Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 februari 2015

De redevoering van Pablo Iglesias Podemos in het Nederlands 7 FEBRUARI 2015

De redevoering van Pablo Iglesias Podemos in het Nederlands
BY SDB REDACTIE E.B - 7 FEBRUARI 2015

Madrid 

Meer dan 500.000 Spanjaarden kwamen op 31 januari 2015 naar Madrid voor de Marcho del Cambio, de mars der verandering. Pablo Iglesias, leider van de nieuwe partij Podemos, sprak de menigte toe. Dat hij een door alle Spaanse politici gevreesd debatteur is was al bekend. Op de massabetoging toonde hij zich ook een bevlogen redenaar. Iglesias trekt zich op aan het voorbeeld van Syriza en verbergt zijn ambities niet. Een samenvatting van zijn redevoering.

“Goedemiddag. Hoe mooi om zien hoe de mensen vandaag geschiedenis schrijven. Indrukwekkend hoe de mensen lachen hier aan de ‘poorten van de zon’, terwijl ze samen massaal verandering eisen voor sociale rechtvaardigheid en democratie. Ik zie hier de hoop om samen een betere toekomst te bouwen. Ik zie hier ook mensen die durven dromen.”

Portal 2012 / Cobra Update: Wow !!! Doorbraak Fase: Einde van de Quarantaine 6 februari 2015 / door Starship Earth

Portal 2012 / Cobra Update:
Wow !!! Doorbraak Fase: Einde van de Quarantaine
6 februari 2015 / door Starship Earth: The Big Picture

Ik heb de hele dag Cobra’s Portal gecontroleerd omdat ik gewoon weet dat er nieuws zou zijn, maar moest even uit eten gaan en kijk eens wat ik vond toen ik thuis kwam ! Fenomenaal nieuws, Cobra. Dankjewel.

Een update allemaal in beelden, mijn vrienden. Wat leuk! (Ik hou van de tweede laatste.) Massale Landingen! ~ BP

Doorbraak Fase: Einde van Quarantaine


Een Schrijven van de Schepper 6 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

GEWOON ZOALS JE BENT

 just_the_way_you_are_by_riskonelook-d71labg

Als iemand je vraagt om te veranderen om aan hun behoeften te voldoen,
zul je dat nooit verwezenlijken.
Weet dat je goed genoeg bent zoals je bent.
Als iemand wil dat je anders bent dan wie je bent,
zal dat nooit gebeuren.

Weet dat je anders kunt zijn op een manier die past bij jouw behoeften.
Als iemand je wil pushen naar een of andere mythische standaard die alleen zij kennen, 
zul je die nooit bereiken.
Je kunt het beste worden dat je kunt zijn.

Heavenletter 5188 Hallo, Zonneschijn / Zaterdag 7 februari 2015

Hallo, Zonneschijn
Brief uit de Hemel
Zaterdag 7 februari 2015

God zei:

Hoor, de Eng’len zingen d’eer.

Jij bent één van hen. Jij bent dat zeer zeker. Jullie zijn Aarde Engelen, Iedereen.

Je bent niet voor niets hier op Aarde. Jij bent hier voor iets, en iets groots. Laat niemand je iets anders vertellen.

Je bent een Prachtig Wezen in een Prachtige Wereld. Je mag dit nooit zo gedacht hebben, je bent dit echter altijd geweest. Je bent nooit minder geweest. De wereld heeft zichzelf vergist en jou er toe gebracht om jezelf te vergissen. Nu is het tijd dat deze verkeerde identiteit opzij wordt gegooid en de Ware Jij aan het licht gebracht wordt.

Dat is een passende uitdrukking -- aan het licht gebracht. Het Licht daagt over Jou Die Licht bent.

vrijdag 6 februari 2015

Oth: Jullie unieke kosmische verbindingen. Ellen Rauh / Geplaatst: 6 februari 2015

Oth:
 Jullie unieke kosmische verbindingen.
Ellen Rauh / Geplaatst: 6 februari 2015 / 

Oth, de meester van de Galaxy.
Wat wij bedoelen met the Galaxy, is een hele sfeer. Ik noem mezelf in jullie termen een soort manager in een groot evolutieproces, waar vele sferen, vele planeten, waaronder de Aarde, bij betrokken zijn.

Alles heeft te maken met elkaar. Als je kijkt naar jullie lichamen, wat een enorm ingewikkelde constructies dat zijn en hoe één cel een verwoesting teweeg kan brengen in het geheel van je lichaam. Zo kan één planeet of één element in de kosmos verwoesting teweegbrengen in het grote geheel. Ik ben een soort manager, het is niet van mij maar ik heb wel een zekere verantwoordelijkheid. Veel moet bijgestuurd en gedelegeerd worden. Geen enkele sfeer, geen enkele planeet is meer waard dan de andere. Het gaat om de vrede in het grote geheel, elk in zijn unieke eigenheid.

De Raad Wat Jij Bent is de Volgende Naast Jou Ook 4 Februari 2015 / Ron Head

De Raad
Wat Jij Bent is de Volgende Naast Jou Ook
4 Februari 2015 / Ron Head

Wij zouden op deze dag met jullie willen spreken betreffende verscheidene concepten die de ondergrond zijn van onze boodschappen gedurende deze tijd. Deze zullen voor velen van jullie bekend zijn. Zij verdragen, echter, welzeker herhaling. En het is ook goed voor diegenen die zich bewust zijn van deze dingen om zich te herinneren dat elke en iedere dag meer van diegenen rondom jullie heen ontwaken en moeten beginnen te herinneren, herinnerd zullen moeten worden.
En waarom zeggen wij herinnerd? Dat is omdat deze dingen zijn wat ten zeerste een integraal onderdeel is van de meesterlijke wezens die jullie zijn, maar waar de meesten van jullie niet tot toe in staat waren om met jullie mee in jullie besef te nemen toen jullie in de vorm geboren werden. Terwijl jullie je frequentie verhogen, zullen jullie je bewust worden van deze dingen, niettemin wensen wij om jullie te helpen bij dat aldus te doen en daardoor het volledige planetaire bewustzijn met diens reis te helpen. Dit is bezig om dag na dag in deze cruciale tijd stapsgewijs in een opwaartse snelheid toe te nemen.

Een Schrijven van de Schepper 5 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

Jij bent nodig

6fd9a2edbad4afdbf0de09fa6c5fe987

Wanneer je twijfels voelt over wie en wat je bent en zult worden weet dan dat het Universum jouw liefde kent, jouw licht, jouw energie.
Je bent nodig; Jij bent geroepen in dienstbaarheid en reageerde op die oproep.
 Je bent hier, je leeft en je maakt een verschil.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5187 Jij Bent de Zoon van God Die Ik Liefheb / Vrijdag 6 februari 2015

Jij Bent de Zoon van God Die Ik Liefheb
Brief uit de Hemel
Vrijdag 6 februari 2015

God zei:

Een gevoel van depressie is een voorbijgaand iets. Hoe diep het ook mag lijken, het is een voorbijgaand iets. Het is het denken van een moment net als ander voorbijgaand denken. Gedachten springen overal rond. Een gedachte is maar een gedachte. Waarom stilstaan bij gedachten die jou of het Universum niet dienen?

Je bent niet hier op Aarde voor jezelf. Van jezelf, je maakt van jezelf een te klein gebied. Je spant je van jezelf te veel in. Doe niet zo erg je best. Geliefden, wees er gewoon. Wees er gewoon en wat kan er aan de hand zijn? Droog je zelfvervolging op. Laat jezelf verbeteren los. Al te vaak loopt jezelf verbeteren uit op zelfverachting. Je haalt een truc met jezelf uit.

Er is geen buiten jou. Je fabriceert gebeurtenissen en je vergeet jouw Heelheid. Je leidt jezelf af van de Vreugde van het Leven. Je richt je op het verleden of je richt je op de toekomst. Zoveel zelfaandacht op jezelf. Je breekt jezelf af en vergeet jezelf weer op te bouwen.

donderdag 5 februari 2015

Grand Cross # 2 5-2-2015/ Janosh

Grand Cross # 2
5-2-2015/ Janosh

Er is een interessante tijd aangebroken. Een grootse, kosmische gebeurtenis die wordt aangeduid als de Grand Cross is aanstaande en dit heeft veel invloed op de energie op aarde. Men voorspelt een totale zonsverduistering in de noordelijke Atlantische Oceaan op of rond 21 maart 2015. In aanloop naar deze eclips staan ons grootse, planetaire invloeden te wachten. We gaan gezamenlijk door een grote transformatie die bedoeld is om ons te zuiveren van het karmische verleden. De komende tijd zal ik met regelmaat updates plaatsen over wat er speelt richting deze gebeurtenis, met dank aan astrologe Annette Kok.

Update #2 (door Annette Kok)


Hoe het allemaal begon
Het begon allemaal op 24 juni 2012. Dat moment maakten Uranus en Pluto het eerste exacte aspect met elkaar. Natuurlijk voelden wij de maanden en zelfs de jaren ervoor al de spanning die opgebouwd werd naar deze jaren van een exact treffen tussen deze twee planeetgiganten.

Vragen voor Ashtar: 3 februari 2015


LORD ASHTAR

Erg Vroeg
Dinsdag
February 3 2015

Anne, Ashtar wenst u te behagen door dit te posten
als u dat wenst?


Dank je lieve zus !!

Vragen voor Ashtar:
Ashtar’s Antwoorden zijn vet gedrukt
 
Vraag: In een recente satsang, mijn goeroe zei dat iedereen die op deze planeet incarneert schulden heeft terug te betalen. Hoe weten we welke deze zijn en hoe kunnen we het beste omgaan met hen in voorbereiding op Ascentie?
 
Ashtar: De aarde is een van de kleinste planeten in dit zonnestelsel. Ze heeft een unieke kwaliteit die nergens anders wordt gevonden: De mensheid is in staat om te incarneren op aarde ten behoeve van het leren en is in staat om Karma te accumuleren en te verbranden. Er is een Karmische Raad ter plaatse met als co-titulaire hoofden Lord Maitreya en Aartsengel Michael. Alle leden van het grondpersoneel die nu op Aarde zijn kunnen zich inderdaad gelukkig prijzen dat zij op dit moment hier zijn. Velen wilden komen, enkele werden gekozen. Voor een ieder van jullie was het vereist om een geascendeerde meester te zijn, 3 keer om je te kwalificeren om nu op Aarde te kunnen zijn. Dat is een feit. Jullie zijn al een Geascendeerde Meester, die overeengekomen is te incarneren zonder jullie herinneringen en bewandelen dit Aardse Lichaam weer terug naar Ascensie. Om jullie de indruk te geven dat jullie zondaars zijn met veel karma om terug te betalen is niet behulpzaam en niet een verlichtend uitgangspunt. In dit laatste leven voordat de dualiteit beëindigen op Aarde zijn er velen die voor de laatste keer geïncarneerd zijn om hun recente karma te wissen dat 10.000 jaar terug gaat. Dit kan een lange tijd lijken, maar het is een oogwenk in tijd in deze miljarden jaren cyclus. Elk individu moet al zijn Karma verbranden voordat hun Ascensie voltooid kan zijn. Verlangen, begeerte en toewijding aan het Zelf met dagelijkse aandacht en energie gericht op het ontbinden van het ego en het helpen van anderen is het pad naar Ascentie. Het is niet nodig om alle karmische schulden te begrijpen als gebeurtenissen. 


Oth: Ga als toerist 2015 in 14 januari 2015 /Ellen Rauh

Oth:
Ga als toerist 2015 in
14 januari 2015 /Ellen Rauh

Goede avond jullie dierbare mensen, allemaal bruggenbouwers weet je nog? Jullie bruggen zijn klaar. Maar ja, wat nu? Nu mag je een nieuwe tijd gaan ontdekken. De bruggen zijn klaar.

Je ontdekt een nieuwe tijd en wij zouden jullie aanraden: ga op ontdekkingsreis. Voel je een toerist in 2015 en je zult vele nieuwe zaken kunnen ontdekken. En dat wil niet zeggen dat je ze allemaal prettig vindt. Maar er zullen er wel wellicht ook bij zijn waarvan je denkt: "Hee, zo kan het ook". Net als een toerist die een stad ontdekt of een nieuwe cultuur ontdekt, kunnen jullie de nieuwe tijd gaan ontdekken. Voel je een ontdekkingsreiziger die speurt en contact maakt met ideeën, met ontmoetingen met mensen die je nog nooit gezien hebt. Luister naar hun verhalen, luister naar hun cultuur, luister naar hun normen en waarden en probeer hun taal te begrijpen. En dat zal het moeilijkste zijn. Een taal begrijpen van iemand die een andere ideologie heeft dan jij en daardoor andere klemtonen legt. Luister dus niet naar de woorden, luister naar de totaliteit van die persoon. Je zult als eerste de verschillen opmerken. Zet een bril op om daar doorheen te kijken en bespeur de gelijkenissen. In elke situatie zijn er gelijkenissen te vinden. Alles wat anders lijkt, kan verbinden. Zoek naar de verbindende factor in de nieuwe tijd. Want wat nieuw is, moet ontdekt worden, moet geëxploreerd worden en wat je ziet, is vaak niet van wat er is. Kijk naar wat er onder ligt, kijk naar wat de gevolgen zijn.

Waarschuwingstekens uit het universum 4 februari 2015 / by Andrea Schulman

Waarschuwingstekens uit het universum
4 februari 2015 / by Andrea Schulman

Veel mensen geloven dat dingen hen "toevallig" overkomen, maar als we ons nauwer verbinden met onze intuïtie wordt ons getoond dat alles wat ons overkomt onze eigen creatie is. We zijn ons misschien niet volledig bewust van wat we creëren van moment tot moment, maar gelukkig biedt het universum ons vele tekenen om ons te laten weten wanneer we op de goede weg zijn, en (nog belangrijker) wanneer we op het verkeerde pad zijn.

Over het algemeen verschijnen waarschuwingssignalen van het universum in de vorm van ongewenste omstandigheden en gebeurtenissen. Deze borden zijn een indicatie dat je energie wordt geleid naar (of momenteel vastzit in) een lage trillingsfrequentie. Je gedachten, gevoelens en handelingen zijn negatief gefocust, en dit creëert ongewenste omstandigheden.

Een Schrijven van de Schepper 4 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

HET GROTE WIEL

Wheel of Life

Alles wat je 'aanraakt' weerkaatst met jou; elke situatie, emotie en ervaring ... .
.alles is jij en jij bent alles;
 het Grote Wiel stopt nooit.
Dit is altijd een deel van de universele plan geweest.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5186 Het Leven Komt in Golven / Donderdag 5 februari 2015

Het Leven Komt in Golven
Brief uit de Hemel
Donderdag 5 februari 2015

God zei:

Veeg de vloer van je denkgeest. Laat daar geen oude kruimels zitten. Veeg het oude weg. Je leven mag niet besteed worden aan kruimels uit het verleden. Wat dan ook uit het verleden moet worden opgeveegd en weggehaald. Het maakt niet uit hoe belangrijk iets uit het verleden kan lijken te zijn voor jou, het is weg. Het is niet de moeite waard om het steeds weer opnieuw te herkauwen.

Problemen en ellende moeten worden weg genomen. Het maakt niet uit hoe belangrijk ze voor jou zijn geweest, ze zijn verouderd. Streep ze weg uit je lijst. Jouw grootste geluk van weleer kan nu alleen neerkomen op een herinnering.

Er zijn veel dingen in het leven om vers te houden. Terug gehaalde herinneringen zijn niet een van hen. Het is alsof jij jezelf hebt vastgeketend aan een muur, en je zingt steeds maar weer: Waarom? Maak jezelf vrij van ketens van het verleden.

Eraan vasthouden is een zwakte. Eraan vasthouden is zeker geen kracht.


woensdag 4 februari 2015

Sheldan Nidle - 3 februari 2015

Sheldan Nidle - 3 februari 2015


8 Ik, 12 Yax, 11 Ik

Dratzo! We komen met meer nieuws omtrent de vooruitgang die geboekt wordt om de realiteit van jullie wereld te veranderen. De vele leden van onze Aardse bondgenoten beginnen het onderdeel van de levering van hun talloze welvaartsprogramma’s te bereiken. De duistere cabal heeft geen succes gehad in het verhinderen van de voorbereiding door onze bondgenoten, van de middelen voor de veilige overdracht van jullie vele zegeningen. De levering van deze verschillende fondsen is onderdeel van een grote operatie om jullie wereld naar een nieuw financieel systeem over te zetten. Deze vooruitgang zal vervolgens tot nieuw bestuur en het formele einde van de schuldslavernij leiden, die jullie de laatste paar millennia meedogenloos in een of andere vorm hebben moeten doorstaan. Dit zal een tijd zijn waarin vrijheid en een nieuw, veel eerlijker, monetair systeem aan jullie zal worden onthuld. Deze gelden zullen worden geruggensteund door nieuwe strikte bankregels, die jullie welzijn zullen beschermen en jullie zullen voorzien van een manier om de veiligheid van jullie fondsen te garanderen. Samen met deze gebeurtenissen zullen een aantal aankondigingen gedaan worden door nieuwe besturen die jullie zullen toestaan een meer diepgaande interactie te hebben met deze nieuwe besturen. Jullie zullen echte waakhonden van deze besturen worden en elk moment paraat zijn om welke illegale actie dan ook te verhinderen.

Oth: Jullie als persoon en jullie als ziel. Ellen Rauh 28 september 2003 /Geplaatst: 4 februari 2015.

Oth:
Jullie als persoon en jullie als ziel.
Ellen Rauh
28 september 2003 /Geplaatst: 4 februari 2015.

Als je kijkt naar jezelf als persoon en je kijkt naar je vriendenkring en je kijkt naar je kennissenkring en je kijkt naar het aantal mensen waar jij in liefde aan terug denkt, dan is dat een redelijke groep. Maar weet lieve mensen dat jullie zielen zeer veel vriendschapsbanden hebben. Het verschil van de vriendschapsbanden van zielen is dat het zuivere vriendschappen zijn omdat ze nooit bezoedeld worden door eigenbelang of oordelen of emoties door traumatische ervaringen.

Elk van jullie is als het ware geprogrammeerd door vroegere gebeurtenissen die jou op jouw manier met relaties doen omgaan.

Een ziel heeft deze ervaringen niet. Een ziel zal altijd in zuiverheid ‘houden van’, zuivere pure liefde. De liefdesbanden van een ziel zullen altijd en eeuwig blijven bestaan en omdat wij het vanavond hebben over jullie als persoon en jullie als ziel, kun je je dus voorstellen dat al jullie zielsvrienden aanwezig zijn. Moesten jullie een glimp kunnen opvangen van het aantal vrienden wat jullie hebben als ziel, je zou je nooit ofte nimmer nog alleen voelen.

Energierapport van februari 4 februari 2015/ door Jennifer Hoffman

Energierapport van februari
4 februari 2015/ door Jennifer Hoffman

In februari ligt de focus op liefde, want het is ook de maand waarin we liefde vieren op Valentijnsdag. Tenslotte is het een maand die begint met een zachte, krachtige energie, die inzet met een Neptunus/Venus-conjunctie op de eerste dag, een mooie energie die ons uitnodigt om onze creativiteit te exploreren en te denken over hoe we liefde in ons leven versterken, om te beginnen met het houden van onszelf. We denken dat liefde er is wanneer we bemind worden, maar ze begint bij onszelf en hoe wij houden van onszelf. Deze wereld is een spiegel van onze zelfliefde, en we krijgen de hele maand variaties op dit thema. Dit is spirituele liefde, die romantische liefde naar hoogten tilt waarvan we dachten dat dit alleen bestond in sprookjes. We kunnen dit soort liefde hebben, indien we ze eerst aan onszelf schenken.

De liefdesenergie houdt de hele maand aan, met een conjunctie van Venus en Mars, het kosmische paar, die begint op 20 februari en ongeveer drie weken duurt. Dit is ook een uitnodiging om onze mannelijke/vrouwelijke aspecten te verenigen, om onszelf te versterken zowel in ons goddelijke mannelijke zelf als in ons goddelijke vrouwelijke zelf. We maken ons klaar om de goddelijke partnerschappen te creëren die we al zolang wensten. De overtuiging dat we een partner nodig hebben om geliefd te zijn, is wat zoveel onvervuldheid in dat aspect van ons leven heeft gecreëerd. Relaties lukken niet wanneer we iemand willen om een deel van ons volledig te maken of te healen. Ze kunnen wel werken wanneer beide partners verbinding maken als een gehealde en hele persoon, zodat de relatie niet verantwoordelijk is om ons op een bepaald level te vervullen of ons gekwetste hart te healen.

Een Schrijven van de Schepper 3 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

” Jouw Lied ”

5353300485_Shower_Singing_2_xlarge

Jullie zingen allemaal je eigen lied van het leven;
melodieën en samenzang plat, scherp of waar, dissonant of helder.
Zing je lied met kracht, eer en duidelijkheid;
het is wie je bent en hoe het universum je herkent
 wanneer je terugkeert naar huis.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5185 Een Opening in de Hemel / Woensdag 4 februari 2015

Een Opening in de Hemel
Brief uit de Hemel
Woensdag 4 februari 2015

God zei:

Wat maakt jou blij? Laat Mij de manieren opnoemen.
Een vriendelijk woord.
Een glimlach.
In de ogen van een ander kijken en de Mijne zien.
Opkijken naar de hemel en een opening in de Hemel zien.
Zonlicht en maanlicht.
Zonsopkomst en zonsondergang.
De schemering.
Een briesje.
Bloemen die opkomen.
Bladeren die van kleur veranderen.
Vallende bladeren.
Een sneeuwpop.

dinsdag 3 februari 2015

Kosmische newsflash: Voor alles is een tijd, 3 februari 2015 / Yvonne Weeber

Kosmische newsflash:
 Voor alles is een tijd,
3 februari  2015 / Yvonne Weeber

Lieve mensen,
De nieuwe maan van 22 januari gaf ons Kansen om een nieuwe weg in te slaan. Om situaties vanuit een hoger perspectief te gaan bekijken. De volle maan van vannacht bied ons inzicht in innerlijke leiding..

Niet doen wat je moet doen

Mercurius, de planeet van communicatie, denken en overtuigingen loopt nog steeds retrograde, wat betekend dat we de energie naar binnen mogen richten. Afspraken verlopen niet goed, files, treinen die niet rijden, oude conflicten laaien weer op, het loopt in ieder geval niet lekker. Geen goede tijd dus om belangrijke papieren te tekenen of om met nieuwe info naar buiten te komen. Je kan beter nog maar even wachten en de situatie goed overdenken. Die Mercurius staat in de horoscoop conjunct het IC, dat is de basis van de horoscoop en conjunct met Vesta. Vesta is een kleine asteroïde welke gaat over focus. Dat betekend dat de focus op dit moment nog even mag blijven bij onze gedachten en overtuigingen. Wellicht hebben jullie vorige week ook heel erg ervaren dat negatieve gedachten je in de weg zaten, doe het niet goed, moet eigenlijk daar mee bezig zijn maar dan ga je toch ineens iets heel anders doen. Datgene wat je niet doet kan dan gaan vreten aan je. 
Negatieve gevoelens geven, waarom doe ik dat nou niet? Terwijl je gewoon rustig door gaat met dat wat je eigenlijk niet wilde doen. Dus uitstel, vertraging en tja meestal wordt je daar toch niet blijer van. Geen keuzes kunnen maken.

Voor alles is een tijd

We zijn zo opgevoed met van uitstel komt afstel, en je moet doen wat je moet doen, dat er weinig ruimte is voor stilte in de geest waardoor er weer inspiratie en creativiteit kan ontstaan. Daarnaast nemen we vaak impulsieve ondoordachte keuzes. Uitstel en niet doen wat je eigenlijk moet doen, heeft ook te maken met dat het nog geen tijd is om het te doen. Dat er nog iets niet helemaal klopt en dat je even tijd nodig hebt om naar binnen te keren en alles nog eens op een rijtje te zetten. De stilte en de leegte in om te zien wat daar nog verborgen is. Soms zit daar nog een stukje angst verborgen. Angst om keuzes te maken, om bepaalde verantwoordelijkheden aan te gaan of wat ook. En we willen niet meer creëren vanuit angst maar vanuit heelheid en liefde. Dus we kunnen er op reageren door jezelf af te straffen, of je kan compassie hebben met jezelf en zeggen okay, het is dus waarschijnlijk de tijd nog niet ervoor ik ga even iets heel anders doen. Met Zwarte Maan in Maagd betekend dat lekker opruimen, reinigen, ordenen en verder onderzoeken.

Dat geeft je een goed gevoel. Daarnaast lekker de natuur in, wandelen, lekker en goed koken of een reinigingskuurtje, dus even tijd en ruimte geven aan je lichaam. Lekker naar de sauna en relaxen. Voor alles is een tijd en geef jezelf die tijd. Luister naar de signalen van je lichaam en volg je intuïtie (Vissen) Even time out. Dan heb je straks weer inspiratie om een stapje verder te gaan.


Fitness of the mind

Met de Maan conjunct Jupiter in het teken leeuw in het tiende huis, is er behoefte om te stralen en om het podium te betreden. Maar Saturnus trapt op de rem. Wat ik al heb geschreven in het kosmische weerbericht voor 2015, Jaar van Manifestatie. Mars in Vissen wil heel graag vorm gaan geven aan die idealen die we bedacht hadden. Maar hij staat nu in conjunct de pijnplaneet Cheiron wat betekend dat er nog wat geheeld mag worden. Het gekwetste mannelijke mag geheeld worden. Het oude mannelijke wat manifesteert vanuit angst,macht en overheersing. In deze nieuwe tijd mogen we gaan manifesteren vanuit een ander bewustzijn. Vanuit duurzaamheid en respect voor elkaar en alle leven. Jupiter, de planeet van bewustwording, loopt ook retrograde, dus wederom de blik naar binnen. Onderzoeken waar je zelf nog issues hebt op macht en onmacht situaties. Jupiter en deze Maan willen ook graag samen werken, co creëren, maar wel vanuit bewustzijn en gelijkwaardigheid. Dus we hebben nog even tijd nodig om uit te vinden hoe we dat kunnen gaan doen. Het is nog nooit eerder zo gedaan. Fitness of the mind is daar voor nodig. Weten dat je je gedachten niet bent. Gedachten komen en gaan. Als je je ermee gaat identificeren ga je piekeren krijg je stressvolle gedachten. Neem de tijd om je mindmuscles te trainen, om gedachten gewoon voorbij te laten gaan en binnen in je zelf in de stilte en de leegte te komen.

Innerlijke leiding

Venus, persoonlijke liefde,staat conjunct met Neptunes, onvoorwaardelijke liefde. Grote idealen en hogere doelen, maar ook oppassen voor illusie en projectie, je laten misleiden. Je kan alleen misleid worden wanneer je de ander de macht geeft. De autoriteit buiten jezelf legt. Liefde heeft net als al het andere niets met de ander te maken. Worden we verliefd op iemand dan is dat gevoel ons gevoel. We projecteren het alleen op de ander, zo ook met alle andere gevoelens. 

Zodra we door krijgen dat zelf liefde een van de grootste uitdagingen is, dan zullen we ook de idealen vanuit ons hart vorm kunnen gaan geven. Dan blijven we in het Nu en laten we komen wat er komt. Niet mijn wil (Mars) maar u wil geschiede (Pluto). Deze maan laat ons inzien dat we alleen vanuit deze innerlijke leiding vorm kunnen geven aan een nieuwe wereld. En vanuit evenwicht van mannelijke en vrouwelijke energie. Buiten onszelf en binnen in onszelf. We krijgen 3 conjuncties van Mars en Venus dit jaar, welke op verschillende niveaus deze polariteit binnen in onszelf op kunnen gaan lossen. De eerste samen stand is op 21 februari. Dan staan ze samen met de maan op 0 graden ram. We kunnen dan een nieuwe stap maken. Maar eerst lopen ze samen op in het teken Vissen, wat gaat over uit de slachtofferrol stappen en in je eigen kracht gaan staan. Het gaat over vergeven en compassie zo ontstaat er innerlijke leiding.

Heb het goed!
Yvonne Weeber

Je bent vrij om deze nieuwsbrief door te sturen en delen ervan te gebruiken. Graag met bronvermelding. Wil je meer weten over workshops of een persoonlijk consult om te kijken waar deze volle maan bij jou in je horoscoop haar licht laat schijnen?

Super Wezens 2 Februari 2015 / Brenda Hoffman

Super Wezens
2 Februari 2015 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Velen van jullie waren opgewonden over wat jullie noemen, de "Super Bowl" - wat verondersteld is de ultieme voetbalwedstrijd te zijn. Eén team is de superieure winnaar - tot de dag na de wedstrijd wanneer iedereen begint te gissen welke teams aan de volgende "Super Bowl" deel zullen nemen. Het is niet dat het waarnemen van 3D tradities verkeerd is, slechts dat super wat-dan-ook kortlevend is in de 3D wereld.
Er is beslist een 3D goed of fout in termen van grootsheid. Deze filmster is perfect totdat je meer over zijn of haar achtergrond ontdekt. Deze atletische ster weet alles dat jij moet weten over de economie, wisselwerkingen met anderen of ieder onderwerp waarvan jij beslist dat het voorbij jouw begrip gaat en het moet overhandigen aan iemand die groter is dan jij.
Natuurlijk, diegenen van jullie die van de heuvel afrollen door jullie zeer steile bergbeklimming zijn minder waarschijnlijk om geloof te hechten aan filosofieën die opgespoten worden door één-dimensionale karakters van jullie 3D wereld, maar soms geloven jullie zelfs dat zij wijzer dan jullie moeten zijn omdat zij zo een bijvalsbetuiging bereikt hebben.

De Arcturiaanse Groep De Wereld is Geen Illusie, Hoe het .............. 1 Februari 2015 / Marilyn Rafaelle

De Arcturiaanse Groep
De Wereld is Geen Illusie, Hoe het Waargenomen wordt Is de Illusie
1 Februari 2015 / Marilyn Rafaelle
Wij komen weer dierbaren om over Liefde en Eenheid te spreken, want in werkelijkheid is er niets anders. Dit te accepteren heeft bewezen voor velen moeilijk te zijn, omdat de uiterlijke verschijningsvormen getuigen van afgescheidenheid. De maatschappij promoot en functioneert vanuit dit gezichtspunt en het is wat jullie voor lief genomen hebben door vele levensspannen heen. Ja, inderdaad de velen lijken welzeker afgescheiden te zijn, maar het is individualiteit binnenin ÉÉN alom vertegenwoordigd Bewustzijn dat je ziet.
Als jullie spiritueel volgroeien, komt er een punt waar je niet langer oordeelt betreffende de verschijningsvormen/uiterlijkheden omdat je begrijpt dat wat je ziet de interpretatie van het verstand is van altijd aanwezige spirituele werkelijkheden. Dit is waarom de wereld de "illusie" genoemd werd door zoveel verlichte meesters. De wereld is geen illusie, hoe het waargenomen wordt is de illusie.

Kroatië Scheld schulden kwijt van haar armste burgers February 3, 2015 By Andrea Scully

Kroatië Scheld schulden kwijt van haar armste burgers
February 3, 2015 By 


Een ongekende Beweging! Grote kwijtschelding van schulden begint in Europa.

Ongelooflijk! Kroatië maakt geschiedenis en maakt rimpelingen in de vijver. Ik ben erg blij voor de armen die een 'nieuwe start' krijgen, en dat is de perfecte naam voor dit initiatief, dat zal worden herhaald in andere landen, maar niet snel genoeg. Ons uiteindelijke "groot jubeljaar" zal wereldwijd opluchting bieden voor iedereen.  BP
Kroatië Scheld schulden kwijt Schulden van armste burgers

1 februari 2015

Duizenden Kroaten zullen hun schulden zien kwijtgescholden op maandag, als onderdeel van een poging om de economie te stimuleren door gezinnen te helpen de toegang tot basisvoorzieningen, waaronder bankrekeningen terug te krijgen.

Een Schrijven van de Schepper 2 februari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 februari 2015 / door  Jennifer Farley,

” Ben Ik Het Vergeten? ”

Forgot-Something

Elke keer dat je het gevoel hebt alsof je iets bent vergeten of
achter gelaten hebt, glimlach Ik.
Je groeit, Mijn liefste, en je verlaat de 'oude dingen'.
Het is een gelukkige dag!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5184 Deze Kant op voor Wonderen / Dinsdag 3 februari 2015

Deze Kant op voor Wonderen
Brief uit de Hemel
Dinsdag 3 februari 2015

God zei:

Er is geen tijd, slechts een rimpelend moment van de Eeuwigheid. Daarom zijn er wonderen, wonderen gebeuren buiten de tijd zoals jij tijd kent en buiten van het bereik van de jouw bekende verwachting. Jij bent terughoudend qua loslaten van het verleden.

Zet jouw zinnen hoger, en meer wonderen zullen verschijnen om jou vreugde te geven en je te imponeren en de wereld te herstellen tot het model dat Ik heb gemaakt. Jaren van misbruik en misverstanden hebben jouw perceptie van het Eden dat Ik maakte afgestompt.

Dat je stilstaat bij het verleden neemt niets weg van het feit dat wonderen een natuurlijk verschijnsel zijn, en wonderen zijn er in overvloed. Ze zijn dagelijkse gebeurtenissen. Wonderen achtervolgen jou. Sta het ze toe. Laat wonderen je leven overnemen.