Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 april 2015

De Arcturianen en Jullie Galactische Familie Het Proces van Ascentie - Deel 2/ 29 Maart 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen en Jullie Galactische Familie
Het Proces van Ascentie - Deel 2
29 Maart 2015 / Dr. Suzanne Lie
Als je doorgaat met je proces van ascentie, en het is inderdaad en proces, breidt je bewustzijn uit in/naar steeds hogere frequenties. Daarom, zal je in staat zijn om bewust steeds hogere frequenties van gedachtevormen en energiegebieden waar te nemen en te verzamelen. Met "verzamelen" bedoelen wij dat wanneer je eenmaal een energiegebied waarneemt, het in je aura wacht totdat je beslist wat ermee te 'doen'.
Met andere woorden, je bent niet langer meer een passieve waarnemer van het leven. De ware creatieve en/of vernietigende krachten van jouw werkelijkheid, gedachtevormen en energiegebieden, staat jou toe te kiezen of je die energie wenst te voeden met angst OF het jouw Onvoorwaardelijke Liefde te sturen en het te transmuteren met de Violette Vlam.
Verder, zal het energiegebied en de gedachtevormen die je in/naar jouw werkelijkheid stuurt steeds sneller terugkeren. Het beste gedeelte van je uitgebreide besef is dat je jouw eigen energiegebieden en gedachtevormen kunt waarnemen om te zien of je hen naar buiten in/naar jouw/jullie wereld wilt sturen, of hen met Onvoorwaardelijke Liefde en het Violette Vuur te transformeren.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 3 April 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 3 April 2015

De mens ervaart depressie en angst in record aantallen. Heb je gemerkt hoe versnelde energieën die toestand bij mensen te lijken verergeren? Laat ons uitleggen waarom.

Depressie, eenvoudig gezegd, in verreweg de meeste gevallen, is een gevolg van weerstand tegen de stroming. Wanneer je in tijden van versnelling bent, worden de symptomen verergerd als gevolg van de verhoogde weerstand tegen de versnelde doorstroming.

Angst, in de overgrote meerderheid van de gevallen, is afkomstig van het zijn in een versnelde doorstroming zonder geloof. Aangezien de energieën versnellen, doen dat de symptomen van angst ook.

De oplossing? Overgave is het tegengif voor depressie, want het laat je bewegen met de energieën, en biedt alle energetische ondersteuning die nodig is om de beweging te creëren en het comfort dat de ziel zoekt. Overgave aan de stroom met geloof en vertrouwen is het tegengif voor angst, kalmeer jezelf genoeg om alle liefde en steun van de Bron, je gidsen, helpers en hoogste zelf te voelen, dat is altijd, altijd voor jou te allen tijde aanwezig.

Verblijven in een staat van overgave aan stroming, kijken naar de signalen en synchroniciteiten welke de tekenen zijn van de liefde en steun die er voor u zijn, is een helende stroom die comfort, vreugde, rust, vrede en tevredenheid waar je naar hunkert en verdient zal creëren, tijdens deze wonderlijke tijden op jullie planeet.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

De Monade: Hoe ontstaat de ziekte kanker? Ook bij kinderen? / Berry Vicenta Ketelaar Geplaatst: 4 april 2015

De Monade:
Hoe ontstaat de ziekte kanker? Ook bij kinderen?
Berry Vicenta Ketelaar
Geplaatst: 4 april 2015

Kanker is iets dat velen op uw wereld momenteel treft. Het is voortgekomen uit een bepaalde mate van leven. Het is voortgekomen uit een bepaalde mate van gedachtekracht. Het is vooral voortgekomen door mensen die juist alleen maar gefocust waren, vanuit onwetendheid, op dat wat er nìet was in hun leven.

Mensen die blind zijn geweest om te zien wat er wél was in hun leven. Naarmate dit proces zich een weg zocht in een mensenlichaam, zijn daar kankercellen uit ontstaan. Deze ontstaan op basis van onbalans. Onbalans: daar waar het binnenleven van de mens niet verbonden is met de hartenergie van de mens. Wanneer het binnenleven van de mens alleen maar wordt gevoed door negatieve gedachtevormen, door afbrekende gedachtevormen, door afbraak, is dat precies wat kanker doet. Het is de oproepende kracht van de mens zelf, die in de vorm laat ontstaan, wat hij zelf altijd heeft bedacht.

Een Schrijven van de Schepper / 3 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Baas Over Jezelf ”

download

Er is iets puurs, onafhankelijk en zeer krachtig wanneer een kind zegt:
 "Jij bent niet de baas over mij.
Ik ben de baas over mijzelf ".
Keer terug naar die kind-achtige kracht van zelfliefde.
Word de baas over jezelf !

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 3 April 2015 / Neal Donald Walsch

3 April 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je bereid moet zijn om het alles te verliezen
voordat je alles kunt hebben.

Wat betekent dit?
Het betekent dat, totdat je alles kunt loslaten,
zult merken dat het moeilijk is om niet, om het even wat,
vast te houden.

Onthechting is de sleutel.
Als je zo gehecht bent aan iets waardoor je diep ongelukkig bent als je het niet hebt,
dan ben je er niet alleen van afhankelijk, dan ben je verslaafd.

Je hoeft geen seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je vandaag dit bericht ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5244 Jouw Gehechtheid aan Bestendigheid / Zaterdag 4 april 2015

Jouw Gehechtheid aan Bestendigheid
Brief uit de Hemel
Zaterdag 4 april 2015


God zei:

Niets eindigt, geliefden. Het leven eindigt niet. Het leven eindigt niet bij de dood van het lichaam, dat weet je. Liefde eindigt niet. Onmogelijk.

Er zijn mensen die zeggen dat de wereld eindigt. Veel van Mijn kinderen zijn door wat het einde van de wereld lijkt voor hen gegaan en hebben overleefd, door Tsunami's heen en wat-niet.

De meesten zijn ontzet om zich zelfs maar het idee voor te stellen dat de wereld zou kunnen eindigen. Nee nee, dat kan niet zo zijn.

Het idee van ontbinding van de wereld brengt een punt naar voren waar Ik zo meteen op zal terug komen.

vrijdag 3 april 2015

Lord Michael Waarheid / 3 April 2015 / Annemiek Coenen

Lord Michael
Waarheid
3 April 2015 / Annemiek Coenen
De mensen beseffen nog niet wie ze zijn. Daarom lijden er veel mensen pijn op deze Aarde. Geen lijders, maar nieuwe leiders zijn nodig voor de ommekeer. De ommekeer is volop aan de gang, dit wordt door een ieder van jullie gevoeld.
Er komen tijden aan lieve Lichtwerkers waar jullie je meer geborgen in zullen voelen, weet dat alles er al is, de uitkomst is er al.
Straal lieve harten straal, dit is het enige wat jullie hoeven te doen.
Kijk wat er op jullie eigen pad langs komt, dit is al meer dan genoeg om je bij je eigen energie te houden. Iedereen zit op zijn eigen niveau en is waar zij of hij moet zijn. Ga niet met het donkere mee, maar haal het Licht mee omhoog.
Velen begrijpen nog niet dat het Plan er al is. Leren ZIJN is in het Nu ZIJN en de waarheid spreken en ernaar handelen op het pad dat jij beloopt. Doordat jullie in je eigen kracht staan wordt er heel veel omgezet.

Meredith Murphy over zaterdag 4 april 2015

Meredith Murphy over zaterdag
4 april 2015

Hallo Prachtig Wezen!

Komende zaterdag zullen we de afsluiting meemaken van de Eclips Cyclus met Volle Maan en een totale Maan Eclips. (Die zien wij in Europa niet)

De laatste twee weken van deze cyclus, die begon met de Equinox en een Totale Zonne Eclips op 20 maart, heeft ons intense ondersteuning gegeven om meer en meer aanwezig te zijn om samen te gaan.

Het is nuttig in deze tijd om aan onze verbinding aandacht te geven zodat we in de hoogste frequentie die mogelijk is kunnen zitten, en dus volledig kunnen ontvangen.
De gelegenheid om onze zin van weten te verversen is intens bij een Eclips Cyclus.

Het is een window(raam) dat we kunnen gebruiken om intens te luisteren en diep de versie van onszelf te voelen die nu opduikt- fris en helder – in het heden en om te zien waar ons leven naar toe gaat als we die zuivere essentie toestaan ons te voeden, als die zich ontvouwt.

Benjamin Fulford: de Chinese Investeringsbank, Putin en dubbelgangers / 03 April 2015

Benjamin Fulford: de Chinese Investeringsbank, Putin en dubbelgangers
03 April 2015 / 

Afgelopen week hebben we kunnen lezen dat er zich al 52 landen hebben aangemeld om Prospective Founding Member’ te worden van de Chinese Investeringsbank (AIIB).  De laatste dagen voor de sluitingsdatum van 31 maart stroomden de aanmeldingen binnen van verschillende West-Europese landen, inclusief de drie Scandinavische landen. Daarmee is de Asian Infrastructure Investment Bank (afgekort tot AIIB) op de kaart gezet als volwaardige tegenhanger voor ‘Westerse’ instituten als de Wereldbank, het IMF en de Asian Development Bank. Aanvankelijk uiteraard tot ongenoegen van de VS die niet wilden dat de bondgenoten zich zouden aansluiten. Je zou kunnen zeggen dat dat goed nieuws is en misschien is het dat ook wel, maar nu Amerika en Nederland ook ‘meedoen’ word ik -volgens mij niet geheel onterecht- weer wat achterdochtig, dus kijk ik de kat liever even uit de boom. Deze ‘creeps’ op het toneel van het politieke mondiale schouwspel zullen hun macht niet snel willen opgeven, dus voorlopig wacht ik het rustig af welke kant het geld op gaat rollen; dat zal vooralsnog vast niet in de knip van de bevolking zijn waar het al jaren van afgenomen wordt! Dat iedereen dat steeds beter begint te zien en te begrijpen, werd wel duidelijk na het plaatsen van de vertaalde video van de klokkenluidende Canadese voormalige Minister van Defensie Paul Hellyer; die is en wordt nog steeds ongelooflijk veel gedeeld met zijn openbaringen over de ‘Money mafia’. En dat is nog maar een tipje van de sluier die hij daarin oplicht. Er gaat nog veel meer naar buiten komen!

Portaal 2012 Aantekeningen van de 'Cobra-conferentie' op 21 en 22 maart 2015 in Konstanz / geplaatst 3 april 2015

Portaal 2012
Aantekeningen van de 'Cobra-conferentie' op 21 en 22 maart 2015 in Konstanz

Deze aantekeningen zijn gemaakt door iemand met de codenaam 'Antares', en iemand anders die ook op de conferentie aanwezig was, met de codenaam 'Taygeta', heeft ze nagelezen om ze te controleren en om gemiste onderdelen toe te voegen. Dit was oorspronkelijk gepost in het Duits op transinformation.net

Dit is naar het Engels vertaald door Inana, sommige woorden zijn toegevoegd met de beste intenties omdat de vertaler eveneens op de conferentie aanwezig was. Dit is gepubliceerd op http://recreatingbalance1.blogspot.tw/

Dit zijn persoonlijke aantekeningen die met de beste bedoelingen en vaardigheden zijn gemaakt; het zijn niet de exacte woorden die Cobra heeft gezegd. Echter, Cobra heeft deze aantekeningen gelezen en bevestigd.

Hoe dan ook, we denken en hopen dat je het interessant zult vinden en dat ze je wat nieuwe inzichten zullen geven.

Antares, Taygeta, Inana & Untwine

naar het Nederlands vertaald door Veronica

-----

Deel 1

De Raad Hier Gaan Jullie, Wederom in/naar Jullie Toekomst Springend Zonder een Parachute / 1 April 2015 / Ron Head

De Raad
Hier Gaan Jullie, Wederom in/naar Jullie Toekomst Springend Zonder een Parachute
1 April 2015 / Ron Head
Je lijkt gedurende de laatste paar dagen een nogal moeilijke tijd te hebben om in het channelingsproces te geraken, en dit is verschuldigd aan zowel het energetische klimaat als de ongebruikelijke activiteit en focus tijdens deze tijd. Wij horen jou verzoeken om verhoogde overzichtelijkheid en vaardigheid in dit proces en ook dat heeft een uitwerking. De dingen zijn in een voortdurende verandering.
Blijf hieraan werken en je zult ontdekken dat de nieuwe processen steeds gemakkelijker worden terwijl je verder gaat. Begrijp dat, wanneer processen veranderen, het vaak mag toeschijnen alsof de dingen tot een stilstand gekomen zijn hoewel precies het tegenovergestelde in werkelijkheid het geval is. Sluit dit laatste in bij de boodschap die je zult publiceren aangezien vele anderen dezelfde soort van zogenaamde stilstand of blokkade in hun eigen processen zullen opmerken.

Jezus: met een channeling op Goede Vrijdag: "Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven." / Kris-Won 22 april 2011 Geplaatst: 3 april 2015

Jezus: met een channeling op Goede Vrijdag:
"Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven."
Kris-Won
22 april 2011
Geplaatst: 3 april 2015

Toen ik dat zei, bedoelde ik niet alleen dat de christenen zich konden redden. Ik bedoelde dat alleen zij die mijn leringen in de praktijk brengen in hun dagelijkse leven, in staat zouden zijn om God te bereiken. Wees die christenen, moslims, boeddhisten of hindoes. Omdat alle godsdiensten een algemene basis hebben en een goed mens zal een van degenen zijn die de grondslagen van alle godsdiensten volgt. In feite veranderen alleen maar sommige aspecten van godsdienst tot godsdienst, maar de morele grondslag volgt dezelfde patronen in alle.

Wat de Waarheid betreft, die is Uniek; er is niet een waarheid voor elke godsdienst of elk spiritueel pad. Ontdek dit met het hart van ieder van jullie, dat is de plicht van ieder mens.

En hoe staat het met het leven? Wat zou het leven zijn zonder de Liefde die het laat bloesemen en het prachtig maakt? Kan het leven gekleurd worden met meer geluk en blijdschap door de Liefde met anderen te delen die jullie in je hart voelen?

Een Schrijven van de Schepper / 2 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Gezegend ”

tumblr_lfv4kqpdra1qastsxo1_500

Het enige verschil tussen degenen die weten dat ze gezegend zijn
 en degenen die dat niet weten is;
dat men lang genoeg is afgeremd om te horen dat Het Universum in hun oor fluistert,
 "Je bent geliefd, je bent mooi, waardig en verdienstelijk."

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5243 Het Leven op Aarde is Geen Pad van Controle / Vrijdag 3 april 2015

Het Leven op Aarde is Geen Pad van Controle
Brief uit de hemel
Vrijdag 3 april 2015


God zei:

Soms weet je niet wat je moet doen, is dat waar? Dit is dan een goede tijd om een pauze te nemen. Soms hoef je op dat moment niets te doen. Ga af en toe zitten en neem een pauze.

Als de wereld jou teveel is, leun dan een beetje achterover. Rook een pijp en ga in een schommelstoel op je veranda zitten en kijk naar het veranderende zonschap in de lucht. Laat de zon jou adviseren. De zon heeft zoals het lijkt dag en nacht gereisd hoeveel jaren? Natuurlijk is de zon stil gebleven en kwam de Aarde naar haar toe.

We kunnen zeggen dat, voor een poos tenminste, jij in een dilemma er goed aan doet te blijven waar je bent en een oplossing voor jou laat opduiken.

Je zegt misschien dat je op de ontwikkeling van de wereld en de ontplooiing van jouw leven vertrouwt. Maar terwijl je dat zegt, lijk je in nerveuze spanning te leven. Vertrouwen is bedoeld jou van angst te bevrijden.

donderdag 2 april 2015

Op deze dag van je leven / 2 April 2015 / Neal Donald Walsch

2 April 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het niet noodzakelijk is om "jezelf te bewijzen " aan iedereen.

Doe je best. Dat is alles wat je kunt vragen van jezelf.
Als jij je best zou doen en dingen zouden gewoon niet werken,
ben je aan niemand verontschuldiging verschuldigd.
En je zou er zeker geen "slecht" gevoel over hoeven te hebben –
 of, erger nog, je schuldig voelen.

Stop met jezelf slaan.
Wat is gebeurd is gebeurd.
Je bent niet de 'slechterik' hier, dat beloof Ik.
Het is enkel wat er gebeurd is.
En er is een Ziel Reden,
Ik beloof het je.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 1 April 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 April 2015 / door  Jennifer Farley,

” Wees Anders ”

images

Omdat het nieuwe licht en vibratie naar jullie Aarde komt,
kun je zien dat mensen om je heen zich verplaatsen
 naar de tegengestelde  uiteinden van het spectrum.
Één kant zal vol angst, bewaakt,
en defensief zijn en aangetrokken tot die van gelijkgezinden.
 De andere zullen Liefde blijven sturen ongeacht de situatie.
Geen van beide is goed of fout ... .het is gewoon.

Ieder van jullie heeft 'triggers' uit levens ervaringen en de meeste zullen hierop reageren. Wees anders! Voordat jullie handelen, kijk naar waarom je voelt wat je voelt,
waar dat gevoel vandaan komt en of je echt wordt aangevallen.
Geef jezelf de ruimte om de realiteit van de situatie en handel vanuit een rustige ruimte.
Soms zal dat extra moment een verandering toestaan die al lange tijd
bedoeld was om te gebeuren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5242 Goede Ziel / Donderdag 2 april 2015

Goede Ziel
Brief uit de hemel
Donderdag 2 april 2015


God zei:

De wereld zoekt naar superlatieven. Wie is de mooiste van allemaal? Wie is de slimste van allemaal? Wie is de meest dwaze van allemaal? Wie is de grootste? Wie is de kleinste? Wie wint wat in het Guiness Book of Records? Wie wordt Miss Amerika in een jaar en is dan snel genoeg vergeten?

Wat doet wat dan ook hiervan ter zake? Wat is dit alles, behalve een voorbijgaande modegril. Geniet ervan terwijl jij geniet, maar wat doet wat dan ook hiervan er toe voor je ziel? Nu, luister, je ziel vindt jou aardig. Je ziel geniet van jou. Op deze manier, geniet je ziel van jouw afleiding. Zij maakt het beste van de rit die jullie samen maken. Al die tijd, wenkt je ziel jou in de richting van een grootsere grens. Wil je komen?

woensdag 1 april 2015

Sheldan Nidle - 31 maart 2015

Sheldan Nidle - 31 maart 2015


12 Oc, 8 Mac, 11 Ik

Selamat Balik! We komen met nieuws omtrent de vooruitgang die geboekt is bij het opzetten van een tijdschema voor de overdracht van jullie welvaartsfondsen. Er hangt veel af van twee belangrijke beslissingen. Deze worden nu onderzocht door een aantal van de oude families wat betreft hoe deze uitgebreide uitbetalingen afgehandeld moeten worden door de ontelbare banken die betrokken zijn bij de steeds maar groeiende leveringsnetwerken. Eveneens zijn vele regeringen betrokken bij de overdrachten van deze gelden aan jullie. Hierbij is het belangrijk om op te merken dat de beveiliging van deze fondsen een van de belangrijkste redenen van vertraging is in de afgelopen paar jaar. Het is heel moeilijk een dergelijk systeem te coördineren, wanneer de belangrijkste instellingen die in dit proces een sleutelrol hebben faliekant tegen een dergelijke uitwisseling van fondsen zijn. Deze vertragingen zijn aangepakt en een nieuw tijdelijk systeem is ingevoerd. Dit systeem zal gebruikt worden om de haalbaarheid van een nieuwer systeem te testen. Codes, of “ Maatschappij van Interbancaire Financiële Telecommunicatie” codes, zullen vervangen worden door een nieuw systeem dat op het moment in ontwikkeling is. Dat systeem is gerelateerd aan het nieuwe Chinese AIIB (Aziatische Infrastructuur Investering Bank), de nieuwe BRICS bank plus een groot aantal banken in Europa. Azië, Oceanië en de beide Amerika’s.

Portaal 2012 De Vloot van de Alliancie / Geplaatst: 31 maart 2015 15:34 PDT

Portaal 2012
De Vloot van de Alliancie
Geplaatst: 31 maart 2015 15:34 PDT

Sinds de Archon invasie in 1996, is er een intense oorlog gaande in dit zonnestelsel.

Direct na 1996, had de gezamenlijke Draco-Reptiliaanse vloot samen met vele facties van het Illuminati geheime ruimtevaartprogramma bijna de totale controle van dit Zonnestelsel. Veel mensen werden gedwongen voor hen te werken als slaven, voor de mijnbouw van asteroïden. Draco krachten hadden de neiging om de kolonies in de buitenste zonnestelsel te bezetten, terwijl de Illuminati meer gericht was op de asteroïdengordel, Mars en Maan.

Op de maan, was er de traditionele kloof tussen de verlichte kant en de donkere kant. De verlichte kant werd voornamelijk bewoond door positieve rassen, met de belangrijke uitzondering van de Archimedes basis, die eerder in 1977 was verwoest, die behoorde tot het Solar Warden programma. Draco, Reptielen en de Illuminati hadden hun bases meestal aan de donkere kant van de Maan. De reden hiervoor is dat ze hun activiteiten wilde verbergen voor ongewenste blikken van de oppervlakte mensheid, maar tegelijkertijd hadden zij geen geavanceerde cloaking technologie die Licht krachten wel hadden. Om dezelfde reden hebben zij hun geheime ruimtevaartuig zwart geschilderd om hun albedo (reflectie) om ontdekking te vermijden door professionele en amateur-astronomen op het oppervlak van de Aarde te verlagen.

Ascentie nieuws April 1 april 2015 /door Fran Tielemans

Ascentie nieuws April
1 april 2015 /door Fran Tielemans

Maart was de eerste van vier intense maanden in 2015, zoals aangehaald in het jaaroverzicht: Een kijk op 2015. Na deze wilde rit voelen we ons door de mangel gehaald, dooreengeschud en schoongespoeld. Het stof werd uit onze subtiele en fysieke kleren geschud, sluiers werden opgetrokken. Deze 11-maand was een heel intense periode, volgepropt met test-cases, oefenmateriaal, loslaat-items en emotionele hoogten en laagten. Wie écht de bereidheid had om een spirituele groeisprong te maken, kreeg nu waar voor zijn geld: van dag 1 tot morgen dag 31 diende zich het ene na het andere aan, soms heel subtiel, dan weer heel duidelijk zichtbaar. We leerden onze twijfels, onzekerheden en angsten te overstijgen, we kregen zeer veel inspiratie, nieuwe inzichten, en ons energieveld en potentieel werd tot het uiterste gestretcht.

De 11-vibratie bracht ook mee dat er veel beweging was in het relatie-aspect van ons leven. Het wordt heel duidelijk dat oude kluwens, relaties en groepsvormingen verbrokkelen en oplossen, en de energetische impact daarvan is soms zelfs tot in het fysieke voelbaar. Steeds meer druppelt onvoorwaardelijke liefde door tot in de chakra’s onder het hart, wat maakt dat we steeds dieper voelen wat ‘Ik Ben Waardig’ (belangrijk thema in 2015!!) betekent, wat ‘Ik Ben’ betekent. Hierdoor zijn we nu in staat ons definitief te bevrijden van oude patronen of restanten van slachtofferschap, van de neiging om uit ons centrum (uit onze eigen ‘auto’-riteit te stappen) in allerlei soorten relaties, en gaat onze innerlijke zon steeds helderder onze persoonlijkheid en ons lichaam doorstralen.

Janosh Webcast 3 April 2015 om 08:00 PM GMT (22 00 uur nederelandse tijd) / 1 april 2015

Janosh Webcast
 3 April 2015
om 08:00 PM GMT
(22 00 uur nederelandse tijd)

Eens in de zoveel tijd komt het voor: de vier Rode Manen (in het Engels ook wel ‘bloedmanen’ genoemd). Het is een zeldzaam verschijnsel waarbij er een serie van vier maansverduisteringen plaatsvindt met ongeveer zes maanden ertussen. In 2014 was de eerste op 15 april en de tweede op 8 oktober. Volgens de berekeningen vinden de volgende plaats op 4 april en 28 september a.s. Op de eerstvolgende datum organiseert Janosh een webcast om verbinding te maken met de heersende energie van het Christusbewustzijn.

De Rode Manen
We hebben nu twee Rode Manen gehad en de volgende twee zijn aanstaande. Bijzonder is dat de voorspelde data samenvallen met Joodse feestdagen (Pasen en Soekot), vandaar dat er een koppeling wordt gemaakt met het geloof. Er bestaan verschillende theorieën over wat ons te wachten staat, onder andere dat we getuige zullen zijn van de terugkeer van Jezus op aarde. Vanuit een breder perspectief kunnen we aannemen dat er een nieuwe energie geactiveerd zal worden die ons in verbinding brengt met het Christusbewustzijn. We mogen ons weer herinneren wie we zijn en wat we kunnen.

Aranuth Spreekt in Ravenshoe: Eenheid. / Malcolm Bell 31 maart 2015

Aranuth Spreekt in Ravenshoe:
Eenheid.
Malcolm Bell
31 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:
Hallo, lieve zielen overal. De veldslagen  tussen de regeringen en de mensen, plus “Big Business” en de mensen zijn wereldwijd prominent in de media geweest – en in onze levens. Het wordt herkend dat regeringen ingrijpen en constant proberen om de levens van mensen te controleren – en zoals een vos in een kippenhok zoeken zij constant naar alternatieve manieren om hun doelen te bereiken.

Hier in Australië zijn er diverse controverses tussen Big Business en de mensen en de anti-schaliegas en anti-kolenmijn-expansie lobby met daarbij het uitbaggeren van de haven nabij het Great Barrier Reef – als aanloop naar verdergaande “gevechten.” Luchtvervuiling door landbouw en veeteelt en industriële activiteiten zijn veertig zeemijlen (ongeveer 64 kilometer. Henk) vanuit de kust gevonden op geïsoleerde plaatsen van het Great Barrier Reef.

Bij al deze zaken staat de Australische Federale Regering onder druk van de VN die vinden dat het Great Barrier Reef als bedreigd zou moeten worden gezien en wat de huidige regering als delinquent doetlijken en meer op “natuurvernielers” dan op “beschermers van natuurwonderen” in de ogen van de internationale gemeenschap.

Een Schrijven van de Schepper / 31 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
31 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

” Jouw Nieuwe Dag ”

wake-up-sunrise

Open je ogen!
Je hebt een lange tijd geslapen, mijn geliefde.
Het is tijd om te ontwaken voor jou oneindige mogelijkheden;
uit te rekken, te leren en te groeien.
Adem je nieuwe dag in en heet het van harte welkom.
Jij bent mooi!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 1 April 2015 / Neal Donald Walsch

1 April 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er meer is waar dat vandaan kwam.

Dit is een essentiële lering; een zeer belangrijke boodschap.
De goedheid van het Universum is niet beperkt.
Wees maar niet bang, wanneer iets "eruit ziet alsof" het afloopt.
Dit, of iets beters, is onderweg.

Toereikendheid is de natuurlijke gang van zaken.
Het goede raakt nooit op - hoewel het van vorm kan veranderen.

Begrijp je dat laatste gedeelte?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl