Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 januari 2015

Vanuit de Boodschappen van God 22 Januari 2015 / Yael en Doug Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
22 Januari 2015 / Yael en Doug Powell
Tenzij je accepteert dat je volmaakt bent, dat het leven dat Ik Ben volmaakt in jou is - tenzij je de waarheid voelt dat jij het Hart van God bent, kan je niet de volmaakte wereld manifesteren. Nochtans is dit waarvoor je hier bent om te doen, om de demonstratie beschikbaar te maken en Ik moedig je hart en bewustzijn onophoudelijk aan zich te openen en om de echte werkelijkheid te accepteren en dat je eeuwig ontspringt in/naar het wonder van onze relatie, van onze gemeenschap waar de ene graad van afscheiding voor ons noodzakelijk is om elkaar te kennen, en van elkaar houden is eenvoudigweg de ademhaling van deze ene in- en uitademing tezamen.
Als jij je leven naar Mij terugkeert, je focus terugkeert, Mij je hart geeft … is de droom van onze afscheiding eindelijk geëindigd en alle dromen van tijd en hartenleed, alle reflecties van anders dan volmaakte Liefde door goedgunstigheid teruggekeerd in/naar dit moment waar ik jou het volmaakte leven geef en jij het van Mij ontvangt en accepteert en wij de cirkel van dankbaarheid zijn, het punt waar Licht en Liefde immer meer van henzelf creëren.  
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
2015-01-22 | Circle of Light www.circleoflight.net

De Arcturianen Planetaire Ascentie 23 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Planetaire Ascentie
23 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie

Lieve Lezers,
Er was zoveel informatie in deze YouTube die ik op 15 Januari 2015 postte, dat ik het nu opnieuw met de transcriptie post. Dank je wel voor al jullie interesse. We komen in zeer belangrijke tijden nu. Zijn jullie gereed? 

*****
Wij de Arcturianen alsook onze vele vrienden binnenin de Galactische Federatie van het Licht zijn hier om vandaag met jullie te spreken om jullie eraan te herinneren dat jullie in het dagelijkse proces zijn van persoonlijke en planetaire ascentie.
Wij zeggen persoonlijk en planetair met de nadruk op Planetair. Jullie allemaal hebben al ontelbare incarnaties en ervaringen in de vijfde dimensie en daaraan voorbij. Want, jullie zijn allemaal multidimensionale wezens die zich vrijwillig aangemeld hebben om jullie frequenties te verlagen en om een element van jullie multidimensionale bewustzijn te bi-localiseren in/naar de fysieke aanwezigheid die jullie nu gewaarworden als jullie Aarde voertuig.

De Sirius Familieleden van Licht: “Het Licht vindt zijn Weg en die Weg is Liefde.” 17 januari 2015

De Sirius Familieleden van Licht:
“Het Licht vindt zijn Weg en die Weg is Liefde.”
17 januari 2015

Geliefde Broeders en Zusters van de Aarde – geliefde lichten van deze dimensie – wij verwelkomen jullie in de liefde en het Licht van het Al-Ene-Wezen – Wij zijn de Sirius Familieleden en we zijn blij – dat we op dit moment in staat zijn om jullie de liefde en vrede van ons hart te sturen via onze woorden.

Liefde en Vrede – deze woorden zijn niet alleen woorden in onze dimensie – dit is levende werkelijkheid – dit heel levende en werkelijke – welke wij ‘werkelijkheid’ noemen. En deze werkelijkheid is onze opperste waarde – het meest prachtige en wenselijke – wat bestaat en waarom (voor wat) wij handelen – hier in ons niveau van bestaan. Als wij naar jullie kijken – en jullie in je ontwikkeling gadeslaan  - kunnen we duidelijk zien – jullie intense wens naar vrede en liefde – zelfs terwijl Aarde nog gewikkeld zit in on-harmonische chaos – zoals wij dat noemen.

Peggy Black en het 'Team' Win Jullie Volledigheid Terug 20 Januari 2015

Peggy Black en het 'Team'
Win Jullie Volledigheid Terug
20 Januari 2015
Wij zijn hier en omhelzen jullie met onze Liefde en dankbaarheid. Wij zijn dankbaar voor de kans om deze energiewoorden met jullie te delen. Wat aangeboden wordt triggert jullie eigen weten en het herinneren; wanneer jullie onze woorden lezen of horen is er een diep begrip van jullie eigen persoonlijke waarheid.
Wij willen jullie altijd erkennen voor het schitterende multidimensionale wezen dat jullie zijn. Want zie, hoe meer jullie erkend zijn hoe meer het werkelijk voor jullie zal worden. Jullie zijn in het gebied van dichte onbewuste trillingen, en jullie zijn van nature empathisch, daarom beginnen jullie te resoneren met deze dichte staat van zijn. Dit is voor alle mensen zo.
Wij vieren jullie besef wanneer jullie kunnen voelen dat jullie omlaag gevallen zijn in/naar dit niveau van bewusteloosheid, wanneer jullie handelen uit patronen en de conditionering die van generatie op generatie doorgegeven werd aan diegenen die ervoor kozen om hier op jullie planeet te zijn.

Kryon: Liefde is Bewustzijn.2 David Brown 7 april 2009 / Geplaatst: 24 januari 2014

Kryon:
Liefde is Bewustzijn.2
David Brown
7 april 2009: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 24 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie weten feitelijk niets over jullie werkelijke kracht. Jullie hebben gehoord over teleportatie, telepathie, levitatie maar jullie weten niets over hoe majestueus de mensheid werkelijk is.

Want, lieve mensen, jullie hebben achter de sluier geleefd, een zeer dikke sluier. Jullie zouden het zelfs ook een stroperig donkere sluier kunnen noemen vanwege het onrecht dat er op de planeet Aarde is, zelfs nu terwijl wij spreken. Niet alle leiders op deze planeet zijn werkelijk geïnteresseerd in de status quo, zij zijn geïnteresseerd in het handhaven van de status quo op zich, en om het bewustzijn op lage niveaus te houden.

Wij zeggen, lieve mensen, dat liefde alles overwint, liefde overwint werkelijk alles. Liefde is het antwoord in alle situaties. 

Waar jullie handelen vanuit liefde en de integriteit openen jullie energieën zich en stromen zij, jullie zullen personen worden die niet te managen zijn in de ware energie van liefde, in de energie van extase. 

  

Bashar: Omgaan met uitdagende situaties. Darryll Anka Geplaatst: 24 januari 2015

Bashar:
Omgaan met uitdagende situaties.
Darryll Anka
Geplaatst: 24 januari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Voordat jullie beginnen, wees er dan zeker van dat jullie hieraan denken als een “uitdaging” in plaats van een “probleem”  omdat “problemen” per definitie moeilijk op te lossen zijn, en het is feitelijk de manier die jullie kiezen om je realiteit te definiëren die de uitkomst van jullie ervaring bepaalt! Een “uitdaging” is veel waarschijnlijker als wenselijke uitkomst dan een “probleem”.

Ga dan naar je voorstellingsvermogen en stel je de versie van de realiteit voor die je zou willen ervaren. Zorg ervoor dat je jezelf ook in dit beeld voorstelt. Stel je met name de “ideale versie” van jezelf voor – de “jij” die je het liefst zou willen Zijn. Stop daarna deze huidige uitdagende situatie in je voorstellingsvermogen en kijk hoe dit eruit ziet.

Jullie weten alles wat jullie nodig hebben om te weten wie jullie willen zijn – op elk gegeven moment.

Kopieer dat gedrag van de ideale “jij” dan gewoon.!!! Handel op dezelfde manier als waarop de “jij” in je voorstellingsvermogen handelde toen het geconfronteerd werd deze situatie. 


Soulmates en voorbestemdheid 24 januari 2015 / door Selacia

Soulmates en voorbestemdheid
24 januari 2015 / door Selacia

Relaties spelen een belangrijke rol in je vreugde en succes in 2015, en sommige soulmate-verbindingen kunnen van groot belang zijn voor je langere termijn-bestemming. Om dit te begrijpen wees je best voorbereid op het uitbreiden van je visie over wat een soulmate is en hoe jullie beiden elkaar doorheen de tijd helpen.

Wat is een Soulmate?

Een soulmate is iemand met wie je op zielsniveau in verbinding gaat. Het is een persoon, of zelfs een huisdier, dat in je leven komt voor een speciale verbinding die je leven ten zeerste verrijkt en je helpt groeien. Het is iemand die je helpt jezelf duidelijker en met meer liefde te bekijken – en dit helpt je om spiritueel te evolueren.

Potentieel voor 2015

Dit jaar zouden je soulmate-verbindingen een belangrijke component kunnen zijn van je succes, door de lichtere energieën van dit jaar en het grotere potentieel om vooruit te gaan. Tenslotte helpen soulmates de volledige expressie van je levensdoel katalyseren. Ze brengen behulpzame ondersteuning op duidelijke en niet-zo-duidelijke manier – zoals je troosten na een moeilijke dag en je introduceren bij iemand die nieuwe deuren kan openen en nieuwe kansen kan brengen. Een soulmate kan je ook herinneren aan je goede kwaliteiten.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap Vrijdag 23 Januari 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap

Vrijdag 23 Januari 2015

Verzet is een zekere manier om door te gaan met wat je niet wilt. Waardering is een zekere manier om door te gaan met wat je wilt. Het is eigenlijk heel simpel. Zie je? Beide zijn versterkte aandacht, en je versterkte aandacht is je overeenkomst met een situatie. Gewoon kiezen wat je voelt verdient jou aandacht en voortzetting in je leven, en te groeien met dankbaarheid.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper 23 januari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23  januari 2015 / door  Jennifer Farley,

” Van Jouw

unconditional-love

Het is van jou, het is altijd van jou geweest en het zal altijd van jou zijn.
Onvoorwaardelijke liefde kan niet worden weggenomen,
maar enkel van je afwenden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5174 Als Je Geluk Wenst / Zaterdag 24 januari 2015

Als Je Geluk Wenst
Brief uit de Hemel
Zaterdag 24 januari 2015

God zei:

Geluk is van jou. Ik geef het aan jou. Het is het tapijt waar je op staat, de grond waar je op loopt, de stoel waar je in zit. Je bent het geluk dat je draagt. Dat moet zo zijn, omdat Ik in je hart ben, en Ik ben jouw geluk. Ik ben jouw geluk dat telt.

Wanneer er angst in je hart komt, krijgt ongelukkig zijn een voet tussen de deur. Angst en beven dansen een beetje mal in je hart, en jij noemt dit ongelukkig zijn. Je noemt een stand van zaken ongelukkig zijn. Ongelukkig zijn lijkt heel echt voor je, maar het is niet de stand van zaken. Ongelukkig zijn is een idee dat je hebt. Angst krijgt grip op je en maakt je bang, en je hart zinkt.

Je denkt misschien dat het heden ongelukkig is. Misschien voel je je ongelukkig, maar toch is ongelukkig zijn een idee dat je meedraagt. Je vertelt jezelf dat je vastzit in de modder en nooit echt gelukkig of blij kunt zijn voor lang. Op Aarde, gaat het leven verder, ongeacht wat dan ook.

vrijdag 23 januari 2015

Blossom met de Galactische Federatie 23 januari 2015

Blossom met de Galactische Federatie
23 januari 2015
vertaling Winny

Blossom: Goede morgen! In mij schijnt er een innerlijke opwinding over dit jaar te zijn, en toch, weet ik niet echt waarom? Een soort van verwachting … of misschien, omdat het weer een nieuw jaar is … ik ben gewoon vol met hoop! Is er iemand thuis?

Federatie van Licht: Wij zijn altijd thuis. We zijn altijd wie wij in WAARHEID zijn… wat natuurlijk voor ons ‘thuis’ is. Dat is hetzelfde voor jou, niet? Als je vol met Liefde bent en alles loopt goed in je leven … VOEL je dat je thuis bent.
Vandaag zal het opnieuw een beetje anders zijn.

Bloss: Op welke wijze?

Fed.v.L: Op de wijze om een verandering te brengen van direct contact via deze woorden … en om door je heen… toe te staan een meer nauwgezet voordelig punt te krijgen waarin onze boodschap overkomt.

Bloss: Geen idee waar jullie op af gaan… om eerlijk te zijn.

Kryon: Liefde is Bewustzijn.1 David Brown 7 april 2009 / Geplaatst: 23 januari 2014

Kryon:
Liefde is Bewustzijn.1
David Brown
7 april 2009 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 23 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische Dienst.

Alweer is het heerlijk om hier bij jullie allen te zijn op deze prachtige avond. Want alweer, en zoals altijd, hangt er veel liefde in de lucht en wenkt vreugde nu de maan vol wordt op deze avond in april in Marina da Gama. Er zijn vele, vele veranderingen die eraan komen, er komt een nieuwe wereld, een andere wereld, een wereld waarin negativiteit tot het verleden zal horen en er niet langer vanuit het verleden geschapen zal worden.

Wij hebben dit in deze channelings altijd gezegd: als de nieuwe wereld wenkt zullen degenen die daar het eerst zijn hun realiteit uit liefde voor allemaal scheppen zodat iedereen het kan zien, dat iedereen het kan weten, zodat iedereen aangespoord kan worden, dat iedereen ernaar kan verlangen, want dit is het ware menselijk bewustzijn. Liefde is bewustzijn.


Oth: Individuele autoriteit. Ellen Rauh Geplaatst: 23 januari 2014

Oth:
Individuele autoriteit.
Ellen Rauh
Geplaatst: 23 januari 2014

Goede avond jullie allemaal hier aanwezig en velen met jullie.

Wij willen het met jullie hebben over jullie individuele autoriteit. Wij zouden jullie willen aansporen om meer en meer de touwtjes in eigen handen te nemen en je eigen leven te gaan leiden. Ga eens onderzoeken hoe vaak je handelingen verricht omdat anderen willen dat je dat doet, hoeveel denkpatronen je je eigen gemaakt hebt omdat anderen willen dat je dat denkt, hoeveel gedragsnormen je overgenomen hebt omdat dat zogenaamd past in die kleine maatschappij waar jij verblijft.

Besef dat de maatschappelijke druk die nu op mensen gelegd wordt zo beperkt is. Het is maar net op welk deel van de Aarde jij verblijft. In vele delen van de wereld zijn andere normen en gedragscodes. Dus aanvaard ze niet zomaar klakkeloos. Ga alles tussen haakjes plaatsen. En dat wil niet zeggen dat je een rebel moet worden, maar hoe meer je in je privéleven leeft volgens je eigen normen en waarden, hoe gemakkelijker het is om als de omstandigheden dat van je vragen, je aan te passen aan die omstandigheden.

De Pleiadische Hoge Raad De Tijd van Eindeloze Kansen 22 Januari 2015 / Anna Merkaba

De Pleiadische Hoge Raad
De Tijd van Eindeloze Kansen
22 Januari 2015 / Anna Merkaba
Groeten iedereen, voordat ik met deze channeling begin, zou ik graag een persoonlijke opmerking toe willen voegen. Wat ons in deze specifieke channeling verteld wordt is dat de energieën die gearriveerd zijn en naar de Aarde zullen komen dit jaar, ons zullen ondersteunen bij alles dat we wensen te volbrengen. Dat onze dierbaarsten die niet onze verkozen roepingen, gedachten en inzichten hebben ondersteund steeds meer beginnen te begrijpen van dat wat wij zijn, en we zullen niet langer een bergopwaarts gaande strijd hoeven te vechten om dingen gedaan te krijgen. De maatschappij als een geheel zal beginnen zich steeds meer open te stellen voor dat wat wij aanbieden, wat allerlei soorten van spiritueel werk is, uiteenlopende genezingsuitvoeringen welke iedereen hier op Aarde zullen ondersteunen.
Waar wij ook aan herinnerd worden is dat wij niet alleen in staat zullen zijn om ons "Alter Ego" af te schudden en echt te verbinden met wie wij zijn, om te stoppen met pretenderen iets te zijn dat we niet zijn en onze "ware kleuren" laten zien, maar ook dat we letterlijk kunnen verbinden met anderen hun energiegebied, hun agenda's kunnen lezen, hun gedachten kunnen lezen, hun werkelijke kern kunnen lezen en van daaruit verder te gaan. Ik weet dat bijna iedereen die deze boodschap leest al weet hoe dit specifieke aspect van jezelf te gebruiken, maar voor diegenen die daar nog niet zijn, vertrouw dat je zeer spoedig het "HOE" van alles zult begrijpen.

Op deze dag van je leven 23 Januari 2015

23 Januari  2015
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de goede dingen aan de andere kant van deze heuvel op je liggen te wachten.
Dit is een heuvel die je kunt beklimmen. Zet gewoon een voet voor de andere.

Als je je nu een beetje ontmoedigd voelt, dan is dat oke, dat is begrijpelijk.
Maar geef jezelf toestemming om op reis te gaan.

Blijf bewegen.

Het resultaat is positief.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl


Heavenletter 5173 Plaats in de Herberg II / Vrijdag 23 januari 2015

Plaats in de Herberg II
Brief uit de hemel
Vrijdag 23 januari 2015

God zei:

Hoe zou het zijn als iedereen ieder ander zou verwelkomen in hun hart? Wat als het gemakkelijk en natuurlijk zou zijn om iedereen te accepteren? Geen enkele moeite met zich meebrengend. Wat heeft het dan voor Mij zo moeilijk gemaakt in de vorm van jou om iedereen in de Ons-heid te verwelkomen? Er is een bepaalde behoefte die dit vult, anders zou niemand een persoon uitsluiten. Dat zou je niet doen. Je zou niemand buiten je hart sluiten en alleen die speciaal gekozenen binnenlaten. Je zou niet sommigen van je hart afschermen noch zou je sommigen verwelkomen en dan later beslissen om ze eruit te gooien.

Er kunnen meer mensen zijn waar je geen voorstander van bent, dan wel. Dit is niet logisch.

Het ego moet hier een rol in spelen. Het ego is misschien op zoek naar status. Het ego houdt ervan om te oordelen. Je zou het ego kunnen horen uitroepen: "Jou onwaardig. Sla die ene over."

Het ego fluistert misschien in je oor, en je wendt je af van iemand die je zou kunnen zegenen met een hallo. Je weet maar nooit. Iedereen welkom heten in deze wereld maakt je niet galant. Het minste wat je kunt doen is opschuiven en een stoel aanbieden. Wat is er moeilijk aan om een gul hart te hebben?

donderdag 22 januari 2015

Financiële oorlog komt naar een hoogtepunt 21 januari 2015 / door Irma Schiffers

Financiële oorlog komt naar een hoogtepunt
21 januari  2015 / door Irma Schiffers

Zwitserland doet mee met Pentagon / UK / BRICS-alliantie

(Ter informatie: vertaling van het artikel van Benjamin Fulford d.d. 19 januari 2015)

De radicale duik van de Euro vorige week tegenover de Yen, de Amerikaanse dollar en vooral de Zwitserse Frank is een duidelijke indicatie van de strijd over de controle van het financiële systeem en over de wereld, komt tot een climax. Zwitserland is bezig om hun Franc los te koppelen van de Euro en die beweging kwam een week voor bijeenkomst van de Elite-top in Davos, Zwitserland gaat naar verwacht van start met een speech van China’s nummer 2, Li Keqiang.

Dit is de eerste keer in vijf jaar dat de Chinese regering een belangrijke afgezant naar Davos heeft gestuurd. De toespraak zal gericht zijn op de aanpak van de internationale situatie door China en zal mogelijke oplossingen aanreiken voor de diverse internationale problemen.

Deze meeting in Davos meeting heet “A New Global Context”, een naam die bewust is losgekoppeld van de fascistische New World Order (NWO). In gesloten vergaderingen, zo meldden de Chinese overheidsbronnen, bespreekt Li de Chinese/Zwitserse financiële integratie. Dit geeft duidelijk aan dat de Zwitserse bankwereld, met inbegrip van de centrale bank van de centrale banken van de BIS, zijn toegetreden tot de BRICS-landen / UK / en de Pentagon alliantie.


Kryon: Meditatie: Herinrichting van het raster. Barbara Bessen 18 december 2011. Geplaatst: 22 januari 2015

Kryon:
Meditatie: Herinrichting van het raster.
Barbara Bessen
18 december 2011. Geplaatst: 22 januari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Meditatie: Resonantie van het aarderaster naar het magneetraster.

Nu wil ik jullie verzoeken om je ogen te sluiten en je de Aarde weer voor je innerlijk oog voor te stellen. Kijk en voel alsjeblieft het om de Aarde gespannen, flitsende magneetraster.

Stel je nu voor hoe het magneetraster zich met de mensen verhoudt.

Wij geven jullie een beeld, een prototype van de mens, het Adam Kadmon. En merk ook op hoe, en dit is de ideale situatie, een resonantie van het aarde-magneetraster met het magneetraster ontstaat.

Laat dit beeld een tijdje op je inwerken.


Michael en Gabriel: Tweelingziel voelen Chaas Geplaatst: 22 januari 2015

Michael en Gabriel:
Tweelingziel voelen
Chaas
Geplaatst: 22 januari 2015

Wie ben ik?

Jezelf, hem en haar
eerlijk en oprecht
romantisch en gevaarlijk
hem en haar
leef hem en haar
laat je niet leiden door je verstand
jij weet wat goed voor je is
altijd
vertrouw, vertrouw haar
dat ben jij
beiden één
vertrouwend op elkaar
gescheiden door het leven
op zoek naar elkaar
vind hem, vind haar
dat ben jij
volmaakt en puur
in één paar
dat is de natuur
jij en hij

Tips om goed te doen in 2015 21 januari 2015 / door Selacia

Tips om goed te doen in 2015
21 januari 2015 / door Selacia

Hoe onzeker onze wereld ook geworden is, toch kan je nu belangrijke stappen zetten om het goed te doen in 2015. En met onze eerste nieuwe maan van het jaar vandaag 20/1, is dit een perfect moment om te focussen op je intenties en plannen voor constructieve acties.

Onze nieuwe maan valt op een hoge-energie-dag, met een zeldzame planetaire aflijning gecombineerd met de zon die de humanitaire en wereld-veranderende Waterman in gaat. Alle nieuwe manen zijn krachtige kansen om energie te verschuiven en intenties te plaatsen, maar deze nu draagt sterker potentieel.

Het belangrijkste om je voor te bereiden op deze energie, is gelinkt aan wat nodig is om het goed te doen in 2015: nu in gang zetten van wat je op lange termijn wil zien ontplooien. Met andere woorden, kijk naar het grotere plaatje, en onderneem regelmatig bewuste hart-gecenterde acties die passen bij die visie.

Jezus Jullie gaan Door op Volle Kracht Vooruit te Gaan Richting het Moment van de Ontwaking / 21 Januari 2015 via John Smallman


    Jezus:
Jullie gaan Door op Volle Kracht Vooruit te Gaan Richting het Moment van de Ontwaking
21 Januari 2015 / John Smallman

Hier in de spirituele rijken, terwijl wij ons liefdevolle waken over jullie handhaven, observeren wij met bijkomende vreugde jullie voorbeeldige vooruitgang richting jullie ontwaking. Zelfs jullie reguliere nieuwsmedia vinden zichzelf nu niet in staat om volledig de verbazingwekkende veranderingen te negeren die zich overal dwars over de wereld heen voordoen, en noch zijn zij in staat om het rapporteren van de golven van corruptie en criminele activiteiten dwars over de hele wereld heen te negeren die verbloemd werden en nu op alle niveaus van het regeringsstelsel bekend gemaakt worden. De waarheid van jullie knechtschap jegens corrupte zaken en bestuurlijke regels en voorschriften kunnen niet langer voor jullie verborgen zijn vanwege de dappere activiteiten van vele onderzoekende journalisten, en van de klokkenluiders die de moed hebben om vrijuit te spreken. 

Enorme veranderingen doen zich wereldwijd voor terwijl de mensheid van nu weggaat onder het gewicht van regels en voorschriften opgelegd door jullie autoritaire regeringen. Regeringen die merendeels zouden willen proberen om jullie over te halen dat zij werkelijk democratische instituten zijn die alleen jullie beste interesse in hun hart hebben, wanneer in feite zij merendeels oneerlijke immorele burgers zijn die proberen om jullie permanent in onderworpenheid aan hen te houden. Een onrechtvaardig bestuursstelsel op een dergelijke grote schaal kan niet langer gehandhaafd worden, de scheuren in diens funderingen en in diens uiteenlopende autocratische instituten brengen het op diens knieën.  

Op deze dag van je leven 21 Januari 2015


21 Januari  2015
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
 
 
... dat er niets is dat onmiddellijk moet gebeuren,
deze minuut, of "op dit moment."
 
Het is prima om een ogenblik te pauzeren.
Haal gewoon even adem.
Ga dan rustig naar binnen.
Vraag Het Leven Zelf om je te leiden tot jouw beste resultaat.
 
Er is niets wat je hoeft te doen, echt, behalve uit  je eigen manier te stappen.
 
... Weet je wat ik bedoel?
 
Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl