Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 februari 2015

De redevoering van Pablo Iglesias Podemos in het Nederlands 7 FEBRUARI 2015

De redevoering van Pablo Iglesias Podemos in het Nederlands
BY SDB REDACTIE E.B - 7 FEBRUARI 2015

Madrid 

Meer dan 500.000 Spanjaarden kwamen op 31 januari 2015 naar Madrid voor de Marcho del Cambio, de mars der verandering. Pablo Iglesias, leider van de nieuwe partij Podemos, sprak de menigte toe. Dat hij een door alle Spaanse politici gevreesd debatteur is was al bekend. Op de massabetoging toonde hij zich ook een bevlogen redenaar. Iglesias trekt zich op aan het voorbeeld van Syriza en verbergt zijn ambities niet. Een samenvatting van zijn redevoering.

“Goedemiddag. Hoe mooi om zien hoe de mensen vandaag geschiedenis schrijven. Indrukwekkend hoe de mensen lachen hier aan de ‘poorten van de zon’, terwijl ze samen massaal verandering eisen voor sociale rechtvaardigheid en democratie. Ik zie hier de hoop om samen een betere toekomst te bouwen. Ik zie hier ook mensen die durven dromen.”

Portal 2012 / Cobra Update: Wow !!! Doorbraak Fase: Einde van de Quarantaine 6 februari 2015 / door Starship Earth

Portal 2012 / Cobra Update:
Wow !!! Doorbraak Fase: Einde van de Quarantaine
6 februari 2015 / door Starship Earth: The Big Picture

Ik heb de hele dag Cobra’s Portal gecontroleerd omdat ik gewoon weet dat er nieuws zou zijn, maar moest even uit eten gaan en kijk eens wat ik vond toen ik thuis kwam ! Fenomenaal nieuws, Cobra. Dankjewel.

Een update allemaal in beelden, mijn vrienden. Wat leuk! (Ik hou van de tweede laatste.) Massale Landingen! ~ BP

Doorbraak Fase: Einde van Quarantaine


Moeder Sekhmet "Jullie zijn de Uitgekozen Facilitators van de Verschuiving" 4 Februari 2015 / Ute Posegga-Rudel

Moeder Sekhmet
"Jullie zijn de Uitgekozen Facilitators van de Verschuiving"
4 Februari 2015 / Ute Posegga-Rudel

Geliefde Mensheid!
Ik spreek tegen jullie, omdat ik één van jullie bewakers ben die jullie ontwakingsproces en jullie Licht beschermen, en die de manifestatie beschermt van jullie zieldoel tegen alle verwachtingen in.
Krachtige gebeurtenissen zullen binnenkort gaan ontvouwen. Ik vraag jullie om voorbereid te zijn en jullie zelf toe te staan het goede nieuws met vreugdevolle verwachting te ontvangen.
Verhoog alsjeblieft nu jullie energieën en lichtfrequenties om te ondersteunen wat er gaat gebeuren met het voornemen van de Goddelijke Lichtstrijdkrachten.  

Sananda: Over kristallen en de Kristallijnen codes. Tetsia Blijham Geplaatst: 7 februari 2015

Sananda:
Over kristallen en de Kristallijnen codes.
Tetsia Blijham
Geplaatst: 7 februari 2015

“Lieve mensen, dit is Sananda met een vreugdevolle boodschap van Licht. Wij Meesters weten dat dit voor jullie mensen in 3D een drukke, tumultueuze tijd is. We weten dat je veel last van je lichaam hebt met de infusies van Licht die wij nu naar de aarde sturen. We weten dat velen van jullie aan de ene kant ietwat verbaasd zijn door de ervaringen die jullie in je lichaam hebben, maar dat je aan de andere kant ook vreugdevol in afwachting bent van de grootse transformaties die zich aan het voltrekken zijn. We weten dat jullie met z’n allen hard aan het werk zijn om de kristallijnen rasters in de aarde te verankeren. We weten dat jullie af en toe wel eens twijfelen of je het wel goed aan het doen bent, of het niet een beetje flauwekul is waar je mee bezig bent, dat je soms het vertrouwen een beetje verliest. Weet dat dit allemaal bij het proces hoort waarin jullie je bevinden.

Mijn kinderen, dit is een vreugdevolle tijd waarin jullie als onze Lichtlegioenen op de aarde precies aan het doen zijn wat wij jullie in je slaap en door je intuïtie gechanneld doorgeven. Dus alle leiding en sturing die jullie ervaren, komt van ons. Vergeet dat nooit. Weet dat jullie degenen zijn die voor deze taak het best uitgerust waren, daarom hebben we jullie hiervoor naar de aarde gestuurd in deze eind- en begintijd. De pijnen en druk die jullie op dit moment ervaren komen door de kosmische ontwikkelingen sinds de Leeuwenpoort. Door de laatste volle (verduisterde) maan konden de oude codes waardoor het Kristallijnen Raster dat enige tijd geleden is geactiveerd, worden geschoond en verhoogd. Misschien heb je de laatste dagen veel Kristallijnen energie in je meditaties gezien. Je kunt het ervaren als je gewoon je ogen dichtdoet en goed naar de ‘hoeken’ van je ogen kijkt. Je ziet een soort sterretjes – dit zijn de Kristallijnen codes die nu de kruispunten dragen van het Kristallijnen netwerk in en om de aarde heen. Jullie dragen nu deze Kristallijnen codes ook in je – vandaar dat je lichaam momenteel zoveel pijn doet. De ervaring is druk op je hoofd en je kaken, algehele malaise en druk op je buik.

Kryon: De “Gouden Golf” Barbara Bessen 23 maart 2012. Geplaatst: 7 februari 2015.

Kryon:  
De “Gouden Golf”
Barbara Bessen
23 maart 2012. Geplaatst: 7 februari 2015.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Nieuwe Energie, ook Gouden Golf genaamd. Een boodschap van het wezen Kryon.

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Het is voor mij een vreugde om hier te zijn en jullie de energie van Thuis te brengen. Laten wij onze bijeenkomst gewoon met een duwtje van Goddelijke energie beginnen.

Ik leg mijn hand op jouw hart om jou in de nu-tijd van de allesomvattende liefde te geleiden. Die is er altijd, ontbreekt nooit en maakt alles mogelijk.

Kijk in je hart. Wat voel je? Het is de liefde die jou aangeeft je leven met gemak en liefde te vormen. Sinds 1987, de Harmonische Convergentie, heeft de Aarde een bijzondere status. 

Vanuit de hoogste schepperniveaus werd bepaald dat de Aarde in een hogere omloopbaan  met het zonnestelsel en haar planeten gaat. Daarvoor is het nodig dat er sterke transformaties plaatsvinden voor de Aarde en voor de mensen. Jullie bevinden je net als alle anderen in een sterke transformatie en enkelen van jullie worden hier bijzonder zwaar door getroffen.  


Een Schrijven van de Schepper 6 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

GEWOON ZOALS JE BENT

 just_the_way_you_are_by_riskonelook-d71labg

Als iemand je vraagt om te veranderen om aan hun behoeften te voldoen,
zul je dat nooit verwezenlijken.
Weet dat je goed genoeg bent zoals je bent.
Als iemand wil dat je anders bent dan wie je bent,
zal dat nooit gebeuren.

Weet dat je anders kunt zijn op een manier die past bij jouw behoeften.
Als iemand je wil pushen naar een of andere mythische standaard die alleen zij kennen, 
zul je die nooit bereiken.
Je kunt het beste worden dat je kunt zijn.

Heavenletter 5188 Hallo, Zonneschijn / Zaterdag 7 februari 2015

Hallo, Zonneschijn
Brief uit de Hemel
Zaterdag 7 februari 2015

God zei:

Hoor, de Eng’len zingen d’eer.

Jij bent één van hen. Jij bent dat zeer zeker. Jullie zijn Aarde Engelen, Iedereen.

Je bent niet voor niets hier op Aarde. Jij bent hier voor iets, en iets groots. Laat niemand je iets anders vertellen.

Je bent een Prachtig Wezen in een Prachtige Wereld. Je mag dit nooit zo gedacht hebben, je bent dit echter altijd geweest. Je bent nooit minder geweest. De wereld heeft zichzelf vergist en jou er toe gebracht om jezelf te vergissen. Nu is het tijd dat deze verkeerde identiteit opzij wordt gegooid en de Ware Jij aan het licht gebracht wordt.

Dat is een passende uitdrukking -- aan het licht gebracht. Het Licht daagt over Jou Die Licht bent.

vrijdag 6 februari 2015

Een Uur met een Engel met Aartsengel Michael "Laat ons Vrede op Aarde Creëren" - 3 Februari 2015

Een Uur met een Engel - 3 Februari 2015
Aartsengel Michael
"Laat ons Vrede op Aarde Creëren"

Steve Beckow: In een manoeuvre die beslist verrassend en een ogenblik van cocreatie en heilige partnerschap was tussen het Gezelschap van de Hemel daarboven en hun collega's hier beneden, stemden Aartsengel Michael en ik (en Graham Dewyea en Linda Dillon), bij de vooropname van Een Uur met een Engel, ermee in om ons bij elkaar aan te sluiten in een gemeenschappelijke Intentie dat 14 Februari 2015 de dag zal zijn waarop alle vijandigheden op Aarde zullen eindigen en wereldvrede weer zal heersen.

In het eerste gedeelte, kijken we naar de openingsopmerkingen waarin Aartsengel Michael ons verzoekt om ons bij hem aan te sluiten om wereldvrede binnen te leiden.

In het tweede gedeelte, hebben we samenvattingen van de rest van het transcript waarin de datum waarop vrede zal gebeuren besloten is: 14 Februari 2015, een zeer geliefde dag. Geen betere dag zou ik kiezen voor het einde van iedere soort van vijandigheden - van oorlog naar familie geweld.

Kryon: De Goddelijke Weg. 45 Barbara Bessen 6 februari 2015

Kryon:
De Goddelijke Weg. 45
Barbara Bessen
6 februari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Een cursus in liefde – Boek 2.
De Universele Geest - De Bron van alle Zijn – deel 45.
Jullie Gouden Engel, jullie Goddelijk Bewustzijn - Deel 8.

Barbara’s persoonlijke ervaringen  - verbinding met de zielsdelen.

Mijn versmelting met mijn mannelijk deel heb ik zeer intensief beleefd. Het gebeurde ’s morgens na het ontwaken. Ik werd helemaal niet goed wakker maar zweefde in een bijzondere toestand toen ik een zeer sterke mannelijke energie in mij bemerkte.

Ik was heel onthutst en vroeg wie daar was. Er kwam geen antwoord. Toen riep ik Kryon, mijn Gouden Engel, te hulp. Hij toonde mij een zachte glimlach en zei: “Er gebeurt je iets moois, stel je ervoor open.”


Oth: Jullie unieke kosmische verbindingen. Ellen Rauh / Geplaatst: 6 februari 2015

Oth:
 Jullie unieke kosmische verbindingen.
Ellen Rauh / Geplaatst: 6 februari 2015 / 

Oth, de meester van de Galaxy.
Wat wij bedoelen met the Galaxy, is een hele sfeer. Ik noem mezelf in jullie termen een soort manager in een groot evolutieproces, waar vele sferen, vele planeten, waaronder de Aarde, bij betrokken zijn.

Alles heeft te maken met elkaar. Als je kijkt naar jullie lichamen, wat een enorm ingewikkelde constructies dat zijn en hoe één cel een verwoesting teweeg kan brengen in het geheel van je lichaam. Zo kan één planeet of één element in de kosmos verwoesting teweegbrengen in het grote geheel. Ik ben een soort manager, het is niet van mij maar ik heb wel een zekere verantwoordelijkheid. Veel moet bijgestuurd en gedelegeerd worden. Geen enkele sfeer, geen enkele planeet is meer waard dan de andere. Het gaat om de vrede in het grote geheel, elk in zijn unieke eigenheid.

De Raad Wat Jij Bent is de Volgende Naast Jou Ook 4 Februari 2015 / Ron Head

De Raad
Wat Jij Bent is de Volgende Naast Jou Ook
4 Februari 2015 / Ron Head

Wij zouden op deze dag met jullie willen spreken betreffende verscheidene concepten die de ondergrond zijn van onze boodschappen gedurende deze tijd. Deze zullen voor velen van jullie bekend zijn. Zij verdragen, echter, welzeker herhaling. En het is ook goed voor diegenen die zich bewust zijn van deze dingen om zich te herinneren dat elke en iedere dag meer van diegenen rondom jullie heen ontwaken en moeten beginnen te herinneren, herinnerd zullen moeten worden.
En waarom zeggen wij herinnerd? Dat is omdat deze dingen zijn wat ten zeerste een integraal onderdeel is van de meesterlijke wezens die jullie zijn, maar waar de meesten van jullie niet tot toe in staat waren om met jullie mee in jullie besef te nemen toen jullie in de vorm geboren werden. Terwijl jullie je frequentie verhogen, zullen jullie je bewust worden van deze dingen, niettemin wensen wij om jullie te helpen bij dat aldus te doen en daardoor het volledige planetaire bewustzijn met diens reis te helpen. Dit is bezig om dag na dag in deze cruciale tijd stapsgewijs in een opwaartse snelheid toe te nemen.

Tijdlijnen. Januari 2015 / ArjunA

Tijdlijnen.
Januari 2015 / ArjunA –

 Tijdens mijn open hart operatie, terwijl de levensfuncties van mijn fysieke jas door een hart-longmachine werden overgenomen, ontving ik van hierboven de opdracht om het weefsel van tijd/ruimte uit te leggen aan de hand van mijn ervaringen in deze belichaming.

Als je deze site kent, heb je al kennis genomen van het concept dat de persoon die je in de spiegel ziet slechts 1/12e aspect is van een entiteit. Om daar een beeld van te krijgen, stel je je een ketting voor met twaalf kralen. Het snoer dat de kralen bijeen houdt is je levenslijn. De kralen noem ik tijd/ruimte continua.

Op elk van die continua ervaar je een leven dat bepaald wordt door de keuzes die de entiteit maakt. Je kunt op elk van die continua een ander fysiek jasje dragen omdat de entiteit steeds andere ervaringen wil hebben. Dat fysieke jasje kan mannelijk of vrouwelijk en blank of gekleurd zijn met overeenkomstige culturele/religieuze overtuigingen. Je kunt op elk van die continua ook andere leeftijden hebben en totaal andere levensomstandigheden.

Een Schrijven van de Schepper 5 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

Jij bent nodig

6fd9a2edbad4afdbf0de09fa6c5fe987

Wanneer je twijfels voelt over wie en wat je bent en zult worden weet dan dat het Universum jouw liefde kent, jouw licht, jouw energie.
Je bent nodig; Jij bent geroepen in dienstbaarheid en reageerde op die oproep.
 Je bent hier, je leeft en je maakt een verschil.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven 6 februari 2015

6 februari 2015
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je gedachten je werkelijkheid creëren. Je geest is
veel krachtiger dan je weet.

Maak jij je op dit moment ergens bezorgd over?
Voel jij je deze dagen ergens onzeker over?
God nodigt jou uit om je denken te veranderen.
Wonderen komen zelden voor in het leven van degenen die de mogelijk van hen niet overwegen.

Er zou een wonder op je kunnen wachten op dit moment.
Maak er alsjeblieft ruimte voor in je denken.
Bedankt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5187 Jij Bent de Zoon van God Die Ik Liefheb / Vrijdag 6 februari 2015

Jij Bent de Zoon van God Die Ik Liefheb
Brief uit de Hemel
Vrijdag 6 februari 2015

God zei:

Een gevoel van depressie is een voorbijgaand iets. Hoe diep het ook mag lijken, het is een voorbijgaand iets. Het is het denken van een moment net als ander voorbijgaand denken. Gedachten springen overal rond. Een gedachte is maar een gedachte. Waarom stilstaan bij gedachten die jou of het Universum niet dienen?

Je bent niet hier op Aarde voor jezelf. Van jezelf, je maakt van jezelf een te klein gebied. Je spant je van jezelf te veel in. Doe niet zo erg je best. Geliefden, wees er gewoon. Wees er gewoon en wat kan er aan de hand zijn? Droog je zelfvervolging op. Laat jezelf verbeteren los. Al te vaak loopt jezelf verbeteren uit op zelfverachting. Je haalt een truc met jezelf uit.

Er is geen buiten jou. Je fabriceert gebeurtenissen en je vergeet jouw Heelheid. Je leidt jezelf af van de Vreugde van het Leven. Je richt je op het verleden of je richt je op de toekomst. Zoveel zelfaandacht op jezelf. Je breekt jezelf af en vergeet jezelf weer op te bouwen.

donderdag 5 februari 2015

Grand Cross # 2 5-2-2015/ Janosh

Grand Cross # 2
5-2-2015/ Janosh

Er is een interessante tijd aangebroken. Een grootse, kosmische gebeurtenis die wordt aangeduid als de Grand Cross is aanstaande en dit heeft veel invloed op de energie op aarde. Men voorspelt een totale zonsverduistering in de noordelijke Atlantische Oceaan op of rond 21 maart 2015. In aanloop naar deze eclips staan ons grootse, planetaire invloeden te wachten. We gaan gezamenlijk door een grote transformatie die bedoeld is om ons te zuiveren van het karmische verleden. De komende tijd zal ik met regelmaat updates plaatsen over wat er speelt richting deze gebeurtenis, met dank aan astrologe Annette Kok.

Update #2 (door Annette Kok)


Hoe het allemaal begon
Het begon allemaal op 24 juni 2012. Dat moment maakten Uranus en Pluto het eerste exacte aspect met elkaar. Natuurlijk voelden wij de maanden en zelfs de jaren ervoor al de spanning die opgebouwd werd naar deze jaren van een exact treffen tussen deze twee planeetgiganten.

Vragen voor Ashtar: 3 februari 2015


LORD ASHTAR

Erg Vroeg
Dinsdag
February 3 2015

Anne, Ashtar wenst u te behagen door dit te posten
als u dat wenst?


Dank je lieve zus !!

Vragen voor Ashtar:
Ashtar’s Antwoorden zijn vet gedrukt
 
Vraag: In een recente satsang, mijn goeroe zei dat iedereen die op deze planeet incarneert schulden heeft terug te betalen. Hoe weten we welke deze zijn en hoe kunnen we het beste omgaan met hen in voorbereiding op Ascentie?
 
Ashtar: De aarde is een van de kleinste planeten in dit zonnestelsel. Ze heeft een unieke kwaliteit die nergens anders wordt gevonden: De mensheid is in staat om te incarneren op aarde ten behoeve van het leren en is in staat om Karma te accumuleren en te verbranden. Er is een Karmische Raad ter plaatse met als co-titulaire hoofden Lord Maitreya en Aartsengel Michael. Alle leden van het grondpersoneel die nu op Aarde zijn kunnen zich inderdaad gelukkig prijzen dat zij op dit moment hier zijn. Velen wilden komen, enkele werden gekozen. Voor een ieder van jullie was het vereist om een geascendeerde meester te zijn, 3 keer om je te kwalificeren om nu op Aarde te kunnen zijn. Dat is een feit. Jullie zijn al een Geascendeerde Meester, die overeengekomen is te incarneren zonder jullie herinneringen en bewandelen dit Aardse Lichaam weer terug naar Ascensie. Om jullie de indruk te geven dat jullie zondaars zijn met veel karma om terug te betalen is niet behulpzaam en niet een verlichtend uitgangspunt. In dit laatste leven voordat de dualiteit beëindigen op Aarde zijn er velen die voor de laatste keer geïncarneerd zijn om hun recente karma te wissen dat 10.000 jaar terug gaat. Dit kan een lange tijd lijken, maar het is een oogwenk in tijd in deze miljarden jaren cyclus. Elk individu moet al zijn Karma verbranden voordat hun Ascensie voltooid kan zijn. Verlangen, begeerte en toewijding aan het Zelf met dagelijkse aandacht en energie gericht op het ontbinden van het ego en het helpen van anderen is het pad naar Ascentie. Het is niet nodig om alle karmische schulden te begrijpen als gebeurtenissen. 


Bereid je voor op het jaar van de Geit 2015 5 februari 2015 / door Selacia

Bereid je voor op het jaar van de Geit 2015
5 februari 2015 / door Selacia

Als je de lichtere en optimistischere toets van het Jaar van de Geit nog niet hebt gevoeld, dan zal je dit zeker doen naarmate dit jaar zich ontvouwt. Het Chinese Nieuwjaar begint officieel op 19 februari, een dag na een krachtige nieuwe maan die één van de zes supermanen van 2015 is. Deze combinatie geeft de aanzet voor krachtige verschuivingen in bewustzijn en doorbraken op persoonlijk level.

Wat is er nieuw in het Jaar van de Geit
Het Jaar van het Paard van 2014 had snel bewegende energie in zich, en veel meer vuur-energie dan sommige vorige jaren. De focus van dat jaar had veel te maken met beweging, reizen in nieuw territorium, en een intens verlangen om vrij te zijn van vroegere beperkingen. Dit zet zich verder in het Jaar van de Geit, maar met een andere onderliggende energie.

Geiten bewegen zich net als paarden, maar op een rustiger en voorzichtiger manier. De geit draagt een meer yinne of vrouwelijke energie – artistiek, creatief en samenwerkend. Geiten zijn genereuzer en bereid om compromissen te sluiten om te geraken waar ze moeten geraken. Als een voorbeeld kan je je een kudde geiten voorstellen, die een heuvel beklimt. 

Vriendschap. Januari 2015 / ArjunA

Vriendschap.
Januari 2015 / ArjunA

Vriendschap (vrouwelijk) is volgens Wikipedia een nauwe (over het algemeen niet-seksuele) relatie of verhouding tussen twee of meerdere mensen waarbij het geslacht geen rol speelt. Een vriendschap is dus mogelijk tussen man en vrouw maar ook tussen twee mannen of twee vrouwen. Het belangrijkste waarop een goede vriendschap gebouwd is, is vertrouwen en onvoorwaardelijkheid.

Vriendschappen worden gesloten. Met woorden, zoals kinderen dat doen ('zullen we vriendjes worden?'), of zonder. Vrienden helpen elkaar en aanvaarden meer van elkaar dan andere relaties. Ook dat wat men als vrienden of vriendinnen voor elkaar doet wordt vriendschap genoemd. Bij een belangeloze vriendschap kijkt de één naar wat de ander nodig heeft en plaatst hij zijn eigen belangen/verlangens op de achtergrond.

Op maandag 5 januari kreeg ik een vers geschreven artikel niet op onze site gepubliceerd. Dat komt misschien wel omdat ik geen vriendschap heb gesloten met de computer. Ten einde raad vroeg ik Wouter de IT engel die onze site heeft ontworpen om de publicatie te doen. Hij deed dat zonder aarzelen en dat maakte me heel emotioneel. Ik mailde hem de volgende dag, op Driekoningen, het volgende.

Kryon: Volkomen Heling. Barbara Bessen 22 december 2012. Geplaatst: 5 februari 2015

Kryon:
Volkomen Heling.
Barbara Bessen
22 december 2012. Geplaatst: 5 februari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ik geloof in mijzelf!

Wij bevinden ons in opwindende tijden. Niet alleen het uiterlijk beeld van wetenschap en politiek verandert snel, het beeld van Europa neemt ook andere vormen van energie aan. Dit geldt ook voor onszelf. Wij stellen vast dat ook wij onze buitenste ruimten, dat wat wij leven, moeten belichten en vernieuwen.

Wij nemen alles niet meer zo op als ons van bovenhand wordt verteld en wij geloven er niet meer in dat wij aan het lot zijn overgeleverd, maar dat wij, zoals de volksmond het zegt: de eigen smid zijn van ons levensgeluk. Maar de vragen die daarbij horen zijn: Hoe kom ik in mijn eigen waarheid? Wat wil ik werkelijk leven?  Heb ik de kans om mijn leven heel verantwoordelijk te bestemmen? Of zijn er hogere machten die mijn leven dirigeren?

Deze en andere vragen stellen wij ons in deze tijd allemaal. De geestelijke wereld  noemt dit: Ontwaken. In alle tijden waren er mensen die naar de zin van het leven zochten. Nu geschiedt dit in toegenomen vorm en dit heeft ook met de verandering van de Aarde te maken.


Oth: Ga als toerist 2015 in 14 januari 2015 /Ellen Rauh

Oth:
Ga als toerist 2015 in
14 januari 2015 /Ellen Rauh

Goede avond jullie dierbare mensen, allemaal bruggenbouwers weet je nog? Jullie bruggen zijn klaar. Maar ja, wat nu? Nu mag je een nieuwe tijd gaan ontdekken. De bruggen zijn klaar.

Je ontdekt een nieuwe tijd en wij zouden jullie aanraden: ga op ontdekkingsreis. Voel je een toerist in 2015 en je zult vele nieuwe zaken kunnen ontdekken. En dat wil niet zeggen dat je ze allemaal prettig vindt. Maar er zullen er wel wellicht ook bij zijn waarvan je denkt: "Hee, zo kan het ook". Net als een toerist die een stad ontdekt of een nieuwe cultuur ontdekt, kunnen jullie de nieuwe tijd gaan ontdekken. Voel je een ontdekkingsreiziger die speurt en contact maakt met ideeën, met ontmoetingen met mensen die je nog nooit gezien hebt. Luister naar hun verhalen, luister naar hun cultuur, luister naar hun normen en waarden en probeer hun taal te begrijpen. En dat zal het moeilijkste zijn. Een taal begrijpen van iemand die een andere ideologie heeft dan jij en daardoor andere klemtonen legt. Luister dus niet naar de woorden, luister naar de totaliteit van die persoon. Je zult als eerste de verschillen opmerken. Zet een bril op om daar doorheen te kijken en bespeur de gelijkenissen. In elke situatie zijn er gelijkenissen te vinden. Alles wat anders lijkt, kan verbinden. Zoek naar de verbindende factor in de nieuwe tijd. Want wat nieuw is, moet ontdekt worden, moet geëxploreerd worden en wat je ziet, is vaak niet van wat er is. Kijk naar wat er onder ligt, kijk naar wat de gevolgen zijn.

Waarschuwingstekens uit het universum 4 februari 2015 / by Andrea Schulman

Waarschuwingstekens uit het universum
4 februari 2015 / by Andrea Schulman

Veel mensen geloven dat dingen hen "toevallig" overkomen, maar als we ons nauwer verbinden met onze intuïtie wordt ons getoond dat alles wat ons overkomt onze eigen creatie is. We zijn ons misschien niet volledig bewust van wat we creëren van moment tot moment, maar gelukkig biedt het universum ons vele tekenen om ons te laten weten wanneer we op de goede weg zijn, en (nog belangrijker) wanneer we op het verkeerde pad zijn.

Over het algemeen verschijnen waarschuwingssignalen van het universum in de vorm van ongewenste omstandigheden en gebeurtenissen. Deze borden zijn een indicatie dat je energie wordt geleid naar (of momenteel vastzit in) een lage trillingsfrequentie. Je gedachten, gevoelens en handelingen zijn negatief gefocust, en dit creëert ongewenste omstandigheden.

Op deze dag van je leven 5 februari 2015

5 februari 2015
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je kunt veranderen wat je ziet.
Je hoeft er niet door te worden gevangen.

Niets hoeft op de manier te blijven zoals het is, en niets is
de manier waarop het voor altijd is, tenzij en totdat jij het zegt.

Jij bent werkelijk verantwoordelijk voor jouw dagelijkse ervaring.

Echt.

Je weet precies waarom je dit bericht vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper 4 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

HET GROTE WIEL

Wheel of Life

Alles wat je 'aanraakt' weerkaatst met jou; elke situatie, emotie en ervaring ... .
.alles is jij en jij bent alles;
 het Grote Wiel stopt nooit.
Dit is altijd een deel van de universele plan geweest.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl