Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 april 2015

De Arcturianen en Jullie Galactische Familie Het Proces van Ascentie - Deel 2/ 29 Maart 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen en Jullie Galactische Familie
Het Proces van Ascentie - Deel 2
29 Maart 2015 / Dr. Suzanne Lie
Als je doorgaat met je proces van ascentie, en het is inderdaad en proces, breidt je bewustzijn uit in/naar steeds hogere frequenties. Daarom, zal je in staat zijn om bewust steeds hogere frequenties van gedachtevormen en energiegebieden waar te nemen en te verzamelen. Met "verzamelen" bedoelen wij dat wanneer je eenmaal een energiegebied waarneemt, het in je aura wacht totdat je beslist wat ermee te 'doen'.
Met andere woorden, je bent niet langer meer een passieve waarnemer van het leven. De ware creatieve en/of vernietigende krachten van jouw werkelijkheid, gedachtevormen en energiegebieden, staat jou toe te kiezen of je die energie wenst te voeden met angst OF het jouw Onvoorwaardelijke Liefde te sturen en het te transmuteren met de Violette Vlam.
Verder, zal het energiegebied en de gedachtevormen die je in/naar jouw werkelijkheid stuurt steeds sneller terugkeren. Het beste gedeelte van je uitgebreide besef is dat je jouw eigen energiegebieden en gedachtevormen kunt waarnemen om te zien of je hen naar buiten in/naar jouw/jullie wereld wilt sturen, of hen met Onvoorwaardelijke Liefde en het Violette Vuur te transformeren.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 3 April 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 3 April 2015

De mens ervaart depressie en angst in record aantallen. Heb je gemerkt hoe versnelde energieën die toestand bij mensen te lijken verergeren? Laat ons uitleggen waarom.

Depressie, eenvoudig gezegd, in verreweg de meeste gevallen, is een gevolg van weerstand tegen de stroming. Wanneer je in tijden van versnelling bent, worden de symptomen verergerd als gevolg van de verhoogde weerstand tegen de versnelde doorstroming.

Angst, in de overgrote meerderheid van de gevallen, is afkomstig van het zijn in een versnelde doorstroming zonder geloof. Aangezien de energieën versnellen, doen dat de symptomen van angst ook.

De oplossing? Overgave is het tegengif voor depressie, want het laat je bewegen met de energieën, en biedt alle energetische ondersteuning die nodig is om de beweging te creëren en het comfort dat de ziel zoekt. Overgave aan de stroom met geloof en vertrouwen is het tegengif voor angst, kalmeer jezelf genoeg om alle liefde en steun van de Bron, je gidsen, helpers en hoogste zelf te voelen, dat is altijd, altijd voor jou te allen tijde aanwezig.

Verblijven in een staat van overgave aan stroming, kijken naar de signalen en synchroniciteiten welke de tekenen zijn van de liefde en steun die er voor u zijn, is een helende stroom die comfort, vreugde, rust, vrede en tevredenheid waar je naar hunkert en verdient zal creëren, tijdens deze wonderlijke tijden op jullie planeet.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Kryon: De Ware Vrije Wil / Barbara Bessen 1 april 2015

Kryon:
De Ware Vrije Wil
 Barbara Bessen
1 april 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de geestelijke boodschappen!

De lente hapert nog een beetje, hierboven heeft het gisteren zelfs nog gesneeuwd. Het lijkt erop dat de lente nog een beetje verlegen door de deur van het ontwaken schrijdt. Ongeveer net zoals wij.

Dit is het thema van de boodschap van Kryon. Wij handelen al vaak met onze Multi-dimensionaliteit. Maar dan zijn wij weer gevangen in de aardse dualiteit. Het is echt de kunst – zoals Kryon vaak heeft gezegd –om beide gebieden met elkaar te verbinden waardoor er ook gemak in het dagelijks leven kan komen. Wij merken steeds meer dat wij nog meer druk los kunnen laten om met het Hoger Vibrerende Zijn, dat wat wij werkelijk zijn, het leven van alledag te leven.

Dan kunnen er natuurlijk ook nog deze of gene dingen gebeuren die wij als zorgen of struikelblokken zien, maar wij lossen hen met bravoure en luchtigheid op. Al enkele weken lang droom ik zeer intensief en merk dat belevenissen en obstakels uit het verleden nogmaals naar boven komen. Ditmaal schijnen zij met Godsvertrouwen verbonden te zijn.


De Monade: Hoe ontstaat de ziekte kanker? Ook bij kinderen? / Berry Vicenta Ketelaar Geplaatst: 4 april 2015

De Monade:
Hoe ontstaat de ziekte kanker? Ook bij kinderen?
Berry Vicenta Ketelaar
Geplaatst: 4 april 2015

Kanker is iets dat velen op uw wereld momenteel treft. Het is voortgekomen uit een bepaalde mate van leven. Het is voortgekomen uit een bepaalde mate van gedachtekracht. Het is vooral voortgekomen door mensen die juist alleen maar gefocust waren, vanuit onwetendheid, op dat wat er nìet was in hun leven.

Mensen die blind zijn geweest om te zien wat er wél was in hun leven. Naarmate dit proces zich een weg zocht in een mensenlichaam, zijn daar kankercellen uit ontstaan. Deze ontstaan op basis van onbalans. Onbalans: daar waar het binnenleven van de mens niet verbonden is met de hartenergie van de mens. Wanneer het binnenleven van de mens alleen maar wordt gevoed door negatieve gedachtevormen, door afbrekende gedachtevormen, door afbraak, is dat precies wat kanker doet. Het is de oproepende kracht van de mens zelf, die in de vorm laat ontstaan, wat hij zelf altijd heeft bedacht.

Een Schrijven van de Schepper / 3 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Baas Over Jezelf ”

download

Er is iets puurs, onafhankelijk en zeer krachtig wanneer een kind zegt:
 "Jij bent niet de baas over mij.
Ik ben de baas over mijzelf ".
Keer terug naar die kind-achtige kracht van zelfliefde.
Word de baas over jezelf !

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 3 April 2015 / Neal Donald Walsch

3 April 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je bereid moet zijn om het alles te verliezen
voordat je alles kunt hebben.

Wat betekent dit?
Het betekent dat, totdat je alles kunt loslaten,
zult merken dat het moeilijk is om niet, om het even wat,
vast te houden.

Onthechting is de sleutel.
Als je zo gehecht bent aan iets waardoor je diep ongelukkig bent als je het niet hebt,
dan ben je er niet alleen van afhankelijk, dan ben je verslaafd.

Je hoeft geen seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je vandaag dit bericht ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5244 Jouw Gehechtheid aan Bestendigheid / Zaterdag 4 april 2015

Jouw Gehechtheid aan Bestendigheid
Brief uit de Hemel
Zaterdag 4 april 2015


God zei:

Niets eindigt, geliefden. Het leven eindigt niet. Het leven eindigt niet bij de dood van het lichaam, dat weet je. Liefde eindigt niet. Onmogelijk.

Er zijn mensen die zeggen dat de wereld eindigt. Veel van Mijn kinderen zijn door wat het einde van de wereld lijkt voor hen gegaan en hebben overleefd, door Tsunami's heen en wat-niet.

De meesten zijn ontzet om zich zelfs maar het idee voor te stellen dat de wereld zou kunnen eindigen. Nee nee, dat kan niet zo zijn.

Het idee van ontbinding van de wereld brengt een punt naar voren waar Ik zo meteen op zal terug komen.

vrijdag 3 april 2015

Lord Michael Waarheid / 3 April 2015 / Annemiek Coenen

Lord Michael
Waarheid
3 April 2015 / Annemiek Coenen
De mensen beseffen nog niet wie ze zijn. Daarom lijden er veel mensen pijn op deze Aarde. Geen lijders, maar nieuwe leiders zijn nodig voor de ommekeer. De ommekeer is volop aan de gang, dit wordt door een ieder van jullie gevoeld.
Er komen tijden aan lieve Lichtwerkers waar jullie je meer geborgen in zullen voelen, weet dat alles er al is, de uitkomst is er al.
Straal lieve harten straal, dit is het enige wat jullie hoeven te doen.
Kijk wat er op jullie eigen pad langs komt, dit is al meer dan genoeg om je bij je eigen energie te houden. Iedereen zit op zijn eigen niveau en is waar zij of hij moet zijn. Ga niet met het donkere mee, maar haal het Licht mee omhoog.
Velen begrijpen nog niet dat het Plan er al is. Leren ZIJN is in het Nu ZIJN en de waarheid spreken en ernaar handelen op het pad dat jij beloopt. Doordat jullie in je eigen kracht staan wordt er heel veel omgezet.

Meredith Murphy over zaterdag 4 april 2015

Meredith Murphy over zaterdag
4 april 2015

Hallo Prachtig Wezen!

Komende zaterdag zullen we de afsluiting meemaken van de Eclips Cyclus met Volle Maan en een totale Maan Eclips. (Die zien wij in Europa niet)

De laatste twee weken van deze cyclus, die begon met de Equinox en een Totale Zonne Eclips op 20 maart, heeft ons intense ondersteuning gegeven om meer en meer aanwezig te zijn om samen te gaan.

Het is nuttig in deze tijd om aan onze verbinding aandacht te geven zodat we in de hoogste frequentie die mogelijk is kunnen zitten, en dus volledig kunnen ontvangen.
De gelegenheid om onze zin van weten te verversen is intens bij een Eclips Cyclus.

Het is een window(raam) dat we kunnen gebruiken om intens te luisteren en diep de versie van onszelf te voelen die nu opduikt- fris en helder – in het heden en om te zien waar ons leven naar toe gaat als we die zuivere essentie toestaan ons te voeden, als die zich ontvouwt.

Benjamin Fulford: de Chinese Investeringsbank, Putin en dubbelgangers / 03 April 2015

Benjamin Fulford: de Chinese Investeringsbank, Putin en dubbelgangers
03 April 2015 / 

Afgelopen week hebben we kunnen lezen dat er zich al 52 landen hebben aangemeld om Prospective Founding Member’ te worden van de Chinese Investeringsbank (AIIB).  De laatste dagen voor de sluitingsdatum van 31 maart stroomden de aanmeldingen binnen van verschillende West-Europese landen, inclusief de drie Scandinavische landen. Daarmee is de Asian Infrastructure Investment Bank (afgekort tot AIIB) op de kaart gezet als volwaardige tegenhanger voor ‘Westerse’ instituten als de Wereldbank, het IMF en de Asian Development Bank. Aanvankelijk uiteraard tot ongenoegen van de VS die niet wilden dat de bondgenoten zich zouden aansluiten. Je zou kunnen zeggen dat dat goed nieuws is en misschien is het dat ook wel, maar nu Amerika en Nederland ook ‘meedoen’ word ik -volgens mij niet geheel onterecht- weer wat achterdochtig, dus kijk ik de kat liever even uit de boom. Deze ‘creeps’ op het toneel van het politieke mondiale schouwspel zullen hun macht niet snel willen opgeven, dus voorlopig wacht ik het rustig af welke kant het geld op gaat rollen; dat zal vooralsnog vast niet in de knip van de bevolking zijn waar het al jaren van afgenomen wordt! Dat iedereen dat steeds beter begint te zien en te begrijpen, werd wel duidelijk na het plaatsen van de vertaalde video van de klokkenluidende Canadese voormalige Minister van Defensie Paul Hellyer; die is en wordt nog steeds ongelooflijk veel gedeeld met zijn openbaringen over de ‘Money mafia’. En dat is nog maar een tipje van de sluier die hij daarin oplicht. Er gaat nog veel meer naar buiten komen!

Portaal 2012 Aantekeningen van de 'Cobra-conferentie' op 21 en 22 maart 2015 in Konstanz / geplaatst 3 april 2015

Portaal 2012
Aantekeningen van de 'Cobra-conferentie' op 21 en 22 maart 2015 in Konstanz

Deze aantekeningen zijn gemaakt door iemand met de codenaam 'Antares', en iemand anders die ook op de conferentie aanwezig was, met de codenaam 'Taygeta', heeft ze nagelezen om ze te controleren en om gemiste onderdelen toe te voegen. Dit was oorspronkelijk gepost in het Duits op transinformation.net

Dit is naar het Engels vertaald door Inana, sommige woorden zijn toegevoegd met de beste intenties omdat de vertaler eveneens op de conferentie aanwezig was. Dit is gepubliceerd op http://recreatingbalance1.blogspot.tw/

Dit zijn persoonlijke aantekeningen die met de beste bedoelingen en vaardigheden zijn gemaakt; het zijn niet de exacte woorden die Cobra heeft gezegd. Echter, Cobra heeft deze aantekeningen gelezen en bevestigd.

Hoe dan ook, we denken en hopen dat je het interessant zult vinden en dat ze je wat nieuwe inzichten zullen geven.

Antares, Taygeta, Inana & Untwine

naar het Nederlands vertaald door Veronica

-----

Deel 1

De Maya Tzolkin kalender 4 – 16 april Rode draak levenspad / Door Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender 4 – 16 april
Rode draak levenspad
Door Elvira van Rijn

Maya wijsheid in het licht van de schepping 4 – 16 april 2015

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het achtste artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Rode Draak levenspad: de mensheid als bron van creatie

Bron van creatie
Het Rode Draak levenspad vertelt ons het verhaal van het paradijs op aarde. Een wereld waarin perfectie, harmonie, liefde, vrede en broederschap de basis vormen. Het pad herinnert ons aan de kosmische wetten, die we zijn vergeten om het paradijs op aarde te creëren. Door je te verbinden met de bron in jezelf en je oorspronkelijke natuur word jij de bewust creërende nieuwe mens, samen met mij en alle anderen. Het Rode Draak levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij jouw creatieve bron kunt aanspreken en bewust gebruiken.

De Raad Hier Gaan Jullie, Wederom in/naar Jullie Toekomst Springend Zonder een Parachute / 1 April 2015 / Ron Head

De Raad
Hier Gaan Jullie, Wederom in/naar Jullie Toekomst Springend Zonder een Parachute
1 April 2015 / Ron Head
Je lijkt gedurende de laatste paar dagen een nogal moeilijke tijd te hebben om in het channelingsproces te geraken, en dit is verschuldigd aan zowel het energetische klimaat als de ongebruikelijke activiteit en focus tijdens deze tijd. Wij horen jou verzoeken om verhoogde overzichtelijkheid en vaardigheid in dit proces en ook dat heeft een uitwerking. De dingen zijn in een voortdurende verandering.
Blijf hieraan werken en je zult ontdekken dat de nieuwe processen steeds gemakkelijker worden terwijl je verder gaat. Begrijp dat, wanneer processen veranderen, het vaak mag toeschijnen alsof de dingen tot een stilstand gekomen zijn hoewel precies het tegenovergestelde in werkelijkheid het geval is. Sluit dit laatste in bij de boodschap die je zult publiceren aangezien vele anderen dezelfde soort van zogenaamde stilstand of blokkade in hun eigen processen zullen opmerken.

Jezus: met een channeling op Goede Vrijdag: "Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven." / Kris-Won 22 april 2011 Geplaatst: 3 april 2015

Jezus: met een channeling op Goede Vrijdag:
"Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven."
Kris-Won
22 april 2011
Geplaatst: 3 april 2015

Toen ik dat zei, bedoelde ik niet alleen dat de christenen zich konden redden. Ik bedoelde dat alleen zij die mijn leringen in de praktijk brengen in hun dagelijkse leven, in staat zouden zijn om God te bereiken. Wees die christenen, moslims, boeddhisten of hindoes. Omdat alle godsdiensten een algemene basis hebben en een goed mens zal een van degenen zijn die de grondslagen van alle godsdiensten volgt. In feite veranderen alleen maar sommige aspecten van godsdienst tot godsdienst, maar de morele grondslag volgt dezelfde patronen in alle.

Wat de Waarheid betreft, die is Uniek; er is niet een waarheid voor elke godsdienst of elk spiritueel pad. Ontdek dit met het hart van ieder van jullie, dat is de plicht van ieder mens.

En hoe staat het met het leven? Wat zou het leven zijn zonder de Liefde die het laat bloesemen en het prachtig maakt? Kan het leven gekleurd worden met meer geluk en blijdschap door de Liefde met anderen te delen die jullie in je hart voelen?

Een Schrijven van de Schepper / 2 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Gezegend ”

tumblr_lfv4kqpdra1qastsxo1_500

Het enige verschil tussen degenen die weten dat ze gezegend zijn
 en degenen die dat niet weten is;
dat men lang genoeg is afgeremd om te horen dat Het Universum in hun oor fluistert,
 "Je bent geliefd, je bent mooi, waardig en verdienstelijk."

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5243 Het Leven op Aarde is Geen Pad van Controle / Vrijdag 3 april 2015

Het Leven op Aarde is Geen Pad van Controle
Brief uit de hemel
Vrijdag 3 april 2015


God zei:

Soms weet je niet wat je moet doen, is dat waar? Dit is dan een goede tijd om een pauze te nemen. Soms hoef je op dat moment niets te doen. Ga af en toe zitten en neem een pauze.

Als de wereld jou teveel is, leun dan een beetje achterover. Rook een pijp en ga in een schommelstoel op je veranda zitten en kijk naar het veranderende zonschap in de lucht. Laat de zon jou adviseren. De zon heeft zoals het lijkt dag en nacht gereisd hoeveel jaren? Natuurlijk is de zon stil gebleven en kwam de Aarde naar haar toe.

We kunnen zeggen dat, voor een poos tenminste, jij in een dilemma er goed aan doet te blijven waar je bent en een oplossing voor jou laat opduiken.

Je zegt misschien dat je op de ontwikkeling van de wereld en de ontplooiing van jouw leven vertrouwt. Maar terwijl je dat zegt, lijk je in nerveuze spanning te leven. Vertrouwen is bedoeld jou van angst te bevrijden.

donderdag 2 april 2015

Rainbow Phoenix: Vliegtuigcrash van de Germanwings Deel 2 / 29 maart 2015


Vliegtuigcrash van de Germanwings
Deel 2
29 maart 2015

Waar Kosmisch Bewustzijn nu voor beschikbaar is, gaat u verder.

Dank u en welkom Bewustzijn om bij ons te zijn vandaag voor de leden van Rainbow-Phoenix/publieke sessie van 29 maart 2015. Will Berlinghoff is de Stem voor uw boodschappen, Joan Mills is de vraagstelster en energiegever. De Wet van Licht, de Wet van Liefde, de Wet van Eenheid en de Wet van Dankbaarheid zijn aangeroepen. Is er een openingsboodschap of een gebeuren waarover u deze keer wilt spreken? Dank u.

Dat dit Bewustzijn er inderdaad voor kiest om verder te bespreken dat wat gisteren werd besproken, de boodschap die gisteren presenteert werd over de crash van het Duitse vliegtuig. Dat informatie uit andere bronnen beschikbaar is die kan worden bekeken, en enkele van de claims die dit Bewustzijn gisteren maakte zal onderbouwen.


Op deze dag van je leven / 2 April 2015 / Neal Donald Walsch

2 April 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het niet noodzakelijk is om "jezelf te bewijzen " aan iedereen.

Doe je best. Dat is alles wat je kunt vragen van jezelf.
Als jij je best zou doen en dingen zouden gewoon niet werken,
ben je aan niemand verontschuldiging verschuldigd.
En je zou er zeker geen "slecht" gevoel over hoeven te hebben –
 of, erger nog, je schuldig voelen.

Stop met jezelf slaan.
Wat is gebeurd is gebeurd.
Je bent niet de 'slechterik' hier, dat beloof Ik.
Het is enkel wat er gebeurd is.
En er is een Ziel Reden,
Ik beloof het je.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Kryon: Elk mens is hier met een reden.1. / David Brown 7 November 2006 / Geplaatst: 2 april 2015

Kryon:
Elk mens is hier met een reden.1.
David Brown
7 November 2006: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 2 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Welkom in Marina da Gama. Er is vanavond veel liefde en vreugde in de lucht. In het laatste jaar hebben de energieën jullie aangezet tot een verhoging tot op een zeer moeilijke graad en in het algemeen zijn jullie voor jezelf allemaal doorgebroken naar een nieuwe realiteit. Lieve mensen, er is veel liefde in de lucht en in jullie om te delen met anderen.

De tijden waarin er niet genoeg liefde in jullie levens was, zijn voorbij. Vanaf nu zal liefde in jullie harten gaan stromen in absolute overvloed. Lieve mensen, dit is tijd voor een viering! Dit is het begin van de nieuwe wereld en het einde van de oude. Jullie stappen allemaal in nieuwe realiteiten, in nieuwe wegen en nieuwe staten van zijn.

ZELF als jullie dit niet bewust hebben gedaan is dit gedaan door Spirit, vergis je niet! Stap voor stap zullen jullie met deze reis deze nieuwe realiteit binnengaan. Jullie zullen deze realiteit ook omarmen en belichamen want jullie WORDEN die realiteit.


Michael en Gabriel: Opname van Ego tot “Ik Ben” Update 2. / Chaas Geplaatst: 2 april 2015

Michael en Gabriel:
Opname van Ego tot “Ik Ben”
Update 2.
Chaas
Geplaatst: 2 april 2015

Het kosmisch ei.

Als de ziel, heilige geest, geest/bewustzijn, onderbewustzijn en engel samensmelten, dan ben je 'ik ben'.

Dit is symboliek. Het ei moet eerst bevrucht worden, goed verzorgd en als de tijd rijp is kruip je er zelf uit. Uit het ei kom jij, de 'ik ben'. Iedereen moet zijn eigen ei uitbroeden.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA
Rotterdam.

(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)

De Constant Companions Een Korte Update Aangaande de Aankomende Maansverduistering / 31 Maart 2015 / Aisha North

De Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Aankomende Maansverduistering
31 Maart 2015 / Aisha North

Wat betreft nu, werd er veel in beweging gezet dat meer dan een paar van jullie bij verrassing zal nemen, terwijl het binnenkomende crescendo van Licht dat de verduistering van de Maan zal vergezellen dusdanig zal zijn, dat het letterlijk het deksel van de diepste reservoirs binnenin af zal blazen. En wanneer deze gevonden schat opent, zal er veel in actie gezet worden op manieren die geschikt zullen zijn om meer dan een paar van jullie stormenderhand te nemen. Want als de Maan verduistert, zullen jullie allemaal op een manier op beginnen te lichten waar jullie eerder niet tot toe in staat geweest zijn om te doen, en als zodanig, zal deze aankomende periode er één zijn van grote verlichting voor iedereen. Maar zoals gewoonlijk, komt met het Licht ook strijd voor diegenen die daardoor geneigd zijn om deze afgezanten te weigeren te accepteren en tegemoet getreden zullen worden met een verhoging in de druk, dat een flink aantal brandende vlammen binnenin vele verontruste zielen aan zal steken.
Dus wederom zeggen wij, verwacht het onverwachte om links, rechts en in het midden naar boven te komen, maar kijk hier niet naar als een boodschap van kommer en kwel. Eerder, is het een herinnering dat met het Licht verandering komt, en als verandering een concept is dat vaak tegemoet getreden wordt met de sterkste weerstand binnenin de ware dieptes van de mensheid, zal het op diens beurt een waarachtig smorgasbord (buffet) van reacties voortbrengen in jullie omstreken. Hoe het ook zij, denk er altijd aan dat het grootste effect dat het zal hebben, zal zijn ten voordele van iedereen, zelfs als het ervoor zal zorgen dat vrij veel individuen daarbuiten zich ergeren aan de teugels, omdat zij weinig of geen opties zien als tot wat met al deze innerlijke druk te doen die zij binnenin hen naar boven voelen komen, terwijl deze afgezanten doorgaan om zich bij hun deur te verzamelen. Want deze keer, zullen zij niet weggaan, want deze keer, zullen zij aanhoudend zijn en dus, wat het ook is dat geconstrueerd zal worden als een blokkade is waar de druk het meest zal toenemen.

Een Schrijven van de Schepper / 1 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Wees Anders ”

images

Omdat het nieuwe licht en vibratie naar jullie Aarde komt,
kun je zien dat mensen om je heen zich verplaatsen
 naar de tegengestelde  uiteinden van het spectrum.
Één kant zal vol angst, bewaakt,
en defensief zijn en aangetrokken tot die van gelijkgezinden.
 De andere zullen Liefde blijven sturen ongeacht de situatie.
Geen van beide is goed of fout ... .het is gewoon.

Ieder van jullie heeft 'triggers' uit levens ervaringen en de meeste zullen hierop reageren. Wees anders! Voordat jullie handelen, kijk naar waarom je voelt wat je voelt,
waar dat gevoel vandaan komt en of je echt wordt aangevallen.
Geef jezelf de ruimte om de realiteit van de situatie en handel vanuit een rustige ruimte.
Soms zal dat extra moment een verandering toestaan die al lange tijd
bedoeld was om te gebeuren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl