Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 juli 2015

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak Doe Ook Mee!

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak
Doe Ook Mee!

Beste lezer,

Wij wonen op een prachtige planeet. Er is zoveel liefde en schoonheid. Maar de machten die ons besturen, de regeringen en de elite, willen maar niet doen wat juist is. Moeder Aarde produceert genoeg om minimaal 10 miljard mensen te laten leven in vrede en overvloed, maar alles waar onze hoogste bestuurders aan kunnen denken is hoe zij aan de macht kunnen blijven, oorlogen en conflicten kunnen creëren en ons meer en meer kunnen laten betalen. Via duistere broederschappen en geheime operaties negeren zij de wil van de mensen. Zij proberen ons in een staat van afhankelijkheid en angst te houden via de media, die zij beheersen.

Is het niet tijd om dat te veranderen? Is het niet tijd dat WIJ beslissen hoe de planeet bestuurd moet worden? Het is gemakkelijker dan je denkt. Ja, echt. Er is een natuurkundige wet waarvan je al gehoord zou kunnen hebben, die perfect is voor het verbreken van dit oude paradigma, dit oude en afgeleefde systeem waarin de rijken de rest van ons overheersen. Deze wet heet “De Wet van Aantrekking”. De wet zegt dat wat jij ook maar wilt en waarop jij je focust, wat je werkelijk in je hart voelt, wordt aangetrokken tot jezelf. Kijk het maar na op het internet of in de bibliotheek (lees bijvoorbeeld “The Secret”). Er zijn vele, vele verhalen van mensen die hun leven op deze manier succesvol veranderd hebben.

Meer lezen >>>


De Lichtwerkers: DE ANGST. / Geplaatst: 11 juli 2015

De Lichtwerkers:
DE ANGST.
Geplaatst: 11 juli 2015

We gaan het hebben over iets dat jullie nauw aan het hart gaat, namelijk de angst. Voor ons is het moeilijk met jullie daaraan te werken, want angst is voor tachtig per cent een mentale schepping, een illusie.

Jullie gaan beter begrijpen hoe die illusie in elkaar zit wanneer we het zullen hebben over zekere menselijke componenten ervan, die al beginnen in de vroegste kinderjaren.

Als kleine kleuter heeft men jullie al het verschijnsel angst ingeprent, men heeft het geprogrammeerd in je onbewuste. Daarna ben je zelf verder gegaan met die onbewuste angst te voeden in jullie spelletjes. 

Wie van jullie, als kind, heeft niet gespeeld met het zichzelf angst aanjagen? En zelfs als volwassene ga je daarmee verder. Nu besef je niet meer dat het om spelen gaat en zie je niet in dat het je mentale ik is dat verder gaat met het voeden van irreële angsten.

KRYON 158: De Triade. 4 / Lee Carroll 10 mei 2015 / Geplaatst: 11 juli 2015

KRYON 158:
De Triade. 4
Lee Carroll
Charlottesville, Virginia
10 mei  2015 Geplaatst: 11 juli 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het derde brein

Wij hebben jullie eerder verteld dat er een mysterie aan de gang is dat het menselijk hart betreft. Het menselijk hart, lieve mensen, is het derde deel van het brein. De wetenschap heeft nooit begrepen waarom het hart zo’n ongelooflijk groot magnetisch veld heeft. Het is in feite groter dan welk ander orgaan ook, inclusief het brein met al zijn synaptische activiteit. Het hart overtreft het op vele manieren en toch zal onderzoek op een lichamelijke manier heel gewone informatie geven.

Het hart pompt gewoon bloed met een bepaald ritme zoals het signalen ontvangt van de hersenen.Toch is er veel meer dan dat!

Toen wij begonnen gaven wij jullie instructies om de puntjes te verbinden. Als de ruggengraat door een ongeluk is doorgesneden gaat het hart door met pompen. Signalen vanuit de hersenen die geacht werden om timing en ritme te controleren zijn niet meer verbonden. De signalen zijn er niet meer en toch blijft het hart pompen. Niet alleen dat, maar ook de spijsvertering gaat door, de leverfunctie gaat door, de pancreas en andere gaan door, zelfs voortplanting gaat door. Allemaal zonder het brein.


Video Galactische Codex (NL) / 11 Julie 2015


Video Galactische Codex (NL)
11 Julie 2015

Steven - de video-producer van Cobra - heeft zojuist onze Nederlandstalige vertaling verwerkt in de video van de Galactische Codex. Het geschreven transcript is nu vervangen door de video, ook op de pagina ‘Video’s’.

Dat zijn de universele wetten waar we aan mee mogen doen in de toekomst zodra de aarde is bevrijd van de cabal.


Met dank aan Cobra en Steven.

Vertaald door Irma

P.S. er komt zeer binnenkort nog een video aan met de Nederlandse vertaling die hij naar mij toestuurde.

https://eventnl.wordpress.com

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 52 / Zaterdag 11 juli 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 52
Zaterdag 11 juli 2015


EB 3  Meesters in Creëren

Ik ben Eb (Gele mens). Vandaag deel ik deze unieke dag met Toon 13. Deze toon staat symbool van Meesterschap. Jullie kunnen hieraan denken als 5 + 5 + 3 = 13. De eerste vijf vertegenwoordigt de volheid van de mensheid. De tweede vijf staat voor het bewustzijn van de spiritualiteit, terwijl je in de menselijke vorm bent (Hogere Zelf). De drie staat symbool voor de drie-eenheid, al wat is. Zet ze allemaal bij elkaar en je hebt de capaciteiten van de Meesters. Als we het hebben over Meester, hebben we het over de mogelijkheid om je Zelf als een spiritueel wezen met een menselijke ervaring te leren kennen. Met de essentie van de drie, die de drie-eenheid van alle dingen vertegenwoordigt, de Master ontvangt volledige kracht en begrip van alle dingen die beschikbaar zijn voor hem / haar.

Wanneer een mens  volledig bewust is, het pad van de Lichtwerker volgt en streeft naar eenheid door onvoorwaardelijke liefde, zijn alle dingen aanwezig. Er zijn vele Meesters geweest die in menselijke vorm op Aarde hebben gelopen. Deze Wezens zijn in staat om geweldige dingen te doen: zieken genezen, uit de dood laten herrijzen, teleporteren, objecten in de lucht manifesteren, enz. Binnenin een ieder van jullie ligt de mogelijkheid om een Meester te zijn. Dit gebeurt door je angsten onder ogen te komen en te leren om alle wezens onvoorwaardelijk lief te hebben dat die gave's zullen worden hersteld voor jullie. Echte onvoorwaardelijke liefde komt van het inzicht dat elk en een ieder van jullie afkomstig is van dezelfde bron en uiteindelijk zal terugkeren naar dezelfde bron.

Mira van de Pleiadische Hoge Raad / via Valerie Donner: 10 juli 2015 11 juli 2015 geplaatst door Andrew Eardley

Mira van de Pleiadische Hoge Raad
via Valerie Donner: 10 juli 2015
11 juli 2015 geplaatst door Andrew Eardley

Gegroet, ik ben Mira.

Ik ben blij met jullie te spreken vandaag.

We hebben het erg druk gehad met het monitoren van de aangelegenheden van de planeet en de ruimte. Er is te veel dat ik niet kan onthullen, omdat het onveilig en onverstandig zou zijn. Ik zal jullie vertellen dat we de hulp van het grondpersoneel nodig blijven hebben. We hebben jullie voortdurende waakzaamheid en bewustzijn nodig. We hebben jullie nodig om door te gaan het zuiver te spelen en te zorgen dat jullie vibraties blijven stijgen.

Binnenkort zullen er nieuwe onthullingen worden gedaan. Diepgaande interventie van alle partijen die betrokken zijn bij het welzijn van de Aarde zullen samenkomen in hun directe rollen en actie. Dit is een tijd van uitbreiding van onze taken. We gaan worden wat jullie noemen ‘meer handen maken licht werk’.

De Arcturianen De 4D Emotionele Vlak Mysterie School Binnengaan / 8 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
De 4D Emotionele Vlak Mysterie School Binnengaan
8 Juli 2015 / Dr. Suzanne Lie
Nu dat jullie je reis doorheen de Lagere Astrale Vlak Mysterie School voltooid hebben, gaan jullie door met jullie reis door het Emotionele Subgebied te betreden voort op jullie reis door de vierde dimensie.
Terwijl jullie je reis maken, ben ervan verzekerd dat jullie "broodkruimels" achterlaten zodat jullie het pad dat jullie gecreëerd hebben gemakkelijk kunnen herkennen. Dit vierde dimensionale pad zal in/naar een weg uitbreiden, dan in/naar een autoweg, dan in/naar een snelweg terwijl jullie deze passage steeds weer opnieuw herhalen.
Denk eraan dat jullie de "wegversmalling" tussen de derde en de vijfde dimensie aan het uitruimen zijn. Terwijl een ieder van jullie geachte, interdimensionale reizigers, jullie bewuste reis door de vierde dimensie herhalen, en opnieuw herhalen, ruimen jullie je eigen residu op van jullie meervoudige incarnaties en/of bezoeken aan de planeet Aarde.  

Een Schrijven van de Schepper 10 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

Wachtend op Jou

o-PERSON-WITH-HEAD-IN-HANDS-IN-BLACK-AND-WHITE-facebook

Ik weet dat er pijn is geweest. De omstandigheden in je leven hebben je misschien doen twijfelen aan de stroming van het Universum, schreeuwend, huilend en vloekend op de wind. Die momenten maakte je misschien aan het twijfelen over het bestaan van jou Hogere Macht. Het zou gemakkelijk zijn om te zeggen: "Ik ben altijd bij je geweest", maar is echt moeilijk te begrijpen wanneer je in de greep bent van je diepe pijn.

Het Universum heeft altijd stilletjes en geduldig op je gewacht om jouw beproevingen te beëindigen, je te ondersteunen en onvoorwaardelijk van je te houden ..... altijd klaar, altijd bereid om datgene te geven wat jij voelt dat je hebt verloren. Je zult het misschien niet altijd geloven, maar ik ben hier tot in de eeuwigheid.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5343 Het Tij Is Gekeerd / Zaterdag 11 Juli 2015

Het Tij Is Gekeerd
Brief uit de Hemel
Zaterdag 11 Juli 2015


God zei:

Er is een kleine afstand, als er al afstand is, tussen uitgelezen schoonheid en intense pijn. Er is een ontmoetingspunt waar extase extase is ongeacht de schijnbare oorzaak. Zowel schoonheid als pijn snijden jouw hart open bij deze ontmoetingsplaats waarin jouw hart klopt of bonst of brult of uitschreeuwt: “Het is teveel voor mij om met alles en iedereen verenigd te zijn”.

De diepte van gelukzaligheid en de diepte van pijn lijken jou hetzelfde te zijn. Intense gelukzaligheid en intense pijn doen Mijn mooie kinderen in dezelfde mate pijn. Je weet niet waar je de kust moet vinden.

vrijdag 10 juli 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 51 / Vrijdag 10 Juli 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 51
Vrijdag 10 Juli 2015


CHUEN 12  LACHEN IS HET BESTE MEDICIJN

Goedendag jullie. Ik ben Chuen(Blauwe Aap)
met de toon van 12. Samen verwelkomen wij jullie op deze grootse en glorieuze dag en moedigen jullie aan om zorg te dragen voor jezelf en echt te verlichten. Mensen hebben de neiging om zichzelf en hun situatie veel te serieus te nemen. Laten we beginnen met te lachen. Neem nu de tijd om te lachen. Diep, hartelijk, buik lachen.

Krijg je energie aan het stromen. Werk met je interne spieren. Dit geeft je energie. Doe dit op elk moment dat je voelt dat je energie laag is. Hoewel het niet sociaal juist kan zijn, doe het toch en moedig anderen aan om samen met jou te lachen.

Hoeveel zakelijke bijeenkomsten zouden minder saai en energieker zijn als ze begonnen met een partijtje buik lachen? Wow, zouden de creatieve sappen dan niet stromen? Degenen die met kinderen werken, neem lach pauzes. Zo vaak wordt in jullie educatieve instellingen, hun gegiechel en gelach berispt. Maak ze aan het lachen en kijk hoe hun aandacht ergens voor drastisch zal toenemen!

Nederlanders zijn slecht nieuws zat / Gemaakt op donderdag 05 februari 2015 /geplaatst 10 Juli 2015

Nederlanders zijn slecht nieuws zat
Gemaakt op donderdag 05 februari 2015 /geplaatst 10 Juli 2015

Gelukkig bestaat de Goednieuwskrant.nl

We zijn het inmiddels gewend, maar leuk is anders: rampen, crises en problemen domineren iedere dag de headlines en voorpagina’s van de journaals en kranten. En niet iedereen is daar blij mee. Een derde van de Nederlandse bevolking zet het nieuws op radio of televisie zelfs met enige regelmaat uit omdat de berichtgeving (veel) te negatief is, blijkt uit een opinieonderzoek naar nieuwsbeleving van TNS NIPO. Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van The Optimist en muziekstation Sublime FM.

Een ander opmerkelijk inzicht uit het onderzoek is dat meer dan de helft van de mensen (54 procent) zegt neerslachtig te worden van het nieuws. De beïnvloeding op hun welzijn maar ook op hun opinie over de wereld, is eerder negatief dan positief. Ongeveer een kwart van de Nederlanders denkt daarentegen dat wanneer het nieuws positiever zou zijn, dit een positieve uitwerking zou hebben op hun eigen welzijn en op het welzijn van mensen uit hun omgeving. Uit open antwoorden van deze groep blijkt dat zij geloven in de positieve uitwerking van positief nieuws op de gehele maatschappij.


Oth: Verbindingen van liefde. / Ellen Rauh Geplaatst: 10 juli 2015

Oth:
Verbindingen van liefde.
Ellen Rauh
Geplaatst: 10 juli 2015

Goede avond jullie allemaal hier aanwezig, fysiek en niet fysiek.

Weet dat velen onder jullie hier aanwezig, aanwezig zijn niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen.

Wij willen het met jullie hebben over verbindingen van liefde.

Elk van jullie heeft een kolossaal netwerk van liefdeslijnen, een spinnenweb bij wijze van spreken met duizenden draden. Vanaf je geboorte worden er draden gesponnen naar personen waar je een band mee hebt. Het kan zelfs zijn dat je gedurende je leven iemand tegenkomt of een baby of een kind ziet en een intens oogcontact ervaart. Op dat moment wordt een liefdeslijn uitgezet en al zie je die persoon nooit meer terug, de lijn blijft bestaan; elk van jullie heeft zo een kolossaal netwerk van lijnen.

Je hele leven is gebaseerd op het ontwikkelen van nieuwe draden en nieuwe liefdeslijnen. Hoe groter jouw netwerk van liefdeslijnen, hoe groter jouw netwerk om subtiele energie op te vangen.

KRYON 158: De Triade. 3 / Lee Carroll 10 mei 2015 / Geplaatst: 10 juli 2015


KRYON 158:
De Triade. 3
Lee Carroll
Charlottesville, Virginia
10 mei  2015 Geplaatst: 10 juli 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Menselijk Brein

Jullie brein is een grote en wonderbaarlijke, chemische, synaptische computer. Laat mij dit even uitleggen: Een synaps, zoals wij daarover spreken, is het actieve proces van elektromagnetische signalen die door neurale matrix-wegen (gestructureerde zenuwbanen en -bundels) in het brein gaan.

Het gebeurt vanaf elke plaats naar andere plaatsen met de snelheid van het licht. (ongeveer 300.000 km per seconde. Henk) Het geeft jullie de mogelijkheid om in 3D controle te hebben over jullie overleving, je lichaam en jullie gedachten.

Uitbreidend denken, zoals jullie dit begrijpen, is gerelateerd aan het brein. Jullie hebben naar de hersenen gekeken en hebben gezegd: “Dit is het creatieve gebied. Het is verantwoordelijk voor muziek, kunst, dichtkunst, beeldhouwkunst en het intellect.”

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / 10 Juli / Neal Donald Walsch

10 Juli / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat morgen de belangrijkste dag van je leven is.

Jouw grootste moment, jouw grootste prestatie,
 jouw grootste avontuur ligt in de toekomst,
nooit in het verleden.

Er is een nieuwe jij die wacht om morgen gecreëerd te worden.
Dat is de vreugde en het wonder van de dageraad.
Dat is de opwinding ervan!

Vergeet gisteren!
Wat is de grootste versie van het grootste visioen ooit gehouden
over Wie jij morgen gaat zijn?
Dat is de enige vraag die ertoe doet.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Quan Yin GROTE PROGRESSIE WORDT GEMAAKT / 8 Juli 2015/ by Jenny Schiltz

 Quan Yin
GROTE PROGRESSIE WORDT GEMAAKT
8 Juli 2015/  by Jenny Schiltz

Ik kom vandaag naar jullie toe met een korte boodschap van hoop omdat velen van jullie een grote progressie doormaken. We begrijpen dat velen van jullie grote problemen meemaken, emotioneel, stoffelijk en mentaal. Velen van jullie voelen alsof je voelt dat je mogelijk niet verder kunt gaan. Maar we dringen er bij je op aan om juist dat te doen. We vragen je om hoop te hebben, om te geloven en om al jullie twijfels en angsten weg te duwen. We zijn in staat om jullie progressie te zien en de veranderingen die je van binnen maakt. We vragen dat jullie je focus opruimen en om jezelf te zien zoals wij jullie zien.

Veel van jullie vrienden, gezellen, zijn al de Vijfde dimensie ingegaan en hebben zich vastgezet aan het eenheidsrooster. Velen zijn er ook niet ver vandaan. Daar deze plaats niet alles is wat jullie werd verteld dat die zou zijn, het is een landingsplaats die zal helpen om de last van het fluctueren van emoties en gedachten te vergemakkelijken die zo velen omlaag hebben gehaald. Als je eenmaal aan het eenheidsrooster vast zit kun je vibrationeel of trillingsgewijs niet langer meer naar de lagere dimensies gaan. Vanaf deze locatie kun je alleen maar omhoog gaan. Als je eenmaal deze bestemming bereikt hebt, zul je in staat zijn om veel helderder degenen te zien die gevangen zitten in het drie dimensionale paradigma. Je zult hun angsten zien, hun ego’s, en velen van jullie zullen in staat zijn om precies te zien wat sommigen tegenhoudt, welke patronen er in hun leven spelen.

Een Schrijven van de Schepper 9 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Bezit ”

full_full_Cara_20Pelletier.004ed

Als het van jou is, Bezit HET.
Zo niet, laat het los.
Het is geen schande om te zeggen,
"Het spijt me" of "Ik had het mis."

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Saint Germain Overzichtelijkheid / 9 Juli 2015 / Méline Portia Lafont

Saint Germain
Overzichtelijkheid
9 Juli 2015 / Méline Portia Lafont
 
Ik verwelkom jullie allemaal vandaag en mijn zegeningen gaan naar jullie allemaal, prachtige Meester Wezens. Ik kom hier wederom om tegen jullie te spreken via het hart van eenwording en dit verbindt ons allemaal, zijnde vonken van de Ene. Waar ik met jullie allemaal over wens te spreken is de betekenis van overzichtelijkheid en de noodzaak voor overzichtelijkheid. Terwijl ik eerder vandaag tegen deze geliefde sprak, is overzichtelijkheid een intrinsieke noodzaak of intrinsiek onderdeel van jullie levens geworden. Want wie streeft geen overzichtelijkheid na, is dat niet zo?  
Jullie hebben dit gemaakt om echt in jullie levens te zijn en aldus creëerden jullie het. Overzichtelijkheid kan alleen bestaan en zijn als er een herkenning en erkenning is van verwarring en verblind te zijn, want het is het tegengestelde van diens polariteit ervaring. Het is daarom noodzakelijkerwijs niet zo dat je beide als een afgescheiden iets moet ervaren, eerder om deze polariteiten bijeen te brengen en hen als één te ervaren. In zoverre, het alles weten en het zien van de dingen zoals zij werkelijk zijn zonder de complexiteit te hebben van te moeten zoeken naar wat je denkt dat verloren is.

Matt Kahn Zielcontracten, Tweeling Vlammen en Ziel Partners Opnieuw Gedefineerd / 9 Juli 2015

Matt Kahn
Zielcontracten, Tweeling Vlammen en Ziel Partners Opnieuw Gedefineerd
9 Juli 2015


OpmerkingMatt definieert opnieuw de termen van de Tweelingvlam en Zielpartner vanuit een 5D perspectief. Ongeacht hoe je een relatie wilt definiëren, de essentie van deze lering verhuist jou voorbij de sluiers van labels om een liefde te ontdekken welke geen ander heeft.
- Alles dat gebeurt is vooraf al uitgewerkt. Waarom je dit niet opmerkt is omdat de Goddelijkheid, welke jij bent, heel hard probeert om een ervaring te hebben alsof alles fris en nieuw gebeurt. Alles werd vooraf uitgedacht door de Intelligente Bron die een plan voor jou heeft.
En iedere wisselwerking die je hebt, wordt bestuurd door de orkestratie van wat genoemd wordt een - Zielcontract. Dat betekent dat je niets of niemand per toeval ontmoet. En iedere wisselwerking is de oplossing en vervulling van het Zielcontract. De vervulling van een contract is simpel het overleven van je ervaringen. En als er ook maar iets is dat je nog niet geleerd hebt, zal het zich herhalen, en herhalen, en herhalen, en herhalen…..

Heavenletter 5342 Wat Je Misschien Ook Zegt, Je Houdt van het Leven / Vrijdag 10 Juli 2015

Wat Je Misschien Ook Zegt, Je Houdt van het Leven
Brief uit de Hemel
Vrijdag 10 Juli 2015


God zei:

Je bent misschien al op zoek geweest naar een wondermiddel voor het leven. Jij wilt graag een remedie. Je zou graag aan de zijlijn staan, iemand die wijs en prachtig is, die naar het leven kijkt als van een afstand en wijs knikt zonder beïnvloed te zijn door het leven zoals je op dit moment bent. Ja, enigszins boven alles uit. Buiten de strijd. Buiten het gepieker en de zorg. Gewoon een onderzoeker die onderzoek doet. "Ah, dat is hoe het is," zeg je.

Op een bepaalde manier ben je een waarnemer. Je observeert het leven dat pal voor je bezig is. Jij kunt misschien het gevoel hebben dat het leven op je in hamert, je omhoog trekt en je naar beneden trekt. Je weet niet wat te verwachten van het leven. Het leven behandelt jou zoals hij wil, en je begrijpt nog niet helemaal hoe je het leven moet behandelen. Je kunt het niet helemaal onder de knie krijgen. Je hebt alles geprobeerd, maar je bent op de één of andere manier echter elke keer van je stuk gebracht. Je schudt handen met het leven. Je springt het leven in. Je ontmoet het leven halverwege. Je loopt weg van het leven, en je doet dezelfde dingen steeds weer opnieuw, maar het leven is jou echter altijd minstens een stap voor. Soms geef je op wat het leven betreft.

donderdag 9 juli 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 50 / Donderdag 9 Juli 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 50
Donderdag 9 Juli 2015


Oc 11 Energie in beweging = E-Motion

Ik ben OC (Witte Hond). Wij heten jullie welkom op deze dag van een nieuw begin. Gisteren deelden we onze wijsheid met betrekking tot het proces van het kiezen welke nieuwe projecten en gedragsveranderingen waar je aan zou willen beginnen.

Vandaag zullen we dit nieuw begin gevoed met jouw emotie in beweging zetten. Er is niets in dit universum, dat statisch is of stilstaat. Dichterbij als stagnatie kun je niet krijgen, wat over het algemeen slecht ruikt, zoals een vijver die onvoldoende zuurstof of waterstroom ontvangt. Jullie hebben een term genaamd "hek zitters" om degene te beschrijven die stagneren, verward met besluiteloosheid, niet in staat om achteruit of vooruit te gaan. Nu is het tijd om van dat  hek af te komen en de realiteit te creëren die je hebt uiteengezet met behulp van proces van gisteren. We verwijzen jullie terug naar die informatie, wanneer jullie klaar zijn om met nieuwe doelen vooruit te gaan.

De Hoeders: 14e boodschap / Claudia Philippo Geplaatst: 9 juli 2015

De Hoeders:
14e boodschap
Claudia Philippo
Geplaatst: 9 juli 2015

Onderstaand bericht is zoals ik dat de afgelopen dagen mocht ontvangen. Na een veelbewogen periode die niet alleen bij mij, maar ook bij zo vele anderen diepe sporen hebben achtergelaten wil ik van deze gelegenheid gebruik maken een ieder die dat nodig heeft kracht, licht en liefde toe te wensen.

In dit 14e Bericht wordt ingegaan op de wijze hoe patronen, spiralen en vicieuze cirkels de levens van velen beïnvloeden. We spreken vaak van veranderingen die we willen doorvoeren, zowel in onze eigen levens, maar ook in algemenere zin. Met het veranderen van onze kijk op de wereld wordt ook de behoefte groter om deze patronen te doorbreken waardoor er ruimte ontstaat voor een vernieuwde visie. Hoewel de veranderingen al in volle gang zijn, lijken we regelmatig nog terug te vallen op ‘het oude vertrouwde’. Het is een keus die we voorgelegd krijgen.

In liefde en zegening,
Jullie zielenzuster,
Claudia Philippo
Namasté

14e Bericht van De Hoeders.

KRYON 158: De Triade. 2 / Lee Carroll 10 mei 2015 / Geplaatst: 9 juli 2015

KRYON 158:
De Triade. 2
Lee Carroll
Charlottesville, Virginia
10 mei  2015 Geplaatst: 9 juli 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Echte Scenario van het Brein

Het concept dat wij jullie vanavond brengen is dat er geen apart brein in de mens is. In plaats daarvan zijn er drie. Om dit voor jullie helder te maken in de korte tijd van ons samenzijn zal ik jullie de beste metaforische illustratie geven die ik kan voor wat er aan de hand is.

Vanuit het gezichtspunt dat jullie niet weten wat jullie niet weten hebben jullie je best gedaan. Wat hadden jullie anders kunnen doen? Alles wat jullie hoefden te doen is naar de hersenen kijken! Daarom is het brein alles wat er is. Kom met mij mee en speel met deze metafoor! Het is het beste wat ik kan doen om iets uit te leggen dat heel nieuw en zeer speciaal is.

Een Metaforische Reis 

Jullie zijn in een kamer en kijken naar een tafel. Het is een werkplek van een moderne mens en daarbij hoort een computer. Bijna alle luisteraars en lezers in de zaal zullen het instrument herkennen en velen hebben ermee gewerkt. De meesten van jullie weten wat hij doet. Toch zou iemand uit Oude Tijden geen idee hebben. In dit voorbeeld en voor deze metaforische allegorie zullen wij doen alsof wij een ouder iemand voor 100 jaar geleden hebben die vooruit in de tijd is gegaan naar deze werkplek en verbaasd is over wat hij ziet.


Op deze dag van je leven / 9 Juli / Neal Donald Walsch

9 Juli / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat valse bescheidenheid je nergens zal brengen –
noch zal oprechte bescheidenheid dat doen als het niet nodig is.

Bescheidenheid is zelden vereist tijdens het Leven, wist je dat?
Het is waar. Mensen zijn meer zelfkritisch dan ze ooit hoeven te zijn.
God zegt dat het goed is om je zelf te vieren.
Eer het zelf, en vreugdevol in het uitdrukken van je talenten en je gaven.

Het is door het gelukkige delen van jouw schatten dat je andere mensen laat zien 
dat ze worden gekoesterd.

Onthoudt dat altijd. Altijd

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl