Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 februari 2015

Sananda: Vrede op Aarde Creëren 12 Februari 2015 / Bob Fickes

Sananda:
Vrede op Aarde Creëren
12 Februari 2015 / Bob Fickes
Welkom mijn Gezegende Vrienden en Lichtwerkers! IK BEN Sananda! Ik breng jullie mijn Straal van Toegewijdheid en Vrede! Jullie zijn omringd door Liefde in ieder moment. Ben in Vrede met jullie buur zelfs als het jullie vijand is. Stuur hen Liefde en houd de God binnenin hen in ere.
Dit is de tijd voor Vrede op Aarde. Vrede moet bij jezelf beginnen. Je bent een heilige cel in het Lichaam van de Almachtige God. Wanneer je Vrede genereert zullen allen van Gods lichaam verblijden en Gods Heilige Aanwezigheid zal binnenin je menselijke hart tot bloei komen. Je menselijke hart is bezig de Heilige Tempel van Gods Eeuwige Liefde te worden. Je menselijke hart is bezig het thuis van God-In-Jou te worden.

Elohim Hercules Geplaatst: 14 februari 2014

Elohim Hercules
Geplaatst: 14 februari 2014

Als iemand intuïtief iets voelt, betekent het dat iemand op dat moment verbonden is met onze wereld zodat we het gevoel erin kunnen leggen.

Intuïtie, contact met je Gids, contact met je hogere Zelf - Hoe werkt het eigenlijk?

Channeling van Hercules:

Intuïtie.

In jullie wereld is intuïtie een redelijk geaccepteerd woord terwijl dat niet geldt voor ‘contact met je gids’. Dat komt omdat intuïtie aan iets aards wordt ontleend. Maar in wezen is het een en hetzelfde. Want intuïtie zijn wij. Als iemand intuïtief iets voelt, betekent het dat iemand op dat moment verbonden is met onze wereld zodat we het gevoel erin kunnen leggen. Er zijn veel mensen die een sterke intuïtie hebben en die zijn dan al verbonden met hun gids of Hogere Zelf.

Contact met je gids.

Aartsengel Raphael De Lieflijkheid van de Ziel 13 Februari 2015 / Natalie Glasson

Aartsengel Raphael
De Lieflijkheid van de Ziel
13 Februari 2015 / Natalie Glasson

Ik, Aartsengel Raphael, omwikkel jullie in de essentie van mijn Liefde. Het zijn de zuivere kwaliteiten van mijn engelachtige Liefde die ik naar jullie voort breng met het doel van het ondersteunen van natuurlijke en noodzakelijke activeringen van binnenuit jullie wezen. Met de kracht van mijn ondersteunende Liefde nodig ik jullie uit om na te denken over sleutels aangaande jullie spirituele evolutie en natuurlijke bestaan.

Ik nodig jullie eerst uit om na te denken over jullie relatie met Liefde. Wat is jullie relatie met Liefde, hoe wisselwerken jullie met en als Liefde? Openen jullie jezelf volledig voor Liefde of geloven jullie dat de Liefde van de Schepper eenvoudig een idee is in plaats van een werkelijkheid? Verlangen jullie naar de Liefde van de Schepper en schrikken nochtans voor dat wat jullie wensen terug? Zijn jullie niet in staat om de aanwezigheid van de Liefde van de Schepper in jullie eigen werkelijkheid te zien of zien jullie diens lieflijkheid vaak? Als jij jezelf aan een ander zou moeten omschrijven in termen van de Liefde binnenin je wezen en de manier waarop je in Liefde handelt en reageert, wat zou je zeggen dat jou in deze tijd zou representeren? Denk eraan dat wanneer je nadenkt over je relatie met Liefde dat de Liefde van de Schepper bedoeld is om op natuurlijke wijze door jou en door de gehele mensheid heen te stromen.

Portal 2012 Het openen van de Box-update 13 Februari 2015

Portal 2012
Het openen van de Box-update
13 Februari 2015 01:51 PM PST

De »onbekende weldoener« heeft geholpen bij de financiering van een aantal projecten en er zijn goede dingen gedaan. Navajo oudsten hebben warmte generatoren ontvangen om de strenge winter te kunnen overleven en een zekere non-profit organisatie heeft fondsen ontvangen die zouden helpen bij de bouw van een kas koepel waarin gratis voedsel zal groeien voor de hongerige.
 
  
Veel voorstellen voor projecten zijn ontvangen, maar slechts ongeveer 10% van hen kunnen echt de tijdlijn voor deze planeet verbeteren. Echter, veel goede projecten bestaan en sommige ervan worden op deze website gepresenteerd:

Shekinah Rose / De Blauwe Straal Ascentie Symptomen Alert: .................... 13 Februari 2015

Shekinah Rose / De Blauwe Straal
Ascentie Symptomen Alert: Ik Wil Naar Huis Gaan en NU Ascenderen!
13 Februari 2015

De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.

De meeste sterrenwezens hebben dit al of zullen dit zeer waarschijnlijk ervaren tijdens hun tijd op Gaia.

Velen van Blauwe Straal en Nieuwe Voorloper Sterrenzaden mogen variaties ervaren van de intensiteit van de emoties hetgeen droefheid en frustratie kan omvatten wat verschuldigd is aan de kern structurerende uitbreiding in het Kristallijne Lichtlichaam en de gebieden. Aangezien jullie ook nieuwe tijdlijnen en de cyclus van de dimensie ervaren, kan dit een gevoel creëren dat de taak is uitgevoerd en een gemis van thuis - voltooiing.

De beëindigingen en aanvangen van de Nieuwe Aarde dimensies en trillingen kunnen een diep verlangen voor echte verbindingen en vertrouwde landschappen in beroering brengen, aangezien er geen energetische plaats lijkt te zijn om naar terug te gaan en er nog geen zichtbare herkenbare toekomstige ruimte is. Jullie, de Nieuwe Aarde Voorlopers, Blauwe Stralen, en Poortopzichters zijn de eersten om door deze nieuwe parameters van de dimensie van tijd en ruimte heen te lopen, decoderend en onderzoekend terwijl jullie gaan. Jullie de goddelijke ontwerpers, code frequentie dragers en veranderaars, zijn de transformeerders die tastbaar/waarneembaar een pad en een weg voor anderen maken. Jullie hart-spirit verlangen om je te verbinden met jullie sterren- en zielfamilie is de katalysator die deze energetische paden en kansen voor deze heilige herenigingen zullen openen om zich hier op Gaia voor te doen. 444

Een Schrijven van de Schepper 13 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

Doe ik het goed?

images

Als je een beslissing neemt en anderen moet vragen of wat je hebt gedaan 'goed' is,
is het dat waarschijnlijk niet.
Laat het Universum je begeleidingssysteem zijn.
Daar bestaat waarheid en het wacht op je om het te claimen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5195 De Wijzerplaat van Jouw Leven / Zaterdag 14 februari 2015

De Wijzerplaat van Jouw Leven
Brief uit de hemel
Zaterdag 14 februari 2015

God zei:

Als het leven te veel voor je lijkt, leun dan achterover of maak een wandeling. Haal je gedachten voor een poosje af van de eisen van het leven.

Ondanks jouw gevoel ervan, is het leven niet dringend. Het leven gaat door. Of je nu wel of niet bent zoals je wilt zijn, of het leven wel of niet is wat jij wilt dat het is, het leven blijft doorgaan en neemt jou mee. Je bent nooit buiten het leven. Er is genoeg leven voor allen.

Op Aarde of in de Hemel ben je levend en wel ongeacht hoe de wereld die jij ervaart er voor jou uitziet en ongeacht wat de wereld lijkt te denken dat hij is of niet is. Jij bent de waarnemer van jouw leven en de doelsteller. Zet de wijzerplaat van je leven op aanmoediging en breid je perceptie uit.

vrijdag 13 februari 2015

Een Schrijven van de Schepper 12 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

JE BEVIND JE HIER

you-are-here

In alle opzichten en voor alle doeleinden,
is de realiteit van de situatie deze:
een grote rode stip met JE BEVIND JE HIER erboven geschreven.
Je bent gezegend, maken er het beste van.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5194 Wakker het Goddelijke Aan / Vrijdag 13 februari 2015

Wakker het Goddelijke Aan
Brief uit de Hemel
Vrijdag 13 februari 2015

God zei:

Wat je ook mag denken en zeggen, je leidt een Goddelijk Leven. Ingesteld door Mij, wat kan het leven zijn, behalve goddelijk? Er zijn te veel wonderen in het leven zodat het leven niets anders dan goddelijk kan zijn. Ah, jouw geluk is een ander verhaal.

Je schrijft verdienste toe aan je leven of je spot met verdienste. Ik zeg jou krachtig dat ieder leven op Aarde een grote verdienste heeft. Je bent je eigen specialiteit. Wakker je eigen leven aan, geliefde. Het leven in de wereld vormt een spiraal zoals je DNA. Wakker je eigen DNA aan. Als jij je leven nu niet prettig vindt, dan herschep het. Stel jezelf opnieuw samen. Verbeter jezelf drastisch. Verwijder oogkleppen. Er liggen vele wegen vlak voor je.

De eerste aanwakkering is het verlangen. Wat een kracht is verlangen. Vanuit zichzelf veroorzaakt het verlangen jouw dromen door middel van motivatie. Niemand heeft ooit gezegd dat jij mee moet hinken in het leven. Ja, neem wat er komt zoals het naar je toe komt en onthoud de inherente kracht van het verlangen. Verlangen is geen plan. Het is een stimulans. Het verlangen zet de wielen in beweging. Verlang ernaar om goedheid en genade te geven, en laat je schip uitvaren. Verlangen is een sterk roer om je schip te laten uitvaren. Het roer graaft diep.

donderdag 12 februari 2015

Hemelse Zegeningen - 10 Februari 2015 Aartsengel Michael Vrede Op Aarde - NU! Boodschap doorgegeven via Linda Dillon

Hemelse Zegeningen - 10 Februari 2015
Aartsengel Michael
Vrede Op Aarde - NU!
Boodschap doorgegeven via Linda Dillon
Groeten, Ik ben Michael.
En welkom aan jou, geliefde (Suzanne Maresca). En welkom aan jullie allemaal, vrienden en bondgenoten, broeders en zusters, medescheppers, brengers van Vrede, ankers van Liefde, dansers van Vreugde.
Zing de liederen van Vrede. Maak jezelf bekend. Want jullie zijn de Vredestichters. Ja, jullie zijn de portalen. Jullie zijn de ankers. Jullie zijn de bakens. Jullie zijn de wegwijzers. Jullie zijn de Poortopzichters. Jullie zijn de Engelachtigen.
Niettemin dierbare harten, zijn jullie de Vredestichters.
Ja, wij hebben u in/naar deze heilige vereniging gewenkt. Wat sinds eeuwig in het bestaan geweest is. Maar nu zijn jullie op een plaats waar jullie bereid zijn om te erkennen, om deel te nemen, om jullie samen met ons in de heilige vereniging van het hart te voegen, in de heilige vereniging van het doel, in de heilige vereniging van Vrede.

Boodschap van Matthew 9 februari 2015 via Suzanne Ward

Boodschap van Matthew
9 februari 2015  via  Suzanne Ward

Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere Meesters.
Bron: http://mattthewmessages.blogspot.nl/

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Ons is gevraagd of de Illuminati een rol hebben bij de gevechten die plaats vinden in de Oekraïne en bij wat ISIS aan het doen is. Ja, grote rollen in beide, maar daar ze ‘achter de schermen’ werken, zogezegd, zijn ze niet geschiedkundig of heden toegekend aan de Illuminati. De onrust in Oekraïne stamt uit oorlogen die ze zelf lang geleden begonnen om nationale grenzen te vormen zonder de betreffende verschillende culturen en geschiedenis van de beïnvloede volkeren, en ISIS’ doel om een Islamitische staat te creëren heeft zijn emotionele wortels in oorlogen die begonnen in Afghanistan en in Irak door Illuminati in de regering van de Verenigde Staten.

Nu proberen de Russische President Vladimir Poetin, de VS President Barack Obama en enige nationale leiders in het Midden Oosten en in Europa om een eind te maken aan ontvlambare situaties die werden ontstoken door Illuminati gecontroleerde CIA agenten die incidenten creëerden om de burgerij te op te ruien, wat werd uitgevoerd door huur- en onbewuste troepen en gefundeerd werd door massaal, illegaal verkregen bronnen van de Illuminati.

Oth: Kanaal zijn voor de energetische heling van de planeet Aarde. Ellen Rauh Geplaatst: 12 februari 2014

Oth:
Kanaal zijn voor de energetische heling van de planeet Aarde.
Ellen Rauh
Geplaatst: 12 februari 2014

De Aarde trilt, de Aarde hoest, de Aarde is verkoude
Er is veel gaande in het Universum en er is veel gaande op de planeet Aarde. Het lijkt wel of de planeet Aarde last heeft van hooikoorts – zoals jullie het zouden noemen. Overgevoelig voor de energie die jullie irritatie noemen. De Aarde trilt, de Aarde hoest, de Aarde is verkouden. Van hieruit gezien zou je kunnen denken dat de Aarde koorts heeft. De Aarde is aan het ontgiften en wij vragen jullie allen om liefdevol zachte energie te sturen en helende energie te sturen naar de planeet Aarde. Hoe je het ook doet, please do it. Breng rust en harmonie met je eigen technieken naar de planeet, eromheen en erin. Want het rommelt en er is zeer veel disharmonie op Aarde en die reflecteert naar het binnenste van de Aarde. En wij zeiden reeds een tijd geleden dat de grootste verandering die nu plaatsvindt in de Aarde gebeurt. leylijnen die verschuiven waardoor magnetische velden gaan veranderen. Waar het droog is, kan het nat worden en waar het nat is, kan het droog worden. Waar het koud is, kan het warm worden en waar het warm was, kan het koud worden. Alles is op dit moment mogelijk.

Helende energie sturen
Wij roepen dus iedereen op die in staat is om energie te sturen, om harmonie en heling te sturen naar de planeet Aarde, dan kan er zeer veel veranderen op een harmonieuze manier.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Woensdag 11 februari 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 11 februari 2015

Tijdens deze week voorafgaand aan jullie dag die de liefde viert, vinden sommige mensen het moeilijk die te vieren als ze geen relatie hebben. Als je jezelf verdrietig of boos vindt, willen wij je er op wijzen dat het waarschijnlijk te wijten is aan het feit dat je gefocust bent op wat je beschouwd als zijnde een afwezigheid van liefde.

Dierbaren, laat je niet onderuithalen door een vermeend gebrek deze week! Er is een overvloed van liefde om je heen. Gebruik deze week om de eindeloze mogelijkheden van het universum te zien! Bekijk alle harten, de chocolade, de rozen, als een liefdesbrief aan jou van de Bron. Vul jezelf met liefde. Zie al het bewijs van de liefde als een zeker teken dat op weg is naar jou. Neem even de tijd om te communiceren met je toekomstige liefde, stuur die persoon genegenheid, aanmoediging en waardering, en voel de verbinding die al bestaat tussen jullie zielen.

Als je de liefde die naar je stroomt en van de Bron door jou heen stroomt, omarmt, als je jezelf vervuld met onvoorwaardelijke liefde en alle liefde voelt die je bereid bent om te delen, kunt je deze Valentijnsdag zien als een prachtige voorbereiding voor de liefde die jou zeker zal vinden, wanneer de timing perfect is voor jou en jouw toekomstige geliefde.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Jezus “Laat Angst Los” 11 Februari 2015 / John Smallman


Jezus
 “Laat Angst Los”
11 Februari 2015 / John Smallman
God Is . . . De levenskracht die door iedere vonk van bewustzijn ooit gecreëerd heen stroomt, is Gods Liefde voor Zijn creatie, en het stroomt eeuwig, onophoudelijk en overvloedig. Iedere vonk van bewustzijn - ieder mens zonder überhaupt wat voor uitzonderingen dan ook is een goddelijke vonk van bewustzijn - is van onschatbare waarde. Er is niets gecreëerd dat "waardeloos" is. Wat God creëert is van eeuwige en oneindige waarde, en niets verhuist ooit uit die staat vandaan. Er is niemand op Aarde nu, die noch ooit geweest en noch ooit zal zijn, die niet van oneindige waarde is, een volmaakte goddelijke creatie.
Oordeel is een aspect van de illusie dat naar boven kwam als een resultaat van jullie collectieve keuze om afgescheidenheid te ervaren wat jullie leidde in/naar een illusionaire staat van paniek/verschrikking. Laat oordeel los, het dient jullie niet goed, het helpt slechts om die totale onwerkelijke staat van afgescheidenheid te handhaven, de staat van waaruit jullie in het echte actieve proces van vertrekken zijn, permanent.

Mary Magdalene "Leren om Ziekte te Begrijpen" 11 Februari 2015 / Pamela Kribbe

Mary Magdalene
"Leren om Ziekte te Begrijpen"
11 Februari 2015 / Pamela Kribbe
Dierbare vrienden, ik ben hier gevuld met respect voor het pad waar jullie op zijn. Ik ben Mary Magdalene, en ik ben ook op Aarde in een aards lichaam geweest. Ik heb de verwarring ervaren, de emotie, en de duisternis welke in een menselijk leven aanwezig kan zijn. Ik heb ook het Licht ervaren, die momenten van inzicht en diepe extase, omdat ik de aanwezigheid van mijn ziel bespeurde, en die ervaring tilde me uit de verwarring vandaan, en weg van de eenzaamheid van het aardse leven.
Dit heen en weer gaan tussen licht en donker is karakteristiek voor het menselijk zijn. Het is ook de reden van het aardse leven om deze tegengestelden te leren kennen en te respecteren welke zich beide voordoen in jullie zelf en in de wereld. Het Licht, alsook de duisternis, dragen schatten binnenin hen. Vanuit het perspectief van eenheid, dat wat de dualiteit van het aardse leven transcendeert, is er geen conflict tussen licht en donker; er is alleen de dynamiek tussen deze twee tegengestelden.

De Equinox (op 20 maart 2015) met een Eclips. Oh jee! 11 februari 2015 - Aluna Joy Yaxk'in

De Equinox (op 20 maart 2015) met een Eclips. Oh jee!
11 februari 2015 - Aluna Joy Yaxk'in

We hebben gehunkerd de laatste paar weken met wat opnieuw starten en her-verbinden, wat verliezen en bevrijdingen. We vierden zoete energie overdrachten van intense energie vanaf het midden tot aan het eind van december. We hadden dit verwacht en brachten die tijd door, met een speciale groep, in het glorieuze Palenque, in Mexico op de dagen van de Godin Guadalupe. We wisten weinig in die tijd maar wel we die energie rust nodig hadden omdat er nog meer transformatie onderweg was; Veel meer!

2015 kwam binnen als een raket en ongeveer een week was die rit zo, zo goed! Toen werd ons volgende niveau van werk duidelijk. Ja… het werd gewoon dieper en meer werkelijk. We hebben alle gebieden van ons leven en ons werk weer bekeken en waar het vanaf nu naar toe gaat. Sommige zaken moesten directe worden veranderd en andere verschuivingen zullen door het jaar heen gebeuren. Het voelt als een diepe, stoffelijke, emotionele en spirituele metamorfose. Ik denk over veel zaken en concepten na waarvan ik hoop dat die zich in zijn geheel zullen manifesteren. Ik weet dat we allemaal vragen wat het volgende is en ons volgende niveau onze persoonlijke bestemming. We hebben intens de voortdurende beperking van de mensheid besproken voor onmiddellijke healing en het manifesteren van die grotere zaken waarop onze dierbare Jeshua nog steeds wacht dat we dat creëren. Het voelt alsof die dingen in ons bewustzijn beginnen uit te kristalliseren.

Een Schrijven van de Schepper 11 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
11 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

Wordt wakker, wordt wakker

images-4

De Universele wekker gaat af;
het is tijd om wakker te worden!
Open je ogen, werp het dekbed van oude overtuigingen af
en ga klaar wakker leven!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5193 Er Is een Rijk / Donderdag 12 februari 2015


Er Is een Rijk
Brief uit de Hemel
Donderdag 12 februari 2015

God zei:

Waarvan is de mens anders gemaakt dan van ziel? Wat is de mens anders dan een ziel verpakt in een menselijk lichaam? Wat valt er meer te zeggen? Mijn kinderen geloven volledig in lichamen, niet zo erg in hun eigen ziel die in en buiten het lichaam bestaat. Deze stand van zaken kan redeneren genoemd worden. Logica wordt gegeven, maar is het niet slechts een idee dat het lichaam bestaat en de ziel kan bestaan omdat jij kunt wijzen naar waar de ziel is? Is dit niet helemaal denken buiten het rijk van de rede? En wie kan het schelen waar de ziel zich bevindt? Geef erom dat je een ziel hebt. Jouw ziel vertegenwoordigt jou. Jij bent je ziel.

Is het logisch om te zeggen dat alleen wat de vijf zintuigen kunnen omarmen inderdaad bestaat? Zeker, jij bent meer dan je op het eerste gezicht denkt.

Je kunt woorden zien en je kunt zeggen dat woorden bestaan. Je kunt ze schrijven. Je zet plaatjes van ze neer. Je kunt zeggen dat woorden bewijs van gedachte zijn. Je zou kunnen zeggen dat als er een woord is voor gedachten dan moet gezegd worden dat gedachten bestaan. Ik denk niet dat iemand ontkent dat gedachten bestaan, maar ze bestaan vaak als hersenschimmen.

woensdag 11 februari 2015

Sheldan Nidle - 10 februari 2015

Sheldan Nidle - 10 februari 2015


2 Imix, 19 Yax, 11 Ik

Selamat Jalwa! Wees verheugd! Er zijn vele gebeurtenissen ten goede. De oude families en hun aardse bondgenoten hebben de duistere cabal op haar knieën gebracht! Dit feit wordt bekendgemaakt door de simpele handeling van een uitgebreide overdracht van gelden door degenen die deze zeer nobele zaak en haar wonderbaarlijke missie dienen. Meer dan 13 millennia geleden begonnen jullie voorouders een groot avontuur, dat begon met de val van Atlantis en de heerschappij van de Anunnaki. Deze weg leidde jullie voorouders door drie “gouden tijdperken” in wat wordt genoemd geschreven geschiedenis. Hierin bleven jullie voorouders trouw aan hun zaak en bepaalden ze het toneel voor wat er momenteel gebeurt. Wat er gebeurt zijn slechts de laatste stappen in een lange reis terug naar volledig bewustzijn. We brengen een saluut aan jullie en degenen die onbuigzaam de goddelijke decreten van de Hemel uitvoeren. Deze realiteit ondergaat grote veranderingen teneinde jullie schuldslavernij te beëindigen, jullie natuurlijke soevereiniteit terug te brengen en jullie een grootse welvaart te laten ervaren. Dit loopt allemaal vooruit op nieuw bestuur en een mondiale disclosure van jullie spirituele en ruimtefamilies.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Woensdag 5 februari 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 5 februari 2015

Zoveel mensen vragen: "Wanneer zal ik mijn perfecte liefdespartner vinden? Mijn echte vrienden? Andere gelijkgestemde zielen? Mensen die van me houden en me zien voor wie ik werkelijk ben?

"Het antwoord, simpel gezegd, is wanneer je jouw ware zelf toestaat te schitteren. Je kunt je niet verbergen achter een masker en verwachten dat mensen zien wat er onder zit! Als je jezelf toestaat om te schitteren in jouw waarheid, jouw zijnheid, jouw glorie, laat dat al die zielen waarnaar je verlangt toe om je eindelijk te vinden en opnieuw te verbinden met je. 

Je kunt geen effectief baken zijn van onder de dekens , Geliefde, dus schijn! Schitter in al jouw glorie, bevestig het feit door dat te doen, zodat je alle perfecte resultaten naar je toe zult trekken die u zoekt.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Wat heeft u er eigenlijk zelf aan gedaan? / 10 Februari 2015

Wat heeft u er eigenlijk zelf aan gedaan?
10 Februari  2015

Goed, dus de gemiddelde lezer van deze website vindt het allemaal heel erg wat de staat doet. We vinden de leugens van de media niet te versmaden en we vinden mogelijk dat wereldleiders onder 1 hoedje spelen om de religieuze eindtijd profetieën te vervullen. Op kleine schaal vinden we dat jeugdzorg onze kinderen slecht behandelt. Ouderen vinden het verschrikkelijk dat ze zo slecht verzorgd worden. We vinden van alles en we vinden het heerlijk dat er schrijvers als Martin Vrijland zijn die hun nek uitsteken om over alles wat wij vinden iets te roepen, zodat we kunnen zeggen: “ja, dat vind ik ook!” Anderen zullen wellicht zeggen: “Wat een onzin kraamt die vent uit!” Weer anderen zijn het gedeeltelijk eens en soms totaal oneens. Maar, wat doen al die mensen eigenlijk allemaal in hun eigen kleine wereld? Wat doen al die mensen in de praktische zin? Buigen ze hun hoofd en knikken ze hun knieën voor al die maatregelen die de verdere centralisering van de macht bewerkstelligen? Rennen ze massaal naar de stembus om weer een acteursclub binnen de illusie van keuze; binnen de schijnvertoning genaamd ‘democratie’ te laten invullen? We hebben er inmiddels een nieuwe religie bij, genaamd democratie en zolang je de kerkelijke leiders in Den Haag zo nu en dan van de kansel (de media) hoort spreken gaan de oortjes weer toe en de snaveltjes dicht. Slaap zacht.

Een Schrijven van de Schepper 10 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

Kampioen!

images

Als je op iemand wacht om je te redden,
vliegen mogelijkheden om jezelf te redden aan je voorbij.
Wacht niet; wees je eigen kampioen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5192 De Oceaan van Waaruit Jij Ontstond / Woensdag 11 februari 2015

De Oceaan van Waaruit Jij Ontstond
Brief uit de Hemel
Woensdag 11 februari 2015

God zei:

Misschien is deze verlichting die jij zoekt jouw komen naar het punt waar en wanneer jij je realiseert waar het om gaat -- de verdienste van het leven zelf op Aarde, leven en liefde, de Eenheid van Alle Leven. Als je de Volheid van de Liefde in haar geheel ontdekt, weet je, eens en voor altijd, dat jouw kopje over stroomt.

Ja, leven en liefde zijn belangrijk, en ze zijn onvermijdelijk. Leven en liefde zijn stijgende en niet te stoppen. En zo is het. In het leven, ontdek je het Leven zelf en de kwaliteit en de overvloed van liefde, de ontdekking van het Zelf, het vinden van het Zelf en het herstellen ervan, het blootleggen van wat er altijd was, echter verborgen voor jouw zicht en het zicht van de bevolking. Nu ben jij de pot met goud aan het ontdekken aan het einde van de regenboog, de geluksvogel in je eigen achtertuin, en God in de Hemel, en jij ondervindt dat alles goed is.