Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 14 december 2015

Bericht van Cobra 13-12-2015: Zonnestelsel / Planetaire situatie update / 14 December 2015


Bericht van Cobra 13-12-2015:
Zonnestelsel / Planetaire situatie update
14 December 2015

Het opruimen van de chimera groep gaat door. Het grootste overgebleven probleem zijn implantaten van de cabal leden die zijn verbonden met de Tunnels van Set aan Yaldabaoth plasma uitbreidingsvortex, die zich verspreidt door het zonnestelsel, en die is verbonden met strangelet en toplet bommen. Implantaten van de Lichtwerkers en Lichtstrijders zijn verbonden met de implantaten van de cabal leden met de Tunnels van Set, en dit bemoeilijkt hun spirituele vooruitgang, maar tegelijkertijd versnelt het de schoning van de implantaten van de cabal en de desintegratie van de Yaldabaoth octopus plasma uitbreidingsvortex.

Veel mensen zijn zich bewust van de chimera stations op manen en asteroïden binnen ons zonnestelsel. Hier moeten we begrijpen dat er maar een paar honderd manen zijn en een paar miljoen asteroïden die geschikt zijn om er fysieke bases op te bouwen, en maar een fractie hiervan bevat feitelijk chimera bases.

De Kuiper gordel aan de andere kant, is enorm en heeft miljarden potentiële lichamen die geschikt zijn om een basis te hebben, en feitelijk is het overgrote deel van de fysieke chimera bases gepositioneerd binnen de Kuiper gordel en zij vormen de zogenoemde Kuiper Ring, de buitenste lijn van verdediging, die de chimera-gecontroleerde gebieden binnen dit zonnestelsel beschermt tegen de bevrijdingsmachten van de Galactische Confederatie en het Ashtar Commando.

De Kuiper gordel is voornamelijk in de ecliptische laag gesitueerd, net buiten de baan van Neptunus. Je ziet hier een foto van officieel ontdekte Kuiper gordel objecten, gezien van bovenaf. De gele stip representeert de Zon, vier rode stippen gasvormige planeten van ons zonnestelsel, en de witte en blauwe stippen representeren officieel bekende Kuiper gordel objecten:

1e afb 2015-12-13

Als we een kaart leggen van de chimera bases (de Kuiper Ring) over de foto van de Kuiper gordel, dan krijgen we deze animatie:

2e afb 2015-12-13

De operaties om de chimera bases uit de Kuiper Ring te verwijderen zullen heel snel beginnen. Ik zal hierover rapporteren zoveel als strategisch verstandig is. Laat het aantal bases je niet ontmoedigen; het plan om ze te verwijderen is heel solide en er zal heel efficiënt met de situatie worden omgegaan.

Het is interessant om te zien dat NASA heel kort geleden zijn eerste ruimtesondefoto van een Kuiper gordel object heeft vrijgegeven:

Er zijn de laatste tijd veel signalen in de luchten die de voorbode zijn van de terugkeer van het Licht; van schepen van Andromeda in Texas zoals gerapporteerd door American Kabuki:

3e afb 2015-12-13 Andromedan-ships

tot prachtige zonlichtbogen in Calgary:

4e afb 2015-12-13

Op de oppervlakte van de planeet is de Oosterse Alliantie een stap dichterbij naar de Reset, aangezien de Chinese Yuan is opgenomen in de ‘SDR basket of currencies’:

Finland is het eerste land op de planeet dat serieus overweegt om al zijn inwoners een basis inkomen te geven, zonder condities, zonder verplichtingen:

Verder zal de Oosterse Alliantie een gezamenlijk Chinees-Russisch nieuwsagentschap oprichten, om zo een tegenwicht te vormen tegen de controle van de Khazaren over de Westerse massa media:

Chinese bronnen rapporteren dat, ook al is de Oosterse Alliantie behoorlijk succesvol in hun voortgang op wereldschaal en op het federale niveau in China, er nog steeds een enorme hoeveelheid jezuïet / Rotschild infiltratie is, en heel veel hebzucht en corruptie op lokaal niveau.

Archon / jezuïeten / Khazaren machten zetten al hun kracht in om hun selectieve informatiemachine te handhaven

·         door het onderdrukken van vrije energie, om zo in staat te zijn om hun op olie gebaseerde economie draaiende te houden,
·         door het vernietigen van landen (Syrië) om in staat te zijn hun olie te grijpen,
·         door het onderdrukken van godinnen vortexen om spirituele ontwaking tegen te gaan (weer Syrië)
·         en door te voorkomen dat er een massa ontwaking plaatsvindt door het tegenhouden van openbaarmaking.

Het lukt ze maar niet om in te zien dat hun selectieve informatiemachine de wetten gehoorzaamt van de semi-herhalende ongelijkheden en met mathematische zekerheid uiteen zal vallen.

Onze Event meditatie op 21 november was een enorm succes en meer en meer mensen nemen deel aan onze wekelijkse Event meditatie elke zondag. De ervaring leert dat meditatie werkelijk de wereld verandert:

Onze wekelijkse Event meditatie heeft nu zijn eigen website:

En er zijn prachtige video’s gemaakt voor onze Event meditatie in vele talen:
English:

French:

German:

Greek:

Hungarian:

Japanese:

Vertalingen naar andere talen zijn nodig. Stuur alsjeblieft je vertaling naar parlagisas777@gmail.com en er zal een YouTube video van worden gemaakt en hier geplaatst. (Red Eventnl: wordt voor gezorgd)

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica