Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 juli 2015

EEN VLIEG ACHTER GESLOTEN DEUREN – Revolutie bij de Bilderberg / 18 Juli 2015 / door Foster Gamble

EEN VLIEG ACHTER GESLOTEN DEUREN
Revolutie bij de Bilderberg
18 Juli 2015 / door Foster Gamble


Een meest vreemde droom! Ik droomde dat ik een vlieg was op de muur in de grote auditorium hal van de jaarlijkse Bilderberg meeting.

Ik hoorde iemand schreeuwen en draaide me naar het podium waar een oud uitziende, dikbuikige, blanke man met rood-omrande ogen en een grauw teint de deelnemers uitschold.

"Ik weet niet hoe vaak ik het nog moet herhalen. We kunnen deze vele mensen niet controleren. Wij moeten ons ontdoen van de meeste van deze nutteloze eters en het gebeurt niet snel genoeg. Jullie hebben elk macht en verantwoordelijkheid in deze, dus wat de hel heb jullie gedaan het afgelopen jaar? "

De voorzitter van een farmaceutisch conglomeraat stemde in, "We hebben meer dan de helft van de volwassenen in ons land op ten minste een voorgeschreven medicijn en nu hebben we ook bijna net zo veel van de kinderen aan de medicijnen. De anti-depressiva maakt hen afhankelijk, als ze ervan overtuigd raken dat sterke gevoelens niet OK zijn, en degene die het hen opdringen verkopen pijnstillers en stemming pillen bijna net zo snel als de apotheken. Wanneer iemand totaal zijn verstand verliest en op een uitzinnige wijze gaat doden, helpt dat de mensen ervan te overtuigen dat ze hun wapens moeten inleveren aan de regering. We slagen erin vaccins verplicht te maken, en staan op het punt van de mogelijkheid om alleen iedereen te injecteren met de giftige stoffen en zware metalen die we hebben laten vallen uit de hemel en aan hun water hebben toegevoegd - degenen die hen naar beneden dumpen, verzwakken hun weerstand en verkorten hun leven."

Rainbow Phoenix De Jade Helm situatie / 2 juli 2015 / geplaatst 18 juli 2015


Rainbow Phoenix
De Jade Helm situatie
 2 juli 2015

Vandaag is het 2 juli 2015. Will Berlinghof is de Stem van Kosmisch Bewustzijn, Callista is de vraagstelster en energiegever.

Vandaag richten we ons op de Jade Helm situatie. Will en ik werden best ondergedompeld in deze informatie van de laatste paar dagen en we weten dat de informatie echt confronterend en verontrustend is en we weten ook dat we naar deze situaties moeten kijken en zien wat we kunnen doen om de situatie te veranderen. Dus ten eerste wil ik u vragen, Bewustzijn, wat is uw zicht op de Jade Helm situatie?

Kosmische Bewustzijn: Wat bekend is van de Jade Helm is inderdaad een militaire manoeuvre of een oefening om vast te stellen hoe effectief de Amerikaanse militaire krachten, en de geheime legers zijn in een situatie om individuen bijeen te krijgen die misschien voor deze legers en voor de grotere legers achter hen, een afschrikwekkend middel of een grens vertegenwoordigen voor/tegen volledige uitvoering van de plannen die reeds werden gekozen, de toekomst die reeds is geschreven voor de bevolking van Amerika, en dan daar voorbij naar de wereld zelf en de gehele mensheid.

Maar er is nog meer bij die Jade Helm dan dat het gewoon een oefening is door degenen die hun belangen hebben geïnvesteerd in de controle van de bevolking en de middelen waarbij ze dissidenten(anders denkenden) en mogelijke tegenstanders bij hen en hun plannen bijeen drijven.

Sananda Komende Veranderingen / 16 juli 2015 / Jenny Schiltz

image-55Sananda
Komende Veranderingen
16 juli 2015  / Jenny Schiltz

Ik kom heden bij jullie, gevuld met liefde en bewondering. Wat jullie hebben gekozen om te ondernemen en daar succes mee te hebben, is opmerkelijk. Ieder van jullie wilde naar de Aarde komen om te leren. Om dingen te leren die je ergens anders niet kon leren. Jullie wilden de rauwheid van alle emoties kennen en de reacties van elk. Jullie wilden de vreugden en de hartenpijn leren van de dualiteit. Jullie wilden een omgeving leren kennen ver van huis en onder het mom van het niet-verbonden zijn met de bron. Dit is geen kleine taak en we zijn verbijsterd over jullie progressie en alles waarmee jullie naar huis terug zullen komen. Ieder van jullie leert waardevolle lessen en beleven een dergelijke reeks emoties van verrukking tot aan het diepste verdriet. Met deze informatie zullen jullie wijzer en met meer kennis van zoveel gebieden naar huis komen. Het zal als een student zijn die terugkeert van college of van een ruime tijd weg zijn in een andere cultuur. Jullie ogen zullen zijn geopend, jullie horizon verbreed en elk besluit dat jullie maken zal gekleurd worden met wat je op Aarde hebt geleerd. Hoe kunnen jullie hebzucht in je wereld, in je planeet binnenlaten als je dit op Aarde hebt gezien en beleefd? Zie je hoe belangrijk alles is dat je beleefd hebt?

Wij willen dat jullie begrijpen dat terwijl je progressie maakt door de reis van ascentie, dat geen van jullie ooit volledig niet-verbonden was met de bron. Jullie hebben altijd een verbinding gehad, maar het is dat je die wilde vergeten zodat je volledig kon beleven en leren uit alle leven dat Aarde je heeft te bieden. Terwijl sommigen ascentie maken en terug keren naar huis, heeft het grootste deel gekozen om te blijven. Het zijn jullie die een baken van licht zullen zijn en de guidepost/handwijzer zodat de rest van de mensheid kan volgen.

De Arcturianen en Jullie Galactische Familie Het Twee-Richtingen Circuit naar Huis /15 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen en Jullie Galactische Familie
Het Twee-Richtingen Circuit naar Huis
15 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie
Dierbare Ascenderenden,
Wij de Arcturianen zijn altijd blij om enige van de vragen te beantwoorden die wij waargenomen hebben in het bewustzijn van onze vrijwilligers op de Aarde. We zullen niet de vragen verkondigen, maar zullen de antwoorden direct adresseren. Onze antwoorden zullen verschillend waargenomen worden wanneer jullie in andere staten van bewustzijn zijn.
Bijvoorbeeld, in jullie 3D Beta Golf staat van bewustzijn mogen jullie denken dat jullie de Waarheid kennen, maar wanneer jullie in jullie 4D Alfa of, specifiek, jullie 5D Gamma Golf bewustzijn zijn, zullen jullie weten dat jullie de waarheid moeten leven.
De waarheid kennen, of wat jullie momenteel als de waarheid waarnemen, is gebaseerd op tijd omdat het een derde dimensionale interpretatie is van interdimensionale informatie/ervaring.

Kryon: Vraag en Antwoord 479: Oude Beschavingen / 18 juli 2015 / Lee Carroll


479: Oude Beschavingen
18 juli 2015  / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Leve Kryon, ik heb zojuist op het internet gelezen over informatie die Kryon in november 2001, in New England verschafte. Kryon gaf een precies gedateerde tijdlijn van Atlantis en voegde daar onweerlegbaar bewijs bij dat Arkansas ook tot Atlantis behoorde. Dit is niet wat ik in Boek 9 heb gelezen. Jij sprak over overblijfselen. Ik wist niet over welke groep mensen jij sprak maar ik dacht dat het controversieel zou zijn omdat jij er niet uitgebreid op doorging. Kan jij dit nu wel doen?

Ook: Ik woon op het water, een meer dat is verbonden met de kust. Ik heb de vogels heel lang tussen twee en drie uur in de morgen in cirkels rondom het meer zien vliegen. Ongebruikelijk?

ANTWOORD: Pas geen menselijke aannamen toe op het verleden. Weet, allereerst, dat “Atlantis “ niet alleen maar een stad was (hoewel velen denken dat dit zo is) Het is een ras. Het is een filosofie en het is een bewustzijn.

Dit zijn de simpele feiten. Combineer die met wat jullie maar willen, maar beperk het niet tot de mythologie de jullie nu Atlantis noemen. KRYON 160: Het grootste filter van allemaal! 3 / Lee Carroll 18 juli 2015.

KRYON 160:
Het grootste filter van allemaal! 3
Lee Carroll
Salt Lake City, Utah
18 juli 2015. Geplaatst: 12 augustus 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Geneeskunde – Waar gaat dit heen?

Ik wil jullie een paar andere gebieden geven om te overwegen. Er zijn verschillende categorieën waar wij over willen spreken, maar zij zijn niet in een specifieke volgorde, behalve de laatste. Laten wij het dus over geneeskunde hebben. Hoe gaat de toekomst van de geneeskunde eruit zien?

De meest elegante voorspellingen voor de geneeskunst schieten tekort bij wat er werkelijk aankomt. 

Wat jullie vandaag hebben is een high-tech benadering van ontworpen chemie.
Nu, omdat het lichaam is ontworpen met chemie, is het logisch om naar chemie te kijken en ermee te werken. Het is heel logisch om te ontdekken hoe het reageert op ziekten en dan een kuur te ontdekken met meer chemie.

Het is absoluut normaal wat jullie hebben gedaan, maar er zal een einde aan komen, en wel zeer spoedig, lieve mensen, omdat de toekomst van geneeskunde natuurkunde is, geen chemie.KRYON 160: Het grootste filter van allemaal! 4 / Lee Carroll 18 juli 2015.

KRYON 160:
Het grootste filter van allemaal! 4
Lee Carroll
Salt Lake City, Utah
18 juli 2015. Geplaatst: 13 augustus 2015                
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gezondheid

Normale, goede gezondheid is voor de eenvoudigste dingen naar eenvoudige natuurkunde gaan.

Nieuwe soorten voedsel zullen geteeld worden met nieuwe natuurkunde, geen chemie. Er zal natuur-voedsel zijn (Kryon-naam) dat niet genetisch of chemisch gemanipuleerd is, maar welwillend verbeterd is door fysica! Dit zorgt voor een nieuw soort supergroei die de planeet kan voeden zoals die nog nooit gevoed is. Het zal voedsel scheppen dat resistent is voor absoluut alles – insecten, bacteriën en ziekten – alles door natuurkunde. Wie heeft dit ooit gedacht?

Wat jullie aangaande je gezondheid in de toekomst verwachten is gebaseerd op het verleden. Het grote filter van kennis uit het verleden houdt jullie tegen om buiten de box te denken. Jullie weten niet wat jullie niet weten.


Transformeer de Matrix van duisternis naar de Matrix van Liefde / Hanna Klautz juni 2014 / geplaatst 18 juli 2015

Transformeer de Matrix van duisternis naar de Matrix van Liefde
tekst: Hanna Klautz
beeld: Adam Scott Miller - www.adamscottmiller.com
uit Spiegelbeeld. juni 2014 / geplaatst 18 juli 2015

Om een einde te maken aan het conflict tussen Licht en duisternis dat al eeuwenlang deze planeet beheerst moeten we de duisternis verslaan met het enige wapen dat zij niet heeft. En dat is liefde en compassie. De duisternis bestrijden op zijn eigen niveau gaat ons niet helpen, want zij is daarin vele malen sterker dan wij en het is een garantie voor mislukking. Maar als je je lagere emoties kunt omzetten naar onvoorwaardelijke liefde kun je een magnetisch veld van onvoorwaardelijke liefde creëren. Vervolgens kun je daarmee een grid creëren van iedere grootte die je wenst. Om een planetair veld van liefde te creëren is slechts 1% van de totale bevolking nodig die dat constant voedt en in stand houdt.

Als dit planetaire veld eenmaal gecreëerd is en je blijft het voeden, dan kun je uiteindelijk ieder laag vibrerend veld van frequenties daarin laten oplossen en laten verdwijnen. En daarmee kan de energetische gevangenis waarin wij zijn geplaatst doorbroken worden, we kunnen onze realiteit veranderen en onze vrijheid als lichtwezens terugkrijgen. Dan is het spel over.

Gebruikmaken van de nieuwe lichtfrequenties

Wij, als menselijk ras, hebben het einde bereikt van het spel tussen licht en duisternis dat al zo lang op deze planeet heerst. De codes voor compassie zitten verborgen in ons DNA en nu worden ons de hogere dimensionele gereedschappen aangereikt om compassie te bereiken, waardoor we weer kunnen integreren met de Goddelijke Bron. Naarmate we onze pijn en trauma’s gaan genezen en we door de nieuwe lichtfrequenties, die nu over de Aarde worden uitgezaaid, meer Licht in ons bewustzijn kunnen toelaten, kan ook het DNA zich gaan herstellen naar zijn oorspronkelijke vorm. Wanneer het DNA zich herstelt kunnen we gebruik gaan maken van een groter potentieel en kunnen we de beschikking krijgen over een volledig emotioneel lichaam. En in een volledig ontwikkeld emotioneel lichaam bevindt zich het meest krachtige gereedschap van onze hele creatie, namelijk het vermogen om liefde en compassie te voelen. Liefde bevat de hoogste frequentie van alle creatie en maakt het mogelijk om nieuwe realiteiten te creëren of bestaande realiteiten te veranderen. En dan is het mogelijk om laag energetische emoties, zoals haat, woede, angst, verdriet,verbittering en schaamte om te zetten naar liefde, compassie en vergeving.

Update bij 8e Graancirkel formatie 2015 / 15 Juli 2015 / Robbert van den Broeke + Video over de 7e Graancirkel / 18 juli 2015

Update bij 7e en 8e Graancirkel formatie 2015
15 Juli 2015 / Robbert van den Broeke

Al een week had Robbert het gevoel dat er weer een formatie zou verschijnen.

Daarbij ging zijn gedachte in eerste instantie uit naar het veld waar eerder dit jaar het Ankh-symbool op was verschenen. Hij had het gevoel dat het nog niet helemaal af was. Zeker ook omdat hij in gedachten toen al het Ohm-teken voor zich had gezien. 

In de nacht van 14 op 15 juli werd het gevoel heel sterk en hij zag ineens een grote ring van allemaal cirkels voor zich, en het Ohm-teken. Hij wist toen zeker dat er weer een formatie zou gaan ontstaan en besloot om naar de polders te gaan. Eerst ging hij naar het veld in de Palingstraat, waar het Ankh-teken was verschenen. Daar aangekomen werd zijn aandacht toch ineens naar een ander gebied getrokken.

Het moet iets na twaalf uur zijn geweest toen hij aankwam bij een veld waar nog niet eerder cirkels op waren verschenen. Vanaf de weg was niets te zien. Robbert liet zich leiden door zijn gevoel en een paar minuten later stond hij middenin het veld en ontdekte een enorme ring van allemaal aaneengeschakelde cirkels. In totaal zijn het maar liefst 30 cirkels variërend met een diameter van 1,5 t/m 5,5 meter.


Heavenletter 5350 In de Tuinen van een Schilderij / Zaterdag 18 Juli 2015

In de Tuinen van een Schilderij
Brief uit de Hemel
Zaterdag 18 Juli 2015


God zei:

Van de hooglanden en de laaglanden is de Aarde gemaakt. Van bossen en woestijnen. Bevroren landen en warme tropen. Van alles is het leven gemaakt, en is de afbeelding van het leven gemaakt. Dit is de relatieve wereld waarin je leeft. Dat je het ene ding niet kan hebben zonder het andere vat vrij goed de relatieve wereld samen waarin jij jezelf als in levend ervaart.

Ik zeg dat alleen Eenheid is.

Afhankelijk van waaruit je kijkt, is de ene verklaring of de andere hierboven waar. Of, het kan ook worden gezegd dat allebei waar zijn. Nogmaals, Ik zeg dat Alleen Eenheid Waar Is.

Al hetgeen dat waar lijkt te zijn, en al wat echt waar is, is wellicht niet hetzelfde. Zelfs op de oppervlakte dimensie van de Aarde, kan iets dat waar lijkt te zijn, niet waar zijn. Aldus zijn er zaken als oplichting en desillusie in alles wat slechts illusie is om te beginnen.


Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 59 / Zaterdag 18 Juli 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag  59
Zaterdag 18 Juli 2015


Cauac 7   Zuivering

Ik ben Cauac (Blauwe Storm). Op deze dag wil ik graag leringen over zuivering met jullie delen. Er wordt onder jullie veel gepraat over ascensie en wordt steeds meer een perfecte manier om aan deze waanzin op planeet Aarde te ontsnappen. Wij willen graag uw begrip aanpassen en de dingen een beetje in een positiever licht zetten.

Het ascensieproces is gewoon de ontwikkeling naar het begrijpen van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. Ieder van jullie doorloopt dit proces op elk moment van je leven. Er zijn sommigen die zich koortsachtig richten op het bereiken van het doel van perfectie, maar weet dat als dit je belangrijkste focus is, je waarschijnlijk een heleboel van het leven mist tijdens je reis. Er is geen haast, behalve dat wat je je jezelf oplegt. Leer je te ontspannen, blijf in het moment en grijp de kans om van elke persoon, dier, bloem en gebeurtenis die onder je aandacht komt te houden. Als je jezelf meeneemt in het moment zul je een veelheid aan mogelijkheden vinden om onvoorwaardelijke liefde en mededogen te beoefenen voor jezelf en anderen.

vrijdag 17 juli 2015

Aartsengel Michael De Liefde zal Zegevieren / 15 juli 2015 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael
De Liefde zal Zegevieren
15 juli 2015 / Rita Pulmans 
Geliefde Aartsengel Michael,
Het is een tijdje geleden dat ik bij u kwam om u iets te vragen. Ik heb ook niet een specifieke vraag of zo, dat niet. Maar ik wil graag horen of u ons weer wat moois kunt brengen.
Het is zo dat we nog steeds (een stukje) in een "struggle" zijn zeg maar, als mensheid. Het is toch wel een ingewikkelde zaak om hier op Aarde een goed leven te hebben, en goed te doen voor iedereen en al wat leeft. Vooral goed zijn voor jezelf is soms nog het moeilijkste van al.
We zijn zo dikwijls geneigd om onszelf als schuldige aan te duiden van wat dan ook, van wat er "mis" gaat in ons leven. Zo ook wijzen we somtijds ook makkelijk naar de ander met ons verwijtende vingertje. Het loopt nog allemaal niet echt op rolletjes of vanzelf hier, en ik geloof zelf dat er nog heel wat water naar zee moet vloeien vooraleer we zijn aanbeland in ons eigen paradijs.

Benjamin Fulford: "Complete computeroorlog barst uit in afwachting van het Griekse in gebreke blijven........./ Donderdag 16 juli 2015,

Benjamin Fulford:
"Complete computeroorlog barst uit in afwachting van het Griekse in gebreke blijven, Pentagon pakt Khazariaanse maffia aan."
Donderdag 16 juli 2015, 12:14 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

- 13 juli 2015 -
"Het Griekse wanbetalen heeft een enorme computer en informatie oorlogsvoering aangewakkerd welke vorige week over de wereld raasde. Bij de oorlogsvoering zijn banken betrokken, defensie bedrijven, grote aandelenmarkten, telecommunicatiebedrijven en meer. Bijvoorbeeld, de computeraanval van 8 juli welke de effectenbeurs van New York, de Wall Street Journal, United Airlines en verschillende mobile telefoon bedrijven lamlegde, was een vergeldingsactie voor een Amerikaanse aanval op de aandelenmarkt van Sjanghai, volgens Chinese bronnen, en bronnen bij het Pentagon melden: “Dit was alleen maar een oefening”.

Het Griekse wanbetalen, veroorzaakte eigenlijk het faillissement van het IMF, de Europese Centrale Bank en de Federal Reserve Board, zelfs indien de beambten van deze instanties nog steeds deze olifant in hun kamer negeren en net doen alsof het niet zo is. Hoewel, de reden waarom ze een Griekse Nee stem negeren en de Griekse regering bedreigen met geweld tenzij ze Griekenland plunderen om hen te redden, is dat ze simpelweg het geld niet hebben dat nodig is Griekenland of zichzelf gaande te houden. Zoals we dit later nog verder zullen bespreken, veranderd de Griekse situatie snel in een complete revolutie.

In elk geval, werd het faillissement van deze instellingen gevolgd door de formele $200 miljard start van de BRICS bank en BRICS financieel stabiliseringsfonds. De BRICS nodigden Griekenland uit om met ze mee te doen, natuurlijk, gaat de BRICS bank niet over het uitkopen van de criminele Westerse banken die Griekenland plunderden, het zal alleen de Griekse mensen helpen.


Kryon: Vraag en Antwoord 478: Ben ik aan het uitdoven? / 17 juli 2015 / Lee Carroll


478. Ben ik aan het uitdoven?
17 juli 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon. Ik ben gegaan naar waar Sprit mij heen stuurde. Ik heb veel veranderd in de laatste jaren en ik ben spiritueel snel gegroeid (misschien te snel). Mijn man en kinderen zijn weg, mijn carrière is voorbij en mijn beste vriendin (aan jouw kant van de sluier) is ook weg. Ik heb de geloften laten vallen en heb het visioen van de hemel op Aarde dat ik sinds mijn geboorte in mij droeg, verloren. Ik wil niet meer doorgaan (vluchten) en ik heb geen interesse meer in het hebben van een metgezel. Ik ben redelijk vredelievend en ken de Derde Taal.

Medescheppen werkt nog steeds, ik heb overvloed (volgens jouw definitie). Ik voel mij lichamelijk anders en vele dingen begonnen tot rust te komen dus voel ik geen spirituele “zwaarte” meer.

Ik vraag mij af of mijn licht in de vuurtoren aan het uitdoven is (als dit zo is, waarom werken de geschenken dan beter dan voorheen?) Ik voel mij als een lege en ongemotiveerde ui waarvan alle lagen zijn afgepeld. Ik voel liefde en compassie niet meer zoals ik dit heb gedaan. Ik wil gewoon alleen voor mijzelf zorgen.


ST. GERMAIN: Jullie zullen allemaal zien hoe de veranderingen voor jullie ogen zullen plaatsvinden en over de hele wereld. / Nancy Tate, 16 Juli 2015

ST. GERMAIN:
Jullie zullen allemaal zien hoe de veranderingen voor jullie ogen zullen plaatsvinden en over de hele wereld.
Nancy Tate,  16 Juli 2015

Vandaag zou ik jullie graag een update geven over wat er plaatsvindt op het gebied van het geld. Er is veel gedistribueerd en op zijn plaats terechtgekomen dat rond de wereld zal zwemmen en vele beproevingen van fouten die hebben plaatsgevonden zal verstoren. Als ik spreek over beproevingen van fouten heb Ik het over de wijze waarop de gelden zijn verdeeld en gedeeld door de jaren heen. Dit is een spel geweest dat veel van de ondergrondse arbeiders hebben gespeeld. Nu merken zij dat er niet langer geld hun kant op komt. Deze fondsen nemen nu een geheime doorgang dat in de openheid zal komen zodat de hele wereld het kan zien en beleven.

Als dit gebeurt zal het duidelijk zijn voor degenen die de kennis hebben over de situatie en de wijze waarop deze wordt aangepakt. Zij zijn degenen die geïnformeerd blijven over de veranderingen die plaatsvinden in het geldsysteem, en hoe het allemaal gaat draaien. Degenen die niet zijn ingelicht zullen zeer binnenkort weten wat er gebeurt is in de wereld. Zij zullen geïnformeerd worden over de waarheid, niet alleen over de geld problemen, maar ook over de verschillende andere kwesties die de mensheid voor zo lang in slavernij hebben gehouden.

VIDEO: Indrukwekkende graancirkel gespot bij Stonehenge / 17 juli 2015

VIDEO: Indrukwekkende graancirkel gespot bij Stonehenge
17 juli 2015 07:30


Het team van MrGyro heeft met zijn drone de nieuwste graancirkel in Engeland gefilmd. Het gaat om de vierde formatie bij Stonehenge in korte tijd.

Een woordvoerder zei: “Het ontwerp van deze graancirkel is anders dan dat van de vorige drie, die allemaal gemeld zijn in het gebied rond Salisbury/Stonehenge.”

“Het is voor zover wij weten nog nooit eerder voorgekomen dat er zoveel graancirkels rond Stonehenge zijn verschenen,” ging hij verder. Het team maakt gebruik van een trikopter die voorzien is van een GoPro-camera.

Griekenland: Woede heeft een grote betekenis / Nederlandse vertaling: Pax / juli 15, 2015

Griekenland: Woede heeft een grote betekenis
Nederlandse vertaling: Pax / juli 15, 2015 at 10:27 pm

Vertaling van Paul Craig Roberts laatste artikel met een interessante filosofische beschouwing:
http://www.paulcraigroberts.org/2015/07/15/greece-sound-fury-signifying-much-paul-craig-roberts/

Heel Europa, inclusief de over het algemeen onwetende en daarmee onverschillige Amerikanen en Canadezen, zijn door Syriza’s overgave op hun plaats gewezen door de agenten van de “Een Procent” (=Rijke bankiers, groot-industriëlen). De boodschap van de ineenstorting van Syriza is dat het stelsel van sociale voorzieningen in het gehele Westen zal worden ontmanteld.

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft ingestemd met het plunderen door de “Een Procent” van het Griekse volk, van de ontwikkelingen van sociale zekerheden, gewonnen door de Grieken in de post-Tweede Wereldoorlog 20e eeuw. Pensioenen en gezondheidszorg voor ouderen staan op de helling. De “Een Procent” wil dit geld zich toe eigenen.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 58 / Vrijdag 17 Juli 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag  58

Vrijdag 17 Juli 2015


Etznab 6  Oude programma’s herschrijven

Ik ben Etznab (Witte Spiegel). De aanmoediging ik jullie vandaag wil aanbieden is te kijken in jezelf. Jullie leven is als een spiegelpaleis in het lachpaleis tijdens kermissen. Waar je ook kijkt, daar sta je dan. Soms is wat wordt gereflecteerd is een lust voor je; soms zijn de reflecties grotesk. Van sommigen ga je giechelen, terwijl je van anderen je hoofd wegdraait. Ga zo comfortabel en zo dicht als mogelijk voor een spiegel staan of zitten. Zet je bril af, als je die een op hebt. Maak je geest leeg van de bijzonderheden van de dag terwijl je een paar keer diep in en uit ademt. Ontspan met elke ademhaling.

Staar, met zo min mogelijk knipperen, in je ogen. Kijk dieper en dieper in je ogen. Doe je best om niet weg te kijken. Stel jezelf de vraag: "Wie ben ik?" Luister naar antwoorden die je in je hoofd hoort. Blijven meerdere malen vragen: "Wie ben ik?", terwijl je luistert naar antwoorden. Het kan zijn dat je een verscheidenheid aan antwoorden hoort. Als je herhaaldelijk de vraag stelt, kan de beschrijving van jezelf meer en meer diepgaander worden. Je kunt dingen horen zoals, ik ben (je naam) Ik ben een ouder. Ik ben Amerikaan. Ik ben verdrietig. Ik ben een kind van God, horen.

Een Schrijven van de Schepper / 16 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Grenzen en Zorgen voor jezelf ”

personalboundaries2

Het verzenden van Onvoorwaardelijke Liefde naar een uitdagende situatie of persoon 
ontkent niet je grenzen.
 Het is absoluut jullie recht, als mens,
aan te geven of je comfortabel bent of ongemakkelijk op elk willekeurig moment.
Je kent jezelf beter  dan ieder ander op het oppervlak van jullie planeet.
Behandel jezelf met waardigheid, respect, liefde en zorg .....
als dat eenmaal op zijn plaats is,
zal de rest dienovereenkomstig volgen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5349 Nee, Je Bent Niet op Aarde om Andere Mensen te Veranderen / Vrijdag 17 Juli 2015

Nee, Je Bent Niet op Aarde om Andere Mensen te Veranderen
Brief uit de Hemel
Vrijdag 17 Juli 2015


God zei:
Het is echt een belediging te proberen om mensen tot iets te maken wat ze niet zijn. Natuurlijk kan het een vraag zijn wat iemand is of niet is. Ik spreek over wanneer iemand van nature openhartig is en iemand de persoon als te openhartig ziet. Er is ook het omgekeerde, waar iemand karig is met zijn hart, en iemand anders besluit dat hij of zij warmer moet worden. Wees voorzichtig als je anderen ziet als teveel iets of niet genoeg iets anders.

Er zijn teveel dingen die Mijn kinderen van anderen willen die heel goed niet aan hen zijn om te bestellen. Zaken van het hart moeten aan het hart gelaten worden.

Dat jij in de wereld op een bepaalde manier actief bent, betekent niet dat ieder ander het op die manier moet doen. Wees voorzichtig met te proberen andere mensen te veranderen. Het is moeilijk genoeg voor jou jezelf te veranderen.

donderdag 16 juli 2015

De crisis bezweren met liefde Een pleidooi voor de weg van het hart / tekst: Ismaël Sananda

De crisis bezweren met liefde
Een pleidooi voor de weg van het hart
tekst: Ismaël Sananda
geplaatst 16 Juli 205

Sla de krant open of zet de televisie aan en je weet: er raast een storm over de aarde. Een krachtige wind doet thans alles op zijn grondvesten schudden. Banen staan op de tocht, kosten voor levensonderhoud reizen de pan uit en de schuldenlast drukt zwaar op bedrijven, landen en burgers. Zijn we overgeleverd aan de grillen van het leven? Moeten we ons schuilhouden in de hoop dat de storm vanzelf gaat liggen, of kunnen we de stormachtige wind in ons voordeel ombuigen? Door angstvallig en gemakzuchtig achterover te leunen schieten we niets op, door de uitdaging vol goede moed aan te gaan creëren we een kans op een nieuw leven, een leven waarin we samen sterk staan.

De economische motor sputtert en de politiek kan het euvel niet verhelpen. Het beeld van Vadertje Staat, immer zorgend voor zijn kinderen, wankelt op zijn voetstuk. Gebrek aan visie en een overdaad aan belangenverstrengeling doen de effectiviteit en geloofwaardigheid van de politiek geen goed. Eigenbelang en hebberigheid geven een flinke smet op het blazoen van het bedrijfsleven. Wat kunnen wij, gewone burgers, doen? Ons hoofd in de grond stoppen, ons lot in handen leggen van illustere figuren die zeggen een oplossing voor handen te hebben. Iets anders misschien?

Kryon: Vraag en Antwoord 477: Channel ik Kryon echt? / 16 juli 2015 / Lee Carroll

477. Channel ik Kryon echt?
16 juli 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: De eerste vraag is er een waarvan ik zeker ben dat iedere charlatan hem stelt, maar ik wil hem toch stellen. In 1990, in onze spiritgroep channelde ik een entiteit die zich Kryon noemde. Toen der tijd had ik nog nooit van hem gehoord.

Ik zag mijzelf alsof ik, zoals het mij toe leek, door een “hordeur”. Ik had in die tijd ook nooit over het raster gehoord. Ik channelde kort informatie en toen een lid van de groep persoonlijke informatie zocht was de energie heel duidelijk dat alle vragen een universele natuur moesten hebben.

Dit was in Zuid-west Alabama. Ik heb die entiteit nooit meer gechanneld. Ik heb boodschappen ontvangen van andere kanalen, maar nooit meer van Kryon. Wat was dit voor channeling? Wat was het belang hiervan?