Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 17 oktober 2015

Aartsengel Azrael Het Proces van het Sterven /16 Oktober 2015 / Natalie Glasson

Aartsengel Azrael
Het Proces van het Sterven
16 Oktober 2015 / Natalie Glasson
Het proces van het sterven is iets waar alle menselijke wezen verplicht toe zijn om over na te denken in talrijke vormen alsook ervaringen. Voor sommigen kan het proces van het sterven een diep gezetelde angst voort trekken, of zij zich er nu wel of niet bewust van zijn, veroorzaakt door pijnlijke vroegere leven-dood ervaringen. 
De angst kan ook van het onbekende zijn alsook van herinneringen van een vorig leven van verlies herbekrachtigd door huidige werkelijkheidservaringen. Het proces van het sterven is iets dat niet vermeden kan worden wanneer in de fysieke vorm en is verplicht ervaren te worden wanneer je eenmaal deel uitmaakt van de Aardse ervaring. Het zou toeschijnen alsof menselijke wezens niet voorbereid zijn op het proces van het sterven, en toch wanneer je begint je ziel en spirituele pad te erkennen herken je dat iedere dag jou aanmoedigt om na te denken over een vorm van dood en het te ervaren. Wanneer een spiritueel pad bewandeld wordt doen de grootste ervaringen van het sterven zich voor binnenin jou als een proces van de spirituele evolutie voordat je fysieke lichaam sterft.

Aluna Joy Stappen Wij Op Het Lanceerplatform? / 17 Oktober 2015

Aluna Joy
Stappen Wij Op Het Lanceerplatform?
17 Oktober 2015
Stappen wij op het lanceerplatform?
En … wat neemt het voor ons om de sprong te maken?
We zien een stijging in diepe kerngevoelens dat de wereld uiteen aan het vallen is en dat er iets enorms op handen zijnde is, zelfs in positieve en dankbaar gestemde mensen. We zien een vreemde stijging in sommigen die nadenken over het voorbijgaan van deze wereld, of in overweging nemen om enorme grote levensveranderingen te maken, zelfs in diegenen die beschouwd worden geaard en zeer stabiel te zijn. We zien een stijging in verwarrende en ongefundeerde depressie en verontrusting, en een genadeloze sloomheid onder gewoonlijk niet te stoppen en bezielde Lichtwerkers en Healers. De verwarring en overweldiging (ontrafeling), het verlies van het besef van het individuele zelf ( verhuizen in/naar eenheid), zouden al deze ongemakkelijke gevoelens echt aan het gebeuren zijn voor een krachtige en positieve reden!?! Zou het waar kunnen zijn? Is de wereld en de mensheid echt uiteen aan het vallen, om alleen maar opnieuw met onze nieuw visie opgebouwd te worden? Sterven we echt, om alleen ontwaakt herboren te worden, vrij en als levende meesters?

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2./ Fantoomziektebeelden 2. / 16 oktober 2015 /Barbara Bessen

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2.
16 oktober 2015 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
  
De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 65.

Een cursus in Liefde – Boek 2 – Fantoomziektebeelden 2.

Fantoomziektebeelden en andere veranderingen.

Als jullie al zijn ingevoerd in de oude mysterieleer, in de geheime Paden van elke religie, dan weten jullie misschien dat er drie hoofd-inwijdingen zijn waarop alles zich toespitst. De andere tussentests, inwijdingen en initiaties zijn per religie verschillend en bewegen zich allen op lichamelijke en geestelijke gebieden. 

Maar de drie hoofdwijdingen bevatten de wijsheid van alle religies en daarop spitst alles zich toe. Deze drie inwijdingen zorgen voor een her-bewerken van het fysieke lichaam en de andere lichamen. Dit volgt meestal de geestelijke ontwikkelingsstappen.


Aartsengel Michael: Heilige Vereniging: De Balans Keert Terug na de Aarding van de Heilige Mannelijke Klaarheid / 14 Oktober 2015 / Celia Fenn

Aartsengel Michael:
Heilige Vereniging: De Balans Keert Terug na de Aarding van de Heilige Mannelijke Klaarheid
14 Oktober 2015 / Celia Fenn
Geliefde Familie van het Licht, het is een tumultueuze tijd geweest deze laatste maand aangezien Golven van Lichtgevend Licht over jullie Geliefde Planeet Aarde heen gespoeld hebben, en geïntegreerd werden in de Kristallijnen Rasters van de Nieuwe Aarde haar Heilige Geometrische Structuren. Het is een moment van Grote Vreugde aangezien de Nieuwe Frequenties van Licht jullie herverbinden met de Oude Licht Codes van de Goddelijke God Kracht of Creatieve Intelligentie.

Het meest opwindende aspect hiervan voor Ons, in de Engelachtige Rijken van het Licht, is het aarden geweest van het Goddelijke Heilige Mannelijke in diens nieuwe frequenties. Dit aarden van het Goddelijke Heilige Mannelijke werd geactiveerd en ingeschakeld door de prachtige en liefdevolle energieën van het Goddelijke Vrouwelijke zoals zij tot uitdrukking gebracht worden in de Nieuwe Aarde frequentie van de Vijfde Dimensie.

Een Schrijven van de Schepper / 16 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

” Macht en Verantwoordelijkheid ”

personal_responsibility_power
Macht is de verantwoordelijkheid, verantwoordelijkheid is macht.
Schuw het niet, ga het niet uit de weg.
Zo vaak en op zoveel manieren, hebben menselijke talen en acties een negatieve draai gegeven aan beide van deze woorden.
Als je macht en / of verantwoordelijkheid vreest, ben je,
 in wezen bestaand uit angst voor jezelf.
Omarm je macht, neem vreugde in verantwoordelijkheid en hou van jezelf!
 Jij bent de enige die het voor je kan doen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5441 Bloeiend Jaar van het Hart / Zaterdag 17 oktober 2015

Bloeiend Jaar van het Hart
Brief uit de Hemel
Zaterdag 17 oktober 2015

God zei:

Cijfers op school, toetsuitslagen, prestaties, optredens, slimheid, voorsprong hebben, soepelheid van het een of andere soort, hebben het hart ontworteld, gaven het hart respectloos een tik voor het hoofd alsof jouw hart een onhandelbaar kind zou zijn, zorgden dat het hart daar gewoon stil op een houten stoel zit en zich gedraagt en doet wat het gezegd wordt. Het goede hart, waartegen zo nu en dan geglimlacht wordt, in het openbaar een tik voor het hoofd – natuurlijk, goedheid en genade zijn nu en dan bij gelegenheid oké, maar toch wordt het hart ondraaglijk vaak aan de kant geschoven in bestuurskamers, balzalen en particuliere woningen. Het Menselijk Hart is ondermijnd en wordt niet gegeven wat het verdient, niet echt, misschien lippendienst gegeven, alleen werkelijk onthuld als er niemand kijkt.

vrijdag 16 oktober 2015

Een Schrijven van de Schepper / 15 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

De Gift Om Het Bewustzijn Uit Te Breiden

Environment-2

Let op, mijn liefste ..... dingen zijn aan het veranderen! Ja, je realiseert je dit op een bewust niveau, maar het is iets dieper en diepgaander dan je denkt. Til je hoofd op en kijk werkelijk goed om je heen; merk op hoe je bewustzijn is toegenomen en je gevoelens zich hebben verplaatst van het louter oppervlakkige. Je hebt deze gift gekregen voor een reden,  alsjeblieft laat het niet verloren gaan! In de komende maanden, zal dit heel belangrijk zijn voor het welzijn van je lichaam en geest. Pas het nu toe, pas het goed toe, wordt er zeer vertrouwd mee, zodat je het kunt gebruiken voor jouw totale voordeel!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Bericht van Cobra 15 oktober 2015: Nieuw Cobra interview en Event support groepen / 15 Oktober 2015


Bericht van Cobra 15 oktober 2015:
Nieuw Cobra interview en Event support groepen
15 Oktober 2015

U heeft wellicht interesse in dit nieuwe Cobra interview, gecreëerd door Untwine. U kunt het op zijn blog hier lezen:


(Veronica: = Engels; de Nederlandse vertaling wordt zsm op eventnl gepubliceerd)
Of bekijk hier de Youtube versie:Kryon: Vraag en Antwoord 541: Groepen en individuen. /16 oktober 2015 / Lee Carroll


541: Groepen en individuen.
16 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: In een channelling die op de website is gezet, vertelde jij dat als een familielid overlijdt hij/zij een deel wordt van zijn/haar kinderen.  Als dit kind overlijdt wordt hij/zij een deel van zijn/haar kinderen …… enzovoorts, enzovoorts. Mijn vraag is tweevoudig:

Ten eerste: wat gebeurt er als de broer of zus van iemand zonder kinderen overlijdt? Wordt die broer of zus een deel van zijn/haar broers of zusters? Of gaat die ergens anders heen?

Ten tweede: wat is de dynamiek als een ouder overlijdt en een deel van zijn/haar kind wordt maar de ouder tegengesteld gedrag vertoonde ten opzichte van dit kind, het misbruikte etc.?


Op deze dag van je leven / 16 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

16 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat jullie de mensheid het beste kunnen dienen door uit het
café en de boekhandel te stappen en de straat op te gaan.

De wereld wacht op jullie bijdrage; jou dorp, jou stad, je buurman,
 je vriend wacht op die hulp van jou dat alles makkelijker zal maken.
Er is meer dat je kunt doen dan je denkt.
Ga gewoon naar buiten en kijk wat je kunt doen.

Natuurlijk weet je al dat het leven niet gaat over wat er naar je toe komt,
maar wat er door je heen komt.
Dus beslis nu om van dit het jaar te maken waarin dit idee zichzelf manifesteert
op het hoogste niveau ooit.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5440 Erfgenaam van Gods Troon / Vrijdag 16 oktober 2015

Erfgenaam van Gods Troon
Brief uit de Hemel
Vrijdag 16 oktober 2015


God zei:

Het is gemakkelijk om fouten te vinden. Je bent erin getraind! Het refrein echoot door je hoofd:

"Zoek de fout! Kijk snel, er moet iets mis zijn met dit, en er moet iets mis zijn met dat. Er is iets mis met alles. Ik moet gebreken onthullen. Gebreken moet worden verdreven. Het leven is nooit goed genoeg, niet voor lang toch. Ik kan beter snel wezen met het etiketteren van fouten. Ik kan altijd wijzen op een fout. Ik ben er goed in. Ik word er een meester in."

Er is niets mis met het concept van iets beter maken. Echter, het vinden van fouten neigt er toe om te beginnen met afbreken in plaats van opbouwen. Nu, vergeef Mij voor het vinden van een fout. Eigenlijk, als jij gespecialiseerd bent in het vinden van fouten, plaats jij jezelf in een moeilijke situatie. Fouten opsporen knijpt in je neus en laat je ogen loensen.

donderdag 15 oktober 2015

Welk gezamenlijk doel kan mensen doen samenwerken in plaats van elkaar te bestrijden? / Ontvangen door Berry Vincenta Geplaatst op 15 oktober 2015

Welk gezamenlijk doel kan mensen doen samenwerken in plaats van elkaar te bestrijden?
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst op 15 oktober 2015

Het gezamenlijke doel van U allen is een doel wat ook vooral  te maken heeft met een enorme diepe samenleving creëren; een samenleving die met gezamenlijkheid te maken heeft, een samenleving die te maken heeft met elkaar te inspireren tot hoogste hoogten van de eigen talenten te komen, maar ook een samenleving die heeft te maken met het gezamenlijk onder ogen kunnen komen van dat wat er ook vanuit de verbondenheid in kracht gedaan kan worden aan vernieuwing, aan nieuwe impulsen vorm te geven.

Laat ik het anders zeggen: Datgene wat veelal geleefd wordt op uw aarde is in oude tradities verpakt, is veelal in hele oude energieën verpakt en zijn haast oude spiralen die soms nog op een hele oude manier draaien. Deze oude spiraalvorming van werking in uw wereld waarin mensen steeds opnieuw hun eigen oude tradities volgen, leveren dan niet datgene aan prikkels op, wat eigenlijk nodig zou zijn om die mens in een ander bewustzijn te zetten.

Kryon: Vraag en Antwoord 540: Hebben wij de tempel van verjonging nu? /15 oktober 2015 / Lee Carroll


540: Hebben wij de tempel van verjonging nu?
15 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik ben gewoon nieuwsgierig over de Tempel van Verjonging in de wereld van vandaag. Bestaat hij?

Antwoord: Lieverd, het antwoord kan jou verrassen. Ja! Maar het is geen gebouw en dit zal het ook nooit worden. De Tempel van Verjonging zoals deze is beschreven in onze boodschappen uit het verleden is de blauwdruk voor de mogelijkheid van de mensen om hun DNA te veranderen met de door een nieuwe rastersysteem  geschonken vaardigheden en een nieuwe spirituele realiteit op Aarde.


Jezus: De mensheid gaat nu door de wringer. / 1 juli 2012/John Smallman Geplaatst: 15 oktober 2015

Jezus: 
De mensheid gaat nu door de wringer.
1 juli 2012/John Smallman
Geplaatst: 15 oktober 2015
Vertaling: René

De mensheid gaat nu door de wringer, terwijl al jullie onopgeloste kwesties omhoogkomen om te (h)erkennen en los te laten. Dit is een heel intens moment in jullie spirituele evolutie en je ontvangt zeer veel hulp van de spirituele wereld. Heb de intentie al je kwesties te (h)erkennen en los te laten, herinnerend dat jullie allemaal wel zaken hebben die je moet afhandelen, waarvan sommigen een stuk onder het oppervlak van de semi-bewuste staat van bewustzijn verborgen liggen, die je hebt gekozen te ervaren terwijl je geketend blijft aan de illusie.

Op deze dag van je leven / 15 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

15 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je niet kunt hopen een probleem op te lossen door gebruik te maken van de dezelfde energie die het probleem heeft gecreëerd.

Of het nu de eindeloze oorlogen in de wereld zijn of de eindeloze ruzies en gevechten in je eigen huis, het probleem is hetzelfde: conflicterende energie.
Als je de uitkomst wilt veranderen, verander dan de energie.

Het bijzondere aspect van deze oplossing is dat je niet hoeft te wachten op de andere partij om het te doen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Suzanne Lie PhD (Dokter in de Filosofie) Het Vertalen van de Licht Taal Godinnen Ascenderen Gaia /12 Oktober 2015

Suzanne Lie PhD
(Dokter in de Filosofie)
Het Vertalen van de Licht Taal
Godinnen Ascenderen Gaia
12 Oktober 2015

Dierbare lezers,
Ik was een samengestelde afbeelding aan het maken om te gebruiken voor onze aankomende Godin Webinar, en ik besefte dat de afbeelding een Licht Taal boodschap was. Ik had net het channelen van de Arcturianen voor een klas aangaande het “Lezen van de Licht Taal” beëindigd en besefte dat ik enige vaardigheden geleerd/herinnerd had voor het lezen van de Licht Taal dat ik me nog niet eerder herinnerd had.
Toen ik de verborgen informatie in deze afbeelding zag, hetgeen een samenstelling van vele andere plaatjes is welke ik gevonden en bij elkaar geplaatst had, besefte ik dat door dit te creëren ik onbewust (of superbewust) een Licht Taal boodschap ontvangen had vanuit de hogere dimensies.

Een Schrijven van de Schepper 14 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

  De Kleine Dingen”
small-things

Kleine dingen maken jouw bestaan op Aarde de moeite waard.
Anderen kunnen komen,
maar zij zullen nooit hetzelfde zijn als die in het moment.
Geniet van hen als ze zich aandienen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5439 Liefde Kent Geen Grenzen / Donderdag 15 oktober 2015

Liefde Kent Geen Grenzen
Brief uit de Hemel
Donderdag 15 oktober 2015


God zei:

In wiens hart hoor je thuis? In Mijn hart natuurlijk.

Wie hoort in jouw hart thuis? Alles en iedereen. Er is niets of niemand die niet in jouw hart thuishoort. Natuurlijk sluit dit Mij in. Er is geen druppel liefde die bedoeld is buiten jouw hart gelaten te worden.

Misschien heb je geleerd karig met liefde te zijn. Misschien heb je geleerd op liefde te bezuinigen, want je wilt niet kwistig met liefde zijn en haar verspillen. Je zult niet kwistig met liefde zijn. Helaas krijg je misschien meer en meer het idee dat je geen liefde hebt te missen. Je wacht op een andere keer. Misschien vul je liefde aan alsof liefde water zou zijn en er een droogte aan liefde is, en je extreme maatregelen moet nemen om haar te bewaren. Veiligheid eerst, zeg je.

woensdag 14 oktober 2015

Sheldan Nidle / 12 oktober 2015

Sheldan Nidle - 12 oktober 2015


13 Cimi, 12 Tzotz, 12 Manik

Velen beschuldigen ons ervan te positief te blijven. Ons antwoord is dat Liefde is gekomen en een nieuwe serie wonderen zal iedereen bevrijden van schuld en gebrek aan vrijheid! Het slotdeel van de dans is bijna voorbij. Laat jullie vrijheid en nooit eindigende voorspoed maar komen! Op Vrijheid en op Waarheid!

Dratzo! Deze realiteit gaat door met verschuiven terwijl jullie een tijdperk van enorme transitie betreden. De verschillende welvaartsprogramma’s wikkelen de verplaatsing van fondsen naar hun uiteindelijke distributiecentra af. Al deze fondsenverplaatsingen zijn een herinnering aan het feit dat het nieuwe financiële systeem klaar staat om in werking te treden. We zien eindelijk dat de financiële kant van deze nieuwe realiteit klaar is om werkelijkheid te worden. De duistere cabal ziet hoe dicht deze wereld het punt van formele ‘disclosure’-mededelingen, door jullie belangrijkste regeringen, genaderd is. Onze connecties hebben deze duistere schooiers gewaarschuwd dat hun lange golf van onverschillige terreur ten einde zou komen. We zijn degenen die de afgelopen twee decennia bezig zijn geweest om ervoor te zorgen dat een aantal wettelijke voorbereidingen succesvol en tijdig afgerond zouden worden, uiterst dankbaar. Dientengevolge zijn de scenario’s van het duister om hun ondergang enigszins uit te stellen op dit moment voor hen niet beschikbaar. Aldus kan het nieuwe welvaartssysteem, dat gekoppeld is aan een nieuw financieel systeem, niet langer tegen gehouden worden. Daarbij is het einde aan de UFO-doofpot op handen. We hebben geweldig nieuws van onze vele aardse bondgenoten.

Op deze dag van je leven / 14 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

14 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat tegenslag genialiteit onthult, en welvaart het verhult.

Horace zei dat, en hij had gelijk.
Tijdens elk moment van tegenspoed, zal jouw genialiteit geopenbaard worden –
net als die van de hele mensheid.

We zullen zien dat er een andere manier is om anders te leven dan op de manier van
 'hond eet hond,' en een ander waardiger doel dan 'groter, beter, of meer.'

Zie deze tijd, dan, als een uitdaging voor jouw vindingrijkheid en een uitnodiging van het leven om te herontdekken wat echt belangrijk is:
liefde, familie, vrienden, en ... de reis van de ziel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Het Zonne Licht Worden: Toegangspoort Verblinding /13 Oktober 2015/ Sandra Walter

Het Zonne Licht Worden: Toegangspoort Verblinding
13 Oktober 2015/ Sandra Walter
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Poorten zijn wijd open voor de 14-18 Oktober invoer. Vingerwijzing; de Zon signaleert en een grote ZONNEvlek verschijning over de rand. Laten we ons openen om een volgende versterking te ontvangen, zo goed als we kunnen in deze moderne Wederopstandingfase. Eer het doorheen jullie unieke expressie, Geliefden. Niets is drukte zoals gewoonlijk voor de Hoge-Trilling Stam.
Neem notitie van het verschil in Licht, sensaties, en integratie sinds de laatste passage. Wij scheerden een paar extra lagen weg van de magnetosfeer, ook bekend als de sluiers, welke ons Ascentieproces beïnvloeden. We hadden verscheidene dagen van elektronenstroom over de 10.5, hetgeen letterlijk meer Licht in de cellen creëert. Echter, laat ons notitie nemen: Hebben jullie de sterke uitbreidende sensaties opgemerkt die overbleven, zelfs met de dip? Zo ja, zijn jullie Gouden, Geliefden; de dimensies overbruggend en het Licht stabiel vasthoudend in zowel spirit als de vorm.

Jeshua “Verbonden Blijven” / 14 Oktober 2015 / Judith Coates


Jeshua
“Verbonden Blijven”
14 Oktober 2015 / Judith Coates
Geliefde,
Laat ons nu spreken over hoe verbonden te blijven aan de Waarheid van je Wezen. Ik weet dat ongeacht hoe goedbedoeld je mag zijn en hoe vreedzaam het aan zal voelen wanneer je verbonden bent, de wereld je vaak aan zal vallen met vragen en mogelijke aspecten van vrees. Dan raakt het verstand zeer druk proberend om zich te verdedigen tegen de waargenomen gevaren en bezorgdheden.
De taak van het verstand is om alle stukje te nemen en hen van onder naar boven, van links naar recht, van voor naar achter en ondersteboven te onderzoeken. Nadat je dat gedaan hebt, voel jij jezelf een beetje ondersteboven, en ga je in rondjes met je gedachten. Dan kom je terug, nadat je echt, echt moe raakt, en spreekt het hart tegen jou over dat wat je vanaf het begin geweten hebt: stop, haal adem, heb lief.

Kryon: Vraag en Antwoord 539: DNA met rafelige randen. / 14 oktober 2015 / Lee Carroll


539: DNA met rafelige randen.
14 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Mijn kinderen zijn geboren toen ik 41 en 43 was (zij zijn nu 15 en 17)

Vanwege mijn leeftijd zijn er vruchtwaterpuncties gedaan. Beide rapporten vertelden dat alles okay was. Toch vertelde de dokter dat het technische rapport uitwees dat de cellen licht rafelig waren, alsof er iets op had gekauwd.

De kinderen zijn gezond, liefhebbend en zelfbewust.

Zijn de “rafelige einden” tekenen van het nieuwe DNA? Of hebben wij gewoon geluk dat de kinderen geen lichamelijke problemen hebben door de rafelige einden?

ANTWOORD: Ja, het heeft met jouw leeftijd te maken, met de geboorten en nee, het zal geen problemen geven. 


Een Schrijven van de Schepper 13 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

Wees iemands Engel”

1150560_dxo

Menselijke verbinding is een van de belangrijkste dingen die je zult ervaren in je leven.
 Door jullie technologische vooruitgang kan het lijken alsof de wereld kleiner is geworden, maar de meerderheid van jullie voelt zich meer dan ooit alleen.
Neem vandaag de tijd om uit te reiken, te glimlachen,
een beetje liefde te tonen en elkaar te erkennen.
 Met andere woorden ..... wees iemands engel.
Je realiseert je het misschien niet,
maar deze zeer eenvoudige handelingen kunnen in feite een leven redden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl