Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 oktober 2015

Aartsengel Azrael Het Proces van het Sterven /16 Oktober 2015 / Natalie Glasson

Aartsengel Azrael
Het Proces van het Sterven
16 Oktober 2015 / Natalie Glasson
Het proces van het sterven is iets waar alle menselijke wezen verplicht toe zijn om over na te denken in talrijke vormen alsook ervaringen. Voor sommigen kan het proces van het sterven een diep gezetelde angst voort trekken, of zij zich er nu wel of niet bewust van zijn, veroorzaakt door pijnlijke vroegere leven-dood ervaringen. 
De angst kan ook van het onbekende zijn alsook van herinneringen van een vorig leven van verlies herbekrachtigd door huidige werkelijkheidservaringen. Het proces van het sterven is iets dat niet vermeden kan worden wanneer in de fysieke vorm en is verplicht ervaren te worden wanneer je eenmaal deel uitmaakt van de Aardse ervaring. Het zou toeschijnen alsof menselijke wezens niet voorbereid zijn op het proces van het sterven, en toch wanneer je begint je ziel en spirituele pad te erkennen herken je dat iedere dag jou aanmoedigt om na te denken over een vorm van dood en het te ervaren. Wanneer een spiritueel pad bewandeld wordt doen de grootste ervaringen van het sterven zich voor binnenin jou als een proces van de spirituele evolutie voordat je fysieke lichaam sterft.

Aluna Joy Stappen Wij Op Het Lanceerplatform? / 17 Oktober 2015

Aluna Joy
Stappen Wij Op Het Lanceerplatform?
17 Oktober 2015
Stappen wij op het lanceerplatform?
En … wat neemt het voor ons om de sprong te maken?
We zien een stijging in diepe kerngevoelens dat de wereld uiteen aan het vallen is en dat er iets enorms op handen zijnde is, zelfs in positieve en dankbaar gestemde mensen. We zien een vreemde stijging in sommigen die nadenken over het voorbijgaan van deze wereld, of in overweging nemen om enorme grote levensveranderingen te maken, zelfs in diegenen die beschouwd worden geaard en zeer stabiel te zijn. We zien een stijging in verwarrende en ongefundeerde depressie en verontrusting, en een genadeloze sloomheid onder gewoonlijk niet te stoppen en bezielde Lichtwerkers en Healers. De verwarring en overweldiging (ontrafeling), het verlies van het besef van het individuele zelf ( verhuizen in/naar eenheid), zouden al deze ongemakkelijke gevoelens echt aan het gebeuren zijn voor een krachtige en positieve reden!?! Zou het waar kunnen zijn? Is de wereld en de mensheid echt uiteen aan het vallen, om alleen maar opnieuw met onze nieuw visie opgebouwd te worden? Sterven we echt, om alleen ontwaakt herboren te worden, vrij en als levende meesters?

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2./ Fantoomziektebeelden 2. / 16 oktober 2015 /Barbara Bessen

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2.
16 oktober 2015 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
  
De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 65.

Een cursus in Liefde – Boek 2 – Fantoomziektebeelden 2.

Fantoomziektebeelden en andere veranderingen.

Als jullie al zijn ingevoerd in de oude mysterieleer, in de geheime Paden van elke religie, dan weten jullie misschien dat er drie hoofd-inwijdingen zijn waarop alles zich toespitst. De andere tussentests, inwijdingen en initiaties zijn per religie verschillend en bewegen zich allen op lichamelijke en geestelijke gebieden. 

Maar de drie hoofdwijdingen bevatten de wijsheid van alle religies en daarop spitst alles zich toe. Deze drie inwijdingen zorgen voor een her-bewerken van het fysieke lichaam en de andere lichamen. Dit volgt meestal de geestelijke ontwikkelingsstappen.


De Lichtwerkers: De Materie. / Geplaatst: 17 oktober 2015

De Lichtwerkers:
De Materie.
Geplaatst: 17 oktober 2015

Wij gaan jullie uitleggen wat materie is. In het kader van de derde dimensie weten jullie wat materie is, jullie kunnen die analyseren, voelen, indelen.

Veronderstel dat je een uitstapje wil maken naar de bodem van de zee. Je gaat je voorzien van een duikerspak, van een kleine onderzeeër om het je mogelijk te maken wat je met je lichaam alleen niet aankan. Je kan natuurlijk duiken, maar ademen kan je er niet.

Hetzelfde deed zich voor toen je beslist hebt af te dalen in de wereld van de derde dimensie. Je wilde die wereld verkennen, onderzoeken en beleven. Ook toen had je een duikerspak nodig, net zoals bij ons tochtje onder water.

Aartsengel Michael: Heilige Vereniging: De Balans Keert Terug na de Aarding van de Heilige Mannelijke Klaarheid / 14 Oktober 2015 / Celia Fenn

Aartsengel Michael:
Heilige Vereniging: De Balans Keert Terug na de Aarding van de Heilige Mannelijke Klaarheid
14 Oktober 2015 / Celia Fenn
Geliefde Familie van het Licht, het is een tumultueuze tijd geweest deze laatste maand aangezien Golven van Lichtgevend Licht over jullie Geliefde Planeet Aarde heen gespoeld hebben, en geïntegreerd werden in de Kristallijnen Rasters van de Nieuwe Aarde haar Heilige Geometrische Structuren. Het is een moment van Grote Vreugde aangezien de Nieuwe Frequenties van Licht jullie herverbinden met de Oude Licht Codes van de Goddelijke God Kracht of Creatieve Intelligentie.

Het meest opwindende aspect hiervan voor Ons, in de Engelachtige Rijken van het Licht, is het aarden geweest van het Goddelijke Heilige Mannelijke in diens nieuwe frequenties. Dit aarden van het Goddelijke Heilige Mannelijke werd geactiveerd en ingeschakeld door de prachtige en liefdevolle energieën van het Goddelijke Vrouwelijke zoals zij tot uitdrukking gebracht worden in de Nieuwe Aarde frequentie van de Vijfde Dimensie.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 151 / Zaterdag 17 oktober 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 151
Zaterdag 17 oktober 2015


Chuen 8   Glimlach Een Tijdje

Gegroet, Ik ben Chuen 8. ( Blauwe Aap)
Wij zijn dankbaar voor de tijd die we samen hebben.  Dank jullie voor het samenwerken met ons terwijl we elkaars trillingen van liefde verhogen!

Vandaag hebben we een eenvoudige oefening voor jullie. Het wordt "glimlachen" genoemd.

Als je dit in de ochtend leest, dan vragen wij, dat als je vandaag weggaat, te glimlachen en een knikgroet te geven aan iedereen die je tegenkomt, en wanneer mogelijk een kort oogcontact te maken.


Een Schrijven van de Schepper / 16 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

” Macht en Verantwoordelijkheid ”

personal_responsibility_power
Macht is de verantwoordelijkheid, verantwoordelijkheid is macht.
Schuw het niet, ga het niet uit de weg.
Zo vaak en op zoveel manieren, hebben menselijke talen en acties een negatieve draai gegeven aan beide van deze woorden.
Als je macht en / of verantwoordelijkheid vreest, ben je,
 in wezen bestaand uit angst voor jezelf.
Omarm je macht, neem vreugde in verantwoordelijkheid en hou van jezelf!
 Jij bent de enige die het voor je kan doen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5441 Bloeiend Jaar van het Hart / Zaterdag 17 oktober 2015

Bloeiend Jaar van het Hart
Brief uit de Hemel
Zaterdag 17 oktober 2015

God zei:

Cijfers op school, toetsuitslagen, prestaties, optredens, slimheid, voorsprong hebben, soepelheid van het een of andere soort, hebben het hart ontworteld, gaven het hart respectloos een tik voor het hoofd alsof jouw hart een onhandelbaar kind zou zijn, zorgden dat het hart daar gewoon stil op een houten stoel zit en zich gedraagt en doet wat het gezegd wordt. Het goede hart, waartegen zo nu en dan geglimlacht wordt, in het openbaar een tik voor het hoofd – natuurlijk, goedheid en genade zijn nu en dan bij gelegenheid oké, maar toch wordt het hart ondraaglijk vaak aan de kant geschoven in bestuurskamers, balzalen en particuliere woningen. Het Menselijk Hart is ondermijnd en wordt niet gegeven wat het verdient, niet echt, misschien lippendienst gegeven, alleen werkelijk onthuld als er niemand kijkt.

vrijdag 16 oktober 2015

Een Schrijven van de Schepper / 15 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

De Gift Om Het Bewustzijn Uit Te Breiden

Environment-2

Let op, mijn liefste ..... dingen zijn aan het veranderen! Ja, je realiseert je dit op een bewust niveau, maar het is iets dieper en diepgaander dan je denkt. Til je hoofd op en kijk werkelijk goed om je heen; merk op hoe je bewustzijn is toegenomen en je gevoelens zich hebben verplaatst van het louter oppervlakkige. Je hebt deze gift gekregen voor een reden,  alsjeblieft laat het niet verloren gaan! In de komende maanden, zal dit heel belangrijk zijn voor het welzijn van je lichaam en geest. Pas het nu toe, pas het goed toe, wordt er zeer vertrouwd mee, zodat je het kunt gebruiken voor jouw totale voordeel!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Bericht van Cobra 15 oktober 2015: Nieuw Cobra interview en Event support groepen / 15 Oktober 2015


Bericht van Cobra 15 oktober 2015:
Nieuw Cobra interview en Event support groepen
15 Oktober 2015

U heeft wellicht interesse in dit nieuwe Cobra interview, gecreëerd door Untwine. U kunt het op zijn blog hier lezen:


(Veronica: = Engels; de Nederlandse vertaling wordt zsm op eventnl gepubliceerd)
Of bekijk hier de Youtube versie:Kryon: Vraag en Antwoord 541: Groepen en individuen. /16 oktober 2015 / Lee Carroll


541: Groepen en individuen.
16 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: In een channelling die op de website is gezet, vertelde jij dat als een familielid overlijdt hij/zij een deel wordt van zijn/haar kinderen.  Als dit kind overlijdt wordt hij/zij een deel van zijn/haar kinderen …… enzovoorts, enzovoorts. Mijn vraag is tweevoudig:

Ten eerste: wat gebeurt er als de broer of zus van iemand zonder kinderen overlijdt? Wordt die broer of zus een deel van zijn/haar broers of zusters? Of gaat die ergens anders heen?

Ten tweede: wat is de dynamiek als een ouder overlijdt en een deel van zijn/haar kind wordt maar de ouder tegengesteld gedrag vertoonde ten opzichte van dit kind, het misbruikte etc.?


De Stichters: De Oorsprong van het Leven. / Sal Rachele Geplaatst: 16 oktober 2015

De Stichters:
De Oorsprong van het Leven.
Sal Rachele
Geplaatst: 16 oktober 2015

Hoe werkt het evolutionaire proces nu echt? Dit is een serieus discussieonderwerp geweest voor jullie wetenschappers voor zolang als jullie al op aarde zijn in menselijke vorm.

De beste analogie die we kunnen geven is dat van een zaadje. Nemen we bijvoorbeeld jullie gigantische boom Sequoia als voorbeeld, omdat deze boom het grootste "levende" ding voorstelt op jullie aarde. Heb je ooit wel eens een Sequoia kegel bestudeerd? Het is nogal klein, niet waar - ongeveer een-vierde van de grote van een gemiddelde vrucht - en het zaad is nog kleiner. Je zou verschillende zaden kunnen nemen en zij zouden nog niet jouw vingernagel bedekken. Maar in honderden of zelfs duizenden jaren kunnen deze zaden uitgroeien tot iets dat blikseminslagen overleeft, bosbranden, overstromingen en bijna alles behalve de kettingzagen van de mensen.

Op deze dag van je leven / 16 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

16 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat jullie de mensheid het beste kunnen dienen door uit het
café en de boekhandel te stappen en de straat op te gaan.

De wereld wacht op jullie bijdrage; jou dorp, jou stad, je buurman,
 je vriend wacht op die hulp van jou dat alles makkelijker zal maken.
Er is meer dat je kunt doen dan je denkt.
Ga gewoon naar buiten en kijk wat je kunt doen.

Natuurlijk weet je al dat het leven niet gaat over wat er naar je toe komt,
maar wat er door je heen komt.
Dus beslis nu om van dit het jaar te maken waarin dit idee zichzelf manifesteert
op het hoogste niveau ooit.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Gele Krijger levenspad: Mens durf te leven! Maya wijsheid in het licht van de schepping 16 - 28 oktober 2015 / 16 oktober 2015

Gele Krijger levenspad:
Mens durf te leven!
Maya wijsheid in het licht van de schepping 16 - 28 oktober 2015
16 oktober 2015

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het derde artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Ontwikkelkracht van de mensheid
Het Gele Krijger levenspad gaat over onze gezamenlijke ontwikkelkracht als mensheid om wijsheid te vergaren. En dan bedoel ik niet de wijsheid die je haalt uit boeken of uit ervaringen die je opdoet, maar de wijsheid die je ontvangt uit de kosmos. We hebben een enorme verbinding met de kosmos, een hot line die ons in staat stelt informatie, een hogere wijsheid te ontvangen. Die wijsheid kun je downloaden als je jouw antennes op de juiste manier afstelt. 


Aartsengel Michaël op Een Uur met een Engel : “Niemand zal worden uitgesloten van Ascentie. /14 oktober 2015 /by Steve Beckow

Aartsengel Michaël op Een Uur met een Engel :
“Niemand zal worden uitgesloten van Ascentie.
14 oktober  2015 by Steve Beckow

We verwelkomden Aartsengel Michaël deze week weer bij Een Uur met een Engel om te praten over de aard en de voortdurende inslag van de Bloed Maan Equinox series.(dit is een kort stukje eruit.w)

In het voor opgenomen programma richtte hij zich op de angsten van lichtwerkers die zeggen dat zij weinig of niets voelden bij de energie “instroom”. “Niemand die wil opstijgen/ascenderen, zal ervan worden uitgesloten”, zei hij.

Hij benadrukte de noodzaak om hulp te vragen als we voelden dat die nodig was en om onze kern zaken te laten omhoog komen naar de oppervlakte om te worden losgelaten.

Hij vroeg ons om aardig voor onszelf te zijn en voor anderen. Niets blijvends wordt er bereikt in de spiritualiteit of in wereldse zaken door de situatie te forceren.

Shogun Amona: De Sirius Familieleden van Licht: “Liefde – Onvoorwaardelijke Liefde – ........ 10 oktober 2015

Shogun Amona:
De Sirius Familieleden van Licht: “Liefde – Onvoorwaardelijke Liefde – Laat het Evenwicht in Jullie en Je Wereld Terugkeren.”
10 oktober 2015

 Geliefde Zusters en Broeders van de Aarde – we verwelkomen jullie in de alles omvattende liefde en het licht dat ons verenigt.

Wij zijn de Sirius Familieleden en we zijn zeer dicht bij jullie nu met deze woorden. De sluiers van scheiding zijn bijna opgelost en de grote veranderingen – betreffende jullie en Gaia – zijn nu zeer dichtbij – om door te breken. De veranderingen zijn van grootse aard – en jullie leven en zijn zullen een complete her-verbinding en her-oriëntatie beleven.

Stel je voor hoe dit is – als de doctrines van alle mensen en van al hun scheppende gedachten – plotseling ontwaken – in een innerlijk besef – in een nieuw en liefdevolle relatie naar de bron - naar liefde – die in allen circuleert en waar alles van uit oprijst.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag150 / Vrijdag 16 oktober 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag  150
Vrijdag 16 oktober 2015


Oc 7   Tien Principes om Naar te Leven


Ik ben OC 7 (Witte Hond) 
Gegroet, geliefde. Onze tijd samen wordt mateloos gekoesterd. Wij zijn verheugd dat jullie de tijd en moeite nemen om je Zelf te herstellen in de wetenschap dat jullie puur en volkomen zijn. Vandaag delen we met jullie tien principes om naar te leven.
  1. Neem dagelijks de tijd om te mediteren, of je er nu voor kiest om manieren te zoeken om jezelf te verbeteren of gewoon als een manier om te ontspannen. De meesten van jullie zijn druk bezig rond te rennen in het doen van alledaagse dingen die onnodig energie van jullie wegzuigen.

Heavenletter 5440 Erfgenaam van Gods Troon / Vrijdag 16 oktober 2015

Erfgenaam van Gods Troon
Brief uit de Hemel
Vrijdag 16 oktober 2015


God zei:

Het is gemakkelijk om fouten te vinden. Je bent erin getraind! Het refrein echoot door je hoofd:

"Zoek de fout! Kijk snel, er moet iets mis zijn met dit, en er moet iets mis zijn met dat. Er is iets mis met alles. Ik moet gebreken onthullen. Gebreken moet worden verdreven. Het leven is nooit goed genoeg, niet voor lang toch. Ik kan beter snel wezen met het etiketteren van fouten. Ik kan altijd wijzen op een fout. Ik ben er goed in. Ik word er een meester in."

Er is niets mis met het concept van iets beter maken. Echter, het vinden van fouten neigt er toe om te beginnen met afbreken in plaats van opbouwen. Nu, vergeef Mij voor het vinden van een fout. Eigenlijk, als jij gespecialiseerd bent in het vinden van fouten, plaats jij jezelf in een moeilijke situatie. Fouten opsporen knijpt in je neus en laat je ogen loensen.

donderdag 15 oktober 2015

Benjamin Fulford: De Khazarian maffia slaat op de vlucht als het Amerikaanse leger De Federal Reserve Board overneemt. / 13 oktober 2015

De Khazarian maffia slaat op de vlucht als het Amerikaanse leger De Federal Reserve Board overneemt.
door Benjamin 13 oktober 2015

Het Amerikaanse leger, onder de nieuwe leiding van Marine generaal Joseph Dunford, is gekomen met ratelende geweren om de mensen van de Verenigde Staten en de wereld te bevrijden. Onder zijn leiding heeft het Amerikaanse leger de belangrijkste bron van macht van de Khazarian maffia overgenomen, de Federal Reserve Board . Om dit te bevestigen, ga naar de home page van de Federal Reserve Board, deze is er niet langer


De Chinezen stemde af met deze beweging door hun alternative China International Payments System aan te kondigen, voor het Khazarian gecontroleerde SWIFT-systeem,  wat betekent dat de overname van het Amerikaanse dollar systeem buiten de Verenigde Staten was verlopen zoals gepland. De implosie van de grote Khazarian maffia banken is nu slechts een kwestie van tijd.

Welk gezamenlijk doel kan mensen doen samenwerken in plaats van elkaar te bestrijden? / Ontvangen door Berry Vincenta Geplaatst op 15 oktober 2015

Welk gezamenlijk doel kan mensen doen samenwerken in plaats van elkaar te bestrijden?
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst op 15 oktober 2015

Het gezamenlijke doel van U allen is een doel wat ook vooral  te maken heeft met een enorme diepe samenleving creëren; een samenleving die met gezamenlijkheid te maken heeft, een samenleving die te maken heeft met elkaar te inspireren tot hoogste hoogten van de eigen talenten te komen, maar ook een samenleving die heeft te maken met het gezamenlijk onder ogen kunnen komen van dat wat er ook vanuit de verbondenheid in kracht gedaan kan worden aan vernieuwing, aan nieuwe impulsen vorm te geven.

Laat ik het anders zeggen: Datgene wat veelal geleefd wordt op uw aarde is in oude tradities verpakt, is veelal in hele oude energieën verpakt en zijn haast oude spiralen die soms nog op een hele oude manier draaien. Deze oude spiraalvorming van werking in uw wereld waarin mensen steeds opnieuw hun eigen oude tradities volgen, leveren dan niet datgene aan prikkels op, wat eigenlijk nodig zou zijn om die mens in een ander bewustzijn te zetten.

Het Team Schitterende Mogelijkheden 13 September 2015 / Peggy Black

Het Team
Schitterende Mogelijkheden
13 September 2015 / Peggy Black
Wij zijn hier, wederom jullie omhelzend met onze diepe dankbaarheid alsook onze erkenning voor jullie moed en bereidheid, de bereidheid om de krachtige energieën te verankeren die de mensheid gebaad hebben. Deze energetische golven die jullie genavigeerd hebben beginnen te verzachten. Wij kunnen bijna de collectieve zucht voelen.
De Hemelse energiegolven werden in de matrix van de Aarde verankerd. Deze vibrationale zaden werden in het bewustzijn van de mensheid gepland. Nu moeten deze zaden van ontwaking gevoed en toegestaan worden voort te komen. Dit proces zal voor elk individu uniek zijn, het proces, echter, is begonnen.

Kryon: Vraag en Antwoord 540: Hebben wij de tempel van verjonging nu? /15 oktober 2015 / Lee Carroll


540: Hebben wij de tempel van verjonging nu?
15 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik ben gewoon nieuwsgierig over de Tempel van Verjonging in de wereld van vandaag. Bestaat hij?

Antwoord: Lieverd, het antwoord kan jou verrassen. Ja! Maar het is geen gebouw en dit zal het ook nooit worden. De Tempel van Verjonging zoals deze is beschreven in onze boodschappen uit het verleden is de blauwdruk voor de mogelijkheid van de mensen om hun DNA te veranderen met de door een nieuwe rastersysteem  geschonken vaardigheden en een nieuwe spirituele realiteit op Aarde.


Jezus: De mensheid gaat nu door de wringer. / 1 juli 2012/John Smallman Geplaatst: 15 oktober 2015

Jezus: 
De mensheid gaat nu door de wringer.
1 juli 2012/John Smallman
Geplaatst: 15 oktober 2015
Vertaling: René

De mensheid gaat nu door de wringer, terwijl al jullie onopgeloste kwesties omhoogkomen om te (h)erkennen en los te laten. Dit is een heel intens moment in jullie spirituele evolutie en je ontvangt zeer veel hulp van de spirituele wereld. Heb de intentie al je kwesties te (h)erkennen en los te laten, herinnerend dat jullie allemaal wel zaken hebben die je moet afhandelen, waarvan sommigen een stuk onder het oppervlak van de semi-bewuste staat van bewustzijn verborgen liggen, die je hebt gekozen te ervaren terwijl je geketend blijft aan de illusie.

Op deze dag van je leven / 15 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

15 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je niet kunt hopen een probleem op te lossen door gebruik te maken van de dezelfde energie die het probleem heeft gecreëerd.

Of het nu de eindeloze oorlogen in de wereld zijn of de eindeloze ruzies en gevechten in je eigen huis, het probleem is hetzelfde: conflicterende energie.
Als je de uitkomst wilt veranderen, verander dan de energie.

Het bijzondere aspect van deze oplossing is dat je niet hoeft te wachten op de andere partij om het te doen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Suzanne Lie PhD (Dokter in de Filosofie) Het Vertalen van de Licht Taal Godinnen Ascenderen Gaia /12 Oktober 2015

Suzanne Lie PhD
(Dokter in de Filosofie)
Het Vertalen van de Licht Taal
Godinnen Ascenderen Gaia
12 Oktober 2015

Dierbare lezers,
Ik was een samengestelde afbeelding aan het maken om te gebruiken voor onze aankomende Godin Webinar, en ik besefte dat de afbeelding een Licht Taal boodschap was. Ik had net het channelen van de Arcturianen voor een klas aangaande het “Lezen van de Licht Taal” beëindigd en besefte dat ik enige vaardigheden geleerd/herinnerd had voor het lezen van de Licht Taal dat ik me nog niet eerder herinnerd had.
Toen ik de verborgen informatie in deze afbeelding zag, hetgeen een samenstelling van vele andere plaatjes is welke ik gevonden en bij elkaar geplaatst had, besefte ik dat door dit te creëren ik onbewust (of superbewust) een Licht Taal boodschap ontvangen had vanuit de hogere dimensies.

Een Schrijven van de Schepper 14 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

  De Kleine Dingen”
small-things

Kleine dingen maken jouw bestaan op Aarde de moeite waard.
Anderen kunnen komen,
maar zij zullen nooit hetzelfde zijn als die in het moment.
Geniet van hen als ze zich aandienen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl