Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 juli 2015

Interview met Cobra, 20 juni 2015 / 04 Juli 2015

Interview met Cobra, 20 juni 2015
04 Juli 2015

ROB – Hallo dames en heren, welkom bij een nieuw speciaal interview met Cobra in de Victory of the Light radio show. Ik ben uw gastheer Rob Potter en mijn producer is Bob Charles vanwww.thepyramidonenetwork.com. Vanzelfsprekend is mijn andere producer, de magische man in het land ‘down under’ John Allen, ik dank jullie voor je tijd en voor je geduld. Ik wil Rique Seraphico, Danell Glade, Sam Ritchie, Stephen Smally bedanken en iedereen die aan de show heeft bijgedragen, in het bijzonder Cobra. Rique doet goed werk, hij doet veel werk. Sam bewerkt de tekst en Danell schrijft het transcript. Het is teamwerk hier. Ik wil ze allemaal bedanken voor hun hulp om deze missie te ondersteunen naar the Victory of the Light.

Ik wil iedereen danken die mij zoveel aardige post stuurt en voor de positieve support voor mijn werk en bij wat ik hier doe. Ik verontschuldig me, mensen; dit programma is een beetje aan de late kant en ik verontschuldig mij ook voor Cobra. We hebben een MP3-bestand van een vorig interview en ik heb een paar minuten beluisterd en volgens mij is dat okee. Maar we hadden een aantal problemen met de Skype-verbinding. Helaas viel Skype uit, dus we moesten deze maand alles opnieuw opnemen. Mijn excuses voor de vertraging van deze uitzending. Verontschuldigingen voor Cobra. We gaan opnieuw een aantal vragen stellen.

De Hemelse Witte Wezens Je Ascentie Begrijpen en Ontwaken / 3 Juli 2015 / Natalie Glasson

De Hemelse Witte Wezens
Je Ascentie Begrijpen en Ontwaken
3 Juli 2015 / Natalie Glasson

Dierbare geliefden, wij brengen onze vibratie van gelukzaligheid naar jullie voort, jullie omringend en onderdompelend in de kwaliteiten van gelukzaligheid. Dit is geen kwaliteit van vreugde, geluk of verrukking; het is verwant aan een kosmisch geluk welke je volledige wezen op alle niveaus vult, aan jou demonstrerend dat de Schepper volledig binnenin je wezen aanwezig is. Gelukzaligheid is zoals een magie welke eenvoudig vanuit resonantie geboren wordt met een acceptatie van de Schepper, in plaats van materiële objecten, ervaringen of mensen. Wanneer je gelukzaligheid ervaart verheugd je volledige wezen zich in de buitengewone vibraties van de Schepper, en genezing en verjonging vindt plaats wat toestaat voor sensaties en erkenning van tevredenheid, de waarheid aanmoedigend om te verschijnen. Dus grotere staten van gelukzaligheid worden ervaren als je op een dieper niveau met de Schepper communiceert, alles dat de Schepper is wordend en belichamend.

Mary Magdalene De Kracht van de Buik / 4 Juli 2015 / Pamela Kribbe


Mary Magdalene
De Kracht van de Buik
4 Juli 2015 / Pamela Kribbe
Dierbare vrienden, Ik ben Mary Magdalene. Ik groet jullie allemaal met warmte en vreugde in mijn hart. Jullie zijn bekend en vertrouwd voor mij. Wij zijn zielkameraden aangezien wij allemaal samen over hetzelfde pad gaan, maar een ieder op onze eigen unieke manier.
Vandaag, zou ik graag willen spreken over de vrouwelijke energie en hoe het in deze tijd kan gedijen, omdat dit essentieel is voor de verandering in het bewustzijn dat de mensheid als een geheel nodig is om voorwaarts te gaan. Er is een noodzaak voor balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energieën, zowel in de wereld als een geheel als in de levens van individuen. De vrouwelijke energie werd lang onderdrukt, beschadigd, en gekwetst, en dit heeft geleid naar de overheersing van een eenzijdige mannelijke energie.
Bij de eerste aanblik, zou het kunnen toeschijnen dat het evenwicht al geadresseerd werd: vrouwen in vele landen hebben vrijwel dezelfde rechten als mannen. In deze delen van de wereld, kan een vrouw zichzelf net zo vrij als een man manifesteren, genieten van onderwijs, een carrière, een machtspositie en is in staat om rijkdom te vergaren. Echter op een dieper niveau, mist er iets en is uit evenwicht. Wat er in feite gebeurt wanneer een vrouw streeft naar gelijkheid op deze manier is dat zij de mannelijke energie van dominantie en controle toepast, en het begint te gebruiken voor haar eigen zelfinteresse en ambitie. Dat is op zichzelf niet verkeerd, maar de vraag is of dat diepgaand te doen de vrouwelijke ziel vervult, net zoals de aanvullende vraag is of de mannelijke ziel diepgaand vervuld is door het vergaren van macht en dominantie.

Op deze dag van je leven / 4 Juli / Neal Donald Walsch

4 Juli / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de beste dingen in het leven gratis zijn.

Dat is zowat het oudste, meest banale, het meest afgezaagde "gezegde"
dat je zou kunnen tegenkomen vandaag.
Maar het is o, zo waar.
En het is belangrijk om nooit uit het oog verliezen.
Dus kijk om je heen.
Overal waar je vriendschap, loyaliteit, gelach, en liefde ziet ... daar is jouw schat.

Nu, wie zul je vandaag kiezen, om dergelijke schatten te geven
 in zelfs nog grotere hoeveelheden?
Iemand zal jou vandaag hierom vragen.
En als ze dat doen, alsjeblieft, alsjeblieft ben er toe bereid, ja?

Dan zul jij de hemel kennen waar je in bent.
Want je zult een speciale engel zijn ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 3 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Liefdevol”

l12026588

JEZELF liefhebben is altijd de eerste stap ............
zelfs met al je tekortkomingen en doornen,
is er iets heel liefdevols te verwezenlijken als je dat doet.
Als je van jezelf houdt, straalt het uit en trekt degenen die van je houden,
gewoon zoals je bent, aan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5336 De Pure Glorie van Zijn / Zaterdag 4 Juli 2015

De Pure Glorie van Zijn
Brief uit de hemel
Zaterdag 4 Juli 2015


God zei:

De Waarheid omtrent Jou draagt geen gelijkenis met de gekwelde persoon waarin jij jezelf vermomt. Je bent niet deze onder druk gezette persoon die je denkt dat je bent.

Soms voel jij je uitgeput. Echter, uitputting is als een hittegolf in het weer. Er kan een hittegolf in het weer zijn. Jij kunt een hittegolf ervaren, maar je bent echter niet de hittegolf. Jij kunt een hittegolf hebben, maar toch is een hittegolf buiten jou. Uitputting is een toevoeging op de schijnbare verschijning die je helemaal niet bent. Als je niet verstopt zat in een lichaam, zou je geen idee hebben wat stress en spanning kunnen zijn. We komen steeds en opnieuw terug bij dat je niet je lichaam bent. Je lichaam heeft koorts. De Essentie van Jou heeft dat niet. De Essentie van Jou heeft niets te maken met omhoog of omlaag of welke schijnbare verandering dan ook.

vrijdag 3 juli 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 2 Juli 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 2 Juli 2015

Jouw ziel is, van nature uitbreidend. Het wil groeien, stromen, en ervaren. Natuurlijk, je geest, streeft ernaar het te beperken in categorieën en voorspelbaarheid. Het wil dingen in de context plaatsen van wat het al weet. Dit is waar veel van het ongemak van de menselijke ervaring van afkomstig is, het touwtrekken tussen het verlangen naar vrijheid en beweging van de ziel, en het verlangen naar controle en inperking van de geest.

Het comfort dat je zoekt komt van het eren van beide. Als je begrijpt dat vrijheid en liefde de grootste vreugdes van de ziel zijn, kun je aan die behoefte voldoen door het hart toe te staan de weg te wijzen. Omdat de geest graag informatie catalogiseert, kun je zorgen dat het betrokken raakt door te vragen de successen te volgen van het hart-gecentreerde leven. Door beide aan te wenden, heb je een balans gevonden die voldoet aan de integrale onderdelen van de menselijke ervaring, en naar voren zullen bewegen met veel meer gemak en met medewerking van alle vitale aspecten van het zelf.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Blossom weg naar Engeland… Een tijdje geen channelingen / eind juni 2015

Blossom weg naar Engeland…
Een tijdje geen channelingen
eind juni 2015

Hallo Iedereen,

Ik moet vanavond onverwacht naar Engeland omdat mijn moeder in het hospitaal is opgenomen.  Ik heb er geen idee van hoe lang ik er zal blijven en ik ben niet in staat om mijn mailinglijst te gebruiken terwijl ik daar ben.

Dus maak ik weer contact als ik terug kom.

Ik had gisteren een channeling gedaan waarvoor ik geen tijd had om die uit te zenden voordat ik ga… maar misschien kan ik dat later doen als ik daar ben. Ik kan me voorstellen dat ik minstens een week daar ben.

Op deze dag van je leven / 3 Juli / Neal Donald Walsch

3 Juli / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat gesproken waarheid een gegeven geschenk is. Achtergehouden waarheid is meer dan een geweigerd
geschenk het is een pijl gericht op het hart.

Er is gezegd dat "de waarheid pijn doet" maar het exacte tegendeel is waar.
Geen waarheid is te pijnlijk, en geen enkele leugen is onschadelijk.
Omdat elke waarheid je hart opent voor anderen, en elk leugen het afscheidt.

Maar weet dit: De manier waarop je jouw waarheid zegt kan kwetsend zijn.
Dus spreek je waarheid, maar kalmeer je woorden met vrede.

Nu direct.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Oude relaties loslaten – met de hulp van een ‘verwante ziel’ / 1 juli 2015 / door Wendy Gillissen

Oude relaties loslaten – met de hulp van een ‘verwante ziel’
1 juli 2015 / door Wendy Gillissen

Het overkomt waarschijnlijk iedereen die zich op het pad van transformatie bevindt. Het is volkomen normaal. Maar daarom is het niet minder pijnlijk. Het afscheid moeten nemen van oude relaties. Het los moeten laten van verbindingen met mensen, situaties of plaatsen die we hebben aangetrokken vanuit onze oude patronen en onze groei niet langer dienen.
Als iets onze groei niet meer dient, wordt het ‘toxic’ en is het tijd het los te laten. Maar wanneer je energie en liefde hebt geïnvesteerd in die verbindingen doet het altijd weer pijn.

Enige tijd geleden was het weer zover. Twee oude verbindingen waarvan het pijnlijk duidelijk was geworden dat ze niet goed meer voor me waren. Ondanks dat ik wist dat loslaten het beste was, kon ik niet stoppen met huilen. Instinctief zocht ik naar alles wat mijn pijn kon verzachten: roze bloemen, hartvormige kussens, roze, veel roze… maar ik bleef huilen. Ik kon het gevoel dat ik het slachtoffer was van iets pijnlijks en onrechtvaardigs maar niet loslaten.

Een Schrijven van de Schepper / 2 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Voorwaarts Bewegen ”

download

Hoe vaak heb je deze uitspraken gebruikt;

Ik ben beschadigd.

Ik ben gebroken.

Ik ben waardeloos.

Ik ben nutteloos.

Wees gerust, het Universum heeft nooit een van deze dingen gecreëerd!
Jij bent, zoals je altijd geweest bent, perfect in jou onvolkomenheden.
Dingen mogen dan niet altijd volgens plan gaan,
maar ze bewegen in een richting dat werkt in jouw hoogste en beste.
 Als je eenmaal de voorwaartse beweging onder de knie krijgt,
is er niets dat het kan stoppen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Jeshua Bewoner van Twee Werelden: De Missie van een Lichtwerker / Juli 2015 / Pamela Kribbe

Jeshua
Bewoner van Twee Werelden: De Missie van een Lichtwerker
Juli 2015 / Pamela Kribbe
 
Dierbare vrienden, Ik Ben Jeshua; ik houd diepgaand van jullie allemaal. Ik respecteer wie jullie zijn, zowel jullie Licht als jullie duistere zijden.
Ik doe een beroep op jullie, jullie die de dragers zijn van het nieuwe bewustzijn van vandaag de dag. In mijn leven, droeg ik een toorts van Licht en wilde het met de mensheid delen. Ik was een zeer menselijk wezen, net zoals jullie. Ik had kwaadheid en wanhoop, net zoals jullie, maar er waren ook momenten van diepe verbinding met mijn ziel. Ik groeide op het innerlijke niveau, net zoals jullie. Het is belangrijk dat jullie ermee ophouden mij te zien als een volmaakt wezen, een meester hoog boven jullie. Ik ben jullie broeder, jullie vriend, en ik ben niet hier om te oordelen of te prediken. Ik wil mijn gevoelens van kameraadschap met jullie delen, dus voel alsjeblieft mijn respect voor jullie.
Ik zou graag "hallo" tegen jullie allemaal willen zeggen, individueel; voel mijn aanwezigheid alsjeblieft in je hart. Je bent gereed om te veranderen, gereed om toe te geven wie je werkelijk bent. Jij bent een eeuwig wezen die gedurende vele, vele levensspannen doorheen het Universum gereisd heeft, niettemin ben je gewend geraakt aan het klein maken van jezelf en aan het jezelf afmeten aan de standaards van de maatschappij. Je denkt aan jezelf als zijnde een vrouw of een man, rijk of arm, gezond of ziek, en je definieert jezelf in deze termen, maar je bent zoveel meer dan dat.

De Lagere Astrale Mysterie School Binnengaan / 29 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Lagere Astrale Mysterie School Binnengaan
29 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie
Mijn Verhaal:
Het neemt grote moed om naar onze eigen angsten te kijken, vroeger trauma, mislukkingen en verloren dromen. Echter, als wij de moed kunnen vinden om in/naar de laagste frequentie van ons bewustzijn en van ons aura te kijken, zullen we vele leraren vinden.
We zullen ook beseffen hoezeer wij gegroeid en veranderd zijn door onze "vroegere" expressies van ons ZELF.
Er is nog steeds "tijd" op het Astrale Vlak, maar het is veel sneller. Ik was slechts een tiener toen ik ontdekte dat tijd in andere plaatsen anders was. Ik had toentertijd geen woord voor "staten van bewustzijn".
Ik weet dat het die leeftijd was toen ik die ontdekking maakte omdat ik me die slaapkamer herinner alsof het gisteren was. Ik ging net de puberteit binnen, en mijn lichamelijke veranderingen creëerden enorme grote ongewenste emotionele verschuivingen.

Heavenletter 5335 Wat Geweest Had Kunnen Zijn / Vrijdag 3 Juli 2015

Wat Geweest Had Kunnen Zijn
Brief uit de Hemel
Vrijdag 3 Juli 2015


God zei:

Mijn kinderen, je hart doet pijn. Je verlangt terug naar het verleden, maar dit moment is mooi, nietwaar? Je hebt een groter bewustzijn, is dat niet mooi? En je leven is al met al tamelijk goed, nietwaar? Toch verlang je terug naar het verleden. Het is liefde waar je naar hunkert. Wat is jouw verlangen weer jong te zijn anders dan een verlangen naar het verleden en het nog een keer te proberen als je nu beter weet dan toen?

Jeugd heeft niets met jou te maken. Jeugd is als een motor. Toen je jong was, was je een nieuwere motor. Je bent jouw zelfde zelf onaangetast. Nieuw, oud, er tussenin, je bent onherroepelijk jou en je bent in Mijn hart geëtst. Je bent meer dan geëtst. Je bent in Mijn hart ingebed. Wat kun je nog meer verlangen? Niettemin verlang je ernaar terug te gaan en een ander script te schrijven. Je verlangt naar wat geweest had kunnen zijn.

donderdag 2 juli 2015

Channelen door de Meesters Sanat Kumara Het voorbereiden van de volgende rol / 30 juni 2015 //Jenny Schiltz

Channelen door de Meesters
Sanat Kumara
Het voorbereiden van de volgende rol  
30 juni 2015 //Jenny Schiltz

We zullen vandaag praten over de effecten van energieën die emotioneel en stoffelijk op jullie werken. Velen van jullie voelen alsof er geen opschorting is van de ‘golf op golf’ energieën die binnenkomen. Jullie lichamen doen het beste dat ze kunnen om met de energieën om te gaan en velen van jullie beleven zijdelingse effecten die in jullie dagelijkse leven inslaan.

Begrijp dat we in een draaipunt-tijd zitten, want voor sommigen duwen de energieën degenen die klaar zijn naar het eenheidsrooster, wat ook bekend is als het Christus bewustzijn in de 5de dimensie. Want degenen van jullie die zich al met de energieën verbonden hebben, bereiden jullie voor op je volgende rol Dit wordt gedaan door het opruimen van jullie voertuig van dichtheid zodat die meer licht kan vasthouden. Voor degenen van jullie die zich al met de energieën hebben verbonden, die bereiden jullie voor op jullie volgende rol, wat het versterken van het pad is voor anderen om dat te volgen.

Ascentie Nieuws Juli / 2 Juli 2015 / door Fran Tielemans

Ascentie Nieuws Juli  
2 Juli 2015 / door Fran Tielemans

De heftige zonne-activiteit van de vorige week is weer voorbij. We waren het niet echt meer gewend: zoveel protonenstormen, CME’s en dergelijke, en dit dan nog in combinatie met de verschuiving van de Zonnewende. De ontgifting (fysiek, emotioneel en mentaal) was minder leuk, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ieder van ons – en ook het collectief proces – een duwtje kreeg in de juiste richting. Hoge frequentie-impulsen hebben zich omgezet tot concrete initiatieven naar verandering en healing. Drempels zijn overgegaan, we gaan weer vooruit.

Juli is de derde power-maand van dit jaar (na maart en mei). De maand begint met een Volle Maan (2 juli om 4u 's morgens), die ons helpt om het karmisch puin dat ontstaan is de vorige week verder af te voeren. Juli krijgt ook een tweede Volle Maan op 31/7, een Blauwe Maan genoemd. Teken aan de wand dat er extra veel zal kunnen losgelaten worden? Wie weet. De wegen van ons ascensieproces zijn ondoorgrondelijk, maar we vorderen wél gestaag, stap voor stap, beetje bij beetje.

De volle maan van 2 juli 2015: Rijping / 1 Juli 2015 / Petra Stam

De volle maan van 2 juli 2015:
Rijping
1 Juli 2015 / Petra Stam

De kortste nacht is al geweest, maar de dagen zijn nog steeds lang en het zonlicht is sterk (tussen de wolkenvelden door). In de natuur heeft de groei van veel gewassen een hoogtepunt bereikt en gaat het nu om rijpen. De Maan van de Kortste Nacht heeft dan ook als thema ‘rijping’. Kijk ook naar wat zich in jou heeft ontwikkeld de afgelopen maanden. Welke zaken mogen wel wat meer in het licht komen te staan? Licht geeft ook energie, dus gebruik die om jezelf aan de buitenwereld te laten zien.

In de vroege ochtend staat de volle maan in Steenbok. Onder deze hemelse invloed ga je plichten en verantwoordelijkheden gemakkelijk aan, maar emoties tonen is lastig. Weet dat als je je emotioneel afsluit, je stug kunt overkomen. Deze volle maan kan ook pessimisme geven; vlucht dan niet weg (bijvoorbeeld in werk), maar toon je gevoelens en maak je behoeften kenbaar!

De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het tegenovergestelde sterrenbeeld Kreeft. Hierdoor kunnen emoties intens worden ervaren, maar blijven ze waarschijnlijk onder de oppervlakte tot het helemaal veilig voelt om ze te uiten.

Een Schrijven van de Schepper / 1 Juli 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
1 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

Angst en Groei

barbed-wire-freedom-girl-good-happiness-favim-com-227797-250x162

In jouw momenten van angst, breid jouw ziel uit en groeit.
 Geef jezelf de tijd om te zitten met die momenten en leer ervan .....
ze gaan snel voorbij als je ze dat toestaat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 2 Juli / Neal Donald Walsch

2 Juli / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jouw hart binnenkort weer wordt geopend.
Inderdaad, zeer binnenkort, als je er ontvankelijk voor bent.

Denk niet dat je je laatste kans om lief te hebben hebt gehad.
God zou jouw dat nooit aandoen.
Jouw kansen zijn zo eindeloos als het leven zelf!
Dus heb lief, heb lief, heb lief.
En maak je geen zorgen over wie jou liefde terug zal geven.

Maak je vervolgens klaar om je dagen en nachten met nog meer liefde te vullen,
juist omdat je je er geen zorgen over hoeft te maken.
Want je ontvangt altijd van de wereld wat je de wereld geeft.
Het is de wet.

Je weet precies waarom je dit bericht leest op dit moment.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Persoonlijke noot: waarheid schokkend of openhartig? / 01 Juli 2015 / Irma Schiffers

Truth
Persoonlijke noot: waarheid schokkend of openhartig?
01 Juli 2015 / Irma Schiffers

Is de waarheid schokkend of openhartig? Een vraag die me al heel lang ‘plaagt’. Het antwoord is: beide. Zonder twijfel!

Wat je hier leest is een gevolg van een steen op mijn maag die eruit moet; een heel persoonlijk bericht. Sla het gerust over tot een volgend artikel, of lees het en vindt er vooral het jouwe van alsjeblieft!

Waarschijnlijk ken je dat gevoel wel, dat je met iets rondloopt en voelt dat het gehoord of gezien wil worden.

Dat je er iets mee moet doen maar je weet nog niet wat. Ik noem het, zoals altijd met al mijn artikelen, ‘broeden’.

Er broeit iets en het gaat eruit komen, maar ik weet nog niet hoe. En ineens is het er.
Al vaker schreef ik dat ik weinig slaap, tot soms helemaal niet en dat is al jaren zo.

Heavenletter / Donderdag 2 juli 2015

Oorlogen Zijn Ontstaan vanuit Dit Idee
Brief uit de Hemel
Donderdag 2 juli 2015

God zei:

Zoals het is, kan het zijn dat mensen zich niet verwaardigen om te luisteren naar wat Ik zeg - en ze hoeven dat niet te doen, is het niet? - wat maakt dat jij denkt dat mensen naar jou moeten luisteren? Wat Ik zeg is de Waarheid. Wat jij zegt kan een mening zijn, of het zou Waarheid kunnen zijn, wie vroeg jou om jouw mening of zelfs om de Waarheid? Je bent niet de opzichter over het leven van andere mensen, ongeacht hoe goed bedoelend jij misschien kan zijn.

Wacht tot iemand vraagt, of wanneer het jouw plaats is, zoals met jouw opgroeiende kinderen of een oude vriend, die open staat voor wat je denkt of wanneer iemand afbreuk doet aan je leven op een bepaalde manier. Dan kun jij jouw rechten verdedigen door te spreken. Je moet voor jezelf op komen. Het kan zijn dat je bemerkt dat je niet gehoord wordt, het is echter aan jou om te spreken.

Aartsengel Gabriel Je Dromen met Licht Creëren / 25 Juni 2015 / Shanta Gabriel


Aartsengel Gabriel
Je Dromen met Licht Creëren
25 Juni 2015 / Shanta Gabriel
Dierbaren,
We zijn bij een tijd aangekomen van het onafwendbare, waar jullie vibrationale frequentie, betekenend wie jullie zijn en wat jullie doen, de gehele mensheid beïnvloedt. Omdat de gebieden van het zuivere potentieel in de frequenties van Licht bestaan, hoe meer mensen zich bewust worden van deze technologie en deze gebruiken, hoe meer het bewustzijn op de planeet verhoogd zal zijn.
Jullie zijn aan het leren hoe jullie dromen op nieuwe manieren te manifesteren door de zuivere Gebieden van Goddelijk Licht overal rondom jullie heen te gebruiken. Wanneer je dit Licht activeert, komt meer Goddelijke Aanwezigheid om de containers te vullen die jullie bestemd hebben voor de creatie van dat wat jullie het meest wensen. Jullie noemen deze intenties/voornemens.

woensdag 1 juli 2015

Sheldan Nidle / 30 juni 2015

Sheldan Nidle  - 30 juni 2015


12 Imix, 19 Kayab, 11 Ik 

Dratzo! We komen met goed nieuws voor iedereen! Gedurende de laatste paar maanden was er een proces aan de gang dat ons zal leiden naar de ontdekking hoe we jullie zegeningen het beste bij jullie kunnen brengen. Na het einde van de tweede wereldoorlog hervatte de duistere cabal haar onbeperkte geldoverdrachten over de hele wereld. Dit systeem werd gedurende het laatste decennium enorm gewijzigd door de V.S. Er werden barrières opgezet waarbij de VS Schatkist en de Binnenlandse Veiligheidsdienst de stroom van alle monetaire uitwisselingen controleerden. Het was toen noodzakelijk een manier te ontwikkelen om grote sommen valuta door dit systeem te leiden totdat er een nieuwer overdrachtssysteem operationeel werd. Nu gebruiken we onze invloed internationaal om onze eerste testrun succesvol uit te voeren. Dit zal het begin van een proces markeren dat bedoeld is om te voorzien in een noodzakelijke, tijdelijke stoplap. Dientengevolge verwachten we dat verbazingwekkend nieuws bekend zal worden wanneer deze humanitaire fondsen hun weg vinden naar de eerste ontvangers. Dit zal de start zijn van een domino-effect, hetgeen nog een grote serie fondsen in staat zal stellen naar Noord Amerika en degenen die lang op hun zegeningen hebben gewacht te worden gestuurd.

Een Schrijven van de Schepper / 30 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

Jouw Deel

Ornement_plafond_Ranakpur

Wanneer je wordt geconfronteerd met een uitdagende situatie,
bekijk het dan vanuit alle hoeken.
De kans is groot, dat jou gedrag er een bepaalde rol in heeft gespeeld.
Erken, vergeef en laat los.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl