Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 april 2015

Time in Between # 2: Geen TV, Geen Nieuws, Geen Afleiding / 17-4-2015 / Janosh

Time in Between # 2: 
Geen TV, Geen Nieuws, Geen Afleiding
17-4-2015 / Janosh

In december 2012 liepen de spanningen in de wereld hoog op toen men zich voorbereidde op het ‘Einde der Tijden’, maar een catastrofale ramp bleef gelukkig uit. Daarentegen hebben we energetisch een groot keerpunt bereikt en zitten we nu middenin een transformatieproces van enkele jaren. Onderweg vinden er een aantal voelbare verschuivingen plaats die veel effect hebben op de energie op aarde. Op die momenten verandert er iets in het magnetische veld, waar wij op onze beurt op reageren. We zijn dan net iets gevoeliger dan normaal, waardoor onze emoties worden versterkt.

Het volgende station zal bereikt worden op 8 mei 2015. Dan start wat men noemt 'Time in Between' (de tijd ertussen). Het is het punt waarop de transformerende storm die sinds 2012 over onze planeet waait tijdelijk gaat liggen. We hebben dan de kans om alle veranderingen van de afgelopen tijd te verwerken. In aanloop naar dit punt geef ik (Janosh) regelmatig tips om je voor te bereiden, zodat je in de week van 8-15 mei er voor jezelf het maximale uit kunt halen.


De Monade: De (Kosmische) druk op het bewustzijn. Deel 1 / Berry Vincenta. Geplaatst: 18 april 2015

De Monade:
De (Kosmische) druk op het bewustzijn. Deel 1
Berry Vincenta.
Geplaatst: 18 april 2015

“De druk op het Bewustzijn in deze tijd zal het uiterste van U allen vragen.”

“Deze grote vooral innerlijke maar ook zichtbaar uiterlijke druk wordt heden door veel mensen ervaren.
Zoals gezegd ( zie eerdere doorgeving) heeft dit te maken met een grote nieuwe Kosmische Energie-instroom die inwerkt op het Totale Bewustzijn.

Een nieuwe, duwende Beweging.

Het is een vernieuwende impuls die de mens áánzet écht te kijken naar zichzelf, naar zijn Bewust-Zijn.
Te zien, dat het vullen (materieel) van innerlijke leegten niets te maken heeft met Bewustzijn, maar met onvrede, vanuit menselijke emotievelden.
Er wordt aan ieders wortels ‘geknaagd’ om de mens te ontdoen van allerlei illusies.
Het stuwt de mens van nu naar ongekende hoogten en duwt naar onbekende, onbeminde diepten.”

Godin Isis Geheugensteun en Reflectie van het Moment / 15 April 2015 / Méline Portia Lafont

Godin Isis
Geheugensteun en Reflectie van het Moment
15 April 2015 / Méline Portia Lafont
Deze planetaire Ascentie is op het punt van de volledige belichaming van Ascentie, wat betekent dat iedereen op deze Aarde aangespoord zal worden en aangespoord wordt met de ware energieën van de Goddelijke Godin creatie, het Goddelijke Vrouwelijke binnenin jullie allemaal. Er is een Kosmische Bron binnenin jullie eigen besef en Wezen alsook in dit Universum van jullie Zonnevlak.
Deze Kosmische Bron wordt het Oog van Isis genoemd en het is in/naar jullie planetaire besef gekomen alsook in jullie eigen besef door het bewustzijn. Het straalt op jullie Aarde, sinds het begin van het jaar 2006 en heeft een lineair tijdlijn pad van bijna 1 miljoen Aardse jaren gevolgd voordat het weer in jullie besef kon komen en diens Kosmische Goddelijke pulsaties en energieën kon delen.  
Mijn oog functioneert als een Kosmische Poort en grondlegger voor zoveel dingen op jullie geliefde planeet en werkelijkheid, het accentueert alle gebeurtenissen en de waarheid op dit planetaire niveau, het veroorzaakt de Goddelijke Vonk binnenin jullie en helpt bij de uitbreiding van jullie Zonne Kosmische Christus alsook jullie IK BEN. Toen diens Licht op jullie Aardse vlakken scheen, begon er een werkelijke transformatie plaats te vinden binnenin jullie eigen werkelijkheden.  

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 17 April 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 17 April 2015

Als jullie een menselijke ervaring hebben, is het gebruikelijk om te geloven dat jullie afgescheiden van de Bron zijn. Maar in werkelijkheid, zijn jullie een deel van de Bron energie, en de afscheiding is een illusie. Vraag er gewoon om, weer opnieuw met de energie van Thuis te mogen verbinden en voel de onvoorwaardelijke liefde over je heen spoelen. Weet dat jullie je kunnen verplaatsen in die uitlijning wanneer jullie willen eenvoudig omdat je het van plan bent.

Zie dat de schoonheid van de Bron energie overal is, in een vlinder, in een bloem, in een sneeuwvlok, in het gezang van vogels, in de opkomende zon, in de sterren aan de hemel, en in de spiegel. Bron energie is de constante, het is alles wat is, en als je het begint te zien als waar je vandaan komt, en dat je er door omringd bent, zul je beginnen te leven vanuit een plaats van diepe vreugde in het nu moment, genietend van de verbondenheid en de onvoorwaardelijke liefde die er altijd voor jullie is. Er is nooit, nooit een moment dat jullie geen deel van dit alles zijn.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Lord Michael Manifestatie / 17 April 2015 / Annemiek Coenen

Lord Michael
Manifestatie
17 April 2015 / Annemiek Coenen
Velen van jullie kijken uit naar het moment van manifestatie. De manifestatie wordt gerealiseerd door jullie lieverds. Jullie zijn het die gaan manifesteren tot in het diepste van al jullie cellen.
Licht komt naar boven en naar boven in ieder van jullie, niemand ontkomt hieraan. Een nieuwe celverdeling van waaruit vele nieuwe ideeën naar boven komen. Overal wordt Licht opgezet, zowel letterlijk als figuurlijk, en zo ontstaat de Nieuwe Aarde. De Nieuwe Aarde vertegenwoordigt door jullie. Alle talenten komen naar boven zodat eenieder weer in zijn kracht staat en het leven gaat beginnen waarvoor zij of hij gekozen heeft.
Dit zal langzaam in elkaar overvloeien zodat jullie steeds meer met elkaar verbonden zijn. Een kleurenpalet komt tevoorschijn en ieder toont zijn eigen kleur en zijn eigen geluid.

Heavenletter 5258 Net als Duizend Sterren / Zaterdag 18 april 2015

Net als Duizend Sterren
Brief uit de Hemel
Zaterdag 18 april 2015


God zei:

Medelijden hebben met jezelf steunt het idee van een slachtoffer zijn. Er is meer in het leven dan het zijn van een winnaar of een slachtoffer. Een van de twee manieren is niet de manier om te kijken naar het leven. Het leven is geen kwestie van het Mijn of het dijn. Het leven is geen kwestie van doden of gedood worden. Het leven is geen kwestie van goed of fout. Het leven is meestal niet zo duidelijk als een Ja of een Nee.

Ach, wat zijn tegenstellingen, behalve het oordeel of van een ander of jezelf? Er is geen schaal gevoelig genoeg om wonderbaarlijkheid of gebrek aan wonderbaarlijkheid te wegen.

Of dit / of dat bestaat in het leven in de wereld. In de wereld, is iets of het is niet. In de Werkelijkheid zijn er rimpelingen van mogelijkheden. Of dit / of dat is fictie. Tussen zwart en wit, zijn er vele kleurschakeringen. Dit is waar het begrijpen in beeld komt.

vrijdag 17 april 2015

St. Germain: Het is tijd voor dit alles om in harmonie en in Liefde te geraken voor al het leven op aarde. / 16 april 2015 / door: Nancy Tate

St. Germain:
Het is tijd voor dit alles om in harmonie en in Liefde te geraken voor al het leven op aarde.
16 april 2015 / door: Nancy Tate

Ik kom tot jullie deze dag in de energie van de waarheid van het leven op planeet Aarde. Ik ga jullie meer vertellen over wat er komen gaat en wat er in werking is. Eerst zal ik met jullie iets delen dat nu plaatsvindt, terwijl ik spreek, in de annalen van de geschiedenis, want het is nu al geschiedenis wat gisteren heeft plaatsgevonden in de kelders van de Verenigde Staten van Amerika. 

Ik ben Saint Germain, en ik spreek van de kelders van de Verenigde Naties. Ik werd geroepen om bij hen te zijn als ze het goud uitbetalen dat al eeuwen ligt opgeslagen in deze kelders waarvan ik spreek. Het waren  degenen van de Verenigde Naties, die me opriepen en me opdracht gaven om mee te gaan met hen in de opslagfaciliteiten en getuigen te zijn van hun uitbetalingen.

Terwijl ik hen begeleide waren ze in een stemming van vreugde en majesteit, want zij wisten dat dit de komst van vrede naar al de volkeren van deze wereld zou betekenen. Het is tijd voor dit alles om in harmonie en in Liefde te geraken voor al het leven op aarde. Eén van de manieren om dit te bewerkstelligen is door de verdeling van het goud in het proces dat in werking is nu de fondsen worden gedistribueerd. Zoals jullie is verteld, is het goud een back-up van de fondsen, en het wordt gedistribueerd naar de naties als de fondsen naar de verschillende plaatsen komen.

Jahn J Kassl Leg de wapens neer! Een mandaat voor deze wereld Schepper God van de nieuwe Aarde / 11/01/2014 Geplaatst 17/04/2015

Jahn J Kassl
Leg de wapens neer!
Een mandaat voor deze wereld
Schepper God van de nieuwe Aarde
11/01/2014
Geplaatst 17/04/2015

Het volgende Mandaat zal door zijn verspreiding,
aan kracht winnen en werkelijkheid worden.
Jahn J Kassl

Inleiding tot het mandaat
Jahn J Kassl
Leg de wapens neer!
Aan alle Schepper Goden van deze tijd!

Wat kunnen we doen om de gebeurtenissen van deze tijd een totaal nieuwe richting te geven?
Hier is de tool!

Het volgende Mandaat, zal door de verspreiding ervan, aan kracht winnen en werkelijkheid worden.

Jeshua De Sluier Ontbinden / 16 April 2015 / Judith Coates

Jeshua
De Sluier Ontbinden
16 April 2015 / Judith Coates
Geliefde,
Wij zullen spreken over hoe door de sluier van afgescheidenheid heen te kijken, hoe uit deze dimensie, welke aldus zeer echt lijkt, in/naar de Werkelijkheid - hoofdletter "W" - te verhuizen voorbij de sluier van de verschijningsvormen. Je wilt weten, "Wie ben ik?Waarom ben ik? Waar ben ik? Waar gaat dit allemaal over?" Hetzelfde zoals het kleine kind vragen moet stellen en moet ervaren, hebben jullie de vraagtekens over hoe het leven kan zijn, en vragen jullie je af, "Is er meer aangaande het leven dan slechts wat ik ervaar?" en je weet dat het antwoord "Ja" is, er is veel meer".
Dus zeg ik tegen jou, de eerste stap om de sluier te ontbinden is te weten, te geloven, te accepteren dat er meer is. Welnu, er zijn velen van de broeders en zusters die tegen je zullen zeggen, "Dit is alles dat er is. Je wordt geboren, je groeit op, je leeft een bepaald aantal jaren, en dan, als je geluk hebt, mag je het lichaam vreedzaam in bed laten overlijden."
Zo niet, dan mag je hebben wat genoemd wordt een ongeluk of iets dat er met je gebeurt. In waarheid, gebeurt er niets met jou dat je al niet uitgenodigd hebt om in jouw ervaring te zijn. Maar als je zult erkennen dat er misschien iets veel meer aangaande het leven is dan slechts wat je recht voor je met je fysieke ogen kunt zien, heb je de eerste stap al gezet om te erkennen dat de sluier, zoals ik het genoemd heb, daar is en dat het echt dunner wordt iedere keer dat je hebt wat genoemd wordt de ontwakende ervaring.

Een Schrijven van de Schepper 16 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16  April 2015 / door  Jennifer Farley,

Grappige, Leuke Liefde

Funny_i_love_you1

Het leuke van liefde is dat het onvoorwaardelijk is en
 er is een oneindige hoeveelheid van maar,
de meeste mensen zijn bang om echt zichzelf erin onder te dompelen.
Waarom; omdat het meeste van wat je hebt meegemaakt tot dit moment
 deels voorwaardelijk van aard is geweest.
 Als je het loslaat en vertrouwt, wanneer je Het Universum vertrouwt,
zul je zien dat er niets te vrezen is. Laat de angst los en
 je zult groeien in je expressie van liefde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 17 April 2015 / Neal Donald Walsch

17 April 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat de snelste manier om iets te leren is door het te onderwijzen.

Wacht daarom dus niet, totdat je 'er alles over weet of “onder de knie” hebt
wat je wilt delen voordat je begint om het te delen.

De wereld heeft meer nodig van wat je wilt leren.
Dus onderwijs. Deel. Help anderen.
En maak je niet zo'n zorgen over wat je "niet weet."
Maak je zorgen over wat je niet doet.
Omdat je ons berooft terwijl je erop wacht een "expert" te worden

Je weet precies waarom je dit vandaag hebt gehoord.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 5257 Het Verleden Uit / Vrijdag 17 april 2015


Het Verleden Uit
Brief uit de Hemel
Vrijdag 17 april 2015


God zei:

Vele malen heb Ik gezegd dat iedereen jou is en jij iedereen bent. Je bent het Grote en je bent het kleine. Je bent de Prinsen en je bent de rakkers. Je bent de Machtige en je bent de zwakke. Wat er ook in de wereld is, het is jou – een aspect van jouzelf. 

Lichamelijkheid bestaat buiten jou, maar ieder Wezen is jou. Jij bent de leeuw en je bent het lam.

Je bent ook Degene die niet ziet Wie het meest van je houdt en dit ben Ik. Je bent ook de persoon van wie je het meest van al op Aarde houdt. Je bent ook de persoon die op Aarde het meeste van jou houdt. Je bent ook de persoon die jouw vrede verstoort en jou naar afleiding leidt. Ja, jij bent de persoon die je niet voor een ogenblik kunt verdragen. Je bent dit allemaal.


donderdag 16 april 2015

De nieuwe maan van 18 april 2015 / 16 april 2015 / Petra Stam

maan april 2015 Petra Stam De nieuwe maan van 18 april 2015
16 april 2015 / Petra Stam

Na de heftigheid van zons- en maansverduisteringen, die het Uranus-Plutovierkant nog een laatste keer extra hebben geactiveerd, is nu hopelijk de ergste storm achter de rug. Het kan voelen of je de afgelopen maand een trap na hebt gekregen. Heel rot, maar het kan wel veel duidelijkheid hebben gegeven: wat of wie jou niet dient in je groei naar bewustzijn of onafhankelijkheid zal steeds minder bij je passen, of verder van je verwijderen... Zie het onder ogen (ook je eigen mechanismen). 

Het is een tijd om de gebeurtenissen van de afgelopen weken te integreren en een keuze te maken voor een nieuwe start, een nieuw begin, nieuwe intenties. Nieuwe manen zijn goed om naar binnen te keren, rust te nemen, de afgelopen tijd te evalueren en dan te bepalen welke koers jij wilt varen de komende weken.

De Maan en de Zon staan nog net in Ram. Ramenergie is vurig, geeft lentekriebels, maakt dat je vernieuwing zoekt. Het kan dus juist lastig zijn om stil te zitten en naar binnen te keren. Als dat zo is, doe het dan anders: tijdens sporten of klussen kun je bijvoorbeeld ook innerlijk rust ervaren en nieuwe inzichten opdoen.

Aartsengel Chamuel De Kracht van Liefde / 11 April 2015 / Julie Miller

Aartsengel Chamuel
De Kracht van Liefde
11 April 2015 / Julie Miller

Een ieder van jullie heeft zoveel kracht. Jullie kracht dierbaren kan op alles gericht worden waar jullie je gedachten, hart en ziel op plaatsen. Jullie kracht kent werkelijk geen grenzen wanneer jullie gevuld zijn met goddelijk enthousiasme om iets te vervullen dat heel veel voor jullie betekent, of om een grote uitdaging te overwinnen. Wanneer je met objectiviteit gebruik maakt van je kracht, wordt het je grootste wapen tegen wat voor uitdaging dan ook waar je mee geconfronteerd mag worden, terwijl het ook je hoogste intenties zal dragen. Zodra je diep binnenin jezelf naar die kracht reikt moet je dingen gedaan krijgen, de kracht die jou helpt om je moeilijkheden te overwinnen, je wordt ook tegemoet getreden door moed, uithoudingsvermogen, tolerantie en doorzettingsvermogen, om er slechts een paar te noemen, en zij helpen te bouwen op deze krachtige innerlijke kracht die je bij tijden nodig hebt om je door de meest moeilijke passages van je reis heen te dragen.
Het is jullie kracht dierbaren die jullie geloof herbekrachtigt in jullie eigen bekwaamheden, aldus jullie je taken mogen bewerkstelligen die jullie nog te vervullen hebben en voorbij gaat aan de vele uitdagingen van het leven. Kracht herbekrachtigt de diepte van je liefde en de energie die gebruikt wordt om deze uitdagingen tegemoet te treden wanneer jij je zwak voelt. Het is in een ieder van jullie en is waarlijk één van de grootste krachten die er bestaan.

Aranuth Spreekt: Onze Kostbare Kinderen. / Malcolm Bell 3 maart 2014. Geplaatst: 16 april 2015

Aranuth Spreekt:
Onze Kostbare Kinderen.
Malcolm Bell
3 maart 2014. Geplaatst: 16 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Een engel-communicator met een zachte en vriendelijke energie kwam zonder tamtam en zonder voorafgaande aankondiging om een boodschap af te leveren die onze aandacht nodig had met betrekking tot wat de kinderen zeggen en laten zien.

De communicator vertelde dat de nieuwe kinderen waarvan er al velen hier geïncarneerd zijn, helpen met de installatie van het nieuwe paradigma. Het zou wijs zijn als ouders, zorgverleners, leraren en opvoeders veel aandacht besteden aan waarvoor deze nieuwe kinderen hier zijn om hen te leren. Vele oude, gedateerde en niet langer toepasbare methoden en systemen worden nog steeds onderwezen met de eisen en de verwachting dat de kinderen worden veroordeeld alsof zij therapie of medicijnen nodig hebben.


Op deze dag van je leven / 16 April 2015 / Neal Donald Walsch

16 April 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat zonder te weten wie je bent en waarom je hier bent,
het leven geen betekenis heeft.

Zoek dan, om de vragen te bestuderen.
Werk om de meest grootse antwoorden te ervaren.
Wie Je Bent is een Individualisering van Goddelijkheid.
Waarom je hier bent is om dat te demonstreren.

Vandaag biedt jou een perfecte kans om dat te doen.
Kijk. Luister. Voor het einde van deze dag, krijg je een kans Goddelijk te zijn.
Inderdaad, iemand rekent ook op jou.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 15 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15  April 2015 / door  Jennifer Farley,

Aanwijzingen

images

Het begin van schoonheid, kennis, waarheid en acceptatie begint altijd binnenin.
Ja, je kunt kijken naar de waarheden van anderen, ze onderzoeken,
ze verspreiden en over hen nadenken;
Maar het is aan jou om te beslissen wat je daarvan voor jezelf opneemt.
Je werd niet voorzien van een gebruiksaanwijzing,
 maar er zijn aanwijzingen langs de weg.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5256 Het Leven Is een Stromende Rivier / Donderdag 16 april 2015

Het Leven Is een Stromende Rivier
Brief uit de Hemel
Donderdag 16 april 2015


God zei:

Soms is het leven als het rijden op een golf. Je bent een surfer in het leven. Jij kiest, het is echter niet allemaal jouw keuze. Jij kiest voor een duik in de Diepe Oceaan, maar hoe groot een bijzondere golf is en hoe je rijdt is iets waar je achter komt. Soms rijd je op een perfecte golf, en soms slik je water in.

Je zou kunnen zeggen dat er een uitgemaakte zaak is, en toch is de conclusie niet een zekere zaak voor jou, noch is het per se de conclusie die jij wenst. Vanuit jouw waarneming, is het leven zeker niet een zekere zaak. Waar je zal eindigen, weet niemand.

In het leven echter, eindig je niet. Er is geen einde aan het leven, en er is geen einde aan jouw leven. Maak er een gewoonte van te denken dat het leven er steeds opnieuw is. Je bent er steeds opnieuw. Jij bent steeds een pionier. Je loopt steeds een pad af zonder te weten waar je bent of waar de weg heen leidt. Misschien vormt dit gevaar voor jou. Wat? Is veiligheid het enige gewenste aspect van het leven?

woensdag 15 april 2015

Sheldan Nidle - 14 april 2015


13 Kan, 2 Kank’in, 11 Ik

Selamat Jarin! We komen wederom met heel goed nieuws! Zij die op het gebied van bankieren en geld met onze vennoten samenwerken, melden dat een aantal essentiële fondsen nu worden vrijgegeven. Deze verschillende introducerende fondsen zullen de planning van een aantal welvaartsprogramma’s mogelijk maken. Derhalve zijn we verder gevorderd op de weg die tot het vrijgeven van de welvaartsfondsen leidt en daarmee samengaand een directe oorzaak voor de opkomst van nieuw bestuur. Dit alles levert alleen maar meer bewijs dat jullie de komende weken eindelijk een groot welvaartspakket zullen ontvangen. In feite zullen deze gebeurtenissen ons eveneens allemaal dichter bij ‘disclosure’ brengen. We zijn het punt van ‘disclosure’ nog nooit dichter genaderd dan nu. Onze vloot heeft Gaia, meer dan twee decennia lang, nauwkeurig in de gaten gehouden. Ze doorloopt een cyclus van uitsterving die een groot aantal planten en dieren omvat. Haar verschillende leefmilieus blijven door de duistere cabal en haar vele handlangers onteerd worden. Daarom heeft Gaia het aantal reacties op deze voortdurende vernieling van haar ecosystemen opgeschroefd. We adviseren degenen die zo verantwoordelijk zijn met nadruk op te houden met en af te zien van deze laaghartige daden. Gaia is bereid deze bedreigde leefomgevingen te verdedigen.

Aangezien dit serieuze zaken zijn, kunnen jullie door te protesteren de pijn verzachten en vragen om een of andere manier van bijstand. Laat ons in feite met zekerheid stellen dat jullie oppervlakterijk met grote snelheid een keerpunt nadert wat betreft haar talloze mondiale ecosystemen. Wat nodig is, is een krachtige beweging tegen de duistere cabal en haar wrede methodes. Jullie beschikken tegenwoordig over de mogelijkheden om in te grijpen en de benodigde verandering af te dwingen. We verwachten dat enkel het werk van onze aardse bondgenoten dit op een effectieve manier kan bewerkstelligen. Er is een technologie die Gaia en haar goedlopende werk in een recent verleden enorm geholpen heeft. Velen dragen op het moment in het geheim bij aan deze redding. We danken jullie barmhartig voor jullie vriendelijke hulp. Het is eveneens onze taak om Gaia te helpen weerstand te bieden aan deze talrijke onvriendelijke daden van het duister. Dit zijn nog maar een paar van de overgebleven programma’s die worden uitgevoerd door deze schurken. We worden verder geholpen door de Agarthanen die hun geheime posities gebruiken om deze verschrikkelijke daden te saboteren. Binnenkort zal het werk van onze vennoten nieuw bestuur aan jullie brengen, alsmede een einde aan deze onzin.

Time in Between # 1 Geen afspraken inplannen / 14-4-2015 / Janosh

Time in Between # 1
Geen afspraken inplannen
14-4-2015 / Janosh

Tips van Janosh

De energie op aarde verandert en de volgende verschuiving vindt plaats op 8 mei 2015. Dan start wat men noemt de 'Time in Between' (de tijd ertussen). Het is het punt waarop de transformerende storm die sinds 2012 over onze planeet waait tijdelijk gaat liggen. We hebben dan de kans om alle veranderingen van de afgelopen tijd te verwerken.

In aanloop naar dit punt geef ik (Janosh) regelmatig tips om je voor te bereiden, zodat je in de week van 8-15 mei er voor jezelf het maximale uit kunt halen.In december 2012 liepen de spanningen in de wereld hoog op toen men zich voorbereidde op het ‘Einde der Tijden’, maar een catastrofale ramp bleef gelukkig uit. Daarentegen hebben we energetisch een groot keerpunt bereikt en zitten we nu middenin een transformatieproces van enkele jaren. Onderweg vinden er een aantal voelbare verschuivingen plaats die veel effect hebben op de energie op aarde. Op die momenten verandert er iets in het magnetische veld, waar wij op onze beurt op reageren. We zijn dan net iets gevoeliger dan normaal, waardoor onze emoties worden versterkt.

Nathalie Glasson met de Hemelse Witte Wezens: Het Verschuiven van het Mentale Lichaam 9 april 2015

Nathalie Glasson met de Hemelse Witte Wezens:
Het Verschuiven van het Mentale Lichaam
9 april 2015

Grote schitterende en hemelse wezens van Licht op Aarde, wij eren u om het pad van schoonheid dat jullie in deze tijd van ascentie aanvaarden.

Schoonheid is jullie pad, schoonheid is jullie belichaming, schoonheid is jullie beleven, en dit is jullie waarheid.

Waar er aanwezigheid is van de Schepper, daar is schoonheid.   Zoals liefde een essentie is van de Schepper, is dit een energie die de Schepper tekent en afbeeldt. Een van de grootste geschenken op Aarde en in ons ascentieproces is het vermogen om de schoonheid van de Schepper te herkennen en te ervaren in ons eigen wezen, in alles en iedereen.

Als je het perspectief kunt veranderen van je denken om jezelf te laten weten en geloven dat  de energie van de Schepper geschetst is als werkelijk mooi, en dat die altijd aanwezig is, zelfs op of in  de moeilijkste plekken of situaties, dan laten jullie jezelf in de goddelijke stroom gaan en in de essentie van de Schepper.

Oth: Nutteloze strijd / Ellen Rauh Geplaatst: 15 april 2015

Oth:
Nutteloze strijd
Ellen Rauh
Geplaatst: 15 april 2015

Oordeel niet over diegenen die misschien volgens jullie veroordeeld moeten worden. Het zijn misschien op een totaal andere manier de redders.

Het is totaal nutteloos om angst te koesteren als het gaat om machtsstrijden.

Laat ze maar doen en weet dat de winnaars diegenen zijn die niet meedoen aan de strijd.

Als elk van jullie en zeer velen met jullie voor het respect en de verdraagzaamheid gaan en niet geloven in strijd om nutteloze waarden en niet geloven in strijd uit eigenbelang, wordt de creatieve energie en de energie die nodig is voor de nieuwe energietoevoer en het opslaan van de nieuwe energie toegankelijk voor de Aarde.

Op deze dag van je leven / 15 April 2015 / Neal Donald Walsch


15 April 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat teleurstelling jouw gedachte is dat God niet
weet wat God aan het doen is.

Dat is natuurlijk onmogelijk.
Dus probeer niet teleurgesteld te zijn in iets.
Weet dat het leven zich perfect toont in elk moment.

De teleurstelling van vandaag kan de springplank zijn van morgen
voor alles wat je ooit wilde.
In feite, is het dat waarschijnlijk.

Je hoeft niet zo heel diep na te denken om precies te weten
waarom je vandaag dit bericht ontvangt ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl