Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 20 juni 2015

Meditatie: Een paar dingen die je niet verteld word! / 20 juni 2015

Meditatie: Een paar dingen die je niet verteld word!
20 juni 2015


Meditatie voor jezelf is een goed iets.
Maar er zijn dingen die niet verteld worden of niet zo bekend zijn van wat de drastische gevolgen kunnen zijn bij u, maar ook in uw directe omgeving.

a6b5731b35705efbe866b8cd3d4018ec
Ten eerste de directe gevolgen in uw eigen lichaam na slechts enkele dagen tot weken.
Na ongeveer 3 weken even doorzetten, zult u al verschil opmerken.
U zult meer geduld kunnen opbrengen en meer emotie naar de andere mens voelen. (Meer compassie voor de ander voelen)

U zult niet spontaan veranderen in een Boeda, maar u kunt wel wat beter omgaan met die kleine irritante dingen die elke dag weer gebeuren.
Zoals File, Wachten in de rij voor de kassa, Thuis ruzie, Kinderen die alweer lopen te klooien thuis en ga zo maar even door.

Uw brein maakt namelijk nieuwe verbindingen aan in uw hersens waardoor de frustratie minder snel optreed.
Ook de hersenstructuur word veranderd waarbij ook uw Amygdala (die betrokken is bij emotionele reacties) beter en efficiënter zal gaan werken.
Hierdoor kunt u beter omgaan met emotie in het algemeen.
Compassie-meditatie zal het snelste vooruitgang hierin geven, maar eigenlijk is elke vorm van meditatie wel goed.
http://www.scientias.nl/meditatie-verandert-de-manier-waarop-ons-brein-emoties-verwerkt/


Zonnewende Portaal in Neptunus Energieën / 19 Juni 2015 / Méline Portia Lafont

Zonnewende Portaal in Neptunus Energieën
19 Juni 2015 / Méline Portia Lafont 
Zegeningen naar allen, Liefdes Stam 
Wel, het is zeer zeker duidelijk dat wij een volgende grote sprong genomen hebben richting eenheid en de ZELF expressie in eenheid. Stap na stap maken wij gebruik van magische momenten waar deze sprongen aan ons toegestaan zijn, zo niet gecreëerd voor en door ons als Universele Meester Wezens. Ik denk dat jullie het er allemaal mee eens zullen zijn wanneer ik zeg dat wij heel veel veranderd en verschoven hebben sinds de laatste Bloed Maan, de Zons- en Maansverduisteringen en de Maart Equinox.
Velen hebben gezegd dat deze vorige Equinox een belangrijke verschuiving van werkelijkheid' gewaarwording zou zijn alsook een sprong richting de Lichtlichaam activering. En zo is het! Wij hebben dit ervaren, en in feite ervaren wij dit nog steeds. Het gaat aldus diep, zelfs in/naar ieder weefsel van ons wezen in alle niveaus van creatie en expressie. Ik, bijvoorbeeld, ben zeer uitgelijnd en resoneer met deze boodschap, die gedeeld werd via velen van ons als schrijvers en wezens, dat de vorige Equinox helemaal ging over de actualisering en activering van het Lichtlichaam. Ik ervaar dit nog steeds zeer helder in mijn dagelijkse leven, terwijl ik nu in toenemende mate van moment naar moment leef. Ik ken velen van jullie die daar ook naar zullen relateren.

De Arcturianen Bovenaan De Ladder / 18 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Bovenaan De Ladder
18 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie
Gedachtevormen zijn het alfabet voor de Licht Taal. Bovenaan de ladder, lijkt alles anders, aangezien de werkelijkheid niet langer beperkt is tot de derde dimensie. Vanuit je nieuwe perspectief, is de fysieke wereld iets dat je waarneemt in plaats van dat je het leeft.
Onderaan de ladder, kan je alleen de fysieke wereld waarnemen, maar als jij jouw "trap naar de Hemel" beklimt begin je dezelfde dingen op een andere manier waar te nemen.
Ten eerste, begin je te communiceren via gedachtevormen in plaats van individuele woorden. Je communiceert op deze manier omdat je de energiepatronen en gedachtevormen kunt zien met je altijd-geopende Derde Oog. Deze gedachtevormen zetten het "gevoel" aan van de boodschap in je Hogere Hart.
Ergens voort op je reis de ladder op, begint je Derde Oog te "kriebelen," en je Hogere Hart begint te "neuriën". In toenemende mate, vermengen het kriebelen en HET neuriën met elkaar om je constante wisselwerking met al het leven te creëren.
Deze wisselwerking wordt met een groeiend besef geïnitieerd dat je NIET alleen bent - OOIT. In feite, wordt de term "alleen" een verouderde term zoals "rijtuig zweepje". Toen jullie niet langer meer een paard en wagen gebruikten om jullie zelf in jullie leven rond te rijden, hadden jullie niet langer een rijtuig zweepje meer nodig.

Sanat Kumara: In de Wachtrij! / Barbara Bessen 31 mei 2015.

Sanat Kumara:
In de Wachtrij!
Barbara Bessen
31 mei 2015.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Het is mij een grote eer om allen die deze tekst, dit energiepakket, willen ontvangen, te spreken en met hen ook op basis van het innerlijk oog contact op te nemen, Ik Ben Sanat Kumara, de Hoeder van de Aarde. Ik ben een kosmisch wezen dat nooit een aarde-ervaring had maar op gelijksoortige planeten ervaringen heb verzameld.

Na een lange reis van vele incarnaties leerde ik om te werken met de energie van de schepping. Ik verwijdde mijn bewustzijn en leerde op die manier met deze kracht te scheppen. Later – als tijd sowieso een maatstaf is – gaf men mij hier en daar kleinere verantwoordelijke opdrachten om leven te scheppen. Ook om het te beschermen, en mocht ik kijken naar de schepping.

Het Drama van de ‘Gestapo’ en de Messenslijper / Peter Toonen / 19 juni 2015

Het Drama van de ‘Gestapo’ en de Messenslijper
 Peter Toonen / 19 juni 2015

Ik mis mijn Scharensliep 

Scharensliep vroegerVandaag wilde ik met een groot hakmes een rood pepertje versnipperen, want ik had zin om een pittige tofoe-schotel te maken. Maar het mes was niet zo scherp meer. Even snel wat hakken, dat ging mooi niet door. Ik heb weliswaar spullen in huis om scharen en messen te slijpen, maar dat liet ik in de laatste jaren graag over aan de scharensliep, de scharen- en messenslijper, die ieder kwartaal door mijn woonwijk liep. En die komt niet meer, althans: ik realiseerde me dat ie al een half jaar niet meer is langs geweest.

Een half jaartje geleden belde hij voor het laatst bij me aan. Ik deed open en ik herkende hem uiteraard meteen, deze oude, kromgebogen man met zijn versleten handschoenen zonder vingertoppen en zijn opvallende platte Haagse accent. Zonder veel te zeggen dook ik mijn keuken in om er met mijn meest gebruikte grote mes uit vandaan te komen. “Ik heb deze keer alleen maar dit mes om te slijpen.”

Matt Kahn Energie Update Juni 2015

Matt Kahn
Energie Update Juni 2015
  Of je nu in de war gebracht was door de Mercurius retrograde die we net succesvol voltooiden, of het bijna geheel onaangedaan doorstaan hebt, hebben de afgelopen paar weken een eerder interessante schare aan energieën voort gebracht. Terwijl deze energieën in de aardse atmosfeer kwamen, hielpen zij met het losmaken van de cellulaire structuur van het oude paradigma dat uit het menselijke energie gebied gereinigd wordt. Je kunt aan de afgelopen paar weken denken als een "kosmische testrit/systeemcontrole," waar alles dat bleef hangen van het oude paradigma losgemaakt werd van diens starre cellulaire positie, dus mag het losgelaten worden om ruimte te creëren voor het tevoorschijn komende 5D Lichtlichaam. Terwijl je er in de vorm nog steeds fysiek uitziet, verschuift het tevoorschijn komende 5D Lichtlichaam de oriëntatie van je ervaring in/naar een veel rustiger, groter, synchronistisch en intuïtief-uitgelijnd perspectief. In eenvoudige termen, als het 5D Lichtlichaam ontwaakt, ga je over van het zijn van een persoon die probeert om Licht binnenin je gebied vast te houden, of naar eenheid met het Licht zoekt, over naar het Licht te zijn binnenin het lichaam dat iedere gedachte, ieder gevoel, wisselwerking, uitkomst ervaart, en het ervaart als IK BEN.

Een Schrijven van de Schepper / 19 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
19 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Vasthouden aan Pijn ”

36846

Net als een handenvol gebroken glas en handenvol prikkeldraad .....
houden jullie vast aan jullie pijn alsof het jullie leven zal redden.
Ja, het kan jullie al geruime tijd een veilig gegeven hebben,
 maar tegen welke prijs?
Als jullie ervoor kiezen om vast te houden aan de pijn labels
die jullie jezelf en anderen hebben gegeven,
is er een kans dat jullie nieuwe ervaringen missen die zijn bedoeld
om die wonden te helen.

Laat het los, mijn liefste kind en groei.
Ik verzeker je dat er een nieuw soort veiligheid te wachten staat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavensletter 5322 Terwijl Jij de Aarde Doorkruist / Zaterdag 20 juni 2015

Terwijl Jij de Aarde Doorkruist
Brief uit de Hemel
Zaterdag 20 juni 2015


God zei:

De naam van het spel in de wereld is verandering. In de wereld is alles aan het veranderen met enorme snelheid. In de wereld is er de snelheid. Niets blijft hetzelfde, of, niet voor welke lengte dan ook van de denkbeeldige tijd blijft niets hetzelfde. Zelfs verwarring toont verschillende gezichten. Waarheid echter, wijkt niet af. Het absolute bestaat in de wereld, maar veel dieper en onder de oppervlakte. Het oppervlak van de wereld is oppervlakkig. Oppervlakkig leven lijkt veel op een trein die zich haast om ergens te komen. En als de trein daar aankomt, gaat de trein in sneltreinvaart ergens anders heen.

Tevredenheid in de relatieve wereld fladdert rond. In de wereld van God bestaat stabiliteit. Niemand brengt Mij uit Mijn evenwicht, geliefden. Het kan heel goed zijn dat jij de diepte niet ziet, maar de diepte heeft de touwtjes in handen, ongeacht hoe willekeurig het leven kan lijken te zijn voor jou. Vanuit de diepe stilte, is Mijn Wil gedaan. De oppervlakte is opgefokt en overal te vinden. In de Stilte, regeer Ik.

vrijdag 19 juni 2015

Op deze dag van je leven / 19 Juni / Neal Donald Walsch

19 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat dit geen dag is om je geweld te herinneren, maar om jouw beslissing te herinneren om elke wond te helen
die het zou kunnen veroorzaken.

Er is een vraag die niemand zal stellen aan degenen die gebruik maken van geweld
om hun punt te maken:
Wat doet jou zo'n erge pijn dat je het gevoel hebt dat je mij pijn moet doen
om het te genezen?

Dit is geen excuus voor geweld, maar het kan ons helpen om het te begrijpen –
 en om te begrijpen hoe het te stoppen.

Gesprekken met God zegt:
 "Niemand doet iets ongepast, gezien hun voorbeeld van de wereld.
Het 'omarmen' van de wijsheid in die elf woorden kan de loop van de menselijke geschiedenis veranderen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 18 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Wonderbaarlijk ”

Jul-10-640x390

Wanneer je begint te twijfelen aan jezelf en je beslissingen,
onthoud dit; jij bent een wonderbaarlijke schepping van het Universum,
geboren met elke tool die je nodig hebt om een verschil te maken voor jezelf en je wereld.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Djwhal Khul "Chiron een Esoterisch Vooruitzicht" / 18 juni 2015 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Chiron een Esoterisch Vooruitzicht"
18 juni 2015 /  Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Wel, er zijn nogal een paar dingen die hier naar boven komen en die belangrijk zijn en jullie voelen waarschijnlijk de zwaardere energieën al gebeuren. Jullie willen een klein beetje meer tijd om een dutje te doen of op z'n minst het één of andere tijdstip voor jezelf. In feite gewoon horizontaal te gaan en ofwel te slapen of je ogen te laten rusten zal helpen, dat je gewoon stil bent en gewoon min of meer plat tegen de Aarde bent. En zelfs als je dat voor slechts 5 minuten of zoiets kunt doen, zal het behulpzaam zijn, dus ga je gang en neem regelmatige pauzes als het moet zijn. Het is echt bijna hetzelfde als de remedie tegen reisziekte. Er is zoveel beweging gaande dat je dat platte niveau richting de Aarde nodig hebt.
Prima, nu. Ramadan begint. We hebben de Zomer Zonnewende welke zeer potent is op Vaderdag in de USA. Dat is ook de climax van deze Uranus/Pluto Vierkanten voor Lichtwerkers, dus het is echt bijna een soort van een "gooi je afstudeer baret in de lucht" soort van tijdsperiode daar gedurende het weekeinde en dan, dan beginnen we gereed te raken voor Chiron die retrograde gaat.

Sanat Kumara De Zonnewende: Vier de Terugkeer naar Liefde / 17 Juni 2015 / Meredith Murphy

Sanat Kumara
De Zonnewende: Vier de Terugkeer naar Liefde
17 Juni 2015 / Meredith Murphy
Groeten Geliefde Zielen,
Ik Ben Sanat Kumara en Ik Ben hier bij jullie in deze communicatie, om met jullie te delen over deze tijd in jullie wereld. Over de aankomende Zonnewende uitlijning. Over jullie levens - wat er aan het tevoorschijn komen is, wat mogelijk is, wat belangrijk is en wat het meest betekenisvolle aspect zou kunnen zijn dat voor jullie, in jullie ervaring van nu, beschikbaar is. De ervaring van de terugkeer van Liefde.
Liefde is aan het terugkeren naar de Aarde in golf op golf van hogere frequentie energieën die hier geaard worden. Natuurlijk, alle dingen zijn gemaakt van Goddelijke Lichtenergie, hetgeen Liefde is, maar de hogere frequenties van Liefde, de kwaliteit van Liefde die jullie ervaren als de emotionele ervaring van Liefde, dat is waar wij over spreken wanneer we zeggen, Liefde is aan het terugkeren. Liefde is aan het terugkeren naar de Aarde aangezien jullie in toenemende mate de hogere frequentie aspecten van jullie wezen belichamen.

Heavenletter 5321 Het Ego, het Tegenovergestelde van Nederigheid / 19 juni 2015

Het Ego, het Tegenovergestelde van Nederigheid
Brief uit de Hemel
19 juni 2015


God zei:

Wees trouw aan uw eigen zelf betekent werkelijk: Wees uw eigen ZELF trouw.
Nou, dit wat Ik nu ga zeggen ligt gevoelig. Wees Uw eigen Zelf trouw betekent niet je superkleine opgeblazen ego volgen! Ik ben jouw Zelf. Volg Mij.

Gehechtheid is ego. Jouw eerste mening is vaak op het ego gebaseerd. Jouw ego is er zeker van dat het gelijk heeft. Het ego denkt altijd dat het beter weet dan iemand anders. Het ego denkt dat het beter weet dan Ik. Het ego heeft een hoge dunk van zichzelf. Het ego heeft veel manieren om wat Ik zeg te ontwijken en het ego is er goed in om wat in jouw belang is tegen te werken. In elk geval is het in jouw belang het ego te ontwijken en naar Mij te luisteren.

Natuurlijk spreek Ik over het ego als ware het een derde partij voor jou, maar het ego gedijt en is springlevend en wel in jou. Het ego is niet verantwoordelijk voor jouw capriolen. Het ego wint terrein alleen met jouw deelneming en Ik moet zeggen het vaakst met hardgrondige participatie. Het ego wrijft zijn groezelige handen in verrukking terwijl jij er met instemming naar kijkt. Als jij iemand te slim af wilt zijn, dan is het het ego dat jou aanspoort. Anders zou je een andere ziel op Aarde meer eren dan nu misschien.

donderdag 18 juni 2015

Benjamin Fulford: "Zal het chaos zijn of een gecontroleerde implosie wanneer de Westerse zeepbel uiteenbarst?" / Donderdag 18 juni 2015,

Benjamin Fulford:
"Zal het chaos zijn of een gecontroleerde implosie wanneer de Westerse zeepbel uiteenbarst?"
Donderdag 18 juni 2015, 11:09 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

De tekenen wijzen er onmiskenbaar op dat een soort van historische gebeurtenis op handen is. Het laatste economische nieuws maakt het onvermijdelijk dat het Westerse financiële systeem zoals we dit kennen op een einde staat te komen. De vraag is, zal dit gebeuren door middel van een gecontroleerde implosie gevolgd door een soort van feniksachtige opbloei of zal er een revolutie ontstaan, chaos, anarchie, bloedvergieten en ellende. Het antwoord ligt nu in de handen van de militaire krachten van het westen want de politieke wereld, vooral in de Verenigde Staten functioneert slecht.

Kijk alsjeblieft naar de volgende grafiek om te begrijpen hoe serieus de situatie is.


Het laat zien dat er ongeveer $80 biljoen aan financiële producten in de Verenigde Staten zijn die geen enkele basis hebben in de werkelijke wereld. Tijdens de Japanse zeepbel gebruikte ik een soortgelijke grafiek om te laten zien dat de oninbare schulden in het banksysteem een waarde hadden van 200 biljoen yen terwijl de Japanse regering beweerde dat de oninbare schuld maar 3 biljoen was.

Een andere manier om dit uit te drukken is dat de prijzen van activa van de VS zo ongeveer 80% omlaag moeten voordat ze de bodem van de realiteit bereiken. Japanse onroerend goed prijzen daalden 90% nadat de zeepbel daar barstte. De Amerikaanse zeepbel is 49 keer groter dan de Japanse zeepbel was. Het is niet de vraag of het zal barsten maar wanneer. Het ontkennen van de werkelijkheid zorgt er niet voor dat het verdwijnt.


Britse krant: Misschien hebben de complottheoretici dan toch al die tijd gelijk gehad /18 juni 2015

Britse krant: Misschien hebben de complottheoretici dan toch al die tijd gelijk gehad
18 juni 2015

Er werd altijd een beetje lacherig gedaan over complottheoretici, maar na de FIFA-fraude, bankschandalen en Irakoorlog lijkt het erop dat ze al die tijd gelijk hebben gehad. Dat schrijft Alex Proud voor de Britse Daily Telegraph.

Je kent het misschien wel. Na een paar biertjes op een verjaardag vertelt een vriend dat de maanlandingen in scène zijn gezet, dat de Illuminatie over de wereld heerst of dat de Amerikaanse overheid buitenaardse lichamen bewaart in Area 51. Velen doen complotten af als onzin, maar sinds het begin van deze eeuw zijn complottheorieën niet altijd meer even vergezocht.

Wat zijn de grootste complotten die eigenlijk geen complot meer zijn?

De Irakoorlog

Oth: Speel je rol met glorie. / Ellen Rauh Geplaatst: 18 juni 2015

Oth:
Speel je rol met glorie.
Ellen Rauh
Geplaatst: 18 juni 2015

Goedenavond iedereen hier aanwezig. Wij zijn blij met deze gelegenheid.

Angst, angst en nog eens angst
Er heerst veel angst op de planeet Aarde omdat mensen nu meer weten van wat er op de hele Aarde aan de hand is dan vroeger. Angst over het vergaan van de Aarde, angst over het veranderen van het landschap van de Aarde, angst voor aanslagen, angst voor ziektes, angst, angst en nog eens angst. Lieve mensen, loop er niet in. Laat je geen angst aanjagen.

Ik Oth, manager van de Galaxy, ben belast om de evolutie van de Galaxy en alle planeten die daarbij horen en alle melkwegstelsels die daarbij horen in de grootst mogelijke harmonie te laten verlopen. De evolutie is niet tegen te houden, maar of de harmonie in de evolutie aanwezig is, ligt aan jullie. Dieren hebben hier helaas niets over te zeggen. Maar jullie mensen met het gebruik van jullie bewustzijn, hebben een grote inbreng.

Wordt het woord ‘illegaal’ de nieuwe trend? / 18 Juni 2015 / Irma Schiffers


Wordt het woord ‘illegaal’ de nieuwe trend?
18 Juni 2015 / Irma Schiffers

Het dondert en bliksemt overal in de wereld. Er trekt van alles voorbij in het nieuws en zoals ik laatst al schreef, veel tegenstellingen in de media. Dat was al een tijdje zo, maar nu gaat het wel heel snel met klokkenluiders, belletjes-trekkers en opstandige bazuinblazers. Het gaat heen en weer, net als in dat lied.

Drs P
Maar Drs. P. is niet meer. Zaterdag overleed hij en als een ware tekstschrijver schreef hij zijn eigen rouwadvertentie.  Zijn boot was blijkbaar nu niet vol, dus hij stapte aan boord en ‘Omsk vond hij een mooie stad maar net iets te ver weg’. Ik heb hem vroeger nog weleens in Hilversum in een hoekje van ons omroeprestaurant zien zitten schrijven. Een markante man met vaak onnavolgbare teksten. Hij is hartelijk groetend naar de andere kant vertrokken, zo kunnen we lezen in zijn eigen advertentie.

We zien zojuist berichten binnenkomen dat een Grieks parlementair comité alle schulden aan de EU illegaal verklaart.

`Griekenland heeft niet alleen niet de mogelijkheid om deze schuld te betalen, maar moet primair ook deze schuld niet betalen, omdat de schuld die is vastgesteld door de afspraken met de Trojka een directe schending van de fundamentele mensenrechten is van de inwoners van Griekenland. Daarom kwamen we tot de conclusie dat Griekenland deze schuld niet moet betalen omdat het ‘illegaal’ is, onwettig en weerzinwekkend“, zo luidt de conclusie van het rapport volgens Zero Hedge.

Quan Yin - Het Collectieve Bewustzijn wordt veranderd /17 juni 2015 / Jenny Schiltz:

Quan Yin -
Het Collectieve Bewustzijn wordt veranderd
 17 juni 2015 / Jenny Schiltz:

We willen vandaag graag praten over de veranderingen die velen voelen plaats vinden in de wereld om hen heen. De waarheid van die veranderingen is gevarieerd en loopt van het gevoel van verrukking naar het voelen van ongerustheid en van streek raken. De energie van het collectieve bewustzijn wordt veranderd, bestreden en gerectificeerd. Dit is geen gemakkelijk proces, omdat ook dat tot dominerende gedachtenvormen heeft gevoerd welke niet in een nacht werden geschapen.

Terwijl elk geloof en elke gedachte langzaam worden herschreven moeten ze ook langzaam worden losgelaten. Degenen van jullie die sensitief zijn voelen dit loslaten, maar, begrijp dat de gevoelens die ze laten opkomen slechts alleen benardheid veroorzaken als er een stuk van die gedachte in je zit. Dus daar het een last schijnt te zijn om golf na golf energie te voelen die trekt en duwt, net zoals jullie oceanen, begrijp dat het een geschenk is dat je laat zien wat er diep in je verborgen zit, en wat nu moet worden geheeld. Die patronen en wat je gelooft worden geheeld hebben te maken met je overleving als soort, je basische behoeften, rechten en veiligheid. Terwijl die verwerkt, herschreven worden, kunnen ze zich van binnen manifesteren met gebrek in al zijn vormen, zorgen voor je veiligheid of de veiligheid van degenen waar je van houdt en net als een algemeen gevoel van ongemak. Weet dat jullie totaal veilig zijn en dat er niets wordt gedaan aan je zonder de toestemming van je hoogste zelf.

Een Schrijven van de Schepper / 17 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Omarm de Mens ”

images

Waarom sta je erop meer te zijn dan wat je nu bent, mens?
Uit de oneindige energie, hebben zeer weinigen van jullie ervoor gekozen om .....
nu.....hier te zijn en te ervaren wat jullie op dit moment ervaren.
Een monumentale uitdaging dat is zeker, maar een keuze die jullie gemaakt hebben.
Geniet van de ervaring, onderzoek en omarm de mens in jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 18 Juni / Neal Donald Walsch

18 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de dag van je geboorte een prachtige dag was voor
allen die jou nu kennen en zelfs voor de hele mensheid.

Waarom? Omdat je zo ongelooflijk speciaal bent.
Omdat je Liefde, Gepersonifieerd, Wijs, Uitdrukkend, Zorgzaam
Compassievol, Demonstrerend, Moedig en Onthullend bent.

Omdat je de mensheid op zijn best bent.
Ze krijgen geen betere dan jou. Echt.

En als je dit niet weet, dan weet je niet Wie en Wat Je Bent.
Dus creëer vandaag, een manier om daar achter te komen.
(Door een manier te creëren om te laten zien dat ...)

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Ascentie Update De Werkelijkheid van het Zijn van een Multidimensionaal Wezen / 14 Juni 2015 / Aluna Joy

Aluna Joy en de Ster Ouderen
Een Ascentie Update
De Werkelijkheid van het Zijn van een Multidimensionaal Wezen
14 Juni 2015

 

(P.S. Zeer vaak refereren de woorden WIJ en ONS, enzovoorts, naar de lezer, de mensheid en ook naar de Ster Ouderen, aangezien zij geen afscheiding tussen ons en hen zien.)

We zijn meer dan halverwege dwars door de grote leegte, vanaf waar wij zijn, naar waar wij naartoe gaan. We werden ondergedompeld in een heilig en goddelijk, doch verontrustend, op en neergaand proces van het bouwen van een kosmische brug tussen onze huidige wereld en andere dimensionale werkelijkheden. We zijn aan het werken om energetisch onze 3D wereld naar de 4de, 5de, 6de dimensie en zo verder aaneen te binden … met ons collectieve bewustzijn. Het is een kritieke tijd, en deze aankomende tijd, doorgaand naar het einde van deze zomer, is de ziel doorbraak waar jullie om gevraagd hebben. We zijn nu in het proces van het ontbloten van aspecten van onszelf waar we gedurende een zeer lange tijd naar gegraven hebben.

Heavenletter 5320 Wees een Goede Vriend voor Jezelf / Donderdag 18 juni 2015

Wees een Goede Vriend voor Jezelf
Brief uit de Hemel
Donderdag 18 juni 2015


God zei:

Plaats jij jezelf in een hokje en geef jij jezelf een rapport kaart voordat je naar bed gaat 's avonds? Dien niet langer een rapport in over jezelf. Het is niet de bedoeling dat je een taxateur van jezelf bent.

Het is al erg genoeg dat de wereld jou beoordeelt en jou behoeftig vindt. Het is niet de bedoeling dat jij jezelf bespioneert en verhalen vertelt over jezelf.

Het kan zijn dat jij niet duidelijk waarneembaar bent voor de wereld. In de wereld kan het zijn dat jij misschien een make-over nodig hebt. In de wereld kun jij misschien rechts en links worden beoordeeld. Wees voor jezelf een vriend die jou leuk vindt. Waarom jezelf beoordelen alsof je een verificateur bent die zich aan iets moet vastklampen?

woensdag 17 juni 2015

De Raad "Jullie Pad" / 16 Juni 2015 / Ron Head

De Raad
"Jullie Pad"
16 Juni 2015 / Ron Head

De meest algemene, nee, de universele vraag aan ons gesteld, en aan gidsen aan beide zijden van de sluier is, "Ben ik op het juiste pad?" De tweede is, "Wat zou ik moeten doen?" Mogen wij een beetje tijd met jullie besteden vandaan en dat ophelderen?

Er zijn vele dingen die wij naar deze discussie kunnen brengen. Wij zouden de gehele zaak kunnen beantwoorden met de simpele woorden van de Bron die jullie Abraham noemen, "Jullie kunnen het nooit afmaken en jullie kunnen het nooit verkeerd krijgen." Echter, laat ons een beetje meer discussie dan dat geven, zullen wij?

Eerst zullen wij uitduiden dat jullie daar zijn als een vertegenwoordigend facet van het wezen die zat, en doorgaat te zitten, in conferentie met een raad van gidsen, leraren, meesters en zielfamilie die bepaalden, en doorgaan te bepalen, het waarom en hoe van jullie huidige incarnatie. Bij verre is het grotere deel van het wezen dat jullie inderdaad zijn niet het piepkleine fysieke lichaam en de beperkte geest die jullie denken dat jullie zijn. Jullie zijn in/naar het besef daarvan aan het groeien. Het is, in feite, een groot deel van jullie doel om dat aldus te doen.