Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 maart 2015

Arcturiaanse/Galactische Boodschap Energie Gebieden Waarnemen 12 Maart 2015 / Dr. Suzanne Lie

Arcturiaanse/Galactische Boodschap
Energie Gebieden Waarnemen
12 Maart 2015 / Dr. Suzanne Lie


Velen van jullie hebben problemen met jullie geheugen. Je mag er niet zeker van zijn als dat probleem is omdat je in toenemende mate in/naar het NU glijdt, of als je een kwestie hebt met je Aarde voertuig. Voor velen van jullie, is deze "kwestie" naar boven gekomen omdat jullie multidimensionaal denken met jullie 3D brein.

Jullie 3D brein was niet gecreëerd om er multidimensionaal mee te denken. Maar, omdat jullie bewustzijn aan het uitbreiden is voorbij de beperkingen van de fysieke wereld, moeten jullie "overschakelen" in/naar het multidimensionale denken van jullie Multidimensionale Geest.

Jullie fysieke brein is gekalibreerd om de derde en vierde dimensionale werkelijkheden waar te nemen, terwijl jullie multidimensionale geest gekalibreerd is om de vijfde dimensie en daaraan voorbij waar te nemen. Met andere woorden, jullie moeten je bewustzijn kalibreren met de hogere hersengolven om dat wat jullie waarnemen aan de randen van jullie derde dimensionale gewaarwordingen te verwerken.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 13 Maart 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 13 Maart 2015

Wat als alle obstakels in je leven ineens werden verwijderd? Stop en overweeg dat. Wat zou je doen?

Ben je hier om strijd te verwachten? Ben je gaan geloven dat je lichaam nooit helemaal gezond zal zijn? Heb je jezelf ontslagen om het even wat minder is dan het hoogste potentieel?

Dierbaren, open jezelf tot prachtige nieuwe mogelijkheden! Laat de zelf opgelegde petjes die je hebt gemaakt voor jezelf los. Verwacht een stroom van beter en beter en dat is wat je zult krijgt.

Beginnen te leven alsof - alsof jouw genezing, jouw overvloed, de liefde en steun waar je naar hunkert, al verzorgd en verzekerd is. Als je dat doet, zul je je blokkades loslaten en beginnen om de stroom van energie in je leven te veranderen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 13 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

Vier Jullie Bestaan


" De kracht van het heelal bestaat binnen jullie!
Elke cel, elke vezel van je wezen zingt zijn glorie,
 Omarm de vreugde van je bestaan.
Jij hebt ervoor gekozen, het is van jou ...... vier het."

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Lord Michael Lichtwijzers / 13 Maart 2015 / Annemiek Coenen


Lord Michael
Lichtwijzers
13 Maart 2015 / Annemiek Coenen

Spannende tijden,zoveel Licht als er nu gestuurd wordt, lieve mensen blijf op jezelf afgestemd. De wereld gaat openen, veranderen. Vele verschillende wegen gaan u getoond worden.
Jullie zijn de Lichtwijzers, de Lichtwijzers die nu aan bod gaan komen. Lichtsignalen krijgen jullie allen en in blijdschap gaan jullie deze verspreiden.
Chaos ontstaat door het vele Licht, dit was u allen bekend, dit is de tijd van de ommekeer. Ben een Licht voor uzelf en voor anderen, de massa verdient dit Licht ook en gaat nu massaal openen. Dankzij jullie lieve harten, dank zij jullie worden veel verbindingen gemaakt, de Liefde gaat de mensheid overstromen.

Heavenletter 5223 In het Niet-Land van Oneindigheid / Zaterdag 14 maart 2015

In het Niet-Land van Oneindigheid
Brief uit de Hemel
Zaterdag 14 maart 2015

God zei:

Droefheid is één ding, tranen een ander. Tranen zijn een mooie bevrijding. Bedroefdheid is een vasthouden. Het is vasthouden aan wat was of wat je dacht dat was en wat je dacht dat verondersteld werd te blijven maar dat niet deed, dat niet kon. Tranen zijn ontworpen om droefheid uit jouw hart te laten stromen.

Er is vastklampen en er is loslaten. In ieder geval praten We over illusie. Elke droom die ooit uitkwam is nog steeds illusie, begrijp je.

In de wereld gebeurt er van alles, maar het is allemaal een gouden stenen pad. Niets was ooit, en alles was niet. Bij wijze van spreken heeft de wereld, die van stof gemaakt is, geen substantie. De wereld is als een foto.

vrijdag 13 maart 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 12 Maart 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 12 Maart 2015

Zo velen van jullie proberen een staat van perfectie te bereiken om een soort van goedkeuring te verkrijgen. Maar wat jullie je niet realiseren, is dat jullie onze onvoorwaardelijke liefde en goedkeuring al die tijd al hebben gehad! Als jullie je kunnen vestigen in een aanvaarding van die waarheid, zullen jullie beginnen om je te ontspannen en te Zijn, en jezelf uitdrukken vanuit de plaats van je eigen goddelijkheid, die het verschil zal maken in hoe jullie jezelf en anderen behandelen.

Stap uit de draaimolen van het zoeken naar de goedkeuring die jullie altijd al hebben gehad en begin te leven volgens jullie eigen mooie, liefdevolle, gevende, accepterende, tedere ziel, en je zult het gevoel van vreugde, tevredenheid en vrede vinden waar je naar op zoek was.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 13 maart 2015 / Neal Donald Walsch

13 maart 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


 .... dat er niet zoiets bestaat als een "slecht voorteken," dus je
hoeft geen zwarte kat te vermijden vandaag.

Of ladders. Of scheuren in het trottoir.
Vrijdag de 13e kan de mooiste dag van je leven tot nu toe worden.
En dat zal het als je ervoor kiest vandaag de dag 
alles in je leven te zien als een wonder.

Dat geldt ook voor het groeien van het gras, het voorbij gaan van
een wolk, de glimlach op iemands gezicht ... en het kloppen van je eigen hart.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5222 De Kunst van de Klus Klaren / Vrijdag 13 maart 2015

De Kunst van de Klus Klaren
Brief uit de hemel
Vrijdag 13 maart 2015

God zei:

Ik zal jou vertellen hoe je te concentreren wanneer het moeilijk is voor jou om je te concentreren. Ik zal je een groot geheim geven betreffende de Kunst van het Focussen op hetgene waarop jij je niet echt wil richten en het moet echter worden gedaan. Of, het kan zelfs zijn dat je een project hebt dat je echt wilt doen, beginnen met het breien van een trui, bijvoorbeeld. Je hebt een leuke tijd met het uitzoeken van een patroon, het garen dat je wilt, de kleur die je wilt en ga zo maar door, en toch op de een of andere manier kun je niet jezelf er niet toe zetten om te beginnen met het breien van de trui.

Misschien ben je bezig met het uitstellen van het invullen van een inkomstenbelasting formulier, of je moet een opstel voor school schrijven, of je moet een kast schoonmaken. Je was gewoon niet in staat om jezelf er aan bezig te laten zijn. Je vindt iets om je af te leiden. Je slentert er vandaan. Om wat voor reden dan ook, doemt het project groot voor je op. Als jouw project het afhalen van jouw winst van de loterij zou zijn geweest , zou je de energie hebben gehad om jezelf daar heen te laten dribbelen om het te gaan halen of wat een persoon moet doen om de winst in ontvangst te nemen.

Een Schrijven van de Schepper 12 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

Her – verbinding


"Meer en meer wordt je de gelegenheid gegeven om je opnieuw te verbinden
met je ziele familie.
Er is geen noodzaak om te vragen waarom.
Jullie verbinding met elkaar is een gezegende geschenk.

~ De Schepper ~


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

donderdag 12 maart 2015

Suzanne Lie en de Arcturianen Code Brekers #3 9 Maart 2015


Suzanne Lie en de Arcturianen
Code Brekers #3
9 Maart 2015
Groeten, wij zijn de leden van de Frequentie Herijking' Centrums. Er zijn vele, vele Frequentie Herijking' Centrums. In feite heeft een ieder van jullie diens eigen persoonlijke portaal naar ons Frequentie Herijking' Centrum, dus hoeven jullie nergens naartoe te gaan. Jullie hoeven je slechts te herinneren dat jullie daar NU zijn.
Wij, de leden van het Frequentie Herijking' Centrum, zijn altijd voor jullie beschikbaar, aangezien wij voorbij de tijd resoneren. Daarom, is er geen tijdstip waarop jullie moeten komen, een tijdstip waarop  jullie moeten vertrekken en jullie hoeven geen tijd met ons door te brengen. Alles dat jullie hoeven te doen is alleen maar te herinneren, "Oh, ik ben vandaan niet naar mijn Frequentie Herijking' Centrum geweest," en je bent daar ogenblikkelijk. Zo eenvoudig is het.

Russische wetenschappers bewijzen dat DNA kan ................ / 10 Maart 2015

Russische wetenschappers bewijzen dat DNA kan worden geprogrammeerd door woorden en frequenties
Posted: 10 Mar 2015 10:57 AM PDT


Het menselijk DNA is een biologisch internet en in vele aspecten superieur aan het kunstmatige. Russisch wetenschappelijk onderzoek direct of indirect verklaart fenomenen zoals helderziendheid, intuïtie, spontane en externe daden van genezing, zelfgenezing, affirmatie technieken, ongebruikelijke licht / aura's rond mensen (namelijk spirituele meesters), invloed van gedachten op weerpatronen en nog veel meer.

Bovendien is er bewijs voor een heel nieuw soort geneesmiddel waarin DNA kan worden beïnvloed en geherprogrameerd door woorden en frequenties zonder het uitsnijden en vervangen van ook maar één gen.

Slechts 10% van ons DNA wordt gebruikt voor het bouwen van eiwitten. Het is deze subset van DNA die van belang is voor de westerse onderzoekers en wordt onderzocht en gecategoriseerd. De overige 90% worden beschouwd als 'junk-DNA'. De Russische onderzoekers die er echter van overtuigd zijn dat de natuur niet dom is, sloten zich aan bij taalkundigen en genetici in een onderneming om 90% van het 'junk-DNA' te verkennen. Hun resultaten, bevindingen en conclusies zijn gewoon revolutionair!

14. Heel en Compleet / David Brown Geplaatst: 12 maart 201514. Heel en Compleet
David Brown
Geplaatst: 12 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om Heel en Compleet te worden betekent in de Kryon-leringen dat alle zaken zijn opgelost en afgewerkt en dat alle energieën die verdwenen waren (door een of andere vorm van trauma in dit leven of in andere levens) weer zijn teruggekeerd.

Als jullie in andere levens slecht zijn geweest, of zelfs in dit leven, dienen de mensen waartegen je slecht hebt gedragen, jou te vergeven wat je hen hebt aangedaan en jij op jouw beurt degenen die jou iets hebben aangedaan dient te vergeven.

Dit betekent dan dat jouw problemen van/met jouw voorouders, je overgrootouders, je grootouders en je ouders volledig opgelost zijn.

Het betekent dat de energieën stromen vanuit de vier hoofdrichtingen en dat deze geen verwondingen met zich meebrengen. De geheiligde energieën van de Koning en de Koningin, de Magiër en de Tovenares en uiteindelijk, vanuit de meest vrouwelijke richting; de energieën van de mannelijke en de vrouwelijke geliefden.


Elohim Hercules: Jezelf beschermen. / Bron: Lichtwereld Geplaatst: 12 maart 2015

Elohim Hercules:
Jezelf beschermen.
Bron: Lichtwereld
Geplaatst: 12 maart 2015

Inge: Hercules, kan je zeggen hoe je jezelf het beste tegen negatieve energieën kunt beschermen?

Herc.: O.K. Wat is negatief? Dat is belangrijk te weten. Je geeft zelf al aan dat als je iets vraagt, je de goede intentie moet hebben. Als je met iemand praat, kun je voelen of de intentie goed is. Klopt dat?

Inge: Ja dat klopt.

Als wij in onze wereld met jullie werken, voelen wij dat ook. Nou is er een verschil tussen een goede intentie en geen goede intentie. Dat stuk is inzicht. Als je niet weet dat je het doet zoals je het doet, is de intentie misschien wel goed, maar uiteindelijk niet goed. Dit is ingewikkeld. Luister, ik zal het je uitleggen.

GROTE X2.1 Zonne Vlam / 11 Maart 2015 SolarWatcher

GROTE X2.1 Zonne Vlam
11 Maart 2015 /  SolarWatcher

Actief Gebied 12297 heeft net een Grote Zonne Vlam losgelaten om 16:22 UTC (17:22 NL/B). Een sterke Coronale Massa Ejectie (CME) heeft de ontploffingssite verlaten en zou componenten kunnen hebben die op weg zijn naar de Aarde, het belangrijkste merendeel van de uitbarsting schijnt behoorlijk links van de Aarde te zijn, een aanzienlijke klap wordt verwacht op het magnetische veld van de Aarde op het één of andere tijdstip op 14 Maart. Geassocieerd met deze gebeurtenis was een R3 niveau radio black-out aan de Zonzijde van de Aarde.  
****

Jezus: Iedereen is Nu Omwikkeld en Wordt in Ieder Moment Overlicht door de Tsunami van Liefde / 10 Maart 2015 / John Smallman


Jezus:
Iedereen is Nu Omwikkeld en Wordt in Ieder Moment Overlicht door de Tsunami van Liefde
10 Maart 2015 / John Smallman

Niemand is onwaardig van Gods Liefde, en daarom is niemand onwaardig van jullie Liefde! De enige rede dat je Liefde van wie dan ook terug zou houden is omdat jij zelfgeloofd onbeminnelijk te zijn, en om Liefde van iemand terug te houden is om het van jezelf terug te houden. Echter, om dat uitermate pijnlijke geloof over jezelf te erkennen en er bewust van te zijn is vaak te afschuwelijk om te billijken, en dus projecteer je het buitenwaarts op iemand die je kunt oordelen als zijnde onwaardig om geliefd te zijn.  
Oordeel is een aspect van de illusie waar velen enthousiast aan gehecht zijn. Vanwege het onderliggende gevoel van onwaardigheid dat zo velen voelen en ontkennen, kan het zeer bevredigend zijn om het gedrag van een ander als verkeerd, zondig, crimineel, bedrieglijk, onbetrouwbaar te zien - in feite op wat voor manier dan ook anders zijnde in hun gedrag van jouw persoonlijke waargenomen en geaccepteerde gevoel van wat "normaal" is - hen oordelend in overeenstemming met enige willekeurige regels van je eigen maaksel, en dan hen rechtvaardig te veroordelen en hen enthousiast te berechten waartoe jij jezelf overtuigd hebt dat het hun welverdiende straf is.

Een Schrijven van de Schepper / 11 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
11 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

Al Van Jou


Het is al van jou; elke droom die je ooit hebt gedroomd,
elke wens die je ooit hebt gedaan is van jou om nu te ontvangen.
Sta jezelf nu toe ... te ontvangen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlOp deze dag van je leven / 12 maart 2015 / Neal Donald Walsch

12 maart 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat het nooit veilig is om met ogen van angst te kijken
naar de toekomst.

Edward H. Harriman zei dat, en hij had gelijk.
Niets is angstig tenzij het denken het zo maakt.
Ik kan eerlijk zeggen dat ik waarschijnlijk voor 95% van de dingen waar ik bang voor was,
geen reden had om dat te zijn.

En zelfs als het ding dat je vreest gebeurt ... nou en?
Nogmaals, 95% van de tijd dat jouw wereld niet uiteen valt,
is jouw leven niet in gevaar.
Dus laat angst buiten de boot vallen.
Laat het gewoon ... los.
Maak vervolgens de weg vrij voor een verrassende morgen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5221 Nu Is Jouw Hart Aan het Opengaan / Donderdag 12 maart 2015

Nu Is Jouw Hart Aan het Opengaan
Brief uit de Hemel
Donderdag 12 maart 2015

God zei:

Als je aan Mij wilt schrijven en van Mij horen, mondeling of schriftelijk, ga dan bij Me zitten alsof het knie aan knie is. Je hoeft niet een vraag te hebben om te stellen. Soms kan Mij een vraag moeten stellen voordat je van Mij hoort, een struikelblok voor je zijn, want Mijn lieve kinderen willen een geweldige vraag bedenken, een vraag die God waardig is, of liever, jouw indruk van God.

Natuurlijk is er geen vraag te groot of te klein voor Mij. Je hoeft geen vraag te hebben. Tegelijkertijd wil je van Mij horen direct van Mijn hart naar het jouwe. Dat wil je, nietwaar? Als je maar zou durven. Het is niet gedurfd. Het lijkt jouw alleen maar gedurfd.

Als je schrijft, schrijf dan gewoon neer:
God aan {en schrijf je naam}. Dit kleine begin toont jouw openheid om Mij te horen. Het maakt ook duidelijk van Wie je wenst te horen. Je laat Mij binnen door jouw onbelemmerde intentie om Mij te horen.

woensdag 11 maart 2015

Sheldan Nidle / 10 maart 2015

Sheldan Nidle - 10 maart 2015


4 Muluc, 7 Ceh, 11 Ik

Selamat Balik! We brengen jullie geweldig nieuws! Het nieuwe bankensysteem waarover we van tijd tot tijd hebben gesproken wordt snel een internationale realiteit. Intussen gaat de ontmanteling van de bestuurscorporatie van de VS door. De naties van de wereld begrijpen volledig wat deze komende ineenstorting echt betekent. Een nieuw economisch en financieel systeem doemt op, hetgeen de VS op één lijn brengt met een aantal naties in Europa, Azië en het westerse halfrond. Deze nieuwe set van realiteiten brengt eindelijk een einde aan de zeer vervormde realiteiten die jullie wereld tijdens de eerste zes decennia van het naoorlogse tijdperk van W.O. 2 hebben bestuurd. Er vormt zich een nieuw tijdperk, dat de opkomst van NESARA bestuur in de VS zowel als een heleboel nieuwe besturen in Europa, Azië, Afrika en het Westerse Halfrond zal zien. Het hoogtepunt van dit alles is, naar ons idee, disclosure. Wanneer dit gebeurt kunnen we jullie aanspreken en jullie overdag onze schepen laten zien. We zijn echt van plan de mondiale besprekingen van jullie Opgestegen Meesters en de open interacties met jullie Agarthaanse familieleden te ondersteunen. Dan kunnen jullie veel over jezelf en jullie ware geschiedenis en afkomst leren.

13. Evolutie versus Revolutie David Brown / Geplaatst: 11 maart 2015

13. Evolutie versus Revolutie
David Brown
Geplaatst: 11 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

In eenvoudige woorden gezegd betekent revolutie steeds weer in cirkels rondlopen. In de politiek betekent het: van de ene despoot naar de andere gaan.

Onze wereld ziet er ook zo uit want uiteindelijk is het altijd zo dat een revolutie alleen maar een paar mensen goed uitkomt, zoals altijd, de mensen die aan de top zitten en de touwtjes in handen hebben. 

Evolutie is wat er nodig is om onze planeet te veranderen. Wij dienen ons te ontwikkelen vanuit een op angst gebaseerde wereld. Het is zeer interessant dat het woord evolve (ontwikkelen) het woord love achteruit gespeld bevat. 


Suzanne Lie en de Arcturianen Code Brekers #2 / 7 Maart 2015

Suzanne Lie en de Arcturianen
Code Brekers #2
7 Maart 2015
Wederom halloIk ben teruggekeerd met Code Brekers #2. Ik ontvang nu zoveel informatie dat het teveel is om het allemaal op te schrijven dus neem ik het op en een dierbare vriend van me maakt er voor mij een transcriptie van. Daarom zullen jullie het voordeel krijgen van het te horen, alsook het te lezen. En hoe meer zintuigen wij gebruiken om de informatie in ons op te nemen, hoe beter wij die informatie kunnen begrijpen.
Welnu, oppakkend waar ik gebleven was met Code Brekers #1, wens ik te zeggen dat als wij in/naar ons volledige besef verhuizen, het belangrijk is dat we teruggaan naar de stadiums van onze levens omdat er componenten van onszelf zijn die verloren raakten in de gehaastheid, de drukte, het werk en de angst van ons driedimensionale leven.