Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 juni 2015

ACEA (All Consciousness of Earth Ascension) Mysterie Scholen / 24 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie

ACEA
(All Consciousness of Earth Ascension)
Mysterie Scholen
24 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie


Opmerking van Sue:

Laat in 1998 begon ik boodschappen te krijgen van wezens die alleen bekend bij mij zijn als ACEA, wat staat voor "All Consciousness of Earth Ascension" (Alle Bewustzijn van de Aarde Ascentie). Ik heb enigen van hen eerder gepresenteerd, en ik voel een behoefte om één nu te presenteren. Het is zeer interessant hoe deze informatie meer dan 16 jaren oud is en pas nu begint te relateren aan onze dagelijkse levens.
Terug in de late 80er jaren, of waren het de 90er jaren. Aangezien tijd NU weinig betekenis meer heeft, bracht ik lange tijd bewegend doorheen alle subgebieden van de vierde dimensie door en studeerde in de Mysterie Scholen. In de hoogste frequentie van elk subgebied van de vierde dimensie is een Mysterie School, een Violette Tempel van Transmutatie, waarin wij dat kunnen transmuteren waar wij gereed mee zijn om los te laten, zodat wij verder voort op ons pad kunnen gaan.

Een Schrijven van de Schepper / 26 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

Tevoorschijn komende Schoonheid

5f9780c41a639a9820e70fc4b7ae95e9

Als de rups behaaglijk rust in zijn cocon,
 is er geen gedachte aan hoe, wanneer, wat en waarom;
het doet waar het voor is ontworpen om te doen
en dat het instinctief weet wat het beste is zonder zorgen of bekommernis.
Het Universum raadt jullie aan om te zijn als de vlinder.
Als je jezelf toestaat om met de stroom mee te gaan,
zal er altijd iets moois ontstaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

De Raad "Waar Jullie Zijn" / 25 Juni 2015 / Ron Head

De Raad
"Waar Jullie Zijn"
25 Juni 2015 / Ron Head
Waar jullie nu zijn? Laat ons jullie een beetje geruststelling geven dat sommige van de vage vermoedens die op de achtergrond van jullie gedachten zweefden inderdaad correct zijn.
Velen van jullie hebben herhalende gevoelens gehad dat jullie naar dingen keken die niet exact echt waren, de muur, de vloer, of die bomen waren op de één of andere manier niet zo solide als jullie voorheen dachten. Wel, dat is wat de ouden en zelfs jullie natuurkundigen jullie altijd vertelden, nietwaar? Dus jullie zouden kunnen zeggen dat jullie in feite ermee beginnen de werkelijkheid gewaar te worden voor wat het is.
Sommigen van jullie beginnen een aanwezigheid, of aanwezigheden, in jullie nabijheid te voelen. Wij weten dat daar diegenen zijn die dit gedurende een lange tijd gevoeld of zelfs gezien hebben, maar wij spreken nu over diegenen die zich zelfs mogen afvragen of ze "het aan het verliezen zijn". Jullie zijn het niet aan het verliezen. Wij hebben vaak tegen jullie gesproken over slechts deze soort van dingen, maar zij leken niet zo ogenblikkelijk te zijn aangezien zij op jullie persoonlijk niet van toepassing schenen te zijn. Jullie beginnen de gaven te verkrijgen die jullie in anderen gezien hebben en waarvan jullie dachten dat jullie die nooit zouden hebben. Wel, jullie hadden hen, maar nu is jullie stijging in frequentie de aanleiding dat zij naar het oppervlak komen.

Heavenletter 5329 Alles Wat Gedachte Te Boven Gaat / Zaterdag 26 juni 2015

Alles Wat Gedachte Te Boven Gaat
Brief uit de Hemel
Zaterdag 26 juni 2015


God zei:

Gedachten zijn weggooidingen. Dit is de aard van gedachten – kortstondig. Het is onmogelijk alle gedachten die in zelfs maar één middag door je heen gaan te behouden of op te bergen.

In feite kun je een zo rijke gedachte hebben dat je je haast om hem op te schrijven. Voordat je jouw pen en papier of computer of boodschappenlijstje bereikt, is de gedachte ontsnapt. Hij liep zonder jou weg, maar waar ging hij heen? Waar en wat is de gedachte nu? Je hebt geen idee. Hij vloog al weg en met de beste wil van de wereld lijk je hem niet te kunnen terugbrengen. Natuurlijk zou hij op een gegeven moment weer in je geest kunnen opduiken, en je ziet misschien dat een gedachte slechts een gedachte is en niet de grote openbaring die je dacht dat hij was en misschien is. Hoe dan ook, je bent die gedachte nu kwijt.

In zekere zin zouden We kunnen zeggen dat jouw gedachten het leven ZIJN dat je leeft. We zouden dan kunnen zeggen dat jouw gedachten net zo vluchtig zijn als het leven zelf. Je kunt gewoon niet aan je gedachten vasthouden, net zo min als je aan tijd kunt vasthouden. Of, als je een gedachte vasthoudt, dan heb je hem onder controle gebracht.

vrijdag 26 juni 2015

SaLuSa via Mike Quinsey / 26 Juni 2015

SaLuSa
"Het Einde van de Weg Is In Zicht"
En Opent het Nieuwe Pad om de Beloften van een Nieuw Tijdperk te Onthullen
26 Juni 2015 / Mike Quinsey
Voor diegenen van jullie die bij de tijd blijven met de nieuwe boodschappen, hebben recente tijden aangetoond dat er heel veel activiteiten plaatsvinden. Jullie zullen zonder twijfel ook bewust zijn dat de Duisteren nauwkeurig in de gaten gehouden worden om aldus te verzekeren dat zij niet door kunnen gaan met hun plan voor wereldoverheersing. In feite worden hun activiteiten op manieren ingeperkt die zullen verzekeren dat zij niet langer meer het plan voor jullie vrijheid kunnen verstoren. Wij kunnen voor ons gedeelte bevestigen dat de veranderingen aan het versnellen zijn en dat grote vorderingen gemaakt worden. Er is geen twijfel dat zeer spoedig jullie bewust zullen worden van belangrijke gebeurtenissen die jullie in/naar het Nieuwe tijdperk gaan brengen door sommige van de beloften die al gemaakt zijn te vervullen.  
Wij zouden jullie aan willen sporen om stevig op jullie pad van Licht te blijven en geen externe activiteiten toe te staan jullie focus ervan weg te nemen. Er zijn moeilijke tijden verderop, maar deze zullen kortdurend zijn, en uiteindelijk zal vrij duidelijk worden wat betreft de richting waar jullie in reizen. Ben ervan verzekerd dat wij volledig op de problemen geanticipeerd hebben die op zullen duiken, en ondernemen stappen om hen te overwinnen of op z'n allerminst hun impact te verminderen. Wij wensen niet dat jullie je ogen van de gebeurtenissen afnemen die plaatsvinden, maar wij zullen jullie vertellen dat alles voort beweegt in overeenstemming met ons plan voor jullie verlossing. Zoveel welkome veranderingen zijn uitgelijnd en gereed om geïntroduceerd te worden, maar zoals wij jullie bij vele gelegenheden geïnformeerd hebben, moet de tijd juist zijn zodat kwesties onbelemmerd verder kunnen gaan.

Benjamin Fulford: "Bush, Rothschild gerechtelijke vervolgingen, nieuwe onthullingen, ........ / Donderdag 25 juni 2015,

Benjamin Fulford:
 "Bush, Rothschild gerechtelijke vervolgingen, nieuwe onthullingen, Griekenland, allemaal tekenen van het versneld omverwerpen van de cabal."
Donderdag 25 juni 2015, 23:51 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.


Er zijn in een snel tempo steeds meer aanwijzingen dat het Khazariaanse misdaadsyndicaat dat op illegale wijze de macht greep in de Verenigde Staten en vele Europese landen, systematisch ontmanteld wordt. Een hoger beroep in New York, bijvoorbeeld, kreeg de uitspraak dat ambtenaren die dienst deden tijdens de George Bush Jr. Regering gerechtelijk vervolgd kunnen worden en criminele aantijgingen tegemoet kunnen zien. Dat opent de weg voor de massale arrestaties van de daders van het 911 massamoord incident.


Een ander teken is dat een Franse rechter de politie heeft bevolen om een van de oudste leden van de Rothschild familie, Baron David de Rothschild, te ondervragen over fraude aantijgingen.


Oth: DE JOJO-MAAND: van het intense voelen / Ellen Rauh / 1 juni 2015

Oth:
DE JOJO-MAAND: van het intense voelen
Ellen Rauh / 1 juni 2015

Lieve samen, dierbare samen. Er staat jullie een intense tijd te wachten, een intense tijd qua voelen.

Vele mensen zijn nu bezig met een soort balans opmaken:

Waar sta ik nu eigenlijk?
Ik heb al zoveel gedaan, waar dient het eigenlijk toe?
Wat nu?

Vele mensen staan op een tweesprong of op een rotonde met zeven afslagen en zijn rondjes aan het rijden en tijdens het rondjes rijden steeds maar denken:

Wat nu?
Wat heb ik eigenlijk allemaal verzameld?
Welke denkpistes heb ik gevolgd?
Welke technieken heb ik me eigen gemaakt?
Allemaal leuk, allemaal goed, maar nu?
Wat heb ik er eigenlijk aan?
Wil ik er nog iets mee?
Of wil ik iets nieuws?

We kunnen jullie verklappen dat alles wat je ervaren hebt, bijdraagt aan de volgende stap. Geen enkele ervaring is voor niets geweest. Het Universum verspilt niets, al zouden jullie het soms wel denken.

Een Schrijven van de Schepper / 25 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Glimlach en Knik

shutterstock_10950643

Gedurende deze verschuivende tijd zullen er mensen in jullie levens zijn
die willen dat je precies blijft waar je bent voor hen.
Wat is de beste manier van handelen?
Glimlach ... knipoog ... en zeg: "Oké" en blijf groeien op manieren
die voor jullie hoogste en beste zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 26 Juni / Neal Donald Walsch

26 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


 ... dat het leven begint bij het einde van je comfort zone.

Je zult geen eer vinden in het centrum van veiligheid, maar aan de rand daarvan.
Je zult geen liefde vinden op een plek waar je afgeschermd bent,
maar wel in de ruimte waar je naakt bent.

Je moet een aantal risico's nemen.
Je moet niet alleen de dobbelstenen oppakken, maar ze laten rollen.
Dus ga je gang, doe die gok.
Je hebt niets te verliezen, behalve de kans om te winnen.

Het leven is niet lang genoeg om het aan de zijlijn te besteden.
En je hoeft geen seconde na  te denken, om precies te weten
waarom je vandaag dit bericht ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5328 Het Leven dat Je Leidt Is Jouw Reactie op het Leven / Vrijdag 26 juni 2015

Het Leven dat Je Leidt Is Jouw Reactie op het Leven
Brief uit de Hemel
Vrijdag 26 juni 2015


God zei:

Soms heb je het gevoel dat een verandering in je leven, een relatie afgebroken door de dood of door het leven - zoals het verliezen van je baan, of ziek worden, enzovoort gelijk staat aan het einde van de wereld. Je neemt het zwaar op. De dood is niet het einde van de wereld. Een tornado is niet het einde van de wereld. Niets is het einde van de wereld. Een levensfase is veranderd. Een fase in het leven is altijd aan het veranderen. Dit IS de wereld.

Je hebt een solide basis, het kan echter zijn dat jij overal bij wankelt. Je hebt het gevoel dat je rijdt op een achtbaan, terwijl je eigenlijk staat op een stille roltrap.

Alles in het leven is jou vooruit aan het bewegen, dat wat jij verwelkomt en dat wat jij niet verwelkomt. Het leven en zijn zwakheden moeten niet zo persoonlijk worden opgevat. Moet jij worden ontmoedigd omdat het leven een bepaalde richting neemt en niet een andere? Dit is kenmerkend voor het leven in de wereld.

donderdag 25 juni 2015

Oth: Turbo-energie. / Ellen Rauh Geplaatst: 25 juni 2015

Oth:
Turbo-energie.
Ellen Rauh
Geplaatst: 25 juni 2015

Goede avond jullie allen hier aanwezig en velen met jullie.

Wij hebben een belangrijke boodschap voor jullie en voor alle bewoners op Aarde. Weet dat hier in het Universum de hel is losgebarsten – zoals jullie het zouden zeggen. Vele tsunami’s van energiegolven zijn op weg vanuit het Universum naar de planeet Aarde. Dit is niets om bang van te worden.

Ben alert op wat je denkt
Het enige wat wij jullie allen aan zouden raden en zegt het voort: ben enorm alert op wat je denkt. Onderzoek je denken, want alles wat jij denkt, gaat in een stroomversnelling om gemanifesteerd te worden. Alles gaat sneller. Dit is niet meer alleen met de stroom meegaan, dit is absoluut met vloedgolven meegaan, verzetten heeft geen zin. Als je je verzet, wordt je toch meegesleurd en kun je schade ondervinden. Laat je meedrijven met de stromingen. Weet dat dit grote gevolgen zal hebben op het denkniveau.

Portal: Bescherming / Geplaatst 24 juni 2015


Portal: Bescherming
Geplaatst 24 juni 2015

Bericht van 19 januari 2015

Ook al is een groot deel van het scalar plasma rooster verwijderd na de opening van het IS:IS portaal, er is een groot deel achtergebleven. De doorbraak fase betekent niet alleen regenbogen en leuke kometen; we zitten midden in een occulte oorlog tussen krachten van het licht en krachten van het duister.


Daarom is het van het grootste belang voor de mensen dat zij zich bewust zijn van het bestaan en de invloed van het scalar plasma rooster en andere energiewapens die de cabal onder begeleiding van de chimera groep gebruikt om het menselijk bewustzijn te onderdrukken en om te voorkomen dat het licht kan arriveren. Hieronder een relatief goed artikel daarover:


UP-DATE 6e Graancirkel 2015 / 23 juni 2015 / Robbert van de Broeke

UP-DATE 6e Graancirkel 2015
23 juni 2015 / Robbert van de Broeke

Robbert heeft de volgende boodschap bij deze formatie door mogen krijgen:

De grote cirkel staat symbool voor het Goddelijke. God trekt als het waren alle planeten uit het universum naar zich toe. Hierdoor verbindt deze formatie in sterke mate met het Godsbewustzijn.

Ook mensen onder elkaar worden verbonden. Deze formatie verbindt met het collectieve bewustzijn.

Er zit een invloed van Arcturus in deze cirkels. De harmonieuze, muzikale energie van Arcturus is verbonden met deze formatie. Er is een invloed van daaruit, vanuit die zielengroepen die op die planeten leven, in dat sterrenstelsel. Heel harmonieus, heel vrolijk, heel goed. Helemaal niet negatief, maar wel heftig.

Op deze dag van je leven, 25 Juni / Neal Donald Walsch

25 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het onverwachte wacht op je.
En het bevat veel goeds.

Ons volgende inzicht, onze volgende opening, onze volgende gelegenheid
 komt vaak wanneer we het, het minst verwachten.
Denk nooit voor een ogenblik dat "het spel voorbij is." Dat is het niet.

Juist wanneer alle blikken omlaag gericht zijn,
moeten de kinnen omhoog gericht zijn.
Dus ... kin omhoog.
Deze ronde kan niet goed zijn gegaan, maar Ik beloof u,
dit is niet het laatste woord.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper 24 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

De cyclus van ervaring

images

Eerst en vooral; wees een student.
Als je niets te leren hebt,
heb je niets te onderwijzen.
Spring er in en geniet van deze vreugdevolle cyclus van ervaring.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Gaia, onze Aarde Moeder Dank Je Wel / 21 Juni 2015 / Julie Miller

Gaia, onze Aarde Moeder
Dank Je Wel
21 Juni 2015 / Julie Miller
Prachtige kinderen, hoe enthousiast jullie allemaal zijn op jullie eigen unieke en speciale manier om het leven te ontdekken en diens beloningen te oogsten.
Terwijl jullie rond dartelen en afgeleid worden door veel, willend om te zijn of te doen wat anderen doen, kijk binnenin jullie zelf en zie de prachtige zaden die jullie geplant hebben; zij hebben jullie aandacht nodig aldus zij mogen groeien en jullie mogen helpen om te worden wie jullie bedoeld zijn te zijn. Het is wonderbaarlijk om te observeren wat anderen doen, maar niet om je Zelf in het proces te verliezen.
Een ieder van jullie heeft een unieke reis voor zich. Sommigen van jullie zullen de paden met elkaar kruisen gedurende een onbekende hoeveelheid aan tijd. Terwijl de seizoenen buiten veranderen, zijn seizoenen ook overvloedig binnenin jullie. Schreeuw niet om de gemorste melk, of raak ontdaan omdat iets niet uitwerkte zoals je plande of hoopte. Alles om je heen, alles dat je ervaren hebt helpt jouw zaden sterker en prachtiger te worden. Dus wanneer je bepaalde kennis verkregen hebt, en al je vele aspecten omhelst hebt, groeien deze zaden op, dierbare harten, om de mooiste en meest geharde bloemen te worden.

Heavenletter 5327 Liefde Vindt een Weg / Donderdag 25 juni 2015

Liefde Vindt een Weg
Brief uit de Hemel
Donderdag 25 juni 2015


God zei:

Liefde is geen actie. Liefde kan worden uitgedrukt door actie, maar liefde is niet iets wat je doet. Liefde is een prikkel voor actie. Liefde stelt zich open. Liefde wil zich met een ander aspect van jezelf verbinden. Liefde is geen concreet iets. Het is een essentie. Essentie verlangt expressie.

Een nieuw speeltje kan maken dat jij liefde voelt, zowel het geven als het ontvangen van een nieuw speeltje. Een nieuw speeltje kan jouw hart beroeren en jou raken en jouw hart openen. In elk geval ben je blij en dankbaar voor een nieuw speeltje. Behalve het nieuwe speeltje is er de liefde die met het nieuwe speeltje meekomt.

Dan zijn er nieuwe koelkasten en boeken en auto’s en uitvindingen die veel emotie doen opladen, maar wat je in je hand houdt of waarop je zit of een nieuwe koelkast waar je voedsel in vindt, is geen liefde. Na een poosje wordt het nieuwe speeltje een blijvend geschenk en het verliest zijn glans. Het wordt een voorwerp dat het altijd was. Het ongeziene dat met het speeltje meekomt is liefde. Een grote golf energie geeft liefde door en weer terug.

woensdag 24 juni 2015

De Ster Raden van het Licht Je Ster Codes & 12-strengen DNA Activeren / 20 Juni 2015 / Solara An-Ra

De Ster Raden van het Licht
Je Ster Codes & 12-strengen DNA Activeren
20 Juni 2015 / Solara An-Ra
Dierbare Aarde Stam, wij komen met woorden van aanmoediging in dit Zonnewende Portaal. Jullie, alle menselijke wezens, zijn in een proces van uitbreiding. Dit is een andere manier van te zeggen dat jullie evolueren, omdat de evolutie altijd uitbreiding incorporeert - een groter worden; jullie wereld wordt groter; jullie geesten openen zich voor nieuwe ideeën en concepten, voor nieuwe frequenties. Jullie chakra's openen zich als jullie kwetsuren opruimen - en aldus jullie energiegebieden uitbreiden en activeren, terwijl jullie ster codes downloaden.

Aranuth Spreekt: Niet Oordelen. / Malcolm Bell 29 juli 2014. Geplaatst: 24 juni 2012

Aranuth Spreekt:
Niet Oordelen.
Malcolm Bell
29 juli 2014. Geplaatst: 24 juni 2012
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, allemaal. Welkom. Ik verwelkom jullie weer op onze energetische bijeenkomst. Zoals altijd ben ik vereerd om hier bij jullie te zijn. Vandaag hebben wij veel bruikbare informatie naar jullie te brengen; informatie die jullie zal assisteren op jullie pad en wel hoofdzakelijk door het medium van begrip.

Als jullie een onderwerp volledig begrijpen wordt het veel makkelijker om te gaan met dit onderwerp omdat het voor jullie alle andere mogelijkheden uitsluit. In afgelopen tijden, in het verleden, zijn wij gekomen om jullie te waarschuwen voor komende gebeurtenissen op de planeet. Wij kwamen niet om tragische gebeurtenissen in welke vorm dan ook of wat jullie tragedies noemen, te voorspellen want wat wij op onze andere niveaus, in andere gebieden, zien, maakt deel uit van het doorgaande ontvouwen van jullie planeet.

Om verschillende gebeurtenissen te benoemen en het tragisch noemen is gewoon een andere vorm van oordelen. Vanuit waar wij zijn, hebben wij geen oordeel. Er is geen reden om te oordelen omdat wij zien dat wat er gebeurt in Goddelijke Orde is. Als dingen in Goddelijke Orde zijn is er niets te oordelen en hebben wij geen reden om hen als tragedie of tragisch te zien.

Plasma en de planetaire situatie update / 21 Juni 2015 oudere vertaalde berichten


Plasma en de planetaire situatie update
21 Juni 2015
oudere vertaalde berichten
  
Dinsdag 7 oktober 2014

Het opschonen van de chimera groep gaat door. Hun fort op Long Island kan niet zo makkelijk worden verwijderd omdat het is verbonden aan het plasma scalar netwerk wat de ruggengraat is van de veil (sluier), reikend tot een hoogte van 8,6 mijlen boven de oppervlakte van de aarde. Dit is precies het punt waar de chimera en de archons samenwerken om hun quarantaine op aarde te verdedigen.

Om werkelijk te kunnen uitleggen wat er gaande is moeten we ons verdiepen in hele diepe occulte kennis die voor sommige mensen verder kan gaan dan science fiction.
Natuurkundigen zouden plasma omschrijven als geïoniseerd gas, terwijl een ervaren occultist plasma zou omschrijven als een verborgen laag / dimensie tussen de gaslaag en de vierde etherische laag:

Energie Update / 24 Juni 2015 / Door Fran Tielemans

Energie Update
24 Juni 2015 / Door Fran Tielemans

De energetische beweging van de laatste dagen is toch een korte update waard. Er was niet alleen de grote verschuiving van de Zonnewende, maar na de zonnevlammen van de dagen voor 21 juni waren er ook protonenstormen, CME’s en een sterke geomagnetische storm – volgens een krant de sterkste in deze zonnecyclus (sinds 2005). Daardoor waren ook op vele plaatsen op aarde poollichten waar te nemen.

Sensitieven konden deze heftige energetische schommelingen ook in hun eigen energieveld voelen, met de gekende gevolgen: zware vermoeidheid, vage hoofdpijn, ijl hoofd, sufheid, geïrriteerdheid, emotionele ontgifting, vertraagde spijsvertering, angsten, onrustige slaap. Maar even snel kan dat afwisselen met opstoten van verhoogde energie, inspiratie en verruiming – wat uiteindelijk ook het hogere doel is achter/onder deze zon-activiteit.

De Arcturianen Herinneren Wat Je Altijd Wist / 21 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Herinneren Wat Je Altijd Wist
21 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie
Tussen jullie derde dimensionale werkelijkheid en jullie multidimensionale werkelijkheid is een portaal. Jullie verbinden steeds meer jullie 3D Aarde lichaam met jullie multidimensionale Lichtlichaam. Met iedere hogere gedachte en liefdevolle emotie, breidt dat portaal uit om beide, en alle, versies van jullie huidige expressie van zelf te omvatten, alsook de altijd-uitdijende dimensies van jullie Multidimensionale ZELF.
Er zijn mentale enzymen in jullie pijnappelklier die "geo-gecodeerde zenders" zijn, die jullie vertellen waar jullie in de ruimte/tijd zijn, en/of in het Hier/Nu van de hogere dimensies. Deze zenders ontvangen en projecteren alle vijfde dimensionale en daaraan voorbij gedachten via jullie pijnappelklier en in/naar jullie hypofyse, om in/naar ieder gebied van jullie lichaam gestuurd te worden via jullie endocriene/hormoon systeem.
Echter, deze boodschappen worden niet verstuurd totdat je brein vaststelt of JIJ wel of niet gelooft dat deze transmissie/dit inzicht "echt" is. Het lichtquotiënt in je brein zal echt versus niet echt onderscheiden. Het lichtquotiënt in je brein wordt bepaald door je staat van bewustzijn.

Een Schrijven van de Schepper 23 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Welke Kant Op? ”

feature1-570x300

Er zullen momenten zijn waarop het zal lijken dat twee gelijke tegengestelde krachten strijden om je aandacht; het goede zal heel goed zijn en het minder goede zal overtuigend genoeg zijn om je energie in die richting te draaien.
Het is aan jou om te kiezen, maar onthoud; wat je ook selecteert,
zal meer van hetzelfde brengen.
Het is jou vrije wil.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl