Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 augustus 2015

De 888 Drievoudige Oneindigheid Leeuwenpoort Portaal (Het Koninklijke Huis van Sirius) 8/8/2015 / 6 Augustus 2015 / Magenta Pixy

Het Witte Gevleugelde Collectieve Bewustzijn van Negen
De 888 Drievoudige Oneindigheid Leeuwenpoort Portaal
(Het Koninklijke Huis van Sirius) 8/8/2015
6 Augustus 2015 / Magenta Pixy

De 888 Drievoudige Oneindigheid Leeuwenpoort Portaal 8/8/2015 is de trigger voor het Koninklijke Huis van Sirius Feline (Katachtige) frequentie. Er zullen vele van deze frequenties zijn terwijl jullie voorwaarts gaan in/naar een intergalactische maatschappij.
****
Cobie - Deze video is Engelstalig, maar belangrijk genoeg om hier op de Blog geplaatst te worden. Magenta Pixy is bekend een zeer ‘schoon’ kanaal te zijn voor Het Witte Gevleugelde Collectieve Bewustzijn van Negen. Zij spreekt zeer duidelijk en dus zal het gemakkelijk te volgen zijn allemaal, zeker als je het voor een tweede keer beluistert.


Mary Magdalene Verwelkom deze Nieuwere Versie van Jou / 5 Augustus 2015 / Fran Zepeda

Mary Magdalene
Verwelkom deze Nieuwere Versie van Jou
5 Augustus 2015 / Fran Zepeda 
Welkom naar deze nieuwe versie van jou, oogstend en manifesterend terwijl je doorgaat deze nieuwe energieën van de huidige Toegangspoort te ontvangen die je nu wenken. Je hebt de grondslag gelegd en nu wacht er zoveel op jou om te ontdekken over jezelf. De Nieuwe Jij waar zo velen over gesproken hebben is een werk in voortgang, maar je zult opmerken dat de laatste tijd je een diepere, meer geaarde ontwaking ervaren hebt van je Waarachtige Goddelijke Zelven.
Jouw versmelting van je hogere aspecten, je IK BEN Aanwezigheid, werd opgevoerd en wordt voortdurend opgevoerd en als je een interpretatie zou moeten plaatsen van jezelf in eerdere momenten naast een interpretatie van hoe je in dit moment bent, zou je een groot verschil opmerken. De versnelling van jullie ontwikkeling is een beetje verbijsterend, maar alles dat jullie hoeven te doen is doorgaan deze vloedgolf van ontwaking te berijden met volledige openheid en acceptatie met een beetje nieuwsgierigheid daarin gegooid.

Oth: Wie ben ik en wat wil ik en wat wil ik eigenlijk echt? / Ellen Rauh Geplaatst: 8 augustus 2015

Oth:
Wie ben ik en wat wil ik en wat wil ik eigenlijk echt?
Ellen Rauh
Geplaatst: 8 augustus 2015

Goede avond iedereen hier aanwezig.

Wij zijn blij met jullie allen. Wij willen het hebben vanavond over wie jullie zijn.
Wie weet wie hij is? En waar heb je het dan over?

Op het moment dat je op Aarde verblijft, kun je maar ontdekken wie je bent door ervaringen en door reflecties en intermenselijke relaties. Als een baby geboren wordt, zie je nog duidelijk de kern van het wezen van zijn of haar zijn. Ze stralen het nog moeiteloos uit. En wat je verder ziet, zijn bepaalde karaktertrekken, de instrumenten die je als mens meekrijgt om als persoonlijkheid je plek op Aarde in te nemen. De perfecte persoonlijkheid voor jouw wezen om zich te manifesteren op Aarde. Maar dan begint de weg. Want uiterlijk is wel te zien wie jij in wezen zou zijn en je karaktertrekken zijn ook te zien. Alleen jijzelf weet het nog niet. Door vallen en opstaan ontdek jij je grenzen. Door steeds over je grenzen te gaan, ontdek je je energetische grenzen. Wanneer ben je in balans qua energie en qua emoties en met de juiste manier van denken?

kryon: Vraag en Antwoord 489: Verslaving en dwangmatigheid. / 8 augustus 2015 / Lee Carroll


489: Verslaving en dwangmatigheid.
8 augustus 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik ben heler/alternatief therapeut en ik wil graag weten wat de beste manier is om mensen met verslaving of dwangmatigheden te helpen. 

ANTWOORD: Verslavingen en dwangmatig gedrag zijn een resultaat van meer dan alleen maar psychologische verstoringen en/of chemische onbalans. Zij zijn een manier voor het biologisch zelf om een mens af  te leiden van waarvoor hij hier, spiritueel gezien, kwam. Het is ook gegeven als test of uitdaging. (zie: vraag 490: Drugsgebruik)

Als jij met verslaafde mensen werkt hoef ik jou niet te vertellen over de frustratie die zij voelen. Zij weten absoluut wat zij doen maar kunnen toch niet voldoende met hun cellen communiceren om dit te stoppen. Het hoofdbestanddeel van deze worsteling is dat de biologie een “muur van verslaving of dwangmatige handelingen” opbouwt zodat de mens geen beslissing hoeft te nemen over waarvoor hij hier is gekomen. Erger, soms is deze activiteit in feite ontworpen om hen sneller te doden!


Persoonlijk bericht, in plaats van mails / 08 Augustus 2015 / Irma Schiffers


Persoonlijk bericht, in plaats van mails
08 Augustus 2015 / Irma Schiffers

Ja, ik ben erg afwezig en dat is helaas geen vrije keuze. Doorgaans help ik andere mensen uit een persoonlijke crisis of schrijf ik zoals jullie gewend zijn van mij artikelen over alles wat niet klopt, wat oneerlijk is, tot op het bot corrupt is of over propaganda die het tegenovergestelde is van de waarheid. Tot het moment dat ´mijnheer Crisis´ je ineens zelf als het oog van een orkaan op je deurmat staat aan te staren en komt waarschuwen dat er een flinke storm op komst is. Oog in oog staand ontdek je dat tijd niet bestaat en dat die orkaan al meteen uit zijn rugzak komt zetten en door je kamer heen raast. Dat is nu hier aan de gang. En ik hoop oprecht dat die orkaan door de achterdeur weer weg trekt en gelijk die storm meeneemt die al langer woedt. Ik ben het echt onderhand wel een keertje zat.

Aangezien ik word overspoeld met lieve, bezorgde, vragende en soms dwingende mails die vragen om artikelen en vertalingen en ik vaak en lang afwezig was (zelfs een paar nachten) kan ik ze echt op dit moment niet meer allemaal persoonlijk van een antwoord voorzien, dus ik gebruik even mijn eigen blog om uit te leggen wat er aan de hand is, in plaats van deze inmiddels ruim 350 mails te beantwoorden. Dat gaat eenvoudigweg niet meer.

Voor de lezers die de Facebook-berichten niet volgen: ik ga vrij onverwachts al twee weken dagelijks op bezoek op de Intensive Care voor medeblogger Maarten, regelmatige bezoeker van dit blog, nog altijd een close friend, weliswaar ex-echtgenoot maar ook de gitarist uit mijn bands tien jaar lang en kunstschilder in ons collectief. Die ernstige situatie is voorlopig nog niet ten einde helaas.

Terwijl ik afgelopen dinsdag -nadat hij na negen dagen op IC eindelijk naar de zaal mocht- bij hem op bezoek was en zag en voelde dat het met hem ook helemaal niet goed ging en op een zoveelste terugslag afstevende, werd mijn nog zeer speelse en altijd gezonde witte herder Djaya op de dierenartspraktijk plotseling onderzocht omdat ze niet lekker was geworden in de tuin van het een op het andere moment vlak voordat ik naar het ziekenhuis moest. Ik mocht haar daar achterlaten en kon haar om zes uur weer ophalen. Ik kreeg eenmaal in het ziekenhuis een afschuwelijk telefoontje dat Djaya stervende was; haar buik zat vol met bloed. Snel weer in tranen terug gereisd naar de praktijk waar ze in moest slapen. Het was een horror-scenario. Precies op het moment dat ik even later naast haar zat op mijn knieën voor dat laatste spuitje kreeg ik wederom een telefoontje van het ziekenhuis dat ik meteen terug moest komen en daar zou moeten overnachten want de situatie met Maarten was zeer kritiek geworden in de tussentijd. Het is uiteraard ook nog steeds zijn hond dus hij was ook zeer ontredderd door dat bericht. Maarten onderging blijkbaar op dat moment een reanimatie en kwam daarmee weer terug aan de beademing op intensive care te liggen.

 
Woensdag heb ik met hulp van een vriend Djaya naar het crematorium gebracht, terwijl ik een paar nachten in het ziekenhuis heb moeten overnachten ter ondersteuning op de familiekamer. In de tussentijd ligt ook mijn vader 150 km verderop met benauwdheid en een longontsteking aan de beademing in een ziekenhuis. Zowel Maarten als mijn vader moeten straks naar een revalidatie-centrum. Een bizarre situatie die ik even niet zo snel kan verwerken. Zelfs de bench en voerbakken van Djaya heb ik nog niet kunnen weghalen, die staan hier als stille getuigen nog in de kamer. Ik heb ook nog eens veel te veel te regelen omdat ik overal ineens alleen voor sta en zijn inkomen nu volledig wegvalt. Omdat hij officieel nog de helft van ons koophuis bezit is dat een enorm probleem, mits ik het nu even snel zou verkopen en dan sta ik ook op straat, terwijl dat ook in deze tijd niet zomaar mogelijk is. Hij zal straks ook nog eens een betere huisvesting moeten hebben vanwege zijn gezondheid. Dat is nu eenmaal blijkbaar het lot van ZZP-ers die het al moeilijk genoeg hebben in deze perfect ‘georganiseerde crisis’; je zoekt het maar lekker uit.

De maatschappij draait door en verlangt van alles waar ik niet aan kan voldoen op dit moment. Datgene waar we tegen strijden beukt keihard terug. Het maakt veel gevoelige mensen letterlijk ziek en dat vraagt volharding en uithoudingsvermogen. En dat zál ik laten zien! Ook al weet ik op dit moment nog niet hoe.

Ik hoop binnenkort de draad weer op te pakken; er gebeurt namelijk genoeg in de wereld. Gelukkig komt er steeds meer corruptie en rottigheid naar boven drijven want er is één ding waar geen (on)kruid tegen gewassen is en dat is de ultieme waarheid! Dus dat blijft een prioriteit.

Excuses dus voor de stilte. Hopelijk tot snel!

Irma

Met herinnering en enorme dankbaarheid aan Djaya. Dag mooi lief ‘meisje’. Ik mis je! <3

Een Schrijven van de Schepper / 7 Augustus 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 Augustus 2015 / door  Jennifer Farley,

Het Vreugdevolle bij Elkaar Roepen van de Familie

101435-334x335-Circleoffriendscandleholder

Het is tijd ......... om je familie bij elkaar te roepen.
Het is misschien niet de familie waarin je geboren bent,
misschien zijn het niet de degene die je denkt dat het zijn.
Het is de familie waar je nu aan voorgesteld wordt,
de familie die aanwezig zal zijn op de "tijd van ontwaken tijd".
Geniet van de liefde en steun van die familie,
 het is een vreugdevolle gelegenheid!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 80 Zaterdag 8 Augustus 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 80

Zaterdag 8 Augustus 2015


Ahau 2   D.E.N.K. Voordat Je Iets Zegt

Groeten, ik ben AHAU (Gele Zon) en heet jullie van harte welkom in deze tijd van het delen. Het is een groot voorrecht om samen te werken met jullie en te helpen om de ware aard van wie je bent te begrijpen. Daarmee, verhogen jullie niet alleen het vibrationele patroon in jezelf,  maar ook in het hele universum. Wij zeggen deze woorden niet zachtjes want het zijn inderdaad zeer diepe en heilige woorden. Vandaag willen we graag met jullie spreken over het onderwerp van woorden. Er wordt veel gesproken en uitgezet in het universum, dat is niet anders dan het afval dat jullie stortplaatsen en oceanen vult. De mensheid is lichtzinnig geworden in hun verlangens en materiële bezittingen.

Er is veel verwaarlozing als het gaat om het verzorgen van de Aarde die jullie heeft gebaard en ondersteunt. Jullie zijn in slaap en niet bereid om de impact die jullie op de oppervlakte van de aarde hebben te erkennen. Te weten, jullie hebben de lucht vervuild in jullie atmosfeer met schadelijke gassen en dampen. Bovendien hebben jullie gedachten de Aarde en de lucht vervuild en ook verder naar buiten in het uni-vers. Nogmaals, gebruiken we het woord uni-vers (één stem) op deze manier om het belang van elk woord dat jullie uiten, onder jullie aandacht te brengen. Jouw woorden zijn de volgende progressie van je gedachten. Ten eerste is er een gedachte en dan is er het gesproken woord, gevolgd door actie. Deze stappen worden gevoed door je emoties.


Heavenletter 5371 Waar Verbergt Liefde Zich? / Zaterdag 8 Augustus 2015

Waar Verbergt Liefde Zich?
Brief uit de Hemel
Zaterdag 8 Augustus 2015


God zei:

In de wereld die gaat komen, in de wereld net om de hoek, zal niemand zich wees voelen. Iedereen zal bemind worden en elke baby, elk kind en elke volwassene zal weten dat ze bemind en verzorgd worden. Harten zullen regels en voorschriften vervangen. Liefde zal door het Universum gaan als de Schitterende Stralen van de Zon.

Iedereen die op Aarde geboren wordt is bedoeld liefde te geven, liefde in overvloed, en blijvende liefde en hetzelfde te ontvangen. Er is hier niets nieuws over. Als je haar niet ziet en voelt, waar verbergt deze liefde zich dan?

Iedereen op Aarde weet hoe het voelt wees te zijn. Hoe oud je ook bent, je mist je moeder en je vader. Je hebt misschien niet altijd geweten wat ze voor jou betekenden toen ze op Aarde in leven waren. Het is zo op Aarde dat velen niet weten wat ze hebben als ze het hebben en later wanhoop als last hebben.

vrijdag 7 augustus 2015

De Leeuwen Toegangspoort: Galactisch Niveau Activeringen / 6 Augustus 2015 / Sandra Walter

De Leeuwen Toegangspoort: Galactisch Niveau Activeringen
6 Augustus 2015 / Sandra Walter
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Onze Leeuwen Poort passage opent Vrijdag, 7 Augustus en gaat verder doorheen Donderdag 13 Augustus. De kristallijne focus gaat door, en jullie mogen versterkingen opgemerkt hebben in het Menselijke hartraster gedurende de laatste paar weken. Het is een schitterende, uitbreidende fase van onze evolutie, geliefden. De energieën zijn altijd-verhogend voor de Licht Stam, en jullie mogen de trekkracht ervaren van de laatste Equinox - Bloed Maan toegangspoort. Dienstverlening en missiewerk bereiken voltooiing; werk wat begon met de eerste Poort terug in 2014. Het is een krachtige reeks aan verschuivingen en openbaringen voor diegenen die ervoor kiezen om zich aan te sluiten bij de Ascentie.
Galactisch Niveau Activeringen
Daar zijn een reeks aan frequenties die binnenkomen tijdens de Leeuwen Poort Passage hetgeen sterrenzaden en geïncarneerde Galactics zal helpen met hun dienstverlenende werk. De boodschap en het voorgestelde werk voor de laatste Toegangspoort (angsten van Ascentie, belichaming onder ogen komen) was doelbewust voor diegenen die hun Ascentieproces in 2015 fijn afstemden ter voorbereiding op de kristallijne belichaming. Het is belangrijk om angsten, overtuigingen en aannames over je missie hier en nu los te laten, omdat velen van jullie dit jaar zullen verschuiven naar een zeer niet-lineaire, multidimensionale expressie. Deze verschuiving is al onderweg voor velen vanwege jullie bewuste keuze om de Verschuiving en Ascentie te dienen.

SaLuSa: Niet te Ver in de Toekomst, zullen Jullie Ons Zien en Ons ....... / 7 Augustus 2015 / Mike Quinsey

SaLuSa
Niet te Ver in de Toekomst, zullen Jullie Ons Zien en Ons Ontmoeten als de Vrienden die Wij Zijn
7 Augustus 2015 / Mike Quinsey


Dierbaren, de zaken op Aarde beginnen op een zodanige manier vorm aan te nemen dat over niet al te lange tijd jullie de richting zullen beginnen te zien waar de Mensheid in gaat. Uit verwarring en onzekerheid, zullen positieve signalen komen die zullen bevestigen dat de veranderingen voor jullie verbetering vorm aannemen. Jullie zullen beseffen dat een “reiniging” aan het plaatsvinden is en dat veel van wat jullie al kunnen zien van het oude regime, veranderd of verwijderd wordt. Het wordt geholpen door de vele zielen die tot de waarheid ontwaakt zijn en vrijheid van de ketenen van de Duisteren eisen. Jullie levens werden gereduceerd naar dat van slaven terwijl jullie geboorterecht jullie ontkend werd. Aan jullie werd door God vrijheid geschonken en het zal hersteld worden zodat het Nieuwe Tijdperk de belofte kan verstrekken die aan jullie gemaakt werd. Tezelfdertijd zijn er onmiskenbare signalen dat zo velen van jullie de waarheid van jullie bestaan en de glorieuze tijd die er in het verschiet ligt begrijpen. Het zal tijd nemen om volledig te manifesteren en wij geven jullie stevige indicaties van de richting waar jullie in gaan zodat jullie een positief doel in gedachten hebben. Achter de schermen zullen er vele groepen zijn die jullie inspanningen ondersteunen, en jullie helpen om succes te bereiken.

Van “De Dieren Oproepen” naar de Leeuwen Poort: Een Reis in het Verhogenvan het Bewustzijn / 6 Augustus 2015/ Celia Fenn

Van “De Dieren Oproepen” naar de Leeuwen Poort: Een Reis in het Verhogen van het Bewustzijn
6 Augustus 2015/ Celia Fenn


In deze periode van 2015 zijn wij zeer zeker in een Golf van Krachtige transformationele energie. Onze levens en onze Werkelijkheid worden veranderd op een zeer snel tempo en op manieren waar wij het vaak nog steeds mee eens moeten worden. Ik denk dat de meest recente golf van veranderingen de meest definitieve en misschien ook de meest verrassende geweest is.
Het heeft te maken met onze medeburgers op de Aarde. De dieren. Vrij simpel gezegd, de Aarde kan niet verder ascenderen tenzij wij vrede maken met het Dieren Koninkrijk. Wij moeten in ONS bewustzijn het feit opnemen dat in een Vijfde Dimensionale Wereld wij allen verbonden en aan elkaar verwant zijn, en dat betekent dat wij niet langer kunnen misbruiken en vernietigen zonder te her/erkennen dat wij het zelf zijn dat wij misbruiken en vernietigen.

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2. / Barbara Bessen 8 augustus 2015

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2.
Barbara Bessen
8 augustus 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 55.

Het persoonlijkheidszelf – Deel 3

Hebben jullie zin om mij een stukje in de geschiedenis te begeleiden en met mij de tijd in de moederschoot te onderzoeken? Vertrouwen jullie jezelf?

Sluit je ogen en voel hoe ik jullie in de geest de hand reik. Ik wil jullie graag beschermend door deze zeer intensieve ervaring leiden. Maak het je in een stoel gemakkelijk of ga ergens liggen.

Liggend komen vele mensen makkelijker tot ontspannen. Kies gewoon wat voor jullie het makkelijkst is.

Adem enkele malen diep in. Voelen jullie mijn hand nog? Ik ben bij jullie, er kan jullie niets gebeuren. Deze ervaring kan voor jullie heel aangenaam en gevoelvol zijn of ook iets gespannen of licht onaangenaam zijn.


De Lichtwerkers: DE ENERGIEEN. / Geplaatst: 7 augustus 2015

De Lichtwerkers:
DE ENERGIEEN.
Geplaatst: 7 augustus 2015

Voor het ogenblik is het tamelijk moeilijk een onderscheid te maken tussen de energieën afkomstig uit het Goddelijke en de energieën die komen uit het Duistere Licht want zelfs de energie komende uit de Goddelijke Bron kan soms als negatief beleefd worden. Wanneer deze laatste energie je raakt brengt zij alles naar boven wat nog niet door jou verwerkt werd en dat kan soms heel pijnlijk zijn.

Dus, zowel de ene als de andere soort energie die je integreert kan hetzelfde resultaat geven. Met andere woorden, zekere destabiliserende energieën uit het Duistere Licht kunnen hetzelfde effect op je hebben  als de krachtige energieën die alles wat nog niet gezuiverd is bij jou naar boven halen. Het enige verschil ligt hem erin dat de ene energie werkzaam is voor je welzijn terwijl de andere erop uit is je bewustwording zoveel mogelijk te vertragen en je te destabiliseren.

Je kunt weten welke van de twee energieën jou (of je onmiddellijke omgeving) aan het bewerken is.

Bericht van Cobra, / 6 augustus 2015


Bericht van Cobra, 6 augustus 2015
06 Augustus 2015

Ondermaanse operaties update
De ondermaanse operaties gaan door. De meeste plasma generatoren en plasma strangelet bommen op door de mensen gemaakte satellieten zijn buiten werking gesteld, inclusief die op de dertien NROL-39 »octopus« satellieten:


Er is inderdaad iets buiten je bereik!

Dit heeft effectief de matrixcontrole over de oppervlaktebevolking losser gemaakt, tot het punt dat intel over ontwerpen van geavanceerde ruimtevaartuig propulsie systemen is vrijgegeven, zowel in de mainstream media als in de alternatieve media:


Ascentie Berichten De Magdalen Toegangspoort & De Leeuwen Poort / 6 Augustus 2015 / Kara Schallock

Ascentie Berichten
De Magdalen Toegangspoort
& De Leeuwen Poort
6 Augustus 2015 / Kara Schallock 
De Magdalen Toegangspoort - 23 Juli 2015
Wij zijn in een zeer krachtige verschuiving. Zoals jullie al weten, hebben we steeds grotere verschuivingen gehad, de ene meteen na de andere, met nauwelijks wat voor tijd dan ook om een pauze ertussenin te nemen. De huidige verschuiving is uitermate krachtig aangezien het regelrecht naar de Leeuwenpoort op 8 Augustus leidt. (8/8/2015=8/8/8). De acht symboliseert Macht/Kracht en zekerheid, de Macht om alles te zijn dat wij zijn is waartoe wij ieder begeleid worden om te zijn. De Magdalen Toegangspoort, de verschuiving waar wij momenteel in zijn, helpt ons voor te bereiden op de Leeuwen Poort door het Goddelijke Vrouwelijke in een ieder van ons te bekrachtigen. Weet alsjeblieft dat het Goddelijke Vrouwelijke beide seksen binnenin vasthoudt en de Kracht is met het manifesteren van onze creaties, hetgeen een vermenging is van zowel het vrouwelijke (creativiteit) als het mannelijke (manifestatie).

Een Schrijven van de Schepper / 6 Augustus 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 Augustus 2015 / door  Jennifer Farley,

” Voorbij de Spiegel ”

nikon-d5000-mirror-bokeh-Favim.com-473942

In plaats van te zeggen: "wat spiegelt deze persoon in mij",
begin met het gevoel dat de acties prikkelde en onderzoek het vanaf daar.
"Spring over de spiegel en in jezelf".
Je zult verbaasd zijn over wat je vindt!

~ De Schepper ~
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 79 / Vrijdag 7 Augustus 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag  79
Vrijdag 7 Augustus 2015


Cauac 1  Moge De Bron Met U Zijn

Ik ben Cauac (Blauwe Storm), ik dank jullie voor het verbinden met ons op weer een andere cyclus van de reis. We beginnen deze nieuwe ronde van Tonen (1-13) met de verwachting dat jullie nog dieper in jezelf  graven. Toon 1 kan worden gesymboliseerd op vele manieren. Vandaag zullen we kijken naar het aspect van de eenheid. Onder jullie, zijn er vele overtuigingen als het gaat om jullie religieuze structuren. Dit is griezelig, want er kan maar één waarheid zijn. Maar wat is deze Waarheid? Zou het kunnen dat de Waarheid die in jezelf is de enige ware voor jou is? In zekere zin is dit juist. Maar op andere niveaus, is het niet zo. We beginnen te klinken als advocaten, niet dan?

In het begin was er één Bron. Waar kwam deze Bron vandaan en hoe is het uiteindelijk begonnen? We kunnen de schoonheid van deze gebeurtenis niet beschrijven, het is letterlijk te mooi en te puur om te beschrijving. Echter, weet dat jullie allemaal één zijn in de zin dat jullie uiteindelijk van de ene Bron kwamen en jullie uiteindelijk allen terug zullen keren naar diezelfde Bron.

In die zin, zijn jullie allemaal broeders en zusters die bij elkaar zijn gekomen op Aarde om een verscheidenheid aan ervaringen te hebben. Het is zoiets als een stam, die migreert als één, maar verkenners uitzend in verschillende richtingen om te zien welk grondgebied het beste zou kunnen zijn om zich te vestigen. Elke verkenner zal terugkeren om te vertellen over zijn ervaringen; de stam als geheel profiteert van hun ervaringen. Als een inademing en een uitademing, zal de stam dit patroon van verenigd, gescheiden voortzetten, dan zich opnieuw verenigen om hun ervaringen te delen. Zo is jullie leven als mens.

Heavenletter 5370 Het Hart van de Mensheid Gaat Dieper / Vrijdag 7 Augustus 2015

Het Hart van de Mensheid Gaat Dieper
Brief uit de Hemel
Vrijdag 7 Augustus 2015


God zei:

Het leven op Aarde kijkt niet altijd mooi voor jou. Op sommige dagen kan je het gevoel hebben dat je voor de leeuwen gegooid bent. Ga diep genoeg onder de ondiepe wateren, en je zal meer en meer van de Schoonheid van het Leven dat rond gaat onder de Zon zien. Er is meer omtrent het leven dan zijn deklaag. Als je alleen de oppervlakte ziet, zie je de oppervlakte, en de oppervlakte is een dunne waas.

Ik spreek niet tegen wat je ziet. Je ziet het. Wat je ziet kan heel goed worden gemeld op het nieuws. Wat je hebt gezien kan heel goed worden gedocumenteerd door miljarden mensen. Onder het voor de hand liggende, onder de oppervlakte, kan niettemin misschien een schat liggen.

donderdag 6 augustus 2015

Sheldan Nidle / 4 augustus 2015

Sheldan Nidle 4 augustus 2015


8 Cib, 9 Pop, 12 Manik

Er vormen zich nu gebeurtenissen die eindelijk de cabal zullen neerhalen en de manier waarop deze realiteit is samengesteld zal transformeren. Zoals eerder is gezegd zal de ware revolutie niet op TV worden uitgezonden.

Dratzo! We zijn er weer! Er wordt wereldwijd veel vooruitgang geboekt. De vonnissen tegen de duistere cabal blijven zich opstapelen. De allerbelangrijkste factie, het wereldwijde militaire apparaat, gaat steeds sneller. Hun taak is bijeen te komen en een plan te formuleren voor het feitelijk arresteren van de overblijvende toplagen in regeringen, het bankierswezen en de rechterlijke macht. Intussen zijn degenen binnen deze cabal bezig hun laatste strohalmen te verzamelen, een aantal internationale handelspartnerschappen. Deze associaties zijn feitelijk een aangepaste versie van hun “Nieuwe Wereldorde”. Deze nep-overeenkomsten zullen teniet worden gedaan door de opkomst van NESARA en een serie vergelijkbare maatregelen wereldwijd. Kortom, de kuiperijen van het duister zijn feitelijk illusoir. Overal zijn bondgenoten van de oude families volledig voorbereid om deze illustere overeenkomsten teniet te doen. Terwijl dit gebeurt beginnen een aantal nieuwe mondiale financiële instituten langzaam hun vleugels uit te slaan. De nieuwe BRICS bank en de Chinese AIIB beginnen te snijden in de doelstellingen voor handel en ontwikkeling zoals door de cabal uiteengezet. Het proces dat momenteel wereldwijd verschijnt is om te laten zien hoe aan de veel grotere behoefte aan infrastructurele ontwikkeling kan worden voldaan.

Aartsengel Michael De 8-8-8 Leeuwenpoort (+ Meditatie) 6 Augustus 2015 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
De 8-8-8 Leeuwenpoort
(+ Meditatie)
6 Augustus 2015 / Rita Pulmans
Geliefde Aartsengel Michael,
De 888 (8 augustus 2015 = driemaal 8) Leeuwenpoort energie, wilt u ons hier wat over vertellen?  Wat houdt het precies in en waarom is het zo belangrijk?
Nu zo na Volle Blauwe Maan, zijn er wel heel krachtige energieën die spelen. Kunnen we het beste in meditatie gaan deze dagen?
Ik dank u geliefde Michael,
Rita
****
Lieverds,
Het zijn mooie en opwindende tijden, jullie allen gaan door de transformatiepoort. Voor de ene is dit wat makkelijker dan voor de ander, maar jullie gaan!
Wat staat er nog allemaal te gebeuren lieverds? Veel, heel veel onderliggende "niet in te houden" en niet vast te houden patronen, komen veelvuldig aan de oppervlakte van/in jullie bewustzijn. Jullie ondervinden niet enkel verandering in de "goede richting" zeg maar (Aartsengel Michael bedoelt hiermee alles wat makkelijk gaat), maar ook verandering naar binnen, naar de diepe onderliggende en meer onbewuste lagen zoals frustraties, ongenoegen, ongemak en noem maar op.....

Lady Nada en Sananda Verheldering en Inspiratie over Oordeel / 2 Augustus 2015 / Fran Zepeda

Lady Nada en Sananda
Verheldering en Inspiratie over Oordeel
2 Augustus 2015 / Fran Zepeda
Fran: Deze capsule van informatie kwam binnen terwijl ik zat na te denken over hoezeer oordeel een deel van onze levens uitgemaakt heeft, maar ook hoe de dingen bezig zijn te veranderen, en vroeg om verheldering aangaande het onderwerp, ik ontving dit en deel het nu met jullie:
Lady Nada and Sananda:
“Doorheen jullie lange bestaan in de dualiteit, is oordeel jullie standvastigheid geweest, jullie wegwijzer, jullie begeleidende licht om jullie vele wendingen binnen jullie werkelijkheid te navigeren. En het heeft jullie goed gediend. Het heeft jullie schijnbaar veilig gehouden en hield jullie voorwaarts gaande naar jullie doelen. Wij zeggen schijnbaar, omdat terwijl het jullie in vele gevallen voorwaarts bewogen en veilig gehouden heeft, het jullie ook beperkt heeft met jullie vele ervaringen op jullie reis van in/naar het hogere bewustzijn te verhuizen.

Kryon: Vraag en Antwoord 488: Verlichting versus kracht./ 6 augustus 2015 / Lee Carroll


488: Verlichting versus kracht.
6 augustus 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
  
VRAAG: Kryon, mijn zoektocht is er eerder een van kracht dan van “verlichting.”

Ik heb alle manieren van psychische of magische hoogstandjes geprobeerd. Ik heb de natuur van zienswijzen en het bestaan overdacht. Ik heb contact gezocht met wezens uit deze dimensie en andere dimensies, om verder te gaan op mijn zoektocht.

Heb jij enige suggesties over hoe ik hierbij succesvol kan zijn zonder te hoeven reïncarneren naar een of andere vorm die deze mogelijkheden vanaf de geboorte heeft?

Om een voorbeeld te geven: Ik had dromen (nu al tientallen jaren) waarin ik psychokinetische vaardigheden had (vliegen, objecten van afstand bewegen, helen en veranderen van levend vlees, transmuteren van elementen, genereren van energie, etc.), en er is geen enkele twijfel in mij dat iemand deze capaciteiten kan hebben.