Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 17 december 2015

De Raad “Jullie Allemaal Maken Deel Uit van Een Bewustzijn” / 15 December 2015 / Ron Head

De Raad
“Jullie Allemaal Maken Deel Uit van Een Bewustzijn”
15 December 2015 / Ron Head
Wij gaan verder.
Wij waren eensgezindheid en eenheid aan het bespreken, het idee dat jullie allemaal deel uitmaken van een bewustzijn. Velen van jullie hebben daar een probleem mee. Jullie werd grondig en goed gedurende vele levensspannen onderwezen dat jullie afgescheiden en uniek zijn. En aan jullie werd ook onderwezen dat jullie afgescheiden zijn op iedere mogelijke manier. En diegenen daarginds voorspelden jullie geen goeds. En deze anderen zijn werkelijk gevaarlijk. En vergeet gewoonweg diegenen die we zelfs niet genoemd hebben.
Er was - nee, er is - hiervoor een reden. En jullie weten heel goed dat het een mechanisme is om jullie allemaal apart en onder controle te houden. Jullie kunnen er niet tot toe aangezet worden om iemand waar je om geeft als een vijand te behandelen. En winst eist vijanden. De waarborg van de toplaag eist vijanden onder de lagere lagen. Dit is het concept waar jullie wereld op functioneert. Het is niet waar, maar het wordt geloofd, en geloof creëert. Geloof creëert G.S., geloofssystemen.
Waar wij dat mee willen vervangen is niet exact een geloof, zoveel als het is wat een ieder van jullie heel goed in jullie hart, in jullie buik weten waarheid te zijn. Jullie weten dat die buur, die man, die vrouw, precies zoals jij is in zijn hart, haar hart. Jullie weten dat zij rood bloeden. Jullie weten dat hun bloed jullie leven kan redden. Waarom?Omdat het hetzelfde is als jullie bloed. Jullie weten dat zij dezelfde dingen willen die jullie willen. Het probleem daar ligt in leugens. Het Geloof Systeem dat er niet genoeg is voor iedereen is die leugen. En het is gemakkelijk om het aan jullie te bewijzen als dat wat je nodig hebt van jullie weggehouden wordt. Dan, alles dat er gedaan moet worden is daarvoor om aan jullie aangetoond te worden. Zie? Ze verhongeren daarginds! Het geeft niet dat er genoeg in opslagplaatsen is om de wereld te voeden. Maar dat is een ander verhaal.
Het concept dat jullie deel uitmaken van een eenheid is zeer gemakkelijk om te zien als je om je heen kunt kijken en twijfel voor een moment terzijde kunt zetten. Jullie begrijpen het met mieren, bijen, vogelzwermen, en scholen van vis. Het neemt slechts een kleine verandering in het gezichtspunt om te zien dat er vele eenheden zijn waar de mensheid toe behoort. Er zijn stedelijke bewustzijnen. Daar zijn dezen van gezelschappen, gildes, colleges, staten, landen, rassen religies en vele meer. In feite, is het ware bestaan van deze tegen jullie gebruikt. Is het zo moeilijk dan om de eenheid van de mensheid zelf te zien?
Nee, dat is het niet. In werkelijkheid, is de Grote Ontwaking waar zoveel over gesproken wordt grotendeels een ontwaking jegens dat feit.
Welnu, als dat een probleem voor jou is, dan ga je er echt van genieten wanneer je geconfronteerd wordt met het begrijpen van de eensgezindheid van AL het leven. Maar die kleine les is slechts een kleine afstand op jullie pad verwijdert. Jullie kunnen het ietwat gemakkelijker maken als jullie je beginnen af te stemmen op de eensgezindheid van de uiteenlopende levensvormen op jullie eigen planeet. Het zal een mindere sprong zijn om dat te omvatten van andere plaatsen in het universum.
Dit alles wordt door velen op jullie wereld begrepen. Dit is echter goed uit de mainstream gehouden, zoals jullie het benoemen. Jullie worden onophoudelijk gebombardeerd met de mantra’s van verdeel en heers. En waarom onophoudelijk, denken jullie? Wij zijn blij te zeggen dat de reden is dat jullie inderdaad aan het wakker worden zijn aangaande het spel dat er met jullie gespeeld wordt. In feite hebben jullie bereikt wat een kritieke massa genoemd wordt. Jullie staan op het punt om getuige te zijn van hoe verbazingwekkend snel een wereldwijde verandering in het bewustzijn kan manifesteren.
Dat is nu aan het gebeuren. Pak je popcorn. Grijp een biertje en je favoriete stoel. En kijk naar de show. Natuurlijk mag je kiezen om jouw deel te doen. Goed voor jou.
Wij zullen spoedig weer spreken. Vrede naar jullie op deze dag.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/