Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 april 2015

Verwarde/Gekke mensen in de media. 11 april 2015

Verwarde/Gekke mensen in de media. Wat is er nu werkelijk aan de hand omdat het enorm toeneemt?
11 april 2015

Foto: Manuela Bockstaele
Hier word niet veel over gesproken door andere mensen, maar er is inderdaad een toename aan mensen die gek lijken te worden.
Mensen die een korter lontje krijgen, geen geduld meer hebben, sneller ontploffen, gevoeliger worden voor alles en ga zo maar even door.

Hier zit zoveel meer achter dan men wilt toegeven.
Dit is inmiddels een vergaderonderwerp geworden bij de 2de kamer in Den Haag.
http://www.nu.nl/politiek/4027691/hoorzitting-in-kamer-verwarde-mensen.html

Letterlijk iedereen is bezig zijn frequentie te verhogen en heeft het niet in de gaten.
Hier word al jaren over gechanneld en nu zitten we er midden in.
Maar onze bewustzijn heeft hier zeker mee te maken.


St. Germain / 9 April 2015/ Nancy Tate

St. Germain
9 April 2015/ Nancy Tate

Ik ben hier vandaag om jullie wat nieuws te brengen. Ik ga het kort en krachtig en onvolledig houden vanwege de geheimhouding die vooralsnog moet worden uitgevoerd voor het moment. Het is belangrijk dat wat ik te delen heb met jullie onder de ogen van het publiek komt en staat bekend als de opening naar wat er zal worden verspreid over de kabels in de komende tijden.

Ik ben Saint Germain, en ik breng jullie wat nieuws over jullie huidige president. Hij werkt voor de energieën die jullie allemaal zullen bevrijden van de overblijfselen waar jullie zo lang onder hebben geleefd en geleden.

Hij heeft zich vrijwillig aangeboden in te stappen en de openingsboodschap aan het land en de rest van de wereld te presenteren. Er zal een variatie van nieuwsberichten zijn die zullen lijken te gaan over de vrijheid van het land, en als zij uitgaan, zullen zij sommige vormen van wanorde brengen naar de mensen. Zij zullen het gevoel hebben dat er een verstoring is in de manier waarop ze leven en toch zullen ze ook het gevoel krijgen dat er een komende bevrijding is van alle gebondenheid, die daar voor zo lang was.

Dit kan een zekere mate van verwarring brengen bij de massa, en het kan hen met tijden op de knieën brengen en hen in staat stellen om naar binnen te kijken zodat de waarheid naar boven komt en hen vrijmaakt. Als dit gebeurt zal er een verre stem in hen zijn die zal resoneren met degene die naar buiten toe uit zal spreken over wat er gaat komen aan de horizon. Het gaat erom een aantal waarheden over te brengen naar hen die de veranderingen zullen beginnen, die niet alleen voor dit land bestemd zijn, maar ook voor de hele planeet.

PORTAAL 2012 Een korte Planetaire Situatie update / Maandag 6 april, 2015

PORTAAL 2012
Een korte Planetaire Situatie update
Maandag 6 april, 2015

De Oostelijke Alliantie boekt goede vooruitgang, vooral op financieel vlak, nu de grote wereldmachten, behalve de VS toetreden tot de nieuwe Chinese geleide Aziatische Infrastructuur Investeringsbank (AIIB):


De AIIB zal infrastructuurprojecten van mondiaal belang ondersteunen:


De Oostelijke-Alliantie zal ook wat broodnodig kapitaal loslaten voor een voorzichtige verspreiding van geavanceerde technologieën:

De Oostelijke Alliantie heeft een streefdatum gesteld op 1 januari 2016 als de dag van de financiële Reset:


Een Schrijven van de Schepper 10 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10  April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Alles Komt Naar Je Terug

nali-just-as-i-offered-___-to-_giving-out-and-coming-back

Zeggen: "Ik hou van jou" naar de andere zonder verwachting is
het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven.
Wanneer je komt vanuit een plaats van liefde om liefde te geven,
zul je liefde terugontvangen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 10 April 2015 / Neal Donald Walsch

10 April 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het denken van de hoogste gedachten de veiligste mentale oefening is.

Laat je niet verleiden tot het denken van de kleinste gedachte of
tot het verlagen van je verwachtingen,
zodat alles boven wordt beschouwd als een "gewin" voor jou.
Je zult dan reeds verloren hebben ...

Jouw veiligheid zal niet gevonden worden in hard werken om teleurstelling te voorkomen, maar in weinig werken om meer en meer leven te produceren.

Streef naar het hoogste.
Ga met de stroom mee
Vertrouw op God.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Oth: Universeel Internet. / Ellen Rauh 28 maart 2015,

Oth:
Universeel Internet.
Ellen Rauh
28 maart 2015, Egypte

Lieve mensen, samen, verbonden met vijf meesters op Aarde. Een netwerk tussen vijf channels en elk hier aanwezig verbonden met z'n eigen unieke netwerk, verbonden met vijf kringen rond een meester-channel op dit moment. Een grootste Universele boodschap komt nu naar de Aarde. Op vijf plekken tegelijkertijd, elk gekleurd door diegenen die het doorgeeft. Zo worden van één Universele boodschap vijf aspecten geactiveerd. Dit staat voor de nieuwe vijf culturen die gaan samensmelten.

Ga niet denken over namen van culturen. Dat is oud denken. Het zal een nieuwe naam krijgen en er zullen nieuwe culturen ontdekt worden, zoals er al de laatste tijd zaken ontdekt worden die tijdschema's in de war sturen.

Tijdschema's blijken niet te kloppen. Wat het oudste was, blijkt niet het oudste te zijn, of het blijkt nog ouder te zijn. Laat dus alles wat je weet van oudheid, van tijdlijnen los.

Hij is bijna niet in woorden uit te drukken. De nieuwe tijd, de taal van de nieuwe tijd. Helaas, helaas. Het digitale tijdperk zal rigoureus veranderen. Dit zet hele toekomstvisies op z'n kop. Vele toekomstvisies zijn gebaseerd op het digitale netwerk. Het nieuwe tijdperk, laten wij dit nou eens het PIJNAPPELNETWERK noemen.

Grenzen stellen Zet jij jezelf op de eerste plaats? / 11 april 2015 / door Michel Tomaello -

Grenzen stellen
Zet jij jezelf op de eerste plaats?
11 april 2015 / door Michel Tomaello -

In onze cursussen stellen wij regelmatig de vraag aan onze cursisten wat het bij hen oproept als we zeggen dat het belangrijk is om in het leven jezelf op de eerste plaats te leren zetten. Als je wilt, kun ook jij nu een momentje nemen om te voelen en op te schrijven wat deze uitspraak met jou doet.

Hoe voelt het voor jou wanneer je jezelf op de eerste plaats zet? De reacties die we krijgen, zijn altijd heel divers, maar in het algemeen hebben veel mensen moeite met deze gedachte. “Het is niet netjes om jezelf op de eerste plaats te zetten.” “Het is egoïstisch.”
“Het is niet zoals het hoort.” “Het is asociaal.” “Het druist in tegen alles wat mijn ouders mij geleerd hebben.” “Het strookt niet met mijn geloof.” Dat zijn maar enkele reacties die we regelmatig te horen krijgen. Er zijn ook mensen die er totaal geen moeite mee hebben zichzelf op de eerste plaats te zetten. Ze zorgen goed voor zichzelf zonder egoïstisch te zijn. In mijn boek schets ik een nieuw kader waarin ik laat zien dat het stellen van grenzen in het leven van essentieel belang is. 

Lord Michael Grote Schoonmaak / 10 April 2015 / Annemiek Coenen

Lord Michael
Grote Schoonmaak
10 April 2015 / Annemiek Coenen
Lieve mensen, wat een tijd, wat een tijd, er gebeurt teveel om op te noemen. Er worden bergen verzet. Torens tronen boven alles uit, Lichttorens. Dit is een bekroning van het heel-al, alles gaat rap en snel voor jullie omdat de trilling verhoogt en verhoogt.
Grote voorjaarschoonmaak zou je het kunnen noemen en iedereen doet mee. Van binnen en van buiten een grote schoonmaak, zodat binnen en buiten weer schoon worden als één. Heftige draaikolken worden van ons uit gezien, om de waarheid naar boven te halen. Lieve Harten wanneer jullie bedenken dat jullie er weer lichter uitkomen, weet je ook dat dit de moeite waard is.

Heavenletter 5251 Tem Je Ego / Zaterdag 11 april 2015

Tem Je Ego
Brief uit de Hemel
Zaterdag 11 april 2015


God zei:

Je geeft toe dat je een ego hebt, nietwaar? Maar als Ik jou hulp zou aanbieden om je ego te verwijderen, dan zou je ervoor kunnen kiezen het niet verwijderd te hebben. Je vreest dat als Ik je hielp, dit extra pijn voor je zou betekenen. Jullie, Mijn kinderen, neigen ertoe je te richten op de overdaad aan ego van andere mensen in plaats van op die van jezelf.

Je kunt net zo goed weten dat, op of niet op jouw verzoek, vermindering van het ego gaat plaatsvinden. Het idee jouw kwetterende ego voor je te zien is pijnlijk. Geliefden, het leven op Aarde lijkt te gaan om het temmen van je ongebreideld ego. Op of niet op jouw verzoek om ego-vermindering, zal het ego zich aan je laten zien en vechten tot het einde.

Je hebt de intentie een gelukkiger leven te hebben. Ik reageer op intentie. Een van de manieren voor jou om gelukkiger te zijn, is je ego uit de weg te krijgen, dat van jou en dat van anderen.

vrijdag 10 april 2015

SaLuSa via Mike Quinsey / 10 April 2015

SaLuSa
In de Onmiddellijke Toekomst Zal de Richting Waarin Jullie Gaan Duidelijk Worden…
10 April 2015 / Mike Quinsey
Vanuit ons perspectief beweegt de tijd zoveel sneller dan dat jullie het ervaren. Dus, terwijl jullie zonder onze boodschappen geweest zijn gedurende wat toeschijnt enige tijd, is het voor ons slechts een voorbijgaand moment. Gedurende een lange periode hebben jullie over vele ervaringen gelezen of gehoord waar mensen uit het lichaam geweest zijn en dagenlang "weg" waren, om dan terug te keren en te ontdekken dat er slechts een korte tijd verstreken was. Soms is het alleen een kwestie van uren of minuten geweest in tegenstelling tot dagen. In dergelijke omstandigheden beginnen jullie te begrijpen dat alles in het NU is. Jullie leren dat de tijd geen constante is, en het zal duidelijker worden als jullie van de Aarde weg bewegen, in/naar de hogere vibraties.  
Deze zijn tijden wanneer jullie een zeer open geest moeten houden, aangezien er meer verrassingen erop wachten om ontdekt te worden. De dingen zijn niet noodzakelijkerwijs zoals jullie geleerd werd, en misschien één van de moeilijkste feiten om te accepteren is dat jullie sneller dan de snelheid van het Licht kunnen reizen. Er is veel te leren dat naar jullie toe zal komen wanneer jullie volwaardig als een Galactisch Wezen worden. In deze tijd is jullie bewustzijn aan het openen en jullie vibraties zijn aan het verhogen, en jullie zijn op de weg naar het terugkeren naar niveaus waar jullie in werkelijkheid al vertrouwd mee zijn. Van hier af aan is het een kwestie van opnieuw leren wat jullie vergeten zijn en dat zal niet moeilijk zijn aangezien jullie veel hulp zullen krijgen. Zoals wij jullie eerder verteld hebben, zijn jullie veel groter dan dat jullie je voor kunnen stellen en in essentie zijn jullie Goden in wording. Echter, er is een lange weg te gaan voordat jullie een dergelijk hoogtepunt van groei bereiken.

Lady Quan Yin Jullie zijn Goed op Jullie Weg Naar Grotere Vrede en Harmonie in de Wereld / 8 April 2015 / Fran Zepeda

Lady Quan Yin
Jullie zijn Goed op Jullie Weg Naar Grotere Vrede en Harmonie in de Wereld
8 April 2015 / Fran Zepeda
Hallo dierbaren. IK BEN Quan Yin. Vandaag kom ik door om over het Zuiveringsproces te spreken waar jullie allemaal doorheen gegaan zijn, meer Liefde, Harmonie en Vrede naar de Wereld brengend.
Dit zuiveringsproces heeft vele niveaus en nuances. Het is, allereerst, samengesteld uit het opruimen en reinigen waar jullie allemaal doorheen gegaan zijn, en het maakt meer mogelijk met de Liefdesenergie die jullie verankerd en uitgehard hebben binnenin jullie ware wezen en aldus de wereld.
Het is ook een uitstroming en climax van de niveaus waar jullie allemaal jullie zelf naar verhoogd hebben met jullie beklimming van de ladder van Ascentie. Het is een thuiskomen naar de essentie van wat jullie altijd geweest zijn, het opruimen van alle obstakels naar die glanzende essentie wat in de kern van jullie wezen is en jullie geboorterecht is … Wederom terugkomend naar jullie Ware Goddelijke Zelf.

Heavenletter 5250 Beeld versus Waarheid / Vrijdag 10 april 2015

Beeld versus Waarheid
Brief uit de hemel
Vrijdag 10 april 2015


God zei:

O, de kleine speldenprikken van het ego. Tientallen per dag. Het gevoel van over het hoofd te worden gezien, genegeerd, niet volledig gehonoreerd, zelfs niet aan gedacht, gekleineerd alsof je onbelangrijk en geen kennisgeving waardig bent, klein gemaakt of tot niets, niet voor gezorgd, alsof je van geen belang bent, ondermijnd, verwaarloosd, alsof je er helemaal niet toe doet. Komt je dit allemaal bekend voor? Heb jij momenten of zelfs dagen zoals deze? Dit is het ego op zijn best, waarvan je nu weet dat het op zijn slechtst is.

Ik zal je eerlijk zeggen dat je grotere en meer aandacht verdient. Al Mijn kinderen zijn het waard. Jij hebt misschien het idee dat, als je belangrijk was, een hoge positie zou hebben, misschien zeer rijk zou zijn, of een beroemde operazangeres, filmster, leider van een land, dan zou je het aanzien hebben waar je zo naar verlangt en verdient. Als de rode loper uitgelegd zou worden voor jou elke dag, als jouw aanwezigheid golven in een menigte zou veroorzaken, als je een parade van regeringsauto's met vlaggen voor en na jou zou hebben, dan zou je nog steeds verlangen naar een echte beoordeling van jou en niet alleen jouw waargenomen status.

De Monade: Hoe komt het dat er zoveel kinderen zijn met ADHD (hyperactiviteit)? / Berry Vincenta Ketelaar Geplaatst: 9 april 2015

De Monade:
Hoe komt het dat er zoveel kinderen zijn met ADHD (hyperactiviteit)?
Berry Vincenta Ketelaar
Geplaatst: 9 april 2015

Kinderen, zielen met ADHD zijn kinderen met een zeer gevoelig bewustzijn. Deze kinderen, deze zielen die nu geïncarneerd zijn in deze tijd, zijn kinderen die heel veel moeite ondervinden van de enorme prikkels die deze wereld op hun los laat.

De prikkels die deze kinderen niet kunnen verwerken in hun bewustzijn, drijven hen tot overactiviteit.

Deze kinderen missen een aansluiting vanuit het kunnen uitdrukken van gevoel in hunzelf, naar buiten toe. Deze onmacht die deze kinderen daartoe ervaren, geeft een enorme activiteit, geeft ook de mate soms van enorme agressie door de onmacht van uitdrukken.

donderdag 9 april 2015

Een Schrijven van de Schepper / 8 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8  April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Als een Kind ”

Boy_explore_BRAND_PHO_EN

"Begin je wereld te verkennen als een vijf jaar oud kind zou doen;..
Speel, leer zing, dans teken raak aan en voel,
ervaar alles op een kinderlijke manier.
 Daarbij zul je ontdekken wat jouw gaven zijn”

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 9 April 2015 / Neal Donald Walsch

9 April 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat ongeduld je nergens snel brengt.

Als je erop aandringt haast te hebben, dan verplaats je je erg snel - en kom je vaak nergens.
Haal adem. Ontspan je. Zoek je vrede.
Vereis niet dat het Universum sneller beweegt dan het doet.
Het werkt eigenlijk perfect, en het zal jou dat bewijzen als je het een kans geeft.
Echt Waar.
Vertrouw me op dit punt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


God Heeft Geen Ego & Een Boodschap van Sananda / 5 & 6 April 2015 / Bob Fickes


God Heeft Geen Ego
5 April 2015 / Bob Fickes
De menselijke geest heeft een ego die helpt ons te focussen en specifieke dingen in ons leven te bereiken. Maar Gods Kosmische Geest heeft geen ego dat het toestaat om te focussen. Gods Bewustzijn kan alles tegelijkertijd zien: alle tijd en alles van dit Universum. Gods bewustzijn kan nooit beperkt worden door ego en kijkt naar alleen één ding, God moet alles tegelijkertijd zien.
Wanneer wij iets aan God vragen, kan God alleen onze energie reflecteren en het verbeteren. God kan nooit onze werkelijkheid veranderen of iets dat al hier in dit Universum bestaat eruit vandaan halen. God kan onze problemen niet wegnemen of wat dan ook doen om hen te veranderen. Alleen wij kunnen dat doen.

Heavenletter 5249 De Grenzeloosheid Kennen Die Jij Bent / Donderdag 9 april 2015

De Grenzeloosheid Kennen Die Jij Bent
Brief uit de Hemel
Donderdag 9 april 2015


God zei:

Je wordt aangetrokken door schoonheid, is het niet? Wat kan er mooier zijn dan Mijn Schepping? Jij bent Mijn Schepping en Ik Die jou Schiep uit Mijn Eigen Zelf ben ook mooi. Jij bent ziel. Bedenk, jouw lichaam is maar een bedekking, maar Mijn kinderen, wat heb je toch de neiging jezelf gelijk te stellen met jouw fysieke afmetingen, alsof het fysieke lichaam de optelsom van jou is. Het fysieke lichaam is een schets van jou, maar je bent niet beperkt tot die schets. Het fysieke lichaam is als een schets met een potlood op papier gemaakt. Je tekent een schets van jezelf en zet je naam erop. De Waarheid is dat je dimensieloos bent. Er zijn geen grenzen aan jou. Er zijn geen grenzen aan jou en geen beperkingen. Ik ben God Die jou dit zegt, maar voor alle duidelijkheid, je zegt “Ja, ja”, alsof Ik spreek alleen maar om Mijzelf te horen. Ik geef je de Waarheid. Ga rechtop zitten en luister.

Wat jou ervan afhoudt de grenzeloosheid van jou te kennen, is een ongeloof in jezelf en Mij en wat Ik zeg. Voor het grootste deel neem je niet serieus wat Ik zeg. Je voelt je er zover van weg en je kunt aan Mij denken als een oude grootmoeder die steeds maar doorgaat met oude herinneringen en fantasieën. Ik verbeeld Me jou niet. Ik ken jou. Ik ken jou waarlijk als Mijzelf. Ik weet wat Ik schiep, terwijl jij jezelf ziet als waardeloos. Je kijkt hier en daar en je ogen zetten zich niet vast op de Waarheid. Jouw ogen blijven kijken naar glanzend klatergoud dat golft in de wind op de velden van illusie ver en dichtbij. Je mist de boot.

woensdag 8 april 2015

Jij Bent De Ster van Jou / 6 April 2015 / Brenda Hoffman

Jij Bent De Ster van Jou
6 April 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Velen van jullie zijn bang dat jullie niet "naar behoren" de recente energieën adresseerden. Misschien was je druk met de 3D feest voorbereidingen of je had andere kwesties die belangrijker schenen te zijn dan wederom een volgende energie uitbarsting. Het is niet van belang.
Energie keert niet terug naar de Universums als het niet op het voorbestemde tijdstip ervaren wordt. Net zoals het missen van een Kerstdienst of andere religieuze ceremonie niet van jou vereist om die religieuze groep te verlaten. Je religie zal doorgaan zich te ontvouwen of je nu aan iedere ceremonie deelneemt of niet. Aldus is het voor de energieën die nu op de Aarde in te beuken en daarmee door zullen gaan.
Voor avontuurlijke zielen/wezens die wensen om op de voorgrond van de ervaring te zijn, is de dag of het uur van de energie gebeurtenis een belangrijk deel. Een beetje zoals de eerste in een gemeenschap te zijn om een elektronisch gadget te kopen.
Je tapt op energieën in wanneer het voor jou juist is - en voor niemand anders.

Mira van de Pleiadische Hoge Raad / 7 april 2015/via Valerie Donner

Mira van de Pleiadische Hoge Raad
7 april 2015/via Valerie Donner

Groeten, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad.
Ik dien full time aan de Raad van de Aarde om te helpen met het Ascension proces.

Terwijl ik spreek vliegen we door jullie luchten. Wij zijn waarnemers en helpers. We zijn volledig betrokken bij dit proces waarin jullie jezelf vinden. We leven in een hogere vibratie. Onze schepen houden een oogje op jullie. Wij hebben betrekking op jullie ervaringen en jullie expressies.

We zijn net zo geschokt als jullie door veel van de huidige gebeurtenissen op jullie planeet. Het is jullie bewustzijn dat het verschil zal maken. Wanneer jullie bevelen dat bepaalde gebeurtenissen op moeten houden zullen zij moeten stoppen.

Dit is hoe krachtig jullie zijn en dat zou moeten aangeven waarom de duistere krachten bang zijn voor jullie. Het is tijd dat jullie je macht terugnemen. Onze Schepper hoort elk woord. Jullie zijn degenen die jullie nieuwe Planeet co-creëren. Wij kunnen het niet voor jullie doen, maar we kunnen jullie adviseren en assisteren.

Sheldan Nidle - / 7 april 2015

Sheldan Nidle - 7 april 2015


6 Caban, 15 Mac, 11 Ik

Dratzo! We komen deze keer met meer goed nieuws! Onze relaties melden dat onze bondgenoten zich voorbereiden om de welvaartsfondsen binnenkort vrij te geven. Op dit moment vinden de verschillende testen van dit nieuwe systeem hun voortgang. De feestdagen hebben dit proces enigszins vertraagd. Maar het basisdoel blijft bestaan – namelijk om jullie verschillende zegeningen succesvol te verspreiden! De duistere cabal is nu niet bij machte deze beweging te stoppen. De voltooiing van dit proces staat op dit moment gepland voor de vroege lente. Houdt tot dan toe rekening met mogelijke gebeurtenissen die erop lijken te wijzen dat er geen duidelijke verandering gaande is. Het duister weet wat er gebeurt en weet dat er geen uitweg is uit hun huidige netelige positie. Onze ambassadeuren plannen op dit moment wanneer en hoe nieuw bestuur zijn vorm zal krijgen. Al dit prachtige nieuws betekent dat we in stevige pas ‘disclosure’ naderen. Onze Agarthaanse bondgenoten en jullie Opgestegen Meesters bereiden daarom een aantal lessen voor die essentieel zijn voor dit doel. Onze vloot gaat door met het inperken van de manieren waarop de ongebruikelijke wapenvoorraad van het duister wordt gebruikt. We hebben het beperkt tot een zeer klein aantal onbeduidende gevallen.

De Energieën van April / 8 april 2015 / door Jennifer Hoffman

De Energieën van April
8 april 2015 / door Jennifer Hoffman 

Het is een nieuwe maand en één die een beetje rustiger zal zijn dan maart, ik kan de energie al voelen verschuiven terwijl ik dit aan het schrijven ben, met nog twee dagen over in deze maand. We kunnen een grote zucht van opluchting nemen nu, want we zijn door één van de meest krachtige periodes gekomen die we in lange tijd hebben gehad. Maar maak het jezelf niet te makkelijk want april heeft een eclips en het is tijd om onsdoor de as van de Phoenix heen te bewegen om te beslissen wat we gaan laten herleven, wat over de “houdbaarheidsdatum” heen is en wat zijn eigen uitgang in ons leven gevonden heeft.

De totale maansverduistering op 4 april is de bondgenoot van de eclips op 8 oktober 2014 en het activeert het Uranus/Pluto vierkant #7 van 17 maart, 2015. Dit was degene die correspondeerde met het 7e chakra of energie centrum, onze goddelijke connectie met de bron. Dat betekent niet dat alles wat we moeten doen is in een hoek gaan staan en wachten op de verlossende bus die komt en ons redt. Het betekent dat we onze goddelijkheid aan het activeren zijn, het krachtige, verbonden, meesterlijke deel van onszelf waar we toegang toe moeten krijgen als we in onze hoogste frequenties en in ons hoogste potentieel willen leven.

Een Schrijven van de Schepper / 7 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Precies Zoals Jij ”

f9c674e94b9771816e784800db8c77ab

De meeste mensen denken dat houden van tijd kost,
wat nodig is om iemand te leren kennen.
Maar, dat is ver van de waarheid.
Hou van hen omdat ze menselijk zijn net als jij.
Hou van hen omdat jij ze in jezelf herkent.
Het is als ademen, het gebeurt gewoon.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 8 April 2015 / Neal Donald Walsch

8 April 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat niet beslissen ook beslissen is.

Iets laten doorgaan totdat het "zelf beslist" is normaal in het Leven.
Je wilt niet op die manier te leven.
Dus kies. Kies nu direct.

Stop met je zorgen te maken over wat je kunt "verliezen"
of hoe je kunnen "winnen" en volg gewoon je vreugde.

Waar zegt jou vreugde dat je moet gaan?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl