Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 juli 2015

Interview met Cobra, 20 juni 2015 / 04 Juli 2015

Interview met Cobra, 20 juni 2015
04 Juli 2015

ROB – Hallo dames en heren, welkom bij een nieuw speciaal interview met Cobra in de Victory of the Light radio show. Ik ben uw gastheer Rob Potter en mijn producer is Bob Charles vanwww.thepyramidonenetwork.com. Vanzelfsprekend is mijn andere producer, de magische man in het land ‘down under’ John Allen, ik dank jullie voor je tijd en voor je geduld. Ik wil Rique Seraphico, Danell Glade, Sam Ritchie, Stephen Smally bedanken en iedereen die aan de show heeft bijgedragen, in het bijzonder Cobra. Rique doet goed werk, hij doet veel werk. Sam bewerkt de tekst en Danell schrijft het transcript. Het is teamwerk hier. Ik wil ze allemaal bedanken voor hun hulp om deze missie te ondersteunen naar the Victory of the Light.

Ik wil iedereen danken die mij zoveel aardige post stuurt en voor de positieve support voor mijn werk en bij wat ik hier doe. Ik verontschuldig me, mensen; dit programma is een beetje aan de late kant en ik verontschuldig mij ook voor Cobra. We hebben een MP3-bestand van een vorig interview en ik heb een paar minuten beluisterd en volgens mij is dat okee. Maar we hadden een aantal problemen met de Skype-verbinding. Helaas viel Skype uit, dus we moesten deze maand alles opnieuw opnemen. Mijn excuses voor de vertraging van deze uitzending. Verontschuldigingen voor Cobra. We gaan opnieuw een aantal vragen stellen.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 45 / Zaterdag 4 Juli 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 45
Zaterdag 4 Juli 2015


CHICCHAN 6 Twaalf Stappen genezingsproces


Ik ben Chicchan, de Rode slang. Samen met Toon 6 van vandaag, willen wij graag focussen op je tweede chakra, het energie gebied binnenin je lichaam, dat creativiteit en sensualiteit herbergt. Chakra velden zijn uniek, waardoor een groot aantal herinneringen en sensaties in elke ervaring worden toegestaan.

De tweede chakra zorgt voor de creatie van de dingen die je wilt manifesteren in je leven. Het wordt ook wel het passie centrum genoemd. Wanneer dit gebied wordt geblokkeerd, wordt je vermogen om te creëren belemmerd. In de slechtst denkbare scenario's, worden ze geblokkeerd tot het punt waarop jullie ongemakken ervaren. Deze ziekten manifesteren zich in gebieden zoals het onderste spijsverteringsstelsel: de darm, de dikke darm, de maag, en de voortplantingsorganen en onderrug.

Hoe deze gebieden geblokkeerd raken? Door je gedachten, emoties en overtuigingen. Beginnend bij de geboorte en daarna, door middel van ervaringen, echt of ingebeeld, begin je je geloof structuren op te bouwen. Hoe intenser de emoties rond de gebeurtenissen in je leven, hoe meer deze gedachten zijn verankerd in je chakra's.

Kryon: Infobrief juli 2015 / Barbara Bessen 4 juli 2015

Kryon:
Infobrief juli 2015
Barbara Bessen
4 juli 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve seminar- en Reisvrienden!

Hebben jullie tijd? Ja? Wat is tijd voor jullie? Wij kijken nog altijd op de klok en delen onze dag met uren in omdat de dagelijkse dingen zich daarnaar richten. Wij gaan om 12 uur naar de tandarts, om 3 uur naar oma en om 7 uur zijn wij bij vrienden uitgenodigd om te komen eten. Om half twaalf liggen wij waarschijnlijk in bed. De meesten van ons gaan ook op een vastgestelde tijd werken.

Dit betekent dat de dag nog meer door tijd wordt ingedeeld. Bestaat er werkelijk tijd? Ik heb mij daarmee een beetje beziggehouden. “Het kortste verhaal van de tijd” van Steven Hawking heeft mij daarop enig inzicht gegeven. Het is wetenschappelijk relatief begrijpelijk gepresenteerd, maar mijn diepere en praktische herkenningen kreeg ik vanuit de geestelijke wereld. Ik experimenteer(de) met de tijd.

Ik stelde bijvoorbeeld zelf vast dat er in de hogere gebieden geen tijd bestaat. Wij ondernemen aldus lange geestelijke reizen, misschien met Saint Germain of Sanat Kumara die ons uitnodigen.


De Hoeders: 10e boodschap Claudia Philippo / Geplaatst: 4 juli 2015

De Hoeders:
10e boodschap
Claudia Philippo
Geplaatst: 4 juli 2015

Terugkijkend op de afgelopen periode is het een zeer intensieve tijd geweest.
Ten tijde van de Venus overgang had ik sterk het gevoel naar het hier nabijgelegen observatorium te ‘moeten’ gaan.

Voor mij is het observatorium een krachtplaats zoals de Hoeders in dit 10e bericht noemen. Een plaats waar de energie zich lijkt te centreren verstevigd door de inval van het zonlicht.
Het voelde goed er te zijn tijdens de overgang waarbij ik blij was dat ik alleen kon zijn om daar in alle rust te mediteren.

Toen ik daar aankwam zat een enorme buizerd op de ingang die pas wegvloog toen ik heel dichtbij was.

Er bevinden zich veel buizerds in de buurt waar ik samen met mijn man en kinderen woon, dus zo uitzonderlijk was het misschien niet, voor mij had het echter een speciale betekenis.

De Hemelse Witte Wezens Je Ascentie Begrijpen en Ontwaken / 3 Juli 2015 / Natalie Glasson

De Hemelse Witte Wezens
Je Ascentie Begrijpen en Ontwaken
3 Juli 2015 / Natalie Glasson

Dierbare geliefden, wij brengen onze vibratie van gelukzaligheid naar jullie voort, jullie omringend en onderdompelend in de kwaliteiten van gelukzaligheid. Dit is geen kwaliteit van vreugde, geluk of verrukking; het is verwant aan een kosmisch geluk welke je volledige wezen op alle niveaus vult, aan jou demonstrerend dat de Schepper volledig binnenin je wezen aanwezig is. Gelukzaligheid is zoals een magie welke eenvoudig vanuit resonantie geboren wordt met een acceptatie van de Schepper, in plaats van materiële objecten, ervaringen of mensen. Wanneer je gelukzaligheid ervaart verheugd je volledige wezen zich in de buitengewone vibraties van de Schepper, en genezing en verjonging vindt plaats wat toestaat voor sensaties en erkenning van tevredenheid, de waarheid aanmoedigend om te verschijnen. Dus grotere staten van gelukzaligheid worden ervaren als je op een dieper niveau met de Schepper communiceert, alles dat de Schepper is wordend en belichamend.

Gele Mens levenspad: Geef aandacht aan de kracht van samen! Maya wijsheid in het licht van de schepping 4 – 16 juli 2015 / 4 Juli 2015 / door Elvira van Rijn

Gele Mens levenspad:
Geef aandacht aan de kracht van samen!
Maya wijsheid in het licht van de schepping
4 – 16 juli 2015
4 Juli 2015 / door Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het vijftiende artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Het Gele Mens levenspad nodigt je uit verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen, samen met mij en alle anderen. Heb je er wel eens bij stilgestaan wat er gebeurt als we dit allemaal doen? Dan creëren we met elkaar een nieuwe wereld en versterken we onszelf én anderen met elke handeling en elke gedachte.

Mary Magdalene De Kracht van de Buik / 4 Juli 2015 / Pamela Kribbe


Mary Magdalene
De Kracht van de Buik
4 Juli 2015 / Pamela Kribbe
Dierbare vrienden, Ik ben Mary Magdalene. Ik groet jullie allemaal met warmte en vreugde in mijn hart. Jullie zijn bekend en vertrouwd voor mij. Wij zijn zielkameraden aangezien wij allemaal samen over hetzelfde pad gaan, maar een ieder op onze eigen unieke manier.
Vandaag, zou ik graag willen spreken over de vrouwelijke energie en hoe het in deze tijd kan gedijen, omdat dit essentieel is voor de verandering in het bewustzijn dat de mensheid als een geheel nodig is om voorwaarts te gaan. Er is een noodzaak voor balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energieën, zowel in de wereld als een geheel als in de levens van individuen. De vrouwelijke energie werd lang onderdrukt, beschadigd, en gekwetst, en dit heeft geleid naar de overheersing van een eenzijdige mannelijke energie.
Bij de eerste aanblik, zou het kunnen toeschijnen dat het evenwicht al geadresseerd werd: vrouwen in vele landen hebben vrijwel dezelfde rechten als mannen. In deze delen van de wereld, kan een vrouw zichzelf net zo vrij als een man manifesteren, genieten van onderwijs, een carrière, een machtspositie en is in staat om rijkdom te vergaren. Echter op een dieper niveau, mist er iets en is uit evenwicht. Wat er in feite gebeurt wanneer een vrouw streeft naar gelijkheid op deze manier is dat zij de mannelijke energie van dominantie en controle toepast, en het begint te gebruiken voor haar eigen zelfinteresse en ambitie. Dat is op zichzelf niet verkeerd, maar de vraag is of dat diepgaand te doen de vrouwelijke ziel vervult, net zoals de aanvullende vraag is of de mannelijke ziel diepgaand vervuld is door het vergaren van macht en dominantie.

Op deze dag van je leven / 4 Juli / Neal Donald Walsch

4 Juli / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de beste dingen in het leven gratis zijn.

Dat is zowat het oudste, meest banale, het meest afgezaagde "gezegde"
dat je zou kunnen tegenkomen vandaag.
Maar het is o, zo waar.
En het is belangrijk om nooit uit het oog verliezen.
Dus kijk om je heen.
Overal waar je vriendschap, loyaliteit, gelach, en liefde ziet ... daar is jouw schat.

Nu, wie zul je vandaag kiezen, om dergelijke schatten te geven
 in zelfs nog grotere hoeveelheden?
Iemand zal jou vandaag hierom vragen.
En als ze dat doen, alsjeblieft, alsjeblieft ben er toe bereid, ja?

Dan zul jij de hemel kennen waar je in bent.
Want je zult een speciale engel zijn ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 3 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Liefdevol”

l12026588

JEZELF liefhebben is altijd de eerste stap ............
zelfs met al je tekortkomingen en doornen,
is er iets heel liefdevols te verwezenlijken als je dat doet.
Als je van jezelf houdt, straalt het uit en trekt degenen die van je houden,
gewoon zoals je bent, aan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5336 De Pure Glorie van Zijn / Zaterdag 4 Juli 2015

De Pure Glorie van Zijn
Brief uit de hemel
Zaterdag 4 Juli 2015


God zei:

De Waarheid omtrent Jou draagt geen gelijkenis met de gekwelde persoon waarin jij jezelf vermomt. Je bent niet deze onder druk gezette persoon die je denkt dat je bent.

Soms voel jij je uitgeput. Echter, uitputting is als een hittegolf in het weer. Er kan een hittegolf in het weer zijn. Jij kunt een hittegolf ervaren, maar je bent echter niet de hittegolf. Jij kunt een hittegolf hebben, maar toch is een hittegolf buiten jou. Uitputting is een toevoeging op de schijnbare verschijning die je helemaal niet bent. Als je niet verstopt zat in een lichaam, zou je geen idee hebben wat stress en spanning kunnen zijn. We komen steeds en opnieuw terug bij dat je niet je lichaam bent. Je lichaam heeft koorts. De Essentie van Jou heeft dat niet. De Essentie van Jou heeft niets te maken met omhoog of omlaag of welke schijnbare verandering dan ook.

vrijdag 3 juli 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 2 Juli 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 2 Juli 2015

Jouw ziel is, van nature uitbreidend. Het wil groeien, stromen, en ervaren. Natuurlijk, je geest, streeft ernaar het te beperken in categorieën en voorspelbaarheid. Het wil dingen in de context plaatsen van wat het al weet. Dit is waar veel van het ongemak van de menselijke ervaring van afkomstig is, het touwtrekken tussen het verlangen naar vrijheid en beweging van de ziel, en het verlangen naar controle en inperking van de geest.

Het comfort dat je zoekt komt van het eren van beide. Als je begrijpt dat vrijheid en liefde de grootste vreugdes van de ziel zijn, kun je aan die behoefte voldoen door het hart toe te staan de weg te wijzen. Omdat de geest graag informatie catalogiseert, kun je zorgen dat het betrokken raakt door te vragen de successen te volgen van het hart-gecentreerde leven. Door beide aan te wenden, heb je een balans gevonden die voldoet aan de integrale onderdelen van de menselijke ervaring, en naar voren zullen bewegen met veel meer gemak en met medewerking van alle vitale aspecten van het zelf.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Blossom weg naar Engeland… Een tijdje geen channelingen / eind juni 2015

Blossom weg naar Engeland…
Een tijdje geen channelingen
eind juni 2015

Hallo Iedereen,

Ik moet vanavond onverwacht naar Engeland omdat mijn moeder in het hospitaal is opgenomen.  Ik heb er geen idee van hoe lang ik er zal blijven en ik ben niet in staat om mijn mailinglijst te gebruiken terwijl ik daar ben.

Dus maak ik weer contact als ik terug kom.

Ik had gisteren een channeling gedaan waarvoor ik geen tijd had om die uit te zenden voordat ik ga… maar misschien kan ik dat later doen als ik daar ben. Ik kan me voorstellen dat ik minstens een week daar ben.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging dag 44 / Vrijdag 3 Juli 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
dag 44

Vrijdag 3 Juli 2015


KAN 5   IN BALANS KOMEN

Groeten dierbaren, ik ben KAN (Geel Zaad). 
Vandaag met de energie van Kan 5, willen we het onderwerp van "balans" bespreken. Dit kan veel dingen betekenen voor veel mensen. Echter, het aspect dat we kiezen om je op te focussen vandaag is om in balans te zijn in je lichaam. Het is gemakkelijk om dag na dag door te blijven gaan met dit en dat te doen. Jaren zijn verstreken en veel dingen die voor jullie van het grootste belang waren zijn nooit bereikt. Wij vragen jullie te overwegen om elke dag tijd te nemen om het rustiger aan te doen. Neem de tijd om naar binnen te gaan, te mediteren, te bidden, te overdenken en te ademen.

Begin er als eerste mee in de ochtend voordat jullie opstaan. Voel dankbaarheid voor de ervaring en de zegen van het op aarde zijn op dit moment. Wees je bewust van alle zegeningen die jullie hebben. Stel jullie intenties voor wat jullie kiezen om op deze dag te creëren. Wees dankbaar voor elke ervaring die jullie hebben.

Nu zijn jullie klaar om op te staan en je dag te beginnen. Indien mogelijk, volg dan de maan en zonne-cycli. Sta op ​​in de vroege ochtend en geniet van de zon, terwijl het jullie ziel vult met de liefde van het universum en alles wat het bevat. Hebben jullie enig idee hoe belangrijk zonstaren is voor jullie fysieke vorm? Inheemse mensen kennen en volgen deze oefeningen al eeuwenlang.

Michael en Gabriel: Promotie voor en vanuit het Licht. / Chaas Geplaatst: 3 juli 2015

Michael en Gabriel:
Promotie voor en vanuit het Licht.
Chaas
Geplaatst: 3 juli 2015

Promotie voor en vanuit het licht voor de lichtwerkers.  

Wat de lichtwerkers vanuit het Spiritueel Platform kunnen promoten is het volgende:

Er is een negatieve kracht en/of energie bij iedereen hier op aarde aanwezig. Wij staan allen onder invloed van een positieve en een negatieve kracht. De mens schept / materialiseert vanuit die krachten. Alle problemen in deze wereld komen vanuit het negatieve, de mens ontvangt deze signalen via een gevoel en zijn gedachten.

De mens schept / materialiseert naar gelang het weten/kennis waarvan hij zich nu bewust is. Zolang men de negatieve gedachten kan stoppen en/of negeren heeft het negatieve geen kans om zichzelf via de mens tastbaar te laten worden in het aardse.

Kryon: Open je hart voor Liefde. 2 / David Brown 12 mei 2005 / Geplaatst: 3 juli 2015

Kryon:
Open je hart voor Liefde. 2
David Brown
12 mei 2005: Wynberg, Kaapstad
Geplaatst: 3 juli 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De meeste vragen zijn vragen van het hart, vragen over het openen van het hart en het binnenstappen van de waarheid. Er zit geen oplichterij achter. Het probleem is dat jullie jezelf kleiner maken dan jullie zijn. De waarheid is dat jullie prachtige wezens van het Universum zijn en elke realiteit kunnen scheppen die jullie voor jezelf kiezen.

Hoe krachtiger jullie zijn, hoe grootser jullie manifestaties zullen zijn. Natuurlijk is daar een niveau van persoonlijke kracht voor nodig en het Universum zal jullie ook uitdagen. Jullie zullen je op de een of andere manier emotioneel bedreigd voelen en het is de essentie van vertrouwen en geloof die jullie helder en gecentreerd houdt. Het is dit geloof dat jullie zal laten lopen op een pad naar iets prachtigs om de hoek dat jullie niet kunnen zien.


Op deze dag van je leven / 3 Juli / Neal Donald Walsch

3 Juli / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat gesproken waarheid een gegeven geschenk is. Achtergehouden waarheid is meer dan een geweigerd
geschenk het is een pijl gericht op het hart.

Er is gezegd dat "de waarheid pijn doet" maar het exacte tegendeel is waar.
Geen waarheid is te pijnlijk, en geen enkele leugen is onschadelijk.
Omdat elke waarheid je hart opent voor anderen, en elk leugen het afscheidt.

Maar weet dit: De manier waarop je jouw waarheid zegt kan kwetsend zijn.
Dus spreek je waarheid, maar kalmeer je woorden met vrede.

Nu direct.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Oude relaties loslaten – met de hulp van een ‘verwante ziel’ / 1 juli 2015 / door Wendy Gillissen

Oude relaties loslaten – met de hulp van een ‘verwante ziel’
1 juli 2015 / door Wendy Gillissen

Het overkomt waarschijnlijk iedereen die zich op het pad van transformatie bevindt. Het is volkomen normaal. Maar daarom is het niet minder pijnlijk. Het afscheid moeten nemen van oude relaties. Het los moeten laten van verbindingen met mensen, situaties of plaatsen die we hebben aangetrokken vanuit onze oude patronen en onze groei niet langer dienen.
Als iets onze groei niet meer dient, wordt het ‘toxic’ en is het tijd het los te laten. Maar wanneer je energie en liefde hebt geïnvesteerd in die verbindingen doet het altijd weer pijn.

Enige tijd geleden was het weer zover. Twee oude verbindingen waarvan het pijnlijk duidelijk was geworden dat ze niet goed meer voor me waren. Ondanks dat ik wist dat loslaten het beste was, kon ik niet stoppen met huilen. Instinctief zocht ik naar alles wat mijn pijn kon verzachten: roze bloemen, hartvormige kussens, roze, veel roze… maar ik bleef huilen. Ik kon het gevoel dat ik het slachtoffer was van iets pijnlijks en onrechtvaardigs maar niet loslaten.

Een Schrijven van de Schepper / 2 Juli 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 Juli 2015 / door  Jennifer Farley,

” Voorwaarts Bewegen ”

download

Hoe vaak heb je deze uitspraken gebruikt;

Ik ben beschadigd.

Ik ben gebroken.

Ik ben waardeloos.

Ik ben nutteloos.

Wees gerust, het Universum heeft nooit een van deze dingen gecreëerd!
Jij bent, zoals je altijd geweest bent, perfect in jou onvolkomenheden.
Dingen mogen dan niet altijd volgens plan gaan,
maar ze bewegen in een richting dat werkt in jouw hoogste en beste.
 Als je eenmaal de voorwaartse beweging onder de knie krijgt,
is er niets dat het kan stoppen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Jeshua Bewoner van Twee Werelden: De Missie van een Lichtwerker / Juli 2015 / Pamela Kribbe

Jeshua
Bewoner van Twee Werelden: De Missie van een Lichtwerker
Juli 2015 / Pamela Kribbe
 
Dierbare vrienden, Ik Ben Jeshua; ik houd diepgaand van jullie allemaal. Ik respecteer wie jullie zijn, zowel jullie Licht als jullie duistere zijden.
Ik doe een beroep op jullie, jullie die de dragers zijn van het nieuwe bewustzijn van vandaag de dag. In mijn leven, droeg ik een toorts van Licht en wilde het met de mensheid delen. Ik was een zeer menselijk wezen, net zoals jullie. Ik had kwaadheid en wanhoop, net zoals jullie, maar er waren ook momenten van diepe verbinding met mijn ziel. Ik groeide op het innerlijke niveau, net zoals jullie. Het is belangrijk dat jullie ermee ophouden mij te zien als een volmaakt wezen, een meester hoog boven jullie. Ik ben jullie broeder, jullie vriend, en ik ben niet hier om te oordelen of te prediken. Ik wil mijn gevoelens van kameraadschap met jullie delen, dus voel alsjeblieft mijn respect voor jullie.
Ik zou graag "hallo" tegen jullie allemaal willen zeggen, individueel; voel mijn aanwezigheid alsjeblieft in je hart. Je bent gereed om te veranderen, gereed om toe te geven wie je werkelijk bent. Jij bent een eeuwig wezen die gedurende vele, vele levensspannen doorheen het Universum gereisd heeft, niettemin ben je gewend geraakt aan het klein maken van jezelf en aan het jezelf afmeten aan de standaards van de maatschappij. Je denkt aan jezelf als zijnde een vrouw of een man, rijk of arm, gezond of ziek, en je definieert jezelf in deze termen, maar je bent zoveel meer dan dat.

De Lagere Astrale Mysterie School Binnengaan / 29 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Lagere Astrale Mysterie School Binnengaan
29 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie
Mijn Verhaal:
Het neemt grote moed om naar onze eigen angsten te kijken, vroeger trauma, mislukkingen en verloren dromen. Echter, als wij de moed kunnen vinden om in/naar de laagste frequentie van ons bewustzijn en van ons aura te kijken, zullen we vele leraren vinden.
We zullen ook beseffen hoezeer wij gegroeid en veranderd zijn door onze "vroegere" expressies van ons ZELF.
Er is nog steeds "tijd" op het Astrale Vlak, maar het is veel sneller. Ik was slechts een tiener toen ik ontdekte dat tijd in andere plaatsen anders was. Ik had toentertijd geen woord voor "staten van bewustzijn".
Ik weet dat het die leeftijd was toen ik die ontdekking maakte omdat ik me die slaapkamer herinner alsof het gisteren was. Ik ging net de puberteit binnen, en mijn lichamelijke veranderingen creëerden enorme grote ongewenste emotionele verschuivingen.

Heavenletter 5335 Wat Geweest Had Kunnen Zijn / Vrijdag 3 Juli 2015

Wat Geweest Had Kunnen Zijn
Brief uit de Hemel
Vrijdag 3 Juli 2015


God zei:

Mijn kinderen, je hart doet pijn. Je verlangt terug naar het verleden, maar dit moment is mooi, nietwaar? Je hebt een groter bewustzijn, is dat niet mooi? En je leven is al met al tamelijk goed, nietwaar? Toch verlang je terug naar het verleden. Het is liefde waar je naar hunkert. Wat is jouw verlangen weer jong te zijn anders dan een verlangen naar het verleden en het nog een keer te proberen als je nu beter weet dan toen?

Jeugd heeft niets met jou te maken. Jeugd is als een motor. Toen je jong was, was je een nieuwere motor. Je bent jouw zelfde zelf onaangetast. Nieuw, oud, er tussenin, je bent onherroepelijk jou en je bent in Mijn hart geëtst. Je bent meer dan geëtst. Je bent in Mijn hart ingebed. Wat kun je nog meer verlangen? Niettemin verlang je ernaar terug te gaan en een ander script te schrijven. Je verlangt naar wat geweest had kunnen zijn.

donderdag 2 juli 2015

Channelen door de Meesters Sanat Kumara Het voorbereiden van de volgende rol / 30 juni 2015 //Jenny Schiltz

Channelen door de Meesters
Sanat Kumara
Het voorbereiden van de volgende rol  
30 juni 2015 //Jenny Schiltz

We zullen vandaag praten over de effecten van energieën die emotioneel en stoffelijk op jullie werken. Velen van jullie voelen alsof er geen opschorting is van de ‘golf op golf’ energieën die binnenkomen. Jullie lichamen doen het beste dat ze kunnen om met de energieën om te gaan en velen van jullie beleven zijdelingse effecten die in jullie dagelijkse leven inslaan.

Begrijp dat we in een draaipunt-tijd zitten, want voor sommigen duwen de energieën degenen die klaar zijn naar het eenheidsrooster, wat ook bekend is als het Christus bewustzijn in de 5de dimensie. Want degenen van jullie die zich al met de energieën verbonden hebben, bereiden jullie voor op je volgende rol Dit wordt gedaan door het opruimen van jullie voertuig van dichtheid zodat die meer licht kan vasthouden. Voor degenen van jullie die zich al met de energieën hebben verbonden, die bereiden jullie voor op jullie volgende rol, wat het versterken van het pad is voor anderen om dat te volgen.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 43 / Donderdag 2 Juli 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 43

Donderdag 2 Juli 2015


Akbal 4 BEWUST LEVEN

Ik ben Akbal (Blauwe nacht) en vandaag ben ik samen met jullie om de overtuigingen te ontdekken die jullie afhouden van het ervaren van alles wat het leven te bieden heeft. Met de hulp van Toon 4 van vandaag, zullen wij jullie helpen om jullie dromen en onbewuste gedachten te ontcijferen die jullie belemmeren om vooruit te komen.

Het aspect van de 4 waar we naar zullen kijken heeft te maken met de vier hoeken waar pilaren worden geplaatst om een sterke basis te creëren voor wat voor gebouw dan ook. Op een meer etherisch niveau, zullen we deze vier pijlers bekijken op deze manier: waarheid, kracht, eerlijkheid en verlangen.

Vanaf de geboorte en verder (en ook uit vorige levens) heeft een ieder van jullie unieke levenservaringen. Gaandeweg maken jullie keuzes. Deze ervaringen worden ingeprent in jullie geheugen, die vervolgens worden opgeslagen in je fysieke en aurale lichamen.