Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 19 september 2015

Bericht van Cobra 18 september 2015: Meditatie voor Europa, zondag 20 september om 19.00 uur / 19 September 2015


Bericht van Cobra 18 september 2015:
 Meditatie voor Europa, zondag 20 september om 19.00 uur
19 September 2015

TIJDGEVOELIG! ZEGT HET VOORT! 

Er heeft recent een ontwikkeling in Europa plaatsgevonden die dringend onze aandacht nodig heeft. De vluchtelingencrisis in Europa is geëscaleerd:Daarom hebben de Lichtkrachten verzocht dat zoveel mensen als mogelijk is de mensen in Europa ondersteunen met onze meditatie. Dit is tijdgevoelig en moet worden rondverteld!
We moeten massa’s mensen bereiken, zodat de kritieke massa van mensen die dit feitelijk doen wordt bereikt. Het is tijd voor ons om ons te verenigen met het doel dat het Licht zal overwinnen.

Plaats dit alsjeblieft op je websites en blogs. Als je een alternatieve media outlet weet, kun je dit naar hen toe sturen. Je kunt dit delen met je IPhone. Je kunt een Facebookgroep creëren voor je lokale groep van mensen die dit doen in jouw deel van de wereld. Je kunt hierover een video maken en het op Youtube posten.

Steve Beckow met Sanat Kumara / 18 september 2015 / Channeler Linda Dillon,

Steve Beckow met Sanat Kumara
 18 september 2015
Channeler Linda Dillon,

Geen Eerste Golf,  Geen Snap (klik/ knap), zegt Sanat Kumara (Raj)

Steve:  Er wordt gezegd dat 28 september de datum is van de eerste golf van Ascentie, ook al gebeurde dat waarschijnlijk een tijdje geleden. Zal er iets gebeuren dat een discrete snap of een inwijding zal zijn, op 28 september, Raj? …

Sanat Kumara: Nee, dit is niet de eerste golf van Ascentie. Velen van jullie vliegen al in en uit dit portaal.

En ook als dit de eerste golf van Ascentie zou zijn, verdwijnen degenen die door dat portaal gaan niet.

Het Ascentie proces is het vermogen om de numerieke hogere dimensionale werkelijkheden in te gaan, er blij mee te zijn, mee te manifesteren verder/meer dan wat jullie gedacht hebben dan in een lineair bestaan.

Ashtar On The Road : Ashtar over het reinigen van 9-11 en de nasleep daarvan. / 8 september 2015 / Susan Leland


Ashtar over het reinigen van 9-11 en de nasleep daarvan.
Ashtar On The Road Teleconferentie
8 september 2015 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Dit was een interessante situatie, nietwaar?* En ik zal jullie dit vertellen – het is een vooruitblik, niet noodzakelijk met deze familie van Ashtar on the Road, maar het is een vooruitblik naar de soort dingen die de komende dagen interessant zullen zijn. Zie je, er zijn wat jullie zouden noemen, tegengestelde krachten van Liefde en terwijl het waar is dat Liefde en Licht de hoofdrol spelen en wij steeds meer richting Gouden Eeuw en de verdere Gebieden gaan, zullen er enkele storingen zijn in alle aspecten van de manier van leven. Wij zullen niet zeggen wat deze storingen zijn omdat die van plaats tot plaats zullen verschillen. Het gaat er gewoon om alert te zijn, afgestemd te blijven.

Wat ik hiermee bedoel? Het gaat over het afgestemd blijven op Liefde! Als jullie Liefde in je harten hebben, stralend, kloppend en dansend door het geheel van jullie wezens, zullen deze dingen jullie in staat stellen om te zien hoe goed jullie je Hoge Vibraties met de liefhebbende energie, ongeacht wat er in de wereld om jullie heen gaande kan zijn en wat er ook op jullie eigen deur lijkt te kloppen.

Kryon: Vraag en Antwoord 518: DNA 3 /19 september 2015 / Lee Carroll

518: DNA 3
19 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb pas onlangs jouw leringen gevonden maar ik vind hen fascinerend en hartverwarmend – dank je wel.

Ik heb een ietwat bizarre vraag en ik hoop dat jij jouw licht hierop wil laten schijnen.
Sjamanen van de inheemse culturen over de hele wereld (Afrika, Zuid Amerika en Mexico) spreken over een ras van inter-dimensionale Reptilianen die lang geleden naar de Aarde kwamen om te ontsnappen aan een ander ras dat hen vervolgde.

Zij ontdekten dat zij zich in mensen konden verbergen en ontdekking konden voorkomen terwijl de meerderheid van de mensen daarvan niets wist.

Dit concept jaagt mij geen angst aan omdat wij allemaal Een zijn en uiteindelijk deel uitmaken van het Goddelijke.


De Arcturianen en de Galactische Familie Portalen van Transmutatie / 14 September 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen en de Galactische Familie
Portalen van Transmutatie
14 September 2015 / Dr. Suzanne Lie
Dierbaren,
Ontspan alsjeblieft in onze boodschap, aangezien het van een hogere frequentie dan normaal is. Daarom, zullen wij “enige tijd nemen” om jullie te helpen jullie bewustzijn/gewaarwordingen voor te bereiden. Herinner alsjeblieft dat de frequentie van jullie bewustzijn de frequentie instelt van jullie gewaarwordingen/inzichten.
Terwijl jij je focust op de YouTube, sta je bewustzijn toe om het Portaal binnen te gaan.
Voel hoe je bewustzijn uitbreidt.
Sta je Derde Oog toe om diep in het portaal waar te nemen.
Voel hoe de Onvoorwaardelijke Liefde van je Hogere Hart je gidst.

De hogere waarnemingen van je Derde Oog en Onvoorwaardelijke Liefde van je Hogere Hart bereiden je fysieke brein voor op de vermenging met je multidimensionale geest.
Je zult deze vermenging mogelijk maken door je fysieke zintuigen te verenigen van het zicht, het gehoor, de reuk en de lichamelijke sensatie met je multidimensionale zintuigen van helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid.

Blossom: Transcriptie van de Video Chat en Channel 3 /16 sept. 2015

Blossom:  
Transcriptie van de Video Chat en Channel 3
16 sept. 2015

Bron:    https://youtu.be/0BoDzfpZEE0    (33.33mins)

WHITE CLOUD:

Een zeer warm welkom aan ieder van jullie die kijkt naar deze kleine tele-communicatie die Blossom en ik naar jullie toe brengen. Ik ben me bewust van de manier waarop velen van jullie je gevoeld hebben … zoals ook Blossom heeft gezegd. En toch, zeg ik tegen jullie, mijn vrienden … laat dit gevoel zijn weg naar jullie werken. Het is in orde om je plat/gelijkmatig te voelen. Het is geen regel dat je je vol met leven moet voelen en in vreugde en Energie. Het is wel beter als je dat kunt, niet waar. Maar straf jezelf niet af door je een beetje laag/down te voelen… Een beetje ongeïnspireerd. Omdat ik tegen jullie zeg … Er is een Licht van Liefde die alle Vreugde draagt wat men mogelijk kan bevatten in zijn Wezen. En, het is daar voor iedereen om dit te accepteren… Om te erkennen… om te Begrijpen.

Dit is LiefdeLicht … deze Golf van Energie zal jullie helpen te begrijpen wie jullie zijn. Liefde … natuurlijk.

Toch zal dit een dieper niveau van begrip brengen van wie jullie zijn…Liefde. Terwijl dit door jullie atmosfeer filtert… en daardoor door je Wezen geabsorbeerd wordt… zul je de dichtstbij mogelijke gevoelens van Verrukking beleven die je kunt tegenkomen… op het niveau van Energie dat komt. Natuurlijk zijn er Hogere en nog Hogere niveaus van deze Verrukking … en toch kan het niet door dat niveau heen komen… op de Hoogste niveaus, omdat jullie door Verrukking zouden exploderen… en dat zou geen aangenaam gezicht zijn!

