Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 27 december 2015

Aartsengel Zadkiel "Een Oproep Voor Liefde" / Januari 2016 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
"Een Oproep Voor Liefde"
Januari 2016 / Linda Robinson
Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en het Engelachtige Rijk van Licht. Vandaag, publiceren en verzoeken wij om een oproep voor Liefde.
Jullie en jullie planeet gaan door met vele golven van krachtige energie te ontvangen. De resultaten van de impact van deze energie zal gereflecteerd worden op de manier waarop jullie je gedachten en acties geleiden. Daarom, verzoeken wij om een oproep voor Liefde.
Deze oproep voor Liefde begint met het individu en rimpelt naar buiten in/naar de massa’s van de mensheid en in/naar de ethers. Jullie zijn allemaal verbonden in een groot web van het leven en de eeuwigheid. Jullie mogen wensen het je te verbeelden als een groot web van zijden draden waarin ieder kruisend punt de Ziel en Spirit bevat van een individu. Dit is een groot web en verspreidt zich ver voorbij de verbeeldingskracht. Het bevat een punt voor elk Wezen, inclusief diegenen in alle dimensies van het universum, zowel zichtbaar als onzichtbaar. De zijden draden verbinden de punten, en deze mogen beschouwd worden als draden van Licht of energie.
Stel je een zachte bries voor die zich in één van de kruisende punten voordoet. Deze bries rimpelt doorheen het web en elk kruisend punt of Wezen voelt de bries. Dit mag zich bewust of onbewust voordoen, maar het wordt gereflecteerd in het algehele weten van elk Wezen.
De effecten van de gedachten en acties van een individu kunnen vergeleken worden met de effecten van de bries. Wat één individu doet beïnvloedt het geheel. Jullie en alle Wezens zijn verbonden in de Eenheid van de Schepping. Wij, in de ongeziene rijken, zijn ook met jullie verbonden. Daarom, kan iedere gedachte of actie, ongeacht hoe klein, een grote impact hebben als het naar buiten in/naar het web van Creatie rimpelt.
Wanneer jullie in overweging nemen dat je een deel van een groot web van Creatie bent, beseffen jullie dat elk Wezen vanuit dezelfde Bron kwam, hoewel jullie je individualiteit op andere manieren tot uitdrukking brengen. De rode draad is dat jullie allemaal vanuit dezelfde Bron kwamen.
Een ieder van jullie draagt een Goddelijke Vonk van Licht in jullie hartcentrum. Dit is het Licht dat gereflecteerd wordt als jullie gedeelte van het grote web van Creatie.
Om de oproep voor Liefde te beginnen, mag je wensen om je reis te beginnen met het besef dat jullie allemaal verbonden zijn in dit grote web van Creatie.
Dan, mag je wensen om je focus naar je hartcentrum te wenden. Laat je aandacht op dit gebied rusten, en focus je op je Goddelijke Vonk die daarin verblijft. Het is een prachtige Vonk van Licht dat altijd straalt en jou herinnert aan je verbinding met de Schepper. Het herinnert je eraan dat elk Wezen met wie je omgaat ook een Goddelijke Vonk binnenin zijn of haar hartcentrum heeft.
Als jij je op jouw Goddelijke Vonk focust, wordt het helderder, want waar jij je aandacht op plaatst neemt toe. Als jij je focust op je Goddelijke Vonk, begin je een gevoel van de eeuwige Liefde te voelen die daar verblijft. Wederom, hoe meer jij je focust op dit gevoel van Liefde, hoe sterker het wordt. Je mag gewaarworden dat deze Liefde begint te groeien totdat het je volledige Wezen omringt en uitstraalt naar degenen om je heen. Je kunt met deze uitoefening doorgaan en je verbeelden dat deze Liefde jullie planeet omringt en in/naar de ethers uitstraalt.
Je begint te beseffen dat je gevoelens van Liefde naar buiten in/naar het grote web van Creatie rimpelen. Hoe meer jij je focust op de Liefde in je hartcentrum, hoe sterker je rimpelingen van Liefde zullen zijn.
Als je nadenkt over dit web van Creatie, begin je te zien dat iedere dag enige tijd door te brengen met te focussen op je Goddelijke Vonk en diens uitstralende Liefde en licht, van groot voordeel kan zijn voor de mensheid en het Omniversum.
Verder nadenken over de Eenheid en de onderlinge verbondenheid kan je leiden te beseffen dat je gedachten en acties krachtig zijn. Hun energie straalt uit door de gehele mensheid en het Omniversum. Wanneer je gedachten en acties voor het hoogste goede zijn, creëert dit een energie welke Liefde en Licht promoot. Elke individuele gedachte of actie is krachtig. Daarom, vragen wij aan jullie om bedachtzaam te zijn aangaande jullie gedachten en om een intentie voor het hoogste goede in te stellen.
Wanneer heel veel individuen hun gedachten in de gaten houden en een intentie voor het hoogste goede instellen, begint een gevoel van Liefde zich doorheen het weefsel van Creatie te verspreiden. Een gevoel van vreedzaam Licht is beschikbaar voor alle Wezens. Jullie zijn/jij bent een prachtig baken van Liefde Licht.
Geliefden, wij zijn zeer dankbaar dat jullie onze oproep voor Liefde beantwoord hebben. Wij sluiten ons bij jullie aan als jullie je binnenwaart keren om je op je Goddelijke Vonk te focussen en sturen Liefde en Licht doorheen het web van Creatie.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde

En zo zij het..
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson,http://personalpathwaysoflight.com/