Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 juli 2015

EEN VLIEG ACHTER GESLOTEN DEUREN – Revolutie bij de Bilderberg / 18 Juli 2015 / door Foster Gamble

EEN VLIEG ACHTER GESLOTEN DEUREN
Revolutie bij de Bilderberg
18 Juli 2015 / door Foster Gamble


Een meest vreemde droom! Ik droomde dat ik een vlieg was op de muur in de grote auditorium hal van de jaarlijkse Bilderberg meeting.

Ik hoorde iemand schreeuwen en draaide me naar het podium waar een oud uitziende, dikbuikige, blanke man met rood-omrande ogen en een grauw teint de deelnemers uitschold.

"Ik weet niet hoe vaak ik het nog moet herhalen. We kunnen deze vele mensen niet controleren. Wij moeten ons ontdoen van de meeste van deze nutteloze eters en het gebeurt niet snel genoeg. Jullie hebben elk macht en verantwoordelijkheid in deze, dus wat de hel heb jullie gedaan het afgelopen jaar? "

De voorzitter van een farmaceutisch conglomeraat stemde in, "We hebben meer dan de helft van de volwassenen in ons land op ten minste een voorgeschreven medicijn en nu hebben we ook bijna net zo veel van de kinderen aan de medicijnen. De anti-depressiva maakt hen afhankelijk, als ze ervan overtuigd raken dat sterke gevoelens niet OK zijn, en degene die het hen opdringen verkopen pijnstillers en stemming pillen bijna net zo snel als de apotheken. Wanneer iemand totaal zijn verstand verliest en op een uitzinnige wijze gaat doden, helpt dat de mensen ervan te overtuigen dat ze hun wapens moeten inleveren aan de regering. We slagen erin vaccins verplicht te maken, en staan op het punt van de mogelijkheid om alleen iedereen te injecteren met de giftige stoffen en zware metalen die we hebben laten vallen uit de hemel en aan hun water hebben toegevoegd - degenen die hen naar beneden dumpen, verzwakken hun weerstand en verkorten hun leven."

Sananda Komende Veranderingen / 16 juli 2015 / Jenny Schiltz

image-55Sananda
Komende Veranderingen
16 juli 2015  / Jenny Schiltz

Ik kom heden bij jullie, gevuld met liefde en bewondering. Wat jullie hebben gekozen om te ondernemen en daar succes mee te hebben, is opmerkelijk. Ieder van jullie wilde naar de Aarde komen om te leren. Om dingen te leren die je ergens anders niet kon leren. Jullie wilden de rauwheid van alle emoties kennen en de reacties van elk. Jullie wilden de vreugden en de hartenpijn leren van de dualiteit. Jullie wilden een omgeving leren kennen ver van huis en onder het mom van het niet-verbonden zijn met de bron. Dit is geen kleine taak en we zijn verbijsterd over jullie progressie en alles waarmee jullie naar huis terug zullen komen. Ieder van jullie leert waardevolle lessen en beleven een dergelijke reeks emoties van verrukking tot aan het diepste verdriet. Met deze informatie zullen jullie wijzer en met meer kennis van zoveel gebieden naar huis komen. Het zal als een student zijn die terugkeert van college of van een ruime tijd weg zijn in een andere cultuur. Jullie ogen zullen zijn geopend, jullie horizon verbreed en elk besluit dat jullie maken zal gekleurd worden met wat je op Aarde hebt geleerd. Hoe kunnen jullie hebzucht in je wereld, in je planeet binnenlaten als je dit op Aarde hebt gezien en beleefd? Zie je hoe belangrijk alles is dat je beleefd hebt?

Wij willen dat jullie begrijpen dat terwijl je progressie maakt door de reis van ascentie, dat geen van jullie ooit volledig niet-verbonden was met de bron. Jullie hebben altijd een verbinding gehad, maar het is dat je die wilde vergeten zodat je volledig kon beleven en leren uit alle leven dat Aarde je heeft te bieden. Terwijl sommigen ascentie maken en terug keren naar huis, heeft het grootste deel gekozen om te blijven. Het zijn jullie die een baken van licht zullen zijn en de guidepost/handwijzer zodat de rest van de mensheid kan volgen.

De Arcturianen en Jullie Galactische Familie Het Twee-Richtingen Circuit naar Huis /15 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen en Jullie Galactische Familie
Het Twee-Richtingen Circuit naar Huis
15 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie
Dierbare Ascenderenden,
Wij de Arcturianen zijn altijd blij om enige van de vragen te beantwoorden die wij waargenomen hebben in het bewustzijn van onze vrijwilligers op de Aarde. We zullen niet de vragen verkondigen, maar zullen de antwoorden direct adresseren. Onze antwoorden zullen verschillend waargenomen worden wanneer jullie in andere staten van bewustzijn zijn.
Bijvoorbeeld, in jullie 3D Beta Golf staat van bewustzijn mogen jullie denken dat jullie de Waarheid kennen, maar wanneer jullie in jullie 4D Alfa of, specifiek, jullie 5D Gamma Golf bewustzijn zijn, zullen jullie weten dat jullie de waarheid moeten leven.
De waarheid kennen, of wat jullie momenteel als de waarheid waarnemen, is gebaseerd op tijd omdat het een derde dimensionale interpretatie is van interdimensionale informatie/ervaring.

Transformeer de Matrix van duisternis naar de Matrix van Liefde / Hanna Klautz juni 2014 / geplaatst 18 juli 2015

Transformeer de Matrix van duisternis naar de Matrix van Liefde
tekst: Hanna Klautz
beeld: Adam Scott Miller - www.adamscottmiller.com
uit Spiegelbeeld. juni 2014 / geplaatst 18 juli 2015

Om een einde te maken aan het conflict tussen Licht en duisternis dat al eeuwenlang deze planeet beheerst moeten we de duisternis verslaan met het enige wapen dat zij niet heeft. En dat is liefde en compassie. De duisternis bestrijden op zijn eigen niveau gaat ons niet helpen, want zij is daarin vele malen sterker dan wij en het is een garantie voor mislukking. Maar als je je lagere emoties kunt omzetten naar onvoorwaardelijke liefde kun je een magnetisch veld van onvoorwaardelijke liefde creëren. Vervolgens kun je daarmee een grid creëren van iedere grootte die je wenst. Om een planetair veld van liefde te creëren is slechts 1% van de totale bevolking nodig die dat constant voedt en in stand houdt.

Als dit planetaire veld eenmaal gecreëerd is en je blijft het voeden, dan kun je uiteindelijk ieder laag vibrerend veld van frequenties daarin laten oplossen en laten verdwijnen. En daarmee kan de energetische gevangenis waarin wij zijn geplaatst doorbroken worden, we kunnen onze realiteit veranderen en onze vrijheid als lichtwezens terugkrijgen. Dan is het spel over.

Gebruikmaken van de nieuwe lichtfrequenties

Wij, als menselijk ras, hebben het einde bereikt van het spel tussen licht en duisternis dat al zo lang op deze planeet heerst. De codes voor compassie zitten verborgen in ons DNA en nu worden ons de hogere dimensionele gereedschappen aangereikt om compassie te bereiken, waardoor we weer kunnen integreren met de Goddelijke Bron. Naarmate we onze pijn en trauma’s gaan genezen en we door de nieuwe lichtfrequenties, die nu over de Aarde worden uitgezaaid, meer Licht in ons bewustzijn kunnen toelaten, kan ook het DNA zich gaan herstellen naar zijn oorspronkelijke vorm. Wanneer het DNA zich herstelt kunnen we gebruik gaan maken van een groter potentieel en kunnen we de beschikking krijgen over een volledig emotioneel lichaam. En in een volledig ontwikkeld emotioneel lichaam bevindt zich het meest krachtige gereedschap van onze hele creatie, namelijk het vermogen om liefde en compassie te voelen. Liefde bevat de hoogste frequentie van alle creatie en maakt het mogelijk om nieuwe realiteiten te creëren of bestaande realiteiten te veranderen. En dan is het mogelijk om laag energetische emoties, zoals haat, woede, angst, verdriet,verbittering en schaamte om te zetten naar liefde, compassie en vergeving.

Update bij 8e Graancirkel formatie 2015 / 15 Juli 2015 / Robbert van den Broeke + Video over de 7e Graancirkel / 18 juli 2015

Update bij 7e en 8e Graancirkel formatie 2015
15 Juli 2015 / Robbert van den Broeke

Al een week had Robbert het gevoel dat er weer een formatie zou verschijnen.

Daarbij ging zijn gedachte in eerste instantie uit naar het veld waar eerder dit jaar het Ankh-symbool op was verschenen. Hij had het gevoel dat het nog niet helemaal af was. Zeker ook omdat hij in gedachten toen al het Ohm-teken voor zich had gezien. 

In de nacht van 14 op 15 juli werd het gevoel heel sterk en hij zag ineens een grote ring van allemaal cirkels voor zich, en het Ohm-teken. Hij wist toen zeker dat er weer een formatie zou gaan ontstaan en besloot om naar de polders te gaan. Eerst ging hij naar het veld in de Palingstraat, waar het Ankh-teken was verschenen. Daar aangekomen werd zijn aandacht toch ineens naar een ander gebied getrokken.

Het moet iets na twaalf uur zijn geweest toen hij aankwam bij een veld waar nog niet eerder cirkels op waren verschenen. Vanaf de weg was niets te zien. Robbert liet zich leiden door zijn gevoel en een paar minuten later stond hij middenin het veld en ontdekte een enorme ring van allemaal aaneengeschakelde cirkels. In totaal zijn het maar liefst 30 cirkels variërend met een diameter van 1,5 t/m 5,5 meter.


Heavenletter 5350 In de Tuinen van een Schilderij / Zaterdag 18 Juli 2015

In de Tuinen van een Schilderij
Brief uit de Hemel
Zaterdag 18 Juli 2015


God zei:

Van de hooglanden en de laaglanden is de Aarde gemaakt. Van bossen en woestijnen. Bevroren landen en warme tropen. Van alles is het leven gemaakt, en is de afbeelding van het leven gemaakt. Dit is de relatieve wereld waarin je leeft. Dat je het ene ding niet kan hebben zonder het andere vat vrij goed de relatieve wereld samen waarin jij jezelf als in levend ervaart.

Ik zeg dat alleen Eenheid is.

Afhankelijk van waaruit je kijkt, is de ene verklaring of de andere hierboven waar. Of, het kan ook worden gezegd dat allebei waar zijn. Nogmaals, Ik zeg dat Alleen Eenheid Waar Is.

Al hetgeen dat waar lijkt te zijn, en al wat echt waar is, is wellicht niet hetzelfde. Zelfs op de oppervlakte dimensie van de Aarde, kan iets dat waar lijkt te zijn, niet waar zijn. Aldus zijn er zaken als oplichting en desillusie in alles wat slechts illusie is om te beginnen.


vrijdag 17 juli 2015

Benjamin Fulford: "Complete computeroorlog barst uit in afwachting van het Griekse in gebreke blijven........./ Donderdag 16 juli 2015,

Benjamin Fulford:
"Complete computeroorlog barst uit in afwachting van het Griekse in gebreke blijven, Pentagon pakt Khazariaanse maffia aan."
Donderdag 16 juli 2015, 12:14 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

- 13 juli 2015 -
"Het Griekse wanbetalen heeft een enorme computer en informatie oorlogsvoering aangewakkerd welke vorige week over de wereld raasde. Bij de oorlogsvoering zijn banken betrokken, defensie bedrijven, grote aandelenmarkten, telecommunicatiebedrijven en meer. Bijvoorbeeld, de computeraanval van 8 juli welke de effectenbeurs van New York, de Wall Street Journal, United Airlines en verschillende mobile telefoon bedrijven lamlegde, was een vergeldingsactie voor een Amerikaanse aanval op de aandelenmarkt van Sjanghai, volgens Chinese bronnen, en bronnen bij het Pentagon melden: “Dit was alleen maar een oefening”.

Het Griekse wanbetalen, veroorzaakte eigenlijk het faillissement van het IMF, de Europese Centrale Bank en de Federal Reserve Board, zelfs indien de beambten van deze instanties nog steeds deze olifant in hun kamer negeren en net doen alsof het niet zo is. Hoewel, de reden waarom ze een Griekse Nee stem negeren en de Griekse regering bedreigen met geweld tenzij ze Griekenland plunderen om hen te redden, is dat ze simpelweg het geld niet hebben dat nodig is Griekenland of zichzelf gaande te houden. Zoals we dit later nog verder zullen bespreken, veranderd de Griekse situatie snel in een complete revolutie.

In elk geval, werd het faillissement van deze instellingen gevolgd door de formele $200 miljard start van de BRICS bank en BRICS financieel stabiliseringsfonds. De BRICS nodigden Griekenland uit om met ze mee te doen, natuurlijk, gaat de BRICS bank niet over het uitkopen van de criminele Westerse banken die Griekenland plunderden, het zal alleen de Griekse mensen helpen.


ST. GERMAIN: Jullie zullen allemaal zien hoe de veranderingen voor jullie ogen zullen plaatsvinden en over de hele wereld. / Nancy Tate, 16 Juli 2015

ST. GERMAIN:
Jullie zullen allemaal zien hoe de veranderingen voor jullie ogen zullen plaatsvinden en over de hele wereld.
Nancy Tate,  16 Juli 2015

Vandaag zou ik jullie graag een update geven over wat er plaatsvindt op het gebied van het geld. Er is veel gedistribueerd en op zijn plaats terechtgekomen dat rond de wereld zal zwemmen en vele beproevingen van fouten die hebben plaatsgevonden zal verstoren. Als ik spreek over beproevingen van fouten heb Ik het over de wijze waarop de gelden zijn verdeeld en gedeeld door de jaren heen. Dit is een spel geweest dat veel van de ondergrondse arbeiders hebben gespeeld. Nu merken zij dat er niet langer geld hun kant op komt. Deze fondsen nemen nu een geheime doorgang dat in de openheid zal komen zodat de hele wereld het kan zien en beleven.

Als dit gebeurt zal het duidelijk zijn voor degenen die de kennis hebben over de situatie en de wijze waarop deze wordt aangepakt. Zij zijn degenen die geïnformeerd blijven over de veranderingen die plaatsvinden in het geldsysteem, en hoe het allemaal gaat draaien. Degenen die niet zijn ingelicht zullen zeer binnenkort weten wat er gebeurt is in de wereld. Zij zullen geïnformeerd worden over de waarheid, niet alleen over de geld problemen, maar ook over de verschillende andere kwesties die de mensheid voor zo lang in slavernij hebben gehouden.

VIDEO: Indrukwekkende graancirkel gespot bij Stonehenge / 17 juli 2015

VIDEO: Indrukwekkende graancirkel gespot bij Stonehenge
17 juli 2015 07:30


Het team van MrGyro heeft met zijn drone de nieuwste graancirkel in Engeland gefilmd. Het gaat om de vierde formatie bij Stonehenge in korte tijd.

Een woordvoerder zei: “Het ontwerp van deze graancirkel is anders dan dat van de vorige drie, die allemaal gemeld zijn in het gebied rond Salisbury/Stonehenge.”

“Het is voor zover wij weten nog nooit eerder voorgekomen dat er zoveel graancirkels rond Stonehenge zijn verschenen,” ging hij verder. Het team maakt gebruik van een trikopter die voorzien is van een GoPro-camera.

Griekenland: Woede heeft een grote betekenis / Nederlandse vertaling: Pax / juli 15, 2015

Griekenland: Woede heeft een grote betekenis
Nederlandse vertaling: Pax / juli 15, 2015 at 10:27 pm

Vertaling van Paul Craig Roberts laatste artikel met een interessante filosofische beschouwing:
http://www.paulcraigroberts.org/2015/07/15/greece-sound-fury-signifying-much-paul-craig-roberts/

Heel Europa, inclusief de over het algemeen onwetende en daarmee onverschillige Amerikanen en Canadezen, zijn door Syriza’s overgave op hun plaats gewezen door de agenten van de “Een Procent” (=Rijke bankiers, groot-industriëlen). De boodschap van de ineenstorting van Syriza is dat het stelsel van sociale voorzieningen in het gehele Westen zal worden ontmanteld.

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft ingestemd met het plunderen door de “Een Procent” van het Griekse volk, van de ontwikkelingen van sociale zekerheden, gewonnen door de Grieken in de post-Tweede Wereldoorlog 20e eeuw. Pensioenen en gezondheidszorg voor ouderen staan op de helling. De “Een Procent” wil dit geld zich toe eigenen.

Een Schrijven van de Schepper / 16 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Grenzen en Zorgen voor jezelf ”

personalboundaries2

Het verzenden van Onvoorwaardelijke Liefde naar een uitdagende situatie of persoon 
ontkent niet je grenzen.
 Het is absoluut jullie recht, als mens,
aan te geven of je comfortabel bent of ongemakkelijk op elk willekeurig moment.
Je kent jezelf beter  dan ieder ander op het oppervlak van jullie planeet.
Behandel jezelf met waardigheid, respect, liefde en zorg .....
als dat eenmaal op zijn plaats is,
zal de rest dienovereenkomstig volgen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5349 Nee, Je Bent Niet op Aarde om Andere Mensen te Veranderen / Vrijdag 17 Juli 2015

Nee, Je Bent Niet op Aarde om Andere Mensen te Veranderen
Brief uit de Hemel
Vrijdag 17 Juli 2015


God zei:
Het is echt een belediging te proberen om mensen tot iets te maken wat ze niet zijn. Natuurlijk kan het een vraag zijn wat iemand is of niet is. Ik spreek over wanneer iemand van nature openhartig is en iemand de persoon als te openhartig ziet. Er is ook het omgekeerde, waar iemand karig is met zijn hart, en iemand anders besluit dat hij of zij warmer moet worden. Wees voorzichtig als je anderen ziet als teveel iets of niet genoeg iets anders.

Er zijn teveel dingen die Mijn kinderen van anderen willen die heel goed niet aan hen zijn om te bestellen. Zaken van het hart moeten aan het hart gelaten worden.

Dat jij in de wereld op een bepaalde manier actief bent, betekent niet dat ieder ander het op die manier moet doen. Wees voorzichtig met te proberen andere mensen te veranderen. Het is moeilijk genoeg voor jou jezelf te veranderen.

donderdag 16 juli 2015

De crisis bezweren met liefde Een pleidooi voor de weg van het hart / tekst: Ismaël Sananda

De crisis bezweren met liefde
Een pleidooi voor de weg van het hart
tekst: Ismaël Sananda
geplaatst 16 Juli 205

Sla de krant open of zet de televisie aan en je weet: er raast een storm over de aarde. Een krachtige wind doet thans alles op zijn grondvesten schudden. Banen staan op de tocht, kosten voor levensonderhoud reizen de pan uit en de schuldenlast drukt zwaar op bedrijven, landen en burgers. Zijn we overgeleverd aan de grillen van het leven? Moeten we ons schuilhouden in de hoop dat de storm vanzelf gaat liggen, of kunnen we de stormachtige wind in ons voordeel ombuigen? Door angstvallig en gemakzuchtig achterover te leunen schieten we niets op, door de uitdaging vol goede moed aan te gaan creëren we een kans op een nieuw leven, een leven waarin we samen sterk staan.

De economische motor sputtert en de politiek kan het euvel niet verhelpen. Het beeld van Vadertje Staat, immer zorgend voor zijn kinderen, wankelt op zijn voetstuk. Gebrek aan visie en een overdaad aan belangenverstrengeling doen de effectiviteit en geloofwaardigheid van de politiek geen goed. Eigenbelang en hebberigheid geven een flinke smet op het blazoen van het bedrijfsleven. Wat kunnen wij, gewone burgers, doen? Ons hoofd in de grond stoppen, ons lot in handen leggen van illustere figuren die zeggen een oplossing voor handen te hebben. Iets anders misschien?

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 15 Juli 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 15 Juli 2015

Neem even de tijd om in te checken met je lichaam. Is je buik verhard? Dat is een duidelijk teken van weerstand.

Dierbaren, als jullie je ergens tegen verzetten, zit je niet in de stroming. Niet alleen kun je niet voorwaarts gaan, je kunt ook niet ontvangen, terwijl je in een staat van weerstand bent. Jullie lichaam geeft jullie altijd behulpzame feedback!

Als jullie je in een staat van weerstand bevinden, vraag jezelf dan af waar het vandaan komt. Is het angst? Is het een gebrek aan acceptatie? Is het gewoon je ziel die aangeeft dat iets niet een match voor je is?

Je overgeven in de stroom voor jouw hoogste goed, en die stroom sturen door het geven van feedback aan het Universum door middel van dankbaarheid, is een van de snelste manieren om terug te geraken in de bekrachtigde beweging, van overvloed, en het comfort dat je zoekt.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

8e Graancirkel Formatie /15 Juli 2015 / Robbert van den Broeke

8e Graancirkel Formatie
15 Juli 2015 / Robbert van den Broeke

Robbert had in de nacht van 14 op 15 Juli weer een onrustig voorgevoel, en hij zag ineens een grote ring van allemaal cirkels voor zich en het OM-teken. Robbert wist ineens naar welk veld hij moest gaan. Samen met Roy ging hij hierheen en hij vond precies wat hij voor zich zag. Ze vonden een grote ring die bestaat uit allemaal cirkels en inderdaad het OM-teken. Vandaag zullen er waarschijnlijk foto's gemaakt worden. De boer geeft helaas GEEN toestemming dit veld te betreden, daar hebben we respect voor en daarom is de locatie van deze formatie niet vrijgegeven.


Een Schrijven van de Schepper / 15 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Liefhebben op afstand ”

bigcombo

Er zullen mensen in jullie leven zijn die chaos creëren,
ondersteunen en in stand houden,
want het is het enige dat maakt dat ze zich veilig voelen.
Spottende woorden en schadelijke maatregelen kunnen op jullie worden gericht
in een poging om een reactie en aandacht te krijgen.
Vergeet niet; dit zijn de mensen die jullie liefde het meest nodig hebben.
Het is niet nodig om aan hun zijde te staan en deel te nemen
aan hun zelf-destructieve patronen om van hen te houden ...
Je kunt dat doen vanaf afstand.
Het verzenden van liefde op afstand,
naar welke negatieve situatie dan ook,
is veruit de beste remedie.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5348 De Tijdelijkheid van Illusie / Donderdag 16 Juli 2015

De Tijdelijkheid van Illusie
Brief uit de Hemel
Donderdag 16 Juli 2015


God zei:

Voor degenen onder jullie die het gevoel hebben dat ze weinig energie hebben, dit gevoel is tijdelijk. Er is een tendens voor Mijn kinderen om wat er gebeurt als voor altijd of als fataal te beschouwen. Het enige eeuwige is Eenheid, of kunnen We Liefde, het Leven, en Eenheid zeggen. We kunnen de woorden Uitgestrektheid, Vreugde, Gelukkig Hart, Ziel toevoegen. Al het andere is tijdelijk. Het wordt tijdelijk waargenomen. Alles wat niet Liefde, het Leven, Eenheid, Uitgestrektheid, Vreugde, Gelukkig Hart en Ziel is, kan misschien wel worden waargenomen, maar het is echter allemaal een grote bluf.

Jullie hebben de goede kaarten vast, geliefden. Je ziet gewoon nog niet helemaal wat jij in je handen hebt. Er bestaat geen verliezen in het kaartspel genaamd het Leven. We zouden kunnen zeggen dat iedereen wint. We zouden kunnen zeggen dat niemand kan verliezen. Dat wat Werkelijkheid is kan niet verloren gaan. De verhalen die jullie leven zijn dramatisch, zonder twijfel. Ze zijn ernstig en komisch. De verhalen van alle soorten zijn gewoon: Gedoe over niets.

woensdag 15 juli 2015

Sheldan Nidle / 14 juli 2015

De tijd van het duister op deze zeer bijzondere bol eindigt. Het moment voor een grote interventie komt .... Zowel jullie ruimte en spirituele families zijn hier. Zij omcirkelen dagelijks jullie wereld.

Sheldan Nidle - 14 juli 2015


13 Men, 13 Kumku. 11 Ik

Selamat Jalwa! (Wees eeuwigdurende Vreugde). Op deze dag komen we met meer nieuws omtrent hetgeen er rondom jullie heen gebeurt. Het complexe proces van invoering van een nieuw financieel systeem beweegt zich in haar eigen tempo voort. De BRICS Ontwikkelings-bank is in werking en staat, net als de Chinese AIIB, open voor handel. Dit is nog maar het begin van wat er komen gaat. De nodige bewerkingen voor het opzetten van een Mondiale Herwaardering van Valuta (GCR) worden eveneens klaargezet om te worden onthuld. Voorbereidende vereiste daarbij is de levering van wereldwijde welvaartsfondsen. Dit proces wordt op dit moment doorgesproken door onze aardse bondgenoten en door ons. Het is het plan te beginnen zodra een aantal initiële humanitaire fondsen succesvol is uitbetaald. Deze procedure vordert gestaag en we verwachten dat jullie binnenkort enig resultaat kunnen zien. Daarnaast zijn we op het moment bezig een manier te bedenken waardoor we, wanneer het nodig is, in kunnen grijpen. We hebben al reeds in het geheim een aantal fondsoverdrachten gevolgd en hebben ontdekt hoe we, als dat nodig is, een succesvolle overdracht van fondsen zeker kunnen stellen. De cabal heeft daadwerkelijk het einde van haar macht bereikt om de uitkomst, die door de Hemel verwacht wordt, verder te vertragen.

Steve Rother & de Groep / Juni 2015 / geplaatst 15 juli 2015

Steve Rother & de Groep
Juni 2015 / geplaatst 15 juli 2015

De huidige transitie cyclus geeft ons de gelegenheid een nieuw economische en financiële werkelijkheid te creëren in welzijn, welbehagen en balans. Dit evolutionaire proces dat wij de Shift noemen, is nodig om vele oude paradigma’s en structuren die ons niet meer dienen van ons af te schudden. Het helpt ons bewust te worden van de illusies die ons ontkracht hebben alsook om oude gewoonten en geloofsovertuigingen los te laten.

De Tijd van Liefde.
Energie Uitwisseling

Groeten van Thuis, geliefden.
Dit moment, nu, is in vele opzichten uniek, maar dat was het moment daarnet eveneens. Jullie zijn iets nieuws binnen gestapt en wij zullen iets van het proces uitleggen. In de volgende maand of maanden, krijgen jullie een unieke kans. Dat komt door de energie die in nieuwe vormen op Aarde indaalt.

Oth Spaar je energie / 3 Juli 2015 /door Ellen Rauh

Spaar je energie
3 Juli 2015 /door Ellen Rauh

Lieve samen, de vorige keer hadden wij het over het jojo-effect, allerlei golven van emoties die vanuit het niets op en neer konden gaan: je goed voelen, je down voelen, je blij voelen, je intens verdrietig voelen, veel emoties en gevoelens werden ervaren.

Nu zullen jullie merken dat je in een rustiger vaarwater terechtkomt. Maar is dat wel zo fijn? Want nu heb je zoiets van: "Ja, wat nu?" Niemand weet wat nu. Het is gewoon een rustiger vaarwater in jezelf. Want het voelen, het jojo-effect ging om jezelf.

Heel veel mensen hebben voor een grote schoonmaak gezorgd in zichzelf. Als je in staat was om emoties te ervaren, weer los te laten en in de andere emotie kwam, heeft er een grote cleaning plaatsgevonden in jouw geheugenkaart van het voelen. Het resultaat daarvan is dat veel mensen nu ervaren dat ze vitaler zijn, dat ze fitter zijn, dat ze grotere lichamelijke reserves hebben, dat er iets gebeurd is. Ja, er is ook iets gebeurd.

Een Schrijven van de Schepper / 14 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

Perfect

winking-emoticon

Soms moet je je minder dan perfect voelen om je te herinneren
hoe goed en volkomen perfect echt is.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5347 Vang de Zon / Woensdag 15 juli 2015

Vang de Zon
Brief uit de hemel
Woensdag 15 juli 2015


God zei:

Mijn kinderen kunnen altijd wel iets vinden om zich zorgen over te maken, maar je zorgen maken hoeft geen levenswijze te zijn. Zie af van je zorgen maken. Je hoeft ze niet te hebben, één zorg bovenop een andere. Dit is niet de manier om het leven te leven.

Het leven in de wereld zelf heeft spanning in zoverre dat er een ongelijkmatigheid is die je overwint, meer als de aantrekkingskracht van goedheid en genade aan de ene kant en frictie aan de andere.

Als je een trui breit, hebben beide naalden een spanningsevenwicht. Spanning is niet bedoeld eenzijdig te zijn. De vorm van spanning die je zorgen noemt is ongelijke spanning. Soms voelen zorgen zelfs aan als paniek. Beladen met zorgen is jouw spanning echt eenzijdig.

dinsdag 14 juli 2015

Bericht van Cobra, 14 juli 2015


Bericht van Cobra,
14 juli 2015

Ondermaanse operaties
De RM (Resistance Movement) definieert ondermaanse ruimte als de ruimte onder de baan van de maan en boven de baan van de laagste kunstmatige satellieten. De Lichtkrachten zijn vandaag aan hun ondermaanse operaties begonnen, als een volgende logische stap in de richting van de voltooiing van MOSS. De ondermaanse ruimte was altijd een gebied van sterke Chimera-activiteit, want het is de laatste lijn in de verdediging voor het planetaire oppervlak. Er kunnen kunstmatige satellieten in een baan om de aarde zijn en sommige van hen zijn verdubbeld als Chimera plasma stranglet bom implantaten-stations:


De meest belangrijke om te noemen is de MOL (Manned Orbiting Laboratory) het bemande circulerendeLaboratorium:

De Arcturianen en Jullie Galactische Familie De 4D Mentale Vlak Mysterie School / 13 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie

Binnenin je Hogere Hart, wat tussen je Hart Chakra en je Keel Chakra is, zal alle informatie die je tot dusverre op je vierde dimensionale reis verzameld hebt versmelten met de Wijsheid, Kracht en Liefde van je Drievoudige Vlam.
In feite, is het het NU voor jou om je reis te hervatten door het Mentale Subgebied van de vierde dimensionale astrale wereld te betreden. Je zult deze reis doorheen je eigen aura ervaren, alsook door Gaia haar aura. Terwijl je in/naar het vierde dimensionale Mentale Subgebied reist, merk dan de veelvoudige gedachten op die je binnenin je bewustzijn opgeslagen hebt.
Je mag de kracht van je gedachten niet in overweging genomen hebben, maar aangezien elke willekeurige gedachte een overeenkomende emotie vanuit het Emotionele Subgebied naar boven trekt, raakt je geest gefocust op de gedachtevormen die jij gecreëerd hebt.

Komende vijf jaar geen commerciële schaliegasboringen in Nederland., 14 juli 2015

Komende vijf jaar geen commerciële schaliegasboringen in Nederland.

14 juli 2015

(Schaliegasvrij Nederland) Zojuist bekend geworden: de komende vijf jaar zullen er geen commerciële boringen naar schaliegas plaatsvinden, heeft minister Kamp bekend gemaakt. Volgens Kamp kan de vraag of het zinvol is schaliegas als optie nader te onderzoeken, pas eind van dit jaar worden beantwoord. Dan komt een nieuwe visie op de toekomst van het energiebeleid in Nederland uit.

Als blijkt dat schaliegas mogelijk een rol zou kunnen spelen in de energietoekomst van Nederland, zal er eerst wetenschappelijk onderzoek plaatsvinden, waarbij het wel mogelijk is dat er onder toezicht van de overheid wel proefboringen plaatsvinden. Maar dat zal niet noodzakelijk tot schaliegaswinning leiden.
Bron: Schaliegasvrij Nederland