Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 22 augustus 2015

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht “Pilaren van Licht” / 20 Augustus 2015

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
“Pilaren van Licht”
20 Augustus 2015

https://www.youtube.com/watch?v=GcckJAh52cU
Blossom Aan Luísa: Ik ben nog steeds in Engeland wat verschuldigd is aan het overlijden van mijn moeder en complicaties met mijn stiefvader. Ik hoop naar Australië terug te keren aan het begin van September. Daarom ... zou ik zeer dankbaar zijn als jullie sites in kennis zouden kunnen stellen enzovoorts, waarvan jullie weten dat zij mijn channelings posten, aangezien mijn mailinglijst niet gebruikt kan worden op het internetplan hier waar ik ben. Dank je wel. Ik kijk ernaar uit om spoedig weer in het normale patroon terug te zijn.

Liefs Blossom.

****
Blossom: Hallo mijn vrienden. Het is bijna 2 maanden sinds we contact hadden. Ik hoop dat het vandaag de juiste tijd binnenin mijn energieën is om wederom met jullie te spreken. 

Ogenschijnlijk, is er veel nieuws dat verspreid wordt betreffende, “De Pilaren van Licht” waar wij over “in onmin” raakten richting het einde van 2011. Er schijnen velen te verschijnen rondom de wereld (van wat ik vergaar van mijn lezers). Zijn deze de “Pilaren” waar jullie ons over vertelden? En zo ja, kunnen jullie meer vertellen over hun doel/reden? 


Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2. / Barbara Bessen 21 augustus 2015

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2.
Barbara Bessen
21 augustus 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 57.

Het persoonlijkheidszelf – Deel 5

Willen jullie nu alles wat in deze fase van je leven niet harmonisch was uit je gezichtsveld bekijken en loslaten? Fijn, dan roep ik aartsengel Michael. Ga achterover zitten en sta hem toe aan je te werken en los te laten waar jullie je nu bewust van zijn geworden en wat jullie willen loslaten.

Bedenk dat dit alleen maar werkt als jullie het echt willen. Jullie kennen zeker ook mensen die ervan houden om zich in oude wonden te wentelen, die hen helemaal niet los willen laten omdat zij mensen of de omstandigheden dan niet meer kunnen beschuldigen als er bij henzelf iets mislukt.

Zij kunnen niemand ervoor verantwoordelijk houden als hun eigen leven niet zo loopt als zij wensen. Willen jullie loslaten? Ja? Dan zij het zo!Een Schrijven van de Schepper 21 Augustus 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 Augustus 2015 / door  Jennifer Farley,

De Goddelijkheid van jou

tumblr_m5ncweCibQ1qdszlco1_5001-628x250

Elke dag worden je dingen geschonken die jou herinneren aan je eigen Goddelijkheid
 en de Goddelijkheid van het Universum.
Elk daarvan is een moment dat je ziel zal bewegen en een deel wordt
van de prachtige stof dat jij bent op jouw Aardoppervlak.
Haal diep adem en zeg: "Ik verwacht het", en je zult zien!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Ascentie Berichten Meer als Liefde Uitbreiden / 19 Augustus 2015 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
Meer als Liefde Uitbreiden
19 Augustus 2015 / Kara Schallock 
Een vrouw die ik ken werd eerder dit jaar een visioen gegeven. Zij werd gegidst om een genezingscentrum te beginnen gebaseerd op “Paying it Forward” (iemand doet iets voor jou zonder daar iets voor te vragen, en jij op jouw beurt doet iets goeds voor een ander zonder daar iets voor te vragen, enzovoorts…), waar er geen geld uitgewisseld wordt; slechts een belofte de genezing op de één of andere manier voorwaarts te “betalen”. Zij vertrouwde erop dat haar de weg voorwaarts getoond zou worden. Haar Ziel vertelde haar dat een nieuwe kans zichzelf zeer goed mag presenteren, hetgeen eerst voorbij haar financiële middelen of kundigheid mag schijnen te zijn. Zij had er geen idee van hoe haar visioen zich zou manifesteren, doch zij vertrouwde. Ze vroeg waar dit centrum zou zijn en zij werd naar een stuk land gegidst. Haar werd ook door sommigen verteld dat het een dwaas idee was, per slot van rekening, was er geen huis op het stuk land en zij moest een plaats om te wonen hebben. Maanden later stuurde een vriend haar een overzicht voor een 7-hectare stuk land … hetzelfde land waar zij naartoe gegidst was! Ze kocht het. Zij weet momenteel niet hoe het zich zal ontvouwen, doch ze vertrouwt op haar begeleiding, aangezien zij stap na stap begeleid wordt. Zij heeft de details van het visioen niet en zij heeft er geen idee van hoe dit alles zich zal ontvouwen. Zij weet slechts dat zij bedoeld is om dit te doen, hoewel zij perioden van angst en twijfel heeft.

Heavenletter 5385 Een Zeilboot Die Vaart Over de Blauwe Oceaan / Zaterdag 22 Augustus 2015

Een Zeilboot Die Vaart Over de Blauwe Oceaan
Brief uit de Hemel
Zaterdag 22 Augustus 2015


God zei:

Als je rust in je leven wilt, dan kun je die hebben. Als je stormen wilt, kun je ze hebben. Je kunt hebben wat je maar wilt.

Je wilde Mij. Je kreeg Mij. Lang voordat je de woorden kende voor wat je wilde, wilde je Mij, net zoals Ik jou wilde Die Mijn Zelf zijt.

Je kent een simpel woord als vrede. Je kent een langer woord als gelijkmoedigheid dat betekent gelijkmatigheid van vrede. Je kunt naar je toe brengen wat je maar wilt, lang of kort.

Misschien is er meer dan vragen nodig om te ontvangen wat je wilt. Misschien is wat je doen moet beslissen wat het is dat je wilt.

vrijdag 21 augustus 2015

Portal 2012: Geheim van onsterfelijkheid / Donderdag 20 augustus, 2015


Geheim van onsterfelijkheid
Donderdag 20 augustus, 2015

Het geheim van de lichamelijke onsterfelijkheid is een van de diepste geheimen van de occulte Lichtkrachten dat nooit is geopenbaard aan iedereen die niet op een bepaalde trillingsfrequentie, een zekere innerlijke zuiverheid en een zekere mate van toewijding aan het licht is gekomen.

Ik zal nu zo veel als verstandig is onthullen aan de oppervlakte bevolking.
Fysieke onsterfelijkheid wordt bereikt door een bepaald omzettingsproces dat wordt uitgevoerd door de juiste combinatie van drie factoren:

1. Omkering van de entropie verwerkt in mitochondriën:

2. Omkering van de entropie verwerkt in het energie-lichaam. Dit kan worden bereikt door de heilige unie tussen vrouwelijke en mannelijke polariteit met innerlijke en uiterlijke alchemie.

3. Regelmatige inname van het elixer van het leven om het proces te ondersteunen. Van de twee versies beschikbaar, is de minerale versie effectiever en krachtiger dan de kruiden-versie.

SaLuSa De “Grote Ontwaking” is aan het Plaatsvinden / 21 Augustus 2015 / Mike Quinsey

SaLuSa
De “Grote Ontwaking” is aan het Plaatsvinden
21 Augustus 2015 / Mike Quinsey


Gelezen te hebben over de belangrijke veranderingen waarvan gezegd wordt dat die gemanifesteerd worden aan het einde van September, naderen jullie het behoedzaam. Wij weten dat velen van jullie enthousiast wachtende zijn om te zien wat er gebeurt, wanneer jullie door een hoger en zuiverder gebied van energie heengaan. Behoedzaamheid is wijs bij iedere gebeurtenis, aangezien de informatie met de beste bedoelingen en in goed vertrouwen aan jullie gegeven wordt, om slechts door de omstandigheden soms te veranderen. Velen mogen deze verandering ervaren en meer zijn er absoluut aan het einde van het jaar, inclusief portalen die open zullen gaan en het bewustzijn van de Mensheid zullen verhogen. 

Wij zullen niet al te zeer verrast zijn als tot wat er ook maar gebeurt, aangezien de veranderingen voorbestemd zijn om zeer spoedig plaats te vinden. Meer zal zeer zeker volgen als het Nieuwe Tijdperk begint om gevestigd te worden. Echter, verwacht niet teveel te vroeg, aangezien er specifiek veel werk gedaan moet worden om de financiën te distribueren. Zelfs bij onze maatstaven zal het enige tijd nemen om jullie allemaal te bereiken, het zal echter geoordeeld worden als een buitengewone prestatie door jullie. Wij hebben goed gepland voor deze tijd en zijn goed voorbereid voor wat er in het verschiet ligt.

Langzaam en Gestadig Vervangt Brede Fluctuaties Een Volgende Stap Richting Harmonie / 19 Augustus 2015 / Aluna Joy

Langzaam en Gestadig Vervangt Brede Fluctuaties
Een Volgende Stap Richting Harmonie
19 Augustus 2015 / Aluna Joy
Aan het einde van Augustus, beginnen wij een volgende fase in de landingssequenties die door zullen gaan doorheen Oktober 2015. Dit is met een paar nieuwe en vreemde biologische symptomen gekomen.
Het ene symptoom dat mijn aandacht het meeste kreeg was het feit dat sommige dingen die ik buiten mijn oren hoorde klonken alsof het vanuit de tegengestelde richting kwam dan waar het geluid in feite gecreëerd was. We moeten nauw aandacht schenken om dit op te vangen. Het is subtiel. Ik vroeg hierover, en de Ster Ouderen herinnerden mij aan de Ouderen (eLders). De oorspronkelijke Ouderen (eLders) konden dimensionaal verschuiven door een negentig graden wending in het bewustzijn te gebruiken. Dit werd gedaan met totale, absolute pure focus en zonder te proberen, en door volledig los te laten. Dus de letter L, welke een hoek van negentig graden is. 

Een Schrijven van de Schepper / 20 Augustus 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
20 Augustus 2015 / door  Jennifer Farley,

Geen Donkere Hoeken

1321735361722491718

Ga in vreugde naar jullie centrum, je kern en je ziel ~ want, dat is waar IK besta.
Straal die vreugde uit naar de wereld om jullie heen.
Jullie zijn de enige die weten hoe het moet op de manier waarop jullie het doen!
Als jullie allemaal vreugde uitstralen op jullie eigen manier,
zal er geen donkere hoek onverlicht blijven.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Matt Kahn De Eindeloze Uitnodiging / 20 Augustus 2015

Matt Kahn
De Eindeloze Uitnodiging
20 Augustus 2015
https://www.youtube.com/watch?v=rITJiaUwy1w&feature=em-uploademail

Kryon: Vraag en Antwoord 495: Bijbel Code / 21 augustus 2015 / Lee Carroll


495: Bijbel Code
21 augustus 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, ik heb gehoord dat de oorspronkelijke schrijvers van de eerst vijf boeken van de Bijbel instructies hadden om alles exact zo op te schrijven als het hen werd gegeven, met absoluut geen marge om daarvan af te wijken. Ik heb ook gehoord dat de reden hiervan een code is die onlangs is ontdekt met gebruik van computers. Als dit gedecodeerd is zou het de gehele menselijke geschiedenis in zich bevatten. Dit is een van de dingen waarvan je denkt: “Wow! God is verbazingwekkend!” Maar…… en hier komt mijn probleem….. deze eerste vijf boeken van de Bijbel spreken precies over de God waarin ik geen verlangen heb om in te geloven: het verharden van het hart van Farao, het veranderen van de vrouw van Lot in een zoutpilaar, etc., etc.,  Is deze code dus legitiem? En als dit zo is, waarom zijn er dan zoveel gruwzame verhalen over een zeer ongoddelijke God?

Dank je wel voor jouw hulp en veel liefde en dankbaarheid voor jou en jouw werk voor/met de mensheid.

Antwoord: God is
 verbazingwekkend……. zelfs zonder code. Als jij geloof wilt hechten aan deze synchroniciteit onthoud dan wel dit: De God van het Oude Testament is dezelfde als die van vandaag. Het vooroordeel dat jij ziet werd gegeven in dispensatie van de Wet en het was een reactie op het menselijk bewustzijn.


Oth: Zie leerlingen als individuen. / Ellen Rauh Geplaatst: 21 augustus 2015

Oth:
Zie leerlingen als individuen.
Ellen Rauh
Geplaatst: 21 augustus 2015

Lieve Oth, ik ben lerares zoals u weet en ik heb te maken met leerlingen die opstandig zijn en daar heb ik heel veel moeite mee. Heeft u tips om hiermee om te gaan?

Wij zouden het woordje leerlingen schrappen. Zie ze als individuen en niet als een groep. Ga meer individueel verbinding maken en dan zullen zij individueel verbinding maken met jou. Op het moment dat jij ze beschouwt als groep, zien zij jou als een groep en zullen ze reageren op alles wat bijvoorbeeld onderwijs is of leerkracht is.

Laat hen reageren op jou als individu en dat zal alleen maar gebeuren als jij hen ziet als een individu. Het zal je helpen om de verbinding met jezelf als individu te voelen en daardoor verbinding te leggen met alles wat jij leerling noemt. Schrap het woordje leerling.

Heavenletter 5384 Een Dief in de Nacht / Vrijdag 21 Augustus 2015

Een Dief in de Nacht
Brief uit de Hemel
Vrijdag 21 Augustus 2015


God zei:

Het is tijd voor de pijnen en kwalen in je hart om te vertrekken Zeg ze adieu. Waar heb je überhaupt eeuwige pijn in je hart voor nodig? Om welke mogelijke reden zou je een pijn dicht bij je hart houden, alsof je het wil bewaren?

Bestendig pijn niet langer. Laat pijn de afvoer in gaan. Geef toestemming om niet aanwezig te zijn. Geef hem een verlof, of verwerp hem helemaal. Het is niet de bedoeling om hem te houden.

Ik zeg je luid en duidelijk dat je niet op Aarde bent om te lijden. Jij hebt geen straf nodig. Het is vereist dat jij pijn en straf die jij bij je hebt gehouden loslaat.

Deze lijdensweg in je hart is zo vaag, je weet niet eens waar het vandaan komt, maar je draagt het echter met je mee, en je keert er steeds weer naar terug. Jij houdt het dichtbij om geen enkele goede reden.


Kryon: De Magische Sleutel. / David Brown 21 augustus 2015 / Geplaatst: 29 januari 2016

Kryon:
De Magische Sleutel.
David Brown
21 augustus 2015 : Tallin, Estland
Geplaatst: 29 januari 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

 Het is heerlijk om hier bij jullie allen in Tallin, Estland, te zijn. Er stroomt veel Liefde door het Universum en binnenkort zal er volle maan en een eclips zijn en dit zijn de signalen van nieuwe energieën, nieuwe liefde en een planetaire transformatie.

Vele mensen verwachtten vele dingen op 21 december 2012, maar energieën zoals deze nemen hun tijd om effect te hebben. Het Universum werkt langzaam met jullie allen en jullie zijn hier allemaal om te groeien en uit te breiden. Jullie natuurlijke staat van zijn is er een van Liefde, er zijn vele misvattingen over de menselijke natuur, de gewonde menselijke natuur is heel anders dan de werkelijke menselijke natuur. Jullie natuur is er een van Liefde en jullie gaan terug naar jullie natuur.donderdag 20 augustus 2015

Benjamin Fulford: "De strijd om de planeet aarde gaat deze herfst een beslissende fase in." / Donderdag 20 augustus 2015,

Benjamin Fulford:
"De strijd om de planeet aarde gaat deze herfst een beslissende fase in."
Donderdag 20 augustus 2015, 00:00 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

- 18 augustus 2015 –

"Opnieuw wordt verwacht dat de herfst beroering en machtsstrijd naar een nieuwe hoogte zal brengen wanneer de voor 30 september verklaarde tijdslimiet opdoemt. De vraag voor de cabal is welke soort van paardenhandel, bedreigingen en compromissen zullen er worden gedaan door de cabal met de bedoeling om alles nog eens vooruit te schuiven en hun frauduleuze machtsstructuur intact te houden. De vraag voor de rest van ons is hoe we eindelijk een einde kunnen maken aan hun nachtmerrie schuldenslavernij regiem.

Met het oog op de voorbereiding voor de herfstcampagne zal het zinvol zijn om de strijd eens opnieuw te bekijken om te zien wat er vervolgens gedaan moet worden.

Boodschap van Matthew via Suzy Ward / 17 augustus 2015

Boodschap van Matthew
 via Suzy Ward
17 augustus 2015

Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere Meesters.         
Bron: http://mattthewmessages.blogspot.nl/

 Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Ik dank ieder van jullie die over dit deel van onze laatste boodschap schreef: Ook insecten, wier levensenergie hen aan het laagste deel van de derde dichtheid spirit rijken toevertrouwde, dienen het doel van zielen… Jullie zullen verwelkomen te weten dat (die)insecten niet in de hogere vibrationele niveaus kunnen overleven, waar de Aarde naar toe gaat, en dat hun plek in de voedselketen niet langer meer nodig zal zijn.

Lichtboodschappen – Terugkeer van de vrouwelijke energie. / Gechanneld door Luna Geplaatst: 20 augustus 2015

Lichtboodschappen –
Terugkeer van de vrouwelijke energie.
Gechanneld door Luna
Geplaatst: 20 augustus 2015

De tijd is gekomen dat de vrouwelijke energie terug mag keren op aarde in al haar kracht en al haar OerZijn. Na duizenden jaren ondergeschikt te zijn geweest aan de mannelijke energie, mag de vrouwelijke energie haar grootsheid weer tonen. het tijdperk van doen is voorbij en het tijdperk van Zijn breekt aan en in het Zijn mag het mannelijke en vrouwelijk in evenwicht zijn met elkaar.

Om het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie beter te kunnen begrijpen willen wij zowel het proces op macroniveau als het proces op microniveau beschrijven en wij zullen beginnen met het macroproces.

De afgelopen 5000 jaar is de mannelijke energie kapitein op het schip des levens geweest. Eens heeft de mannelijke energie de scepter overgenomen van de vrouwelijke energie. Dat is het moment geweest dat het matriarchale tijdperk over is gegaan in het patriarchale tijdperk. In dit patriarchale tijdperk heeft niet alleen de mannelijke energie de scepter gezwaaid, maar heeft ook de man zich aangesproken gevoeld en samen met de ondergang van de vrouwelijke energie is de vrouw ondergeschikt geraakt aan de man.

Kryon: Er is geen reden nodig om van jullie te houden! / David Brown 13 oktober 2005 Geplaatst: 20 augustus 2015


Kryon:
Er is geen reden nodig om van jullie te houden!
David Brown
13 oktober 2005 : Graz, Oostenrijk
Geplaatst: 20 augustus 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond onder jullie allen te zijn. De zaal is gevuld met Spirit. Jullie engelen en gidsen zitten aan jullie voeten. Er hangt veel liefde in deze zaal en het leven gaat over Liefde en Leven. De gidsen en engelen die vanavond aanwezig zijn hebben ontzag en eer voor het werk dat jullie hebben gedaan. Jullie persoonlijke gidsen en vele meesters vanuit het hele Universum zijn vanavond ook aanwezig.

Niet dat jullie gidsen minder zijn dan de meesters, maar er is veel geleerd van jullie leerervaringen op Aarde. Veel van wat jullie hebben geleerd echoot rond in het Universum. Er is veel liefde op deze wereld en veel liefde die wordt onderdrukt maar de dagen van onderdrukking van liefde zijn bijna voorbij.


Een Schrijven van de Schepper 19 Augustus 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
19 Augustus 2015 / door  Jennifer Farley,

Emotionele Zuivering

images

Als je diep in het midden van een emotionele zuivering zit, lijkt het alsof het eeuwig zal doorgaan. De negatieve emoties zullen een aanval worden; zullen golf na golf je wezen blijven verwoesten wat zal voelen alsof er geen einde aankomt. Hoe uitdagend het ook moge zijn, mijn lieve kind, blijf ademhalen en weet dat de conclusie nabij is. Om nu een veelvoorkomende zin naar jou te gebruiken, "Wacht er op ...." Als het eenmaal voorbij is, haal dan diep adem, overdenk wat je geleerd hebt en wees er gerust van dat je een volgende stap in de groei van je ziel te hebben afgerond.
~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 20 Augustus 2015 / Neal Donald Walsch

                                 20 Augustus 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat het niet nodig is voor jou anderen te laten weten dat zij fouten hebben gemaakt, laat staan om hen te zeggen hoe zij het hadden moeten doen.

Het kan moeilijk zijn, om als jij denkt dat je een betere manier weet om iets te zeggen,
 dat voor jezelf te houden. Maar probeer het gewoon.
Tenzij het leven of de veiligheid van iemand ervan afhankelijk is, probeer het.

Je zou niet blij zijn als iemand anders jou wijst op je eigen misstap,
of een minder-dan-geheel-efficiënte aanpak van iets.
Waarom hen er dan op wijzen?
Zie je het als jou plicht in het leven om ervoor te zorgen dat alles goed gaat
 op de manier waarop jij denk dat het 'moet'?

Dat zou een onjuiste beoordeling van het grootser doel van jouw ziel zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5383 De Manier waarop Je uit de Oceaan Stapt / Donderdag 20 Augustus 2015

De Manier waarop Je uit de Oceaan Stapt
Brief uit de Hemel
Donderdag 20 Augustus 2015


God zei:

Als een daad gedaan is, ga je er dan over zitten broeien, of ga je verder? Je weet heel goed dat wat je moet doen doorgaan is, maar dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Laten We zeggen dat jou dertig jaar geleden onrecht werd aangedaan, en het kan heel goed zijn dat je het nog niet hebt losgelaten. Je hebt jezelf misschien aan dit oude misdrijf vastgeklonken en je houdt het warm. Het is een langzaam branden.

Of het nu iets moois is dat jou eens is overkomen en nu is het er niet meer, of, als het een wrede slag is die plaatsvond, je kunt het niet blijven opwarmen. Als je een wond hebt, dan blijf je er niet aan plukken. Je kunt absoluut gelijk hebben dat wat jou overkwam jou nooit had moeten gebeuren. De zaak is dat het gebeurde, en nu moet je het loslaten en doorgaan. Het verleden is niets om vibrerend in jou te houden. Laat het los.

woensdag 19 augustus 2015

Sheldan Nidle - 18 augustus 2015

Sheldan Nidle - 18 augustus 2015

9 Oc, 3 Uo, 12 Manik

Selamat Matah! ( “Vrede zij met u!”) Er gebeurt veel op jullie oppervlaktewereld. Er is op dit moment een verschuiving gaande die de manier waarop jullie werkelijkheid functioneert, volledig zal veranderen. Op dit moment hebben zij die een dergelijke verandering door willen voeren zich in een aantal afrondende onderhandelingen begeven om te bepalen hoe de opdracht tot deze transformaties vorm gegeven zal worden. Dit alles hangt enkel af van hoe onze bondgenoten de tot nu toe overeengekomen afspraken uit zullen voeren. Deze delicate eerste stap vereist dat we onze ontmoetingen met 's werelds geheime gewijde genootschappen beëindigen. Op dit moment is het eerste deel van deze gemeenschappelijke plannen bijna voltooid. De volgende fase zal bestaan uit het beginnen met de gigantische herpositionering van hun immense strijdkrachten en van degenen die de omvangrijke leveringsoperatie op gang kunnen zetten. Daarom bevindt de start van deze leveringsoperaties zich in een beginfase. De cabal blijft in wanorde verkeren en is nauwelijks in staat om zich tegen deze plannen te verzetten. De duisteren realiseren zich dat een grote arrestatieoperatie over ongeveer 10 dagen plaats zal vinden. Wanneer deze arrestaties serieus beginnen, wordt het tijd om daadwerkelijk het grote aantal fondsen af te leveren dat jullie verdienen. De Agarthanen werken op het moment samen met de uitvoerenden van ons leveringssysteem om te verzekeren dat alles volgens plan verloopt.

Verenigde Kosmische Trigger: Hogere Keuzes / 18 Augustus 2015 / Sandra Walter

Verenigde Kosmische Trigger: Hogere Keuzes
18 Augustus 2015 / Sandra Walter

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Onze aankomende Kosmische trigger van 22-25 Augustus zet de krachten van de laatste Equinox-Bloed Maan Toegangspoort in het spel. Als wij het laatste stadium betreden van een twee-jaar-lang project, wordt de hoge-vibratie sector een belangrijke beslissingmaker in hoe dit ontvouwt. Zoals velen van jullie, ervaar ik een diepgaande mystieke passage van de reis van Meesterschap. Openbaringen verhogen altijd rondom deze Equinox poorten, alsook sluierverdunnende episodes van wisselwerking. Het is een tijd om diep in de ervaring, de verbindingen, de openbaringen en de kansen te graven die voor ons beschikbaar zijn.
Kosmische Triggers, of Op Gang Brengende Tijdlijnen, zijn geplande gebeurtenissen die kosmische krachten gebruiken, op hun plaats gezet door onze Hogere Niveaus, om hogere mogelijkheden te creëren tijdens de Verschuiving. Sommige gebruiken de uitlijning van planeten en sterren om sluizen van energie vanuit andere systemen te openen. Sommige zijn uitnodigingen om de hoogst mogelijke uitkomst te benutten. Klaarblijkelijk deden wij het goed tijdens de Leeuwenpoort (een belangrijke verschuiving in de energieën voor velen op de 12de vorige week voorafgaand aan de Nieuwe Maan), en zijn wij op schema om voordeel te nemen van een hogere ervaring. Hoger Licht verankerd = hogere ervaring beschikbaar voor allen. Magnetische verschuivingen kunnen ervoor zorgen dat de planeet onstabiel aanvoelt; haal adem en creëer stabiliteit binnenin en buitenom.