Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 juli 2015

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak Doe Ook Mee!

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak
Doe Ook Mee!

Beste lezer,

Wij wonen op een prachtige planeet. Er is zoveel liefde en schoonheid. Maar de machten die ons besturen, de regeringen en de elite, willen maar niet doen wat juist is. Moeder Aarde produceert genoeg om minimaal 10 miljard mensen te laten leven in vrede en overvloed, maar alles waar onze hoogste bestuurders aan kunnen denken is hoe zij aan de macht kunnen blijven, oorlogen en conflicten kunnen creëren en ons meer en meer kunnen laten betalen. Via duistere broederschappen en geheime operaties negeren zij de wil van de mensen. Zij proberen ons in een staat van afhankelijkheid en angst te houden via de media, die zij beheersen.

Is het niet tijd om dat te veranderen? Is het niet tijd dat WIJ beslissen hoe de planeet bestuurd moet worden? Het is gemakkelijker dan je denkt. Ja, echt. Er is een natuurkundige wet waarvan je al gehoord zou kunnen hebben, die perfect is voor het verbreken van dit oude paradigma, dit oude en afgeleefde systeem waarin de rijken de rest van ons overheersen. Deze wet heet “De Wet van Aantrekking”. De wet zegt dat wat jij ook maar wilt en waarop jij je focust, wat je werkelijk in je hart voelt, wordt aangetrokken tot jezelf. Kijk het maar na op het internet of in de bibliotheek (lees bijvoorbeeld “The Secret”). Er zijn vele, vele verhalen van mensen die hun leven op deze manier succesvol veranderd hebben.

Meer lezen >>>


Video Galactische Codex (NL) / 11 Julie 2015


Video Galactische Codex (NL)
11 Julie 2015

Steven - de video-producer van Cobra - heeft zojuist onze Nederlandstalige vertaling verwerkt in de video van de Galactische Codex. Het geschreven transcript is nu vervangen door de video, ook op de pagina ‘Video’s’.

Dat zijn de universele wetten waar we aan mee mogen doen in de toekomst zodra de aarde is bevrijd van de cabal.


Met dank aan Cobra en Steven.

Vertaald door Irma

P.S. er komt zeer binnenkort nog een video aan met de Nederlandse vertaling die hij naar mij toestuurde.

https://eventnl.wordpress.com

Mira van de Pleiadische Hoge Raad / via Valerie Donner: 10 juli 2015 11 juli 2015 geplaatst door Andrew Eardley

Mira van de Pleiadische Hoge Raad
via Valerie Donner: 10 juli 2015
11 juli 2015 geplaatst door Andrew Eardley

Gegroet, ik ben Mira.

Ik ben blij met jullie te spreken vandaag.

We hebben het erg druk gehad met het monitoren van de aangelegenheden van de planeet en de ruimte. Er is te veel dat ik niet kan onthullen, omdat het onveilig en onverstandig zou zijn. Ik zal jullie vertellen dat we de hulp van het grondpersoneel nodig blijven hebben. We hebben jullie voortdurende waakzaamheid en bewustzijn nodig. We hebben jullie nodig om door te gaan het zuiver te spelen en te zorgen dat jullie vibraties blijven stijgen.

Binnenkort zullen er nieuwe onthullingen worden gedaan. Diepgaande interventie van alle partijen die betrokken zijn bij het welzijn van de Aarde zullen samenkomen in hun directe rollen en actie. Dit is een tijd van uitbreiding van onze taken. We gaan worden wat jullie noemen ‘meer handen maken licht werk’.

De Arcturianen De 4D Emotionele Vlak Mysterie School Binnengaan / 8 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
De 4D Emotionele Vlak Mysterie School Binnengaan
8 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie
Nu dat jullie je reis doorheen de Lagere Astrale Vlak Mysterie School voltooid hebben, gaan jullie door met jullie reis door het Emotionele Subgebied te betreden voort op jullie reis door de vierde dimensie.
Terwijl jullie je reis maken, ben ervan verzekerd dat jullie "broodkruimels" achterlaten zodat jullie het pad dat jullie gecreëerd hebben gemakkelijk kunnen herkennen. Dit vierde dimensionale pad zal in/naar een weg uitbreiden, dan in/naar een autoweg, dan in/naar een snelweg terwijl jullie deze passage steeds weer opnieuw herhalen.
Denk eraan dat jullie de "wegversmalling" tussen de derde en de vijfde dimensie aan het uitruimen zijn. Terwijl een ieder van jullie geachte, interdimensionale reizigers, jullie bewuste reis door de vierde dimensie herhalen, en opnieuw herhalen, ruimen jullie je eigen residu op van jullie meervoudige incarnaties en/of bezoeken aan de planeet Aarde.  

Een Schrijven van de Schepper 10 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

Wachtend op Jou

o-PERSON-WITH-HEAD-IN-HANDS-IN-BLACK-AND-WHITE-facebook

Ik weet dat er pijn is geweest. De omstandigheden in je leven hebben je misschien doen twijfelen aan de stroming van het Universum, schreeuwend, huilend en vloekend op de wind. Die momenten maakte je misschien aan het twijfelen over het bestaan van jou Hogere Macht. Het zou gemakkelijk zijn om te zeggen: "Ik ben altijd bij je geweest", maar is echt moeilijk te begrijpen wanneer je in de greep bent van je diepe pijn.

Het Universum heeft altijd stilletjes en geduldig op je gewacht om jouw beproevingen te beëindigen, je te ondersteunen en onvoorwaardelijk van je te houden ..... altijd klaar, altijd bereid om datgene te geven wat jij voelt dat je hebt verloren. Je zult het misschien niet altijd geloven, maar ik ben hier tot in de eeuwigheid.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5343 Het Tij Is Gekeerd / Zaterdag 11 Juli 2015

Het Tij Is Gekeerd
Brief uit de Hemel
Zaterdag 11 Juli 2015


God zei:

Er is een kleine afstand, als er al afstand is, tussen uitgelezen schoonheid en intense pijn. Er is een ontmoetingspunt waar extase extase is ongeacht de schijnbare oorzaak. Zowel schoonheid als pijn snijden jouw hart open bij deze ontmoetingsplaats waarin jouw hart klopt of bonst of brult of uitschreeuwt: “Het is teveel voor mij om met alles en iedereen verenigd te zijn”.

De diepte van gelukzaligheid en de diepte van pijn lijken jou hetzelfde te zijn. Intense gelukzaligheid en intense pijn doen Mijn mooie kinderen in dezelfde mate pijn. Je weet niet waar je de kust moet vinden.

vrijdag 10 juli 2015

Nederlanders zijn slecht nieuws zat / Gemaakt op donderdag 05 februari 2015 /geplaatst 10 Juli 2015

Nederlanders zijn slecht nieuws zat
Gemaakt op donderdag 05 februari 2015 /geplaatst 10 Juli 2015

Gelukkig bestaat de Goednieuwskrant.nl

We zijn het inmiddels gewend, maar leuk is anders: rampen, crises en problemen domineren iedere dag de headlines en voorpagina’s van de journaals en kranten. En niet iedereen is daar blij mee. Een derde van de Nederlandse bevolking zet het nieuws op radio of televisie zelfs met enige regelmaat uit omdat de berichtgeving (veel) te negatief is, blijkt uit een opinieonderzoek naar nieuwsbeleving van TNS NIPO. Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van The Optimist en muziekstation Sublime FM.

Een ander opmerkelijk inzicht uit het onderzoek is dat meer dan de helft van de mensen (54 procent) zegt neerslachtig te worden van het nieuws. De beïnvloeding op hun welzijn maar ook op hun opinie over de wereld, is eerder negatief dan positief. Ongeveer een kwart van de Nederlanders denkt daarentegen dat wanneer het nieuws positiever zou zijn, dit een positieve uitwerking zou hebben op hun eigen welzijn en op het welzijn van mensen uit hun omgeving. Uit open antwoorden van deze groep blijkt dat zij geloven in de positieve uitwerking van positief nieuws op de gehele maatschappij.


Oth: Verbindingen van liefde. / Ellen Rauh Geplaatst: 10 juli 2015

Oth:
Verbindingen van liefde.
Ellen Rauh
Geplaatst: 10 juli 2015

Goede avond jullie allemaal hier aanwezig, fysiek en niet fysiek.

Weet dat velen onder jullie hier aanwezig, aanwezig zijn niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen.

Wij willen het met jullie hebben over verbindingen van liefde.

Elk van jullie heeft een kolossaal netwerk van liefdeslijnen, een spinnenweb bij wijze van spreken met duizenden draden. Vanaf je geboorte worden er draden gesponnen naar personen waar je een band mee hebt. Het kan zelfs zijn dat je gedurende je leven iemand tegenkomt of een baby of een kind ziet en een intens oogcontact ervaart. Op dat moment wordt een liefdeslijn uitgezet en al zie je die persoon nooit meer terug, de lijn blijft bestaan; elk van jullie heeft zo een kolossaal netwerk van lijnen.

Je hele leven is gebaseerd op het ontwikkelen van nieuwe draden en nieuwe liefdeslijnen. Hoe groter jouw netwerk van liefdeslijnen, hoe groter jouw netwerk om subtiele energie op te vangen.

Op deze dag van je leven / 10 Juli / Neal Donald Walsch

10 Juli / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat morgen de belangrijkste dag van je leven is.

Jouw grootste moment, jouw grootste prestatie,
 jouw grootste avontuur ligt in de toekomst,
nooit in het verleden.

Er is een nieuwe jij die wacht om morgen gecreëerd te worden.
Dat is de vreugde en het wonder van de dageraad.
Dat is de opwinding ervan!

Vergeet gisteren!
Wat is de grootste versie van het grootste visioen ooit gehouden
over Wie jij morgen gaat zijn?
Dat is de enige vraag die ertoe doet.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Quan Yin GROTE PROGRESSIE WORDT GEMAAKT / 8 Juli 2015/ by Jenny Schiltz

 Quan Yin
GROTE PROGRESSIE WORDT GEMAAKT
8 Juli 2015/  by Jenny Schiltz

Ik kom vandaag naar jullie toe met een korte boodschap van hoop omdat velen van jullie een grote progressie doormaken. We begrijpen dat velen van jullie grote problemen meemaken, emotioneel, stoffelijk en mentaal. Velen van jullie voelen alsof je voelt dat je mogelijk niet verder kunt gaan. Maar we dringen er bij je op aan om juist dat te doen. We vragen je om hoop te hebben, om te geloven en om al jullie twijfels en angsten weg te duwen. We zijn in staat om jullie progressie te zien en de veranderingen die je van binnen maakt. We vragen dat jullie je focus opruimen en om jezelf te zien zoals wij jullie zien.

Veel van jullie vrienden, gezellen, zijn al de Vijfde dimensie ingegaan en hebben zich vastgezet aan het eenheidsrooster. Velen zijn er ook niet ver vandaan. Daar deze plaats niet alles is wat jullie werd verteld dat die zou zijn, het is een landingsplaats die zal helpen om de last van het fluctueren van emoties en gedachten te vergemakkelijken die zo velen omlaag hebben gehaald. Als je eenmaal aan het eenheidsrooster vast zit kun je vibrationeel of trillingsgewijs niet langer meer naar de lagere dimensies gaan. Vanaf deze locatie kun je alleen maar omhoog gaan. Als je eenmaal deze bestemming bereikt hebt, zul je in staat zijn om veel helderder degenen te zien die gevangen zitten in het drie dimensionale paradigma. Je zult hun angsten zien, hun ego’s, en velen van jullie zullen in staat zijn om precies te zien wat sommigen tegenhoudt, welke patronen er in hun leven spelen.

Een Schrijven van de Schepper 9 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Bezit ”

full_full_Cara_20Pelletier.004ed

Als het van jou is, Bezit HET.
Zo niet, laat het los.
Het is geen schande om te zeggen,
"Het spijt me" of "Ik had het mis."

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Saint Germain Overzichtelijkheid / 9 Juli 2015 / Méline Portia Lafont

Saint Germain
Overzichtelijkheid
9 Juli 2015 / Méline Portia Lafont
 
Ik verwelkom jullie allemaal vandaag en mijn zegeningen gaan naar jullie allemaal, prachtige Meester Wezens. Ik kom hier wederom om tegen jullie te spreken via het hart van eenwording en dit verbindt ons allemaal, zijnde vonken van de Ene. Waar ik met jullie allemaal over wens te spreken is de betekenis van overzichtelijkheid en de noodzaak voor overzichtelijkheid. Terwijl ik eerder vandaag tegen deze geliefde sprak, is overzichtelijkheid een intrinsieke noodzaak of intrinsiek onderdeel van jullie levens geworden. Want wie streeft geen overzichtelijkheid na, is dat niet zo?  
Jullie hebben dit gemaakt om echt in jullie levens te zijn en aldus creëerden jullie het. Overzichtelijkheid kan alleen bestaan en zijn als er een herkenning en erkenning is van verwarring en verblind te zijn, want het is het tegengestelde van diens polariteit ervaring. Het is daarom noodzakelijkerwijs niet zo dat je beide als een afgescheiden iets moet ervaren, eerder om deze polariteiten bijeen te brengen en hen als één te ervaren. In zoverre, het alles weten en het zien van de dingen zoals zij werkelijk zijn zonder de complexiteit te hebben van te moeten zoeken naar wat je denkt dat verloren is.

Matt Kahn Zielcontracten, Tweeling Vlammen en Ziel Partners Opnieuw Gedefineerd / 9 Juli 2015

Matt Kahn
Zielcontracten, Tweeling Vlammen en Ziel Partners Opnieuw Gedefineerd
9 Juli 2015


OpmerkingMatt definieert opnieuw de termen van de Tweelingvlam en Zielpartner vanuit een 5D perspectief. Ongeacht hoe je een relatie wilt definiëren, de essentie van deze lering verhuist jou voorbij de sluiers van labels om een liefde te ontdekken welke geen ander heeft.
- Alles dat gebeurt is vooraf al uitgewerkt. Waarom je dit niet opmerkt is omdat de Goddelijkheid, welke jij bent, heel hard probeert om een ervaring te hebben alsof alles fris en nieuw gebeurt. Alles werd vooraf uitgedacht door de Intelligente Bron die een plan voor jou heeft.
En iedere wisselwerking die je hebt, wordt bestuurd door de orkestratie van wat genoemd wordt een - Zielcontract. Dat betekent dat je niets of niemand per toeval ontmoet. En iedere wisselwerking is de oplossing en vervulling van het Zielcontract. De vervulling van een contract is simpel het overleven van je ervaringen. En als er ook maar iets is dat je nog niet geleerd hebt, zal het zich herhalen, en herhalen, en herhalen, en herhalen…..

Heavenletter 5342 Wat Je Misschien Ook Zegt, Je Houdt van het Leven / Vrijdag 10 Juli 2015

Wat Je Misschien Ook Zegt, Je Houdt van het Leven
Brief uit de Hemel
Vrijdag 10 Juli 2015


God zei:

Je bent misschien al op zoek geweest naar een wondermiddel voor het leven. Jij wilt graag een remedie. Je zou graag aan de zijlijn staan, iemand die wijs en prachtig is, die naar het leven kijkt als van een afstand en wijs knikt zonder beïnvloed te zijn door het leven zoals je op dit moment bent. Ja, enigszins boven alles uit. Buiten de strijd. Buiten het gepieker en de zorg. Gewoon een onderzoeker die onderzoek doet. "Ah, dat is hoe het is," zeg je.

Op een bepaalde manier ben je een waarnemer. Je observeert het leven dat pal voor je bezig is. Jij kunt misschien het gevoel hebben dat het leven op je in hamert, je omhoog trekt en je naar beneden trekt. Je weet niet wat te verwachten van het leven. Het leven behandelt jou zoals hij wil, en je begrijpt nog niet helemaal hoe je het leven moet behandelen. Je kunt het niet helemaal onder de knie krijgen. Je hebt alles geprobeerd, maar je bent op de één of andere manier echter elke keer van je stuk gebracht. Je schudt handen met het leven. Je springt het leven in. Je ontmoet het leven halverwege. Je loopt weg van het leven, en je doet dezelfde dingen steeds weer opnieuw, maar het leven is jou echter altijd minstens een stap voor. Soms geef je op wat het leven betreft.

donderdag 9 juli 2015

Op deze dag van je leven / 9 Juli / Neal Donald Walsch

9 Juli / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat valse bescheidenheid je nergens zal brengen –
noch zal oprechte bescheidenheid dat doen als het niet nodig is.

Bescheidenheid is zelden vereist tijdens het Leven, wist je dat?
Het is waar. Mensen zijn meer zelfkritisch dan ze ooit hoeven te zijn.
God zegt dat het goed is om je zelf te vieren.
Eer het zelf, en vreugdevol in het uitdrukken van je talenten en je gaven.

Het is door het gelukkige delen van jouw schatten dat je andere mensen laat zien 
dat ze worden gekoesterd.

Onthoudt dat altijd. Altijd

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Benjamin Fulford: "Top geheime onderhandelingen gaan door terwijl de “Nee” stem van Griekenland......... " / Donderdag 9 juli 2015,

Benjamin Fulford:
 "Top geheime onderhandelingen gaan door terwijl de “Nee” stem van Griekenland de westerse oligarchie onder druk zet om zich over te geven."
Donderdag 9 juli 2015, 00:00 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

- 6 juli 2015 –

"Volgens westerse en Aziatische bronnen heeft het Griekse in gebreke blijven en het er opvolgende Griekse “Nee” voor betalingen van verder bloedgeld aan bankiers, een gevoel van urgentie gelegd op de voortgaande onderhandelingen over een nieuw financieel systeem. Tegelijkertijd, zoekt de Khazariaanse maffia zijn toevlucht in steeds vruchtelozere pogingen en in elkaar gezette terreurincidenten in een poging om het verliezen van bankcontrole te voorkomen.

Het feit dat 61% van de Griekse inwoners stemde voor weigering te betalen voor de roekeloze fouten van bankiers wijst er op dat de meerderheid van de mensen op straatniveau in dat land nu de criminele aard van het Westerse bankensysteem herkennen. Het is een feit dat de Griekse mensen nu weten dat ze niet wettelijk verantwoordelijk zijn voor de schulden veroorzaakt door maffia bankier gokkers en ze zullen daarom niet betalen.

Dit heeft het eerste domino effect in beweging gezet dat onverbiddelijk zal leiden naar het faillissement van het Khazariaanse banksysteem en hun criminele assistent bekend als de VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA COOPERATIE. Een Grieks in gebreke blijven als voorheen genoemd, is slechts de eerste dominosteen die gevolgd zal worden door Spanje, Portugal, Ierland, Italië en Duitsland en dan de Verenigde Staten.

Het IMF heeft een rapport doen uitkomen dat vraagt om een uitstel van 20 jaar voor Griekse schuldenbetalingen omdat als het IMF hun Griekse mislukte leningen op een rijtje zet, zij toe zullen moeten geven dat ze zelf failliet zijn. De grootste krediet naties van de Wereld als China en andere Aziatische landen weigeren om meer geld aan het IMF te lenen omdat het een de facto werktuig blijft van de criminelen uit Washington DC die een vetorecht bezitten over dat instituut.


De Federatie van Licht via Blossom Goodchild / 29 Juni 2015 - Verschenen 8 Juni 2015

De Federatie van Licht via Blossom Goodchild
29 Juni 2015 - Verschenen 8 Juni 2015
Niemand Houdt Jou Tegen, Alleen Jouw Overtuigingen Over Jezelf

Deze channeling vond plaats op 29 juni en daarna moest ik plotseling naar Engeland vliegen om weer bij mijn zieke moeder te kunnen zijn. Helaas kan ik, terwijl ik hier ben, mijn mailinglist niet gebruiken om jullie te informeren over enige channeling, omdat mijn moeders internetverbinding dergelijke hoeveelheden emails niet aankan, dus doen jullie me een plezier, wanneer jullie aan jullie bekende sites die mijn channelings plaatsen dit bericht doorgeven. Ik weet niet hoe lang ik hier zal blijven, of wanneer ik de volgende keer de gelegenheid zal hebben om te channelen. Maar blijf vooral mijn website checken … je weet nooit! Heel veel dank voor jullie begrip en voor alle prachtige brieven waarin Liefde wordt gestuurd naar mijzelf, mijn moeder en mijn familie. Het is voelbaar en wordt zeer gewaardeerd.
*****
Blossom: Wederom hallo, vrienden. Ik ben heel blij om vandaag weer met jullie te kunnen spreken. Het schijnt dat velen een opwekkende verandering voelen. Alles lijkt op zijn plaats te vallen. Het is heerlijk om dit te zien gebeuren.
Federatie van Licht: Wij heten jullie op deze dag met opwekkende energieën welkom en begrijpen dat de menselijke situatie zich NU … steeds meer omkeert en toestaat dat de veranderingen in werking komen.

Mary Magdalene Juwelen van Jullie Ontwaking / 7 Juni 2015 / Fran Zepeda

Mary Magdalene
Juwelen van Jullie Ontwaking
7 Juni 2015 / Fran Zepeda
Hallo dierbaren. Het ontwaken jegens de grote schoonheid binnenin en al jullie onvergelijkbare gaven is slechts een stap weg. Als jullie je vleugels van Liefde uitspreiden en de Goddelijke Geïncarneerde Liefde worden, is dit een katalysator voor diepe ontwakingen. Voorbij de angsten en beperkingen die jullie verlichten en opruimen, opent zich een prachtig panorama, een prachtige uitgebreidheid, een diepe bron van schoonheid binnenin jullie.
Het is daar dat jullie je Ware Goddelijke Zelf vinden. Het is daar waar jullie mogen verblijven, het is daar dat jullie gevestigd zijn. Het is daar dat jullie alles zullen vinden waar jullie op gewacht en naar gezocht hebben.
Dierbaren, nu is de tijd voor een diepere ontwaking van de schoonheid van jullie Goddelijke Zelf. Het is daar binnenin jullie, binnenin jullie Hart.
Ga daar nu met mij naartoe en wij zullen alles dat daar is verkennen, dat gewoonlijk achter gesloten deuren was. Deuren van jullie conditionering van zo vele eonen van gevangen te zijn in de matrix van het leven in de Dualiteit. Nu zwaaien de deuren wijd open. Wat zullen jullie doen met wat jullie voorbij hen zullen vinden?

Een Schrijven van de Schepper 8 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Wees Jezelf

c9e5f55dcf4b92ed15cf0ad4efa6de74

Je bezit iets dat nooit heeft, en nooit weer zal bestaan;
de mogelijkheid om precies te zijn wie je bent op dit moment.
Deze momenten, zijn kostbaar en volstrekt uniek ......
laat hen aan de wereld zien en vergeet niet dat je ervoor geliefd wordt!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5341 Kan Eenheid op Eenheid Jagen? / Donderdag 9 Juli 2015

Kan Eenheid op Eenheid Jagen?
Brief uit de hemel
Donderdag 9 Juli 2015


God zei:

Ik ben het Die jouw dienaar is, lief kind. Je protesteert. Je zegt: “God, dat U dient maakt U nog geen dienaar”.

Geliefde geliefde, Wij zijn niet Wij maar Eén, en dus is het zo dat de Gediende de Dienaar is. 

Of kan gezegd worden, dat er een Zelfbediening is en dit is alles wat er zijn kan. Je hebt eerder gehoord dat de Zoeker de Gezochte is. De Eén Die vindt kan alleen zichzelf vinden. 

Als er alleen Eenheid is, de Volheid van Eenheid, dan kan ook gezegd worden dat er niemand is om te zoeken. Er is alleen de Gevondene. Dat wat jij zoekt is Uw Eigen Zelf. Kan Eenheid op Eenheid jagen?

In deze zin speelt grammatica een rol. Er is een grote verdeeldheid en ingewikkelde weergave van hetgeen grammatica genoemd wordt. Alleen ronduit Zijn is Waar. Jij ben de Zijner van Zijn. Er is geen actie, interactie of tegenactie. Grammatica probeert jou op je plaats te houden.

woensdag 8 juli 2015

De Raad "Vlieg Weg in de Andere Richting" / 7 Juli 2015 / Ron Head

De Raad
"Vlieg Weg in de Andere Richting"
7 Juli 2015 / Ron Head
Je hebt je plannen gemaakt. Je hebt reserveringen. Je hebt kaartjes. Je hebt je route helemaal uitgelegd. Je hebt je programma geschreven. En plotseling gebeurt er iets dat het duidelijk maakt dat de dingen niet precies zullen gaan zoals je verwachtte. Hoe reageer je daarop? De meesten van jullie gaan onmiddellijk in de oh-nee-dit-is-vreselijk modus. Je staat je verbeelding toe weg te vliegen in/naar het zien van de ergste mogelijkheden. Dit hebben jullie tot een verfijnde graad van expertise gepolijst door vele jaren heen, zo niet vele levensspannen. Het is zo een universele reactie in jullie omgeving dat niemand het zelfs maar opmerkt. Wat veronderstellen jullie dat dit naar jullie brengt? En waarom veronderstellen jullie dat het gebeurd zou kunnen zijn? Dat is, in feite, de universeel gestelde vraag. "Waarom?"
Wel, hoewel velen van jullie nog steeds moeilijkheden met dit concept hebben, zullen wij jullie vertellen dat het een kans is om jullie ofwel iets beters aan te bieden of iets ergers te voorkomen. Wij hebben jullie vaak verteld dat wij altijd met jullie werken om jullie te brengen wat in jullie hoogste en beste interesse is. Te velen weten dat niet of zijn nog niet begonnen te werken alsof het werkelijk het geval is.

Op deze dag van je leven / 8 Juli / Neal Donald Walsch

8 Juli / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat enthousiasme alles betekent. Niet zomaar een beetje.
Maar alles.

Als je betrokken bent bij een of ander project op dit moment,
of begint aan een of andere persoonlijke inspanning, zal je enthousiasme
(of het gebrek daaraan) direct bepalen hoe succesvol dit ondernemen zal zijn.

Als je er niet enthousiast over bent tot in de kern van je wezen stop er dan direct mee.
 Als je enthousiast bent tot in de kern van je wezen,
 demonstreer dat dan in alles wat je denkt, zegt en doet.

Je hoeft geen seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je vandaag dit bericht ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl