Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 20 juni 2015

Meditatie: Een paar dingen die je niet verteld word! / 20 juni 2015

Meditatie: Een paar dingen die je niet verteld word!
20 juni 2015


Meditatie voor jezelf is een goed iets.
Maar er zijn dingen die niet verteld worden of niet zo bekend zijn van wat de drastische gevolgen kunnen zijn bij u, maar ook in uw directe omgeving.

a6b5731b35705efbe866b8cd3d4018ec
Ten eerste de directe gevolgen in uw eigen lichaam na slechts enkele dagen tot weken.
Na ongeveer 3 weken even doorzetten, zult u al verschil opmerken.
U zult meer geduld kunnen opbrengen en meer emotie naar de andere mens voelen. (Meer compassie voor de ander voelen)

U zult niet spontaan veranderen in een Boeda, maar u kunt wel wat beter omgaan met die kleine irritante dingen die elke dag weer gebeuren.
Zoals File, Wachten in de rij voor de kassa, Thuis ruzie, Kinderen die alweer lopen te klooien thuis en ga zo maar even door.

Uw brein maakt namelijk nieuwe verbindingen aan in uw hersens waardoor de frustratie minder snel optreed.
Ook de hersenstructuur word veranderd waarbij ook uw Amygdala (die betrokken is bij emotionele reacties) beter en efficiënter zal gaan werken.
Hierdoor kunt u beter omgaan met emotie in het algemeen.
Compassie-meditatie zal het snelste vooruitgang hierin geven, maar eigenlijk is elke vorm van meditatie wel goed.
http://www.scientias.nl/meditatie-verandert-de-manier-waarop-ons-brein-emoties-verwerkt/


Zonnewende Portaal in Neptunus Energieën / 19 Juni 2015 / Méline Portia Lafont

Zonnewende Portaal in Neptunus Energieën
19 Juni 2015 / Méline Portia Lafont 
Zegeningen naar allen, Liefdes Stam 
Wel, het is zeer zeker duidelijk dat wij een volgende grote sprong genomen hebben richting eenheid en de ZELF expressie in eenheid. Stap na stap maken wij gebruik van magische momenten waar deze sprongen aan ons toegestaan zijn, zo niet gecreëerd voor en door ons als Universele Meester Wezens. Ik denk dat jullie het er allemaal mee eens zullen zijn wanneer ik zeg dat wij heel veel veranderd en verschoven hebben sinds de laatste Bloed Maan, de Zons- en Maansverduisteringen en de Maart Equinox.
Velen hebben gezegd dat deze vorige Equinox een belangrijke verschuiving van werkelijkheid' gewaarwording zou zijn alsook een sprong richting de Lichtlichaam activering. En zo is het! Wij hebben dit ervaren, en in feite ervaren wij dit nog steeds. Het gaat aldus diep, zelfs in/naar ieder weefsel van ons wezen in alle niveaus van creatie en expressie. Ik, bijvoorbeeld, ben zeer uitgelijnd en resoneer met deze boodschap, die gedeeld werd via velen van ons als schrijvers en wezens, dat de vorige Equinox helemaal ging over de actualisering en activering van het Lichtlichaam. Ik ervaar dit nog steeds zeer helder in mijn dagelijkse leven, terwijl ik nu in toenemende mate van moment naar moment leef. Ik ken velen van jullie die daar ook naar zullen relateren.

De Arcturianen Bovenaan De Ladder / 18 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Bovenaan De Ladder
18 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie
Gedachtevormen zijn het alfabet voor de Licht Taal. Bovenaan de ladder, lijkt alles anders, aangezien de werkelijkheid niet langer beperkt is tot de derde dimensie. Vanuit je nieuwe perspectief, is de fysieke wereld iets dat je waarneemt in plaats van dat je het leeft.
Onderaan de ladder, kan je alleen de fysieke wereld waarnemen, maar als jij jouw "trap naar de Hemel" beklimt begin je dezelfde dingen op een andere manier waar te nemen.
Ten eerste, begin je te communiceren via gedachtevormen in plaats van individuele woorden. Je communiceert op deze manier omdat je de energiepatronen en gedachtevormen kunt zien met je altijd-geopende Derde Oog. Deze gedachtevormen zetten het "gevoel" aan van de boodschap in je Hogere Hart.
Ergens voort op je reis de ladder op, begint je Derde Oog te "kriebelen," en je Hogere Hart begint te "neuriën". In toenemende mate, vermengen het kriebelen en HET neuriën met elkaar om je constante wisselwerking met al het leven te creëren.
Deze wisselwerking wordt met een groeiend besef geïnitieerd dat je NIET alleen bent - OOIT. In feite, wordt de term "alleen" een verouderde term zoals "rijtuig zweepje". Toen jullie niet langer meer een paard en wagen gebruikten om jullie zelf in jullie leven rond te rijden, hadden jullie niet langer een rijtuig zweepje meer nodig.

Blauwe Storm levenspad: Stem af op heelheid 21 juni - 3 juli 2015

Blauwe Storm levenspad: Stem af op heelheid
Maya wijsheid in het licht van de schepping 21 juni - 3 juli 2015

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het veertiende artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Het Blauwe Storm levenspad nodigt je uit om de kern in jezelf te vinden. Voelen dat je weet wie je bent en thuis bent bij jezelf is essentieel. We spelen de hele dag allerlei rollen: kind, ouder, collega, buur, werknemer, vriend of vriendin, geliefde, echtgenoot en ga zo maar door. Je speelt vaak meer rollen op een dag en soms moet je om de haverklap switchen. Je doet, zegt en laat zien wat bij de rol hoort die je op dat moment speelt. Zo leren de mensen om je heen steeds een ander stukje van jou kennen.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 31 / Zaterdag 20 juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 31
Zaterdag 20 juni 2015


Chuen 5 PADEN VAN VREUGDE

Ik ben Chuen (Blauwe Aap), jullie herinnering om speels te zijn en te verlichten. Velen op Aarde zijn zo gefocust op hun verlichting en het toekomstperspectief van ascenderen dat zij totaal alle geneugten missen van het zijn in het Nu. Veel mensen die niet bewust op weg zijn naar verlichting doen hetzelfde. Het is begrijpelijk, want op dit moment op Aarde, kunnen velen zelfs niet eens aan de basisbenodigdheden komen om te blijven leven zoals voedsel, onderdak en kleding.

Ik vraag jullie om rond te kijken en merk op hoe veel vrolijke mensen er zijn die in dringend behoefte zijn. Vraag hen wat hun geheim is. "Hoe kun je zo blij zijn als je in een kartonnen doos woont en voedsel moet verzamelen uit afvalcontainers ? Je geliefde is onlangs overleden, hoe kun je gelukkig zijn in plaats van overweldigd door verdriet? Je bent je baan verloren en je echtgenoot heeft je verlaten en nu zeg je dat je gelukkig bent, want nieuwe deuren staan voor je open? Help me om dit te begrijpen."

Sanat Kumara: In de Wachtrij! / Barbara Bessen 31 mei 2015.

Sanat Kumara:
In de Wachtrij!
Barbara Bessen
31 mei 2015.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Het is mij een grote eer om allen die deze tekst, dit energiepakket, willen ontvangen, te spreken en met hen ook op basis van het innerlijk oog contact op te nemen, Ik Ben Sanat Kumara, de Hoeder van de Aarde. Ik ben een kosmisch wezen dat nooit een aarde-ervaring had maar op gelijksoortige planeten ervaringen heb verzameld.

Na een lange reis van vele incarnaties leerde ik om te werken met de energie van de schepping. Ik verwijdde mijn bewustzijn en leerde op die manier met deze kracht te scheppen. Later – als tijd sowieso een maatstaf is – gaf men mij hier en daar kleinere verantwoordelijke opdrachten om leven te scheppen. Ook om het te beschermen, en mocht ik kijken naar de schepping.

Kryon: Verdienen en overvloed 2 / David Brown 20 januari 2005 / Geplaatst: 20 juni 2015

Kryon:
Verdienen en overvloed 2
David Brown
20 januari 2005: Paarl, Westkaap
Geplaatst: 20 juni 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het is niets voor jullie volwassenen om boosheid, woede, verdriet of zorgen te voelen. Het is het innerlijk kind dat deze energieën draagt. Als volwassenen zijn jullie relaties met ouders relaties van rede en begrip, maar een relatie tussen moeder en kind is niet op rede gebaseerd want het kind kan niet redeneren en als in het kind in jullie niets is opgelost zal dit blokkades opwerpen in de stroom van energie van Moeder Aarde.

Vind het kind binnenin dat misschien boosheid voelt, misschien woede of wat voor emotie dan ook die de stroom met Moeder Aarde blokkeert.

Kanaliseer de energiestroom van de moeder naar het innerlijk kind en laat vergeving daarvoor in de plaats komen.


Het Drama van de ‘Gestapo’ en de Messenslijper / Peter Toonen / 19 juni 2015

Het Drama van de ‘Gestapo’ en de Messenslijper
 Peter Toonen / 19 juni 2015

Ik mis mijn Scharensliep 

Scharensliep vroegerVandaag wilde ik met een groot hakmes een rood pepertje versnipperen, want ik had zin om een pittige tofoe-schotel te maken. Maar het mes was niet zo scherp meer. Even snel wat hakken, dat ging mooi niet door. Ik heb weliswaar spullen in huis om scharen en messen te slijpen, maar dat liet ik in de laatste jaren graag over aan de scharensliep, de scharen- en messenslijper, die ieder kwartaal door mijn woonwijk liep. En die komt niet meer, althans: ik realiseerde me dat ie al een half jaar niet meer is langs geweest.

Een half jaartje geleden belde hij voor het laatst bij me aan. Ik deed open en ik herkende hem uiteraard meteen, deze oude, kromgebogen man met zijn versleten handschoenen zonder vingertoppen en zijn opvallende platte Haagse accent. Zonder veel te zeggen dook ik mijn keuken in om er met mijn meest gebruikte grote mes uit vandaan te komen. “Ik heb deze keer alleen maar dit mes om te slijpen.”

Matt Kahn Energie Update Juni 2015

Matt Kahn
Energie Update Juni 2015
  Of je nu in de war gebracht was door de Mercurius retrograde die we net succesvol voltooiden, of het bijna geheel onaangedaan doorstaan hebt, hebben de afgelopen paar weken een eerder interessante schare aan energieën voort gebracht. Terwijl deze energieën in de aardse atmosfeer kwamen, hielpen zij met het losmaken van de cellulaire structuur van het oude paradigma dat uit het menselijke energie gebied gereinigd wordt. Je kunt aan de afgelopen paar weken denken als een "kosmische testrit/systeemcontrole," waar alles dat bleef hangen van het oude paradigma losgemaakt werd van diens starre cellulaire positie, dus mag het losgelaten worden om ruimte te creëren voor het tevoorschijn komende 5D Lichtlichaam. Terwijl je er in de vorm nog steeds fysiek uitziet, verschuift het tevoorschijn komende 5D Lichtlichaam de oriëntatie van je ervaring in/naar een veel rustiger, groter, synchronistisch en intuïtief-uitgelijnd perspectief. In eenvoudige termen, als het 5D Lichtlichaam ontwaakt, ga je over van het zijn van een persoon die probeert om Licht binnenin je gebied vast te houden, of naar eenheid met het Licht zoekt, over naar het Licht te zijn binnenin het lichaam dat iedere gedachte, ieder gevoel, wisselwerking, uitkomst ervaart, en het ervaart als IK BEN.

Een Schrijven van de Schepper / 19 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
19 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Vasthouden aan Pijn ”

36846

Net als een handenvol gebroken glas en handenvol prikkeldraad .....
houden jullie vast aan jullie pijn alsof het jullie leven zal redden.
Ja, het kan jullie al geruime tijd een veilig gegeven hebben,
 maar tegen welke prijs?
Als jullie ervoor kiezen om vast te houden aan de pijn labels
die jullie jezelf en anderen hebben gegeven,
is er een kans dat jullie nieuwe ervaringen missen die zijn bedoeld
om die wonden te helen.

Laat het los, mijn liefste kind en groei.
Ik verzeker je dat er een nieuw soort veiligheid te wachten staat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavensletter 5322 Terwijl Jij de Aarde Doorkruist / Zaterdag 20 juni 2015

Terwijl Jij de Aarde Doorkruist
Brief uit de Hemel
Zaterdag 20 juni 2015


God zei:

De naam van het spel in de wereld is verandering. In de wereld is alles aan het veranderen met enorme snelheid. In de wereld is er de snelheid. Niets blijft hetzelfde, of, niet voor welke lengte dan ook van de denkbeeldige tijd blijft niets hetzelfde. Zelfs verwarring toont verschillende gezichten. Waarheid echter, wijkt niet af. Het absolute bestaat in de wereld, maar veel dieper en onder de oppervlakte. Het oppervlak van de wereld is oppervlakkig. Oppervlakkig leven lijkt veel op een trein die zich haast om ergens te komen. En als de trein daar aankomt, gaat de trein in sneltreinvaart ergens anders heen.

Tevredenheid in de relatieve wereld fladdert rond. In de wereld van God bestaat stabiliteit. Niemand brengt Mij uit Mijn evenwicht, geliefden. Het kan heel goed zijn dat jij de diepte niet ziet, maar de diepte heeft de touwtjes in handen, ongeacht hoe willekeurig het leven kan lijken te zijn voor jou. Vanuit de diepe stilte, is Mijn Wil gedaan. De oppervlakte is opgefokt en overal te vinden. In de Stilte, regeer Ik.

vrijdag 19 juni 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging dag 30 / Vrijdag 19 juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
dag 30
Vrijdag 19 juni 2015OC 4  RELATIES

Ik ben Oc (Witte Hond), Opziener van relaties. Door mijn energie op te roepen, ben ik bereid om jullie te helpen met eventuele problemen die jullie tegenkomen met andere mensen. Deze relaties kunnen met geliefden zijn, vrienden, collega's en anderen die op jullie pad komen tijdens jullie dagelijkse reis. Laten we op deze speciale dag, eens kijken naar het unieke aspect van Oc 4 als de basis van alle dingen.

Denk aan de onderzijde van een gebouw waarin zich vier pilaren bevinden. Als een pilaar instort, zal het gebouw vallen. De vier basispijlers van relaties zijn liefde, vriendelijkheid, empathie en vertrouwen. Elk van deze omvat een breed scala van emoties en mogelijke ervaringen. Liefde strekt zich uit van absolute haat of angst tot onvoorwaardelijke liefde. De parameters van vriendelijkheid strekken zich uit tot mede-afhankelijkheid om anderen in staat te stellen om hun dromen te volgen.

Samenhang der Dingen / Gepubliceerd: 18 juni 2015 11:00 Door Arjuna

Samenhang der Dingen
Gepubliceerd: 18 juni 2015 11:00
Door Arjuna

Merkel:
akkoord is mogelijk als Grieken beloftes nakomen.

Een deal met Griekenland over de schuldencrisis is nog steeds mogelijk, maar dan moet het land zich wel houden aan de beloftes die zijn gedaan aan de schuldeisers. Volgens Merkel zijn de inspanningen van Duitsland erop gericht Griekenland binnen de euro te houden, maar moet Athene wel de afgesproken hervormingen doorvoeren. “Ik ben ervan overtuigd dat als er een wil is, er een weg is. Als de politiek verantwoordelijken in Athene die wil kunnen opbrengen, dan is een overeenkomst mogelijk”, aldus Merkel tegen de Bondsdag.

18 juni 2015
Ter gelegenheid van de tweehonderdste verjaardag van de historische gebeurtenis die heel Europa versteld heeft doen staan en de toekomst van onze contreien mee heeft gevormd, plant de vzw Bataille de Waterloo 1815 indrukwekkende reconstructies op een schaal die nog nooit eerder is vertoond in Europa: 5000 figuranten, 300 paarden en 100 stukken artilleriegeschut.

Op deze dag van je leven / 19 Juni / Neal Donald Walsch

19 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat dit geen dag is om je geweld te herinneren, maar om jouw beslissing te herinneren om elke wond te helen
die het zou kunnen veroorzaken.

Er is een vraag die niemand zal stellen aan degenen die gebruik maken van geweld
om hun punt te maken:
Wat doet jou zo'n erge pijn dat je het gevoel hebt dat je mij pijn moet doen
om het te genezen?

Dit is geen excuus voor geweld, maar het kan ons helpen om het te begrijpen –
 en om te begrijpen hoe het te stoppen.

Gesprekken met God zegt:
 "Niemand doet iets ongepast, gezien hun voorbeeld van de wereld.
Het 'omarmen' van de wijsheid in die elf woorden kan de loop van de menselijke geschiedenis veranderen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 18 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Wonderbaarlijk ”

Jul-10-640x390

Wanneer je begint te twijfelen aan jezelf en je beslissingen,
onthoud dit; jij bent een wonderbaarlijke schepping van het Universum,
geboren met elke tool die je nodig hebt om een verschil te maken voor jezelf en je wereld.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Michael en Gabriel: De Nieuwe Wereld: Het beloofde land. / Chaas Geplaatst: 19 juni 2015

Michael en Gabriel:
De Nieuwe Wereld: Het beloofde land.
Chaas
Geplaatst: 19 juni 2015

De nieuwe wereld. Het beloofde land wat GODS Profeet MOZES beloofd heeft.

De helder-voelende mens is de nieuwe spirituele mens vanuit de toekomst. Met andere woorden: in de toekomst zullen alle mensen helder-voelend, helder-wetend en helderziend zijn vanuit de gedachten en/of 4 dimensionale beelden.

Eén (1) generatie en de wereld is anders.

De helder-voelende mens wil geen zware energie meer voelen en geeft via de gedachtekracht de orders om met behulp van de engelen de zware negatieve energie terug te sturen naar het gebied wat GOD aangeeft.

Als 144.000 mensen deze handelingen op aarde uitvoeren krijgen wij een andere wereld en geven we dit door aan de nieuwe generatie. Als de energiesferen zijn schoongemaakt dan is het helder om ons heen.

Kryon: Verdienen en overvloed 1 / David Brown 20 januari 2005: Geplaatst: 19 juni 2015

Kryon:
Verdienen en overvloed 1
David Brown
20 januari 2005: Paarl, Westkaap
Geplaatst: 19 juni 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben KRYON van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond te zijn in dit prachtige stukje van de wereld, de Westkaap in Zuid Afrika. Er is hier in het verleden veel religieuze opwinding geweest. Vele jaren geleden kwamen mensen uit Europa die hun leven niet veilig waren naar deze heerlijke, magische plaats die omgeven is door bergen en een warme, verwelkomende energie.
Druiven en fruitbomen groeien in overvloed en er is veel industrie en zakenleven rondom de agrarische gemeenschap.

Liefde is overvloedig aanwezig in dit deel van de wereld en is in harmonie met het vriendelijke klimaat en de vriendelijke natuur van de mensen. Er is een echte liefdesverbinding en een band tussen de mensen van Paarl, ongeacht ras, geloof of kleur. Er is  - in het algemeen – een gevoel van eenheid tussen alle landsmensen en diepe liefde en begrip  - een begrip dat ook geldt voor het Universum en de natuur en de natuurlijke manier waarop de dingen werken – heel anders dan de mensen in de stad. De liefde komt hier op een natuurlijke manier en daardoor komt er weer een begrijpen van de natuur, het echte begrip van liefde. Wat er in jullie harten zit, is natuurlijk.


Phil Light Body: Sirisch Moederschip / 15 juni 2015

Phil Light Body:
Sirisch Moederschip
15 juni 2015

“De teerling is geworpen en Gebeurtenissen worden nu in beweging gezet en die geven een veel betekenend eind aan imperialistische(wereldse) praktijken. We zeggen dat ongerechtvaardigde controle over anderen zal worden onderdrukt en dat zal zich uiteindelijk zelf wegbranden. Deze manier van leven is onvruchtbaar en heeft jullie in slaap gezongen in de droom van beperking. Het systeem komt bijeen en wervelt in bestaan en jullie zijn een haarbreedte weg van de ineenstorting van het duister.

De Zomer Zonnewende nadert en brengt met zich mee de energieën van opwinding en van een status quo van scheiding – dus allen kunnen samen communiceren en laten elkaar de begunstiging zien en de genade dat alles goed vaart.(van vaarwel.w) Alles dat op je pad komt en elke situatie is precies voor jou geknipt, ondanks bekladding door het tegengestelde.

Djwhal Khul "Chiron een Esoterisch Vooruitzicht" / 18 juni 2015 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"Chiron een Esoterisch Vooruitzicht"
18 juni 2015 /  Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Wel, er zijn nogal een paar dingen die hier naar boven komen en die belangrijk zijn en jullie voelen waarschijnlijk de zwaardere energieën al gebeuren. Jullie willen een klein beetje meer tijd om een dutje te doen of op z'n minst het één of andere tijdstip voor jezelf. In feite gewoon horizontaal te gaan en ofwel te slapen of je ogen te laten rusten zal helpen, dat je gewoon stil bent en gewoon min of meer plat tegen de Aarde bent. En zelfs als je dat voor slechts 5 minuten of zoiets kunt doen, zal het behulpzaam zijn, dus ga je gang en neem regelmatige pauzes als het moet zijn. Het is echt bijna hetzelfde als de remedie tegen reisziekte. Er is zoveel beweging gaande dat je dat platte niveau richting de Aarde nodig hebt.
Prima, nu. Ramadan begint. We hebben de Zomer Zonnewende welke zeer potent is op Vaderdag in de USA. Dat is ook de climax van deze Uranus/Pluto Vierkanten voor Lichtwerkers, dus het is echt bijna een soort van een "gooi je afstudeer baret in de lucht" soort van tijdsperiode daar gedurende het weekeinde en dan, dan beginnen we gereed te raken voor Chiron die retrograde gaat.

Sanat Kumara De Zonnewende: Vier de Terugkeer naar Liefde / 17 Juni 2015 / Meredith Murphy

Sanat Kumara
De Zonnewende: Vier de Terugkeer naar Liefde
17 Juni 2015 / Meredith Murphy
Groeten Geliefde Zielen,
Ik Ben Sanat Kumara en Ik Ben hier bij jullie in deze communicatie, om met jullie te delen over deze tijd in jullie wereld. Over de aankomende Zonnewende uitlijning. Over jullie levens - wat er aan het tevoorschijn komen is, wat mogelijk is, wat belangrijk is en wat het meest betekenisvolle aspect zou kunnen zijn dat voor jullie, in jullie ervaring van nu, beschikbaar is. De ervaring van de terugkeer van Liefde.
Liefde is aan het terugkeren naar de Aarde in golf op golf van hogere frequentie energieën die hier geaard worden. Natuurlijk, alle dingen zijn gemaakt van Goddelijke Lichtenergie, hetgeen Liefde is, maar de hogere frequenties van Liefde, de kwaliteit van Liefde die jullie ervaren als de emotionele ervaring van Liefde, dat is waar wij over spreken wanneer we zeggen, Liefde is aan het terugkeren. Liefde is aan het terugkeren naar de Aarde aangezien jullie in toenemende mate de hogere frequentie aspecten van jullie wezen belichamen.

Heavenletter 5321 Het Ego, het Tegenovergestelde van Nederigheid / 19 juni 2015

Het Ego, het Tegenovergestelde van Nederigheid
Brief uit de Hemel
19 juni 2015


God zei:

Wees trouw aan uw eigen zelf betekent werkelijk: Wees uw eigen ZELF trouw.
Nou, dit wat Ik nu ga zeggen ligt gevoelig. Wees Uw eigen Zelf trouw betekent niet je superkleine opgeblazen ego volgen! Ik ben jouw Zelf. Volg Mij.

Gehechtheid is ego. Jouw eerste mening is vaak op het ego gebaseerd. Jouw ego is er zeker van dat het gelijk heeft. Het ego denkt altijd dat het beter weet dan iemand anders. Het ego denkt dat het beter weet dan Ik. Het ego heeft een hoge dunk van zichzelf. Het ego heeft veel manieren om wat Ik zeg te ontwijken en het ego is er goed in om wat in jouw belang is tegen te werken. In elk geval is het in jouw belang het ego te ontwijken en naar Mij te luisteren.

Natuurlijk spreek Ik over het ego als ware het een derde partij voor jou, maar het ego gedijt en is springlevend en wel in jou. Het ego is niet verantwoordelijk voor jouw capriolen. Het ego wint terrein alleen met jouw deelneming en Ik moet zeggen het vaakst met hardgrondige participatie. Het ego wrijft zijn groezelige handen in verrukking terwijl jij er met instemming naar kijkt. Als jij iemand te slim af wilt zijn, dan is het het ego dat jou aanspoort. Anders zou je een andere ziel op Aarde meer eren dan nu misschien.

donderdag 18 juni 2015

Benjamin Fulford: "Zal het chaos zijn of een gecontroleerde implosie wanneer de Westerse zeepbel uiteenbarst?" / Donderdag 18 juni 2015,

Benjamin Fulford:
"Zal het chaos zijn of een gecontroleerde implosie wanneer de Westerse zeepbel uiteenbarst?"
Donderdag 18 juni 2015, 11:09 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

De tekenen wijzen er onmiskenbaar op dat een soort van historische gebeurtenis op handen is. Het laatste economische nieuws maakt het onvermijdelijk dat het Westerse financiële systeem zoals we dit kennen op een einde staat te komen. De vraag is, zal dit gebeuren door middel van een gecontroleerde implosie gevolgd door een soort van feniksachtige opbloei of zal er een revolutie ontstaan, chaos, anarchie, bloedvergieten en ellende. Het antwoord ligt nu in de handen van de militaire krachten van het westen want de politieke wereld, vooral in de Verenigde Staten functioneert slecht.

Kijk alsjeblieft naar de volgende grafiek om te begrijpen hoe serieus de situatie is.


Het laat zien dat er ongeveer $80 biljoen aan financiële producten in de Verenigde Staten zijn die geen enkele basis hebben in de werkelijke wereld. Tijdens de Japanse zeepbel gebruikte ik een soortgelijke grafiek om te laten zien dat de oninbare schulden in het banksysteem een waarde hadden van 200 biljoen yen terwijl de Japanse regering beweerde dat de oninbare schuld maar 3 biljoen was.

Een andere manier om dit uit te drukken is dat de prijzen van activa van de VS zo ongeveer 80% omlaag moeten voordat ze de bodem van de realiteit bereiken. Japanse onroerend goed prijzen daalden 90% nadat de zeepbel daar barstte. De Amerikaanse zeepbel is 49 keer groter dan de Japanse zeepbel was. Het is niet de vraag of het zal barsten maar wanneer. Het ontkennen van de werkelijkheid zorgt er niet voor dat het verdwijnt.


Britse krant: Misschien hebben de complottheoretici dan toch al die tijd gelijk gehad /18 juni 2015

Britse krant: Misschien hebben de complottheoretici dan toch al die tijd gelijk gehad
18 juni 2015

Er werd altijd een beetje lacherig gedaan over complottheoretici, maar na de FIFA-fraude, bankschandalen en Irakoorlog lijkt het erop dat ze al die tijd gelijk hebben gehad. Dat schrijft Alex Proud voor de Britse Daily Telegraph.

Je kent het misschien wel. Na een paar biertjes op een verjaardag vertelt een vriend dat de maanlandingen in scène zijn gezet, dat de Illuminatie over de wereld heerst of dat de Amerikaanse overheid buitenaardse lichamen bewaart in Area 51. Velen doen complotten af als onzin, maar sinds het begin van deze eeuw zijn complottheorieën niet altijd meer even vergezocht.

Wat zijn de grootste complotten die eigenlijk geen complot meer zijn?

De Irakoorlog