Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 mei 2015

Van uiterlijk Zijn naar innerlijke reizen. / Barbara Bessen 1 mei 2015 Vertaald uit het Duits

Van uiterlijk Zijn naar innerlijke reizen.
Barbara Bessen
1 mei 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Spiritualiteit - spirituele reizen van uiterlijk Zijn naar het innerlijke.

Wie een reis maakt, zo zegt de volksmond, kan veel vertellen. Als men zich als spiritueel geïnteresseerd mens op reis begeeft heeft dit vele facetten.

Om te beginnen reist men naar een oord om iets te ontdekken en andere mensen te leren kennen. Spirituele reizen betreffen ook het idee om krachtplaatsen te bezoeken en zich met de energieën van vulkanen, zeeën en bergen te verbinden.

Ook om dieper in jezelf te geraken. Sommige verre oorden kunnen zelfs een oude incarnatie betreffen.

Als ik met een groep reis dan hebben wij dit speciaal uitgezocht. Neem als voorbeeld; Hawaï. Wie zich voor Hawaï interesseert denkt meestal aan wondermooie stranden, het heerlijke water en de prachtige vegetatie.


Ashtar On The Road: De Boeddha: “Kalmte en Helderheid is Vrede Kennen” / 28 april 2015 / Susan Leland


De Boeddha:
“Kalmte en Helderheid is Vrede Kennen”
Ashtar On The Road Teleconferentie
28 april 2015 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Ik groet jullie in het Licht van de Stralende die Wij Allemaal Zijn, want ik ben, inderdaad, degene die jullie kennen als de Boeddha. En ik ben bekend om mijn stralend Licht. De straling komt uit mijn eigen hart, van het Licht dat zich daarin bevindt. Ik nodig het Licht van Liefde steeds uit om in mijn wezen te komen om mij volledig te vullen!!!!

Ik heb vele, vele poorten – althans, zo word ik afgebeeld – als jullie kijken naar de stralen rondom mijn hoofd. Het zijn poorten van energie en zij staan open, Ik houd hen bij mij zodat ik zelfs nog meer Licht kan opnemen en doorsturen. Het is helemaal geen eenrichtingsverkeer van overbrengen of ontvangen. Het is allebei. Ik ontvang het constant en stuur het constant door!

Toen ik mijn leven leefde begon ik als een, wat jullie een gewoon mens zouden kunnen noemen, of een sterveling, maar ik werd Ver-Licht. Ik zocht een hoger pad en ik heb het gevonden!

Aartsengel Michael "Spirituele Filosofie voor de Evoluerende Mensheid" / Doorgegeven via Ronna Herman, LM-05-2015 (Mei 2015)

Aartsengel Michael
"Spirituele Filosofie voor de Evoluerende Mensheid"
Doorgegeven via Ronna Herman, LM-05-2015 (Mei 2015)
Geliefde meesters, velen van jullie voelen zich alsof zij in de laatste etappe zijn van een lange, moeilijke race en dat jullie energie en enthousiasme achterblijven. Jullie raken steeds meer ontgoocheld met de glamour van jullie wereldse bestaan, en de dingen die jullie gewoonlijk opwinden lijken ietwat ontluisterd en saai. Dat is omdat jullie in en uit twee grootschalige werkelijkheden of dimensies tegelijkertijd verschuiven. Ook, proberen jullie lagere lichamelijke systemen (fysiek, mentaal, emotioneel en etherisch) zich aan te passen aan en bij te komen met, de vele Facetten van jullie Hogere Zelf, welke jullie aan het integreren zijn op een versnelde, regelmatige basis. Dit heeft veel stress en inspanning op jullie Aardse voertuig geplaatst.
Een groot aantal van jullie hebben zich en worden voorbereid om een kwantum sprong in/naar het Vijfde Dimensionale bewustzijn te maken, waardoor jullie oude wereld Staat-van-Zijn veel sneller aan het wegvallen is dan dat jullie de verfijnde energieën/vibraties en concepten van jullie nieuwe, hogere frequentie bestaan kunnen integreren. Als jullie je bewust worden van wat er aan het plaatsvinden is, zullen jullie niet zo gestrest en verward zijn. Geloof ons alsjeblieft wanneer wij zeggen, "Verlichting is in aantocht". Eén van onze grootste wensen is om jullie bij het proces te helpen zodat jullie overgang met gemak en gratie voltooid kan worden.

Een Schrijven van de Schepper 1 mei 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 mei  2015 / door  Jennifer Farley,

” Door de Ogen ”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naïviteit en onschuld zijn kwaliteiten om bewonderd te worden,
niet om voor gewaarschuwd te worden.
Wanneer je kunt doorgaan met jouw bestaan op Aarde 
te bekijken door de ogen van een kind, 
kunnen er grote dingen tot stand gebracht worden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

vrijdag 1 mei 2015

Ascentie nieuws Mei / 1 mei 2015 / door Fran Tielemans

Ascentie nieuws  Mei
1 mei 2015 / door Fran Tielemans

Er wordt een feestje gebouwd in het landschap van de Lage Landen: bloesems wiegen op het ritme van de wind en verspreiden hun zoete geur, om bijen te lokken en het hart van de mensen te verzachten. Het jonge gras lijkt onder onze ogen te groeien en schittert in de zon, en hier en daar spat het wit en het geel van madeliefjes en paardenbloemen van het doek van dit lentelandschap.

Maar te midden van al die liefelijkheid schudt de Aarde ook haar demonen los. De laatste week van april was er een zware vulkaanuitbarsting in Chili, een superstorm in Sydney (Australië), de zware aardbeving in Nepal (die blijkbaar ook in Tibet  slachtoffers maakte), en een aardverschuiving in Afghanistan. Ons wijde warme collectieve hart gaat uit naar allen die hierin zijn overgegaan, geliefden verloren hebben, of moeten dealen met de catastrofale gevolgen hiervan. Waar we kunnen helpen dragen we ons steentje bij. Velen onder ons zijn dan ook ’s nachts ‘bezig’ met healingwerk. Uitbarstingen, verschuivingen en uitbarstingen in het aardelichaam brengen veel oude geblokkeerde energie naar buiten, die moet opgeruimd worden. Dit kan maken dat we onrustig slapen en vermoeid en verdwaasd wakker worden.

Time in Between # 6: Opruimen / 2 mei 2015 / Janosh

Time in Between # 6:
Opruimen
2 mei 2015 / Janosh

In december 2012 liepen de spanningen in de wereld hoog op toen men zich voorbereidde op het ‘Einde der Tijden’, maar een catastrofale ramp bleef gelukkig uit. Daarentegen hebben we energetisch een groot keerpunt bereikt en zitten we nu middenin een transformatieproces van enkele jaren. Onderweg vinden er een aantal voelbare verschuivingen plaats die veel effect hebben op de energie op aarde. Op die momenten verandert er iets in het magnetische veld, waar wij op onze beurt op reageren. We zijn dan net iets gevoeliger dan normaal, waardoor onze emoties worden versterkt.

Het volgende station zal bereikt worden op 8 mei 2015. Dan start wat men noemt 'Time in Between' (de tijd ertussen). Het is het punt waarop de transformerende storm die sinds 2012 over onze planeet waait tijdelijk gaat liggen. We hebben dan de kans om alle veranderingen van de afgelopen tijd te verwerken. In aanloop naar dit punt geef ik (Janosh) regelmatig tips om je voor te bereiden, zodat je in de week van 8-15 mei er voor jezelf het maximale uit kunt halen.

De Monade: Met welke opdracht kwam Jezus naar de Aarde? / Berry Vincenta Geplaatst: 1 mei 2015

De Monade:
Met welke opdracht kwam Jezus naar de Aarde?
Berry Vincenta
Geplaatst: 1 mei 2015

Wanneer de mens van nu naar deze wereld kijkt en hij kijkt goed, dan ziet hij dat deze wereld wordt geregeerd door macht en angst. Daar waar macht bestaat, is de mens bang tekort te komen. Is de mens bezig dat stuk Godheid in hemzelf, dat stuk leiderschap wat een andere vorm van macht in zich draagt, te misvormen. Wanneer U naar angst kijkt, is dat altijd de afwezigheid van liefde. Daar waar liefde afwezig is, is duisternis.

Miljoenen op deze wereld verkeren in deze energie van angst. En toch, toch is daar de hoop. Want er zijn grote groepen mensen, die hebben begrepen wat Liefde en Licht kunnen bewerkstelligen.

Bent U bereid zich aan te sluiten bij deze groepen? Ik vraag U vanuit mijn hart, dit in uw eigen hart in stilte te willen overdenken.

Een Schrijven van de Schepper / 30 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Verbindingen ”

codependent

Als jullie je 'verbindingen' benaderen met de gedachte van het vinden van jullie andere helft, 
zal geen van jullie ooit compleet zijn.
 Het Universum beoogd twee gehelen tot een geheel te maken.
Door het volledig kennen en houden van jezelf,
ben je in staat om een ander op dezelfde manier te ervaren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

De Venusianen Liefde Portaal / 21 April 2015 / Méline Portia Lafont

De Venusianen
Liefde Portaal
21 April 2015 / Méline Portia Lafont
Zegeningen, wij zijn de Venusianen. Wij komen in Spirit naar jullie toe op deze wereld van de Materie om assistentie te verstrekken in deze luisterrijke dans en subliminale waarnemingen. Wij zijn hier omdat wij van jullie allemaal houden en omdat wij enige veranderingen waarnemen in de houdingen en de gedachtevormen van de mensheid. De mensheid is bezig zich bewust te worden van diens eigen natuurlijke gewaarwordingen/inzichten en wat zij vasthouden als een spiegel van Waarheid voor hen zelf. De mensheid is daarom bezig sterker te worden aangaande hun eigen overtuigingen en wat zij geneigd zijn te zien als hun Waarheid en bestemming.
Dit geloof en een vorm van de gewaarwording van de Waarheid ontwaakt enig spiritueel besef in allen, in de zin van dat de mensen zich bewust worden van het feit dat er meer is in een menselijk wezen dan het verstand geleid is te geloven. Daarom vallen alle structuren en geloofsvormen omlaag, vervagen of de mensheid stapt eenvoudig weg daarvan om in/naar het Hart van het weten te stappen.

Op deze dag van je leven / 1 mei 2015 / Neal Donald Walsch

1 mei 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat jouw veiligheid wordt gegarandeerd door
het delen van jouw liefde.

De vrede en veiligheid waarnaar je verlangt is niet een kwestie van voedsel,
kleding en onderdak.
Het is een kwestie van liefde.
Liefde en bemind worden,
en al het andere zal aan jou worden toegevoegd.

De wereld zal haar magie presenteren wanneer je in die van jouw stapt.
Dat is de belofte van God, en die zal worden gehouden.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5271 Vind de Sleutel Vanbinnen en Draai Hem Om / Vrijdag 1 mei 2015

Vind de Sleutel en Draai Hem Om
Brief uit de Hemel
Vrijdag 1 mei 2015


God zei:

Soms is frustratie voor veel van Mijn kinderen als een plaag. Welke kant je ook opgaat, je zit erin vast. Soms lijkt het, en het kan heel goed zo zijn, dat iets de stroom van voltooiing voor jou herhaaldelijk blokkeert. Je kunt het gevoel hebben dat je met je hoofd tegen een stenen muur bonkt en je kunt dit geen minuut langer verdragen.

Je lijkt niets te zeggen te hebben. Je vertrouwt op mensen die niet aan je verwachtingen voldoen. Je voelt je genegeerd, niet gerespecteerd, en jouw behoeften en behoeften van anderen die belangrijk voor je zijn worden terzijde geschoven, alsof jouw behoeften onbelangrijk zijn. Ze zijn uiterst belangrijk voor jou.

Dit patroon is als een doodsklok voor jou, omdat het jou geblokkeerd houdt. In het leven ga je óf verder, óf je gaat nergens heen. Je hebt nu te lang gewatertrappeld. Er wordt jou voortdurend resultaat beloofd, en elke keer hoop je, en blijft jouw hoop bungelen.

donderdag 30 april 2015

Aartsengel Zadkiel "Manifestatie en Co-Creatie" / Mei 2015 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
"Manifestatie en Co-Creatie"
Mei 2015 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,

Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, en wij begroeten jullie in Liefde en Licht. Vandaag, wensen wij met jullie over manifestatie en co-creatie te spreken.

Jullie leven in een tijdperk waar manifestatie zich zeer snel voordoet. Met de hogere vibrationale energie, kan een gedachte veel sneller manifesteren in de fysieke werkelijkheid dan in het voormalige tijdperk, voorafgaand aan 21 December 2012.

Voorafgaand aan die tijd, vibreerde de energie op een lager niveau, en vereiste het een meer geconcentreerde gedachte en inspanning om vorm aan te nemen.

Vandaag de dag manifesteren gedachten met een fijnere en hogere vibrationale energie veel sneller in/naar de werkelijkheid. Een kortere lengte van focus is nu vereist voor de manifestatie om zich voor te doen.

Oth: Od-energie en de nieuwe vitamine. Ellen Rauh Geplaatst: 30 april 2015

Oth:
Od-energie en de nieuwe vitamine.
Ellen Rauh
Geplaatst: 30 april 2015

Wij hebben een boodschap voor jullie allen. Wij willen het hebben over de keerpunten, de netwerken, de Od-energie en zeer belangrijk: de nieuwe vitamine.

De zuiverheid komt aan het licht maar ook de onzuiverheid.

Wij hadden het reeds over de keerpunten in jullie leven. Omdat het volledige netwerk klaar is, zijn mensen in staat om in te pluggen op de nieuwe energie. Een energie dus dat subtieler is, zuiverder. Waardoor alles wat niet zuiver is, of zoals jullie het soms zeggen, oneerlijk is, duidelijker aan het licht komt. De zuiverheid komt aan het licht, maar ook de onzuiverheid. Weet dat je je niet meer kunt verbergen als je je inplugt op dit nieuwe netwerk. 

Dan zal jij laten zien wie jij bent in zijn totaliteit. Het licht gaat aan en jij wordt zichtbaarder, ook die delen van jou waarvan je liever zou hebben dat ze onzichtbaar bleven. Maar lieve mensen, weet dat je oké bent, helemaal oké zoals je bent.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 29 April 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 29 April 2015

Dierbaren, als jullie niet trouw aan jezelf zijn, hoe kunnen jullie dan verwachten dat het Universum reageert op jullie uitstralingen op een manier die jullie tevreden stelt? Het is net als het vasthouden van de trilling van appels terwijl je naar sinaasappels verlangt. De snelste manier om een leven te leven dat echt een weerspiegeling is van wie je werkelijk bent is door helder, duidelijk en glorieus te schijnen in je unieke waarheid en energie, en van die pure expressie van het zelf, zullen jullie de perfecte matches en ervaringen naar je toe trekken.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 29 April 2015 / Neal Donald Walsch

29 April 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de gebeurtenissen van deze dag je dichter
 naar God zullen verplaatsen.

Dat is waar ze voor werden ontworpen om te doen,
 en je zult ervaren dat ze gewoon dat doen,
als je jezelf dat toestaat.

Het is allemaal een kwestie van het openen van je ogen voor wat er werkelijk
gebeurt (in tegenstelling tot wat lijkt dat er gebeurt).

Oordeel niet bij uiterlijke verschijnselen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

1e Formatie Grascirkel s 2015 / 28 april 2015 / Robbert van den Broeke

1e Formatie  Grascirkels  2015
28 april 2015

In vergelijking met vorig jaar heeft het even geduurd, maar het is dan eindelijk zover..., de eerste formatie van 2015 is ‘geboren’. Robbert had al een tijdje het bekende onrustige gevoel en wist dat het niet lang meer kon duren voordat er weer een cirkel zou ontstaan in zijn omgeving.

Tijdens het Symposium ‘Graancirkels, 20 jaar verder’ op 25 april, liet hij sommige mensen al weten dat ze niet lang meer hoefden te wachten.

Na de lezing op dinsdagavond 28 april, die Robbert had gegeven bij Zuiderlicht in Breda, stapte hij in de auto en voelde meteen dat er iets stond te gebeuren die avond. Hij wist dat ze naar het poldergebied moesten in de omgeving van Hoeven. Hij kreeg daarbij een straatnaam door (die we hier nog even achterwegen laten, omdat er nog geen officiële toestemming is verleend door de boer om zijn land te betreden). Maar ook zag hij een spiraalvorm voor zich met daaromheen kleine cirkels.

De Arcturiaanse Groep "Het Spirituele Nieuwe Zal Altijd Manifesteren in Hogere en Betere Vormen" / 26 April 2015 / Marilyn Rafaelle

De Arcturiaanse Groep
"Het Spirituele Nieuwe Zal Altijd Manifesteren in Hogere en Betere Vormen"
26 April 2015 / Marilyn Rafaelle
Groeten wederom dierbaren, in deze tijd van nieuwe aanvangen. Wij komen om bemoediging en Liefde te brengen aan velen van jullie die schijnbare disharmonie zowel binnenin als buitenom ervaren. Oude ideeën raken snel overbodig en ontbinden, maar de nieuwe ideeën zijn nog niet volledig in staat om te manifesteren (persoonlijk en universeel) en laten jullie verward achter.
Het mag toeschijnen alsof de wereld zoals gewoonlijk functioneert, en toch worden jullie gewaar dat veel ervan niet langer meer met jullie resoneert op de manieren die jullie gekend hebben en verwachten. Dit is de verwarring en brengt bij jullie teweeg om jullie zelf in vraag te stellen. Twijfel of geloof nooit dat je simpelweg de dingen verzint, dat je overdreven moe bent, of gewoonweg gek aan het worden bent als veranderingen binnenin jouw besef plaats beginnen te vinden. Verandering duidt op een bewustzijn dat aan het uitbreiden is -- vaak weg van wat vertrouwd of bekend is.

Heavenletter 5270 Waar is de Ophef over? / Donderdag 30 april 2015

Waar is de Ophef over?
Brief uit de Hemel
Donderdag 30 april 2015


God zei:

Hoeveel verschil is er tussen overstuur raken en boos worden? Misschien is overstuur raken hetzelfde als woede, alleen overstuur zijn lijkt milder, als een wolf in schaapskleren.

Iets heeft een zekere mate van rust binnenin jou verstoord. Er is misschien niet heel veel aan vrede geweest, het was echter alles wat je had. Of het nu een persoon of een gat in de weg is, jij stond het idee toe dat iemand jou stoorde in jouw gevoel van rust. Je hebt het idee dat iemand dit jou aan deed.

Je weet dat er ook de tijden zijn waarin jij op zoek lijkt te zijn naar iets om je over op te winden. Je was er klaar voor. Wat stoom was aan het opbouwen binnenin jou, en je was klaar om toe te slaan. Je nam het initiatief echt wel. Initiatief nemen is meestal een goede zaak, maar niet altijd, zeker niet als je op zoek bent om van streek gemaakt te worden.

woensdag 29 april 2015

DE ZIEL / 29 april 2015/ door Neal Donald Walsch

DE ZIEL
29 april 2015/ door Neal Donald Walsch

Een van de meest belangrijke boodschappen van de Gesprekken 
met God 
Deel 1

WAT IS DE ZIEL

Is er echt zoiets als de "ziel"?
Als dat er is, wat is het dan? Kan het zelfs worden beschreven?
Kan de ziel een deel van God zijn, dat fungeert als een soort "metafysische magneet" dat meer van wat God is aantrekt? Ontvang een aantal onverwachte antwoorden op lang gestelde vragen hier.


Deel 2

WAAR ZIT DE ZIEL


Een oude wereld verdwijnt, en de Poort naar een Nieuwe Wereld gaat open. Update door een gastauteur 29 april 2015

Een oude wereld verdwijnt, en de Poort naar een Nieuwe Wereld gaat open.
Update door een gastauteur  29 april 2015


Vanmorgen zijn mij weer enkele zeer belangrijke boodschappen doorgegeven die ik, zoals mij werd vertelt, aan de mensheid door mag geven. Geen van deze woorden zijn bedoeld om angst te zaaien, doch enkel om de slapende mens te doen ontwaken uit de illusie waarin zij zich bevindt.

De schrijver van dit artikel heeft van mij een beknopte uitleg ontvangen over wat ik ontvangen heb, hij heeft van mij toestemming gekregen hier een leesbaar en naar waarheid geschreven artikel van te maken, temeer ikzelf daar op dit moment  niet toe in staat ben.

O.a . het volgende is mij doorgegeven:

De mensheid wordt dagelijks geconfronteerd en overspoeld met negatieve berichtgevingen via radio, tv, smartfones, tablet’s enz. Dit gebeurt op zo’n agressieve wijze dat men de positieve dingen en veranderingen die er gebeuren niet meer ziet of herkend. De intentie van de cabal is om het bewustzijn van de wereldbevolking zo laag mogelijk te houden en de mens te controleren via Mind Control.

Gregg Prescott: Maak jullie riemen vast, de transformatie is aan het gebeuren! / April 29, 2015 /door: Graham Dewyea

Gregg Prescott: Maak jullie riemen vast, de transformatie is aan het gebeuren!
April 29, 2015 /door: Graham Dewyea

Er zijn een aantal aankomende en lopende astrologische uitlijningen die een nieuw tijdperk van bewustzijn zullen brengen aan de mensheid, maar niet voordat ingestort is wat er al op zijn plaats is.

Als je een van die mensen bent die astrologie volledig negeert, dan kunt je in gedachten houden dat de astrologie ons laat zien hoe de cyclussen van de tijd zichzelf steeds herhalen, terwijl specifieke uitlijningen altijd specifieke veranderingen brengen.

Degenen die aan de macht zijn rekenen op meester astrologen voor vrijwel al hun de beslissingen. Door te weten dit,  geeft het ons een idee van wat ze van plan zijn en wanneer ze kunnen proberen om hun doelstellingen te bereiken. Alles draait om de cycli van tijd en de energieën die geassocieerd zijn met deze bepaalde cycli.

Sheldan Nidle / 28 april 2015

Sheldan Nidle  28 april 2015


1 Etznab, 16 Kank’in, 11 Ik
                                                                                 
Dratzo! We komen met blij nieuws! De eerste testen van een uiterst doordacht en goed voorbereid distributiesysteem zijn begonnen! Veel van de bankiers die betrokken zijn bij dit systeem hebben veel ervaring zodat dit systeem kan slagen. Daarbij zijn enkele Europese leden van deze oude families bezig deze fondsen in het bijzonder te kwalificeren. Ze weten wat er nodig is zodat deze gelden de Atlantische oceaan over kunnen steken en met gezwinde spoed naar jullie rekeningen kunnen worden overgemaakt. Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen om te verzekeren dat deze zegeningen dat doen waarvoor ze bestemd zijn. Arrestaties van kwaadwillende bankiers en hun soortgenoten worden eveneens verricht om ervoor te zorgen dat deze operaties succesvol verlopen. We vragen jullie daarom geduld te hebben en te weten dat elk aspect van dit proces nauwkeurig wordt gevolgd en wanneer de fondsen worden ontvangen, is de volgende stap in dit uiterst complexe werk gezet. We hebben veel meer tijd nodig gehad om alle gestolen fondsen weer terug te winnen en een nieuw proces te starten, dat jullie nu in staat zal stellen om jullie zegeningen in ontvangst te nemen. We vragen jullie daarom om nog meer geduld te hebben. Er was een zeer bijzondere periode voor nodig om op het punt te komen waar we nu zijn!

Het Arcturiaanse Energetische Weerbericht #4 "De Stilte voor de Storm" /25 April 2015 / Dr. Suzanne Lie

Het Arcturiaanse Energetische Weerbericht #4
"De Stilte voor de Storm"
25 April 2015 / Dr. Suzanne Lie
Transmissie van de Arcturianen en de Galactische Familie.
Het energetische weerbericht voor 25 April 2015 is dat jullie, onze dierbare vrijwilligers, in de "stilte voor de storm" zijn. Wij zullen beginnen door te differentiëren tussen de derde dimensionale definitie van een storm en de multidimensionale definitie van een storm.
Via Suzille haar woordenboek, is de derde dimensionale definitie van een storm, "gewelddadig weer, zware regen- of sneeuwval, sterke wind," of meer menselijke situaties zoals "een uitbarsting van kwade gevoelens, een vlaag van angst voor geweld of iets stormenderhand veroveren". Al deze definities hebben wat jullie zouden noemen een "negatieve" kwaliteit.
In onze frequentie, nemen wij een storm niet als een negatieve gebeurtenis waar, maar eerder als een kans voor transformatie. Wanneer er ook maar een storm is, veranderden personen, plaatsen en/of dingen die de storm ervoeren op de één of andere manier. Diegenen die willen dat alles hetzelfde blijft zullen overstuur zijn over deze verandering.

Een Schrijven van de Schepper / 28 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Klaar af! ”

images

Er is een moment tussen een ademhaling en de volgende,
dat de gehele wereld pauzeert in volle verwachting.
In deze rustige tijd, vraagt het Universum jou wat je wilt doen,
wat je wilt manifesteren en welke richting je kiest te gaan,
omdat in dit glorieuze moment, alles mogelijk is!
Grijp de kans om te zijn en doe iets groots,
gedenkwaardigs en prachtigs! 
Klaar ...... .af !

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Aranuth Spreekt! “Ene” Lady Octavia / Malcolm Bell Ravenshoe: 28 april 2015

Aranuth Spreekt!
“Ene” Lady Octavia
Malcolm Bell
Ravenshoe: 28 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Wow! Zoals verwacht worden de kosmische energieën en hun effect op de hele planeet duidelijk opgevoerd en zij zullen dit de komende twee, drie weken ook blijven doen; wij zullen dus moeten accepteren “wat is” en met de stroom meegaan. Sommige zielen zullen zich voelen alsof zij opgesloten zitten in een gigantische wasmachine en anderen zullen zich verdoofd voelen, sprakeloos, langzaam en duizelig en zijn niet in staat om te rekenen, dingen te onthouden of zelfs helder te denken. 

Lichamelijke symptomen zoals hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, maagklachten, veel of weinig slapen, en sensaties door het leven in een uit balans zijnde tijd/ruimtekromming. Niet in staat zijn om helder te denken, de namen te herinneren van plaatsen en alledaagse dingen en ook de namen van vrienden en bekenden, kan onthutsend zijn. Gevoelige mensen zoals ik die steeds in contact staan en werken met hoog ontwikkelde gidsen, worden ook niet uitgesloten van deze alles schuddende vibraties: geen speciale behandeling!