Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 juni 2015

Aranuth Spreekt: Infobrief juni 2015 / Malcolm Bell 13 juni 2015

Aranuth Spreekt:
Infobrief juni 2015
Malcolm Bell
13 juni 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo, Aranuth-volgers!

De tijden zijn werkelijk veranderd…..en heel snel ook!

Er veranderen zoveel dingen in het leven van vele mensen en dit geldt ook voor de – soms verwachte en vaak onverwachte gebeurtenissen op de planeet. 

Dichtbij mijn huis, werd het stadje Ravenshoe opgeschrikt door een gasexplosie aan de achterkant van een lokaal café en de vuurbal die zoveel vernietiging, dood en letsel veroorzaakte bij personeel en eigenaar dat niet alleen de lokale gemeenschap in rep en roer was maar ook de provincie en zelfs het hele land omdat men hulp wilde geven en brengen. Hier in mijn huis, tijdens de wekelijkse meditatiesessie, stuurden wij gerichte en krachtige helende energie naar de slachtoffers en de betrokken families. Het lijdt geen twijfel dat andere groepen en individuen hetzelfde hebben gedaan.

5e Graancirkel Formatie 2015 / 04 juni 2015 / Robbert van den Broeke

5e Graancirkel Formatie 2015
04 juni 2015 / Robbert van den Broeke

Al een aantal dagen had Robbert een onrustig gevoel. Hij had sterk het vermoeden dat er snel weer een formatie zou ontstaan. Zijn gevoel bleek juist, want in de nacht van 3 op 4 juni ontdekte hij deze formatie in een grasveld in de omgeving van Zevenbergen.

Toen Robbert het veld inliep voelde hij een oude, wat zwaardere, energie. Eenmaal in de formatie werd hij zich op een bepaald moment bewust van een manspersoon en moest daarbij sterk denken aan de Tweede Wereldoorlog.

Robbert voelt dat deze formatie transformerend werkt, vooral ook voor zijn omgeving. Er vindt een soort zuivering plaats in en rondom het gebied waar deze formatie zich bevindt.

De landeigenaar is opgespoord, maar helaas stelt hij zijn land niet open voor bezoekers. 

De Eerste Glimpen van Multidimensionale Ervaringen /12 Juni 2015 / Méline Portia Lafont

De Eerste Glimpen van Multidimensionale Ervaringen
12 Juni 2015 / Méline Portia Lafont
Mijn dierbare vrienden en Geliefde Familie van Licht,
Het is tijd voor een korte update die ik wil delen, ondertussen zijnde te midden van mijn meer afwezige en Mij tijd. Ik voelde me genoodzaakt om dit met jullie allemaal te delen, aangezien al deze energieën en mijn persoonlijke gebeurtenissen zeer zeker ook plaatsvinden voor velen van jullie. Wat er gebeurt in deze tijd duidt op steeds meer Dimensionale verschuivingen als tot waar ik mezelf in andere werkelijkheden gewaar wordt, ondertussen tegelijkertijd in het Aardse fysieke zijnde. Op de één of andere manier verwarrend doch zeer bewust en duidelijk op hetzelfde moment schijn ik dit steeds meer te ervaren als tot waar ik enige delen van mijn fysieke werkelijkheid zou missen, alsof ik weg was gedurende een onbekend moment van de "tijd" en terugkwam zonder te weten wat er plaatsvond of wat ik gezegd had. Het is alsof onze lichamen onze fysieke ervaring zoals een robot overneemt, op de automatische piloot als het ware, en wij ergens anders zijn en andere dingen doen. Terugkomend, lijken wij verrast te zijn dat de dingen anders zijn, alsof wij niet bewust waren van wat er plaatsvond tussen ons laatste moment dat wij herinneren en het moment dat je terug bent, jezelf bewust vormend in deze fysieke werkelijkheid. Maar zeer zeker was je nog steeds aanwezig.

Een Schrijven van de Schepper / 12 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” De Perfecte…….. ”

fromfaraway

Jullie zullen worden begeleid naar de perfecte plek,
op het perfecte moment en naar de perfecte mensen
om je groei op dit aardoppervlak te helpen.
Kijk goed, deze dingen zijn recht voor je.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Lord Michaël "Alles is Eén" / 12 Juni 2015 / Annemiek Coenen

Lord Michaël
"Alles is Eén"
12 Juni 2015 / Annemiek Coenen
In Liefde zijn we allen één. Dit draagt en vraagt om het Licht van een ieder. De wereld is één, eenheid is de wereld, het universum en Al wat Is is één. Alles is weer bij elkaar aan het komen, iedere cel, molecuul, alles is weer op weg naar de ont-moeting van en met elkaar. De beker wordt gedronken en alles komt weer in harmonie samen. Het lijkt op on-enigheid in gevoel of samenzijn, maar juist dit verbindt weer alles tot één.
Hoe meer alles samenkomt, hoe meer DNA verhoging en versmelting, wat zorgt voor het open gaan in al zijn vormen voor de mensheid en al het leven wat er is.
Vele jaren en eeuwen zal dit proces aan de gang zijn. Ieder van jullie is het wonder wat hieraan meewerkt. En nogmaals, lieve Harten, er is géén goed en er is géén kwaad. Alles wat er gebeurt is de ervaring. Hoe je alles beleeft hangt af van jouw waarneming.

Heavenletter 5315 Is Geluk de Afwezigheid van het Ego, Is dat Zo? / Zaterdag 13 juni 2015

Is Geluk de Afwezigheid van het Ego, Is dat Zo?
Brief uit de Hemel
Zaterdag 13 juni 2015


God zei:

Ik hoor je tegen Mij uitschreeuwen:
“God, U bent God. Ik ben in Uw gezelschap. Ik word door U omarmd. Ik voel Uw liefde. Ze trekt in mij. Uw liefde overstroomt mij en verandert mij. U redde mij, God, U hebt mij keer op keer van mijn ego gered. Het is niet zo dat U het ego vernietigt. U zet mijn aandacht gewoon op een ander spoor. Het ego wordt ondervangen. Ik ben me er niet van bewust. Het ego? Wie? Wat? Ik vergeet het ego voor even. Misschien is dat wat geluk is – de afwezigheid van het ego.

“Mijn wereld is niet langer zo op mij geconcentreerd, en toch, en toch, de meeste van mijn gedachten gaan over hoe ik me voel en wat er in mijn leven gaande is. Wie zal ik vandaag zien? Wat zal ik schrijven? Aan wie zal ik schrijven? Wie zal er antwoorden? Wie zal mijn hart antwoorden?

vrijdag 12 juni 2015

Op deze dag van je leven / 12 Juni / Neal Donald Walsch

12 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... die de volgende stap de belangrijkste stap is.
Neem hem nu.  Wacht er niet mee.

Het leven is niet van plan om hier te komen om glitter stof te strooien
op je schouders om je te laten weten dat je goed bent ...
of dat je de juiste weg bewandeld ...
of dat je de beste beslissingen neemt.

Neem de volgende stap. Op dit moment.
Stop met wachten op een "teken" van de "goden."
Jouw teken is je intuïtie, gewikkeld in je verlangen.

Aarzeling is niet een stopplaats op de weg naar de hemel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

De Raad Jullie Zijn Het, en de Tijd is NU / 11 Juni 2015 / Ron Head

De Raad
Jullie Zijn Het, en de Tijd is NU
11 Juni 2015 / Ron Head
Wij schijnen een snaar geraakt te hebben! Wij zien dat de aanhaling van onze voormalige boodschap (uit een boek van Ron - zie onderaan deze boodschap) met de titel "Jullie Goddelijke Aard" geresoneerd heeft met vele lezers. Wij hebben daarom besloten om een klein beetje over dat onderwerp uit te weiden. Het is tijd om dit nu te doen, aangezien velen meer van jullie open komen te staan voor de mogelijkheden van de waarheid van jullie wezen waar jullie niet zo lang geleden niet ontvankelijk voor geweest zouden zijn.
Welnu, tenzij wij jullie ego's ontwaken jegens hun gevoelens van belangrijkheid, laat ons jullie eraan herinneren dat alles dat jullie rondom jullie heen zien gecreëerd is van goddelijke materie. Dus raak niet te opgeblazen. Jullie huisdier ik ook een goddelijk wezen.
Het probleem is dat jullie jezelf toegestaan hebben de fictie die jullie niet zijn te geloven. En toen verfraaiden jullie dat zelfs. Jullie zijn te dit, te dat, en niet genoeg van het andere, en jullie geloof in deze dingen produceren in feite wat jullie visualiseren. Jullie zouden kunnen zeggen dat jullie DNA en jullie cellen zeggen, "OK. Wij kunnen dat voor je maken". Een nogal opmerkelijke bevestiging voor jullie co-creativiteit, zouden jullie niet zeggen? Maar misschien een piepklein beetje verkeerd in diens gebruik.

Massale Golf van energie komt eraan – Sanat Kumara / op 6 juni 2015 Gepost op 10 juni 2015, door Jenny Schiltz

Massale Golf van energie komt eraan – Sanat Kumara 
op 6 juni 2015
Gepost op 10 juni 2015, door Jenny Schiltz

 

Golf na golf energie komt in deze momenten jullie planeet binnen. Wat jullie moeten begrijpen is dat deze golven een geschenk zijn. Ze bevatten codes die jullie DNA veranderen en die jullie openen voor nieuwe en oneindige mogelijkheden. Terwijl je die opent, wordt oude programmering losgelaten. De meeste van jullie bevolking is zich niet bewust dat deze veranderingen plaats vinden en kunnen zich dat jaren lang misschien niet realiseren totdat ze terug kijken en de grote veranderingen zien die gedaan zijn. Voor degenen die zich niet bewust zijn van dit proces, kijken we naar jullie om anderen ook verder te helpen. Jullie doen dit niet door je inzichten bij een ander op te dringen maar eerder om hen de ruimte toe te staan om door dit proces heen te gaan. Jullie doen dit door gewoon in je hart te blijven en door te begrijpen dat alles volmaakt verloopt.

Daar het belangrijk is om elkaar te helpen, moeten jullie zorgvuldig zijn om hen niet een pad te wijzen door hun reis vast te leggen, want hun pad is niet gebroken. Als je verleid wordt om iemand te oordelen door hun gewoontes, gedrag en zelfs door ziekten, vragen we jullie dat je jezelf afvraagt of jij totaal alle kennis hebt van hun zielenplan en -doelen.

Een Schrijven van de Schepper / 11 Juni 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
11 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

2983

download

Als je gekwetst bent of twijfelt,
zul je vaak naar iets of iemand uitkijken om je te 'redden'.
Daden van smeekbede worden op deze manier geboren.
Kijk in plaats daarvan; in je hart,
luister naar de stem van het Universum en laat het je begeleiden.
Je hoeft niet te worden 'gered' omdat je jezelf zult redden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5314 De Ziel Die Jij Bent / Vrijdag 12 juni 2015

De Ziel Die Jij Bent
Brief uit de Hemel
Vrijdag 12 juni 2015


God zei:

Woede is een groot struikelblok. Het is uit onwetendheid dat woede zich ophoopt. Ik spreek van ontketende woede, furieusheid, extreem ongenoegen. Het maakt niet uit hoe terecht de woede kan zijn, woede is niet deugdzaam. Ik weet dat je zou willen dat je geen woede had. Je weet dat je wat opgelost moet worden veel beter kunt oplossen zonder boosheid, en toch voel jij je woede en schijnt het niet te kunnen bevatten.

Als je woedend bent, verlies je de controle. Eerlijk gezegd, lieve vrienden, je bent niet bij je volle verstand als je zo driftig wordt. Woede barst uit. Woede is geen goede behandelaar van het leven.

Natuurlijk, Ik begrijp, dat wanneer je boos bent, je niet weet hoe je het moet weerstaan. Zij vernietigt je vrede, en je bent opvliegend. Woede heeft je overgenomen.

donderdag 11 juni 2015

Een Moment Van overweging: Gelukspandemie

Een Moment Van overweging:
GelukspandemieGeüpload op 12 nov. 2009
Wij leven in een boeiende tijd. Geef deze ziekte door!

Muziek: 'The Buffalo Hunt (film version)' van John Barry (Google Play • iTunes)

Benjamin Fulford: "G7 hulpeloos in het zicht van een zeker en onvermijdelijk faillissement." / Donderdag 11 juni 2015

Benjamin Fulford: "G7 hulpeloos in het zicht van een zeker en onvermijdelijk faillissement."

Donderdag 11 juni 2015, 09:08 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

"De leiders van de groep van zeven geïndustrialiseerde Naties of G7 houden een onverwachte vergadering in Duitsland in een nutteloze poging om hun onvermijdelijke faillissement te voorkomen. De leiders spreken over Griekenland, de Oekraïne, China, het Midden Oosten en andere zaken alsof ze op de een of andere manier hier nog controle over hebben. De leiders moeten begrijpen dat er daarbuiten zoiets is als de werkelijkheid en het maakt niet uit hoe lang je dit probeert te ontkennen, het zal zich op een gegeven moment aan je opdringen.

Het is een feit dat, met de uitzondering van Canada, Japan en Duitsland, de G7 naties en hun Westerse bondgenoot staten tijdens de laatste 40 jaar een schuld hebben aan de rest van de wereld. De olifant in de kamer waar niemand over praat, in feite de grootste schuldenaar van allemaal, is de VS.Linus Pauling: Eén van de belangrijkste wetenschappers ter wereld: “Meeste kankeronderzoek berust op fraude” / 10 juni 2015

Linus Pauling: 
Eén van de belangrijkste wetenschappers ter wereld:
“Meeste kankeronderzoek berust op fraude”
10 juni 2015

pauling
Iedereen moet weten dat het meeste kankeronderzoek grotendeels berust op fraude en dat de vooraanstaande organisaties die onderzoek doen naar kanker nalatig zijn jegens de mensen die hen ondersteunen. Dat is één van de uitspraken geweest van tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling (1901-1994). De bron is een presentatie van professor geneeskunde en oncologie John Marshall van de Universiteit van Georgetown.

Pauling wordt gezien als één van de belangrijkste wetenschappers in de geschiedenis. Hij gebruikte de kwantummechanica om vraagstukken over chemische verbindingen op te lossen en deed mee aan het onderzoek naar eiwitten, aminozuren en het DNA. In 1953 stelde hij een drievoudige spiraal voor als DNA-model. Later bleek dat het correcte model te zijn.

Hem werd gevraagd deel te nemen aan het Manhattanproject, maar hij weigerde. Pauling keerde zich tegen de in zijn ogen gevaarlijke testen die de vijf grootmachten na de Tweede Wereldoorlog meer dan twee decennia lang in de atmosfeer en onder water uitvoerden.

In 1954 won hij de Nobelprijs voor de Scheikunde wegens zijn onderzoek naar de aard van de chemische binding en de toepassing daarvan op het ophelderen van de structuur van complexe verbindingen. In 1962 kreeg hij de Nobelprijs voor de Vrede.Op deze dag van je leven / 11 Juni / Neal Donald Walsch

11 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat degenen die alle dingen voor hun buren zijn,
niet langer alles voor zichzelf zijn.

Norman Douglas zei dat, en hij had gelijk.
Dus maak je geen zorgen over "wat de buren denken."
Maak je alleen zorgen over de vraag of je eerlijk tegen jezelf bent.

Denk, handel en spreek vandaag vanuit de plaats van jouw hoogste waarheid.
Over alle dingen. Waaronder jouw relatie, je levenswerk,
je gedachten en jouw keuzes.

Het is tijd dat je tevoorschijn komt uit het verbergen van sommige dingen, vind je niet?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Het Masterplan door Cobra geschreven op 12 oktober 2012:/ geplaatst 11 juni 2015

Het Masterplan
door Cobra geschreven op 12 oktober 2012:
Vertaald door Veronica (4 juni 2015)
geplaatst 11 juni 2015


De ervaringen van de laatste paar maanden laten zien dat de menselijke natuur erg gevoelig is voor de fysieke en niet-fysieke invloed van de archons.

Archons zijn erin geslaagd om de bevrijdingsbeweging te fragmenteren. Positieve groepen op de het aardoppervlak zijn geïnfiltreerd en gecorrumpeerd, deze die overbleven zijn belachelijk gemaakt en aangevallen.

Ideeën van jullie zijn meer dan welkom over hoe we de fragmentatie van de positieve groepen kunnen verminderen en hoe we meer eenheid onder hen kunnen krijgen.

Er waren ook groepen en individuen die vochten voor de controle over de ‘onderpand rekeningen’ en waarvan gedacht werd dat zij positief waren. Gebleken is dat hevige hebzucht de motivatie heeft overwonnen om dat geld terug te geven aan de mensheid.

Life is a chessgame
Life is a chessgame – Olieverf- Irma Schiffers

Ik heb van een zeer geloofwaardige bron informatie gekregen dat Keenan niet de curator is voor de ‘onderpand rekeningen’. De identiteit van de echte curatoren moet nu nog verborgen blijven zodat zij ongestoord kunnen werken ten bate van de mensheid. Er zijn een paar positieve groepen die werken aan hetzelfde doel om de fondsen terug naar de mensheid te krijgen, maar je zult nergens op het net informatie over hen vinden. Zij zullen niets aankondigen. Als zij succes hebben zullen er gewoon dingen gaan plaatsvinden.

Een Schrijven van de Schepper / 10 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Belang ”

images

Zelf-belang is heel anders dan belangrijk zijn voor jezelf.
 De een zoekt de gewonden,
de andere is blij het geheel te verwelkomen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

De Ster Raden van het Licht Boodschap voor de Juni Zonnewende 2015: Je Pad Versnellen / 9 Juni 2015 / Solara An-Ra

De Ster Raden van het Licht
Boodschap voor de Juni Zonnewende 2015: Je Pad Versnellen
9 Juni 2015 / Solara An-Ra
Mensen van Terra, jullie komen wederom in de energieën van een zonnewende; er natuurlijk bewust van zijnde dat de energieën die rondom deze heilige Zon-Aarde combinatie aanwezig zijn de kracht hebben om jullie gekozen pad te versnellen. Je gebruikt deze kracht door de tijd te nemen om je af te stemmen, je te focussen op waar je verlangend van bent om in je leven te manifesteren. Je focust op wat je kiest, niet op wat moeilijk is. Je spendeert iedere dag tijd aan het focussen op je pad van Licht, je doelstelling opnieuw instellend, vrede kiezend boven al het andere ~ wetende dat er miljoenen anderen op jullie planeet zijn die dit ook gedurende de zonnewende periode doen, en specifiek op de dag van de 21ste Juni.
Denk aan je pad als een stromen van de energie waar je in kunt stappen, zoals het stappen in een stroom/rivier, om je missie of doel zo gemakkelijk en vreugdevol als mogelijk is te volbrengen. Want wanneer je in het stromen van je gekozen pad stapt, wordt je goddelijk geholpen door begeleiding, tekens en synchroniciteiten welke jou voorwaarts leiden naar het bereiken van je doelstellingen. Je moet, natuurlijk, altijd in gedachten houden dat de uitkomst van je pad, en wat er onderweg gebeurt, anders mag zijn dan wat je op dit moment visualiseert! Maar zo lang als je doorgaat te affirmeren dat je in dienstverlening bent aan de planeet, en dat jouw manifestaties voor het hoogste goede van allen zijn - dan zal de uitkomst altijd ook voor jouw hoogste goede zijn.

Heavenletter 5312 Angst Houdt Ervan om "Boe!" te Zeggen / Donderdag 11 juni 2015

Angst Houdt Ervan om "Boe!" te Zeggen
Brief uit de Hemel
Donderdag 11 juni 2015


God zei:

Heb geen angst. Wees vrij van angst. Dit is geen nieuw idee. Waar heb je angst voor nodig? Waarom de schaduw van angst over je heen plaatsen? Waarom jezelf onderwerpen aan de achterbaksheid van angst? Je moet nu langzaam genoeg hebben van angst. De tijd van angst om is.

Angst zit je niet achterna. Jij zit angst achterna, alsof angst een oude vriend is die je dierbaar is. Je blijft op de uitkijk voor angst. Je bent snel met het verwelkomen van angst. Jij doet de gordijnen open voor angst. Het maakt niet uit hoe ongemakkelijk jij je over angst kan voelen, je slaat angst op de rug en zegt: "Hé, kom binnen. Ik verwachtte je."

Angst verstrakt jouw spieren en zet druk op je spijsvertering. Nog steeds veeg je angst naar binnen alsof angst een fortuin aan blijde boodschap voor je heeft. Ik, God, ben veel meer dan een tegenovergestelde van angst. Ik ben voorbij aan angst. Angst is een kleinigheid naast Mij. Verkies Mij boven angst op welke dag dan ook. Hoe trouw kun jij misschien zijn aan angst en onzeker over Mij. De wereld staat inderdaad op de kop.

woensdag 10 juni 2015

Sheldan Nidle / 9 juni 2015

Sheldan Nidle - 9 juni 2015


4 Ahau, 18 Pax, 11 Ik

Dratzo! We komen vandaag wetend wat hier gebeurt. Op deze aardbol is een beweging gaande die snel groeit. Deze beweging heeft het mogelijk gemaakt dat een nieuw financieel systeem geboren kon worden en dat de voormalige grootmachten van deze aardbol hiervoor op de knieën zijn gedwongen. Op het moment is deze werkelijkheid nog niet volledig publiekelijk omdat eerst nog een aantal wettelijke processen afgerond moet worden. Deze financiële processen zullen tijd nodig hebben. Maar weet dat deze laatste formele documenten de overdracht van de eerste gelden aan de talloze humanitaire projecten niet vertragen. Dit wordt binnenkort verwacht. De duistere cabal weet diep van binnen wat dit alles werkelijk inhoudt. Een lange periode van haar ongebreidelde macht komt tot een einde. Binnenkort zal het voor het nieuwe NESARA-bestuur mogelijk zijn de macht over te nemen. Wanneer dit eindelijk gebeurt, kan formeel de schuldenkwijtschelding afgekondigd worden en de grote UFO doofpot geopend worden. Daardoor zullen jullie van een aantal hoge schuldenlasten verlost worden en zal een herstelbetaling van alle fondsen die jullie illegaal afgenomen werden, plaatsvinden. Dit zal één van de manieren zijn waarop jullie algehele voorspoed een aanvang kan nemen.

Energie Update / 10 juni 2015 / Door Fran Tielemans

Energie Update
10 juni 2015 / Door Fran Tielemans

De eerste dagen van juni zijn we nog volop aan het bekomen van de intense energie van het eerste deel van dit jaar. Nu pas beginnen we de kracht te voelen waarmee we aan het verschuiven zijn, elk individu met zijn eigen specifieke thema’s. We beginnen duidelijk te zien en te voelen hoe het niét verder kan, doordat we telkens weer met onze neus op onze eigen beperkende overtuigingen en patronen gedrukt worden.

We krijgen dan ook, zoals altijd in dit overvloedig en weldadig universum, en meer dan ooit tevoren, alles aangereikt om de nodige inzichten in ons op te nemen, om star denken te veranderen en af te lijnen op ons eigen stralende Zelf. Maar, zoals we allen kunnen ervaren, is theorie (hogere wijsheid, hoge frequenties, 5D en verder) vaak wat anders dan de dagelijkse praktijk (aarding) – waar we ook staan op ons pad. Dit is misschien wel het moeilijkste aan ‘bewust’ leven op aarde: de theorie omzetten in praktijk, hoge energie aarden in ons dagelijkse leven en lichaam, en zo liefde, vrede, vreugde en overvloed in al zijn facetten neerzetten in ons leven.

Cobra Wie is Cobra en wat zit er achter die informatie? / Geplaatst 10 juni 2015

Cobra
Wie is Cobra en wat zit er achter die informatie?
Geplaatst 10 juni 2015


Cobra is niet zijn echte naam, maar een codenaam die staat voor ‘compression breakthrough'; compressie doorbraak. Het oppervlak van de planeet Aarde wordt gecomprimeerd tot een sandwich; lichtkrachten van de Galactische Federatie komen uit de hemel naar beneden naar het oppervlak van de planeet aarde en lichtkrachten van de verzetsbeweging komen uit het ondergrondse omhoog naar het oppervlak van de planeet.
Wanneer licht van boven en van onderen samenkomt op het oppervlak van de planeet, is dit het moment van compressie doorbraak.

Cobra is de contactpersoon van de Resistance Movement (RM), dit is de wereldwijde verzetsbeweging die zich inzet voor de bevrijding van de planeet en er zitten ‘lichtwerkers’ in uit allerlei gelederen, van wetenschappers tot militairen, en van politici tot bloggers.  Het mag duidelijk zijn dat hij zijn naaste omgeving wil beschermen en daarom gebruikt hij de codenaam Cobra en wordt zijn stem in radio-interviews vervormd.

Oth: Intens Voelen. / 1 juni 2015 /Ellen Rauh

Oth:
 Intens Voelen.
1 juni 2015 /Ellen Rauh

Lieve samen, dierbare samen. Er staat jullie een intense tijd te wachten, een intense tijd qua voelen.

Vele mensen zijn nu bezig met een soort balans opmaken:

Waar sta ik nu eigenlijk?
Ik heb al zoveel gedaan, waar dient het eigenlijk toe?
Wat nu?

Vele mensen staan op een tweesprong of op een rotonde met zeven afslagen en zijn rondjes aan het rijden en tijdens het rondjes rijden steeds maar denken:

Wat nu?
Wat heb ik eigenlijk allemaal verzameld?
Welke denkpistes heb ik gevolgd?
Welke technieken heb ik me eigen gemaakt?
Allemaal leuk, allemaal goed, maar nu?
Wat heb ik er eigenlijk aan?
Wil ik er nog iets mee?
Of wil ik iets nieuws?

Glorieuze Heldere Sterren ~ Geen Missionarissen / 8 Juni 2015 / Brenda Hoffman

Glorieuze Heldere Sterren ~ Geen Missionarissen
8 Juni 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Je hebt nagedacht en verlangt naar de Nieuwe Jij zodra die titel een deel werd van je woordenschat. Nu begin je met het werkelijke ervaren van de Nieuwe Jij in al diens volledigheid, inclusief het je anders voelen richting diegenen die jou eens kwaad of angstig maakten. Hetzelfde is aan het gebeuren met velen die er geen idee van hebben dat zij deel uitmaken van de Nieuwe Aarde.
Je nam aan dat alleen diegenen die begrepen of verlangden naar de Nieuwe Jij/Nieuwe Aarde/het Nieuwe Tijdperk zouden verschuiven gedurende deze tijd. Dat hoewel je een baken was, het generaties zou nemen voor de persoon verderop in de straat, die jou furieus maakt, om een liefdevol deel van de Nieuwe Aarde te worden.
Je bespeurt dat de Nieuwe Aarde aan het gebeuren is - resulterend in een soort van Hemel op Aarde. Maar die Hemel op Aarde kan zeer zeker niet diegenen omvatten die zo in tegenstelling tot jou zijn. Een gedachte die weinig anders is van de religieuze groeperingen die velen van jullie weerzinwekkend vinden.

Op deze dag van je leven / 10 Juni / Neal Donald Walsch

10 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat verlangen een sterke kracht is die kan worden gebruikt
om dingen te laten gebeuren.

Marcia Weider zei dat, en ze had gelijk.
Maar toch, verwar verlangen niet met verwachting, of met behoefte.
Verlangen heeft een geheel andere kwaliteit wat dat betreft.
Je kunt iets verlangen zonder het nodig te hebben of dat je het vereist.

Dat kleine verschil maakt dat alles werkt.
Dat klein verschil is de hele truc.
Verlangen, vereis niet.
Iets verlangen jaagt je op. Iets vereisen dwingt tot.
Het leven wil niet gedwongen worden, maar het kan er wel toe worden overgehaald ...

Wie of wat je vandaag ook probeert te dwingen, stop er mee.
Val gewoon ... terug in het zachte katoen van verlangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl