Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 22 november 2015

Sta niet toe dat jullie ego’s jullie ervan wil overtuigen dat een beroep doen op hen ......... ./21 november 2015 door John Smallman

Sta niet toe dat jullie ego’s jullie ervan wil overtuigen dat een beroep doen op hen in de spirituele rijken een zinloze verspilling van tijd en inspanning is.
21 november 2015 door John Smallman

Wij zijn allen Een. Dit is de boodschap die erin moet worden gehamerd, opnieuw en opnieuw, want jullie vergeten dit steeds omdat jullie lichamen bijna constant jullie aandacht trekken naar hun eindeloze individuele behoeften en jullie onverdeelde aandacht opeisen. Het zijn alleen voertuigen waarvoor jullie kiezen om tijdelijk te bewonen, terwijl jullie een ervaring op Aarde ondergaan. Ze vereisen enige aandacht omdat ze behoeften hebben, maar ze hebben jullie er blijkbaar van overtuigd dat, tenzij jullie hen op elk moment aandacht geven en onophoudelijk op hen toezien om te zien hoe ze zich voelen, dat ze erg ziek worden en stuk gaan. Ze hebben zelfs sommige van jullie ervan overtuigd dat jullie lichamen zijn. Ik verzeker jullie dat jullie dat niet zijn!

Jullie hebben een lichaam, om jullie in staat te stellen de levens paden te volgen die jullie kiezen voordat jullie incarneren, en ze voorzien jullie van de fysieke middelen om dat pad te volgen. Maar uw belangrijkste doel op aarde is om spiritueel te evolueren. Jullie zijn altijd spirituele wezens geweest en zullen dat ook altijd zijn, en jullie zijn op aarde om de trillingen van je lichaam te verhogen om hen in staat te stellen uit te lijnen met Spirit. Wanneer jullie dit doel bereiken zullen jullie in staat zijn om je te bewegen in zowel de fysieke of niet-fysieke sferen met of zonder lichamelijke vormen. Jullie zullen in staat zijn om jullie menselijke vorm aan te nemen of de menselijke vorm te verwerpen en naar believen en gelegenheid aan te passen.

Op Aarde of in een andere fysieke omgeving kan het je passen om je lichaam te 'dragen' terwijl je geniet van het gezelschap van anderen, geniet van eten, geniet van fysieke activiteiten, of gewoon de geur van rozen ruikt, terwijl je een ervaring van individualiteit activeert. In de spirituele sferen zullen jullie in staat zijn om volledig te fuseren met andere wezens in vele uiteenlopende creatieve en volledig harmonieuze samenwerkingsverbanden - bijvoorbeeld het maken van muziek als een koor of een orkest. De mogelijkheden die zich voor jullie zullen openen als jullie je ontwikkelen en het energiegebied van energiefrequenties van jullie fysieke vormen blijven verhogen om te resoneren met de steeds hogere niveaus van spiritueel bewustzijn zijn eindeloos, oneindig, en altijd met vreugde-gevuld. Wat voor jullie ligt, wanneer jullie ontwaken uit de illusie droom die jullie zoveel teleurstellingen, pijn en lijden heeft gebracht, is adembenemend in de vooruitzichten van de creatieve en stimulerende avonturen dat het jullie zal bieden.

Gods goddelijke en eeuwige schepping is Jullie Thuis. Het is waar jullie thuishoren, het is waar jullie altijd aanwezig zijn in oneindig geluk en tevredenheid. Jullie hebben tijdelijk je bewustzijn van die wonderlijke staat verloren, aangezien jullie spelen binnen de grenzen afgebakend door de grenzen en beperkingen die de illusie jullie oplegt, maar wanneer jullie ontwaken zullen alle grenzen en beperkingen weg zijn. Er waren nooit grenzen of beperkingen, ze zijn maar verzinsels van jullie collectieve verbeelding, en velen op Aarde zijn nu in het proces van het oplossen van deze onwerkelijke belemmeringen voor uw altijd aanwezige bewustzijn van de oneindige vreugde.

De levens die jullie momenteel leiden als mensen op Aarde zijn erg belangrijk. Ieder mens op Aarde op elk moment in de geschiedenis van de Aarde is daar door hun eigen keuze waarin zij zich hebben laten leiden door de wijsheid van hun spirituele mentoren. Zoals ik, en vele anderen, jullie zo vaak hebben gezegd, jullie zijn nooit alleen! Alleen zijn is onmogelijk omdat allen Een zijn met God. Jullie menselijke leven is een prachtig leermogelijkheid - niet licht aangegaan - waarbij jullie ten allen tijde toegang hebben tot jullie spirituele gidsen en mentoren, wezens die zielsveel van jullie houden en gewaakt hebben over jullie tijdens jullie menselijk bestaan. Aarzel niet om op elk moment een beroep op hen te doen, omdat ze altijd beschikbaar zijn en klaar staan om direct te reageren op jullie oproepen.

