Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 12 september 2015

AARTSENGEL MICHAEL De Kosmische Golf van SEPTEMBER neemt exponentieel toe! / gechanneld door Michael Love 7 September 2015

AARTSENGEL MICHAEL
De Kosmische Golf van SEPTEMBER neemt exponentieel toe!
gechanneld door Michael Love
7 September 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lieve mensen,

Velen van jullie zijn je bewust van een grote opwaardering die in jullie heeft plaatsgevonden en nu de fase nadert waarin dit zich naar buiten toe zal manifesteren als de realiteit die jullie zien.

Tijdens de komende 21 dagen zal de krachtige golf van Gamma-licht binnenkomen vanuit de Galactische Kern (de Pleroma) en zal die doorgaan om de Aarde en haar wezens te beïnvloeden! Van de kracht van dit inkomende Gamma-licht zoals dit is gemeten door Duitse en Russische wetenschappers en er werd onlangs ontdekt dat die is verdubbeld in de laatste twee weken en nu exponentieel toeneemt!

Deze supergolf van Gamma-fotonenlicht heeft de kracht van honderd miljoen kernreactoren en moest worden afgezwakt door het gebruiken van geavanceerde satelliettechnologie door een groep sterrenwezens die bekend staat als de Aarde Alliantieom het krachtniveau veiliger te maken en makkelijker te integreren voor de Aarde en haar wezens. Sommige na-effecten van deze neerkomende stroom van Golf-X werd in elk land van de wereld gezien als grote blauw/witte kolommen van plasmastralen tot op anderhalve kilometer vanaf de grond.

Kryon: Vraag en Antwoord 514: Verdwijnende gaven / 12 september 2015 / Lee Carroll


514: Verdwijnende gaven
12 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik ben altijd in staat geweest om de emoties van mensen te voelen en hen te relateren aan een emotioneel niveau. Afgelopen jaar begon ik andere energieën en entiteiten te zien, maar langzaamaan is dit allemaal verdwenen. Ik weet dat ik als persoon enorm ben gegroeid – spiritueel, emotioneel en mentaal. Kan jij mij helpen om uit te zoeken waarom deze gaven zijn verdwenen?

ANTWOORD: Ja! Jij ervaart wat vele lichtwerkers al weten. Jouw “gaven” werden gelinkt aan de metafoor van een ouder radiostation.

Toen dit radiostation werd vernieuwd veranderde het zijn uitzendfrequentie naar een nieuwe en hogere frequentie.Aartsengel Michael De Verduistering Cyclus Begint / 11 September 2015 / Meredith Murphy

Aartsengel Michael
De Verduistering Cyclus Begint
11 September 2015 / Meredith Murphy
Groeten Goddelijke Ene,
De Verduistering Cyclus begint dit weekeinde met een Nieuwe Maan en een gedeeltelijke Zonsverduistering. Wij willen jullie enige energetische ondersteuning aanbieden voor deze uitlijning, dus als je dit leuk zou vinden, pauzeer alsjeblieft voor een moment nu en ga binnenwaarts. Verbind je doorheen het centrum van je borst, je hartchakra, met een openheid binnenin jou. Een kalme, rustige stilte. Om dit te doen, is om in te tappen op een toegangsweg naar alles dat je bent.
Wanneer jij je daar eenmaal georiënteerd hebt, spreek telepathisch tegen alles dat je bent. Je zou hieraan kunnen denken als het aanroepen van je Goddelijke Zelf. Door dit te doen, zeg je op een bepaalde manier energetisch, “Hallo - Ik oriënteer me nu op onze verbinding … en ik versterk en bekrachtig je bewust om meer volledig aan mijn belichaamde leven deel te nemen.” Je kunt telepathisch zeggen wat je wenst om alles dat je bent te begroeten, om deze verbinding bewust te ontbieden of te activeren. Denk aan alles dat je bent, zoals een super fantastische bondgenoot die hier altijd voor jou is en ervan houdt om ontboden te worden. Het is waar, weet je.

10e Graanirkel Formatie 2015 / 10 september 2015 / Robbert van den Broeke

10e Graanirkel Formatie 2015
10 september 2015 / Robbert van den Broeke

Nadat Robbert een Reading/Healingavond had gegeven in Breda, vertelde hij onderweg naar huis aan Roy dat hij een heel onrustig gevoel had en dacht dat er iets stond te gebeuren. Ineens zag hij in gedachten het beeld voor zich van een bloemenveld met een pictogram erin.

Heel duidelijk zag hij een ring met een cirkel in het midden met aan de ring vast nog een grote spiraal. Toen ze dichter bij huis waren wist Robbert ook om welk veld het ging, hier had vorig jaar ook al in de buurt een cirkel gelegen. Aangekomen op die locatie vonden ze inderdaad een bloemenveld (Mosterdzaad). 

Toen ze uitstapten zagen ze in het midden van het veld een korte flits. Deze leek vanuit de grond te komen. Daarna hing er even een soort oplichtende mist vlak boven het veld, maar deze verdween vrij snel. Ze liepen het veld in en vonden spuitsporen waardoor ze makkelijker richting het midden van het perceel konden lopen. Daar vonden ze precies het pictogram dat Robbert had omschreven in de auto. De energie was voor allebei goed voelbaar.

Een Schrijven van de Schepper / 11 September 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
11 September 2015 / door  Jennifer Farley,

Je Kunt het Niet… ”

Word impossible transformed into possible. Motivation philosophy concept

Hoe vaak heb je gehoord, "Je kunt het niet omdat .....
je te jong bent, te oud, niet de 'juiste' kleur hebt,
omdat je een vrouw bent, een man" of een andere variatie die je kunt bedenken?
 Bedenk dan dat de persoon die uitdrukking niet naar jou uitspreekt,
 maar uitspreekt naar zichzelf.

Zoals altijd, krijgt je een keuze.
Het is volledig aan jou of je hun woorden accepteert.
 Jullie zijn begiftigd met een regenboog aan talenten en het is aan jou
om te beslissen wat te gebruiken en wat buiten de boot te laten vallen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

El Morya Geluk is Jullie Geboorterecht / 8 September 2015 / Julie Miller


El Morya
Geluk is Jullie Geboorterecht
8 September 2015 / Julie Miller
Ongeacht wat jouw omstandigheid is, het is voor jou belangrijk om erdoorheen te komen door in het heden en in controle te blijven van je emotionele en mentale faculteiten. Dierbaren, het moment dat jullie je heden, hier en nu vinden is ondraaglijk … tot aan het punt dat jullie ellendig zijn, begrijp dat jullie altijd opties hebben: jullie hebben de optie om jezelf buiten te sluiten, om te doen wat noodzakelijk is om het te veranderen als het mogelijk is, of om het volledig te accepteren.
Je weet dat je niet in het verleden kunt leven, en wat voor toekomst je ook wenst is niet in steen gebeiteld. Het is het hier en nu dat jouw aanwezigheid vereist. Wanneer je verantwoordelijkheid neemt voor alles dat in je leven tevoorschijn gekomen is, dan begrijp je het belang van je keuzes en waarom het noodzakelijk is om iedere keer wijs te kiezen. 

Heavenletter 5406 Jij Bent Ziel / Zaterdag 12 september 2015

Jij Bent Ziel
Brief uit de hemel
Zaterdag 12 september 2015

God zei:

Je lichaam is als een koffer of rugzak. Je draagt het mee. Je lichaam heeft diverse compartimenten en doorgangen.

De echte jij is niet fysiek, en de echte jij trekt nooit terug, ongeacht waar jouw lichaam en denkgeest mee bezig kunnen zijn. We kunnen zeggen dat je lichaam jou rond sjouwt en jou bevat, jouw wervelkolom als een kapstok om delen van je leven aan te hangen. Het kan misschien meer waar zijn om te zeggen dat je lichaam een meeloper is, en de ziel van jou draagt het lichaam rond. Het lichaam is goed bruikbaar, maar je lichaam is niet bepaald helemaal de ster die hij graag denkt dat hij is.

Er is een rustig deel van jou, een sereen deel, een deel van jou dat erkent wordt als waar. We kunnen dit het hart van jou noemen, de essentie van jou, de ziel van jou. Het is de hoogte en de breedte en de omvang van jou. Je ziel reist onafhankelijk van je fysieke lichaam. Je fysieke lichaam is meer als een schaduw die jou volgt, zelfs als jouw lichaam zeer concreet is en zeer duidelijk en lijkt de band te leiden, terwijl je ziel, subtiel als zij is, de ware leider is en de oneindige realisatie van jou. Jouw ziel is intiem met jou, terwijl het lichaam ergens heen blijft wegrennen.

vrijdag 11 september 2015

Op deze dag van je leven / 11 September 2015 / Neal Donald Walsch

11 September 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


 ... dat je drie procent van je inkomen moet investeren in je
 zelf-ontwikkeling om je toekomst te garanderen.

Brian Tracy zei dat en hij had gelijk.
Ik weet dat je die cursus of dat seminar of die spirituele
retraitre voor groei wilt gaan doen, maar je denkt dat je het je niet kunt veroorloven.
De waarheid kan zijn dat je het je niet kunt veroorloven het niet te doen.

Probeer je hoogste impuls te volgen.
Je geest nodigt je zelden uit om dingen te verkennen die waardeloos zijn –
en die je ziel nooit zal doen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Ashtar On The Road: Moeder Maria: "9-11” moet voor iedereen geheeld worden!!! / 8 september 2015/ Susan Leland


Moeder Maria:
"9-11” moet voor iedereen geheeld worden!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie
 8 september 2015/ Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, mijn zeer geliefde kinderen!

Ik noem jullie mijn kinderen zoals allen op deze Aarde omdat ik als een moeder van jullie houd. Daarom ook eer ik jullie vrijheid en jullie vrije wil om te ontwikkelen – ieder van jullie, volgens jullie eigen keuzen. Ik moet jullie vertellen dat ik het hart van een moeder heb dat letterlijk overvloeit van vreugde als ik kijk naar de Liefde die jullie uitstralen, elk en iedereen van jullie!!!

Het antwoord is natuurlijk al gegeven, dat is vanaf de eerste dagen al zo geweest en ik en mijn familie van Kumara zijn hier zoals wij het Licht hoog hebben gehouden. En wat is dit Licht? Het is het Antwoord en, natuurlijk, IS HET ANTWOORD LIEFDE!!! Dit is altijd zo geweest en het zal altijd ook zo zijn!!!

Lieve mensen, ik weet heel goed dat jullie allemaal zorgen, pijn, en zelfs lijden hebben doorgemaakt in dit leven en in andere levens. Ik ben hier als moeder om mijn armen uit te strekken naar jullie allemaal, om mijn Liefde jullie te laten omhullen en jullie te vertellen hoe gezegend ik ben met jullie aanwezigheid!

Saint Germain Neem de Zaken in Je Handen en Verschuif! / 9 September 2015 / Méline Portia Lafont

Met dank aan Karl Morfett voor dit plaatje
Saint Germain
Neem de Zaken in Je Handen en Verschuif!
9 September 2015 / Méline Portia Lafont
Dierbare Vrienden, 
Jullie roepen voort het momentum van enige grootse innerlijke krachten om in jullie wereld van bestaan te komen en ermee te spelen. Het zal de toestemming zijn van zo te zijn aangezien jullie bewust worden van het eindeloze spel dat hier voorhanden is. Zien jullie het voorhanden zijnde momentum binnenin jullie harten? Roept het niet naar jullie om je erbij aan te sluiten en ermee te spelen zodat jullie een meer vervullende ervaring van vreugde hebben en de instroom van deze Kosmische golven van energie ervaren? Is het niet dat waar jullie je allemaal bij aangesloten hebben en in groepen doen om te komen en te vinden wat jullie zoeken?!
En dat is de innerlijke vrede die aanstaande is, een moment van overzichtelijkheid als tot waar jij de natuurlijke staat van het bewustzijn definieert te zijn binnenin je eigen besef, terwijl je het volledige potentieel ervan binnenin dat momentum van vrede ervaart. Want zie, alles dat jullie zijn komt tot stand en is voor jullie allemaal in aantocht. Dit betekent dat er vensters van gelegenheid zijn, hetgeen de subvermenging omvat op andere vlakken als tot waar alles dat jullie zijn nu de vrije toegang heeft om mee te doen in deze Dimensie en jullie te verhogen in/naar de Sferen en vibraties van de Sterren.

