Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 juni 2015

Jeshua en Maria Magdalena: De kracht van de Goddelijke Energie. / Barbara Bessen 4 juni 2015

Jeshua en Maria Magdalena:
De kracht van de Goddelijke Energie.
Barbara Bessen
4 juni 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Floep…, en het jaar is alweer bijna voor de helft voorbij. Het is zeer snel gegaan, vond ik. Bij velen van ons was dit hetzelfde. Een dag heeft duidelijk minder “tijd” in verbinding met de grote verandering. De geestelijke vrienden hebben dit steeds weer bevestigd. En – er is veel in beweging. De dualiteit schijnt hogere golven te hebben. Alles wordt ter discussie gesteld; veel dingen die vroeger als waardevol werden gezien heeft momenteel misschien een vieze smaak.

Dingen waar men vroeger niet op lette komen nu naar de voorgrond. De waarde ervan is vaak moeilijk in te schatten. Het is werkelijk een kunst niet of maar weinig in te schatten, maar het beleefde gewoon te laten staan als dat wat het is: Actie en Ervaring.

Wij merken ook dat wij verwanten en vrienden in hun ontwikkeling ook achter kunnen laten. Er is niets dat beter of slechter is, het IS gewoon.

Kryon: Het helen van de psychologische deling. 2 / David Brown 8 oktober 2003 / Geplaatst: 6 juni 2015

Kryon:
Het helen van de psychologische deling.
2
David Brown
8 oktober 2003 : “The Fountain”, Durbanville. Geplaatst: 6 juni 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Als mens zijn jullie een microkosmos van de makrokosmos van de hele bevolking van menselijk leven hier op Aarde. Er is gezegd dat jullie allen moeten liefhebben en dienen.....

ALLES is Een..... er zijn hier MEESTERS en Gidsen om te zien wat hier vanavond gebeurt..... niet alleen van dit Universum, maar van Universums nog verder..... om de lessen te zien die de mensheid voortbrengt naar de rest van het leven in deze wereld van Universums....

Laat jullie harten steeds verder opengaan terwijl er een diepe schoonmaak en zuivering plaatsvindt..... de zaal is ook gevuld met geascendeerdemeesters..... degenen die zijn geascendeerd vanaf de planeet Aarde zoals Sai Baba, Saint Germain, Jezus Christus en vele anderen.... laat de energie reinigen en jullie zullen meer solide worden, vrediger en ontspannen op Aarde en als deze heling gedaan is zullen jullie energieën meer gefocust zijn.... zullen jullie in staat zijn om meer en meer te manifesteren van waar jullie werkelijk naar op zoek zijn.... alleen jullie al zullen vanavond de wereld een betere plaats maken voor iedereen..... wat jullie willen, nodig hebben en jullie verlangens zullen steeds minder worden en jullie zullen sterk en krachtig worden..... jullie zaken zullen gaan groeien en bloeien en elke andere heling zal niets zijn vergeleken met wat er vanavond plaatsvond....Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging DAG 17 / Zaterdag 6 juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
MAYA BERICHT  DAG  17
Zaterdag 6 juni 2015


CABAN 4  GEDACHTENVORMEN ZIJN TRILLINGEN

Ik ben Caban (Rode aarde), poortwachter van de portalen binnen de Dimensies. Velen van jullie geloven niet dat jullie te allen tijde toegang tot andere dimensies hebben. Jullie zitten zo opgesloten binnen jullie vijf zintuigen dat het moeilijk is om te geloven in alles wat je niet kunt zien, voelen, horen, proeven of aanraken. Maar om je heen wemelt het van bewijs dat er veel meer gebeurt.

Wetenschappers die het gebied van de kwantumfysica bestuderen maken vooruitgang in het doorbreken en bewijzen dat er veel meer bestaat in de ether dan jullie ooit voor mogelijk hebben gehouden. De voorvaderen wisten van deze mysteries. Dit is hoe ze in staat waren om de toekomst te voorspellen, door vast te stellen welke planten eetbaar waren en om te leren van hun geneeskrachtige eigenschappen. Ze hebben manieren ontwikkeld om te communiceren met dieren en sinds het begin van de Aarde tijd, er is contact met wat jullie buitenaardsen noemen geweest.

Heavenletter 5305 Een Antistof voor Zorgen? / Zaterdag 6 juni 2015

Een Antistof voor Zorgen?
Brief uit de Hemel
Zaterdag 6 juni 2015


God zei:

Er is geen droefenis in de Hemel. Er is geen paniek, geen angst. Er is zachtmoedig weten. Waar zouden zorgen in de Hemel kunnen bestaan? De Hemel is zorgeloos.

Herinner jezelf eraan dat je ziel in de Hemel is en je hart in het Mijne is, dus ben je hart en ziel in de Hemel. Bezorgdheid en dergelijke is een toegevoegde uitvinding als een ingezet stuk. Bezorgdheid is niet echt, hoe schijnbaar echt bezorgdheid ook mag lijken te zijn. Bezorgdheid is als een zwerm bijen die in jou zoemen.

Is het niet vreemd dat bezorgdheid helemaal echt voor jou lijkt en dat Ik, de God van Allen, onecht kan lijken, alsof Ik een nadere overweging of een toevoeging zou zijn?

Er wordt een grap met je uitgehaald, geliefden. Dat je wedt op bezorgdheid in plaats van op Mij is hetzelfde als het verschil niet kennen tussen een cent en een euro. Het verschil is groter dan dat. 

vrijdag 5 juni 2015

Een Moment Van overweging: Brengers van de Dageraad

Een Moment Van overweging:
Brengers van de Dageraad


Citaten van de Pleiadens.

Muziek: 'Heaven & Earth Spirits' van Within our Reach (Google Play • eMusic • iTunes)

Een Schrijven van de Schepper / 5 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

De Tijd Is Rijp

3-reasons-perfect-time-entrepreneur

Erken het feit dat de tijd rijp is voor een dieper niveau van begrip van jezelf,
degene in je omgeving en het universum.
 Als je in je hart gecentreerd bent en liefde uitstraalt,
zullen deze dingen die je wenst naar je toe komen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Matt Kahn Het Geheim van Spiritueel Succes 5 Juni 2015

Matt Kahn
Het Geheim van Spiritueel Succes
5 Juni 2015


Wij zijn geneigd te denken dat de ingewikkeldheden van het leven ook met ingewikkelde methoden opgelost dienen te worden. Wat echter veel beter helpt is eenvoudigheid… Daar spreekt Matt deze keer over!

- Je bent volledig uitgelijnd wanneer je Ontspannen bent!

- Ik vertrouw het Bewustzijn van Allen - Ik roep het Hoogste Bewustzijn voort dat Ik Ben.

Veel plezier!Uitlijnen met de Hogere Wil Leven in het Hogere Bewustzijn 3 Juni 2015 / Meredith Murphy

Boodschap van Aartsengel Michael
Uitlijnen met de Hogere Wil
Leven in het Hogere Bewustzijn
3 Juni 2015 / Meredith Murphy


Hallo Goddelijke Wezens van Liefde,

Welkom bij deze prachtige verbinding in het Licht. Wij groeten jullie, wetende dat jullie je levens op subtiele, doch belangrijke manieren aan het veranderen zijn.

Terwijl jullie jezelf toestaan om binnenin jullie hart te kijken en te voelen en in aanraking te komen met de diepste redenen waarom jullie willen wat jullie willen, lijnen jullie uit met jullie Hoger Zelf en met de Hogere Wil op manieren die krachtig jullie ervaring vorm zullen geven.

Bevrijd de kolonies Graancirkel, 30 mei 2015

 Bevrijd de kolonies Graancirkel,
30 mei 2015

Free the Colonies Crop Circle, May 30thIn de nacht van de meditatie voor de bevrijding van de kolonies

( https://eventnl.wordpress.com/2015/05/30/wereldwijde-meditatie-30-mei-2015-23-11-uur/ ) is een nieuwe graancirkel ontstaan, die is gemaakt om de lichtkrachten te ondersteunen bij hun operatie om alle negatieve bases uit dit zonnestelsel te verwijderen.

De graancirkel laat de swastika zien, een heilig symbool dat door vele oude culturen werd gebruikt (Vedic, Tibetan, Celtic, Native American, etc) als symbool voor de spiraalbeweging en spirituele evolutie.

Het is interessant om te zien dat het hier is weergegeven precies zoals het eruit zag in de Thule Society. De Thule Society was van oorsprong een positieve esoterische gemeenschap. Een van zijn leden, het medium Maria Orsic, ontving gechannelde informatie van Pleiadiers van Aldebaran met instructies hoe een antizwaartekracht machine te bouwen waarmee ruimteschepen kunnen worden gebouwd.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging DAG 16 / Vrijdag 5 Juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
MAYA BERICHT  DAG  16
Vrijdag 5 Juni 2015


CIB 3 CONTROLE NAAR ROMMEL

Ik ben Cib 3 (Gele Krijger), we zijn dankbaar voor deze tijd die we met jullie hebben. Onze boodschap vandaag is er een van eenvoud. Kijk eens rond je huis, wat is er dat je niet meer gebruikt? Neem de tijd om te kijken naar elk voorwerp, elk beeld op de muur, evenals de kop en schotels in je kast. Als je kijkt naar elk object, merk dan op of ze enige herinnering naar boven brengen. Als deze herinneringen niet positief zijn, overweeg dan het item uit je huis te verwijderen van of de energie rondom het object te veranderen.

Als een voorbeeld, in het verleden, heb je van iemand een geschenk ontvangen. Je bent niet langer meer op goede voet met deze persoon. Elke keer als je dit object ziet, wekt het de woede weer op die je voelt richting die persoon. Wat een kans om je gevoelens te erkennen! Hoe ga je ervoor kiezen om met dit probleem geconfronteerd te worden?

Misschien zul je proberen de vriendschap te wijzigen. Misschien zult je ervoor kiezen om in een ander licht te kijken naar de situatie van het verleden en jezelf toestaan om de gevoelens van negativiteit los te laten. Je kunt ervoor kiezen om het object te verkopen of weg te geven omdat het je geen vreugde brengt of omdat het geen functie dient.

Kryon: Het helen van de psychologische deling. 1 / David Brown 8 oktober 2003 / Geplaatst: 5 juni 2015

Kryon:
Het helen van de psychologische deling. 1
David Brown
8 oktober 2003 : “The Fountain”, Durbanville.Geplaatst: 5 juni 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is lang geleden dat er zulke krachtige helers in een zaal zaten bij een gelegenheid als deze. Er is een intense planetaire uitlijning vanavond en de maan is bijna vol; de maan in deze fase gaat over heling, over opgaande energieën, over het openen van wonden en en het schoonmaken van wat er niet thuishoort.

Dit is voor alle helers een zeer intens jaar geweest; jullie hebben verwacht meer van jezelf te kunnen helen. Heling gaat over Heelheid, samenkomen, jezelf samenbrengen, de delen van jezelf vinden die je bent kwijtgeraakt, het vinden van de bouwstenen van je eigen leven die ontbreken en hen aan jezelf te geven. Liefde zal altijd een weg vinden; liefde vindt altijd een weg als jullie de kracht van intentie gebruiken om je wonden te helen. Op dit moment in de tijd worden er specifieke wonden geheeld; deze wonden zitten op het diepste niveau van de menselijke psyche.


De HIERARCHIE: Jullie Galactische Buren. / Sheldan Nidle Geplaatst: 5 juni 2015

De HIERARCHIE:

Jullie Galactische Buren.
Sheldan Nidle
Geplaatst: 5 juni 2015

Jullie galactische buren – 6 De Sterrennatie Epsilon Eridani

Steeds opnieuw beschreef Washta, mijn leidsman en mentor van de Galactische Licht Federatie, met graagte het belang van ‘hartlogica’. Hij verklaarde dat onze hemelse gidsen en ons Ware Zelf door middel van deze hogere redenering met ons communiceerden. Op deze manier kunnen wij elk probleem creatief oplossen, en door gebruik te maken van onze ware vermogens kunnen wij nieuwe ideeën ten uitvoer brengen, schitterende kunst creëren en slimme ontdekkingen doen. Eén sterrennatie die deze logica naar zijn hoogste punt heeft gebracht was Epsilon Eridani.

Tijdens een van zijn onderwijssessies met mij introduceerde Washta mij op zijn Siriaans moederschip bij Bilok, een verbindingsteamlid. Bilok, die afkomstig was van Epsilon Eridani, vertelde me dat ‘hartlogica’ onderwezen werd aan de kinderen van zijn thuiswereld (in hun taal “Erza’ of ‘Hartwezen’).

‘Cobra-conferentie’ 21/22 maart 2015 / geplaatst 5 juni 2015

‘Cobra-conferentie’ 21/22 maart 2015

‘Cobra-conferentie’ op 21 en 22 maart 2015 in Konstanz.

Deze aantekeningen zijn gemaakt door iemand met de codenaam ‘Antares’, en iemand anders die ook op de conferentie aanwezig was, met de codenaam ‘Taygeta’, heeft ze nagelezen om ze te controleren en om gemiste onderdelen toe te voegen. Dit was oorspronkelijk gepost in het Duits op transinformation.net

Dit is naar het Engels vertaald door Inana, sommige woorden zijn toegevoegd met de beste intenties omdat de vertaler eveneens op de conferentie aanwezig was. Dit is gepubliceerd ophttp://recreatingbalance1.blogspot.tw/

Dit zijn persoonlijke aantekeningen die met de beste bedoelingen en vaardigheden zijn gemaakt; het zijn niet de exacte woorden die Cobra heeft gezegd. Echter, Cobra heeft deze aantekeningen gelezen en bevestigd.

Hoe dan ook, we denken en hopen dat je het interessant zult vinden en dat ze je wat nieuwe inzichten zullen geven.

Antares, Taygeta, Inana & Untwine

naar het Nederlands vertaald door Veronica
Uittreksel uit: Dertig sluiers van Illusie / Door Suzan Caroll

ALS DE ILLUSIE WORDT VERWIJDERD, IS ALLES DAT OVERBLIJFT WAARHEID. Dit boek zou eigenlijk genoemd moeten worden: “Mijn Dertig Sluiers van Illusie.” Omdat ik er zeker van ben dat ieder mens die in zichzelf reist hun eigen dertig illusies zou vinden, of meer…  .…more 

Uittreksel uit: Dertig sluiers van Illusie

Door Suzan Caroll

Sluier Zeven: “De Illusie van Constantheid/Bestendigheid”

Lady Astrea, Lady Astrea.”
”Ja,” ik hoor opeens een stem die me wekt. “Ik ben hier, mijn enige, roep je mij?”
“Oh, ja,” antwoord ik, “ik denk dat ik het ben. Ik wist niet dat ik dat was, maar ik ben blij dat u me antwoordde. Denkt u dat ik me het herinnerde en u oproep om me te helpen terug keren?”

“Dat kan zijn, mijn lieve. Maar kom, het is jouw beurt voor de Cirkel.”

Op deze dag van je leven / 5 Juni / Neal Donald Walsch

5 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat juist als het lijkt alsof het leven uit elkaar valt, zou het voor de eerste keer kunnen zijn dat dingen samen vallen.

Ik heb geleerd om het proces van het leven te vertrouwen,
en niet zozeer de uitkomst.
Bestemmingen hebben niet zo veel waarde als reizen.

Dus misschien moet je dingen uit elkaar laten vallen op dit moment als dat is wat er gebeurt.
Blijf er niet zo hardnekkig aan vast houden.
Het mooie van dingen die uit elkaar te vallen is dat je alleen de stukken
die je wilt eruit kunt halen ...

... en je weet precies waarom ik je dit vandaag vertelde ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Lady Quan Yin en Moeder Mary De Synthese van het Goddelijk Vrouwelijke / 3 Juni 2015 / Natalie Glasson

Lady Quan Yin en Moeder Mary
De Synthese van het Goddelijk Vrouwelijke
3 Juni 2015 / Natalie Glasson

Het is met de gratie van de Godin en de Goddelijke Moeder dat wij, Lady Quan Yin en Moeder Mary jullie begroeten. We komen naar voren als afgezanten van de zuiverste trillingen van de heilige vrouwelijke aspecten, kwaliteiten en expressies van de Schepper, aldus mogen jullie hetzelfde binnenin jullie wezen absorberen en activeren. Laat ons de zuiverste trillingen van de Goddelijke Vrouwelijke aspecten van de Schepper verwelkomen in/naar onze huidige ascentie, wetende dat acceptatie zal leiden naar de synthese binnenin jullie wezen en het Universum van de Schepper.
Op de innerlijke vlakken communiceren wij, Lady Quan Yin en Moeder Mary, in harmonie, en sluiten onze energieën bij elkaar aan met een focus van het synthetiseren van de Goddelijke Vrouwelijke aspecten die wij representeren om een krachtige verenigde stroming van de Godin vibraties en kracht te creëren, hetgeen de Aarde en de innerlijke vlakken zal beïnvloeden. Wij, Lady Quan Yin en Moeder Mary, hebben ons altijd gefocust op de eenheid en synthese tussen onze energieën, terwijl Moeder Mary één aspect van de Goddelijke Moeder energieën representeert en Lady Quan Yin een ander aspect representeert. Wanneer deze twee aspecten verenigd zijn, zijn wij allemaal in staat om meer volledige en meer complete vibraties van de Godin te herkennen. 
Moeder Mary werd op de Aarde gekend als een westerse verschijning van de Goddelijke Moeder, terwijl Lady Quan Yin gekend werd de Oosterse verschijning van de Goddelijke Moeder te representeren. Velen mogen de energieën van Moeder Mary en Lady Quan Yin als hetzelfde gewaarworden, zij houden beide een krachtige resonantie en belichaming van de Goddelijke Moeder vast, sommigen mogen hen zelfs herkennen als dezelfde ziel, hoewel wij twee zielen zijn die twee aspecten van de Goddelijke Moeder vibraties representeren.

Een Schrijven van de Schepper / 4 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Kijk Verder ”


Ah, mijn mooie kind ..... er zijn een aantal interessante ontwikkelingen
op jullie aard-oppervlak geweest, ja? (Lach)
Velen van jullie hebben geoordeeld over het uiterlijk van anderen.
 Interessant, is het niet?
Hoe zit het met het hart, de ziel en de integriteit van een persoon?
Als jullie te veel tijd besteden aan hoe de buitenkant eruit ziet zul je
de prachtige dingen missen die zich binnenin bevinden.
Kijk verder ...... en naar binnen ..... je zult verrast zijn!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


De Arcturianen Er-Tussenin Leven Een Introductie om Eén te Worden ~ Mens en Planeet / 3 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie


De Arcturianen
Er-Tussenin Leven
Een Introductie om Eén te Worden ~ Mens en Planeet
3 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie
Het gaat allemaal over aandacht en intentie. In de hogere dimensies stelt jullie aandacht jullie intentie in, en zij zijn net zo luid als jullie stem is in de derde dimensie. In feite, zijn zij luider omdat zij krachtige gedachtevormen creëren die zoals de wind tegen je gezicht aanvoelen, regen op je hoofd, de geur van iets dat herinnerd wordt, de zon op je voorhoofd of het koude slechte teken van een aanstaande storm.
Wanneer jullie je aandacht op wat dan ook plaatsen, lijnen jullie je er automatisch mee uit, aangezien er geen afscheiding is, zoals jullie het kennen in de derde of zelfs vierde dimensie. Daarom, stelt het plaatsen van jullie aandacht op wat dan ook jullie intentie in, jullie keuze, om te verbinden met en dat te ervaren wat jullie werkelijkheid noemen.

Heavenletter 5306 De Grootsheid van het Leven / Vrijdag 5 juni 2015

De Grootsheid van het Leven
Brief uit de Hemel
Vrijdag 5 juni 2015


God zei:

Iedere persoon op Aarde, alle mensen op Aarde, hebben veel om dankbaar voor te zijn, als ze het maar zouden weten. Het leven is magisch.

Het leven is alsof je goud en robijnen om je nek en polsen hebt, en jij denkt dat het slechts kerstballen zijn gemaakt van plastic, en dus weet jij niet wat je hebt, en je waardeert nog niet wat van jou is, verweven binnen deze illusoire kwaliteit die leven heet.

Wat een fijn iets om in de Zon te komen. Wat een geweldig iets om te verlangen naar de Zon. Wat een geweldig iets om in de Zon te zijn.

Wat een geweldig iets om op Aarde te lopen. En, o ja, de zintuigen. Ze waarschuwen jou, en ze laten je smelten. Te denken aan de grootsheid van het leven - in staat zijn om een geliefde stem te horen en te kijken in de ogen van een geliefde. Wat een geweldig cadeau om te kunnen aanraken en aangeraakt te worden. En om een perzik te proeven en om een bloem te ruiken. Heerlijk zijn de zintuigen. De zintuigen zijn niet alles, en toch, ze zijn ongelooflijk. Wie had kunnen dromen van het hele concept van bloemen, laat staan bloemen die hun weg door de aarde heen duwen?

donderdag 4 juni 2015

Authenticiteit / 2 mei 2015 / Janosh

Authenticiteit
2-6-2015 / Janosh

Wie vertrouwd is met mijn werk, weet dat elk hologram invloed heeft op een specifiek deel van ons onderbewustzijn. Ik noem ze codes, omdat ze je helpen om verborgen kennis in jezelf te ontcijferen. Iedere code bevat informatie in de vorm van een frequentie, oftewel: een energietrilling die met ons gevoel resoneert. In mijn columns beschrijf ik mijn ervaringen die gepaard gaan bij het ontvangen van deze frequenties. Met regelmaat behandel ik degene die op dat moment het sterkst aanwezig is en geef ik mijn mening over onze ontwikkeling binnen dit thema.

Authenticiteit
Apart is ie hè? Authenticiteit. Voordat je verder leest, daag ik je uit om er even contact mee te maken. Kijk er een tijdje naar. Neem de details in je op. Focus op het midden. Een paar minuutjes is al genoeg…


Ik zei ’t je toch? Hij is apart! Natuurlijk kun je dat van elk hologram zeggen, maar Authenticiteit voelt voor mij toch als een vreemd eendje. Zie hier de Einstein uit de collectie: gek genoeg om briljant te zijn. In het begin voelde ik me uitgelachen door de rare patronen, alsof het hologram me aankeek en wilde zeggen: ‘Kijk jou nou eens lekker normaal zijn!’ Logisch gevolg was dat er iets baldadigs in me naar boven kwam, iets wat ik in tijden niet meer zo sterk heb gevoeld. Ik kreeg zin om de boel op stelten te zetten, om het roer 180 graden om te gooien en lekker tegen heilige huisjes aan te schoppen. Ik begreep er niks van, maar toch voelde ‘t goed.


Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging DAG 15 / Donderdag 4 Juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
MAYA BERICHT  DAG15
Donderdag 4 Juni 2015


MEN 2 STIJG OP ALS EEN AREND

Welkom, ik ben Men (Blauwe Adelaar) met de toon van 2. Samen willen we jullie helpen om te stijgen naar je hoogste potentieel. Een aspect van de 2 is de dualiteit of de wet van de tegenstellingen. In jullie Rijk, waar er ook maar omhoog is, er is ook het tegenovergestelde, naar beneden. Dat is er hier ook. Het maakt niet uit wat je ervaart, er is altijd een tegenovergestelde situatie te ervaren. Zo is de aard van de dualistische werelden, zoals die waarin jullie wonen.

Een van mijn aspecten is mondiaal bewustzijn. Net als de arend kan ik jullie helpen bij het stijgen naar je hoogste potentieel. Tijdens het cirkelen hoog boven de Aarde, kunnen wij jullie helpen bij het verkrijgen van een beter zicht op het grotere geheel.

Wanneer je het gevoel hebt vast te zitten in een situatie, doe een beroep op ons. Wij zullen er zijn om je eraan te herinneren om te stijgen en vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar het probleem. Weet dat er voor elk probleem,  vele oplossingen zijn. Als je vliegt en vanuit elke hoek naar de situatie kijkt, schieten je oplossingen waar je nooit aan gedacht hebt te binnen.