Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 13 december 2015

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2./ De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 68. /11 december 2015 /Barbara Bessen

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2.
11 december 2015 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 68.

Een cursus in Liefde – Boek 2 – Vertrouwen in de Goddelijke Weg.

Vertrouwen in de Goddelijke weg ontwikkelen.

Ik heb tot nu toe uitgelegd wie jullie zijn, hoe jullie op Aarde zijn gekomen, wat jullie bedrukte en hoe jullie nu verder komen om te leven Wie Jullie Werkelijk Zijn. Veel van jullie mensen die nu ontwaken, hebben het heel moeilijk om deze weg alleen te belopen.

Dit komt omdat zij zichzelf niet vertrouwen. Zij zijn niet met zichzelf in het reine. Zij geloven niet dat zij God op een buitenmissie zijn. Zij zijn bang om dit te erkennen en te leven of de Weg daarheen te belopen.

Hen ontbreekt het vertrouwen in zichzelf. Ik wil jullie helpen om jezelf nog meer te erkennen zodat jullie jezelf vertrouwen. Het is goed dat jullie mij en mijn geestelijke helpers vertrouwen maar jullie zijn je eigen meester en moeten jezelf vertrouwen.