Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 28 december 2015

De Arcturiaanse Groep “De Tweede Komst Is Gearriveerd” /27 December 2015 / Marilyn Rafaelle

De Arcturiaanse Groep
“De Tweede Komst Is Gearriveerd”
27 December 2015 / Marilyn Rafaelle
Dierbare vrienden, wij komen met vreugde en de beste wensen in dit vakantieseizoen.
Wij nemen waar dat sommigen van jullie verdriet ervaren en een beetje verwarring omdat jullie niet het seizoen ervaren zoals jullie dat gewend zijn. Voor diegenen van jullie die zich zo voelen, verheug je in het begrip dat jullie bewustzijn veranderd is en de vakantie aldus niet langer meer op dezelfde manier resoneert. Sinds het laatste Kerstfeest, zijn velen van jullie gegroeid en hebben meer Licht geïntegreerd wat op diens beurt de manier beïnvloedt waarop jullie ieder aspect van het dagelijkse leven ervaren, begrijpen en leven van het alledaagse naar het meest diepgaande.
Op de één of andere manier klinkt de muziek van het seizoen waar jullie in het verleden van hielden nu een beetje schel. Uitzinnige promoties voor koopjes van allerlei soorten zijn vaak gewoon platweg irritant en bezitten niet langer macht over jullie. Sommigen, die het nooit eerder opgemerkt hebben, worden bij zichzelf pijnlijk bewust van hoe commercieel Kerstmis geworden is. Alles voelt anders aan dit jaar, maar het heeft niets te maken met leeftijd of verantwoordelijkheden. Het heeft te maken met het feit dat jullie meer verlicht geworden zijn.
Vanwege jullie toenemende aandacht voor intuïtie, is het nu veel gemakkelijker een commerciële bedoeling te herkennen achter de hype van nostalgie en vals sentiment van het seizoen. Jullie zien gemakkelijk dat het meeste ervan niets te maken heeft met de ware liefdevolle essentie van kersmis en alles te maken heeft met jullie koopkracht. Jullie zijn aan het leren om het gordijn van “Oz” terzijde te trekken en erachter te kijken.
Wij herinneren jullie aan de ware betekenis van Kersmis en het Nieuwe Jaar. Dit seizoen is zeer krachtig met betekenis, omdat het diepgaande waarheden representeert die nog steeds niet herkend worden door de wereld in het algemeen. Zoals met alle dingen, manifesteert waarheid driedimensionaal in overeenstemming met de individuele staten van bewustzijn. Een overeenstemmend bewustzijn wordt gevormd vanuit de overtuiging van de meerderheid van individuele staten van bewustzijn.
De zogenaamde “tweede komst” alsook de geboorte van Christus met Kerstmis is in feite de persoonlijke ervaring van ontwaking, dat op het één of andere punt in hun evolutionaire reis voor ieder individu klaarligt. Het refereert naar de geboorte van het Christus Bewustzijn binnenin, en refereert niet alleen maar naar de geboorte van Jezus/Jeshua 2000 jaren geleden, die het Christus Bewustzijn in diens volheid verkreeg, terwijl op Aarde.
Geleidelijk doorheen vele reizen, ervaringen, en levensspannen van worsteling, wordt het bescheiden persoonlijke bewustzijn (de kribbe) voor de baby voorbereid om geboren te worden. De Christus wordt altijd in bescheiden omstandigheden geboren, want een ego van afgescheiden bewustzijn is eenvoudigweg niet open om het Christus Bewustzijn geboren te laten worden.
Eerst is het pasgeboren Christus Bewustzijn zwak en heeft bescherming nodig aangezien het gemakkelijk weggeduwd kan worden door angst of gedoofd kan worden door de meningen van anderen. Een wereldbewustzijn van dualiteit en afscheiding is zeer bedreigend voor het Licht van besef en zou graag willen dat het helemaal niet tevoorschijn komt, en onderneemt vaak acties in deze richting.
Het pasgeboren Christus Bewustzijn moet stil en geheim gehouden worden binnenin het hart totdat het immer sterker en meer vertrouwt groeit, en uiteindelijk een volledig volwassen verlicht Christus Bewustzijn wordt, wat niet langer bescherming nodig heeft want het weet dat het de werkelijke inhoud en essentie van bescherming is en dat er niets is waar het bescherming voor nodig heeft.
Aldus volgt een Nieuw Jaar (leven) voor het ontwaakte individu -- de tweede komst is gearriveerd.
Vier het seizoen met alle Liefde en vreugde van jullie pasgeboren hogere besef en jullie zullen een zegen voor iedereen om jullie heen zijn. Het leven is bedoeld vreugdevol te zijn, want afscheiding is een mythe -- een overtuiging die geen wet heeft om het te ondersteunen. Een dieper besef van Kersmis en Nieuw Jaar te omhelzen, zal het hele jaar lang dienen om Liefde en Vreugde in alles dat je doet te brengen.
VROLIJK KERSFEEST EN EEN GELUKKIG NIEUW JAAR.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/