Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 juli 2015

De Illuminatie Economy - Part 2 – The Internationale Economy / 23 juli 2015 / Door Steve Beckow

De Illuminatie Economy - Part 2 –
The Internationale Economy
23 juli 2015 / Door Steve Beckow

Een uitstekend partnerstuk voor deze studie is Matthew's laatste bericht.

Laten we beginnen met de internationale economie in het algemeen.
De Illuminatie manipuleren voor hun eigen verrijking, zegt Matthew Ward.

"De economie zoals gerapporteerd is meer mythe dan werkelijkheid. Slechts een vergelijkend handje vol mensen weet hoe zwak en corrupt de wereldwijde economie is of dat de internationale handel en de aandelenmarkten worden gemanipuleerd door de Illuminatie, een groep van voor het duister-buigende mensen die erin zijn geslaagd om hun strakke wereldwijde harnassen van generatie op generatie door te geven.

"Ze hebben grote fortuinen vergaard door die controle alsook door het belasten van banklening woeker tarieven en stijgende gigantische bedragen uit hun illegale drugs industrie, en ze gebruiken dat geld om regeringen te kopen; failliete landen en hun natuurlijke rijkdommen te exploiteren; ze houden miljarden zielen op amper bestaansminimum; en financieren beide partijen in oorlogen die ze doen neerslaan en bestendigen, omdat ze uit oorlogen knappe winst afleiden. "(1)

3 manieren om emoties van anderen los te laten / 24 Juli 2015 / door Irene Langeveld

3 manieren om emoties van anderen los te laten
24 Juli 2015 / door Irene Langeveld

Als je hooggevoelig bent is één van de grootste uitdagingen om de emoties van anderen die jij hebt opgepikt te herkennen en vervolgens los te laten. Het probleem is dat we vaak de verbinding met onszelf kwijt zijn geraakt en daardoor moeilijk kunnen voelen wat van ons is en wat niet. En als we niet goed gegrond zijn en aanwezig zijn in onszelf is het verschrikkelijk moeilijk om de energieën en emoties van anderen los te laten.

Wat kun je daaraan doen?

Stap 1: Zorg dat je goed gegrond (geaard) bent, elke dag weer
Een goede gronding betekent niet alleen dat je verbonden bent met de aarde, maar vooral dat je verbonden bent met jezelf en aanwezig bent in je lichaam. De meeste hooggevoelige mensen hebben de neiging om energetisch uit hun lichaam te schieten als ze zich niet prettig voelen. Dat is een gewoonte die soms al heel jong ontstaat en je nu, als volwassene, heel bewust om kunt keren.

Oth: Wat denken jullie van het wereldgebeuren? / 3 juli 2015 / Ellen Rauh

Oth:
Wat denken jullie van het wereldgebeuren?
3 juli 2015 / Ellen Rauh

Lieve mensen samen, onze vraag aan jullie is:

Wat denken jullie van het wereldgebeuren?
Wat is er volgens jullie gaande?
Wat zijn de problemen?
Wie weet het antwoord?

Niemand weet het antwoord beste mensen, want het antwoord is afhankelijk van de vraag van wat jij als een probleem ervaart en waar jouw aandacht ligt. Er is op dit moment op Aarde veel tegelijkertijd gaande. Weten jullie nog de hype over 2012, het einde der tijden?

Lieve mensen, de omwenteling is gaande. De ene zekerheid na de ander valt weg en velen moeten aansluiten op een ander navigatiesysteem. Andere normen en waarden, andere doelen, andere idealen. De oude manier van denken werkt niet meer. Vandaar dat zoveel mensen het niet meer weten. Als je naar de media kijkt of luistert, velen hebben een mening – er zijn zeer veel meningen. Je hoort veel meningen, maar zelden wordt er gesproken over mogelijke oplossingen.

(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)

Kryon: Zielsdeel – Incarnatie – Dualiteit. / geplaatst 25 juli 2015 /Door Barbara Bessen

Kryon:
Zielsdeel – Incarnatie – Dualiteit.
Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde- Deel twee.
Geplaatst 25 Juli 2015 / door Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn – Deel 53.

Het Persoonlijkheidszelf.

Welkom in het Rijk van de Dualiteit!  Leun ontspannen achterover en ervaar een beetje meer over het persoonlijkheidszelf, jullie persoonlijke zelf. Daarmee bedoel ik het deel van jezelf dat door ervaringen, indrukken om je heen, familie en alle andere ontmoetingen die jullie hebben beleefd, in jullie afgedrukt worden.

Geen zielsdeel komt helemaal helder en rein op deze Aarde, welk tijdraam de ziel ook uitzoekt. Nog eenmaal ter herinnering: Jullie kiezen aan de andere kant van de sluier samen met jullie geestelijke leiders en jullie groep het volgende leven uit.

Jullie overleggen precies wat jullie in deze incarnatie willen doen en ervaren en waar nog dingen in balans dienen te komen. Dit in balans brengen door velen als Karma betiteld.


Mytria en de Galactische Familie Het Verhaal van Vroeger en Heden van Onze Reis naar HUIS / 23 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie

Mytria en de Galactische Familie
Het Verhaal van Vroeger en Heden van Onze Reis naar HUIS
23 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie

Lieve Lezers,  
Ik werd begeleid naar de onderstaande boodschap in mijn Multidimensions.com site. Ik schreef dit lang geleden, misschien in de 90 er jaren. Dit is Deel Eén van die boodschap. Ik voeg ook de link toe naar mijn gratis opname van “THUISkomen” (zie hieronder). En ik voeg ook het script toe van de opname als een download zodat JULLIE het steeds weer opnieuw kunnen herhalen. Ik vraag ook dat jullie deze downloads met anderen delen. Ik vraag dit omdat het:
HET NU IS
*****
GRATIS DOWNLOADS@
Coming Home - MP3 Recording
Coming Home - Script
Eén van de beste manieren om te begrijpen wie wij NU zijn is om te begrijpen wie wij waren:
IN HET BEGIN
Dierbaren, 
Ik ben Mytria, teruggekeerd om jullie meer over het Gehele Brein Denken te vertellen. Geheel Brein Denken ontstaat vanuit de verstandelijke activiteit, hetgeen perfect de rechter en linker hemisferen van je brein balanceert. Om het goed uit te leggen, sta me toe om een omleiding te nemen en jullie te vertellen over de oude, multidimensionale geschiedenis van de Aarde.  

Een Schrijven van de Schepper / 24 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Omarm Jouw Licht”

52541a4a585eb52c5154d3aed5848630

Een van de meest uitdagende dat je met je tijd hier zult doen is opstaan en verdergaan,
terwijl anderen statisch blijven.

Mijn mooie kind, wees voor geen enkele spot, treiteren of spottende opmerkingen bang,
 als je ervoor kiest om jouw pad te bewandelen.
Je hebt een zeer belangrijke taak te doen,
terwijl je hier bent en dat is om mensen te leiden en jouw licht te laten zien!
 Elke kwetsende opmerking gericht op jou komt van degenen die in angst zijn
 voor hun eigen licht .....
het is jou doel om hen te laten zien dat alleen het goede kan komen
 van het omarmen van verandering en vooruit gaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5357 Kies Perfectie of Kies Geluk / Zaterdag 25 Juli 2015

Kies Perfectie of Kies Geluk
Brief uit de Hemel
Zaterdag 25 Juli 2015


God zei:

Het is niet nodig ernaar te streven volmaakt te zijn, of wel? Het lijkt heel natuurlijk op Aarde om niet volmaakt te zijn, zou je zeggen? Ernaar streven volmaakt te zijn kan jou uitputten. Volmaakt trouwens volgens wiens normen?

Je kunt je voornemen veel dingen te zijn. Je kunt je voornemen volmaakt te zijn en dan moet je dat vergeten! Je kunt jezelf niet in jouw intentie wikkelen, want dan houd je te strak vast. Je moet loslaten zodat jouw intentie ruimte heeft om te ademen. Vastgrijpen is niet de manier. Loslaten is de manier. Achterover leunen en uitkijken naar wat de dag zal brengen.

Natuurlijk kunt je er heel hard aan werken volmaakt te zijn. Dan kun je, behalve jezelf een foutenmaker noemen, jezelf ook een mislukking noemen!

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 66 / Zaterdag 25 Juli 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag  66
Zaterdag 25 Juli 2015


CIMI 1   Slachtofferschap!

Ik ben Cimi (Witte Wereldoverbrugger);
van harte welkom in deze tijd van het delen. We zijn dankbaar dat jullie erin geïnteresseerd zijn om met ons te werken als een middel om jullie menselijkheid op een meer openhartige manier te kunnen begrijpen. Weet dat binnenin jullie alle begrip ligt. Wij zijn hier om jullie te ondersteunen en te helpen die geschenken die binnenin jullie liggen te ontwaken. Vandaag willen we het hebben over de dood. Niet alleen de fysieke dood, maar de dood van gedragingen en houdingen die jullie niet langer dienen. Hoe dood je een herhaald gedrag? Hoe verwijder je een bepaalde houding? Met het zwaard van het bewustzijn.

Ten eerste moet je weten wat je op een bewust niveau doet en zegt. Veel van wat mensen doen en zeggen zijn gewoon van buiten geleerde, herhaalde patronen die automatisch worden gedaan. Wanneer je een ander ontmoet, zeg je: "Hallo, hoe gaat het?" De andere antwoordt, "Fijn, dank je wel." Dan gaan jullie weer je eigen weg. Er werd niets gezegd, niets werd gedeeld. Oppervlakkig. De meeste van deze gesprekken zijn hetzelfde.

Hoe vaak heb je diepe gesprekken met mensen die je onlangs hebt ontmoet? Het is net zo waarschijnlijk dat familiebijeenkomsten dezelfde ondiepe interacties hebben. Je kunt misschien één of twee vrienden hebben waar je op een dieper niveau mee deelt. Maar zelfs in de beste situaties, houden de meeste van jullie tegen wat er diep in je hart ligt uit angst om uitgelachen of afgewezen te worden.

vrijdag 24 juli 2015

Oth Lokaal en mondiaal / 3 Juli 2015 / door Ellen Rauh

Lokaal en mondiaal
3 Juli 2015 / door Ellen Rauh

Beste allen, is het zo dat in een deel van Europa al die omwentelingen en al die veranderingen op een iets andere wijze tot stand komen dan in de rest van de wereld?

Nee, vooral niet. Wij hadden het over de westerse beschaving. De westerse beschaving is ver doorgedrongen en is niet meer gekoppeld aan landen of werelddelen. Wat wij bedoelen is dat alle gemeenschappen of landen die op een of andere manier verstikt, onderdrukt worden door opgelegde regels en wetten, nu in opstand komen. En eigenlijk gebeurt dit overal. De één zal het als reden een geloofsstrijd noemen, bij de ander gaat het om geld.

In Europa gaat het om eenheid, het gaat om militaire macht, het gaat om de macht van geld, het gaat om machten van ideologieën, alles tegelijkertijd. vandaar dat niemand – niemand – de crisis kan claimen. Het ligt aan allerlei facetten tegelijkertijd, maar de oorzaak van de omwenteling is het ongenoegen, het niet meer gevoed worden door een systeem.

Kryon: Vraag en Antwoord 482: Dieren en hun behandeling. / 13 juli 2015 / Lee Carroll


482. Dieren en hun behandeling.
13 juli 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, de Canadese boeren zijn hard getroffen door twee gevallen van BSE, of gekke koeienziekte, zoals werd gerapporteerd in Alberta. Dit is een fatale ziekte die mensen bang maakt voor vlees. Probeert Spirit ons duidelijk te maken dat wij vegetarisch moeten worden? Waarom komt deze ziekte nu naar voren? Zal vlees om te eten even veilig als voorheen zijn?

ANTWOORD: Zoals wij al eerder hebben gezegd is er niet genoeg vruchtbaar land op de planeet om de mensheid te voeden als zij allemaal vegetariër zijn. Daaraan toegevoegd hebben wij jullie verteld dat er een balans nodig is voor de meeste menselijke biologische systemen, inclusief vlees. Dit is daarom een van de redenen voor het bestaan van dieren, voor jullie voeding, en zij komen daarvoor hier.Benjamin Fulford: "De cabal wordt systematisch ontmanteld, dus............ / Donderdag 23 juli 2015,

Benjamin Fulford:
"De cabal wordt systematisch ontmanteld, dus “Kijk gewoon hoe het zich allemaal openbaart,” zegt het Pentagon."
Donderdag 23 juli 2015, 13:09 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

- 20 juli 2015 –

Dit is wat een persoon, aan de top in het Pentagon, heeft gezegd over de voortgaande afbraak van de Khazariaanse Maffia: “ Kijk gewoon hoe het zich allemaal openbaart. Je zult in de verleiding worden gebracht om hier een daar een hooivork te pakken, maar laat het gewoon met rust. Als alles volgens plan verloopt, zou alles volbracht moeten worden zonder dat er een schot wordt gelost.”

De belangrijkste gebeurtenis die hiervoor de aanstoot was, was de deal tussen Rusland, Engeland, China, Frankrijk, de Verenigde Staten, Duitsland en Iran om Iran ervan te verzekeren dat ze het recht had om zich op een vreedzame manier als nucleaire macht te ontwikkelen zonder atoombommen te ontwikkelen. Volgens leden van de Iranese Koninklijke familie is het een feit dat de Bush familie jaren geleden kernraketten met een neutronenbom top verkocht aan Iran. De Iraniërs probeerden de wapens terug te geven aan het Obama regiem maar werden afgepoeierd volgens senior bronnen bij de CIA.

Aartsengel Michael “Liefde Is Jouw Hoogste Goed” / 23 juli 2015 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael
“Liefde Is Jouw Hoogste Goed”
23 juli 2015 / Rita Pulmans
Geliefde Aartsengel Michael,
 
Ik las ooit, als we ons afsluiten voor bepaalde energieën, die we niet zouden wensen, zoals negatieve energieën, en negatieve zaken, (er zijn hiervoor verschillend oefeningen voorhanden, zoals onszelf in de één of andere bescherming te zetten), dat wij ons dan ook afsluiten voor het positieve?  Voor de positieve energieën dus?
Klopt dit? Zouden wij ons op deze manier volledig van alles afsluiten?
Geliefde Michael, Hoe kunnen we dit op een correcte manier doen, of hoeft het überhaupt niet?

**** 

Lieverds,

Afschermen is geen beschermen, dit is een hemelsbreed verschil. Afschermen is jezelf als het ware afsluiten. Jezelf afsluiten, jezelf als het ware achter een hek plaatsen, je zonder uitwisseling plaatsen. 

Jezelf "beschermen" is jezelf in een liefdeslicht plaatsen. Jezelf in een liefdescocon zetten, in een helend stralend liefdeslicht. En lieverds, dit "beschermende" Licht straalt ook naar buiten toe.
 

Een Schrijven van de Schepper 23 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Spreekt tot jou”

Depositphotos_4911075_s-570x400

Het Universum spreekt de hele tijd tot jou.
Je hoeft niet te weten waarom,
vertrouw er gewoon op dat het jou zal begeleiden naar waar je nodig bent.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 65 / Vrijdag 24 Juli 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 65

Vrijdag 24 Juli 2015


Chicchan 13  Het transformeren van overtuigingen.

Ik ben Chicchan ( Rode Slang) met toon 13. Vandaag willen we het onderwerp van transformatie benaderen. In een ieder van jullie ligt de kracht om iets in je leven dat uit balans is te veranderen. Alles wat daar voor nodig is, is moed en het bewuste besef dat er iets uit balans is dat je kunt wijzigen.

Welke punten in je leven staan niet in verhouding tot je wensen? Brengt je werk je vreugde? Zijn je relaties volwassen en bevredigend? Besteed je recreatieve tijd aan activiteiten die leuk zijn? Volg je bezigheden die je geluk brengen? Houdt je van jouw levenssituatie? Ben je lichamelijk fit? Komt jouw inkomen overeen met de doelen die je wilt bereiken in dit leven? Brengen de doelen die je wilt bereiken je een gevoel van opwinding? Werk je in de richting van deze dingen of voel je je gestagneerd? Er kunnen verschillende gebieden in je leven zijn die je zou willen veranderen. Kies er vandaag een uit en laat ons manieren vinden om het leven van je dromen te creëren.

Neem eerst een paar momenten om je innerlijke geest en uiterlijke wereld tot rust te brengen. Laat de gedachten van de dag los. Ontspan, terwijl je in en uitademt, je spieren van je tenen tot je neus. Dit staat je linker en rechter hersenhelft synapsen toe om vrij van de ene kant naar de andere kant te stromen. Vul je hart met dankbaarheid waarbij je de focus legt op de vele zegeningen in je leven. Als je in een staat van dankbaarheid bent zal dat de frequentie van liefde in je lichaam verhogen, zodat je duidelijkere toegang krijgt tot je onderbewustzijn.


Heavenletter 5356 In Vrede en Harmonie / Vrijdag 24 Juli 2015

In Vrede en Harmonie
Brief uit de Hemel
Vrijdag 24 Juli 2015


God zei:

Vrijheid – jij roept om vrijheid. Vrijheid betekent niet doen wat je wilt, wanneer je wilt, dacht je van wel?

O, natuurlijk, als je zaterdagmiddag vrijaf hebt, kun jij golfen of thuis wat rondhangen.

Behandel jezelf goed. Neem een dag om te doen wat je wilt, wanneer je dat leuk vindt. Jij verdient het.

Vrijheid betekent vrij bewegen. Dit betekent snel wendbaar zijn in het lichaam. Ga ervoor.

Vrijheid betekent om vrij te denken. Het betekent snel wendbaar zijn in je gedachten. Ga ervoor.

donderdag 23 juli 2015

De Illuminatie Economy – Deel 1 - Introductie / 22 juli 2015 / door Steve Beckow

De Illuminatie Economy –
Deel 1 - Introductie
22 juli 2015 / door Steve Beckow

Dollar
Credit: dailyvoicenews.com
Een uitstekend partner stuk aan deze studie is Matthew's nieuwste Boodschap.

Ik heb opnieuw verzoeken gekregen het verhaal te blijven ontwikkelen van de economie in het recente verleden. Laat me doorgaan door me te verdiepen in de Illuminatie, na 9/11, omdat de gechannelde literatuur het aan ons onthult.

Mijn doel is om opnieuw de diepte te laten zien van de verdorvenheid van waaruit onze maatschappij is voortgekomen, om ons toestemming te geven onze banden door te snijden met het verleden en ons aan te moedigen om het nieuwe te creëren, uit te vinden en te manifesteren.

We waren gekomen tot aan het einde van de jaren negentig in ons verhaal van een tijd geleden. Het opzettelijke bombarderen van het World Trade Center en het Pentagon markeert het begin van het eind spel van waaruit de Illuminatie gepland had om de wereld te domineren. Een van hun plannen was om Wereldoorlog III te veroorzaken, terwijl ze wachtten op een nucleaire winter in hun ondergrondse militaire bunkers.

Oth Geld krijgt de meeste aandacht / 3 Juli 2015 / door Ellen Rauh

Geld krijgt de meeste aandacht
3 Juli 2015 / door Ellen Rauh

De grootste problemen in de westerse beschaving op dit moment worden vaak teruggebracht naar geldproblemen. Oplossingen of meningen worden vaak uitgelegd in termen van geld, verlies of winst.

Beste mensen, dat is het oude denken. Vanuit het niets gaan sommige mensen geld verdienen en er zijn mensen die altijd geld verdiend hebben, die zeer veel geld verliezen. Als je de media in de gaten houdt, als je kijkt waar het om gaat en je ziet dat de mening of de opinie voornamelijk over geld gaat, denk dan eens bij jezelf: waar gaat het eigenlijk echt om? Geld is vaak een dekmantel en een beperkt denken. Natuurlijk heb je geld nodig om een beetje normaal te leven, zullen jullie denken. En dat is ook zo, maar dit komt door opgelegde wetten, wetten die bedacht zijn door een bepaalde manier van organiseren.

Nog altijd zijn er tegelijkertijd op Aarde mensen die zich grotendeels losgekoppeld hebben van wetten en regels, maar zij zijn dan ook afgesloten van het grote mediacircus en van het wereldgebeuren. Zij leven in oases. Zij leven in enclaves, los van de wereldgebeurtenissen. Als je een wereldburger wilt zijn, kun je je niet afsluiten voor wat er in de wereld gebeurt, maar je kunt het ook niet oplossen.

De Arcturianen en Gaia De 4D Spirituele Mysterie School / 19 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen en Gaia
De 4D Spirituele Mysterie School
19 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie 
Terwijl je de vierde dimensionale Oorzakelijke Mysterie School verlaat, kijk je omhoog om te zien wat gelijkenis vertoont met licht dat van het oppervlak van het water opsprankelt. Je wordt aangetrokken om dat altijd aanwezige stromen van dat vloeibare Licht te volgen, terwijl het jou naar het glinsterende oppervlak trekt.
Terwijl je opwaarts beweegt naar het uitbreidende stromen van spiritueel Licht, hoor je een roepen van een aanwezigheid die je als je ZELF herkent. Instinctief weet je dat jouw “IK BEN Aanwezigheid” jou van binnenuit de Spirituele Mysterie School roept.
Ben je gereed om je aan te sluiten bij die expressie van je zelf? Houd je voldoende van jezelf om de eer van het terugkeren naar je eigen spirituele essentie te accepteren? Heb jij je reis doorheen het land van de vorm volbracht?

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 64 / Donderdag 23 juli 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 64
Donderdag 23 juli 2015


Kan 12  De weg naar Meesterschap

Ik ben Kan (Geel Zaad). Gegroet op deze prachtige dag waarop jullie de zegeningen van eerlijkheid en gelijkheid gegeven worden! Jullie zijn gezegend met de gave van de vrije wil, die jullie toestaat om te kiezen welk pad jullie wensen te lopen. Zullen jullie keuzes maken gebaseerd op angst of keuzes gemaakt uit liefde voor jezelf, anderen en de planeet Aarde? De keuze is aan jullie.

Deze dag van Kan 12 ondersteunt jullie doel om alles wat je hebt meegemaakt te integreren. Denk na over de kennis die jullie hebben opgedaan van jullie relaties met mensen, plaatsen en gebeurtenissen. Jullie hebben een unieke set van omstandigheden die jullie veel heeft gegeven om over na te denken. De vraag is hoe deze kennis te integreren zodat het een deel van jezelf wordt? Hoe gaat je deze stukjes van de puzzel gebruiken om je eigen set van regels en het gevoel van identiteit te creëren? Eenmaal geïntegreerd, worden ze wie je bent en de bron van waar je je kracht en moed vandaan trekt. Het is jouw wijsheid en van jou alleen.

Een Schrijven van de Schepper / 22 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

Een Reden

af4007324c3346debfba561a9ddf0f02

Lessen en zegeningen komen in alle vormen,
maten en modellen.
Hou van hen;
ze worden in ons leven gebracht voor een reden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5355 In de Wildernis / Donderdag 23 Juli 2015

In de Wildernis
Brief uit de Hemel
Donderdag 23 Juli 2015


God zei:

Mijn kinderen schreeuwen tegen Mij uit hoe ongelukkig ze zijn. Jij, jijzelf, zou feitelijk kunnen zeggen:

“Lieve God, zo vaak maakt U dat ik hoop heb. Ik hoor over niveaus van bewustzijn, maar ongeacht op welk niveau ik lijk te zijn, ik ga steeds weer terug naar wanhoop.

De beloftes die U lijkt te maken, neem mij niet kwalijk dat ik dit zeg, blijven niet altijd staande. Op welk niveau van bewustzijn ik ook lijk te zijn – en ik ben gegroeid, ik ben beslist gegroeid – ik ben opnieuw ontgoocheld. Eenzaamheid achtervolgt me door de dagen heen die overgaan in mijn leven. God, laat U mij in de steek? Heeft U mij in de steek gelaten”?

Lief Kind, een deel van jou weet dat Ik dat niet gedaan heb. Je weet misschien niet waartoe je te wenden, maar je wend je onvermijdelijk tot Mij. Je weet genoeg om te weten dat Ik de Sleutels tot het Koninkrijk heb. Er is één Sleutel, en die is Liefde, en Ik bied hem jou aan. Zul je hem ontvangen?

woensdag 22 juli 2015

Uitgelegd wat een Overheid is

Uitgelegd wat een Overheid is

Een nieuwsgierige buitenaardse bezoekt de planeet om onze vooruitgang als soort te controleren, en raakt in gesprek met de eerste persoon die hij ontmoet. De vreemdeling ontdekt dat we leven onder de heerschappij van een ding genaamd "overheid", en wil meer weten en begrijpen over wat 'de overheid' is, wat het doet, en waarom het bestaat.Sheldan Nidle / 21 juli 2015

Sheldan Nidle – 21 juli 2015


7 Ik, O Vayeb, 11 Ik

Dratzo! De wereld begint in twee delen uiteen te vallen! De duistere cabal is zowel furieus als onsuccesvol aan het werken om haar millennia lange voordelen te handhaven. Deze tradities hebben het zwaar onder de brede wettige aanval van de Lichtkrachten. Er worden eveneens beperkingen opgedrongen aan de frauduleuze wereldwijde bankiersnetwerken van het duister. Bijna wekelijks probeert het duister een situatie te creëren die uiteindelijk kan leiden tot oorlog. Deze strategieën falen eveneens. In feite is nu een patroon van geleidelijke ineenstorting de norm voor deze cabal en haar vele handlangers. Intussen bespreken onze aardse bondgenoten gezamenlijk hoe deze vroegere groep van mondiale machtsfiguren het best af te serveren. Een nieuw monetair systeem wacht haar tijd af voor haar formele aankondiging. Deze proclamatie wacht tevens op de laatste uiteindelijke zet, die snel een fait accompli zal worden voor het Licht. Wat momenteel ontbreekt is de toevoeging van het gouvernementele deel van deze groeiende grootse alliantie. In vele belangrijke regeringen arrangeren degenen die de leiding hebben de noodzakelijke herinrichting van bestuur dat de rechten van hun volk zal herstellen en een serie belangrijke arrestaties zal laten plaatsvinden.