Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 28 maart 2015

Oth: Netwerken / Ellen Rauh Geplaatst: 28 maart 2015

Oth:
Netwerken
Ellen Rauh
Geplaatst: 28 maart 2015

De Indigo Kring

Elk van jullie heeft een individuele Indigo kring. Je kunt dit vergelijken met de atmosfeer rond de planeet Aarde. Elk van jullie heeft als het ware zijn eigen atmosfeer om zich heen in de kleur indigo. Deze atmosfeer is de sfeer van liefde, de sfeer van liefde die jij als individu aankunt en verzameld hebt tijdens je leven of tijdens je levens of andere bestaansvormen. Elke verbinding van liefde is geregistreerd en bewaard in deze atmosfeer, in deze indigo kring, als een soort computerbestand van liefdesverbindingen. Elk van jullie heeft een enorm bestand.

Als je kijkt naar je leven op Aarde, van hoeveel mensen jij tijdens dit leven al gehouden hebt. Wij hebben het niet over relaties, maar over ruimere liefdesverbindingen en relaties maken daar uiteraard deel van uit. Maar een blik van herkenning, ook de liefde voor dieren, de liefde voor vriendinnen, ooms, tantes, buurvrouwen en ga zo maar verder. Veel van deze mensen zijn jullie reeds lang vergeten. Ze zijn als het ware uit jullie geheugen verdwenen maar alleen uit jullie menselijk geheugen. In de atmosfeer van de indigo kring zijn ze geregistreerd.

Een Schrijven van de Schepper / 27 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

” Ik Ben Het Niet ”

download

"Sommigen zullen de fout maken te denken dat er
'krachten van buitenaf' jou dicteren waar, wanneer, hoe en waarom.
Vergeet niet, alles bestaat binnenin en zonder jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 27 maart 2015 / Neal Donald Walsch

27 maart 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat er iets 'mis is' met alles.

Het maakt niet uit waar je naar kijkt, je kunt zien dat er iets mis mee is,
iets onvolmaakt, Iets dat niet goed is volgens jou.
Maak je geen zorgen, als je goed genoeg kijkt zul je het vinden.

Er is ook iets 'goeds' aan alles.
Het maakt niet uit wat je naar kijkt, je kunt zien dat er iets goeds mee is,
iets wat perfect is.

Er blijft dan slechts één vraag over:
Wat ga jij naar kijken? Wat kies jij om op te merken?
Wat is jouw perspectief?

(Ik durf te wedden dat je al weet wat Gods perspectief is ...)

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5237 Robbie vroeg: “Wanneer Zal het Geluk Komen?” / Zaterdag 28 maart 2015

Robbie vroeg: “Wanneer Zal het Geluk Komen?”
Brief uit de Hemel
Zaterdag 28 maart 2015


God zei:

Ja, Robbie, wanneer zal het geluk komen? Ik zal je antwoord geven, maar Ik geef je geen datum.

Het is niet zozeer dat Ik vragen beantwoord. Ik beantwoord de harten van mensen die vragen stellen. Als Ik antwoord: De wereld zal schitteren in wonderbaarlijk Goddelijk Licht op een bepaalde datum in 2016 .... dan is dit niet echt een nuttig antwoord. Het helpt jou niet om te groeien. Laat Mij jou meer vertellen.

Mijn kinderen hebben de neiging te denken dat geluk een externe opgave is. Het is zo een innerlijke taak, je hebt geen idee. Heavenletters die dit punt benadrukken bestaan al. Je hebt ze gelezen. Toch wacht je erop dat geluk jou wordt aangereikt. Ik zeg je niet te wachten.

vrijdag 27 maart 2015

47 – 59 jarigen: Neem je eigen plek in! 27 maart 2015 / door Elvira van Rijn en Marja Rosbergen

47 – 59 jarigen: Neem je eigen plek in!
27 maart 2015 / door Elvira van Rijn en Marja Rosbergen

Ben jij geboren tussen 28-2-1956 en 28-2-1968 dan heb je vast al ontdekt dat je de behoefte hebt een bijdrage te leveren aan het creëren van de nieuwe wereld. Ben je toe aan een ommekeer en wil je eindelijk jouw eigen plek innemen, volledig in je kracht staan en achterlaten wat je niet meer dient? In 2015 heb je de wind mee om het nu te doen en eindelijk wel te laten lukken.

Waarom deze leeftijdsgroep?
Jij bent geboren in een periode waarin er een bijzondere verbinding was tussen oud en nieuw. Tussen de drijfveer van je ziel om hier op aarde ervaringen op te doen en de persoonlijkheid die in dit leven als mens op aarde is als deel van een doorlopend ‘zielenverhaal’.

Bij deze leeftijdsgroep is er een grote verbinding met vorige levens, verwarring over wat ‘toen’ was en wat ‘nu’ is. Die verwarring zorgt voor stagnatie op verschillende levensgebieden. Wel vooruit willen en niet vooruit gaan, omdat je op de een of andere manier nog haakt aan het oude dat niet meer past in deze tijd. Vanuit de Maya Tzolkin kalender is deze verwarring heel goed te verklaren én ontwarren door te kijken naar de verbanden tussen je geboortesignatuur volgens de klassieke of Quiché telling en die volgens de in de jaren ’80 geïntroduceerde Dreamspell telling.

Een Schrijven van de Schepper / 26 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

” Luisteren Jullie?

images

Een ieder van jullie heeft de mogelijkheid om het Universum te horen.
Het wordt echter bepaald door hoe nauwkeurig je kiest om te luisteren.
Het spreekt tot je de hele tijd,
ben je klaar om te horen wat hij te zeggen heeft voor jou?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5236 De Winnaar in de Wereld / Vrijdag 27 maart 2015

De Winnaar in de Wereld
Brief uit de Hemel
Vrijdag 27 maart 2015


God zei: 

 Heb je gehoord van de uitdrukking:
"Aan de overwinnaar behoort de buit.”

In vroegere tijden, hadden de soldaten die een oorlog gewonnen de licentie om de dorpen te plunderen. De winnaars konden nemen wat ze wilden. Ze stalen. Er werd van uitgegaan dat zij het recht hadden. Er werd van uitgegaan dat het stelen van een ander de winnaar opmerkelijk en waardig maakte.

Buit, in dit geval, betekent het gewin. De winnaar krijgt het gewin. Dat is alleen logisch in de wereld, omdat het denken is dat een winnaar triomfeert, dus hij moet iets winnen. In Waarheid, ongeacht wat het gewin van een overwinnaar kan zijn, heeft hij niets gewonnen. De wereld zegt dat hij won. Wat hij heeft gewonnen mag misschien niets zijn, behalve een paar klopjes op de rug en een zwelling van zijn ego. Dit is een slecht profijt van het winnen. De winnaar is misschien bedrogen. Hij is voor de gek gehouden.

Natuurlijk, mensen houden zichzelf voor de gek. Het idee van winnen kan onverzadigbaar worden.

donderdag 26 maart 2015

Belangrijk! Openhartige ex-minister Paul Hellyer / 26 Maart 2015 / Irma Schiffers

Belangrijk! Openhartige ex-minister Paul Hellyer
26 Maart 2015 / Irma Schiffers

Paul Hellyer is een Canadese ingenieur, politicus, schrijver en commentator, die een lange en gevarieerde carrière heeft gehad. Als vliegtuigbouwkundig ingenieur was hij later actief in de politiek, o.a. als minister voor Defensie in Canada.

Deze man (wederom een klokkenluider) heeft een dermate dringende, indringende en belangrijke boodschap dat ik deze video weer wilde vertalen en ondertitelen. Het duurt zo’n 34 minuten en is zéér de moeite waard.  Wat mij betreft geldt dit: als je dit niet gelooft ga je nooit meer iets geloven! Breng alles wat deze man brengt in verband met al mijn laatste artikelen over GMO’s, Big Pharma, chemtrails, HAARP, the Georgia Guidestones (agenda 21)  etc.  en je hebt het hele plaatje. De tijd dringt nu echt om wakker te worden en daarom heeft Paul Hellyer onlangs deze openhartige video gemaakt en een boek geschreven ‘The Money mafia’. Heel dapper van hem! Genoeg reden voor mij om deze te gaan vertalen en ondertitelen zoals ik al eerder schreef. Zie hier dan nu de video in het Nederlands.

Overtuigingen / 26 maart 2015/ Simone Brockhuis


De afgelopen anderhalf jaar ben ik met een grote gedragsverandering bezig: ik wilde mijn relatie met eten verbeteren. Hierin heb ik mijn grootste pijn onder ogen genomen en ben ik met mezelf aan het (emotionele) werk gegaan. Onderweg kwam ik veel beperkende overtuigingen tegen. Overtuigingen die mij er onbewust van weerhielden om gezond te leven. Overtuigingen die ervoor zorgde dat ik niet voluit ging leven en die mijn geluk in de weg stonden.

Wat zijn overtuigingen?

Overtuigingen zijn onbewuste stemmen die ervoor zorgen dat je denkt dat je iets niet kunt. Vaak van huis uit meegekregen, van vrienden of op school geleerd.
Wat overtuigingen in ieder geval gemeen hebben is dat ze niet waar hoeven te zijn en dat ze je beperken in jouw groei en mogelijkheden.

Een Schrijven van de Schepper / 25 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

” Omhoog

ladder

Als jij omhoog klimt op je ladder, zullen er momenten zijn waar je
een uitgestoken hand zult bieden aan degenen die op hun weg omhoog zijn.
Laat je niet ontmoedigen door degenen die ervoor kiezen te kijken naar
degene die langzamer gaan, verheug je in de degenen die omhoog kijken.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 26 maart 2015 / Neal Donald Walsch

26 maart 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je onschuldig  bent. Jij bent onschuldig.

Jij bent zonder zwakheden of schuld van welke aard dan ook.
Ik weet dat je dit niet gelooft over jezelf,
maar zou je dit van een prachtig drie-jarig kind geloven?
En wat zorgt ervoor dat jij denkt dat jij iets minder bent in de ogen van God?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Ascetie Update 26 maart / 26 maart 2015 /door Fran Tielemans

Ascetie Update 26 maart
              26 maart 2015 /door Fran Tielemans  
    
Het ziet er naar uit dat de kosmische storm, die ons wekenlang teisterde, nu toch even gaan liggen is. De Zon is weer rustiger geworden, en we kunnen wat herademen. Het stof gaat langzaam aan weer liggen, en stilaan worden de contouren van onszelf en ons leven weer helder en duidelijk, na de dreun veroorzaakt door de driedubbele energetische verschuiving van eind vorige week. Dit is een goed moment om het even stil te maken in onszelf, om te kijken wat er nu de voorbije dagen verschoven is in onszelf en ons leven. De krachtige impuls van de felle kosmische energie duwde alles naar boven wat transformatie nodig had, wat licht en zuurstof nodig had, en dat kon soms behoorlijk explosief zijn.

We konden ervaren dat we plots wél konden zeggen wat er al lang lag te broeden innerlijk, dat we plots wél in staat waren een bepaalde grens/beperking over te steken/op te lossen, en/of dat we nu pas echt duidelijk zagen hoe we bepaalde aspecten of thema’s dienden te bekijken, vanuit het perspectief van onvoorwaardelijke liefde, respect en waardering voor ons Zelf.

Aartsengel Michael De Opstijgende Feniks: Equinox en Verduisteringen.... / 18 Maart 2015 - Gepubliceerd op 24 Maart 2015/ Celia Fenn

Aartsengel Michael
De Opstijgende Feniks: Equinox en Verduisteringen
 Maart/April 2015
18 Maart 2015 - Gepubliceerd op 24 Maart 2015/ Celia Fenn
Geliefde Familie van het Licht, dis is een zeer krachtige en ontzagwekkende tijd in jullie Planetaire Evolutie! Jullie zijn aan een periode begonnen van intense en dimensionale verandering dat de aard van jullie Planeet diepgaand aan het veranderen is. Met dit Equinox moment van de Lente voor het Noorden en de Herfst voor het Zuiden, wordt de energie van Vernieuwing en Regeneratie krachtig geactiveerd in de manifestatie van de Nieuwe Werkelijkheid en de Nieuwe Aarde.
De Feniks is het symbool voor deze krachtige energie van Vuur dat op de Aarde opstijgt en diens werk van Transmutatie en Transformatie doet. Vanuit het As van het Oude, wordt het Nieuwe ingezaaid en is opkomend!
De Feniks Energie is specifiek sterk met de Equinox van Maart, samen met de Zonsverduistering en de Nieuwe Maan. De Nieuwe ZonneLichtcodes worden geïnstalleerd, en een Nieuw Begin ligt klaar voor de Planeet.

Heavenletter 5235 Zich Ontvouwende Mysteries / Donderdag 26 maart 2015

Zich Ontvouwende Mysteries
Brief uit de hemel
Donderdag 26 maart 2015

God zei:

Waarheen leidt vandaag? Niemand weet het. Velen kunnen erover speculeren.
Vandaag is het misschien winter en dooit het. Morgen kan er een sneeuwstorm zijn. De best voorbereide plannen, zo goed doordacht, kunnen in een ogenblik verdwijnen. Het is niet zo dat je met zoveel toegeeflijkheid aan gemaakte plannen moet vasthouden. Je moet ze loslaten. Vaar op de golven, geliefde. Kijk waar ze jou brengen.

Oké, nu is er een tornado en nu ontdek je dat je in een boom zit. Wat valt er te doen behalve rustig met het ontdekken dat je in een boom zit omgaan? Klim naar beneden als je kunt. Anders zal iemand jou komen halen. Wat er in het leven ook gebeurt kan niet worden verijdeld. Je kunt het niet vertragen, evenmin kun je het verhaasten. Doe wat je kunt wat jou helpt door het leven te ploegen. In elk geval zal jouw verhaal doorgaan of het in de wereld bekend is of niet.

woensdag 25 maart 2015

Sheldan Nidle - 24 maart 2015,

5 Akbal, 1 Mac, 11 Ik

Selamat Jarin! We komen terwijl jullie dierbare Moeder Aarde zichzelf oplaadt door de grote hoeveelheid energie die door de Hemel hier naar toegezonden wordt. Deze energie staat symbool voor de behoefte, uitgedrukt door de Hemel, om Gaia de huidige problemen die het Licht tegenkomt te laten oplossen. Op dit moment staan jullie nog steeds aan de vooravond van grote veranderingen. In werkelijkheid zijn deze veranderingen de voorloper van een aantal gebeurtenissen, die klaar staan om te geschieden. Deze energieën zijn bedoeld als donderslagen die een enorm traject van cruciale veranderingen op gang zullen brengen. Jullie financiële systeem zal het eerste punt van deze veranderingen zijn. De middelen om een nieuw en eerlijker banksysteem op te zetten zijn reeds geïmplementeerd. Deze aanpassingen worden op dit moment getest. Tot nu toe lijkt succes verzekerd. Ondertussen worden de vele banken die vasthouden aan het oude systeem gedwongen het nieuwe te accepteren. Talloze landen in Europa, Afrika, Azië en de Amerika’s volgen. Meer van dergelijke instellingen, wereldwijd, volgen eveneens deze beweging. We verwachten dat steeds meer banken een waarlijk wonderbaarlijk netwerk zullen creëren, dat bankieren wereldwijd efficiënter en eerlijker zal maken. Deze veranderingen zullen uiteindelijk vereisen dat NESARA in Noord-Amerika wordt afgekondigd. Krachten werken op dit moment richting dit doel.

Meester Confucius / Barbara Bessen/ 24 maart 2015

Meester Confucius
Barbara Bessen/ 24 maart 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de geestelijke boodschappen! Floep – en nu zitten wij alweer ver in maart van dit – zo zeggen de geestelijke vrienden – zeer belangrijke jaar 2015. Diepgaande veranderingen, transformaties, die met hoofdthema’s te maken hebben, begeleiden ons in ons dagelijks leven.

Wij houden ons bezig met diep zittende angsten waarvan wij dachten dat wij hen al hadden opgelost …..of, wij komen bij iets dat wij nog niet hebben herkend. Het is misschien iets dat vele thema’s die opgeslagen zijn met elkaar verbindt. Zij zijn verbonden door de ervaringen die wij in deze of in andere incarnaties hadden.

Ik vind het zeer interessant om deze verstrengelingen te herkennen. Het ene thema gaat in een ander thema over en bij nog dieper invoelen herkennen wij de basis en het gaat niet meer over oude karmische ervaringen, zo lijkt mij. Want wij transformeren de collectieve basisthema’s die iets met Goddelijk Vertrouwen te maken hebben.

4 geheimen om vredig te blijven tijdens stressvolle tijden / 25 maart 2015 / door Danielle Fagan

4 geheimen om vredig te blijven tijdens stressvolle tijden
25 maart  2015 / door Danielle Fagan

Robert Burton zei, “Een stille geest heelt alles’’. In staat zijn om innerlijke vrede te vinden is een van de grootste vaardigheden die iemand kan verwerven. Een rustige geest helpt ons om de mooie tijden te waarderen, de slechte te doorleven, en aanwezig te zijn in elke moment daar tussenin. Maar op sommige dagen… is het moeilijk. De auto start niet, je kinderen zijn aan het schreeuwen om je aandacht, er is niet genoeg geld op de bank, je baas is je aan het opjagen en je werk stapelt zich op.

 Wanneer je jezelf in die situaties bevindt is het belangrijker dan ooit om dat kalme centrum binnenin te vinden zodat je er aan de andere kant sterker en beter uit kunt komen. Wanneer je het onmogelijk vindt om je hoofd koel te houden, probeer deze 3 dingen te onthouden:

Op deze dag van je leven / 25 maart 2015 / Neal Donald Walsch

25 maart 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat alles wat je op enigerlei wijze ziet, hoort, aanraakt, proeft, ruikt, of voelt is een aspect van Goddelijkheid.

Het is wanneer je oordeelt dat het iets anders is,
dat het zich als iets anders laat zien in je leven.
Daarom oordeel niet, en veroordeel evenmin.

Want dat wat je oordeelt, oordeelt jou; en wat je veroordeelt zal jou veroordelen.
Maar dat wat je ziet voor wat het werkelijk is zal jou zien voor wat je werkelijk bent.
En daarin zal jou vrede worden gevonden.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper 24 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

” Wat je Bent ”

images

Elke actie, elke gedachte, elke adem draagt bij aan of holt uit wat je bent.
Positief of negatief, deze dingen hebben een cumulatief effect op je werkelijkheid.
Welke kies je als jou werkelijkheid?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5234 Wat Doet Er Nog Toe Als Er Liefde Is / Woensdag 25 maart 2015

Wat Doet Er Nog Toe Als Er Liefde Is
Brief uit de Hemel
Woensdag 25 maart 2015


God zei:

Er zijn vele manieren om te geloven. Wat je ook gelooft, je kunt er zeker van zijn dat er iemand is die het andere uiterste gelooft. Het leven in de wereld gaat over tegenstellingen in allerlei soorten.

Overtuigingen zijn een van hen. En sommige mensen raken verhit over overtuigingen. Sommige mensen met sterke overtuigingen zullen andere mensen kwetsen, omdat overtuigingen van anderen hun overtuigingen tegenspreken.

Mensen op Aarde hebben mensen gescheiden door hun kleur of vanwege de vorm van de neus. Trouwe gelovigen zijn ervan overtuigd dat ze gelijk hebben, en alle anderen vergissen zich.

dinsdag 24 maart 2015

Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht / 19 Maart 2015

Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
19 Maart 2015
"Waarheid, Wat is Waar - Wat Niet?"

Blossom: Hallo vrienden … zijn we allemaal klaar voor de volgende opwindende episode?
GFL:  Wij zijn natuurlijk ÉÉN met jullie … zoals we met ALLE dingen zijn.
Bloss: Geweldig! Nou, een paar dingen … en ik ben er niet zeker van of ik er wel in wil duiken … maar wie A zegt, moet ook B zeggen, zoals het gezegde luidt. Zouden we het nu over de essentie van Waarheid kunnen hebben? Ik weet dat we hier eerder uitgebreid over spraken … een aantal jaren gelden … en dat ik totaal in de war raakte en de weg kwijt was. Zouden we het, nu ik zoveel meer verlicht ben … !!!!???? … opnieuw kunnen proberen?
GFLWij zijn altijd blij als we jullie waar dan ook bij kunnen helpen om het te begrijpen. We zijn ons ervan bewust dat jullie je verward VOELEN waar het gaat om het feit dat jullie … wanneer er iets is gebeurd … wanneer jullie het hebben gezien met jullie ogen/in jullie hart hebben gevoeld … het feit/de Waarheid ervan niet kunnen ontkennen. Maar het is een probleem voor jullie dat een bepaald feit jullie een ongemakkelijk GEVOEL kan geven … alhoewel jullie weten … het een feit is … dat het gebeurde. Het is, zoals jullie zouden zeggen … WAAR.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Maandag 23 Maart 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Maandag 23 Maart 2015

Voorwaarts bewegen als evenwichtige scheppers betekent omarmen, geven en ontvangen, loslaten en integreren, stiltes en tastbare beweging, met diepe waardering en hartgrondige aanvaarding voor de geschenken die komen bij elke fase. Jullie worden compleet bereidwillige deelnemers, wetende met elke vezel van jullie wezen dat het allemaal deel uitmaakt van de onvoorwaardelijke liefde en steun van het universum.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Energie Updat 21 maart door Fran Tielemans

Energie Updat 21 maart
door Fran Tielemans

De afgelopen week werden we zowat overspoeld door zonnevlammen:  vooral M- en C-vlammen. Op 18 maart kregen we er wel 18 achter de kiezen. Ook waren er heel wat sterkere en minder sterke geomagnetische stormen. Dit alles in combinatie met de intensiteit van deze week, maakte dat we deze week vooruit stormden, met alles en nog wat, met fysieke klussen zowel als in onze mentale en spirituele processen, zeker wanneer we de intentie hadden en de bereidheid voelden tot het maken van een groeisprong.

Anderzijds was er natuurlijk ook weer de andere kant van de medaille: een diepe vermoeidheid en uitputting, die de periodes van hoge energie afwisselden, en waarin we ons afvroegen hoe we net tevoren ook alweer al die klussen binnen die korte tijd geklaard kregen.

Gisteren was de energie zeer sterk rond 10u30. Het was me haast niet mogelijk om op te staan en rond te stappen, zo sterk waren de pulsaties rond de kruin en in de pijnappelklier. Na de middag trok het stilaan weg. Dat we nog enkele dagen een sterk ontgiftings-effect kunnen voelen is logisch: zowel emotioneel, mentaal als fysiek zal er een heleboel losgelaten worden, maar we zijn intussen getraind in het opvangen van dergelijke detoxificatie-periodes. Ons lichaam is heel hard aan het werk, en heeft veel aandacht en zorg nodig nu.

De Raad "De Echte Wonderen, en de Echte Wonderwerkers, Zijn Jullie Zelf" / 23 Maart 2015 / Ron Head

De Raad
"De Echte Wonderen, en de Echte Wonderwerkers, Zijn Jullie Zelf"
23 Maart 2015 / Ron Head
Verandering. Laat ons de verandering onderzoeken waar jullie in deze tijd middenin zitten.
Is het niet ietwat onvoorstelbaar dat een verandering van de zee in de systemen van de planeet grotendeels verzwegen wordt in de media? Zou je niet verwachten dat de één of andere discussie van wat dan ook van deze omvang zou gebeuren? Is een dergelijk iets niet belangrijker dan een jaarlijks basketbal toernooi of een realityshow op TV?
De volledige financiële structuur van jullie wereld wordt radicaal gemodificeerd. Jullie staan op het punt om dat uit te gaan vinden of jullie nu wel of niet deze dingen gevolgd hebben. En de resulterende effecten op jullie alledaagse levens zal gigantisch zijn. Dat alleen al zou voldoende moeten zijn om iedereen te doen laten opleven. Maar wij vertellen jullie wederom dat het echte wonder is, dat de veranderingen in jullie bewustzijn, jullie frequenties zo jullie willen, de echte veranderingen zijn. Alles dat jullie buiten jullie zelf zien is illusie. Alles, ongeacht hoe echt het ook lijkt te zijn, is voorbestemd te veranderen, om op het één of andere punt op te houden te bestaan. Waarom? Omdat jullie zullen veranderen, jullie zullen groeien, jullie door zullen gaan te creëren. Jullie ware natuur is om altijd te streven naar meer en beter. En jullie zullen altijd slagen. Dat hebben jullie altijd gedaan.

Aranuth spreekt op Ravenshoe / Malcolm Bell 1 april 2014. Geplaatst: 24 maart 2015

Aranuth spreekt op Ravenshoe
Malcolm Bell
1 april 2014. Geplaatst: 24 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gastspreker El Morya spreekt over de grote behoefte aan zielen die overal liefde en licht uitstralen naar elke hoek van de aardbol als tegenwicht voor de schijnbaar eindeloze agressie, verdeling, onderdrukking, controle en verschillende andere negatieve aspecten van jullie huidige leven.

Commentaar: 
Het is interessant om te zien dat verschillende recente gechannelde boodschappen hebben gesproken over de behoefte aan Liefde, Licht, Vergeving en helingsenergie op onze gehele planeet. Het lijkt duidelijk dat nu en in de nabije toekomst de planeet en zijn bewoners werkelijk behoefte zullen hebben om zich te voegen bij de uitstroom van onvoorwaardelijke Liefde en Licht.

Tijdens mijn recente aanwezigheid als gastspreker in het Cairns Spiritueel Centrum kwam mijn gids El Morya door en sprak kort over de behoefte aan Licht en Liefde en dat dit zo vaak mogelijk alleen of in groepen zou moeten worden uitgezonden naar de hele planeet.
De mensen in het Cairns Spiritueel Centrum vormen een prachtige groep zielen die mij me niet alleen erg welkom lieten voelen maar ook een heerlijke groepsenergie uitstraalden.