Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 februari 2015

Sananda: Vrede op Aarde Creëren 12 Februari 2015 / Bob Fickes

Sananda:
Vrede op Aarde Creëren
12 Februari 2015 / Bob Fickes
Welkom mijn Gezegende Vrienden en Lichtwerkers! IK BEN Sananda! Ik breng jullie mijn Straal van Toegewijdheid en Vrede! Jullie zijn omringd door Liefde in ieder moment. Ben in Vrede met jullie buur zelfs als het jullie vijand is. Stuur hen Liefde en houd de God binnenin hen in ere.
Dit is de tijd voor Vrede op Aarde. Vrede moet bij jezelf beginnen. Je bent een heilige cel in het Lichaam van de Almachtige God. Wanneer je Vrede genereert zullen allen van Gods lichaam verblijden en Gods Heilige Aanwezigheid zal binnenin je menselijke hart tot bloei komen. Je menselijke hart is bezig de Heilige Tempel van Gods Eeuwige Liefde te worden. Je menselijke hart is bezig het thuis van God-In-Jou te worden.

Kryon: De Goddelijke Weg. 46 Barbara Bessen 13 februari 2015

Kryon:
De Goddelijke Weg. 46
Barbara Bessen
13 februari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Een cursus in liefde – Boek 2.

De Universele Geest - De Bron van alle Zijn – deel 46.
Jullie Gouden Engel, jullie Goddelijk Bewustzijn - Deel 8.

Het contact met jullie Gouden Engel.

De verbinding met je Hoger Zelf, je Gouden Engel, kunnen jullie op verschillende manieren bereiken. Een daarvan hebben wij in het vorige hoofdstuk benoemd. Voor het dagelijks leven zijn er verschillende verdere varianten. Om te beginnen, en ook als jullie het contact willen intensiveren, beveel ik jullie aan om tijdens een meditatie te visualiseren en je Hoger Zelf op een weide of op een plaats naar eigen keuze te ontmoeten.

 Daar kunnen jullie dan zien, voelen en communiceren en uitvoerig contact opnemen. Dit opnemen van contact is een stromend proces. In het begin is de ontmoeting eerder verlegen maar later zullen jullie het contact intensief in je hele lichaam en in het bijzonder in je hoofd voelen.
Kryon 155: Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders.1 / Lee Carroll 14 februari 2015/ geplaatst 10 mei 2015

Kryon 155:
Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders.1
Lee Carroll
14 februari 2015/ geplaatst 10 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Atlanta, Georgia op 14 februari 2015.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 
Vijfentwintig jaar geleden besprak ik met jullie wat er nu gebeurt, Toen was het alleen maar een potentieel maar nu is het jullie realiteit. Het was geen profetie toen ik jullie toentertijd vertelde dat er geen Armageddon of Derde Wereldoorlog zou komen. Het was geen profetie maar een krachtig potentieel. De hele reden voor mijn aanwezigheid en het ontwaken van mijn partner (Lee) was vanwege wat jullie hadden gedaan.

De overwinning brengt tegenslag in de schoot van de oude ziel die het bewustzijn van de timing van dit alles heeft gecontroleerd.Elohim Hercules Geplaatst: 14 februari 2014

Elohim Hercules
Geplaatst: 14 februari 2014

Als iemand intuïtief iets voelt, betekent het dat iemand op dat moment verbonden is met onze wereld zodat we het gevoel erin kunnen leggen.

Intuïtie, contact met je Gids, contact met je hogere Zelf - Hoe werkt het eigenlijk?

Channeling van Hercules:

Intuïtie.

In jullie wereld is intuïtie een redelijk geaccepteerd woord terwijl dat niet geldt voor ‘contact met je gids’. Dat komt omdat intuïtie aan iets aards wordt ontleend. Maar in wezen is het een en hetzelfde. Want intuïtie zijn wij. Als iemand intuïtief iets voelt, betekent het dat iemand op dat moment verbonden is met onze wereld zodat we het gevoel erin kunnen leggen. Er zijn veel mensen die een sterke intuïtie hebben en die zijn dan al verbonden met hun gids of Hogere Zelf.

Contact met je gids.

Kryon 155: Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders. 5 / Lee Carroll 14 februari 2015/ geplaatst 14 mei 2015

Kryon 155:
Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders. 5
Lee Carroll
14 februari 2015/ geplaatst 14
mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Verandering – Niet zo Gerieflijk

Nummer vijf: In de basis-numerologie, vertegenwoordigt het cijfer vijf verandering. Ik wil dat jullie herkennen en je goed voelen met en de verandering die chemisch in je lichaam is, accepteren. Ik wil dat jullie verandering eren, herkennen en accepteren dat er psychologische verandering in je lichaam is.

Jullie Akasha gaat beginnen met jullie enkele heel andere en wijze informatie te leveren als jullie vibratie gaat toenemen.

Jullie gaan uitvinden wat jullie willen veranderen. Gewoonten, goede en slechte, kunnen wegvallen. Goede en slechte. Tijdens dit proces kan de mens in angst gaan. Is dit interessant? Waarom zou verandering in een nieuwe energie oude zielen angst aanjagen?

In elke tijd is er een verhoging in waar de mensen aan gewend zijn. Mensen worden bang.


Kryon 155: Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders. 4 / Lee Carroll 14 februari 2015/ geplaatst 13 mei 2015

Kryon 155:
Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders. 4
Lee Carroll
14 februari 2015/ geplaatst 13
mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het veranderen van Meditatie en Andere Spirituele Attributen

Nummer vier: Meditatie. Dit verandert. Allereerst gaat het voorkomen bij jongere specialisten waarvan de gemeenschap vindt dat zij niet oud genoeg zijn om sjamaanachtig te zijn. Toch is hun Akasha dit wel omdat zij zich herinneren.

Zij ontwaken voor tijden waarin zij dit steeds deden. Daarom zal het aantal jaren dat jullie hier op Aarde zijn geweest ondergeschikt zijn aan het aantal levens dat jullie op Aarde hebben gehad.

Jullie moeten in staat zijn om dit te zien en te onderscheiden.

Het eerste ding is dus dit: verbind ouderschapsattributen niet langer met oude(re) mensen. Verbind hen met de wijzen.


Aartsengel Raphael De Lieflijkheid van de Ziel 13 Februari 2015 / Natalie Glasson

Aartsengel Raphael
De Lieflijkheid van de Ziel
13 Februari 2015 / Natalie Glasson

Ik, Aartsengel Raphael, omwikkel jullie in de essentie van mijn Liefde. Het zijn de zuivere kwaliteiten van mijn engelachtige Liefde die ik naar jullie voort breng met het doel van het ondersteunen van natuurlijke en noodzakelijke activeringen van binnenuit jullie wezen. Met de kracht van mijn ondersteunende Liefde nodig ik jullie uit om na te denken over sleutels aangaande jullie spirituele evolutie en natuurlijke bestaan.

Ik nodig jullie eerst uit om na te denken over jullie relatie met Liefde. Wat is jullie relatie met Liefde, hoe wisselwerken jullie met en als Liefde? Openen jullie jezelf volledig voor Liefde of geloven jullie dat de Liefde van de Schepper eenvoudig een idee is in plaats van een werkelijkheid? Verlangen jullie naar de Liefde van de Schepper en schrikken nochtans voor dat wat jullie wensen terug? Zijn jullie niet in staat om de aanwezigheid van de Liefde van de Schepper in jullie eigen werkelijkheid te zien of zien jullie diens lieflijkheid vaak? Als jij jezelf aan een ander zou moeten omschrijven in termen van de Liefde binnenin je wezen en de manier waarop je in Liefde handelt en reageert, wat zou je zeggen dat jou in deze tijd zou representeren? Denk eraan dat wanneer je nadenkt over je relatie met Liefde dat de Liefde van de Schepper bedoeld is om op natuurlijke wijze door jou en door de gehele mensheid heen te stromen.

Kryon 155: Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders.2 / Lee Carroll 14 februari 2015/ geplaatst 11 mei 2015

Kryon 155:
Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders.2
Lee Carroll
14 februari 2015/ geplaatst 11 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
  
Voor de heler – Nieuwe Energieën
                                       
Nummer twee: Vanavond zal voor de helers zijn. Er zijn er velen die nu naar mijn stem luisteren en later lezen. Helers, wat is het proces waaraan jullie gewend zijn?

Als jullie gewend waren om voorheen eerst te reinigen dan hoeft dit nu niet meer. Wen daaraan. Jullie aanwezigheid, vlak naast degene op de tafel of in de stoel is voldoende om alle negativisme weg te jagen. Degene die in de stoel zit kan angstig zijn, maar dit heeft geen invloed meer op jullie. Jullie hoeven geen esoterisch harnas meer aan te trekken of wat voor bescherming dan ook tegen je cliënten. Dit is nieuw! Jullie dragen een kalmte die zo groots, zo prachtig en puur is dat er niets doorheen kan komen. Niets! Ik wilde dat jullie dit zouden weten. Nogmaals, gingen de meesters door reinigingsceremonies heen voordat zij hun wonderen konden verrichten? Nee!

Nu kunnen jullie cliënten, net als anders, hun eigen negativisme scheppen, hun eigen ongeloof en hun eigen angst. Dit gaat niet veranderen. Maar hoe dit jullie beïnvloedt is wel veranderd. Nu is er nog iets dat wij nog niet eerder hebben gezegd. Er is een evolutieproces gaande met menselijk bewustzijn dat letterlijk mensen beïnvloedt op manieren waarvan zij zich niet bewust zijn. Wij hebben eerder over het innerlijk aangeborene gesproken.**Kryon 155: Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders. 6 / Lee Carroll 14 februari 2015/ geplaatst 15 mei 2015

Kryon 155:
Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders. 6
Lee Carroll
14 februari 2015/ geplaatst 15
 mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Tijdcapsules en Planetaire Evolutie

Nummer zes: Zes is een Goddelijk cijfer. Het verwijst naar het Hoger Zelf en vele attributen die spreken over een spiritueel systeem met gepastheid en compassie. De tijdcapsules van deze planeet openen zich en beginnen jullie een grote hoeveelheid snel-gaande energie af te leveren die nog niet verklaard kan worden.

Als jullie vragen: “Wat zijn zij?” is het antwoord: “Ja.” Wij hebben ook hierover al eerder gesproken.***

Lieve mensen, de wijsheid van de Ouden vertelde jullie dat het meestergetal 44 in de numerologie tot op heden niet kunnen definiëren en ook de verdere meester nummers niet. De reden hiervan is dat jullie nog niet het bewustzijn hebben om te begrijpen wat zij zijn. Jullie weten niet wat jullie niet weten.Portal 2012 Het openen van de Box-update 13 Februari 2015

Portal 2012
Het openen van de Box-update
13 Februari 2015 01:51 PM PST

De »onbekende weldoener« heeft geholpen bij de financiering van een aantal projecten en er zijn goede dingen gedaan. Navajo oudsten hebben warmte generatoren ontvangen om de strenge winter te kunnen overleven en een zekere non-profit organisatie heeft fondsen ontvangen die zouden helpen bij de bouw van een kas koepel waarin gratis voedsel zal groeien voor de hongerige.
 
  
Veel voorstellen voor projecten zijn ontvangen, maar slechts ongeveer 10% van hen kunnen echt de tijdlijn voor deze planeet verbeteren. Echter, veel goede projecten bestaan en sommige ervan worden op deze website gepresenteerd:

Kryon 155: Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders. 3 / Lee Carroll 14 februari 2015/ geplaatst 12 mei 2015

Kryon 155:
Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders. 3
Lee Carroll
14 februari 2015/ geplaatst 12
mei 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het nieuwe, “luisterende” Lichaam    
Nummer drie: Er zal nooit een diepgaander tijd zijn in de geschiedenis van de mensheid als het erop komt hoe het lichaam luistert naar wat jullie zeggen. Dit is een proces en dit is het altijd geweest, waarbij de cellen van het lichaam alert zijn op wat de baas – jullie - te vertellen heeft.

Jarenlang hebben wij jullie gevraagd met je lichaam te spreken, te spreken met je cellulaire structuur. Nu gaan wij jullie vertellen dat het luistert, zelfs als jullie je niet realiseren wat jullie automatisch zeggen! Het luistert nu, 24 uur per dag. Wat gaan jullie dus zeggen?  

Dit is nu een tijd waarin negatieve dialoog meer persoonlijke invloed zal hebben dan ooit tevoren. Denk na over wat jullie zeggen in je leven als jullie sociale contacten hebben. Wat is jullie houding als jullie iets zeggen en hoe vaak zeggen jullie het?Shekinah Rose / De Blauwe Straal Ascentie Symptomen Alert: .................... 13 Februari 2015

Shekinah Rose / De Blauwe Straal
Ascentie Symptomen Alert: Ik Wil Naar Huis Gaan en NU Ascenderen!
13 Februari 2015

De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.

De meeste sterrenwezens hebben dit al of zullen dit zeer waarschijnlijk ervaren tijdens hun tijd op Gaia.

Velen van Blauwe Straal en Nieuwe Voorloper Sterrenzaden mogen variaties ervaren van de intensiteit van de emoties hetgeen droefheid en frustratie kan omvatten wat verschuldigd is aan de kern structurerende uitbreiding in het Kristallijne Lichtlichaam en de gebieden. Aangezien jullie ook nieuwe tijdlijnen en de cyclus van de dimensie ervaren, kan dit een gevoel creëren dat de taak is uitgevoerd en een gemis van thuis - voltooiing.

De beëindigingen en aanvangen van de Nieuwe Aarde dimensies en trillingen kunnen een diep verlangen voor echte verbindingen en vertrouwde landschappen in beroering brengen, aangezien er geen energetische plaats lijkt te zijn om naar terug te gaan en er nog geen zichtbare herkenbare toekomstige ruimte is. Jullie, de Nieuwe Aarde Voorlopers, Blauwe Stralen, en Poortopzichters zijn de eersten om door deze nieuwe parameters van de dimensie van tijd en ruimte heen te lopen, decoderend en onderzoekend terwijl jullie gaan. Jullie de goddelijke ontwerpers, code frequentie dragers en veranderaars, zijn de transformeerders die tastbaar/waarneembaar een pad en een weg voor anderen maken. Jullie hart-spirit verlangen om je te verbinden met jullie sterren- en zielfamilie is de katalysator die deze energetische paden en kansen voor deze heilige herenigingen zullen openen om zich hier op Gaia voor te doen. 444

Een Schrijven van de Schepper 13 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

Doe ik het goed?

images

Als je een beslissing neemt en anderen moet vragen of wat je hebt gedaan 'goed' is,
is het dat waarschijnlijk niet.
Laat het Universum je begeleidingssysteem zijn.
Daar bestaat waarheid en het wacht op je om het te claimen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5195 De Wijzerplaat van Jouw Leven / Zaterdag 14 februari 2015

De Wijzerplaat van Jouw Leven
Brief uit de hemel
Zaterdag 14 februari 2015

God zei:

Als het leven te veel voor je lijkt, leun dan achterover of maak een wandeling. Haal je gedachten voor een poosje af van de eisen van het leven.

Ondanks jouw gevoel ervan, is het leven niet dringend. Het leven gaat door. Of je nu wel of niet bent zoals je wilt zijn, of het leven wel of niet is wat jij wilt dat het is, het leven blijft doorgaan en neemt jou mee. Je bent nooit buiten het leven. Er is genoeg leven voor allen.

Op Aarde of in de Hemel ben je levend en wel ongeacht hoe de wereld die jij ervaart er voor jou uitziet en ongeacht wat de wereld lijkt te denken dat hij is of niet is. Jij bent de waarnemer van jouw leven en de doelsteller. Zet de wijzerplaat van je leven op aanmoediging en breid je perceptie uit.

vrijdag 13 februari 2015

Kryon: 153: De energie van de toekomst. 5 Lee Carroll 7 december 2014. Geplaatst: 13 februari 2015


Kryon: 153:
De energie van de toekomst. 5
Lee Carroll
7 december 2014. Geplaatst: 13 februari 2015

Vertaald uit het Engels door Henk Steur
  
Samenwerkend bewustzijn
Hier is een nieuw gezegde: Samenwerkend bewustzijn. Mensen gaan dezelfde soort attributen van bewustzijn hebben waar de cellen van genieten. Zij zullen verbonden worden. Zij zullen gaan weten wat de ander denkt. Niet persoonlijk, of privé, maar intellectueel en samenwerkend.

Gezond verstand zal de gids zijn. Jullie zullen snel iets tegenkomen waarvan jullie nooit hebben gedacht dat het zou gaan gebeuren: Grote organisaties gaan veel beter functioneren dan zij nu doen. Wij hebben zelfs gesproken over de dag waarop een organisatie zonder managers zal zijn. Dit maakt er allemaal deel van uit, lieve mensen, kunnen jullie je een situatie voorstellen waarbij niemand de leiding heeft? Dit kan alleen gebeuren als alle individuen alle zaken die spelen samen kennen. Begrijpen jullie wat ik zeg?

Dit, lieve mensen, is de wijsheid-factor.  Kunnen jullie je voorstellen hoe dit alles zal beïnvloeden? Laten wij eenvoudig beginnen: Relaties, zakenrelaties in het algemeen, bedrijven, politiek en regeringen. Als bewustzijn natuurkunde is (zoals ik heb gezegd) betekent dit dat er absolute fysieke regels over wijsheid zijn en dit betekent dat het gezien kan worden en ermee gewerkt kan worden.


Michael en Gabriel: Informatie vanuit je hart. De taal van je lichaam. Chaas Geplaatst: 13 februari 2015

Michael en Gabriel:
Informatie vanuit je hart.
De taal van je lichaam.
Chaas
Geplaatst: 13 februari 2015

Veel mensen zoeken. Sommigen hebben een beeld van GOD: "Zo moet het zijn, want dat is hetgeen wat ik zoek". Mocht dat anders uitpakken, dan kunnen ze in een heel diep gat vallen. Andere mensen denken dat ze hem al gevonden hebben. Dat hebben ze ook, maar zichzelf hebben ze nog afgescheiden. Het werkt nog niet door hen heen.

De basis kennen (wat is geest/bewustzijn) is heel erg belangrijk. De spirituele weg is het leven zelf. Doordat je er bewust mee omgaat, ga je zoeken. Daardoor krijg je meer informatie ter beschikking en ga je anders handelen in het aardse. Hoe meer je weet en hoe meer je erover nadenkt, des te moeilijker wordt het. Het gaat erom dat je je gedachten kunt filteren, dat je weet wat je eigen gedachte is, wat van het hogere is en wat van het lagere is. De meditatie helpt je erbij om je trilling te verhogen zodat je beter kunt onderscheiden welke gedachte waar vandaan komt.

Een Schrijven van de Schepper 12 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

JE BEVIND JE HIER

you-are-here

In alle opzichten en voor alle doeleinden,
is de realiteit van de situatie deze:
een grote rode stip met JE BEVIND JE HIER erboven geschreven.
Je bent gezegend, maken er het beste van.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven 13 februari 2015

13 februari 2015
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat vooruitgang niet wordt gemeten in kilometers,
maar wordt gemeten in centimeters.

Verwonder je niet waarom dingen "zo lang duren."
In feite, ontplooit alles zich precies zoals het moet,
en gebruikt geen minuut meer dan Perfectie vereist.

Wees gerust en ben in vrede.
Het leven werkt op magische wijze,
zelfs bij je eerstvolgende ademhaling.

Daar. Zie je? Je kunt bijna de perfectie voelen, niet dan?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5194 Wakker het Goddelijke Aan / Vrijdag 13 februari 2015

Wakker het Goddelijke Aan
Brief uit de Hemel
Vrijdag 13 februari 2015

God zei:

Wat je ook mag denken en zeggen, je leidt een Goddelijk Leven. Ingesteld door Mij, wat kan het leven zijn, behalve goddelijk? Er zijn te veel wonderen in het leven zodat het leven niets anders dan goddelijk kan zijn. Ah, jouw geluk is een ander verhaal.

Je schrijft verdienste toe aan je leven of je spot met verdienste. Ik zeg jou krachtig dat ieder leven op Aarde een grote verdienste heeft. Je bent je eigen specialiteit. Wakker je eigen leven aan, geliefde. Het leven in de wereld vormt een spiraal zoals je DNA. Wakker je eigen DNA aan. Als jij je leven nu niet prettig vindt, dan herschep het. Stel jezelf opnieuw samen. Verbeter jezelf drastisch. Verwijder oogkleppen. Er liggen vele wegen vlak voor je.

De eerste aanwakkering is het verlangen. Wat een kracht is verlangen. Vanuit zichzelf veroorzaakt het verlangen jouw dromen door middel van motivatie. Niemand heeft ooit gezegd dat jij mee moet hinken in het leven. Ja, neem wat er komt zoals het naar je toe komt en onthoud de inherente kracht van het verlangen. Verlangen is geen plan. Het is een stimulans. Het verlangen zet de wielen in beweging. Verlang ernaar om goedheid en genade te geven, en laat je schip uitvaren. Verlangen is een sterk roer om je schip te laten uitvaren. Het roer graaft diep.