden wij deze emoties en wensen om jullie te troosten. Verbazingwekkend, wanneer jullie blijdschap uitademen voelen wij vreugde en wensen ons bij jullie aan te sluiten in jullie spel.

De tijd van Drieën - Nieuwe ritmes van Drie-eenheid ofwel Trialiteit / Oktober 2015 - Steve Rother donderdag 22 oktober 2015


De tijd van Drieën - Nieuwe ritmes van Drie-eenheid ofwel Trialiteit
Oktober 2015 - Steve Rother
donderdag 22 oktober 2015

Intunen in meerdere dimensies tegelijkertijd.

Gegroet dierbaren.

Deze dag is zo vreugdevol want jullie gaan een nieuwe realiteit binnen. We hebben uitgelegd hoe je in een multi-dimensionaal wereld kunt leven terwijl je , letterlijk maar een fragment van wie je bent kunt zien en ervaren in een fysiek lichaam hier op aarde.  Wij vinden het fascinerend dat jij bent gaan ontdekken welke andere aspecten er van jou zelf zijn. Begin ze te combineren en de perfectie ervan te zien waarmee jij naar planeet Aarde kwam. Dierbaren, zoals jullie weten is planeet Aarde de planeet van imperfectie en dat is de reden dat jullie meerdere dimensies hebben. En wat er nu aan het gebeuren is, is dat jullie de delen die jullie eerst verdeeld hebben om het spel te spelen, bij elkaar aan het halen zijn. Dit veranderd heel snel en dat levert een interessante situatie op. 


Op deze dag van je leven / 22 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

22 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je geliefd bent op deze dag voor al de verwondering die
je naar jouw wereld brengt met de gave om jezelf te zijn.

Dat is moeilijk te geloven, nietwaar, dat jullie zo speciaal zijn in God’s ogen?
Toch zijn jullie dat - en niet omwille van wat je hebt gedaan, maar om wie je bent.
Jij bent Gods eigen schepping, een uitdrukking van Goddelijkheid in menselijke vorm.

De snelste manier om dit te ervaren is door het voertuig te zijn
waardoor ook anderen het in zichzelf zien.
Elk persoon bewandelt zijn of haar pad en doet zijn of haar best.
God weet dit en dat is de reden waarom God van jullie allemaal houdt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper /22 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

” Wat Was, Is, zal worden”

have-fun

Wat eens was is voorbij.
Wat is, is misschien niet wat jouw waarneming ervan is.
Wat het zal worden ......... .
Nu, dat is waarin je terecht zult komen om wat plezier te hebben en te creëren!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavensletter 5447 Wie Heeft het Meeste Liefde Nodig? / Vrijdag 23 oktober 2015

Wie Heeft het Meeste Liefde Nodig?
Brief uit de Hemel
Vrijdag 23 oktober 2015

God zei:

Ik hoor jouw hart voordat je het uitspreekt:

“Geliefde God, neem mij alstublieft in Uw hart. Help mij U in mijn hart te voelen zodat Ik U nooit uit mijn hart laat. Vul mijn hart met Uw bekwaamheid tot liefde.

“Als ik moet liefhebben, dan is het door U. Er is niets zonder U. Ik ben al zonder U geweest en er is daar niets. Zonder U is het leven leeg van Volheid. U bent liefde en ook ik moet liefhebben zoals U liefheeft. Ook ik moet iedereen liefhebben.

donderdag 22 oktober 2015

Benjamin Fulford: "Wereldregering is onvermijdelijk, maar het mag nooit fascistisch zijn." / Donderdag 22 oktober 2015,

Benjamin Fulford:
"Wereldregering is onvermijdelijk, maar het mag nooit fascistisch zijn."
Donderdag 22 oktober 2015, 11:48 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

- 20 oktober 2015 –

"De politieke gebeurtenissen van de laatste jaren verwijzen onverbiddelijk naar de formatie van een soort wereldregering. Dit werd zelfs nog duidelijker toen de meeste wereldleiders op 28 september bijeen kwamen tijdens de Tetrade bloedmaan die de 70ste verjaardag van de Verenigde Naties bleek te zijn, met een paar woordspelingen, voornamelijk gelezen in hetzelfde script. Er is nu een eensgezindheid tussen de wereldleiders waardoor een wereldregering de enige weg is om te voorkomen dat collectieve misdaadsyndicaten op deze planeet moorden en plunderen en deze planeet vernietigen. De strijd gaat nu over wat voor soort regering dit zal zijn.

ASCENSIE-UPDATE / 21 oktober 2015 /Door Fran Tielemans

ASCENSIE-UPDATE
21 oktober 2015 /Door Fran Tielemans

Sinds de zonnewende van juni is de energie-influx haast niet gestopt, en zo hebben we dat nog niet meegemaakt sinds we er ons algemeen van bewust werden.  Ook al zijn we al voorbij het Zonnemaximum (hoogste piek in Zon-instroom in de cyclus van 11 jaar), toch zijn er voortdurend wel zonnevlammen, zonnewind of geomagnetische stormen. Zelfs de kleine B-vlammen, die vroeger niet opgepikt werden door ons energetisch aanvoelen, zijn nu behoorlijk sterk. Op 12 oktober rapporteerden wetenschappers op Spaceweather.com dat ze de helderste noorderlichten zagen die ze ooit hebben gezien (een fenomeen dat ontstaat door activiteit van de Zon en het magnetisch veld van de Aarde). Op 14 oktober werd een ongewoon groot gat in de atmosfeer van de Zon gemeld (dat zonnewind spuwde en zorgt voor dagenlange Zonne-onrust). Deze twee fenomenen zijn een (concrete) veruiterlijking van de enorm grote golf van bewustzijnsverruiming die over de Aarde heen golft, en alles doet bewegen, veranderen, en uiteindelijk meer Liefde en Vrede zal helpen neerzetten dan er ooit op Aarde is gezien.

De Raad "Voorspellingen" / 21 Oktober 2015 / Ron Head

De Raad
"Voorspellingen"
21 Oktober 2015 / Ron Head
Wij zullen vandaag over voorspellingen spreken. Wij weten dat zij van jullie allemaal een favoriet zijn. Wij weten ook dat zij gebruikt worden om de hoop van de gehele mensheid in deze tijd te verhogen. Wij weten dat in deze categorie ook de ‘onheilspellende waarschuwingen’ vallen. En deze worden voor nogal het tegengestelde effect gebruikt. Sommige van de meer fantastische voorspellingen die positief lijken te zijn worden in werkelijkheid gebruikt, omdat diegenen die hen beginnen zich voorstellen dat zij naar grote teleurstelling zullen leiden. Dus laten wij dit alles bespreken.
Laat ons eerst definiëren wat een echte voorspelling kan zijn. Vanuit jullie perspectief, kan een echte voorspelling alleen een verlenging in/naar de toekomst van de mogelijke effecten van de huidige oorzaken zijn. Bijvoorbeeld, als iemand een persoon ijverig ziet studeren, zou het redelijk zijn om te voorspellen dat op het één of andere punt die persoon tegemoet getreden zou kunnen worden met succes. Als iemand een persoon ziet deelnemen aan een activiteit welke de maatschappij als onwenselijk acht, zou het redelijk zijn om aan te nemen dat de maatschappij ervoor zou kunnen kiezen om hem of haar te straffen.

Kryon: Vraag en Antwoord 546: Moeilijke concepten van Kryon-wetenschap./ 22 oktober 2015 / Lee Carroll


546: Moeilijke concepten van Kryon-wetenschap.
22 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: veel van de wetenschappelijke aspecten van jouw boeken  gaan mij boven de pet en ik merk dat ik deze gedeelten gewoon oversla.

Is er een eenvoudiger manier om deze wetenschappelijke concepten te begrijpen?

ANTWOORD: Lieverd, je hoeft nooit iets van de wetenschap te lezen of te begrijpen.

Er zijn echter mensen die de spirituele dingen waarover wij spreken nooit zouden geloven zonder dat wij die bekrachtigen met de vierdimensionale fysieke wetenschappelijke onthullingen die hun realiteit zijn.


Lanto: Karma / Daan Akkerman Geplaatst 22 oktober 2015

Lanto:
Karma
Daan Akkerman
Geplaatst 22 oktober 2015

Het geeft ons bijzonder grote vreugde om opnieuw kennis met u te maken. Om verbinding te kunnen maken, de groepsenergie te dienen en de verbinding naar u te brengen. Om de lezers van de informatie, van steeds meer informatie te voorzien, ter lering en ter verdieping. Om inzicht te geven in wat de mens nodig heeft in de tijd van de grote verandering.

De aarde verandert snel. Ook mensen, groepen mensen stromingen, politieke richtingen, oorlogen en strijd. Tegelijkertijd zijn er enorme veranderingen in het milieu en het klimaat. Grote contrasten tussen bevolkingsgroepen uit alle landen over de gehele aarde.
Een grotere kloof tussen arm en rijk. De verschillen, de contrasten zijn enorm en maken dat alles naar een soort hoogtepunt, een climax gaat. Naar iets dat tegenstelling vindt.

Een Schrijven van de Schepper / 21 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

” En Toch……”

through_the_darkness_the_sun_still_shines_by_lonewolf025-d79umr5

Wanneer je jouw 'momenten' hebt onthoud dan;
dat de zon nog steeds boven wolken schijnt,
dat de rivieren nog steeds naar de zee stromen en
 dat het pad waarop je je nu bevind  het juiste pad is.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 21 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

21 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat vrede niet naar deze wereld kan komen totdat jullie

ervan overtuigd zijn dat geweld nooit vrede zal produceren.

Pijn geneest geen pijn. Geweld zal geen einde maken aan geweld.
Help de wereld om dit te begrijpen door anders te reageren,
reageer pas wanneer woede en een behoefte om jou pijn te doen is weg gestuurd.

Je zult een dergelijke kans in je leven hebben.
En waarschijnlijk meer dan eens.
Mis de kans niet om nederig een boodschap van liefde te sturen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

De Arcturianen Je Verbinden met Je Hogere Zelf / 18 Oktober 2015 / Dr. Suzanne Lie


De Arcturianen
Je Verbinden met Je Hogere Zelf
18 Oktober 2015 /  Dr. Suzanne Lie
Dierbare Arcturianen,
Ik had een ervaring eergisternacht waar ik jullie een vraag over wil stellen. Ik had geen kans om gisteren met jullie te praten, en ik wachtte min of meer om te zien of ik de afgelopen nacht een gelijksoortige ervaring had. Als ik dat deed, heb ik het me niet herinnerd.
De droom en/of ervaring die ik had was dat ik zeer zeker in een andere dimensie was. Ik voelde zeer anders aan, doch vrij hetzelfde als een diepe meditatie. Alles rondom was van een diep blauw. Ik ervoer het van binnenin het proces te zijn en tegelijkertijd van buitenaf de ervaring naar mezelf te kijken.

Heavenletter 5446 Het Leven op Aarde Is Tijdelijk; Jij Bent Eeuwig / Donderdag 22 oktober 2015

Het Leven op Aarde Is Tijdelijk; Jij Bent Eeuwig
Brief uit de Hemel
Donderdag 22 oktober 2015


God zei:

Het vergt moed om te leven op Aarde. Elke dag dat je leeft, heb je enig besef dat het mogelijk is dat je niet zult wakker worden de volgende ochtend. Je zou kunnen sterven zonder dat er een kans is om afscheid te nemen of voor een laatste kus.

Niemand weet het moment dat de dood op zijn deur zal kloppen. De dood zou op handen kunnen zijn, en dan zou zijn komst kunnen worden uitgesteld. Niemand weet wanneer de klokken luiden. Zonder voorafgaande kennisgeving, zonder waarschuwing, zonder een ingezien schriftelijke of mondelinge overeenkomst, kan het leven van jouw lichaam worden weggevoerd in een oogwenk. Er is geen verzekeringspolis om de dood van een lichaam te voorkomen. Een verzekeringspolis zou het papier waar het op geschreven is niet waard zijn. Soms heeft de zogenaamde dood een snelle claim. Soms keert de dood terug op zijn besluit.

woensdag 21 oktober 2015

Blossom met de Galactische Federatie van Licht / 20 oktober 2015

Blossom met de Galactische Federatie van Licht
20 oktober 2015
vert. winnyd@stralendetoekomst.nl

Blossom:  Hallo daar, mijn vrienden Hoog boven! Hoe meer er wordt onthuld door whistle blowers (klokkenluiders) enz… hoe meer men kon wanhopen… en toch overwint LIEFDE … alles en we MOETEN dat WETEN… in ons kern niveau… zou je dat niet zeggen?

Federatie van Licht: Wij zouden zeggen ‘Zeer zeker’ zo, Liefste Blossom. Goede morgen voor jou. We zouden het zeer waarderen als je je opname apparaat aanzet.

Bloss: Alles aan gezet en klaar om te rock en rollen. (en wat een heerlijke verrassing om White Cloud hier te hebben zichzelf te presenteren voor die sessie, wat natuurlijk door De Federatie van Licht werd “geëerd”.
Sheldan Nidle / 20 oktober 2015

Sheldan Nidle - 20 oktober 201513 Cimi, 19 Tzotz, 12 Manik


Selamat Balik! Deze realiteit wordt in sneltreinvaart ontmanteld door de verschillende beslissingen van een nieuwe groep uit de oude families en nieuwe koninklijken in Europa. Hun besluiten maken een snelle ondergang van het veelkoppige monster, dat de cabal is, mogelijk. Degenen die betrokken zijn bij de juridische aspecten van deze operatie, zijn tamelijk tevreden dat deze belangrijke beslissingen eindelijk worden genomen. Onze liaisons rapporteren dat het nieuwe financiële systeem en zijn vele onderdelen in feite vervolledigd zijn. Wij verwachten dat deze net voltooide onderdelen de Federale Reserve van de V.S. en haar talloze bondgenoten van centrale banken, onder handen zullen nemen. De vele precedenten die zijn geschapen door onze juridische afdeling beloven een snel en eenvoudig offensief. Deze banken ontberen een ondersteuning door edele metalen die de wereld werd aangeboden door het nieuwe financiële systeem. Daarom denken we dat dit nieuwe systeem vóór het einde van deze Gregoriaanse maand een nieuwe financiële werkelijkheid kan voortbrengen. Deze gebeurtenissen geven duidelijk aan dat de vele herwaarderingen van valuta en de imposante mondiale valuta reset zijn afgerond, en in werking gesteld kunnen worden. Dit is de tijd waarin een hele groep van nieuw bestuur operationeel zal zijn. Deze nieuwe regeringen zullen eindelijk een einde maken aan de decennialange UFO-doofpot!

Gebruikt Rusland in de Syrische burgeroorlog wapens die zijn ontwikkeld met buitenaardse hulp? / Dinsdag 20 oktober 2015

Gebruikt Rusland in de Syrische burgeroorlog wapens die zijn ontwikkeld met buitenaardse hulp?
Dinsdag 20 oktober 2015, 17:13 uur

  

Er doen geruchten de ronde dat de Russische President Vladimir Poetin een belangrijke rol speelt in een geheim ruimteprogramma, evenals dat hij lid zou zijn van de op Aarde gestationeerde alliantie tegen de Cabal. In een verslag van Preston James van ‘Veterans Today’ wordt beweerd dat Rusland geavanceerde wapens bezit die de V.S. van afstand onder druk zetten.

Sommige van deze beweringen zijn afkomstig van insider en klokkenluider Corey Goode, die stelt dat van alle wereldleiders Poetin bevoegdheden op één van de hoogste niveaus bezit. 

Poetin is bijzonder openhartig geweest tegenover de door de Cabal gecontroleerde westerse regeringen, suggererend dat Rusland misschien onder invloed staat van een andere groep krachtspelers op dat gebied. Poetin en de pogingen van de BRICS-bank worden eveneens geroemd als “game-changers”, mede door zijn onomwonden standpunt wat betreft het door het Westen ingezette gebruik van huurlingen in het Middenoosten onder de vlag van ISIS.
 

Gerelateerd
 Poetin stelt dat de V.S. ISIS hebben gecreëerd | Poetin bekritiseert Obama voor het bewapenen en financieren van huurlingen die ISIS strijders werden