Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 juni 2015

Jeshua en Maria Magdalena: De kracht van de Goddelijke Energie. / Barbara Bessen 4 juni 2015

Jeshua en Maria Magdalena:
De kracht van de Goddelijke Energie.
Barbara Bessen
4 juni 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Floep…, en het jaar is alweer bijna voor de helft voorbij. Het is zeer snel gegaan, vond ik. Bij velen van ons was dit hetzelfde. Een dag heeft duidelijk minder “tijd” in verbinding met de grote verandering. De geestelijke vrienden hebben dit steeds weer bevestigd. En – er is veel in beweging. De dualiteit schijnt hogere golven te hebben. Alles wordt ter discussie gesteld; veel dingen die vroeger als waardevol werden gezien heeft momenteel misschien een vieze smaak.

Dingen waar men vroeger niet op lette komen nu naar de voorgrond. De waarde ervan is vaak moeilijk in te schatten. Het is werkelijk een kunst niet of maar weinig in te schatten, maar het beleefde gewoon te laten staan als dat wat het is: Actie en Ervaring.

Wij merken ook dat wij verwanten en vrienden in hun ontwikkeling ook achter kunnen laten. Er is niets dat beter of slechter is, het IS gewoon.

Heavenletter 5305 Een Antistof voor Zorgen? / Zaterdag 6 juni 2015

Een Antistof voor Zorgen?
Brief uit de Hemel
Zaterdag 6 juni 2015


God zei:

Er is geen droefenis in de Hemel. Er is geen paniek, geen angst. Er is zachtmoedig weten. Waar zouden zorgen in de Hemel kunnen bestaan? De Hemel is zorgeloos.

Herinner jezelf eraan dat je ziel in de Hemel is en je hart in het Mijne is, dus ben je hart en ziel in de Hemel. Bezorgdheid en dergelijke is een toegevoegde uitvinding als een ingezet stuk. Bezorgdheid is niet echt, hoe schijnbaar echt bezorgdheid ook mag lijken te zijn. Bezorgdheid is als een zwerm bijen die in jou zoemen.

Is het niet vreemd dat bezorgdheid helemaal echt voor jou lijkt en dat Ik, de God van Allen, onecht kan lijken, alsof Ik een nadere overweging of een toevoeging zou zijn?

Er wordt een grap met je uitgehaald, geliefden. Dat je wedt op bezorgdheid in plaats van op Mij is hetzelfde als het verschil niet kennen tussen een cent en een euro. Het verschil is groter dan dat. 

vrijdag 5 juni 2015

Een Moment Van overweging: Brengers van de Dageraad

Een Moment Van overweging:
Brengers van de Dageraad


Citaten van de Pleiadens.

Muziek: 'Heaven & Earth Spirits' van Within our Reach (Google Play • eMusic • iTunes)

Een Schrijven van de Schepper / 5 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

De Tijd Is Rijp

3-reasons-perfect-time-entrepreneur

Erken het feit dat de tijd rijp is voor een dieper niveau van begrip van jezelf,
degene in je omgeving en het universum.
 Als je in je hart gecentreerd bent en liefde uitstraalt,
zullen deze dingen die je wenst naar je toe komen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Matt Kahn Het Geheim van Spiritueel Succes 5 Juni 2015

Matt Kahn
Het Geheim van Spiritueel Succes
5 Juni 2015


Wij zijn geneigd te denken dat de ingewikkeldheden van het leven ook met ingewikkelde methoden opgelost dienen te worden. Wat echter veel beter helpt is eenvoudigheid… Daar spreekt Matt deze keer over!

- Je bent volledig uitgelijnd wanneer je Ontspannen bent!

- Ik vertrouw het Bewustzijn van Allen - Ik roep het Hoogste Bewustzijn voort dat Ik Ben.

Veel plezier!Uitlijnen met de Hogere Wil Leven in het Hogere Bewustzijn 3 Juni 2015 / Meredith Murphy

Boodschap van Aartsengel Michael
Uitlijnen met de Hogere Wil
Leven in het Hogere Bewustzijn
3 Juni 2015 / Meredith Murphy


Hallo Goddelijke Wezens van Liefde,

Welkom bij deze prachtige verbinding in het Licht. Wij groeten jullie, wetende dat jullie je levens op subtiele, doch belangrijke manieren aan het veranderen zijn.

Terwijl jullie jezelf toestaan om binnenin jullie hart te kijken en te voelen en in aanraking te komen met de diepste redenen waarom jullie willen wat jullie willen, lijnen jullie uit met jullie Hoger Zelf en met de Hogere Wil op manieren die krachtig jullie ervaring vorm zullen geven.

Bevrijd de kolonies Graancirkel, 30 mei 2015

 Bevrijd de kolonies Graancirkel,
30 mei 2015

Free the Colonies Crop Circle, May 30thIn de nacht van de meditatie voor de bevrijding van de kolonies

( https://eventnl.wordpress.com/2015/05/30/wereldwijde-meditatie-30-mei-2015-23-11-uur/ ) is een nieuwe graancirkel ontstaan, die is gemaakt om de lichtkrachten te ondersteunen bij hun operatie om alle negatieve bases uit dit zonnestelsel te verwijderen.

De graancirkel laat de swastika zien, een heilig symbool dat door vele oude culturen werd gebruikt (Vedic, Tibetan, Celtic, Native American, etc) als symbool voor de spiraalbeweging en spirituele evolutie.

Het is interessant om te zien dat het hier is weergegeven precies zoals het eruit zag in de Thule Society. De Thule Society was van oorsprong een positieve esoterische gemeenschap. Een van zijn leden, het medium Maria Orsic, ontving gechannelde informatie van Pleiadiers van Aldebaran met instructies hoe een antizwaartekracht machine te bouwen waarmee ruimteschepen kunnen worden gebouwd.

De HIERARCHIE: Jullie Galactische Buren. / Sheldan Nidle Geplaatst: 5 juni 2015

De HIERARCHIE:

Jullie Galactische Buren.
Sheldan Nidle
Geplaatst: 5 juni 2015

Jullie galactische buren – 6 De Sterrennatie Epsilon Eridani

Steeds opnieuw beschreef Washta, mijn leidsman en mentor van de Galactische Licht Federatie, met graagte het belang van ‘hartlogica’. Hij verklaarde dat onze hemelse gidsen en ons Ware Zelf door middel van deze hogere redenering met ons communiceerden. Op deze manier kunnen wij elk probleem creatief oplossen, en door gebruik te maken van onze ware vermogens kunnen wij nieuwe ideeën ten uitvoer brengen, schitterende kunst creëren en slimme ontdekkingen doen. Eén sterrennatie die deze logica naar zijn hoogste punt heeft gebracht was Epsilon Eridani.

Tijdens een van zijn onderwijssessies met mij introduceerde Washta mij op zijn Siriaans moederschip bij Bilok, een verbindingsteamlid. Bilok, die afkomstig was van Epsilon Eridani, vertelde me dat ‘hartlogica’ onderwezen werd aan de kinderen van zijn thuiswereld (in hun taal “Erza’ of ‘Hartwezen’).

‘Cobra-conferentie’ 21/22 maart 2015 / geplaatst 5 juni 2015

‘Cobra-conferentie’ 21/22 maart 2015

‘Cobra-conferentie’ op 21 en 22 maart 2015 in Konstanz.

Deze aantekeningen zijn gemaakt door iemand met de codenaam ‘Antares’, en iemand anders die ook op de conferentie aanwezig was, met de codenaam ‘Taygeta’, heeft ze nagelezen om ze te controleren en om gemiste onderdelen toe te voegen. Dit was oorspronkelijk gepost in het Duits op transinformation.net

Dit is naar het Engels vertaald door Inana, sommige woorden zijn toegevoegd met de beste intenties omdat de vertaler eveneens op de conferentie aanwezig was. Dit is gepubliceerd ophttp://recreatingbalance1.blogspot.tw/

Dit zijn persoonlijke aantekeningen die met de beste bedoelingen en vaardigheden zijn gemaakt; het zijn niet de exacte woorden die Cobra heeft gezegd. Echter, Cobra heeft deze aantekeningen gelezen en bevestigd.

Hoe dan ook, we denken en hopen dat je het interessant zult vinden en dat ze je wat nieuwe inzichten zullen geven.

Antares, Taygeta, Inana & Untwine

naar het Nederlands vertaald door Veronica
Uittreksel uit: Dertig sluiers van Illusie / Door Suzan Caroll

ALS DE ILLUSIE WORDT VERWIJDERD, IS ALLES DAT OVERBLIJFT WAARHEID. Dit boek zou eigenlijk genoemd moeten worden: “Mijn Dertig Sluiers van Illusie.” Omdat ik er zeker van ben dat ieder mens die in zichzelf reist hun eigen dertig illusies zou vinden, of meer…  .…more 

Uittreksel uit: Dertig sluiers van Illusie

Door Suzan Caroll

Sluier Zeven: “De Illusie van Constantheid/Bestendigheid”

Lady Astrea, Lady Astrea.”
”Ja,” ik hoor opeens een stem die me wekt. “Ik ben hier, mijn enige, roep je mij?”
“Oh, ja,” antwoord ik, “ik denk dat ik het ben. Ik wist niet dat ik dat was, maar ik ben blij dat u me antwoordde. Denkt u dat ik me het herinnerde en u oproep om me te helpen terug keren?”

“Dat kan zijn, mijn lieve. Maar kom, het is jouw beurt voor de Cirkel.”

Op deze dag van je leven / 5 Juni / Neal Donald Walsch

5 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat juist als het lijkt alsof het leven uit elkaar valt, zou het voor de eerste keer kunnen zijn dat dingen samen vallen.

Ik heb geleerd om het proces van het leven te vertrouwen,
en niet zozeer de uitkomst.
Bestemmingen hebben niet zo veel waarde als reizen.

Dus misschien moet je dingen uit elkaar laten vallen op dit moment als dat is wat er gebeurt.
Blijf er niet zo hardnekkig aan vast houden.
Het mooie van dingen die uit elkaar te vallen is dat je alleen de stukken
die je wilt eruit kunt halen ...

... en je weet precies waarom ik je dit vandaag vertelde ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Lady Quan Yin en Moeder Mary De Synthese van het Goddelijk Vrouwelijke / 3 Juni 2015 / Natalie Glasson

Lady Quan Yin en Moeder Mary
De Synthese van het Goddelijk Vrouwelijke
3 Juni 2015 / Natalie Glasson

Het is met de gratie van de Godin en de Goddelijke Moeder dat wij, Lady Quan Yin en Moeder Mary jullie begroeten. We komen naar voren als afgezanten van de zuiverste trillingen van de heilige vrouwelijke aspecten, kwaliteiten en expressies van de Schepper, aldus mogen jullie hetzelfde binnenin jullie wezen absorberen en activeren. Laat ons de zuiverste trillingen van de Goddelijke Vrouwelijke aspecten van de Schepper verwelkomen in/naar onze huidige ascentie, wetende dat acceptatie zal leiden naar de synthese binnenin jullie wezen en het Universum van de Schepper.
Op de innerlijke vlakken communiceren wij, Lady Quan Yin en Moeder Mary, in harmonie, en sluiten onze energieën bij elkaar aan met een focus van het synthetiseren van de Goddelijke Vrouwelijke aspecten die wij representeren om een krachtige verenigde stroming van de Godin vibraties en kracht te creëren, hetgeen de Aarde en de innerlijke vlakken zal beïnvloeden. Wij, Lady Quan Yin en Moeder Mary, hebben ons altijd gefocust op de eenheid en synthese tussen onze energieën, terwijl Moeder Mary één aspect van de Goddelijke Moeder energieën representeert en Lady Quan Yin een ander aspect representeert. Wanneer deze twee aspecten verenigd zijn, zijn wij allemaal in staat om meer volledige en meer complete vibraties van de Godin te herkennen. 
Moeder Mary werd op de Aarde gekend als een westerse verschijning van de Goddelijke Moeder, terwijl Lady Quan Yin gekend werd de Oosterse verschijning van de Goddelijke Moeder te representeren. Velen mogen de energieën van Moeder Mary en Lady Quan Yin als hetzelfde gewaarworden, zij houden beide een krachtige resonantie en belichaming van de Goddelijke Moeder vast, sommigen mogen hen zelfs herkennen als dezelfde ziel, hoewel wij twee zielen zijn die twee aspecten van de Goddelijke Moeder vibraties representeren.

Een Schrijven van de Schepper / 4 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Kijk Verder ”


Ah, mijn mooie kind ..... er zijn een aantal interessante ontwikkelingen
op jullie aard-oppervlak geweest, ja? (Lach)
Velen van jullie hebben geoordeeld over het uiterlijk van anderen.
 Interessant, is het niet?
Hoe zit het met het hart, de ziel en de integriteit van een persoon?
Als jullie te veel tijd besteden aan hoe de buitenkant eruit ziet zul je
de prachtige dingen missen die zich binnenin bevinden.
Kijk verder ...... en naar binnen ..... je zult verrast zijn!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


De Arcturianen Er-Tussenin Leven Een Introductie om Eén te Worden ~ Mens en Planeet / 3 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie


De Arcturianen
Er-Tussenin Leven
Een Introductie om Eén te Worden ~ Mens en Planeet
3 Juni 2015 / Dr. Suzanne Lie
Het gaat allemaal over aandacht en intentie. In de hogere dimensies stelt jullie aandacht jullie intentie in, en zij zijn net zo luid als jullie stem is in de derde dimensie. In feite, zijn zij luider omdat zij krachtige gedachtevormen creëren die zoals de wind tegen je gezicht aanvoelen, regen op je hoofd, de geur van iets dat herinnerd wordt, de zon op je voorhoofd of het koude slechte teken van een aanstaande storm.
Wanneer jullie je aandacht op wat dan ook plaatsen, lijnen jullie je er automatisch mee uit, aangezien er geen afscheiding is, zoals jullie het kennen in de derde of zelfs vierde dimensie. Daarom, stelt het plaatsen van jullie aandacht op wat dan ook jullie intentie in, jullie keuze, om te verbinden met en dat te ervaren wat jullie werkelijkheid noemen.

Heavenletter 5306 De Grootsheid van het Leven / Vrijdag 5 juni 2015

De Grootsheid van het Leven
Brief uit de Hemel
Vrijdag 5 juni 2015


God zei:

Iedere persoon op Aarde, alle mensen op Aarde, hebben veel om dankbaar voor te zijn, als ze het maar zouden weten. Het leven is magisch.

Het leven is alsof je goud en robijnen om je nek en polsen hebt, en jij denkt dat het slechts kerstballen zijn gemaakt van plastic, en dus weet jij niet wat je hebt, en je waardeert nog niet wat van jou is, verweven binnen deze illusoire kwaliteit die leven heet.

Wat een fijn iets om in de Zon te komen. Wat een geweldig iets om te verlangen naar de Zon. Wat een geweldig iets om in de Zon te zijn.

Wat een geweldig iets om op Aarde te lopen. En, o ja, de zintuigen. Ze waarschuwen jou, en ze laten je smelten. Te denken aan de grootsheid van het leven - in staat zijn om een geliefde stem te horen en te kijken in de ogen van een geliefde. Wat een geweldig cadeau om te kunnen aanraken en aangeraakt te worden. En om een perzik te proeven en om een bloem te ruiken. Heerlijk zijn de zintuigen. De zintuigen zijn niet alles, en toch, ze zijn ongelooflijk. Wie had kunnen dromen van het hele concept van bloemen, laat staan bloemen die hun weg door de aarde heen duwen?

donderdag 4 juni 2015

Authenticiteit / 2 mei 2015 / Janosh

Authenticiteit
2-6-2015 / Janosh

Wie vertrouwd is met mijn werk, weet dat elk hologram invloed heeft op een specifiek deel van ons onderbewustzijn. Ik noem ze codes, omdat ze je helpen om verborgen kennis in jezelf te ontcijferen. Iedere code bevat informatie in de vorm van een frequentie, oftewel: een energietrilling die met ons gevoel resoneert. In mijn columns beschrijf ik mijn ervaringen die gepaard gaan bij het ontvangen van deze frequenties. Met regelmaat behandel ik degene die op dat moment het sterkst aanwezig is en geef ik mijn mening over onze ontwikkeling binnen dit thema.

Authenticiteit
Apart is ie hè? Authenticiteit. Voordat je verder leest, daag ik je uit om er even contact mee te maken. Kijk er een tijdje naar. Neem de details in je op. Focus op het midden. Een paar minuutjes is al genoeg…


Ik zei ’t je toch? Hij is apart! Natuurlijk kun je dat van elk hologram zeggen, maar Authenticiteit voelt voor mij toch als een vreemd eendje. Zie hier de Einstein uit de collectie: gek genoeg om briljant te zijn. In het begin voelde ik me uitgelachen door de rare patronen, alsof het hologram me aankeek en wilde zeggen: ‘Kijk jou nou eens lekker normaal zijn!’ Logisch gevolg was dat er iets baldadigs in me naar boven kwam, iets wat ik in tijden niet meer zo sterk heb gevoeld. Ik kreeg zin om de boel op stelten te zetten, om het roer 180 graden om te gooien en lekker tegen heilige huisjes aan te schoppen. Ik begreep er niks van, maar toch voelde ‘t goed.


Een Schrijven van de Schepper / 3 Juni 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 Juni 2015 / door  Jennifer Farley,

” Omarm Alles”


Naarmate jullie groeien, kunnen enkele van jullie je lichaam bekijken als iets om te minachten, als zware, logge pakketten die je niet langer dienen.
Bij het omarmen van jullie Aardse bestaan in zijn geheel
 (met inbegrip van je lichaam), zal er geen noodzaak zijn om te 'ontsnappen' in je geest. Alles wat je nodig hebt is daar.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 4 Juni / Neal Donald Walsch

4 Juni / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat niet alles precies dient uit te komen op de manier waarop jij
het gepland had zodat jij het een succes kunt noemen.

Soms is alles wat God wil dat je doet is om "de bal te laten rollen”.
Dan, zal Zij het vanaf daar van je overnemen.
Dus, wanneer dingen anders blijken te zijn dan de manier waarop jij ze gewild had,
ben dan niet te snel.
Met zeggen dat het een "Tegenvaller"is!"

Menige Tegenvaller is een zegen in vermomming.
Denk aan de mogelijkheid dat het leven magisch is ... en dat er een konijn
in die hoed zit.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Nieuwe Nederlandstalige Site Info-blog The Event-NL

Nieuwe Nederlandstalige Site
Info-blog The Event-NL
NIEUWS OVER GESCHIEDENIS EN TOEKOMST – COBRA NL


Op deze site tref je in het Nederlands vertaalde artikelen aan van de website van ‘Cobra’ (NL) in aanloop naar ‘The Event’, maar vanzelfsprekend kun je ook alle informatie hier vinden tijdens en na ‘The Event’ vanuit de RM. (Resistance Movement).

Deze gebeurtenis zal een enorme verandering teweeg gaan brengen in de hele wereld, zoals nog nooit in de geschiedenis van de mensheid is voorgekomen. Maar de mensheid zal bevrijd worden, en blijven en de ware geschiedenis te horen krijgen die altijd voor ons is weg gehouden en onderdrukt.

Voor sommigen of waarschijnlijk zelfs wel voor velen, zal dit erg op ‘science fiction’ lijken en dat staat iedereen helemaal vrij uiteraard. Ieder van ons heeft immers zijn eigen tempo en manier van informatie verzamelen. Je kunt je afvragen waar altijd al die films en series op gebaseerd waren. Fantasie of…. Voor degenen die iets van ruimtevaart of astronomie weten, of er zelfs in werken, zal dit bekende en wellicht aanvullende informatie zijn. Voor anderen die gewoon open-minded zijn en leergierig en nieuwsgierig: lees hier de achtergrondinformatie alsook de updates, zodat je in een later stadium (tijdens en na The Event) op de hoogte bent en weet wat je kunt doen om mee te helpen om dit proces zo soepel en rustig mogelijk te laten verlopen. Bovenin het menu vind je heel veel achtergrondinformatie en geschiedenis. De bevrijding van de slavernij door de ‘Cabal’ en het financiële systeem is binnenkort een feit. Daar wordt hard aan gewerkt.


De HIERARCHIE: Jullie Galactische Buren. / Sheldan Nidle Geplaatst: 4 juni 2015

De HIERARCHIE:
Jullie Galactische Buren.
Sheldan Nidle
Geplaatst: 4 juni 2015

05: Jullie galactische buren – Het Sterrenrijk Altair

Nu we onze reis langs tweeëntwintig van jullie galactische buren voortzetten, arriveren we bij het Sterrenrijk Altair. Tijdens deze en andere reizen zullen we het ontstaan van diverse galactische culturen en hun progressie tot in onze tijd onderzoeken. We zullen ook onderzoeken hoe de huidige golf van vrede en coöperatie, ontstaan gedurende het laatste decennium van het Verdrag van Anchara, nooit eerder deze galaxy zo heeft samengebracht. De Altairianen zijn een goed voorbeeld. Vroeger traden ze op als bemiddelaars in vredestijd, maar niet tijdens vijandigheden; dit was afhankelijk van de ‘ aan en uit knop' van de galactische oorlogen om bepaalde culturele, diplomatieke en technische voordelen te verkrijgen.

Ik kwam als kind van zeven voor het eerst in contact met hen toen Washta, mijn gids en mentor, mijn gespreksmakker werd en mij later introduceerde bij een Altairiaanse ambassadeur en zijn gevolg van negen verbindingspersonen. Deze afgezanten waren in dit zonnestelsel op missie vanwege een aantal vertrouwelijke ‘informatiediscussies’ met bepaalde aardse geheime regeringen.

Een Moment Van overweging: Spirituele ladder.

Een Moment Van overweging:
Spirituele ladder.


De muziek is van het album Lost Words. De titel is Un Instant per Sempre. Altijd mijn dank aan Google voor de schitterende illustraties.


Heavenletter 5205 Ervaringen Zijn Niet Meer dan Ervaringen / Donderdag 4 Juni 2015

Ervaringen Zijn Niet Meer dan Ervaringen
Brief uit de Hemel
Donderdag 4 Juni 2015


God zei:

Alle ervaringen zijn goed, maar maak niet teveel van ervaringen. Dit geldt ook voor ervaringen die je prachtig vindt en ook voor ervaringen die je hartverscheurend en traumatisch vindt. Er moet van helemaal niets teveel gemaakt worden in de relatieve wereld. Een ervaring die vandaag groot lijkt kan de volgende dag tot niets verminderen.

In ieder geval blazen ervaringen de aftocht en je ervaart iets anders. Zelfs routine ervaringen zijn ervaringen. Met de bus gaan. Een deur opendoen of dichtdoen. Op je tenen staan om bovenop de koelkast te reiken.

Of een ervaring nu is voor een toets op school zakken of bijna dood of een verjaardagsfeestje, je wilt er niet teveel van maken. Ongeacht de aard van jouw ervaring, het is slechts een ervaring. Je kunt er dol op zijn of niet.

woensdag 3 juni 2015

Sheldan Nidle / 2 juni 2015

Sheldan Nidle - 2 juni 2015


10 Ben 11 Pax, 11 Ik

Selamat Balik! Er gebeurt nu veel op deze wereld. Vele financiële veranderingen vinden plaats om te verzekeren dat onze acties succes hebben. Zoals we de vorige keer al zeiden is wat er gebeurt het laatste verval van een systeem dat deze oppervlaktewereld de afgelopen 13 millennia met ijzeren vuist heeft geregeerd. Een dergelijke operatie is gevuld met een schijnbaar eindeloze rij individuen die oprecht zijn toegewijd aan het oude systeem dat lang geleden door de Annunaki is opgezet. Onze aardse bondgenoten begonnen meer dan een decennium geleden precedenten te scheppen voor de opbouw van een alternatief systeem. Zoals we eerder al zeiden, functioneert dit nieuwe systeem al in het grootste deel van Azië en zullen vele delen van deze aardbol volgen. Het is dit prototypesysteem waar we laatst op zinspeelden. Dit alternatief wordt in Europa en Azië steeds sterker en wordt gebruikt om wereldwijd fondsen uit te wisselen. De VS-corporatie realiseert zich dit en voelt ten diepste aan dat de tijd van afrekening is gekomen. Deze overtuigingen werden in het geheim gedeeld. De laatste eer aan dit verouderde systeem is nagenoeg bewezen. Een groots moment in de wisseling van de macht is ophanden.