Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 14 december 2015

Ashtar On The Road: Ashtar: Ik nodig jullie uit om Hoog Dimensionale Activisten te worden! / 8 december 2015 /Susan Leland


Ashtar:
 Ik nodig jullie uit om Hoog Dimensionale Activisten te worden!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
8 december 2015 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Gegroet, geliefde familie! Wij lopen tegen de feestdagen en dit worden dagen als geen andere!!! Jullie hebben dit in jezelf gehoord, of, bovenal, gevoeld of de boodschap op een andere manier gekregen. Er komt Magie aan!

Grote Magie voor de planeet Aarde! Immers, wie anders dan jullie zijn de Magiërs, lieve mensen? Jullie kunnen ons de assistenten van de Magiërs noemen. Ja, wij brengen wat bekrachtiging om jullie te steunen en te assisteren op jullie weg – BESTEMMING: GOUDEN EEUW EN ALLE GESCHENKEN VOOR JEZELF DIE VAN BINNENUIT KOMEN EN OOK HET GESCHENK VAN, OH, IEMAND ALS SAINT GERMAIN!!!

Maar het grootste geschenk van alles zijn jullie, de Liefde Die Jullie Zijn!!! Dit is hoe dan ook het Grootste Geschenk in het Universum. Er is over gesproken en het is gerealiseerd door vele, vele meesters, Leraren – en door jullie. Jullie – Meesters die rondlopen in menselijke lichamen, Leraren van Liefde en alles dat uit Liefde voortkomt. En de Liefde die jullie zijn, moet hier nu ook zijn – dient de Weg te leiden. Het gaat om het delen van Liefde en te delen wat jullie weten over Liefde, over de Gouden Eeuw, over Nesara en het leven van de Hoger Dimensionale manier van leven – wat jullie tot op bepaalde hoogte al doen!

Soms voelen jullie je echt in de lagere vibraties van 3D maar jullie hebben ook die magische gouden momenten als jullie je opgetild voelen en opgetild zijn! Jullie kennen heel goed het verschil. Het gaat sowieso allemaal over gevoel. Het gaat allemaal over het brengen van LiefdeLicht direct in jullie wezens en het uitspreiden naar de totaliteit van jullie en dit te verbinden met jullie allemaal en met al het andere LiefdeLicht in het verdere Universum omdat jullie er deel van uitmaken en toch jullie eigen individualiteit hebben.

Jullie hebben de binnenkomende Gouden Eeuw gesteund en geholpen. Jullie hebben de inkomende energieën heel goed geholpen! Het zijn energieën van Liefde. En ja, wij weten dat jullie een paar hobbels op je weg hebben gehad – misschien zelfs op dit moment nog wel. Maar het is het waard om – laten wij zeggen, het laatste huiswerk aan jezelf te doen zodat jullie volledig de Gouden Eeuw in kunnen stappen en alles, weet je, alles van de 3D-programmering en ook het meeste van wat wij noemen…. laten wij het samenvatten als ANGST, A-N-G-S-T, vals bewijs dat zich vertoont als echt, omdat de derde dimensie alleen maar een creatie is, een holodek binnen andere holodekken, als jullie willen, of wat het ook was dat nodig was voor de menselijke ervaring. Jullie hebben allemaal je deel gedaan en jullie hebben het geweldig gedaan. Wij zeggen: “Gefeliciteerd!” Stap hier nu uit en ga naar die Ware Realiteit waar er alleen maar Liefde is!!!

Wij zullen dit zeggen: Jullie zijn meer geïnformeerd over deze dingen dan vele andere mensen. Maar de bevolking van de planeet Aarde, en ik heb het nu over de menselijke bevolking, ontwaakt steeds meer en meer! En er zijn leiders die hun mond opendoen. Bernie* is er een van. Oh ja, Bernie straalt heel helder! En er zijn anderen, zelfs in jullie politieke arena, jullie Hollywood – wat jullie noemen: de “verhuizers en opschudding veroorzakers” van Hollywood. Zelfs in sommige van jullie multinationals die bijna op een niveau van heiligheid werden gehouden door degenen die hen in stand wilden houden, zijn er Lichtwezens die niet alleen voor zichzelf leven maar om jullie hierbij te helpen, of laten wij zeggen, plezier te hebben van het Hoog Dimensionale, de Hoge Integriteit, en, laten wij het gewoon uitspreken, de Liefhebbende Diensten die zij brengen, met het uitsluitend aanbieden van Liefhebbende Diensten zonder alle andere zaken die daar vaak mee gepaard gaan!!!

Dit hebben jullie ook gedaan, dappere mensen, klokkenluiders! Sommigen zelfs grote leiders van grote landen – Obama is een van hen. President Xi is er ook een! Hij spreekt over financiële overvloed voor iedereen! En kijk eens naar mister Poetin. Kijk eens hoe hij zijn stem gebruikt. Hij spreekt over Vrede. Hij spreekt over financiële overvloed voor iedereen, Hij spreekt over de terugkeer van respect en het samenwerken met Moeder Gaia en haar koninkrijken op het gebied van landbouw. Hij heeft gedecreteerd (afgekondigd) dat Rusland in het jaar 2020 alleen maar biologische landbouw mag bedrijven!!! En de Waarheid hiervan is dat het sneller zal gebeuren. Hij heeft de gemanipuleerde landbouw tegen gehouden! Monsanto, Syngenta, Dow Chemical en de anderen zijn hier niet blij mee, maar mister Poetin heeft de macht en hij heeft de bevolking. En ja, hij heeft ook enige militaire slagkracht. En hij is met name zeer gekant tegen het niet etiketteren of misleidend etiketteren van voedsel. In feite zorgt zijn regering voor fikse straffen voor elke voedselproducent of verkoper die zijn producten niet goed etiketteert.

Verder is Rusland niet langer afhankelijk van het importeren van voedsel maar stuurt het eerder hulp naar landen die door de een of andere reden niet goed in staat zijn om zelf genoeg te kunnen produceren om hun bevolking en hun dieren te voeden, enzovoorts. 

Ik geef jullie dit voorbeeld omdat ik wil dat jullie begrijpen dat jullie in de Verenigde Staten een andere situatie hebben. De “Duistere Wet” komt eraan en de duistere wet zal jullie ontdoen, jullie, het volk, van elke mogelijkheid om aan te dringen op verplichte etikettering. De Duistere Wet is ontworpen om de gif-strooiers hun gif te laten uitstrooien terwijl jullie daarvan geen weet hebben!

Dus heb ik, Ashtar, een voorstel voor jullie en dit is een algemeen voorstel. Wij vragen jullie om op te staan en de Nesara-petitie te tekenen. Er zijn al steeds meer mensen die dit lezen en in de gaten hebben wat er hierbij werkelijk in de weg staat. En dit zal ook afrekenen met de Multinationals, de bedrijven, want zij zullen niet langer de “Persoons-status” hebben! Het zal ook afrekenen met de corruptie in de regering en alle andere instanties, enzovoorts, enzovoorts. Maar intussen dient dit door de mensen gesteund te worden en daarom hebben wij jullie al gevraagd om je stem te verheffen en dit te steunen. TEKEN DE PETITIE** - VERSPREID HET WOORD!!!

Hier is nog iets! Dit is een voorbeeld. Wij vragen jullie om ASHTAR ON THE ROAD-activisten te worden in elk onderdeel van het leven, overal waar jullie zien dat jullie kunnen helpen om de veranderingen te laten plaatsvinden. Als jullie bijvoorbeeld bezorgd zijn over de richting die jullie land op gaat op het gebied van – burgerrechten – en laten wij het met name hebben over de rechten van vrouwen. Waarom? Omdat het Duister zo bang is voor gelijkberechtiging, voor het in balans brengen van mannelijk en vrouwelijk! Het is tenslotte het mannelijk dat de macht had door intimidatie, oorlogen enzovoorts, enzovoorts. Die kant gaan wij niet op!

Het vrouwelijke is de weg door Liefde en Vrede, door harmonieuze discussie en communicatie en verbinding. Dus zijn zij bang voor het vrouwelijke. Natuurlijk willen zij het vrouwelijke aanvallen op een driedimensionale manier en dat is natuurlijk de manier van het onderdrukken van vrouwen en hun rechten. Als jullie dit ook sterk voelen, laat je stem horen!!! Teken deze petities! Laat het Woord horen! Start een buurtgroep met mensen die willen praten over manieren om deze speciale Ver-Lichting te steunen – dit stralen van Licht op het onderwerp, zodat de mensen kunnen begrijpen wat er werkelijk aan de hand is.

Hier is een goede! De volgende keer als jullie naar een supermarkt gaan, spreek dan iemand aan die daar werkt – oh, op de vleesafdeling – en vraag of er in het vlees dat zij verkopen, gif zit. “Is het giftig voor mij om dit vlees te eten?” En als die persoon zegt: “Ik weet niet wat u bedoelt” als zij zeggen dat zij niet weten waar jullie het over hebben, zeg dan: “Wel, is dit vlees niet gevoed met voedsel dat vol zat met antibiotica en giftige stoffen en granen die pesticiden en fungiciden in zich hebben? Eten die dieren gemanipuleerd graan of mais?” Enzovoorts, enzovoorts. Met andere woorden, weet waar jullie over praten en spreek welsprekend en liefdevol.

Jullie zijn er niet om oorlog te maken met die medewerker die waarschijnlijk de bedrijfsleider erbij zal roepen. Jullie zijn hier om jullie welgemeende steun uit te drukken om hen te steunen en tegelijkertijd te zeggen: “Kijk, jij eet dit ook! Hoe voelt het om jezelf te vergiftigen? Is het mogelijk dat als er genoeg klanten zijn dat wij samen met jullie kunnen praten om wegen te vinden om de kwaliteit van de producten die jullie verkopen, te verhogen?”

Een mooi voorbeeld van hoe dit werkt is de gigantische winkelketen – zij noemen zichzelf het warenhuis genaamd “Costo”. Costo heeft besloten – omdat een groot aantal van hun klanten hen individueel en in groepen benaderden en ook vanwege petities van groepen klanten - om geen gemanipuleerde zalm te verkopen!!! Hier waren veel mensen die hun Licht over dit onderwerp lieten schijnen, of hun lampen tegelijkertijd lieten schijnen, maar wel in verschillende delen van de wereld!

Dit waren groepen klanten die samen kwamen en petities schreven. Dit ging ook individueel. Er zit hier iemand in de zaal die haar eigen persoonlijke brief afleverde bij een manager van de lokale Costo-winkel hier in Maui!

Het is dus een zaak van individuen die hun stem laten horen en jullie kunnen dit doen!!! Als jullie een groep willen om mee samen te werken kunnen jullie die online vinden of kunnen jullie, zoals ik al heb verteld, zelf een groep starten.

Nodig iemand uit om bij jou in de kamer te komen zitten of aan de keukentafel. Neem een kop thee en bespreek wat jullie zouden kunnen doen in jullie eigen gemeenschap!

Dit zijn voorbeelden. Er zijn er vele! Wat denken jullie van de vrije energie van Dr. Keshe? Misschien is er iemand of zijn er meer van jullie in het publiek die hierdoor genoeg zijn geïntrigeerd om er meer over te willen weten en dan gelijkgestemden te vinden om hier samen in jullie gemeenschap mee te werken!

Er is een wonderbaarlijk iemand die in Santa Fe woont, in New Mexico. Hij nam contact op met Ashtar on the Road. Er is een buitengewone vrouw die in Calgary, Alberta, Canada, woont. En er zijn anderen die hier en elders informeerden.

Vorm groepen en ga praten over de manier waarop jullie vrije energie in jullie gemeenschap kunnen brengen! Probeer het niet voor de hele wereld tegelijk.

Bekrachtig de hele wereld in jullie eigen gemeenschap!!! Open je harten en zie waar jullie de Liefde en de Wijsheid kunnen delen die binnenin jullie is!!!

Kennen jullie een kind dat blij zal zijn met wat nieuw speelgoed met Kerstmis?
Dit is liefde op zijn eigen manier – het kan commercieel klinken, maar voor een kind wordt Liefde in simpele dingen uitgedrukt. Kinderen weten al hoe zijn hun harten moeten openen!!! Kinderen weten hoe zij moeten geven, hoe zij moeten liefhebben. En misschien kunnen jullie een manier vinden om een kind te helpen of de familie van een kind te helpen tijdens deze feestdagen. Misschien door iemand uit te nodigen die dakloos is om de feestdagen te vieren aan jullie tafel; misschien door Liefde te brengen naar een plaats waar oude mensen wonen die nergens anders heen kunnen gaan.

Er zijn voor jullie zoveel manieren om van elkaar te houden en hierbij vertel ik jullie het Grote Geheim: Het Grote Geheim bij dit alles is dat jullie je eigen prachtige zelven besprenkelen met Liefde. Als jullie je harten openen om met anderen te delen – al is het maar een glimlach naar iemand die achter je in de rij staat en die duidelijk wat vermoeid is, of haast heeft, of wat dan ook – zelfs als jullie hen alleen maar bestralen met jullie Liefde, veranderen jullie de hele dynamiek – niet alleen maar voor die persoon, maar voor de hele omgeving waar jullie die – en dit is heel belangrijk – die zelf helemaal veranderen!

Waarom iemand anders hun rommel naar jullie laten stralen? Een andere manier om dit te zeggen is natuurlijk, dat zij het bij jullie dumpen. Waarom sturen jullie je Liefde niet uit en zelfs als jullie dit vocaal kunnen doen – doe het! “Kan ik jou helpen met je bagage? Het lijkt erop dat die nogal zwaar is. Is er iets dat ik voor je kan dragen? Ik loop even met je mee naar de auto!” Weten jullie wat een groot verschil dit kan maken? En dat dit doorwerkt naar de hele wereld, er omheen en helemaal door het Universum heen, een daad van Liefde, een daad van vriendelijkheid, een daad van compassie! Dit is Hoog Dimensionaal spul. Dit is omhoog, omhoog, en uit 3D gaan – dit is wat jullie hier komen doen!!!

Dus vraag ik, Ashtar, jullie om een volgende stap te doen. Ik weet dat jullie allemaal “stralers” zijn. Ik weet dat jullie allen je Liefde delen en ik weet dat jullie allemaal van NESARA en de Gouden Eeuw weten. Ik stel gewoon voor dat jullie een volgende stap doen. 

Laat je stem horen op een manier die reikt vanuit de Hoogste Niveaus van Licht en naar beneden gaat en naar, laten wij duidelijk zijn, de lage vibratieniveaus van 3D, omdat dit toch al onze missie is! 

Wat is de missie van Ashtar On The Road; wat is de missie van het Ashtar Commando, in partnerschap met de geascendeerde meesters, de engelen, de engelrijken, Moeder Gaia en al haar koninkrijken, en Moeder/Vader/SchepperGod?

Onze missie is om omhoog te gaan vanuit 3D naar de Hoger Dimensionale leefwijze toe!!!

Eerste Halte op de Weg: de Gouden Eeuw; Bestemming: Ascensie!!!

Laat je Lichten dus stralen, lieve mensen. Laat je stem horen. Besproei de wereld met jullie Liefde en wordt activisten, elk van jullie volgens je eigen hart en volgens wat jullie als prioriteit zien omdat de wereld er klaar voor is dat jullie activisten worden!!!

Ga gewoon een stukje verder omhoog, gewoon maar een klein beetje en jullie zullen een exponentieel groot verschil maken, niet alleen voor jezelf maar voor de hele wereld. Maar jullie zullen zelfs nog meer zien dan het Licht dat jullie uitstralen als jullie in de spiegel kijken en de Goddelijke God en de Goddelijke Godin groeten die naar jullie terugkijkt.

Dit is kwantumfysica, vereenvoudigd, maar hoe dan ook Realiteit en Waarheid!!!
Nu is het de tijd! Dit feestdagenseizoen met alle binnenkomende energieën – Hoog Dimensionale Liefdesenergieën – is absoluut het meest perfecte moment in de ge/herschiedenis van de planeet Aarde om jullie activiteiten nog meer te verhogen, omdat een stap meer naar het worden van activisten van de Hoog Dimensionale soort een enorme stap is voor de hele mensheid op het Pad van Ascensie!!!

Ga dus verder. Ga verder met jullie Gidsen, jullie eigen geleide-groep en zie wat er voor jullie voor nieuws in het vat zit, of een toevoeging van iets wat jullie al doen, om niet alleen je rol als activist te versterken, maar ook om de gehele planeet Aarde en het verdere Universum te besproeien met jullie Hoog-Dimensionale, Goddelijke en zeker, meest Geheiligde Liefde!!!

Aldus wens ik, Ashtar en het hele Ashtar Commando – en jullie kunnen dit zien als van aangezicht tot aangezicht – jullie absoluut alle goeds toe – wel, het is geen wens – het is de Waarheid – de meest vreugdevolle Waarheid, de meest Gelukkige de meest Verrukkelijke Feestdagen die jullie ooit, ooit, ooit hebben ervaren in dit of in vorige levens!!!

Omdat, lieve mensen, jullie dit hebben opgeroepenen jullie je Belofte hebben gehouden, de Heilige en Goddelijke Belofte die jullie heel lang geleden en heel ver weg hebben gedaan!

En zo is het!

Saluut!

* Bernie Sanders  


Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, December 8, 2015. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.