Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 juni 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging / DAG 24 / Zaterdag 13 juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
MAYA BERICHT  DAG  24
Zaterdag 13 juni 2015


KAN 11  TUIN VAN DE MOGELIJKHEDEN

Ik ben Kan(Geel Zaad) en ik stuur jullie groeten op deze grootse en glorieuze dag. Vandaag gaan we maken een ware reis naar binnen, naar de plaats waar ideeën en dromen zijn gezaaid. Deze zijn eerst gecreëerd door de geest en dan met bewuste intentie. Om te zorgen dat alles in je persoonlijke leven een realiteit wordt, moet je het eerst kennen als een mogelijkheid. Dan, onder de veelheid van mogelijkheden, kun je datgene kiezen die je wenst op te nemen in je leven.

We zullen de analogie van een tuin gebruiken. Om een ​​tuin te creëren, moet je eerst een idee hebben van wat een tuin is. Je hebt besloten dat je er een wilt creëren op jouw plek. Wat wil je in jou tuin zetten: fruit, groenten, kruiden, bloemen? Hoe ga je beslissen wat je in je tuin gaat zetten: kijk naar wat anderen laten groeien, beslis welk voedsel je wilt eten of blader je door zaad catalogussen? Nadat je hebt uitgekozen wat je wilt laten groeien, zul je de zaden moeten kiezen om te planten. Je zult ook moeten weten welke stappen nodig zijn om de zaden toe te staan te groeien en te rijpen. Dit omvat informatie zoals bodemtemperatuur, pH-waarde, irrigatie behoeften, zonlicht en meststoffen.

Aranuth Spreekt: Infobrief juni 2015 / Malcolm Bell 13 juni 2015

Aranuth Spreekt:
Infobrief juni 2015
Malcolm Bell
13 juni 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo, Aranuth-volgers!

De tijden zijn werkelijk veranderd…..en heel snel ook!

Er veranderen zoveel dingen in het leven van vele mensen en dit geldt ook voor de – soms verwachte en vaak onverwachte gebeurtenissen op de planeet. 

Dichtbij mijn huis, werd het stadje Ravenshoe opgeschrikt door een gasexplosie aan de achterkant van een lokaal café en de vuurbal die zoveel vernietiging, dood en letsel veroorzaakte bij personeel en eigenaar dat niet alleen de lokale gemeenschap in rep en roer was maar ook de provincie en zelfs het hele land omdat men hulp wilde geven en brengen. Hier in mijn huis, tijdens de wekelijkse meditatiesessie, stuurden wij gerichte en krachtige helende energie naar de slachtoffers en de betrokken families. Het lijdt geen twijfel dat andere groepen en individuen hetzelfde hebben gedaan.

Kryon: De wonde van de gewonde koning. 1 / David Brown 18 februari 2010 / Geplaatst: 13 juni 2015

Kryon:
De wonde van de gewonde koning. 1
David Brown
18 februari 2010: Durbanville, Kaapstad
Geplaatst: 13 juni 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond bij jullie te zijn. En het is heerlijk om hier vanavond in Durbanville weer terug te zijn in deze familie-energie op de Westkaap.

Er vinden vele veranderingen plaats op de planeet; vele, vele veranderingen. Jullie komen in een nieuwe wereld van liefde, een wereld van integriteit, een veranderende wereld, een wereld die geen boeien kent, een wereld van liefde, vreugde en vrijheid.

Er komt een totaal andere wereld aan; zonder stress en met veel liefde. Wij hebben jullie in deze boodschappen altijd verteld dat deze dag zou komen, maar die dag komt steeds dichterbij, de dag waarop jullie je eigen realiteit scheppen; een realiteit naar eigen keuze.

5e Graancirkel Formatie 2015 / 04 juni 2015 / Robbert van den Broeke

5e Graancirkel Formatie 2015
04 juni 2015 / Robbert van den Broeke

Al een aantal dagen had Robbert een onrustig gevoel. Hij had sterk het vermoeden dat er snel weer een formatie zou ontstaan. Zijn gevoel bleek juist, want in de nacht van 3 op 4 juni ontdekte hij deze formatie in een grasveld in de omgeving van Zevenbergen.

Toen Robbert het veld inliep voelde hij een oude, wat zwaardere, energie. Eenmaal in de formatie werd hij zich op een bepaald moment bewust van een manspersoon en moest daarbij sterk denken aan de Tweede Wereldoorlog.

Robbert voelt dat deze formatie transformerend werkt, vooral ook voor zijn omgeving. Er vindt een soort zuivering plaats in en rondom het gebied waar deze formatie zich bevindt.

De landeigenaar is opgespoord, maar helaas stelt hij zijn land niet open voor bezoekers. 

De Eerste Glimpen van Multidimensionale Ervaringen /12 Juni 2015 / Méline Portia Lafont

De Eerste Glimpen van Multidimensionale Ervaringen
12 Juni 2015 / Méline Portia Lafont
Mijn dierbare vrienden en Geliefde Familie van Licht,
Het is tijd voor een korte update die ik wil delen, ondertussen zijnde te midden van mijn meer afwezige en Mij tijd. Ik voelde me genoodzaakt om dit met jullie allemaal te delen, aangezien al deze energieën en mijn persoonlijke gebeurtenissen zeer zeker ook plaatsvinden voor velen van jullie. Wat er gebeurt in deze tijd duidt op steeds meer Dimensionale verschuivingen als tot waar ik mezelf in andere werkelijkheden gewaar wordt, ondertussen tegelijkertijd in het Aardse fysieke zijnde. Op de één of andere manier verwarrend doch zeer bewust en duidelijk op hetzelfde moment schijn ik dit steeds meer te ervaren als tot waar ik enige delen van mijn fysieke werkelijkheid zou missen, alsof ik weg was gedurende een onbekend moment van de "tijd" en terugkwam zonder te weten wat er plaatsvond of wat ik gezegd had. Het is alsof onze lichamen onze fysieke ervaring zoals een robot overneemt, op de automatische piloot als het ware, en wij ergens anders zijn en andere dingen doen. Terugkomend, lijken wij verrast te zijn dat de dingen anders zijn, alsof wij niet bewust waren van wat er plaatsvond tussen ons laatste moment dat wij herinneren en het moment dat je terug bent, jezelf bewust vormend in deze fysieke werkelijkheid. Maar zeer zeker was je nog steeds aanwezig.

Een Schrijven van de Schepper / 12 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” De Perfecte…….. ”

fromfaraway

Jullie zullen worden begeleid naar de perfecte plek,
op het perfecte moment en naar de perfecte mensen
om je groei op dit aardoppervlak te helpen.
Kijk goed, deze dingen zijn recht voor je.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Lord Michaël "Alles is Eén" / 12 Juni 2015 / Annemiek Coenen

Lord Michaël
"Alles is Eén"
12 Juni 2015 / Annemiek Coenen
In Liefde zijn we allen één. Dit draagt en vraagt om het Licht van een ieder. De wereld is één, eenheid is de wereld, het universum en Al wat Is is één. Alles is weer bij elkaar aan het komen, iedere cel, molecuul, alles is weer op weg naar de ont-moeting van en met elkaar. De beker wordt gedronken en alles komt weer in harmonie samen. Het lijkt op on-enigheid in gevoel of samenzijn, maar juist dit verbindt weer alles tot één.
Hoe meer alles samenkomt, hoe meer DNA verhoging en versmelting, wat zorgt voor het open gaan in al zijn vormen voor de mensheid en al het leven wat er is.
Vele jaren en eeuwen zal dit proces aan de gang zijn. Ieder van jullie is het wonder wat hieraan meewerkt. En nogmaals, lieve Harten, er is géén goed en er is géén kwaad. Alles wat er gebeurt is de ervaring. Hoe je alles beleeft hangt af van jouw waarneming.

Heavenletter 5315 Is Geluk de Afwezigheid van het Ego, Is dat Zo? / Zaterdag 13 juni 2015

Is Geluk de Afwezigheid van het Ego, Is dat Zo?
Brief uit de Hemel
Zaterdag 13 juni 2015


God zei:

Ik hoor je tegen Mij uitschreeuwen:
“God, U bent God. Ik ben in Uw gezelschap. Ik word door U omarmd. Ik voel Uw liefde. Ze trekt in mij. Uw liefde overstroomt mij en verandert mij. U redde mij, God, U hebt mij keer op keer van mijn ego gered. Het is niet zo dat U het ego vernietigt. U zet mijn aandacht gewoon op een ander spoor. Het ego wordt ondervangen. Ik ben me er niet van bewust. Het ego? Wie? Wat? Ik vergeet het ego voor even. Misschien is dat wat geluk is – de afwezigheid van het ego.

“Mijn wereld is niet langer zo op mij geconcentreerd, en toch, en toch, de meeste van mijn gedachten gaan over hoe ik me voel en wat er in mijn leven gaande is. Wie zal ik vandaag zien? Wat zal ik schrijven? Aan wie zal ik schrijven? Wie zal er antwoorden? Wie zal mijn hart antwoorden?

vrijdag 12 juni 2015

Op deze dag van je leven / 12 Juni / Neal Donald Walsch

12 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... die de volgende stap de belangrijkste stap is.
Neem hem nu.  Wacht er niet mee.

Het leven is niet van plan om hier te komen om glitter stof te strooien
op je schouders om je te laten weten dat je goed bent ...
of dat je de juiste weg bewandeld ...
of dat je de beste beslissingen neemt.

Neem de volgende stap. Op dit moment.
Stop met wachten op een "teken" van de "goden."
Jouw teken is je intuïtie, gewikkeld in je verlangen.

Aarzeling is niet een stopplaats op de weg naar de hemel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging DAG 23 / Vrijdag 12 juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
MAYA BERICHT  DAG  23
Vrijdag 12 juni 2015


AKBAL 10   HET NAAR BINNEN GAAN PROCES

Hallo, ik ben Akbal (Blauwe Nacht). Wij zijn blij met jullie interesse en verlangen om meer over onze manieren en jullie interesse in het integreren van deze informatie in jullie dagelijkse routines te leren. Vandaag zullen we ons richten op het naar binnen gaan Process. Neem een ​​paar momenten om je innerlijke en uiterlijke werelden rustig te maken, zodat je je dieper kunt concentreren. Merk overtuigingen of oude structuren op die je niet langer dienen. Dit kost soms moed om te doen. Kijk in de donkere ruimtes, de afgronden in je innerlijk heiligdom.

Vele malen, worden jullie geconfronteerd met woorden van anderen of de aannames die in je eigen gedachten gecreëerd zijn die je leiden tot het maken van bepaalde keuzes in het leven. Bijvoorbeeld, je hebt een hekel aan het dragen van groene kleding totdat iemand je vertelt dat je er echt mooi uit ziet in het groene shirt dat je draagt​​. Als gevolg hiervan, ga je naar de winkel en koopt nog een aantal groene kledingstukken. Dit word de kleding die je het meest te dragen. Dan later, vraagt iemand ​​waarom je ​​zoveel groene kleding draagt, omdat je er in het blauw zo veel beter uitziet, wat altijd je favoriete kleur is geweest om te dragen.

KRYON: De Ware, Vrije Wil. / Barbara Bessen 30 april 2015

KRYON:
De Ware, Vrije Wil.
Barbara Bessen
30 april 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik kom binnen op de manier waarop ik dit al jaren heb gedaan. De magnetische meester is momenteel niet zo heel actief omdat een deel van de groep zich op dit moment overwegend met andere opdrachten in dit melkwegstelsel bezighoudt.

Ik ben, als deel van de Kryon-groepdat steeds de boodschapper was, gebleven.
Ik sta sinds het begin van de Aarde ten dienste van de Aarde en de mens en het is mij een eer om dit te blijven doen. Mijn ondersteuning eindigt als de Nieuwe Aarde, de hoger vibrerende, helemaal versmolten is met de driedimensionale.

Ik hoor de menselijke stemmen die vragen wanneer dit zal zijn. Dit is een nog doorlopend proces. Het is alsof jullie heel langzaam door een deur willen gaan. Heel langzaam en voorzichtig omdat jullie willen zien wat er aan de andere kant te zien is.


Michael en Gabriel: Het negatieve lost zichzelf op / Chaas Geplaatst: 12 juni 2015

Michael en Gabriel:
Het negatieve lost zichzelf op
Chaas
Geplaatst: 12 juni 2015

Via channelling komt via derden o.a de informatie “Het negatieve lost zichzelf op” en verder als uitleg dat niemand meer iets hoeft te doen en dat vanaf heden alles automatisch opgelost zal worden.

In de Kosmische sferen is deze informatie op bepaalde niveaus juist, maar de uitleg in het aardse is heel iets anders.

Als alle lichtwerkers geen negatieve energie meer terug- of doorsturen naar het LICHT en/of rapporteren, gebeurt er niets meer. Het negatieve blijft dan in stand en door de jaren heen gaat het zich weer vermeerderen en versterken.

De negatieve krachten hebben veel kracht bij zich. Ze kunnen o.a. angst (irreële angst) creëren, heftige fysieke tegenkracht bewerkstelligen en behoorlijke tegenkracht in de derde dimensie veroorzaken.

De negatieve krachten zouden ons het liefst willen laten geloven in: “Het negatieve lost zichzelf op”.

De Raad Jullie Zijn Het, en de Tijd is NU / 11 Juni 2015 / Ron Head

De Raad
Jullie Zijn Het, en de Tijd is NU
11 Juni 2015 / Ron Head
Wij schijnen een snaar geraakt te hebben! Wij zien dat de aanhaling van onze voormalige boodschap (uit een boek van Ron - zie onderaan deze boodschap) met de titel "Jullie Goddelijke Aard" geresoneerd heeft met vele lezers. Wij hebben daarom besloten om een klein beetje over dat onderwerp uit te weiden. Het is tijd om dit nu te doen, aangezien velen meer van jullie open komen te staan voor de mogelijkheden van de waarheid van jullie wezen waar jullie niet zo lang geleden niet ontvankelijk voor geweest zouden zijn.
Welnu, tenzij wij jullie ego's ontwaken jegens hun gevoelens van belangrijkheid, laat ons jullie eraan herinneren dat alles dat jullie rondom jullie heen zien gecreëerd is van goddelijke materie. Dus raak niet te opgeblazen. Jullie huisdier ik ook een goddelijk wezen.
Het probleem is dat jullie jezelf toegestaan hebben de fictie die jullie niet zijn te geloven. En toen verfraaiden jullie dat zelfs. Jullie zijn te dit, te dat, en niet genoeg van het andere, en jullie geloof in deze dingen produceren in feite wat jullie visualiseren. Jullie zouden kunnen zeggen dat jullie DNA en jullie cellen zeggen, "OK. Wij kunnen dat voor je maken". Een nogal opmerkelijke bevestiging voor jullie co-creativiteit, zouden jullie niet zeggen? Maar misschien een piepklein beetje verkeerd in diens gebruik.

Massale Golf van energie komt eraan – Sanat Kumara / op 6 juni 2015 Gepost op 10 juni 2015, door Jenny Schiltz

Massale Golf van energie komt eraan – Sanat Kumara 
op 6 juni 2015
Gepost op 10 juni 2015, door Jenny Schiltz

 

Golf na golf energie komt in deze momenten jullie planeet binnen. Wat jullie moeten begrijpen is dat deze golven een geschenk zijn. Ze bevatten codes die jullie DNA veranderen en die jullie openen voor nieuwe en oneindige mogelijkheden. Terwijl je die opent, wordt oude programmering losgelaten. De meeste van jullie bevolking is zich niet bewust dat deze veranderingen plaats vinden en kunnen zich dat jaren lang misschien niet realiseren totdat ze terug kijken en de grote veranderingen zien die gedaan zijn. Voor degenen die zich niet bewust zijn van dit proces, kijken we naar jullie om anderen ook verder te helpen. Jullie doen dit niet door je inzichten bij een ander op te dringen maar eerder om hen de ruimte toe te staan om door dit proces heen te gaan. Jullie doen dit door gewoon in je hart te blijven en door te begrijpen dat alles volmaakt verloopt.

Daar het belangrijk is om elkaar te helpen, moeten jullie zorgvuldig zijn om hen niet een pad te wijzen door hun reis vast te leggen, want hun pad is niet gebroken. Als je verleid wordt om iemand te oordelen door hun gewoontes, gedrag en zelfs door ziekten, vragen we jullie dat je jezelf afvraagt of jij totaal alle kennis hebt van hun zielenplan en -doelen.

Een Schrijven van de Schepper / 11 Juni 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
11 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

2983

download

Als je gekwetst bent of twijfelt,
zul je vaak naar iets of iemand uitkijken om je te 'redden'.
Daden van smeekbede worden op deze manier geboren.
Kijk in plaats daarvan; in je hart,
luister naar de stem van het Universum en laat het je begeleiden.
Je hoeft niet te worden 'gered' omdat je jezelf zult redden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

El Morya De Rimpeling van Vriendelijkheid / 9 Juni 2015 / Julie Miller

El Morya
De Rimpeling van Vriendelijkheid
9 Juni 2015 / Julie Miller
Wat betekenen onvoorwaardelijke vriendelijkheid en goede wil? Zou het het iets doen van iets aardigs voor een ander persoon kunnen zijn, vanuit de goedheid van je hart zonder wat voor soort van beloning dan ook te willen of te verwachten? Het adopteren van een onzelfzuchtige houding wanneer het aankomt op geven is een grote manier om je bekwaamheid om met anderen mee en samen te werken te demonstreren, specifiek als zij vanuit andere achtergronden en geloofsystemen komen. Slechts omdat iemand anders is dan jij, betekent niet dat vriendelijkheid en goede wil niet gedeeld kunnen worden. Iedereen houdt ervan om vriendelijk, met respect en waardering behandeld te worden.
Is er een reden om onvoorwaardelijk vriendelijk richting anderen te zijn? Natuurlijk is die er. Wanneer je vriendelijk tegen anderen bent ontwikkel je een wederzijdse samenwerking met anderen waar jij je mee zou kunnen vermengen en het helpt om met elkaar op te schieten en om misvattingen glad te strijken en het helpt om disharmonische gevoelens te doen laten ineenstorten. Soms kunnen de eenvoudigste begroetingen die aantonen dat je erom geeft een persoon diens spirit verheffen en diens gemoed verlichten. En wanneer je een ander helpt zich goed over zichzelf en diens dag te voelen, raakt jouw dag ook opgetild.  

Heavenletter 5314 De Ziel Die Jij Bent / Vrijdag 12 juni 2015

De Ziel Die Jij Bent
Brief uit de Hemel
Vrijdag 12 juni 2015


God zei:

Woede is een groot struikelblok. Het is uit onwetendheid dat woede zich ophoopt. Ik spreek van ontketende woede, furieusheid, extreem ongenoegen. Het maakt niet uit hoe terecht de woede kan zijn, woede is niet deugdzaam. Ik weet dat je zou willen dat je geen woede had. Je weet dat je wat opgelost moet worden veel beter kunt oplossen zonder boosheid, en toch voel jij je woede en schijnt het niet te kunnen bevatten.

Als je woedend bent, verlies je de controle. Eerlijk gezegd, lieve vrienden, je bent niet bij je volle verstand als je zo driftig wordt. Woede barst uit. Woede is geen goede behandelaar van het leven.

Natuurlijk, Ik begrijp, dat wanneer je boos bent, je niet weet hoe je het moet weerstaan. Zij vernietigt je vrede, en je bent opvliegend. Woede heeft je overgenomen.

donderdag 11 juni 2015

Een Moment Van overweging: Gelukspandemie

Een Moment Van overweging:
GelukspandemieGeüpload op 12 nov. 2009
Wij leven in een boeiende tijd. Geef deze ziekte door!

Muziek: 'The Buffalo Hunt (film version)' van John Barry (Google Play • iTunes)

Benjamin Fulford: "G7 hulpeloos in het zicht van een zeker en onvermijdelijk faillissement." / Donderdag 11 juni 2015

Benjamin Fulford: "G7 hulpeloos in het zicht van een zeker en onvermijdelijk faillissement."

Donderdag 11 juni 2015, 09:08 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

"De leiders van de groep van zeven geïndustrialiseerde Naties of G7 houden een onverwachte vergadering in Duitsland in een nutteloze poging om hun onvermijdelijke faillissement te voorkomen. De leiders spreken over Griekenland, de Oekraïne, China, het Midden Oosten en andere zaken alsof ze op de een of andere manier hier nog controle over hebben. De leiders moeten begrijpen dat er daarbuiten zoiets is als de werkelijkheid en het maakt niet uit hoe lang je dit probeert te ontkennen, het zal zich op een gegeven moment aan je opdringen.

Het is een feit dat, met de uitzondering van Canada, Japan en Duitsland, de G7 naties en hun Westerse bondgenoot staten tijdens de laatste 40 jaar een schuld hebben aan de rest van de wereld. De olifant in de kamer waar niemand over praat, in feite de grootste schuldenaar van allemaal, is de VS.St. Germaine: Dienstverlening aan allen vs. Dienstverlening aan Jezelf. / June 10, 2015 By Steve Beckow

St. Germaine:
Dienstverlening aan allen vs. Dienstverlening aan Jezelf.
June 10, 2015 By Steve Beckow

Gezien de gebeurtenissen achter de schermen, die niet kunnen worden besproken in het belang van de betrokkenen, lijkt het een verstandige zet om te beginnen met het overwegen van kwesties in verband met het leven na de ontvangst van overvloed. Bij het onderzoeken van het onderwerp, kwam ik deze gekanaliseerde boodschap van St. Germaine via Goldenlight tegen, van medio 2014.

Het leek zo, nou, Germaine wilde dat ik het hier opnieuw plaats.

We moeten vooral herinnerd worden aan de oorspronkelijke bedoeling van deze golf van overvloed, want met onze valuta uitwisseling, zouden we kunnen worden getroffen door een golf van angst dat we onze overvloed zullen verliezen als we een bijdrage leveren aan anderen. Maar we vergeten dat het een deel van ons werk is als financieel wegbereiders om die overvloed te verspreiden, na het verzorgen van onszelf. Degenen die bewijzen daar de beste in te zijn, zullen meer ontvangen, zo werd mij verteld.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtigng DAG 22 / Donderdag 11 juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtigng
MAYA BERICHT  DAG  22
Donderdag 11 juni 2015


IK 9 VOORS EN TEGENS

De opmaak van dit bericht is anders dan de anderen. Dit is een van de eerste gesprekken die ik had met de Hoeders van de Dag en is de indeling die ik gebruikte, totdat ik besefte dat ze zouden worden verzameld in een boek. Ik werd gevraagd om dit bericht in de oorspronkelijke opmaak te behouden als een manier om te laten zien hoe te praten met de Hoeders van de Dag en het toepassen van Berichten op elke situatie. 
-Theresa Crabtree

IK: Goedemorgen, ik ben IK (Witte Wind). Als een vervolg op Imix 8, ben ik hier om je verder te begeleiden in de evolutie van je herinneringen aan je volledige Spirituele Essentie. Als de 2de Hoeder van de Dag in de cyclus, zijn we hier om te kijken naar de polariteit. Sommige zien polariteit als donker versus licht, met licht dat hoger is, beter of positief.

Ik ben hier om aan jou te suggereren dat beide even belangrijk zijn. Zowel het donker en het licht hebben een doel; het is alleen het menselijke perspectief waardoor men ze beoordelen als hebbende een andere waarde. Als je rijpt in je begrip van hoe de werkelijkheid op Aarde anders is dan die van waar je vandaan kwam, zul je meer van waar ik over spreek begrijpen. Laat het me uitleggen door het geven van een voorbeeld. Wat staat er op je bord vandaag?

Linus Pauling: Eén van de belangrijkste wetenschappers ter wereld: “Meeste kankeronderzoek berust op fraude” / 10 juni 2015

Linus Pauling: 
Eén van de belangrijkste wetenschappers ter wereld:
“Meeste kankeronderzoek berust op fraude”
10 juni 2015

pauling
Iedereen moet weten dat het meeste kankeronderzoek grotendeels berust op fraude en dat de vooraanstaande organisaties die onderzoek doen naar kanker nalatig zijn jegens de mensen die hen ondersteunen. Dat is één van de uitspraken geweest van tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling (1901-1994). De bron is een presentatie van professor geneeskunde en oncologie John Marshall van de Universiteit van Georgetown.

Pauling wordt gezien als één van de belangrijkste wetenschappers in de geschiedenis. Hij gebruikte de kwantummechanica om vraagstukken over chemische verbindingen op te lossen en deed mee aan het onderzoek naar eiwitten, aminozuren en het DNA. In 1953 stelde hij een drievoudige spiraal voor als DNA-model. Later bleek dat het correcte model te zijn.

Hem werd gevraagd deel te nemen aan het Manhattanproject, maar hij weigerde. Pauling keerde zich tegen de in zijn ogen gevaarlijke testen die de vijf grootmachten na de Tweede Wereldoorlog meer dan twee decennia lang in de atmosfeer en onder water uitvoerden.

In 1954 won hij de Nobelprijs voor de Scheikunde wegens zijn onderzoek naar de aard van de chemische binding en de toepassing daarvan op het ophelderen van de structuur van complexe verbindingen. In 1962 kreeg hij de Nobelprijs voor de Vrede.De Hoeders: 8e boodschap / Claudia Philippo Geplaatst: 11 juni 2015

De Hoeders:
8e boodschap
Claudia Philippo
Geplaatst: 11 juni 2015

Introductie

Hoe af en toe de dingen op hun plaats vallen. Toen ik vanmorgen begon met het doorgeven van de Berichten kon ik niet vermoeden dat nog geen paar uur later een aantal mensen precies dezelfde gewaarwordingen beschreven als datgene wat de Hoeders me net hadden laten opschrijven. Het viel allemaal zo overduidelijk op zijn plaats.

Blijkbaar was het ook nodig om het nu allemaal op te schrijven, achter elkaar, want ook al gaan de Berichten over het algemeen heel snel, ik geloof niet dat het eerder zo snel is gegaan.

Opmerkelijk dat ik ook nu pas, terwijl ik de voettekst met daarin de datum plaats de symboliek zie tussen Bevrijdingsdag, zoals wij dat in Nederland ieder jaar op 5 mei vieren alsmede de Bevrijding waarover de Hoeders spreken.