Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 mei 2015

Jean Freer op 30 april 2015 met Meester Boeddha, Kwan Yin, Moeder Maria, Manu, of Lord van de Himalaya.

Jean Freer op 30 april 2015 met
Meester Boeddha, Kwan Yin, Moeder Maria, Manu, of Lord van de Himalaya.
                                                                   
                       
Jean channelt voor een zaal:

De eerste meester die wil groeten is Meester Boeddha, de meester van wijsheid en innerlijk leven. De meester die hier is, is verbonden aan de energie van Gautama Boeddha, en hij is dus een vertegenwoordiger van deze energie. Die laat weten dat hij in het hart van ieder mens aanwezig is, maar hij is ook op Aarde bezig om de mens terug te zetten in zijn goddelijke kracht.

Hij is hier en vraagt om de bewustzijnsverruimingen, die wij al meegemaakt hebben, aan anderen door te geven. Doordat je het doorgeeft, zegt hij, wordt het een web van Gouden Energie, dat aansluit bij het web rondom de Aarde, waardoor er geen vertraging, meer kan opkomen, kan plaats vinden.

De Boeddha zegt:

Ik ben verbonden aan het hart van Gautama Boeddha, de Meester die verbonden is aan de goddelijke bron, die totaal in een Zijnsbewustzijn is, is een leraar van deze Boeddha die zich hier meldt. Deze Boeddha zelf is van de tempel van wijsheid.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 8 mei 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 8 mei 2015

Terwijl jullie blijven verschuiven en verplaatsen naar de nieuwe navigatiesystemen, een zeer nuttige aanpak is door gewoon te zeggen: 'Laat mijn liefde de weg wijzen." Een dergelijke intentie maakt besluiten nemen veel gemakkelijker. Het helpt je om te werken vanuit een plaats van insluiting en eenheid, wat ook betekent houden van jezelf als een integraal onderdeel van het proces. Het wordt geleid door het hart, welke alles eert en geweldig aanvoelt!

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


De Monade: Leiderschap van Barack Obama / Berry Vincenta Geplaatst: 9 mei 2015

De Monade:
Leiderschap van Barack Obama
Geplaatst: 9 mei 2015

Leiderschap Barack Obama. ( Kosmisch gezien)

Laat ik U allen de grote Bedoeling uitleggen van deze grote Ziel en zijn Opdracht....

Obama, zoals hij nu heet, is een zeer gedreven Ziel, die wordt aangestuurd door zijn Bewuste Zijn, geworteld in het Christusbewustzijn.

Zijn drang om zijn Leiderschap vorm te geven komt voort uit een grote onvoorwaardelijke Liefde voor de menselijke evolutie. Zijn menszijn is zich zeer bewust van zijn eigen grote Lading, energetisch gesproken...

Zijn input van de straal van Liefde-Wijsheid zal hem steeds herinneren aan het doel van zijn Taak. En deze Taak is niet eenvoudig. Het is in de basis de mensheid terug te voeren tot Eenheid in zichzelf en met elkaar, in aandacht en respect voor wederzijdse belangen en groei en vooral verhoudingen.

Een Schrijven van de Schepper / 8 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Kies verstandig

choose-1-red-pill-or-blue-pill-preview

Wat ga je doen vandaag, mijn liefste ? Zul jij je dag doorbrengen met zaken als roddels, negatieve zelfspraak, verontrustend zijn of, de Hemel verhoede, een ander mens haten?
 Of ... zul je die tijd meer verstandig besteden door van jezelf te houden,
oude kwetsingen en pijnen los te laten of, misschien,
 een ander mens iets geven dat met geld gewoon niet te koop is?

Het is nu algemeen bekend dat jou de gave van de vrije wil is gegeven en
zelfs Ik dat niet van je af kan nemen.
Dit gaf (en geeft) jou de beste mogelijkheid om jou Aardse bestaan te ervaren
op een manier die alleen jij kunt ervaren.
Vergeet niet om verstandig en liefdevol te kiezen, mijn lieve kind.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Lord Michaël Omarmen / 8 Mei 2015 / Annemiek Coenen

Lord Michaël
Omarmen
8 Mei 2015 / Annemiek Coenen
Pas op de plaats, een stapje terugnemen. Bij jezelf blijven, laat de energieën van de komende tijd goed door je heen gaan. Wij wensen voor jullie dat er een rustigere tijd aankomt. Een tijd om te genieten, te stralen, alles wat jullie maar willen.
Maar daarvoor zullen jullie toch eerst bij jullie zelf mogen komen. De draaideuren staan open, om de beurt kiest ieder zijn richting en wordt begeleid. Begeleid in het Hier en Nu om stappen te maken naar de Nieuwe Mens die jullie allemaal Zijn.
Maak jullie geen zorgen dit gebeurt vanzelf, alleen door te Zijn. Te Zijn wie je bent. Velen van jullie zijn vermoeid, maar besef dat de leerschool voor jullie is om in het Hier en Nu te Zijn.

Heavenletter 5279 Een Massa-Initiatie van Liefde / Zaterdag 9 mei 2015

Een Massa-Initiatie van Liefde
Brief uit de Hemel
Zaterdag 9 mei 2015


God zei:

Waar je ook doorheen gaat, hoe moeilijk je leven misschien op het ogenblik ook voor je is, herinner jezelf eraan dat onder alles een veld van vrede ligt. In jou, ongeacht wat jouw omstandigheden zijn, ligt deze vrede. We noemen haar Uitgestrektheid, Stilte, Liefde, Schoonheid, Waarheid, God, Allah, Jehova, en meer. Er zijn veel namen waaronder Ik bekend ben. Bij welke naam, individueel of collectief, je dit veld ook noemt, het is hetzelfde veld. Dit is Eenheid. Zoals Ik in jouw hart besta, zo besta jij in dat van Mij. Wij zijn van Eén Hart. Blijf bij Mij.

Als Ik zeg Mij te zien, dan bedoel Ik niet letterlijk zien, want Ik ben vormeloos. Jouw hart echter kan zien. Of je Mijn Aanwezigheid erkend hebt of niet, Ik ben hier. Ik ben hier voor jou. Ik verlaat jouw hart niet hoe ver jouw hart ook mag afdwalen. Jij bent gemaakt van Mijn Hart, en Ik ben niet in staat dat van jou te verlaten. Ik ben God van het Universum. Mijn liefde is onuitwisbaar en misschien ondoorgrondelijk voor jou.

vrijdag 8 mei 2015

Portaal 2012 Verslag van de Europese Doorbraak Conferenties / 7 mei 2015

Portaal 2012
Verslag van de Europese Doorbraak Conferenties
7 mei 2015

De reeks Europese conferenties is begonnen met de conferentie in Konstanz, Duitsland. Je kunt het verslag van die conferentie hier te lezen:

En lees de vrij nauwkeurig aantekeningen van de conferentie hier:
Aartsengel Michael Het Hervormen van Jullie Fysieke Lichaam naar Kristallijn 7 Mei 2015 / Méline Portia Lafont


Aartsengel Michael
Het Hervormen van Jullie Fysieke Lichaam naar Kristallijn
7 Mei 2015 / Méline Portia Lafont
Méline: Aartsengel Michael kunt u een beetje meer aan ons allemaal uitleggen en dieper in detail treden over onze conversatie, waar wij van genoten hebben, gerelateerd aan het Lichtlichaam en hoe dat voor ons zal zijn op het fysieke niveau en voor onze relaties met anderen?
AE Michael: Ja natuurlijk Lieve, met mijn gehele hart en al mijn plezier zal ik uitweiden over dat wat je van mij vraagt. Ik Ben een boodschapper van Liefde en aldus zal Ik dat voor jullie allemaal zijn op deze dag.
Méline: Dank u wel. Dus wat u aan mij uitgelegd hebt is het proces van iedere cel dat verandert van koolstof in/naar Silicium of een staat van kristallijn. Zou u dit nogmaals uit kunnen leggen vanaf het begin aan onze mede zusters en broeders over hoe dat zich voor ons in deze tijd ontvouwt en hoe dit zal doorgaan te zijn vanaf die staat verder, bedoelend wanneer wij 100% Kristallijn in onze cellen bereikt hebben? Heel veel dank, ik waardeer uw energie en Aanwezigheid.

Oth: Onze rol in de nieuwe tijd. / Ellen Rauh Geplaatst: 8 mei 2015

Oth:
Onze rol in de nieuwe tijd.
Ellen Rauh
Geplaatst: 8 mei 2015

Oth, wat is onze rol in de nieuwe tijd?

Vooral jezelf zijn, steeds meer jezelf zijn, ontdekken wat jouw specifieke kwaliteiten zijn die jij te geven hebt en te bieden hebt en dan zal je zien dat er verschuivingen komen in mensen die je ontmoet. En deze zullen weer bevestigen wie jouw nieuwe zelf is en zo groei je en evolueer je en zullen de mensen en de situaties die op je weg komen jou stimuleren om steeds ruimer te denken.

Je zult je steeds rijker voelen en dat is de nieuwe welvaart; rijkdom in te zijn wie je bent en de vrijheid om te mogen zijn wie je bent. Als je dit meer kunt uitstralen, zal jij in de nieuwe tijd heel veel werk krijgen. Maar het zal je voeden en het zal je stimuleren en dan zal je zien dat je een perfecte opleiding hebt gekregen door het leven zelf.

Het leven dient ervoor om te ontdekken wie jij bent en daardoor een meerwaarde te zijn voor anderen. Dat is jouw functie nu, in de oude tijd, in de midden-tijd en in de nieuwe tijd.

(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)Een Schrijven van de Schepper / 7 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Elk ding

163

Neem elk prachtig, inspirerend, ondersteunend, liefdevol, zorgzaam,
vriendelijk en gevoelig ding wat iemand ooit tegen je heeft gezegd en
rek het uit tot in het oneindige;
dat is hoe Het Universum weet dat jij bent!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5278 Heer of Dame Overvloed / Vrijdag 8 mei 2015

Heer of Dame Overvloed
Brief uit de hemel
Vrijdag 8 mei 2015


God zei:

Net wanneer je denkt dat je wijs en rustig geworden bent en gelijkmoedigheid verkregen hebt, gebeurt iets, of iemand doet zich voor, en jij knapt uit je vel van ergernis en wanhoop over het ooit vinden en houden van de gelijkmatigheid en vrede en volwassenheid binnenin je.

Je vraagt je af waarom iemands onredelijkheid überhaupt van invloed op jou moet zijn, en toch, hier ben jij, beïnvloed. Voor deze reactie jegens jouw minzaamheid, dacht jij dat je de goedheid zelve was en ver boven gevoelens van wrok stond. Je dacht dat er nu toch wel was.

Je deed alle mogelijke moeite voor meerdere mensen, en nu willen ze meer discussie van jou, alsof jij niet gul bent geweest, alsof ze niet hadden gehoord wat je zei en begrepen dat het uit de goedheid van je hart kwam dat jij überhaupt gereageerd had. Ze lijken te denken dat je de tijd hebt om ze te vertroetelen, alsof jij tijd hebt die zij blijkbaar hebben om te spelen en te verdoen. Je was genadig - je was dat echt - en nu heb je het gevoel dat er over je heen wordt gelopen. Beslist, jouw vrijgevigheid werd niet gewaardeerd, en herinnert jezelf eraan dat je niet ieders moeder bent en niet verschuldigd wat iedereen en zijn broer lijken te vragen van jou, wat jij eigenlijk vraagt van jezelf.

donderdag 7 mei 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 6 mei 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 6 mei 2015

Als je jezelf toestaat om jezelf te zijn – de glorieuze, authentieke, onbeschaamde jij, dan begin je een energetisch sorteerproces waardoor je alles wat niet resoneert met jou loslaat en moeiteloos naar je aantrekt wat jou het beste ondersteunt. Dit activeert automatisch een pad van veel grotere vreugde en tevredenheid. Het omarmen van jouw Zijnheid is de snelste manier om in je authentieke kracht te stappen en te beginnen met het creëren van het leven dat voor jou altijd bedoeld was om te leven.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Sheldan Nidle / 5 may 2015

Sheldan Nidle - 5 may 2015


8 Chicchan, 3 Moan, 11 Ik

Dratzo! We komen en zijn opgewonden over wat er op jullie wereld gebeurt. Onze liaisons melden dat er grote vooruitgang wordt geboekt bij het opzetten van een veilig en betrouwbaar systeem voor de mondiale overdrachten van jullie vele verschillende soorten humanitaire- en welvaartsfondsen. Deze fondsen sluiten op dit moment een proces af dat lang en omslachtig is geweest om een veilige overdracht aan jullie te garanderen. Deze maand begint de veilige afgifte van deze fondsen vorm te krijgen. Deze operatie zal een aantal andere groepen, die ontworpen zijn om sommige regeringen te veranderen en NESARA als operationeel af te kondigen, gereed maken. Deze omstandigheden zullen de uiterst nodige voorbereidingen voor disclosure zijn, evenals het aankondigen van het tijdsschema door de Opgestegen Meesters van een serie zeer belangrijke lessen. Deze verschillende lessen zullen de basis leggen voor wat we voornemens zijn jullie te vertellen. Ons team is letterlijk jaren bezig geweest de beste manier te vinden om jullie van ons bestaan op de hoogte te brengen en wat jullie ascentie in zal houden. We zullen eveneens beginnen uit te leggen hoe onze vele mentoren te midden van jullie zullen opereren. Het is belangrijk dat jullie een perfect begrip hebben van hoe jullie ascentie zich zal voltrekken en hoe jullie je de nodige galactische etiquette eigen zullen maken.

Op deze dag van je leven / 7 mei 2015 / Neal Donald Walsch

7 mei 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het verraden van jezelf om niet aan een ander te verraden
toch verraad is. Het is het hoogste Verraad.

Je vermijd verraad niet door jezelf te verraden,
Jij kiest slechts wie je zult verraden.
 In feite is er niet zoiets als "verraad."
Uiteindelijk is er alleen de waarheid.

Dat is helemaal geen verraad. Dat is liefde.
Voor een andere, en voor jezelf.

Kun jij zoveel liefhebben?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 6 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Een andere kijk”

Shaping a different perspective

Als het voelt alsof de wereld om je heen instort, stop,
neem even de tijd en ben in het moment waar je nu in bent.
 Sluit je ogen en voel de adem als het in en uit je lichaam beweegt.
 Hoewel de dingen niet precies volgens jou plan gaan,
gaan de dingen precies volgens plan. Denk daar eens over na.

Het Universum is altijd geweest en zal er altijd zijn met een ontsnappingsluik,
 een andere deur, een andere manier van kijken naar een uitdagende kwestie.
 Geef jezelf de tijd om het te zien.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

De energieën van Mei- 2015 / 6 mei 2015 / door Jennifer Hoffman -

De energieën van Mei- 2015
6 mei 2015 / door Jennifer Hoffman -

Mei is een maand om beslissingen te nemen en actie te ondernemen, hoewel Mercurius retrograde zal zijn de hele maand en je volgende stappen je onduidelijk zou kunnen zijn .

 De sleutel om het beste gebruik te maken van de energie van mei is om eerlijk je zelfvertrouwen te beoordelen en hoe je keuzes maakt. In een maand genaamd ‘May’, denk na over hoe je je intenties verwoord, als een vraag door te vragen ‘May I’ (mag ik-redactie) of als een bewering, ‘I may’. De ene manier vraagt om toestemming, de andere weet dat het die niet nodig heeft omdat het er al is. Dualiteit regeert in mei, en onze eigen dualiteit zal worden onthult, of we geloof hebben of angst, vertrouwen of twijfel, overvloed of beperking, toestemming vragen of handelen met krachtig vertrouwen. Balans is een belangrijk thema de hele maand, op elk niveau.

De laatste paar maanden hebben we ons pad en onze keuzes geëvalueerd, obstakels uit de weg gehaald, onze kans afgewacht sinds maart omdat de timing en opties niet afgelijnd waren. Nu zijn we klaar om actie te ondernemen maar we aarzelen, afvragend of dit de beste tijd is, of de voorwaarden juist zijn, of we nu een duidelijk pad hebben van start naar finish. We kunnen dat niet weten omdat de enige manier om te weten of we de juiste keuze hebben gemaakt is wanneer we terugkijken naar het proces van de uitkomst die we al hebben gecreëerd. Herinner je gewoon dat we altijd een andere keuze krijgen om opnieuw te proberen en als iets niet werkt, dan is dat omdat er iets anders voor ons is om te kiezen.

De Sirische-Pleiadische Raden van Licht Energie Schommelingen & Stemmingswisselingen op de Planeet Aarde: 2015 / 6 Mei 2015 / Solara An-Ra

De Sirische-Pleiadische Raden van Licht
Energie Schommelingen & Stemmingswisselingen op de Planeet Aarde: 2015
6 Mei 2015 / Solara An-Ra
Wij, de Sirische-Pleiadische Raden van Licht, observeren dat velen van jullie emotioneel onstabiel zijn in deze tijd, en wij streven ernaar om jullie via onze communicatie te helpen en te verlichten. Wij wensen om jullie te informeren dat de energie schommelingen op jullie planeet precies nu een resultaat zijn van niet alleen maar Zonnevlammen en een poolverschuiving - zij worden ook veroorzaakt door het REINIGINGSPROCES waar Gaia op zowel een fysiek als energetisch niveau doorheen gaat. Op een fysiek niveau, rimpelt jullie Aarde planeet haar huid van tijd tot tijd om de tektonische platen te verschuiven en de innerlijke magnetische rasters opnieuw uit te lijnen. 

Op een energetisch niveau, hebben de Lichtwerkers op Gaia de leylijnen schoongemaakt, heilige plaatsen opnieuw aangestoken en de Kristal & Lichtrasters van Gaia gedurende vele jaren nu herverbonden. En het tweevoudige effect van deze fysieke en energetische verschuivingen op de planeet is dat de overblijfselen van oude Atlantische geluidsexperimenten, een type van ETHERISCHE VERONTREINIGING, soms losgelaten worden in/naar jullie vierde dimensie. Dit is dan beschikbaar voor jullie collectieve bewustzijn en kan zelfs de meest toegewijde Lichtwerker triggeren in/naar emoties van onzekerheid, kwaadheid of angst.

Heavenletter 5277 Jullie Zijn als Trekkende Vogels / Donderdag 7 mei 2015

Jullie Zijn als Trekkende Vogels
Brief uit de hemel
Donderdag 7 mei 2015


God zei:

Alle ontmoetingen en het komen en gaan in het leven. Wat een dans, wat een uitwisseling, wat een op- en afwikkelen en terugspoelen en verstrengeling en hoog-in-de-luchtheid. Wie zou het leven kunnen bedenken en alle kriskrassen. Wat voor soort computer houdt alles op koers en gecoördineerd, ongeacht hoe schijnbaar gefragmenteerd het leven mag lijken?

Het onmogelijke gebeurt steeds. Mensen ontmoeten elkaar die onmogelijk ooit elkaar konden ontmoeten. Verbindingen worden gemaakt en vervolgens losgekoppeld en opgelapt.

Wat is er niet op Aarde gebeurd en wat zal er vervolgens gebeuren?
Het leven kan soms doelloos lijken en toevallig, maar elke noot wordt prachtig gespeeld. Het is duidelijk dat het leven ergens om gaat. Soms ontdek je dat. Een groot deel van de tijd is het leven wazig voor je. Je hebt vaker de neiging je te richten op het ongewenste dan op het mooie. Het leven gebeurt overal om je heen en niets is toeval. Als niets toeval is, dan moet alles doelgericht zijn of je het doel nu ziet of niet.

woensdag 6 mei 2015

Ascensie- Update / 6 mei 2015 / door Fran Tielemans

Ascensie- Update
6 mei 2015 / door Fran Tielemans

Ook al was er geen zonnevlam te zien aan de kosmische hemel, toch werden we de voorbije week verrast door een heel krachtige energetische verschuiving, die zich liet voelen door o.a.een zinderend zoemend gevoel in het systeem, ongemakkelijkheid, draaierigheid, hongeraanvallen, diepe slaap overdag kenmerkten de allereerste fase. Nadien volgden spijsverteringsproblemen in al zijn varianten, lichte hoofdpijn, vermoeidheid, grieperigheid, waarna dan ook de klassieke emotionele en mentale ontgifting zijn werk deed. Deze ontgifting was dan weer de schoonmaak van de volgende laag van onze ascensiethema’s – ieder zal wel weten waar het in zijn eigen specifieke situatie om ging. Zoals altijd: let op, niet elk fysiek symptoom is te wijten aan het ascensieproces, ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen fysiek gebeuren, en altijd ons gezond verstand erbij houden is absoluut noodzakelijk in dit intense aardingsproces.

De mate waarin men deze verschuivingen aanvoelt, fysiek en/of energetisch, heeft te maken met heel veel aspecten. Ten eerste heeft het te maken met de mate waarin je (jij als ziel, met je hogere spirituele lagen) ingedaald bent in je lichaam en je voeling en contact hebt met al je fysieke processen die zich elke seconde van onze incarnatie afspelen. Ten tweede heeft dit te maken met je bereidheid om te voelen. Een bewuste of onbewuste weerstand naar ‘voelen’ (die meestal te maken heeft met trauma’s en emotionele blokkades die nog niet volledig verwerkt zijn) blokkeert ook het aanvoelen van subtiele energieën en verschuivingen in de energie in je aura en lichaam. Maar het spreekt vanzelf dat iemand die in zijn dagelijkse leven een grote hoeveelheid stilte en introspectie heeft gecreëerd, zich veel sneller bewust wordt van subtiele energie en subtiele verschuivingen dan iemand die de hele dag door druk bezig is en de stilte afweert.

De Goddelijke Moeder spreekt "Erken Je Ware Gevoelens" / 5 mei 2015 / Rita Pulmans

De Goddelijke Moeder spreekt
"Erken Je Ware Gevoelens"
Wees Eerlijk voor Jezelf ... Alleen Jij Weet wat Je ten Diepste Verlangt
5 mei 2015 / Rita Pulmans
Geliefde Aartsengel Michael,
Ik heb zojuist een kaart getrokken met de volgende tekst: "Erken je ware gevoelens. Wees eerlijk voor jezelf. Alleen jij weet wat je ten diepste verlangt."
Erken je gevoelens, staat er, oké hier gaan we dan. Hoe doen we dit? Je gevoelens erkennen is niet altijd gemakkelijk toch? Vooral als de gevoelens met onbewuste dingen/zaken of situaties te maken hebben in je leven.
Hoe kunnen we weten, of liever "voelen", wanneer we bepaalde gevoelens hebben, van waar deze komen. Hoe ze ontstaan zijn, waarom, en waar ze mee te maken hebben?
Ik denk, geloof zelf, dat er veel "negatieve" gevoelens voortspruiten uit bv. je kindertijd. Dit door je opvoeding en de conditioneringen etc. Ook kan het gevoel dat je soms bij iets hebt, zelfs vanuit vorige levens komen.
De vraag hier is: wanneer je met een gevoel zit zeg maar, en je herkent het niet, dan kun je er niets mee en kun je het niet transformeren? En als je dit gevoel herkent geeft het dit dan vervolgens de erkenning van je ware gevoel? Weet je dan wat je ten diepste verlangt? Dit suggereert de kaart althans.
Gaat dit zo gemakkelijk? Graag wat uitleg hierover.
Ik dank u geliefde Lord.
***
Geliefden,
Geliefde kinderen van mijn Hart,
(Rita - Ik zie de goddelijke Moeder)

Een Schrijven van de Schepper / 5 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” De Ervaring ”

orange

Het is allemaal een kwestie van perspectief;
je kunt jouw bestaan op het Aardoppervlak zien
als werk of je kunt het zien als een spel.
Je bent immers hier voor de ervaring, is het niet?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 6 mei 2015 / Neal Donald Walsch

6 mei 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het beter is om nu te doen wat je
uiteindelijk toch zult moeten doen.

Je weet, nu, wat jou uiteindelijk te doen staat.
Je maag vertelt het je op dit moment.
Je hebt er gewoon niet naar willen luisteren; wilt het niet geloven.

Geloof het. De buik weet het.
Hoe vaak in je leven moet je dit jezelf bewijzen?

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken, 
om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


De Monade: Christus’ Geboorte in de mens,in deze tijd. / Berry Vincenta Geplaatst: 6 mei 2015

De Monade:
Christus’ Geboorte in de mens,in deze tijd.
Berry Vincenta
Geplaatst: 6 mei 2015

Tekst : Ruim 2000 jaar geleden was daar die geboorte van de mens die wij Jezus hebben genoemd. In deze tijd noemen wij Jezus ook wel de historische Christus die nu de kosmische Christus is.

Kosmische Christus.

Wat betekent dit voor de mens?
Toen Jezus in de vorm verscheen, toen Jezus geboren werd als mens was het een mens met een enorme opdracht, omdat hij als opdracht kreeg 3 jaar de Christusenergie in zichzelf te dragen en vanuit de Christusenergie de mensheid aan te raken in het Christusprincipe van hemzelf. Het Christusprincipe van de mens is dat wat liefde genoemd wordt. Liefde in al zijn gradaties. Er is reeds gesproken over liefde maar wat betekent liefde voor de mens in al deze eeuwen die achter ons liggen en voor ons liggen?

Liefde kent de mens vanuit zijn prilste jaren als dat wat hem omringt, als dat wat hij in zichzelf als normaal ervaart en zichzelf daarin herkent als deel van zichzelf. Maar naarmate de mens volwassen wordt is de liefde in een andere vorm die steeds voor hem verschijnt en waarin de mens zal moeten leren wat de werkelijke on-gehechte liefde vanuit het hart is.
Maar de mens in al zijn moeilijke leerprocessen, in al zijn levens, leert liefde vanuit emotie, leert liefde vanuit hechting, leert liefde vanuit verbinding aan dat wat hem of haar afhankelijk maakt. Doch de werkelijke Christusliefde in de mens is dat wat in zichzelf gelegen is, in het hart.