woensdag 30 september 2015

Sheldan Nidle / 29 september 2015

Sheldan Nidle - 29 september 2015


2 Eb, 5 Tzotz, 12 Manik

Dratzo! Deze wereld gaat nog steeds voorwaarts. Onze aardse bondgenoten zetten de elementen van een nieuw bankensysteem in positie. De duistere cabal kan niet langer het onvermijdelijke tegenhouden. De oude families in zowel Europa als Amerika, en natuurlijk China leggen de laatste hand aan de laatste voorraden van waaruit een grote zee aan gelden zal stromen. Degenen die aangesteld zijn als geldmeesters en tevens als veiligheidsmensen kennen de juiste goddelijke tijd om hun speciale taken te completeren. Op dit moment wordt de cabal geconfronteerd met een aantal crises, die simpelweg het teken zijn dat deze stroom bijna gaat beginnen. De tijd voor het einde van deze kwaadaardige oligarchen heeft echt te lang op zich laten wachten. We naderen de Gregoriaanse maand Oktober. Dit is in het Westen traditioneel gezien de tijd voor bangmakerij, kobolds en geesten. In feite is het een representatie van de tijd toen het machtige Atlantis, jullie oude thuis, in zee verdween. Deze gebeurtenis vond plaats bij het begin van Zac (de witte maand). Deze tijd wordt Halloween (geheiligde avond) genoemd, waarin de Lichten (Atlantische Wezens) vertrokken naar hun nieuwe thuis in Centaurus. Het is slechts een wonderlijk toeval dat deze periode een moment zou worden waarop jullie je zegeningen ontvangen!

Op deze dag van je leven / 30 September 2015 / Neal Donald Walsch

30 September 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat de geschenken die jullie hebben te geven
 talrijk en prachtig zijn - en dat jullie tijd om die geschenken
 te geven nog maar net is begonnen.

De gebeurtenissen in het leven van dit moment zijn in jullie leven gebracht
om jullie te voorzien van een perfecte context, waarbinnen jullie het ware wonder en de heerlijkheid van Wie Jullie Echt Zijn, kunnen ervaren.
Eerlijk gezegd, zonder al te veel luchtig gepraat, is het tijd voor jullie om de volheid en de rijkdom te weten en uit te drukken van hoe fantastisch, en hoe speciaal, jullie zijn.

Deze gebeurtenissen, de voorvallen van deze dagen en tijden, de uitdagingen in jullie leven op dit moment, zijn door jullie ontworpen (op een zeer hoog niveau) om de Kleine Jou een kans te geven de Grote Jou te ervaren en uit te drukken.....Hier en Nu.

Kijk eens naar waarmee jullie op dit moment geconfronteerd worden, op deze dag.

Denken jullie dat dit per ongeluk zo is?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

KRYON 161: De Kosmische Kok. 2 / Lee Carroll 26 juli 2015. Geplaatst: 30 september 2015

KRYON 161:
De Kosmische Kok. 2
Lee Carroll
Woodridge, Illinois
26 juli 2015. Geplaatst: 30 september 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Metafoor van de Kok

Ik breng jullie een nieuwe metafoor: Wij gaan een maaltijd koken. Nu, hier wordt mijn partner behoorlijk nerveus van omdat hij niets van koken afweet. Gewoon ontspannen! (tegen Lee)

Het koken van een heerlijke maaltijd is op deze planeet een kunst. Jullie genieten van het eten en de beste koks zijn degenen die vroeg beginnen met voorbereiden, voorbereiden en voorbereiden. In een professionele keuken zijn er vele koks maar in deze metafoor is er maar een.

Misschien hebben jullie voor een grote familie gekookt en willen jullie nu een maaltijd koken die exotisch is, misschien een beetje anders dan een reeds bestaand recept. Misschien zijn jullie de soort kok die zijn eigen recept samenstelt en zijn eigen koks-intuïtiegebruikt.Jezus: Laat je niet misleiden door de angst-zaai tactiek. / John Smallman 24-juni 2012 /Geplaatst: 30 september 2015

Jezus: Laat je niet misleiden door de angst-zaai tactiek.
John Smallman
24-juni 2012 /Geplaatst: 30 september 2015

Gods liefde voor de mensheid is voorbij enig concept dat men zich kan voorstellen terwijl je opgesloten zit in de illusie en erdoor betoverd bent, zoals zo velen van jullie zijn. Ja, er is veel dat fout is, verontrustend, en dat lijden veroorzaakt als je het leven in de illusie ervaart, maar dat voorkomt niet dat je erdoor wordt betoverd. Zelfs diegenen onder jullie die weten dat je het leven ervaart als een illusoire staat, vinden het nog steeds bijna onmogelijk jezelf bijna de gehele tijd niet te identificeren met je lichaam, terwijl het continue eisen aan je stelt – slaap, voeding, genezing, ontspanning, afleiding, beweging, etc.

De illusie is erg overtuigend, want het is een massa-geloofssysteem over een illusoire omgeving die door de gehele mensheid is gekozen om je door in beslag te laten nemen en te laten onderhouden. Wanneer iemand zich dit realiseert en probeert de aandacht te vestigen op de waanzin daarvan wordt hij snel belachelijk gemaakt en wordt er gezegd dat hij het is die krankzinnig is, een idioot. Hij kan zelfs worden geïnstitutionaliseerd of gearresteerd als de 'autoriteiten' geloven dat hij een bedreiging voor zichzelf of voor de samenleving is.

Bloed Maan Nasleep De Eerste Resultaten en Boodschap van Meester Merlijn / 29 September 2015 / Méline Portia Lafont

Bloed Maan Nasleep
De Eerste Resultaten en Boodschap van Meester Merlijn
29 September 2015 / Méline Portia Lafont

Hoe was jullie ervaring van de Super Bloed Maan Maansverduistering?! We hebben een prachtige kans ontvangen om onszelf uit te lijnen met de hogere volumes van Goddelijkheid om te belichamen. En wat een momentum is het tot dusverre geweest … gevuld met nog steeds treuzelende Equinox zegeningen en een opzettelijke Kosmische Golf welke de Aarde overspoeld heeft met een Magische storm van Gelukzaligheid, vervulling, evenwichtigheid en uitlijning, hetgeen op zichzelf een nieuwe doorgang gecreëerd heeft richting de essentiële energie van creatie: het huwelijk tussen materie en antimaterie en de vermenging van het Vrouwelijke en Mannelijke om een wedergeboorte te creëren. Deze wedergeboorte werd door jullie allemaal gecreëerd op een geheel nieuw en ander niveau dan daaraan voorafgaand het geval was. Het gaat door en is eindeloos.
Wanneer je goed in jezelf en één met je hart bent, kan je de frisse geuren ruiken van een nieuwe dageraad die opkomt. Je kunt zelfs bespeuren dat er een nieuw begin in je Wezen en ook in je leven gemarkeerd is. Oude deuren werden gesloten, bruggen worden achter je verbrand en dus nu houd jij jezelf stabiel terwijl je loopt op een onbekende brug richting een nog onontdekte wereld die in afwachting van jou is om het te hebben en het te omhelzen in je hart van weten.

Een Schrijven van de Schepper / 29 September 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 September 2015 / door  Jennifer Farley,


Jouw Zelfspraak

z_i_b_i

Neem een moment en denk aan alle dingen die je op een dagelijkse basis zegt. Wat je tegen anderen zegt en jouw zelfspraak kan jou ofwel bekrachtigen of ontkrachten. "Ik kan", "ik zal", "ik doe", "ik ben" en "ik heb" hebben manifesterende mogelijkheden voorbij jou wildste verbeelding! Zinnen die onder meer omvatten: "Ik kan niet", "Ik wil niet", en "ik heb niet",  geven je kracht weg.

Als je vandaag één ding doet, laat het dan een bewuste verandering zijn in jouw volkstaal om de aan jouw, door het Universum gegeven geschenk van positieve en opwaartse beweging, te omarmen.

Het heeft, is en zal altijd van jouw zijn ...... .GEBRUIK HET!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Gronding: 3 redenen waarom je niet zonder kunt als je hooggevoelig bent. / 29 september 2015 / door Irene Langeveld

Gronding: 3 redenen waarom je niet zonder kunt als je hooggevoelig bent
29 september 2015 / door Irene Langeveld

Als je hooggevoelig bent kun je eigenlijk niet zonder een goede gronding. Maar juist áls je hooggevoelig bent, heb je vaak de neiging om uit je lichaam en uit je gronding te schieten.
Een goede gronding houdt in dat je aanwezig bent in je lichaam en dat je energetisch verbonden bent met de aarde via een energetische verbinding (een grondingskoord).

Zodra iets niet comfortabel aanvoelt, is het een natuurlijke reactie om energetisch je lichaam te verlaten en je gronding los te laten. Daardoor ben je niet meer helemaal aanwezig in je lichaam en niet meer verbonden met de aarde.

Dat heeft een aantal vervelende consequenties, namelijk:

Relaties en de volle maan van 28 september 2015 / 28 september 2015 /door healingcentrumisis

Relaties en de volle maan van 28 september 2015
28 september 2015 /door healingcentrumisis 

Nu is er een extra sterke uitwerking van de volle maan van 28 september voelbaar. Deze uitwerking is extra sterk, omdat deze volle maan dicht bij de aarde staat. Je kunt daardoor last hebben van de volgende verschijnselen; slecht slapen, onrustig zijn, emotioneel zijn, extra moe zijn of juist heel veel energie hebben. We zijn hier al uitgebreid op ingegaan in een eerder artikel “De uitwerking van de afgelopen volle maan en de maansverduistering van 28 september 2015”.

Een van de thema’s van deze volle maan is relaties. De volle maan staat namelijk in de astrologische tekens Weegschaal en Ram. En Weegschaal hoort bij het 7e huis, die weer het gebied van intiemere relaties vertegenwoordigt. Dit kunnen liefdesrelaties zijn, maar ook vriendschapsrelaties of de relatie met jezelf. En kunnen deze relaties nu extra onder druk komen te staan en conflicten geven, in deze periode.

Heavenletter 5424 Tot Jouw Verrukking en Verrassing / Woensdag 30 september 2015

Tot Jouw Verrukking en Verrassing
Brief uit de Hemel
Woensdag 30 september 2015God zei:

Je weet dat er meer is omtrent jou dan jij je op dit moment kunt voorstellen of erkennen. Tegelijkertijd zijn er momenten dat je een glimp van jezelf krijgt als een bijzonder Wezen.

Ik spreek niet van egocentrische momenten of uren.

Ik spreek van de tijden wanneer, tot jouw verrukking en verrassing, je hart misschien een slag kan overslaan van geluk. Er is geen bewijs, echter bij gelegenheid, heb je een besef dat je op de een of andere manier een deel van Grootsheid bent geweest. Het kan zijn dat je niet helemaal begrijpt hoe of wat, of wanneer, maar je voelt echter dat je nu terug bent van een opmerkelijke reis, alsof jij de Aarde even hebt verlaten, zelfs maar gedurende een fractie van een seconde.

dinsdag 29 september 2015

KRYON 161: De Kosmische klok. 1 / Lee Carroll 26 juli 2015. Geplaatst: 29 september 2015


KRYON 161:
De Kosmische klok. 1
Lee Carroll
Woodridge, Illinois
26 juli 2015. Geplaatst: 29 september 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Woodridge, illinois op 26 juli 2015.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Lieve mensen, jullie zijn niet in onze dimensionaliteit en wij herkennen dit. Jullie kunnen ons niet zien zoals wij jullie zien. Er lijkt een test aan de gang te zijn, en jullie zijn je hiervan bewust. Toch is het geen test van de mens maar eerder een test van energie. Hoe ver zullen jullie gaan met de goddelijke energie die jullie in jezelf ontdekken?

Hoe ver zullen jullie je hand uitstrekken om de hand van de Schepper in jullie te ontmoeten?
Jullie zijn een deel van de welwillende creatie van de Aarde, vermomd als menselijke wezens in lichamelijke vorm, onbewust van jullie creatieve zaden en zelfs van hoe jullie jullie hier zijn gekomen. Dit is wie jullie zijn.


Maria Magdalena: Wij en de Aarde / Geplaatst: 29 september 2015 Pamela Kribbe

Maria Magdalena:
Wij en de Aarde
Geplaatst: 29 september 2015
Pamela Kribbe

Lieve Vrienden, lieve mannen en vrouwen,

Het vervult me met Vreugde, om bij jullie te zijn op deze heldere morgen. We zijn oude Vrienden. Onze paden hebben zich vele keren tevoren in tijd en ruimte gekruist. Voel onze vriendschap; we zijn deel van dezelfde familie. Koester dit gevoel van oude familiariteit voor een moment, van het Thuiskomen. 

Ontspan je gewoon en laat alle spanning in jezelf gaan. Visualiseer hoe deze spanning in de Aarde vloeit en geneutraliseerd word. Voel hoe je lichaam zich ontspant en zwaarder word. Ontvang de Genezende energie die van Moeder Aarde terugkeert en laat het je voeten en benen omcirkelen en je middel en buik binnen-vloeien. Voel je door de Aarde ondersteund; je bent Veilig.

Matt Kahn: Energie Update van september 2015 ~ Het binnengaan van de 5de Dimensie. / September 27, 2015 by Paul Backes

Matt Kahn:
Energie Update van september 2015 ~
Het binnengaan van de 5de Dimensie.
September 27, 2015 by Paul Backes
en vandaag is het 29 september ’15 (w) We zijn er!!!

Als we het 5D bewustzijn ingaan, hebben we een nieuwe horizon bereikt van mogelijkheden, waar alle vorige referentiepunten ons niet bij kunnen helpen om de werkelijkheid te ontleden in aparte categorieën van polariteit.

In plaats van het je verdrietig voelen door te hopen dat je gelukkig bent, of je zelfs gelukkig te voelen, terwijl je hoopt om verder verdriet te vermijden, zijn we noch verdrietig noch gelukkig. In de afwezigheid van het je hoog of laag te voelen, zijn we teruggegaan naar het nulpunt, maar zonder een beslissend teken van aankomst.

Misschien voor jullie, heeft je ingangspunt je verlaten zonder een zin van wie je bent, inclusief het wegsmelten van elke spirituele identiteit of attribuut waar je ego zoveel tijd aan besteed heeft om naar te streven of wanhopig te vangen. Misschien is er geen zin van waar je bent in tijd en ruimte, wat kan veroorzaken om je voor te stellen hoe je ergens heel achter bent bij waar je verwachtte om naar toe te gaan.

Op deze dag van je leven / 29 September 2015 / Neal Donald Walsch

29 September 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat wat een mens kan zijn, hij moet zijn.
Deze noodzaak noemen we zelfverwerkelijking.

Abraham Maslow zei dat, en hij had gelijk.
Binnenin elk levend wezen zit een innerlijke drive,
een Goddelijke impuls naar volledige en wonderbaarlijke zelf-expressie.
Dat wil zeggen, om totaal te zijn wat het is.

Wat is het wat jij altijd wilde zijn, of doen?
Maak dit tot de Tijd van Jouw Begin, en het Moment
van Jouw Manifestatie.

Wacht geen dag langer!

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Bubbels van Vreugde / 28 September 2015 / Brenda Hoffman


Bubbels van Vreugde
28 September 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Vandaag, 28 September 2015, is een dag zoals geen andere dag die jullie op of in de Aarde ervaren hebben. Jullie zijn dwars door de barrière heengegaan van menselijk naar een Universeel wezen. Natuurlijk, velen van jullie stellen die verklaring in vraag, want jullie voelen of zien weinig anders dan wat gisteren of vorige maand waar was. Nochtans, hebben jullie je hart geopend op manieren die jullie nog niet kunnen visualiseren.
Velen van jullie hebben geleerd dat een open hart de eerste stap is voor het worden van een Universeel Wezen - het eindproduct van die verklaring is hoe je dramatisch de Nieuwe Jij op zult beginnen te merken.
Met een volledig open hart, zal je anders reageren op dezelfde stimulus. Iets dergelijks betekent niet dat je noodzakelijkerwijs je deuren opent voor diegenen die niet zo fortuinlijk zijn als jij. Of dat je zult wensen om op straat te leven en om eten te bedelen, na je geld gegeven te hebben aan een organisatie of religieuze gemeenschap. Het betekent dat diegenen die je eens in minachting hield, voor wat voor reden dan ook, plotseling mens zullen beginnen te voelen en te lijken. Alsof je voorbij hun woorden in hun harten kunt kijken.

Een Schrijven van de Schepper / 28 September 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28  September 2015 / door  Jennifer Farley,

Er Is Altijd Tijd ”

Time

Het is nooit te laat om een andere deur te openen,
 van richting te veranderen en je te verplaatsen naar iets waar je van houd
of van iets waarvoor je kiest om ver uit de buurt te blijven.
Er is altijd tijd om een nieuw leven te beginnen,
droom een nieuwe droom of wordt iets wat je altijd al wilde worden.
De enige beperkende factor in de vergelijking ben jij en je geloof dat je het kunt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5423 Kom in Contact met Je Verlangens / Dinsdag 29 september 2015

Kom in Contact met Je Verlangens
Brief uit de Hemel
Dinsdag 29 september 2015


God zei:

Dit is hoe het leven bedoeld is te zijn: Gemakkelijk.

Heb zelfs maar het geringste verlangen en voor je het weet verschijnt jouw vervulde wens voor je. Weet gewoon dat overal voor gezorgd wordt. Kom in contact met een mild verlangen en dan laat je het verlangen los. Laat het los. Laat het rustig los en dit is hoe het naar jou toe komt.

Laten We het echter verduidelijken voordat je in een hangmat lanterfant en wacht om jouw wens aan jou te krijgen opgediend. Als je een universitaire opleiding wilt, ga er op af, meld je aan, en eenmaal toegelaten, studeer. Misschien als je een geweldig atleet bent, zal er een universiteit achter jou aan komen. Hoe dan ook, je doet een studierichting.

maandag 28 september 2015

‘What if we all love each other’… / 2015 © Maggie Tahalele/deze versie © WantToKnow.nl/.be

‘What if we all love each other’…

2015 © Maggie Tahalele/deze versie © WantToKnow.nl/.be


What if we all love each other Burgerinitiatief ‘People United for a Better World’ start in Utrecht.

Vrijdag 2 Oktober 2015 is de viering van de geboortedag van Mahatma Gandhi en de start van People United for a Better World.

Het programma omvat een Stille Tocht in Utrecht en een verbindend samenzijn in de Domkerk.

Iedereen is van harte welkom!

Het ‘Web van het Leven’ wordt fors aangetast op diverse levensgebieden.
Burgers verlangen positieve veranderingen.

Verlangens zoals schone lucht, schoon drinkwater, puur voedsel,
een gelijkwaardige samenleving, eigen wijsheid behouden, vrijheid van eigen keuzes, aandacht voor ieders talenten en aandachtige en respectvolle zorg voor ouderen.

Josien Zegers is schrijfster/inspirator en de initiator van het Burgerinitiatief People United for a Better World.

Haar intentie is het om een signaal af te geven aan alle burgers om samen ‘positieve zaden’ te planten in het dagelijks leven.
Samen zijn wij krachtig en in staat om het ‘Web’ te repareren en hernieuwd op te bouwen.

people united logo
Het programma:
14.00 uur verzamelen Korte Minrebroederstraat, achter het Stadhuis, te Utrecht.
14.30 uur: Start Stille Tocht naar het Domplein (15 minuten).
15.15 uur entree Domkerk.
15.30 uur – 16.45 uur: programma van samenzijn en verbinden.

Programma Domkerk:
Maggie Tahalele: gezamenlijke meditatie in verbinding

Ria Gijsen-Voorhout spreekt vrijmoedig vanuit haar Hart.
Muzikale bijdrage door Simone Awhina.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Een vrijwillige donatie na afloop van het programma wordt zeer gewaardeerd.

Meer informatie is te verkrijgen via de volgende contactpersonen:

Josien Zegers, info@josienzegers.com

Maggie Tahalele, info@christallin.nl


Montague Keen, / 27 September 2015

Montague Keen,
27 September 2015

De valse verklaringen, de valse beloften, de foutieve indruk dat degenen die in Amerika nu bij elkaar komen om de mensheid zouden geven, is moeilijk om aan te zien. Ze geven geen ene jota om de mensheid. Al het bewijs hiervoor laat duidelijk zien dat dit het geval is. Velen van jullie blijven nog steeds vasthouden aan het idee dat de Paus een goeie man is: het enige dat ik jullie kan zeggen is “de tijd zal het leren!” Het Vaticaan ondersteunt en financiert OORLOG. Ik herinner jullie er nogmaals aan dat het de Jezuïeten waren die de Ierse holocaust hebben gepland en uitgevoerd. De Jezuïeten zijn sterk betrokken bij de Satanische Rituele Moorden op kinderen. Kijk naar hun geschiedenis, niet naar hun woorden. De Mis zelf is een uitdrukking hiervan: het drinken van het bloed, het eten van het lichaam; hierdoor zouden enkele wenkbrauwen moeten fronsen. Feitelijk laten ze jullie zien en ook vertellen ze jullie, waar ze voor staan. Het Vaticaan heeft ervoor gezorgd dat het leven op Aarde zowel zwaar als verdeeld is.

Verheldering en Inspiratie Betreffende het Kristallijne Worden / 27 September 2015 / Fran Zepeda

Verheldering en Verheldering en Inspiratie Betreffende het Kristallijne Worden
27 September 2015 / Fran Zepeda
Dierbare IK BEN Aanwezigheid, Machtige Elohim, Geliefde Schepper, Alle Hemelse en Galactische Wezens van het Kosmische Licht, Ik vraag hoe ik het beste het binnenkomende Licht van dit Volle Bloed Maan Portaal kan ontvangen en mijn hoogste doel kan dienen voor het realiseren van mijn hoogste potentieel?
“Voel gewoon het binnenkomende Licht, absorbeer het dierbare, en geniet van de alchemie. Voel het jou infiltreren en transformeren. “Zie” het jou infiltreren en transformeren en jou verheffen, terwijl je het volledige 5de dimensionale Kristallijne licht doorheen al je vier lichamen wordt.

21 – 22 MEI 2016 - HOLLAND EERSTE KRYON TOUR NAAR HOLLAND!

21 – 22 MEI 2016HOLLAND
EERSTE KRYON TOUR NAAR HOLLAND!
Seminar in AMSTERDAM


 Welkom op het Kryon Evenement in Amsterdam!
Registratie zal starten in October 2015.

Heel veel dank voor uw geduld

MAY 21 & 22 ÷ Full event
Hotel Schiphol Amsterdam

Rijksweg A 4 Nr.3 _2132 MA Hoofddorp – Schiphol


Hilarion Een Verschuiving in het Bewustzijn van de Mensen is Nu in Voortgang / September 27 - Oktober 4, 2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Een Verschuiving in het Bewustzijn van de Mensen is Nu in Voortgang
September 27 - Oktober 4, 2015
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
De wereld is in een ver reikende overgang in/naar een hoger niveau van bewustzijn en dit is een moeilijke tijd voor velen terwijl de veranderingen binnenin zich voordoen. Aan de mensen van de Aarde word gevraagd om alle voormalige verwachtingen los te laten met betrekking tot hoe hun levens in het materiële rijk eruit zouden moeten zien en om er zo mee geobsedeerd te zijn. Elk individu moet tijd alleen doorbrengen om deze gebieden van het leven opnieuw aan te passen en te herevalueren, specifiek kijkend naar waar hun persoonlijke energie gebruikt wordt. Het is een tijd om naar zelf te kijken als een schepper van alles dat je ervaart. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor alle individuele en collectief gemaakte keuzes. Dit kan overweldigend voor iemand zijn die oprecht jegens zelf wilt leven, doch nog steeds diens materiële leven leeft en wisselwerkt met de anderen om hem/haar heen. Het is moeilijk om voorbij het zelf en de maatschappelijk opgelegde beperkingen te gaan die hen belaagd hebben en om zich echt te focussen op het creëren van een vreedzaam en welvarend leven. Echter, dit is wat geadresseerd zal worden vanaf dit punt verder.

Kryon: Vraag en Antwoord 527: Alles gaat gewoon slecht. /29 september 2015 / Lee Carroll


527: Alles gaat gewoon slecht.
29 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik ben al mijn hele leven op een spirituele zoektocht totdat ik het Kryon-materiaal ontdekte. Het heeft mijn leven veranderd en ik ben sinds die tijd aan Kryon toegewijd en ben “Kryoniet” geworden.

Vijf jaar geleden stond mijn leven plotseling op zijn kop – in zeer korte tijd verloor ik mijn beide ouders, mijn moeder aan een hartaanval en mijn vader aan dementie. Ik kreeg ook te horen dat mijn zuster aan chronische leukemie (CLL) leed. Het is een zeer moeilijke tijd voor mij geweest. Ik ben de oudste dochter van negen kinderen en heb altijd gevoeld dat ik voor iedereen moest zorgen. Mijn geloofssysteem heeft mij geholpen om te gaan met de pijn en de wanhoop die ik vaak voel.

In mei 2003 (5-5-5) kreeg ik ook de diagnose CLL. Wat een toestand! Het afgelopen jaar heeft mijn wereld dramatisch veranderd en ik heb niet langer het gevoel dat ik ergens “thuis” hoor. Ik voel mij verbroken met mijn familie en vrienden. Ik mediteer en spreek tegen mijn cellen maar het is heel lang geleden dat ik vreugde in mijn leven heb gevoeld. Wat is er fout?