Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 maart 2015

Grand cross #6 / 2-3-2015 / Janosh

Grand cross #6
2-3-2015 / Janosh

Er is een interessante tijd aangebroken. Een grootse, kosmische gebeurtenis die wordt aangeduid als de Grand Cross is aanstaande en dit heeft veel invloed op de energie op aarde. Men voorspelt een totale zonsverduistering in de noordelijke Atlantische Oceaan op of rond 21 maart 2015. In aanloop naar deze eclips staan ons grootse, planetaire invloeden te wachten. We gaan gezamenlijk door een grote transformatie die bedoeld is om ons te zuiveren van het karmische verleden. De komende tijd zal ik met regelmaat updates plaatsen over wat er speelt richting deze gebeurtenis, met dank aan astrologe Annette Kok.

Update #6 (door Annette Kok)


Opbouw van spanning
Nu het zevende en laatste vierkant tussen Uranus en Pluto 17 maart aanstaande gaat plaatsvinden, voelen wij reeds de spanning toenemen. De onrust in ons persoonlijke leven en in de wereld neemt eveneens toe. We hebben een onbestemd gevoel en verkeren in situaties waar we geen grip op lijken te hebben. Een allesoverheersend gevoel van chaos en verval heeft ons in zijn greep.

Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht / 6 Maart 2015

Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
Door Jullie Spirits te Verheffen … Verheffen Jullie Ook de Energieën die Jullie Omringen
6 Maart 2015
Blossom: Goedemorgen aan jullie. Ik VOEL me op een veel Hogere vibratie dan ik me de laatste tijd gevoeld heb, dus kijk ik vandaag uit naar een gesprek met jullie. Ik neem aan dat dit voor jullie werkt?
GFL: Inderdaad. Zoals wij altijd tot uitdrukking brengen, zijn wij verrukt om met jou en met iedereen, die … in LIEFDE … kiezen om de conversaties te volgen die wij samen hebben, "bij te praten".
Dat is uitstekend mijn vrienden. Uitstekend. Waar zouden jullie om geven om over te spreken?
Wij zouden graag willen spreken over dat wat BEKEND is als Bijproducten.
Wel, dat nam me bij verrassing. Ga verder…
Met Liefde voor Een Ieder en met Een Ieder in Liefde … zouden wij graag de omstandigheden willen bespreken die jullie productieve beweging in/naar de Hogere trillingen, die in afwachting van jullie zijn, kunnen waarborgen.

PORTAAL 2012 Dag van de Reset (17 maart 2015) / Vrijdag 6 maart, 2015

PORTAAL 2012
Dag van de Reset
(17 maart 2015)
Vrijdag 6 maart, 2015

Als we ons klaar maken voor de gebeurtenis moeten we de innerlijke reset doen.

De innerlijke Reset betekent vergeving van alle schulden, fysiek, energiek, emotioneel en spiritueel. Het betekent jezelf vergeven en anderen. Het zal als gevolg daarvan financiële vergeving van schuld betekenen wanneer een kritieke massa mensen zich realiseert zich dat we bankiers niets verschuldigd zijn. Het zal als gevolg daarvan het einde betekenen van karma wanneer een kritieke massa mensen zich realiseert dat wij  Archons, goeroes of God niets verschuldigd zijn:

Sommige mensen vinden het vergeven van de Cabal moeilijk. Ware vergeving aan de Cabal kan alleen gebeuren nadat ze zijn gestopt met wat ze doen. Daarvoor kunnen jullie je woede constructief gebruiken door te helpen bij het planetaire bevrijdings proces. Het vergeven de Cabal zal gemakkelijker zijn als je begrijpt dat ze handelen vanuit een trauma die ze zelf in het verleden hebben ontvangen. Nadat ze zijn gestopt, zal geweld niets oplossen. Degenen die onherstelbaar zijn zullen naar de Galactische Centrale Zon gaan voor herstructurering en de rest zal hun geweten voelen wat hen een echt harde tijd zal geven als ze eindelijk beseffen wat ze hebben gedaan:

SPIRITUELE BEWUSTZIJNSGROEI Een mogelijke bijdrage tot spirituele Bewustzijnsgroei! / Dineke Jongepier Rijskamp

SPIRITUELE BEWUSTZIJNSGROEI
Een mogelijke bijdrage tot spirituele Bewustzijnsgroei !


Onze dagelijkse beslommeringen, waarvan we begrijpelijke wijze moeilijk los kunnen komen, nemen ons meestal zodanig in beslag, dat we nauwelijks tijd over blijken te hebben om ons te bezinnen wie we uiteindelijk zijn en wat we in ons leven misschien meer hebben te realiseren dan hetgeen we tot nu bereikt hebben en daar voldoening in kunnen vinden. Gelukkig zijn in liefde, kameraadschap en waardering is voor velen een rustpunt om een leven te leiden in harmonie met zichzelf en met de omgeving. Hier is op zich niets mis mee naar mijn mening, maar toch zijn vele, vele mensen niet gelukkig, juist omdat allerlei omstandigheden zich tegen hen blijken te keren. In onze westerse wereld met alle snelheid van impulsen die dagelijks op ons af komen, kunnen we ons niet altijd staande houden.

Om de zin van het leven enigszins te begrijpen hebben we gekeken naar onze ouders en voorouders die in hun dagelijks ritme een wekelijks rustpunt vonden in de heiliging van de zondag en een woord tot overdenking kregen aangereikt van hen waarvan zij vertrouwden door hun studie en kennis, Gods woord over ons heen te zegenen. Gelukkig is dit nu nog steeds zo voor een groot aantal gelovigen. Men vindt daarin troost en voldoening om het dagelijks leven zinvol te blijven beleven.

Onvoorwaardelijk jezelf zijn… Open deur naar eenheid 7 maart 2015 / door Jan Willekens

Onvoorwaardelijk jezelf zijn… 
Open deur naar eenheid
7 maart 2015 / door  Jan Willekens


Gegroet medereizigers…

Wat een bijzonder jaar is 2015, nu al. Er is een merkbaar energetisch verschil met voorgaande jaren. De energieën zijn lichter en minder zwaar. Wat niet wil zeggen dat er nog veel opruimwerk is.

De Christusenergie… of het eenheidsveld is zich nu merkbaar aan het gronden op Gaia… onze moeder Aarde. Dit houdt in dat wij deze energieën nu ook kunnen gaan dragen en leven vanuit onze grofstoffelijke voertuigen.

Wij worden ons momenteel bewust van een portaal, een open deur, versluierd in ons zelf. Het was er al die tijd al… maar werd niet opgemerkt door ons leven en handelen vanuit voorwaarden en angsten.

Diegenen die deze verschuiving kunnen voelen… weten dat zij de hemel op aarde aan het creëren zijn. De indaling van de Christusenergie… onze thuisenergie is nu een feit dat gevoeld en ervaren kan worden. De toegang er naartoe is… “ONVOORWAARDELIJK JEZELF ZIJN”.

Kryon: De Goddelijke Weg. 47 / Barbara Bessen 6 maart 2015

Kryon:
De Goddelijke Weg. 47
Barbara Bessen
6 maart 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Engelen en geestelijke helpers - 3
Een cursus in Liefde – Boek 2
De Universele Geest – de Bron van alle Zijn. Deel 47.

Engelen en geestelijke helpers - 3

Als laatste wil ik jullie de wezens aan het hart leggen die er altijd voor de mensheid zijn geweest, die zich opmaakten om de geestelijke wereld te verkondigen. Ik spreek nu over de Aartsengelen met hun heerscharen, over de opgestegen meesters en over de grote schepper-wezens, de Elohim.

Omdat wij hier geen hiërarchie op willen toepassen wil ik mij tot deze formuleringen beperken en alleen maar weinig over hen vertellen.

Jullie zijn misschien een beetje geïrriteerd als ik jullie vertel dat de opgestegen meester Jezus, die jullie Christus noemen, ook een leidinggevende ruimtecommandant is. En dat Maria, die jullie uit de oude geschriften kennen, aan zijn zijde dient. De facetten en nuances van de geestelijke hiërarchieën zijn alleen op Aarde veelvuldig. 

Meer lezen >>>

Heavenletter 5216 Gods Prachtige Kinderen/ Zaterdag 7 maart 2015

Gods Prachtige Kinderen
Brief uit de hemel
Zaterdag 7 maart 2015

God zei:

Het zou Mij gelukkig maken als jullie, Mijn mooie kinderen, weten hoe mooi jullie zijn en dierbaar en essentieel voor Mij. Ik weet dat je zou willen dat Ik gelukkig ben, zo gelukkig als maar kan zijn. En hier vertel Ik jou een manier om Me zo erg gelukkig te maken. Wil je dan doen?

Wil je toegeven dat Ik een uitstekend gezichtsvermogen heb, dat Ik je heel goed kan zien door alle schaduwen heen die jij misschien ziet. Mijn gezichtsvermogen is zo helder dat Ik niet eens overblijfselen van de schaduwen zie waar jouw ogen een blik op werpen. Mijn gezichtsvermogen is Mijn verrukking. Ik zie jou. Ik zie je heel goed. Ik zie jou zoals je bent.

Je ziet jezelf verkeerd door een vervormde visie, een samengetrokken visie, een visie die alleen naar buiten kan turen door een gedeeltelijke opening van jouw ogen. Ja, jij kijkt met je oogleden naar beneden. Wat je ziet is niet waar. O, zeker er kunnen rimpels zijn. Een vetkwab en alles waar je te veel van maakt kunnen er zijn. Je ogen zijn half gesloten, en je ogen zijn vertroebeld. Als jij niet de schoonheid ziet die Ik zie, zijn je ogen vertroebeld.

Een Schrijven van de Schepper 6 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

Begrijp je het?

images

Je zult vaak dingen zien en horen die je niet begrijpt.
Als je jezelf stil houd en het je hart vraagt,
zal het Universum altijd voor een antwoord zorgen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Lord Michael 5 Maart LICHTFEEST / 6 Maart 2015 / Annemiek Coenen

Lord Michael
5 Maart LICHTFEEST
7 Maart 2015 / Annemiek Coenen
Wie voelt het al, alles wat aan het ommekeren is?

Wie ziet het al, alles wat aan het ommekeren is?

Een mooie tijd breekt aan, een Gouden Tijd, alles wordt weerspiegeld in het Gouden Licht. Bescherming is er ook, voelen jullie dit?, langs alle kanten worden jullie geholpen.

Het Licht wordt grootser en grootser, als jullie zagen wat wij kunnen zien, zouden jullie er een feest van maken. Een Lichtfeest. Richt je van binnenuit op dit Lichtfeest de komende tijd feestgangers. Ook al voelt het voor sommigen van jullie nog niet zo.

Blijf je Licht hoog houden. Er komen vele veranderingen aan. In je kracht komen jullie te staan met vele wonderen die gaan gebeuren. Bij de één zal het iets sneller gaan dan bij de ander, maar lieve harten, het gaat gebeuren.

De Aarde is zo een lieflijke planeet en begint weer te stralen door de liefde die over haar heen verspreid wordt. Zo binnen zo buiten, alles is aan het veranderen, wij bejubelen dit.

Liefde is de oplossing van alles, zet er Liefde op of omheen en alles verandert.
Ik Ben Lord Michaël


Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl


vrijdag 6 maart 2015

10.2. Helende energieën: LIEFDE. David Brown Geplaatst: 6 maart 2015


10.2. Helende energieën:
LIEFDE.
David Brown
Geplaatst: 6 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Liefde waarvan Kryon wil dat wij hem zullen begrijpen is een soort van extase.

Dit gebeurt als wij ons volledig verbinden met Moeder Aarde en met Vader Hemel.

De manier waarop ik dit begrijp is dat ons lichaam zeven chakra’s heeft. De bovenste drie: de kroonchakra, het derde oog en de keelchakra, zijn de verbinding met Vader Hemel. De drie lagere chakra’s, de basischakra, de tweede chakra en de solar plexus zijn de verbinding met Moeder Aarde.

Oth: Informatie, taart en aandacht. Ellen Rauh 15 februari 2015. Geplaatst: 6 maart 2015.

Oth:
Informatie, taart en aandacht.
Ellen Rauh
15 februari 2015. Geplaatst: 6 maart 2015.

Goede middag allemaal dierbare mensen hier aanwezig.

Vele mensen zijn nu in een fase beland, op een punt beland, waarin er belangrijke verschuivingen plaats gaan vinden. We zouden jullie aanraden om regelmatig het boek van omwentelingen nog eens open te slaan. Het blijkt zowaar een handboek te zijn in tijden van vernieuwing. Wat zal de vernieuwing zijn? De vernieuwing zal zijn dat elk van jullie die voelt dat er iets nieuws aankomt, wat onbestemd is, het gevoel heeft dat er een nieuw profiel gemaakt wordt van zichzelf. Diegene moet dus met open geest het nieuwe tegemoet treden. Op het moment dat je iets weet, is het niet meer nieuw.

Wie ben je?
Wie wil je zijn?
Wie wil je niet meer zijn?
Bij wie of wat wil je je aansluiten?

Als je nagaat hoe je bepaald wordt, gestuurd wordt, gemanipuleerd wordt, door de media, door jouw ervaringen nu en in het verleden, zal je zien dat het zeer moeilijk is om zonder informatie jezelf te zijn.

Een Schrijven van de Schepper / 5 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

VERGEVING…….Een Daad van Vrede

asking_for_forgiveness_of_temptation

Fouten, vervallen in oordeel, slecht getimede woorden naar anderen en slechte beslissingen... 
Deze zijn allemaal onderdeel van het mens zijn. Je bent immers hier gekomen om te leren en te groeien in je emotionele zelf. Voor degenen onder jullie die ervoor kiezen om stil te staan bij deze dingen; mijn liefste, vergeef jezelf! Een oprechte en welgemeend
 "Het spijt me" kan het genezingsproces beginnen.

Of het nu gezegd is tegen de persoon waarvan je het gevoel dat je die hebt verongelijkt of stil uitgesproken hebt tot het universum, het loslaten van de schuld en schaamte van de situatie heeft de mogelijkheid om je ziel te bevrijden en maakt je een meer vreedzame persoon.

Ontzeg jezelf niet de mogelijkheid van vergeving. Het is een van de belangrijkste geschenken die je jezelf en anderen ooit zult geven.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 6 maart 2015 / Neal Donald Walsch

6 maart 2015 /  Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het goed is om door te gaan en risico te nemen.
                                                                                                                             
Er is geen garantie dat alles precies zal uitpakken op de manier waarop jij het wilt,
maar er IS wel een garantie dat het
dat onmogelijk kan doen als je bang bent om zelfs die kans te pakken.

"Wie niet waagt, die niet wint" is niet alleen een handig oud gezegde.
Het is wijsheid. Luister ernaar.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 5215 Het Leven Gaat Verder, en Dat Moet Jij Ook / Vrijdag 6 maart 2015

Het Leven Gaat Verder,
en Dat Moet Jij Ook
Brief uit de hemel
Vrijdag 6 maart 2015

God zei:

Nooit bedoelde Ik dat jij de analist van de wereld moest zijn. Je probeert zo erg het leven te verklaren vanaf het oppervlakkige niveau waarop je het beoordeelt. Je kunt heen en weer analyseren en nooit leren met het Leven op Aarde om te gaan. Het leven wordt bepaald vanaf diepere niveaus dan jij het toeschrijft.

Je ziet het leven als verkeerd. Je geeft jezelf de schuld van wat er is misgegaan. Je vraagt jezelf af wat je deed om wat je als ongeluk of erger ziet te veroorzaken. Of je kijkt naar je buurman verderop in de straat of de bestuurder van een auto om de schuld op te schuiven, of je kijkt naar God en ziet Mij als jou in de steek latend of zelfs jou straffend en daarom zie je Mij dan misschien als een Onzichtbare Konkelaar in de lucht. Je bent er zeker van dat Ik niet van je hou. Als Ik van je zou houden, zou Ik dan toestaan dat zulke dingen jou en andere goede mensen overkomen? Natuurlijk niet, weet je zeker, als Ik van je zou houden.

Suzanne Lie en de Arcturianen Code Brekers #1 / 6 Maart 2015

Suzanne Lie en de Arcturianen
Code Brekers #1
6 Maart 2015
Mijn lieve vrienden, ik heb niet rechtstreeks met jullie gecommuniceerd sinds de beëindiging van onze prachtige/wonderbaarlijke avonturen. Merendeels omdat mijn energiegebied zo snel sorteerde dat het overweldigend was. De energie in de klassen duwde mijn frequentie meer dan ooit tevoren in/naar hogere staten, en ik moest een manier vinden om het te integreren.
Gelukkig, heb ik Liefde en overvloedig veel creativiteit in mijn leven. Daarom zijn mijn emoties aardig goed gecentreerd, hetgeen een zeer goed iets is omdat mijn geest, mijn inzichten en mijn gedachten van de kaart af geweest zijn. Het is alsof iemand het Licht aangedaan heeft daarbinnen en mijn verstandelijke, gewaarwordende, conceptuele en communicatieve vaardigheden helder werden en in/naar steeds hogere frequenties snelden.

donderdag 5 maart 2015

Vandaag is Magha Puja - De Verheven Heilige Dag van de Boeddha - 5 Maart 2015 / Bob Fickes

Vandaag is Magha Puja - De Verheven Heilige Dag van de Boeddha
5 Maart 2015 / Bob Fickes


Vandaag is één van de meest gunstige dagen in de recente geschiedenis voor het creëren van een Nieuw Leven in Verlichting. Dit is de dag toen het Oneindige Licht van alle Meesters neerscheen op de Aarde om alle zielen in/naar een hoger niveau van bewustzijn te tillen. Vandaag staat de Volle maan in dezelfde locatie als het was toen Boeddha zijn eerste onderricht gaf aan 1250 Arahats (Verlichte Meesters) 2500 jaren geleden.
Boeddha had zijn Verlichting bereikt onder de Bodhi Boom en ging door met mediteren gedurende tien maanden voordat hij zijn eerste Onderricht gaf. De Volle Maan in de maand van Magha (ruwweg onze Februari of begin Maart) was een tijd wanneer de spirituele energie krachtiger was dan iedere andere maand van het jaar. De Volle Maan van Magha viel ook op een Donderdag, de Dag van de Goeroe. Arahats van over de gehele wereld kwamen naar waar Boeddha aan het mediteren was om hun respect te schenken aan de Grootste levende Meester op Aarde in die tijd. Toen Boeddha zijn ogen vanuit de meditatie opende, was hij verrast om 1250 Verlichte Meesters rondom hem heen verzameld te zien. Het Universum creëerde deze spontane gebeurtenis aldus Boeddha zijn eerste Onderricht aan de wereld kon geven.

10.1 Helen: Liefde is de enige manier. / David Brown Geplaatst: 5 maart 2015

10.1 Helen:
Liefde is de enige manier
David Brown
Geplaatst: 5 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Toen ik voor het eerst op het spirituele pad begon te lopen ontving ik een boodschap toen ik een zeer diepgaande ervaring had die ik later weer helemaal ben vergeten en die mij nu – nu ik deze herinnering goed kan gebruiken - weer te binnen schoot.

De strekking van de boodschap was het volgende: “Er is een complete andere manier om je leven te leven.”

Ik ben deze boodschap jaren en jaren lang vergeten en realiseer mij nu dat mij in de tussentijd deze andere manier van leven is geleerd.

Onze wereld is onderhevig aan spanningen. Het lijkt erop dat jullie om succesvol te zijn in je leven een bepaalde hoeveelheid spanning moeten hebben maar daar ik een grote hoeveelheid mannelijke energie voor nodig; waar geen spanning aanwezig is, is er alleen liefde. 


Oth: Laat je leiden door je hogere leiding. / Ellen Rauh Geplaatst: 5 maart 2015

Oth:
Laat je leiden door je hogere leiding.
Ellen Rauh
Geplaatst: 5 maart 2015

Goede avond jullie allen hier aanwezig.

Wij hebben een boodschap voor jullie over eenheid. Vele mensen verlangen en streven naar eenheid. Er komt een ander soort eenheid – gevoel van eenheid – op de planeet Aarde. Wij hadden het vaak over chaos. Weet dat vele mensen meer en meer gaan dolen en hun oude houvast kwijt zijn. Normen en waarden zijn voor velen holle woorden geworden. Zij lopen doelloos rond, zonder het gevoel van leiding, zonder het gevoel dat ze een doel nastreven, zonder het gevoel dat het waardevol is dat zij op de planeet Aarde rondlopen. Dit is een zeer eenzaam gevoel en omdat elk mens behoefte heeft om ergens bij te horen, gaan deze mensen zoeken naar mensen die de dezelfde gevoelens hebben.

Iemand die geen doel heeft, zoekt mensen, zoekt groeperingen die ook geen doel hebben. Mensen zonder eigenwaarde, zonder hoger gevoel van missie, zoeken groeperingen die dit nastreven.

Evenementen Binnenin het NU van de Lente Equinox / 3 Maart 2015 / Dr. Suzanne Lie

Vragen en Antwoorden met de Arcturianen
Evenementen Binnenin het NU van de Lente Equinox
3 Maart 2015 / Dr. Suzanne Lie

Het is het NU van Verbazingwekkende Energiegebieden die Ons Leven Binnenkomen

Vraag: Ik heb het gevoel alsof er iets echt groots aan zit te komen. Is dat correct?

Arcturianen: Je bent zeer correct dat er een belangrijke/grote activering is die in het bestaan komt rondom, tijdens en na wat jullie zouden noemen de "tijd' van de Lente Equinox. Er zijn twee redenen waarom het activerende energiegebied rondom dat moment van het NU vrijgegeven wordt. 

LENTE EQUINOX
Eén reden is omdat het de Lente Equinox is, wat het einde aankondigt van de lange winter en het begin van de lente. Vandaar dat het een NU is waarin mensen gelukkiger dan gewoonlijk zijn. Mensen die door lange winters heen geleden hebben, net zoals de winter in het Noordoosten van de Verenigde Staten, en blij zijn om de terugkeer van de lente te verwelkomen.

Een Schrijven van de Schepper 4 maart 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 maart 2015 / door  Jennifer Farley,

Maak Het Uitzonderlijk

love1

Enkele van de grootste liefdesverhalen beginnen volledig onopvallend.
Het zijn de mensen en dingen die betrokken zijn die het zo uitzonderlijk maken.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 5 maart 2015 / Neal Donald Walsch

5 maart 2015/ Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven nu begint - op dit moment - niet morgen of
overmorgen of daarna.

Elke minuut van elk uur van elke dag, begint het leven opnieuw.
Dat betekent dat alles kan veranderen in een oogwenk.
Het betekent ook dat je een nieuw begin kunt hebben wanneer je maar wilt.

Waarom zou je die beslissing nog een dag uitstellen waar je over nadenkt ...
zet je zo niet gewoon je leven zelf in de wacht?

Je hoeft geen twee seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je vandaag dit bericht ontvangen hebt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl