Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 september 2015

Lady Quan Yin De Verschuiving van de Kern van de Aarde / 24 September 2015 / Natalie Glasson

Lady Quan Yin
De Verschuiving van de Kern van de Aarde
24 September 2015 / Natalie Glasson

Op de Aarde, wanneer in het bestaan van de menselijke vorm, zijn er bepaalde kwaliteiten welke vereist zijn om onophoudelijk aanwezig te zijn binnenin jullie wezen om het welzijn en het geluk van jullie werkelijkheid te ondersteunen, de grootste van deze kwaliteiten is het vertrouwen in de Schepper. Jullie bestaan binnenin een werkelijkheid welke voor jullie uitdagend is om te vatten en te begrijpen, heel veel dingen doen zich voor binnenin het Universum van de Schepper en op de Aarde zonder jullie beïnvloeding, invoer of begrip. Het schijnt alsof er een onophoudelijke bijna automatische energie is welke verzekert dat alles doorgaat te bestaan, groeien en te stromen, zowel binnenin jullie fysieke lichaam als op de Aarde en binnenin het Universum van de Schepper. Jullie kunnen dit zeer gemakkelijk in jullie fysieke lichaam herkennen, welke doorgaat te leven, adem te halen, te denken en te bewegen,en het schijnt automatisch en zonder wat voor grote inbreng van jullie dan ook. Of jullie het je nu wel of niet realiseren, als een ziel en spirit vertrouwen jullie je fysieke lichaam om door te gaan te bestaan totdat het niet langer meer verlangd wordt. Ja soms wordt het fysieke lichaam gehinderd door een aandoening, een verwonding of ziekte en toch werd dit niet door het fysieke lichaam gecreëerd, eerder door jullie geest/verstand en emoties welke pijnlijke herinneringen of overtuigingen vasthouden welke het fysieke lichaam aanvallen en diens natuurlijke ritme en harmonie belemmeren. Echter daar is een ononderbroken natuur jegens jullie fysieke lichaam waar jullie in geloven, en dit is hetzelfde voor het universum van de Schepper.

kryon: Vraag en Antwoord 525: Ouderenzorg in tehuizen. / 26 september 2015 / Lee Carroll


525: Ouderenzorg in tehuizen.
26 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik ben verpleegster die met mensen werkt die dement zijn. Een van mijn taken is om uit te zoeken welke medicijnen ervoor zorgen dat zij zich comfortabel voelen in hun lichaam en hen veilig en rustig houden zodat anderen voor hen kunnen zorgen.

Deze medicijnen zijn giftig en hebben neveneffecten. Ik heb de intentie dat de medicijnen die ik voorschrijf voor het hoogste goed van de ontvanger zijn, maar op de een of andere manier lijkt dit niet genoeg te zijn.

Dit doet het personeel dat voor deze mensen zorgt vaak pijn en de persoon met deze ziekte lijkt hier ook onder te lijden. Help mij alsjeblieft te begrijpen hoe ik hen op een betere manier kan helpen. Benjamin Fulford: Zal het grote VN feest van liefde gewoon weer in poging..................... /21 september 2015

Benjamin Fulford:
Zal het grote VN feest van liefde gewoon weer in poging van de Cabal om aardig over te komen en de macht behouden?
- 21 september 2015

De komende weken moeten uitwijzen of radicale veranderingen in de manier waarop deze planeet gerund zal worden, worden aangekondigd of dat het dezelfde oude criminelen zullen zijn die proberen de macht te behouden door het aantrekken van een mooi masker. De interessante gebeurtenis om naar te kijken in de nabije toekomst is de maansverduistering op 28 september. Dat is omdat de kabbalisten die deze planeet hebben gerund bij tijden aanspraak maken op manipulatie van geopolitieke gebeurtenissen op de bewegingen van de hemelen.

Dit klinkt als idioot geklets totdat je je realiseert dat de presidenten Xi Jinping van China, Vladimir Poetin van Rusland, Barack Obama van de Verenigde Staten, Francois Hollande van Frankrijk, Hassan Rohani Iran etc. allemaal komen spreken bij de Verenigde Naties op die datum. De vraag is: zullen zij de geboorte een wereld regering aankondigen of van een nieuw tijdperk, of zullen ze gewoon banaliteiten spuien alvorens terug te gaan naar business as usual?

Quan Yin: X-Golf energie die naar de Aarde stroomt. / 25 september 2015 / Jenny Schiltz

Quan Yin:
 X-Golf energie die naar de Aarde stroomt.
25 september 2015 / Jenny Schiltz
Vertaling winnydstralendetoekomst.nl
  
We komen naar jullie toe om te vieren terwijl de X-golven jullie aarde laag instromen en alles om je heen veranderen. Hoe deze golven jullie beïnvloeden is totaal verschillend voor elk mens. En wij begrijpen dat dit onzekerheid en twijfel kan scheppen in jullie veld. Sommigen van jullie maken intense sprongen en vreugde in je denken en je bereikt verbijsterende helderheid. Anderen voelen meer van de energieën en de vreugde die dit brengt terwijl je gaat en je je verbindt met het verenigde veld. Weer anderen voelen stoffelijke symptomen die veel overschaduwen door hun intensiteit. Sommigen voelen niet veel bij deze golf en dit heeft angst geschapen. Begrijp dat allen door deze golf worden beïnvloed in diverse graden en dat niemand wordt “achtergelaten”. Dit geloven is slechts een illusie die angst schept en die je vermogen beperkt om de energieën op te nemen die in deze momenten om jullie heen zijn.

Een Schrijven van de Schepper / 25 September 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25  September 2015 / door  Jennifer Farley,

Verblind door de Waarheid

Portrait of the young woman blindfold

Als je jezelf toestaat om verblind te worden door jouw waarheid
en niet in staat bent om een ander perspectief te zien,
zul je vaak de werkelijkheid om je heen missen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Mary Magdalene Verlichting en Inspiratie: De Goddelijke Harmonie / 24 September 2015 / Fran Zepeda

Mary Magdalene
Verlichting en Inspiratie: De Goddelijke Harmonie
24 September 2015 / Fran Zepeda
Fran: Een volgend Goddelijk Aspect verhelderd door Mary Magdalene, en zeer tijdig om te focussen doorheen de balancerende energieën van de recente Equinox en doorheen deze prachtige krachtige energie van de komende Totale Maansverduistering.
Mary Magdalene: Hallo Geliefden. Vandaag wens ik het Goddelijke Aspect van Harmonie te bespreken. Het is een sublieme energie samengesteld van talrijke energieën die in balans samenkomen. Het is de essentie van jullie reis hier op Aarde, het samenkomen van al jullie aspecten in volledige heelheid, in volledig evenwicht en volledige kracht.
Aanschouw magenta golven van perfectie die al jullie vier lichamen nu infiltreren (de fysieke, het mentale, het emotionele en het etherische lichaam). Aanschouw de zachte doch substantiële aanwezigheid van een samenkomen van energieën, die hun weg in een vermenging en een integriteit kronkelen die door jullie gehele bewustzijn heen veegt.  

Boodschap van de Nieuwe Aarde Herinneren van het Spreken van de Licht Taal / 21 September 2015 / Dr. Suzanne Lie

Boodschap van de Nieuwe Aarde
Herinneren van het Spreken van de Licht Taal
21 September 2015 / Dr. Suzanne Lie
Hallo, Ik ben een begroeter op de Nieuwe Aarde. Wij hebben een overeenkomst hier dat wanneer het ook is dat een Nieuw wezen verschijnt, wij ophouden met wat we aan het doen zijn om onze hulp aan te bieden, Ik zeg “wezen” in plaats van ‘persoon” omdat niet-menselijke levensvormen ook deze hogere frequentie versie van de Aarde betreden.
In feite, heel veel van de dieren en planten die “uitgestorven” geraakt zijn op de Matrix Aarde zijn in leven en gezond op de Nieuwe Aarde. Aangezien al het leven hier bewust en in staat is om met andere levensvormen te communiceren, zijn wij in staat om planten, dieren en elementalen, alsook mensen te helpen.

Heavenletter 5420 Het Leven op Aarde is een Cadeau van God / Zaterdag 26 september 2015

Het Leven op Aarde is een Cadeau van God
Brief uit de Hemel
Zaterdag 26 september 2015


God zei:

Jij hebt de mogelijkheid om te leven op Aarde. Het is een geschenk dat Ik aan jou geef. Dit leven dat Ik jou geef is geen boete. Het is een kans. Het is een kans der kansen. Het mag niet als vanzelfsprekend worden beschouwd. Deze gave van het leven is niet aan jou gegeven om een opgelegde straf te zijn. Heb jij ergens langs de lijn had het idee gehad dat je in de knechtschap zit van een moeilijk leven?

Hoe anders zou je leven zijn als je het idee zou hebben dat het leven een zegen is. Houd dit idee dicht bij je, en je zult er de vruchten van plukken. Om te beginnen, zul jij het leven anders ontvangen. Jij zult een zegen voor je leven worden en er opgewonden over zijn.

vrijdag 25 september 2015

Een les voor ons allemaal, / 20 september 2015 / Posted by John Thomas

Een les voor ons allemaal - Uit de mond van 
een lief kind
Posted by John Thomas 20 september 2015

Na het luisteren naar haar gescheiden ouders die ruzie maakten, geeft deze kleine van 6 jaar oud haar moeder een les en de moeder realiseert zich dat we dit allemaal moeten horen, dus deelt zij deze boodschap. Neem 2 minuten om te luisteren, omdat dit kleine meisje zo wijs is voor haar leeftijd ... En laten we hopen dat ze krijgt wat ze wil ... lachende gezichten. http://www.hollowearthnetwork.com/


Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2. Jullie Geboorte! Deel 4 / Barbara Bessen 25 september 2015


Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2.
Barbara Bessen
25 september 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
  
De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 62.

Een cursus in Liefde – Boek 2 – Jullie Geboorte! Deel 4

Als jullie een sterke innerlijke wens daartoe hebben maak ik graag de reisje terug naar de buik van je moeder tot aan de tijd waarop jullie je daar op de geboorte hebben voorbereid. Zijn jullie er klaar voor?

Sluit je ogen en pak de hand die ik jullie aanreik. Ik wil jullie gaarne helpen om dit reisje gladjes te maken. 

Concentreer je nu op jezelf en voel hoe jullie verblijfplaats verandert. Jullie zijn nu in de buik van je moeder. Kijk even hoe het aanvoelt. Voel  je ligging, je omstandigheden.

Als jullie je niet lekker voelen of een beetje opgewonden zijn, adem dan een paar keer diep door en probeer in deze verbinding te blijven.Totale maansverduistering van 28 september 2015 – schema online uitzendingen / Geplaatst door Seneca op 24 september 2015

Totale maansverduistering van 28 september 2015 – schema online uitzendingen
Geplaatst door Seneca op 24 september 2015


Nadat het meer dan 30 jaar geleden is dat een supermaan in combinatie met een maansverduistering zichtbaar was zal deze weer zichtbaar zijn in het luchtruim van Noord-en Zuid-Amerika, Europa, Afrika en delen van West-Azië en de oostelijke Stille Oceaan. Deze zeldzame astronomische gebeurtenis is vastgesteld voor 28 september (UTC), 2015, en zal naar verwachting 1 uur en 11 minuten duren. 

Voor degenen die pech zouden kunnen ondervinden op hun locatie, door weersomstandigheden of door een licht vervuilde nachtelijke hemel, is er nog hoop, omdat veel observatoria het evenement zullen uitzenden - live en gratis:  
  •       NASA  zal het evenement uitzenden van 00:00 GMT tot ten minste 03:30 UTC, 28 september zal het Marshall Space Flight Center in Huntsville met een Live uitzending van het Waarnemingscentrum van Griffith, Los Angeles, Adler Planetarium, Chicago, Fernbank Observatorium in Atlanta en andere locaties in de Verenigde Staten.
  •       Slooh communautaire waarnemingspost  zal het evenement vanaf 00:00 GMT op 28 september met een live uitzending vanaf de Canarische Eilanden, Spanje uitzenden.
  •      De  Virtual Telescope  is gepland uit te zenden op 28 september, om 01:00 UTC met het astronomische CCD en komt live vanuit de telescoop.
  •      Sky & Telescope's  high-definition webcast begint om 01:00 UTC en zal duren tot 04:30 UTC. De webcast zal ononderbroken videobeelden van de verduistering  bieden.  Het Audiocommentaar zal inclusief gesprekken zijn met een aantal maan experts.
  •      LA's  Griffith Observatory  zal ook gastheer zijn van hun volledige live-verslaggeving van het evenement. Live-stream uitzending begint om 01:30 UTC.

Einde van deze beschaving door kunstvernieling? / april 2015 /Berry Vincenta /geplaatst 25 september 2015

Einde van deze beschaving door kunstvernieling?
april 2015 /Berry Vincenta
geplaatst 25 september 2015 

Klopt het dat we nu in een slotfase zitten van een tijdperk, van een beschaving?Zou in dat verband ook het kapotslaan van die oude kunst symbool kunnen zijn voor het einde van een tijdperk?

[De nieuwe beweging in bewustzijn; van oude religie naar werkelijke eenheidsbeleving]


Dit is zeker een onderdeel van het hele collectieve proces. Datgene wat in stand werd gehouden, is een deel van levenstijd wat zijn functie heeft voltooid. Het zal daardoor werkelijk ook niet meer die functie kunnen voltooien voor de mensheid van nú.

Datgene wat verbroken wordt/wat daarin verbroken wordt, zijn oude verbindingslijnen met de oude tijd, met de oude wereld, met de oude beleving van religie. Want datgene wat oude beelden in het bewustzijn van een mens opwekt, zijn ook oude herínnerings-trillingen aan díe religie…..

Maar ook religie kent zijn eigen groeibeweging. Het is belangrijk dit heel diep te beseffen. Dat het daarom ook niet zo is dat wanneer een religieuze aanhang vanuit de binnenwereld in een mens in status quo verkeert, dat het daarmee ook een eeuwenlang[e]   zelfde beleving zal kunnen zijn. Het zal in de beweging van de evolutie verkeren, en daardoor zullen ook oude waarheden uiteindelijk achterhaald blijken te zijn door bewustzijn, bewustzijn der mensheid. En daarom mag het losgelaten worden.

Kaypacha Astrologie voor de ziel 22 september 2015 / 25 september 2015

Kaypacha
Astrologie voor de ziel
22 september 2015

ringed planet
(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Deze laatste week van september 2015, met de Equinox en de Maan-eclips, is zeer krachtig en transformerend. Kaypacha geeft net als in het onlangs vertaalde en gepubliceerde artikel van Inelia Benz aan dat dit niet betekent dat we in een soort van afwachtende houding moeten zitten, maar dat het gaat om ons innerlijk transformerende proces. “Het is echt zo dat het in de laatste twee jaar ging om de voorbereiding van de verinnerlijking en het is nu de tijd om naar buiten te treden. Het is tijd om onze talenten te delen, onze individualiteit, ons uniek zijn, onze excentriciteiten, onze originele zelfexpressie.”

“(…) Je waarden laten zien, laten zien wat je hebt. Je waarheid spreken, het delen van jouw realiteit. En dat houdt uiteraard ook in, ‘feedback ontvangen’. En het is alsof de ogen van anderen op ons gericht zijn, en het wordt tijd voor ons om in een ruimte van samenwerking te stappen, wat niet alleen te maken heeft met uitstralen, maar het gaat ook over ontvangen en luisteren.”

Op deze dag van je leven / 25 September 2015 / Neal Donald Walsch

25 September 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er koren zingen in je hoofd. Als je luistert, zul je de muziek horen. Het is het lied van engelen.

Besteed geen aandacht aan de geluiden van de wereld.
Zij zijn slechts geluiden, en zelfs allemaal bij elkaar opgeteld hebben ze geen waarde,
en zijn zinloos.
Span je in om het lied van engelen te horen.
Luister naar de melodie binnenin je ziel.

Dit bericht is een metafoor.
Je weet precies wat het je probeert te vertellen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

ASCENSIE-UPDATE 22 SEPTEMBER / 25 september 2015 /door Fran Tielemans

ASCENSIE-UPDATE 22 SEPTEMBER
25 september 2015 /door Fran Tielemans

Hoe gaat het met je, beste ascensie-medereiziger? Wat een enorm en heftig parcours hebben we afgelegd hè, dit jaar… Hele stukken van dat pad gingen we rechtdoor, onvervaard, vastbesloten, afgelijnd, en andere stukken namen we dan toch weer zijwegen, vermeden we de confrontatie in onszelf, en leek het alsof we onze aflijning kwijt waren. Maar hier staan we nu, na de Equinox-poort en voor het portaal van de Eclips/Maansverduistering/supermaan van maandagmorgen 4u52.

Je hoeft niet helderziend te zijn om waar te nemen hoezeer de kosmische storm dit jaar heeft huisgehouden, rondom ons in het maatschappelijk nationaal en internationaal veld, in ons energieveld, in het lichaam van Moeder Aarde, en in ons eigenste lichaam. Vooraan in de spotlights staat het vluchtelingenthema, dat zoveel aspecten van bewustwording met zich mee brengt, en dat mensen en staten dwingt om samen te werken, samen een oplossing te zoeken, en vooral de oorzaken ervan te gaan aanpakken. Ook al is er een sterke weerstand aanwezig en wordt de eenheidsgedachte en –golf aan alle kanten onder vuur genomen, ook wat betreft de Griekenland-sage, die ook nog niet is afgelopen, toch wordt de onderliggende eenheid net sterker en sterker. We kunnen niet meer terug.

Heavenletter 5419 Componeer Jouw Leven / Vrijdag 25 september 2015

Componeer Jouw Leven
Brief uit de Hemel
Vrijdag 25 september 2015


God zei:

Het is mogelijk dat je meer geneigd bent te laten zien dat je niet bemind wordt dan dat je bemind wordt. Dit is bijna zeker waar als het leven lijkt te bewijzen dat je meestal onbemind bent. Het kan zijn dat je merkt dat je je ongeliefd voelt als een soort overwinning.

“Kijk eens hoe onbemind je bent” kun je tegen jezelf herhalen. Kijk eens naar alles wat ik niet ontvang. Kijk eens naar alles wat je nooit hebt ontvangen, of kijk naar alles dat van jou is weggenomen. Je kunt het gevoel hebben dat het leven jou niet gegeven heeft wat jou toekomt. Op een of andere manier heeft het leven van jou gestolen. Als dit is wat je veronderstelt, wat kun je dan anders zijn behalve beroofd en waardeloos?

Wat als je door het verkeerde eind van de telescoop kijkt?

Begin helemaal opnieuw. Begin vanuit de veronderstelling van liefde. Tel de manieren. Je hebt recht op liefde. Je hebt het recht om jouw huidige perceptie te schenden. Gooi alles eruit wat niet nuttig voor jou is.

donderdag 24 september 2015

Aartsengel Gabriel De Golven van Wakker Makend Licht en Jullie Geboorte vanuit de Chrysalide (pop) / 24 September 2015 / Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriel
De Golven van Wakker Makend Licht en Jullie Geboorte vanuit de Chrysalide (pop)
24 September 2015 / Shanta Gabriel
Dierbaren,
Jullie kwamen in/naar dit leven met een verlangen naar Huis. Vanwege dit innerlijke verlangen van jullie ziel, mogen jullie je gehele leven doorgebracht hebben met te proberen de ontbrekende stukjes op te vullen. Jullie houden diep binnenin een innerlijk weten vast dat er iets meer was, iets dat betekenisvoller is, een diepere verbinding met een deel van jullie ziel.
Deze activiteit van jullie innerlijke spirit is het bewijs van de ontwaking in deze tijd. Ongeacht van waar jullie zijn op jullie reis, bereid jezelf voor op een versnelling. De energie welke komt met de verduistering en golf van Licht is immens en een waarachtige zegen, hoewel er zoveel gepromoot werd over 27/28 September dat jullie je angstig mogen voelen.
De Golf van Goddelijke Liefde dat door de harten van de gehele mensheid heen zal stromen met de Volle Maansverduistering is de elixer waar jullie ziel naar verlangd heeft, de vonk welke het ontwakende bewustzijn ontsteekt van al diegenen op de rand van de eerste golf van ascentie.

De Belofte van de CELESTIJNSE BELOFTE manifesteert zich. / Lilian Ferru, 22 september 2015

De Belofte van de CELESTIJNSE BELOFTE manifesteert zich.
Lilian Ferru, 22 september 2015

Het IBBO (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs. Het bewust aangaan van het levensproces geeft vrijheid, innerlijke kracht, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde, warmte, inzicht, passie en vreugde’. Aan het woord is Gentille Boijmans. Samen met Jean Freer vertelt ze over haar missie, de groei van de school IBBO, het helende effect van deze manier van onderwijs, en haar behoefte aan steun en hulp van vrijwilligers en het bedrijfsleven. Willen we niet allemaal dat onze kinderen gelukkige mensen zijn en zich verbonden voelen met hun hart? Laat je inspireren van wat vast het onderwijs van de toekomst zal zijn.

Lilian Ferru in gesprek over Spiritueel Onderwijs, het IBBOEen Schrijven van de Schepper / 24 September 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24  September 2015 / door  Jennifer Farley,

Van Even Groot Belang ”

images

Het plaatsen van welk belang dan ook van een ding boven het andere 
annuleert en vernietigd het werk dat je hebt gedaan op je gehele zelf.
Alle aspecten van jullie zijn even belangrijk.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Kryon: Vraag en Antwoord 524: Toekomstig onderwijs. 24 september 2015 / Lee Carroll


524: Toekomstig onderwijs.
24 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Kryon, heb jij enig idee over wat de dichtbije (en niet zo dichtbije) toekomst van het onderwijs zal zijn?

ANTWOORD: Geen entiteit kan jullie de toekomst voorspellen maar wij kunnen jullie allemaal vertellen over de energie die gebaseerd is op wat jullie nu doen.

De potentiële toekomst van het onderwijs zal bij de volgende generatie beginnen. Het zal een dynamisch systeem zijn waarin de kinderen de lessen kunnen wijzigen terwijl het schooljaar loopt. 

Dit zal les voor les kunnen gebeuren. De leraar zal maar een doel hebben…….dat de kinderen bepaalde concepten leren voor het einde van het schooljaar en hij kan aantonen dat zij alles hebben geleerd dat van hen wordt verwacht.


Serapis Bey: Er is geen plaats voor oordeel in de Ascensie-spiraal Kim Michaels Geplaatst 24 september 2014

Serapis Bey:
Er is geen plaats voor oordeel in de Ascensie-spiraal
Kim Michaels
Geplaatst 24 september 2014

Accelereer in zuiverheid! Accelereer in zuiverheid! Accelereer in zuiverheid! Accelereer in zuiverheid!
Accelereer in zuiverheid! Accelereer in zuiverheid! Accelereer in zuiverheid! Accelereer in zuiverheid!
Accelereer in zuiverheid! Accelereer in zuiverheid! Accelereer in zuiverheid! Accelereer in zuiverheid!

Zeker, IK BEN Serapis, Serapis Soleil, Serapis van de Zon – de Zon van je wezen, de IK BEN Aanwezigheid van je wezen, van mijn Wezen, van de wezens van alle geascendeerde en niet geascendeerde wezens die op enige manier verbonden zijn aan de service om de aarde en al het leven erop, te verhogen.

Ik zou het met jullie willen hebben over de ascensievlam, de ascensiespoel, de ascensiespiraal. Want velen hebben de leringen van de geascendeerde meesters bestudeerd, hebben nagedacht over de ascensie, hebben besloten dat ze de ascensie willen hebben, maat ze hebben niet de essentiële eigenschap begrepen die nodig is om de ascensiespiraal in te gaan.
  
Laat de betoverende beelden van de ascensie los

Blossom met de Galactische Federatie van Licht / 24 september 2015


Blossom met de Galactische Federatie van Licht
24 september 2015
vertaling winnyd@stalendetoekomst.nl

Blossom: Hallo daar, mijn vrienden. Nou, we zitten in de weeën van Wave-X om ons in zijn volste vermogen te raken… alhoewel, ik ben me bewust dat jullie geen datum hebben gegeven, toch zeggen jullie dat we grote veranderingen krijgen aan het eind van het jaar. Ik ben opgewonden om vandaag te channelen… en vraag me af welke boodschap jullie door gaan geven.

Federatie van Licht: En je bent je onmiddellijk bewust dat de Energie die doorkomt je vertelt dat we de voorkeur geven om onze boodschap door te geven via jouw stem kanaal… er voor zorgend dat die aangenaam voor je is?

Bloss: Natuurlijk… en waarschijnlijk aangenaam door de vogels buiten, die gewoonlijk harmonieus toevoegen aan het stuk. Veel dank.


Bloss: Dank je zo zeer… De Energie die door komt was zo MOOI… Ik worstelde erbij om niet in tranen op te lossen! DANK JULLIE. IK WEET dat ik voor iedereen spreek als ik zeg WIJ HOUDEN VAN JULLIE.


Van Verbreking naar Verbinding. (Deze verscheurde wereld) /18 mei 2015 / Berry Vincenta / geplaatst 24 september 2015

Van Verbreking naar Verbinding.
(Deze verscheurde wereld)
18 mei 2015 / Berry Vincenta / geplaatst 24 september 2015

Het leven in zijn huidige staat, de wereld waarin u leeft is een wereld die lijkt te scheuren aan alle kanten. Het is een wereld in een hele diepe groeibeweging. En alles wat daar beweegt op die wereld, daarmee bent u innerlijk verbonden. De verbreking die zo zichtbaar is in zovele landen bij zovele volkeren raken een ieder in het hart, raken ook de mens die zich nog niet zo bewust is van het collectief onderbewustzijn waarin een ieder verbonden is. Maar juist al datgene, wat zo in een verscheurdheid in het leven moet zijn, zal uiteindelijk terugkeren naar verbinding.

Ik zal u deze weg gaan schetsen. De verbrokenheid, het breken van het leven, is iets wat innerlijk door heel veel mensen niet alleen wordt gezien bij de ander, maar ook innerlijk wordt ervaren. Er is op heel veel verschillende manieren een soort afwezigheid van verbondenheid daar waar de mens zijn grootste wens, zijn  grootste, diepste wens ligt in verbondenheid in het leven te moeten zijn. Want  waar de wisselwerking uit het leven wordt gehaald kan de mens zich niet meer goed spiegelen aan de ander en  ontstaat er een steeds diepere gescheurdheid in het leven tussen mensen. Daar waar opnieuw wordt gezien wat deze verscheurdheid en gescheurdheid veroorzaakt, kan ingegrepen worden, nu vanuit de eigen plaats, vanuit uw eigen leven in uw dagelijkse leven.


Markeer 28 september in je agenda, anders moet je 18 jaar wachten 24 september 2015

Markeer 28 september in je agenda, anders moet je 18 jaar wachten

24 september 2015

Omcirkel 28 september in je agenda, want wat je dan krijgt te zien is een ware traktatie voor het oog. Als de wolken geen roet in het eten gooien zie je in de nacht van 27 op 28 september zowel een bloedmaan als een supermaan. Die combinatie was voor het laatst in 1982 te zien.

Wie van de rode gloed wil genieten zal vroeg moeten opstaan. De maan komt om 03.07 uur in de schaduw van de aarde terecht. Om 04.11 uur is de maansverduistering volledig, met een maximum om 04.48 uur. Vanaf 05.23 krijgt de maan langzaam haar normale kleur weer terug.

Rode gloed

Omdat de aarde tussen de zon en de maan staat, kan de maan geen direct zonlicht opvangen. De maan verdwijnt niet helemaal: het zonlicht dat op dat moment de atmosfeer van de aarde doordringt geeft de maan een rode gloed. Daarom wordt de maan dan ook wel bloedmaan genoemd.

De bloedmaan van 28 september is al de vierde sinds april 2014. In dezelfde nacht als de bloedmaan is er ook sprake van een supermaan. De maan staat dan acht procent dichter bij de aarde dan normaal, waardoor zij er een stuk groter uitziet.

Superbloedmaan

Dat een supermaan en bloedmaan samenvallen en op die manier een ‘superbloedmaan’ vormen is vrij uitzonderlijk. De laatste superbloedmaan dateert van 1982. De volgende is pas in 2033 te bewonderen.

De weersverwachting voor de nacht van zondag op maandag ziet er gunstig uit. De kans op helder weer is groot. Dankzij een hogedrukgebied blijven storingen op afstand. Om de verduisterde maan te zien kijk je naar het zuidwestelijk deel van de hemel. De maan komt daarbij steeds lager boven de horizon te staan.