De uitwerking van de afgelopen volle maan en de maansverduistering van 28 september 2015 / 10 september 2015 /Door healingcentrumisis

De uitwerking van de afgelopen volle maan en de maansverduistering van 28 september 2015
10 september 2015 /Door healingcentrumisis 

In een eerder artikel over de uitwerking van de volle maan van 31 juli 2015, hebben wij uitgelegd dat er tijdens een volle maan een extra conflict is, tussen aan de ene kant het vrouwelijke en de andere kant het mannelijke aspect. De maan staat namelijk voor het vrouwelijke en vertegenwoordigt het onbewuste, het gevoelsleven, de emoties en de intuïtie, terwijl de zon staat voor het mannelijke en meer verband houdt met het bewuste, de daad- en ik-kracht en het denken.

Bij een volle maan staan de zon en de maan astrologisch gezien, recht tegenover elkaar. Er ontstaan dan meer conflicten op het vlak van gevoel en verstand en dat kan zowel een conflict zijn binnenin je eigen innerlijk zijn, waarin er extra onverwerkte emoties naar boven komen, als conflicten in relaties tot anderen. Maar het kan ook zijn dat je veranderingen wilt op werkgebied, of dat je wilt verhuizen of andere belangrijke veranderingen wilt. De conflicten worden telkens gekleurd door de astrologische tekens, waarin de zon en de maan op dat moment staan.


Sanat Kumara over Integratie, Introspective en opruimen / 6 september 2015 / by JennySchiltz

Sanat Kumara over Integratie, Introspective en opruimen
6 september 2015 /  by JennySchiltz

Jullie zijn allemaal net begonnen met een periode van intense integratie, Introspectie en opruiming. We begrijpen dat dit een heel moeilijke tijd is geweest en we applaudisseren hoe goed jullie het gedaan hebben. Alles dat plaats vindt is jullie aan het voorbereiden voor de evolutionaire sprong die jullie aan het eind van deze maand gaan maken.

We vragen dat jullie een stap terugzetten en kijken naar wat er is gebeurd. Welke thema’s komen op? Welke gebieden werden naar het voorfront gebracht waarvan je voelde dat je die eerder had geheeld? Die zijn heel belangrijk voor jullie om op te merken en er dan bewust voorbij te gaan. Als je voelt dat je vast zit in een gedragspatroon of een gedachtenpatroon, ben jij het die bewust moet kiezen om anders te doen. Met elke stap in onbekend terrein ontwar je de programmering die je zo lang gevangen heeft gehouden. Dit is geen gemakkelijke taak omdat je daar heel aanwezig en bewust bij moet zijn. Jullie moeten elke interactie/ uitwisseling zien als een gelegenheid om of op koers te blijven of om anders te kiezen. Als je begint om anders te kiezen, dan zul je de wisselwerkingen zien, je relaties met anderen en jezelf beginnen te veranderen. Je zult meer blijdschap vinden in de kleinere dingen als een bevestiging dat je inderdaad precies de werkelijkheid creëert die je wilt.

Kryon: Vraag en Antwoord 513: Moedeloos / 11 september 2015 / Lee Carroll


513: Moedeloos
11 september  2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik voel dat er over mijn hele leven een donkere wolk hangt. Wat ik ook doe of hoeveel ik ook probeer om een verandering mede te scheppen, het lijkt alsof ik in cirkels rondloop en ik er niet uit kan komen.

Ik wil van spoor verwisselen in mijn realiteit maar blijkbaar is er iets dat ik verkeerd doe.Kan jij mij alsjeblieft vertellen wat ik het beste kan doen?

VRAAG: Lieve Kryon, ik ben lichtwerker en mijn voornaamste ideaal is  vrijheid voor mijzelf en voor iedereen. Ik claim mijn kracht om elke dag te manifesteren, maar er lijkt niets te werken in mijn leven. Wat doe ik verkeerd, lieve vriend?

ANTWOORD: Het is tijd om met proberen te stoppen en gewoon te gaan “doen.”
Een Schrijven van de Schepper 10 September 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 September 2015 / door  Jennifer Farley,

Veel Stemmen”

Earth-Norway-Aurora

Elk afzonderlijk ding op Aarde heeft een stem.
Ja, alles!
Ze kunnen zacht, zeer traag of extreem laag zijn,
sommigen van hen zijn hoog en luchtig en nog anderen gonzen door de grond heen.
Maak je alsjeblieft geen zorgen als je ze ....nog niet kunt horen.

(Knipoog) Geef jezelf wat tijd, mijn liefste.
Zoek een rustige plek vandaag, voor slechts een paar momenten,
en luister, luister echt.
Je zult versteld staan!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5405 De Dauw op de Weide / Vrijdag 11 september 2015

De Dauw op de Weide
Brief uit de Hemel
Vrijdag 11 september 2015

God zei:

Jij bent Grootheid. Je begrijpt dit nog niet echt. Zeg Me, lieve Kinderen, denk je echt dat jullie, Die Mijn Schepping zijn, echt niet veel zijn? Laat het duidelijk zijn. Wat jou werkelijk ontbreekt is bewustzijn. Hoe kan iemand bij zijn volle verstand denken dat Mijn schepping maar zozo is of minder dan Grootheid? Zeg Me, wat mankeert jullie?

Zeg Me, waarom richt je je op kleine details als je jezelf met de Sterren, de Maan en de Zon zou kunnen vergelijken? Is de dauw op de weide niet genoeg om een rapsodie te creëren?

donderdag 10 september 2015

Blossom met de Galactische Federatie / 8 september 2015

Blossom
 met de Galactische Federatie
 8 september 2015
Vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

Blossom: Opnieuw groet ik jullie, mijn vrienden. Ten slotte, terug thuis in Australië. Met opzet heb ik niet veel gelezen van werk van anderen betreffende de veranderingen die komen, om niet beïnvloed te worden in ieder geval. Toch ben ik me bewust dat veel opwinding bezig is vanwege een Nieuwe, Hogere Golf van Energie die doorkomt… Ik laat deze transmissie aan jullie zeer bekwame handen over.

(De Federatie van Licht sprak door me heen. Hier is de audio link met de transcriptie eronder. Er wordt aangeraden dat je naar de audio luistert, eerder dan alleen de transcriptie te lezen… omdat de Energie die doorkomt, diep de ziel in penetreert).Kryon: Vraag en Antwoord 512: Dood / 10 september 2015 / Lee Carroll


512: Dood
10 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Kryon, ik loop hier al een tijdje mee rond. Beslissen wij hoe en wanneer wij overlijden voordat wij naar deze wereld komen? Is dit de reden waarom sommige mensen een lang en gezond leven hebben terwijl anderen vroegtijdig overlijden door een ongeluk of op jonge leeftijd? Heeft dit iets te maken met onze vorige levens?

ANTWOORD: De menselijke dood wordt aan deze kant van de sluier als niets anders gezien dan een overgang van energie en een verfrissing van expressie. Dit is voor jullie moeilijk te begrijpen om dat dood voor jullie pijn betekent, lijden en verdriet. Kunnen jullie misschien een beetje begrijpen waarom dit zo is opgezet? Wij zien dit als een deel van het “Spel van de Aarde.” In elk toneelspel komt zelfs de man met een mes in zijn borst als het doek is gezakt, na afloop bij alle medespelers voor een party. Alle spelers weten dat het avontuur in het spel geen werkelijkheid is. Maar in het spel van de Aarde zegt jullie realiteit dat het leven alles is dat er is.Elohim Hercules: Je Zielsdelen De Lichtwereld / Geplaatst: 10 september 2015

Elohim Hercules:
Je Zielsdelen
De Lichtwereld
Geplaatst: 10 september 2015

Dus ieder van jullie is verbonden met tien andere geïncarneerde zielen die leven in andere tijdsdimensies waar je gezamenlijk één ziel mee vormt.

Elke ziel verdeeld zich in 12 delen en 11 daarvan incarneren in verschillende tijdsdimensies. Het 12e deel, het Hogere Zelf of de Hogere Ziel, blijft achter. Zie het als de frontlinie van een gevecht in het veld. Dan blijft er ook een achter en een aantal gaan erin en als ze terugkomen maken ze met z’n allen de balans op van de schade en de winst. Die Hogere Ziel staat niet boven die 11 geïncarneerde delen maar staat gelijk aan hen. Ieder geïncarneerd deel krijgt een ziel mee, jullie noemen dat ‘het geweten’ om het pad te bewaken. Dat is een lager stuk wat in de mens zit. Dus ieder van jullie is verbonden met 10 andere geïncarneerde zielen die leven in andere tijdsdimensies waar je gezamenlijk één ziel mee vormt. De 11 geïncarneerde delen hebben allen hetzelfde geboorte- en sterftemoment anders kan je nooit één ziel zijn.

Jeshua Absolute Liefde, Eindeloos Licht / September 2015 / Judith Coates


Jeshua
Absolute Liefde, Eindeloos Licht
September 2015 / Judith Coates
Geliefde,
Nu, geliefde, gaan we praten over een groot onderwerp. Wij gaan praten over God.
Allereerst, God is geen entiteit. Het is geen Hij. Het is geen Zij. Het is zelfs geen Het. God is voorbij iedere omschrijving, echter, het menselijke verstand wil weten en wil definiëren en opnieuw definiëren en veranderen. Dat is goed, omdat iedere keer dat je verandert, je een uitbreiding van het bewustzijn toestaat om meer in te nemen.
Jij bent God, een essentie van God, precies hier, tot uitdrukking brengend. Je gaat zeggen, “Wel, dat moet dan een zeer piepklein percentage van God zijn.” Het hangt af van je zelfbeeld, nietwaar? Ik zal zeggen dat je precies hier alles van God bent. Je activeert het alleen niet altijd. Je stemt je er niet altijd op af, alles ervan, maar jij bent God die een ervaring als een mens heeft.Dit is niet de eerste ervaring die je ooit gehad hebt, omdat je eraan toe blijft voegen, hetgeen één van de meest prachtige dingen omtrent God is. God kan niet ingedamd worden, kan niet in wat voor menselijke termen dan ook, geen enkele bewoording, gedefinieerd worden. Het gaat voorbij dat alles, en toch ben je de essentie wederom gekomen om te spelen, wederom gekomen om te creëren, wederom gekomen om een definitie aan te nemen, en toch bij het aannemen van een definitie, begrens je God al.  

De verbinding tussen Sirius en de mens / 9 september 2015 / door Corien van Vliet

De verbinding tussen Sirius en de mens
9 september 2015 / door Corien van Vliet 

De afgelopen jaren wordt er steeds meer gesproken over de energie van Sirius. Er worden healings aangeboden die gebruik maken van de energie van Sirius, er zijn ceremonies ter activatie van haar energie, cursussen over de verbinding met meesters en gidsen afkomstig van Sirius, enzovoort.

Waar komt deze interesse voor Sirius vandaan? Hoe is de mens verbonden met deze sterren? En waarom voelen we nu de noodzaak om deze lang vergeten sterren meer onderdeel te maken van onze energie?

De zon achter de zon

 

Sirius bevindt zich in het sterrenbeeld Canis Mayor. Sirius A is twee keer zo groot als onze zon en 20 keer zo fel. Sirius staat in totaal 8,3 lichtjaren van de aarde vandaan. Zij speelt een belangrijke rol in bijna alle oude beschavingen. Zij is belangrijk in de astronomie, de mythologie, spiritualiteit, enzovoort. Oude mythische scholen verwijzen vaak naar haar als “de zon achter de zon “. Ze wordt vaak afgeschilderd als de krachtbron achter onze zon. Zij geeft de zon leven en daarmee de mens. De warmte van de zon houdt ons fysiek in leven. Sirius is de zon die de spirituele wereld in leven houdt en voedt.

Een Schrijven van de Schepper / 9 September 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
9 September 2015 / door  Jennifer Farley,

De Zingende Ziel”

images

De hogere vibratie en glans van jouw licht is je ziel die zingt tot het Universum.
Volg je eigen tempo, je eigen swing.
 Er is niets anders als dat.
Het is pure magie!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5404 Net Als een Ouderwetse Dans / Donderdag 10 september 2015

Net Als een Ouderwetse Dans
Brief uit de Hemel
Donderdag 10 september 2015


God zei:

Herinner jezelf eraan dat het leven bedoeld is om gemakkelijk te zijn. Heb jij niet het idee gehad dat het leven bedoeld is om moeilijk te zijn? Vanuit het menselijk oogpunt, tenzij het leven stroomt zoals jij wilt, wanneer jij het wilt, is het leven moeilijk, obstructief, het zit je in de weg.

Er is geen twijfel over, dat het leven niet altijd gaat op de manier zoals jij het zou kiezen, maar wie is het die zegt dat het leven moet gaan volgens jouw plan?

Misschien weten de krachten van het leven meer dan jij. Het is niet de bedoeling dat jij protesteert en tiert en voortdurend klaagt over het leven.

woensdag 9 september 2015

Sheldan Nidle / 8 september 2015

Sheldan Nidle - 8 september 2015


4 Batz, 4 Zip, 12 Manik

Selamat Jarin! De wereld blijft langzaam veranderen. Deze transformatie is voorbestemd om de laatste overblijfselen van de duistere cabal uit jullie leven te verbannen. Gedurende dit millennium bereikte het duister door het opvoeren van 9/11 haar dieptepunt en is vanaf die dag doorlopend langzaamaan zwakker geworden. Onze bondgenoten treden deze geraffineerde slijmballen moedig tegemoet en dwingen hen tot een aftocht. We zijn uiterst dankbaar voor hun toewijding aan het doel van vrijheid en voor hun ijver voor het legaal creëren van de middelen voor ons gezamenlijk succes. De oude families juichen eveneens hun geduchte pogingen toe. Een aantal overeenkomsten zijn getekend en vervolgens door onze moedige vennoten gebruikt om deze onmenselijke onverlaten terug te dwingen in de vergetelheid die ze zeer verdienen! Deze ondankbaren hebben zichzelf onlogisch afgestoten van de hoeveelheid edele metalen die nodig is om ons te verdrijven en hebben zich in hun strategieën gericht op het een of andere manier beginnen van een wereldwijd inferno. Hetzelfde kan worden gezegd over hoe ze op een serie onwettelijke financiële acties rekenden om zo onze pogingen op de een of andere manier te omzeilen. Al deze waardeloze capriolen hebben ons op de rand van succes gebracht. Hun voortdurende missers zijn de reden voor hun onvermijdelijke ondergang.


Kryon: Vraag en Antwoord 511: Duister van de mensheid / 9 september 2015 / Lee Carroll


511: Duister van de mensheid
9 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik wil graag iets ophelderen en ik ben niet boos, dus verwar dit alsjeblieft niet met boosheid. Jij zegt steeds dat er niet zoiets als een duistere bedreiging is en dat dit allemaal in onze eigen hoofden zit. Ja, inderdaad scheppen wij negatieve golfpatronen, en ja, zij beantwoorden aan angsten, maar dit is dan ook alles – de duistere energie is geschapen door de angst van vele mensen op de planeet en verschillende delen van het Universum.

Deze energie is niet omgezet en kan dus nergens heen.Het verzamelt zich. Heb jij er ooit over nagedacht dat als er genoeg negatieve energie zou zijn, die op de een of andere manier een bepaalde vorm van bewustzijn kan gaan hebben?

Neem mij alsjeblieft niet kwalijk als ik boos klink, het is alleen dat ik dit wil ophelderen. De enige manier om deze negatieve verzameling te vernietigen is om naar de kern van deze energie te gaan en er zoveel mogelijk heling en licht naartoe te sturen. Dit is mijn missie na de grote opwaardering en het eerste contact.