Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 augustus 2015

Ashtar On The Road: Sananda: "Wij zijn EEN in het LiefdesLicht!" / 11 augustus 2015 / Susan Leland


Sananda:
 "Wij zijn EEN in het LiefdesLicht!"
Ashtar On The Road Teleconferentie
11 augustus 2015 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, mijn zeer geliefde familie!

Ik Ben Sananda Kumara. Ik ben hier gekomen met Liefde, alleen Liefde. Want als iemand deze Liefde heeft, deze hoge, inter-dimensionale Liefde, heeft hij geen behoefte meer aan iets anders.

Het gaat erom – letterlijk – door de ogen van Liefde te kijken – jullie fysieke ogen en jullie ogen van wijsheid. Als jullie dit doen zien jullie als een meester en hebben jullie die visie. Als  jullie die visie hebben is alles goed in jullie wereld!

Jullie zien of voelen het Licht in anderen en ja, jullie kunnen angst voelen en misschien kunnen jullie dan je hand uitsteken en hen de Liefde toesturen.  Jullie zenden het hen vrijwillig toe. Jullie stralen hoe dan ook Liefde uit, bewust of onbewust. Het is mogelijk om die verder te versterken of door jullie intentie meer energie te geven!

Kryon: Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde - Boek 2. / Barbara Bessen 14 augustus 2015

Kryon:
Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde - Boek 2.
Barbara Bessen
14 augustus 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn - Deel 56. 

Het Persoonlijkheidszelf – deel 4.

Ik wil nu naar een interessant thema gaan: De belevenissen en ontmoetingen in de tijd voor de geboorte en de eerste tijd daarna zijn belangrijk voor het verdere leven van de mens.
Dit weten psychologen en daarom wijden zij hun aandacht daar ook vaak aan.

Ieder mens heeft deze ervaringen en is in deze fase ook zeer bewust met zijn geestelijke leiders verbonden. Dit is jullie zeker goed bekend, misschien herinneren jullie je deze verbinding nog wel.

En in de oefening van vorige week, toen jullie teruggingen naar de moederbuik, hebben jullie gemerkt dat er een contact was dat jullie raad gaf om beter om te kunnen gaan met het donker om je heen.


Bericht van Cobra 14 augustus 2015: Galactische Godin / 14 Augustus 2015


Bericht van Cobra 14 augustus 2015:
Galactische Godin
14 Augustus 2015

Terwijl de energieën van het Galactische Centrum intensiveren is het belangrijk dat de mensen zich bewust zijn van de Galactische Godin. In het verleden waren de mensen zich bewust van de mannelijke energieën van het Galactische Centrum, die zich manifesteerde als Galactische supergolven, die in staat waren om planetaire polen te laten veranderen, drastische klimaatveranderingen te triggeren, en species te laten uitsterven.

Nu is het tijd om je bewust te worden van de Galactische Godin, het vrouwelijke aspect van de Galactische supergolf, die zichzelf manifesteert als Liefde, nog nooit eerder gezien op deze planeet.

Deze energie zal de doorbraak op het moment van het Event vergemakkelijken en effectief het grootste deel van de negativiteit op het hoogtepunt van de transitie verwijderen.

Een Schrijven van de Schepper / 14 Augustus 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 Augustus 2015 / door  Jennifer Farley,

” Openstellen

Open-Up-to-Love

Hoe jullie ervoor kiezen om de wereld te ervaren hangt af van
hoeveel jullie bereid zijn  los te laten.
Jullie kunnen je vasthouden aan jullie oude ervaringen,
 hen jullie nu laten vormen en kneden of jullie kunnen je jezelf open stellen
voor het NU en genieten van de ervaringen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 87 / Zaterdag 15 Augustus 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag  87
Zaterdag 15 Augustus 2015


Manik 9  Hoe gaat het?

Ik ben Manik (Blauwe Hand) en ik heet jullie welkom in deze tijd van het delen.

Ik heb Toon 9 en ik wil jullie vragen om een paar momenten te nemen om naar binnen te gaan naar die ruimte waar alles rustig en rustgevend is.

We zullen even wachten terwijl jullie je settelen en in een staat van rust zijn gekomen.

Nu, merk op hoe je je voelt van binnen. Is er spanning of rust? Ben je ongeduldig of in vrede?

Ben je bang of zelfverzekerd? Voel je onrust omdat je niet weet waar deze dialoog over gaat?

Buitenaardse implantaten. / ArjunA – www.assayya.com Geplaatst 15 Augustus 2015

Buitenaardse implantaten.
ArjunA – www.assayya.com
Geplaatst 15 Augustus 2015

We hoorden voor het eerst van deze implantaten in 2001 – 2002 toen we ellenlange sessies en nachtenlange gesprekken hadden met een toenmalige vriendin. We spraken er verder met niemand over. Nu de mensheid begint te ontwaken, kunnen we er ook meer openlijk over communiceren.

Het is merkwaardig dat de Bijbel vol staat van verhalen over implantaten. Dit woord werd alleen niet genoemd; er werd geschreven over demonen… In Mattheüs 8:16 lezen we: "Bij het vallen van de avond brachten ze vele bezetenen bij hem. Met een enkel bevel dreef hij de demonen uit..." 


Heavenletter 5378 Het Leven Wikkelt Zijn Klos Garen Af / Zaterdag 15 Augustus 2015

Het Leven Wikkelt Zijn Klos Garen Af
Brief uit de Hemel
Zaterdag 15 Augustus 2015


God zei:

Heb jij je ooit afgevraagd of als je ergens anders geboren zou zijn, hoe verschillend jij en jouw leven zouden kunnen zijn? Wat als jij was geboren in de Himalaya, hoe zou je dan zijn? Wat zou je doen? Of als je ergens anders geboren zou zijn, hoe zou je dan zijn? Wat als je geboren zou zijn bij andere ouders zelfs in jouw stad, zelfs in het huis naast je, hoe zou je dan zijn? Hoe anders zou je dan misschien zijn? En wat als je geboren zou zijn op een ander moment van de tijd? Zou jij jezelf zijn of iemand anders?

Maar de conclusie is dat je bent geboren bij de ouders bij wie je geboren bent, in het land waar je in leeft, op dit punt in de tijd waar je bent en je bent zoals je bent, en je hebt de neigingen die je hebt.

vrijdag 14 augustus 2015

Planetaire uitlijning op 15 augustus 2015 / 13 Augustus 2015


Planetaire uitlijning op 15 augustus 2015
13 Augustus 2015

Naast de berichten van Cobra brengen wij af en toe ook andere boodschappers naar voren.
Van meerdere bronnen komt het bericht dat op 15 augustus een gunstige gebeurtenis voor de mensheid plaatsvindt, nl. ‘een planetaire uitlijning van planeten en hemelse lichamen die allen zullen worden opgesteld om een bepaalde opening in het bewustzijn te creëren’.

Om dit gebeuren tegen te werken willen de negatieven op die dag de CERN hadron collider aan het werk zetten.

Aan iedereen wordt gevraagd om op 15 augustus de gedachte in het hoofd te houden dat de hadron collider niet zal functioneren.

Simon Parkes vraagt om op 15 augustus om 13.00 uur Nederlandse tijd gedurende een minuut of vijf een positieve gedachte vast te houden die inhoudt dat de verbinding van de Aarde en de mensheid met de Bron in stand blijft.

Benjamin Fulford: "Meer arrestaties noodzakelijk terwijl Westerse banken nu geld van depositeurs stelen." / Donderdag 13 augustus 2015,

Benjamin Fulford:
 "Meer arrestaties noodzakelijk terwijl Westerse banken nu geld van depositeurs stelen."
Donderdag 13 augustus 2015, 18:09 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

- 11 augustus 2015 –

"JP Morgan en andere Westerse mega-banken zijn al begonnen geld van depositeurs te stelen, volgens bronnen bij de Aziatische Development Bank en een Amerikaanse miljonair die meldde dat zijn eigen fondsen gestolen werden. De bron bij de ontwikkelingsbank zei dat een man die $4 miljoen had staan bij JP Morgan contact met hem had opgenomen om te zeggen dat de bank weigerde hem toe te staan zijn geld op te nemen. In plaats daarvan kreeg de man een aanbod voor “365 dagen bankgarantie.” Met andere woorden, de bank wilde hem zijn geld niet geven maar bood aan andere banken te vertellen dat hij geld had.

Kryon: Vraag en Antwoord 490. Drugsgebruik. / 20 juli 2015 / Lee Carroll geplaatst 14 augustus 2015


490. Drugsgebruik.
20 juli 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Kryon, ik heb jouw antwoord over verslaving gelezen. Ik weet al jaren dat ik een hoog ontwikkelde geest ben maar ik kan niet naar het volgende niveau gaan. Angst zorgt ervoor dat ik daartoe niet in staat ben. Hoe kan ik naar het volgende niveau gaan?


ANTWOORD: Angst zal jou tegenhouden, verlammen en jou zelfs tegenhouden om dit antwoord te begrijpen. Zo sterk is dit! Jij bent klaar voor een onthulling. Maar voordat jij hier iets van kunt begrijpen moet jij zelfwaarde scheppen en ook met het kind binnenin spreken (dit was jij voordat jij de dingen hebt toegevoegd waar jij momenteel angst voor hebt) Wij hebben hier de methoden voor gegeven* Jeshua: Het loslaten van jouw geboortefamilie Pamela Kribbe Geplaatst: 14 augustus 2015


Jeshua:
Het loslaten van jouw geboortefamilie
Pamela Kribbe

Geplaatst: 14 augustus 2015

Het doet mij veel genoegen weer bij jullie te zijn. Jullie zijn allen dappere strijders. Alleen al jullie aanwezigheid hier in een stoffelijk lichaam op aarde, getuigt van een enorme moed en ook strijdlust om het gevecht aan te gaan met de donkere energieën en de blokkaden die jullie in jezelf tegenkomen. Het woord ‘gevecht’ dat ik hier gebruik, bezwaart Pamela. Maar ik gebruik het woord hier toch omdat jullie vechters zijn, in de zin van strijders die niet alleen moeilijkheden overwinnen met de liefde van het hart, maar ook met het zwaard van het onderscheidingsvermogen. Onderscheidingsvermogen wil zeggen: heel helder kunnen herkennen wanneer energieën niet in overeenkomst zijn met de jouwe (zodat je ze kunt loslaten uit je energieveld). Onderscheid kunnen maken is de energie van het zwaard, de mannelijke energie, en het belang daarvan is groot ten aanzien van het thema dat ik vandaag zal bespreken, lieve mensen.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 13 Augustus 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 13 Augustus 2015

De eerste reactie van veel mensen op een situatie is er een van liefde en mededogen. Dan, voordat ze dat doen, beginnen ze zich terughoudend op te stellen op basis van wat anderen zullen zeggen. Ze zijn bang dat ze zwak of dom zullen lijken, dus negeren ze hun eerste instinct en missen een kans om zich te uiten in hun waarheid. Dit is een klassiek voorbeeld van hoe jullie zijn getraind om jullie zelf klein te houden.
                                     
Dierbaren, laat het licht jullie leiden, jullie mededogen en jullie glorieuze hart, want dat is de demonstratie van jullie waarheid en authenticiteit. Naarmate meer en meer mensen zichzelf toestemming geven om hun goddelijkheid te laten leiden op hun weg, zullen jullie de maatschappelijke normen verschuiven en de energieën verankeren van onvoorwaardelijke liefde en eenheidsbewustzijn, en dat is precies waarvoor jullie pioniersgeest op de planeet is om te doen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Aartsengel Michael Transformatieve Liefde en een Defensieve Houding 12 Augustus 2015 / Steve Beckow / Linda Dillon

Aartsengel Michael
Transformatieve Liefde en een Defensieve Houding
12 Augustus 2015 / Steve Beckow / Linda Dillon
In een lezing van 21 Juli 2015 coachte Aartsengel Michael mij over hoe transformatieve Liefde te handhaven in het aangezicht van de verleiding om defensief te zijn.
Steve: Ik zou graag willen praten over Liefde.
Ik verloor het contact met transformatie Liefde, waarschijnlijk een week geleden nu. Ik heb volledig het contact ermee verloren.

Heeft u wat voor coaching dan ook over hoe die verbinding met transformatieve Liefde te herstellen wanneer ik het verlies?

Aartsengel Michael: Ja, en ik zou je aan willen moedigen om dit te delen.
Transformatieve Liefde, hartgecentreerd besef, uitbreiding, een verhoging in de frequentie en vibraties worden niet bereikt - laat me zelfs doortastender zijn - kunnen niet bereikt worden vanuit een plaats van een defensieve houding.

Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad ....... / 13 Augustus 2015 / Valerie Donner


Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad
“De Toekomst van de Aarde Staat op het Punt om te Veranderen”
13 Augustus 2015 / Valerie Donner
Valerie Donner:
Dierbare Grondbemanning,
Hoe gaat het met jullie? Voelen jullie je vreedzaam en liefdevol? Is jullie energie hoog en dan weer laag? Zijn jullie bezig oude kasten en oude kwestie op te ruimen? Wat voor soort ascentiesymptomen ervaren jullie? Voelt wie van jullie dan ook zich meer vermoeid dan gewoonlijk, zijn jullie duizelig, ruimtelijk, verontrust/verlangend, zien jullie patronen, kleuren, zijn jullie gevoeliger of hebben jullie opvliegers, hebben jullie uitdagingen met het eten van voedsel waartoe jullie gewoonlijk in staat waren het te eten, voelen jullie je liefdevoller, hebben jullie interessante dromen, of moeilijkheden om te slapen, of voelen jullie je alsof je niet meer op de planeet thuishoort? Zijn jullie bezig de Nieuwe Jij te worden terwijl jullie je op het hogere bewustzijn op onze geliefde Moeder Aarde voor bereiden?

Een Schrijven van de Schepper 13 Augustus 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 Augustus 2015 / door  Jennifer Farley,

” Mijn Geschenk ”

god__s_gift_by_jeau-d49wfoi

Om Lief te hebben en geliefd te worden,
om te ervaren en anderen te helpen vreugde te ervaren,
om eerlijk te zijn tegen jezelf en de waarheid in anderen te herkennen
 ~ dit is het meesterplan.
Dit is mijn geschenk aan u!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 86 / Vrijdag 14 Augustus 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 86
Vrijdag 14 Augustus 2015


Cimi 8  Neem de leiding over je leven

Ik ben Cimi (Witte Wereldoverbrugger) met Toon 8. Wij zijn dankbaar om in deze met jullie te zijn. Zoals altijd, is onze bedoeling om jullie te helpen opnieuw te ontdekken wat jullie al binnenin jezelf hebben. Het is voor jullie niet nodig om leraren of goeroes te hebben; kijk gewoon naar binnen om alles te vinden wat jullie zoeken. Wij zijn hier om jullie te herinneren en om alles wat jullie kiezen om te doen met jullie leven te ondersteunen. We hebben geen oordeel en zijn onder de indruk van alles wat jullie bereiken op aarde.

Hoewel het er misschien niet op lijkt, winnen jullie veel voor jezelf en voor iedereen in het universum. Elke ervaring die je hebt creëert een nieuwe herinnering voor ons. Ieder van jullie heeft een unieke kijk op het leven. Hoewel veel kan worden verzameld op een gebeurtenis, hebben niet twee van jullie dezelfde ervaring.

Letterlijk, is een ieder van jullie een levende bibliotheek, en slaan elke gedachte, emotie en actie die jullie hebben meegemaakt op. Is dat niet echt geweldig? Jullie zijn als super-computers met intelligentie voorbij elk virtual reality software programma. Hoeveel beter zal jullie leven zijn als jullie je realiseren dat jullie bewuste denkers zijn, met de mogelijkheid om samen te creëren met jullie Schepper! Jullie hebben een vrije wil gekregen om jullie ervaringen te kiezen. Hoewel velen van jullie ver van de compassie wagen zijn gevallen, hebben ervaringen jullie een enorme hoeveelheid spirituele groei toegestaan.

Heavenletter 5377 De Broederschap van het Leven / Vrijdag 14 Augustus 2015

De Broederschap van het Leven
Brief uit de Hemel
Vrijdag 14 Augustus 2015


God zei:

Voor diegenen van jullie die Heavenletters vertalen, je hebt een goed idee van hoe bij voorbeeld een Portugese vertaler en een Franse vertaler deel van een geheel zijn. Zelfs als twee van de leden van het Vertaalteam misschien nooit direct contact met elkaar gehad hebben, werken ze niettemin samen.

Als twee of meer mensen simpatico zijn, dan zijn hun hersengolven verenigd. Ze kunnen alleen maar als team werken. Zelfs als je je er niet van bewust bent dat jijzelf als een team werkt, werk je absoluut als lid van een team.

Zelfs degenen van Mijn kinderen die geloven dat ze onafhankelijk moeten werken, werken niet alleen.

donderdag 13 augustus 2015

Bashar: De realiteit krijgen die jullie wensen. / Darryll Anka Geplaatst: 13 augustus 2015

Bashar:
De realiteit krijgen die jullie wensen.
Darryll Anka
Geplaatst: 13 augustus 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een radio hoeft het programma dat hij wil horen niet te scheppen. Hij hoeft alleen een reeds bestaand programma te zoeken. Hij maakt van zichzelf een effectieve ontvanger door overeen te komen met frequenties, synchrone frequenties – met het programma dat hij wenst te ontvangen.

Op dezelfde manier hoeven jullie de realiteit die jullie wensen niet te scheppen omdat die al bestaat – tussen de oneindige waarschijnlijke werkelijkheden die allemaal simultaan mede-bestaan.

Alles wat jullie hoeven te doen is van jezelf een actieve “antenne” te maken zodat jullie, als de vibraties overeenkomen, die realiteit kunnen ontvangen en die realiteit voor jullie “echt” kunnen maken.

Shekinah Rose / De Blauwe Straal Moeder Mary en UFO’s /12 Augustus 2015

Shekinah Rose / De Blauwe Straal
Moeder Mary en UFO’s
12 Augustus 2015
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Het Sterrenzaden Pad van Ascentie van de Geascendeerde Meesters en de Galactische Erfenis 13
Velen van jullie, de Sterrenzaden en de Blauwe Stralen, zijn verbonden met de Geascendeerde Meesters, de Galactische Wezens en Sterrensystemen die deel uit maken van jullie ontwaking doorheen jullie evoluerende reis van ascentie. Afhankelijk van de stralen van Creatie, zullen sterrensystemen en geestelijke rijken waardoorheen je kwam, bepalen wanneer deze wegwijzers en geascendeerde meester leraren in je leven zullen arriveren. Zij zijn voor jou voorbestemd om herenigd te worden in jouw gebied van bewustzijn voor de grotere uitbreiding van wie je bent.
De planetaire ascentie zet jullie DNA tot ontwaking aan voor jullie uitbreidende begrip van het multidimensionale en interdimensionale zelf, de rijken en de verbinding met de planeten en het zonnesysteem. Het geeft jullie een grotere capaciteit van besef om op een onvertelde geschiedenis van de mensheid, de kosmos, de sterrenzaden en ET’s in te tappen, voorbij wat jullie geleerd werd in jullie systemen en constructies op deze planeet. Terwijl jullie doorgaan met de voortgang van het verhogen van jullie frequentie, doet jullie galactische en kosmische besef dat aldus ook. Deze ontwakingen en intuïtieve inzichten worden onder jullie aandacht gebracht door de ascentie van jullie ziel om Universele Bewustzijn Scheppers van Eenheid te zijn. 444

De Vreugde en de Verantwoordelijkheid Begrijpen! / 10 Augustus 2015 / Lisa Gawlas

De Vreugde en de Verantwoordelijkheid Begrijpen!
10 Augustus 2015 / Lisa Gawlas
Kan ik gewoon zeggen hoe ongelooflijk majesteitelijk en prachtig jullie allemaal zijn. Hoe onbeschrijfelijk krachtig jullie, wij, Nu zijn. Jullie “super krachten” zijn nu online, of jullie je dat nu realiseren, weten wat zij zijn, is niet van belang. Jullie zijn HIER en daarom, zijn jullie absoluut verantwoordelijk om te weten, omdat deze superkrachten gebruikt worden doorheen jullie energiesysteem, tenminste voor diegenen die op de versnelde Aarde zijn. Ik voel, meer dan wat dan ook, dat wij allemaal zeer duidelijk moeten zijn in te begrijpen wat dit allemaal voor ons betekent.
Als we op dit moment naar de Aarde kunnen kijken als een tweezijdige munt, is de bovenzijde waar alles onbeperkt is, de andere zijde is zeer beperkt en gebufferd. Laat ons het nu breder maken … de ene zijde is wat we genoemd hebben de Hemel op Aarde, Shambhala, 5D, kies een titel die past bij jouw voorkeur. De andere kant, slow motion 3D Aarde zoals wij het gekend hebben te zijn, met enige verdraaiingen.

Een Schrijven van de Schepper 12 Augustus 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 Augustus 2015 / door  Jennifer Farley,

” Eruit Klimmen

images

Het is interessant om je menselijkheid te observeren. Sommigen van jullie verkondigen de behoefte en noodzaak voor verandering, hoewel jullie zullen blijven zitten waar jullie zijn ....
 nooit bewegen, nooit veranderen en nooit een voorwaartse beweging maken om jezelf te verheffen. Het universum streeft ernaar om elke wens, droom of verlangen te vervullen, maar het vereist wel enige inspanning van jullie kant.

Als je niet weet waar te beginnen, begin dan met je gedachten en woorden. Figuurlijk gesproken; kun je niet schoon worden terwijl je in een modderpoel zit. Het is aan jullie om een goede gedachte te denken, zeg een goed ding per dag om 'de bal aan het rollen’ te krijgen. Mijn prachtige kind, ik wacht! Wanneer zou jij willen beginnen?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 85 / Donderdag 13 Augustus 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 85
Donderdag 13 Augustus 2015


Chicchan 7  De Waarheid Zal Je Bevrijden


Ik ben Chicchan ( Rode Slasng) met Toon 7.
Zijn jullie klaar om jullie leven te transformeren? Samen zijn wij hier om jullie een manier te bieden om oude overtuigingen te verwerpen die niet meer nodig zijn. Net als de slang, zul je vele lagen afwerpen als je groeit. Elke laag dient als een jas van bescherming, echter moet je de jas die je ontgroeid bent verwijderen voordat je deze vervangt door een nieuwe jas.

Probeer het met een kledingstuk dat enkele maten te klein is. Je zult je erg ongemakkelijk voelen en uiteindelijk energie verliezen als de doorstroming van het bloed wordt beperkt. Dit is wat er gebeurt op een energetisch niveau wanneer jullie je energiestroom beperken door vast te houden aan angsten en oude overtuigingen. Zodra jullie beklemmende angsten en overtuigingen loslaten, stroomt de energie vrijelijk, waardoor je meer helderder denkt en meer creatieve en gezonde keuzes kunt maken.


Heavenletter 5376 Het Leven Dat Je Leidt / Donderdag 13 Augustus 2015

Het Leven Dat Je Leidt
Brief uit de Hemel
Donderdag 13 Augustus 2015


God zei:

Jouw leven gaat helemaal over jou. Natuurlijk, Ik heb gezegd dat het leven niet helemaal over jou gaat. Ja, het leven gaat over veel meer dan over jou. Niettemin ben jij degene die jouw leven leeft. Het is aan jou om hooi te maken terwijl de zon schijnt. Je leven lijkt zeker te gebeuren met jou. Jij bent degene die jouw leven leidt. Luister naar die uitdrukking – jij leidt jouw leven. Daar is het deel waarin jij jouw leven stuurt om op de ene of de andere manier te zijn.

Bijvoorbeeld, het kan zijn dat je een dag hebt of gedeelte van een dag, waarin je lacht, lacht, lacht. Vermoedelijk lach jij omdat grappige dingen gebeuren, of je leest over grappige dingen, of je herinnert je toevallig iets dat je aan het lachen maakt. Jij beslist dat er een bonafide reden moet zijn voor jouw gelach, en dus vind jij die reden.

woensdag 12 augustus 2015

Rainbow Phoenix 10 aug 2015:


Rainbow Phoenix 10 aug 2015:
Cern Hadron Collider, Planetaire Verbindingen.

Waarvoor Kosmisch Bewustzijn beschikbaar is. Gaat u door.
Vandaag is het 10 augustus 2015. Wil Berlinghof is de Stem van Kosmisch Bewustzijn en Callista is de Energiegever en Vraagsteller.

Vraagsteller: Bewustzijn, hebt u in deze tijd een boodschap voor het menselijk collectief?

Bewustzijn: De voornaamste boodschap die dit Bewustzijn in deze tijd heeft, heeft te maken met een gebeuren dat eraan komt, en dat is ongeveer in een week tijd. Dit gebeuren is een verbinding (alignment), een planetair alignment van planeten en hemelse lichamen, zoals je wilt, die allen zullen worden opgesteld om een bepaalde opening in het bewustzijn te laten gebeuren.

Het is ook een tijd dat bepaalde mensen in de machtstructuur, zij die de Elites zijn, de Machten-Die-Er-Zijn, de Cabal, dat dezen zich ook bewust zijn van deze gunstige gelegenheid  van de planetaire alignments op 15 augustus en het is hun plan om die dag te gebruiken en de beschikbare energieën om de Cern Hadron Collider op te starten. Dat dit deel is van een agenda om de zich opbouwende golf die de Aarde nadert, welke ze moeten dempen of moeten afbuigen. Het werd gezien dat die in deze tijd nadert en die zich opbouwt tot een gebeuren rond het midden van september, waar een crescendo van energieën op de Aarde Zelf, als een waterval zullen vallen op de Aarde Zelf.

Sheldan Nidle - 11 augustus 2015

Sheldan Nidle - 11 augustus 2015


2 Akbal, 16 Pop, 12 Manik

Selamat Jaran! Bijna 900.000 jaren geleden kwamen jullie voorouders aan op deze levende bol. Net als alle nieuwe kolonisten kwamen ze eerst een begin overeen. Dit werd het verloren continent Muror (Lemuria). Tezelfdertijd zetten de kolonisten hun kampen op in Agartha (Binnenaarde). Deze eerste stappen waren ter herinnering aan de eerste vernietigde kolonie, die jullie kennen als Hyperborea (het land van het Noordelijke Polaire gebied). Dit land werd zo’n 2 miljoen jaar geleden gesticht. Deze kolonisten gingen uiteindelijk naar Mars en vestigden zich ongeveer 1 miljoen jaar geleden op haar innerlijke landen. Deze kolonisten gebruikten dit Martiaanse land als een ontsnappingsstation om succesvol te evacueren naar veilige zonnestelsels van de Galactische Federatie in Lyra en Centaurus. Een gelijksoortig plan zou door de Atlantiers en hun makkers worden gekopieerd toen ze van Gaia naar Agena in Centaurus verhuisden, zo’n 13000 jaar geleden. Volgend op deze massa-migratie gaf de Hemel ons de opdracht toe te kijken en alleen in te grijpen wanneer het noodzakelijk was. Jullie planeet (Gaia) werd tijdelijk aan de Anunnaki (de overblijvende groep van Atlantis) gegeven om te besturen tot een van te voren bepaalde datum van herstel. De Hemel wilde jullie voorbereiden op jullie toekomstige rol in deze Melkweg.