zaterdag 31 januari 2015

Ascentie nieuws Februari 31 januari 2015 / door Fran Tielemans

Ascentie nieuws Februari
31 januari  2015 / door Fran Tielemans

De eerste maand van 2015 was een maand waarin emoties af en toe hoog oplaaiden, zowel in ons individuele leven als in de maatschappij, waarin we ons bewuster werden van het soms moeilijke gegeven van empathie en afgrenzen, en waarin we heel wat begrepen, geleerd en ingezien hebben.

Energetisch was vooral het begin en het midden van januari sterk, en voelden velen opnieuw ‘oude’ ascensiesymptomen opduiken, waaronder onrustige slaap, draaierigheid, afwisseling van hitte en kou, enzovoort.

We zijn in onze kernthema’s gedoken, en daar waar we er nog niet aan wilden, bracht de buitenwereld wel het nodige op ons pad. Het zijn die thema’s die vooral sinds 2012 in de picture zijn komen te staan, en die in de loop van december al voorzichtig aan de deur kwamen kloppen.

Het zijn die thema’s die we allen de komende maanden verder zullen transformeren, verlichten en tot oplossing brengen, zodat we rond maart en vooral mei vrij grote verschuivingen gaan creëren, die we zowel innerlijk zullen aanvoelen als een soort bevrijding en verlichting, maar die ook uiterlijk vorm zullen gaan krijgen in de loop van dit jaar en de komende jaren.

Jezus Eenheid en Individuele Identiteit zijn Onverenigbaar / 30 Januari 201via John Smallman


Jezus
Eenheid en Individuele Identiteit zijn Onverenigbaar
30 Januari 2015 / John Smallman
Hier in het spirituele rijk zijn wij allemaal hoogst waakzaam aangezien het moment van de massale ontwaking van de mensheid immer naderbij komt. Ja, wij proberen voorbij de algemene grenzen van jullie acceptatie van onze voorspellingen te duwen … wederom! En hoewel het jullie toeschijnt dat wij jullie in de steek gelaten of teleurgesteld hebben, moeten jullie jezelf welzeker frequent eraan herinneren dat de tijd van de illusie is. In waarheid is er alleen het eeuwige moment van "nu". Alles gebeurt "nu," er is geen andere mogelijkheid omdat er geen ander moment is. Dus spreken wij van "spoedig" en "nabij" en "dichtbij" om de werkelijkheid op jullie in te prenten om ervoor te zorgen de dingen nu te laten gebeuren.
Jullie incarneerden allemaal op dit punt in de evolutie van de mensheid, in dit moment van de illusie, om zeer actief deel te nemen aan het ontwakingsproces. Na vele Aarde levens waren jullie gereed om te ontwaken en gereed om anderen te helpen die, om een variëteit aan redenen, veel dieper slapende zijn en daarom de toegewijde hulp nodig zijn die alleen jullie kunnen verstrekken. Jullie verstrekken die hulp door jullie liefdevolle intenties, herhalend, iedere keer dat jullie naar binnenin gaan naar het stille en eeuwige liefdevolle centrum van jullie wezenlijkheid, waar jullie, zoals wij - jullie spirituele gidsen, mentoren en vrienden - jullie eerder verteld hebben, enorm krachtig zijn. Jullie maakten de keuze om te incarneren vanwege de enorme kracht die elk van jullie los zou laten als individuele aspecten van de Tsunami van Liefde, om de ontwaking tot bloei te brengen, en omdat het besef van wat jullie zouden doen zo boeiend was.

Heavenletter 5181 Schitterende Ogen, Je Bent het Licht van de Wereld / Zaterdag 31 januari 215

Schitterende Ogen, Je Bent het Licht van de Wereld
Brief uit de Hemel
Zaterdag 31 januari 215


God zei:

Vandaag kijk Ik in je ogen. Voel je dit als Ik je eraan herinner? Ik houd jouw hoofd tussen mijn twee handen en Ik kijk liefdevol in jouw twee stralende ogen. Kijk in Mijn ogen. Je zult de grote diepten van je zelf zien. Je zult in oceaanachtige poelen van liefde kijken, of je zult in het verblindende licht van de Zon kijken. Er is een vlotte stroming tussen Ons. Wat je op een gegeven moment ook mag denken of voelen, er is een prachtige wisselwerking tussen Ons. Je merkt Onze betrokkenheid voornamelijk als je weggekeken hebt en dan terugkomt. Je ontwaart een contrast. Je verliet nooit het licht van Mijn ogen. Je hebt enig besef dat het voor ogen onmogelijk is om ergens anders te kijken dan in de Mijne, en de Mijne in de jouwe. We kijken volledig, grondig, voortdurend, altijd, onophoudelijk in een schat van Onze liefde, vermengd en gereflecteerd diep in elkaars ogen. Er is niets anders om naar te kijken. Wij zijn alles wat bestaat.

Zoals onze ogen in die van elkaar zijn gesloten, staren We in de Oneindigheid en de Eenheid van Liefde in Ons verborgen.

Een andere manier om hiernaar te kijken is dat in wiens ogen je ook kijkt, je in de Mijne kijkt. Er is nergens anders om te kijken.

vrijdag 30 januari 2015

De Arcturianen en de Galactische Federatie Gamma Golf Lichtlichaam 29 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen en de Galactische Federatie
Gamma Golf Lichtlichaam
29 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie
Wij komen deze dag naar jullie toe om jullie eraan te herinneren dat WIJ ÉÉN zijn. "Wij" omvat al onze vrijwilligers die ingelogd zijn in het derde/vierde holografische spel van de "derde Dimensionale Aarde". Jullie mogen enige films op jullie televisie hebben waarin de "Griekse Goden" de eenvoudige mensen onder hen zien. Zij hebben de macht om deze stervelingen met hun loutere gedachten te beïnvloeden.
Zoals jullie weten, is het bovenstaande scenario correct, maar het is NIET correct dat jullie "eenvoudige mensen" zijn. JULLIE zijn in feite de "Goden" die jullie weg overlichten door het verwarrende doolhof van de transmuterende Aarde. Ja, Lady Gaia transmuteert iedere dag meer. Echter, herinner je alsjeblieft dat transformatie en transmutatie zeer verschillende aanduidingen zijn.Transformatie betekent dat er iets toegevoegd en weggenomen is om verandering te creëren. Echter de frequentie van dat wat getransformeerd is blijft hetzelfde. Aan de andere kant, omvat transmutatie NIET het iets wegnemen of eraan toevoegen, maar transmutatie verhoogt wel de frequentie van de persoon, de plaats, de situatie of het ding.
Velen van diegenen die in het 3D Spel ingelogd zijn, zijn verstrikt omdat zij toe willen voegen, weg willen nemen, of iets of iemand willen veranderen. Echter, die manier van denken verstrikt hen in feite in het Spel omdat hun driedimensionale denken alleen een driedimensionale oplossing kan creëren.

Oth: Innerlijke kracht. Ellen Rauh Geplaatst: 30 januari 2015

Oth:
Innerlijke kracht.
Ellen Rauh
10 maart 2003 / Geplaatst: 30 januari 2015

In tijden van onzekerheid word je teruggefloten naar die regie en die zekerheid die voor jou echte zekerheid is.

Velen van jullie weten wat het is om in chaos te leven: dingen die onverwacht niet doorgaan, programma’s die door elkaar gegooid worden; als het ware je veiligheid en je fundament kwijt zijn. Als je het gevoel hebt dat je je zekerheid en je fundament kwijt bent, weet dan dat dat fundament geen zekerheid gaf en dus een schijnzekerheid was. Vele mensen verliezen veel materie, verliezen veel zogenaamde zekerheden en vallen terug op hun eigen innerlijke waarde.

Elk van jullie en elk mens heeft een enorme bron van doorzetting en van diep geloof in zichzelf en in een regie. In tijden van onzekerheid wordt je teruggefloten naar die regie en die zekerheid die voor jou echte zekerheid is. Zelden geven mensen het op in moeilijke tijden. Heb je je al eens afgevraagd, waar ze die kracht uit putten?

Portal 2012 Taiwan Conferentieverslag / Zonnestelsel Situatie update Donderdag, januari 29, 2015

Portal 2012
Taiwan Conferentieverslag / Zonnestelsel Situatie update
Donderdag, januari 29, 2015

De Taiwan conferentie was een groot succes. Want Taiwan is een van de belangrijkste centra van de positieve Dragon krachten, Er kan een zeer sterke Lichtwerker en Lightstrijder gemeenschap uitgroeien.

De conferentie vond plaats zeer dicht bij de plaats waar Taiwanese Dragon families hun goud verborgen nadat ze ontsnapt vanuit het vasteland van China na de Tweede Wereldoorlog.

Tijdens de conferentie, namen wij belangrijke fysieke en energetische stappen naar de financiële reset en een nieuw eerlijk en evenwichtig financieel systeem.
Tijdens hetzelfde weekend, zijn alle fysieke strangelet en Topleţ bommen van de Chimera groep ontruimd. Alleen plasma strangelet en Topleţ bommen zijn er nu nog.

Blossom’s Observaties 30 januari 2015 Blossom zegt: Mijn ORBServaties over de zaak.Blossom’s Observaties
30 januari 2015
Blossom zegt:   Mijn ORBServaties   over de zaak.

Na het dilemma en de onzekerheid over de uitleg die van de orb video’s werd gegeven … die hoax of Waarheid … wel of niet in de tijd waren … kreeg ik letterlijk honderden e-mails.

99% ervan waren met Liefde gevuld en met alle begrip over de uitleg die door de Federatie van Licht werd gegeven, via dat Stem Channeling geluid. Velen kregen zoveel Liefde door de vibratie van hun stem dat het hen tot tranen bracht. (Dat is een goede zaak!)

Ik ging gisteravond een lange wandeling maken op het strand … nog onzeker en neerslachtig.

Toen herinnerde ik me ADEM TE HALEN … zoals zij me geleerd hadden …

Toen herinnerde ik me alles WAAR IK DANKBAAR VOOR MOET ZIJN … zoals zij me geleerd hadden …

Een Schrijven van de Schepper 29 januari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29  januari 2015 / door  Jennifer Farley,

” Jouw opvangen als je valt

med

Geef je over en sta jezelf toe voorbij de angst te gaan in het grote onbekende
van de nieuwe ervaring.
Het Universum zal en is er altijd geweest om je te behoeden voor
het struikelen en je opvangen in je val.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Aartsengel Zadkiel "Manifesteren Met Het Hoogste Voornemen" Februari 2015 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
"Manifesteren Met Het Hoogste Voornemen"
Februari 2015 / Linda Robinson
Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij groeten jullie in Liefde en Licht vanuit de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag, zouden wij graag het manifesteren met het hoogste voornemen willen bespreken.
Jullie leven in een zee van ongemanifesteerde lichtdeeltjes van energie. Dit ongemanifesteerde potentieel overspant vele dimensies van de derde dimensie naar de multi-dimensies. Eén dimensie vermengd in de volgende, en de energie verblijft op het niveau van verenigbare frequentie.
Hoewel jullie momenteel in een gemanifesteerde vorm zijn, zijn jullie één met de ongemanifesteerde energie. Het is alsof jullie in een energetische oceaan van ongemanifesteerd potentieel zwemmen. Wanneer jij je op dit aspect focust, besef je dat er geen afscheiding tussen jou en de gehele Schepping is. Daarom weet je, dat je een grote invloed op de creaties hebt die vanuit dit energetische potentieel gemanifesteerd worden.

Heavenletter 5180 De Hele Waarheid / Vrijdag 30 januari 2015

De Hele Waarheid
Brief uit de Hemel
Vrijdag 30 januari 2015

God zei:

Het leven kan angstaanjagend zijn. Je hebt je zo geïdentificeerd met je lichaam. Hier ga jij mee de wereld in heel de dag, en je hebt geen harnas. Er kan van alles gebeuren. Je gaat naar buiten elke dag om de confrontatie met het gevaar aan te gaan. Zelfs jouw huis is geen veilige plek als jij er over nadenkt. Geen plaats is veilig. De lucht kan vallen. Een bacterie kan je te pakken krijgen. Wat een lange lijst van mogelijkheden, maakt niet uit hoe ver, draag jij als pieker kralen. Wat is de zin van het piekeren dan?

Het leven is onvoorspelbaar. Als je je leven niet kunnen voorspellen tot op de minuut, dan kun je net zo goed ontspannen. Piekeren kan niets voorkomen. Piekeren is niet een liedje dat je beschermt. Het maakt je huid droog en geeft je rimpels. Er zijn andere mogelijkheden om jouw gedachten over te laten gaan.

Je hebt zoveel mogelijkheden tot je beschikking. Waarom jezelf beperken tot de angstige mogelijkheden? Waarom zou je dat doen?

donderdag 29 januari 2015

De drie geschenken door Gerdine

De drie geschenken

van Gerdine 

Hoe klein en groot de aarde is zoals in ruimte vastgelegd,
fossiele afdrukken ineen geplet in wortels, hout en steen.
De tijd versplintert tot eigen stof en niemand kent zijn bron.

Ontvangen werd de grote gift in zee, in slik, in modderstroom, in hand
en voet, in hart en hoofd, in boom, in schors en in de schoot.
In wijsheid van het Al en van de grote Aarde die ons leven leert.


Saul De Kracht van Jullie Liefdevolle Intenties is Enorm / 28 Januari 2015 via John Smallman

Saul
De Kracht van Jullie Liefdevolle Intenties is Enorm
28 Januari 2015 / John Smallman
Het gaat de mensheid voor de wind richting het moment van de ontwaking! Als jullie de reguliere nieuwsmedia rapportages van conflicten, oorlogen, misdaad en corruptie over de gehele wereld heen lezen mogen zij voor jullie geen geldige inschatting zijn, ik verzeker jullie echter dat het dat wel is. Ja, er is veel gaande dat liefdeloos is en lijden veroorzaakt in de wereld vandaag, maar voor het merendeel is dat het resultaat van een enorme opruiming en loslating van de oude energieën van angst dat de illusie en diegenen die jullie daarmee zouden willen onderdrukken en controleren gehandhaafd en ondersteund heeft.
De liefdeloze energieën, merendeels die van vrees, die gedurende eonen overheersend geweest zijn op de Aarde, zijn aan het ontbinden terwijl steeds meer van jullie je in de richting van liefde in jullie relaties wenden, en de intentie maken om in iedere situatie liefdevol te zijn. De kracht/macht van jullie liefdevolle intenties is enorm, en diegenen die de oude manieren zouden willen handhaven door angst en geweld zijn nu wanhopig aan het proberen om het niveau van angst dwars over de wereld heen te doen laten stijgen, omdat zij deze energieën dringend nodig hebben terwijl zij proberen om de funderingen van hun machtsbasis te versterken en diens ineenstorting te voorkomen. Dit kunnen zij niet doen. De Tsunami van Liefde is niet tegen te houden en volledig onweerstaanbaar en het veegt de energieën van angst weg dat jullie in slavernij van de duisteren vastgehouden heeft.


Jullie Hebben de Macht – Gebruik Het! January 29, 2015 By Wes Annac

Jullie Hebben de Macht –
Gebruik Het!
January 29, 2015 By Wes Annac

Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie De Tijd is NU 26 januari 2015


Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
De Tijd is NU
26 januari 2015
 vertaling: Sophie

Gegroet, gegroet, gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel, gekomen om jullie een mooie dag te wensen vandaag!! Hoe gaat het met jullie mijn Dierbare Mensen? Er is een lange tijd voorbij gegaan sinds mijn laatste communicatie, op de reden hoeft niet noodzakelijkerwijs te worden ingegaan hier. Het is voldoende om te zeggen dat de pauze heel nodig was voor de groei van de boodschapper. Ik begrijp dat het voor de meesten van jullie een rotsachtig pad en hobbelige rit was de laatste tijd. Ik heb jullie vaak verteld Lieve Mensen, dit pad is niet voor lafhartigen en zou je hebben geweten wat er kwam, velen van jullie zouden wellicht gekozen hebben om van deze reis af te zien. En het is niet beschamend als deze gedachten de laatste tijd door jullie heen zijn gegaan. En het is nu te laat voor huichelachtige woorden hier, laten we niet oneerlijk zijn tegen elkaar, er is geen tijd meer voor je om tegen jezelf, tegen mij of om tegen degenen dicht bij je te liegen. Er zit geen schaamte in te wensen dat je een ander pad had gekozen of te wensen dat de dingen anders zijn dan ze nu zijn.

Een Schrijven van de Schepper 28 januari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28  januari 2015 / door  Jennifer Farley,

” Eenvoudig

images

Als je een situatie of ervaring niet begrijpt;
 stop, en neem de tijd om jezelf te centreren en te luisteren.
Het antwoord is er altijd en, vaak, in de meest eenvoudige vorm.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5179 Het Oog van de Storm / Donderdag 29 januari 2015

Het Oog van de Storm
Brief uit de Hemel
Donderdag 29 januari 2015

God zei:

Als je in de war bent, je geïrriteerd voelt, boos, neem dan een time-out. Veroorzaak geen schade, voor niemand, en dat houdt ook schade in voor je eigen hart. Harten zijn kostbaar. Harten moet elke vorm van aanval bespaard worden.

Geef je toe dat als je boos bent, je ontploft of zelfs jouw eigen God-gegeven hart aanvalt? Als je je overweldigd voelt, in welke staat is je hart dan? Murw geslagen? Zorg alsjeblieft beter voor je hart. Heb respect voor alle harten, waarvan jouw eigen hart niet het minste is.

Stormen gaan voorbij. Wacht tot een storm binnenin jou voorbijgaat. Je wilt geen verwarring veroorzaken voor andere harten. Kom alsjeblieft in het reine met je eigen hart.

woensdag 28 januari 2015

Grand Cross # 1 28-1-2015/ Janosh

Grand Cross # 1
28-1-2015/ Janosh

Er is een interessante tijd aangebroken. Een grootse, kosmische gebeurtenis die wordt aangeduid als de Grand Cross is aanstaande en dit heeft veel invloed op de energie op aarde. Men voorspelt een totale zonsverduistering in de noordelijke Atlantische Oceaan op of rond 21 maart 2015. In aanloop naar deze eclips staan ons grootse, planetaire invloeden te wachten. We gaan gezamenlijk door een grote transformatie die bedoeld is om ons te zuiveren van het karmische verleden. De komende tijd zal ik met regelmaat updates plaatsen over wat er speelt richting deze gebeurtenis, met dank aan astrologe Annette Kok.
Update #1 (door Annette Kok)

Uranus vierkant Pluto
Op 17 maart 2015 (03.53 uur) maken we voor de laatste en zevende keer een exact vierkant tussen de planeten Uranus en Pluto mee. De voorbije jaren hebben wij er reeds zes meegemaakt en dit is de zevende op een rij. Het zesde vierkant vond plaats op 15 december 2014. Het vierkant zelf staat voor transformatie en zuivering. Pluto staat voor macht, terwijl zijn positie in steenbok dit nog meer versterkt. Zijn positie in het rechtschapen teken Steenbok wil misstanden aan de kaak stellen en transformeren. Een sleutelwoord is versobering. Uranus in Ram is de vernieuwer en met zijn onvoorspelbare en grillige gedrag kunnen we de meest bizarre en plotselinge gebeurtenissen verwachten. Dit kunnen weersinvloeden en/of natuurverschijnselen zijn, maar ook opstand en rebellie kan voorkomen. De combinatie van het vierkant doet ons verlangen naar autonomie, zuiverheid en soberheid. Wij willen weer puur zijn.


De Federatie van Licht via Blossom Goodchild 28 januari, 2015 Een Volgende Kromme Bal

De Federatie van Licht via Blossom Goodchild
28 januari, 2015
Een Volgende Kromme Bal
De zaak wordt heropend.
Wederom goedemorgen. Ik vind het eigenlijk ongelooflijk hoe dit kleine incident uitdraait op een ‘Never Ending Story’! Wat een week! Ik kan niet anders dan het onderzoeken … om geen enkele andere reden dan HET VINDEN VAN DE WAARHEID. Nadat gisteren de laatste communicatie was verzonden, vulde mijn inbox zich met reacties van dankbaarheid die uit het hart kwamen. Maar … en het was een GROOT MAAR … er was een allerliefste email bij van een dame die mij vroeg aan jullie te vragen hoe het mogelijk was dat in deze tweede video de bomen volop in blad stonden, terwijl degenen die, zoals zijzelf, wonen in Massachusetts, nog midden in de winter zaten met kale bomen. (Ik zal mijn reactie hierop beter niet opschrijven!) Jullie zeiden … dat de beslissing om deze orbs te sturen was genomen NA de hoax-video … dus in deze maand januari. Geef me ALSJEBLIEFT een aannemelijke verklaring om door te kunnen gaan … want het is niet logisch en IK HEB VAN JULLIE een logische verklaring NODIG!
Ik merkte toen dat zij in directe stem door zouden komen en nam dit op. En ik was erg gelukkig dat White Cloud op het eind ook doorkwam.
Klik op onderstaande link:
Deze opname was aanvankelijk 32 minuten lang. Ik heb er 15 minuten aan pauzes uitgeknipt!
Ik weet echt niet wat ik ervan moet maken … van hun uitleg. Ik zou deze uitleg zelf echter absoluut niet hebben willen/kunnen verzinnen.

Politiemacht blokkeert 'Break the System' Demonstratie


Politiemacht blokkeert 'Break the System' Demonstratie

We Are Change Rotterdam deed verslag van de ‘Break the System’ demonstratie in Den Haag op 27 januari 2015.Break The System: 'Het leken wel voetbalrellen, iets wat we juist wilden voorkomen'

Freek de Swart 27 januari 2015 

BREDA - Op het Malieveld werd dinsdag een demonstratie gehouden onder naam Break The System. De deelnemers protesteerden tegen het beleid van Rutte II. Annemiek Ottenhof van stichting Sociaal Breda sprak de menigte toe.


De propaganda-oorlog is volop gaande 28 januari 2015 / door Irma Schiffers

De propaganda-oorlog is volop gaande
28 januari 2015 / door Irma Schiffers

Er móet een oorlog komen, anders gaan de failliete VS/EU binnenkort volledig kopje onder. De propaganda-machine draait op volle toeren want het water staat de westerse politieke maffia blijkbaar aan de lippen.  Poetin is nog steeds de hoofdschuldige, want hij is immers het doel op het podium van het volgende oorlogstoneel.

We lezen op 28 januari dit via het ANP:                                                                               
Poetin noemt Oekraïens leger ‘legioen van de NAVO’.

Poetin dolfijnen
Poetin bij de dolfijnen. Als Obama dit zou doen zou ie
waarschijnlijk naar de ‘haaien’ gaan :-)
 Het Oekraiënse leger is in essentie een NAVO-legioen dat niet de nationale belangen van Oekraïne verdedigt, maar Rusland wil beteugelen.

Dat zei de Russische president Vladimir Poetin volgens het staatsmedium ‘Russia Today’ maandag tegen studenten in Sint-Petersburg. 

Het Oekraïense leger is volgens Poetin geen leger, “maar een buitenlands legioen. In dit geval een buitenlands NAVO-legioen.”

“We zeggen vaak: het Oekraïense leger, maar wie vecht daar echt? Er zijn inderdaad wat officiële legereenheden, maar over het algemeen vechten daar zogenoemde ‘vrijwillige nationalistische bataljons'”, aldus Poetin. Die bataljons zouden onderdeel uitmaken van het NAVO-legioen.

Sheldan Nidle - 27 januari 2015

Sheldan Nidle - 27 januari 2015


1 Manik, 5 Yax, 11 Ik

Dratzo! We komen met meer goed nieuws omtrent het proces van de levering van de zegeningen aan jullie. Deze afgelopen week zagen we een grote serie controlepunten worden bereikt (afgevinkt). Een aantal verbazingwekkende gebeurtenissen is de komende week voorbestemd om te gebeuren. Jullie staan nu daadwerkelijk op de drempel van de start van de overdrachten van verschillende zegeningen. We zijn extatisch dat dit inderdaad het geval is. Toen we ongeveer 25 jaar geleden arriveerden, waren we aanvankelijk verrast over de totale arrogantie van de duistere garde die jullie vele mondiale samenlevingen beheerste. Deze individuen leken totaal niet bereid de gewijde decreten van de Hemel te gehoorzamen. We werden eveneens door jullie Opgestegen Meesters geïnformeerd dat dit gebrek aan bezorgdheid de norm was voor deze duistere cabal. Onze vele oudsten hadden ons hierover verteld en waarschuwden ons klaar te staan om de hemelse edicten alleen dan af te dwingen wanneer onze aardse bondgenoten dit toestonden. Dit leidde tot een serie lange discussies met onze vele bondgenoten over waarom deze waanzin nog steeds bestond. Er waren een aantal besprekingen met ons over wat hier gaande was. We besloten onze bondgenoten alleen te helpen als de juiste toestemming daadwerkelijk aan ons gegeven was. Dit verandert nu alleen door de positieve feedback die we momenteel krijgen.

Door de jaren heen ontdekten we pas hoe omgekeerd deze mondiale samenleving werkelijk was. Jullie samenlevingen zijn gebaseerd op rijkdom en in het bijzonder op macht. Geld, een zeer primitief middel van uitwisseling voor goederen, was het groeiende zwaartepunt van dit zeer vreemde rijk. We vroegen onze aardse bondgenoten onmiddellijk waarom de technologie om een eind te maken aan deze onzin zo achtergehouden werd. Onze bondgenoten gaven ons een complete beschrijving van de geschiedenis van macht en hoe de slavendrijvers hier nog steeds een essentiële kracht waren. Onze bondgenoten vertelden ons dat de middelen om dit te transformeren in ontwikkeling waren. De duistere cabal had niet alleen deze geavanceerde technologie met gemak onderdrukt maar ook het ons bewust zijn van ons bestaan. Ons werd verteld hoe deze machtsgeile cabal een aantal speciale overeenkomsten had gesloten die de Agarthanen(dat moet dus Ancharianen zijn. w (dus die toestonden hun metgezellen te ontvoeren, te schenden en met hen te experimenteren. Deze planeet onderging een uiterst duister experiment. Sinds de laatste 13 millennia hebben het duister en haar gekozen slavendrijvers de oppervlakte mensheid overtuigd hun verschrikkelijke onzin te geloven. Dit systeem naderde zijn einde toen gekozen Star-seeds en andere Lichtwezens op deze wereld incarneerden.

Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht 25/27 Januari 2015

Blossom Goodchild en De Galactische Federatie van het Licht
25/27 Januari 2015
De Orbs Zijn het Voorgerecht van het Menu
Blossom: Hier is de link van twee aparte getuigen naar de 2e video. Voor zover ik kan uitdokteren, zijn deze niet op dezelfde datum geschoten als de originele ‘nepperd’.

Oké, ik weet dat dit onverwacht is … maar er is iets gebeurd waarover ik met jullie moet praten … en voor ik dat gedaan heb … zal ik geen goede dag kunnen hebben! Dus, vorige week vroeg ik jullie naar een video met Lichtorbs in Massachusetts. Jullie zeiden dat het een hoax was en dat het niet uit enig deel van de Galactische Federatie voortkwam en de video werd verwijderd nadat vele experts hadden bewezen dat dit zo was! Nu, vandaag, werd mij een link gestuurd over orbs die er heel erg op lijken, op een ander tijdstip, maar ook in Massachusetts. Nu ben ik helemaal in de war … over mijzelf en over jullie! Was het mijn denken, dat het mogelijk een hoax kon zijn, als gevolg van een paar emails die dat zeiden, dat mij beïnvloedde? Als dat zo is … kan ik mijzelf niet meer Vertrouwen dat ik de Waarheid doorgeef.
Een andere channelaar, waarvan ik persoonlijk nog niet had gehoord, heeft gezegd dat de video Waarheid was. Wat mij betreft … dit maakt dat ik in zulke tijden de handdoek in de ring wil werpen. IK MÓET WAARHEID DOORZENDEN OF DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT TREKKEN. Misschien dat er lezers zijn die niet begrijpen waarom dit voor mij absoluut noodzakelijk is … Ik zou het onder het tapijt hebben kunnen vegen … sommige zouden de tweede video hebben gezien, andere niet. Maar sommige zouden ook, net als ikzelf … erover kunnen horen en zich afvragen wie ze moeten geloven. Ik zou liever stoppen dan weten dat ik de channelings beïnvloed. Ik bedoel, waar gaat het om?
Federatie van Licht: Liefste ziel die nu zoveel misnoegen uitstraalt.

Kuthumi: Liefde geven - De Poort naar Ontvangen. Geplaatst: 28 januari 2015

Kuthumi:
Liefde geven - De Poort naar Ontvangen.
Geplaatst: 28 januari 2015

Mijn groeten aan jou op deze dag waarop ik je begeleiding kom geven.

Vandaag heb ik het eens te meer over liefde. Liefde geven. Je denkt allicht dat dit gewoon inhoudt dat je een andere ziel liefhebt, bemint, aardig vindt. Dat is waar, maar ik wil er hierop wijzen dat dit ook op een veel dieper niveau kan gebeuren. Zie je, dikwijls is het zo dat wanneer je van iemand houdt, je ook verwacht of hoopt dat je die liefde terugkrijgt. Aan je liefde is een verwachting gekoppeld.

Ik wil je hier echter het volgende meegeven. Wanneer je de emotie van verwachting overstijgt, wanneer je een niveau bereikt, waarop je enkel liefde geeft, vanuit je hart, wanneer je onbaatzuchtig geeft aan een andere ziel, mens of dier, dan open je een fantastische deur. Een deur die uitgeeft op onuitputtelijke mogelijkheden, een deur die toegang geeft tot totale overvloed en vreugde. Ja, ik spreek de waarheid.

De Arcturianen Herinnering en Reflectie van het Moment 27 Januari 2014 / Méline Portia Lafont

De Arcturianen
Herinnering en Reflectie van het Moment
27 Januari 2014 / Méline Portia Lafont
Deze NU periode draait rondom alles wat jullie zijn: jullie hartcentrum. Dit is waar het allemaal op neerkomt en waar drastische impulsen en veranderingen gaan gebeuren. De opbouw van het verheven collectief is in diens groeiproces en nadert diens volle glorie; daarom, zou alle focus hierop geplaatst moeten worden omdat het nu uitermate cruciaal en belangrijk is.
Heel veel portalen hebben zichzelf geopend, heel veel meer staan op het punt om geopend te worden en energetische draaikolken zullen geactiveerd worden. Wat op het punt staat om in het NU te gebeuren is zeer cruciaal en zal verantwoordelijk zijn voor jullie toekomstige Nu. Als de mensheid zullen jullie toerekeningsvatbaar zijn voor jullie eigen creaties en voor de wereldwijde veranderingen, gewoon omdat dit jullie proces en jullie werkelijkheid is. De al geopende portalen en de geactiveerde draaikolken zullen plezierige alsook zeer intense veranderingen verstrekken. Jullie allemaal dragen deze energieën en portalen binnenin jullie door de verbindingen en de integraties die jullie hebben met de gehele Kosmos en met dit Universum als jullie Galactische aspect en jullie Licht aspect.

Een Schrijven van de Schepper 27 januari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27  januari 2015 / door  Jennifer Farley,

” Laat Los, en Laat de Magie ”

magic_around_you____by_darrachese-d5vtl7b

Open je ogen voor de mogelijkheden die er om je heen zijn.
Het kost zo weinig om echt te zien wat er gaande is.
Laat los en laat de magie van het universum werken voor en met jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5178 Het Land van God / Woensdag 28 januari 2015

Het Land van God
Brief uit de Hemel
Woensdag 28 januari 2015

God zei:

En, in antwoord op jouw lange vraag aan Mij gisteren, als Ik zou antwoorden: "Oké, oké, Ik zal het leven veranderen naar wat jij vraagt," dan zou jij wel eens verbijsterd en zelfs terneergeslagen kunnen zijn. De wind zou uit jouw zeilen worden genomen.

Je zou kunnen denken: "Wat denkt God wel niet? Wat? Geeft Hij toe dat ik een goede speech heb gehouden? Wat is er aan de hand? Denkt God dat Hij een rechtszaak heeft verloren? Geeft Hij Zijn Godheid op? Geeft Hij Zijn Domein zo gemakkelijk op? Geeft Hij het op omtrent ons, Zijn kinderen, zonder achterom te kijken? Onttrekt Hij het leven aan ons?"

Geliefden, krijgen wat je vraagt, is niet altijd wat je wilt.

Oh, ja, jij kunt misschien zuchten en mopperen over het leven zoals het is. Het kan zelfs zijn dat jij een goede zaak maakt voor een zorgeloos leven dat aan jou gegeven wordt door goochelarij, echter, tenslotte, is wat jij hebt gevraagd – erom smeekte -- niet echt jouw hartenwens. Het feit is dat jij je eigen weg naar het Land van God wilt vinden, zelfs als de exploratie en ontdekking en diep graven helemaal niet is wat je graag wilt geloven dat jij in gedachten had.