zaterdag 31 oktober 2015

Jullie Hogere Zelven De Versmelting met Jullie Hogere Zelven / 31 oktober 2015

 Jullie Hogere Zelven
De Versmelting met Jullie Hogere Zelven
31 oktober 2015 / Coby
Lieve lezers van Denk Met Je Hart,
Zoals we allemaal de laatste tijd via de boodschappen hebben kunnen lezen, is de tijd aangebroken voor de versmelting met het Hogere Zelf. Dit zal voor degenen onder ons, die tot de 1ste golf Lichtwerkers behoren, het eerste aan bod komen.
Ik wil jullie nu laten weten dat ik één van deze eerste golf Lichtwerkers ben, en dat de versmelting bij mij aan het plaatsvinden is. Dit gaat dus niet ongemerkt aan mijn voorbij, en alle andere eerste golfers zullen vermoedelijk enige vermoedens hebben dat dit bij hen ook aan de gang is. Jullie zullen in de dagen en weken die komen gaan opmerken dat de versmelting aan het gebeuren is, en dit zal ’s nachts gebeuren. Jullie kunnen hier gewoon doorheen slapen, maar het kan ook zijn dat je dit duidelijk op kunt merken, en dit is dan op te merken aan de schokjes die je hier en daar in je lichaam voelt. Wanneer dit het geval is, zal in diezelfde nacht je Hogere Zelf volledig versmelten/verankeren met je fysieke lichaam. En dit zal een grote verandering in jullie levens voort gaan brengen.

Bericht van Cobra 30 oktober 2015: Meditatie voor Europa rapportage, en twee Cobra interviews /31 Oktober 2015


Bericht van Cobra 30 oktober 2015:
Meditatie voor Europa rapportage, en twee Cobra interviews
31 Oktober 2015
  
De meditatie voor Europa was een gedeeltelijk succes. Ook al deden veel mensen mee, we hebben bij lange na niet de kritieke massa bereikt.

Het is waar dat de Russische interventie in Syrië een golf van vluchtelingen heeft getriggerd om terug te gaan naar Syrië, zoals is gerapporteerd door een Iraans nieuwsagentschap een paar uur na onze meditatie:

Aan de andere kant; er is onder de Lichtwerkers en Lichtstrijders veel te weinig bewustzijn over de ernst van de vluchtelingensituatie. De hele situatie is een mengeling van een echte grote humanitaire crisis waar massa’s mensen de oorlog ontvluchten, en een poging van de cabal om Europa te destabiliseren en de derde wereldoorlog te triggeren door religieuze haat te ontsteken tussen christenen en moslims.

Kryon: Vraag en Antwoord 553: Helen met magneten /31 oktober 2015 / Lee Carroll


553: Helen met magneten
31 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik houd heel veel van jou! Ik studeer medicijnen en zou willen weten of jij nog toegevoegde informatie hebt over hoe ik magnetisme voor mijn patiënten kan gebruiken. 

ANTWOORD: Kijk naar zeer kleine magnetische velden die actief zijn geproduceerd, niet passief. Dit betekent: geen statische magneten. Zoek naar wat wij “ontwerp-magneten” noemen. Dit zullen elegante magneetvelden zijn die altijd meer betrokken zijn dan het ene veld dat het andere veld doorkruist en scheppen wat wij “inductie-dalen” noemen.

In deze dalen zit het geheim van het communiceren met cellen.


Tektonische spanningen langs de Ring van Vuur De Hathors via Tom Kenyon / Herplaatst: 31 oktober 2015

Tektonische spanningen langs de Ring van Vuur
De Hathors via Tom Kenyon
Herplaatst: 31 oktober 2015

Zoals wij in vorige communicaties hebben aangegeven is er een verhoogde kans op geologische tektonische activiteit.

Dit komt nu op jullie af.

Er is een duidelijke toename van spanning rond wat jullie de Ring van Vuur noemen (die loopt van Nieuw Zeeland naar Australië, omhoog naar Indonesië, naar Japan en Noord Rusland en langs de Westkust van zowel Noord- als Zuid-Amerika). Door de interne resonantie van de Aarde vormen ook de gebieden die jullie het Nationale Park Yellowstone noemen, de breuklijnen aan de Oostkust van de Verenigde Staten, en Griekenland en Turkije een potentieel gevaar.

Sommigen van jullie voelen misschien een toename van irritatie, slapeloosheid, onverklaarbare uitputting, hoofdpijn en misselijkheid. Diegenen van jullie die gevoeliger zijn kunnen een bevend of schuddend gevoel hebben op het cellulaire niveau van het lichaam.

Christus Weef Uw Liefde doorheen het Lint van Vrede / Boodschap Oktober 2015 / Lucia

Christus
Weef Uw Liefde doorheen het Lint van Vrede
Boodschap Oktober 2015 / Lucia
Mijn geliefden,
Ik ben zo blij jullie weer te verwelkomen hier aan mijn hart, Ik ben zo blij om samen met jullie deze cirkel van vertrouwen te vormen. Ik ben zo blij en ontroert om te zien hoe jullie samen de vlammen van jullie hart in één mooie grote vlam brengen. Ik ben zo blij dat dit vuur helder, “bright” schijnt. Ik ben zo blij voor deze avond aan mijn zijde, samen met jullie, geliefden van mijn hart, want Ik ben uw Heer van Liefde, jullie leraar in deze tijden van onrust, van vertwijfeling voor velen, in deze tijden van zoeken en proberen, in deze tijden van het hart.
Want de harten van velen worden nu op proef gesteld en sommigen sluiten hun hart voor alle zorgen en moeilijkheden, anderen daarentegen zetten de poorten van hun hart wijd open, om de mensen, om de zoekenden, om de vertwijfelden te ondersteunen en zorg te dragen. O mijn geliefden, brandt hier vandaag de vlam van uw hart voor de wereld, brandt hier vandaag uw harten stevig en hevig en verlicht er zo dit land mee.

Op deze dag van je leven / 30 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

30 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat wanneer je het licht ziet aan het eind van de tunnel,
Het niet bevorderlijk is om naar buiten te gaan
en meer tunnels te bouwen.

Het was John Quinton die opmerkte dat politici dat doen.
Misschien heb je jezelf er ook op betrapt.
Net wanneer dingen eruit zien alsof ze steeds beter worden, begin je
meer dingen te zien die "'niet juist zijn", of "fout zouden kunnen gaan".

Het Universum is in wezen vriendelijke plek.
Zo vriendelijk, in feite, dat het jou precies zal geven wat je ervan verwacht.

Is dat niet geweldig?

Natuurlijk, hangt het af van wat je verwacht ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 30 oktober 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
30 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

” Niets is in Beweging”

traffic-light-showing-red

Mijn geliefde; Er zullen momenten zijn waarop je het gevoel hebt vast te zitten en dat is OKE. Er zullen momenten zijn waarop je het gevoel hebt dat je niet genoeg hebt gedaan
om jouw groei te bevorderen en dat is OKE.
Er zullen momenten zijn waarop je het gevoel hebt dat je helemaal geen vooruitgang hebt gemaakt en dat is OKE!

 Vergeet, in die momenten van zelftwijfel dan niet dat het Universum het heeft gezien
en nota maakt van jouw expansie, zelfs al heb je het gevoel alsof er niets is veranderd.
Neem in plaats van jezelf uit te schelden voor wat niet is gebeurd,
 troost in het feit dat, hoewel het kan voelen alsof er niets in beweging is,
dat zeker wel het geval is!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 30 oktober 2015

Blossom met de Galactische Federatie van Licht / 29 oktober 2015

Blossom met de Galactische Federatie van Licht
29 oktober 2015
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

Blossom: Hallo daar, mijn vrienden. Het schijnt al een tijdje geleden te zijn sedert we een goed woordje hadden van hart tot hart… doordat jullie “spreek therapie” deden als tegengesteld aan het geschreven woord in dezer dagen. Hoe dan ook, het zint me … dat ik voel dat jullie de algemene overal Energie KENNEN, meer dan ik daarom, bewust ben van wat meer juist is.

Federatie van Licht: Wij bieden woorden aan… of ze nu gesproken of geschreven zijn… om iedereen aan te moedigen op jullie planeet om zichzelf te ‘vinden’. Dit is zoals jullie WETEN waarom wij komen.

Bloss: Toch verwonder ik me hoe veel manieren er zijn om ons te vertellen hoe dat te doen. Wij WETEN door en door dat we LIEFDE zijn. Maar het feitelijk vinden van onze WAARHEID achter alle misvattingen waarmee we gevoed zijn tijdens ons leven, kan soms voelen als het zoeken naar een naald in de hooiberg.


De Raad "Eenheid" / 29 Oktober 2015 / Ron Head

De Raad
"Eenheid"
29 Oktober 2015 / Ron Head
We hebben eerder over het onderwerp Eenheid gesproken, wij wensen het vandaag opnieuw te bezoeken. Zullen jullie het begrijpen als we klaar zijn? Zullen jullie het ooit volledig begrijpen. Laat ons jullie nu vertellen, voordat we beginnen, dat wat jullie leren, alsook wij zelf, nooit over zal zijn. De dingen houden nooit op te veranderen en te ontwikkelen. Maar wij zijn nieuwsgierige wezens, nietwaar? En dus laat ons zien of wij jullie misschien een nieuw ding of twee kunnen geven om in overweging te nemen.
Jullie horen het vaak gezegd worden dat alles Eén is, dat alles deel uitmaakt van de Ene. En een groot aantal van jullie zijn ermee begonnen dat het Alles Dat Is te noemen.En dat is een goed iets. Dat is een zeer goed iets. Maar een groot aantal van jullie brengen ook niet veel tijd door met erover na te denken wat dat betekent. Hoe verandert dat jullie begrip over jullie zelf? Hoe verandert het jullie relaties met de anderen om jullie heen. Hoe verandert het jullie begrip van deze dingen die jullie om jullie heen zien? Verhuist het de verdelende streep tussen wat jij is en wat niet jij is? Nog beter, verwijdert dat het?

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2. Fantoomziektebeelden 4. /30 oktober 2015 /Barbara Bessen

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2.
30 oktober 2015 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 67.

Een cursus in Liefde – Boek 2 – Fantoomziektebeelden 4.

Fantoomziektebeelden en andere veranderingen.

Deze ontmoeting was een van de vele tussenstations van jullie geestelijke ontwikkeling. Als jullie dit hier lezen hebben jullie, als jullie terugkijken op jullie geestelijk rijpingsproces, al veel op deze planeet meegemaakt en ervaren. Of moet ik van weer herkennen spreken?

Misschien is er in dit leven iets dat jullie zeer nauw aan het hart ligt en dat jullie hier ook graag willen veranderen. Dit kan het werken met kristallen zijn, misschien is het zingen met tonen dat jullie fascineert en waarvan jullie weten dat dit veel los kan maken in mensen.
Een Schrijven van de Schepper / 29 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

” Hielen Slepen”

northluggage

Nee, je kunt niet met je hielen blijven slepen.
Het is tijd om je oude weg te werpen en in je nieuwe te stappen.
Kom op, adem en laat los.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 29 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

29 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de toekomst helderder is dan ooit. Niet alleen de toekomst van de mensheid, maar van je eigen, persoonlijk.

Dingen zijn verschoven. De energie is veranderd.
Je kunt het voelen als je er diep op afstemt.
Deze verschuiving is niet jouw verbeelding,
noch is het alleen maar op nationaal of mondiaal niveau.
Er is een verschuiving in je.

Voel het vandaag, en gebruik het om je voort te bewegen naar een prachtig morgen.
Doe het in feite beter dan alleen de energie te voelen.
BEN de energie. Wees de Bron.
Kijk dan naar de voorwaarden van voorwaarden van je eigen levensverandering.


Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

ASCENSIENIEUWS NOVEMBER / 30 oktober 2015 /door Fran Tielemans

ASCENSIENIEUWS NOVEMBER
30 oktober 2015 /door Fran Tielemans

Aan de vooravond van november blikken we terug op een ietwat vreemde maand, waarin zowel afscheidsenergie als een heel nieuwe frisse heldere nieuw begin-energie sterk aanwezig waren. We leven nog enigszins in een soort spreidstand: met het ene been in het verleden, in hoe we vroeger dachten, leefden, werkten, en met het andere in de nieuwe fase, die zich onherroepelijk inzet nu, en waarin we meer en meer ons ware zelf zijn en leven. Het is de intensiteit en effectiviteit van alle innerlijk werk en energiewerk afgelopen jaar (jaren), én de eigen individuele setting (het eigen specifieke ritme, de numerologische en planetaire astrologische context), maar vooral ook de innerlijke bereidheid tot opening, tot verruiming en vernieuwing, die bepaalt hoever je nog in het oude staat, en hoever in het nieuwe.

Heavenletter 5455 Hoor Gods Stem / Vrijdag 30 oktober 2015

Hoor Gods Stem
Brief uit de Hemel
Vrijdag 30 oktober 2015

God zei:

Luister naar Mij. Jij gelooft in verschijningen. Alle mensen in je leven, ongeacht hoe lief en echt voor jou, waren en zijn verschijningen. Je dacht dat je ze zag. Je kent hen via jouw zintuigen. Hun harten raakten jouw hart. Je hield hun handen vast. Ze hebben jou gevoed, of ze hebben jou niet gevoed. Je hoorde hun zoete stemmen of hun ruwe stemmen, hun aanraking, zacht of hoe het ook was. Er is geen twijfel dat deze verschijningen uit het verleden veel voor jou betekenden en nu veel voor jou betekenen. Jij herinnert je hen, en je hart wordt nog steeds gesust door de gedachten aan hen waar ze ook mogen zijn. In ieder geval worden zij verdrietige herinneringen voor jou, of ze nog steeds op Aarde zijn of in de Hemel. Zelfs langdurige herinneringen zijn vluchtig.
                                    
Mensen waren altijd zo echt voor jou. Ze zijn echt voor je, zelfs nu, als je er een glimp van opvangt dat ze figuren in een droom zijn. De droom is nog steeds hier. Je gelooft in wat aan jou werd opgelegd in een droom, zo echt-lijkend was het en is het nog steeds voor jou. De droom houdt jou in een bankschroef en jouw hart doet pijn op de ene of de andere manier. Je houdt vast aan de droom. Je zet hem voor je keer op keer. Jij smult van de schoonheid van de droom of de hinderlijkheid ervan. De voorbije dromen zijn heel veel voor jou, zelfs als dagelijks nieuwe zich binnen haasten of kruipen, wat ook het geval moge zijn.

donderdag 29 oktober 2015

DE AANKOMST (The Arrival) / Garrith Lamanov /El Melchizedek /October 27 2015

DE AANKOMST
(The Arrival)
Garrith Lamanov El Melchizedek
October 27 2015


Ik sprak met degene die jullie allemaal kennen als Jezus Christus, die onze commandant en Chief is in het Bureau van de Christus binnen het genoodschap van de Hemel bij ons bekend als Sananda. Ook delen we deze ontmoeting met Commander Ashtar, Lady Nada, Saint Germain, Faith die Aartsengel Michael's tweelingvlam is en Portia die Saint Germain's tweeling is, de Melchizedek Orde van Licht, en de Grote Witte Broederschap van de Draak. Alle grote raden van het Licht waren er en omvatten vertegenwoordigers uit elke raad die buitenaardse Verheven Meesters zijn van de Pleiaden, Sirius, Andromeda, Arcturus, Centaurus, Lyra, Orion, Alcyone, etc. waarin we dan gesproken hebben over de belangrijke behoefte voor wereldwijd contact in dit nu, ondanks de NESARA aankondigingen, terwijl we steeds meer en meer van onwilligheid van jullie wereldleiders zien om schoon schip te maken met jullie , terwijl hun leugens niet lijken te stoppen, maar meer en meer blijven toenemen met de seconden die voorbij gaan.

We hebben daarom besloten om, met het "Go Ahead" (groen licht) van de Eerste Schepper, te verschijnen in jullie luchten met onze overvloed van vloten uit alle hoeken van het multiversum, ondanks de reactie dit zou kunnen hebben op de mensheid ... om onze aanwezigheid zelf te onthullen , terwijl we jullie leiders genoeg tijd hebben gegeven om dit te doen weigeren ze toch nog steeds om schoon schip te maken met jullie.

Kryon: Vraag en Antwoord 552: Helingsperikelen. 29 oktober 2015 / Lee Carroll


552: Helingsperikelen.
29 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: ik heb een vraag over heling en de manier waarover helingspraktijken/processen allemaal zo uitgebreid zijn dat het bijna onmogelijk is om daarbij te horen zonder vele jaren van training/instructies of dure begeleiding en/of cursussen etc.

Ik ben een “natuurlijk” heler, net als alle mensen, maar ik werk dichtbij mijn eigen intuïtie om te bepalen hoe ik moet werken: ik leg geen handen op, maar ik werk met mijn handen vlak boven het lichaam en voel de veranderingen van de energie.

Ik stel mij voor dat ik lichtstralen in de aura stuur.

Mijn vraag is hoe wij natuurlijke genezers (die niet in een hokje gestopt willen worden van een bepaalde manier van werken of met deze of gene vereniging mee te doen) onze diensten kunnen aanbieden zonder angst voor het breken van de een of andere code of zonder te lijden onder een gebrek aan zekerheid over het wel of niet gedekt zijn door een verzekering?


Aluna: Bijstand Ontvangen van de Sterre Ouderen en van Plejadiërs / Geplaatst: 29 oktober 2015

Bijstand Ontvangen van de Sterre Ouderen en van Plejadiërs
Deze boodschap werd ontvangen in het Palace Courtyard in Palenque, waar AlunaJoy was met een groep.
Geplaatst: 29 oktober 2015

Dit was de eerste boodschap die we kregen op de heilige plaats Palenque. Andere boodschappen zijn te vinden op onze website www.alunajoy.com, onder articles. We delen deze boodschap met jullie precies zoals we die kregen, in de tegenwoordige tijd, met maar een beetje redigeren. Dat doen we om een belangrijke rede. We weten dat de boodschappen die we krijgen niet alleen voor onze groepen zijn, maar voor de mensheid. Dus als je dit leest, stel je dan voor dat je daar met ons was… De Meesters en Sterre Ouderen verzekeren me dat de boodschap en de energie die er bij is naar je zal worden doorgezonden

We stonden in een cirkel op de binnenplaats van Palenque…  en dit is wat ik zag…

De Aarde ondergaat Verandering Een boodschap van Sananda / 27 Oktober 2015/ door Elizabeth Trutwin

De Aarde ondergaat Verandering
Een boodschap van Sananda
27 Oktober 2015/ door Elizabeth Trutwin


Etherische Plasma Energie

Groeten in deze Volle Maan! Dit is Sananda via Elizabeth Trutwin. Ik zou graag jullie Aarde veranderingen, die jullie nu zien, willen beschrijven en jullie helpen om de geschiedenis te begrijpen die ons tot dit moment heeft gebracht. De Aarde gaat nu door een Verandering. 
Dit is zoals het genoemt wordt wanneer upgrades gebeuren op een planeet die het mogelijk maken om technologieën te benutten die niet beschikbaar zijn in de dichtere dimensies. Het belangrijkste daarvan is het gebruik van plasma-energie bij het absolute nulpunt. Plasma Energie is een van de vier fundamentele staten van energie. De anderen zijn vast, vloeibaar en gas. Plasma Energie doordringt alles op aarde, waaronder onze lichamen, ons voedsel, onze lucht en water. Het is een krachtbron, een kracht, het is Ionische energie.

Op deze dag van je leven / 28 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

28 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je op deze dag  een kans zult hebben om je eigen actie bij te wonen.

Je bent uitgenodigd door het leven, om jezelf te kiezen als een Spiritueel Leider,
 en vandaag te beginnen.
Wat zegt een spirituele leider?
Een spiritueel leider zegt niet, "Volg me."
Een spiritueel leider zegt: "Ik zal eerst gaan."

Beslis vandaag om de eed af te leggen: Ik beloof om "eerst te gaan"
 in het tentoonspreiden van vergeving, mededogen, begrip,
vrijgevigheid, vriendelijkheid, vrolijkheid, positiviteit en liefde.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 28 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

” Jij Bent…. ”

anigif_enhanced-buzz-26481-1375657498-17_preview

Je bent een gezegend licht in de duisternis,
 een zacht moment van tevredenheid,
een vrolijke kreet van een pasgeborene, een heerlijk slaperige namiddag;
je bent al deze dingen voor het Universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5454 De Dromer van de Droom / Donderdag 29 oktober

De Dromer van de Droom
Brief uit de Hemel
Donderdag 29 oktober

God zei:

Ik roep je naam. Hallo, zeg Ik.

Soms hoor je het, en soms ook niet. Soms word je liever niet geroepen. Het stoort je focus op diverse punten. Stel je voor, God een onderbreking! Laat jezelf dan worden onderbroken tijdens mijmeringen over het voorbije leven en over het luchthartige leven. Laat Mij Mijn hand op je schouder plaatsen, zodat jij jezelf kunt omdraaien, je leven omdraaien, en jouw speelveld verheffen in al deze ingebeelde tijd en ruimte.

Nu is het tijd om jezelf te eren en jezelf te redden van de verspilling van tijd, die niet eens bestaat. Je bent opgelicht, geliefde. Kom, stijg op naar de Hemelen met Mij. Laten We beginnen met een Reis van Overgave. Laten We op Onze weg gaan naar een nieuwe Camera van het Leven. Heb je niet genoeg gehad van het andere, dit dilemma van het zogenaamde verleden?

woensdag 28 oktober 2015

Sanat Kumara In deze tijd is het perspectief zeer belangrijk / 27 oktober 2015 / Jenny Schiltz

Sanat Kumara
In deze tijd is het perspectief zeer belangrijk
27 oktober 2015 / Jenny SchiltzSanat: Ik kom vandaag met een korte boodschap over de vooruitgang die jullie allemaal maken. Wij realiseren ons dat velen van jullie de immense druk voelen van de lichtcodes en de veranderingen van frequentie. Ieder van jullie wordt tot aan je begrenzingen gedrukt omdat de standaard voor je normale bestaan elk moment verandert. Als je vorm eenmaal gewend is aan de huidige frequentie, dan begin je te acclimatiseren naar het volgende niveau. Vanuit ons perspectief zien wij geweldige groei en worden we bemoedigd door de effecten die ieder van jullie in deze overgang heeft op anderen. Ieder van jullie in de stroom met je hoogste aspect, tot welke graad je in staat bent om vast te houden, handelt als een lichtknop in het duister voor degenen die juist nu klaar zijn om te beginnen.

Aartsengel Zadkiel "Een Oase van Vrede" / November 2015 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
"Een Oase van Vrede"
November 2015 / Linda Robinson
Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij groeten jullie in Liefde en Licht. Vandaag, worden wij vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk van Licht, Wij wensen om een Oase van Vrede te bespreken.
Wij hebben in recente boodschappen met jullie de rol besproken die jullie spelen als een Licht van Vrede voor anderen. Nu, zouden wij graag het belang willen bespreken van de ontwikkeling van jullie eigen innerlijke oase van vrede.
Jullie zijn geslaagd voor vele tests van initiatie, en jullie zijn geestdriftig in afwachting van de volgende stappen op jullie pad van ascentie. Jullie hebben je gerealiseerd dat de fysieke wereld om jullie heen daar is voor jullie om Universele Waarheden en lessen te leren, alsook als het verstrekken van dienstverlening aan de mensheid en de etherische rijken.

Sheldan Nidle / 27 oktober 2015

Sheldan Nidle - 27 oktober 201513 Cauac, 13 Tzec, 12 Manik

Dratzo! De beslissende ontmoetingen zijn gaande. Planningen zijn gemaakt omdat een aantal overeenkomsten een algemene uitgifte van fondsen, evenals een miniem begin van de formele omschakeling van de cabal naar het Licht, mogelijk heeft gemaakt. Deze handelingen zullen het begin betekenen van de manifestatie van een nieuwe realiteit. Zoals vorige week al werd gezegd, is het nieuwe financiële systeem gereed en zal deze geleidelijk aan in werking worden gesteld. Zij die belast zijn met speciale veiligheid ten aanzien van de nieuwe republieken hebben er alle vertrouwen in dat de langdurig geheim gehouden entiteiten eindelijk fatsoenlijk aangekondigd kunnen worden. Dit proces voltrekt zich enkel omdat we duidelijk hebben gemaakt dat het programma van de Hemel afhankelijk is van formatie van nieuw bestuur en uiteindelijk van het gecontinueerde gebruik van eenvoudig te beïnvloeden fiatgelden. Derhalve zal er een mondiale welvaart zijn, gebaseerd op een wereldwijde reset van valuta en, het allerbelangrijkste, valuta die een werkelijke waarde hebben. Deze zullen gebaseerd worden op de toepassing van edele metalen als ondersteuning. Dit is hoogstens een tijdelijke maatregel aangezien geld binnenkort zal verdwijnen omdat processors en andere verwante technologieën hun opwachting zullen maken. Deze toepassingen zullen een combinatie zijn van Aardse- en Federatietechnologieën. Jullie betreden een tijd van toegenomen bewustzijn en de wetenschap dat jullie niet alleen zijn.