Haal adem… zoals we zo vaak tegen jullie zeggen. Haal die Energie binnen… adem die Energie in. Absorbeer die door je Wezen … en laat hem dan naar buiten. Laat dat zich vermengen met de adem van iedereen… met de levensEnergie van bomen en de bloemen en van water. De lucht die jullie inademen zal worden gevuld met de Hogere Energie van Liefde en die is er voor jullie om vrijelijk te inhaleren… In en Uit… In en Uit… en terwijl jullie je meer bewust worden van dit wonder… van deze ademhaling die leven is… jullie zullen zelf het gevoel van verbinding merken waarvan jullie voelen die velen van jullie missen.  

In … en Uit… In… en Uit. En het is nu, dat ik aan de kant ga en ruimte maak voor mijn collega’s die bij jullie bekend zijn als De Federatie van Licht… Veel dank.

DE FEDERATIE VAN LICHT:

Wij zijn zo dankbaar voor deze gelegenheid om met jullie te spreken via deze dame, Blossom. Maar, op een intensere zin… is dat het niet gewoon onze stem is… onze Geluids Vibratie waarmee we in staat zijn om jullie onze Liefde te bieden op een veel dieper niveau. Terwijl jullie in onze ogen kijken… zien we dat je in staat bent om je hart te verbinden met het Hogere niveau van Liefde die we jullie aanbieden.

Liefste zielen van de Aarde… de tijd is nu bij jullie … waar jullie zielen op gewacht hebben sedert jullie op deze planeet Aarde aankwamen. Het is NU Liefste Mensen dat een Energie zal doorfilteren … en die jullie zielen zal vullen met het Hogere niveau van Liefde waar onze collega White Cloud, zoals hij aan jullie bekend is ,.. jullie ook over sprak.

Heb een zeer verheugd hart … een verheugde geest. Denk aan toen je een kind was en het was de avond voor een verjaardag feest. Die opwinding… als je het moeilijk vond om je hoofd tot rust te brengen en je ogen te sluiten. Want zij wisten, jij wist… dat bij het wakker worden in de morgen, er zoveel geschenken aan je gegeven zouden worden.

Dus daarom roepen wij dit uit als de Geboortedag van deze Nieuwe Energie …die jullie Wezens zal vullen met geschenken waar velen van jullie nooit over hebben gedacht.  Jullie zullen vinden dat jullie Met elkaar Manifesteren … Scheppen… Lachen… Uit jezelf Geven … Aan het Zelf Geven… met Elkaar Delen… Jullie kijken in elkaars ogen en jullie zien Slechts Liefde… Slechts Liefde.

Wij hebben gesproken over Pilaren van Licht… Liefste mensen, deze Pilaren zijn nu voor jullie zichtbaar… door het Energie niveau… als het geheel… waar jullie jezelf in hebben gebracht. En terwijl deze Energie zich in jullie Planeet stort… en jullie Vibratie steeds Hoger en Hoger wordt… zullen er meer en meer van deze Pilaren van Licht zich vullen… deze Pilaren van energie … die uiteindelijk zichzelf als Regenboog Licht presenteren … zoals we zeiden… ze zullen jullie vullen… zullen zich met jullie verbinden. Jullie hartslag … zal resoneren met het slaan dat diep in deze Pilaren zit.

Wij hebben ook gesproken over de kennis… de informatie … die deze Pilaren bevatten.
Beetje bij beetje… zo erg geleidelijk… zullen ze informatie uitzenden die beantwoord wordt… voor mensen die van te voren hebben ingestemd om deze informatie te accepteren… op deze wijze.

Jullie tijd van terneergeslagenheid is voorbij. Jullie zielen… uit de diepste plek van binnen… zullen Oplichten … Verhelderen… deze Hogere Energie van Liefde afscheiden… die dan kan worden losgelaten door de ademhaling… naar degenen die deze Hogere Energie nog niet hebben ontvangen… want hun Wezen is niet in staat om dat te doen totdat hun Energie naar een bepaald niveau is opgestegen… om de Hogere Energie te absorberen.

Iedereen op hun eigen tempo, Liefste Zielen. Het pad waarop jullie lopen is op je eigen tempo. Er is geen race… Er is geen haast. Want …dat is het niet waar jullie bij zijn betrokken… dat is van grotere waarde dan het feitelijke bereiken van je bestemming. Wees bewust van jullie zelf en wie jullie zijn. We zullen opnieuw spreken… als het moment juist is.

WIJ HOUDEN VAN JULLIE.

Ascentie Berichten Verduistering en Equinox Plezierige Tijden /17 September 2015 / Kara Schallock

Ascentie Berichten
Verduistering en Equinox Plezierige Tijden
17 September 2015 / Kara Schallock
We zijn in een nogal intense en krachtige transformationele tijd, zoals jullie wel weten. Een week geleden hadden wij een gedeeltelijke verduistering, hoewel de Kracht ervan alles behalve “gedeeltelijk” was. Volgende week hebben we zowel de Equinox als een volgende verduistering. Nodeloos te zeggen dat er geen rustperiode tussenin is. Dit is een tijd waar velen die over ascenderen spreken en diegenen die handelen aangaande het Nieuw zijn zullen scheiden.
Vermijd geen enkele ervaring of loop ervoor weg. Kijk dieper en zie de boodschap dat het voor jou heeft. Volg het naar het einde. Dit zal de strijdlust verhogen van wat voor gescheiden ego dan ook dat er binnenin jou over is. Daar mag veel ego zijn dat schopt en schreeuwt. Neem een paar momenten; als jij jezelf rebellerend gewaarwordt, verdedigend, reagerend, ontkennend, ervan weglopend, tegenwerkend of boos tegenstrijdig; ga naar binnenin en houd je gescheiden ego vast en vertel hem/haar hoe geliefd hij/zij is. Dit zal je gescheiden ego helpen jouw geascendeerde ego te worden; degene die jouw volmaakte en Goddelijke Ziel tot uitdrukking brengt. Wanneer het gescheiden ego je geascendeerde ego wordt; zal je gewaarworden dat je niet langer meer wat geboren wil worden bevecht. Het is alleen wanneer wij weerstaan en vechten dat wij tussen twee werelden verscheurd worden. 

Een Schrijven van de Schepper 18 September 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 September 2015 / door  Jennifer Farley,

Zonder Verwachtingen”

Sharing-my-heart

In staat zijn om lief te hebben, te vergeven,
te geven en anderen in staat stellen te groeien
zonder de verwachting er iets voor terug te krijgen
is één van de grootste geschenken die je jezelf kunt geven.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.n

Heavenletter 5413 De Leeuw en de Muis / Zaterdag 19 september 2015

De Leeuw en de Muis
Brief uit de Hemel
Zaterdag 19 september 2015


God zei:

Je kunt een zeer Hoog Wezen zijn, die gewoontes en maniertjes en ideeën heeft die jou niet weerspiegelen als het Hoge Wezen dat je bent. Dit is waarom gezegd kan worden dat de bedelaar aan jouw deur Christus zou kunnen zijn. Uiterlijke verschijning vertelt jou niet het hele verhaal. Dit is een zeer goede reden waarom je niet door uiterlijk of door rijkdom of armoede of ook maar iets moet worden overgehaald of ontmoedigd.

Informatie kan het een of het ander zijn, kan juist of onjuist zijn. Uiterlijk kan een ding zijn of een ander. Goede manieren of slechte manieren kunnen variëren. We spreken over jouw concepten en jouw waarnemingen en wat ze voor jou betekenen.

De armste kan de rijkste zijn. De rijkste kan de armste zijn. Waar kijk je en wat is het dat je zoekt?

vrijdag 18 september 2015

Terug naar huis, naar zijn Schepper’… / 18 september 2015 / Bonnie Bessem / Door GuidoJ.Terug naar huis, naar zijn Schepper’…
18 september 2015/Door GuidoJ.

Bonnie Bessem
Bonnie Bessem
Bonnie Bessem (1968) is psychologe, auteur en levenscounselor. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen. In deze tijden van zorgen en verandering brengt haar boek ‘Onderweg naar verlichting’ praktische oefeningen om het denken tot rust te brengen en biedt inzichten om meer bezield te gaan leven. Het boek is een prachtige combinatie tussen de psychologie en de hedendaagse spiritualiteit.

Bonnie maakt tijdens mediamieke sessies contact met overledenen of ongeziene begeleiders. Bonnie hierover: “Ik ben dankbaar om cliënten te laten zien en ervaren dat het leven door gaat. Het verandert je hele kijk op het leven hier op aarde. Overledenen kunnen zo via gevoelens, beelden en geluid mij informatie verstrekken over hun leven. Van belang is dat we eerst zeker weten met wie we spreken, door specifieke feiten die ze me doorgeven, om vervolgens ons te richten op de boodschap van onze overleden dierbaren. Ik wil je de boodschappen niet alleen doorgeven maar het je ook zelf laten voelen. Het is een geschenk om te zien hoe mensen zelf weer die verbinding met hun dierbaren kunnen gaan voelen.”

Deze column is voor Bonnie, waarin ze haar verhaal vertelt, over het ‘overgaan’ van haar eigen vader en het contact dat hij opneemt met zijn naasten, ná zijn dood.. Een prachtige boodschap..!

* * *
Picture

De overleden Dick Bessem, richtte met zijn familie-naasten de ‘Stichting Oahspe’ op.
Deze stichting heeft de doelstelling kennis en ondersteuning te geven over het spiritualisme en het mediumschap.
(Voor die website klik hier.)
x
“Wij zijn ervan overtuigd dat elke individuele ziel een avontuurlijke reis door de eeuwigheid maakt,
naar de volledige bewustwording van de volmaakte eenheid,
met de alles omvattende liefdevolle bron van energie (de schepper, God, Allah etc.).
Ons aardse leven is een zeer waardevolle fase,
waar je de kans krijgt je te realiseren,
dat het paradijs hier op aarde in jezelf ligt.
Het universum zal in zijn liefdevolle toewijding de mens altijd willen dienen, waar mogelijk,
en zal geen enkel mens/ziel de rug toe keren”.

Kryon: Verhelderende Boodschap /18 september 2015 /Sabine Sangitar

Kryon:
Verhelderende Boodschap
18 september 2015 /Sabine Sangitar
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Mijn allerliefste familie,

Naar aanleiding van het snel veranderende gebeurtenissen in deze tijd stuur ik jullie vandaag deze informatie toe. Zo kunnen jullie beter begrijpen wat er op de Aarde (Solvana) gebeurt en wat dit allemaal betekent.

De Poorten van Lemurie, als een membraan, zijn al lang geopend. Dit laatste membraan van de Lemurische Poort valt steeds weer in elkaar en probeert zich dan moeizaam weer op te bouwen. De intervallen worden steeds korter. Er stroomt een onnoemelijke Liefdesenergie uit de Toren van Lemurie en die wordt opgenomen door het planeetbewustzijn. De collectieve machten reageren met bijzondere kracht en proberen alles om deze Liefdesenergie te bevechten. Er zal nu een tijd volgen die verwarring kan oplossen en er kan veel chaos ontstaan.  

Het kan leiden tot verdere diep ingrijpende transformaties zoals aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en zeebevingen met tsunami’s. Onlangs waren er vulkaanuitbarstingen in Mexico en Japan, aardbevingen in Sicilië, ook in de buurt van de Etna, Japan en Istanboel, zware overstromingen in Japan, zandstormen in vele landen, een niet meer te stuiten Nieuwe-Tijdse volksverhuizing en nu de hevige aardbeving met tsunami in Chili.

Meer lezen >>>
Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 17 september 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 17 september 2015

Dierbaren, jullie zijn scheppers, een ieder van jullie, en jullie creëren door intentie (beslissen wat nodig is) en houden de energetische essentie van dat verlangen vast om het te magnetiseren naar jullie. De gehele schepping begint eerst binnenin. Een zeer eenvoudige manier om dit te begrijpen is door aan de uitdrukking te denken, "Ontwerp het en het zal komen." Bouwen jullie het energetische kader of wat jullie willen ervaren?

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nlOp deze dag van je leven / 17 September 2015 / Neal Donald Walsch

17 September 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat geluk een goede gezondheid en een slecht geheugen is.

Ingrid Bergman zei dat, en het is o zo waar.
Herinneringen, brengen uiteraard momenten naar boven die voorbij zijn,
terwijl geluk altijd wordt gevonden in het moment,
dat het hier, en nu is.

Je voortdurend slechte dingen herinneren, of droevige dingen, kan
je beroven van jou nu - wat jou, aanwezig-heid is - vreugde.
Geluk is op voorhand door God naar jou gezonden.
Het is hier, op dit moment, als je het wilt grijpen ... en het wilt delen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 17 September 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 September 2015 / door  Jennifer Farley,

Stop en Kijk”

n-ROALD-DAHL-2-large570

Hoeveel geeft jij door in tegenstelling tot hoe vaak je luistert?
Wanneer die momenten opvallen,
stop en kijk wat er om je heen gebeurt.
Het zal boekdelen 'spreken'.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5412 Afgemeerd in Liefde / Vrijdag 18 september 2015

Afgemeerd in Liefde
Brief uit de Hemel
Vrijdag 18 september 2015


God zei:

Wanneer er liefde is, hoe kunnen er dan eveneens conflicten zijn?

Wat kan het conflict zijn, behalve de angst voor liefde? Misschien angst in de vorm van stevig vasthouden aan ingebeeld eigenaarschap of zelfs jezelf. Geliefden, als jullie wensen te varen, moeten jullie jezelf losmaken van het anker. Weet dat je geen anker nodig hebt. Wees afgemeerd in de liefde. Heb lief, en wees niet gebonden.

Het feit is dat je aan niets gebonden bent. Je vecht tegen windmolens. Je vecht tegen de vrijheid. Geef je in plaats daarvan over aan liefde. Laat liefde je bij de hand nemen. Je hoeft liefde niet te verkondigen. Wees haar.

donderdag 17 september 2015

Kaypacha Astrologie voor de ziel / 15 september 2015

spaceKaypacha
Astrologie voor de ziel
15 september 2015

(Gewoon-spiritualiteit.nl | Bob Kukler en Irma Schiffers) Kaypacha was deze week weer heel erg op dreef. Ik merk dat nu terwijl ik uit de hoogtepunten van het Pele-rapport een keuze wil maken voor de inleiding van de video. Eigenlijk is het hele rapport een aaneenschakeling van betekenisvolle bespiegelingen. Een kleine greep hieruit.

“Voordat ik op de specifieke zaken inga die aan de gang zijn deze week, wil ik een groter, breder en wijder plaatje geven van sommige van de zaadjes die zijn gezaaid (…). En dat was in de tijd dat Jupiter samen opliep met Neptunus. En eigenlijk ook met Cheiron. Het was een Jupiter-Neptunus-Cheiron conjunctie in 2009, in het laatste deel van 2009. En die gezaaide zaadjes hadden een spiritueel doel, ze zaaiden de zaadjes van liefde, ze zaaiden de zaadjes voor een utopische visie over wat het leven zou kunnen inhouden, op zoveel verschillende niveaus. Het kan betrekking gehad hebben van het loslaten van een oude levensstijl om naar een nieuwe droom te kunnen streven. En nu komt Jupiter langs, zes jaar later. En die staat exact in oppositie met Neptunus, morgen. (…) Dus met deze achtergrond is dit een tijd van oogsten, dit is een tijd van bloeien, dit is een tijd waarin deze dromen ofwel waarheid worden of ze zullen worden onthuld als grootse illusies of als zelfmisleiding.”


Oth: Durf te kiezen, ben je eigen creator / 6 september 2015

Oth:
Durf te kiezen, ben je eigen creator
6 september 2015

Inderdaad, alles is anders. Het is even wennen. Wat je denkt dat er is – nu – het is anders. Wat je denkt dat er was, was anders. Wat je denkt dat er gaat komen, wordt anders. Zeer lastig. We zijn gewend, vanuit gewoonte om signalen te herkennen en dan horen jullie al bij een select publiek, die daarnaar luistert, die navigeert op zijn of haar gevoel. Vele mensen zijn volgeboekt met allerlei activiteiten en luisteren niet naar hun gevoel. Het selecte publiek wat dat wel doet, had een soort gewoontepatroon opgebouwd. Als ik dat voel, dan wil dat dat zeggen. En als ik dat voel, betekent het dit. Maar ook dat wordt anders. Iedereen is als het ware doof en blind tegelijkertijd. Ga er maar aan staan om dan nog normaal aan het leven deel te nemen.

Iedereen is als het ware gedesoriënteerd. De dieren, de planten, de mensen, de wind, de regen, alle elementen van de Aarde. Alles verloopt volgens andere patronen – af en toe. En dat is het lastige. Want als het nou een trend was van lange termijn, dan kon je je daar weer aan vasthouden en naar luisteren. Maar voordat je eraan gewend bent, is het al weer anders. Voor vele mensen die zo graag twijfelen en die zo graag alles zeker weten, is dit zeer lastig. Want voordat jij dan beslist, is het allemaal alweer veranderd.

Kryon: Vraag en Antwoord 518: DNA 2 / 17 september 2015 / Lee Carroll


518: DNA 2
17 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAGLieve Kryon, ik heb een boek genaamd DE KRACHT VAN DE TWAALF dat geschreven is door Anne Brewer en dit zette mijn voorstellingsvermogen aan het werk.

Hoeveel van deze DNA-hercodering is werkelijk waar? Zij spreekt over verschillende niveaus, over genetische ingenieurs, over Galactische Raden en over hun werk aan onze astrale lichamen. Stel ik overbodige vragen als ik graag wat meer informatie wil hebben over DNA?

ANTWOORD: Spiritueel gezien: Wij hebben jullie vele jaren geleden verteld dat jullie DNA is veranderd door buitenaardse energieën. Het zat op schema en wij vertelden jullie zelfs wanneer dit in jullie menselijke geschiedenis gebeurde. Jullie antropologen weten van de anomalieën van de menselijke ontwikkeling en……. vragen zich af waarom de evolutie zo’n grote variëteit aan soorten ontwikkelde, behalve bij de mens! Zij kunnen zelfs aangeven wanneer het gebeurde (het einde van de variatie)*


Kosmische openheid door Corey Goode / 16 September 2015


Kosmische openheid door Corey Goode
16 September 2015

Cobra heeft in zijn laatste update van 13 september 2015 het volgende opgenomen:
“Klokkenluider Corey Goode heeft een hele goede beschrijving vrijgegeven van de LOC (Lunar Operations Command = Maan Operaties Commando) zoals het was voor 2012:

en van het leven binnen de geheime ruimteprogramma’s zoals het was voor 2012:

Hieronder vind je de vertaling naar het Nederlands van dit laatste (cosmic disclosure: life on the research vessel). Maar eerst een korte uitleg over Corey Goode.

Over Corey Goode (van zijn website)

De Raad "De Plank Misslaan" / 16 September 2015 / Ron Head


De Raad
"De Plank Misslaan"
16 September 2015 / Ron Head
Wij zouden met jullie willen spreken vandaag betreffende de emotionele lading die jullie gehecht hebben aan de gebeurtenissen die jullie je voorstellen, ja wij zeiden voorstellen, gedurende de laatste weken van deze maand.
Er zijn zoveel dingen, zowel gunstig als verontrustend voor jullie, die voorspeld werden voor deze tijd dat het een langdurige discussie zou worden om hen gewoonweg allemaal op te sommen. Daar zijn diegenen die gefocust zijn op financieel voordeel of de angst van groot verlies. Daar zijn diegenen die er zeker van zijn dat er een grote herstructurering van jullie regeringen onderweg is. Daar zijn diegenen die een kosmische gebeurtenis vrezen welke het meeste van jullie Aarde te gronde zal richten. Daar zijn diegenen die geloven dat duizenden vaartuigen vanaf andere werelden eindelijk zullen arriveren. En nog veel meer. We zeiden dat het een lange lijst zou zijn.

Op deze dag van je leven / 17 September 2015 / Neal Donald Walsch

17 September 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…… dat een zienswijze afwijkend van dat van je eigen misschien wel de moeite waard is om te overwegen.

Soms is het niet gemakkelijk een idee te horen dat verschillend is van dat ene wat jij hebt – 
maar misschien is het dat tweede idee wat je daadwerkelijk zult uitvoeren.

Soms komen antwoorden op meer dan één manier.
Soms komen ze door ons heen, en soms komen ze naar ons toe.

Je hoeft maar een seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je vandaag dit antwoord ontvangt ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl