Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 oktober 2015

Lady Portia De Kunst van Ontvangen / 2 Oktober 2015 / Natalie Glasson

Lady Portia
De Kunst van Ontvangen
2 Oktober 2015 / Natalie Glasson
Verbeeld je binnenin je hart een Violette Vlam van Licht welke gevuld is met alle kleuren van de regenboog en zoveel andere opwindende en glorieuze kleuren. Deze vlam van Licht is levend met energie, Licht en Bewustzijn wat speciaal voor jou wijsheid, bewustzijn, genezing, inspiratie, manifestatie en transformatie vasthoudt waar je op persoonlijk en ziel niveau op gewacht hebt. Deze vlam van Licht werd vanuit je ziel gemanifesteerd, daarom ken je het als een direct en persoonlijk geschenk vanuit de kern van de Schepper, speciaal voor jou afgeleverd om te ervaren. Dit is hetzelfde voor de energieën die je ontvangt en activeert binnenin je wezen en werkelijkheid, ieder moment is een geschenk van de Schepper speciaal voor jou afgeleverd om te ervaren.
Ik wens om jullie uit te nodigen de vlam van Licht binnenin jullie hart chakra te observeren, het is verwelkomend en liefdevol. Het is een geschenk voor jou en wenst dat je een nieuw perspectief in je bewuste besef, geest en mentale lichaam verankert dat de Schepper onophoudelijk geschenken aan jullie aflevert. Dit is niet om te erkennen dat elk moment een zegen is of dat zelfs de meest uitdagende omstandigheden enorme verlichting aan kunnen bieden, in plaats daarvan wens ik, Lady Portia, dat je beseft dat je in direct contact en communicatie bent met de Schepper, je bent de constante ontvanger van de energie en aanwezigheid van de Schepper in jullie werkelijkheid op de Aarde. Je kunt de energie, het bewustzijn, de wijsheid en begeleiding van de Schepper niet tegenhouden te ontvangen, hoewel je het kunt verzuimen het op te merken.  

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2. Jullie Geboorte! Deel 5 / Barbara Bessen 2 oktober 2015

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2.
Barbara Bessen
2 oktober 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
  
De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 63.

Een cursus in Liefde – Boek 2 – Jullie Geboorte! Deel 5

Nog een oefening voor jullie:
Ik wil graag mijn bewondering uitspreken omdat jullie zo moedig waren om je op deze ontmoeting in te stellen. Ik zal niet verder gaan over de ervaringen in het moederlichaam en de geboorte.

Het zou dan gaan lijken, zoals het in zoveel leerboeken op Aarde te lezen is. Jullie zullen zelf het beste weten welke ervaringen jullie in de tijd hebben opgebouwd en die jullie nu nog begeleiden.
 
Jullie zullen herkennen waar jullie moeten loslaten. Misschien ontspant deze terugreis de verhouding met je moeder een beetje, met je vader of met andere mensen die in deze intieme tijd bij jullie waren, die jullie stuurden en leidden, of dit nu ondersteunend was of eerder contraproductief. Verborgen historie is niet meer te ontkennen (video’s!) / 2 oktober 2015 / Casimir ten Have

Verborgen historie is niet meer te ontkennen (video’s!)
2 oktober 2015 / Casimir ten Have


In het huidige informatietijdperk, het tijdperk van het internet, is informatie steeds makkelijker te vinden. De waarheid of kennis wordt dus niet meer zoals vroeger, compleet beheerd door een wetenschappelijke of religieuze elite, maar eerder door iedereen die zich er mee bezig houd. Dit heeft grote gevolgen voor ons bewustzijn als mens. Het heeft ook een grote invloed op mijn persoonlijke zoektocht naar de verborgen historie van de mensheid. Hieronder mijn verhaal:

De verloren beschaving

Iedereen heeft er wel eens van gehoord; de verloren beschaving. Een hoog ontwikkelde beschaving in de prehistorie, die aan zijn einde is gekomen door een gigantische catastrofe. We kennen allemaal wel de legende van Atlantis of het Bijbelse verhaal van de Ark van Noach. Vorige eeuw restte ons niets anders dan deze legendes te geloven of anders weg te zetten als fictie. Dit is waar ik met mijn onderzoek een einde aan probeer te maken.

Boodschappen van de Walvissen. De Cetaceanen via Joan Ocean / Geplaatst: 3 oktober 2015

Boodschappen van de Walvissen.
De Cetaceanen via Joan Ocean
vertaald uit het Engels door Jan Verjaal
Geplaatst: 3 oktober 2015

Je leeft in een Universum bepaald door en als middelpunt van jouw voorstellingen en veronderstellingen. Alle mensen samen scheppen de consensuele wereld, als een fysiek hologram, een geweldig gecompliceerd driedimensionaal gedachteplaatje; maar niemand creëert het alleen, want het is een groepsproject.

Wij walvissen kunnen van de ene naar de andere collectieve geest overschakelen en daardoor naar een andere dimensie of universum. Je kunt zeggen dat we een voortdurend veranderende toestand kunnen binnengaan, met betrekking tot ons huidig consensueel of gemeenschappelijk wereldplaatje. Droomsituaties en droomgebeurtenissen zijn ook echt, maar eenvoudig van een kortere tijdsduur en beïnvloeden enkel onze echte droomlichamen.

De geest schept objecten, objecten scheppen Ruimte en veranderingen in die objecten scheppen Tijd. Tijd bestaat niet absoluut, enkel relatief. Tijd verstrijkt niet; in de ware Geest bestaat het zelfs niet. Een wens die sterk genoeg is, kan de tijd zelf overleven, zoals de oude Oosterse wijzen hebben gedemonstreerd.

ASCENSIENIEUWS OKTOBER / 2 oktober 2015 /door Fran Tielemans

ASCENSIENIEUWS OKTOBER
2 oktober 2015 /door Fran Tielemans

De laatste dagen van september 2015 brachten op de valreep nog waar kosmisch vuurwerk. De golf die afgelopen vrijdag binnenstormde, behoorde tot de meest krachtige van de afgelopen jaren. De rimpelingen van de energetische verschuiving van de voorbije maandag hebben velen onrustige nachten, vreemde intense dromen, vermoeidheid en hier en daar ook emotionele en mentale ontgifting bezorgd. Daar deed de Zon nog een schep (niet een schepje, echt een kanjer van een schep) bovenop: maandag hadden we 4 M-vlammen, maar gisteren waren er maar liefst 9 M-, en tussenin nog een stuk of 7 C-vlammen, wat sinds we ons bewust werden van deze zon-activiteit nog niet gebeurd is. De rest van deze week zullen we wellicht dan ook volledig besteden (bewust of onbewust) aan integratie en fysieke balancering.

Wanneer er zoveel licht binnenstroomt, hebben we fysiek de neiging om oppervlakkig te gaan ademen, want licht dat binnen stroomt veroorzaakt onbewuste spanning in het lichaam (kan je bijvoorbeeld merken aan toegenomen spanning in de kaakgewrichten). Daardoor nemen we tijdelijk minder zuurstof op, worden we suf, gaan we ons minder lekker en minder geaard voelen. Een kwartier licht bewegen en diep ademen in de buitenlucht doet wonderen, en geeft een instant opkikker. Het lichaam vraagt ook tijdelijk meer koolhydraten, en wat steviger en yangere voeding kan ook veel lastige symptomen voorkomen.

Een Schrijven van de Schepper 2 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

Jouw Wens is Mijn Bevel

LOVE-wish2

Alleen jij kunt je een gevoel van compleetheid geven.
Kijk binnenin jezelf en vraag: "Waar heb ik gebrek aan",
vraag het dan aan Mij.
Jouw wens is Mijn bevel.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 2 oktober 2015 / Neal Donald Walsch

2 oktober 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je nooit tevreden moet zijn met zo weinig

wanneer je iets groots kunt bereiken.

Heb je je ooit afgevraagd waarom zoveel mensen genoegen nemen met zo weinig?
Je hoeft geen deel uit te maken van hen.
De wereld is een overvloedige plaats.
Overvloedig met mogelijkheden, overvloedig met geluk,
met een overvloed aan ideeën, en een overvloed aan liefde.

Reik uit naar die overvloed en neem wat rechtmatig van jou is.
Het is jouw erfenis, geschonken aan jouw door God. Laat jezelf het hebben.
Laat niet na er naar uit te reiken uit angst dat het niet naar jou zal komen.
Hoe kan het naar je toe komen als je er niet naar uitreikt?

Ben niet tevreden met zo weinig.
Reik uit, strek je uit, naar iets groots.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 5427 Een Bewegende Ster / Zaterdag 3 oktober 2015

Een Bewegende Ster
Brief uit de Hemel
Zaterdag 3 oktober 2015


God zei:

Zou je vandaag een Heavenletter willen? 

Hier is hij. Ik geef hem aan jou. Elke Heavenletter is een kleine duw. Heavenletters nodigen jou in het rijk van jouw DNA. DNA lijkt net als jouw verleden helemaal klaar, maar jouw erfenis beweegt jou vooruit. 

Uiteindelijk is jouw DNA dat van Mij. Welke details het ook mag bevatten, jouw DNA is Mijn zeggenschap, want jij en Ik delen DNA. Jouw DNA is geen onbeweeglijke ster. Het is een bewegende ster. Jouw DNA heeft geen grenzen. Je danst naar de pijpen van jouw DNA, maar jouw DNA danst naar de pijpen van de Verlangens van jouw Hart.

Laten We een mooiere naam voor DNA nemen.

Laten We het Dierbare Nieuwe Aspiraties noemen. Laten We het Dreams Now Alive (Dromen Nu Levend) noemen. Laten We het Dedicated Neutral Actions (Toegewijde Neutrale Acties) noemen. Laten We het Destined Natural Alohas (Voorbestemde Natuurlijke Aloha’s) noemen. Laten We het Liefde noemen.

vrijdag 2 oktober 2015

Benjamin Fulford: "Bloedmaan gebeurtenissen blijken theateropvoering te zijn van het Vaticaan en de Rothschilds."/ Donderdag 1 oktober 2015,

Benjamin Fulford:
 "Bloedmaan gebeurtenissen blijken theateropvoering te zijn van het Vaticaan en de Rothschilds."
Donderdag 1 oktober 2015, 00:00 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

- 29 september 2015 –

"Hoewel het grote Vaticaan/Rothschild liefdesfeest bij de Verenigde Naties door gaat zelfs op het moment dat deze wekelijkse uitgave uit komt, is het al duidelijk dat de gehoopte aanzienlijke veranderingen in de manier waarop we deze planeet runnen, niet gerealiseerd zijn. Wat we in plaats daarvan zagen was een theateropvoering, het opnieuw openen van oude wonden en vage beloftes om goede dingen te doen tegen 2030.

De grootste belediging aan de intelligentie van de mensen in de wereld was Chinees President Xi Jinping’s belofte om $1 biljoen per jaar uit te geven aan de bestrijding van armoede. Op een globale schaal is dit minder dan kippenvoer en komt neer op zo ongeveer 0,0003 cent per dag voor de armste mensen in de wereld.

Interview met Cobra, 23 september 2015 door Rob Potter


Interview met Cobra,
23 september 2015 door Rob Potter

Noot van Veronica: ik wil een paar elementen van het onderstaande interview uitlichten. Rob Potter meldt dat hij binnenkort een interview heeft met Corey Goode (klokkenluider over geheime ruimteprogramma's), en ook een interview met Cobra en Corey samen. Verder gaat hij wat dieper in op de pijnappelklier en hoe deze te activeren/stimuleren. Cobra beschrijft heel uitgebreid de ontwikkelingen van de binnenaarde, en het Agartha-netwerk, zowel de historische als de huidige. Verder wordt wat diepergaand gesproken over: de SSP's (geheime ruimteprogramma's), de planeten en hun levensvormen, en de vluchtelingenproblematiek in Europa met de achterliggende agenda.

Intro door Rob - Hallo dames en heren. Mijn naam is Rob Potter, ik ben de gastheer van de Victory of the light radio show. Ik wil u bedanken voor het bezoeken van mijn website www.thepromiserevealed.com om te luisteren naar deze speciale editie.

Poetin in de VN: niets aan onduidelijkheid overgelaten! / 1 oktober 2015 /door GuidoJ.

Poetin in de VN: niets aan onduidelijkheid overgelaten!
1 oktober 2015 /door GuidoJ.

2015 © WantToKnow.nl/.be met dank aan
Monika Schenk © vertaling

putin-at-unx

“Wij weten allen dat na het eind van de koude oorlog -daarvan is zich iedereen bewust- één enkel heerschappijcentrum in de wereld is ontstaan. En dat degenen die zich aan de top van de piramide wanen, geloven, dat zij zo sterk zijn en zo buitengewoon, dat zij het beter weten dan anderen en niet met de VN hoeven te overleggen. En dat zij, quasi automatisch, geautoriseerd en gelegitimeerd zouden zijn hun eigen beslissingen door te zetten. Hier staat de VN tegenover (…) Maar de pogingen op deze wijze de legitimiteit van de VN te ondermijnen, beschouwen wij als extreem gevaarlijk.

Dit kan leiden naar het in elkaar storten van de hele architectuur van de internationale relaties; dan blijven er geen andere regels meer over dan de wet van de sterkere, de wet van de sterkste. Wij krijgen dan een wereld die door egoïsme, in plaats van door samenwerking wordt bepaald. Een wereld die door dictaat zou worden bepaald, in plaats van gelijkheid tussen naties.

Putin Obama
‘Democratisering’ van andere landen veroorzaakt vernieling en lijden.
Het lijkt erop dat in plaats van te leren van fouten, fouten worden herhaald. Zo is dus de export van revoluties, die nu plaats vindt onder het mom van ‘export van democratieën’ een poging, die veroordeeld is te falen. In plaats van hervormingen te bereiken, heeft de inmenging van buitenaf ertoe geleidt dat nationale instellingen en ondernemingen van deze landen werden vernield. En in plaats van triomf van de democratie en de vooruitgang, beleven we geweld, armoede en sociale catastrofes en niemand geeft maar een beetje om de rechten van de mens, inclusieve het recht op leven. Ik vraag degenen die dat hebben veroorzaakt, wordt het nu duidelijk wat jullie hebben aangericht?”Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht /30 September 2015


Blossom Goodchild
en de Galactische Federatie van Licht
30 September 2015
Vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl
        
“Hier is de laatste channeling… en ik moet zeggen, ik vond dit persoonlijk de meest krachtige Directe Stem channeling van de Federatie van Licht die zij tot nu toe gegeven hebben. Hij is zo sterk in Energie van het gezichtspunt uit van Geluids Vibratie, dat ik het jullie zeer aanraad om die te horen, dan het alleen te lezen. Toen ik steeds om dit te transcriberen er naar luisterde, ‘nam het me’  telkens mee. Misschien zullen jullie hetzelfde voelen… Dat zou me zeer gelukkig maken! In ieder geval bied ik dit jullie aan In/Als/Door/van Liefde… met het WETEN dat het op dezelfde wijze zal worden ontvangen.
                                                          
Blossom: Goeie morgen. Ik heb geen speciale agenda… want ik WEET dat jullie mensen het al hebben geregeld. Nietwaar?

Federatie van Licht: Inderdaad, dat hebben we. We danken je voor je hulp om onze quota door te brengen van boodschappen en we ordenen ze vanuit een plek van WETEN …dat we in ons WETEN wie wij zijn… en een verwijzing geven naar dat wat wij VOELEN wat de mensheid tot haar volste vermogen zal dienen.
Daarom kunnen we zeggen dat we vandaag, als we tegen je zeggen over je voortdurende opheffing… over het proces dat jullie juist in deze dagen tegenkomen ….

De Raad "Wat Gebeurde Er?" / 30 September 2015 / Ron Head

De Raad
"Wat Gebeurde Er?"
30 September 2015 / Ron Head
Het is nu een beetje aan tijd sinds de Super Maan en de Equinox waarvan gezegd werd vele dingen te zijn. Gefeliciteerd. Jullie hebben het gehaald. Op de één of andere manier lijkt het of de wereld niet tot een einde kwam. En op de één of andere manier, hoewel jullie niet in staat schijnen te zijn om jullie vinger erop gelegd te krijgen, voelen jullie dat er iets anders is. Wel, jullie hebben het juist, dat is het. En als jullie ons toestaan, zullen wij onze vinger er voor jullie op leggen.
Wat er gebeurd is, is dat jullie wederom een volgend gebied van hogere frequentie betreden hebben en het beïnvloed en helpt jullie om jullie eigen vibratie te verhogen en zelfs meer van het hoogst mogelijke Wezen te worden dat jullie kunnen worden. Dit is in feite gedurende enige tijd gaande geweest. Dit Universum opereert in cyclussen en golven, zoals jullie weten. En jullie zijn eenvoudig naar een hoger plateau verhuisd, zo jullie willen.
Nu, als wij mogen, laten ons suggereren dat jullie wederom verkennen, of doorgaan te verkennen, wie jullie zijn. Waar houd je van? Wat geeft jou vreugde? Wij vragen jullie om dit te doen omdat jullie in toenemende mate nu zullen ontdekken dat deze dingen zullen zijn waar jullie in begenadigd lijken te zijn. Sommige mensen zijn al verbijsterd over het gewaarworden van vaardigheden waarvan zij niet beseften dat zij die hadden. Jullie hebben daar vele levens geleefd, weten jullie. En jullie hebben een grote hoeveelheid aan vaardigheden gepolijst, en ontwikkelden vele talenten. Denk eraan als zijnde een gereedschapskist waar je nu iets uit mag halen. En wij adviseren jullie dat misschien de beste manier om hiermee om te gaan is, om te zoeken naar manieren waarop jullie behulpzaam kunnen zijn waar jullie zijn en dan te zien hoe jullie je daarover voelen. 

Kryon: Vraag en Antwoord 529: ET’s uit de toekomst? / 2 oktober 2015 / Lee Carroll


529: ET’s uit de toekomst?
2 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Kryon, zijn de bezoekers waarvan ons is verteld dat zij gaan komen en die er “net zoals wij uitzien” onze Hoger Zelven? 

ANTWOORD: In onze gepubliceerde boodschappen uit het verleden over Extra Terrestrials (ET’s) in het algemeen hebben wij jullie verteld: “Wees niet verrast als op een dag de ET’s die jullie bezoeken en uit hun ruimtevoertuigen stappen er net zo uitzien als jullie!”

Dit is een verwijzing naar de Pleiadiers die een deel van jullie zaadbiologie zijn.
Er is geen “vastgestelde tijd” voor hen maar het potentieel bestaat dat jullie hen inderdaad kunnen ontmoeten. Als jullie dit doen zullen er vragen te beantwoorden zijn over waarom zij zoveel op jullie lijken.


Maria: Het is tijd om je boven de Psychische Projecties uitte accelereren. / Geplaatst 2 oktober 2015 Pamela Kribbe

Maria:
 Het is tijd om je boven de Psychische Projecties uitte accelereren.
Geplaatst 2 oktober 2015
Pamela Kribbe

Mijn geliefde harten, Maria, BEN IK, de Goddelijke Moeder voor de aarde, degenen die het ambt bekleedt van de Goddelijke Moeder voor de aarde. En daardoor kom ik vandaag om een lering te geven die voor velen van jullie een essentiële sleutel kan zijn om naar het volgende niveau te stijgen op de wenteltrap die naar je persoonlijke Christusschap leidt. Het is zeker een lering die betrekking heeft op wat we in eerdere dispensaties het psychische rijk, psychische energieën, psychische projecties en psychische krachten, genoemd hebben.

Het is een lering waar iedereen die naar het Christusschap streven bekend mee moeten zijn, want op een bepaald punt zul je geconfronteerd worden met de test om het verschil te onderscheiden tussen psychische projecties, psychische krachten en de werkelijkheid van de Opgevaren Schare en het geascendeerde rijk. Als je het verschil niet weet tussen een echte geascendeerde meester en een bedrieger uit het psychische rijk, nu dat kun je niet voorbij een bepaald punt op het spirituele pad uitstijgen.

Boodschap van de Vrouwe van Alle Volkeren / 17 september2015 /Jean Freer


Boodschap van de Vrouwe van Alle  Volkeren
17 september2015 /Jean Freer
Geplaatst 2 oktober 2015

Mijn naam is Jean Freer, ik ben Amerikaanse van geboorte. In mei van dit jaar is de Vrouwe van Alle Volkeren naar mij toegekomen. Zij is in 2002 voor de eerste keer gekomen. Ik was toen in Lourdes omdat ik mijn moeder had beloofd om daar ooit eens een kaarsje op te steken. Eigenlijk zou ik dat met haar doen, maar helaas was ze al overleden, want in de tijd dat ze nog goed was vond ik mezelf nog te jong om dat te doen. In ieder geval, ik ben daar naartoe gegaan en ik was wakker en ik kreeg een boodschap van de Vrouwe van Alle Volkeren, van wie ik nog nooit gehoord had. Ik was ook een beetje boos dat ik de boodschap had gekregen van de Vrouwe van Alle Volkeren want ik kende haar niet en wat moest ik ermee. Het jaar daarop ging ik naar haar toe, naar Lourdes, om te bedanken voor de boodschap. En daar stonden heel groot op het plein naar de kerk toe foto’s van alle mensen op de wereld. De Vrouwe van Alle Volkeren liet die zo zien. Ze heeft me 2002 een boodschap gegeven voor de kinderen. Ze heeft gevraagd om voor de kinderen te zorgen van 15 tot 25 jaar omdat ze anders in de psychiatrie terecht zouden komen, niet begrepen worden. 

Ze zouden daar de verkeerde behandeling krijgen en hun DNA-patroon zou daardoor niet hetzelfde blijven zodat ze dan niet meer uit konden dragen waarvoor ze gekomen waren. Dat klinkt een beetje zwaar en dat is het ook. Ze gaf aan dat kinderen dan op die manier gemarteld zouden worden, zoals ze dat in de 19e eeuw ook hebben gedaan. Ik heb de hele dag gehuild. De dag erop verscheen Ze weer en toen zei Ze: ‘Je hebt Mijn tranen gehuild om de kinderen die deze wereld bezoeken.’ Nou, uit die boodschap is een heel grote groep mensen ontstaan: leerkrachten, psychiaters etcetera, die naar de boodschap geluisterd hebben en uiteindelijk is IBBO daar ook uit ontstaan, de school waar we nu zitten, de eerste erkend spirituele school van Nederland. Er is inmiddels ook een tweede IBBO school in Meppel en binnenkort openen er nog twee IBBO scholen elders in het land. Dus het gaat goed!

Een Schrijven van de Schepper / 1 oktober 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 oktober 2015 / door  Jennifer Farley,

Wat Motiveert Jou ”Wat motiveert jou? Vandaag, wordt je uitgenodigd om een zeer goed te kijken
 naar je opvattingen en hoe ze invloed hebben op jouw dagelijkse beslissingen.
Wordt je gemotiveerd door chaos, angst, ongemak of verlies?
Of ..... wordt je gemotiveerd door liefde en vreugde?
Sta jezelf toe om te kijken naar je innerlijke patronen en programmering,
 zie wat je in staat bent om te veranderen en verander het.

Het is jouw Vrije Wil.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 30 September 2015 / Neal Donald Walsch

30 September 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat Liefde sterker is dan rechtvaardigheid.

Sting zei dat, en het is volkomen waar.
Dus als je het gevoel hebt dat je "onrechtvaardig" bent geweest en
op zoek bent naar 'rechtvaardigheid',
kun je misschien zoeken naar het verkeerde ding.
Wat zou er gebeuren als je in plaats daarvan zou zoeken naar liefde?
En wat zou er gebeuren als je in plaats van liefde te zoeken, liefde zou geven?

Hiervoor zal misschien een beetje vergeving nodig zijn.
Maar als je begint met jezelf - als je begint met jezelf te vergeven
voor alle dingen die je misschien hebt gedaan die niet goed waren,
zul je het veel gemakkelijker vinden om een ander te vergeven
voor wat werd gedaan, dat niet oké is voor jou.

Het is gewoon maar een gedachte ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5426 Dit Is Wijsheid - te Lachen! / Vrijdag 2 oktober 2015

Dit Is Wijsheid - te Lachen!
Brief uit de Hemel
Vrijdag 2 oktober 2015


God zei:

Heb je gemerkt dat soms de wijsheid komt van mensen die jij misschien dwazen noemt? Een dwaas zijn is niet altijd zo'n afdwaling. Iedereen moet een dwaas zijn ergens op de een of andere manier in zijn of haar leven. Wees een dwaas, en lach erom. Dit is wijsheid.

Natuurlijk, ieders definitie van een dwaas is niet hetzelfde. Iemand die gebruik maakt van een ander, denkt dat degene waar gebruik van gemaakt wordt de dwaas is. Ik zie het anders. Er kan een dwaas zijn in een bepaalde situatie, en er kan een dwaas zijn die een bedrieger is in het hele scala van zijn leven. Op wie zou jij vertrouwen? De geïdentificeerde dwaas of de slimmerik?

donderdag 1 oktober 2015

Aranuth Spreekt: Portalen, Realiteiten en andere Universums / Malcolm Bell Ravenshoe 30 september 2015

Aranuth Spreekt:
Portalen, Realiteiten en andere Universums
Malcolm Bell
Ravenshoe 30 september  2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.
  
Commentaar:
Goedendag, allemaal !

Alweer een maand voorbij en er is zoveel gebeurd in de wereld, met name hier al in Australië waar onze minister-president is vervangen en er is een verandering gekomen in de richting van de politiek en in een deel van het beleid. Wij hebben nu vijf minister-presidenten in vijf jaar gehad – een draaideur, zo lijkt het.

Mijn verontschuldiging als jullie onlangs moeilijkheden hadden met mijn website Aranuth.com. Iemand probeerde de site te hacken en ongewenste en niet-geautoriseerde inhoud erop te plaatsen. Mijn vriend en bouwer van de website Jes was alert op de hack-pogingen en herstelde de situatie al snel.

Kryon: Vraag en Antwoord 528: Evolutie van Cultuur. / 1 oktober 2015 / Lee Carroll


528: Evolutie van Cultuur.
1 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Het volgen van jouw antwoord over de moraal van een liefdesaffaire tussen twee getrouwde wezens…..brengt, net als alle andere boodschappen, de vraag naar voren over de smalle lijn tussen zelfverantwoordelijkheid (als deel van God) en de orde van de gemeenschap en van landen. Morele codes hebben (en doen) zo hun schade toegebracht. Daar bestaat geen twijfel over. Toch zijn er ook voordelen. Het lijkt erop dat wij de laatste 400 jaar zijn geplaagd door altijd groter wordende oorlogen als consequentie van mensen die steeds meer zelf gingen beslissen wat hun gekozen ethische codes zouden zijn.

Dit is natuurlijk een deel van het proces van zoeken naar balans. Hoe werkt dit door op gemeenschappen? Zijn de steeds meer gevallen zoals kinderen die naar school gaan en hun medescholieren doden gewoon een van de uitdrukkingen van dit soort relativistische ethiek (en van het proces van balans zoeken?)