Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 30 mei 2015

Een Moment Van overweging Verantwoordelijkheid

Een Moment Van overweging
Verantwoordelijkheid
Door Myraadrian


Deze boodschap is verwerkt vanuit het boek "The 12 Steps to Forgiveness" door Paul Ferrini. Ik ben altijd dankbaar aan de artiesten van het Internet die hun kunsten delen met ons. De muziek is van The Epic Soul Factory -- Creo en Ti.


Commandant Ashtar Jullie Huidige Vlucht van Ascentie 29 Mei 2015 / Natalie Glasson

Commandant Ashtar
Jullie Huidige Vlucht van Ascentie
29 Mei 2015 / Natalie Glasson

Deze tijd op de Aarde, hetgeen al jullie levensspannen omspant, is een periode van krachtige ontwaking. Alles binnenin jullie heeft de kans om te ontwaken en in/naar de schittering van de Schepper tot bloei te komen; dit maakt duidelijk dat dezelfde kansen beschikbaar zijn binnenin jullie werkelijkheid en ervaringen. Nooit eerder hebben wij zo een krachtige ontwaking op een versneld tempo en met een grote bewust besef waargenomen. Jullie zijn wezens van ontwaking, jullie ondersteunen de bewuste ontwikkeling en evolutie van jullie zelf en diegenen die in jullie toekomst op de Aarde aanwezig zijn. Het is tijd om het tevoorschijn komen van het goddelijke dat plaatsvindt binnenin jullie wezen in ere te houden, aangezien dit jullie ervaring in hoge mate zal vergroten.

Jullie ontwaking van het goddelijke binnenin jullie doet zich voor op meer niveaus van jullie wezen dan waar jullie je mogelijk bewust van kunnen zijn. Licht explosies vinden binnenin jullie fysieke lichaam plaats en komen in jullie cellen tot uitbarsting zoals een snel stromende rivier, en het beïnvloedt jullie organen en alle aspecten van jullie fysieke lichaam bij het transformeren in/naar snellere trillingen van Licht. Het Licht van het goddelijke stroomt door jullie wezen heen en creëert transformatie binnenin jullie etherische, emotionele, mentale en spirituele lichamen alsook in alle aspecten van het gebied van jullie aura. Het Licht dat jullie ontvangen is een hogere en snellere trilling dan jullie ervaren hebben in jullie huidige leven, het stroomt vanuit de Goddelijke Schepper doorheen jullie Ziel met één doel van transformatie; het vergroten van jullie wezen om een werkelijke en absolute afgevaardigde van de Goddelijke Schepper te worden.

MICHAEL INZICHT: Het in balans brengen van mannelijke en vrouwelijke energie:/ Geplaatst 30 mei 2015

MICHAEL INZICHT
DE ESSENTIE VAN JE PERSOONLIJKHEID
Het in balans brengen van mannelijke en vrouwelijke energie: de voorbeeldfunctie van Nederland en België en de betekenis van vrouwen(groepen) en zielerollen hierin
Geplaatst 30 mei 2015


Philip/Theo: We willen graag ingaan op het huidige transformatieproces dat zal leiden naar een andere manier van leven en omgaan met elkaar en met moede aarde. Michael heeft in voorgaande thema’s onder meer aangegeven dat het huidige transformatieproces een toename van bewustwording gaat opleveren hoe we op een waardevolle manier met elkaar om kunnen gaan. In dit huidige proces wordt de mannelijke en vrouwelijke energie meer in balans gebracht en steeds meer in duurzame oplossingen gedacht. Het is het durven en willen leven vanuit bewustzijn en innerlijke wijsheid, zodat alle keuzen die op angst, hebzucht en ‘ten koste van’ zijn gebaseerd, worden getackeld. 

Michael heeft ook vermeld dat Nederland een voortrekkersrol heeft. Hierbij nemen mensen met de zielerol Koninklijke en vrouwengroepen een specifieke plek in. Vandaar dat er in Nederland meer Koninklijken aanwezig zijn dan de 2% over de gehele wereldbevolkingpopulaties. Veel netwerken van vrouwen vinden elkaar, ook over de grens. Hierdoor wordt een soort voortstuwende beweging gemaakt, in plaats van er achter aan te gaan . Echt initiërend en voortstuwend, waarop anderen weer kunnen aanhaken. Onze eerste vraag aan Michael is hoe het op dit moment staat met de rol van Nederland.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging DAG 10 / Zaterdag 30 mei 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
MAYA BERICHT  DAG 10
Zaterdag 30 mei 2015OC 10  VOED JE ZELF

Welkom op deze dag. Ik ben Oc 10 (Witte Hond) en ik ben hier om mijn diensten aan te bieden om jullie te helpen op jullie pad. Graag willen wij manieren met jullie delen waarop jullie je vermogen kunnen verbeteren om jullie wensen te manifesteren. Het is onze hoop dat jullie deze kennis gebruiken voor jullie hoogste goed en voor het hoogste goed van alle betrokkenen. Het is onze wens om te zien hoe jullie jezelf ontwikkelen tot het punt waar je onvoorwaardelijk van jezelf houden en van alle schepselen, groot en klein.

Vandaag zullen we kijken naar het aspect van zorgzaamheid. Wanneer we dit woord uitpreken, denken de meeste van jullie aan een moeder die voor haar kind zorgt of misschien gaan jullie gedachten naar een tuinman die zijn planten verzorgt. Wat echter vaak over het hoofd wordt gezien is zelf-zorgzaamheid. Nemen jullie dagelijks de rust en de tijd om gewoon te Zijn? Wanneer was de laatste keer dat jullie een massage, een manicure of van een dag in het water genoten? Als je een partner hebt, wanneer was de laatste keer dat jullie elkaar extra aandacht gaven, zoals elkaars haar borstelen of elkaars pijnlijke spieren kalmeren? Heb je de tijd genomen om je lichaam te laten genieten in warm water? Stop je vaak om te genieten van de schoonheid in de natuur? Neem je de tijd om boeken of tijdschriften die je interessant vindt te lezen?

Kryon: Liefde heeft vele facetten. 1 / David Brown 27 februari 2010 / Geplaatst: 30 mei 2015


Kryon:
Liefde heeft vele facetten. 1
David Brown
27 februari 2010: Devon, Engeland
Geplaatst: 30 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij willen graag zeggen hoe heerlijk en prachtig het is om hier vanavond in Devon, Engeland te zijn want er hangt veel liefde, zachtheid en gevoel in de lucht. De energieën veranderen niet alleen voor jullie maar voor de hele planeet en er komt een nieuwe wereld aan, een fantastisch nieuw gezichtspunt. Wij zeggen jullie dat jullie alleen maar dromen, er komt een nieuwe wereld, een wereld vol liefde en vreugde en vrijheid: het is een eerlijke wereld vol integriteit. Als jullie loslaten wat jullie ook los moeten laten om jezelf los te maken van wat jullie ook bindt, komen jullie dichter bij het Goddelijke en komen jullie dichter bij de waarheid over wie jullie zijn.

Laat de liefde stromen. Sluit je ogen en ga naar binnen en voel de liefde door je hart stromen. Liefde is geen nieuwe energie, maar liefde makkelijk laten stromen is een behoorlijke opwaardering voor de mensheid en er zijn nieuwe variëteiten van liefde op weg en er zal liefde stromen tussen jullie en je innerlijk kind en je familiesamenstelling.

Dit zal problemen heel makkelijk oplossen en hoe dichter de planeet bij 2012 komt, hoe makkelijker de liefde door jullie heen zal stromen en oplossen wat jullie tegenhoudt om lief(de) te hebben.De HIERARCHIE: Jullie Galactische Buren. / Sheldan Nidle Geplaatst: 30 mei 2015

De HIERARCHIE:
Jullie Galactische Buren.
Sheldan Nidle
Geplaatst: 30 mei 2015
  
02: Introductie door Susan Nidle (boek: Jullie Galactische Buren)     

Degenen die accepteren wat de samenleving ons over het universum leerde, geloven dat de sterren bestaan in een eindig universum. Wat echt is, wat wij als werkelijkheid aannemen wordt beperkt tot wat de vijf zintuigen onthullen. Voor velen van ons is echter de reële waarheid veel ingewikkelder.

Toen wij, mijn broer en ik, in de vijftiger jaren opgroeiden, brachten wij veel tijd door met Wezens die ons bezochten om ons eraan te herinneren en te onderwijzen over het leven op andere planeten en in andere dimensies. Hun manier van communiceren was telepathisch en ‘psychisch’ (paranormaal), maar we hadden ook fysiek contact. Deze contacten veroorzaakten geen angst of ongerustheid, maar slechts verwondering en een dankbaar geluksgevoel. We accepteerden de informatie en reageerden zoals kinderen doen, die een geweldige leerervaring ontvingen van familiaire, liefdevolle en onpeilbare leraren.

Een Schrijven van de Schepper / 29 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Waarom Aarzelen ”
transition-support

Als je merkt dat je vastzit en bent verdwaald in het doolhof van jouw 'oude energie',
 Jouw 'oude leven', jouw 'oude gewoontes'.......
dan is dat is een teken dat het tijd is voor een verandering.
Waarom aarzelt je?
Stap naar voren, omarm het, het is van jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Vanuit de Akashic Archieven Juni 2015 Boodschap / Gechanneld door: Jen Eramith MA

Vanuit de Akashic Archieven
Juni 2015 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juni 2015 verwachten?
Er is een grote, rijke overvloedige energie deze maand. Het gevoel is dat de maand langer duurt dan het aantal dagen dat het aan zou geven. Iedere dag, ieder uur, en ieder moment is vermeerderd.
Je mag bij jezelf gewaarworden de tijd uit het oog te verliezen en zo betrokken te raken in een activiteit dat het moment groter aanvoelt dan het op de klok zou toeschijnen te zijn. Dit is een goede tijd om zoals een kind te zijn op de manier dat jij je tot de tijd verhoudt. Denk eraan om volledig aanwezig te zijn en echt te genieten van wat je aan het doen bent, in plaats van te lijden door gehaastheid of te proberen je te haasten. Doe alles dat je kunt om dat gevoel van tijdloosheid en totale focus te cultiveren. Versterk de vaardigheden die je helpen aanwezig te zijn - ademhalen, luisteren, meditatie en focus.  

Heavenletter 5300 Houd de Teugels van het Leven Heel Lichtjes Vast / Zaterdag 30 mei 2015

Houd de Teugels van het Leven Heel Lichtjes Vast
Brief uit de Hemel
Zaterdag 30 mei 2015


God zei:

Ja, Ik begrijp het. Jij wilt buigen voor Mijn Wil. Jij wilt dat jouw leven altijd conform Mijn Wil is, en toch, het is alsof jij je zwevend over Mij heen bevindt. Je komt zover dat je ziet dat je zelfs Mij moet loslaten. Dit loslaten, als het maar zo eenvoudig zou zijn, het leven laten gebeuren zoals het gebeurt en jij er echt neutraal over zijn, want je bent niet neutraal, en je zou niet moeten willen beweren dat je dat bent.

Het is verwarrend. Je hebt een wil. In feite moet je een wil hebben. Het is niet aan jou om passief te zijn in het leven. Jij geeft erom. Je geeft er echt om. Jij bent zeker niet onverschillig. Je bent betrokken bij je leven. Om het leven te leven, neem je eraan deel.

Op hetzelfde moment dat jij de kracht van het loslaten van de controle begrijpt, ervaar je jezelf als voorstander van dat het leven jouw wil in der minne zal volgen.

vrijdag 29 mei 2015

Een Moment Van overweging: Ware Vrijheid

Een Moment Van overweging:
Ware Vrijheid
van wholepeople

Arcturische Morgen Boodschap / Suzan Lie / mei 2015

Arcturische Morgen Boodschap
Suzan Lie / mei 2015

“Ik, Lady Leto, richtte me op jullie met een liefde die vrij is van alle illusie. Ik ben blij dat jullie je weg hier naartoe hebben gevonden om deel te nemen aan het proces van loslaten en je zelf te beschermen tegen de illusie. Maar voordat jullie dat kunnen doen, moet je eerst begrijpen wat een illusie is. Een illusie is als een cocon die je om je heen en in jezelf schept terwijl je vleugels groeien en je leert hoe te vliegen.”

“Hoe creëer je die illusies? Sommige illusies werden aangeleerd door jullie autoriteit mensen, toen je kind was en andere creëerde je zelf door je vrees voor het onbekende. Als je in een situatie zit waarover je onzeker bent als je die onder ogen ziet, dan creëer je een bedekking waarvan jij denkt dat die gemakkelijker is om mee om te gaan. Dit proces begint met de onzekerheid over je vermogen om in elke situatie sterk te staan. Dan ‘wens’ je je een situatie als een bepaalde wijze waarop je je behaaglijker/comfortabeler voelt. Dan gaat die wens over in een ‘verwachting’. Die verwachting bestuurt dan je ‘waarneming’.

Dit is een Uittreksel uit: Dertig Sluiers van Illusie

Bevrijdt de kolonies! Update en video's Cobra: geplaatst donderdag 28 mei 2015

Bevrijdt de kolonies! Update en video's
Cobra: geplaatst donderdag 28 mei 2015

Bevrijdt de kolonies! Deze activatie vindt op 30 mei om 23.11 uur plaats. Om de mensen meer begrip te geven over de situatie in ons zonnestelsel, zal ik een paar zaken uitleggen over verschillende uitwijk-samenlevingen en hun ruimteprogramma's.

In de laat-Atlantische tijd waren zowel de licht- als de duistere krachten openlijk op de planeet aanwezig. Toen deze planeet werd bezet door de Chimera en de Archons 26.000 jaar geleden, waren alle groepen die andere belangen en aanzienlijke macht hadden gedwongen om de oppervlakte te verlaten en ondergronds te gaan.

De lichtkrachten hebben toen hun eigen netwerk van ondergrondse steden gebouwd en dit netwerk hield het licht voor de planeet vast in de afgelopen 26.000 jaar. In de huidige 'alternatieve' informatiebronnen wordt dit netwerk Agartha genoemd, of Shamballa, of het ondergrondse koninkrijk van licht.

De duistere krachten hebben eveneens hun eigen netwerk van ondergrondse onderkomens gebouwd en zij hebben zich verenigd met de Dracos en de Reptillians die al op verscheidene ondergrondse locaties leefden. Zij hebben het duister op deze planeet in de laatste 26.000 jaar in stand gehouden. Verschillende informatiebronnen noemden dit netwerk Shamballa, het Agartha netwerk, het Naga koninkrijk, de Patala.... Dus als iemand het heeft over het Agartha netwerk, moet je een goed onderscheid maken naar welk netwerk wordt verwezen.

Benjamin Fulford: "De slag om planeet Aarde gaat door met veranderingen in regimes, nucleaire dreiging, komende financiële instorting enz." Vrijdag mei 2015,

Benjamin Fulford:
"De slag om planeet Aarde gaat door met veranderingen in regimes, nucleaire dreiging, komende financiële instorting enz."
Vrijdag mei 2015, 09:42 uur


Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist en als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime ordes.

Het lijkt erop dat nieuws zichzelf soms herhaalt. Het lijkt erop dat nieuws zichzelf soms herhaalt. Wanneer dit klinkt als een herhaling is het een herhaling. Dat is omdat vele recente nieuwsgebeurtenissen samengevat kunnen worden in een paar herhalingspatronen: Griekenland dreigt in gebreke te blijven, de VS zit opnieuw bijna zonder geld, er is opnieuw een massale valse schietpartij in de VS (deze keer is het Waco) China en Japan beweren een beetje verschillende dingen over elkaars geschiedenis en dan vliegen militaire piloten naar obscure eilanden en wijzen ze elkaar aan als dader, Sjiieten, Soennieten, Joden en westerse huurlingen die zich voordoen als Moslim extremisten doen slechte dingen of zijn slachtoffers van slechte dingen, Noord Korea schiet een raket af, enz., enz.

In de alternatieve nieuwswereld zien we iets soortgelijks: er dreigen massa arrestaties van leden van de westerse kabbalistische elite, het nieuwe financiële systeem is aangekondigd en je rekening zit bij de post, Ufo’s zijn geland, het einde van de wereld is nabij, President Obama is een buitenaardse, tijdreizende Moslim enz.


Kryon: Liefde is hier om te blijven! 2 / David Brown 10 december 2003 / Geplaatst: 29 mei 2015

Kryon:
Liefde is hier om te blijven! 2
David Brown
10 december 2003 : “The Fountain”, Durbanville
Geplaatst: 29 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De reden waarom het zolang duurt voordat jullie jezelf helen is dat jullie spirituele leiders jullie een omleidende route hebben laten belopen: allereerst Christus vinden en dan God. Op die manier verloren velen het vertrouwen op de reis die het massabewustzijn binnengaat, die handelt als een hogedrukpan en jullie afscheidt van het Goddelijke, van wat jullie werkelijk wensen. Degenen van jullie die het pad hebben belopen, die de woorden hebben omgezet in actie, die hun leven in integriteit leven, zullen verder stappen dan de ketenen van het massabewustzijn en een leven van waarheid, liefde en compassie binnengaan.

“Liefde is hier om te blijven!” Wie tegen liefde wenst te vechten zal een verloren gevecht vechten – liefde is alles dat er feitelijk is  - als jullie tegen liefde vechten tegen liefde met liefde – het is een manier om jullie de grote waarheid van je eigen bestaan in te laten zien.

Het jaar 2004 zal voor spirituele mensen niet zo moeilijk zijn als in het verleden – dit wil niet zeggen dat er geen uitdagingen zullen zijn; het wil zeggen dat jullie kalm blijven, verbonden, wijs en vol begrip. Als jullie uitdagingen komen dan zullen zij komen en zij zullen moeilijk zijn maar jullie hebben allemaal de kennis en de wijsheid om met deze uitdagingen om te gaan en je ruimte onder alle omstandigheden te handhaven om jezelf te vinden. De uitdagingen zullen niet weggaan en als jullie de uitdagingen omarmen zal Spirit jullie de energie geven om je er doorheen te vechten – om jullie er doorheen te krijgen.


De HIERARCHIE: Jullie Galactische Buren. Sheldan Nidle / Geplaatst: 29 mei 2015

De HIERARCHIE:
 Jullie Galactische Buren.
Sheldan Nidle
Geplaatst: 29 mei 2015

01: Jullie galactische buren - Introductie door Sheldan Nidle

Dit boek ontstond meer dan een jaar geleden toen ik, tijdens een van mijn ‘update’-sessies, benaderd werd door een comité van 22 wezens uit deze galaxy. Ze gaven aan dat voor mij de tijd gekomen was om de mensen van de Aarde te helpen bij het te boven komen van hun sterke aversie jegens het uiterlijk van de vele zeer intelligente bewoners van deze galaxy. Om dit mogelijk te maken zouden Washta, mijn Siriaanse gids, en een aantal anderen die hiertoe waren aangewezen fungeren als mijn ‘wegwijzers’ bij het schrijven van dit boek. Het doel is jullie te introduceren bij een zeer klein deel van de bijzondere reeks culturen en soorten die in dit sterrenstelsel gevonden worden. Deze wezens zijn jullie galactische buren en, hoewel hun thuiswerelden misschien duizenden lichtjaren van jullie verwijderd zijn, behoren tot de enorme entiteit: de Melkweg Galaxy.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging DAG 9 / Vrijdag 29 mei 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
MAYA BERICHT  DAG  9
Vrijdag 29 mei 2015

MULUC 9 De menselijke evolutie

Ik ben Muluc 9 (Rode Maan), welkom op deze dag van genade en vrede. Het is mij een genoegen om jullie te helpen bij jullie ascensieproces. Alle mensen op Aarde zijn in een staat van evolutie. Of ieder van jullie nog in een bewuste of onbewuste staat leeft valt nog te bezien. Alle kennis van jullie spirituele natuur is voor jullie beschikbaar. 

Sommigen kiezen ervoor om de aan hen voorgelegde informatie te negeren, terwijl anderen de tijd nemen om de mogelijkheden te onderzoeken en ervoor kiezen om te integreren wat intuïtief het beste aanvoelt op dat moment.

Het maakt niet uit of iemand beschrijft wat de Hoeders van de Dag of andere Spirituele Gidsen te bieden hebben, de evolutie zal zich voort te zetten. Het is een van de wetten van dit universum dat niets blijft stagneren; alles blijft steeds evolueren. Mensen zijn een soort op aarde die de mogelijkheid hebben om bewust te kiezen voor het tempo waarop ze willen evolueren.

Een Schrijven van de Schepper / 28 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Centreer Jezelf ”

connect-with-and-heal-your-heart

Als je voelt dat jouw geloof en liefde wordt getest,
vergeet dan niet om jezelf te centreren in je hart en te luisteren.
Het Universum zal je altijd de waarheid influisteren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 29 mei 2015 / Neal Donald Walsch

29 mei 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat er door misleiding nog nooit iets goeds is gecreëerd.

Zelfs niet de kleinste onwaarheid,
zelfs niet het meest goedbedoelde "leugentje om bestwil",
zal voordeel produceren op de lange termijn.
Dus vertel jouw waarheid, zodra je het weet.

Ja, ja, ik weet het .... "Maar dan ... maar dan ..."
Dus je zult moeten beslissen welke van de ‘Maar dan's ' je wilt.
Er zal altijd een 'Maar dan’ zijn.
Toch zal het er één zijn die je verdraagt of één die jij creëert?

Als het controle is dat je wilt, het vertellen van de waarheid brengt je in totale controle.
Heb je daar ooit aan gedacht?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5299 Hoe Weet Je dat Je Gods Wil Volgt / Vrijdag 29 mei 2015

Hoe Weet Je dat Je Gods Wil Volgt
Brief uit de Hemel
Vrijdag 29 mei 2015


God zei:

Er is hier een grote vraag en die is:
“Hoe weet ik wanneer ik vanuit Gods Wil kom of wanneer ik vanuit mijn eigen ego kom? Hoe kan ik met zekerheid weten wat wat is?”

Je wilt niet dat het ego jouw gids is en toch kun je het gevoel hebben dat je in een dilemma zit.

Het ego is een inspanning, geliefden. Het ego heeft de neiging jou door een kloof te trekken en je voelt je zwak in plaats van sterk. Aan de andere kant kun je volledig Mijn Wil volgen en je niet zo sterk voelen zoals je zou denken. Twijfel grijpt jou vast. Misschien is het twijfel waarop het ego gebaseerd is.

Je bent vastberaden in jouw wens om jouw hart van Mij te volgen, maar de juiste richting volgen is niet altijd duidelijk voor jou. Soms hou je aan een zijden draad vast.

donderdag 28 mei 2015

Een Moment Van overweging De Mooiste Reis van Het Leven

Een Moment Van overweging
De Mooiste Reis van Het Leven
Door Myraadrian
Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging DAG 8 / Donderdag 28 mei 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
MAYA BERICHT  DAG 8
Donderdag 28 mei 2015


LAMAT 8  CREËER OVERVLOED

Ik ben Lamat (Gele Ster)  met Toon 8. Vandaag willen we de leringen delen met betrekking tot het cijfer 8 Op zijn kant gedraaid is de 8 vergelijkbaar met het oneindigheids teken, een symbool voor overvloed.

Velen hebben problemen met betrekking tot monetaire en materiële rijkdom. Deze onderwerpen komen voort uit gevoelens van ontoereikendheid en onwaardigheid onderwezen door culturele, bestuurlijke en religieuze leiders.

Waarom moet je blijven vasthouden aan deze oude geloofsovertuigingen? Waar kwamen ze vandaan? Hoe kan het slecht zijn voor iemand van jullie om alles wat je nodig hebt en nog veel meer te verwerven? Waarom wordt het als normaal beschouwd te worstelen om rond te komen?

Kryon: Liefde is hier om te blijven! 1 / David Brown 10 december 2003 / Geplaatst: 28 mei 2015


Kryon:
Liefde is hier om te blijven! 1
David Brown
10 december 2003 : “The Fountain”, Durbanville
Geplaatst: 28 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het prachtig om vanavond bij jullie in Durbanville te zijn; de energie is zeer hoog en het is heerlijk zomerweer. Er is liefde in de lucht – er moet liefde in de lucht zijn, dat is alles wat telt – liefde is waar iedereen naar verlangt en naar uitkijkt.Liefde is het antwoord; het is de enige manier – liefde, licht, vrijheid, vreugde – binnenstappen in de rijken van extase.

Voor degenen die de afgelopen jaren met deze channelings hebben gewerkt zullen de energieën heel helder zijn, er zullen weinig mensen zijn met energieën die zo puur en helder zijn als die van jullie, maar er is nog steeds werk te doen – wijstappen vanuit deze dimensie naar de volgende. In de volgende dimensie zijn er compleet andere uitdagingen.

Als jullie dit emotionele proces vergelijken met het beklimmen van een berg, weet dan dat er nog een stukje verder geklommen moet worden. Het lijkt een beetje op het beklimmen van een klif – het laatste stukje nog, en dan, hupla over de top! Jullie zullen je veel vrijer voelen binnen de eerste twee, drie maanden omdat er een complete opwaardering is van de energie die direct van Kaapstad, Zuid Afrika komt en verder gaat door de drakenlijnen van de Aarde.

Meer lezen >>>