Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 mei 2015

Benjamin Fulford: "Aardbeving Nepal was intimidatie-actie VS tegen China." / Zondag 3 mei 2015, 13:35 uur

Benjamin Fulford:
"Aardbeving Nepal was intimidatie-actie VS tegen China."
Zondag 3 mei 2015, 13:35 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist en als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime ordes.

"Het bankroet van het Westen werd vorige week opnieuw uitgesteld met behulp van geknoei met de boekhouding waardoor Washington D.C. en Griekenland (dus Europa) niet in gebreke zijn gebleven terwijl de belangrijke onderhandelingen over een nieuw financieel systeem doorgaan.

Om zijn onderhandelingspositie te ondersteunen onderneemt het Pentagon enkele acties op grote schaal tegen China. Pentagon bronnen meldden vorige week dat de aardbeving in Nepal werd opgewekt door middel van elektrische energiegolven van een hoge frequentie. De bronnen zeggen dat het doel was om voorafgaand aan het naar India geplande reisje van de defensie secretaris van de VS, Ashton Carter een boodschap te sturen naar zowel China als India. De hoofdboodschap was: “Alleen het Pentagon kan India verdedigen tegen China.”

Ashtar On TheRoad: St. Germain: "De Domino’s vallen snel!" / 12 mei 2015 / Susan Leland


St. Germain: "De Domino’s vallen snel!"
Ashtar On TheRoad Teleconference
12 mei 2015 / Susan Leland
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl


“Gegroet, Geliefde Familie! Ik ben het, St. Germain. Kunnen jullie de opwinding voelen, de vrolijkheid, het weten dat wij zo dichtbij zijn? En vergis je niet! We zouden niet zo dichtbij zijn, was het niet voor jullie en voor iedereen die het Licht vasthoudt voor de grote veranderingen die komen. Nu heb ik een grote, grote verantwoordelijkheid om niet alleen de veranderingen te beïnvloeden die op weg zijn, maar, zullen we zeggen, de resultaten van die veranderingen voor ieder van jullie en inderdaad, voor allen, de hele Mensheid, en uitgebreider, voor  alle bewoners van Planeet Aarde, en nog verder uitgebreid, in jullie zonnestelsel en nog ver erbuiten!!!

“Ik heb levens op Planeet Aarde gehad. Ik hebt ervaren, ben getuige geweest en inderdaad, was een deelnemer in veel van de gebeurtenissen die georganiseerd of georkestreerd werden met de bedoeling voor de verrijking, in hun definitie, van hen die wij de ‘duistere hoeden’ noemen. Ik leerde iets, vele, vele, vele jaren geleden. En dat is dat ze voelden dat ze op een of andere wijze bekrachtigd werden om te regeren, om te controleren, of elk programma voor elkaar te brengen dat mogelijk kon worden bedacht, om hun agenda te ondersteunen.

Vragen voor de Arcturianen / 13 Mei 2015 / Dr. Suzanne Lie

Vragen voor de Arcturianen
13 Mei 2015 /  Dr. Suzanne Lie

Sue: Toen mijn computer crashte, vanwege mijn vergissing, was ik met mijn vriendin, Shawna, aan het praten over het hogere doel van deze "vergissing". We dachten na over die vraag omdat één van de ontelbare "realisaties" van ons ascentieproces is dat, "er GEEN vergissingen of toevalligheden" zijn. Wij zijn de scheppers van onze werkelijkheid. Of die creatie nu voortkomt vanuit onze bewuste of onbewuste geest.
Daarom besloten wij om de Arcturianen te vragen over het waarom "ik mijn computer had laten vallen", hetgeen een enorme grote uitdaging voor mij in beweging zette. Ik was middenin een groot project, wat ik moest doen via mijn Iphone en Ipad. Ik kon nooit het "grote plaatje" zien, dus moest ik zo goed als ik kon "doorgaan". Ik wens dat ik zou kunnen zeggen dat ik altijd kalm en gelijkmoedig was, maar dat was NIET waar. Ik vermoed dat ik mezelf in de volle drama modus moest waarnemen.
Hieronder is wat de Arcturianen zeiden, terwijl Shawna hun boodschap opnam en translateerde…
Boodschap van de Arcturianen op 5 Mei 2015

Een Schrijven van de Schepper / 15 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Laat Los ”

angry

Is het een van die dagen, mijn mooie kind,  dat als iemand tegen je zegt:
"Ja, ik begrijp het 'die ervoor zorgt dat je het uit zou willen schreeuwen,"
Nee, je doet het niet! Je bent Mij niet! Je bent niet alleen!
Als de niet zo goede dingen omhoog komen, laat het dan toe.
Ja, het kan een uitdaging zijn.
Nee, het zal misschien niet zo aanvoelen dat alles goed is.
Maar, als het eenmaal omhoog gekomen is en eruit is komt het niet meer terug. 
Onthoud altijd; je bent in het proces om steeds een beter mens te worden
elk moment van elke dag. Blijf loslaten!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5286 Net als Dauw op het Gras / Zaterdag 16 mei 2015

Net als Dauw op het Gras
Brief uit de hemel
Zaterdag 16 mei 2015


God zei:

Geliefd Kind van Mij, Ik hoor je huilen. Het lijkt erop dat jij je hebt gevestigd in een soort van eeuwig verdriet. Ik hoor je gedachten die zeggen:

"Ik heb zo veel, zo heel veel, om dankbaar voor te zijn, en ik huil. Ik huil omdat ik huil. Ik herinner me dat ik vroeger uit bed sprong, bijna niet in staat om te wachten tot de dag zou beginnen. Nu ben ik niet enthousiast dat de dag gaat beginnen. Ik ben enthousiast dat de dag voorbij is, zodat ik kan slapen, de vergetelheid in. Ik weet dat het leven mooi is. Ik ben dat niet vergeten, maar mijn hart doet pijn met ik weet niet wat."

Ik spreek nu tegen je hart dat naar achteren geleund zit met een sjaal over zijn hoofd en huilt.

vrijdag 15 mei 2015

Een Hathor Planetaire Boodschap Het Vijfde Perspectief: Ruimte en Tijd Transcenderen / 20 April 2015 (12 Mei 2015 ontvangen) / Tom Kenyon

Een Hathor Planetaire Boodschap
Het Vijfde Perspectief: Ruimte en Tijd Transcenderen
20 April 2015 (12 Mei 2015 ontvangen) / Tom Kenyon
De hogere dimensies van het bewustzijn binnengaan, vereist een fundamentele verschuiving in de waargenomen tijd en ruimte.
Dit is een cruciale verschuiving in de gewaarwording die wij wensen te adresseren en gebruiken een theoretisch perspectief en een praktische techniek, wat het gebruik van een geluidsmeditatie omvat die wij voor dit doel gecreëerd hebben.
De Theorie
Er zijn vele manieren om de hogere dimensies te bekijken. Wat wij wensen te delen is een schematische basis van hoe wij de dimensies en de uitdagingen waar jullie mee geconfronteerd worden bekijken als jullie overgaan in/naar de hogere dimensionale werkelijkheid.
Jullie belichaamde biologische werkelijkheid (in dit geval, jullie fysieke lichaam) is verankerd, zoals wij het bekijken, in de derde en vierde dimensies van het bewustzijn.
Jullie zijn tamelijk vertrouwd met de derde dimensionaliteit van jullie wereld. Jullie zenuwstelsel is kundig afgestemd op deze werkelijkheid. Jullie brein/geest/lichaam' complex is gesynchroniseerd met de fysieke werkelijkheid van jullie wereld. Jullie ware biologische overleving hangt af van jullie navigatie van de ruimte rondom jullie heen. Verder zijn jullie lichaam, geest en bewustzijn verankerd in jullie gewaarwording van de tijd.

Op deze dag van je leven / 15 mei 2015 / Neal Donald Walsch

15 mei 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
... dat het ware streven niet is wat je dacht dat het was.Bill, de man die mede-oprichter van de Anonieme Alcoholisten is, zei dat, en hij had gelijk.
 "Het ware streven," zei hij, " is de diepe wens om zinvol te leven
en nederig te wandelen onder de genade van God. "

Wat is jouw streven voor vandaag?
Wat staat er boven aan jouw prioriteitenlijst?
Wat hoop je te doen vandaag?
Wat hoop je te zijn?

Jouw antwoord op deze vraag zal niet alleen de dag creëren, maar ook jou.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 14 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Levensadem ”

5959541_orig

Het Universum, zal altijd en is altijd aan je zijde geweest en
 ademt in jou wat je voelt dat je niet hebt.
Het is niet een kwestie van 'goed genoeg' zijn,
want dat ben je al.
Het is niet een kwestie van 'slim genoeg' zijn,
want dat ben je al.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5285 Geen Twijfel Over Eenheid / Vrijdag 15 mei 2015

Geen Twijfel Over Eenheid
Brief uit de Hemel
Vrijdag 15 mei 2015


God zei:

Van U zing Ik, Mijn kinderen. Ik roep jullie tot Mij en je komt bij Mij, elk passend binnen de ander, tot er Eén Totaliteit is Die zingt in antwoord op Mijn roepen. Jullie bevolken Mijn gedachten. Je schaduwt Mij tot je weet dat Wij Eén worden, en Eén Alleen Is. Eenheid heerst. Je bent in Mij ingekapseld tot alle waargenomen verschillen niet langer bestaan en dan is er alleen Eenheid, maar Eenheid is nooit alleen.

Er is geen soeverein, want Eén zwaait niet de scepter en evenmin wordt Eén geregeerd. Liefde is een weerklank. Het is in waarheid een hoge noot, zoals alle gezongen noten hoog zijn. Er is geen laag. Er is geen onderscheid. Er is geen onnatuurlijkheid. Er is alleen Eenheid, de onschuld van Eenheid die geen vergelijkingen maakt. Er is niets om te vergelijken als Eenheid gekend wordt en jij haar ingang bent binnengegaan en de poort gepasseerd bent.

donderdag 14 mei 2015

Gregg Prescott: De overgang naar de 5D, Aarde / May 14, 2015 By Graham Dewyea

Gregg Prescott:
De overgang naar de 5D, Aarde
May 14, 2015 By Graham Dewyea

 Wij leven in spannende tijden, waarin we al snel de overgang kunnen maken naar de 5d Aarde. Dus hoe zou deze overgang gaan? Idealiter zal de overgang naar de 5d aarde van de ene op de andere dag gebeuren maar indien dit niet gebeurt zijn hier een aantal mogelijke scenario’s.

Naarmate meer mensen ontwaken voor de tirannie en onderdrukking van alle regeringen wordt verandering weerspiegeld in de vorm van wereldwijde protesten. Het is duidelijk dat de totale bevolking  niet tevreden is met een systeem dat de bankiers ondersteunt terwijl de rest van de bevolking in economische slavernij wordt gehouden.

Inkomende Energieën
Met de nieuwe energieën van de Eeuw van Aquarius, is verandering onvermijdelijk. Om tot een dramatische verandering te komen, moet er een volledige hervorming van de volgende 4 grote systemen komen: overheid, geld, onderwijs en religie. Realistisch gezien zal dit niet van de ene op de andere dag gebeuren en zal enige tijd duren, maar de huidige trend geeft aan dat dit nu al aan het gebeuren is, zoals blijkt uit de wereldwijde protesten tegen de overheid, de financiële ineenstorting van vrijwel alle naties, de vraag naar kwaliteit van het onderwijs en de blootstelling van de corruptie binnen kerkgenootschappen.

5 Tips om het beste te halen uit deze maand / 14 mei 2015 / door Fran Tielemans

5 TIPS OM HET BESTE TE HALEN UIT DEZE MAAND
14 mei 2015 / door Fran Tielemans

Deze meimaand met zijn 22/4-trlling brengt ons veel diepere inzichten en veel nieuwe inspiratie, maar kan ons af en toe toch voor de nodige uitdagingen plaatsen. Uitdagingen die ons dan uiteindelijk toch die volgende stap voorwaarts in onze spirituele reis doen zetten. De volgende vijf tips kunnen je helpen om je in de beste staat te brengen/houden tijdens deze groei-weken.

  1. Lijn je lichaam af op je verhoogde trilling. De voorbije maanden is er heel wat verschoven in je subtiele lichamen, en dat begint nu zijn gevolgen te hebben in het fysieke lichaam. Deze 4-maand is dus een uitgelezen tijd om orde op zaken te stellen in ons lichaam. Welke voeding lijk je niet meer te verdragen? Ben je concreet bereid om die te schrappen uit je dieet? Hoe zit het met je mineralenbalans? De voorbije maanden kunnen die danig op de proef hebben gesteld, en emotionele en mentale intensiteit (eigen aan sterke transformatieperiodes) kunnen een tekort veroorzaken aan bepaalde mineralen, of een blokkade in een van je organen. Check best bij een professioneel gezondheidswerker. Hoe zit het met je balans tussen rust en beweging, tussen spanning en ontspanning? Welke oefening zou op dit moment goed zijn voor je lichaam? Krijgt je lichaam het broodnodige minimum aan daglicht (15 min.) en frisse lucht, om meer zuurstof (en licht/informatie) tot in de cellen te brengen? 

Op deze dag van je leven / 14 mei 2015 / Neal Donald Walsch

14 mei 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat het woord verlossing in de bijbel perfecte gezondheid, harmonie en vrijheid betekent.

Emmet Fox zei dat, en hij had gelijk.
Deze dingen zijn de wil van God voor de mensheid, zei hij,
en hij had opnieuw gelijk.

Wanneer jullie nadenken over hoe jullie je 'verlossing',
kunnen verwezenlijken zorg er dan eerst voor dat je begrijpt, wat 'verlossing' is.
We zijn hier op zoek om onszelf te redden van onze eigen misvattingen over
het Leven en Hoe het is, en over Wie Wij Echt Zijn.

Verplaats jullie naar de volheid van je ware identiteit en zie je hele leven veranderen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 13 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Vertrouwen ”


Als je het niet begrijpt,
het ermee eens bent of dat het directe betrekking heeft op een ander,
dan is soms het enige wat je kunt doen liefde sturen.
Dit betekent niet dat je hebt gefaald.
Het betekent wel dat je het aan het Universum hebt toevertrouwd
ongeacht hoe de situatie kan zijn voor het universum en
dat het zal dienovereenkomstig zal worden verzorgd.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Shekinah Rose / De Blauwe Straal / van 9 April 2010, behorend bij de channeling van 12 Mei 2015

Shekinah Rose / De Blauwe Straal
13 - 33 - 333 Nummer Reeksen - Nieuwe Aarde Codes
van 9 April 2010, behorend bij de channeling van 12 Mei 2015
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Wij delen een reeks van esoterische transmissies, invocaties, activeringen van het heilige Goddelijke Vrouwelijke van Shekinah via de Blauwe Straal om jullie door de grote verschuiving van 2012 en daaraan voorbij te helpen. Jij, de Blauwe Straal en vele Lichtdragers dragen de Nieuwe Aarde frequenties van Ascentie via het heilige hart van het heilige goddelijke vrouwelijke.
Terwijl jullie deze informatie lezen, weet dat het jullie eigen ontwakende kennis is, jullie heilige erfenis en afstamming. Jij de Blauwe Straal en de vele Lichtdragers zijn door de goddelijke aard onder dekking geweest van jullie volle expressie, gaven, talenten en bekwaamheden, en terwijl deze informatie aan jouw/jullie onthuld wordt aldus ben jij/zijn jullie dat ook.
Hogere Rijken Nummer Code Reeksen Activering

De Raad Vrijheid / 12 Mei 2015 / Ron Head

De Raad
Vrijheid
12 Mei 2015 / Ron Head

Vandaag zouden wij graag het onderwerp van jullie vrijheid
willen bespreken. Er is nu veel beschikbaar aangaande dit thema en het meeste ervan is een conversatie die jullie onder jullie zelf hebben dat politieke en maatschappelijke kwesties omvat. Dit is niet wat wij met jullie wensen te verkennen. De vrijheid waar wij over wensen te spreken is van een andere aard.

Wij hebben met jullie gesproken over oordelen die jullie gemaakt hebben en doorgaan te maken over jullie zelf. Wij hebben tegen jullie gesproken over de oordelen die de Schepper van jullie en jullie acties, gedachten en woorden gemaakt zou hebben en waarmee jullie doorgaan die te geloven. Wij hebben met jullie gesproken over de beperkingen die jullie op jullie zelf geplaatst hebben alsook degene die jullie geaccepteerd hebben omdat jullie verteld werd dat jullie hen hebben. Er zijn zelfs beperkingen die jullie afgeleid hebben van jullie ervaringen. Deze omvatten ook dingen die dit leven binnen gebracht werden vanuit eerdere levensspannen, vanuit de levens en ervaringen van jullie afstamming door jullie DNA, en in sommige gevallen dingen waar jullie mee instemden om die te overwinnen ten gunste van de mensheid hoewel zij helemaal jullie kwesties niet zijn. Dit ziet eruit zoals wat een aanzienlijke berg voor jullie zou kunnen zijn om te verplaatsen, nietwaar?

Heavenletter 5284 Het Plotseling Omslaan van Liefde/ Donderdag 14 mei 2015

Het Plotseling Omslaan van Liefde
Brief uit de Hemel
Donderdag 14 mei 2015


God zei:

Initiatief. Vooruit bewegen. De koe bij de horens vatten. Drijfveer. Vastberadenheid. Het nemen van maatregelen. Stappen blijven nemen. Dit alles maakt deel uit van het leven, en deel van jouw leven.

Je draait aan het Wiel van het Leven als een geheel en aan het wiel van jouw leven in het bijzonder.

Van waar vang jij ideeën op? Ze vallen uit de Hemel. En, wanneer het idee dat jij ontvangt niet goed bedoeld is, dan is het vervormd. Elk idee van de Hemel begint sereen en liefdevol en kan echter toch plots omslaan in zijn integriteit wanneer het jou bereikt.

Als dit omslaan niet zo was, zouden er nooit oorlogen zijn en alle oppositie die oorlogen meebrengen.

woensdag 13 mei 2015

Sheldan Nidle / 12 mei 2015

Sheldan Nidle -12 mei 2015
2 Eb, 10 Moan, 11 Ik

Selamat Balik! We komen nu met meer informatie over wat er zich over jullie hele aardbol afspeelt. Momenteel melden die commissies, die belast zijn met de totstandbrenging van verschillende onderdelen die de duistere cabal uit haar macht zal zetten, dat succes geboekt wordt bij de uitvoering van hun taken. Toen we meer dan twee decennia geleden voor het eerst en masse aankwamen, stond deze wereld nog onder volledig gezag van de Anunnaki en hun duistere handlangers. Deze verschillende groepen hadden eveneens de geweldige hulpmiddelen van de Ancharanen tot hun beschikking. Tegen het midden van het eerste decennium waren de Ancharanen en de Anunnaki vertrokken. De handlangers werden plotseling uiteen geworpen. Uit deze nijpende omstandigheden ontstonden hun eerste reacties. Hun luitenants stalen eenvoudig de Amerikaanse verkiezingen van 2000, creëerden 9/11 en startten oorlogen in Irak en Afghanistan. Dat was hun hoogtepunt. Vanaf toen begon hun macht af te nemen en deze is nu praktisch weg. Onze verschillende aardse bondgenoten zijn bijna zo ver om ze van hun lang bezette tronen te verwijderen. Jullie zullen dit binnenkort kunnen zien en als jullie dit doen zullen jullie je bewust worden van hoelang dit proces heeft geduurd. Deze moedige individuen en groepen die dit doen zijn in feite mondiale helden voor iedereen.

