Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 juni 2015

ACEA (All Consciousness of Earth Ascension) Mysterie Scholen / 24 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie

ACEA
(All Consciousness of Earth Ascension)
Mysterie Scholen
24 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie


Opmerking van Sue:

Laat in 1998 begon ik boodschappen te krijgen van wezens die alleen bekend bij mij zijn als ACEA, wat staat voor "All Consciousness of Earth Ascension" (Alle Bewustzijn van de Aarde Ascentie). Ik heb enigen van hen eerder gepresenteerd, en ik voel een behoefte om één nu te presenteren. Het is zeer interessant hoe deze informatie meer dan 16 jaren oud is en pas nu begint te relateren aan onze dagelijkse levens.
Terug in de late 80er jaren, of waren het de 90er jaren. Aangezien tijd NU weinig betekenis meer heeft, bracht ik lange tijd bewegend doorheen alle subgebieden van de vierde dimensie door en studeerde in de Mysterie Scholen. In de hoogste frequentie van elk subgebied van de vierde dimensie is een Mysterie School, een Violette Tempel van Transmutatie, waarin wij dat kunnen transmuteren waar wij gereed mee zijn om los te laten, zodat wij verder voort op ons pad kunnen gaan.

Een Schrijven van de Schepper / 26 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

Tevoorschijn komende Schoonheid

5f9780c41a639a9820e70fc4b7ae95e9

Als de rups behaaglijk rust in zijn cocon,
 is er geen gedachte aan hoe, wanneer, wat en waarom;
het doet waar het voor is ontworpen om te doen
en dat het instinctief weet wat het beste is zonder zorgen of bekommernis.
Het Universum raadt jullie aan om te zijn als de vlinder.
Als je jezelf toestaat om met de stroom mee te gaan,
zal er altijd iets moois ontstaan.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

KRYON 159: De menselijke filters. 3 / Lee Carroll 27 juni 2015

KRYON 159:
De menselijke filters. 3
Lee Carroll
Totowa, New Jersey
27 juni 2015. Geplaatst: 31 juli 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

FILTER VIER – LOGICA  

Het is moeilijk om te weten welke filters de meest diepgaande uitwerking op jullie hebben, afhankelijk van wie jullie zijn, hoe jullie zijn opgevoed, en wat wij jullie voorbereiding op het leven zouden willen noemen.

Hier is er een die jullie allemaal specifiek hebben (sommigen sterk en anderen zwak) en dit wordt het logische filter genoemd. Het moet logisch klinken voor degenen van jullie die jezelf niet wetenschappelijk en logisch vinden. Het moet nog steeds logisch zijn voordat jullie meedoen. Er zit logica in alle beslissingen die gebaseerd zijn op overleving. Er is logica in sommige beslissingen die gebaseerd zijn op andere filters. Het logisch filter staat daarbij aan de top en weegt zwaarder dan alle andere en het neemt een beslissing op wel of niet logisch, gebaseerd op de logica van de dag.

Jullie filter is beperkt. Jullie kunnen alleen logisch oordelen met de logica die jullie als logisch hebben gezien. Als jullie iets nog nooit hebben gezien, kunnen jullie er ook niet over oordelen of het logisch is of niet omdat er geen ervaring in jullie voorraad aanwezig is, maar het is nog steeds een filter. Het kan een worstelend logisch filter zijn, maar het is nog steeds een filter. Het logisch filter wil gezond verstand afwegen met betrekking tot wat jullie voor je gepresenteerd krijgen. Als iemand jullie probeert iets te verkopen, bijvoorbeeld de Brooklyn Bridge, zal jullie logisch filter hen in hun gezicht uitlachen, want jullie weten wel beter. Zij zijn geen eigenaars en bovendien kunnen jullie het je niet veroorloven. Dat is jullie logisch filter. 


Kryon: De Goddelijke Weg 49. Engelen en Geestelijke Helpers. 4 / Barbara Bessen / 26 juni 2015

Kryon:
De Goddelijke Weg 49.
Engelen en Geestelijke Helpers. 4
Barbara Bessen
Een cursus in Liefde. Boek 2.
26 juni 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Een verdere oefening voor jullie.

Ik wil jullie graag aan een bijzondere geestelijke helper voorstellen: het is aartsengel Metatron. Hij is een bijzondere aartsengelenregie die ook als essentie bij de Hoge Raad betrokken is. Aartsengel Metatron is bovendien voor een bepaald gebied van het dualistische concept verantwoordelijk en hij is een technisch wezen voor de Goddelijke Geometrie.

Als jullie het gebied van de dualiteit betreden zijn jullie helpers jullie aanspreekpunten. Zijn jullie zover om dit tijdelijk thuis weer te verlaten dan zijn jullie helpers er ook weer voor jullie.

Soms ontmoeten jullie in dagdromen, dromen of meditaties direct een fragment of de essentie van Metatron die dan bij jullie misschien een inwijding voltrekt.


Michael en Gabriel: Op afstand energie sturen naar derden. / Chaas Geplaatst: 27 juni 2015

Michael en Gabriel:
Op afstand energie sturen naar derden.
Chaas
Geplaatst: 27 juni 2015

Indien men Engelenenergie wil sturen naar derden:

Maak in gedachten contact met GOD

Vraag en stuur vanuit Goddelijke energie via de gedachten, vanuit je hart en handen, een gouden bol naar het hart van de persoon in kwestie.

Laat aan GOD over wat er met de Goddelijke energie gebeurt.

Wat men niet mag doen:

Nooit eigen gedachten in de gouden energiebol inbrengen.
Indien men namelijk eigen gedachten inbrengt in deze gouden energiebol is hij geprogrammeerd via deze gedachten. Indien de gedachten niet in overeenstemming zijn met de Goddelijke planning vervormt men deze energie en verstoort men deze actie.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 38 / Zaterdag 27 Juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 38
Zaterdag 27 Juni 2015


ETZNAB 12  DE SCHADUWEN BINNENIN

Ik ben Etznab, de Zaal van Spiegels. Zoek me als jullie klaar zijn om jullie schaduwen onder ogen te komen door naar binnen te kijken. Een ieder van jullie heeft met problemen te maken die diep van binnen zijn begraven. Het is tijd om ze naar de oppervlakte te brengen en hen te onderzoeken. Zodra de schaduwen oplichten, bezitten zij geen macht meer over je.

Velen van jullie leven nog steeds in de illusie dat anderen schuldig zijn aan de resultaten van je leven. Jullie maken "shoulda, woulda, coulda" excuses die jullie ervan weerhouden het leven van jullie dromen te leven. Wij vragen jullie je voor te bereiden op de volledige verantwoordelijkheid voor al de overtuigingen die jullie nu vasthouden. Voorzeker, hebben anderen die je hebt vertrouwd je er toe geleid om veel van deze waarheden te geloven, maar nu is het tijd om ze beter te bekijken en om te zien welke je niet meer dienen.

Waar te beginnen? Besteed aandacht aan momenten waarop je knoppen worden ingedrukt waardoor je boos of gefrustreerd raakt. Kijk naar eventuele gezondheidsproblemen die je plagen. Iedere keer als je uit balans bent of anderen de schuld geeft voor wat er gebeurt in je leven, kun je er zeker van zijn dat je opereert vanuit een negatieve overtuiging. Je kunt je rechtvaardig voelen in je woede; dit is jouw keuze. Echter, laat het duidelijk zijn dat wanneer je reageert op iets of iemand, reageer je vanuit een staat van onvolwassenheid.

KRYON 159: De menselijke filters.1 / Lee Carroll 27 juni 2015.

KRYON 159:
De menselijke filters.1
Lee Carroll
Totowa, New Jersey
27 juni 2015. Geplaatst: 29 juli 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Totowa, New Jersey 27 juni 2015.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Ik kan niet vertellen hoeveel er te vertellen is. De reden waarom ik dit niet kan zeggen is dat er geen woorden zijn  - geen woorden die op een goede manier kunnen uitdrukken wat wij voor jullie voelen. Tegen groep na groep, zoals die van jullie, hebben wij gesproken over dingen die heel belangrijk zijn – voor ons en voor jullie, de versmelting tussen jullie en ons en de felicitaties die wij voor jullie hebben. Lieve mensen, in jullie is het hoofdbestanddeel dat wij zien: Ons. Er is God in jullie. Ongeacht alle andere boodschappen van alle anderen – elke channeling, lezing, of wat dan ook – als zij jullie niet vertellen dat God in jullie is, loop dan hard de andere kant op. Het scheppingsverhaal van deze planeet vertelt dat God in jullie is, de meesters die op deze planeet liepen zeggen dat God in jullie is, allemaal!


KRYON 159: De menselijke filters. 4 / Lee Carroll 27 juni 2015.

KRYON 159:
De menselijke filters. 4
Lee Carroll
Totowa, New Jersey
27 juni 2015. Geplaatst: 1 augustus 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

HET LIEFDESFILTER

Ik wil jullie vertellen over het grote filter, degene die wij voor jullie hebben-het liefdesfilter. Het begint jullie een impressie te geven van compassie als jullie gaan begrijpen dat degenen die jullie leerden wat zij wisten, het beste gaven wat zij hadden en als jullie iets meer weten dan zij wisten zegt niet direct dat zij het verkeerd hadden. In feite vieren zij het feit dat jullie het uitgezocht hebben - meer dan zij deden.

Of het nu een leraar op school is die jullie wetenschap leerde die werd overweldigd door hogere wetenschap, of dat het een pastor in een kerk is die de Liefde van God bij jullie introduceerde, of dat het jullie moeder of vader waren die jullie vertelden hoe de dingen in elkaar zaten en jullie andere dingen leerden. Het overall-filter van Liefde geeft jullie compassie voor hen. Jullie voelen niet dat jullie hen beledigen door verder te gaan. Dit heet wijsheid. De filters zullen langzaam vanzelf minderen.


KRYON 159: De menselijke filters. 2 / Lee Carroll 27 juni 2015.

KRYON 159:
De menselijke filters. 2
Lee Carroll
Totowa, New Jersey
27 juni 2015. Geplaatst: 30 juli 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

FILTER TWEE – SPIRITUEEL

Nummer twee beweegt een beetje. Het is het spirituele filter. Wat is jullie over God verteld? Wie is God? Hoe kom je tot God? Kan je tot God spreken? Is het mogelijk dat er een Schepper van het Universum is die jullie naam kent? Sommigen van jullie is verteld dat er een Schepper van het Universum is die erop uit is om jullie te straffen als jullie iets obscuurs tijdens je leven niet kunnen vinden.

Iedereen wordt gelijk en voor eeuwig gestraft.Is dit jullie God? Het verandert en het verandert mee als jullie aanvaarden of verwerpen wat jullie door anderen is geleerd. Soms is het feitelijk een deel van het eerste filter omdat het een onderdeel is van het opgroeien.

Jullie ouders namen je toen mee naar de kerk of een spirituele gebeurtenis en jullie maakten dit van jezelf omdat het van hun was. Als de volwassenen het goed vinden moet het wel goed zijn totdat jullie iets vinden dat beter of logischer is. Spirituele filters zijn soms uniek voor geloven. Hoe zit dat met die van jullie? Het spirituele filter dat jullie hebben is gevuld met jullie verleden, wat jullie hebben gedaan, wat jullie hebben gezien, wat jullie hebben gerealiseerd en de veranderingen die jullie hebben doorgevoerd laten jullie hier nu zitten, en toch hebben jullie nog steeds een filter.


De Raad "Waar Jullie Zijn" / 25 Juni 2015 / Ron Head

De Raad
"Waar Jullie Zijn"
25 Juni 2015 / Ron Head
Waar jullie nu zijn? Laat ons jullie een beetje geruststelling geven dat sommige van de vage vermoedens die op de achtergrond van jullie gedachten zweefden inderdaad correct zijn.
Velen van jullie hebben herhalende gevoelens gehad dat jullie naar dingen keken die niet exact echt waren, de muur, de vloer, of die bomen waren op de één of andere manier niet zo solide als jullie voorheen dachten. Wel, dat is wat de ouden en zelfs jullie natuurkundigen jullie altijd vertelden, nietwaar? Dus jullie zouden kunnen zeggen dat jullie in feite ermee beginnen de werkelijkheid gewaar te worden voor wat het is.
Sommigen van jullie beginnen een aanwezigheid, of aanwezigheden, in jullie nabijheid te voelen. Wij weten dat daar diegenen zijn die dit gedurende een lange tijd gevoeld of zelfs gezien hebben, maar wij spreken nu over diegenen die zich zelfs mogen afvragen of ze "het aan het verliezen zijn". Jullie zijn het niet aan het verliezen. Wij hebben vaak tegen jullie gesproken over slechts deze soort van dingen, maar zij leken niet zo ogenblikkelijk te zijn aangezien zij op jullie persoonlijk niet van toepassing schenen te zijn. Jullie beginnen de gaven te verkrijgen die jullie in anderen gezien hebben en waarvan jullie dachten dat jullie die nooit zouden hebben. Wel, jullie hadden hen, maar nu is jullie stijging in frequentie de aanleiding dat zij naar het oppervlak komen.

Heavenletter 5329 Alles Wat Gedachte Te Boven Gaat / Zaterdag 26 juni 2015

Alles Wat Gedachte Te Boven Gaat
Brief uit de Hemel
Zaterdag 26 juni 2015


God zei:

Gedachten zijn weggooidingen. Dit is de aard van gedachten – kortstondig. Het is onmogelijk alle gedachten die in zelfs maar één middag door je heen gaan te behouden of op te bergen.

In feite kun je een zo rijke gedachte hebben dat je je haast om hem op te schrijven. Voordat je jouw pen en papier of computer of boodschappenlijstje bereikt, is de gedachte ontsnapt. Hij liep zonder jou weg, maar waar ging hij heen? Waar en wat is de gedachte nu? Je hebt geen idee. Hij vloog al weg en met de beste wil van de wereld lijk je hem niet te kunnen terugbrengen. Natuurlijk zou hij op een gegeven moment weer in je geest kunnen opduiken, en je ziet misschien dat een gedachte slechts een gedachte is en niet de grote openbaring die je dacht dat hij was en misschien is. Hoe dan ook, je bent die gedachte nu kwijt.

In zekere zin zouden We kunnen zeggen dat jouw gedachten het leven ZIJN dat je leeft. We zouden dan kunnen zeggen dat jouw gedachten net zo vluchtig zijn als het leven zelf. Je kunt gewoon niet aan je gedachten vasthouden, net zo min als je aan tijd kunt vasthouden. Of, als je een gedachte vasthoudt, dan heb je hem onder controle gebracht.

vrijdag 26 juni 2015

SaLuSa via Mike Quinsey / 26 Juni 2015

SaLuSa
"Het Einde van de Weg Is In Zicht"
En Opent het Nieuwe Pad om de Beloften van een Nieuw Tijdperk te Onthullen
26 Juni 2015 / Mike Quinsey
Voor diegenen van jullie die bij de tijd blijven met de nieuwe boodschappen, hebben recente tijden aangetoond dat er heel veel activiteiten plaatsvinden. Jullie zullen zonder twijfel ook bewust zijn dat de Duisteren nauwkeurig in de gaten gehouden worden om aldus te verzekeren dat zij niet door kunnen gaan met hun plan voor wereldoverheersing. In feite worden hun activiteiten op manieren ingeperkt die zullen verzekeren dat zij niet langer meer het plan voor jullie vrijheid kunnen verstoren. Wij kunnen voor ons gedeelte bevestigen dat de veranderingen aan het versnellen zijn en dat grote vorderingen gemaakt worden. Er is geen twijfel dat zeer spoedig jullie bewust zullen worden van belangrijke gebeurtenissen die jullie in/naar het Nieuwe tijdperk gaan brengen door sommige van de beloften die al gemaakt zijn te vervullen.  
Wij zouden jullie aan willen sporen om stevig op jullie pad van Licht te blijven en geen externe activiteiten toe te staan jullie focus ervan weg te nemen. Er zijn moeilijke tijden verderop, maar deze zullen kortdurend zijn, en uiteindelijk zal vrij duidelijk worden wat betreft de richting waar jullie in reizen. Ben ervan verzekerd dat wij volledig op de problemen geanticipeerd hebben die op zullen duiken, en ondernemen stappen om hen te overwinnen of op z'n allerminst hun impact te verminderen. Wij wensen niet dat jullie je ogen van de gebeurtenissen afnemen die plaatsvinden, maar wij zullen jullie vertellen dat alles voort beweegt in overeenstemming met ons plan voor jullie verlossing. Zoveel welkome veranderingen zijn uitgelijnd en gereed om geïntroduceerd te worden, maar zoals wij jullie bij vele gelegenheden geïnformeerd hebben, moet de tijd juist zijn zodat kwesties onbelemmerd verder kunnen gaan.

Benjamin Fulford: "Bush, Rothschild gerechtelijke vervolgingen, nieuwe onthullingen, ........ / Donderdag 25 juni 2015,

Benjamin Fulford:
 "Bush, Rothschild gerechtelijke vervolgingen, nieuwe onthullingen, Griekenland, allemaal tekenen van het versneld omverwerpen van de cabal."
Donderdag 25 juni 2015, 23:51 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.


Er zijn in een snel tempo steeds meer aanwijzingen dat het Khazariaanse misdaadsyndicaat dat op illegale wijze de macht greep in de Verenigde Staten en vele Europese landen, systematisch ontmanteld wordt. Een hoger beroep in New York, bijvoorbeeld, kreeg de uitspraak dat ambtenaren die dienst deden tijdens de George Bush Jr. Regering gerechtelijk vervolgd kunnen worden en criminele aantijgingen tegemoet kunnen zien. Dat opent de weg voor de massale arrestaties van de daders van het 911 massamoord incident.


Een ander teken is dat een Franse rechter de politie heeft bevolen om een van de oudste leden van de Rothschild familie, Baron David de Rothschild, te ondervragen over fraude aantijgingen.


Oth: DE JOJO-MAAND: van het intense voelen / Ellen Rauh / 1 juni 2015

Oth:
DE JOJO-MAAND: van het intense voelen
Ellen Rauh / 1 juni 2015

Lieve samen, dierbare samen. Er staat jullie een intense tijd te wachten, een intense tijd qua voelen.

Vele mensen zijn nu bezig met een soort balans opmaken:

Waar sta ik nu eigenlijk?
Ik heb al zoveel gedaan, waar dient het eigenlijk toe?
Wat nu?

Vele mensen staan op een tweesprong of op een rotonde met zeven afslagen en zijn rondjes aan het rijden en tijdens het rondjes rijden steeds maar denken:

Wat nu?
Wat heb ik eigenlijk allemaal verzameld?
Welke denkpistes heb ik gevolgd?
Welke technieken heb ik me eigen gemaakt?
Allemaal leuk, allemaal goed, maar nu?
Wat heb ik er eigenlijk aan?
Wil ik er nog iets mee?
Of wil ik iets nieuws?

We kunnen jullie verklappen dat alles wat je ervaren hebt, bijdraagt aan de volgende stap. Geen enkele ervaring is voor niets geweest. Het Universum verspilt niets, al zouden jullie het soms wel denken.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 37 / Vrijdag 26 Juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 37
Vrijdag 26 Juni 2015


Caban 11  GECENTREERD BLIJVEN

Ik ben Caban (Rode Aarde). Welkom op deze dag vol verwondering en vreugde. We waarderen de tijd die jullie nemen om ons te vergezellen in deze Boodschappen. Het geeft ons veel plezier en voldoening om degenen onder jullie die klaar zijn te helpen om vooruitgang te boeken in je evolutie. Het onderwerp wat we graag onder jullie aandacht willen brengen heeft te maken met de gecentreerdheid. Alles is voor jullie beschikbaar op momenten dat jullie gecentreerd blijven, vooral in tijden van stress. Wanneer jullie in staat zijn om je focus vast te houden en nuchter te blijven, zijn jullie in staat om betere beslissingen te nemen. Helderheid komt van rustig blijven. Als je gestrest bent, reageert je lichaam door adrenaline in je systeem te pompen. Adrenaline is ontworpen om je een extra push te geven die je nodig kunt hebben in tijd van nood of tijdens een evenement dat buiten je normale routine om gebeurt.

Op het moment van de adrenalinestoot, nemen al je zintuigen toe. De tijd lijkt te vertragen, waardoor je duidelijkere beslissingen kunt nemen. Echter, velen van jullie leven op dit verhoogd gevoel van nood tijdens het grootste deel van je wakende uren. Na een tijd, raken je bijnieren overbelast en werken niet meer. Dit is wanneer uitputting zich aankondigt, dat is de manier van je lichaam om te proberen je aandacht te krijgen, door je te forceren om te rusten. Helaas, velen van jullie leggen nog steeds een overdruk op jezelf, wat onvermijdelijk leidt tot ziekte.

Kryon: Het helen van een Gebroken Hart. 3. / David Brown 12 november 2003 / Geplaatst: 26 juni 2015


Kryon:
Het helen van een Gebroken Hart. 3.
David Brown
12 november 2003: “The Fountain”, Durbanville
Geplaatst: 26 juni 2015

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Sommige dingen van het Kryon-werk waren heel langzaam, heel bedaard in wijze en werken en dit zijn emoties en mentale onbalans. Alleen bij een persoon in een staat van helderheid zal diens Merkabah volledig geactiveerd blijven.

Als jullie niet helder zijn zullen jullie geen heldere realiteit manifesteren, een realiteit die jullie bewust voor jezelf willen. Er zijn veiligheidsvoorzieningen ingebouwd in deze opening van jullie harten, echter, jullie hebben het geschenk gekregen van 16 maal de energie van verzoeken of intentie om op te lossen waar jullie ook mee bezig zijn. Dit zal jullie in staat stellen om je energie zoveel sneller te reinigen en in een staat van verlichting te blijven met jullie Merkabah volledig geactiveerd en jullie harten wijd open.

Dit zal jullie brengen naar een staat van volledige verbinding met het Goddelijke – het energieveld in jullie lichamen zal zich vol gaan voelen; vol liefde, zekerheid, vrede, vreugde en plezier. Jullie zijn hier op deze Aarde om verlichting te manifesteren.Verlichting is zijn in een staat van plezier, een staat van stroming, een absolute staat van vertrouwen waarin jullie de beslissingen nemen waar jullie voorheen bang voor waren, maar jullie nemen hen toch en laten het Goddelijke de rest doen in de wetenschap dat het Goddelijke de rest zal doen.


Een Schrijven van de Schepper / 25 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Glimlach en Knik

shutterstock_10950643

Gedurende deze verschuivende tijd zullen er mensen in jullie levens zijn
die willen dat je precies blijft waar je bent voor hen.
Wat is de beste manier van handelen?
Glimlach ... knipoog ... en zeg: "Oké" en blijf groeien op manieren
die voor jullie hoogste en beste zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 26 Juni / Neal Donald Walsch

26 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


 ... dat het leven begint bij het einde van je comfort zone.

Je zult geen eer vinden in het centrum van veiligheid, maar aan de rand daarvan.
Je zult geen liefde vinden op een plek waar je afgeschermd bent,
maar wel in de ruimte waar je naakt bent.

Je moet een aantal risico's nemen.
Je moet niet alleen de dobbelstenen oppakken, maar ze laten rollen.
Dus ga je gang, doe die gok.
Je hebt niets te verliezen, behalve de kans om te winnen.

Het leven is niet lang genoeg om het aan de zijlijn te besteden.
En je hoeft geen seconde na  te denken, om precies te weten
waarom je vandaag dit bericht ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5328 Het Leven dat Je Leidt Is Jouw Reactie op het Leven / Vrijdag 26 juni 2015

Het Leven dat Je Leidt Is Jouw Reactie op het Leven
Brief uit de Hemel
Vrijdag 26 juni 2015


God zei:

Soms heb je het gevoel dat een verandering in je leven, een relatie afgebroken door de dood of door het leven - zoals het verliezen van je baan, of ziek worden, enzovoort gelijk staat aan het einde van de wereld. Je neemt het zwaar op. De dood is niet het einde van de wereld. Een tornado is niet het einde van de wereld. Niets is het einde van de wereld. Een levensfase is veranderd. Een fase in het leven is altijd aan het veranderen. Dit IS de wereld.

Je hebt een solide basis, het kan echter zijn dat jij overal bij wankelt. Je hebt het gevoel dat je rijdt op een achtbaan, terwijl je eigenlijk staat op een stille roltrap.

Alles in het leven is jou vooruit aan het bewegen, dat wat jij verwelkomt en dat wat jij niet verwelkomt. Het leven en zijn zwakheden moeten niet zo persoonlijk worden opgevat. Moet jij worden ontmoedigd omdat het leven een bepaalde richting neemt en niet een andere? Dit is kenmerkend voor het leven in de wereld.