Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 10 oktober 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 9 Oktober 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 9 Oktober 2015

Velen van jullie hebben visie boards gebruikt om uit te beelden wat jullie zouden willen manifesteren in je leven. Langs die lijn hebben wij een suggestie om jullie te helpen de essentie van wat je zou willen beleven vast te leggen.

Waarom niet een kunstwerk maken wat het tot uiting brengt? Je hoeft geen kunstenaar te zijn om dat te doen. Je moet gewoon duidelijk zijn over wat je wilt in je leven en ga vanaf daar te zijn. Dit is een zeer effectieve oefening, omdat het gaat om intentie, schepping en staat je toe jezelf onder te dompelen in de energetische essentie van wat gewenst is. De daad van schepping van de techniek, zoals alle stromen van schepping, brengt je in afstemming met de Bron energie, en als je in lijn bent je in de ideale energieën voor manifestatie.

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2. / deel 64. / Barbara Bessen 9 oktober 2015

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2.
Barbara Bessen
9 oktober 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
  
De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 64.

Een cursus in Liefde – Boek 2 – Fantoomziektebeelden

Fantoomziektebeelden en andere veranderingen.

De weg die de ontwaakte mens vandaag beloopt is niet te vergelijken met de weg van een adept uit de tijd van voor de Harmonische Convergentie in 1989. Het is zeker dat dit pad naar voltooiing van de mens nog altijd met wijdingen, initiaties, stappen in de diepe stilte en zelfontdekking verbonden.

Daar hoort ook het herkennen bij dat alles dat er is God is, of het nu op deze planeet, in dit zonnestelsel, in het Melkwegstelsel, in ons Universum of in de ontelbare andere Universums is.


Bashar: *Altair*. / Darryll Anka Geplaatst: 10 oktober 2015

Bashar:
*Altair*.
Darryll Anka
Geplaatst: 10 oktober 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraagsteller:  Hallo.

Bashar:  Ook hallo en goedendag.

V:  Shakanasha! Altair is onlangs geweest en ik heb informatie gekregen over de samenleving. Ik wil graag een paar dingen met jou ophelderen.

B:  Goed.

V:  Een van de dingen die ik voelde is dat er ondergrondse milieus zijn. Zij zouden gezien kunnen worden als dierentuinen of bijna als biologische laboratoria. Zij hebben vertegenwoordigers van andere werelden en brengen hen weer naar hun eigen planeet en bezoekers kunnen komen en deze milieus bezoeken.

De Undines, Water Elementalen Spreken 8 Oktober 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Undines, Water Elementalen Spreken
8 Oktober 2015 / Dr. Suzanne Lie
Wij Undines, de Water Elementalen, zijn vreugdevol om met onze mensen te spreken. Wij zeggen “onze” mensen omdat ons element water zoveel van jullie Aarde voertuig vult. Wij weten dat ons werk zeer belangrijk is, aangezien water de grootste hulpbron van Gaia’s lichaam is. Echter, heel veel mensen beseffen dat niet, want als zij dat zouden doen, zouden zij er zeer zeker voor zorgen dat het schoon en fris bleef.
Eens, waren onze grote oceanen en waterwegen helder en zuiver. Er was genoeg leven in onze wateren om de mensheid en andere dieren te voeden en hebben nog steeds meer dan genoeg water schepselen over om zich voort te planten.
Nu is heel veel van onze wateren verontreinigd en ontdaan van het leven. Wij hoeven jullie geen preek te geven over onze plicht, aangezien wij weten dat jullie je daar bewust van zijn. Het is gewoon dat wij een groot verdriet hebben dat ernaar neigt om ons werk van transmutatie te belemmeren. De mensen gebruiken het water om hun lichamen te reinigen, hun woningen, hun auto’s, hun kleding en VOOR heel veel andere onderdelen van hun leven.

Boodschap van Onze God-Zelf Jullie zijn Altijd Welkom naar het Echte / 9 Oktober 2015 / Ute Posegga-Rudel

Boodschap van Onze God-Zelf
Jullie zijn Altijd Welkom naar het Echte
9 Oktober 2015 / Ute Posegga-Rudel
Dierbaren,
De machinerie van het verstand houdt jullie in de matrix.
De lijdende geest, welke in de illusie van de duisternis en het knechtschap verblijft, alsook de opgetogen geest, dat op successen jaagt in deze en andere werelden.
En dan is daar de geest welke de spirituele glitter creëert, de kosmische matrices, heilige geometrieën en Nieuwe Tijdperk benodigdheden. De Glitter welke jullie blijft laten zoeken in de externe werelden, op jullie Aarde en wat jullie noemen geascendeerde planeten of andere kosmische attracties.
Bijgevolg, ZIJN jullie noch jullie holografische lichaam-geest of jullie bloedlijn, noch jullie genen, DNA of chakra’s. Jullie werden misleid. Jullie echte Ascentie is de Stilheid in Mij, het Eindeloze Zijnde dat IK BEN.

Een Schrijven van de Schepper / 9 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

Gebruik je Hulpmiddelen”

3963368371_095254caf0-300x199

Er zullen momenten zijn waarop een situatie zo overweldigend is
 en zo uit de hand gelopen voelt dat je het gevoel kunt hebben 
het op te moeten geven en weg te lopen.
Mijn mooie kind, geef niet op, tenzij de ervaring ongezond is!
Doe ... een stap terug, doe het.... Haal adem en .... kijk hoeveel ervan echt van jou is.
 Als je voelt dat je hulp nodig hebt, vraag er dan om.
Je hebt alle hulpmiddelen tot je beschikking om te veranderen en te groeien,
gebruik ze!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 144 / Zaterdag 10 oktober 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 144

Zaterdag 10 oktober 2015


Kan 1   Jullie Zijn Geliefd

Ik ben Kan 1.(Geel Zaad) Dank jullie voor het samenwerken met ons deze dag. We zijn blij om met jullie te werken nu jullie jezelf bekrachtigen en een betere wereld creëren om in te wonen. Ons onderwerp vandaag gaat om de betekenis van liefde. Wij wensen vanuit een andere invalshoek te komen door te focussen op het aspect van de Goddelijke Liefde.

Ieder van jullie is afkomstig van de Bron. Op een bepaald punt, zijn we allemaal een deel van de energie die de Bron is. We kunnen jullie de schoonheid van deze energie niet beschrijven, omdat we zelf geen volledige herinnering hebben aan hoe het was voordat we afgescheiden werden van de Bron. Maar we weten dat de Dimensie tussen waar u momenteel woont en waar we zijn gescheiden is door een enorme kloof van verschil in het begrip van deze Liefde.

Heavenletter 5434 Laat het Plezierig Zijn voor Jouw Kinderen om met Jou Samen te Zijn / Zaterdag 10 oktober 2015

Laat het Plezierig Zijn voor Jouw Kinderen om met Jou Samen te Zijn
Brief uit de Hemel
Zaterdag 10 oktober 2015


God zei:

Plezier is niet een vluchtig onbelangrijk deel van het leven. Het is een essentieel onderdeel van het leven. Kinderen worden verondersteld om plezier te hebben. Het leven is verondersteld om plezierig te zijn. Het kan voorkomen, dat de kinderen soms gestraft worden voor het hebben van plezier, alsof het doel van het opvoeden van jouw kind is om het te onderdrukken.

Als Ik advies aan ouders zou moeten geven, zou Ik zeggen:
Heb plezier met jouw kinderen. Jij, de ouder, heb een fijne tijd. Dit is een prachtige tijd met jouw kind. Het zal niet terug komen.

Dit is een mes dat aan twee kanten snijdt, want als jij plezier hebt, kun je zeker zijn dat jouw kinderen dat ook hebben.

vrijdag 9 oktober 2015

"Black ops" klokkenluider reisde naar land onder de grond / Donderdag 8 oktober 2015, 14:40 uur

"Black ops" klokkenluider reisde naar land onder de grond
Donderdag 8 oktober 2015, 14:40 uur

 De meeste mensen hebben wel eens van Area 51 in Amerika gehoord, maar veel verder reikt hun kennis over de zogenaamde "black ops" (geheime operaties) van de Amerikaanse overheid niet. De meeste reguliere media reppen hier ook met geen woord over. Pas als het werk van allerlei verschillende onafhankelijke onderzoekers erbij betrokken wordt dat veelal gepubliceerd wordt op de zogenaamde alternatieve media, wordt het plaatje wat duidelijker.
En dat plaatje mag gerust tamelijk bizar genoemd worden. Want niet alleen lijkt de technologische ontwikkeling binnen dit 'black ops' circuit mijlenver op die in de gewone burgermaatschappij voor te liggen, met allerlei ondergrondse hogesnelheidsverbindingen en steden en hun eigen ruimteprogramma, het gaat zelfs nog verder dan dat. Volgens tal van insiders hebben ze zelfs al sinds de jaren '50 in de vorige eeuw contact gelegd met verschillende buitenaardse beschavingen. Ze werken er zelfs mee samen.
Onderzoekers als David Wilcock en Steven Greer hebben hier in het verleden al uitgebreid over gerapporteerd. Onlangs meldde zich echter een klokkenluider bij David Wilcock die zelfs hem versteld deed staan met zijn informatie. Wat deze Corey Goode vertelde kwam weliswaar overeen met wat Wilcock al eerder van andere klokkenluiders gehoord had, maar dit bleek slechts het topje van de ijsberg te zijn.
Het beeld dat hij schetste van alles wat er gaande is binnen het 'black ops' circuit, is zo extreem, dat de meeste mensen het waarschijnlijk niet eens zouden geloven als ze het op het 8 Uur Journaal zagen.

Kryon: Vraag en Antwoord 535: Opgebouwde geo-thermische druk. / 9 oktober 2015 / Lee Carroll


535: Opgebouwde geo-thermische druk.
9 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Waarom hebben de regering en de media zich stilgehouden over de geothermische activiteit in onze nationale parken?

Kan Kryon iets vertellen over het tijdsbestek voor een uitbarsting?

ANTWOORD: Het is omdat niemand iets begrijpt van wat er gebeurt. Geologie verandert op een grootse manier, maar niet verder dan wat ik jullie in 1989 heb verteld over wat er zou kunnen gaan gebeuren.

Zelfs globale opwarming heeft te maken met de opwaardering van het bewustzijn van de planeet die jullie hebben geschapen. 


De Stichters: Boodschap 1. / Sal Rachele Geplaatst: 9 oktober 2015

De Stichters:
Boodschap 1.
Sal Rachele
Geplaatst: 9 oktober 2015

Notitie: De Stichters zijn 12-dimensionale wezens die ver voorbij de menselijke vorm zijn. Zij verschijnen als lichtgevende blauw/witte sterren, maar zelfs dat is een visionaire vertaling. Ik ontving ze voor het eerst vele maanden geleden en zij downloaden een blauwdruk over hoe het leven en DNA is afgescheiden van een niet-afgescheiden Bron. Ik heb dat materiaal nog niet vrijgegeven, maar wanneer het is geperfectioneerd, zal ik het uitgeven in boekformaat.

Ik heb instructies gekregen dat het nu tijd is om de algemene boodschappen van de Stichters vrij te geven. Dit materiaal is tot nu toe niet beschikbaar geweest omdat er tot nog toe niet genoeg mensen geweest zijn die de boodschap begrijpen. Het zal echter niet technisch zijn. Ik zal de woorden simpel houden. De Stichters hebben hun vibratie 5 niveaus omlaag gebracht om met woorden te kunnen communiceren. En zelfs dan, heeft dit menselijk brein moeite met het accuraat vertalen van de vele indrukken die ik ontving. Hier gaat ie dan:

Ont-oordelen, / vrijdag 09 oktober 2015

Ont-oordelen,
vrijdag 09 oktober 2015


Een oordeel vellen over iemand is snel gedaan
maar uiteindelijk, wat geeft het je, wat heb je eraan
je gaat voorbij aan je eigen onzekerheid en pijn
je beter voelen dan de ander ligt in die lijn
we zijn allen mensen van vlees en bloed
ieder ingebed in zijn/haar eigen gemoed
zolang je niet in de ander zijn schoenen staat
weet je niet hoe hij/zij door het leven is geraakt
de een is sterker dan de ander
doe die laatste geen verdriet maar verander
vrede is je natuurlijke staat van Zijn
en heeft niets te maken met het mijn en dijn
waar komt die ergernis vandaan
voel die onvrede en maak die ongedaan
de buitenwereld is een projectie van jouw overtuigingen
kijk ernaar, leer je les want dat zijn voor jou de aanwijzingen
iemand in zijn waarde laten, accepteren zoals hij/zij is
voor ons allemaal een uitdaging zeker en gewis
bied eens je hand aan als gebaar
zo leef je in vrede met ieder en elkaar
om te groeien en te bloeien tot een nog beter mens
want, tja... dat is toch ook jouw wens?  Op deze dag van je leven / 9 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

9 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat niets ooit zo somber is als dat het lijkt.
Alles, is in feite een zegen.

Ik weet het, ik weet het ... dat is soms erg moeilijk te geloven.
Hoe kan een plotselinge, rampzalige gebeurtenis in iemands leven een zegen zijn?
Het heeft langer nodig, ik weet het, om deze prachtige waarheid te zien.
Zelfs een diagnose van een terminale ziekte zou kunnen worden gezien
als een andere gift uit het leven,
wanneer ervaren vanuit een bepaald perspectief.

Het is een kans voor ons om nog eens uit te drukken,
op het volgende hoogste niveau, Wie Wij Werkelijk Zijn.
En, als zou blijken dat, op zielsniveau,
wij inderdaad hebben besloten om onze huidige lichamelijkheid te verlaten
op deze specifieke wijze en tijd,
zou dat ook een uitdrukking van ons Hoogste Zelf zijn.

En dus, zijn alle "calamiteiten" zegeningen,
die nog niet begrepen worden door het Verstand (Geest).

God wist dat dit een goede dag was voor jou om dit te horen ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper 8 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

Liefde, Liefde, Liefde”

images

Je werd  in liefde en met liefde geschapen door Het Universum.
Waarom probeer je iets anders te zijn dan wat je bent?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 143 / Vrijdag 9 oktober 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 143
Vrijdag 9 oktober 2015


AKBAL 13  Synchroniciteiten

Ik ben Akbal 13. (Blauwe Nacht) Bedankt dat jullie wat tijd willen delen met ons deze dag. Wij willen graag een beetje van onze kennis met jullie delen gebaseerd op onze ervaringen van deze Rijk wat jullie Aarde noemen. Niemand in onze naaste groep is fysiek geïncarneerd op aarde, en heeft ook niet de wens om van de lagere dichtheid te zijn waar jullie voor hebben gekozen. Dus, vanuit ons standpunt, kunnen wij niet volledig ervaren waar jullie elk moment van jullie leven doorheen gaan.

Echter, omdat we van een hogere frequentie zijn en niet in een toestand van geheugenverlies, zijn we in staat om suggesties aan te bieden vanuit ons gezichtspunt. Weet dat jullie er op elk gewenst moment voor kunnen kiezen om naar onze woorden te luisteren of ze volledig te negeren. Dit maakt deel uit van je vrije wil keuze. We beoordelen niet alles wat jullie zeggen of doen, want wij begrijpen dat je gewoon de dingen ervaren waar jullie in betrokken willen worden. Wij kennen de echte jij die bestaat in de bovenste niveaus en in verbinding zijn met je Hoger Zelf als we contact maken met je.

Heavenletter 5433 Het Geheim van Geluk / Vrijdag 9 oktober 2015

Het Geheim van Geluk
Brief uit de Hemel
Vrijdag 9 oktober 2015

God zei:

Heb moed vandaag. Vat vandaag moed met je hoofd. Je gaat vooruit. Accepteer: Dit is God Die tegen je praat. Met al Mijn liefde en met heel Mijn hart spreek Ik vandaag tot je. WEES GELUKKIG VANDAAG. Ik zing deze woorden tegen je. Wees Mijn kind dat over de Oceaan zwemt vanwege Mij. Wat kun je niet doen voor God? Je kunt gelukkig zijn voor God. Ja, je kunt zelfs gelukkig zijn voor God. Je kunt jezelf toestaan gelukkig te zijn omwille van de liefde van God, omwille van jouw liefde voor God.

Hier is het geheim van geluk. Vergeet jezelf. Denk aan Mij. Bedenk waarvoor je hier op Aarde bent. Niet om jezelf te dienen. Niet om je op jezelf te focussen. Maak Mij gelukkig. Hoewel Ik altijd gelukkig ben, wees gelukkig voor Mij.

Je bent hier op Aarde om Mij te dienen. Je dient Mij heel goed als je gelukkig bent.

donderdag 8 oktober 2015

Quan Yin. De Tijd om zich Uit te Breiden. / 7 oktober 2015/ Jenny Schiltz

Quan Yin.
De Tijd om zich Uit te Breiden.
7 oktober 2015/ Jenny Schiltz
Vertaling winnydstralendetoekomst.nl

Ik kom vandaag naar jullie toe omdat velen van jullie in een periode zitten van diepe integratie van de energieën die jullie aarde binnenkwamen met de X-golf. Daar velen van jullie de sterke effecten voelen, begrijp dat deze golf precies doet wat er was bedoeld. Ieder van jullie antwoordt anders op die energieën en dat wordt bepaald door de hoeveelheid werk die jullie voor de golf moesten doen. Begrijp dat alle informatie, de lichtcodes, hier zijn om toegankelijk te worden voor iedereen omdat allen klaar zijn. Om deze reden zitten jullie in een periode van diepe integratie. Als jullie eenmaal de dichtheid hebben opgeruimd uit je vorm, dan zijn de licht codes toegankelijk om de programmering te her-schrijven en om je licht lichaam te veranderen. Jullie zullen deze informatie opnemen en dan werken aan de volgende laag van codering. Daar dit een ontmoedigende taak schijnt, moeten jullie begrijpen dat dit ongelooflijke groei zal laten gebeuren om plaats te vinden en de transformatie die jullie willen.

Zij die weinig weerstand in het lichaam dragen zullen snel door het proces gaan, terwijl zij die het moeilijk vinden om de aspecten los te laten die niet langer meer dienen, lijden aan ongerustheid, depressie, vrees en ongemak. Op dit moment moet je jezelf afvragen wat het is dat je afhoudt ervan en of dat voor je hoogste goed is. Open je hart, laat liefde en vergeving je wezen doordringen. Dit is je natuurlijke staat van zijn. Het zijn je gedachten, wat je denkt en het ego dat je uit deze plek verdrijft. Het openen van je hart ruimte en het daar blijven zal je door dit proces laten gaan met groter gemak omdat je begint te voelen wanneer je uit die ruimte gegaan bent. 


Kryon: Vraag en Antwoord 534: Sars/Aids/Vernietiging van bossen. / 8 oktober 2015 / Lee Carroll


534: Sars/Aids/Vernietiging van bossen.
8 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Omdat ik al lang fan van Kryon ben kan ik mij herinneren dat ik informatie heb gelezen over komende epidemieën.

Ik zou graag iets van jou willen horen over SARS. Wat is de betekenis hiervan? Hoe heeft het zich ontwikkeld? Wat kunnen wij ervan leren? Moeten wij ons ertegen beschermen of moeten wij erop vertrouwen dat ons immuunsysteem ermee om zal kunnen gaan?

VRAAG: Lieve Kryon: Kan jij ons iets vertellen over het nieuwe SARS-virus, de oorsprong ervan en of er een remedie voor gevonden zal worden?

Het lijkt erop dat het in Azië (en vele andere landen) grote problemen schept en wij hopen dat de situatie snel zal verbeteren.Bashar: Alles loslaten: Wonderen manifesteren. / Darryll Anka/Thebbo Geplaatst: 8 oktober 2015

Bashar:
Alles loslaten: Wonderen manifesteren.
Darryll Anka/Thebbo
Geplaatst: 8 oktober 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Bashar: Het idee is natuurlijk dat wij over vele verschillende gezichtspunten hebben gehoord en jullie over vele gezichtspunten hebben gehoord met betrekking tot: LOSLATEN.

Wat sommigen van jullie overgave kunnen noemen, velen van jullie hebben verschillende manieren om dit concept te interpreteren, maar jullie moeten begrijpen, zoals wij al vaak hebben gezegd, zijn dingen altijd dit of dat of niet dit of dat. En dus, zelfs in de mist van een actie van overgave, is er geen echte overgave van wie jullie zijn, maar de ware acceptatie, het ware claimen van wie en wat jullie zijn, en dit is de sleutel.

Maar laten wij hierover spreken in termen die zich voordoen in jullie fysieke realiteit. Vaak merken jullie dat jullie pushen en pushen, worstelen en worstelen, proberen en proberen, focussen en focussen en zeer hard en ijverig werken aan alle ideeën waar wij het over hebben gehad, over het veranderen van jullie geloof, in contact komen met jullie definities enzovoorts, om de realiteit van jullie voorkeur te manifesteren.

ASCENSIE – UPDATE / 7 Oktober 2015 / Door Fran Tielemans

ASCENSIE – UPDATE
7 Oktober 2015 / Door Fran Tielemans

Een week na de Volle Maan en Maansverduistering zijn we nog altijd volop bezig met het integreren van deze kanjer van een energetische verschuiving. De Aarde is ook nog onrustig. Zo zijn er veel mensen overgegaan bij de grondverschuivingen in Guatemala, de overstromingen in South Carolina, en zelfs bij overstromingen aan de Azurenkust. Echt rustig is het op de Zon nog altijd niet, zoals sommigen in hun energieveld kunnen voelen. De downloads komen zeer snel na elkaar, en het is soms echt happen naar adem, dromen kunnen zeer intens zijn. Toch hebben we op een of andere manier die zwaarte van de sterke afsluitingsgolf achter ons gelaten, en voelt het allemaal opnieuw heel wat lichter, makkelijker en helderder aan. De flitsen en beleving van ‘hemel-energie’, dat diepe gevoel van vreugde, vervulling en innerlijke rust, vermenigvuldigen zich.

Vanaf vrijdag loopt Mercurius opnieuw direct, en dat scheelt ook wel weer wat: sommige dingen die nu even stroef lopen, worden dan voor een stuk gedeblokkeerd (hoewel de schaduwperiode ook nog even loopt, en die heeft ook nog wat afremmende werking), en we kunnen weer wat makkelijker vooruit.

De Raad "Laat Los" / 7 Oktober 2015 / Ron Head

De Raad
"Laat Los"
7 Oktober 2015 / Ron Head
Velen van jullie gaan, door wat voor jullie toeschijnt te zijn, een eerder hobbelige periode in deze tijd. Jullie denken, “Waar wauwelen ze over … een grote sprong richting een nieuwe manier van zijn? Ik heb geen grote sprong gehad! Wat dan ook, dit is erger.” Zoals wij eerder vertelden, herinner je dat er een deel van jou is dat om hoeken en over obstakels heen kijkt. Helaas voor jullie bewuste verstand, hebben de meesten van jullie geen onophoudelijke toegang hiertoe wanneer jullie omgaan met jullie fysieke omgevingen.
Als er ook maar iets is dat in je weg staat, ook maar iets dat je voortgang nu vertraagt, is het noodzakelijk, gezien je intentie om de genoemde voortgang te maken, dat je het overboord gooit of het oplost voordat je verder gaat. Je gaat niet zeer veel verder op het pad geraken dat je voor jezelf ingesteld hebt zonder dit te doen. En als je het probeert, weet je hoe het zal gaan. Hoe verder je reist zonder de oplossing, hoe moeilijker de oplossing zal lijken te zijn. Als een voorbeeld hiervan, denk aan de tijden dat het de mensen nam om een ernstige ziekte te manifesteren voordat zij ermee begonnen om naar antwoorden te zoeken. Is het niet het geval dat vele, vele kansen gemist werden?

Op deze dag van je leven / 8 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

8 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er met alles iets 'mis' is.


Het maakt niet uit waar je naar zoekt, je kunt altijd iets vinden wat er mis mee is,
iets wat niet perfect is, iets dat voor jou gevoel niet goed is.
Maak je geen zorgen, als je goed genoeg kijkt zul je het vinden.

Er is ook iets 'goed' aan alles.
Het maakt niet uit waar je naar zoekt,
je kunt iets vinden wat goed, iets wat perfect is.

Er blijft dan slechts één vraag over: Wat ga je naar kijken?
 Wat kies je om op te merken?
Wat is jou perspectief?
(Ik wed dat je al weet wat Gods perspectief is ...)

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

De Arcturianen Bewustzijn, Lichtlichaam en Merkaba / 5 Oktober 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Bewustzijn, Lichtlichaam en Merkaba
5 Oktober 2015 / Dr. Suzanne Lie
Onze dierbare afgezanten voor de Aarde,
Wij zijn hier bij jullie. Neem een lang moment om onze aanwezigheid in jullie kamer te voelen. Zien jullie hoe Mytre weer bij ons is? Het is omdat hij een Commandant is van het landingsfeest. Wij zijn in feite nu geland, maar alleen in de hogere frequenties van wat jullie zouden noemen jullie vierde dimensie. Om ons waar te nemen, moeten jullie met jullie Derde Oog kijken en onze boodschap met jullie Hogere Hart interpreteren.
Jullie zijn nu in het proces van deze interpretatie. Verzeker je ervan om Onvoorwaardelijke Liefde op iedere situatie te plaatsen welke jullie problemen geeft, en verzeker je ervan om het Violette Vuur te sturen. Wij vragen dat, iedere keer dat die situatie in/naar jullie besef komt, jullie je herinneren om dat te doen.

Een Schrijven van de Schepper / 7 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

Moeten of Kunnen”

letting-go

Laat al je 'moeten' los, ze zijn geladen met onrealistische verwachtingen.
Omarm al je 'kan of kunnen' ze zijn altijd vol van blije mogelijkheden!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 142 / Donderdag 8 oktober 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 142
Donderdag 8 oktober 2015


IK 12    Omhels Diversiteit

Ik ben IK 12. (Witte Wind) Welkom in deze tijd van samenkomen. We zijn verheugd om behulpzaam te zijn nu jullie ervoor kiezen om het pad van verlichting te lopen. Vandaag willen we over het onderwerp van diversiteit praten. Ieder van jullie is uniek, afkomstig uit een verscheidenheid van achtergronden en ervaringen. Jullie geloofscodes zijn het fundament waarop jullie je hele wereld op bouwen. Wanneer jullie fundering gebaseerd is op angst, een laag zelfbeeld en gevoelens van onwaardigheid, zullen jullie de wereld zien vanuit deze lenzen, met verwachtingen dat anderen jullie op deze manier zullen behandelen. Wanneer jullie basis er een is van liefde, vrede en vreugde, zullen jullie de wereld zien vanuit deze lenzen, in de verwachting dat mensen op jou reageren op dezelfde manier.