Shekinah Rose / De Blauwe Straal Sterrenzaad Ascentie Symptomen: Waarom Ben Ik Hier? Wat is Mijn Doel Nu? / 12 Mei 2015

Shekinah Rose / De Blauwe Straal
Sterrenzaad Ascentie Symptomen: Waarom Ben Ik Hier? Wat is Mijn Doel Nu?
12 Mei 2015
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Geliefde Blauwe Straal, Engelachtige Mens, Lichtdrager, Wegwijzer en Poortopzichter JIJ,
Dit jaar heeft het hoogtepunt van de recente verschuivingen en kosmische en stellaire gebeurtenissen energetische opwaarderingen van de hogere dimensies gecreëerd welke jullie in een nieuwe dimensionale frequentie geplaatst hebben. Dit spirituele Licht, komend vanuit de hogere gebieden, bevat codes van jullie ziel infusie aanwezigheid, hogere wil, bevrijding en dat één deel van de missie voltooid is. 333  

Oth: Roerige tijden. / Ellen Rauh Geplaatst: 13 mei 2015

Oth:
Roerige tijden.
Ellen Rauh
Geplaatst: 13 mei 2015

Goede avond jullie allen hier aanwezig.

Wij willen het graag met jullie hebben over de roerige tijden. Overal op Aarde worden oude strijdsituaties naar boven gehaald.

Jullie als mensen individueel kunnen deze strijd ook ervaren. Allerlei herinneringen aan strijd, onrechtvaardig behandeld worden, roepen reacties op in je persoonlijk leven. Ook je lichaam kan hier op reageren. Schrik niet als je onverwachts zonder aantoonbare reden aanvallen krijgt van kwaadheid. Dit zijn oude herinneringen die in je cellen opgeslagen liggen. Ook kun je meemaken dat je door situaties geconfronteerd wordt met emoties uit het verleden, situaties waar je je vroeger bij neergelegd hebt, terwijl je er niet mee akkoord was. Nu in deze tijd kun je er niet meer mee akkoord gaan. Wat wel het gevolg kan zijn, is dat je heftiger reageert omdat de oude emoties meekomen.

Besef dus goed dat als er momenten zijn dat er strijd in je leven is, dat je ervaart dat er een emotie van kwaadheid, van opstandigheid is bij jou, dat dit altijd een overreactie is. Reageer niet vanuit deze emotie. Probeer eerst tot rust te komen en geef de energie van strijd de kans om te stromen naar buiten en ga daarna pas op de situatie reageren. Je zult meer kans hebben dat je tot een harmonische oplossing kunt komen.

Op deze dag van je leven / 13 mei 2015 / Neal Donald Walsch

13 mei 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je het je enorm ten goede zal komen als je er gewoon naar streeft om een goed persoon te zijn. Streef ernaar om juist te leven.

Dit zal niet altijd gemakkelijk zijn.
Het echte werk zal nodig zijn, echte toewijding,
echte inzet voor de reis van Jouw Ziel.

Maar aan het einde, vertrouw ik op God,
 dat het zo zeer de moeite waard zal zijn,
want de beloning is Zelfrealisatie.

Om het Zelf te kennen als wie je werkelijk bent is het doel en de mogelijkheid van elk leven.
Om jouw definitie daarvan uit te breiden dat is de uitnodiging.

Ik heb bewondering en diep respect en groet je.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Je Hebt Jouw Koperen Ring Vastgegrepen / 11 Mei 2015 / Brenda Hoffman

Je Hebt Jouw Koperen Ring Vastgegrepen
11 Mei 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Dit is een tijd van verblijding. Niet in de 3D betekenis dat jij, je vrienden en familie weten dat jullie een lang-vastgehouden doel bereikt hebben. Maar een innerlijke vreugde van te weten dat je iets bereikt hebt waarvan je niet dacht dat het mogelijk was voordat je dit Aardse leven binnentrad.
Jij hebt/jullie hebben jezelf in al jouw/jullie glorie opgeëist.
Misschien voelde je het nog niet helemaal. Misschien is er zelfs een doorgaand gevoel van, "Is dat alles dat er is?" Maar weet dat je in ieder segment en cel van je wezen jouwkoperen ring vastgegrepen hebt.
Misschien voel je weinig tot niets. Misschien voel jij je zelfs inhoudsloos. Net zoals dat soms waar was toen je iets in je 3D leven bereikte. Je werkte ijverig om die 3D taak te voltooien - om alleen in de eerste momenten van die voltooiing een leeg gevoel te ontdekken.

Een Schrijven van de Schepper / 12 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Bergen Verzetten ”

Moving-Mountains

Als je elke dag één ding deed waarvan je zei dat je dat niet kon doen,
wat zou je dan kunnen verwezenlijken?
Hoeveel problemen zouden worden overwonnen?
Hoeveel bergen zouden er kunnen worden verzet?
Hoe veel hindernissen genomen?
Alles wat er voor nodig is, is een gedachte, een stap, één actie.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5283 Wat Betekent Het Dat Je Gods Geliefde Bent? / Woensdag 13 mei 2015

Wat Betekent Het Dat Je Gods Geliefde Bent?
Brief uit de hemel
Woensdag 13 mei 2015


God zei:

Sta op. Neem Mijn plaats in. Alles wat je verlangt te zijn is in jou vervat. Jij bent een beheerder van de Trust, zullen We zeggen, Ik vertrouw op jou. Ik heb Mijzelf in jou geïnvesteerd en in gedachten over jou en aandacht op jou. Gij die de zoekers van Mijn vertrouwen zijn, zijn ook de beheerders van Mijn vertrouwen, en dus ben je Eén met Mij, en Ik – Ik ben Eén met jullie. Samen kunnen We alles doen.

Op Mij vertrouw je en Ik vertrouw op jou. Ja, je kunt op Mij rekenen, maar op Mij rekenen betekent niet dat je op Mij moet gaan zitten wachten alsof je hulpeloos was. Ik reken op jou om te zorgen voor dat wat aan jou is om voor te zorgen. Het was nooit Mijn bedoeling dat je Mij vraagt te doen wat aan jou is om te doen. Ik reken op jou om jouw doelen te bevorderen. Als je een zaak wilt beginnen, dan ben jij degene die hem begint. Waarlijk, Ik dien jou en waarlijk, jij moet Mij dienen Die jouw Zelf zijt.

dinsdag 12 mei 2015

Montague Keen, / 10 mei 2015

Montague Keen,
10 mei 2015

De mensheid moet een einde aan oorlog maken voordat oorlog een einde maakt aan de mensheid.

J.F. Kennedy

Vrienden, de echte reden voor oorlog wordt altijd voor jullie verborgen gehouden. De cabal begrijpt de structuur van de Aarde volkomen, het ondergrondse tunnelsysteem dat hen verbindt en van groot belang voor ze is. Voor de cabal is wat er onder de grond zit veel belangrijker dan waar jullie je bovengronds van bewust zijn. Het feit dat deze kennis voor jullie verborgen is houdt ze aan de macht. Ze kunnen deze controle niet handhaven zonder jullie hulp. Kijk naar de nadruk die wordt gelegd op legers. Feitelijk zijn het ingehuurde moordenaars die bereid zijn de mensheid te vernietigen voor geld.

Waarom denk je dat de cabal alle bewijs uit het verleden, de heilige plaatsen, de rollen en tafels uit de oudheid voor jullie verborgen hield? Ze vrezen dat de man in de straat ooit achter zijn afkomst en ware geschiedenis komt. Aan jullie is propaganda gevoerd over de oorlogsoverwinningen; hoe moedig de soldaten waren terwijl het al die tijd een spel is geweest om ervoor te zorgen dat de mens zijn medemens vernietigt.