Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 januari 2015

Een zeldzame "IJs Halo" Boven Red River, New Mexico January 17, 2015 By Kathleen W

Een zeldzame "IJs Halo" Boven Red River, New Mexico
January 17, 2015 By Kathleen W

Stunning: This ice halo was captured above Red River in New Mexico has temperatures plummeted across the country 

In de geest van ons voortdurende werk aan het weer rondom de Aardbol, is hier een zeldzame gebeurtenis, een 'ijs halo "gezien boven New Mexico, nadat een Arctische stoot van bitter koude lucht zijn weg gevonden had in de Verenigde Staten, waardoor de temperaturen daalden tot onder het vriespunt in tientallen steden.

Het optisch fenomeen werd vastgelegd door Texaanse fotograaf, Joshua Thomas, boven de stad van Red River, waar de temperaturen onder nul zijn geweest.

PORTAL 2012 Planetaire Situatie update Geplaatst: 16 januari 2015

PORTAL 2012
Planetaire Situatie update
Geplaatst: 16 januari 2015 01:22 PST

De zuivering van de Chimera groep blijft doorgaan. Er is aanzienlijke vooruitgang geboekt, maar alle intel met betrekking tot dat moet voor nu geclassificeerd blijven.
Echter, hier is hoe je kunt deelnemen aan het oplossen van de Chimera situatie:


Tunnels van Set, plasmatische fistels van walging, worden opengebroken door het Licht, de infectie sijpelt eruit, wordt getransformeerd door het Licht en geabsorbeerd in de Ene. Dit is de occulte reden voor de waanzin die er nu op deze planeet is.
Sinds de initialisatie van de Doorbraak fase na de opening van het IS: IS portaal in december, versnellen de Oosterse-Alliancie hun plannen om een alternatieve financiële structuur op te bouwen naar het petrodollar systeem dat het belangrijkste life support systeem was voor de Chimera groep om de quarantaine status van de Planeet Aarde aan te houden, met behulp van Negative Militaire als hun belangrijkste operationele tool:

De Andromeda Sleutel: De Sterrenzaad Transmissie 2015 11 Januari 2015 / Celia Fenn


De Andromeda Sleutel: De Sterrenzaad Transmissie 2015
11 Januari 2015 / Celia Fenn
In dit jaar van 2015, Aarde tijd, zal de Andromeda Galaxy een innigere verbinding ontwikkelen met de Aarde Familie van het Licht. Velen van jullie zijn van de Andromedaanse Sterrenzaad Familie, en jullie zullen zeer sterk de binnenkomende kosmische golven van Licht voelen.
De overheersende frequentie van Andromeda is het Gouden Licht, en de Lichtcodes activeren de creatie van Schoonheid en Harmonie via Kunst, Muziek, Dans, Poëzie, Architectuur en Creatief Schrijven.

Kryon: De Goddelijke Weg. 42 Barbara Bessen 16 januari 2015

Kryon:
De Goddelijke Weg. 42
Barbara Bessen
16 januari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 42.
Je Gouden Engel, je Gouden Bewustzijn – deel 5.

Als jullie de status van versmelting steeds mee toelaten dan heffen jullie je ook boven het dualistische speelveld van de Aarde en het drukkende massabewustzijn uit. Dat is jullie vrije wil die jullie nog ter beschikking staat.

Jullie herkennen de illusie en kiezen voor de Eenheid. Vanuit de hogere niveaus handelen jullie dan niet illusionair. Drama’s hebben geen invloed meer op jullie. De liefde is helemaal en volledig in jullie wezen opgenomen en jullie handelen alleen nog maar vanuit Liefde.

De mensen op Aarde staan middenin een sterk proces van loslaten. Niet iedereen is zich hiervan bewust. Als jullie dit lezen hebben jullie de mogelijkheid om werkelijk een voorloper voor anderen te zijn waardoor zij ook de Weg van Bevrijding kunnen gaan. Jullie willen graag terug in de Eenheid en dit is eervol en geliefd en het gaat boven de versmelting met jullie Hoger Zelf uit.


Elohim Hercules: Wat wij doen met een bol is onze wereld even klein maken,............ Geplaatst: 17 januari 2015

Elohim Hercules:
Wat wij doen met een bol is onze wereld even klein maken, waardoor we het licht in jullie kunnen stralen.
Bol van wit licht
Bron: Lichtwereld
Channeling van Hercules:
Geplaatst: 17 januari 2015

 Inge: Op een van de cursusavonden hebben we een bol met wit licht over de kring gevisualiseerd en op dat moment kwamen er veel boodschappen los van jullie wereld. De een ging schrijven, de ander kreeg op een andere manier boodschappen door. In elk geval was jullie aanwezigheid duidelijk voelbaar. Op een andere avond hebben we het niet in een bol gedaan en toen ging het moeilijker. Klopt dat?

Herc.: Ja wat wij doen met een bol is dat wij onze wereld even klein maken, waardoor we het licht in jullie kunnen stralen. Je moet het zien als een lamp die brandt, die straalt ook uit. Als je iets om die lamp heen doet, blijft de straling in dat gebied. Zo is dat ook met onze energie. Wij schermen jullie af, wij gaan erin zitten en zo kunnen wij met elkaar het proces voelen. Als we dat niet doen, kan de energie wegwaaien. Dat is niet erg want dat gebeurt elke dag. Alleen de mensen die de energie goed kunnen voelen, houden het dan bij zich. Mensen die wat minder ver zijn om onze energie te voelen, voelen het dan niet. Daarom doen we op avonden als dat, een bol erom heen. Waardoor iedereen onze energie gaat voelen. Het is veilig want ook minder goede energieën zullen er buiten blijven. Het is maar één manier om onze energie sterker bij jullie neer te leggen.

Wierook, kaarsen, er zijn heel veel manieren om in de ruimte energie te creëren waarbij wij goed voelbaar zijn en om het schoon te maken zoals jij zelf altijd doet. Weet dat wij ook engelen hebben die met jullie werken. Ik ben het niet alleen. Ismael, alle gidsen en alle engelen die belangrijk zijn voor dat proces van die persoon op dat moment zijn aanwezig. Dat zijn er heeeeeeel erg veel. Heel veel lichtwezens zijn bij die avonden. Elk lichtwezen zal zich beroepen op wat hij moet doen. We maken een plan voor iedereen die komt. Je kunt het loslaten en ook de apparatuur.

Een Schrijven van de Schepper 16 januari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 januari 2015 / door  Jennifer Farley,

Licht en Warmte

Center-of-a-Galaxy

Ieder van jullie is een Zon in het centrum van je eigen sterrenstelsel,
 en verwarmen en verlichten zelfs de koudste uithoeken.
Zeer binnenkort zal er een tijd komen dat de schittering van jullie anderen zal overlappen
en elke duisternis zal omhullen zodat enkel pure liefde overblijft.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Hallo Hogere vibraties, daaag brug 17 januari 2015 / door Dana Mrkich

Hallo Hogere vibraties, daaag brug
17 januari 2015 / door Dana Mrkich

Emotioneel en energetisch bevinden we ons in een zone van alles of niets, en dat geldt voor heel 2015, niet alleen voor wanneer er een zonnevlam is, ook al zal dat de zaken wel vooruit helpen!

Wat dit betekent is het volgende: we werden gewend aan het tegelijkertijd in twee frequenties leven. We waren heel lang op een brug tussen twee werelden. Maar nu is die brug er niet meer zoals vroeger, ook al is ze er nog altijd in een of andere vorm, en het is zeker geen brug meer waarop we kunnen blijven. Ze kan ons niet meer dragen, ondersteunen of houden.

Heavenletter 5167 Maak het Leven Mooi / Zaterdag 17 januari 2015

Maak het Leven Mooi
Brief uit de Hemel
Zaterdag 17 januari 2015

God zei:

Je bent een speciaal, opmerkelijk wezen. Daar is geen andere uitleg over mogelijk. Eerlijk gezegd, hoe je ook over jezelf mag denken, je denkt niet genoeg over jezelf. Welke fouten je ook gemaakt hebt, zelfs welke misdaden je begaan hebt, dat allemaal, dat allemaal kan niet veranderd worden.

In één seconde, in minder dan één seconde, kun je volledig hersteld zijn van ziekte en andere patronen uit het verleden die je hebt opgebouwd. Het leven blijft niet stilstaan. Er is geen vonnis.

Het leven zoals jij het kent ligt in jouw handen en kan volledig voor je ogen veranderen.
Het leven is niet de patstelling die je misschien gedacht hebt. Het leven is niet statisch. Niets hoeft hetzelfde te blijven. In feite, blijft niets hetzelfde.

In de wereld bestaan op en neer. In de wereld kun je vooruitgaan of je kunt achteruitgaan. Ondanks wat het leven jou mag lijken, is jouw leven, hoe het zich ontwikkelt, wat jij ervan maakt, wat jij ermee doet, aan jou. Je bent niet op één manier voor je hele leven gekenmerkt. Er zijn nieuwe wegen voor jou te gaan.

vrijdag 16 januari 2015

Zwitserland schrijft historie met verbreken koppeling Zwitserse fank aan euro 16 Januari 2015 /Jean Wanningen

Zwitserland schrijft historie met verbreken koppeling Zwitserse fank aan euro
16 Januari 2015 /Jean Wanningen


Gisteren verraste de Zwitserse centrale bank vriend en vijand met het loslaten van de koppeling (‘peg’) tussen de euro en de Zwitserse Frank. De markten reageerden onmiddellijk en heftig.

Sinds september 2011 heeft de Zwitserse centrale bank haar munt gekoppeld aan de euro en wel op een plafond van €/CHF 1,20. Gisteren heeft de Zwitserse centrale bank echter besloten om die koppeling (‘peg’) tussen de Zwitserse munt en de euro los te laten. Als belangrijkste reden noemde de Zwitserse centrale bank, dat het in de huidige complexe internationale setting weer baas wilde zijn over haar eigen monetaire beleid. Om dat plafond van 1,20 te handhaven had de bank de afgelopen drie jaar grote hoeveelheden euro’s moeten opkopen, waardoor ook de waarde van de frank onder druk was komen te staan [omdat hier tegenover Zwitserse franken gedrukt en in omloop gebracht werden, red.]. Met het loslaten van de koppeling zal naar verwachting van de centrale bank binnen zes maanden een nieuw evenwicht ontstaan, dat de juiste waarde van de frank weerspiegelt.

Gevolgen
De reacties waren enorm. ‘Paniek’, dat was gisterochtend kort voor elf uur de beste omschrijving om het sentiment op de valutamarkten te beschrijven. Onvervalste paniek. Niemand -ik herhaal- niemand had deze move van de Zwitserse centrale bank aan zien komen.

Rusland laat Europa links liggen 16 januari 2014 / door Aleksei Kettunen

Rusland laat Europa links liggen
16 januari 2014 / door Aleksei Kettunen

 

Rusland laat de Europese Commissaris voor Energie in de kou staan!
GAZPROM-EU: 6-0

Gisteren, woensdag 14 januari, onderhandelde de EU met Gazprom in Moskou. De onderhandelaars van de EU hadden drie doelen:
1.       Rusland te dwingen om verlenging van de speciale winter prijzen op de gaslevering aan    Oekraïne uit te breiden tot eind maart,
2.      Rusland te dwingen tot het doen van verdere eenzijdige concessies door het forceren          van alle Europese energie aankopen door middel van de nieuwe “Europese Energie              Unie”,
3.      Rusland te dwingen om het geannuleerde Zuidstroom gaspijpleidingsproject te                      herroepen en aan te leggen in overeenstemming met de beperkende regels van het              derde energiepakket.

De Russische reactie was een koude douche.

Ten eerste, Gazprom zei dat er geen behoefte is aan een speciaal zomerakkoord omdat er voor de Oekraïense gasaankopen al een geldig contract bestaat.

Poetin tekent wet voor verplichte GMO-labeling 16 januari 2015 / door John Diks

poetin12Poetin tekent wet voor verplichte GMO-labeling
16 januari 2015 / door John Diks 

Goed nieuws
President Poetin heeft de “Russian Federation Code of Administrative Offences” getekend als wet, met inbegrip van een nieuw artikel waarin de aansprakelijkheid voor de schending van bindende voorschriften voor etikettering van levensmiddelen die GMO’s bevatten wordt vastgesteld. Volgens persbureau TASS werd de wet op de laatste dag van 2014 ondertekend.

Beschermen consumenten
Eerst ingediend door de “Federal Service for Supervision of Consumer Protection” (een dienst die toeziet op consumenten bescherming) legt het wetsvoorstel boetes op voor voor vage of onduidelijke etikettering op voedingsmiddelen die genetisch gemanipuleerde ingrediënten bevatten.

Inbeslagname en boetes
Volgens de nieuwe wet zullen individuele ondernemers geconfronteerd worden met inbeslagname van de producten en kan het bedrijf een boete krijgen van maximaal 150.000 roebel ($ 5.300).

Rainbow Phoenix 9 januari 2015


Rainbow Phoenix
9 januari 2015

1 dag na de eerste channeling schreef Will Berlinghof:

Zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben, de gebrekkige stroom van de media, zoals van de CNN, heeft 96% van hun tijd gespendeerd aan het zich richten op de terroristische aanval in Parijs. De mensen van diverse landen over de wereld spelen (dat) in handen van de PTB (betekenis= Power That Be, vertaald de Machten Die er Zijn) die tot deze gebeurtenissen aanzetten zodat de mensen verdere beperkingen zullen eisen voor hun vrijheden, inclusief een staat van beleg.

Kosmisch Bewustzijn legt precies uit wat er gebeurt, in een nieuwe channeling.

Kosmisch Bewustzijn:  Parijs was een Valse Vlag Gebeuren
.
Waarvoor Kosmisch Bewustzijn beschikbaar is. Gaat u verder.

Dank u. Welkom Kosmisch Bewustzijn dat u vandaag bij ons bent voor de Rainbow-Phoenix leden sessie van 9 januari 2015, Will Berlinghof is de Stem van Kosmisch Bewustzijn die antwoordt op de vragen die worden voorgesteld door de Energie-gever Joan Mills.  De Wet van Licht, de Wet van Liefde, de Wet van Eenheid en de Wet van Dankbaarheid werden aangeroepen. Is er een gebeuren waar u in deze tijd over wilt spreken?

Kryon: Helers en heling in Lemurie. Barbara Bessen 30 december 2011. Geplaatst:16 januari 2015

Kryon:
Helers en heling in Lemurie.
Barbara Bessen
30 december 2011. Geplaatst:16 januari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Heilige Tempel in Lemurie en Heling voor de Ziel.
Meditatie heilige Tempel in Lemurie.

Hebben jullie zin in een reisje? Wij bezoeken nu een heilige tempel in Lemurie. Daar hield men zich bezig met het weer in balans brengen van mensen. Ik leid jullie de tempel binnen. Let op mijn hand die jullie leidt. De zaal waarin jullie je nu bevinden heeft geen zichtbare verlichting. Zijn wanden geven helder en duidelijk licht. In het midden bevindt zich een behandelingstafel die in resonantie staat met een rond ding dat boven de tafel staat en er als een grote straler uitziet.

Naast de tafel staat een liefdevol wezen dat jullie uitnodigt om alles te bekijken. Het gaat erom dat jullie het voelen of herinneren. Misschien weten jullie wat er nu gedaan moet worden. Laat je helemaal met dit bezoek in en neem met graagte een geschenk aan. Misschien gaan jullie op de behandelingstafel liggen en staan het toe dat de genezer je in balans brengt.

In zo’n tempel heeft dit wezen, de heler, enige dingen te doen. Soms was er ook een heel team bezig. Het ging hier niet alleen om verjonging. (Ik weet dat dit thema jullie zeer interesseert) De verjonging is een toegevoegd attribuut van de genezing. Het ging om het in balans brengen van de gezamenlijke mensen. Alle niveaus van de mensen werden hier aangesproken: Lichaam. Geest en Ziel. Omdat de Lemuriers nog niet zo diep verbonden waren met het driedimensionale niveau waren genezingen niet heel moeilijk.


Bashar: Liefde, Schuld en Haat Darryll Anka Geplaatst: 16 januari 2015

Bashar:
Liefde, Schuld en Haat
Darryll Anka
Geplaatst: 16 januari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Liefde is weten van de verdienbaarheid en waarde van alles.

Schuldis het geloof in iemands totaal gebrek aan verdienbaarheid/gevoel van waarde, en het geloof in je waardeloosheid.

Daarom: Schuld is het tegenovergestelde van Liefde.

Haat is niet het tegenovergestelde van Liefde.

Haat is Liefde die uitgedrukt wordt door oordeel.

Haat is het gepolariseerde tegenovergestelde van Liefde, maar het bevat nog steeds verdienbaarheid, het WAARD zijn.

gastartikel Berry Vincenta: VERANDERING, innerlijk & uiterlijk 16 januari 2015

gastartikel Berry Vincenta:
VERANDERING, innerlijk & uiterlijk
16 januari 2015

De innerlijke en uiterlijke verandering binnen de huidige tijds-frequentie.
door  Berry Vincenta
inShare
Share

De innerlijke en uiterlijke verandering binnen de huidige tijds-frequentie. ………..
Je zult ook innerlijk een nieuwe kracht voelen ontwaken. Mensen die door de kracht van de groepsverbinding weten van hun eigen taak hierin, bewust of onbewust, zullen nu datgene mogen en willen uitwerken …….Mensenzielen die elkaar herkennen in deze tijd op aarde zijn Zielen die weten, DE TIJD IS DAAR!!!!........  

Evolutie is geen rechte lijn. Evolutie is beweging - een golfbeweging. En wanneer je nu naar de wereld kijkt, dan zie je dat de wereld is afgestevend op de top van de golf waarin heel veel zaken zichtbaar worden maar waar vanuit de hoogte van de golf ook de diepte kan worden waargenomen en hiermee het belang van deze tijd. Omdat er vanuit het menselijk bewustzijn zoveel op de spits wordt gedreven, zal en kan hierdoor ook heel veel worden getransformeerd. Zodanig getransmuteerd dat de energie volkomen in balans komt en mee kan stromen op die nieuwe frequentie.

Op deze dag van je leven 16 Januari 2015

16 Januari  2015
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

.... dat hoop altijd jouw grootste kracht is geweest,
En dat blijft het tot op de dag van vandaag zijn.

Wanneer anderen zo ongeveer opgaven en toegaven,
was jij degene die stevig en sterk stond.
Goed voor jou - en goed voor alle anderen om je heen!

Waarom vertel ik je dit?
Omdat iemand dicht bij jou in de buurt een beetje hoop nodig heeft vandaag.
Je zult niet in staat zijn te missen wie dit is.
Dus bedankt, alvast, voor het helpen van die ziel ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Een Schrijven van de Schepper 15 januari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 januari 2015 / door  Jennifer Farley,

Goed, Fout En Perceptie

braincog-6a4fc0387ffaf184ea80dbebc1c6ba2e94a4702c

Wat jij gelooft dat goed is of fout , is omwikkeld met een raadsel van jouw perceptie.
Het is op zijn plaats voor jou om te accepteren,
in plaats van de percepties van anderen te oordelen.
Wanneer je in staat bent om een plaats van vrede te bereiken wetende
dat elke wordt gezien en geliefd zoals ze zijn,
ben je een stap dichter bij het begrijpen van de werking van het Universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 15 januari 2015


 Blossom met de Galactische Federatie van Licht

15 januari 2015

Blossom: Ik wilde zo snel mogelijk de channeling doen om inlichtingen te geven over de video die ik gisteravond stuurde, zodat jullie die zagen.

Mijn inbox was vol heerlijkheid, vreugde en verbazing vanmorgen… met maar een paar met ‘een mogelijke hoax’. Maar toch wilde ik weten van de Federatie van Licht of dit waar was.
                                                             
Blossom: Hallo mijn vrienden. Even direct als ik mag? Een video werd uitgezonden van een Lichtschip met 5 orbs die eruit afdaalden. Ten eerste, zijn jullie dat?

Federatie van Licht: Welkom in Liefdevolle armen voor jou en je dilemma.

Bloss: Inderdaad, het is een dilemma… want zoals jullie weten, ten tweede ga ik dit vragen… is het echt of is dit een hoax(namaak/bedrog)?

Fed.v.L: We zeggen tegen jullie in al ONZE WAARHEID dat deze Licht show niet een is waarop wij onze namen willen zetten.

Heavenletter 5166 Sluit Vrede met het Verleden / Vrijdag 16 januari 2015

Sluit Vrede met het Verleden
Brief uit de Hemel
Vrijdag 16 januari 2015

God zei:

Fouten gebeuren. Het zijn voorbij gaande dingen. Het is niet de bedoeling dat je ze cultiveert en jouw dag verknoeit vanwege hen. Je begreep iets verkeerd. Je moet het loslaten. Een fout is gemaakt. Verontschuldig je, en nu laat je het los, en je gaat met grote stappen vooruit. Je bent een stappenmaker. Je komt vooruit in het leven. Je gaat aan de slag in het leven. Je stapt uit het verleden. Dus, je hebt een fout gemaakt. Was jouw handen hier omtrent. Zeg één keer Mea culpa en vergeet het. Het verleden mag geen molensteen om je nek zijn. Ik ken jou.

Je houdt jezelf verantwoordelijk, niemand anders. Goed tot zover. Laat jezelf nu op erewoord vrij van dienstbaarheid aan het verleden. Veroordeel jezelf niet tot spijt en verdriet. Sluit jouw vrede met wat voorbij is.

Je bent niet altijd wat je wilt zijn. Jij bent niet altijd jouw held. Een deel van jou is een foutenmaker. Schenk vergiffenis aan dat deel van jou. Schuld is geen deel van jou. Schuld is een droevige toevoeging, en het is niet de bedoeling dat je schuld toe voegt aan jouw zelf-voorgeschreven lijst van misdaden. Zelfs als niemand anders jou vergeeft, vergeef jezelf. Jezelf vergeven betekent dat wat de fout ook was, hem in de prullenbak te deponeren. Dat is waar teleurstellingen in jezelf dienen heen te gaan. Jij kunt geen spijt vanuit het verleden meer opslaan. In feite wordt het tijd dat je die bepaalde fouten en zelfs de mogelijke weggooit.

donderdag 15 januari 2015

Waarom Hebben We Moeite Met "Eenheids Bewustzijn"? 14 Januari 2015/ door Steve Beckow

Waarom Hebben We Moeite Met "Eenheids Bewustzijn"?
14 Januari 2015/ door Steve Beckow

Waarom hebben we moeite met het begrijpen van het eenheidsbewustzijn als een concept? Nou, misschien wel om verschillende redenen.

Het meest overtuigende is dat we gewoon niet gewend zijn om te denken over onszelf als bewustzijn. En toch is de "eenheidsbeleving"  een evenement dat gebeurt in het bewustzijn en bewustzijn is echt wie we zijn, niet deze kostuums die we dragen.

De meeste gebeurtenissen die belangrijk voor ons zijn gebeuren in bewustzijn - liefde, geluk, vreugde, gelukzaligheid. Ik voelde me gelukzalig toen Alice en ik op het balkon van ons hotel in Hawaï stonden. Een magisch moment! Ik voelde me verstild tot eerbied toen de Baba heilig water op mijn hoofd sprenkelde. Ik ging bijna door het dak van opwinding toen ik hoorde dat we de loterij gewonnen hadden!

Dit alles zijn gebeurtenissen in het bewustzijn. Elk van hen kan worden omschreven als een van de beste momenten van ons leven. Dus de beste momenten van ons leven zijn momenten waarin gebeurtenissen gebeuren in het bewustzijn - geluk, liefde, gelukzaligheid, opwinding, enz.

Kryon: Meditatie met Natuurwezens. van Barbara Bessen 20 april 2012. Geplaatst: 15 januari 2015.

Kryon:
Meditatie met Natuurwezens.
van Barbara Bessen
20 april 2012. Geplaatst: 15 januari 2015.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ik wil jullie nu voor een kleine meditatie-oefening uitnodigen: 

Sluit je ogen en adem een paar keer diep door.Vraag dan met zuivere intentie de jou begeleidende fee om zich aan jou te laten zien. Laat toe dat er door je gevoel een beeld voor jouw innerlijk oog ontstaat.

Neem de tijd. Je zult iets waarnemen, ik steun jou. Misschien schuurt er iets heel zachtjes langs je gezicht, bijna transparant beweegt zij voor jou. Kijk naar dit wezen en luister naar wat zij jou toefluistert. Geniet van deze ontmoeting. Naderhand zul jij je zeker lichter voelen. 

Waarom zou je nu met al deze wezens contact opnemen? Ik spreek nu in het algemeen over alle natuurwezens die alles in de natuur verzorgen. Een paar van hen heb ik jullie onsystematisch beschreven. Zij dienen jullie graag, dat is de ene grond. De andere is dat zij mogelijk ook jullie hulp nodig hebben. 


Elohim Hercules: Je hoog sensitieve kind: Zorg dat je haar in haar kracht ......... Bron: Lichtwereld Geplaatst: 15 januari 2015

Elohim Hercules:
Je hoog sensitieve kind: Zorg dat je haar in haar kracht zet en leer haar op zichzelf te vertrouwen.
Bron: Lichtwereld
Geplaatst: 15 januari 2015


We zijn met een aantal moeders met Hercules in gesprek als Hercules opeens het woord richt tot een van ons:

Lieve schat wat een ontzettend leuke dochter heb je toch, we genieten van haar creativiteit. Ze is soms zo kwetsbaar omdat de wereld haar overvalt en ze weet eigenlijk alles al. Het enige wat jij moet doen is aansluiten bij haar gevoel en haar veiligheid geven en dat doe jij fantastisch. Dus wees trots op die kleine meid want het is een heel mooi licht. En natuurlijk zal ze moeten leren het gedrag van anderen te begrijpen. Maar dat kan ze alleen als ze zelf sterk is en jij kunt haar daarbij helpen. Dus wees sterk voor haar en geef van jouw energie. We hebben jullie al zo vaak samengebracht tot een bundeling van kracht en dat blijven we doen.

Het blijft even stil.

Jullie kunnen gerust vragen stellen hoor als ik jullie iets vertel.

Ascentienieuws januari 15 januari 2015 / door Fran Tielemans

Ascentienieuws januari
15 januari 2015 / door Fran Tielemans

Het begin van deze eerste maand van het jaar werd gekenmerkt door een hele reeks CME’s, geomagnetische stormen en zonnewind. Ook de voorbije dagen waren er verschillende M-vlammen, en de komende dagen kunnen er nog enkele volgen. Velen rapporteren intense fysieke symptomen in de afgelopen week, door sterke energie-instroom. Opnieuw tijd dus voor bewustzijnsverhoging en versnelling van onze processen.

In januari hebben we alle kans om alle hectiek van de afgelopen maanden te herbekijken, om syntheses te maken van vanwaar we komen, waar we nu staan en waar we (zouden willen) heen gaan. De energie is toegespitst op integreren, en kan bij momenten heel wat emotionele energie naar boven brengen. We maken dit jaar echt wel de donkerste drab op de bodem van ons onderbewuste los, zowel individueel als collectief. Allerlei schoonmaakenergieën en –technieken zijn dit jaar uiterst aangewezen, ook al om onze aura elke avond te reinigen van al wat er is in terecht gekomen van energetische afval-restanten van anderen om ons heen en uit het collectief.