Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 april 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 24 April 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 24 April 2015

Er is een conditionering die in vele van jullie bestaat en die is versterkt door vele generaties van jullie voorouders. Dit was het ons versus hen mentaliteit, die werd gecreëerd door het lijden van de massa's en werd bestendigd door degenen die de macht gebruikten om mensen machteloos te houden. Mensen werden met elkaar verbonden door hun gebrek, door hun slachtoffer bewustzijn, door hun ongemak. Het werd een middel voor eenheid binnen de scheiding, een manier van verbinding, die mensen zochten om troost uit te putten.

Dit wordt tot op deze dag nog steeds voortgezet door veel mensen. Mensen ontmoeten elkaar en het eerste wat ze doen is beginnen met het delen van hoe hard het leven is voor hen. Zij doen dit om geaccepteerd te worden en zich te verenigen met anderen, opdat zij niet hetzelfde willen zijn als diegenen die de massa klein en ongemakkelijk houden. Dit is één van de belangrijkste redenen, tot op heden, waarom mensen terughoudend zijn om hun vreugde en successen te delen met anderen.

De Elohim Respect en Zelfrespect / 23 April 2015 / Annemiek Coenen


De Elohim
Respect en Zelfrespect
23 April 2015 / Annemiek Coenen
Lieve mensen, wat strijd is wordt omgezet in gelijkwaardigheid. Meerdere krachten zijn aan het werk zodat alles weer in het midden komt. De vernietiging van de niet waarheid is volop aan de gang. Jullie voelen de zuiveringen hiervan die elkaar snel opvolgen. Respect en zelfrespect voor al dat is, is van het hoogste goed in deze tijd. In dit zit de grootste zuivering.
Jullie zijn geschapen voor Liefde en komen weer terug in die Liefde als een wedergeboorte. De twijfel aan jullie zelf hoort hierbij om het weer om te keren naar zelfrespect. Het Universum hoort jullie en reageert op jullie met al zijn Liefde voor al wat is.
Het beoefenen van het stralen, lieve medescheppers, is zo belangrijk. Het uitstralen van je Licht iedere dag maakt jezelf en de wereld lichter. Laat de diamant die je bent schitteren. Als je weet hoeveel Licht je daardoor wegzet. Licht wordt gegeven om lichter te maken, dit is het cadeau. Dit uit te stralen zet het lichtnetwerk van de ander weer aan de gang. Ongezien, misschien vanaf de buitenkant, maar groots zichtbaar aan de binnenkant van een ieder. Over de hele Aarde wordt alles in het Licht gezet. Het donker wordt lichter en lichter. Jullie merken dit door de waarheid die overal naar buiten komt. Hierdoor verandert de wereld, de Aarde en de mensheid. Samen worden ze weer één.

Een Schrijven van de Schepper / 24 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24  April 2015 / door  Jennifer Farley,

”  Het Perfecte

photo-taken-at-the-perfect-moment-114

Je zal naar de perfecte plek worden begeleid,
op het perfecte moment en naar de perfecte mensen om je
te helpen groeien op dit Aard-oppervlak.
Kijk goed, deze dingen zijn recht voor je neus.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


De weg van de minste weerstand / 24 april 2015 / door Lia

De weg van de minste weerstand
24 april 2015 / door Lia

Als de gordijnen gesloten zijn kan er geen licht binnen komen. Iets dergelijks speelt zich af wanneer we weerstand plegen, want dan sluiten we ons af en zijn we niet meer toegankelijk. Mensen plegen verzet omdat ze ergens bang voor zijn of last hebben van iets. Weerstand betekent dat je ergens nee tegen zegt en het afwijst. Er valt heel wat op te sommen waar iemand zich tegen verzetten kan: het gedrag van andere mensen, negativiteit, zware vibraties, lawaai, drukte, slecht weer, het geblaf van een hond, lange files, het luiden van kerkklokken op zondagochtend, enzovoort, enzovoort.

Als we onszelf niet accepteren zoals we zijn en ontevreden zijn met onszelf, kunnen we zelfs weerstand plegen tegen onszelf.

Bij al dit soort situaties zal weerstand gepaard gaan met angst, irritatie of onvrede. Toch hoeft weerstand niet altijd ongunstig uit te pakken. Als iemand bijvoorbeeld oppert om uit stelen te gaan, kun je maar beter nee zeggen.

Weerstand door dualistisch denken
Dualistisch denken (dat wil zeggen: denken in goed en kwaad, positief en negatief) speelt een grote rol bij verzet. Negatieve ervaringen stuiten namelijk op verzet, terwijl positieve ervaringen met open armen worden ontvangen.

Heavenletter 5265 In de Stroom van Tijdloosheid / Zaterdag 25 april 2015

In de Stroom van Tijdloosheid
Brief uit de Hemel
Zaterdag 25 april 2015


God zei:

Wat betekent het in het moment te leven?
Het betekent dat je bent waar je bent en niet ergens anders. Je bent geen minuut vóór en evenmin ben je een minuut achter. Je bent niet georiënteerd op het verleden en evenmin ben je georiënteerd op de toekomst. Je denkt niet aan iets anders. Je bent waar je bent.

Als je een kopje koffie drinkt, geniet je van de koffie. Je geniet van de mensen die je ziet in het restaurant en je geniet van de mensen die langs het restaurant lopen. Je denkt niet aan verleden, heden of toekomst. Je bent in het heden. In bepaalde zin, geliefden, ben je het heden. Dit is meer dan in het heden zijn.

We kunnen zeggen dat er niets anders bestaat dan het heden. Je denkt niet aan een Universum. Je bent het Universum geworden. We kunnen zeggen dat je niet aan Oneindigheid denkt omdat je Oneindigheid bent. Je bent in de stroom van tijdloosheid. Dit is wat dit moment is. Je bent waar je bent, en je bent niet waar je niet bent.

vrijdag 24 april 2015

Raphael en de groep. Channeling nummer 11 / 11 april 2015 / door Margreet de Carpentier

Raphael en de groep.
Channeling nummer 11
         11 april 2015 door Margreet de Carpentier     
   
Wees allen welkom.

Laat alles komen zo als het komt. Iedereen krijgt een heling op welke manier dan ook, geestelijk of lichamelijk, een ieder wordt aangeraakt. Al uw gidsen/helpers zijn aanwezig, wij zijn met velen.

Communiceer allen met uw gidsen, zet ze aan het werk. Wees niet bang dat u teveel vraagt, vraag om hulp, het mag ook voor kleine dingen zijn. Velen vragen niet omdat ze bang zijn om te vragen. U kunt nooit teveel vragen.

Als de vraag gesteld wordt vanuit een zuiver hart is het altijd goed, wij hoeven niet te slapen, wij kunnen ons zelfs splitsen. Voordat u de eerste gedachten aan de vraag in uw hoofd heeft zijn wij bij u, wij horen u altijd. Het maakt uw leven daarmee een stuk lichter. Wij proberen de vragen altijd te honoreren maar niet altijd op de manier waarop u wilt. Wij kijken wat voor u de beste manier is, wij hebben meer overzicht. Als u later terug kijkt, na een week, na een paar maanden, soms na een jaar en u denkt er over na zult u zien dat u toch geholpen bent maar wel op een andere  manier dan dat u dacht.

Time in Between # 4: Schrijf je gedachten op / 24 april 2015 / Janosh

Time in Between # 4:
Schrijf je gedachten op
24 april 2015 / Janosh

In december 2012 liepen de spanningen in de wereld hoog op toen men zich voorbereidde op het ‘Einde der Tijden’, maar een catastrofale ramp bleef gelukkig uit. Daarentegen hebben we energetisch een groot keerpunt bereikt en zitten we nu middenin een transformatieproces van enkele jaren. Onderweg vinden er een aantal voelbare verschuivingen plaats die veel effect hebben op de energie op aarde. Op die momenten verandert er iets in het magnetische veld, waar wij op onze beurt op reageren. We zijn dan net iets gevoeliger dan normaal, waardoor onze emoties worden versterkt.

Het volgende station zal bereikt worden op 8 mei 2015. Dan start wat men noemt 'Time in Between' (de tijd ertussen). Het is het punt waarop de transformerende storm die sinds 2012 over onze planeet waait tijdelijk gaat liggen. We hebben dan de kans om alle veranderingen van de afgelopen tijd te verwerken. In aanloop naar dit punt geef ik (Janosh) regelmatig tips om je voor te bereiden, zodat je in de week van 8-15 mei er voor jezelf het maximale uit kunt halen.

Op deze dag van je leven / 24 April 2015 / Neal Donald Walsch

24 April 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat voorstellingsvermogen jouw grootste geschenk is.
Wees niet bang om het te gebruiken.

Stel jezelf voor als zijnde oké op dit moment. Volledig en goed.
Stel jezelf voor als Heel, Compleet, en Perfect.
Waar niets aan veranderd hoeft te worden, niets “verbetert” hoeft te worden.

Stel je je hart voor als zijnde weer geopend, en je leven alsof het
als het ware opnieuw begint op de meest belangrijkste wijze.
Kun je je dit voorstellen?

Dan heb je zojuist Morgen gecreëerd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 23 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23  April 2015 / door  Jennifer Farley,

”Verleg Je Focus ”

magnglass

Voor elke 'minder leuk' moment wat je op dit Aarde-oppervlak ervaart,
zijn er tien mooiere  die je hebt gemist.
Het is allemaal een kwestie van waar je kiest om je op te focussen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Voel je je hopeloos vastgelopen? Kom weer ‘los’ met dit krachtige hulpmiddel. / 23 april 2015 / Door Nieuwetijdskind.com

Voel je je hopeloos vastgelopen?
Kom weer ‘los’ met dit krachtige hulpmiddel.
23 april 2015 / Door 

Einstein had het niet mooier kunnen zeggen: “Verbeelding is alles. Het is een voorproefje van de komende attracties in het leven.” We weten dat kinderen kunnen fantaseren. We geven ze vrijheid en ruimte om verhalen te verzinnen, fantastische schilderijen te maken en onzichtbare vriendjes te hebben. Op een bepaald punt in hun jonge leven beginnen we deze fantasieën te ontmoedigen. We verlangen van kinderen dat ze zich concentreren op wiskunde, wetenschap en logica. We bestempelen hun verhalen als ‘leugens’, vertellen hen dat schilderen niet meer is dan een hobby en geen ‘echte baan’ en maken ons zorgen of ze op een bepaalde leeftijd nog steeds onzichtbare vriendjes hebben.

Waarom blokkeren we de verbeeldingskracht van kinderen? Omdat we de kracht van een fantasierijke geest zijn vergeten.

Heavenletter 5264 Het Leven Houdt Er Zijn Eigen Ideeën Op Na / Vrijdag 24 april 2015

Het Leven Houdt Er Zijn Eigen Ideeën Op Na
Brief uit de Hemel
Vrijdag 24 april 2015


God zei:

In termen van de wereld heb je gewoon niet voldoende informatie om mee te werken, maar je had het idee dat je alle waaroms en waarvoors moet weten van het leven, alsof uitleg aan jou verschuldigd is. Het maakt niet uit hoe vaak je misschien oploopt tegen het idee dat niet al jouw vragen in de wereld naar jouw tevredenheid beantwoord kunnen worden, niettemin houd jij nog steeds vast aan het idee, dat de wereld dienstbaar moet zijn aan jou en jou alles vertellen wat jij wilt weten, op een respectvolle manier.

Er zijn zaken in de wereld, die jij gewoon voor lief moet nemen. Jij bent niet Sherlock Holmes, die alles op een rijtje kan zetten en zo alles oplossen wat jij opgelost wilt hebben. De wereld geeft je niet alle antwoorden. Dit is moeilijk voor jou om te accepteren. Geliefden, jullie kunnen gewoon niet de huidige stand van zaken veranderen al naar gelang jullie wensen.

donderdag 23 april 2015

Sheldan Nidle – / 21 april 2015

Sheldan Nidle – 21 april 2015


7 Batz, 9 Kank’in, 11 Ik

Selamat Jarin! Deze keer komen we om jullie te informeren over wat er op het moment gaande is in jullie realiteit. De duistere oligarchie die in jullie wereld aan de macht is wordt zwakker. Het behoudt echter op sommige gebieden nog steeds macht, dat ze gebruikt om de overgang naar een nieuwe werkelijkheid te vertragen. De belangrijkste sleutel hiervoor is de manipulatie van de gelduitwisseling tussen de ene internationale bank en de andere. Een consortium van verschillende regeringen en een verzameling van voorgeselecteerde private banken controleert dit proces voor het grootste deel. Door het aanvaardbare te beperken kan dit consortium hetgeen via deze belangrijke weg passeert vertragen of zelfs voorkomen. In dit geval kan in de series transacties die de verschillende benodigde leningen en fondsen mogelijk maken om jullie ofwel te voorzien van gelden of zelfs regeringen te vervangen, worden ingegrepen (in sommige gevallen verhinderd of zelfs gestolen). Deze wrede tactieken hebben de verschillende beloofde welvaartsprogramma’s in het brengen van hun pre-overdrachtsstatus vertraagd, dan wel verhinderd. Enkele overeenkomsten tezamen met een aantal arrestaties van sleutelfiguren hebben recentelijk paniek veroorzaakt temidden van deze oligarchen, aangezien de dreigingen vanuit het internationale rechtssysteem dit listige systeem op haar knieën leek te dwingen.

Energie Update /20 april / door Fran Tielemans

Energie Update
20 april / door Fran Tielemans

Begin vorige week was er op de Zon een grote vlek zichtbaar, die zich naar de Aarde keerde. En inderdaad, sinds midden vorige week kregen we een hele reeks –weliswaar kleine en grotere - geomagnetische stomen over ons heen (in ons energieveld). Gisteren leek die golf enigszins weg te trekken, maar vannacht en vandaag laat het zich voelen dat we nog altijd in een sterk integratieproces van al die energie zitten. Velen kunnen afgelopen dagen dan ook last hebben gehad van zware vermoeidheid, vertraagde spijsvertering, mentale mist en/of emotionele opflakkeringen. Ieder individu voelt zelf wel aan hoe hij/zij daarmee het beste omgaat, maar een goeie mix tussen beweging en rust, frisse lucht en aangepaste voeding kan al veel verhelpen.

De onderliggende 12/3-vibratie van april zet ook aan tot rustig aan doen, afwachten, niets forceren. Wanneer we in een dergelijke maanden absoluut vooruit willen met bepaalde dingen die vanuit de ziel niet als hoogste prioriteit worden gezien, dan kunnen we ons danig gefrustreerd of afgeremd voelen. We voelen allen dat er veel verandering aan het komen is, dat er veel verschuift, maar het is nog steeds allemaal vrij vaag. De verschuivingen gebeuren nog steeds vooral innerlijk, zowel individueel als in het collectief energieveld, en dat kan ons geduld regelmatig op de proef stellen.


Op deze dag van je leven / 23 April 2015 / Neal Donald Walsch

23 April 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er geen garanties zijn in het leven ...
behalve dat alle dingen gebeuren om Gods beste redenen.

Als je het nodig vindt om vooraf te weten wat voor "uitwerking" alles zal hebben
voordat je ergens inspringt, zul je nooit ergens inspringen.

Toch is "ergens inspringen" de grootste opwinding van het leven,
 haar meest grootse avontuur.
Ontken dat niet voor jezelf. Ga ervoor.
Vertrouw erop dat het leven jou voordelen zal brengen wat er ook gebeurt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5263 Wees Goedhartig / Donderdag 23 april 2015

Wees Goedhartig
Brief uit de Hemel
Donderdag 23 april 2015


God zei:

Liefde is een natuurlijke gebeurtenis. Liefde wordt niet georganiseerd. Ze komt op een hogere vibratie. Liefde hoeft niet tumultueus te zijn. Liefde hoeft zelfs niet te worden nagestreefd. Als liefde natuurlijk is, dan vindt ze plaats op natuurlijke wijze.

Liefde is niet urgent. Ik spreek tot degenen die het gevoel hebben dat liefde dringend is, dat je een toegewijde liefde moet claimen om de moeite waard te zijn. Voor jou kan het voelen dat je getrouwd moet zijn of je zult in categorieën vallen als genegeerd worden zonder een kans te krijgen.

De wereld lijkt trouwen van je te verwachten en jij bent misschien snel met een antwoord.

woensdag 22 april 2015

Benjamin Fulford : US corporatieve overheid is bankroet gegaan op 17 april, maar weigert dit te erkennen / 20 april 2015

US corporatieve overheid is bankroet gegaan op 17 april, maar weigert dit te erkennen
Benjamin Fulford - 20 april 2015

De VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA CORPORATIE, gevestigd in de Washington DC extraterritoriale enclave binnen de Republiek der Verenigde Staten van Amerika is er niet in geslaagd een betaling te doen op 31 maart en was extra tijd gegeven tot 17 april om op de proppen te komen met de goederen, maar was daar toe niet in staat, volgens de Chinese overheid en CIA bronnen. Om die reden is de Amerikaanse corporatie regering bankroet gegaan, zoals de bronnen zeggen. Echter, de mensen in Washington zijn niet van plan stilletjes te vertrekken en zijn nog steeds aan het vechten om te overleven.

Dit kan worden bevestigd in de zakelijke propaganda en overheid nieuws aders over de hele wereld in de rapporten over de Washington IMF / Wereldbank vergaderingen die liepen van 16-18 april. De nieuwsberichten voor het grote publiek noemen niet het woord bankroet, maar dingen zoals 19 van de 20 zogenaamde G20-landen zijn boos omdat de VS niet zijn veto wil opgeven over de Wereldbank en het IMF. Met andere woorden: de Amerikaanse overheid is in het openbaar verstoten door de leiders van 19 uit de top 20 economieën.

De huidige Amerikaanse situatie doet denken aan een oude grap die mijn moeder me vertelde over een vrouw die naar een militaire parade keek en met trots schreeuwde "kijk mijn zoon is de enige die in de pas marcheert ."

De jonge ziel en de aarde. / 22 april 2015 / Evarien

De jonge ziel en de aarde.
22 april 2015 / Evarien

Ergens in een sterrenstelsel ver van de planeet aarde vandaan leefde een jonge ziel…

De jonge ziel woonde op een mooie, heldere, brandende ster. De ziel leerde zijn omgeving kennen en nam alle kennis op die hij kon verzamelen.

Op een dag besloot de jonge ziel om zijn eigen ster te verlaten. Hij wilde op avontuur om zijn kennis verder uit te breiden. Hij waagde de sprong en er vlogen een paar miljoen lichtjaren voorbij.

Hij kwam langs allemaal mooie sterren, tot hij uiteindelijk bij een mooie blauwe planeet aan kwam.

Hij wist niet wat voor moois hij zag en besloot om op deze plek te landen. Met zijn jonge wijsheid wist hij dat de planeet een levend organisme was en hij stelde zich netjes voor.

‘’Hoi ik ben de jonge ziel en ik kom van de sterren’’. Daarna vroeg hij de naam van de planeet.

Ashtar On The Road: Vergeving maakt de weg vrij naar de Gouden Eeuw & Verder! / 14 april2015 / Susan Leland

Ons doel is Liefde – die uit te drukken, te leven en ermee te bekrachtigen.

Ashtar:
Vergeving maakt de weg vrij naar de Gouden Eeuw & Verder!
Ashtar On The Road Teleconferentie– 
14 april2015 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Wij zijn vereerd omdat jullie naar de Brug zijn gekomen, hier op mijn schip de Nieuw Jeruzalem. Wij hebben hier grootse, grootse missies uit te voeren. Wij zullen zelfs nog hoger gaan als wij omhoog gaan naar Moeder Sekhmeth’s schip waar jullie een mogelijkheid zullen hebben om mee te doen aan en met ons een grootse heling van begrip, optillen en Vreugde voor de hele Wereld mede te scheppen!!!

Nu wil ik jullie zeggen dat wij jullie HOREN!!!! Zelfs nog meer: wij VOELEN wat jullie voelen. Wij hebben een perspectief dat veel, veel verder gaat – in feite alles van het zijn van een gepassioneerde toeschouwer. Wij begrijpen en weten dus wat jullie voelen. Maar jullie, lieve mensen, zijn degenen die vrijwillig kwamen voor de moeilijkste taken van allemaal – de missie van het zijn in het uniform van de mensen.

De Godin en het Elfenvolk 21 april 2015 / door Wendy Gillissen -

De Godin en het Elfenvolk
21 april 2015 / door Wendy Gillissen -

 

De Godin en het Elfenvolk

Het is één ding om te geloven dat de natuur heilig is en dat er allerlei natuurgeesten, elementalen en goden aanwezig zijn in de wereld om ons heen. Het is iets heel anders om ze ook daadwerkelijk te ontmoeten.

Als kind voelde ik instinctief dat alles om ons heen, alles in het universum leeft, bezield is en met elkaar verbonden. Hoe kon het ook anders? Maar ik had nog nooit een echte woudgeest, een elf, of een Godin van dichtbij gezien. Dus toen ik naar het bos ging voor een korte periode van bezinning, niet lang na de dood van mijn vader, stond ik op het punt een verrassende ervaring te hebben. Twee zelfs!

Drenthe

Mijn moeder en ik huurden een doodgewoon huisje in het bos in een doodgewoon vakantiepark in Drenthe. We hadden daar al eerder een huisje gehuurd, een stukje verderop, en hoewel dat een fijn en modern huisje was, was er niets bijzonders aan geweest. Maar toen we deze keer ons huisje betraden, voelden we het onmiddellijk. Dit huisje was anders.

Op deze dag van je leven / 22 April 2015 / Neal Donald Walsch

22 April 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat geen inspanning ooit verloren gaat, hoewel sommige beloningen later uitbetaald worden dan je denkt.

Denk niet dat je "je tijd verspild" hebt, omdat iets niet blijkt te zijn goed gegaan.
Er bestaat niet zoiets als "verspilling" in het heelal.
Alles - alles - levert voordeel op.

Het is waar.
En je leven zal je dit laten zien.
Dus keur de "inspanning die is mislukt" Niet af.
Alle dingen leiden je naar jouw hoogste goed.
Misschien dat je dat nu nog niet weet.

Je weet nu ook waarom je dit net gelezen hebt ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 21 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Gewoon Doen! ”

images

Er zullen momenten zijn dat je moet stoppen en na moet denken.
Overpeinzing is een goede zaak.
Echter, overmatig denken kan de 'killer' van vriendelijk handelingen,
momenten van duidelijkheid en de vreugde van het helpen van anderen.
Soms moet je gewoon stoppen met denken en gewoon doen!
Laat je hart je gids zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5262 Rozen Zijn Prachtig / Woensdag 22 april 2015

Rozen Zijn Prachtig
Brief uit de Hemel
Woensdag 22 april 2015


God zei:

Wat Ik zie in je hart is liefde, terwijl jij onrust zou kunnen zien. Geliefden, tenzij jullie ontspannen genoeg zijn om lief te hebben, is wat je hebt onrust. Om lief te hebben, is alles wat je hoeft te doen onrust loslaten onder welke naam je het ook noemt - spanning, razernij, haast, zorgen, spijt, wrok, verstoring, gierigheid. Al deze en nog veel meer zijn woorden die blokkades vertegenwoordigen voor de liefde om vrij in en uit je hart te kunnen stromen. Lang verhaal kort gemaakt is dat je hart, gemaakt van Mijn hart, hier om is om lief te hebben en niets dan liefhebben.

Nervositeit, ongerustheid, angst en alle andere gelijkwaardige woorden bevriezen jouw liefde en weerhouden haar van stromen. Over het geheel genomen, wat deze verontrustende woorden vertegenwoordigen zorgt voor het blokkeren dat je liefde ontvangen kunt, evenals haar geven. Wanneer een menselijk hart is ontgrendeld, zal de liefde er in stromen, en liefde zal er uit stromen. Dit is de natuurlijke gang van zaken. Elke onderdrukking van de expressie en de ontvangst van liefde komt voort uit een onvermogen om los te laten wat je tegen houdt.

dinsdag 21 april 2015

Time in Between # 3: Zoek de stilte op. / 21 april 2015 / Janosh

Time in Between # 3:
Zoek de stilte op.
21 april 2015 / Janosh

In december 2012 liepen de spanningen in de wereld hoog op toen men zich voorbereidde op het ‘Einde der Tijden’, maar een catastrofale ramp bleef gelukkig uit. Daarentegen hebben we energetisch een groot keerpunt bereikt en zitten we nu middenin een transformatieproces van enkele jaren. Onderweg vinden er een aantal voelbare verschuivingen plaats die veel effect hebben op de energie op aarde. Op die momenten verandert er iets in het magnetische veld, waar wij op onze beurt op reageren. We zijn dan net iets gevoeliger dan normaal, waardoor onze emoties worden versterkt.

Het volgende station zal bereikt worden op 8 mei 2015. Dan start wat men noemt 'Time in Between' (de tijd ertussen). Het is het punt waarop de transformerende storm die sinds 2012 over onze planeet waait tijdelijk gaat liggen. We hebben dan de kans om alle veranderingen van de afgelopen tijd te verwerken. In aanloop naar dit punt geef ik (Janosh) regelmatig tips om je voor te bereiden, zodat je in de week van 8-15 mei er voor jezelf het maximale uit kunt halen.

Op deze dag van je leven / 21 April 2015 / Neal Donald Walsch

21 April 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat hij die eet tot hij ziek is, moet vasten totdat hij zich goed voelt.

Dat is een Hebreeuws spreekwoord, en het heeft te maken met veel meer dan voedsel.
Kijk om te zien aan welke gedragingen jij je steeds weer opnieuw overgeeft
die jou duidelijk niet dienen.
Ga dan op een "slechte gewoonte dieet."
Ik meen het.
Ik maak geen grapje, kies een slechte gewoonte,
één slechte gewoonte per dag gedurende vijf dagen.
Jij kan dit.
Stop met het doen van de dingen die je doet die blijkbaar jou of anderen - niet dienen.

Dit vriendelijke "duwtje" kwam van jouw Zelf, je weet het ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl