Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 juli 2015

3 manieren om emoties van anderen los te laten / 24 Juli 2015 / door Irene Langeveld

3 manieren om emoties van anderen los te laten
24 Juli 2015 / door Irene Langeveld

Als je hooggevoelig bent is één van de grootste uitdagingen om de emoties van anderen die jij hebt opgepikt te herkennen en vervolgens los te laten. Het probleem is dat we vaak de verbinding met onszelf kwijt zijn geraakt en daardoor moeilijk kunnen voelen wat van ons is en wat niet. En als we niet goed gegrond zijn en aanwezig zijn in onszelf is het verschrikkelijk moeilijk om de energieën en emoties van anderen los te laten.

Wat kun je daaraan doen?

Stap 1: Zorg dat je goed gegrond (geaard) bent, elke dag weer
Een goede gronding betekent niet alleen dat je verbonden bent met de aarde, maar vooral dat je verbonden bent met jezelf en aanwezig bent in je lichaam. De meeste hooggevoelige mensen hebben de neiging om energetisch uit hun lichaam te schieten als ze zich niet prettig voelen. Dat is een gewoonte die soms al heel jong ontstaat en je nu, als volwassene, heel bewust om kunt keren.

Oth: Wat denken jullie van het wereldgebeuren? / 3 juli 2015 / Ellen Rauh

Oth:
Wat denken jullie van het wereldgebeuren?
3 juli 2015 / Ellen Rauh

Lieve mensen samen, onze vraag aan jullie is:

Wat denken jullie van het wereldgebeuren?
Wat is er volgens jullie gaande?
Wat zijn de problemen?
Wie weet het antwoord?

Niemand weet het antwoord beste mensen, want het antwoord is afhankelijk van de vraag van wat jij als een probleem ervaart en waar jouw aandacht ligt. Er is op dit moment op Aarde veel tegelijkertijd gaande. Weten jullie nog de hype over 2012, het einde der tijden?

Lieve mensen, de omwenteling is gaande. De ene zekerheid na de ander valt weg en velen moeten aansluiten op een ander navigatiesysteem. Andere normen en waarden, andere doelen, andere idealen. De oude manier van denken werkt niet meer. Vandaar dat zoveel mensen het niet meer weten. Als je naar de media kijkt of luistert, velen hebben een mening – er zijn zeer veel meningen. Je hoort veel meningen, maar zelden wordt er gesproken over mogelijke oplossingen.

(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)

Mytria en de Galactische Familie Het Verhaal van Vroeger en Heden van Onze Reis naar HUIS / 23 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie

Mytria en de Galactische Familie
Het Verhaal van Vroeger en Heden van Onze Reis naar HUIS
23 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie

Lieve Lezers,  
Ik werd begeleid naar de onderstaande boodschap in mijn Multidimensions.com site. Ik schreef dit lang geleden, misschien in de 90 er jaren. Dit is Deel Eén van die boodschap. Ik voeg ook de link toe naar mijn gratis opname van “THUISkomen” (zie hieronder). En ik voeg ook het script toe van de opname als een download zodat JULLIE het steeds weer opnieuw kunnen herhalen. Ik vraag ook dat jullie deze downloads met anderen delen. Ik vraag dit omdat het:
HET NU IS
*****
GRATIS DOWNLOADS@
Coming Home - MP3 Recording
Coming Home - Script
Eén van de beste manieren om te begrijpen wie wij NU zijn is om te begrijpen wie wij waren:
IN HET BEGIN
Dierbaren, 
Ik ben Mytria, teruggekeerd om jullie meer over het Gehele Brein Denken te vertellen. Geheel Brein Denken ontstaat vanuit de verstandelijke activiteit, hetgeen perfect de rechter en linker hemisferen van je brein balanceert. Om het goed uit te leggen, sta me toe om een omleiding te nemen en jullie te vertellen over de oude, multidimensionale geschiedenis van de Aarde.  

Een Schrijven van de Schepper / 24 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Omarm Jouw Licht”

52541a4a585eb52c5154d3aed5848630

Een van de meest uitdagende dat je met je tijd hier zult doen is opstaan en verdergaan,
terwijl anderen statisch blijven.

Mijn mooie kind, wees voor geen enkele spot, treiteren of spottende opmerkingen bang,
 als je ervoor kiest om jouw pad te bewandelen.
Je hebt een zeer belangrijke taak te doen,
terwijl je hier bent en dat is om mensen te leiden en jouw licht te laten zien!
 Elke kwetsende opmerking gericht op jou komt van degenen die in angst zijn
 voor hun eigen licht .....
het is jou doel om hen te laten zien dat alleen het goede kan komen
 van het omarmen van verandering en vooruit gaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5357 Kies Perfectie of Kies Geluk / Zaterdag 25 Juli 2015

Kies Perfectie of Kies Geluk
Brief uit de Hemel
Zaterdag 25 Juli 2015


God zei:

Het is niet nodig ernaar te streven volmaakt te zijn, of wel? Het lijkt heel natuurlijk op Aarde om niet volmaakt te zijn, zou je zeggen? Ernaar streven volmaakt te zijn kan jou uitputten. Volmaakt trouwens volgens wiens normen?

Je kunt je voornemen veel dingen te zijn. Je kunt je voornemen volmaakt te zijn en dan moet je dat vergeten! Je kunt jezelf niet in jouw intentie wikkelen, want dan houd je te strak vast. Je moet loslaten zodat jouw intentie ruimte heeft om te ademen. Vastgrijpen is niet de manier. Loslaten is de manier. Achterover leunen en uitkijken naar wat de dag zal brengen.

Natuurlijk kunt je er heel hard aan werken volmaakt te zijn. Dan kun je, behalve jezelf een foutenmaker noemen, jezelf ook een mislukking noemen!

vrijdag 24 juli 2015

Oth Lokaal en mondiaal / 3 Juli 2015 / door Ellen Rauh

Lokaal en mondiaal
3 Juli 2015 / door Ellen Rauh

Beste allen, is het zo dat in een deel van Europa al die omwentelingen en al die veranderingen op een iets andere wijze tot stand komen dan in de rest van de wereld?

Nee, vooral niet. Wij hadden het over de westerse beschaving. De westerse beschaving is ver doorgedrongen en is niet meer gekoppeld aan landen of werelddelen. Wat wij bedoelen is dat alle gemeenschappen of landen die op een of andere manier verstikt, onderdrukt worden door opgelegde regels en wetten, nu in opstand komen. En eigenlijk gebeurt dit overal. De één zal het als reden een geloofsstrijd noemen, bij de ander gaat het om geld.

In Europa gaat het om eenheid, het gaat om militaire macht, het gaat om de macht van geld, het gaat om machten van ideologieën, alles tegelijkertijd. vandaar dat niemand – niemand – de crisis kan claimen. Het ligt aan allerlei facetten tegelijkertijd, maar de oorzaak van de omwenteling is het ongenoegen, het niet meer gevoed worden door een systeem.

Benjamin Fulford: "De cabal wordt systematisch ontmanteld, dus............ / Donderdag 23 juli 2015,

Benjamin Fulford:
"De cabal wordt systematisch ontmanteld, dus “Kijk gewoon hoe het zich allemaal openbaart,” zegt het Pentagon."
Donderdag 23 juli 2015, 13:09 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

- 20 juli 2015 –

Dit is wat een persoon, aan de top in het Pentagon, heeft gezegd over de voortgaande afbraak van de Khazariaanse Maffia: “ Kijk gewoon hoe het zich allemaal openbaart. Je zult in de verleiding worden gebracht om hier een daar een hooivork te pakken, maar laat het gewoon met rust. Als alles volgens plan verloopt, zou alles volbracht moeten worden zonder dat er een schot wordt gelost.”

De belangrijkste gebeurtenis die hiervoor de aanstoot was, was de deal tussen Rusland, Engeland, China, Frankrijk, de Verenigde Staten, Duitsland en Iran om Iran ervan te verzekeren dat ze het recht had om zich op een vreedzame manier als nucleaire macht te ontwikkelen zonder atoombommen te ontwikkelen. Volgens leden van de Iranese Koninklijke familie is het een feit dat de Bush familie jaren geleden kernraketten met een neutronenbom top verkocht aan Iran. De Iraniërs probeerden de wapens terug te geven aan het Obama regiem maar werden afgepoeierd volgens senior bronnen bij de CIA.

Een Schrijven van de Schepper 23 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Spreekt tot jou”

Depositphotos_4911075_s-570x400

Het Universum spreekt de hele tijd tot jou.
Je hoeft niet te weten waarom,
vertrouw er gewoon op dat het jou zal begeleiden naar waar je nodig bent.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5356 In Vrede en Harmonie / Vrijdag 24 Juli 2015

In Vrede en Harmonie
Brief uit de Hemel
Vrijdag 24 Juli 2015


God zei:

Vrijheid – jij roept om vrijheid. Vrijheid betekent niet doen wat je wilt, wanneer je wilt, dacht je van wel?

O, natuurlijk, als je zaterdagmiddag vrijaf hebt, kun jij golfen of thuis wat rondhangen.

Behandel jezelf goed. Neem een dag om te doen wat je wilt, wanneer je dat leuk vindt. Jij verdient het.

Vrijheid betekent vrij bewegen. Dit betekent snel wendbaar zijn in het lichaam. Ga ervoor.

Vrijheid betekent om vrij te denken. Het betekent snel wendbaar zijn in je gedachten. Ga ervoor.

donderdag 23 juli 2015

Oth Geld krijgt de meeste aandacht / 3 Juli 2015 / door Ellen Rauh

Geld krijgt de meeste aandacht
3 Juli 2015 / door Ellen Rauh

De grootste problemen in de westerse beschaving op dit moment worden vaak teruggebracht naar geldproblemen. Oplossingen of meningen worden vaak uitgelegd in termen van geld, verlies of winst.

Beste mensen, dat is het oude denken. Vanuit het niets gaan sommige mensen geld verdienen en er zijn mensen die altijd geld verdiend hebben, die zeer veel geld verliezen. Als je de media in de gaten houdt, als je kijkt waar het om gaat en je ziet dat de mening of de opinie voornamelijk over geld gaat, denk dan eens bij jezelf: waar gaat het eigenlijk echt om? Geld is vaak een dekmantel en een beperkt denken. Natuurlijk heb je geld nodig om een beetje normaal te leven, zullen jullie denken. En dat is ook zo, maar dit komt door opgelegde wetten, wetten die bedacht zijn door een bepaalde manier van organiseren.

Nog altijd zijn er tegelijkertijd op Aarde mensen die zich grotendeels losgekoppeld hebben van wetten en regels, maar zij zijn dan ook afgesloten van het grote mediacircus en van het wereldgebeuren. Zij leven in oases. Zij leven in enclaves, los van de wereldgebeurtenissen. Als je een wereldburger wilt zijn, kun je je niet afsluiten voor wat er in de wereld gebeurt, maar je kunt het ook niet oplossen.

De Arcturianen en Gaia De 4D Spirituele Mysterie School / 19 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen en Gaia
De 4D Spirituele Mysterie School
19 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie 
Terwijl je de vierde dimensionale Oorzakelijke Mysterie School verlaat, kijk je omhoog om te zien wat gelijkenis vertoont met licht dat van het oppervlak van het water opsprankelt. Je wordt aangetrokken om dat altijd aanwezige stromen van dat vloeibare Licht te volgen, terwijl het jou naar het glinsterende oppervlak trekt.
Terwijl je opwaarts beweegt naar het uitbreidende stromen van spiritueel Licht, hoor je een roepen van een aanwezigheid die je als je ZELF herkent. Instinctief weet je dat jouw “IK BEN Aanwezigheid” jou van binnenuit de Spirituele Mysterie School roept.
Ben je gereed om je aan te sluiten bij die expressie van je zelf? Houd je voldoende van jezelf om de eer van het terugkeren naar je eigen spirituele essentie te accepteren? Heb jij je reis doorheen het land van de vorm volbracht?

Een Schrijven van de Schepper / 22 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

Een Reden

af4007324c3346debfba561a9ddf0f02

Lessen en zegeningen komen in alle vormen,
maten en modellen.
Hou van hen;
ze worden in ons leven gebracht voor een reden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5355 In de Wildernis / Donderdag 23 Juli 2015

In de Wildernis
Brief uit de Hemel
Donderdag 23 Juli 2015


God zei:

Mijn kinderen schreeuwen tegen Mij uit hoe ongelukkig ze zijn. Jij, jijzelf, zou feitelijk kunnen zeggen:

“Lieve God, zo vaak maakt U dat ik hoop heb. Ik hoor over niveaus van bewustzijn, maar ongeacht op welk niveau ik lijk te zijn, ik ga steeds weer terug naar wanhoop.

De beloftes die U lijkt te maken, neem mij niet kwalijk dat ik dit zeg, blijven niet altijd staande. Op welk niveau van bewustzijn ik ook lijk te zijn – en ik ben gegroeid, ik ben beslist gegroeid – ik ben opnieuw ontgoocheld. Eenzaamheid achtervolgt me door de dagen heen die overgaan in mijn leven. God, laat U mij in de steek? Heeft U mij in de steek gelaten”?

Lief Kind, een deel van jou weet dat Ik dat niet gedaan heb. Je weet misschien niet waartoe je te wenden, maar je wend je onvermijdelijk tot Mij. Je weet genoeg om te weten dat Ik de Sleutels tot het Koninkrijk heb. Er is één Sleutel, en die is Liefde, en Ik bied hem jou aan. Zul je hem ontvangen?

woensdag 22 juli 2015

Uitgelegd wat een Overheid is

Uitgelegd wat een Overheid is

Een nieuwsgierige buitenaardse bezoekt de planeet om onze vooruitgang als soort te controleren, en raakt in gesprek met de eerste persoon die hij ontmoet. De vreemdeling ontdekt dat we leven onder de heerschappij van een ding genaamd "overheid", en wil meer weten en begrijpen over wat 'de overheid' is, wat het doet, en waarom het bestaat.Sheldan Nidle / 21 juli 2015

Sheldan Nidle – 21 juli 2015


7 Ik, O Vayeb, 11 Ik

Dratzo! De wereld begint in twee delen uiteen te vallen! De duistere cabal is zowel furieus als onsuccesvol aan het werken om haar millennia lange voordelen te handhaven. Deze tradities hebben het zwaar onder de brede wettige aanval van de Lichtkrachten. Er worden eveneens beperkingen opgedrongen aan de frauduleuze wereldwijde bankiersnetwerken van het duister. Bijna wekelijks probeert het duister een situatie te creëren die uiteindelijk kan leiden tot oorlog. Deze strategieën falen eveneens. In feite is nu een patroon van geleidelijke ineenstorting de norm voor deze cabal en haar vele handlangers. Intussen bespreken onze aardse bondgenoten gezamenlijk hoe deze vroegere groep van mondiale machtsfiguren het best af te serveren. Een nieuw monetair systeem wacht haar tijd af voor haar formele aankondiging. Deze proclamatie wacht tevens op de laatste uiteindelijke zet, die snel een fait accompli zal worden voor het Licht. Wat momenteel ontbreekt is de toevoeging van het gouvernementele deel van deze groeiende grootse alliantie. In vele belangrijke regeringen arrangeren degenen die de leiding hebben de noodzakelijke herinrichting van bestuur dat de rechten van hun volk zal herstellen en een serie belangrijke arrestaties zal laten plaatsvinden.

Interview met Cobra, 15 juli 2015 / geplaatst 22 juli 2015


Interview met Cobra,
 15 juli 2015 / geplaatst 22 juli 2015

Intro Rob - Hallo mensen, dit is Rob Potter uw gastheer, van de Victory of Light radio show. Het is een eer om hier vandaag te zijn. Ik ben jullie allen die luisteren dankbaar, niet alleen naar de Cobra interviews, maar ook naar andere shows. Veel van jullie hebben mij vele mooie brieven geschreven, veel e-mails met verhalen en informatie en vriendelijke support. Ik verontschuldig mij, ik ben erg druk geweest en ik was niet in de gelegenheid om mij persoonlijk tot jullie te richten. Ik wil dat jullie weten, iedereen die mij een verhaal vertelt, een pijnlijk verhaal, mijn hart gaat naar jullie uit. Ik heb compassie. Ik hou van jullie en ik respecteer jullie allemaal. Ik wil dat jullie weten dat als je wat langer blijft hangen en doorgaat met jullie onvoorwaardelijke liefde en niet-oordelen. Kijk niet naar mij als een voorbeeld daarvan, maar als we blijven op dit pad op de beste manier en onszelf automatisch corrigeren, zal de wereld gauw een betere wereld worden. We beginnen zo met het Cobra interview. Dit is mijn langste interview. Ik moet wat informatie naar buiten krijgen.

Ik dank Rique Seraphico voor het bewerken van het geluid. Ik wil Danell Glade bedanken voor haar goede transcript. Mr Sam Richie, de Engelse professor die mij onderwijst op deelwoorden en komma's die een fantastische klus doet om het uiteindelijke transcript te bewerken. En natuurlijk Smaly, die een mooie video opname ervan maakt.

Oth Creëer doelen, creëer ideologieën / 3 Juli 2015 / door Ellen Rauh

Creëer doelen, creëer ideologieën
3 Juli 2015 / door Ellen Rauh

Lieve allen, is er iets te zeggen over de strijd van godsdiensten die er nu speelt?

Heel veel strijd waarvan ze zeggen dat het om godsdienst gaat, gaat niet om godsdienst, maar gaat om macht. Heel veel strijd is een machtsstrijd en omdat er zoveel mensen zijn die geen doel hebben, die geen richting hebben, zullen ze zich zeer graag aansluiten bij een groepering die een zeer duidelijk doel heeft en op de een of andere manier voelen ze zich dan nuttig. Waar de strijd om gaat is vaak niet belangrijk. Als je de strijd de strijd loskoppelt van godsdiensten en het ziet als een gebrek aan doelen dan krijg je een ander perspectief.

We zouden je dus aanraden om niet de focus te leggen op godsdienst, want daar gaat het eigenlijk niet om. In heel de geschiedenis is er al strijd geweest omwille van ideologieën. Eigenlijk ging het niet om ideologieën, het ging om de drang naar vernieuwing. Mensen waren ontevreden, voelden zich niet meer gevoed door de normen en waarden van de maatschappij, voelden zich onderdrukt door bepaalde regels en wetten en als vanzelf ontstond er opstand. Stel je voor dat deze strijd, deze opstand, terug te brengen is naar ontevredenheid, naar doelloosheid en dat mensen op zoek zijn naar een nieuw doel? Deze brandhaarden zijn dan een perfecte voedingsbodem voor mensen die een nieuw doel zoeken. Leiders van een nieuwe ideologie roepen: "Kom maar bij ons, wij hebben een doel, hier ben je nuttig."

Paus Roept Op Tot Revolutie In Zijn Encycliek / 22/07/2015 / POSTED BY: ROB VELLEKOOP

Paus Roept Op Tot Revolutie In Zijn Encycliek
22/07/2015 / POSTED BY: ROB VELLEKOOP

franciscus
Paus Franciscus gaat in zijn 180 pagina’s dikke encycliek veel verder dan de main stream media willen toegeven. De paus vindt het de hoogste tijd voor een culturele revolutie! Verder stelt hij vast dat de problemen van de miljarden ‘uitgeslotenen’ die de meerderheid van de wereldbevolking vormen slechts beschouwd worden als collateral damage. Hij mist bekwaam leiderschap om nieuwe paden in te slaan en vindt dat de schulden van arme landen een manier is geworden om hen te overheersen.

Volgens Franciscus is er weinig bewustzijn voor de problemen van de miljarden uitgeslotenen (paragraaf 49) en worden deze gezien als collateral damage. Dit komt deels omdat de vele professionals, opinie makers, communicatie media en machtscentra ver verwijderd leven van de armen en hun problemen. Een werkelijk ecologische benadering wordt altijd een sociale benadering. Zowel de schreeuw van de aarde als de schreeuw van de armen moet gehoord worden.

Een Schrijven van de Schepper / 21 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Uitreiken”

Het Universum steekt haar hand naar je uit.
Steek jou hand uit en pak hem, stap verder omhoog in het licht .....
blijf groeien en stralen. Het is wat bedoeld is om te doen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Heavenletter 5354 Alleen Waarheid in de Hemel / Woensdag 22 Juli 2015

Alleen Waarheid in de Hemel
Brief uit de Hemel
Woensdag 22 Juli 2015


God zei:

Maakt niet uit wat, het maakt niet uit wat je ziet, maakt niet uit wat je gelooft, ongeacht wat de wereld zegt en identificeert als zijnde jij, jij bent Mijn liefde. Je bent Mijn geliefde, en Ik bewaar je veilig in Mijn hart.

In het bewustzijn van de Hemel, is veiligheid niet eens een gedachte. Er is geen contrast tot veiligheid. Er is geen gedachte aan veiligheid, want aan gevaar wordt niet gedacht. 

Alles is goed  is niet eens een zin, behalve in de bestaande wereld, omdat "Alles is goed" een gegeven is. Je gelooft zo heel goed in onwaarheid. In feite, houd jij vast aan onwaarheid, op dezelfde manier waarop jij vasthoudt aan het geloof in geld. Natuurlijk, je bent er zeker van dat geld waar moet zijn. Het is in jouw hand of in jouw portemonnee, en andere hand wordt uitgestrekt naar wat jij wel of niet hebt in je hand op een bepaald moment.

dinsdag 21 juli 2015

Matt Kahn - Alles is Hier om Jullie te Helpen - 21 Juli 2015

Matt Kahn
Alles is Hier om Jullie te Helpen
21 Juli 2015

Aranuth Spreekt: Ik Ben Liefde / Malcolm Bell Cairns: 16 juli 2015

Aranuth Spreekt:
Ik Ben Liefde
Malcolm Bell
Cairns: 16 juli 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

De tijd vliegt voorbij met verandering na verandering. Het lijkt erop dat wij net zijn gewend aan de ene verandering en de volgende alweer voor de deur staat. Ik persoonlijk voel mij prettig door te accepteren “wat is” met een “so-what….. ho-hum” (en soms een houding van: “oh, donder op!). Toch zijn er tijden waarin mijn levensboom flink geraakt wordten ik even rustig moet zitten om ermee om te kunnen gaan.

Het weer hierin Queensland is behoorlijk koel geworden met nachttemperaturen die richting nachtvorst gaan. Ik houd de haard aan en heb flink wat houtvoorraad naast de kachel liggen. Dit zorgt voor een prettige verandering van de doorlopende winterregen en motregen die al drie weken lang aanhielden.

De volgende boodschap werd gechanneld in het Cairns Spiritueel Centrum voor een gretig publiek. De boodschap werd afgeleverd op een standvastig en ferm tempo, (typisch voor Aranuth) dat de toehoorders geboeid en gebiologeerd hield.

Het was leuk dat veel mensen mij na de channeling benaderden om te vertellen hoe zij hadden genoten van de boodschap.

De Boodschap:

Energie Update 20 Juli / 21 juli 2015 / Door Fran Tielemans

Energie Update 20 Juli
21 juli 2015 / Door Fran Tielemans

De energie in juli is tot nu toe heel krachtig geweest. Er is een bijna onophoudelijke energie-instroom, waardoor allerlei symptomen opnieuw de kop kunnen opsteken, zoals moeite om te focussen, vermoeidheid, pulserende kruin of verhemelte, pieptoon in oren, draaierigheid enzovoort. Heel markant is dat velen pijn rapporteren in de spieren en gewrichten van de onderste ledematen, wat erop wijst dat er een intens aardingsproces aan de gang is. Wat deze fysieke symptomen betreft: wees daarin best heel nuchter en geaard. Zijn er dingen waar je je zorgen om maakt, laat die dan checken bij een gecertificeerd gezondheidswerker/arts. Fysieke gezondheid is een kostbaar goed.

Ook de Aarde is opnieuw woelig: aardbevingen in China, Japan, vulkaanuitbarstingen op Bali en in Mexico, een tyfoon in China, overstromingen in Arizona enzovoort. Op de Zon is het vrij rustig, al heeft een zonnevlam gisteren toch weer een CME veroorzaakt, wat duidelijk te voelen was in ons fysieke/subtiele lichaam.

Een Schrijven van de Schepper / 20 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Jouw Licht ”

divine-light

Binnenin jou is er een vonk,
een stuk van het Goddelijke is daar geplaatst voor jouw aankomst
 om je te helpen bij jouw reis tijdens jouw bestaan op het Aard oppervlak.
Terwijl je reist, zullen er anderen zijn die het proberen te doven,
opzij duwen of smoren met onvriendelijke woorden of daden.
Het is aan jou of je dit toelaat of niet.
Vergeet niet dat elke hoeveelheid liefde, groot of klein,
ervoor zal zorgen dat het fel blijft schijnen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Liefde en ‘niet liefde’ door Klaasoldegberts/ op 3 juni 2015 / geplaatst 21 Juli 2015

Liefde en ‘niet liefde’
door Klaasoldegberts op 3 juni 2015

DSC_1301
Omdat ik ga schrijven over mijn ervaringen zou ik ook kunnen zeggen: “Ik ga schrijven over mijn ervaringen in en met liefde. Wat ‘liefde’ en ‘niet liefde’ kan doen.” Ik wil er over schrijven omdat ik er vanochtend mee wakker werd; met liefde. Dat creëerde de aandrang er nu over te gaan schrijven. Natuurlijk realiseer ik me er niet alles op een paar A-viertjes over kwijt te kunnen. Het kan ook niet met een stapel van een kilometer boeken. Zo van: “Als je die uit hebt weet je wat liefde is.” Ik denk eerder het tegendeel. Dat zou eerder leiden tot chaos met betrekking tot jouw persoonlijke beeld van wat liefde zou kunnen of moeten zijn. Aan die stapel boeken denken geeft al onrust. Terwijl de identiteit van liefde zo eenvoudig is te begrijpen dat kinderen het gemakkelijk kunnen. Het is in feite kinderlijk eenvoudig. Natuurlijk ook omdat kinderen nog niet zo geprogrammeerd zijn. Hoewel daar al heel vroeg mee begonnen wordt. Kijken we niet graag naar een vrolijk en onbevangen kind?

Om liefde wat meer te begrijpen kan het belangrijk zijn te weten dat we fysiologisch uit verschillende elementen bestaan. We hebben, om het even bij het hoofd te houden, een linker- en een rechterhersenhelft. De linkerkant is de rationele kant die alles onderbouwd, berekend en in vakjes plaatst. De linkerkant die heel graag de wetenschap er bij haalt voor het bevredigen en opsieren van die hokjes. Zo slaat dit gedeelte ook ervaringen op. Als ik dit doe dan gebeurt er dat. Waarom? Omdat ik het zo ervaren heb. Een beetje krampachtig zwart-wit en de controle willen houden zonder daar echt bewust van te zijn. Als de controle weg is dan komt de grote angst weer om de hoek kijken en moet er onmiddellijk een oplossing komen om die adrenaline van angst te elimineren. Of het moet onderdrukt worden met een van de vele verslavingen die wij meestal ook onbewust hebben.