Terwijl het proces van ontwaken dat de mensheid ondergaat blijft intensiveren zullen er periodes zijn dat jullie je verloren, angstig en zelfs bedreigd voelen, dus als dat gebeurt, roep ons onmiddellijk op voor hulp. Oordeel zulke gevoelens niet als tekenen van zwakte en dat je het zonder hulp moet doen, zelf en helemaal alleen. Zelf en alleen kun je niets doen, zoals de Bijbel jullie verteld heeft, maar met God zijn alle dingen mogelijk. Dat is de waarheid, omdat jullie één zijn met God, je bent nooit alleen, daarom is iets alleen doen onmogelijk.

Jullie kunnen echter weigeren om de aanwezigheid van hen in de spirituele rijken, die voortdurend bij jullie zijn om jullie te helpen, erkennen, en schijnbaar gaat dat alleen als jullie vertrouwen op jullie luid en luidruchtige ego's om jullie te begeleiden. Maar ze zijn allemaal gedreven door angst, altijd. Is het niet al het reclamemateriaal die door de media voortdurend jullie aandacht focust op de ernstige gevolgen die te verwachten zijn als jullie niet het "begeleiding en advies" volgen dat hun zogenaamde deskundigen jullie willen doen geloven dat essentieel is voor uw welzijn? Jullie weten dat hun enige drijfveren zijn om u te overtuigen om spullen te kopen, zodat ze winst kunnen maken. Maar, als jullie worden overspoeld door op angst gedreven agenda's van de media, is het erg makkelijk voor jullie om nog dieper in de illusie getrokken te worden, waar het zeer moeilijk is voor jullie om jullie gedachten en jullie ego's te kalmeren en te luisteren naar de spirituele leiding die altijd beschikbaar is.

Daarom verzoeken wij jullie, dagelijks tijd te reserveren om jullie Heilege Tempel binnen te gaan waar het licht van Gods Liefde voortdurend brand. Ga gewoon rustig zitten en laat de ratelende gedachten die door je hoofd gaan wegvallen door gewoon niet met hen bezig te zijn. Het vergt wel oefening en doorzettingsvermogen van jouw kant, maar ik verzeker je dat je het de moeite zult vinden. Wanneer jullie volharden versterkt het jullie intentie om de stem van God, die altijd bij jullie is te horen, en het is jullie aanhoudende intentie om te horen dat jullie ego's genoeg voor jullie zal kalmeren en onderwerpen om te horen.

Degenen onder jullie die dit lezen en resoneren met enige van de vele verheffende en inspirerende gechannelde boodschappen die worden gepubliceerd op het wereldwijde web doen de taken waarvoor je geïncarneerd bent om te doen, omdat door het lezen van deze berichten versterken jullie je eigen vastbeslotenheid om te alle tijden liefdevol te zijn. Echter, als jullie om wat voor reden dan ook terugvallen van en jullie spirituele oefeningen verwaarlozen, hebben jullie de neiging om naar beneden getrokken te worden in de angst en angst is endemisch binnen de illusie, en jullie worden veel minder effectief in het verspreiden van de Liefde waarvoor jullie op de Aarde zijn om te delen en uit te breiden.

Gevoelens of golven van vrees en angst, wanneer erkent in plaats van ze te ontkennen en te begraven onder een egoïsch bravoure, kan dienen als herinneringen die je nodig hebt om de hulp van je gidsen te zoeken. Hun hulp zal helpen de verstopte communicatielijnen te zuiveren tussen jouw en je mentoren in de spirituele sferen. Sta niet toe dat je ego jou wil overtuigen dat een beroep doen op hen die in de spirituele rijken zijn een zinloze verspilling van tijd en moeite is, omdat ze jou nooit horen of je antwoord geven. Je wordt altijd gehoord, en je wordt altijd beantwoord!

Ga naar binnen en maak van jouw heilige persoonlijke ruimte een toevluchtsoord waar je kunt luisteren naar je gidsen en wees krachtig verfrist en versterkt door hun liefdevolle energie velden die zullen versmelten met de jouwe. Dan zul je merken dat je de kracht, de energie en de motivatie hebt om de liefde in actie eens te meer te demonstreren, zoals jullie helpen om het ontwakingsproces van de mensheid naar zijn glorieuze voleinding te brengen.

Je liefhebbende broer, Jezus.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl