Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 maart 2015

Kryon: Spiritueel Voorjaarsontwaken / Barbara Bessen 27 maart 2015

Kryon:
Spiritueel Voorjaarsontwaken
Barbara Bessen
27 maart 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wat bedoelen wij eigenlijk als wij over ontwaken spreken? Bedoelen wij dat ’s morgens? Wij ontwaken elke morgen, wij komen terug uit een ander niveau van zijn. Gedeeltelijk verwerken wij gebeurtenissen van de dag op droomniveau. Diegenen van ons die zich al langer met spirituele thema’s bezighouden zullen ’s nachts zeker op andere gebieden van het astrale niveau, de andere kant van de sluier, actief zijn.

Misschien ontmoeten wij andere delen van onze zielengroep die momenteel niet geïncarneerd zijn of beraden wij ons met onze groep beschermgeesten over welke stappen wij zullen ondernemen voor onze verdere ontwikkeling.

Misschien ontmoeten wij een meester die ons helpt en ons zegent met wijze raad. Jammer genoeg herinneren wij ons niet zo veel over waar wij ons ’s nachts mee bezig hielden. Jammer, maar wij kunnen met zekerheid vaststellen dat dat onze dromen die ons iets kunnen vertellen, intensiever worden.


Oth: Netwerken / Ellen Rauh Geplaatst: 28 maart 2015

Oth:
Netwerken
Ellen Rauh
Geplaatst: 28 maart 2015

De Indigo Kring

Elk van jullie heeft een individuele Indigo kring. Je kunt dit vergelijken met de atmosfeer rond de planeet Aarde. Elk van jullie heeft als het ware zijn eigen atmosfeer om zich heen in de kleur indigo. Deze atmosfeer is de sfeer van liefde, de sfeer van liefde die jij als individu aankunt en verzameld hebt tijdens je leven of tijdens je levens of andere bestaansvormen. Elke verbinding van liefde is geregistreerd en bewaard in deze atmosfeer, in deze indigo kring, als een soort computerbestand van liefdesverbindingen. Elk van jullie heeft een enorm bestand.

Als je kijkt naar je leven op Aarde, van hoeveel mensen jij tijdens dit leven al gehouden hebt. Wij hebben het niet over relaties, maar over ruimere liefdesverbindingen en relaties maken daar uiteraard deel van uit. Maar een blik van herkenning, ook de liefde voor dieren, de liefde voor vriendinnen, ooms, tantes, buurvrouwen en ga zo maar verder. Veel van deze mensen zijn jullie reeds lang vergeten. Ze zijn als het ware uit jullie geheugen verdwenen maar alleen uit jullie menselijk geheugen. In de atmosfeer van de indigo kring zijn ze geregistreerd.

Aartsengel Michael: De Kristallijnen LichtLichaam Meditatie / 26 Maart 2015 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael:
De Kristallijnen LichtLichaam Meditatie
26 Maart 2015 / Rita Pulmans

“Geliefden, velen zijn op de goede weg, de weg van Liefde en Barmhartigheid.” 
Rita:
Geliefde Aartsengel Michael, 
Ik heb vragen aan U.
Soms zijn we onbewust over toestanden of zaken die zich aandienen vanuit een negatief gegeven. Ik begrijp, dat wanneer de Nieuwe Aarde zich ontplooit, vele zaken/toestanden die heersen aan het Licht mogen komen. En mede veranderingen ten goede brengen.
Hoe kunnen wij deze veranderingen bewerkstelligen. Hoe doorbreken we barricades van duisternis. Zodat we kunnen leven in en op een mooie en heerlijke zuivere wereld, vrij van pesticide gifstoffen. Vrij van onzuivere luchten water en aarde. Vrij van innerlijke en fysieke vervuilingen. Zodat we onze kinderen de kansen geven en bieden om in een gifvrije wereld te mogen ademen leven en wonen.
Geef ons geliefde Michael uw Heilige helende woorden.
Ik dank u Lord van de Zon.

Een Schrijven van de Schepper / 27 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

” Ik Ben Het Niet ”

download

"Sommigen zullen de fout maken te denken dat er
'krachten van buitenaf' jou dicteren waar, wanneer, hoe en waarom.
Vergeet niet, alles bestaat binnenin en zonder jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 27 maart 2015 / Neal Donald Walsch

27 maart 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat er iets 'mis is' met alles.

Het maakt niet uit waar je naar kijkt, je kunt zien dat er iets mis mee is,
iets onvolmaakt, Iets dat niet goed is volgens jou.
Maak je geen zorgen, als je goed genoeg kijkt zul je het vinden.

Er is ook iets 'goeds' aan alles.
Het maakt niet uit wat je naar kijkt, je kunt zien dat er iets goeds mee is,
iets wat perfect is.

Er blijft dan slechts één vraag over:
Wat ga jij naar kijken? Wat kies jij om op te merken?
Wat is jouw perspectief?

(Ik durf te wedden dat je al weet wat Gods perspectief is ...)

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5237 Robbie vroeg: “Wanneer Zal het Geluk Komen?” / Zaterdag 28 maart 2015

Robbie vroeg: “Wanneer Zal het Geluk Komen?”
Brief uit de Hemel
Zaterdag 28 maart 2015


God zei:

Ja, Robbie, wanneer zal het geluk komen? Ik zal je antwoord geven, maar Ik geef je geen datum.

Het is niet zozeer dat Ik vragen beantwoord. Ik beantwoord de harten van mensen die vragen stellen. Als Ik antwoord: De wereld zal schitteren in wonderbaarlijk Goddelijk Licht op een bepaalde datum in 2016 .... dan is dit niet echt een nuttig antwoord. Het helpt jou niet om te groeien. Laat Mij jou meer vertellen.

Mijn kinderen hebben de neiging te denken dat geluk een externe opgave is. Het is zo een innerlijke taak, je hebt geen idee. Heavenletters die dit punt benadrukken bestaan al. Je hebt ze gelezen. Toch wacht je erop dat geluk jou wordt aangereikt. Ik zeg je niet te wachten.

vrijdag 27 maart 2015

Shogun Amona met De Sirius Familieleden van Licht: ”Jullie zijn nu klaar om .......... 16 maart 2015

Shogun Amona met
De Sirius Familieleden van Licht: ”Jullie zijn nu klaar om in het volgende niveau te leven van het verenigde Menselijke-Wezen.” 
16 maart 2015

“Wij verwelkomen jullie in liefde en diepe harmonie van het verenigde Schepper-Wezen – wij zijn de Sirius Siblings (Familieleden.) We zijn nu aanwezig in de vibratie van deze woorden. De ontwikkelingen op Gaia – de onthullingen en voorbereidingen voor het goddelijke moment – zijn allemaal parallel aan het gaan en hoe meer sluiers dunner worden en herinneringen van je ware Zielen-Wezen terugkomen – al te meer jullie de samenhang en verbindingen realiseren – die in waarheid gedeeld worden door al deze niveaus.

De waarheid is – dat alle niveaus van de schepping onafscheidelijk zijn verbonden aan elkaar – in een soort – wat boven je drie-dimensionale voorstelling van schepping gaat – van het universum.

Multidimensionaliteit is moeilijk te begrijpen – voor de intelligentie – voor het bekende begrip van zijn.

Deze kan niet gepakt worden in de categorie of in een duivenholletje worden gehouden en om deze reden kunnen de hersenen – het intellectuele lichaam – zich er niet mee verbinden en komt soms in problemen.

Zie hoe de matrix – alles dat jullie geslikt hebben, toegestaan en geloofd hebben als werkelijkheid – nu naar de waarheid en het licht gaat – met een snelheid – nooit eerder gezien op deze wijze in jullie tijdlijnen.  De time-lines smelten samen en tegelijkertijd gaan jullie verder en dieper op in je Goddelijke Wezen.

Michael en Gabriel: Negatieve gedachten vanuit de kosmos. / Chaas Geplaatst: 26 maart 2015

Michael en Gabriel:
Negatieve gedachten vanuit de kosmos.
Chaas
Geplaatst: 26 maart 2015

Het doel is dat we het onderscheid weten tussen de negatieve gedachten die vanuit de Kosmos komen en de gedachten die we zelf inkleuren.

We moeten dit eerst doorleven. Je krijgt negatieve gedachten en je gaat doen wat je gedachten zeggen (=handeling). Als de handeling ook negatief is, dan kun je dat zien in het aardse (daarom hebben we de spiegel in het aardse nodig). Dit kun je veranderen of je kunt het niet veranderen. Vervolgens moet je hoofd het kunnen begrijpen en moet je hetzelfde stapje weer kunnen maken (gedachten - handeling).

Negatieve gedachten vanuit de kosmos zijn het werk van het negatieve. Terwijl je zelf neutraal bent komt het negatieve binnen in je gedachten. Je handelt vanuit deze gedachten, maar je denkt dat het jouw eigen gedachten zijn. Het negatieve draait alles wat je denkt om. Ze gooien de spiegels verkeerd en dan kleur je alles anders in.

47 – 59 jarigen: Neem je eigen plek in! 27 maart 2015 / door Elvira van Rijn en Marja Rosbergen

47 – 59 jarigen: Neem je eigen plek in!
27 maart 2015 / door Elvira van Rijn en Marja Rosbergen

Ben jij geboren tussen 28-2-1956 en 28-2-1968 dan heb je vast al ontdekt dat je de behoefte hebt een bijdrage te leveren aan het creëren van de nieuwe wereld. Ben je toe aan een ommekeer en wil je eindelijk jouw eigen plek innemen, volledig in je kracht staan en achterlaten wat je niet meer dient? In 2015 heb je de wind mee om het nu te doen en eindelijk wel te laten lukken.

Waarom deze leeftijdsgroep?
Jij bent geboren in een periode waarin er een bijzondere verbinding was tussen oud en nieuw. Tussen de drijfveer van je ziel om hier op aarde ervaringen op te doen en de persoonlijkheid die in dit leven als mens op aarde is als deel van een doorlopend ‘zielenverhaal’.

Bij deze leeftijdsgroep is er een grote verbinding met vorige levens, verwarring over wat ‘toen’ was en wat ‘nu’ is. Die verwarring zorgt voor stagnatie op verschillende levensgebieden. Wel vooruit willen en niet vooruit gaan, omdat je op de een of andere manier nog haakt aan het oude dat niet meer past in deze tijd. Vanuit de Maya Tzolkin kalender is deze verwarring heel goed te verklaren én ontwarren door te kijken naar de verbanden tussen je geboortesignatuur volgens de klassieke of Quiché telling en die volgens de in de jaren ’80 geïntroduceerde Dreamspell telling.

De Galactics: Bloed Maan – VRIJHEIDSPORTAAL – Urgente Boodschap aan de Grondbemanning /26 Maart 2015 / Anna Merkaba

De Galactics:
Bloed Maan – VRIJHEIDSPORTAAL – Urgente Boodschap aan de Grondbemanning
26 Maart 2015 / Anna Merkaba

Groeten iedereen Voordat ik met deze channeling begin zou ik graag een persoonlijke opmerking toe willen voegen. Zoals velen van jullie al weten en gevoeld hebben, hebben wij net een opening ervaren van een fenomenaal portaal van Licht, een portaal van stabilisatie en een portaal van vooruitgang en intuïtief begrip van Zijn. Dit portaal was slechts één deur in/naar de Nieuwe Wereld waar wij allemaal naartoe lopen. Zoals velen van jullie weten staat een volgend schitterend portaal op het punt open te gaan voor ons allemaal, dit portaal gaat op 4 April plaatsvinden - Het Bloed Maan Portaal.
Voordat ik daar echter over spreek zou ik er graag voor jullie allemaal op willen wijzen dat de volgende paar dagen, die leiden naar deze Bloed Maan, erop toe zullen zien dat jullie je ongelooflijk tegenstrijdig voelen. Al jullie oude herinneringen en Reacties gaan terugkomen, jullie zullen je gaan voelen alsof al het werk dat jullie met jullie zelf gedaan hebben aan het wegglippen is en dat jullie weer helemaal terug bij af zijn.

Een Schrijven van de Schepper / 26 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

” Luisteren Jullie?

images

Een ieder van jullie heeft de mogelijkheid om het Universum te horen.
Het wordt echter bepaald door hoe nauwkeurig je kiest om te luisteren.
Het spreekt tot je de hele tijd,
ben je klaar om te horen wat hij te zeggen heeft voor jou?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5236 De Winnaar in de Wereld / Vrijdag 27 maart 2015

De Winnaar in de Wereld
Brief uit de Hemel
Vrijdag 27 maart 2015


God zei: 

 Heb je gehoord van de uitdrukking:
"Aan de overwinnaar behoort de buit.”

In vroegere tijden, hadden de soldaten die een oorlog gewonnen de licentie om de dorpen te plunderen. De winnaars konden nemen wat ze wilden. Ze stalen. Er werd van uitgegaan dat zij het recht hadden. Er werd van uitgegaan dat het stelen van een ander de winnaar opmerkelijk en waardig maakte.

Buit, in dit geval, betekent het gewin. De winnaar krijgt het gewin. Dat is alleen logisch in de wereld, omdat het denken is dat een winnaar triomfeert, dus hij moet iets winnen. In Waarheid, ongeacht wat het gewin van een overwinnaar kan zijn, heeft hij niets gewonnen. De wereld zegt dat hij won. Wat hij heeft gewonnen mag misschien niets zijn, behalve een paar klopjes op de rug en een zwelling van zijn ego. Dit is een slecht profijt van het winnen. De winnaar is misschien bedrogen. Hij is voor de gek gehouden.

Natuurlijk, mensen houden zichzelf voor de gek. Het idee van winnen kan onverzadigbaar worden.

donderdag 26 maart 2015

Belangrijk! Openhartige ex-minister Paul Hellyer / 26 Maart 2015 / Irma Schiffers

Belangrijk! Openhartige ex-minister Paul Hellyer
26 Maart 2015 / Irma Schiffers

Paul Hellyer is een Canadese ingenieur, politicus, schrijver en commentator, die een lange en gevarieerde carrière heeft gehad. Als vliegtuigbouwkundig ingenieur was hij later actief in de politiek, o.a. als minister voor Defensie in Canada.

Deze man (wederom een klokkenluider) heeft een dermate dringende, indringende en belangrijke boodschap dat ik deze video weer wilde vertalen en ondertitelen. Het duurt zo’n 34 minuten en is zéér de moeite waard.  Wat mij betreft geldt dit: als je dit niet gelooft ga je nooit meer iets geloven! Breng alles wat deze man brengt in verband met al mijn laatste artikelen over GMO’s, Big Pharma, chemtrails, HAARP, the Georgia Guidestones (agenda 21)  etc.  en je hebt het hele plaatje. De tijd dringt nu echt om wakker te worden en daarom heeft Paul Hellyer onlangs deze openhartige video gemaakt en een boek geschreven ‘The Money mafia’. Heel dapper van hem! Genoeg reden voor mij om deze te gaan vertalen en ondertitelen zoals ik al eerder schreef. Zie hier dan nu de video in het Nederlands.

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 4 april 2015


Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 4 april 2015


! Te beluisteren op www.morya.org

Meester Morya,

Wanneer je mensen leert kennen zoals ze in werkelijkheid zijn, moet je je niet storen aan de kleinigheden die er ook gegeven zijn. Want iedere groei draagt in zich scherpe kantjes. Iedere keer dat mensen als het ware gekwetst zijn, zijn ze ook in staat om te kwetsen.

Je moet weten dat je met zachtheid heel veel kan bereiken, maar het is een strenge zachtheid die je moet kunnen hanteren. Het betekent dat je werkelijk wil zacht zijn op momenten dat anderen misschien hard zijn en streng voor jou. Dit is niet gemakkelijk, dat weet Ik. Het betekent wel dat je dan in je juiste werk staat.
Overtuigingen / 26 maart 2015/ Simone Brockhuis


De afgelopen anderhalf jaar ben ik met een grote gedragsverandering bezig: ik wilde mijn relatie met eten verbeteren. Hierin heb ik mijn grootste pijn onder ogen genomen en ben ik met mezelf aan het (emotionele) werk gegaan. Onderweg kwam ik veel beperkende overtuigingen tegen. Overtuigingen die mij er onbewust van weerhielden om gezond te leven. Overtuigingen die ervoor zorgde dat ik niet voluit ging leven en die mijn geluk in de weg stonden.

Wat zijn overtuigingen?

Overtuigingen zijn onbewuste stemmen die ervoor zorgen dat je denkt dat je iets niet kunt. Vaak van huis uit meegekregen, van vrienden of op school geleerd.
Wat overtuigingen in ieder geval gemeen hebben is dat ze niet waar hoeven te zijn en dat ze je beperken in jouw groei en mogelijkheden.

Een Schrijven van de Schepper / 25 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

” Omhoog

ladder

Als jij omhoog klimt op je ladder, zullen er momenten zijn waar je
een uitgestoken hand zult bieden aan degenen die op hun weg omhoog zijn.
Laat je niet ontmoedigen door degenen die ervoor kiezen te kijken naar
degene die langzamer gaan, verheug je in de degenen die omhoog kijken.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 26 maart 2015 / Neal Donald Walsch

26 maart 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je onschuldig  bent. Jij bent onschuldig.

Jij bent zonder zwakheden of schuld van welke aard dan ook.
Ik weet dat je dit niet gelooft over jezelf,
maar zou je dit van een prachtig drie-jarig kind geloven?
En wat zorgt ervoor dat jij denkt dat jij iets minder bent in de ogen van God?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Ascetie Update 26 maart / 26 maart 2015 /door Fran Tielemans

Ascetie Update 26 maart
              26 maart 2015 /door Fran Tielemans  
    
Het ziet er naar uit dat de kosmische storm, die ons wekenlang teisterde, nu toch even gaan liggen is. De Zon is weer rustiger geworden, en we kunnen wat herademen. Het stof gaat langzaam aan weer liggen, en stilaan worden de contouren van onszelf en ons leven weer helder en duidelijk, na de dreun veroorzaakt door de driedubbele energetische verschuiving van eind vorige week. Dit is een goed moment om het even stil te maken in onszelf, om te kijken wat er nu de voorbije dagen verschoven is in onszelf en ons leven. De krachtige impuls van de felle kosmische energie duwde alles naar boven wat transformatie nodig had, wat licht en zuurstof nodig had, en dat kon soms behoorlijk explosief zijn.

We konden ervaren dat we plots wél konden zeggen wat er al lang lag te broeden innerlijk, dat we plots wél in staat waren een bepaalde grens/beperking over te steken/op te lossen, en/of dat we nu pas echt duidelijk zagen hoe we bepaalde aspecten of thema’s dienden te bekijken, vanuit het perspectief van onvoorwaardelijke liefde, respect en waardering voor ons Zelf.

Aartsengel Michael De Opstijgende Feniks: Equinox en Verduisteringen.... / 18 Maart 2015 - Gepubliceerd op 24 Maart 2015/ Celia Fenn

Aartsengel Michael
De Opstijgende Feniks: Equinox en Verduisteringen
 Maart/April 2015
18 Maart 2015 - Gepubliceerd op 24 Maart 2015/ Celia Fenn
Geliefde Familie van het Licht, dis is een zeer krachtige en ontzagwekkende tijd in jullie Planetaire Evolutie! Jullie zijn aan een periode begonnen van intense en dimensionale verandering dat de aard van jullie Planeet diepgaand aan het veranderen is. Met dit Equinox moment van de Lente voor het Noorden en de Herfst voor het Zuiden, wordt de energie van Vernieuwing en Regeneratie krachtig geactiveerd in de manifestatie van de Nieuwe Werkelijkheid en de Nieuwe Aarde.
De Feniks is het symbool voor deze krachtige energie van Vuur dat op de Aarde opstijgt en diens werk van Transmutatie en Transformatie doet. Vanuit het As van het Oude, wordt het Nieuwe ingezaaid en is opkomend!
De Feniks Energie is specifiek sterk met de Equinox van Maart, samen met de Zonsverduistering en de Nieuwe Maan. De Nieuwe ZonneLichtcodes worden geïnstalleerd, en een Nieuw Begin ligt klaar voor de Planeet.

Heavenletter 5235 Zich Ontvouwende Mysteries / Donderdag 26 maart 2015

Zich Ontvouwende Mysteries
Brief uit de hemel
Donderdag 26 maart 2015

God zei:

Waarheen leidt vandaag? Niemand weet het. Velen kunnen erover speculeren.
Vandaag is het misschien winter en dooit het. Morgen kan er een sneeuwstorm zijn. De best voorbereide plannen, zo goed doordacht, kunnen in een ogenblik verdwijnen. Het is niet zo dat je met zoveel toegeeflijkheid aan gemaakte plannen moet vasthouden. Je moet ze loslaten. Vaar op de golven, geliefde. Kijk waar ze jou brengen.

Oké, nu is er een tornado en nu ontdek je dat je in een boom zit. Wat valt er te doen behalve rustig met het ontdekken dat je in een boom zit omgaan? Klim naar beneden als je kunt. Anders zal iemand jou komen halen. Wat er in het leven ook gebeurt kan niet worden verijdeld. Je kunt het niet vertragen, evenmin kun je het verhaasten. Doe wat je kunt wat jou helpt door het leven te ploegen. In elk geval zal jouw verhaal doorgaan of het in de wereld bekend is of niet.

woensdag 25 maart 2015

Sheldan Nidle - 24 maart 2015,

5 Akbal, 1 Mac, 11 Ik

Selamat Jarin! We komen terwijl jullie dierbare Moeder Aarde zichzelf oplaadt door de grote hoeveelheid energie die door de Hemel hier naar toegezonden wordt. Deze energie staat symbool voor de behoefte, uitgedrukt door de Hemel, om Gaia de huidige problemen die het Licht tegenkomt te laten oplossen. Op dit moment staan jullie nog steeds aan de vooravond van grote veranderingen. In werkelijkheid zijn deze veranderingen de voorloper van een aantal gebeurtenissen, die klaar staan om te geschieden. Deze energieën zijn bedoeld als donderslagen die een enorm traject van cruciale veranderingen op gang zullen brengen. Jullie financiële systeem zal het eerste punt van deze veranderingen zijn. De middelen om een nieuw en eerlijker banksysteem op te zetten zijn reeds geïmplementeerd. Deze aanpassingen worden op dit moment getest. Tot nu toe lijkt succes verzekerd. Ondertussen worden de vele banken die vasthouden aan het oude systeem gedwongen het nieuwe te accepteren. Talloze landen in Europa, Afrika, Azië en de Amerika’s volgen. Meer van dergelijke instellingen, wereldwijd, volgen eveneens deze beweging. We verwachten dat steeds meer banken een waarlijk wonderbaarlijk netwerk zullen creëren, dat bankieren wereldwijd efficiënter en eerlijker zal maken. Deze veranderingen zullen uiteindelijk vereisen dat NESARA in Noord-Amerika wordt afgekondigd. Krachten werken op dit moment richting dit doel.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging MAYA BERICHT DAG 202 / Woensdag 25 maart 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
MAYA BERICHT  DAG 202
Woensdag 25 maart 2015
 
Ik 7   Feit of Fictie?

Ik ben iK 7. (Witte wind) Terwijl we met het onderwerp over kinderen bezig zijn, zou ik graag een suggestie doen aan degenen onder jullie die ouders en verzorgers zijn. Deel de Maya Berichten met hen; ze hebben deze inspiratie ook nodig! Jullie zullen weten welke voor hen geschikt zijn. Wees bewust van de boeken die ze lezen. Velen zijn ongeschikt en plaatsen ideeën in hun hoofd die niet voor hun hoogste goed zijn. Ook volwassenen moeten zich meer bewust van de boeken waar ze hun hersenen mee oefenen.

Wanneer je emotioneel betrokken bent bij het lezen van een boek of een film kijkt, ben je er dan van bewust dat je geest het verschil tussen realiteit en fantasie niet kent.

Meester Confucius / Barbara Bessen/ 24 maart 2015

Meester Confucius
Barbara Bessen/ 24 maart 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de geestelijke boodschappen! Floep – en nu zitten wij alweer ver in maart van dit – zo zeggen de geestelijke vrienden – zeer belangrijke jaar 2015. Diepgaande veranderingen, transformaties, die met hoofdthema’s te maken hebben, begeleiden ons in ons dagelijks leven.

Wij houden ons bezig met diep zittende angsten waarvan wij dachten dat wij hen al hadden opgelost …..of, wij komen bij iets dat wij nog niet hebben herkend. Het is misschien iets dat vele thema’s die opgeslagen zijn met elkaar verbindt. Zij zijn verbonden door de ervaringen die wij in deze of in andere incarnaties hadden.

Ik vind het zeer interessant om deze verstrengelingen te herkennen. Het ene thema gaat in een ander thema over en bij nog dieper invoelen herkennen wij de basis en het gaat niet meer over oude karmische ervaringen, zo lijkt mij. Want wij transformeren de collectieve basisthema’s die iets met Goddelijk Vertrouwen te maken hebben.

4 geheimen om vredig te blijven tijdens stressvolle tijden / 25 maart 2015 / door Danielle Fagan

4 geheimen om vredig te blijven tijdens stressvolle tijden
25 maart  2015 / door Danielle Fagan

Robert Burton zei, “Een stille geest heelt alles’’. In staat zijn om innerlijke vrede te vinden is een van de grootste vaardigheden die iemand kan verwerven. Een rustige geest helpt ons om de mooie tijden te waarderen, de slechte te doorleven, en aanwezig te zijn in elke moment daar tussenin. Maar op sommige dagen… is het moeilijk. De auto start niet, je kinderen zijn aan het schreeuwen om je aandacht, er is niet genoeg geld op de bank, je baas is je aan het opjagen en je werk stapelt zich op.

 Wanneer je jezelf in die situaties bevindt is het belangrijker dan ooit om dat kalme centrum binnenin te vinden zodat je er aan de andere kant sterker en beter uit kunt komen. Wanneer je het onmogelijk vindt om je hoofd koel te houden, probeer deze 3 dingen te onthouden: