Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 mei 2015

Blossom met de Galactische Federatie VAN Licht / 23 mei 2015

Blossom met de Galactische Federatie VAN Licht  
 23 mei 2015

Blossom: Hallo mijn vrienden. Nou, zoals jullie weten, ik raakte enkele dagen onder een rots(vertaling: het lukte niet). Ik twijfel niet aan jullie… Ik twijfel niet aan mij… Ik wist alleen niet of ik dit niet meer kon om een of andere reden. Maar… er was een GEVOEL in me van: ‘Waarom van het schip afspringen, als over een  minuut of zo, iemand gaat roepen: ‘LAND HO! (land in zicht!) Dus hier ben ik… ik heb geen agenda voor vandaag … ik wilde alleen graag zien waar jullie mee beginnen.

Federatie van Licht: De warmste groeten aan jou, Blossom en aan iedereen die deze woorden zien aangeboden worden. We zijn ons zeker bewust van de ‘energie daling’ die jullie raakte waar het pijn doet(schade brengt).

Bloss: En daarom weten jullie ook van mijn uitbarstinkje tegen jullie?

Een Schrijven van de Schepper / 22 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

Spreek

Strength_Weakness

Wees niet bang om te spreken van je fouten en juistheden,
 jouw sterke en zwakke punten.
Dit is wat jou mens,
en gezegend voor het Universum maakt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Aartsengel Michael De Aanwezigheid van Nu / 22 Mei 2015 / Natalie Glasson

Aartsengel Michael
De Aanwezigheid van Nu
22 Mei 2015 / Natalie Glasson

Groeten en engelachtige Liefde breiden uit vanuit mijn aanwezigheid in/naar jullie wezen en jullie pad. Ik, Aartsengel Michael, ben aanwezig als een beschermer, een gids, een anker en verhoog de Goddelijke Wil van de Schepper binnenin jullie om te verzekeren dat de doelstelling van jullie ziel op de Aarde uitgevoerd wordt. Ik kom om nu bij jullie aanwezig te zijn als een expressie van de Schepper, aldus jullie aanwezig mogen zijn bij jullie zelf als een expressie van de Schepper. Mijn doel is eenvoudig en niettemin schitterend terwijl ik jullie aanmoedig om als één met de schepper te zijn, zowel bewust als onbewust met een krachtig weten van de waarheid binnenin jullie wezen.
Er zijn vele stappen, paden en processen van ontwaking welke jullie naar grotere eenheid met de Schepper leiden, niettemin is er een focus die ik met jullie wens te delen om jullie verdere ervaring van de Schepper te ondersteunen. Ik nodig jullie uit om bij anderen aanwezig te zijn, hetgeen is om waarnemend en bewust te zijn van diegenen waar je mee spreekt en deelt, geef hen jullie aandacht terwijl jullie tegelijkertijd jullie zelf uitnodigen om de aanwezigheid van waarheid binnenin jullie wezen vast te houden. Ik nodig jullie uit om bij jezelf aanwezig te zijn, om de tijd te nemen om naar jezelf te luisteren, jezelf te observeren en met jezelf te delen, aldus aanwezig te zijn bij jezelf terwijl jullie binnenin jullie een alwetende aanwezigheid van de waarheid vasthouden. Het ontwaken van de aanwezigheid van waarheid binnenin jullie wezen kan gezien worden als het her/erkennen van alles en jezelf als de waarheid voorbij de illusies wat voorbij deze wereld is.

Heavenletter 5293 Je Bent Nog Niet Klaar / Zaterdag 23 mei 2015

Je Bent Nog Niet Klaar
Brief uit de Hemel
Zaterdag 23 mei 2015


God zei:

Tenzij je vooruitgaat, houd je gewoon vast of misschien ga je achteruit. Vroegere gewoonte kan jouw zien en denken en reageren verteren. Je herbeleeft het verleden in het heden. Je hebt behoorlijk de neiging het heden uit te spelen zoals je eens deed met het verleden.

Je hebt de neiging tegen dezelfde hindernissen aan te lopen. Je worstelt zoals je eerder worstelde. Het leven biedt zich aan jou aan zoals het gewoon was te doen. Het legt dezelfde dingen in jou bloot die het gewend was. Geliefden, het is niet de bedoeling dat dit zo is.

vrijdag 22 mei 2015

Een Schrijven van de Schepper / 21 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Van Woede Naar Vrede ”

images (1)

Heel zachtjes rustig en voorzichtig zal de woede binnenin verdwijnen ........dan,
binnenkort op een dag,
 zul je jezelf afvragen waar alle woede voor diende.
 Ik kan je vertellen;
om je naar dit moment in de tijd te krijgen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 22 mei 2015 / Neal Donald Walsch

22 mei 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je alleen kan slagen, je kunt niet mislukken.

Mislukking is onmogelijk; het is een illusie.
Niets is een mislukking. Niets.
Alles beweegt het menselijke verhaal,
en daarmee het evolutieproces, voorwaarts.
Alles brengt jou vooruitgang op je reis.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken,
om precies de reden te weten
waarom je vandaag dit bericht ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Ganesh De Innerlijke Aanwezigheid van Je Goddelijkheid / 20 Mei 2015 / Julie Miller

Ganesh
De Innerlijke Aanwezigheid van Je Goddelijkheid
20 Mei 2015 / Julie Miller
Ergens binnenin jou is er een roep welke oer en bekend is bij je ziel die naar voren wil komen en bekend wil raken en verwelkomd wil worden met Onvoorwaardelijke Liefde en Onvoorwaardelijk mededogen. Deze roep is rustig, doch bekend bij je ziel en begrepen door je hart. Het einde van creatieve labels voor dit en dat, het einde voor het beschermen van mensen en dingen in/naar categorieën omdat er geen doel is wanneer een ieder van jullie een hart verslaat, deelt in het ritme van het leven dat diep innerlijk en verbonden is. Wanneer je door je dag heengaat, en een moment neemt om van de Zon te genieten, of het helder glinsteren van de sterren te verwelkomen, die jullie nachtelijke hemel beschilderen, denk niet dat je de enige in de wereld bent die van die Zon of van die sterren geniet.
Wat het binnenin jullie is, dat diep en diepgaand is prachtige kinderen, Is de vonk van Goddelijk Licht dat daar is, in alle wezens en in alle schepselen. Als jullie je aandacht vaker binnenwaarts keren, zullen jullie mettertijd bij jezelf gewaarworden te beseffen hoeveel innerlijke ruimte jullie hebben laten schieten ten gunste van de volgende afleiding of verlokking. Het neemt toegewijde discipline om gefocust te blijven en niet te verwijzen naar wat iemand anders doet om voor jou positieve actie voor je leven te ondernemen.

Heavenletter 5292 Frustratie Jaagt Je op de Kast / Vrijdag 22 mei 2015

Frustratie Jaagt Je op de Kast
Brief uit de Hemel
Vrijdag 22 mei 2015


God zei:

Als jij mateloos gefrustreerd bent, ben jij er zeker van dat de frustratie weg moet gaan bij jou. Nee, lieverds, jullie zijn het die zich moeten losmaken van frustratie. Je weet dat Ik niet suggereer dat je frustratie op jou moet blijven laten meppen. Ik zeg het tegendeel.

Jij spreekt over frustratie die jou te pakken krijgt, alsof je geen stem in het kapittel hebt. Wat jij kunt doen, maakt niet uit hoe schoorvoetend, is een zekere afstand tussen jou en frustratie te houden. Frustratie is niet van plan om je te doden. Zij is niet er op uit om jou te ruïneren.

Om wat voor reden dan ook, heb jij je limiet bereikt. Jij bent het die jouw limiet stelt.
Frustratie komt van mensen en van dingen die jou op de kast weten te krijgen. Wanneer de computer een eigen mening lijkt te hebben, heeft de computer het niet op jou gemunt. Hij wil geen problemen voor jou veroorzaken. In feite weet de computer niet weet hoe hij moet computeren.

donderdag 21 mei 2015

Wereldwijde ´Mars tegen Monsanto´ zaterdag 23 mei 2015

Wereldwijde ´Mars tegen Monsanto´ zaterdag 23 mei 2015

mei 19, 2015


Op 23 mei wordt wereldwijd gedemonstreerd tegen Monsanto, de multinational die met zijn zaden, gif, patenten, lobbymachine en kapitaal graag de wereldwijde commerciële landbouwsector wil monopoliseren. In Nederland zijn er Marsen tegen Monsanto in Eindhoven, Alkmaar, Zwolle, Bergschenhoek (bij Rotterdam), Groningen, Den Haag en Amsterdam. Ook wordt in 2 steden de film ´De wereld volgens Monsanto´ vertoond. Meer informatie over deze demonstraties en over Monsanto hieronder.

Op de volgende facebookpagina´s zijn de aankondigingen te vinden voor de Mars tegen Monsanto:Benjamin Fulford: "Khazariaanse Maffia wil fondsen doneren aan de mensheid in ruil voor amnestie.", 21 mei 2015

Benjamin Fulford: "Khazariaanse Maffia wil fondsen doneren aan de mensheid in ruil voor amnestie."

Donderdag 21 mei 2015, 09:00 uur
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist en als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime ordes.

"Een vertegenwoordiger van de G7 groep werd door de gemeenschap van Khazariaanse Maffia bankiers benaderd met een voorstel om zogenaamd hun fondsen op te offeren voor het welzijn van de mensheid, in ruil voor amnestie voor zekere Joodse bankiers. De bron vermelde dat Rusland en “zekere stichtingen” betrokken zouden zijn bij dit plan.

De achtergrond voor dit aanbod wordt misschien gevonden in een artikel in de Japanse editie van Reuters News Wire dat claimde dat Reuters documenten had verkregen die aantoonden dat de Federal Reserve Board eventuele plannen heeft gemaakt voor het failliet van de Verenigde Staten van Amerika.

http://sp.m.reuters.co.jp/news/newsBodyPI.php?url=http://jp.reuters.com/article/businessNews/idJPKBN0NW28U20150512

We waren niet in staat om een Engelstalige versie van dit artikel te bemachtigen maar de Japanse versie zegt dat de documenten werden verkregen van Jeb Hensarling, het Hoofd van het US House Financial Services Committee. De documenten pleiten voor het vertragen van betalingen op obligaties die werden uitgegeven door regering van de VS en voor het voorrang geven aan zekere obligatie bezitters ter terugbetaling.
Jezus Er is geen alternatief voor de goddelijke Wil, want er is geen ander wil. / 21 mei 2015 via John Smallman

Jezus:
 Er is geen alternatief voor de goddelijke Wil, want er is geen ander wil.
21 mei 2015 / door John Smallman

Als het goddelijke plan voor de ontwaking van de mensheid gestaag voorwaarts beweegt, worden degene die zo succesvol het Licht vasthouden op Aarde om te helpen in deze grote onderneming het hoogst geëerd door iedereen in de spirituele rijken. Zonder jullie zou het plan tot niets leiden! Echter, het is Gods plan, en dus is perfect succes natuurlijk absoluut gegarandeerd. Desalniettemin is jullie bereidheid en enthousiaste betrokkenheid een essentieel aspect van zijn plan.

Op sommige momenten ervaren de meesten van jullie twijfel, gebrek aan motivatie, zelfs een gevoel dat je niets van waarde doet terwijl jullie doorgaan met het "normale" leven in de illusie. Die gevoelens en sensaties zijn gewoon een ander aspect van jullie illusoire omgeving die als enig doel heeft om jullie te verwarren, en het vertrouwen te ondermijnen dat jullie een goddelijk doel hebben op Aarde op dit moment. Laat je niet misleiden door de deprimerende stemmingen en twijfels; wanneer ze zich voordoen, laat ze gewoon voorbij gaan, aangezien ze dat wel haast zeker zullen doen, wend je tot ons en vraag om een troostende en liefdevolle knuffel. We zijn voortdurend oproepbaar om aan jullie verzoeken om bijstand te beantwoorden, want dat is ons doel en onze vreugde.

Sanat Kumara. / Barbara Bessen 20 mei 2015

Sanat Kumara.
Barbara Bessen
20 mei 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
  
Lieve vrienden! Ik ervaar deze tijd als zeer intensief waarin wij zeer van de ene naar de andere kant van de dualiteit worden geslingerd. Zo voel ik mij helemaal opgehelderd en goed, ben ik helemaal in het Nu en dan komt er iets om de hoek dat mij bijna de beroemde grond onder de voeten wegmaait. De aardbeving in Nepal is zoiets.

Ik was en ben nog steeds geschrokken en diep geraakt over deze gebeurtenis. Het is moeilijk met woorden te beschrijven. Het gaat niet alleen om het leed, de zwaarte en de hulpeloosheid van dit aardse drama. Er zit ook nog iets diepers in dat mij zeer bezighoudt. Zoiets als werd er iets vernietigd dat niet meer van deze wereld is. Ik heb zoveel mogen leren in de laatste jaren. Ik weet dat de overledenen door dit aards geweld aan de andere kant heel liefdevol welkom geheten werden, vol dank voor hun diensten. Ik weet ook dat niets toevallig gebeurt en dat elke ziel zijn plaats op Aarde niet zomaar heeft.

Toch knaagde de twijfel aan mij en wilde mij volgens een oud patroon laten vragen: “Waarom heeft God dit toegelaten?”  Natuurlijk was er al ander, diep ingrijpend natuurgeweld dat ons schokte, maar dit – en ik weet dit ook van anderen – brengt mij echt van mijn stuk. Alsof er ook nog iets anders werd vernietigd.

Ik verheug mij als iemand mij zijn of haar eigen ervaringen schrijft. Dank jullie wel.! Ik wens jullie een heerlijke meimaand.

Barbara Bessen

De Arcturiërs Het is, HET NU / 20 mei 2015 / Suzanne Lie

Suzanne Lie 20 mei 2015    
De Arcturiërs  Het is, HET NU

Ochtend boodschap voor 19 mei en vrije download klik hier:  here    http://suzanneliephd.blogspot.nl/

Het is, HET NU voor IEDER van jullie, onze gegronde mensen, om je ware Multidimensionale ZELF te zijn. We stellen voor dat jullie je ervaringen documenteren en ze met anderen delen zodat je hun volledig ontwaken kunt vergemakkelijken. “Documenteer” je ervaringen op elke manier die het best bij JOU past.

Wij vragen dat je jullie proces deelt omdat dit het Nu is om de bescherming los te laten van je vergeetachtigheid. Ja, vergeten van verstorende percepties en ervaringen was vaak jullie enige bescherming in de duistere tijden van Gaia, maar de regering van duisternis komt tot een einde.

Jullie, onze dappere Afgezanten naar Gaia hebben je Licht moeten verbergen. Maar NU, kunnen jullie je ZELF beginnen te worden en je Missie LEVEN. NU, waarin het Licht helderder is dan de duisternis, kunnen jullie gemakkelijker zien – en dus loslaten – de illusies die je hebt gehad om te tolereren en om te leven voor myriaden incarnaties.

Niet ieder van jullie wilde eerst de Aarde binnengaan bij de val van Atlantis, maar toen je eenmaal de 3D matrix binnenging, konden jullie een incarnatie beleven in elke tijdslijn die jullie hulp nodig had. In veel van die tijdslijnen, was de Matrix zo vervuild met duisternis dat jullie totaal je ZELF vergaten.

Een Schrijven van de Schepper 21 mei 2015

Een Schrijven van de Schepper
21 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Omwille van de Liefde ”Jouw liefde is verreweg het grootste geschenk dat je een ander kunt geven. Het maakt niet uit of ze ervoor kiezen om het te accepteren. Houden van, omwille van de liefde ... .. is waarvoor jij ontworpen bent om te doen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven,,/ 21 mei 2015 / Neal Donald Walsch

21 mei 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat "gelijk hebben" er niets mee te maken heeft.

Het idee dat jij "gelijk hebben" noemt is het idee dat iemand
anders "verkeerd." noemt.
De oplossing die jij "perfect" noemt is de oplossing die een ander "onwerkbaar" noemt.
Het standpunt waarvan jij het gevoel hebt dat die onaantastbaar is, is het eigen
standpunt dat anderen aanvallen.

Wat zal hier de oplossing zijn? Niet de aanval, dat is zeker.
En ook niet verdediging. Dus wat blijft er over? 

Simpel menselijke liefde.

Het soort liefde die zegt: "Het maakt niet uit wie goed is of fout.
Het doet er alleen toe dat je niet wordt gekwetst.
En dat we er beiden voordeel van hebben.
Alle echte voordelen zijn wederzijds. "

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl10 Redenen waarom het niet uitmaakt wat anderen van je denken / Door Karen, dejlig.nl/25 January 2015

10 Redenen waarom het niet uitmaakt wat anderen van je denken
Door Karen, dejlig.nl/25 January 2015

“Care about what other people think and you will always be their prisoner.” – Lao Tzu

De mens is een sociaal dier en een van de dingen die het meest belangrijk voor ons zijn, is dat anderen ons leuk vinden en accepteren. Dat zit nou eenmaal in onze aard. Maar als je je te veel zorgen maakt over wat anderen van je denken, kan dat juist een negatief effect op je leven hebben. Het kan er zelfs voor zorgen dat je een negatief zelfbeeld krijgt en dat is volledig onnodig, want het maakt eigenlijk geen ene moer uit. Waarom niet? Ik vertel het je en ik geef je maar liefst 10 redenen waarom het niet uitmaakt wat anderen van je denken, lees maar mee…
1. HET IS NIET HUN LEVEN, DUS HET ZIJN HUN ZAKEN NIET
Mensen mogen denken wat ze willen denken, net zoals jij dat mag. Wat mensen denken dat kan je toch niet veranderen en jij kan niet veranderen wie je bent of hoe je je voelt, tenzij je andere mensen dat laat doen. Het is jouw leven. Jij bent de enige die verantwoording aan jezelf hoeft af te leggen.

Muziek van Thuis De Ritmes van Leven / 20 mei 2015 / Steve Rother

Muziek van Thuis
De Ritmes van Leven
20 mei 2015 / Steve Rother

Gegroet Geliefden.

Jullie zijn vandaag zo krachtig! Het is voor ons magisch om jullie vanuit dit perspectief waar te nemen en te zien hoe jullie allen energetische veranderingen ondergaan.

De magie is op Aarde begonnen en jullie transformeren allemaal op een erg magische manier. Omdat het gedurende de loop van deze dag een paar keer voorkwam, willen we over muziek spreken.
Welke rol speelt muziek in jullie leven?

Meesterschap in Muziek.
Ach, op de meeste plaatsen ervaren mensen muziek ergens op de achtergrond.
Voor het merendeel beschouwen jullie muziek als entertainment op jullie tijdlijn, en terecht. Het interessante deel ervan is dat muziek veel meer is dan dat. Veel mensen vinden zich muzikaal, doch anderen vinden van niet. Sommige mensen zeggen: ‘Ik kan geen wijs houden, daarom geniet ik van muziek op afstand, maar ik ga niet hardop zingen.’

Heavenletter 5291 Jij Verdient Ook Vriendelijkheid / Donderdag 21 mei 2015

Jij Verdient Ook Vriendelijkheid
Brief uit de Hemel
Donderdag 21 mei 2015


God zei:

Wees niet zo streng voor jezelf. Je hebt misschien de neiging te streng voor jezelf te zijn, te streng. Je hebt misschien de neiging een tiran voor jezelf te zijn. Tegen jouw nutteloze zelf hoor Ik je met jouw zweep knallen en zeggen:

“Meer, meer. Presteer meer. Zelfs als je al mijn verwachtingen hebt overtroffen, wil ik dat je het beter doet. En dan als je het beter doet, zal ik je geselen om zelfs sneller te gaan om iets te bewijzen dat niet te bewijzen is. Wat ben ik een harde leermeester. Ik ben onverzadigbaar. Ik zal jou je kapot laten werken. Ik draag mijzelf illegale dienstbaarheid op.

“Misschien probeer ik aan God te bewijzen dat ik de hardste werker van allemaal ben. Misschien ken ik alleen maar inspanning en stress. Misschien denk ik dat ik niets anders waard ben tenzij ik geef en geef. Misschien denk ik dat rusten op de Sabbat niet voor mij is. Ik lijk zeker mijzelf niet toe te staan te werken en te ontspannen. Ik zou een paard niet behandelen zoals ik mijzelf behandel. Ik ben zelfs niet half zo edelmoedig voor mezelf als voor een paard.

woensdag 20 mei 2015

De Arcturianen "De Tijd Verlaten" /15 Mei 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
"De Tijd Verlaten"
15 Mei 2015 / Dr. Suzanne Lie
Velen van onze vrijwilligers hebben gevraagd om het Sterrenschip te bezoeken. Wij wensen om jullie eraan te herinneren dat jullie niet alleen het Sterrenschip bezoeken, maar dat jullie daar ook leven. Echter, velen van jullie hebben zich nog niet volledig verbonden met die expressie van jullie ZELF. Jullie zullen dat spoedig. Dan zullen jullie bewuste ervaringen van het zijn op het Schip beginnen.
Jullie zullen beginnen door je niet het Schip te herinneren, maar de JIJ die erin woont. Wanneer jij je eenmaal die werkelijkheid herinnert, zal jij je eerste stapsteen in/naar je vijfde dimensionale werkelijkheid hebben. Iedereen heeft een stapsteen leven, waarin zij in/naar een hogere dimensionale expressie van hun Multidimensionale Zelf "stappen".
Weldra zal iedereen ermee beginnen om zich de details hiervan te herinneren, je huidige leven is een "staptegel" werkelijkheid, alsook andere gelijkaardige incarnaties. Echter, het geheim is te weten dat alles dat jij je herinnert en alles dat jij je verbeeldt ECHT is omdat jij het creëerde.

Benjamin Fulford: "Beraamde instorting van het Westerse financiële systeem komt er aan." / Zondag 17 mei 2015,

Benjamin Fulford:
"Beraamde instorting van het Westerse financiële systeem komt er aan."
Zondag 17 mei 2015, 00:00 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist en als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime ordes.

"In de komende maanden zal de wereld wat turbulentie gaan doormaken dit wordt veroorzaakt door de uiteindelijke verwijdering van de Khazariaanse maffia uit het Westerse financiële systeem, verschillende bronnen inclusief de Japanse regering, M15 en vertegenwoordigers van het Pentagon beweren dit.

4e Gras Formatie 2015 / 19 mei 2015 / Robbert van den Broeke

4e Gras Formatie 2015
19 mei 2015 / Robbert van den Broeke

Hoe deze formatie plus nog een andere dezelfde avond voorvoeld en ontdekt werd door Robbert kunt u lezen bij; de 3e Formatie 2015 

 ……  Aangekomen bij Seppe wist Robbert precies in welk veld de formatie zou moeten liggen. Om het veld te betreden moesten ze eerst een klein stukje van een dijk af naar beneden. Het was aardig donker, mede doordat er een rij bomen langs dit veld staan. 

Ze besloten om rechts langs de rand van het perceel het veld in te gaan. Het gras kwam op sommige plaatsen tot hun heupen, zo hoog was het. Na ongeveer 100 meter stonden ze voor een flinke formatie. Deze bestond uit een grote ellips met daaraan vast nog een cirkel. Net als de voorgaande formatie, voelde Robbert hier ook duidelijk de grote aanwezigheid van God.

Ook kreeg hij dezelfde avond nog een boodschap door;
Robbert voelde dat de grote ellips die naar de wat kleinere cirkel toeloopt, eigenlijk God in zijn grootsheid is, die het planeetje aarde wil omarmen met zijn grote liefde en in alle levende wezens op aarde wil trekken.

3e Gras Formatie 2015 / 19 mei 2015 / Robbert van den Broeke

3e Gras Formatie 2015
19 mei  2015 / Robbert van den Broeke

Al een paar dagen had Robbert het bekende onrustige gevoel en wist dat er snel weer iets bijzonders stond te gebeuren. Dit gevoel werd heel sterk in de nacht van 18 op 19 mei. Toen wist hij ook ineens dat het niet om één enkele formatie zou gaan, maar dat het er meer waren. Heel duidelijk kreeg hij de naam A-B weg door, maar tegelijkertijd zag hij ook vliegveld Seppe voor zich.

Gelukkig was Roy bij hem en Robbert voelde dat ze eerst naar de A-B weg moesten. Voor zijn geestesoog zag hij het veld voor zich waar in 2011 ook al meerdere cirkels in waren verschenen. Aangekomen bij het terrein, wat officieel van Staatsbosbeheer is, stonden ze aan de rand en keken over het veld. Plots zagen ze een flits boven het veld en Robbert wist dat er op dat moment een cirkel werd gevormd. Wat verder het veld in leek er nu een soort mist-wolk te hangen en Robbert en Roy liepen die richting op. Ze moesten opletten waar ze hun voeten neerzetten want ze wisten dat er greppels in dit veld lagen. Aangekomen op die plek, troffen ze een vrij kleine formatie aan, bestaande uit één enkele cirkel met daaraan vast een ring van ongeveer dezelfde grootte. Ondanks het formaat voelde Robbert duidelijk de grote aanwezigheid van God bij deze formatie.

Sheldan Nidle / 19 mei 2015

Sheldan Nidle - 19 mei 2015


9 Cauac, 17 Moan, 11 Ik

Dratzo! Het leveringssysteem om onze gelden er doorheen te sturen gaat langzamer dan we zouden willen. Zoals gewoonlijk houdt ieder nieuw onderdeel vertraging in, dat zich centreert rond degenen die ofwel de betreffende fondsen willen stelen, ofwel deze willen omleiden. Onze beveiliging is eenvoudig in staat de voortgang van deze fondsen te constateren en als er iets gebeurt kunnen we ons systeem gebruiken om de fondsen snel te herkrijgen. Iedere nieuwe procedure bevat daarom mogelijke onregelmatigheden die eenvoudig verholpen kunnen worden, meestal door diegenen te arresteren die verantwoordelijk zijn voor het creëren van weer een tijdelijke vertraging. Tot nu toe hebben we een systeem opgezet, dat ons mogelijk maakt fondsen veilig naar hun uiteindelijke doel te brengen; jullie rekening. Zoals jullie kunnen zien, hebben we bankpersoneel gearresteerd en vervangen. Onze bondgenoten hebben, om gelijke tred te houden, een inventarisatie gemaakt van hoe ieder onderdeel van ons systeem de aanvallen van de cabal weerstaat. Deze vertragingen worden waargenomen en manieren om het misbruik te voorkomen worden geïnstalleerd. We zijn eveneens heel dichtbij het naar voren schuiven van onze grotere trustfondsen. Wanneer dit systeem eenmaal volledig beveiligd is, kunnen de grotere overdrachten plaatsvinden.

Op deze dag van je leven / 20 mei 2015 / Neal Donald Walsch

20 mei 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat een voorgevoel engelen praat is, en
waarschijnlijk niet mag worden genegeerd.

Luister naar je intuïtie, let op je intuïtie, en leg willekeurige gedachten,
inspiraties of ideeën die je hebt niet naast je neer.
De hemel praat in fragmenten, niet in toespraken.
Engelen fluisteren snel. Ze moeten wel als ze rondvliegen ...

Eer de Tips die jullie krijgen vanuit de Hemel.
Ze kunnen je het beste advies geven dat je ooit hebt gehad.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl