zaterdag 28 februari 2015

Een boodschap voor alle lichtwerkers 17-02-2015 / Matt Kahn


Een boodschap voor alle lichtwerkers
17-02-2015 / Matt Kahn 

In de boodschap van vandaag wil ik jullie een alternatief pad aanbieden. Want zovelen van ons zijn alsmaar bezig geweest met schoonmaken, schoonmaken en nog eens schoonmaken; of we nu dachten dat we onze eigen karmische patronen en cellulair geheugen aan het schoonmaken waren, of dat we ervan bewust zijn dat wat we in ons eigen lichaam schoonmaken, we ook schoonmaken voor het collectieve bewustzijn ten behoeve van al dat is. Hoeveel tijd je ook al bezig mag zijn geweest met schoonmaken, het zal je verbazen dat je je leven niet hoeft door te brengen met het eindeloos schoonmaken en zuiveren om te kunnen ervaren wat hier geproefd, genoten en belichaamd kan worden. Resoneert dat? Als ik dat zeg? "Ja! dat pad zou ik wel willen. Ik zou graag willen ophouden met de constante noodzaak om te zuiveren, schoon te maken en te helen. Ja, daar schrijf ik me voor in! Ook al zeg ik het alleen maar, inclusief de bijwerkingen. Wie geeft er om bijwerkingen? Haal me weg uit het schoonmaken,  reinigen...!"

De baan / het werk van Lichtwerkers Transformeren van angst in liefde / Februari 2015 / Steve Rother

De baan / het werk van Lichtwerkers
Transformeren van angst in liefde
Februari 2015 / Steve Rother


Groeten van thuis Dierbaren

De energie van deze dag is magisch voorbij jullie begrip. Jullie hebben een visie op de toekomst  ontwikkeld zoals maar weinige mensen ooit gezien hebben. Jullie zijn gewend om naar je geschiedenis te kijken, nadat het gebeurd is.

Waarschijnlijk voor het eerst in jullie geschiedenis zijn jullie in staat om vooruit te kijken op de tijdlijn. Er zijn wel uitdagingen en er zullen een aantal aanpassingen doorgevoerd moeten worden. Veel is in beweging, dierbaren. Jullie hebben het al vanuit het perspectief van financiën en en astrologie gezien en nu gaan jullie het perspectief horen vanuit spirit. 

Eenvoudig gezegd, jullie zijn door een grote verandering gegaan, een grote verschuiving. We hebben dit voorspeld en we hebben erover gepraat aan het einde van jullie 12-12-12, dan de meesten van jullie beseften en terwijl jullie door deze energie  heengingen startten jullie een golf. Deze golf heeft z’n hoogte en dieptepunten, het gaat vooruit en rolt weer terug. Veel dingen die in de tijd voortgaan beschouwen jullie als vooruitgang. En als die golf terugrolt, hetgeen een natuurlijke reactie is, heeft het de neiging om het slechtste in de mensheid naar boven te halen. En dit is wat jullie continue hebben ervaren terwijl jullie door deze golf heengingen.

Ascensienieuws Maart 28 februari 2015 / door Fran Tielemans

Ascensienieuws Maart
28 februari 2015 / door Fran Tielemans

Februari blaast zijn laatste adem uit, terwijl maart zich al warm loopt in de startblokken. De afgelopen weken is ieder sterk gefocust geweest op zichzelf: wie ben ik, wat wil ik, waarvoor ga ik, hoe pak ik het aan, hoe voel ik me hierbij, dit waren vragen die de voorbije tijd heel frequent gesteld werden in ieder van ons. Op sommige momenten dienden knopen te worden doorgehakt, beslissingen genomen, en keuzes gemaakt. Dit gecombineerd met de sterke instroom van 1ste-straalsenergie maakt dat het vaak koorddansen was om in het centrum te blijven, en in sommige situaties niet uit te glijden in het hele spectrum gaande van lichte ergernis en irritatie tot regelrechte woede.

Dit is inderdaad een jaar waarin onze schaduwkanten veel makkelijker nog naar boven worden gestuwd dan de vorige jaren, met als doel natuurlijk een grondige schoonmaak van onze donkerste drab, en verheldering van allerlei oude (karmische) situaties en kluwens waarin we nog met de laatste draadjes verweven zijn. Het voorlaatste jaar van een intense opruimcyclus kan je dan ook niet anders verwachten, en ontkenning of er weerstand aan bieden maakt het hele proces nog lastiger.

De Arcturianen Het NU van de ENE De Boodschap Verborgen Binnenin het LICHT 25 Februari 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Het NU van de ENE
De Boodschap Verborgen Binnenin het LICHT
25 Februari 2015 / Dr. Suzanne Lie
Dierbare Arcturianen,
Is er vandaag een boodschap voor mij?
Ja, dierbare, Aarde Afgezant,
Er is iedere dag een boodschap voor jou, ieder uur en iedere minuut. Er is, in feite, een gestadige stroom van Licht Taal energiepakketten die eindeloos vanuit onze dimensie, ons Moederschip en onze collectieve harten in/naar de harten van onze zeer dappere vrijwilligers stromen.
Jullie familie en vrienden aan boord van het Schip houden jullie allemaal in grote hoogachting. Onder hen is je eigen hogere expressie van ZELF die een component van de heilige essentie opgeofferd heeft om binnenin jouw Aarde voertuig te leven.
Wij komen vandaag naar jullie allemaal om jullie te helpen herinneren hoe jullie Licht Taal Pakketten te lezen. Wij weten dat jullie voelen dat deze boodschappen binnenin jullie hart zijn, maar jullie Aarde voertuig zelf mag zich niet realiseren dat dat korte gevoel van Liefde en innerlijke vrede is omdat je net een volgende Licht Taal pakket ontvangen hebt, waar wij nu naar zullen refereren als Pakketten van Thuis.

Kryon: De Goddelijke Weg. 48 / Barbara Bessen 27 februari 2015

Kryon:
De Goddelijke Weg. 48
Barbara Bessen
27 februari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Engelen en geestelijke helpers - 2
Een cursus in Liefde – Boek 2
De Universele Geest – de Bron van alle Zijn. Deel 48.

Ik heb nu een kleine oefening voor jullie:
Er kan iemand contact met je opnemen. Ben je daartoe bereid? Ga alsjeblieft helemaal in je gevoel waarbij je jouw lichaam bewust helemaal waarneemt.

Concentreer je dan op je schouders. Merk nu hoe een wezen contact met jou opneemt. Het is een van jouw zielsdelen die niet geïncarneerd zijn en jou nu op hem opmerkzaam wil maken. Hij/zij doet dit heel zachtjes. Voel je schouders en het contact.

Voor jullie is het bijzondere hierbij dat dit zielsdeel jullie heel goed bekend is. Het was al in jullie huidige leven. Jullie kennen het als vader, moeder, opa, oma of als een goede vriend en misschien wel als partner.


Oth: Laat het Universum jullie inspireren. Ellen Rauh Geplaatst: 28 februari 2015

Oth:
Laat het Universum jullie inspireren.
Ellen Rauh
Geplaatst: 28 februari 2015

Lieve Oth, ik lees vaak op Internet dat wij naar een tijd gaan waarin we het bestaan van buitenaards leven publiekelijk gaan herkennen en dat het zelfs tot een punt komt dat we technologie gaan uitwisselen. Zou u daar iets over kunnen vertellen?

Wij kunnen jou melden dat dit reeds lang gebeurt, alleen staat de grote massa er nog niet voor open en dat is maar goed ook. Want voor je het weet, gaan mensen dit uitbuiten en daarmee mensen die onwetend zijn manipuleren. Wij zouden je aanraden: ga wensen dat heel veel bewoners op Aarde op een of andere manier contact hebben met het onzichtbare, dan hebben ze daar een ander niet voor nodig. Kijk naar Internet.

Een Schrijven van de Schepper / 27 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

Verblind
Blinded_by_Truth_by_lorrainemd
Als je jezelf toestaat om verblind te worden door jouw waarheid en
daardoor niet in staat bent om andermans gezichtspunt te zien,
zul je vaak de werkelijkheid om je heen missen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5209 Ken Je Zelf als Geluk / Zaterdag 28 februari 2015

Ken Je Zelf als Geluk
Brief uit de Hemel
Zaterdag 28 februari 2015

God zei:

Je houdt misschien van eenzaamheid, want met slechts jij en Ik, heb je een pauze. Bij Mij hoef je niet te praten. Als jij en Ik samen praten, dan weet je wat je bedoelt te zeggen en je wordt duidelijker. We zijn gewoon. We spreken in Eenheid.

Je houdt er misschien van gewoon te zijn, gewoon Eén met Mij te zijn, wat wil zeggen, Eén met jouw Zelf. Het is eenvoud zelve, Ons samenzijn en uit de optocht die langskomt waar je altijd in wilde meelopen. Bij Mij ben je in Mijn Licht, maar je bent zogezegd weg van de goktafels.

vrijdag 27 februari 2015

EEN “WAKE UP CALL” VOOR DE MENSHEID / Geplaatst 27 februari 2015/ Spencer Cathcart

EEN “WAKE UP CALL” VOOR DE MENSHEID
DE LEUGEN DIE WIJ LEVEN
Geplaatst 27 februari 2015/ Spencer Cathcart


https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg#t=85

Klik op de bovenstaande link om het filmpje te bekijken met NL ondertiteling

Het belichten van de waarheid over onze corrupte wereld en er wat de mensheid is geworden.

Dit is een korte documentaire film die ik maakte en schreef wat onze vrijheid in vraag stelt, het onderwijs, bedrijven, geld, het Amerikaanse kapitalistische systeem, de Amerikaanse regering, het instorten van de wereld, het milieu, klimaatverandering, genetisch gemodificeerd voedsel, en onze behandeling van dieren.

(Het bovenstaande geldt natuurlijk voor de hele wereld en heeft betrekking op ons allemaal en alle regeringen. wm)

Mijn naam is Spencer Cathcart en als je contact wilt opnemen met mij mail me dan freshtastical@gmail.com


vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl

Lieve mensen, wij willen jullie het volgende mededelen

Lieve mensen, wij willen jullie het volgende mededelen

Sinds enige tijd worden onze blog’s bezocht door personen die proberen om via een reactie onder een bericht geldleningen aan te bieden, vandaag waren dat er weer vijf.

Wij kunnen ons voorstellen dat lening verstrekkers, in deze tijd, alle mogelijkheden gebruiken om mensen over te halen een lening af te sluiten, echter zitten wij daar niet echt op te wachten.

Onze Blog’s zijn daar niet voor bedoeld en wij willen daar dan ook absoluut niet aan meewerken.

Daarom hebben wij besloten om, de mogelijkheid om te reageren op berichten, tijdelijk uit te schakelen.

Vanzelfsprekend vinden wij dit vervelend voor de lezers van onze Blog’s, echter vinden wij dat dit soort berichten de energie van onze Blog’s verstoord.

Dank voor jullie begrip, Ine & Martien


Aartsengel Zadkiel "Een Kalm Centrum in het Uitgebreide Bewustzijn Handhaven" Maart 2015 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
"Een Kalm Centrum in het Uitgebreide Bewustzijn Handhaven"
Maart 2015 / Linda Robinson
Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij groeten jullie in Liefde en Licht vanuit de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag, wensen wij om een kalm centrum te bespreken in de hogere frequenties van Licht en om het uitgebreide bewustzijn te handhaven.
De hogere Lichtfrequenties blijven doorgaan in golven van energie naar de 3de dimensie te komen die jullie op jullie pad van Ascentie kunnen helpen. Terwijl dit zich voordoet, beïnvloedt het de bestaande patronen van energie op het fysieke, mentale, emotionele en op de spirituele niveaus. Wanneer je ervan bewust blijft dat deze hogere frequentie rondom jou heen is, ben je in staat het te gebruiken voor het uitgebreide bewustzijn en het hoogste goede.

Op deze dag van je leven / 27 februari 2015

27 februari 2015
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je de beste discussie voert door helemaal geen
 discussie te voeren.

Ga niet in discussie met het leven, of met iemand in het leven.
Het leven presenteert zich perfect in elk moment,
en elke persoon gelooft dat zijn of haar standpunt klopt en 'juist' is.

Ruzie maken hierover is zinloos, en een geweldige verspilling van energie.
Creëer gewoon wat je vervolgens kiest.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

8. Archetypes en hoe zij ons beïnvloeden David Brown Geplaatst: 27 februari 2015

8. Archetypes en hoe zij ons beïnvloeden
David Brown
Geplaatst: 27 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Begrijp dat deze archetypes altijd in paren werken; zij zijn mannelijk en vrouwelijk. Onze heling zit in het feit dat wij deze verschillende types naar een positie brengen waarin zij van elkaar houden en in hun leven is liefde en harmonie samenwerken. (Hiermee worden ook de hieronder beschreven archetypes bedoeld)

Ik heb bij elk archetype een korte beschrijving gevoegd. Er is ook een korte beschrijving over hoe het archetype zou moeten zijn in zijn pure staat van heelheid en over de energieën die door ons heen stromen als deze archetypes op een of andere manier gewond zijn.

Dit is geen prettig plaatje. Deze serie archetypes is gekozen als de belangrijkste problemen in onze samenleving en deze archetypes zijn de hoofdoorzaak van vele problemen door de hele geschiedenis heen.


Een Schrijven van de Schepper 26 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

Wat Goed Is ”

jpeg-15

Je hoeft niet te beslissen tussen wat goed voor jou is en
wat goed is voor de gemeenschap.
Als je doet wat goed voor jou is, zal de rest op zijn plaats vallen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5208 Zeg Dat Je Het Zult Doen / Vrijdag 27 februari 2015

Zeg Dat Je Het Zult Doen
Brief uit de Hemel
Vrijdag 27 februari 2015

God zei:

Aangezien het leven niet hetzelfde blijft, zal het goed zijn voor jou om te hellen in de richting van wat je gelukkig maakt. Hoewel de gedachten van hoe slecht het leven jou behandeld heeft jou enig gevoel van rechtvaardiging kan geven, tillen dergelijke gedachten je niet op naar geluk. In grote lijnen, hoe meer je hardop klaagt, des te meer zul je hardop blijven klagen. Je speelt een verloren spel. Echter, hoe meer jij je richt op wat je gelukkig maakt, des te meer zal het geluk van jou zijn.

Sterker nog, op dit moment, als je zult denken aan iets dat je plezierig vindt om over te denken, zul je nu meer geluk ervaren. Maakt niet uit middenin in welke moeilijkheden jij je misschien bevindt, als je houdt van bergbeklimmen, maak een aantal plannen om te gaan bergbeklimmen voor dit weekend. Als jij bedlegerig bent en niet kunt, dan lees een boek over andermans avonturen van bergbeklimmen en heb wat van de vreugde waar jij naar verlangt.

donderdag 26 februari 2015

Elohim Hercules: Zielen met een hogeenergie en een grote uitstralingscirkel zijn vrije geesten. / Bron: Lichtwereld Geplaatst: 26 februari 2015

Elohim Hercules:
Zielen met een hogeenergie en een grote uitstralingscirkel zijn vrije geesten.
Bron: Lichtwereld
Geplaatst: 26 februari 2015


Je ziel, het zielennetwerk en je uitstraling.

Channeling Hercules:

Het zielennetwerk is een onderdeel van het kosmisch plan om evolutie en transformatie te bewerkstelligen naar het allergrootste liefdeslicht.

Ziel.

Je ziel kan door zelfontwikkeling, bewustwording en loutering, transformeren naar een steeds hoger energieniveau. De verbinding met je Hogere Zelf en hogere energieën wordt dan steeds sterker. Deze verbinding heeft alles met echtheid te maken. Echtheid is het belangeloos verbinding maken waarin je helemaal naakt bent, dus echt. Het gaat dan niet meer om de mens als individu maar de liefde die alles overstijgend is. Hoe hoger het energieniveau van je ziel, hoe hoger de trillingsfrequentie en hoe fijn-stoffelijker je energie is.

De energieniveaus zijn door de mens onderverdeeld in dimensies en worden met nummers aangeduid; hoe hoger het nummer, hoe hoger het energieniveau. Volgens de menselijke telling is dit op aarde de eerste t/m achtste dimensie. Maar in feite bestaat er geen eerste of achtste dimensie. Het is de benaming die de mensen eraan hebben geven.

Een Schrijven van de Schepper / 25 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

Herinneren

images

In de komende tijd, kunt jullie je aan alle kanten belaagd gaan voelen
door de negatieve energie van anderen.
Wanneer dit gebeurt is het zeer belangrijk jezelf te herinneren om jezelf liefde te sturen,
en je te omringen met de liefde die je bent!
Het Universum met zijn eindeloze voorzieningen zal jullie nooit in gebrek achterlaten.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

ZELFLIEFDE = ‘Ik accepteer wat er is’ / 26 februari 2015 / Simone Rutgers

ZELFLIEFDE =
‘Ik accepteer wat er is’
26 februari  2015 / Simone Rutgers

Van jezelf houden is een echte modekreet en er wordt 
veel over geschreven. Maar wat is zelfliefde nu werkelijk, wat betekent het voor jou en bovenal: Hoe kun je dat bereiken? En waarom zou je dat eigenlijk doen?

We worden allemaal geboren in een zuiver bewustzijn, open en verbonden. Dat zien we terug in elke baby, die vol bewondering om zich heen kijkt, maar gaandeweg is de kans groot dat we steeds meer verstrikt raken in de wereld om ons heen.

De Matroesjka pop

Ken je die Russische poppetjes? Die Matroesjka poppetjes? Dat zijn die houten poppetjes waar steeds weer een kleiner poppetje uitkomt. Jij bent die grote pop, het laat zien hoe er naar ons wordt gekeken. Maar er zit nog wat in.

Aartsengel Gabriel Activeer de Pilaar van Gouden Licht 23 Februari 2015 / Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriel
Activeer de Pilaar van Gouden Licht
23 Februari 2015 / Shanta Gabriel

Aan jullie worden golven van Goddelijke Verlichting binnenin het Gouden Licht gegeven. Jullie taak is om deze frequenties te dirigeren en jullie leven in diens stroom te bekrachting!
Dierbaren,
De Aartsengelen zijn hier om de kracht van ontwakende energie op de Aarde te initiëren terwijl het Gouden Licht nu door jullie gehele wereld heen stroomt. Dit Licht van pure goddelijkheid bevat alle elementen van bewustzijn die zo gewenst zijn door diegenen die op de Aarde leven zoals Vrede, Liefde, Vreugde, Creativiteit, Vrijheid en Overvloed.
In harmonie met de Zonne Straal van Goud, is er een aanwezigheid die jullie aan kunnen roepen als de verlichting van de Hemelse Strijdkrachten integreren met de mens. Het is een prachtige Pilaar van Gouden Licht die de Gechristende aanwezigheid draagt, aldus jullie je innerlijke wezen kunnen vullen met de gouden essentie van Goddelijke Liefde.

Op deze dag van je leven / 26 februari 2015

26 februari 2015
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat teleurstelling tijdelijk is. Alleen je gedachte
er over zijn permanent.

Verander je gedachten over wat je teleurgesteld heeft en je zal je leven veranderen.
Alle teleurstelling is gewoon Voordeel, vanaf de andere kant bekeken.

Je hoeft geen seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5207 Als Jij en God Eén Zijn / Donderdag 26 februari 2015

Als Jij en God Eén Zijn
Brief uit de hemel
Donderdag 26 februari 2015

God zei:

Als Ik zeg dat alles oké is, dan zeg Ik dit niet als verzachting. Ik omvat het idee dat alles inderdaad oké is, gewoon zoals het is. Ik bedoel Alles IS oké. Ik bedoel dat er jullie niets gebeuren kan, geliefden.

Wat er ook gebeurt in het leven, het is oké. Ik zou zelfs kunnen zeggen om Mijzelf duidelijker te maken: “Alles is helemaal oké”. Wat je ook ziet als vreselijk of zelfs afschuwelijk is nog steeds oké. Ik bedoel meer dan: “Het ZAL oké zijn”. Ik zeg dat het leven nu oké is zoals het plaatsvindt.

Als je ten onrechte gearresteerd wordt en tot levenslang veroordeeld, dan is het oké. Als je de doodstraf zou krijgen, dan zou het nog steeds oké zijn. Ik weet dat je nog niet zover bent dat je wat Ik zeg omarmt. Zelfs nadat je een doodstraf zonder succes telkens weer hebt aangevochten, zeg Ik dat het oké is. Het is allemaal oké zoals het gebeurt.
Dit herinnert Mij aan: Gods Wil geschiede.

woensdag 25 februari 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Dinsdag 24 februari 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Dinsdag 24 februari 2015

Dierbaren, is het jullie ooit opgevallen hoe bepaalde elementen of ervaringen steeds opnieuw lijken rond te draaien in jullie bewustzijn? Vaak is dit de herhaling van een thema dat opschudding veroorzaakte en een hoop werk en genezing vereist om doorheen te komen. Een veel voorkomende reactie zou kunnen zijn, "Oh, niet weer dit! Ik dacht dat ik dit had genezen! "Laat ons uitleggen waarom dit gebeurt.

Wanneer je in de planningsfase van je levens expressie zit, weet je dat er bepaalde elementen zijn die je wenst te ervaren voor jouw genezing en groei. Je bent je er ook van bewust dat je een vrije wil zult ervaren, en in een plaats zal zijn die inhoudt dat je vergeet wat je weet, voor een groot deel. Dus zul je deze mogelijkheden creëren, verspreid over je levens expressie om ervoor te zorgen dat er tal van mogelijkheden zijn om uiteindelijk de ervaringen gehad te hebben.

Sheldan Nidle - 25 februari 2015

Sheldan Nidle - 25 februari 2015


3 Men, 13 Zac, 11 Ik
                                                          
Selamat Balik! We hebben goed nieuws! Het proces van het verminderen van de verschrikkelijke invloed van het duister gaat door. Het Licht is, door de juiste gebeden en goddelijke handelingen zeer dichtbij het ontmantelen van de laatste, vele millennia geleden door de Anunnaki geplaatste hindernis. Deze serie goddelijke handelingen zal de talloze fondsen vrijmaken en deze genadig laten verdelen. De Agarthanen hebben sleutels in hun bezit voor speciale chants en decreten, speciaal gemaakt voor juist dat doel. Deze handelingen kunnen alleen worden uitgevoerd wanneer het daarvoor de juiste goddelijke tijd is. Dat speciale moment is nu. Derhalve instrueert de Hemel wanneer en hoe deze laatste hymnen worden uitgevoerd. Gaia bereikt het punt van haar reizen waarop zulke hermetische middelen succesvol kunnen worden toegepast. Onze liaisons werken zodoende samen met degenen van het Licht die lang geleden geselecteerd werden om deze zeer gewijde taak uit te voeren. De door de Hemel gekozen afgezanten stellen deze goddelijke woorden ter beschikking. Hun handelingen zullen de matrices van deze realiteit opnieuw instellen en de vele gebeurtenissen de ruimte geven die nodig zijn om deze realiteit het begin van jullie vrijheid en grootse welvaart te laten manifesteren.

The Power of the Heart, prachtig! 24 februari 2015 / Door GuidoJ.

power of the heart coelhoThe Power of the Heart, prachtig!
24 februari 2015 / Door GuidoJ.

‘The Power of the Heart': prachtig!
2015 © Liesbeth Bakker/deze versie WantToKnow.nl/.be

De jurist Baptist de Pape had rechten gestudeerd en stond op het punt een zeer lucratief contract te tekenen met een advocatenkantoor op de Zuidas in Amsterdam toen hij besloot dit toch maar niet te doen. Want hij zag zichzelf simpel gezegd, niet écht zijn leven slijten in een grijs pak op de Zuidas. Wat hij dan wél wilde met zijn leven..? Wat was zijn levensdoel? Hij zat over zijn toekomst in en zag toen ‘toevallig’ een gesprek op YouTube, tussen Oprah Winfrey en Eckhart Tolle.. Dat was het begin van een nieuw leven..

Oprah zei: “Ik denk dat er niets belangrijker is dan je realiseren wat het doel van het leven is.” En toen antwoordde Tolle: “Prima als je jezelf afvraagt wat je van het leven wilt, maar wat wil het leven eigenlijk van jou? Om daarachter te komen moet je momenten van stilte in je leven toelaten, want stilte kan je laten ontsnappen aan de mentale herrie die wij ’denken’ noemen.”