Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 10 januari 2015

Blossom met de Galactische Federatie 10 januari 2015

Blossom met de Galactische Federatie
10 januari 2015
vertaling winny
met meditatie onderaan.

Blossom:  Hallo jullie en welkom in het jaar 2015. Ik vroeg me af of het gepast zou zijn voor jullie om ons een boodschap te geven, over wat JULLIE zien dat dit komend jaar ons heeft te bieden?

Federatie van Licht: Met de grootste Liefdevolle Energie, Liefste Zielen, komen we opnieuw in gemeenschap bij jullie. Bij het voorbijgaan van het oude jaar naar het nieuwe, is er een uitwisseling geweest van Energie tussen dat wat niet langer meer diende … en om Nieuwe Energie binnen te brengen. Een Hogere Energie waarvan jullie zullen ontdekken … tot je genoegen … die jullie enorm helpt bij het opheffen van jullie spirit-zelf naar een plek die veel vreugde brengt.

Samen met de festiviteiten van jullie Kerst tijd… die vermoeidheid kan brengen vanwege het mogelijk verwennen door vele zaken … heeft deze uitwisseling van Energie ook een vermoeidheid gebracht omdat dit laat (‘swapp’)‘ruilen’. Door het loslaten van het oude … laat dit vergiften los en bepaalde biologische afwijkingen die moeten worden kwijt geraakt uit jullie onmiddellijke innerlijke functies.

De Start van 2015 ~ Versnelde Verschuivingen 10 Januari 2014 / Méline Portia Lafont

De Start van 2015 ~ Versnelde Verschuivingen
10 Januari 2014 / Méline Portia Lafont

Ons nieuwe jaar 2015 werd afgetrapt met een echte "schop onder het achterwerk" scenario voor het collectief en onszelf als een individuele expressie van Zijn. Omhoog gaan we op een versneld tempo, klaar of niet klaar aangezien de dingen moeten veranderen en verhuizen in dit Nu. Of de dingen nu wel of niet ondersteunend door jou worden waargenomen, er wordt aan jou getoond wat er nog steeds aanwezig en treuzelend is om losgelaten te worden. Dit is aldus specifiek voor het collectieve bewustzijn, aangezien de eerste golvers in/naar multidimensionale ervaringen en Meesterschap zijn gestapt. Voor diegenen van ons: blijf te allen tijde geaard en gecentreerd! Wij leven nu door voorbeeld en moeten het Licht en de Liefde verankerd en aanwezig houden. Tweede Golvers nemen dat over wat de eerste golvers als een taak of dienstverlening volbracht hebben door groei en uitbreiding.
Voor diegenen van de tweede Golf: jullie worden nu de Meesters die voor de wereld zullen transmuteren en zullen leren om de trilling in Jullie zelf alsook voor het Collectief Hoog te houden. Ik voel dat dit jaar er één van hereniging is met bepaalde niveaus alsook de communicatie, het contact met bepaalde van onze Galactische en meester energieën die ons overlichten als een individuele ervaring en expressie. Niveaus van Zelf dus. Dit brengt de kans om een meer uitgebreide werkelijkheid te ervaren met nieuwe Aarde sjablonen en energieën, alsook met het bewustzijn van Galactische trillingen en niveaus. Je zult gevoeliger worden voor alle dingen die er gebeuren en energetisch verschuiven, aangezien je bewustzijn en gebieden bezig zijn uit te breiden. Waar het ook is dat je bent in dit NU, wat er ook gebeurt in je directe omgeving of deze wereld, houdt die ruimte van innerlijke vrede, sereniteit vast en houdt de gedachte vast dat alles een reflectie is van de verschuiving welke het collectief of jouw omgeving ervaart om te ontwaken jegens hun eigen Goddelijke bewustzijn en potentieel. 

Kryon: De innerlijke Vrede vinden. Barbara Bessen - 9 januari 2015

Kryon:
De innerlijke Vrede vinden.
Barbara Bessen -
9 januari 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

 Lieve Kryonvrienden,

In de hectische tijden van verandering – overal zien wij transformatie – is het goed om in jezelf de innerlijke vrede te vinden. Er zijn enkele manieren om je op jezelf te concentreren. Velen van ons proberen het met sport, met een eenvoudig leven om daardoor het gevoel van innerlijke leegte te zoeken.

Of wij doen aan yoga, gaan wandelen in de natuur of/en mediteren. Wij bevinden ons in een heel bijzondere fase van de evolutie van de Aarde en van de mensheid.
Daaruit volgt dat wij ons vele dingen gaan afvragen, zoals:

„Waar kom ik vandaan?
Waarom ben ik hier?
Wat zijn mijn opdrachten?
Wie heeft mij hierheen gestuurd?
Heb ik dit zelf beslist of wie heeft dat dan anders gedaan?“Michael en Gabriel: De zeven zegels. De openbaring van Johannes. Chaas Geplaatst: 10 januari 2015

Michael en Gabriel:
De zeven zegels.
De openbaring van Johannes.
Chaas
Geplaatst: 10 januari 2015

Alle zeven zegels in het Bijbelboek de Openbaring van Johannes zijn geopend. Dit betekent dat in de kosmos alle kosmische wetten zijn veranderd.

Alle sferen vanuit het Licht hebben de opdracht gekregen om het negatieve / de negatieve energie van de aarde en in de sferen weg te halen.

Let wel: dit moet via de mens gebeuren.

De mens heeft het in werking gezet, dus de mens moet het ook weer opruimen. De Lichtwerkers moeten alles wat er gebeurd is sinds Adam en Eva op aarde harmoniseren en zij moeten het negatieve terugsturen naar het Licht.

Een Schrijven van de Schepper 9 januari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9 januari 2015 / door  Jennifer Farley,

” De noodzaak om te weten

???????????????????????????????????????????????????????????????

Je hoeft niet alles te 'weten' over wat voorkomt op een bewust niveau.
Wees in vrede en weet dat je ziel precies doet wat het moet doen op dit
specifieke moment in de tijd.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

De Cyclus van 26,000 Jaar – Het volgende niveau van ons bestaan 21 December 2014 |/ Steve Rother geplaatst 10 januari 2015

De Cyclus van 26,000 Jaar –
Het volgende niveau van ons bestaan
21 December 2014 |/ Steve Rother
geplaatst 10 januari 2015

Gegroet dierbaren, welkom en ontvang de groeten van Thuis.

Wij kijken naar jullie op Aarde van ver ver weg en wij reiken uit naar jullie, in jullie wereld, als jullie dat willen, en het ons toestaan. Wanneer jullie de ruimte geven om dat te laten gebeuren, zijn we hier niet om jullie te vertellen welke kant jullie opmoeten, noch om jullie de snelste weg naar het volgende doel te vertellen. We zijn eenvoudigweg hier om jullie te helpen herinneren, want dat is een van de sleutels.

Waar we vandaag over willen praten is iets waar we het al eerder over gehad hebben, maar dit keer willen we een stap verder gaan, en delen wat er op dit moment plaatsvindt op de planeet Aarde. Zoals we eerder al zeiden, eind maart (2015) zal een belangrijk moment zijn voor alle mensen, overal ter wereld. Sommigen van jullie zullen de energie sterk voelen verschuiven, en wellicht zul jullie je zelfs opgelucht voelen, alsof je een zware last mag loslaten. Echter, velen van jullie zullen die sensatie niet ervaren. Het zullen de hogere gevoelige niveaus zijn die deze verschuiving het meeste zullen ervaren / voelen. Voor de meeste mensen zal de verandering in ritme / energie aanvoelen als een normale dag, en tegelijkertijd zal alles veranderen. Het is in werkelijkheid zo dat het niet zozeer gaat over een enkele dag die alles veranderd, maar meer over de veranderingen die plaats vinden onderweg daar naartoe, want er moet veel energie uitgelijnd worden om dit moment te laten plaatsvinden. Laat het ons uitleggen.

Als lichten lijken te doven gedicht van Marcel & Marijke Messing (december 2014)

Als lichten lijken te doven


*
Als lichten lijken te doven
laat branden de lamp van het hart
Als laatste winterbloemen lijken te bevriezen
laat bloeien de innerlijke liefdesbloem

*
Als duisterdraken van vernietiging
over gepijnigde aarde vliegen
koester stil de duif van vrede
in handen reikend naar het licht

*

De Arcturianen Gedachtevormen als Portalen (Deel 3 van Hersengolven en Bewustzijn) 7 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Gedachtevormen als Portalen
(Deel 3 van Hersengolven en Bewustzijn)
7 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie
Gedachtevormen zijn de combinatie van je gedachten en emoties. Het is deze combinatie, ingepakt als een gedachtevorm dat de creatie van je eigen werkelijkheid begint. De frequentie van de gedachten wordt bepaald door je staat van bewustzijn, wat bepaald wordt door je hersengolven, welke grotendeels bepaald worden door de frequentie van je emoties.
Je emoties interfacen te allen tijde met je lichaam en beïnvloeden de frequentiegolf van je gedachten. Op dezelfde manier, beïnvloeden je gedachten de frequentie van je emoties. Je gedachten kunnen gevuld zijn met de resonantie van Onvoorwaardelijke Liefde of helemaal omlaag het spectrum naar de emoties van angst.
Onvoorwaardelijke Liefde voelt zoals een emotie, aangezien je het door je gehele lichaam heen ervaart. Echter, sinds het een vijfdimensionale emotie is, zullen wij het een resonantie noemen. Om voor een gedachtevorm volledig te ontwikkelen, moet de frequentie van de gedachten en emoties in synchroniciteit zijn.

Heavenletter 5160 Wees Hier voor Grootsheid / 10 januari 2015

Wees Hier voor Grootsheid
Brief uit de Hemel
Zaterdag 10 januari 2015

God zei:

Details hebben hun plaats, maar toch, in het leven als geheel, zijn details niet de belangrijkste focus. In feite ergeren details je het meest doordat je er veel te veel op let. Iemand maakte het bed niet goed op. Iemand deed het deksel niet terug op de pindakaas, of draaide hem niet strak genoeg vast. Iemand liet het licht aan, deed de deur niet dicht, at met zijn mond open.

Het zijn maar al te vaak de kleine ergernissen die jou het meest ergeren. Minder ernstige zaken nemen graag het podium over. Het meeste van jouw frustratie komt van kleine zaken die jij jouw tijd en hart laat over nemen. Veel te veel energie gaat naar details die er uiteindelijk niet toe doen. 

Deze kleine ergernissen tellen op. Ze omringen jou. Ze overwinnen jou. Je maakt er veel van, alsof het leven afhankelijk is van de perfectie van details. Zorgvuldigheid heeft zijn plaats, echter niet in het meeste van het leven en niet in die mate die jij toestaat.

Wanneer jij een ernstig probleem hebt, komt wat Ik nu tegen jou zeg dicht bij huis. De details van het leven zijn niet de energie waard die ze verbruiken. Soms maken details je onredelijk pietluttig.

vrijdag 9 januari 2015

Kryon: Het innerlijk aangeborene onthuld. 4 Lee Carroll 22 november 2014. Geplaatst: 9 januari 2015

Kryon:
Het innerlijk aangeborene onthuld. 4
Lee Carroll
22 november 2014. Geplaatst: 9 januari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het lichaam her-programmeren

Nummer een: Laat je karma vallen. Wij zeggen het nogmaals, dat is nummer een. Wat is het dat jullie voortduwt, lieve mensen, wat is de Achilleshiel van jullie persoonlijkheid? Wat is er dat jullie nog niet begrijpen? Ik zal het jullie zeggen: het is de energie van het verleden en het is niet nodig voor de toekomst. Doe het weg! Het innerlijk aangeborene zal doen wat jullie het vertellen te doen. Als het de dingen ziet als spirituele logica zal het meewerken omdat het – bij deze channeling – met jullie meeluistert! Het weet wat jullie weten en jullie zijn de bewustzijnstrekker om je eigen innerlijk aangeborene te veranderen.

Nummer twee: Verander de eerste richtlijn van het innerlijk aangeborene. Hoe komt het dat het innerlijk aangeborene is gebouwd om dingen te doen die helemaal niet logisch zijn? Dit ga ik jullie nu vertellen en het is een van de grootste onthullingen. Lieve mensen, er is een systeem dat reïncarnatie heet en dit is de motor, op dit moment, voor spirituele vooruitgang op de planeet. Bijvoorbeeld, jullie leven een leven, jullie leren bepaalde dingen en jullie gaan weer over. Jullie worden weer op de planeet geboren en in jullie DNA en Akasha zit de wijsheid die jullie meedragen van voorbije levens. Elk leven geeft jullie meer wijsheid en jullie hebben de vrije keuze om het te gebruiken of niet. Maar het komt bij de geboorte met jullie mee als een nieuw potentieel.


Jezus: De Mens Jezus. Arjuna Geplaatst: 9 januari 2014

Jezus:
De Mens Jezus.
Arjuna
Geplaatst: 9 januari 2014

Wat ons telkenmale weer opvalt is de geringe kennis die gelovigen aan de dag leggen als het om de familie, afkomst en beroep/roeping gaat van de mens die de wereld heeft leren kennen als Jezus de Christus. Kennelijk is de Roomse doctrine erin geslaagd alle menselijke kenmerken van Jezus uit onze collectieve herinnering te verwijderen.

Immanuel of Yeshua.

We beginnen met zijn naam, die oorspronkelijk niet Jezus luidde. Zijn naam was Jahoshua of Joshua, wat inderdaad de betekenis had van ‘de zoon van God’. Het merkwaardige is dat er in verschillende evangeliën aanvankelijk sprake is van een andere naam. Volgens Matteüs 1:22-23 vertelt een engel Jozef het volgende om het woord van de profeet Jessajah te vervullen: "Zie, de maagd zal zwanger worden en een zoon baren, en men zal hem de naam Immanuel geven." Deze naam betekent in het Hebreeuws: “God zij met ons”.

Deze profetie staat in Jessajah 7:14: "Zie de jonkvrouw zal zwanger worden en een zoon baren; en zij zal hem de naam Immanuel geven." Het is opvallend, dat in Mattheüs 1 nogal nadrukkelijk over de naamgeving van Yeshua gesproken wordt. In feite worden er twee namen genoemd: Jezus en Immanuel.

Voorspellingen voor 2015 9 januari 2015 / door Jennifer Hoffman

Voorspellingen voor 2015 
9 januari 2015 / door Jennifer Hoffman

Elk jaar heb ik sinds 2005 voorspellingen geschreven, en elk jaar zeg ik hetzelfde: ‘Ik schrijf voorspellingen, alhoewel ik ze niet graag schrijf. ‘ Ik aarzel om voorspellingen te doen, zeker over wereldgebeurtenissen, omdat ik niemands denken wil beïnvloeden of de energie in een bepaalde richting duwen.

Nu zit er meer dan ooit enorme kracht in het gedeelde collectief bewustzijn. Daar mijn voorspellingen gelezen worden door miljoenen mensen overal in de wereld, die ook hun eigen interpretatie hebben over wat ik schrijf, is het delen van deze voorspellingen een missie die ik heel ernstig neem en ik schrijf ze met veel zorg. Dit gezegd zijnde, verwijs ik soms gedurende het jaar naar deze voorspellingen die ik deed (die ik niet meer verander eens ze zijn gepubliceerd).

De details over wat er exact zal gebeuren maken niet altijd deel uit van de informatie die ik met je deel, want die is meer gefocust op het potentieel dat kan gebeuren of wat energetisch is afgelijnd om te maken dat bepaalde gebeurtenissen zich op een specifieke manier ontvouwen. Omdat we het laatste decennium zo geëvolueerd zijn, helpt het weten van wat er allemaal mogelijk is ons soms om beslissingen te nemen, in plaats van een waarschuwing te geven over de komende gebeurtenissen.

Djwhal Khul "2015 Ommekeer" 8 Januari 2015 / Terri Newlon

Djwhal Khul
"2015 Ommekeer"
8 Januari 2015 / Terri Newlon
Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. We zijn zo ongeveer gereed om te werken met het neerleggen van de doelbewuste intentie voor het jaar 2015 en wij hebben een volledige Tele-seminar aangaande dat de komende vrijdag. En ik zou willen zeggen dat dit een tijd is om werkelijk ietwat te kijken naar de diepere inzichten.
Het is een jaar van totale ommekeer en er is heel veel ruimte voor positieve veranderingen tenzij je tegenstrevend bent en dan ga je veranderingen op gang gebracht krijgen door negatieve omstandigheden. Als je naar het nieuws kijkt en wat al niet meer, zal je zien dat dit al gereflecteerd wordt in wat er gaande is in verschillende gemeenschappen rondom de wereld.
Dus willen wij een positieve zienswijze, een positieve intentie en dan zeer bewust alle noodzakelijke veranderingen overlaten aan het Hogere Zelf en je kunt ook verzoeken, "Met gratie en gemak alsjeblieft" en ik suggereer sterk dat jullie dat doen.

El Morya Het Omhelzen van de Eindigheid van de Situatie 6 Januari 2015 / Julie Miller

 
El Morya
Het Omhelzen van de Eindigheid van de Situatie
6 Januari 2015 / Julie Miller
Niemand kan aan de wentelingen en omkeringen die het leven brengt ontsnappen. Je kunt je best doen om hen te vermijden, maar uiteindelijk raak je moe en laat je de situatie worden wat het is en als je erover nadenkt dierbaren, zijn er enige dingen die net buiten jullie controle zijn. Wij weten dat jullie een ingebouwde reactie hebben wanneer de dingen verkeerd gaan en dat is om te worstelen en voor sommigen om van het probleem weg te rennen. Maar de beste manier om iedere wantoestand of uitdaging te overwinnen is om te leren hoe ermee om te gaan en je weg erdoorheen te werken dat bekrachtigend en positief is.  
Er is niet één dierbare ziel daarbuiten die geen beproeving of tegenslag tegengekomen is. Dit wetende, is het essentieel te begrijpen dat de meeste mensen niet op zoek naar moeilijkheden gaan om te gebeuren. Maar zelfs wanneer situaties beginnen te groeien is het belangrijk te weten hoe met hen om te gaan en met hen te werken. Denk eraan, jouw geestesstaat is belangrijk bij het begin van iedere moeilijkheid of problematische situatie aangezien het jouw gewaarwording zal beïnvloeden. Als je de houding hebt om te vechten tegen de nieuwe situatie of je ervoor te verbergen, dan zullen deze emotionele houdingen jouw acties sturen. Het hebben van de juiste en positieve houding zal jullie bekwaamheid verhogen dierbaren om er effectief en vindingrijk mee om te gaan.  

Een Schrijven van de Schepper 8 januari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8 januari 2015 / door  Jennifer Farley,

” Traagheid

spiritual-inertia-.jpg

Inertie(traagheid) betekent dat een object altijd zal blijven bewegen
op zijn huidige snelheid en in zijn huidige richting tot een of andere kracht
ervoor zorgt dat zijn snelheid of richting verandert.
Wees je eigen kracht en je eigen inertie!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5159 De Liefde die God voor Jou Heeft / 9 januari 2015

De Liefde die God voor Jou Heeft
Brief uit de Hemel
Vrijdag 9 januari 2015

God zei:

Ja, je moet uit de gewoonte komen van klein denken. Voor eens en altijd moet je uit de aangeleerde reacties komen die jij je eigen hebt gemaakt op dat wat jou frustratie geeft. Hoeveel beter zou het leven zijn als je maar uit jouw wrok en woede over kleine dingen zou kunnen komen.

Ik zal je helpen. Ik zal je coachen. Het enige is, dat je zelf tot een groter begrip moet komen.
Laten We zeggen dat, voor de derde keer in drie dagen, een robot van een bedrijf jou een antwoord heeft gestuurd op jouw eerlijke vraag. Het antwoord is helemaal geen antwoord. De robot heeft geen idee waarover jij het hebt. De robot heeft geen flauw idee. En de geprogrammeerde robot is onverschrokken. De robot schrijft vrolijk dat hij graag jouw vragen op elk gewenst moment zal beantwoorden. Zo blind en onverschillig is de robot dat jij ongelooflijk gefrustreerd bent. Soms is een levend lichaam net als de computerrobot die niet naar jou niet luistert. Het geeft niet wat jij zegt.

donderdag 8 januari 2015

De Arcturianen Drijvende Gedachtevormen Deel 2 van Hersengolven en Bewustijn 4 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Drijvende Gedachtevormen
Deel 2 van Hersengolven en Bewustijn
4 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie


Introductie
Eergisterenavond bleef ik tot laat op en schreef de blog over "Bewustzijn en Hersengolven. Toen, midden in de nacht, werd ik wakker met de boodschap:
Niets in de Natuur reist alleen. Al het Leven is verstrengeld.
Deze boodschap was zo sterk in mijn geest dat het me wakker maakte en eiste dat ik het opschreef, dus deed ik dat.
Toen, vroeg de volgende ochtend ontving ik:
We werken allemaal aan een elementaal niveau. Op deze manier creëren we het Nieuwe Jaar. De elementalen zijn de fundering van alle materie. De elementalen creëren de frequentie van de materie,
Wat de frequentie van onze gedachtevormen is,
Wat de frequentie van onze hersengolven is,
Wat de frequentie van ons bewustzijn is.
(Ik ben niet zeker van wat het "Nieuwe Jaar" gedeelte betekent. Echter, ik heb het gevoel gehad dat 2015 een speciaal jaar zou zijn.)
Ik zal NU het Drijvende Gedachtevormen artikel posten dat ik een tijdje geleden schreef (wie kent de tijd deze dagen?) Ik postte het toen niet, aangezien ik voelde dat het voorafgegaan moest worden met enige informatie. De bovenstaande boodschap leek mij te vertellen dat het het NU is om die boodschap te presenteren.

Kryon: Het innerlijk aangeborene onthuld. 3 Lee Carroll 22 november 2014. Geplaatst:8 januari 2015

Kryon:
Het innerlijk aangeborene onthuld. 3
Lee Carroll 
22 november 2014. Geplaatst:8 januari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De oude energieprogrammering van het innerlijk aangeborene
Nu jullie weten wat het innerlijk aangeborene is, laten wij het nu dan eens hebben over de programmering van het innerlijk aangeborene in het verleden. In het eerste Kryonboek (1993) sprak ik over iets waar het innerlijk aangeborene verantwoordelijk voor is. Ik zei: “Het is tijd om jullie karma te laten vallen.” Karma is een energie die jullie meedroegen als resultaat van ervaringen uit vorige levens die door de sluier heen meekwamen naar een geïncarneerd lichaam. Het is een energie van onafgemaakte zaken. Dat is karma. Het is echt en het was in een oudere energie nodig.

Het zit in het DNA en het innerlijk aangeborene regelt het. Dus toen ik jullie vertelde om je karma te laten vallen, vertelde ik jullie dat jullie met je lichaam en je cellen moesten gaan praten. Als jullie dit doen zeg dan: “Ik ben klaar met de energie uit het verleden. Ik laat mijn karma vallen. Ik ga verder en vooruit.” Dit waren de eerste instructies die jullie ooit van mij hebben gekregen overeen proces dat de brug overgaat van het stoffelijk zelf naar het innerlijk aangeborene. Wij vertelden jullie pure intentie te gebruiken.

Cellulaire opwaardering gaat niet automatisch


Bashar: Het is allemaal één hologram van vele hologrammen. Darryll Anka Geplaatst: 8 januari 2015

Bashar:
Het is allemaal één hologram van vele hologrammen.
Darryll Anka
Geplaatst: 8 januari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

In een hologram bevat elk deel van het hologram de informatie van het hele hologram.  Het Universum is holografisch gestructureerd. Jullie zijn holografisch.

Elke mogelijke versie van jullie realiteit is ook holografisch. Alle hologrammen (versies van de realiteit) zitten in jullie. Uit al deze oneindige mogelijkheden “selecteren” jullie met je geloof, je voorstellingvermogen en je gevoelens de versie die jullie willen ervaren.

Jullie voorstellingsvermogen is het “archief”van al jullie mogelijke hologrammen.
Vanuit dit archief van mogelijkheden is de versie die jullie je “voorstellen” (wat jullie geloven, waar jullie je voorstellingvermogen op focussen) jullie huidig-uitgekozen versie van de realiteit. Dan “activeren”jullie deze geselecteerde versie met jullie gevoelens. Hoe intenser de gevoelens, hoe krachtiger jullie deze versie activeren en hoe sneller het zich daardoor manifesteert als jullie tastbare realiteit.

PORTAAL 2012 Agartha Netwerk Ontwikkelingen Geplaatst: 7 januari 2015

PORTAAL 2012
Agartha Netwerk Ontwikkelingen
Geplaatst: 7 januari 2015 11:58 PST

In het Westen werd het Agartha-netwerk meer dan een decennium geleden geïntegreerd in de Verzetsbeweging. In het Oosten, werd het tot nu toe om veiligheidsredenen gehouden als een aparte entiteit.

Het Oost (Aziatische) Agartha netwerk werd 25.000 jaar geleden gecreëerd toen vele onsterfelijke (xian) het oppervlak van de planeet verlieten:

En een ondergronds koninkrijk van Licht creëerde in hun grotten-hemelen:

Ik nam deze foto onlangs ergens in zo'n grot in Azië:

Bewustzijn en Hersengolven Deel Eén 2 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie

Bewustzijn en Hersengolven
Deel Eén
2 Januari 2015 / Dr. Suzanne Lie
De Arcturianen adviseerden mij om enige informatie te presenteren over hersengolven en bewustzijn ter voorbereiding op het verkennen van het Gamma Golf Bewustzijn. Gamma Golf Bewustzijn staat ons toe om bewust de hogere dimensionale werkelijkheden gewaar te worden. Echter, het is beter om eerst enige basis informatie over het bewustzijn en de hersengolven te presenteren.
In het Bewustzijn Reizen
Reizen in ons bewustzijn is zoals het veranderen van kanalen op een radio of televisie. Onze MULTIDIMENSIONALE ZELF is de uitzendtoren, welke boodschappen naar ons uitstuurt dwars door vele verschillende frequenties heen.
Ons BEWUSTZIJN is de radio of TV breedband, welke boodschappen van vele verschillende frequenties ontvangt, en ons toestaat om een kanaal te kiezen.
Onze HERSENGOLVEN zijn de kanalen die de radio of TV naar de frequentie kalibreren van het gewenste station.

Een Schrijven van de Schepper 7 januari 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 januari 2015 / door  Jennifer Farley,

” Jullie aandacht krijgen ”

500d90696d86335d205c3afaec8bb02c

Het Universum heeft absoluut geen behoefte om je schoppend en
schreeuwend langs je pad te slepen tenzij, lief kind, dat is wat je kiest.
(Lachend) Helpers zullen worden gestuurd,
tekenen zijn beschikbaar voor jullie en ook alle Goddelijke hulp die jullie wel 
degelijk nodig hebben.

Echter, als jullie ervoor kiezen om deze dingen niet op te merken, zijn er andere manieren om jullie aandacht te krijgen. (Knipogen)
Let op, luister met je hart en weet dat begeleiding er is wanneer je het nodig hebt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven 8 Januari 2015

8 Januari  2015
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het einde nabij is.

Dat dit het einde van je werkweek is. Is dat niet geweldig?
Nu kun je gaan en spelen!
En je moet, dat weet je.
Maak dit weekend tot het leukste ooit.

Je ziel zegt wat je moet doen en jou vreugde zal brengen dit weekend!
Geen oordelen!

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald wakkeremensaen.blogspot.nl

Heavenletter 5158 Aanschouw Jezelf Als een Vlammende Zonsopgang / 8 januari 2015

Aanschouw Jezelf Als een Vlammende Zonsopgang
Brief uit de Hemel
Donderdag 8 januari 2015

God zei:

Ik ben vereerd om God te zijn. Daarom ben Ik vereerd om jou te zijn. Hoe je misschien dan ook mag verschijnen, is er meer wat jou betreft dan het oog kan zien. Je bent een dierbaar kind van Mij, gemaakt van Mijzelf, en je bent zeer dierbaar voor Mij. Sterker nog, Ik herhaal op zoveel mogelijk manieren die Ik kan bedenken om te zeggen dat We Eén zijn. Er is geen afscheiding hier.

Dan vraag jij je af hoe het kan zijn dat Ik, als jij inderdaad Mij bent, afdwaal van Mezelf zoals het zeker lijkt te gebeuren in de wereld.

Het is alsof Ik Mijn individuele ogen blindeer. Ik, verschijnend als jou, vergeet tijdelijk Wie Ik Ben. Jij vergeet Wie Je Bent. Ik, God, de voormalige God, ga je niet afwijzen vanwege dit. Ik verdrijf jou niet uit Mijn hart.