maandag 30 november 2015

St. Germain WE TREKKEN NU ONZE STREEP IN HET ZAND 20 november - 11 december/ 2015/via Marlene Swetlishoff

St. Germain
WE TREKKEN NU ONZE STREEP IN HET ZAND
 20 november - 11 december 2015/via Marlene Swetlishoff

Geliefde Mensen van de Wereld,
Er zijn vele veranderingen die in deze tijd aan het werk zijn. Hoewel het mag toeschijnen te zijn alsof de wereld op de rand is van overgenomen te worden door chaos en diens strijdkrachten, weet dat de dingen niet zijn zoals zij toeschijnen, want er is een nieuwe dageraad aan de horizon. Wij vragen dat jullie niet vastlopen met het hooghouden van jullie eigen Licht en de invocatie van het Licht voor de wereld waar jullie op leven en al haar bewoners. Zoals jullie weten, werken wij met jullie op energetische manieren en dus, samen, nemen wij nu een standpunt in en trekken onze streep in het zand.

Terwijl jullie bidden en aanroepen, zie de Aarde gebaad in het Violette Licht, het Violette Licht van transmutatie. Houdt dit beeld vast voor zolang als je daartoe in staat bent, iedere keer dat je dit doet. De Legioenen van het Licht die met mij werken hebben al de atmosfeer van de Aarde doordrongen met deze energie en het zal gigantisch helpen als een ieder van jullie het in de kristallijnen kern van de Aarde kan verankeren gedurende jullie visualisaties, met het oog op het feit dat het Violette Licht van binnenuit de Aarde begint te werken om dit Licht uit te stralen in altijd groeiende concentrische cirkels, totdat het de oppervlakte van jullie planeet bereikt en de atmosfeer doordringt.

Ik, St. Germain, zal iedere dag gedurende de volgende drie weken het Violette Licht sturen en de volledige planeet omringen op ieder heel uur in jullie tijdzone op 06:00, 09:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00 en 0:00 uur. Laat het één of meer van deze tijdstippen zijn dat jullie kiezen om je bij mij en de legioenen van het Licht aan te sluiten die in dienstverlening aan deze aangelegenheid zijn. De Geascendeerde Meester rijken hebben zich bij mij aangesloten met deze inspanning en dus hebben wij het volledige team van de Hemel werkzaam aan het transmuteren van de chaos dat diens gezicht op jullie wereld heeft laten zien.

Sluit jullie alsjeblieft bij ons aan als de grondbemanning op de Aarde, klaar staand voor de Aarde en al haar bewoners. Samen, zullen wij de energieën elimineren die de Aarde en de mensheid tegenwerken van in/naar hun rechtmatige plaats in het Universum te verhuizen. Aan het einde van jullie focus op wat voor tijdstip dan ook dat jullie je bij ons aansluiten, doe een beroep op het Licht, de Liefde en de energie van de Goddelijke Moeder om in/naar de harten van elk persoon op de planeet te komen en de Goddelijke Vonk binnenin hen aan te steken.

IK BEN dankbaar voor jullie aandacht aan deze zaak. Dank je wel!

IK BEN St. Germain
******* 

Voorgestelde Invocatie:   

Het Decreet van het Violette Vuur van de Vrijheid van Liefde


Uit naam van en door de kracht en autoriteit van de aanwezigheid van God/Godin IK BEN, roep ik de Wezens van Licht aan in de Rijken van de Verlichte Waarheid om het Violette Vuur met de kracht en macht van een duizend Zonnen in, door en rondom iedere elektron te stralen die de atomen samenstellen van de fysieke, etherische, mentale en emotionele lichamen van de mensheid. Houd de Violette Vlam bestendig, en verdubbel het ieder uur totdat deze Aardse voertuigen volledig geassimileerd zijn in/naar de perfectie van onze Zonne Licht Lichamen.

*******
Breid uit, breid uit en intensiveer dagelijks de machtigste actie van het Violette Vuur in, door en rondom alle naties, rassen, culturen, gezindheden en religies in elk land van de wereld. Straal de Violette Vlam door ieder persoon diens woning, werkplaats en algehele omgeving totdat de perfectie van het Goddelijke Plan voor al het Leven manifesteert.

*******
Breid uit, breid uit en intensiveer dagelijks de machtigste actie van het Violette Vuur in, door een rondom de oorzaak en kern van de creatieve centrums van alle twijfel en angst in de Aarde, op de Aarde, en in de atmosfeer rondom de Aarde. Transformeer deze creatieve centrums in/naar expressies van God Geloof, Vertrouwen, Hoop en Innerlijk Weten.

*******
Breid uit en breid uit het Violette Vuur van Zuivering en Transformatie in, door en rondom het landoppervlak, de wateren en de mensen van elk land, iedere provincie, staat, plaats, stad en dorp in de wereld. Vestig een machtige focus van het Violette Vuur in de Etherische rijken boven elk van deze locaties en intensiveer deze zuiverende activiteit van Licht dagelijks en uurlijks met iedere ademteug die ik neem.  

*******
Nu, in de Naam van Liefde, Wijsheid, Kracht en Autoriteit van de Geliefde, Zegevierende Aanwezigheid van God IK BEN, spreek ik direct tegen het Hart van de Violette Vlam. Heilig Vuur, omwikkel mij in de zuiverende, vergevende, genezende substantie van je Licht, hetgeen het bewustzijn en het gevoel van Goddelijke Liefde en Vrijheid veroorzaakt constant door mij heen te stromen om al het Leven te zegenen. Laat deze zuiverende essentie de atmosfeer doordrenken waar ik ook woon, beweeg, ademhaal en mijn Wezen heb, zodat diens wonderbaarlijke werkende aanwezigheid tastbaar bewijs zal geven van uw werkelijkheid voor de gehele Mensheid.

*******
Geliefde Violette Vlam, dirigeer Legioenen van uw Engelen van het Violette Vuur om de Vlam van Vergiffenis en Vrijheid in/naar het hart te stralen van iedere ontwikkelende ziel, zodat wij allen leren om ons Licht tot het volste te gebruiken in onze dienstverlening aan het Leven en de oorzaak van Vrijheid op Aarde.

******* 
Geliefd, Zegevierend Violet Vuur van de Vrijheid van Liefde, Ik Houd van u. Ik roep u nu in alle ernst en oprecht in/naar actieve actie. Straal eeuwig uw Transmuterende Vlam in/naar de Wezens en werelden van iedere man, vrouw en elk kind op de Aarde. Stel een ieder in staat om te weten dat uw genezende aanwezigheid altijd geluk zal brengen en hen zal bevrijden van alles dat niet van het Licht is. Omwikkel elk persoon in de kracht van uw Licht en transmuteer alle onvolkomenheden in hun levens in Goddelijke Orde door Goddelijke Liefde.

******* 
Het Zegevierende Violette Vuur van de Vrijheid van Liefde….
Geneest NU onze lichamen,
Harmoniseert en stabiliseert onze gevoelens,
Verlicht ons bewustzijn,
En stelt ons in vrijheid, ons verhogend in/naar het volledige meesterschap
Boven alle menselijke verschijningsvormen, wensen en gevoelens,
Nu en voor altijd in stand gehouden. En zo zij het.

*******
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com