Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 augustus 2015

De 888 Drievoudige Oneindigheid Leeuwenpoort Portaal (Het Koninklijke Huis van Sirius) 8/8/2015 / 6 Augustus 2015 / Magenta Pixy

Het Witte Gevleugelde Collectieve Bewustzijn van Negen
De 888 Drievoudige Oneindigheid Leeuwenpoort Portaal
(Het Koninklijke Huis van Sirius) 8/8/2015
6 Augustus 2015 / Magenta Pixy

De 888 Drievoudige Oneindigheid Leeuwenpoort Portaal 8/8/2015 is de trigger voor het Koninklijke Huis van Sirius Feline (Katachtige) frequentie. Er zullen vele van deze frequenties zijn terwijl jullie voorwaarts gaan in/naar een intergalactische maatschappij.
****
Cobie - Deze video is Engelstalig, maar belangrijk genoeg om hier op de Blog geplaatst te worden. Magenta Pixy is bekend een zeer ‘schoon’ kanaal te zijn voor Het Witte Gevleugelde Collectieve Bewustzijn van Negen. Zij spreekt zeer duidelijk en dus zal het gemakkelijk te volgen zijn allemaal, zeker als je het voor een tweede keer beluistert.


Mary Magdalene Verwelkom deze Nieuwere Versie van Jou / 5 Augustus 2015 / Fran Zepeda

Mary Magdalene
Verwelkom deze Nieuwere Versie van Jou
5 Augustus 2015 / Fran Zepeda 
Welkom naar deze nieuwe versie van jou, oogstend en manifesterend terwijl je doorgaat deze nieuwe energieën van de huidige Toegangspoort te ontvangen die je nu wenken. Je hebt de grondslag gelegd en nu wacht er zoveel op jou om te ontdekken over jezelf. De Nieuwe Jij waar zo velen over gesproken hebben is een werk in voortgang, maar je zult opmerken dat de laatste tijd je een diepere, meer geaarde ontwaking ervaren hebt van je Waarachtige Goddelijke Zelven.
Jouw versmelting van je hogere aspecten, je IK BEN Aanwezigheid, werd opgevoerd en wordt voortdurend opgevoerd en als je een interpretatie zou moeten plaatsen van jezelf in eerdere momenten naast een interpretatie van hoe je in dit moment bent, zou je een groot verschil opmerken. De versnelling van jullie ontwikkeling is een beetje verbijsterend, maar alles dat jullie hoeven te doen is doorgaan deze vloedgolf van ontwaking te berijden met volledige openheid en acceptatie met een beetje nieuwsgierigheid daarin gegooid.

Oth: Wie ben ik en wat wil ik en wat wil ik eigenlijk echt? / Ellen Rauh Geplaatst: 8 augustus 2015

Oth:
Wie ben ik en wat wil ik en wat wil ik eigenlijk echt?
Ellen Rauh
Geplaatst: 8 augustus 2015

Goede avond iedereen hier aanwezig.

Wij zijn blij met jullie allen. Wij willen het hebben vanavond over wie jullie zijn.
Wie weet wie hij is? En waar heb je het dan over?

Op het moment dat je op Aarde verblijft, kun je maar ontdekken wie je bent door ervaringen en door reflecties en intermenselijke relaties. Als een baby geboren wordt, zie je nog duidelijk de kern van het wezen van zijn of haar zijn. Ze stralen het nog moeiteloos uit. En wat je verder ziet, zijn bepaalde karaktertrekken, de instrumenten die je als mens meekrijgt om als persoonlijkheid je plek op Aarde in te nemen. De perfecte persoonlijkheid voor jouw wezen om zich te manifesteren op Aarde. Maar dan begint de weg. Want uiterlijk is wel te zien wie jij in wezen zou zijn en je karaktertrekken zijn ook te zien. Alleen jijzelf weet het nog niet. Door vallen en opstaan ontdek jij je grenzen. Door steeds over je grenzen te gaan, ontdek je je energetische grenzen. Wanneer ben je in balans qua energie en qua emoties en met de juiste manier van denken?

Persoonlijk bericht, in plaats van mails / 08 Augustus 2015 / Irma Schiffers


Persoonlijk bericht, in plaats van mails
08 Augustus 2015 / Irma Schiffers

Ja, ik ben erg afwezig en dat is helaas geen vrije keuze. Doorgaans help ik andere mensen uit een persoonlijke crisis of schrijf ik zoals jullie gewend zijn van mij artikelen over alles wat niet klopt, wat oneerlijk is, tot op het bot corrupt is of over propaganda die het tegenovergestelde is van de waarheid. Tot het moment dat ´mijnheer Crisis´ je ineens zelf als het oog van een orkaan op je deurmat staat aan te staren en komt waarschuwen dat er een flinke storm op komst is. Oog in oog staand ontdek je dat tijd niet bestaat en dat die orkaan al meteen uit zijn rugzak komt zetten en door je kamer heen raast. Dat is nu hier aan de gang. En ik hoop oprecht dat die orkaan door de achterdeur weer weg trekt en gelijk die storm meeneemt die al langer woedt. Ik ben het echt onderhand wel een keertje zat.

Aangezien ik word overspoeld met lieve, bezorgde, vragende en soms dwingende mails die vragen om artikelen en vertalingen en ik vaak en lang afwezig was (zelfs een paar nachten) kan ik ze echt op dit moment niet meer allemaal persoonlijk van een antwoord voorzien, dus ik gebruik even mijn eigen blog om uit te leggen wat er aan de hand is, in plaats van deze inmiddels ruim 350 mails te beantwoorden. Dat gaat eenvoudigweg niet meer.

Voor de lezers die de Facebook-berichten niet volgen: ik ga vrij onverwachts al twee weken dagelijks op bezoek op de Intensive Care voor medeblogger Maarten, regelmatige bezoeker van dit blog, nog altijd een close friend, weliswaar ex-echtgenoot maar ook de gitarist uit mijn bands tien jaar lang en kunstschilder in ons collectief. Die ernstige situatie is voorlopig nog niet ten einde helaas.

Terwijl ik afgelopen dinsdag -nadat hij na negen dagen op IC eindelijk naar de zaal mocht- bij hem op bezoek was en zag en voelde dat het met hem ook helemaal niet goed ging en op een zoveelste terugslag afstevende, werd mijn nog zeer speelse en altijd gezonde witte herder Djaya op de dierenartspraktijk plotseling onderzocht omdat ze niet lekker was geworden in de tuin van het een op het andere moment vlak voordat ik naar het ziekenhuis moest. Ik mocht haar daar achterlaten en kon haar om zes uur weer ophalen. Ik kreeg eenmaal in het ziekenhuis een afschuwelijk telefoontje dat Djaya stervende was; haar buik zat vol met bloed. Snel weer in tranen terug gereisd naar de praktijk waar ze in moest slapen. Het was een horror-scenario. Precies op het moment dat ik even later naast haar zat op mijn knieën voor dat laatste spuitje kreeg ik wederom een telefoontje van het ziekenhuis dat ik meteen terug moest komen en daar zou moeten overnachten want de situatie met Maarten was zeer kritiek geworden in de tussentijd. Het is uiteraard ook nog steeds zijn hond dus hij was ook zeer ontredderd door dat bericht. Maarten onderging blijkbaar op dat moment een reanimatie en kwam daarmee weer terug aan de beademing op intensive care te liggen.

 
Woensdag heb ik met hulp van een vriend Djaya naar het crematorium gebracht, terwijl ik een paar nachten in het ziekenhuis heb moeten overnachten ter ondersteuning op de familiekamer. In de tussentijd ligt ook mijn vader 150 km verderop met benauwdheid en een longontsteking aan de beademing in een ziekenhuis. Zowel Maarten als mijn vader moeten straks naar een revalidatie-centrum. Een bizarre situatie die ik even niet zo snel kan verwerken. Zelfs de bench en voerbakken van Djaya heb ik nog niet kunnen weghalen, die staan hier als stille getuigen nog in de kamer. Ik heb ook nog eens veel te veel te regelen omdat ik overal ineens alleen voor sta en zijn inkomen nu volledig wegvalt. Omdat hij officieel nog de helft van ons koophuis bezit is dat een enorm probleem, mits ik het nu even snel zou verkopen en dan sta ik ook op straat, terwijl dat ook in deze tijd niet zomaar mogelijk is. Hij zal straks ook nog eens een betere huisvesting moeten hebben vanwege zijn gezondheid. Dat is nu eenmaal blijkbaar het lot van ZZP-ers die het al moeilijk genoeg hebben in deze perfect ‘georganiseerde crisis’; je zoekt het maar lekker uit.

De maatschappij draait door en verlangt van alles waar ik niet aan kan voldoen op dit moment. Datgene waar we tegen strijden beukt keihard terug. Het maakt veel gevoelige mensen letterlijk ziek en dat vraagt volharding en uithoudingsvermogen. En dat zál ik laten zien! Ook al weet ik op dit moment nog niet hoe.

Ik hoop binnenkort de draad weer op te pakken; er gebeurt namelijk genoeg in de wereld. Gelukkig komt er steeds meer corruptie en rottigheid naar boven drijven want er is één ding waar geen (on)kruid tegen gewassen is en dat is de ultieme waarheid! Dus dat blijft een prioriteit.

Excuses dus voor de stilte. Hopelijk tot snel!

Irma

Met herinnering en enorme dankbaarheid aan Djaya. Dag mooi lief ‘meisje’. Ik mis je! <3

Een Schrijven van de Schepper / 7 Augustus 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 Augustus 2015 / door  Jennifer Farley,

Het Vreugdevolle bij Elkaar Roepen van de Familie

101435-334x335-Circleoffriendscandleholder

Het is tijd ......... om je familie bij elkaar te roepen.
Het is misschien niet de familie waarin je geboren bent,
misschien zijn het niet de degene die je denkt dat het zijn.
Het is de familie waar je nu aan voorgesteld wordt,
de familie die aanwezig zal zijn op de "tijd van ontwaken tijd".
Geniet van de liefde en steun van die familie,
 het is een vreugdevolle gelegenheid!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5371 Waar Verbergt Liefde Zich? / Zaterdag 8 Augustus 2015

Waar Verbergt Liefde Zich?
Brief uit de Hemel
Zaterdag 8 Augustus 2015


God zei:

In de wereld die gaat komen, in de wereld net om de hoek, zal niemand zich wees voelen. Iedereen zal bemind worden en elke baby, elk kind en elke volwassene zal weten dat ze bemind en verzorgd worden. Harten zullen regels en voorschriften vervangen. Liefde zal door het Universum gaan als de Schitterende Stralen van de Zon.

Iedereen die op Aarde geboren wordt is bedoeld liefde te geven, liefde in overvloed, en blijvende liefde en hetzelfde te ontvangen. Er is hier niets nieuws over. Als je haar niet ziet en voelt, waar verbergt deze liefde zich dan?

Iedereen op Aarde weet hoe het voelt wees te zijn. Hoe oud je ook bent, je mist je moeder en je vader. Je hebt misschien niet altijd geweten wat ze voor jou betekenden toen ze op Aarde in leven waren. Het is zo op Aarde dat velen niet weten wat ze hebben als ze het hebben en later wanhoop als last hebben.

vrijdag 7 augustus 2015

De Leeuwen Toegangspoort: Galactisch Niveau Activeringen / 6 Augustus 2015 / Sandra Walter

De Leeuwen Toegangspoort: Galactisch Niveau Activeringen
6 Augustus 2015 / Sandra Walter
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Onze Leeuwen Poort passage opent Vrijdag, 7 Augustus en gaat verder doorheen Donderdag 13 Augustus. De kristallijne focus gaat door, en jullie mogen versterkingen opgemerkt hebben in het Menselijke hartraster gedurende de laatste paar weken. Het is een schitterende, uitbreidende fase van onze evolutie, geliefden. De energieën zijn altijd-verhogend voor de Licht Stam, en jullie mogen de trekkracht ervaren van de laatste Equinox - Bloed Maan toegangspoort. Dienstverlening en missiewerk bereiken voltooiing; werk wat begon met de eerste Poort terug in 2014. Het is een krachtige reeks aan verschuivingen en openbaringen voor diegenen die ervoor kiezen om zich aan te sluiten bij de Ascentie.
Galactisch Niveau Activeringen
Daar zijn een reeks aan frequenties die binnenkomen tijdens de Leeuwen Poort Passage hetgeen sterrenzaden en geïncarneerde Galactics zal helpen met hun dienstverlenende werk. De boodschap en het voorgestelde werk voor de laatste Toegangspoort (angsten van Ascentie, belichaming onder ogen komen) was doelbewust voor diegenen die hun Ascentieproces in 2015 fijn afstemden ter voorbereiding op de kristallijne belichaming. Het is belangrijk om angsten, overtuigingen en aannames over je missie hier en nu los te laten, omdat velen van jullie dit jaar zullen verschuiven naar een zeer niet-lineaire, multidimensionale expressie. Deze verschuiving is al onderweg voor velen vanwege jullie bewuste keuze om de Verschuiving en Ascentie te dienen.

SaLuSa: Niet te Ver in de Toekomst, zullen Jullie Ons Zien en Ons ....... / 7 Augustus 2015 / Mike Quinsey

SaLuSa
Niet te Ver in de Toekomst, zullen Jullie Ons Zien en Ons Ontmoeten als de Vrienden die Wij Zijn
7 Augustus 2015 / Mike Quinsey


Dierbaren, de zaken op Aarde beginnen op een zodanige manier vorm aan te nemen dat over niet al te lange tijd jullie de richting zullen beginnen te zien waar de Mensheid in gaat. Uit verwarring en onzekerheid, zullen positieve signalen komen die zullen bevestigen dat de veranderingen voor jullie verbetering vorm aannemen. Jullie zullen beseffen dat een “reiniging” aan het plaatsvinden is en dat veel van wat jullie al kunnen zien van het oude regime, veranderd of verwijderd wordt. Het wordt geholpen door de vele zielen die tot de waarheid ontwaakt zijn en vrijheid van de ketenen van de Duisteren eisen. Jullie levens werden gereduceerd naar dat van slaven terwijl jullie geboorterecht jullie ontkend werd. Aan jullie werd door God vrijheid geschonken en het zal hersteld worden zodat het Nieuwe Tijdperk de belofte kan verstrekken die aan jullie gemaakt werd. Tezelfdertijd zijn er onmiskenbare signalen dat zo velen van jullie de waarheid van jullie bestaan en de glorieuze tijd die er in het verschiet ligt begrijpen. Het zal tijd nemen om volledig te manifesteren en wij geven jullie stevige indicaties van de richting waar jullie in gaan zodat jullie een positief doel in gedachten hebben. Achter de schermen zullen er vele groepen zijn die jullie inspanningen ondersteunen, en jullie helpen om succes te bereiken.

Van “De Dieren Oproepen” naar de Leeuwen Poort: Een Reis in het Verhogenvan het Bewustzijn / 6 Augustus 2015/ Celia Fenn

Van “De Dieren Oproepen” naar de Leeuwen Poort: Een Reis in het Verhogen van het Bewustzijn
6 Augustus 2015/ Celia Fenn


In deze periode van 2015 zijn wij zeer zeker in een Golf van Krachtige transformationele energie. Onze levens en onze Werkelijkheid worden veranderd op een zeer snel tempo en op manieren waar wij het vaak nog steeds mee eens moeten worden. Ik denk dat de meest recente golf van veranderingen de meest definitieve en misschien ook de meest verrassende geweest is.
Het heeft te maken met onze medeburgers op de Aarde. De dieren. Vrij simpel gezegd, de Aarde kan niet verder ascenderen tenzij wij vrede maken met het Dieren Koninkrijk. Wij moeten in ONS bewustzijn het feit opnemen dat in een Vijfde Dimensionale Wereld wij allen verbonden en aan elkaar verwant zijn, en dat betekent dat wij niet langer kunnen misbruiken en vernietigen zonder te her/erkennen dat wij het zelf zijn dat wij misbruiken en vernietigen.

Bericht van Cobra, / 6 augustus 2015


Bericht van Cobra, 6 augustus 2015
06 Augustus 2015

Ondermaanse operaties update
De ondermaanse operaties gaan door. De meeste plasma generatoren en plasma strangelet bommen op door de mensen gemaakte satellieten zijn buiten werking gesteld, inclusief die op de dertien NROL-39 »octopus« satellieten:


Er is inderdaad iets buiten je bereik!

Dit heeft effectief de matrixcontrole over de oppervlaktebevolking losser gemaakt, tot het punt dat intel over ontwerpen van geavanceerde ruimtevaartuig propulsie systemen is vrijgegeven, zowel in de mainstream media als in de alternatieve media:


Ascentie Berichten De Magdalen Toegangspoort & De Leeuwen Poort / 6 Augustus 2015 / Kara Schallock

Ascentie Berichten
De Magdalen Toegangspoort
& De Leeuwen Poort
6 Augustus 2015 / Kara Schallock 
De Magdalen Toegangspoort - 23 Juli 2015
Wij zijn in een zeer krachtige verschuiving. Zoals jullie al weten, hebben we steeds grotere verschuivingen gehad, de ene meteen na de andere, met nauwelijks wat voor tijd dan ook om een pauze ertussenin te nemen. De huidige verschuiving is uitermate krachtig aangezien het regelrecht naar de Leeuwenpoort op 8 Augustus leidt. (8/8/2015=8/8/8). De acht symboliseert Macht/Kracht en zekerheid, de Macht om alles te zijn dat wij zijn is waartoe wij ieder begeleid worden om te zijn. De Magdalen Toegangspoort, de verschuiving waar wij momenteel in zijn, helpt ons voor te bereiden op de Leeuwen Poort door het Goddelijke Vrouwelijke in een ieder van ons te bekrachtigen. Weet alsjeblieft dat het Goddelijke Vrouwelijke beide seksen binnenin vasthoudt en de Kracht is met het manifesteren van onze creaties, hetgeen een vermenging is van zowel het vrouwelijke (creativiteit) als het mannelijke (manifestatie).

Een Schrijven van de Schepper / 6 Augustus 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 Augustus 2015 / door  Jennifer Farley,

” Voorbij de Spiegel ”

nikon-d5000-mirror-bokeh-Favim.com-473942

In plaats van te zeggen: "wat spiegelt deze persoon in mij",
begin met het gevoel dat de acties prikkelde en onderzoek het vanaf daar.
"Spring over de spiegel en in jezelf".
Je zult verbaasd zijn over wat je vindt!

~ De Schepper ~
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5370 Het Hart van de Mensheid Gaat Dieper / Vrijdag 7 Augustus 2015

Het Hart van de Mensheid Gaat Dieper
Brief uit de Hemel
Vrijdag 7 Augustus 2015


God zei:

Het leven op Aarde kijkt niet altijd mooi voor jou. Op sommige dagen kan je het gevoel hebben dat je voor de leeuwen gegooid bent. Ga diep genoeg onder de ondiepe wateren, en je zal meer en meer van de Schoonheid van het Leven dat rond gaat onder de Zon zien. Er is meer omtrent het leven dan zijn deklaag. Als je alleen de oppervlakte ziet, zie je de oppervlakte, en de oppervlakte is een dunne waas.

Ik spreek niet tegen wat je ziet. Je ziet het. Wat je ziet kan heel goed worden gemeld op het nieuws. Wat je hebt gezien kan heel goed worden gedocumenteerd door miljarden mensen. Onder het voor de hand liggende, onder de oppervlakte, kan niettemin misschien een schat liggen.

donderdag 6 augustus 2015

Sheldan Nidle / 4 augustus 2015

Sheldan Nidle 4 augustus 2015


8 Cib, 9 Pop, 12 Manik

Er vormen zich nu gebeurtenissen die eindelijk de cabal zullen neerhalen en de manier waarop deze realiteit is samengesteld zal transformeren. Zoals eerder is gezegd zal de ware revolutie niet op TV worden uitgezonden.

Dratzo! We zijn er weer! Er wordt wereldwijd veel vooruitgang geboekt. De vonnissen tegen de duistere cabal blijven zich opstapelen. De allerbelangrijkste factie, het wereldwijde militaire apparaat, gaat steeds sneller. Hun taak is bijeen te komen en een plan te formuleren voor het feitelijk arresteren van de overblijvende toplagen in regeringen, het bankierswezen en de rechterlijke macht. Intussen zijn degenen binnen deze cabal bezig hun laatste strohalmen te verzamelen, een aantal internationale handelspartnerschappen. Deze associaties zijn feitelijk een aangepaste versie van hun “Nieuwe Wereldorde”. Deze nep-overeenkomsten zullen teniet worden gedaan door de opkomst van NESARA en een serie vergelijkbare maatregelen wereldwijd. Kortom, de kuiperijen van het duister zijn feitelijk illusoir. Overal zijn bondgenoten van de oude families volledig voorbereid om deze illustere overeenkomsten teniet te doen. Terwijl dit gebeurt beginnen een aantal nieuwe mondiale financiële instituten langzaam hun vleugels uit te slaan. De nieuwe BRICS bank en de Chinese AIIB beginnen te snijden in de doelstellingen voor handel en ontwikkeling zoals door de cabal uiteengezet. Het proces dat momenteel wereldwijd verschijnt is om te laten zien hoe aan de veel grotere behoefte aan infrastructurele ontwikkeling kan worden voldaan.

Lady Nada en Sananda Verheldering en Inspiratie over Oordeel / 2 Augustus 2015 / Fran Zepeda

Lady Nada en Sananda
Verheldering en Inspiratie over Oordeel
2 Augustus 2015 / Fran Zepeda
Fran: Deze capsule van informatie kwam binnen terwijl ik zat na te denken over hoezeer oordeel een deel van onze levens uitgemaakt heeft, maar ook hoe de dingen bezig zijn te veranderen, en vroeg om verheldering aangaande het onderwerp, ik ontving dit en deel het nu met jullie:
Lady Nada and Sananda:
“Doorheen jullie lange bestaan in de dualiteit, is oordeel jullie standvastigheid geweest, jullie wegwijzer, jullie begeleidende licht om jullie vele wendingen binnen jullie werkelijkheid te navigeren. En het heeft jullie goed gediend. Het heeft jullie schijnbaar veilig gehouden en hield jullie voorwaarts gaande naar jullie doelen. Wij zeggen schijnbaar, omdat terwijl het jullie in vele gevallen voorwaarts bewogen en veilig gehouden heeft, het jullie ook beperkt heeft met jullie vele ervaringen op jullie reis van in/naar het hogere bewustzijn te verhuizen.

Aranuth Spreekt: Jullie Toekomst / 4 augustus 2015 / Malcolm Bell

Aranuth Spreekt:
Jullie Toekomst
4 augustus 2015 / Malcolm Bell
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Goedendag allemaal,
Hier zijn wij weer met alweer een boodschap van Aranuth en de Broederschap van Liefde. Zoals gewoonlijk zit de boodschap vol liefde, informatie, en is hij ontworpen om ons te assisteren terwijl wij op ons pad lopen in deze moeilijke, veranderende en uitdagende tijden.

Wij moeten de kracht van de Schepper, het Universum en de ontelbare gidsen en hoog ontwikkelde wezens om ons te helpen om door elke situatie hen te komen, nooit onderschatten…… als wij maar zouden GELOVEN, absoluut zouden geloven, vertrouwen hebben en toestaan…. absoluut!

Verschillende en grote aantallen gidsen komen mij bezoeken in de “ongoddelijke” uren van de nacht en in de vroege ochtenden en zij zijn  de laatste jaren een gewone zaak in mijn leven geworden, en toch verrassen zij mij telkens weer.

De energieën van Augustus / 6 Augustus 2015 / door Jennifer Hoffman


De energieën van Augustus
6 Augustus 2015 / door Jennifer Hoffman 

Als ik de energie van augustus in één woord zou moeten opsommen, zou ik beginnen met opluchting, nu de maand juli voorbij is. Het was een lange, lastige maand, die eindeloos voort leek te duren. Maar alles dat we hebben overwonnen heeft ons geholpen nieuwe energiegrenzen te stellen, nieuwe potentiële wegen te openen en heeft veel puin uit zowel onze individuele- als collectieve realiteiten opgeruimd.

Augustus begint met een volle maan en de planeet Venus in retrograde, wat aangeeft dat einden sterker zijn dan een nieuw begin. Saturnus sluit een 33 jaar durende cyclus af, en ook een grotere, 99 jaar durende cyclus, eindigt. Daarnaast veranderen ook alle persoonlijke planeten (Mercurius, Venus, Mars) van teken deze maand, dus de collectieve energie is nu aan het bewegen. De trein van ascentie (= de stijging van vibratieniveau) heeft het station verlaten en is op stoom aan het komen. Onthoud dat een einde en een nieuw begin elkaar zullen overlappen, dus wees je bewust van het nieuwe begin terwijl je je aan het onthechten bent van hetgeen je niet langer dient, omdat ze beiden op hetzelfde moment plaatsvinden.

Boodschap bij 9e Formatie 2015 / 05 augustus 2015 / Robbert van den Broeke

Boodschap bij 9e Formatie 2015Boodschap bij 9e Formatie 2015
05 augustus 2015

Tijdens een bezoek gisteren aan deze formatie kreeg Robbert de volgende boodschap door :
De achtste en de negende formatie zijn door de speciale boom op de dijk sterk  met elkaar verbonden. De boom fungeert ook bij deze negende formatie als een antenne naar andere zonnestelsels.

Deze cirkel is vooral verbonden met de zon, met de kosmische oversoul ervan, en met de maan. De komende tijd worden heel veel bewustzijnscodes via de maan naar de aarde gezonden, waardoor het collectieve bewustzijn van de mensen positief beïnvloed wordt. Het is dus heel goed om verbinding te maken met de maan wanneer je in deze cirkel bent, maar ook met de zon. Het zal het mannelijke en het vrouwelijke samenbrengen, waardoor het collectieve bewustzijn van de Aarde meer naar het vrouwelijke gaat, meer naar het intuïtieve.

De Arcturianen en Ashira Jezelf Duidelijker Zien / 4 Augustus 2015 / Meredith Murphy

De Arcturianen en Ashira
Jezelf Duidelijker Zien
4 Augustus 2015 / Meredith Murphy

Groeten Goddelijke Wezens van Licht,
Wij zijn hier om met jullie te spreken in Liefde, als Liefde, zoals jullie zijn. Jullie en wij zijn dus gelijk op zoveel manieren en nochtans geeft de vorm van ons gebied jullie een aarzeling om het op die manier te zien, of zo mag het voor jullie toeschijnen. Ja, het is waar. Wij zijn op zoveel manieren eenvoudig jullie, verfijnd en opnieuw gefocust op andere manieren voor andere ervaringen van Licht. Zo zij het.
Laat ons jullie nu vertellen, over ons zijnde hier bij jullie, want het is van grote interesse voor ons. Wij zijn hier om in jullie wereld te leven, in en doorheen jullie zodat jullie jezelf meer volledig mogen kennen. Wij komen hier als een verenigd gebied van Licht, jullie kennend in de Goddelijke Zelf welke jullie fundamenteel zijn. Wij zijn samengesteld uit een zelfs meer uitgebreide heelheid dan jullie Goddelijke Zelf en nochtans gefabriceerd van jullie Goddelijke Zelf. Wij komen hier om te luisteren en met/bij jullie te leven, doorheen jullie, in jullie besef zijnde als het Al dat jullie zijn, zodat jullie jezelf meer volledig mogen kennen.

Een Schrijven van de Schepper 5 Augustus 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 Augustus 2015 / door  Jennifer Farley,

Wekken

hercules-lifts-the-skin-of-the-sea-and-stops-venus-for-an-instant-from-waking-love-1963

Slaapzucht van het lichaam,
lusteloosheid van actie,
het negeren van emotie .........
het is tijd om de dromers te wekken uit hun slaap.
Liefde zal hen stimuleren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5369 Een Zee van Zijde / Donderdag 6 Augustus 2015


Een Zee van Zijde
Brief uit de Hemel
Donderdag 6 Augustus 2015


God zei:

De vorige Heavenletter ging over jouw verlangen soms om het verleden in een nieuw leven te veranderen, een leven dat je niet zou willen weerstaan of herschrijven, een absoluut ideaal leven waar je graag aan deelneemt zoals je zou doen met een geliefd sprookjesboek. Je zou de bladzijden steeds opnieuw om blijven slaan en jouw verhaal steeds weer lezen om het geluk dat het geeft. Zo kun je het gewenst hebben.

Gelukkig leven en gelukkige kinderen, of ongelukkig leven en ongelukkige kinderen en alle gradaties die vervat kunnen worden – het recept is hetzelfde:
Blijf in Oneindigheid. Blijf bij Mij nu, op dit moment, want Wij bestaan in Oneindigheid.

De toekomst bestaat niet. De toekomst komt niet in een minuut. Er is geen toekomst in Oneindigheid. Er is geen verleden. De hele Oneindigheid is verpakt in dit moment, maar natuurlijk is er in Oneindigheid niets verpakt. Niettemin is Oneindigheid onmiddellijk.

woensdag 5 augustus 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Dinsdag 4 Augustus 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Dinsdag 4 Augustus 2015

Wij vinden het merkwaardig dat sommige van jullie eigenlijk bang zijn om je dromen te realiseren en jezelf saboteren waardoor jullie succes vermijden. Wij zien het als een angst voor de dood, afkomstig van het idee dat als je je hoogste potentieel bereikt, je doel waarvoor je op de planeet bent voorbij zal zijn.

Dit werd daadwerkelijk bestendigd door het oude martelaar paradigma, waar zoveel mensen ongelofelijke verschillen maakte, door alleen te worden voldaan met de dood voor hun inspanningen.

Dierbaren, gooi alstublieft die oude en beperkende overtuigingen weg! Jullie zijn  eeuwige wezens van expansie, en jullie zijn op de planeet om te evolueren naar steeds grotere expressies van het zelf. Vrees niet, het moment dat jullie succes bereiken, vind je jezelf op een platform met een gloednieuw gezichtspunt, van waaruit jullie weer zullen creëren.

Jeshua: Het Ene en het Vele Pamela Kribbe Geplaatst: 5 augustus 2015

Jeshua:
Het Ene en het Vele
Pamela Kribbe
Geplaatst: 5 augustus 2015

Lieve mensen,

Ik ben Jeshua. Diep verbonden ben ik met jullie, vanuit het hart.
Het hart is de plek die je toegang biedt tot het Ene, de oorsprong van alles, de bron van het leven. In het hart is er een open ruimte. Voel de stilte eens op die plek, de zachtheid, de openheid. Dit is jouw verbinding met het hart van de kosmos zelf.

Jullie leven in een wereld van vorm. Daarin is alles wat verschijnt afgebakend, begrensd en afgescheiden van elkaar. Jij bent een mens, man of vrouw, kind of volwassene, en daarbovenop ben je gedefinieerd door de rollen die je vervult in je dagelijks leven. Zo word je steeds meer een afgebakend wezen, gedefinieerd in tijd en ruimte. Je hart geeft je echter een perspectief op iets anders, iets in jou wat niet gedefinieerd kan worden, iets dat altijd open en onbepaald blijft. Dit is het Ene, het onveranderlijke, de kern van wie je bent. Hoe je het ook noemt, het ontglipt de woorden altijd. Toch is het van enorm belang steeds weer terug te keren naar die plek, naar het mysterie dat in jou woont.

Ascensie nieuws Augustus / 5 Augustus 2015 / door Fran Tielemans

Ascensie nieuws Augustus
5 Augustus 2015 / door Fran Tielemans

De maand juli had een 222/6-trilling, en het was duidelijk een echte power-maand. Het voelde alsof we onophoudelijk verbonden waren met een kosmisch stroomnet (wat eigenlijk in een bepaald opzicht ook zo is). Daardoor werden een heleboel mensen dooreengeschud door allerlei vreemde fysieke symptomen, emotionele en mentale beroering - waarover zowat elke geïntegreerd schrijvende spirituele auteur   (Jennifer Hoffman, Lauren Gorgo, Aluna Joy, Selacia,…) dan ook de afgelopen weken rapporteerde. Afgelopen maand was haast één onafgebroken download, waardoor onze pijnappelklier, hypofyse en zenuwstelsel overbelast werden, met draaierigheid, vermoeidheid, sinusproblemen, hoofdpijn, moeilijke vertering, spierpijn, vooral in benen en onderste gewrichten.