Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 januari 2015

Een zeldzame "IJs Halo" Boven Red River, New Mexico January 17, 2015 By Kathleen W

Een zeldzame "IJs Halo" Boven Red River, New Mexico
January 17, 2015 By Kathleen W

Stunning: This ice halo was captured above Red River in New Mexico has temperatures plummeted across the country 

In de geest van ons voortdurende werk aan het weer rondom de Aardbol, is hier een zeldzame gebeurtenis, een 'ijs halo "gezien boven New Mexico, nadat een Arctische stoot van bitter koude lucht zijn weg gevonden had in de Verenigde Staten, waardoor de temperaturen daalden tot onder het vriespunt in tientallen steden.

Het optisch fenomeen werd vastgelegd door Texaanse fotograaf, Joshua Thomas, boven de stad van Red River, waar de temperaturen onder nul zijn geweest.

PORTAL 2012 Planetaire Situatie update Geplaatst: 16 januari 2015

PORTAL 2012
Planetaire Situatie update
Geplaatst: 16 januari 2015 01:22 PST

De zuivering van de Chimera groep blijft doorgaan. Er is aanzienlijke vooruitgang geboekt, maar alle intel met betrekking tot dat moet voor nu geclassificeerd blijven.
Echter, hier is hoe je kunt deelnemen aan het oplossen van de Chimera situatie:


Tunnels van Set, plasmatische fistels van walging, worden opengebroken door het Licht, de infectie sijpelt eruit, wordt getransformeerd door het Licht en geabsorbeerd in de Ene. Dit is de occulte reden voor de waanzin die er nu op deze planeet is.
Sinds de initialisatie van de Doorbraak fase na de opening van het IS: IS portaal in december, versnellen de Oosterse-Alliancie hun plannen om een alternatieve financiële structuur op te bouwen naar het petrodollar systeem dat het belangrijkste life support systeem was voor de Chimera groep om de quarantaine status van de Planeet Aarde aan te houden, met behulp van Negative Militaire als hun belangrijkste operationele tool:

De Andromeda Sleutel: De Sterrenzaad Transmissie 2015 11 Januari 2015 / Celia Fenn


De Andromeda Sleutel: De Sterrenzaad Transmissie 2015
11 Januari 2015 / Celia Fenn
In dit jaar van 2015, Aarde tijd, zal de Andromeda Galaxy een innigere verbinding ontwikkelen met de Aarde Familie van het Licht. Velen van jullie zijn van de Andromedaanse Sterrenzaad Familie, en jullie zullen zeer sterk de binnenkomende kosmische golven van Licht voelen.
De overheersende frequentie van Andromeda is het Gouden Licht, en de Lichtcodes activeren de creatie van Schoonheid en Harmonie via Kunst, Muziek, Dans, Poëzie, Architectuur en Creatief Schrijven.

Elohim Hercules: Wat wij doen met een bol is onze wereld even klein maken,............ Geplaatst: 17 januari 2015

Elohim Hercules:
Wat wij doen met een bol is onze wereld even klein maken, waardoor we het licht in jullie kunnen stralen.
Bol van wit licht
Bron: Lichtwereld
Channeling van Hercules:
Geplaatst: 17 januari 2015

 Inge: Op een van de cursusavonden hebben we een bol met wit licht over de kring gevisualiseerd en op dat moment kwamen er veel boodschappen los van jullie wereld. De een ging schrijven, de ander kreeg op een andere manier boodschappen door. In elk geval was jullie aanwezigheid duidelijk voelbaar. Op een andere avond hebben we het niet in een bol gedaan en toen ging het moeilijker. Klopt dat?

Herc.: Ja wat wij doen met een bol is dat wij onze wereld even klein maken, waardoor we het licht in jullie kunnen stralen. Je moet het zien als een lamp die brandt, die straalt ook uit. Als je iets om die lamp heen doet, blijft de straling in dat gebied. Zo is dat ook met onze energie. Wij schermen jullie af, wij gaan erin zitten en zo kunnen wij met elkaar het proces voelen. Als we dat niet doen, kan de energie wegwaaien. Dat is niet erg want dat gebeurt elke dag. Alleen de mensen die de energie goed kunnen voelen, houden het dan bij zich. Mensen die wat minder ver zijn om onze energie te voelen, voelen het dan niet. Daarom doen we op avonden als dat, een bol erom heen. Waardoor iedereen onze energie gaat voelen. Het is veilig want ook minder goede energieën zullen er buiten blijven. Het is maar één manier om onze energie sterker bij jullie neer te leggen.

Wierook, kaarsen, er zijn heel veel manieren om in de ruimte energie te creëren waarbij wij goed voelbaar zijn en om het schoon te maken zoals jij zelf altijd doet. Weet dat wij ook engelen hebben die met jullie werken. Ik ben het niet alleen. Ismael, alle gidsen en alle engelen die belangrijk zijn voor dat proces van die persoon op dat moment zijn aanwezig. Dat zijn er heeeeeeel erg veel. Heel veel lichtwezens zijn bij die avonden. Elk lichtwezen zal zich beroepen op wat hij moet doen. We maken een plan voor iedereen die komt. Je kunt het loslaten en ook de apparatuur.

Hallo Hogere vibraties, daaag brug 17 januari 2015 / door Dana Mrkich

Hallo Hogere vibraties, daaag brug
17 januari 2015 / door Dana Mrkich

Emotioneel en energetisch bevinden we ons in een zone van alles of niets, en dat geldt voor heel 2015, niet alleen voor wanneer er een zonnevlam is, ook al zal dat de zaken wel vooruit helpen!

Wat dit betekent is het volgende: we werden gewend aan het tegelijkertijd in twee frequenties leven. We waren heel lang op een brug tussen twee werelden. Maar nu is die brug er niet meer zoals vroeger, ook al is ze er nog altijd in een of andere vorm, en het is zeker geen brug meer waarop we kunnen blijven. Ze kan ons niet meer dragen, ondersteunen of houden.

Heavenletter 5167 Maak het Leven Mooi / Zaterdag 17 januari 2015

Maak het Leven Mooi
Brief uit de Hemel
Zaterdag 17 januari 2015

God zei:

Je bent een speciaal, opmerkelijk wezen. Daar is geen andere uitleg over mogelijk. Eerlijk gezegd, hoe je ook over jezelf mag denken, je denkt niet genoeg over jezelf. Welke fouten je ook gemaakt hebt, zelfs welke misdaden je begaan hebt, dat allemaal, dat allemaal kan niet veranderd worden.

In één seconde, in minder dan één seconde, kun je volledig hersteld zijn van ziekte en andere patronen uit het verleden die je hebt opgebouwd. Het leven blijft niet stilstaan. Er is geen vonnis.

Het leven zoals jij het kent ligt in jouw handen en kan volledig voor je ogen veranderen.
Het leven is niet de patstelling die je misschien gedacht hebt. Het leven is niet statisch. Niets hoeft hetzelfde te blijven. In feite, blijft niets hetzelfde.

In de wereld bestaan op en neer. In de wereld kun je vooruitgaan of je kunt achteruitgaan. Ondanks wat het leven jou mag lijken, is jouw leven, hoe het zich ontwikkelt, wat jij ervan maakt, wat jij ermee doet, aan jou. Je bent niet op één manier voor je hele leven gekenmerkt. Er zijn nieuwe wegen voor jou te gaan.

vrijdag 16 januari 2015

Zwitserland schrijft historie met verbreken koppeling Zwitserse fank aan euro 16 Januari 2015 /Jean Wanningen

Zwitserland schrijft historie met verbreken koppeling Zwitserse fank aan euro
16 Januari 2015 /Jean Wanningen


Gisteren verraste de Zwitserse centrale bank vriend en vijand met het loslaten van de koppeling (‘peg’) tussen de euro en de Zwitserse Frank. De markten reageerden onmiddellijk en heftig.

Sinds september 2011 heeft de Zwitserse centrale bank haar munt gekoppeld aan de euro en wel op een plafond van €/CHF 1,20. Gisteren heeft de Zwitserse centrale bank echter besloten om die koppeling (‘peg’) tussen de Zwitserse munt en de euro los te laten. Als belangrijkste reden noemde de Zwitserse centrale bank, dat het in de huidige complexe internationale setting weer baas wilde zijn over haar eigen monetaire beleid. Om dat plafond van 1,20 te handhaven had de bank de afgelopen drie jaar grote hoeveelheden euro’s moeten opkopen, waardoor ook de waarde van de frank onder druk was komen te staan [omdat hier tegenover Zwitserse franken gedrukt en in omloop gebracht werden, red.]. Met het loslaten van de koppeling zal naar verwachting van de centrale bank binnen zes maanden een nieuw evenwicht ontstaan, dat de juiste waarde van de frank weerspiegelt.

Gevolgen
De reacties waren enorm. ‘Paniek’, dat was gisterochtend kort voor elf uur de beste omschrijving om het sentiment op de valutamarkten te beschrijven. Onvervalste paniek. Niemand -ik herhaal- niemand had deze move van de Zwitserse centrale bank aan zien komen.

Rusland laat Europa links liggen 16 januari 2014 / door Aleksei Kettunen

Rusland laat Europa links liggen
16 januari 2014 / door Aleksei Kettunen

 

Rusland laat de Europese Commissaris voor Energie in de kou staan!
GAZPROM-EU: 6-0

Gisteren, woensdag 14 januari, onderhandelde de EU met Gazprom in Moskou. De onderhandelaars van de EU hadden drie doelen:
1.       Rusland te dwingen om verlenging van de speciale winter prijzen op de gaslevering aan    Oekraïne uit te breiden tot eind maart,
2.      Rusland te dwingen tot het doen van verdere eenzijdige concessies door het forceren          van alle Europese energie aankopen door middel van de nieuwe “Europese Energie              Unie”,
3.      Rusland te dwingen om het geannuleerde Zuidstroom gaspijpleidingsproject te                      herroepen en aan te leggen in overeenstemming met de beperkende regels van het              derde energiepakket.

De Russische reactie was een koude douche.

Ten eerste, Gazprom zei dat er geen behoefte is aan een speciaal zomerakkoord omdat er voor de Oekraïense gasaankopen al een geldig contract bestaat.

Poetin tekent wet voor verplichte GMO-labeling 16 januari 2015 / door John Diks

poetin12Poetin tekent wet voor verplichte GMO-labeling
16 januari 2015 / door John Diks 

Goed nieuws
President Poetin heeft de “Russian Federation Code of Administrative Offences” getekend als wet, met inbegrip van een nieuw artikel waarin de aansprakelijkheid voor de schending van bindende voorschriften voor etikettering van levensmiddelen die GMO’s bevatten wordt vastgesteld. Volgens persbureau TASS werd de wet op de laatste dag van 2014 ondertekend.

Beschermen consumenten
Eerst ingediend door de “Federal Service for Supervision of Consumer Protection” (een dienst die toeziet op consumenten bescherming) legt het wetsvoorstel boetes op voor voor vage of onduidelijke etikettering op voedingsmiddelen die genetisch gemanipuleerde ingrediënten bevatten.

Inbeslagname en boetes
Volgens de nieuwe wet zullen individuele ondernemers geconfronteerd worden met inbeslagname van de producten en kan het bedrijf een boete krijgen van maximaal 150.000 roebel ($ 5.300).

gastartikel Berry Vincenta: VERANDERING, innerlijk & uiterlijk 16 januari 2015

gastartikel Berry Vincenta:
VERANDERING, innerlijk & uiterlijk
16 januari 2015

De innerlijke en uiterlijke verandering binnen de huidige tijds-frequentie.
door  Berry Vincenta
inShare
Share

De innerlijke en uiterlijke verandering binnen de huidige tijds-frequentie. ………..
Je zult ook innerlijk een nieuwe kracht voelen ontwaken. Mensen die door de kracht van de groepsverbinding weten van hun eigen taak hierin, bewust of onbewust, zullen nu datgene mogen en willen uitwerken …….Mensenzielen die elkaar herkennen in deze tijd op aarde zijn Zielen die weten, DE TIJD IS DAAR!!!!........  

Evolutie is geen rechte lijn. Evolutie is beweging - een golfbeweging. En wanneer je nu naar de wereld kijkt, dan zie je dat de wereld is afgestevend op de top van de golf waarin heel veel zaken zichtbaar worden maar waar vanuit de hoogte van de golf ook de diepte kan worden waargenomen en hiermee het belang van deze tijd. Omdat er vanuit het menselijk bewustzijn zoveel op de spits wordt gedreven, zal en kan hierdoor ook heel veel worden getransformeerd. Zodanig getransmuteerd dat de energie volkomen in balans komt en mee kan stromen op die nieuwe frequentie.

Blossom met de Galactische Federatie van Licht 15 januari 2015


 Blossom met de Galactische Federatie van Licht

15 januari 2015

Blossom: Ik wilde zo snel mogelijk de channeling doen om inlichtingen te geven over de video die ik gisteravond stuurde, zodat jullie die zagen.

Mijn inbox was vol heerlijkheid, vreugde en verbazing vanmorgen… met maar een paar met ‘een mogelijke hoax’. Maar toch wilde ik weten van de Federatie van Licht of dit waar was.
                                                             
Blossom: Hallo mijn vrienden. Even direct als ik mag? Een video werd uitgezonden van een Lichtschip met 5 orbs die eruit afdaalden. Ten eerste, zijn jullie dat?

Federatie van Licht: Welkom in Liefdevolle armen voor jou en je dilemma.

Bloss: Inderdaad, het is een dilemma… want zoals jullie weten, ten tweede ga ik dit vragen… is het echt of is dit een hoax(namaak/bedrog)?

Fed.v.L: We zeggen tegen jullie in al ONZE WAARHEID dat deze Licht show niet een is waarop wij onze namen willen zetten.

Heavenletter 5166 Sluit Vrede met het Verleden / Vrijdag 16 januari 2015

Sluit Vrede met het Verleden
Brief uit de Hemel
Vrijdag 16 januari 2015

God zei:

Fouten gebeuren. Het zijn voorbij gaande dingen. Het is niet de bedoeling dat je ze cultiveert en jouw dag verknoeit vanwege hen. Je begreep iets verkeerd. Je moet het loslaten. Een fout is gemaakt. Verontschuldig je, en nu laat je het los, en je gaat met grote stappen vooruit. Je bent een stappenmaker. Je komt vooruit in het leven. Je gaat aan de slag in het leven. Je stapt uit het verleden. Dus, je hebt een fout gemaakt. Was jouw handen hier omtrent. Zeg één keer Mea culpa en vergeet het. Het verleden mag geen molensteen om je nek zijn. Ik ken jou.

Je houdt jezelf verantwoordelijk, niemand anders. Goed tot zover. Laat jezelf nu op erewoord vrij van dienstbaarheid aan het verleden. Veroordeel jezelf niet tot spijt en verdriet. Sluit jouw vrede met wat voorbij is.

Je bent niet altijd wat je wilt zijn. Jij bent niet altijd jouw held. Een deel van jou is een foutenmaker. Schenk vergiffenis aan dat deel van jou. Schuld is geen deel van jou. Schuld is een droevige toevoeging, en het is niet de bedoeling dat je schuld toe voegt aan jouw zelf-voorgeschreven lijst van misdaden. Zelfs als niemand anders jou vergeeft, vergeef jezelf. Jezelf vergeven betekent dat wat de fout ook was, hem in de prullenbak te deponeren. Dat is waar teleurstellingen in jezelf dienen heen te gaan. Jij kunt geen spijt vanuit het verleden meer opslaan. In feite wordt het tijd dat je die bepaalde fouten en zelfs de mogelijke weggooit.

donderdag 15 januari 2015

Elohim Hercules: Je hoog sensitieve kind: Zorg dat je haar in haar kracht ......... Bron: Lichtwereld Geplaatst: 15 januari 2015

Elohim Hercules:
Je hoog sensitieve kind: Zorg dat je haar in haar kracht zet en leer haar op zichzelf te vertrouwen.
Bron: Lichtwereld
Geplaatst: 15 januari 2015


We zijn met een aantal moeders met Hercules in gesprek als Hercules opeens het woord richt tot een van ons:

Lieve schat wat een ontzettend leuke dochter heb je toch, we genieten van haar creativiteit. Ze is soms zo kwetsbaar omdat de wereld haar overvalt en ze weet eigenlijk alles al. Het enige wat jij moet doen is aansluiten bij haar gevoel en haar veiligheid geven en dat doe jij fantastisch. Dus wees trots op die kleine meid want het is een heel mooi licht. En natuurlijk zal ze moeten leren het gedrag van anderen te begrijpen. Maar dat kan ze alleen als ze zelf sterk is en jij kunt haar daarbij helpen. Dus wees sterk voor haar en geef van jouw energie. We hebben jullie al zo vaak samengebracht tot een bundeling van kracht en dat blijven we doen.

Het blijft even stil.

Jullie kunnen gerust vragen stellen hoor als ik jullie iets vertel.

Ascentienieuws januari 15 januari 2015 / door Fran Tielemans

Ascentienieuws januari
15 januari 2015 / door Fran Tielemans

Het begin van deze eerste maand van het jaar werd gekenmerkt door een hele reeks CME’s, geomagnetische stormen en zonnewind. Ook de voorbije dagen waren er verschillende M-vlammen, en de komende dagen kunnen er nog enkele volgen. Velen rapporteren intense fysieke symptomen in de afgelopen week, door sterke energie-instroom. Opnieuw tijd dus voor bewustzijnsverhoging en versnelling van onze processen.

In januari hebben we alle kans om alle hectiek van de afgelopen maanden te herbekijken, om syntheses te maken van vanwaar we komen, waar we nu staan en waar we (zouden willen) heen gaan. De energie is toegespitst op integreren, en kan bij momenten heel wat emotionele energie naar boven brengen. We maken dit jaar echt wel de donkerste drab op de bodem van ons onderbewuste los, zowel individueel als collectief. Allerlei schoonmaakenergieën en –technieken zijn dit jaar uiterst aangewezen, ook al om onze aura elke avond te reinigen van al wat er is in terecht gekomen van energetische afval-restanten van anderen om ons heen en uit het collectief.

Door Ons Hogere ZELF De Ademende Geest 12 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie

Door Ons Hogere ZELF
De Ademende Geest
12 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie
Onze geest zet uit en trekt samen net zoals onze adem. Onze geest trekt samen wanneer wij op een driedimensionale manier denken, maar zet uit wanneer wij Multidimensionaal denken. We kunnen in feite het verschil voelen.
Denk aan een driedimensionale taak of verplichting…
Voel hoe je gezicht en lichaam vernauwen/samentrekken…
Denk nu aan een Multidimensionale ervaring…
Voel hoe je ontspant.
Je mag jezelf zelfs genegen voelen om een lange uitademing of zucht te slaken.
Het is de verplichting door de illusie van "anderen" op jou geplaatst, alsook de beperkingen van de "tijd" waaraan tegemoet gekomen moet worden die de beperking van het driedimensionale denken creëert. Van de andere kant, staat het Multidimensionale denken jouw bewustzijn een hoger perspectief en een innerlijke plaats toe om te ontspannen.

Heavenletter 5165 Het Leven als een Prentenboek / Donderdag 15 januari 2015

Het Leven als een Prentenboek
Brief uit de Hemel
Donderdag 15 januari 2015

God zei:


Geliefden, Ik heb gehoord dat jullie tegen Mij zeggen:

"God, als ik terugkijk op mijn leven is het, zoals U zegt, als iets waar ik over las of had bedacht. De plaats waar ik geboren ben, waar ik heb gereisd en zelfs waar ik nu ben, schijnen ingebeeld, en heel ver weg in tijd en ruimte, alsof ze niet meer dan gedachten waren. Ik heb een gevoel van het nergens ooit geweest zijn, of weten waar ik nu ben, zelfs als ik in mijn stoel zit. Het lijkt op nergens te zijn. In zekere zin lijkt deze afstand vooruitgang, terwijl ik me, op hetzelfde moment, verloren voel op zee. Zijn het grenzen waar ik om huil? "

Geliefden, zeker missen jullie het comfort van grenzen. Jullie zijn, in zekere zin, ontwricht. Het is net als herinneringen die allemaal zo ver weg zijn dat jullie er niet langer aan gebonden zijn. Het is alsof herinneringen gedachten zijn die jullie uit het niets plukken en die niets te maken hebben met de hedendaagse zogenaamde jou.

woensdag 14 januari 2015

Het Burgerinitiatief


13-01-2015 Uitzending ´De Wereld Draait Door´ http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/332030

Het Burgerinitiatief

Geld is van ons allemaal, en dient door de overheid gecreëerd te worden

(George van Houts - De Verleiders - tekstschrijver)

Ongelijkheid neemt toe. Private banken hebben het privilege om geld te creëren en vragen rente over het gecreëerde geld. Overheden hebben tekorten aan geld en verhalen dat op de burgers door bezuinigingen. Ecologische problemen worden niet aangepakt door geldgebrek.
De oorzaak van de ellende waar we nu in zitten is gelegen in de manier waarop geld gecreëerd wordt: door private banken. Banken zijn commerciële ondernemingen die uit zijn op korte termijn winstbejag. Dat is hoogst ongezond voor onze samenleving.

Toch kan het anders en aanzienlijk beter. En snel ook! Door één ‘overnight’ actie gaat het roer definitief om. Daar wordt u als burger beter van. Per omgaande.
Wat gaat u ervan merken nadat de verandering een feit is:
1.      Belastingverlaging en/of burgerdividend
2.      Stabiele prijzen (geen verhogingen meer)
3.      100% Gegarandeerd en waardevast spaargeld en pensioen
4.      Eerlijker verdeling van de welvaart
5.      Een milieu aanpak waar onze kleinkinderen ons heel dankbaar voor zullen zijn

Nu vraagt u zich natuurlijk af wie dat allemaal gaat regelen. Wel, van de bankensector hoeven we niets te verwachten. Die gaan echt hun kip met gouden eieren niet slachten. Het zal dus van de politiek moeten komen. En, zelfs al hebben politici grote voordelen bij een veranderd monetair systeem, tot nu toe ziet het er niet naar uit dat ze het ook zullen gaan doen. We zullen hen dus een handje moeten helpen. Vandaar dit initiatief waarin wij het Nederlandse parlement oproepen de problematiek rondom geldschepping daadkrachtig aan te pakken. Daar hebben we uw steun voor nodig.
Boodschap van Matthew via Suzy Ward 11 januari 2015

Boodschap van Matthew
 via Suzy Ward
11 januari 2015
                                                                             
Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere Meesters.
Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is  Matthew. Voordat we over recente gebeurtenissen praten, zeggen we dat door dit hele jaar heen jullie het tempo en het aantal betekenisvolle gebeurtenissen zullen zien toenemen omdat de vibraties hoger worden. Aarde’s energieveld van potentieel die eruit ziet als eeuwige vuurwerken, reflecteren de versnelde stuwkracht van het licht vanwege de inspanningen van lichtwerkers en de toegenomen activiteiten namens jullie van onze universele familie.

Twee “ongelukken” zijn er geweest met verdriet en dank. Het was geen “goed geluk” dat enkele mensen die de bedoeling hadden om op die AirAsia Vlucht 8501 te zijn er niet waren: Hun tijd was nog niet voorbij. Ze weten niet dat dit het was waarom zij de vlucht misten; zij en allen die van hen houden zijn gewoon dankbaar dat dit zo was. Zo hartbrekend het is voor families en vrienden van allen die met het vliegtuig naar beneden vielen, de zielen contracten van allen aan boord riepen in die tijd hun overgang op. Waren ze door dit middel niet weggegaan, dan zouden ze spoedig erna op een andere wijze zijn weggegaan.

Sheldan Nidle - 13 januari 2015

Sheldan Nidle - 13 januari 2015

 

13 Ben, 11 Chen, 11 Ik

Selamat Jalwa! (Wees in eeuwigdurende Blijdschap!) We komen met meer nieuws! Het laatste overblijfsel van de weerstand van het duister zit in haar bankensysteem. Deze ellendelingen vertragen de verspreiding van jullie zegeningen door zogenaamd slecht voorbereid te zijn op de doorvoering van jullie fondsen. We hebben onze aardse bondgenoten geïnstrueerd om deadlines te stellen en persoonlijk toezicht te houden op de laatste stappen in dit proces. Daarbij vertellen onze bongenoten ons dat een groot aantal nieuwe vermogensmanagers voor jullie moeten worden voorbereid. We verafschuwen deze onthullingen en hebben onze bondgenoten geïnstrueerd om heel strikt te zijn en te eisen dat hen wordt toegestaan het benodigde personeel aan te wijzen om te verzekeren dat dit proces zo vloeiend mogelijk kan verlopen. We zijn gereed om onze technologie, die moet verzekeren dat deze set laatste procedures zonder verder uitstel voltooid wordt, te gebruiken. Ook hebben we toezicht gehouden op de komende ontmanteling van een aantal belangrijke regeringen. Jullie wereld heeft, sinds de Anunnaki deze realiteit bijna 20 jaar geleden verlieten, onder de duim gezeten van een aantal superrijke en goedgepositioneerde duistere individuen. Onze pogingen richten zich momenteel op het voorbereiden van deze realiteit om eindelijk deze krachtige duistere afgezanten eruit te werken.

De Arcturianen Het Hogere Bewustzijn Handhaven (Deel 5 van Hersengolven en Bewustzijn) 10 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Het Hogere Bewustzijn Handhaven
(Deel 5 van Hersengolven en Bewustzijn)
10 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie
Onze Dierbaren,
Vanwege jullie behoeftigheid, en intentie, om een Hogere Frequentie van Bewustzijn te handhaven, wordt er een beroep op jullie gedaan om jullie levens op vele manieren te veranderen. Maar, wanneer je middenin de 3D drukte zit, kan het zeer moeilijk worden om dat hogere bewustzijn te handhaven.
Herinner je alsjeblieft dat het de frequentie van jullie bewustzijn is dat de frequentie van jullie creatie instelt. Jullie verhuizen in/naar de creatie van de Nieuwe Aarde, dus de frequentie van jullie bewustzijn moet zo hoog als mogelijk is van niveau zijn.
Echter, jullie "gewoonte" van driedimensionaal te zijn zal aan jullie trekken om "terug te gaan naar de echte wereld en ermee te stoppen maar wat aan te rommelen". Buiten dat, zijn jullie NIET aan het "spelen", jullie zijn aan het "creëren". Jullie zijn NU jullie leven aan het creëren.

Heavenletter 5164 Een Opmerkelijke Dag / woensdag 14 januari 2015

Een Opmerkelijke Dag
Brief uit de Hemel
Woensdag 14 januari 2015

God zei:

Er is slechts één dag als vandaag. Er kunnen oneindig veel dagen zijn zoals te zien is in de wereld van tijd, en zelfs dan zal er nooit meer een dag zijn als vandaag. Niet de dag zelf of de dag binnen de dag. Er is niet één persoon, zelfs niet een tweeling, identiek aan een ander.

Verder is er in ieder mens verandering, of je het nu ziet of niet. Verandering is eeuwigdurend in de wereld. Verandering is onvermijdelijk. Geen twee dagen zijn hetzelfde, geen twee mensen zijn hetzelfde, en geen twee dagen of twee mensen blijven precies hetzelfde. Hoe dan ook, het heeft geen nut om de manieren te volgen waarop dagen en mensen hetzelfde blijven, noch heeft het nut om de manieren te volgen hoe dagen en mensen verschillen.

Er zijn ontelbare uitingen over hoe een bepaalde dag er in de tijd en ruimte uit ziet. Voor de ene persoon is het de gelukkigste dag van zijn leven. Voor een ander is het de slechtste dag. Voor iemand anders was het goed. Op dezelfde dag ontmoette iemand zijn ware liefde, en iemand anders verloor zijn ware liefde, en toch doet de dag gewoon zijn ding, gewoon op de achtergrond, schijnbaar een obstakel voor de één, en voor de ander een weldoener. De dagen zijn onschuldig, geliefde. Waar het op neer komt is dat je onschuldig bent, een schijnbaar onschuldige omstander die de dag koestert of betreurt en vindt ervan wat hij ervan vindt.

dinsdag 13 januari 2015

Elohim Hercules: Wanneer je je bepaalde dingen eigen maakt, ......... Geplaatst: 13 januari 2015

Elohim Hercules:
Wanneer je je bepaalde dingen eigen maakt, doorleeft en dan loslaat, ga je vooruit op je pad.


Authentiek zijn / Grenzen stellen
 Bron: Lichtwereld
Channeling Hercules:
Geplaatst: 13 januari 2015

Hercules, kan je meer zeggen over echt zijn, authentiek zijn?

Wanneer je je bepaalde dingen eigen maakt, doorleeft en dan loslaat, ga je vooruit op je pad. Je hebt dan de beproeving doorstaan en je weet wat je moet doen. Dat is niet altijd een gemakkelijke weg om te gaan. En dat heeft alles te maken met de aardse invloeden. Het kan ook te maken hebben met de diepe liefde waarin iemand zich continue nederig opstelt. Want als je alles maar geeft vanuit liefde, ga je nooit naar jezelf. Je blijft dan waar je bent want je gaat niet naar jezelf. Omdat je niet accepteert dat de ander ook dingen laat zien waar je niet mee eens bent. Je durft eigenlijk niet voor jezelf op te komen. En dat dek je met de mantel der liefde. En dat is een systeem waarin iemand jaren kan leven. En het lijkt heel mooi, maar de mens doet zichzelf dan tekort omdat hij geen grenzen trekt.

CEO is Jouw Nieuwe Rol 12 Januari 2015 / Brenda Hoffman

CEO is Jouw Nieuwe Rol
12 Januari 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Nieuwe energieën stromen dagelijks naar de Aarde - sommige meer opmerkzaam dan andere, niettemin een onophoudelijke stroom omdat jullie en de Aarde voorbij de 3D overgegaan zijn. Jullie zijn de brug overgestoken en leren nu om aan de andere zijde te leven. Aldus is het dat de Universums aanvullende ondersteuning verstrekken terwijl jullie leren om in jullie nieuwe omgeving te leven.
Wat je nog niet beseft hebt is dat de jij van dit leven een nieuwe rol geaccepteerd heeft voor jouw totaliteit. Jij bent de CEO (chief executive officer) of manager van jouw totaliteit.
Velen van jullie schreeuwen om informatie van hoe het beste de wereldwijde corporaties en instituten opnieuw te creëren en negeren echter het stukje dat vanaf het begin van deze overgang deel van jullie uitgemaakt heeft. Alles begint op het micro niveau en evolueert naar het macro niveau. Aldus is het nu.

PORTAAL 2012 De terugkeer van het Licht Geplaatst: 12 januari 2015 13:05 PST
PORTAAL 2012
De terugkeer van het Licht
Geplaatst: 12 januari 2015 13:05 PST

Ongeacht alle chaos, valse vlaggen en machtsstrijd tussen verschillende Lichtstrijders en Lichtwerkers, is het tijd om dingen in perspectief te zetten. We betreden de doorbraak fase en het Licht keert terug naar de planeet Aarde.

Er zijn veel tekenen in de lucht die de terugkeer van het Licht inluiden.
Komeet Lovejoy passeert nu vlak langs Orion, duidelijk zichtbaar aan de avondhemel:

Dit betekent symbolisch dat de liefde en vreugde het dualiteit bewustzijn en  de duisternis transformeren die afkomstig zijn van het sterrenbeeld Orion. Alle duisternis zal worden geabsorbeerd in het Ene.

Het oliewapen donderdag 08 januari 2015 / door Antoine Uytterhaeghe

usSaudHet oliewapen
donderdag 08 januari 2015 /
door Antoine Uytterhaeghe

Hij zakt en blijft zakken, de olieprijs. In juni bedroeg hij ongeveer 110 dollar, bij de recente OPEC bijeenkomst in Wenen 27 november 2014 werd hij tegen 74 dollar barrel verhandeld. Dat is op vijf maand een prijsverschil van meer dan 30 procent. Nu, januari 2015, is ie zelfs gedaald tot 50 dollar. Er is een echte economische olie-oorlog aan de gang die als doelstelling heeft Rusland, Iran en Venezuela op de knieën te dwingen.

Waar de goedkopere olie voor onze autorijders resulteert in een goedkopere tankbeurt en bij de burgers in het algemeen lagere verwarmingskosten oplevert en de inflatie laag houdt, betekent ze voor een reeks staatsbegrotingen in verschillende landen een hachelijke situatie. Vooral voor de landen die een groot deel van hun staatsbudget financieren met de inkomsten van hun olie- en gasverkoop, zoals Rusland, Venezuela, Iran, Irak, Nigeria, enz.… Maar ook in de EU zijn er een minder ontvangsten aan accijnzen en btw door de dalende olieprijs voor benzine, diesel en stookolie. Dat kan enkele miljarden dollar kosten voor de staatskas. Dit zorgt ervoor dat een herberekening van hun vooropgestelde begroting nodig zal zijn. Hun voorspelling over een stagnerende of lichte groei van hun economie blijkt eigenlijk een fata morgana.

Heavenletter 5163 Waarom Herhaalt God Zich? / 13 januari 2015

Waarom Herhaalt God Zich?
Brief uit de Hemel
Dinsdag 13 januari 2015
                                          
God zei:

Ik herhaal Mezelf. Hoe mooi is een dag met jou er in. Hemels, kan Ik zeggen.
Als je enig idee had van de diepte en de breedte waarmee Mijn hart wordt gevuld door zelfs de gedachte aan jou, zou je één van de meest vreugdevolle mensen in de wereld zijn. Je zou geen idee hebben van verlatenheid, eenzaamheid, of ooit ongeliefd voelen, want je zou hoog vliegen als je een idee zou hebben van hoe geliefd je bent. Je zou dan in staat zijn om te beginnen met van jezelf te houden met alle liefde in de Hemel en op Aarde. Je zou liefhebben. Je zou niet weten hoe niet lief te hebben. Je zou niet weten hoe je moet beginnen om je niet geliefd te voelen. Je zou de basis hebben van waaruit je iedereen lief hebt als jezelf. 

Oh, ja, je hebt altijd van iedereen gehouden zoals je van jezelf hield. Je hebt nooit genoeg van jezelf gehouden. Nu zul je recht doen aan iedereen en de wereld met jouw liefde die overvloedig van je af zal vallen zoals appelbloesems doen. Jouw liefde zal tot ver en dichtbij reiken.

Wat zal Ik nog meer herhalen om ervoor te zorgen dat je Me hoort?
Ik zal herhalen: Laat los, laat los. Laat alles los wat je tegenhoudt, en dat is veel, Geliefden.

maandag 12 januari 2015

Samenvatting van het Gamma Golf Onderzoek (Deel 4 van Hersengolven en Bewustzijn) 9 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie

Samenvatting van het Gamma Golf Onderzoek
(Deel 4 van Hersengolven en Bewustzijn)
9 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie

Wanneer ik geleid ben om over iets te schrijven dat voorbij mijn huidige begrip gaat, trek ik het Web na om alle informatie te krijgen over dat onderwerp als ik maar kan. Wanneer mijn geest de informatie opgeslagen heeft in mijn 3D brein, kan ik meer accuraat informatie channelen betreffende dat onderwerp. Ik zal nu het onderzoek samenvatten dat ik verzameld heb om jullie te helpen gemakkelijker de volgende Arcturiaanse boodschap over het Gammagolf bewustzijn te begrijpen.
Introductie
Gamma hersengolven zijn een frequentiepatroon van de normale hersenactiviteit dat afmeet tussen 25 en 100 Hz, met rondom 40 Hz zijnde kenmerkend in mensen. Gammagolven waren in feite onbekend voorafgaand aan de ontwikkeling van de digitale E.E.G. (Elektro-encefalograaf) recorders, aangezien de analoge elektro-encefalograaf de hersengolven niet kon meten op die hoge frequentie (hun hoogste limiet is ongeveer 25 Hz).
Neurowetenschappers beginnen de schitterende eigenschappen van de hersenen te begrijpen wanneer het de gamma frequentie produceert. Gamma hersengolven zijn de snelste hersengolf frequenties met de kleinste omvang. Zij worden geassocieerd met het "gevoel van zegeningen" dat gerapporteerd wordt door ervaren meditators zoals monniken en nonnen, en met piek concentratie en extreem hoge niveaus van verstandelijk functioneren.