Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 november 2015

Live Kryon Channeling 163: Teruggaan om de toekomst te pakken.1 / Lee Carroll 5 september 2015. /Geplaatst: 28 november 2015

Live Kryon Channeling 163:  
Teruggaan om de toekomst te pakken. 1
Lee Carroll
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver BC, Canada
5 september 2015.
Geplaatst: 28 november 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Vancouver BC, Canada.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Voordat wij beginnen wil ik jullie vragen om de realiteit van jullie denken een beetje te veranderen. Wat gebeurt er? Wie spreekt hier? Waar komt dit vandaan? Ik vraag mijn partner om helemaal opzij te stappen en vanavond te laten stromen water stromen moet. Kunnen jullie buiten de box denken van wat jullie weten? Het moeilijkst voor de mensheid in het algemeen is naar een plaats te gaan waar men nog nooit is geweest.